Islam och New World Order – slutet på vår civilisation?

montageobamaegypten-1440x564_c   Obama och Mursi – en oväntat stark relation!

Rubriken kan tyckas tillspetsad. Men vad finns det för fog bakom denna oheliga allians? Frågan är för viktig för att förbises. Svaren finns som vanligt att söka i USA, det självutnämnda ledarlandet bakom planerna att införa en ny världsordning. Låt oss se vad vi har i potten!

När Obama valdes till president i USA för åtta år sedan, lanserades han som kristen och i egenskap av färgad som det nya idealet för en mångkulturell nation. Det kristna inslaget var ofrånkomligt i ett land där ”so help me God” är en stående fras. De kristna fundamentalisterna är starka i stora delar av USA och har stort inflytande över det republikanska partiet. Att även judarna har en av tradition stark ställning är också välbekant för de flesta, inte minst genom de djupdykningar vi gjort i oligarkernas värld under tidigare artiklar. Men muslimerna då, på vad sätt har denna för amerikanarna nya religion satt sina spår i landet? Man kan tycka att ett gediget hat mot muslimer bör ha rotat sig i USA efter händelserna 9/11 och påföljande intensiva krigsföring mot arabvärlden i Bushs regi. Men dessförinnan hade vi den ”arabiska våren” under Clintons tid, då amerikanska ansträngningar fokuserade på vad man trodde skulle innebära en demokratisering av arabvärlden och minskade spänningar globalt. Det Muslimska Brödraskapets renässans, främst i Egypten, stöttades av USA och fick både ekonomiskt stöd och lovord från oligarker som Soros. Det demokratiska konceptet visade sig dock vila på bräcklig grund, istället visade sig en islamsk fundamentalism som under den korta tid vid makten som erbjöds snabbt monterade ner de demokratiska grunderna för samhället och genom en lokalt utövad jihad angrep kristna och andra oönskade religionsutövare, samtidigt som den legala styrningen av landet antog diktatoriska former i islams namn. Konsekvensen blev ett nyval 2014, där al-Sisi fick makten och återställde såväl ordning som religionsfrihet. Al-Sisi tog öppet kontakt med kristna religiösa ledare och besökte kyrkor och andra samfund, till stort förtret för de tillbakaträngda islamisterna. Det Muslimska Brödraskapets ledare och förre president Mursi dömdes 2015 till döden och sattes i väntan på detta i fängelse.

Händelserna i Egypten under Mursis tid medförde stärkta kontakter mellan företrädare för Clintons regim i USA och även en ökad invandring av muslimer till USA. Plötsligt fanns det gott om muslimer i landet och många med nära kontakter i regeringskretsar, främst representanter för Det Muslimska Brödraskapet. Samma process har vi för övrigt haft i Sverige och sitter därför nu med en bostadsminister med rötter i samma Brödraskap. Soros gnisslade tänder när Bush blev vald till president i USA och såg dennes period som åtta förlorade år. Vid valet 2008 var presidentfrågan noga förberedd och Barack Hussein Obama, med muslimsk far och styvfar och sin barndom i det muslimska Indonesien var en given kandidat, trots att han var i det närmaste totalt okänd av flertalet väljare. Hans muslimska härkomst tystades effektivt ner under valkampanjen, när han tillträdde sitt ämbete fanns redan handlingsplanerna för ett närmande mellan USA och den muslimska världen klara. Dessa planer fanns redovisade i två huvuddokument:

Changing Course – A New Direction for U.S Relations with the Muslim World. Tillkommen genom ekonomiskt stöd från numera välbekante Georg Soros.

The Doha Compact – New Directions – America and the Muslim World. Undertecknad av Dalia Mogahed, medlem i U.S.-Muslim Engagement Project’s “Leadership Group”. En annan medlem i denna ledningsgrupp är Ingrid Mattson från ISNA, en organization närstående med Muslimska Brödraskapet.

De två dokumenten har under Obamas tid som president varit den agenda som följts till punkt och pricka i hans utrikes- och inrikespolitik. Bland hans rådgivare i muslimska frågor finns ett flertal framstående muslimer från Muslimska Brödraskapet. Vad vill då dessa rådgivare? Jo, i egna ord:

”En slags Grand Jihad för att eliminera och förstöra den västliga civilisationen inifrån och sabotera dess miserabla innehåll med de rättroendes händer så den elimineras och Allah’s religion fås att segra över alla andra religioner”. (Mohamed Akram, 1991)

I Israel-Palestinafrågan förordas en tvåstatslösning, trots att de flesta inser det omöjliga i att lägga ett Palestina gräns i gräns mot ett Israel samtidigt som den förra staten kräver att Israel skall utplånas. Med samma fria invandring och ”kulturblandning” som NWO förordar i Europa behövs inte så många år för att göra judarna till en minoritet i sitt eget land. Detta har under Obama varit USA:s officiella politik. Observera att detta även är Soros politik. Att stärka USA:s förbindelser med Iran har också varit en av huvudpunkterna i Obamas politik, trots att detta påverkar Israels situation negativt. Vi kan nu se avtalet med Iran om inskränkningar i kärnvapentillverkningen mot slopade ekonomiska restriktioner som sista punkten i Obamas politik, avslutat i elfte timmen. USA har till och med hotat skjuta ner Israeliska angrepp riktade mot Iran om förhandlingarna störs.

I en intervju i en arabisk TV-kanal framställde Obama USA som ”ett land för muslimer, judar, kristna och icke-troende”, i nämnd ordning. I sitt installationstal var ordningen ”vi är en nation av kristna och muslimer, judar och hinduer samt icke-troende”. Man kan skratta åt detta, men i diplomatins värld vägs orden på guldvåg. Kontentan är att USA fick sin första muslimska president till slut, trots att ingen förstod det.

Även moderlandet för New World Order har då under Obamas regim genomgått en omfattande islamisering genom ökad acceptans för sharialag och fler muslimska politiker på höga positioner. Till antalet har inte USA fler muslimer än exempelvis England, men trenden är tydlig. Man vill följa den kulturmarxism i spåren som nu håller på att förändra Europa i snabb takt, även den regisserad av oligarker som Soros. En oroad påve har besökt såväl Obama som sina kärnanhängare i Syd- och Centralamerika och försöker mana till enighet runt en enda Gud och en religion i ett vidare begrepp, men framstår som patetisk i sin naiva oförståelse för islams oförtrutet upprepade budskap att islam är den enda godtagbara religionen i en framtida värld. Den katolska kyrkans fredsbudskap står sig slätt mot en militant religion som islam med miljoner skanderande anhängare på gator och torg. Den kristna trons anhängare har vuxit samman med ett demokratiskt samhällssystem under århundraden medan islam är och förblir en totalitär regim, styrd – enligt deras egen uppfattning – av Allah, inte av människor. Kyrkan är en av världens största markägare, men saknar genom dessa passiva investeringar, som bara syftar till att avlöna sin egen organisation den konkurrensfaktor som islam disponerar genom en ekonomi som är aktivt delaktig i världens oljeproduktion och industriella finansiering. Utgången av denna maktkamp torde på lång sikt vara given.

Islams ökande inflytande i FN där också NWO nu får sin näring genom Agenda 2030 visar att vi är på väg mot en allians mellan de amerikanska oligarkerna, med sikte på den globala ekonomiska makten, och islam, med kontrollen av folket på sin lott. Är vi beredda att leva i en sådan värld? Och vad händer när mullorna sitter tillräckligt säkert i sadeln för att göra sig av med oligarkerna, som ändå är i deras ögon förhatliga judar? Då kommer våra efterlevande sannolikt att få se slutet på en civilisation, i likhet med romarrikets fall.

Och Obama då, vad hände med honom? Jo, han avgick som president för USA i januari 2017. Som av en tillfällighet löpte Ban-Ki-moons femårsmandat som generalsekreterare för FN ut samtidigt. Den givne efterträdaren på den posten blev – Obama! Därmed var posten som chef för det Högsta Politiska Rådet i FN och ansvarig för genomförandet av New World Order tillsatt. Oligarkerna skrattade så de kiknade.

Citat och fakta ur The Post-American Presidency av Pamela Geller och Robert Spencer.

Peter Krabbe

22 Responses to Islam och New World Order – slutet på vår civilisation?

 1. Johanna says:

  Fantastiskt Peter! Vart får du all kunskap ifrån?! Kul och utmanande att läsa i vilket fall 🙂

  • Djupt fundersam says:

   Kul och utmanande? Det här är på riktigt. Inte något man bara zappar förbi med fjärrkontrollen.
   Tag till dig det här och vad du än gör, du som är ung, sprid och diskutera med dina vänner och bekanta.
   Det handlar inte endast om den närmsta tiden utan i högsta bemärkelse den tidsperiod när du(förhoppningsvis) blir mormor/farmor och dina barn och barnbarns väl.

   Mycket oroande och oerhört farligt.

 2. Martin T says:

  Tack för ännu ett högklassigt inlägg Peter! Jag delar din analys till fullo. Islam är en totalitär och våldsbejakande ideologi/religion/styrelseskick som EJ är kompatibelt på något sätt med demokrati eller mänskliga rättigheter som vi känner dem.

  Den hjärntvätt/indoktrinering som Islam utsätter sina barn för är att jämföra med NaziTyskland och Goebbels m fl. Jag äger en intressant bok: ”Fångad av hakkorset”, skriven av en man som tvingades in i Hitlerjugend med flera organisationer som barn. Han beskriver träningen att slåss, matandet med Tyskar som överlägsen ras, Judarna som parasiter som skulle utrotas. Han blev sedemera soldat och slogs med frenesi och total övertygelse om Hitler’s ofelbarhet och att han slogs för den rätta saken.

  Ser vi likheterna?

  Strävan efter globalt herravälde
  Våldsbejakande
  Demokratiföraktande
  En ledare (ofelbar)
  Rätt att förgöra andra raser/religioner
  Döden ärofyllt sätt att hedra sitt land/ledare

  Jamen alla Tyskar var ju inte skyldiga till förbrytelser, eller? Nja, de flesta kände till dem eller anade vad som försiggick. Protesterade någon – nej, lika få protester som idag från någon företrädare för Islam avseende terrorangrepp mm.

  Med Islam’s syn på världen så är begreppet ”mångkultur” icke-existerande. Man strävar efter världsherravälde – inget annat. Gärna med våld då detta ger unga muslimer chans att uppnå martyrskap, med alla utlovade förmåner i livet efter detta som morot.
  Islam/muslimer accepterar inget mindre än samhällen formade efter sharia-lagar och därmed demokratins död.
  De har (hittils) tacksamt mottagit 100% stöd från de flesta fördummade och brottsligt naiva politiker och mediefolk i väst.Bevare oss och våra barn för detta!
  Hoppet står till internet + begåvade bloggar och alternativa nyhetssiter som kan upplysa allt flera om den annalkande katastrofen. Ju flera som drabbas personligen av Islamiseringen, desto snabbar går uppvaknandet. Starka politiska ledare som värnar sitt folk och kultur verkar finnas god tillgång på i Östra Europa, i väst betydligt sämre, men uppvaknandet verkar börja gry, tack och lov!

  • Göran says:

   ”Den hjärntvätt/indoktrinering som Islam utsätter sina barn för är att jämföra med NaziTyskland och Goebbels m fl.” Det går bra att byta ut Islam mot ”svensk statssocialism”.

   Djupt fundersam skriver, att vi ska diskutera detta med våra vänner och bekanta. Hur ska det gå till? Man behöver bara andas en enda stavelse innan dövörat slås på. I Sverige råder endast den indoktrinering som den svenska skolan har lärt ut. Där är sanningen. Något annat får inte råda.

   Jag ser som enda råd att man tar sitt pick och pack och flyttar ut från oligarkernas och islams områden. Visst kan man vara kvar i Sverige och slåss mot vansinnet, men är det värt att slåss för och hjälpa de som ligger bakom det hela som lägger sin röst i varje val för detta vansinne?

   • Djupt fundersam says:

    Du har rätt, Göran. Det är mycket svårt att nå ut och få till stånd en vettig och seriös diskussion.
    Man blir stämplad rasist tämligen omgående vid vart försök, trots att jag inte på något vis är ute i något sådant ärende.
    Jag brukar till slut hitta lösningar på de problem som dyker upp men här har jag gått bet.
    Ändå inser jag att det bara är till att fortsätta försöka.

   • Martin T says:

    Visst har tanken även slagit mig, bättre fly än illa fäkta. Men det är ju åt h-e fel – att vi etniska Svenskar ska fly vårt eget land för att det ska skänkas bort till 3:e världens människor som kan betala sig hit.
    Då flyr man även barn och barnbarn, sina rötter och hela sin värld.

    Jag har faktiskt på senaste tiden börjat hysa ett hopp om bättring. Kom ihåg att vi har internet på vår sida, samt många duktiga bloggare och skribenter, alternativa siter mm. vi andra dikuterar och sprider detta vidare.

    Sanningen kan döljas ett tag – men inte för evigt, liksom verkligheten. Sanningen och verkligheten är våra bästa vänner, glöm inte det!

    • Göran says:

     De är en motbjudande tanke att etniska svenskar ska behöva lämna Sverige. Som jag ser det så är det enda praktiska man kan göra i Sverige om man vill behålla landet för etniska svenskar att rent praktisk ordna så att man kan klara sig under flera år med en total ekonomiskt kollaps i Sverige. Man måste se till att man har ekonomi och försörjning av mat så man klarar sig på egen hand, t.ex. genom ett stor lager av mat i källaren.

     När ovan är klart då arbetar man så mycket som möjligt på att få Sverige att totalt kollapsa ekonomiskt. Den s.k. välfärdsstaten måste raders. Det kommer att bli svårt att bo i Sverige. Förhoppningen är då att väldigt många människor lämnar Sverige.

    • Eva says:

     Vi måste hålla ihop. Det går inte längre att leva ett individualistiskt liv längre. Vakna!

 3. tomas says:

  Alltid spännande att läsa analyser som är utanför ”boxen”…
  Ett smakprov på framtiden:

 4. Mradminus says:

  Glad över att äntligen ha hittat en blogg som faktiskt går in och anger orsakerna bakom detta vansinne som nu sker. Har läst alla inlägg på denna blogg nu, vilket tagit mig flera timmar varje dag under en längre tid. Har fått den ena aha upplevelsen efter den andra… Chockerade läsning minst sagt. Ska rekommendera denna blogg till så många jag bara kan. Keep up the good work!

 5. tomas says:

  Miljadärerna skall stoppa Trump. Ett stort steg närmare NWO och plutokrati.
  http://www.breitbart.com/video/2016/03/09/huffpos-grim-54-private-jets-at-meeting-to-stop-trump/

 6. Eva says:

  Se och hör Eustace Mullin. Därefter fundera på vad som händer i vår del av världen.

 7. Eva says:

  Vi får se vad Trump har att komma med. Men en sak är säker: en enastående rörelse har satts igång I USA och vi i Sverige måste agera. NU!

 8. Roland Gustafsson says:

  När man betänker bristen på medvetenhet om dessa saker bland gemene man kan man lämpligen reflektera på våra kommunistiska journalisters verk och ansvar. Och tidningsägarnas ansvar. Och varför de tillåts verka.

 9. Pingback: Är muslimer en del av vårt samhälle? | Peter Krabbe

 10. Pingback: Är muslimer en del av vårt samhälle? Del 2. | Peter Krabbe

 11. virility92 says:

  Jag har läst om ett annat scenario. Oligarkerna vill ju skapa en ny religion och eftersom islam inte går ihop med någon annan religion så ska man alltså göra en ny förintelse men denna gången är det muslimer som blir dödade. Om det sen är sant är en annan sak.

  • peterkrabbe says:

   Man vill bara ha en enda religion. Hur den skall se ut talas det väldigt lite om, de flesta oligarkerna är sekulära och ser sig själva som skapelsens krona. Skall man dra slutsatser om islams framväxt inom FN, som är nära kopplat till NWO, pekar det mesta mot just islam, som är en totalitärt styrd religion.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: