Den fria rörligheten hotar inte bara Israel, utan hela vår västerländska kultur.

netanyahu-2

Israels premiärminister Netanyahu kommenterade nyligen arabländernas försök att driva ut judarna ur Israel genom krav på fri rörlighet för de araber som omger landet. Fallet Israel är intressant även ur ett europeiskt perspektiv. Den globalism som, paradoxalt nog, förespråkas av de judiska oligarkerna i USA innebär fri rörlighet över nationsgränserna i syfte att blanda folkgrupper och vad man kallar skilda kulturer. Detta är vad som nu sker i både Västeuropa och USA med ett förskräckande resultat. När en av de ”kulturer” som skall blandas in i de samhällen som har en tusenårig homogen sammansättning består av muslimer, besatta av att sprida sin egen religion över världen, kan resultatet bara bli totalt kaos.

Även FN försöker genom sin Agenda 2030 övertyga Israel om det lämpliga i att öppna sina gränser mot omgivande muslimska områden. Fri rörlighet ger fredlig samexistens menar de hjärntvättade tjänstemännen i FN-skrapan, samtidigt som Netanyahu tålmodigt försöker förklara att den stora skillnaden ligger i att muslimerna i Israels grannländer svurit på att utrota judarna från jordens yta. Öppnar man sin dörr när någon står utanför med en revolver riktad mot ens huvud? Knappast. Rent matematiskt skulle judarna bli en minoritet i sitt eget land på några månader om araberna tilläts bosätta sig fritt i området. Till skillnad från de omgivande grannländerna är Israel en verklig, inte bara skenbar demokrati, där man snabbt genom valförfarandet skulle kunna applicera den omvända lagstiftningen, att göra judarnas situation i det egna landet omöjlig.

Ändå har Israel en generös inställning mot araberna i landet. Av en befolkning om 8 miljoner människor utgör mer än 1,5 miljoner muslimer. Att säkerhetsproblemen är betydande vet alla som kan läsa en tidning. Israel är därmed mer likt Sverige än vad man skulle kunna tro. Förvisso är andelen muslimer ännu så länge större än i Sverige, men vi närmar oss samma siffror. Muslimernas hat mot judar är också större än motsvarande mot våra kristna och vi behöver inte föra samma kamp om heliga platser som israelerna, men det är ändå tankeväckande att globalismens apostlar genom att i praktiken upphäva nationsgränser är beredda att offra sitt eget kärnland på globalismens altare. De judiska oligarkerna framställer sig gärna som sekulära, i själva verket har de dollarsedlarna som helig skrift. De kommer inte att lyfta ett finger för att rädda Israel undan globalismens garn.

Det senkomna uppvaknande som både Juncker och Tusk visar upp efter Brexit kan möjligen inge lite hopp för den majoritet av jordens befolkning som värnar om sina egna folkgrupper, territorier och rätt att få leva i fred inom sina egna instiftade nationsgränser. Håller globalismen på att gå in i väggen? Finns det en väg tillbaks? Ja, kanske kan alla modiga engelsmän och östeuropéer som är trötta på fascistisk toppstyrning ge oss hoppet åter. Men först skall vi rensa upp i vårt eget politikerträsk och rösta bort den enpartiregering som ligger och pyr inför nästa val.

Peter Krabbe

36 Responses to Den fria rörligheten hotar inte bara Israel, utan hela vår västerländska kultur.

 1. Tritonen says:

  Även den humanitära stormaktens banérförare, vår statsminister, vill blanda sig i leken med sin ”global deal” och sitt löfte att med svenska bidragspengar avhjälpa toalettfrågan i tredje världen. Att stå tillsammans med Obama som organisatör för en global flyktingkonferens skulle väl också stärka självkänslan, liksom att ta plats i FNs dysfunktionella säkerhetsråd. Suck!

 2. tomas says:

  John Stuart Mill såg ”nationalitet” – ett sammanhängande samhälle inom nationella gränser – som en förutsättning för demokrati.
  *
  ”Migrationen till Västeuropa från tredje världen är i realiteten en påbörjad kolonisationsprocess.” – Invandring – sammanbrott eller utveckling: Åke Wedin
  *
  Wir sind doch nicht am Flüchtlingselend schuld. Das Problem der Flüchtlinge sollte dort gelöst werden, wo es generiert wurde – nach dem Verursacherprinzip und mithilfe der rganisationen, die für die ”islamische Solidarität” zuständig sind. – Von Henryk M. Broder. Die Welt
  *
  Globalisterna har skapat ”den fria rörigheten”.

  • peterkrabbe says:

   Mill har naturligtvis rätt i detta. Den verkliga demokratin börjar redan i mycket mindre grupper och baserar sig på både kunskap om det område där man bor och om de människor som man lever där tillsammans med. Utan denna kunskap kan man inte föra en konstruktiv dialog. Globalismen är dess motpol och strävar efter ett elitstyre där makthavare själva utser andra makthavare. Folkets mening är ointressant. Samma aktörer som nu lanserar globalismen har tidigare skapat både kommunismen, nazismen och fascismen. Det blir då en löjeväckande paradox när de grupperingar som motarbetar globalismen beskylls för att ha en fascistisk agenda. I själva verket är det vad som vi idag gärna kallar ett demokratiskt samhälle som snabbt konverteras till ett enpartistyre, ett samhälle utan inflytande för de som lever där. Kanske dags att vakna snart?

   • ragnhild j. says:

    Dette fra George Hunt sier meg det hele. Utrolig at våre politikere gjennom flere ti-år har latt seg innrulle i deres, anglo-amerikanske oligarkers hær. For en uforstand. Det kan ikke forklares med annet enn. nettopp ”poltikerstanden”.

    Les gjerne Snappe sin kommentar på snaphanen.dk for mer utfyllelse: Tråd: ”en borgerkrig er til Generasjon jihads fordel”, 17.9. Den kommentaren utfyller videon.

    • angela says:

     Tack, Ragnhild. Jag brukar följa även snaphanen men tiden vill inte räcka till. Det är så mycket material så vi behöver varandras tips. Han kallade dem terrorister och jag gangstrar. Alla dessa toppmöten som börjar på G som eg står för Group benämner jag ”gangster-möten”.

     Desinformationen består i att folk i gemen inte får se dessa filmer. Jag har tjatat på alla möjliga att filmerna och talen skall översättas. Det är bråttom som vi konstaterade tidigare.

     Jag vill också att vi samlas i mindre och större grupper i respektive länder men också med varandra. Jag vet inte om Farage hade tänkt sig ngt liknande men inget hindrar att vi startar upp.

     Peter har våra mejladresser. Ragnhild jag såg att du besökte anthropocene.live och tipsade. Toppen. Vi måste göra så det är som sagt var bråttom.

     Alla kommentatorer ett stort tack för er medverkan. Ni gör ett lysande jobb. Det är sammarbete när det är som bäst och det kommer ifrån folket och är en folkrörelse. Håll i och tappa inte sugen. Ni är ovärderliga och är historien.

     • peterkrabbe says:

      Beklagar att de senaste kommentarerna blivit sent införda. Jag befinner mig nu utomlands och har inte kunnat vara uppkopplad de senaste dagarna. Ser dock att ni jobbar på duktigt även i min frånvaro!

  • tomas says:

   “A nation that cannot control its borders is not a nation.”
   Ronald Reagan

 3. Göran says:

  Socialdemokraterna använder sig mycket gärna av den s.k. Förintelsen av judarna under andra världskriget. Samtidigt stödjer de palestinernas verksamhet att försöka utrota judarna.

  Dessutom. Palestinerna har inte bara en agenda att utrota judar utan även att utrota kristna. Denna agenda får vi svenskar betala för.

 4. Göran says:

  Om man funderar lite på vad som händer i ett land när muslimer kommer i majoritet kan man titta på Libanons historia under 1900-talet. Det var ett land bestående av kristna, sekulärt, stor tolerans mot andra, rikt och mer eller mindre ett paradis i Mellanöstern.

  En stor del av det palestinska folket bodde i Jordanien. Jordanien drev dock ut dem från landet. Inga andra arabländer ville ta emot dem. Libanon tog dock emot en stor del av dem. En av dem var Yassir Arafat. Det dröjde inte länge innan muslimerna var i majoritet i Libanon. Bland annat på grund av fertiliteten. Då förklarade Yassir Arafat krig mot de kristna i Libanon. Som tur var gick Israel in i Libanon och räddade de kristna från utrotning i landet.

  Och denna skurk gav Sverige pengar till. Och arvet efter denna skurk finansieras med hjälp av socialdemokraterna i Sverige.

 5. Anna says:

  Klockrent Peter. Jag länkar The Jerusalem Post som beskriver dilemman från israelisk perspektiv. Mycket läsvärd!

  http://www.jpost.com/Opinion/Our-World-Soross-campaign-of-global-chaos-464770

  • peterkrabbe says:

   Tack Anna. Bra länk och positivt att se att Soros är genomskådad även i israeliska tidningar. Visar också hur lika vi är i vår utsatthet gentemot Soros armé av NGO:er! Soros är utan tvekan världens farligaste man. Hans bästa vapen är vårt dåliga samvete.

 6. Elisabeth Almqvist says:

  Tack, Peter Krabbe för ännu en viktig analys av världsläget. Har sänt detta till tidningarna ‘Världen idag’ och ‘Dagen’.

  …men det behövs nog en jordbävning för att kristenheten i Sverige ska öppna ena ögat. 900 år av Katolskt inflytande sätter spår…

  Tacksamma hälsningar /E.

  ________________________________

 7. Anna says:

  En sammanställning av vår ”dagsfärska” läge! Mycket sorgligt men sant. Och vi i Europa också ingår i denna djävulska plan. Hittills bara ”legosoldaterna” som har anlänt, masskerade till skyddssökande.
  Soros ideologier står inte för väpnad kamp, snarare en fullständig ideologisk destabilisering. Hans Open Society är inget annat än ideologisk ”gerillakrig” mest utbredd i central/öst Europa. Jag har tillgång till en fullständigt material om dessa organisationer, listor i varje land och även hur de verkar. Det pågår försök att totalförbjuda de eftersom deras verksamheter är fientliga till stater, deras valda Politiker och undergräver allt sund politisk arbeite. Hoppas förbjudandet träder i kraft inte minst med tanken på att dennes Ursprung finns i USA som på senaste 70 åren har begått massmord, plundrat suveräne stater och snart lägger hela världden i ruiner
  .Under mina Research har jag ”snubblat över” en hel del svenska ”frivilliga” som jobbar för denna massmördar-ideologin.

  http://www.globalresearch.ca/nightmarish-global-military-agenda-threats-of-us-nuclear-attacks-against-north-korea-american-empire-is-the-real-enemy-of-both-koreas/5546109

 8. ragnhild.j. says:

  Peter Krabbe. Idag leste jeg dette:

  http://www.freebritainnow.org/0/fabiansociety.htm

  Kjenner du til dette stoffet. Veldig nedslående. Merkels bevegelser blir med dette akkurat som ventet. Hun er disse kapital-eiernes trofaste tjener, og med DDR bakgrunn veldig nær deres ønskede kommunistiske åk for europas befolkning, de selv fritatt.

  Her hører opphør av grenser til. Jo flere fra Midtøsten og Afrika som kommer, jo bedre for agendaen NWO. Europa blir skjendet på deres vei.

  Disse kreftene er blitt veldig sterke, de har et par hjernevaskede politiker-generasjoner på sin side i tillegg.

  • peterkrabbe says:

   Jag skall se på detta, Ragnhild, och återkomma med en förhoppningsvis objektiv analys. Man kan inte annat än välsigna internets informationsflöde, kanske blir detta globalismens död genom medborgarnas ökande medvetenhet. Situationen är så allvarlig att Bonnierkoncernen med Sveriges ledande PK-media nu måste låna miljardbelopp hos EIB (Europeiska Investeringsbanken) för att undgå konkurs. Ännu mer anmärkningsvärt är att EIB, som finansieras av EU:s medborgare, gärna beviljar lånet i syfte att ”främja EU:s politiska målsättningar”. Tydligare kan det inte bli. EU klarar inte sin självvalda invandringspolitik – som allt färre vill ha – utan Soros propagandakanaler. Normalt skall det som ingen vill betala för gå i konkurs och försvinna, men så inte här. Vi skall via skattesedeln tvingas betala för propaganda som våra politiker bestämt att vi skall uppfostras med.

  • ragnhild.j. says:

   Obs. undertitlene til venstre, innkludert denne som omhandler migrasjonen spesielt:
   http://www.freebritainnow.org/0/migration_observatory.htm

   Et stort arbeid synes å ha vært lagt ned av forfatterne.

 9. tomas says:

  Jag har suttit och räknat lite.
  Sverige tog emot 250000 flyktingar 2014-2015. I USA skulle motsvarande antal bli 7 miljoner flyktingar.
  I kvällens rapportsändning sa man att USA hittills ‘totalt’ tagit emot 11000 syriska flyktingar.

 10. angela says:

  Det skulle behövas en Egor Putilov för att medierna skulle erkänna att det finns något som heter ”potentiella säkerhetsrisker”. Hur många gånger har jag inte tagit upp detta, den största risken för ett land och dess befolkning att bli angripna, överfallna, inavderade av främmad makt, i de bloggar jag skrivit i. SR, Dalademokraten, Politikerbloggen, sanaphanen, anthropocene,live och peterkrabbe,wordpress.com.

  De värsta ploitiska säkerhetsrisker inte bara i Sverige utan i hela det fördummade och naiva väst är etablissemanget själva. På ledarsidorna.se visade Johan Westerholm (s) dokument där socialdemokraterna köper röster genom att tillhandahålla befattningar på poster och tjänster som är just säkerhetsrisker.

  I nyheterna hör jag att man mer och mer betonar ordet ”KAN” för att slippa sådana kommentarer som min , DÄR jag ställer dem till ansvar för att ha förrått vårt land och hela västvärlden. Riksdag, regering, landsting, kommuner vimlar av potentiella säkerhetsrisker som partierna anställt för att värva röster. M a o de skulle vara dragplåster för andra utlänningar. Inte en gång har man tagit upp detta – det största svek- makten kan orsaka ett land och dess befolkning.

  Men nu passade det eftersom mannen efter anställningar i både statlig tjänst och i medierna och nu hos SD. Det är pinsamt i snäll bemärkelse. För att skydda sig själva låter man försvarsexperter komma till tals som säger detsamma som jag påtalat hela tiden. De kan inte annat för det är en sanning och har alltid varit.

  Jag skriver inte mer för det blir en alldeles för lång kommentar. Men en sak till är viktig och det är att regeringen utan debatt eller folks vetskap utan att medier tagit upp det i reell bemärkelse flyttat SÄPO till regeringen i st för riksdagen som det riktiga är. Det är LIVSFARLIGT för ett folk. Det är folket som SÄPO skall skydda och inte makten. Det innebär att en fientlig regering kan göra vad som helst med folket. SKAM är det minsta man kan säga om medierna och journalisterna. Riksdagen och regeringen VIMLAR av potentiella säkerhetsrisker. Ni tar bara upp saker när det passar er och er agenda. I hur många år tog vi inte upp t ex Kaplan innan det hände något?

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6522899

  • Anna says:

   Angela!
   Du efterlyser ansvar -helt korrekt- från den inhemska politiska ”eliten” inkl. svensk media. Om man sätter händelserna i Sverige i något större, global perspektiv måste man även se att Sverige är inte längre styrd inifrån. Det är ytterst allvarlig och därför nästan ohanterbar för att en kommande förbättring skulle kunna förväntas.
   Det är Ingen tröst för någon men om man följer västeuropas politiska utveckling/avveckling ser man den extrema likheten mellan politiska partierna, deras agenda, hantering av denne katastrofen och även sättet att censurera, demoralisera folket som inte har någon makt (eller större förstånd) att organisera sig, skapa Plattform och få ut den viktigaste budskapet, nämligen: DET FINNS ONDA MAKTER SOM JOBBAR FÖR EUROPAS TOTALA DESTABILISERING!

   Vi har kunskap om hur dessa ”Proxy krig”-industrin raserat mellanöstern, Libyen, håller Afrikas befolkning i en evig- Konflikt järngrepp men vi vill inte se verkligheten att vi är själva angripna, destabiliserade och -att hindra all motstånd- även indoktrinerade. Jag föreslår en ANTI-WAR rörelse där miljoner går ut på gator och kräver slut på denna imperialistiska krig som i värsta fall slutar i 3:e VK.

   Som exemplel vill jag länka något väldigt tänkvärt: Syrien-kriget har startats, finansierats av samma elit som destabiliserar Europa just nu: Vi måste börja inse det globala sammanhanget och då förstår vi också att den politiska ”utrensningen” som skulle vara nödvändigt i Sverige i praktiken är nästan ogenomförbar. Erdogan -man kan tycka vad man vill- visste exakt var den rensningen skall påbörjas och varför! Tänk om dessa västerländska ”demokratier” skulle använda lika effektiva metoder för att få en riktig demokrati?

   http://www.globalresearch.ca/syrias-minister-for-national-reconciliation-western-politicians-support-the-terrorism-that-they-pretend-to-be-combating/5547105

   • Not_Me says:

    Har också kommit fram till att vårt land inte längre styrs av folkets representanter. Läser just nu Stefan Torsells bok om Estonia katastrofen och hela denna mörkläggning om vad som verkligen hände är så slående likt det som fortfarande pågår i vårt land med mörkläggning, dimridåer och inte minst utfrysning och mobbning av Sverige vänner. Vad gäller Estonia så sprang svenska staten någon annans ärende genom att förmedla vapen från det fallna Sovjet Unionen och vad gäller dagens invandring och mångkultur så är det samma sak. Våra sk. folkvalda politiker springer någon annans ärende för att tvinga Sveriges ursprungsbefolkning på knä och acceptera globalismen i förlängningen att ge upp vårt land och vårt folk. De folkvalda och inte minst mediafolk som springer dessa ärenden har klart positionerat sig som förrädare och jag hoppas verkligen att straffet kommer att utdömas inte minst retroaktivt och att det ska bli hårt.

    Den stora frågan är bara vad vi ska göra, personligen är jag inte en övertygad SD anhängare och jag tror jag inte de är en lösning och jag misstänker att de aldrig kommer i regeringsställning oavsett antal röster.

   • tomas says:

    Everyone, read this one article: “Syria: Another Pipeline War”. It lays out what is causing the problems in the Middle East. The U.S., Israel, Saudi Arabia, Qatar and Turkey all want a pipeline to be installed from Qatar to Turkey. Syria stands in the way; therefore, these countries are using ISIS as a proxy to take out Assad. They’re funding, arming and training ISIS. Iran, Syria and Lebanon want a pipeline to be installed from Iran. Assad, who got elected with a higher popular vote than did Obama, is fighting for his very life, just as Gaddafi did before he was brutally murdered. Russia, Iran and Syria are trying to stop ISIS, but it’s a little hard to do when the other side keeps recruiting new members, then training, arming and funding them. This is about oil.
    http://www.ecowatch.com/syria-another-pipeline-war-1882180532.html

   • angela says:

    Tack, Anna. Jag är väl insatt i vad som händer. Har följt politiken och världshändelserna sedan jag var barn. Och det var länge sedan. 🙂 Det som jag upplever som en ljuspunkt nu är att så många engagerat sig och tar reda på vad som händer. Det är lätt att känna sig ensam och det gjorde man ofta före de sociala medierna. Nu har jag samtalspartners inte minst i kommentarsfälten.

    Efter krigen var alla upptagna med att skaffa sig ”villa, volvo och vovve” och att skrytresa utomlands för att höja sin status. Folk blev politiska analfabeter.

    Ansvarsutkrävning ingår i demokratin. Utan den är det ingen demokrati. Sveriges riksdag styrs av utländsk makt via projektet EU. Det lilla vi svenskar eller övriga i EU:s medlemsstater har att säga till om är ungefär ”målarfärgen” på staketen som skall sättas upp i kommunen.

   • Alicia says:

    Med tanke på att så många svenskar har internet, är det väldigt konstigt att så få inser att det inte är ”7-klövern” som drar i trådarna. Tack för länken.

 11. angela says:

  Det har alltid varit viktigt med den s k handeln och vandeln när det gäller ”politiker” och höga tjänstemän i beslutsfattande ställning. Därför att de kan utnyttjas av fientlig makt. Den mest kända i Sverige var den sk ”bordellhärvan” och tidigare Profumoskandalen.

  Detta har varit känt genom historien och för att skydda nationer och folk har det varit en självklarhet att inte vem som helst kan få högre befattningar.

  Mediernas höga svansföring nu är rena rama hyckleriet. Eftersom det som sagt vimlar av högpotentiella säkerhetsrisker i regering och riksdag och i myndigheter.

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1602&artikel=3569434

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1602&artikel=5337923

  Hör på Studio Ett Lena Mellin men hur står det till i regeringen – i S och MP? Och hör Wallmark ondgöra sig när han är mycket medveten om partiets egna kontakter och högsäkerhetsrisker. Skall se om jag hittar länker.

 12. angela says:

  Waberi var moderat riksdagsman och suppleant , hör och häpna, i försvarsutskottet samtidigt som han är vice ordförande i The Federation of Islamic Organisations in Europe (FIOE). FIOE är en dela av Muslimska Brödraskapet. Så Wallmark får nog vakta sin tunga så den inte slinter allt för mycket.

 13. Not_Me says:

  Tack för din klarsynthet och engagemang Peter. Alltid lika roligt att läsa det du skriver och inte minst kommentarerna. Har länge trott att jag är ensam om mina mörka tankar gällande vårt lands och för den delen både Europas och världens utveckling. Mycket skrämmande men ändå skönt att veta att jag inte är ensam. Frågan är bara vad vi kan göra och hur det kommer att gå, Sverige vänner överlag verkar tro att SD är lösningen men jag är inte lika säker på detta. Risken är att SD snart har pekats i rätt ideologisk riktning av de som står bakom den globala agendan och det är säkert svårt som politiker att stå emot trycket när ens familj och en själv blir mutad med ett liv efter detta eller rent av hotad till livet. Tror händelsen i Sagerska palatset var ett sådant hot och det som hände med Anna Lindh var också ett sådant.

  Skriver alltid anonymt för jag är övertygad om att vi alla är övervakade och de som plockas först är de som är kritiska och har genomskådat systemet.

 14. Jag ser att du har många intressanta inlägg med hög nivå, även en intressant karta om tilltänkta slutgiltiga gränser i Mellanöstern som kontrolleras av elefanten i vardagsrumssoffan. Jag lägger därför till dig i Vetenskapliga partiets högerspalt.

  Här får du lite mer intressanta länkar om elefanten i vardagsrummet:

  1. Paul Craig Roberts, f.d. rådgivare till Reagan om tillståndet för informationen och yttrandefriheten i USA:
  https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2017/05/10/oversattning-paul-craig-roberts-hur-informationen-kontrolleras-av-washington-israel-och-troll-vilket-leder-till-var-forodelse/

  2. Lingvistikprofessor Noam Chomsky, med semitiskt utseende och judisk bakgrund, om skillnaden mellan apartheid och etnisk rensning:
  https://www.democracynow.org/2014/8/8/noam_chomsky_what_israel_is_doing

  3. Om spionverksamhet i USA från samma trovärdiga källa:
  https://www.democracynow.org/2007/2/8/cheering_movers_and_art_student_spies

  4. David Ickes åsikt om källan till elefanten i vardagsrumssoffan:

  5.Användbara citat från israeliska ledare som röstas in av israelerna:
  http://monabaker.com/quotes.htm

  6. David Cole, ateist med två judiska föräldrar, undersöker historien om Förintelsen. Är den sann eller enbart krigstidspropaganda för att motivera bildandet av Israel på palestinsk mark?

  Så har jag fyra frågor till dig:

  1. Är du med i ett politiskt parti?

  2. Röstar du i valen?

  3. Funderar du på att skapa ett parti?

  4. Känner du till Valsamverkanspartiet?

  Du är härmed inbjuden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: