Jan Ericson i Ubbhult

Då jag i likhet med Lars Bern fått besök på min blogg av Jan Ericson (M), vars aktiviteter är ganska typiska för etablissemanget lägger även jag här ut ett lite fylligare svar:

Jan Ericson commented on Vad gör USA i Syrien? Demokratins riddare?

Nu är det förståss inte USA som ”bombar Syrien sönder och samman”. Det är Assad och ryska styrkor som sköter detta. Skrämmande att den ryska desinformationen sprides helt hämningslöst på sociala medier och bloggar.

Jan Ericson, riksdagsledamot (M)

 

Jan Ericson, först av allt – välkommen till sociala medier, det är glädjande att en riksdagsman intresserar sig för verkligheten. En verklighet som definitivt inte existerar i riksdagshuset. Med öppna ögon kan du då kanske till sist lära dig lite mer om denna verklighet. Alternativt kan du böja dig under partipiskan och fortsätta att blunda.

Jag är naturligtvis medveten om ditt onyanserade påhopp på Lars Bern under helgen. Vi försöker båda informera våra läsare om vad som händer i världen och varför. Vi har båda ett flertal läsare i riksdagshuset, det är därför jag värdesätter även ditt intresse. Men istället för den förenklade floskeldebatt som förs i ditt forum försöker vi analysera problemen genom lite djupare analyser. Så är exempelvis frågan om globalismen och dess bakomliggande faktorer fundamental för förståelsen av dagens händelser.

Du antyder att vi sprider desinformation och Rysslandspropaganda. Att se allt i svart eller vitt är också typiskt för ditt eget forum. Kanske skulle du läsa de texter vi publicerar med lite större omsorg och åtminstone ett försök till ett intellektuellt förhållningssätt. Kanske kan du lära dig något, kanske är det för svårt? Faktum är att nästan samtliga våra referenspunkter består av amerikanska källor i form av kända politiker, författare, historiker och i övrigt välinformerade personer med insyn i det egna samhället. Att det finns kritiska röster i USA är en förutsättning för en fungerande demokrati. Så tycks man inte se det i Sverige. Du är ändå välkommen i debatten när du har ett tillräckligt kunskapsunderlag, så kan vi diskutera sakfrågor istället för floskler.

Den artikel du kommenterar är ett referat av en uppsats skriven av Robert F Kennedy J:r, förre presidenten John F Kennedys brorson. Att etablissemanget i USA förändrats kraftigt i negativ riktning sedan John och Robert (författarens far) Kennedy mördades tror jag att alla i min generation är plågsamt medvetna om. Du kanske låg i vaggan då – vad vet jag – men det är aldrig för sent att lära sig. Att Robert J:r är kritisk är därför inte förvånande. Han har dessutom en insikt i det amerikanska samhället som du själv aldrig kommer att komma i närheten av.

USA:s krigföring i Mellanöstern började redan 1953 genom Eisenhowers beslut att störta regimen i Iran till förmån för en marionett i form av blivande Shahen av Iran, Mohammad Reza Pahlavi. Syftet var detsamma som gällt under det efterföljande halvseklet, att kontrollera USA:s tilldelning av Mellanösterns olja. Det otal statskupper som därefter präglat Mellanösterns politik är en följetong som du kan läsa mer om både på min och Lars Berns bloggar. Eller varför inte i den allmänt förekommande amerikanska litteraturen? Beslutet att lägga hela Mellanöstern under amerikansk kontroll togs under familjen Bushs presidentskap.  Att Ryssland ingriper för att skydda Assad har många förklaringar, de finns redovisade i andra forum. Jag kan försäkra dig att de förklaringarna varken bygger på desinformation eller Rysslandspropaganda.

Avslutningsvis hoppas jag att du antingen utnyttjar din mandatperiod för att lära dig förstå problematiken eller lämnar riksdagen till nästa val. Jag har röstat på moderaterna i 50 år men kommer inte att göra det fortsättningsvis om kandidater som du kvarstår på listorna.

 

Peter Krabbe

42 Responses to Jan Ericson i Ubbhult

 1. Elisabeth Almqvist says:

  Tack ! denna nyhet i Jewish Press finns inte ett ord om i Svensk Press. Det är Obama som hotar…inte Putin.. Det kan ju intressera Jan Ericson att få några färska FAKTA från utländsk icke köpt press.

  http://www.jewishpress.com/news/breaking-news/kremlin-prepares-for-nuclear-war-as-white-house-considers-cyber-attack-as-middle-east-hangs-between/2016/10/16/

  [http://i1.wp.com/www.jewishpress.com/wp-content/uploads/putin.jpg?fit=220%2C146]

  Kremlin Prepares for ‘Nuclear War’ As White House Considers ‘Cyber Attack’ as Middle East Hangs Between http://www.jewishpress.com Russia’s President Putin tells his people to prepare for nuclear war; US President Obama threatens a

  ________________________________

  • angela says:

   Tack Larz Gustafsson för att du skickat länken och ett tack till Marcus Jönsson på Proletären som skrivit inlägget och gjort intervjun av den flerfaldigt prisbelönte krigskorrespondenten Patrick Cockburn, för att bringa mer ljus i konflikten. Det är vi tacksamma för vi som vill veta mera och inte haft möjligheten att besöka Bokmässan.

 2. Pingback: Krigsberedskap? | Jan Millds blogg

 3. thojak says:

  Bra rutet, Peter. 🙂

 4. danosterlund says:

  Härligt när blad tas från mun.
  Härligt när en politiker får relevant svar på sin kritik. Härligt med färg i den annars svartvita debatten. Härligt med ögon och öron som dina.
  Tack Peter, vi får hoppas att denne Ericson läser och lär, även om det är högst osannolikt…🤓

 5. Not Me says:

  Applåder åt dig Peter, vilken uppläxning av Jan Ericson. Håller helt och fullt med dig då det är personer som just Jan Ericson som möjliggör det som händer i Sverige och i världen. Det är inskränkta personer med skygglappar som hänvisar till konspirationsteorier så fort någonting inte stämmer med deras egen uppfattning.

  Vi söker kunskap från många olika källor, både msm och alternativ media och bildar oss därefter en trolig uppfattning som vi sedan diskuterar med andra på bloggar som din Peter. Personer som Jan Ericson läser antagligen endast msm media och tittar på SVT och är sedan nöjda med detta eftersom de då får vatten på kvarnen då denna rapportering stämmer med deras egen förutfattade uppfattning.

  Har själv tillbringat hela dagen med att söka kunskap om konflikten inför det förestående WWIII och vad som verkligen händer. Obs, har då inte fått ”kött på benen” genom att läsa msm och absolut inte svensk msm media då de ljuger mig rakt upp i ansiktet.

  Alltid lika glädjande att besöka din blogg Peter.

 6. Anna says:

  Brilijant Peter! En desinformatör som Ericson går inte att övertyga med saklig argument.Det enda vapnet är att: AVSLÖJA HAN! Så ofta som är bara möjligt!!!!!!

 7. angela says:

  Tack Peter. Det är just sådant här som måste göras. Debatterna i riksdagen är urusla om man ens kan kalla dem debatter.

 8. Stig Rydmark says:

  En läkare i byn fick besök av Jan, som var upprörd över brodern Lars drickande, och ville rådfråga och konsultera läkaren. Denne informerade om medicinska fakta och avslutade med; han kan även drabbas av tremens delirium. ”Vad menas med det där tremens” frågade Jan och fick höra att man i värsta fall kan se vita elefanter. Efter några månader får läkaren ett samtal från Jan, som säger: ”nu är det illa doktorn nu har bror min fått det där tremens.” Doktorn undrar varför Jan tror det: ” jo hela huset är fullt av vita elefanter och han ser dom inte.”
  Alkoholister brukar ju ha svårt att erkänna sin sjukdom, personligen tror jag att det även gäller politiskt korrekta och i synnerhet riksdagsledamöter.
  Ett stort tack till dig Peter och också till Lars, ni är fyrbåkar och sanningsförmedlare i det medeltidsmörka Sverige.

 9. Anders Jakobsson says:

  Som vanligt bra Peter! Om du nu skaffar en läsbar font så skulle jag bli ännu gladare… 🙂

  • Göran 2 says:

   Håller ner tangent Ctrl och tryck samtidigt på tangent plus (+) så kan du förstora texten. Samma förfarande men med tangent minus eller bindestreck (-) så kan du minska texten. Lycka till med läsandet.

   • peterkrabbe says:

    Anders och Göran, eftersom vi nu diskuterar både agenter och tangenter – jag är medveten om de tekniska problemen men får tyvärr aldrig tid över för att hitta bättre lösningar. Hoppas Görans tips räcker tills vidare! Tack för övrigt för all moralisk support!

 10. K. Pålman says:

  Mycket märkligt att denne Jan Ericson är på fler sidor för att klaga på ryssvänlig inställning. Känns lite uppgjort att gå in på sidor som har många läsare och försöka sätta griller i huvudet på läsarna. Lite som på film, agent Jan working undercover :))).

 11. Wargas says:

  Samt, på tal om agenter, ang söndagens lågvattenmärke i Visby.
  Det finns bara två anledningar för kvinnor att svika andra utsatta kvinnor.
  Antingen ingår du i en sekt eller så får du betalt.

  • K. Pålman says:

   Ha, ha, exakt så. MSM och politikerna har slutit ett sketet avtal där allt som skulle visa på att politikerna misslyckats i sin utveckling och dess satsningar ska sopas under mattan. Sen ska mattan limmas så ingen någonsin kan se vilken skit som har gömts undan :)) Men ser du, folket är smartare än så……folket tar fram saxen och klipper upp smutsiga mattan och se…..vilken smuts som gömmer sig….uschiamej!

 12. Göran 2 says:

  Jag undrar var Jan Ericsson är när Obama dödar barn, kvinnor och andra oskyldiga i Afghanistan och Pakistan?

  Var är Jan Ericsson när Turkiet låter IS kriga mot kurder inne i Turkiet t.ex. vid Sanliurfa?

  Var är Jan Ericsson när Turkiet låter IS göra truppförflyttningar inne i Turkiet?

  Var är Jan Ericsson när Turkiet sätt upp ett sjukhus inne i Turkiet dedikerat för vård av skadade IS-krigare.

  Var är Jan Ericsson när Turkiet beslagtar sjukhus i Turkiet som ägs av kurder?

  Vad har Jan Ericsson att säga om att islamister dödar kristna och bränner ner kyrkor i Bosnien?

  Vad har Jan Ericsson att säga om att USA och NATO finansierade och gav vapen till Al-Quida och en av USA stämplad organisation som terrorister för att användas mot kristna i Bosnien?

  Det är totalt löjligt att skriva att man är Rysslandsvän bara för att man faktiskt kan både se båda alla sidor gör och faktiskt kan kritisera alla sidor. För mig är det något som utmärker tänkande personer.

  Dessutom borde Putin sända lite folk på utbildning i desinformation till SVT, Expressen, Aftonbladet, DN eller SVD för dessa är mästare i desinformation. Det löjliga är att Putin endast behöver sätta upp RT och sedan låta journalister säga precis vad de vill utan att ta hänsyn till något. Då behöver desinformation bara bestå av sanningen.

  Slutligen. Kanske Sverige skulle må bra av en rysk ockupation. Tänker er att Sverige inte behöver bry sig om att bli islamiserat längre och att löneskatten bara är runt 10 %. Kan man då inte kalla Ryssland och Putin som befriare och Moderaterna som slavägarna. Ja, lite ironi får jag väl bjuda på.

  • Anna says:

   Ett litet men inte obetydligt tillägg Göran 2!
   USA/NATO har placerat ut sina militära baser runt Östersjön, Baltikum, Polen, Rumänien, Bulgarien och hela Balkan. Mängder av vapen som är riktade mot Ryssland. Ukraina Konflikten förtjänar ett eget kapitel. Och -som alltid- argumenten är det samma: försvara Europa från ryssen.
   Jan E är bara en desinformatör! Han gör vad han får betalt för utan djupare moralisk eftertanke…

 13. Josef Boberg says:

  Heja Peter Krabbe !

  Lite om hur saker och ting i Sverige kan vridas rätt här.

 14. angela says:

  Vet inte om min kommentar med tips kom in. Här igen. Och Wargas, Tullberg skriver även om Gotland. Gotlandsaffären är makaber. Och speglar läget bra som Sverige nu befinner sig i. Ett rättssamhälle som totalhavererat och människor som skamlöst gör allt för att krossa sitt land. Åklagaren skall avskedas på stående fot. Han gör inte sitt jobb. Men än värre de som applåderar och beordrat honom eller låtit honom tro att det är så han ska agera. De är inget annat än landsförrädare och den mörka kraft som de svamlar om. De flesta svenskar hade nog aldrig trott att detta kunde utspela sig i Sverige. Ett ypperligt inlägg av Jan Tullberg.

  http://avpixlat.info/2016/10/17/poserande-pratkvarnar-i-agenda/

 15. Sture says:

  Peter,
  det som inte blivit uppmärksammat angående Putin är att han tydligen gått och blivit kristen. Jag har sett flera YouTube-filer där han numera gör korstecknet och han har t.o.m. hävdat att Ryssland är ortodoxt kristet land och skall så förbli. Detta stämmer ju inte med hans bakgrund som KGP-agent. Kommunister är av hävd ateister och materialister, åtminstone om de skall kunna ta sig upp i partihierarkin. Så någonting har hänt med Putin.
  Måhända har han tagit del av Solsjenitsyns sista bok ”Two hundred years together” [http://www.biblebelievers.org.au/200%20YEARS.pdf] som lär ha blivit en best-seller i Sovjet. Efter vad jag förstår så gjorde Solsjenitsyn i denna bok en genomgång av det ryska och judiska folkens 200-åriga gemensamma historia inklusive hela den revolutionära historien och hans tema är att den ryska revolutionen i själva verket inte var någon revolution av ryssar utan en judisk statskupp mot det ryska folket, iscensatt och understödd av 20 miljoner dollarsedlar från den judiskt-amerikanske bankiren Jakob Schiff. Detta har historiskt stöd av meddelande från den amerikanske ambassadören i Moskva som skrev att av 384 kommissarier i Sovjet var 300 judar varav 264 kommit över direkt från USA. Två var svarta, varav en från USA, 15 var kineser, 22 armenier men endast 13 var etniska ryssar (återgivet av historikern Anthony Sutton). Detta var absolut nytt för mig och jag har aldrig tidigare hört detta. Men tydligen var det känt på 1920-talet då Churchill lär ha sagt att bolsjevikerna ”drog det ryska folket i håret”.
  Här finns nu en YouTube-fil där Putin förklarar detta historiska förhållande för en extrem sekt av s.k. ”hasidiska judar”, som inte med en min avslöjar vad de tänker: (titta 7 sekunder in i videon, de känns igen på sitt speciella utseende med bredbrättade hattar och långa skägg):
  [https://www.youtube.com/watch?v=hu-GTj4slWw]
  Liknande sekt finns också i USA där de utan någon som helst publicitet får president George W. Bush att underteckna några för dem viktiga lagar (4.08 in i videon): [https://www.youtube.com/watch?v=ztF807LiV0g].
  Jag kan naturligtvis inte garantera sanningshalten i dessa videos utan bara påpeka att dessa ”hasidiska” judar verkar spela en viss roll bakom kulisserna både i Ryssland och USA och att Putin verkar ha blivit medveten om detta. Om detta med Putins konversion till kristendom är sant och äkta, så måste det rimligtvis ha betydelse för hur vi bör se på hans styrelse idag.

  • peterkrabbe says:

   Sture, det är korrekt som du säger – judarnas inblandning i den ryska revolutionen är dokumenterad genom offentliggjorda f.d. hemligstämplade handlingar i amerikanska arkiv. Anthony Sutton beskriver detta i sin bok Wall Street And The Bolshevik Revolution. Sutton -professor vid Stanford och UCLA – har också dokumenterat samma judars inblandning i Hitlers väg till makten. Churchill var under 20-talet övertygad om ”a world-wide conspiracy for the overthrow of civilisation”, styrd av vad han kallade ”the international Jews” – till skillnad från ”the national Jews”.
   Kristendomen har alltid varit djupt rotad i den ryska folksjälen, kommunisttidens ateism var en påtvingad ideologi utan stöd i folket, som fortsatte att be hemma eller vid hemliga möten. De internationella judarna var som Churchill såg det de utåt sett ateistiska som hade som mål bl.a. att utrota kristendomen. Detta var också ett av målen med revolutionen. Att man nu återgår till det normala och söker stöd i sin religion är naturligt för Putin, utan detta skulle ha inte ha fått folkets stöd i den omfattning som han faktiskt har.
   Jag skall återkomma till detta i kommande artiklar!

  • Stig Rydmark says:

   Att judar spelat en stor roll ekonomiskt och politiskt är naturligtvis känt. I okt. 2001, efter ”tornen” lär Shimon Perez ha sagt om USA: det är vi som styr dem och de vet de om.

 16. Jan ericson says:

  Fascinerande med människor som är så totalt uppfyllda av tron på att de själva har rätt och alla andra fel. Och att man så som du och Lars gör, försöker förminska sina motdebattörer. Brukar ibland kallas för sektbeteende. Men jag vill inte vara med i er sekt.

  Hälsningar Jan

  • peterkrabbe says:

   Märkligt, jag trodde först att det var någon som genom kommentaren beskrev dig, Jan Ericson. Jag har svårt att förstå vad du menar med debattör i sammanhanget. Det enda jag kan se att du bidragit med i ”debatten” är att klistra epitetet rysk desinformatör på de hundratals sakligt underbyggda artiklar som vi publicerat på våra bloggar. Förutom tron på att bara du har rätt.

   • Wargas says:

    Är det tankepolisen Jan som är ute på vandring?

   • Sture says:

    Peter,
    du har en fantastiskt välinformerad blogg, och är själv väldigt ödmjuk och resonabel. Jag tror att alla skulle vinna på att tagga ner gentemot Jan Ericson och istället ha en öppen debatt med enbart sakargument, såsom många kommentatorer gör på denna blogg. Detta råd gäller också Lars Berns blogg. Lars bidrar med enormt mycket kunskap och skarpsinniga analyser baserade på teoretiska kunskaper men även på djup personlig kännedom om miljöer och personer som är inblandade i globaliseringen. Ovärderligt. Men en vänligare ton – även gentemot Jan Ericson – vore önskvärt.

    • peterkrabbe says:

     Det har du säkert rätt i, Sture. Man skall dock inte glömma vem som försökte misskreditera vem. För mig är fallet Ericson avslutat och jag hoppas att detsamma gäller även för mina läsare.

 17. Not Me says:

  Stötte på denna insändare om hur illa ställt det är i Tyskland och det är slående likt situationen i Sverige. Är det skrivet av en hysteriker eller vad? Oavsett vilket om så bara hälften är sant så är det illa nog.

  http://cosmicconvergence.org/?p=16557

  Vi kan kallt konstatera att den vita europeiska människan snart är borta, hon kommer att helt utrotas.

 18. Not Me says:

  Nu börjar det bli riktigt skrämmande, fins det någon sanningshalt i detta.

  http://www.christ-michael.com/leaked-official-agenda-for-the-destruction-of-germany/

  ”Through resouces of the UN, the World Bank and the EU were installed five recruiting centres for workers in Africa as well as ten further centres in Middle East.

  Anybody matching the criteria was given a smartphone and 2500 Euro cash, then being integrated into the pre-defined “refugee-routes”, the German offices were informed about and became coordinated. Officially this started in 2015 but inofficially all of that was already kicked off in 2013, at first in lower numbers, only in 2015 the “ENTER OPERATION” SYRIA set the ball rolling.

  Suited candidates ideally had to be

  20-30 years of age,
  procreative (was tested!)
  have an IQ of 90 at max,
  as uneducated as possible, (more violent and more easy to conduct)
  be Wahabit or Salafi and ideally disdain christs
  (MUST HAVE)

  Nice to have:

  especially welcome were men peaking out by abnormal sexual behaviour,
  like pedophiliac or homosexual, and whose tendency to violence against women was noticable”

  • peterkrabbe says:

   Man kanske skall ta dessa larmrapporter med en nypa salt. Berättelser om lyxbunkrar för kärnvapenkrig blir allt vanligare på media. Det är svårt att säga om det är sant eller falskt, var och en får försöka bedöma trovärdigheten i källorna. Vad vi kan vara överens om är att oron inför en framtid som vi inte längre får vara med och styra kan bli lika problematisk som den tänkta utvecklingen i sig. Om människor resignerar inför ett scenario riskerar det att bli självuppfyllande.

   • Not Me says:

    Får väl se detta som Science Fiktion men blev riktigt skrajsen innan jag förstod att det med all sannolikhet inte är sant.

 19. Anna says:

  Bra att ni tar upp läget i Tyskland! Det är allvarligt och värre ska det bli. I Sverige föredrar man engelskan som informationskälla men detta tyvärr är inte alltid tillräckligt att belysa Tyskland och andra europeiska länders svårigheter. Själv läser jag det mesta på tyska (svenska/engelska) och även andra europeiska språk som jag behärskar. Det finns oändliga utbud av fria medier som håller hög nivå och är en oärsättliga informationskällor att förstå vilken absurd framtid som väntar på oss!
  Jag gör ett försök och länkar på tyska! Mycket läsvärd!!

  http://www.anonymousnews.ru/2016/10/20/oberstleutnant-an-merkel-und-usa-dann-richtet-das-volk-dann-gnade-euch-gott/

  http://unser-mitteleuropa.com/2016/10/16/eu-diktatur/

 20. angela says:

  Något mer för Jan Ericson i Ubbhult att läsa och reflektera över.

  ”Landet jag inte känner igen, del 110: Våldtäkter och mord ger bra timlön”

  http://www.ohrlund.se/blogg/?p=3383

  ”Jag har börjat hata mitt eget land”

  http://snaphanen.dk/2016/10/21/mikael-jalving-tidsaand-og-indvandring/#more-187422

  Utdrag ur Dag Öhlunds blogg.

  ”Ett gäng 40-50-åriga tjejer åker på konsert till Göteborg. En 50-åringn skall firas. Detta är människor som vanligtvis inte pratar politik eller ens är intresserade av politik.
  Det enda de pratar om är den havererade invandringspolitiken under helgen. Vilket djävla 50-års firande? Och det är inga trevliga namn de gav invandrarna. En av tjejerna sa: ”skicka hem dem för helvete, jag vill inte se dem”. Det är medelklass jag pratar som har den inställningen och man är dödligt trött på invandringen. Det är den muslimska invandringen som orsakar deras vrede måste tilläggas. Rätt ska vara rätt!”

  De som inte såg Skavlan se den i repris, sista inslaget med terroristforskaren.

  • Not Me says:

   Efter bottennappet med Åkesson så tittar jag inte längre på skavlan, ser för den delen inte alls på svenska kanaler då jag helt bojkottat dem. Finns andra mycket bättre kanaler som inte försöker indoktrinera mig, Sky News tex. som jag uppfattar som korrekt rapportering.

 21. angela says:

  Här är länken till Skavlan. Ca 40.00 in. Loretta Napoleoni intervjuas om ”Merchants of men”. Det hon säger stämmer bra överens med nationalismen. Och hon fördömer globalismen. Folk vill inte flytta som landstrykare. De vill bo i sina hemländer med sin kultur, sin identitet, sina nära och kära, i sin hembygd, sitt språk, sin religion osv. Globalismen, splittrar, förstör, slår sönder nationer, samhällen, familjer och människors liv bara för ett fåtals individers egoism, habegär, lyxbehov och narcissism. Deras behov av omåttlig rikedom.

  Napoleoni föredrar Trump i stället för Clinton!

  I detta sammanhang kan sägas TACK Vallonien i Belgien som förhindrar det kanadensiska avtalet. CETA.

  http://www.svtplay.se/video/10745587/skavlan/skavlan-sasong-16-avsnitt-7?start=auto

  • Sture says:

   Angela,
   tack för dina alltid fina kommentarer och länkar. Men nu skall jag styra in på ett annat spår. Det finns många människor som tror att vi nu befinner oss i ”The End of Times”, dvs. slutet på den tidsperiod som beskrivs i Bibeln. Och de letar och letar i Bibeln efter ledtrådar. En del, speciellt enstaka kristna i USA, anser också att de kommunicerar med Gud om vad som just nu sker i världen. Enligt dessas s. k. profetior kommer Trump att vinna valet i USA och exponera och riva ner makten bakom kulisserna och i alla fall i USA inleda ett återtåg till gamla moraliska värden.
   Jag vet att de flesta på denna sajt är ateister eller agnostiker men titta på dessa YouTube-filer. Den första har på några månader setts av 3 miljoner människor och kommer säkert att spela roll för hur de kristna lägger sina röster i detta val. Den är från 2011 och den andra från 2005, alltså båda långt innan Donald Trump tillkännagav att han ville bli president.
   Det är nu bara 3 veckor kvar till valet och profetiorna är lätta att kontrollera. Om Hillery vinner så hade dessa personer fel (eller ljög). Men vad – om Trump vinner ? Jag finner dem utmanande.
   1. https://www.youtube.com/watch?v=tqwFWD_Htfo
   2. https://www.youtube.com/watch?v=4gJp-ATeD14

   (det finns för övrigt flera liknande filer som alla samma sak, vilket naturligtvis är märkligt.)

  • tomas says:

   Hillary Clinton är en krigshetsare…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: