Epilog – innan åskvädret bryter ut.

140207-syria-homs-600_7b15a4f780e71342202ef1023e97ec6b  Syrien idag, Europa imorgon?

Jag hade egentligen tänkt sluta skriva om detta ämne efter avsnitt 4, men kan inte få tankarna att sluta snurra. Så det får bli ett avsnitt till, sedan är jag färdig för denna gången.

Det som plågar mig mest är den redan explosiva risken för ett nytt världskrig. Det låter oroande, men är tyvärr en realitet om ingenting görs för att avvärja det. De amerikanska oligarkerna är besatta av sina planer på världsherravälde. Det är nu eller aldrig. Hittills har allt gått som på räls, man har fått rätt presidenter på plats i USA och FN har lydigt underordnat sig planerna genom Agenda 2030, det juridiska underlaget för att tvinga in medlemsstaterna i konceptet. Bildandet av EU, som var den svåraste delen av projektet med tanke på den relativt höga intellektuella nivån på ingående nationers företrädare, har genomförts och expansionen från detta embryo har fått fart österut och söderut. Att EU nu börjar knaka i fogarna genom ett eventuellt engelskt utträde och växande reaktioner från de östeuropeiska staterna är en i grunden sund reaktion från människor som börjar genomskåda EU:s roll i NWO. Inför Sveriges anslutning till EU 1995 spekulerade Soros mot svenska kronan 1992 för att skrämma vettet ur befolkningen, räntan steg till 500 % och Sverige kastade sig in i EU ”för säkerhets skull”. Samma strategi prövades mot Ryssland, men Putin ingrep med Rysslands sista resurser för att rädda sitt oberoende. Fortsatta finansattacker riktas sedan dess mot Rysslands närområde, men Putin håller emot. Den USA-styrda retoriken mot Ryssland är lättköpt av NATO-länderna och utgör en klassisk angreppsmotivation. Kanske mognar istället våra brödrafolk i Danmark och Norge och ställer sig utanför NATO till förmån för en nordisk fredsbevarande organisation tillsammans med Sverige och Finland? Valutaspekulationer mot Kinas ekonomi står garanterat på oligarkernas program, men får säkert vänta några år till. För att primärt förverkliga Eurabia, det sammanslagna EU och Arabförbundet, måste först EU tvingas ta in Turkiet, sedan gör de ofantliga och fria flyktingströmmarna från Mellanöstern resten. Islam är garanterat ett avgörande inflytande i Eurabia. Hur påven skall hantera detta återstår att se, hans patetiska försök att hålla mässor tillsammans med mullorna lär inte förändra islams inställning – Rom skall falla som den första brickan i islamiseringen.

Att amerikanska intressen håller krigshärdarna i Mellanöstern vid liv är väl dokumenterat. Den påföljande folkvandringen till Europa är en nödvändig förutsättning för skapandet av Eurabia. Ingen i Europa hade intresserat sig för denna del av projektet om vi inte hade fått en blandad befolkning som tänker annorlunda. Men mångkultur genom massinvandring lär aldrig bli möjligt på fredlig väg. Om man vill ha det så är receptet droppvis under omröring. Att judarnas fristad i Israel kommer att elimineras är en självklarhet i projektet, varför skulle en judisk fristående stat få existera i ett Eurabia som styrs av muslimska intressen? I den nya världen är alla lika, enligt NWO:s profeter. Ingen religion skall få ha en särställning. Israelerna har dock all anledning att se upp. Obama har arbetat medvetet med att kyla ner de amerikanska relationerna till Israel under sin tid som president, en förberedelse för vad som komma skall.

När Ryssland ingriper mot IS i Syrien har det två syften. Det ena är att försvåra genomförandet av ett Eurabia, som med ännu större potens än nuvarande EU kommer att verka för ett införlivande av Ryssland i NWO och samtidigt försvaga den nationellt inriktade ryska ortodoxa kyrkan. Ryssland står redan under ett hårt tryck från sina egna muslimska grupper i gränslanden mot söder. Låt oss vara tacksamma för detta ryska stöd. Det andra, som delvis sammanfaller med det första, är att istället skapa en barriär mot väst genom stärkta allianser mellan Ryssland och arabvärlden i syfte att hålla priset uppe på olja och gas, Rysslands största och viktigaste inkomstkälla. Ryssland vill ha tid för att utveckla sina gemensamma intressen med Kina, den enda konstellation som kan stoppa oligarkerna på Wall Street, åtminstone tillfälligt.

Om och när Turkiet/ NATO/ USA drabbar samman i Syrien mot Ryssland har vi den farligaste situationen sedan andra världskriget. Det är inte ens givet att Israel ställer sig på NATO:s sida i en utökad konflikt som tveklöst kommer att hota det egna landet i förlängningen. USA:s kelande med ärkefienden Iran är en tydlig signal. Israel kan definitivt inte lita på att de judiska oligarkerna är solidariska med landet, de har för länge sedan vänt blicken mot det hägrande världsherraväldet istället. Om något gör oligarkerna rasande så är det att brickorna i deras globala monopolspel får gå i stå på obestämd tid. Putin kommer inte heller att ge sig. Hela hans prestige och position hänger på motståndet mot den från väster framrusande ångvälten. Även om det militära övertaget på pappret för USA/ NATO är förkrossande, kan det inte uteslutas att en global konflikt ställer Kinas militära styrkor på Rysslands sida i en asiatisk allians mot USA:s oligarker.

Vill vi se Sverige i ett NATO med dessa framtidsutsikter? Knappast. Det enda jag kan ge Löfvén rätt i är att hålla Sverige utanför NATO. Påstådda ryska hot mot Sverige och Finland är rent nonsens i syfte att väva in våra neutrala stater i en aggressionspakt mot öster och stänga Östersjön för de ryska flottbaserna. Organisationen är en provokatör i syfte att hålla en militär konflikt så långt borta från det amerikanska fastlandet som möjligt. Vi skall inte ha ett nytt slagfält i Europa bara för att oligarkerna vill tvinga igenom sin globala marknad. Att dessutom ha ett Turkiet med drömmar om ett nytt Ottomanskt rike i en organisation som NATO är komplett vansinne, något som vi ser exempel på idag.

Vi lär inte kunna stoppa utvecklingen i det långa loppet, den ekonomiska makten är oslagbar. Men vi kan hålla emot, få processen att ta tid och hoppas på det bästa i förlängningen. Därför måste vi dra ner invandringen till en nivå som vi kan kontrollera, det går att hjälpa nödställda utan att ge bort våra nationer och vårt självstyre. Vi måste återta vår identitet och främja våra egna intressen. EU måste få ett styre som representerar befolkningens vilja, inte kommunistiska marionetter tillsatta av yttre makter. Kanske kan den, trots allt, pågående välståndsökningen i utvecklingsländerna på sikt göra världen mer rättvis utan inblandning av oligarker. Kanske kan religionerna på sikt försvinna in i den dimma som de en gång kommit ur och ersättas av förnuft och kunskap.

I mina föregående artiklar har jag försökt vara saklig. I denna avslutning berättar jag om min egen, högst personliga syn på världen. Jag kan bara hoppas att den är felaktig och att mina barn och barnbarn i framtiden tycker att det var nog en konstig gubbe, den där farfar! Men kanske får de aldrig veta att allt blev bra just därför att några reagerade?

Peter Krabbe

14 Responses to Epilog – innan åskvädret bryter ut.

 1. Erik Nordlund says:

  ” Kanske kan religionerna på sikt försvinna in i den dimma som de en gång kommit ur och ersättas av förnuft och kunskap”. Tack för intressanta artiklar Jag är pensionerad sjökapten intresserad av politik och synpunkter där jag tangarer att gilla dina .

  Jag minns då Gorbi i CNN uttalade sig då han fick sparken som partisekreterare i Sovjet på 1990 talet.

  När sovjet skapades 1917 eller så med Lenin som frälsare tillsattes en demokratiskt utvald kommitte bestående av landets främsta vetetenskapsmän och kulturelit som skulle skapa det nya utopia som fundament för arbetarnas paradis. Efter tjugo år sammanfattade kommissionen följande som slutsats dvs i de frågor man var eniga . ”1. Sovjetmedborgaren föds 2. Samma medborgare går i skola 3. arbetar 4. och pensioneras samt 5. sovjetmedborgaren dör” . mvh, Erik Nordlund Åland

 2. Malin Jonsson says:

  Grymt Bra! Tack! Som pensionär har man (jag) tid att studera även det som skrivits för över 2000 år sen (sista boken i NT) Det håller på att ske framför våra ögon. Mvh Malin

  • Johanna says:

   Ja, det stämmer.

   • Marie says:

    Den sista boken har varit en central skrift för mig sedan början av 1970-talet, när jag var tonåring. Jag har haft klara visioner om att vi lever i den sista tiden. När mina barn var små läste jag ” Gud som haver barnen kär” varje kväll i avsikt att försöka få dem kristna. Tyvärr tog skolan ur dem den kristendom jag uppfostrade dem in i.

    Min yngste son och jag diskuterar världsläget varje dag och vi delar med oss till varandra av alla alternativa sidor vi tycker är intressanta. Många sidor blir det.

    Sedan en tid tillbaka har jag lyckats förmå honom att anamma tanken om att Kristendomen är vårt sista hopp. Han har t.o.m. köpt sig en Bibel och på min inrådan läser han nu den sista boken parallellt med universitetsstudier.

    Han säger själv att ”fjällen föll från hans ögon” när han läste Orwells 1984 som jag stack i handen på honom.

    Sakta, men säkert, försöker jag leda in mina andra barn i samma tankebanor. En av dem är gift med en ateist och har själv utvecklat ateistiska tankegångar sedan de träffades. Den andre har hamnat i universitetets PK-riktiga härdsmälta med genus-vetenskaplig påverkan rakt in i juriststudierna. Sambon är en radikal-feminist som dessutom gör en klassresa.

 3. Kurt Hahmann says:

  Tack för en mycket intressant sammanställning – den har förklarat en hel del !

 4. Peter Karlsson says:

  Peter Krabbe, det här är något av det mest viktiga jag någonsin läst.
  Dina alla avsnitt samt det som är skrivet på bloggarna Anthropocene och Mörkläggning har äntligen gett förklaringar till hur det har blivit med Sverige och Europa.
  Jag är mycket tacksam.

 5. Søren Ferling says:

  Mange gode tanker og analyser og jeg er enig i det meste af det stipulerede hændelsesforløb – men man kan kun leve fredeligt med kristendom – ikke med liberalisme, socialisme eller islam, der alle er ekspansive og supremacistiske ideologier, som vil underlægge sig den ganske verden og dens mennesker, om de vil det eller ej.

  • peterkrabbe says:

   Jag kan instämma i detta, skillnaden är att kristendomen numera lyckligtvis är enbart en religion till skillnad mot islam, som också är ett statsskick i likhet med socialism och andra former av maktutövning. Därför är kristendom fredligt, vilket den inte alltid varit. Låt det förbli så. Den värsta sorten är kombinationen av religion och vapenmakt, vilket vi nu ser i Mellanöstern. Man kan avsätta politiker men inte gudar. Frågan är om inte oligarker blir lika svåra att avsätta.

 6. tomas says:

  Kanske är det så att den enda hållbara religionen på lång sikt är Islam.
  Läser man boken Underkastelse av Houellebecq kan man få en bild av ett framtida Europa under Islam. http://www.dn.se/dnbok/bokrecensioner/michel-houellebecq-soumission/
  ”Civilizations die from suicide, not by murder.”
  Arnold J. Toynbee

  • peterkrabbe says:

   Scenariot är inte helt osannolikt, problemet för muslimerna är att demokratiska partier inte är förenliga med islam. Idag väljer man att få in representanter i alla partier istället för att profilera sig i ett eget. Det kan vi nog vara tacksamma för, men Brödraskaparna avvaktar utvecklingen. 2022 har vi val även i Sverige.

 7. Southerland says:

  Att en så insiktsfull man inte tar upp den påstådda förintelsen som verktyg i byggandet av världsherraväldet är förvånande. Hur många hundra miljarder DM har Tyskland betalat ut i skadestånd efter kriget till diverse judiska organisationer samt alla dessa överlevare (?) av förintelsen?
  Speciellt konstigt blir det när fler judar än vad de ockuperade länderna inhyste, utrotades.

  • peterkrabbe says:

   Jag kommer att diskutera frågan i artiklar under det kommande året. Den kräver naturligtvis extrem saklighet och underbyggda resonemang för att överhuvudtaget kunna tas upp i offentliga media.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: