2030 Agenda och Den Nya Världsordningen NWO – en sammanfattning.

De veckor som har gått efter FN:s offentliggörande av medlemsländernas undertecknande av 2030 Agenda i New York under de sista dagarna i september, har varit turbulenta för de flesta i världen som har möjlighet att följa händelseutvecklingen. I Sverige vet 90 % av befolkningen fortfarande inte vad Agendan är för något och media tiger som muren. Samtidigt gnäller svenskarna över det som sker i landet inför deras ögon och som framstår som obegripligt. I USA har debatten pågått i höga vågor de senaste fem åren och mediakontrollörerna har fått lägga enorma belopp och ansträngningar för att tysta opinionen.

I ärlighetens namn blev även jag själv tagen på sängen och de senaste veckornas djupdykning i materialet har inte bara inneburit sju snabba artiklar på min blogg, utan också grundligt förändrat min egen världsbild och förståelse för det som nu händer i syfte att förändra världen. Den stora frågan är om denna förändring är till det bättre eller tvärtom inledningen till ett tredje världskrig, organiserat av galningar. Vi har sett det förut. Låt oss därför sammanfatta intrycken i syfte att repa mod att gå vidare med livet! De artiklar som jag skrivit under oktober med början i ”Det sovande folket” är baserade på föreliggande fakta och väldokumenterade tolkningar. I denna artikel tänker jag istället göra min egen, personliga tolkning av det material som jag grävt fram under skrivarprocessen. Så här uppfattar jag situationen, utan att göra anspråk att ha rätt i allt:

Under loppet av de senaste 30 åren har det vuxit fram ambitioner att förändra världen i syfte att få ett slut på fattigdomen och svälten i utvecklingsländerna och fördela välstånd, utvecklingsmöjligheter och ekonomiska förutsättningar jämnare över jordklotet. Detta skulle då kunna eliminera krig och konflikter som sedan urminnes tider plågat vår värld. Denna vackra ideologi har fått arbetsnamnet Den Nya Världsordningen, eller på engelska New World Order NWO. Mumlet kring detta har emanerat från FN och planterats i USA:s mylla. Arbetet i FN har dock visat sig vara en svårframkomlig väg eftersom alltför stora åsiktsskillnader präglar de drygt 190 länderna i organisationen.

Arbetet har inte underlättats av att en sådan omvandling innebär en politisk socialism, samtidigt som många länder förespråkat välståndsökning genom kapitalistisk tillväxt. I det senare ryms nämligen goda förtjänster genom korruption för det styrande skiktet, särskilt i utvecklingsländerna. Dessutom finns fundamentala skillnader i hur ett samhällssystem skall se ut, demokrati av västerländsk modell eller religiöst baserad diktatur? Arbetet går därför bara långsamt framåt.

Så befruktas plötsligt idén genom att ledande finansfamiljer intresserar sig för konceptet. Kanske tänker de så här: Inte så tokigt egentligen att skapa en värld utan gränser där kapitalet kan röra sig fritt, den politiska kontrollen kan bli total och konsumtionen ökar lavinartat genom en globalt höjd levnadsstandard? Den ekonomiska makten över såväl stater som människor är starkare än den militära. Men människor förblir passiva när de bara sitter där de råkar vara födda, ingrottade i egna traditioner och inskränkta föreställningar. Låt oss därför blanda kortleken och flytta runt människorna så att andelen kreativa människor, liksom andelen passiva mottagare blir jämnt fördelad över jordklotet! Själva rörelseförloppet skapar nya förtjänstmöjligheter. Men vill människorna verkligen det? Nja, men det skall nog gå bra med lite ekonomisk hjälp på traven? Vi har gott om pengar. Världens fonder är fyllda av ekonomiska instrument som bara väntar på att få komma till användning.

Så nu har vi en God Ideologi och en Praktisk, men kanske nästan Ond för många människor. Men den Goda kan nog bära den Onda en bit på vägen, så sätt igång! Eftervärlden kommer att förstå!

Detta dryftas då på Rothschilds egendom utanför Rom och Romklubben bildas av ledande finansmän och politiker. Som ett arbetsutskott bildas Bilderberggruppen på ett hotell i Nederländerna, med strikt insynsskyddade möten i syfte att följa upp och styra utvecklingen. Hela det privata finanssystemet sätts i rörelse, rätt sorts presidenter och statschefer skall väljas som vill delta i agendan. Som en förgrundsfigur framträder George Soros, som snabbt bygger upp ett system med över 500 organisationer i USA som får i uppdrag att se till att en president väljs som är samarbetsvillig, en enkel sak i USA där ingen kan bli valbar utan back-up från finansiärer. USA, där också FN har sitt säte, ses som den viktigaste brickan i spelet.

Paret Bill och Hillary Clinton är lättköpta och spelet kan börja med Bill som president 1993. Ett tillfälligt avbrott blir det när Bush 2001 väljs till president genom att utnyttja sina kontakter med den Saudiarabiska oljekartellen istället. Familjen bin Laden blir nära vänner till Bush och därmed USA, tills attentatet i New York 9/11 försvårar relationerna. Spekulationer uppstår om huruvida attentatet var en handling skapad av en liten terrororganisation som Al Quaida, eller iscensatt av krafter styrda av Soros för att få bort Bush. Frågan är ännu inte utredd och begravd i arkiven. Soros får sin belöning först 2009, när Obama väljs till president med hjälp av kampanjbidrag och stöd från Soros organisationer. Hillary är redan utsedd till efterträdare.

Arbetet manas på i FN med den Goda Ideologin. Men folk bryr sig inte, allmänt svammel tycker man. Det behövs något att skrämmas med tycker Soros, som är uppvuxen under nazisternas terror i Ungern. Klimatförändringar är bra, de är globalt användbara och alla skall fås att förstå att världen tveklöst går under om inte FN, som den Goda Makten, inför en räddande agenda. Stigande havsnivåer med drunknade människor, svältande människor med förtorkade grödor och utplånade djurarter och regnskogar, koldioxiden kväver de som eventuellt inte dött än. USA:s presidentstyrda organ NASA och NOAA förfalskar nu på löpande band bevis för att detta undergångsscenario är verklighet och Soros-styrda medier bankar ut denna nya sanning över världen. Den misslyckade presidentkandidaten Al Gore får göra skäl för sina bortkastade kampanjbidrag som ny klimatpredikant. FN startar sina klimatkonferenser genom IPCC för att under stor mediabevakning Rädda Världen. En svensk får göra tjänst som nyttig idiot och får ordförandeskapet under tio år. Obama kavlar upp skjortärmarna och svettas inför TV-kamerorna med den omöjliga uppgiften att rädda oss.

Så presenteras den slutliga lösningen i september 2015 under namnet 2030 Agenda. Hållbar utveckling skall bli räddningen. Men alla måste ju förstå att genomförandet innebär att världen behöver kontrolleras globalt genom en världsregering, som inledningsvis skall verka på federal nivå, i ett senare skede genom upphävande av alla nationsgränser. Men var lugna, det är Snälla FN som styr. Men nu måste vi möblera om, det är bråttom! Sätt fart på migrationen, den är hållbar och skall verka fritt. Alla skall få bo där de vill i världen, då blir det inga krig. Det är också hållbart. Visserligen kostar det väldigt mycket pengar, men nationalstaterna får gärna låna det som behövs av finansfamiljerna, som vi nu döper om till Världsbanken och Internationella Valutafonden. Att Soros Fund Management är huvudaktör skall vi inte bry våra små hjärnor med.

EU har under tiden bildats som ett exempel på hur det Första Globala Skedet skall organiseras. Nationalstaterna skall succesivt underordnas en Europeisk Regering, därefter skall EU växa, i första hand fram till Uralbergen (van Rompuy), därefter till Bortre Asien, som är lite svårare att övertala i nuläget. I syfte att få in Ryssland gör Soros en finansiell attack mot landet och dess sittande president Jeltsin, en attack som misslyckas genom att Putin nu uppträder på scenen. Putin stoppar angreppet, som ändå kostar Ryssland miljardbelopp. Men skam den som ger sig, Soros gör nya attacker mot Ukraina, Vitryssland, Georgien och Kazakstan i syfte att bryta loss dessa från ryskt inflytande. Uralbergen var ju det första målet. Men Ryssland rustar under Putins ledning och biter ifrån sig. Paus i expansionen.

Så börjar det då brinna i Mellanöstern. Bush har redan tänt på genom Irakkriget som repressalie mot den onda arabvärlden. Men det passar också bra för Soros, som ser möjligheten att nu äntligen få fart på migrationen genom flyktingströmmarna. Migrationen är den viktigaste ingrediensen i införandet av NWO och framför allt den nyttigaste delen för finansrörelsen. ISIS sätter fart på brasan och flyktingarna gör desperata försök att ta sig in i ett stängt EU. Soros finns med överallt. Han har insett att en större invasion är nödvändig för att bryta igenom gränsbarriärerna till EU och har sina organisationer i arbete på plats för att informera om lämpliga transportvägar till Europa och ge ekonomiskt understöd. Redan tidigare har den arabiska våren fått ekonomiskt stöd, men Muslimska brödraskapets stöttrupper ISIS är effektivare. I samband med undertecknandet av 2030 Agenda lanserar Soros sitt 6-punktersprogram för hur migrationen skall genomföras i större skala, främst nu in till Europa men också fortsatt globalt. Flyktingarna väller nu, som på ett givet kommando, in över gränsen till Soros forna hemland Ungern, stoppas av myndigheterna men hjälps av Soros-finansierade hjälporganisationer genom taggtråden. Men detta fungerar inte tillräckligt bra!

Turkiet är medlem i NATO men har inte släppts in i EU:s gemenskap på grund av rädslan för islamisering och totalitärt statsskick. Oväntat dyker nu en möjlighet upp för Soros genom att Volkswagenkoncernen gjort ett fatalt misstag i hanteringen av avgasutsläppen på sina bilar, USA:s miljömyndigheter aviserar 500 miljarder i böter för koncernen, vilket riskerar att fälla Tysklands största och viktigaste bilindustri. Som genom ett trollslag ändrar Merkel attityd till Turkiets medlemskap i EU och följer nu blint Soros migrationsagenda. Turkiets EU-ansökan skall nu snabbehandlas och tillfälliga flyktingläger skall på EU:s bekostnad upprättas i Turkiet. När Turkiet har anslutits med fri rörlighet kommer redan flera miljoner flyktingar att finnas på turkisk mark och kan fritt välja sin fortsatta destination i Europa. Problemet är löst, migrationen har fått fritt flöde och ökengränsen mot Turkiet kan lätt passeras även av hågade migranter från Afghanistan, Pakistan och Indien.

Soros kan nu öppna sin Migrationsbank för alla som inte själva kan betala för invandringen – statsobligationer är säkra styrmedel, det lärde Rothschild ut för 100 år sedan (se Soros program i föregående avsnitt). Belånade stater har inget annat alternativ än att lyda.

Men hoppsan, nu är det visst bråttom! Det knirrar och knakar nämligen i skutan. I USA står en republikansk presidentkandidat och hotar med att stoppa hela spektaklet, dessutom kan han finansiera sin kampanj själv som self-made miljardär. Hans fristående mediakanaler som Fox News ger inte vika för hotelserna. I England hotar man att spräcka hela EU genom att gå ur unionen. Folket rasar mot islamisternas våldsvåg på gator och torg, där rop efter sharia och utplåning av alla kristna och otrogna skallar mellan husväggarna. I Frankrike är socialisten Hollande redan uträknad inför kommande presidentval, som blir en ren högerfråga. Merkel ser dystert på framtiden. Hon vet att det tyska folket är en tickande bomb som kan utlösas om man går för fort fram. Bra då med mellanläger för migranterna i Turkiet, så blir det lite lugnare ett par år. Sedan spricker nog ballongen som vi bara blåser och blåser i, men då är jag pensionär muttrar Merkel. Jag fick i alla fall ihop ett helt Tyskland, även om det nu har arabiska som andraspråk.

Och i Ryssland har Putin insett att bästa sättet att rädda sitt lands nationella integritet är att bomba ISIS sönder och samman, inte för att stoppa islamisterna utan för att torpedera EU:s fortsatta expansion och ekonomiska intrång. Utan migrationen stoppas Soros värdetillväxt genom de planerade statskuldsväxlarna. Soros försök att attackera Rysslands ekonomi är ett större hot än NATO:s militära styrkor. Östra halvklotet behöver bara lite tid för att utveckla sin egen BRICS-valuta. Därefter good bye Soros, good bye FN.

Men de nyttiga idioterna i Sverige då, de Moralens och De Mänskliga Rättigheternas överstepräster som fått stå på världsscenen och utropa sin förträfflighet? De som bara såg Den Goda Ideologin men aldrig lyfte på mattan. Jo, de sitter snart i säkerhetsrådet och väntar på Nobels fredspris. Men bomberna vill tydligen aldrig tystna, så något måste ha blivit fel? Och de där svenska politikerna som aldrig förstod att alla skrattade när de höll sina engagerade anföranden om Godheten i världen, ja de sitter där än i Rosenbad. Fast Reinfeldt som nog trodde att han skulle bli ny generalsekreterare för FN lever i skymundan och slickar sina sår!

Det blev en lång saga, ändå fick jag inte ens med hälften. Eller var det verklighet? Eller en konspirationsteori? Ja, bestäm själva. Valet är fritt. Viktigast är lite eftertanke…

Peter Krabbe

41 Responses to 2030 Agenda och Den Nya Världsordningen NWO – en sammanfattning.

 1. Jimmy L says:

  Otäckt intressant! Säger som du själv Peter, ”… verklighet? Eller en konspirationsteori?” Vad ska man tro? Mycket konstigt händer i världen som skulle få sin förklaring om det du skriver stämmer, helt klart.

 2. Peter says:

  Så det stämmer inte att Ryssland slänger 80-90% av sina bomber i Syrien på andra än ISIS?

  • peterkrabbe says:

   Ryssland vill återupprätta Assads regim, USA stöder de rebellgrupper som har som mål att upprätta en regim styrd av väst. Det finns starka indikationer på att mycket av den krigsmaterial som skickas till rebellgrupperna i själva verket hamnar hos ISIS. Ryssland kommer därför knappast åt ISIS om inte USA:s leveranser upphör. De diskussioner som nu pågår mellan Ryssland och USA har denna bakgrund. Assad eller inte Assad.

  • Doohan says:

   USA finansierar ju i princip alla terrorgrupper som vill störta Assad, så dom bombar alla fiender ja. Sedan så är Ryssland tillfrågad av Syriens ledare Assad om hjälp, vilket inte USA eller Israel är. Dom är där illegalt. USA är ansvariga för att 1000 000 barn har dött i Irak, men iof ett annat krig, men vad hade barnen gjort USA?

 3. Börje Sandquist says:

  Tack Peter!

  För att du reflekterar och sätter ord på dina tankar om Agenda 2030, storkapitalisternas intresse däri och inte minst de senares inblandning i världspolitiken.

  Dina senaste 8 artiklar har hjälpt mig att definitivt bli av med mitt sönlösa grubbel över ”vaffor gör di på detta viset?”

  Jag tror saken är klar: riksdagens ledamöter och regeringen är så besatta av att Sverige ska bli FN:s duktigaste ”pilotland” att de fullkomligt struntar i hur det går för nationen, nationens gränser, nationens ekonomi och nationens innevånare, allt det som de är satta att förvalta på bästa sätt har de alldeles glömt bort. Det är i alla fall så det ser ut.

  Så nu får jag grubbla över ”hur ska detta gå?” när sömnen inte infinner sig (det är rätt ofta i de tider vi för närvarande lever i).

 4. jan says:

  Thinking outside the box…
  Vi styrs av en dold agenda här i Nordvästkorea. Har man inte samma åsikter som MSM, Public Service och sk ‘kändisar’ blir man brännmärkt som ‘rasist’

 5. orolig says:

  Jag har följt och läst igenom din blogg sedan Julia Caesar hänvisade till den med hennes krönika ”Belägrat Land”. Jag har massor utav frågor till dig men jag hittar inte din email så jag lägger några av dom här:

  Vad skulle den utlösande faktorn vara för ett tredje världskrig? Petroldollarn vs BRICS?

  Är en enad världsregering så illa som det låter? Chockförändringar är väl inte bra på kort eller lång sikt, men med långsamma kontrollerade förändringar?

  Du hänvisar ofta till att mång/multi-kultur generellt inte är bra eller i alla fall att det fungerar dåligt. Vad grundar du detta på?
  Vad skiljer USA’S mångkultur med vår kommande?
  Är det enbart den turbulenta relationen mellan Islam och västländer?

  Jag har som sagt mer frågor som relaterar till detta ämne, skall jag fortsätta posta dom här?

  Känner mig så jävla vilsen i situationen idag

  • peterkrabbe says:

   Du är välkommen med dina frågor här i kommentarsform, så skall jag försöka svara på lämpligt sätt. Är det mycket kanske jag lägger ett nytt inlägg istället, kommentarsfältet lämpar sig inte för längre utläggningar!

   • Olga sjöberg says:

    Peter
    Vad tror du driver Soros, förutom ekonomi förstås, varför vill han tvinga EU i synnerhet att islamiseras?

    • peterkrabbe says:

     Olga, frågan är för stor för att besvaras i en kommentar, kanske skriver jag mer om det senare. I korthet kan man säga att det finns en ekonomisk och en religiös bakgrund. Den ekonomiska bygger på att bygga upp företagsmonopolen för oligarkernas globala verksamhet, något som förutsätter en global regering och ett totalitärt samhällssystem, fjärran från våra existerande demokratier i västvärlden. Vi ser idag ett nyvaknat motstånd mot dessa totalitära tankar, inte minst inom EU, som måste knäckas för att genomföra NWO. Detta gör man genom att öka skuldsättningen på nationell nivå, vilket ger oligarkerna som långivare ökad kontroll över de nationella regeringarna. Där är invandringen av obemedlade och lågutbildade viktig för att sänka staternas inkomster samtidigt som deras utgifter ökar, vilket skapar lånebehovet.
     På det religiösa planet är kristenheten lierad med det demokratiska tänkandet, medan islam är en totalitär ideologi av det slag som oligarkerna önskar globalt, individens rätt är underställd en högre makt – imamerna som i sin tur styrs av en världsregering bestående av främst en judisk sekt framsprungen ur sionismen. Såväl Rothschilds som Soros tillhör denna. Det finns urgamla motsättningar mellan kristendomen och judendomen som lever kvar fortfarande. Att islamisera kristna länder är en medveten strategi också i detta religiösa spel, som jag skall förklara bättre längre fram.

  • RB says:

   Ibland talar man om att människan har två naturer, en som strävar uppåt mot högre ideal, och en som lätt låter sig fångas av det lägre jordiska…i förlängningen makt, girighet och allt det andra. De som betonar detta är ofta de som på ett eller annat sätt kallar sig ”konservativa”, men i princip kan alla göra det, och det är i alla händelser korrekt. Det är detta – att människan också har en lägre natur – och inte bara den högre som Löfven, Fridolin och gänget tar för given, eller låtsas ta för given, som är den egentliga bakgrunden till att de flesta samhällen har någon typ av maktdelningsprincip. Jag tänker då till exempel på den amerikanska med verkställande makt, lagstiftande makt och dömande makt. Eller decentraliseringen – ”subsidiaritetsprincipen”, att makt ska fattas på lägsta möjliga nivå, i Sverige via fördelningen på stat, landsting och kommun. Att en världsregering är dåligt beror alltså helt enkelt på att det blir jäkligt långt till makten! Och att densamma konsolideras på en central punkt, där mänskliga brister får enorma konsekvenser.

   Det som händer när invandring går över en viss gräns i storlek – speciellt om den kommer från kulturellt avlägsna länder – är ju att människorna TAR MED SIN GRUPPIDENTITET, dvs gruppen fortsätter att leva som en grupp i det nya landet, med allt vad det innebär. Detta är i sig inget konstigt, inget att förakta, det är helt enkelt en del av det mänskliga sättet att vara. MEN det får konsekvenser, eftersom de allra flesta som tillhör sådana grupper kommer att ha gruppen som första lojalitet, och inte den ”abstrakta staten Sverige”. Många av de som kommer till Sverige idag är vana vid detta, de har levt så på hemmaplan i tusentals år. Konsekvenserna kan då bli sådant som ”svågerpolitik” i den lokala ekonomin, bristande intresse att betala skatt och avsaknad av lojalitet till majoritetssamhällets institutioner, inte minst polis, brandkår och annat, som vi kan se varje dag.

   RB

 6. abc says:

  Den Goda Ideologin, World Goodwill är trademark för Lucifer Trust numera Lucis Trust.

  http://www.lucistrust.org/world_goodwill

  De har nära samarbete med FN och är bakom mycket av agendan bakom FN:s new age filosofi som grundar sig på Alice Bailey : https://en.wikipedia.org/wiki/Alice_Bailey

  Glöm inte bort att om några veckor får vi bindande avtal från Cop21 konferensen i Paris med pris på Co2 och allt vad Romklubben och Rockefeller & Co hittat på.

 7. Nostradamus_i_norr says:

  Soros är ondskan själv som förespråkar öppna gränser och massinvandring till Europa vilket man kan läsa om här:
  http://www.friatider.se/soros-eu-m-ste-ta-emot-en-miljon-asyls-kare-r
  http://www.friatider.se/orb-n-soros-f-rs-ker-ppna-v-ra-gr-nser

  Det bjuder mig emot att länka till Nordfronts hemsida, men där finns ett antal relevanta artiklar om Soros, bl a denna https://www.nordfront.se/george-soros-filantrop-eller-ekonomisk-krigsforbrytare.smr Längst ner finns länkar till många andra. Nordfront har antagligen ägnat mycket tid åt efterforskning om honom eftersom han är av judisk börd.

 8. Per-Olof Persson says:

  Martin Armstrong kommer snart ut med sin ”The War Cycle Report”. Den kommer att kosta 75 dollar. Krigscykeln når sin topp 2017. Mer här:

  http://www.armstrongeconomics.com/archives/38592

 9. Kanske jag kan ge ett kort svar.

  Den utlösande faktorn finns det mig veterligen ingen som kan ange. Inte ens de som strävar mot det tredje världskriget. Bakgrunden kan man finna på https://kaosbalagan.wordpress.com/ som i huvudsak ger en riktig beskrivning av bakgrunden till dagens situation.

  Vi är olika och lika barn leka bäst. Detta hindrar inte att samarbete kan förkomma. Om du har följt alternativa media via tex http://www.kimmoa.se/rn/ skulle du få klart för dig varför det är en usel ide med en världsregering.

  USA är ett ypperligt exempel på att mångkultur inte fungerar. Titta tex på https://www.youtube.com/watch?v=vdi-Lg9pwkY&feature=player_embedded så framgår klart att de vita bygger upp och negrerna förstör. Bakgrunden till detta är att svarta har en mycket lägre medel-IQ än de vita. Det finns många undersökningar i USA som visar att mångkultur inte fungerar.Tankeväckande fråga: Nämn ett samhälle, nu eller historiskt, som skapat välstånd och infrastruktur för alla medborgare och som byggts upp av svarta.

  Vita har inget gemensamt med svarta och Lucy-sagan är just bara en saga. Om det nu skulle finnas en Lucy-människa så måste det ju också finnas en Lucy-katta, ett Lucy-sto, en Lucy-spindel. Betraktar man Lucy-teorin ur den synvinkeln så blir den rent ut sagt löjlig.

  Problemet med alla lögner är att man måste studera så många ämnen för att avslöja dem: Historia, DNA, IQ, Geopolitik, Jordens utveckling, Biologi, Klimatfrågor (det är inget problem med klimatet), Kemi, Fysik mm. Det finns bara ett sätt: Börja studera.

 10. Patrik says:

  Så planen är att Mrs Clinton ska ta över. Trump kan med andra ord också riskera hela projektet. Öppet ska han ju ha sagt, ”Jag och Putin kommer nog att komma bra överens”. Om det skulle vara så lär väl inte agendan övervinna trycket? Hur står Kina i denna fråga? De brukar ju ha en lite mer konservativ och återhållsam hållning till omställningar åt de ostliga vidderna, till skillnad från Europa.

  • peterkrabbe says:

   Det är säkert så att Agendan får ta en paus om Hillary Clinton inte blir vald. Republikanerna i kongressen går också hårt fram mot Obamas klimatnoja och aviserar tuffa förhör med vetenskapsmännen bakom falsarierna. Skräckscenariot för Demokraterna är annars att EU spricker till följd av ett utträde genom Englands folkomröstning, de konservativa krafterna i Frankrike efter Hollande och motståndet mot Turkiet och expansionen österut. Även tyskarna inser att migrationen går för fort.
   Kinas diplomati kan belysas genom deras godkännande av utsläppsminskningarna som skall genomföras – efter 2030! Man har inte råd att ta en konflikt i nuläget men skjuter på allt genomförande till andra sidan Agenda 2030. På så sätt har man sagt både ja och nej!

   • Patrik says:

    Jag vet inte hur jag ska förhålla mig i klimatfrågan. Å ena sidan har man hört att det inte är på väg mot någon större miljökatastrof. Å andra sidan hör man Sveriges Radios/Televisions egna husprofessor Johan Rockström prata domedagsprofetior. Oberoende vetenskapsmän verkar ju minska exponentiellt.

    • Vad gäller klimatfrågan så är den en stor bluff. Läs till exempel på http://antropocene.se/. Det finns många fler som diskuterat bluffen.

     Har själv varit handledare till en uppsats i tidsserieanalys av Stockholms medeltemperatur (1756-2010) och det har ej kunnat visas att temperaturen ökar – efter att man dragit bort effekterna av stockholms utbredning (den mesta tiden huserade termometern på observatoriekullen). Snarare verkar det som att vi är fortsatt på väg mot en ny istid. Uppsatsens slutsatser säger

     ”Att det historiskt finns fler kalla medelvärdestemperaturer än förväntat i
     månadsmedelvärdena för Stockholm under åren 1756-2010 betraktar vi som
     ett särskilt intressant rön i studien. Det är också särskilt intressant att
     det under tidsperioden inte skett några förändringar i månadsmedelvärden
     under perioderna februari och juni – september. Den absolut viktigaste
     frågan som framträder under studien är orsaken till att det finns flera kalla
     månadsmedelvrden än förväntat.”

     Detta konstaterande är inget argument mot ny bättre teknik. De nuvarande tekniska lösningarna är endast baserade på kortsiktig profit – sådan är kapitalismen.

     Brage Nordin har till exempel tagit fram en teknik som renar rökgaser från sot. Koldioxiden finns kvar men den är bra för växtligheten och därmed för oss.

    • Anna says:

     Själv ligger jag nog i kategorin som är tveksam utan tror mer att det mesta ligger i jordens naturliga cykler.
     Stora rubriker om att nu har det inte varit så varmt sedan 1869 (eller vad det kan vara) så undrar jag vad alla hade gjort för ont innan dess.
     Utgrävningar visar att torka, översvämningar, jordbävningar och tsunamis, vulkanutbrott, istider mm sker med jämna mellanrum. Det är jordens natur.
     Det skreks ju också högt om alla freoner mm som skapade hål i ozonlagret men det var väldigt tyst när det visade sig att de reparerade sig själva.
     Däremot är nerskitandet av alla vatten gillar jag inte… Det är ren mänsklig påverkan.
     Det är mina egna tankegångar men eftersom jag inte är någon vetenskapskvinna så kan även jag vara ute och cykla så protestera gärna om jag är det!

    • Alve says:

     Patrik – de oberoende får inte komma till tals i gammelmedia. Läs Klimatupplysningen.se, där finns Professor Lennart Bengtsson med ibland. Han skriver mycket bra i ett gästinlägg 2014-05-21. Lennart Bengtsson är klimatforskare, ”Rockstjärnan” Rockström är agronom och tjänar säkert bra på att ”låta seriös”, Lennart Bengtsson ÄR seriös, men det stämmer inte med vad ”etablissemanget” vill ha…men fler och fler verkar vakna – hoppas det inte är för sent för att hejda galenskaperna.

 11. Patrik says:

  Intressant läsning i länk. Vid första anblick tyckte jag det var märkligt att oligark-gruppen indirekt verkar för nedrustning av oljebaserade tillverkningsindustrier men misstänker att de på sikt har mer att vinna på att ta täten i den nya världsordningen.
  Det nämns horribla citat av personer i gruppen på förslag om hur man ska klara befolkningstillväxten. Men hur förhåller de sig mot den globala läkemedelsindustrin, som är grunden för ökad befolkningstillväxt?

  • peterkrabbe says:

   Läkemedelsindustrin har ibland en tveksam målsättning, exempelvis genom lanseringen av statiner som bevisligen ger en för tidig död istället för att bota sjukdom. Läs mer om detta på antropocene.se !

 12. orolig says:

  Vad tror du/ni att TTP och TTIP kommer att ha för påverkan på våra liv i Sverige, i EU och i västvärlden som helhet?

  Skall företagen bli våran påtagliga ”regering” när nationalstaten avvecklas i smyg?

  Är dessa överenskommelser vad vi skall ersätta våran välfärd med?

  Förutom rykten om extrem informationskontroll med censur och motstånd till anonymitet som säkerligen skulle kunna riktas inrikes med FRA’s egna TITAN så är ju saker som det här textstycket oroväckande som bara fan också: https://en.wikipedia.org/wiki/Endocrine_disruptor#Europe

  • peterkrabbe says:

   ”orolig”, du har goda skäl att vara just orolig. Dina frågor är relevanta och behöver besvaras. Jag känner själv att mycket finns kvar att utreda i denna globala konspiration mot mänskligheten, därför måste jag forska vidare innan du kan få lika relevanta svar. Det handlar mest om att kunna bevisa samband som ändå redan debatteras och diskuteras, främst i USA. Sådana frågor är just en utökad kontroll av individen och kontroll över dennas möjligheter till överlevnad. I det senare ligger också världsstyrets självpåtagna rätt att minska jordens befolkning, vilket redan nu sker genom läkemedelsbranschen (ex.vis statiner som förkortar livslängden) och livsmedelsbranschen genom genmanipulering av grödor, kemiska tillsatser (endocrine disruptor i din länk) och direkta fertilitetsstörningar i andra sammanhang. Allt detta ingår i en skuggagenda till FN:s agenda och redskapen är ett flertal globala livsmedels- och läkemedelsföretag med kopplingar till finanskartellen. Eftersom många uppfattar detta som konspirationsteorier måste bevis på bordet, vilket kräver mer arbete. Jag skall därför återkomma i fler inlägg i ämnet, vi har bara gläntat på dörren än så länge.

   • Maja Dacke says:

    Statiner inte bara förkorta livslängden – de ger också cancer vilket ‘alternativare’ m fl visste och varnade för runt sekelskiftet. Till vilken nytta och glädje? Hur många lyssnade?

    Idag framkommer det allt oftare att kolesterol som statiner satts in för är nyttigare än farligare … Det kolesterol som inte intas via munnen och som kroppen behöver tillverkar levern!

    Nära mig hade jag en väninna som många år intog statinpreparat mot för högt kolesterol som hon dessutom undvek via maten. Hon dog i cancer. Trots mina varningar. Å andra sidan trivdes hon inte i den här världen …

 13. Carina says:

  Tack!
  Mycket intressant och mycket troligt!
  Vet du hur/när o i vilket sammanhang Rysslands planerade Eurasia kommer in?

  Mvh
  Carina

  • peterkrabbe says:

   I resonemanget kring världsregeringen arbetar man med fyra byggklossar, Europeiska Unionen som redan finns, Asiatiska Unionen, Afrikanska Unionen som också finns som påbörjat projekt och Amerikanska Unionen, som också finns som utkast. Problemet för herrarna är Ryssland, som man vill dela (!) så att Ryssland fram till Uralbergen tillhör EU och resten Asiatiska Unionen. Detta är naturligtvis helt orealistiskt. Man är rädda för att Ryssland, Kina och Indien i samma lag skulle bli för ekonomiskt starkt för EU och Amerikanska Unionen att matcha. Detta går inte heller ihop med USA:s ambitioner att vara den självklara ledaren i en världsregering med FN:s hjälp. Bildandet av BRICS-valutan med de asiatiska staterna går också emot USA:s planer.

 14. Pingback: Skriv under här: - Stockholmsinitiativet - Klimatupplysningen

 15. Carsten says:

  Hittade detta om Agenda 2030

  Visa på Medium.com

 16. leif says:

  Du har rätt den som skrev planen var nikita chrusjtjov det är ingen tillfällighet att startskottet gick den 11 sept2001 exakt 30 år på dagen efter hans död läs annonym på peter harolds blogg
  https://peterharold.wordpress.com/2012/10/22/na-vad-tror-du-om-11e-september-och-vem-som-gjorde-det-del-2/

 17. AnonJ says:

  Bästa och äktaste bit text jag läst på länge ! Tack för att du gav mig en ordentlig infallsvinkel i denna propagandadjungeln vi lever i idag .

 18. Pingback: Agenda 2030 – Ivans Blogg

 19. Pingback: Musikaliska anteckningar 3. Imagine. John Lennon. – Julia Caesar

 20. Kjell Nordin says:

  Klockrent, har förstått en tid att detta inte är bra med att vara i eu. Det blev inte som vi trodde men vi är bara marionetter i detta pyramid spel. Med liv som insats räcker det att någon tjänar på det.
  Det är ingen konspirationsteorier det är sanningen.

 21. Pingback: AGENDA 2030 – NEJ TACK! – JMM.NU

 22. Jonash@202428 says:

  Jag vill påstå att det är elitens / globalisternas fel att vi har hamnat där vi är. Vi har förgiftat både natur och oss själva, vi dödar / mördar både människor och oskyldiga djur på de mest bestialiska sätt. Det har under de sista 150 åren startats det ena kriget efter det andra som har skördat flera hundratals miljoner liv. Detta sker endast av den enkla anledning att eliten vill hela tiden ha mer, det finns ingen gräns för hur mycket de vill ha och nu är det total makt över alla människor som hägrar för dem. Vi vanliga människor strävar endast efter harmoni, fred, vi vill leva i frihet, med valfrihet och tillsammans med nära och kära. Vi vill vara lyckliga och vi har inget behov av makt och rikedom för det skapar ingen lycka.

  Jag kan trösta eliten med det gamla ordspråket ”den som gapar över mycket ……… ”

  Då allt strävar efter jämlikhet ( yin & yang ) så kommer de inte att lyckas. Jag vill också påstå att dessa elit människor inte är mänskliga, de må se ut som oss andra men för de som är vakna så finns det speciella drag som avslöjar deras omänsklighet, både utseende men också deras sätt att uppföra sig.

  För framtiden gäller det för oss att kunna identifiera dessa omänskliga människor och se till att de ALDRIG mer hamnar i positioner där de kan utnyttja sin ondska för de är onda rakt igenom och de måste stoppas så tidigt som möjligt.

 23. Jonas says:

  Ursäkta men nu är herr pessimist igång igen.
  Har klickat mig vidare på Facebook ikonen längst ned på sidan

  https://hannahroselaw.co.uk/icc-complaint-uk/

  och hamnade då här

  https://www.facebook.com/people/Hannah-Rose/100010123158567/

  kan inte klicka vidare då jag saknar facebook konto men detta känns ju inte direkt seriöst om man tänker att denna Hannah Rose står bakom tidernas största anmälan till ICC. Känns också som denna sida bara har skapats för just detta.

  Har också ögnat igenom större delen av anmälans 44-sidor och för mig känns den inte som något en erfaren jurist skulle ha gjort. Kan inte hitta the corona investigation team eller reiner Fuellmich namn någonstans i anmälan, har dock inte öppnat alla länkar, är jag blind eller är detta ett tillvägagångssätt de använder, måste kanske vara en privatperson som står bakom anmälan? Är det en vilseledande manöver för att vi ska tro något händer?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: