Jo, Trump är skrämmande – för globalisterna!

Trump 3

I torsdagens Sydsvenska matas vi med ytterligare en skrämselartikel om Donald Trump, skriven av den franske journalisten Bernard-Henri Lévy. Artikeln hör till de som distribueras av Sorosstyrda Project Syndicate och som förutom till Bonnierkoncernen går ut till 466 andra mediabolag i världen. Journalisten Lévy har mage att kalla sig filosof genom att vara ansluten till tankesmedjan Nouveaux Philosophes i Frankrike.

Nå, men vad säger då denne store filosof om Trump? På en helsida i tidningen framför filosofen tanken att Trump styrs av naiva vaneföreställningar istället för en geopolitisk syn på världen. Spalt upp och spalt ner öser Lévy ut kafferepsskvaller om Trump som kan sammanfattas i slutklämmen ” vulgaritet, sexism, rasism och trotsig okunnighet. En demagog som inte bara sviker sitt lands ideal, utan också dess fundamentala nationella intressen”.  Jag hoppas att den som läst mina artiklar om globalismen har svårt för att hålla sig för skratt när en oligarkernas tjänare uttrycker sig på detta sättet. Läs annars artiklarna om ni inte redan gjort det.

Låt oss se vad Lévy s filosofiska talanger räcker till. Lévy menar att Trumps förslag att omförhandla USA:s statsskuld är idiotisk och relaterad till Trumps tidigare konkurser. Lévy fortsätter: ” USA:s regering har ensamrätt på att ge ut världens ledande reservvaluta och har inget att omförhandla.” Har filosofen missat att Federal Reserve – som ansvarar för såväl penningmängd som räntesättning i USA – är privatägd av en kartell som omfattar främst Goldman Sachs, Rockefellers, Lehmans och Loebs, Rothschilds, Warburgs i Hamburg, Lazards i Paris och Moses Seif i Rom. Som jude kan vi nog utgå ifrån att Lévy är välinformerad om läget. Federal Reserve är världens enda privatägda centralbank och styr själva genom sina transaktioner statsskuldens storlek i USA.  Vad Trump menar är att kartellen borde skriva ner sina fordringar gentemot de amerikanska skattebetalarna eftersom de själva bidragit medvetet till att skapa det fiktiva skuldberget, ett fullt rimligt krav.

I artikeln framförs också det numera uttjatade argumentet att Ryssland är ett hot mot det tio gånger militärt starkare NATO, som provokativt inringar Ryssland med sitt robotsystem. I dagens politiska värld finns det bara en potentiell angripare och instiftare av framtida krigshandlingar och det är NATO, inte Ryssland. Lévys geopolitiska uppfattning hör inte hemma i vårt århundrade. Läs här vad vår tids intellektuella – inte journalister – anser om Putin.

Globalismens finansiella och näringslivsinriktade karteller är det största hotet mot alla länders nationella intressen, inte de som försöker stoppa globalismen. De senaste 30 årens utveckling i USA har varit katastrofal för amerikanen i gemen med nedlagda industrier och en ökande slum, allt enligt globalisternas agenda. I deras värld är det eliten som styr och folket som skall lyda. När Trump försöker väcka folket i syfte att rädda USA från fortsatt förfall är hans, må vara, vulgära språkbruk en nödvändighet för att få de outbildade att engagera sig och förstå vart utvecklingen är på väg. Att få dem till valurnorna som för länge sedan resignerat och tröttnat på politikens makthavare. Detta är fullt medvetet och sannolikt enda sättet att få väljarna att lyssna.

Att utmåla Trump som konspiratör tillsammans med Putin är patetiskt och tyder på desperation i Clinton-lägret. Vad kunde vi hellre önska oss än en fredlig samexistens med vårt största grannland, det ligger på andra sidan Östersjön, inte på andra sidan Atlanten. Skrota NATO:s robotar och öppna normala handelsförbindelser istället, det är den bästa hjälp vi kan ge våra kommande generationer.

Man bävar inför det svenska riksdagsvalet då medias lögnhalsar kommer att skrika sig hesa.

Peter Krabbe

27 Responses to Jo, Trump är skrämmande – för globalisterna!

 1. vagabond00 says:

  God morgon Krabbe,
  Varför är det så viktigt för dig att nämna hans religion?
  mvh
  johnny segal……. (ännu en jude)

  • peterkrabbe says:

   Johnny Segal, varför är det så viktigt att nämna att islamistiska terrorister har islam som religion? Jo, därför att vi inte kan skydda oss mot en företeelse om vi inte förstår dess bakgrund och orsaker. I artikeln framgår det att ägandet av Federal Reserve huvudsakligen sker genom 8 storbanker som samtliga har judiska ägare och upphovsmän. När en judisk journalist prisar deras verksamhet förtjänar det att påpekas av samma anledning. I vad mån den judiska religionen har ett samband med globalisternas agenda eller inte är en för stor fråga att gå in på i en kommentar, men jag skall återkomma till frågeställningen längre fram.
   I min egen familjehistoria ingår flera judiska släkter. De har aldrig gjort anspråk på att få styra världen, men den klick som finns på Wall Street gör det. Att klarlägga varför är en av vår tids mest angelägna frågor. Vi kan aldrig tillåta oss att använda förintelsen som munkavle för att aldrig få kritisera de – faktiskt judiska – familjer som nu driver NWO.

  • Anna says:

   Johnny Segal!
   Det är viktigt att nämna att det är ytterligare en JUDE som säljer sin själ och ”intellektuellt” stödjer den vidrigaste imperialistiska ideologin som sätter snart världen i brand.
   Vill hänvisa till Hitlers 30-tal. De samtliga (bankers, storföretagare, finansiärer) som hjälpte Hitler till makten var JUDAR!!!!. Hannah Arendts tänkvärda bok om den Banala ondskan är en varning om detta fenomenet men även judarnas brott mot andra judar som har fallit i glömska borde påminnas och avslöjas. Många judiska församlingar har varit medvetna redan i början av 40-talet att en systematisk judeutrotning äger rum. De teg och vägrade informera, varna församlingens medlemmar. Att judeutrotandet har varit så framgångsrik kan vi tacka för en grupp identitetslösa judar som befann sig i USA/Tyskland (även i Sverige).
   Dessa judiska maktfaktorer är på väg att begå nästa folkmord dock inte bara på judar (utan möjlighet till makt) men även på den vita rasen som fortfarande dominerar Europas länder. Upplägget för denna är det samma. Manipulerbar Politiker, ägandet av media, oändliga finansiella kapaciteter. Den dolda makteliten i stora drag bara judar!

   Ansvaret för folkmordet på judar är uteslutande Tysklands ansvar. Det är den officiella skuldfördelningen men jag lägger mycket bestämd skulden på alla judar som hade möjlighet att hjälpa sina egna men avstod, teg!
   Om det hade inte varit så skulle mina morföräldrar, släktingar haft ett annat öde! De och många andra har blivit förådda av sina egna. Det är ett faktum som går inte att ifrågasättas.
   Hvh
   från ännu en judinna

   • Göran says:

    Jag tror att jag kan förstå din aviga inställning. Men, man ska inte glömma bort att det faktiskt är en massa andra människor som inte är judar som går det globala etablissemangets väg.

    Å andra sidan finns det globlistiska judar som avskyr andra judar såsom den ytterst kloka juden Ludwig von Mises som kanske rent intellektuellt är globalisternas största motståndare, hatad av alla jordens riksbanker och dess anställda.

 2. Alve says:

  Tack Peter, jag instämmer till fullo, men hur ska man få vanligt folk att fatta? ”Slår min panna näst intill blodig” dagligen men som tur är finns några i omgivningen som är klarvakna. Kanske kan man ana en liten begynnande förändring med tanke på att ”förfallet” i vårt land går allt fortare och människor yrvakna undrar ”vad är det som händer?” – i deras eget närområde.

  • peterkrabbe says:

   Problemet är medias envisa vägran att föra en objektiv debatt i tidningar och TV. När man, som i dagens Sydsvenska, anser sig försvara demokratin vet man uppenbarligen inte vad man talar om. I själva verket för man en agendajournalistik väl i klass med vissa partiers valslogans. Om man inte inser att journalistik innebär att opartiskt bevaka hela det politiska spektrat skall man inte ta ordet demokrati i sin mun. Indoktrinering är ingen väg till demokrati. Inte ens det faktum att hela mediabranschen håller på att falla samman ger någon klarsyn hos tidningarnas redaktörer.

 3. Alve says:

  Ja, Peter denna dödssjuka media. Fattar de inte själva att de är orsaken till att fler mister sitt jobb – eller är de utsatta för hot om de inte följer den förljugna vägen?
  På Bokmässan i Gbg blev Tidskriften Nya Tider utslängd med hjälp av extremvänstern. Temat för mässan är ”yttrandefrihet”. Om det inte vore så allvarligt så är det ju på sitt sätt otroligt komiskt.

  • tomas says:

   Konsekvensneutralitet även Konsekvensneutralitetsprincipen, innebär att eventuella konsekvenser av publicering av en text, ett reportage eller dylika inslag i ett mediautrymme ej ska avgöra om publicering skall ske eller ej, det vill säga man skall förhålla sig neutral till konsekvenserna utan att låta sig påverkas av dem.

 4. Hur ska människor agera inför den oundvikliga globaliseringen och den ångest över det okända många känner och som extremister och populister utnyttjar? Mer på http://conricus.com/globaliseringsangest

  • peterkrabbe says:

   Vad som betecknas som extremism och populism beror bara på utgångspunkten. Är Sveriges största parti (SD) extremister eller är det de mindre partier som har en annan åsikt som är det? Populister kallas de som stödjer de breda folklagrens (Populus) åsikter. Detta är demokratins kärna. Man skall vara försiktig med definitioner och kategoriseringar. Den som enbart utgår ifrån sig själv i alla sina bedömningar träffar sällan rätt.

   • Demokratin och humanismens kärna är att respektera och värna varje individ. Extremister faller utanför denna ram och populister utnyttjar ett (tillfälligt) glapp i folks medvetande. Tids nog når humanistiske demokraten insikter som avslöjar populistens verkliga mål av kontroll och härskarsträvan. Frågan är hur stor skada populisten hunnit göra innan dess. Hitler var en alla tiders värsta populist.

 5. Elisabeth Almqvist says:

  Wow…du är en ropande röst i media-öknen. Tack..Peter Krabbe för ditt mod.

  mvh/E.

  ________________________________

 6. angela says:

  Så här ser det ut i Tyskland. Får vi se sådant visas i Rapport eller Aktuellt eller svenska medier överhuvudtaget? Hur skall folk kunna få en uppfattning av vad som händer när de undanhålls information? Det rör sig ändå om Tysklands president. Tyskland anser sig vara den viktigaste stormakten i Europa och EU. Och vi får inget veta.

  http://www.friatider.se/folket-r-problemet-inte-eliten-d-blev-tyske-presidenten-utbuad

  http://www.zerohedge.com/news/2016-08-13/german-president-booed-attacked-after-claiming-people-are-problem-not-elites?page=5

 7. pelle 3 says:

  Var står sd tror du peter?jag för min del är partilös nu,,känner att mitt förtroende för sd har avtagit,,,litar inte på dom helt enkelt,,,,,,då är det ledningen jag syftar på,,,,zioniststyrt,,,,är det nån mer än jag som har det tänket?

  Men vem ska man rösta på?

  Pelle

  • peterkrabbe says:

   Det är nog lite för tidigt att välja parti. Spelplanen håller på att förändras. Jag är inte säker på att SD har den kunskapsnivå som behövs, kanske inte heller den enighet som håller samman ett parti. Ett exempel såg vi i NATO-debatten. Ett parti som håller på att organiseras och värva medarbetare är Borgerlig Framtid. Om detta lyckas eller inte får vi se om ett halvår. Avgörande är om man lyckas tillföra det nya synsätt som nu växer fram i alternativmedia eller inte. Man måste ha en bra dialog med väljarna och känna av deras reaktioner, arbeta med Facebook och Twitter istället för att toppstyra i slutna rum. Politiken kommer att ändra arbetssätt inför nästa val. Vi får vänta lite och se!

  • Göran says:

   Pelle! Jag tycker det är ett enkelt val. Om du kan finna någon politiker som du anser vara klokare än du själv kan du rösta på denna. Själv röstar jag inte på någon för jag kan inte finna någon jag anser klokare än mig själv. Av vilken anledning skulle jag låta någon jag anser vara korkade få rätt att bestämma över mig?

   Tänk även på att politiker är personer som inte har några som helst skruppler av att med hot eller med våld tvinga dig till saker du inte tycker om för att de vill tillfredsställa sitt eget ego och sina högst privata åsikter.

   • Richard Bandler says:

    Jag tycker inte att det är så klokt att enbart rösta på politiker som man anser vara klokare än en själv. Bättre då att rösta på den politiker som man tror ger mest önskvärt resultat.

    Någon politiker kommer att få makten över dig och då bör du åtminstone rösta på det minst dåliga alternativet. Bara för att du låter bli att rösta så slipper du inte deras inkompetenta styre.

 8. angela says:

  Bra att känna till om ministrars och partiers finansiering av utländska organisationer. Finns att läsa i Göteborgsposten.

  http://www.gp.se/nyheter/debatt/s%C3%A5-hamnade-milj%C3%B6partiet-sida-vid-sida-med-islamister-1.274997

 9. angela says:

  Det är kanske inte så konstigt att vi inte får ”se” och/eller ”höra” allt. Statsrådsberedningen har nog med att sätta munkavle på sin egen regering! 🙂 De hinner inte med vad de andra ”storfräsarna” gör eller säger i världen. Trump och andra ”nationalister” måste hårdbevakas och oskadliggöras. Och användas för att dra blickar och öron från den egna sidans ”etablissemangets” tillkortakommanden och dumheter. Folk får för allt i världen inte märka att världens globalistiska styre är ruttet, korrupt, omänskligt, ociviliserat, odemokratiskt och rena idiotin.

  http://www.svd.se/politikerna-blundar-for-att-vi-maste-andra-livsstil/om/almedalen-2016

 10. angela says:

  Sentios och Yougoves mätningar bemöts med tystnad från etablissemanget. Och har gjorts sedan SD blev största parti efter valet. Som Dalademokratens chefredaktör Göran Greider och fd S:s partisekreterare sa: ”Vi kan ju inte tillåta att SD närmar sig 35%”.Tack och lov redogör Metro i alla fall sin mätning men den når inte ut till landsbygden. Här är den och det är bara S, M, V, SD och C som är ordentligt ovanför spärren. L (FP) hänger på stören. Det är viktigt att denna information går ut över hela Sverige eftersom mätningarna är ett påverkansredskap i valdebatten- för det kommande valet. Enligt Sentio och Yougove som används internationellt men tystas i Sverige eftersom de inte redovisar de siffror som etablissemanget vill att de skall redovisa.

  http://www.friatider.se/fj-rde-m-tning-bekr-ftar-milj-partiet-under-sp-rren

  Finns också att läsa på Metros nättidning med kommentar av Sören Holmberg (statsvetare).

 11. Tyrone Waerner says:

  Fan vad bra skrivet!

 12. Göran says:

  Hur får man folk att förstå globalism? Svårt då folk översköljer facebook med nidbilder av t.ex. Donald Trump. Allt skit som Hillary och hennes make har gjort får inte mycket uppmärksamhet. Snart får nog PK-media sluta sända tal av Donald Trump då han kommer att räkna upp allt skit som Hillary har hittat på.

  Om någon tror att Donald Trump kommer att ”ställa saker och ting tillrätta” kan man nog glömma det. Han kommer bara att vara en broms. När han försvinner, som mest om åtta år, då återgår globalisterna till dagordningen igen.

  Håller man Hillary för favorit, då ska man veta att vägen till ett tredje världskrig ligger öppen. Även om Sverige inte skulle bli inblandad i det som krigande part, kommer det bli väldigt eländigt i Sverige. Vi har t.ex. ingen matförsörjning i Sverige så det räcker till befolkningen. Räkna med matbrist och svält.

  • peterkrabbe says:

   Man skall naturligtvis vara försiktig med att generalisera. Vi kan konstatera att en helt dominerande del av oligarkerna är judar, men det innebär ju inte att alla världens övriga judar också är skurkar. Snarare är det kanske tvärt om. Varför denna lilla klick på Wall Street aldrig får nog av maktbegär är en öppen fråga. Finns det en religiös agenda bakom eller är det bara fråga om individer, besatta av sin egen inbillade storhet? Svaret får gärna någon i frågan insatt rabbin bidra med!
   Det var intressant att se i Tomas länk att Trump har knutit en stor mängd relationer med judar, inte minst genom alla sina barns äktenskap, men även i sin egen administration.
   Skönt att du har självförtroende, Göran, problemet är mycket riktigt att våra politiker nog inte är de skarpaste knivarna i lådan. Tyvärr få vi nog dras med dessa ett tag till, kanske tills Göran blir statsminister? Under tiden hade det kanske varit bra att kräva en politikerdeklaration av dem som vill stå på en valsedel som anger IQ, innehåll av sakkunskap, livserfarenhet och vilka Gudar -andliga eller värdsliga – som man avser att betjäna.

   • Richard Bandler says:

    Det förefaller som att det finns en del problematiska element i den judiska kulturen. Till exempel frodas en uppfattning om att judarna är hotade av värdpopulationen. Det finns också föreställningar om oförrätter mot det judiska folket sedan långt bak i tiden.

    Sammantaget inpräntas hos många judar rädsla och hat. Eftersom de är så hotade och behandlats så illa kan de rättfärdiga egna svek, lögner och grymheter.

    Till det kommer föreställningar om att vara utvalda och t.o.m. de enda egentliga människorna (det finns föreställningar inom delar av judendomen att icke-judar är grundläggande kvalitativt lägre stående varelser).

    Dessa och andra problematiska kulturella element får givetvis olika genomslag hos olika individer och det finns antagligen många judar som inte hyser några av dessa problematiska föreställningar. Men sådana kulturelement i judendomen krånglar till saker och ting.

   • Richard Bandler says:

    Ska tillägga att det finns väldigt goda sidor hos judisk kultur också. En hög grad av intellektualitet och kreativitet är en sådan. Judar har bidragit med många viktiga upptäckter, teorier, konst m.m.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: