En förskräcklig julkrönika.

När nu julen närmar sig och vi alla förhoppningsvis snart kan sätta oss i en fåtölj under några dagar för att smälta årets turbulenta intryck, kan det vara dags att göra en liten sammanfattning av förändringarna i världen.

Mina egna intryck delar jag gärna upp i de fullt synliga inslag som genast sätter sig på näthinnan och de dolda, långsiktiga förändringar som obevekligt kommer att påverka våra framtida liv, antingen vi vill det eller inte.

Till de förra hör förändringar i persongalleriet, politiker och statschefer som ömsom åker ut eller kommer in, alla val i närtiden som vi tror och hoppas skall innebära förändringar, krig och konflikter som antingen blossar upp eller dör ut. Mångkulturen och dess konsekvenser i samhället, vågor av invandring eller påstådda utvisningar, moskébyggen i stadsbilden och flöden av videoklipp med halshuggningar och misshandel. Frånvarande poliser, juridisk anarki, nedlagt försvar och en malande oro för en allt mer osynlig samhällsstyrning.

Till de senare hör den långsiktiga omdaningen av samhället från nationernas trygga hamn till global planering och styrning. Krafter som vi varken kan identifiera eller påverka löser upp vår invanda demokrati för att krympa oss till betydelselösa bifigurer, som arbetsmyrorna i en myrstack. Organisationer som FN, EU, NATO och dess väldresserade tjänstemän och makthavare tar sig rätten att diktera vad vi skall tänka och tycka och tar kontrollen över samhällets medel att forma oss till lydiga individer utan möjlighet att påverka morgondagens, våra barns och barnbarns livsrum. New World Order, Climate Change och Värdegrund stämplas i våra pannor, dissidenter hotas med internering eller indragna försörjningsmöjligheter. En hundraårig planering i hemliga sammanslutningar, politikerkluster och slutna ordnar närmar sig obevekligt sitt definitiva genomförande. Framtiden framstår allt mer som skrämmande science fiction.

Naturligtvis hänger allt detta ihop, som utslagen vid en infektionssjukdom. Det man kan grubbla över är om de berörda, oräkneliga människoskaror som är föremål för detta gigantiska experiment, verkligen vill att det skall genomföras eller inte. Om de inte vill det, varför går det då inte att stoppa? Är den djävulska planen – att först samla världens finansiella tillgångar hos ett litet fåtal, för att därefter med hjälp av dessa obegränsade medel köpa över den existerande intellektuella och kapabla eliten som finns därunder  – så genialisk att det inte går att förhindra att den resterande folkmassan återförs till ett slavliknande och underdånigt köttberg? Ett köttberg som kan ökas eller minskas efter behag. Det fåtal individer i eliten som inte låter sig köpas genom moralisk övertygelse kan man enkelt skrämma eller avliva, för vem väljer inte hellre att få plats i hissen till nivån näst under himmelriket?

Men när vi stirrar in i vårt juleljus kan vi också se positiva tecken i den fladdrande lågan. Hela Östeuropa börjar frusta och skälva som en uppjagad tjur inför en tjurfäktning, man accepterar inte att gå från ett förtryck till ett annat. Asien börjar stå på egna ben samtidigt som man inser att kulturblandning är som att hälla grus i oljan. Militära hot gäller inte längre när alla kan förgöra varandra genom en knapptryckning. Bara de kärnvapenlösa kan trampas ner om de inte får en skyddande partner. Oligarkernas värdepapper riskerar att förvandlas till sopor samma dag som någon slutar erkänna deras existens. När all betalning sker i guld istället, som förr i världen. Eller genom byteshandel. Kanske blir det normalt igen att bilda familj och föda barn, att vara vit medelålders man och att ha Vovve, Villa och Volvo. Kanske tillfrisknar samhället från sin infektionssjukdom och kanske bleknar utslagen. Kanske förvärras sjukdomstillståndet istället. Vi kan inte veta.

Dessutom slipper ni höra av mig mer under detta året. Därför önskar jag alla mina läsare en riktigt God Jul och njut av julskinkan och julesnapsen! För visst tror jag ändå att det blir bättre, kanske redan nästa år?

Peter Krabbe                                          tomte-copy

27 Responses to En förskräcklig julkrönika.

 1. björn stålberg says:

  God jul och gott nytt år Peter, stort tack säger jag att få läsa dina alster!

 2. eva says:

  God Jul till dej å alla andra!
  Självklart kommer allt att bli bättre för folk börjar vakna nu i land efter land.
  Men först blir allt sämre när dollarn snart kollapsar.
  Sen stiger solen upp i öst det är därifrån det goda kommer. Öst (Kina Ryssland Indien m.fl) är inte intresserade av krig utan av handelsförbindelser. Krigen i världen tar slut å människor mår bättre å orkar kämpa med varandra för en bättre värld! ✌

 3. Mona Luchi says:

  God Jul och ett riktigt gott Nytt År ! Ser fram emot att läsa dina analyser nästa år.

 4. LARZ GUSTAFSSON says:

  Jag vägrar att fira jul. Den är hednisk och har ingenting med kristen tro att göra. Antingen följer man Jesus eller också firar man djävulens jul.

  • Göran says:

   Finns det en djävul i hednisk tro? Är inte hednisk tro äldre än Jesustro?

   Det går väl bra att fira Jesus, bara man flyttar t.ex. hans födelse till rätt datum och inte firar hans födelse på en hednisk festdag.

   Eller så kan du lyssna lite på Fredrik Reinfeldt, så får du veta att det inte finns något förflutet i Sverige och kan fira jul med gott samvete i vetenskap att vi firar ingenting.

 5. Martina says:

  God jul själv Peter! Och tack för alla insiktsfulla tankar! Det måste bli bättre! Framförallt märker jag många invandrare som vaknar! För inte vill de att samma monster som förstörde deras hemland nu sakta förgör deras nya! God fortsättning.!!

 6. Eva-Lotta De La Rosée says:

  Önskar dig också en riktigt skön och lugn jul Peter !!
  Tack för all intressant och framförallt lärorik läsning som du givit under hela året!!
  Må så gott samt önskar dig ett riktigt gott 2017 !!

 7. Göran says:

  Bland höjdpunkterna under året har varit att läsa din blogg Peter! Tur att det finns sådana här intellektuella andningshåll. Annars skulle jag förgås. God Jul och Gott Nytt År!

 8. Anna says:

  Tack Peter för en förskräcklig bra och sann julkrönika! Med stor vemod tittar jag tillbaka och med en svag förhoppning ser jag in i framtiden!
  Det kommer stora förändringar men inte ens i dessa jultider kan jag överge min realitet. Demokratin i väst är kidnappad, de som har gjort även planerat med kirurgisk noggrannhet i alla herrans år. Men det hörs röster i hela Europa, varningar och desperata försök på en mängd forum där man säger rakt ut:
  Vår nytid har blivit en upprepning av Europas mörkaste tid från 30-talet.Genomförandet hur propagandan sköts idag skulle få blekna Goebbels hela propagandaindustri, Europas starkaste land väljer bundeskansler nästa år: Hittills finns en enda Kandidat! Fanns någon som utmanade Hitler mellan 1933-1945? Så klart Ingen!
  Det finns också fotfolket -ANTIFA- som dyker upp vid fredliga,folkliga demonstrationer. De är extremt aktiva i Tyskland, Österrike och även i Sverige! Hur var det i 30-talet? Hade folk möjlighet att yttra sig efter 1933? Fanns inte Hitlers ”fotsoldater” på varje hörn och kvävde att folket skall säga sitt?
  Det är så många frågor och så få svar! Men min förhoppning är att Europas befolkning kommer att kräva svar av de ansvariga innan det är för sent!
  Idag har vi analyserat sönder 30-40-talet! Vi vet allt och vi vet också alla detaljer hur hade gått till. Räddningen för oss att stoppa vansinnet NU! Att utvärdera vår nytid i framtiden kommer inte att bli möjligt med den utvecklingen! Det finns lika många onda, effektiva makter som i 30-talet men vi har möjligheter att VETA och VÄLJA! Det kommer att bli en kamp men det är den VÄRD!

  GOD JUL PETER! Tänk så att du är oersättlig för oss i dessa tider! Skriv vidare och dela dina tankar med oss!
  Och tack för alla kloka skribenter, jag lär mig mycket hela tiden!

 9. Lillian says:

  Varmt tack Peter för din ständiga uppdatering.
  Får önska dig och de dina en fridfull helg!!!

  Alldeles nyss läste jag att Margot Wallström blivit tilldelad en ordensutmärkelse av Mahmoud Abbas. Den heter egentligen ”The star of Jerusalem”. Som om Jerusalem var ”palestiniernas” huvudstad. De s.k.. palestinierna får en fasligt massa pengar från Sverige varje år. Det är ju våra skattepengar!!!
  Att det dessutom heter Jerusalem är ju inget annat än en propagandagrej från den palestinska myndigheten!!! Jerusalem har aldrig varit och kommer aldrig att bli palestinsk huvudstad!!
  Det är ju Israels huvudstad sedan årtusenden!!!

  Att sedan de flesta länder lagt sina ambassader i Tel Aviv ändrar inte Jerusalems status. Det måste vara ren och skär feghet.

 10. Sjökaptenen says:

  God jul till er alla detta år har varit en ögon öppnare för alla som inte likt strutsen kört huvudet i sanden. Val resultat med brexit och president Trump har visat hur propaganda media och den politiska får skocken totalt missbedömt sin omvärld. Sanningen kommer alltid fram förr eller senare och det korrupta etablissemanget får stå där med dumstruten.

 11. 77711n says:

  God Jul med tack för dina tankar och analyser!

 12. Martin T says:

  Läste till min glädje att idag hämtar hälften av Sveriges befolkning sin information från andra källor än MSM. En medvetenhet sprider sig snabbt om NWO och dess bakomliggande krafter, liksom konsekvenserna om det skulle genomföras.

  Verkligheten drabbar nu (tyvärr) alt flera. Detta tillskansat med internet och därmed framväxande nationalism är våra främsta hopp!

  Jag tillåter mig ijuletid att likt käre Peter Krabbe känna en liten optimism!

 13. danosterlund says:

  Tack för informativa inlägg under året.
  Tar mig friheten att kalla dig
  Peter den store och ser fram emot nya lärdomar.
  God Jul och Gott Nytt År 2017, det kan väl knappast bli sämre……..
  Dan Österlund
  🎅🏻

 14. Mjölner says:

  Hjärtligt tack samt önskan om en God Jul och
  Gott Nytt År!
  Vinkar frenetisk på div. bloggar om Dina artiklar
  om NWO, FN, EU, Soros etc. Svenskarnas
  okunnighet i ämnet verkar oändligt.

 15. Elisabeth Almqvist says:

  Tack Peter Krabbe, för denna insiktsfulla julkrönika. Vi är många som tagit del av din kunskap och kännedom om de politiska turerna under åren, som skakat om oss ordentligt. OM du händelsevis har tid och lust, så är det välkommet även nästa år med dina nyktra och sunda åsikter om hur Fosterlandet sköter sig visavi omvärlden.

  ‘Dammet börjar nu lägga sig’ efter turbulensen med valet i USA. Svensk Press har svårt att ‘ta in’ Trump.

  Sverige har hamnat i ‘bakvattnet’..och partiledare står på rad för att ‘ångra sig’ över felaktiga beslut.

  Nu känns det ‘som om alla tågen gått..och alla klockor stannat..’ som skalden Lindegren uttryckte sig..

  Med önskan om en Fridfull Helg.

  Elisabeth.

  ________________________________

 16. Alve says:

  Instämmer i hyllningskören!
  God Jul o Gott Nytt År
  till dig Peter och alla ni andra

 17. Sven-Erik says:

  Kopierat och Instämmer i hyllningskören!
  God Jul o Gott Nytt År
  till dig Peter och alla ni andra
  Välkommen tillbaka. Vi saknar dig redan

 18. Sture says:

  @ Peter Krabbe,
  jag vill också tacka dig för dina fantastiska krönikor och önska dig en God Jul och Ett Gott Nytt År. Men i all denna bedrövelse så skulle jag vilja komma med lite ljusare tankar. Jag tror nämligen på en ordentlig tillnyktring i USA (och världen) i och med valet av Trump. Jag har tidigare i krönikan ”Hittar Trump till Träsket” postat en kommentar som redovisar två profetior om att Trump kommer att bli vald till president, avgivna 2005 resp. 2011.

  Kim Clement heter en tredje, sydafrikansk musiker som lever i USA och har rykte om sig för alla sina ”profetior”.
  Under en konsert 2007 skriker han ut dessa ord (det är Gud som talar, enligt Kim):

  ”Detta, som skall ske, kommer att bli något mycket ovanligt, en metamorfos, ett inträde in till nyhetsmedias marknadsplats, om ni så vill, där Time Magazine inte har någon annan möjlighet än att säga vad jag vill att de skall säga. Newsweek, [kommer att säga] vad jag vill säga. The View [=TV-program] vad jag vill säga.

  Trump skall bli en trumpet, säger Herren. Trump skall bli en trumpet. Jag kommer att leda Trump att bli en trumpet och Bill Gates att öppna den finansiella världens dörr för kyrkan, säger Herren. Ty, jag glömmer inte den 11 september, säger Gud, jag glömmer inte vad som hände denna dag, och jag glömmer inte grindvaktaren, som skulle vaka över New York och som än en gång skall vaka över denna nation, säger Guds Ande. Detta kommer att ske på så sätt att den man som jag placerar på det högsta ämbetet skall inträda dit viskande mitt namn.
  Men när han träder in i detta ämbete, sade Gud, kommer han att skrika ut med Andens kraft, ty jag skall fylla honom med min ande när han inträder i sitt ämbete. Och det kommer att vara en bedjande man på den högsta positionen i ert land. Det kommer att bli en bedjande president, inte en religiös sådan, ty jag kommer att narras med folket, säger Herren, jag kommer att narras med folket. Ja, det kommer jag att göra. Gud säger, att den utvalde kommer att inträda och de skall säga [om honom att ]’han är hetlevrad’.
  Ty Guds Ande säger, ja, han må vara hetlevrad, men han kommer att uppföra detta lands skyddsmur på ett mäktigt sätt och detta lands ekonomi skall snabbt förändras, säger massornas Herre. Lyssna till Herrens ord. Gud säger, jag skall under två perioder sätta en president vid rodret som ber, men han kommer inte att vara en bedjande president när han tillträder. Jag skall placera honom på ämbetet och sedan skall jag döpa honom i den helige anden och [förse honom] med min makt, säger massornas Herre.”

  Detta är en mycket märklig profetia för att ha uttalats under en konsert 2007. För det första påstår den att media kommer att tvingas krypa till korset, för det andra att ingen skulle komma att tro på Trump (Gud ”narras”), för det tredje att Trump kommer att bygga en mäktig skyddsmur, för det fjärde att ekonomin kommer att snabbt förändras, för det femte att Trump har ett hett temperament (ganska bitsk och snarstucken) och basunerar ut sin vilja, för det sjätte att han inte är religiös men kommer att bli en bedjande president, för det sjunde att han kommer att få två presidentperioder, och för det åttonde att Gud kommer att fylla honom med sin Ande, dvs. ge honom kraft att genomföra vad han föresatt sig. Återstår att se.
  Jag kan naturligtvis ha fel (har haft fel många gånger förr) men dessa profetior fyller mig med optimism. Och om Trump kan skapa om USA så kommer de politiskt korrekta i andra länder att falla som Dominobrickor.
  När det gäller denna video, så återges profetian de första 2-5 minuterna, resten behöver inte ses.

 19. angela says:

  När du sitter där i din fåtölj och grubblar över vad som egentligen hände i Syrien och i världen, varför Obama gjorde som han gjorde och varför syrierna sätter sitt hopp till Trump kan du först ta dig en titt in på tidningen Proletären. Där får du en helt annan syn på Aleppo och kriget i Syrien än vad som skildras i media och public service.

  http://www.proletaren.se/utrikes-mellanostern/varfor-star-regeringen-och-svenska-medier-pa-al-qaidas-sida-i-aleppo

  Denna ytterst relevanta fråga tillsammans med andra artiklar kan du hitta i Proletären för att få en mera allsidig och sanningsenlig bild av vad som händer och hänt.

  http://www.proletaren.se/tema/vad-hander-i-syrien

 20. angela says:

  Aleppo förbereder sig nu för Julen.

 21. angela says:

  En riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År önskar jag alla.

  Under kvällen fick vi det tråkiga budskapet att Hennes Majestät Drottningen förts till sjukhus. Jag sänder en särskild hälsning till vår fina drottning och en önskan om ett snart tillfrisknande.

  En riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År till hela vår fina Kungafamilj som representerar vårt land Sverige på bästa sätt. Svenskarna kan vara glada och stolta över sitt Kungahus och det fina arbete de gör för vårt land i världen.

  Ett varmt tack för allt Ers Majestäter Konungen och Drottningen och övriga medlemmar av Kungahuset gör för att hålla ihop vårt land, lyfta fram vår historia, våra svenska traditioner och allt det som är unikt för oss svenskar.

 22. angela says:

  För några timmar sedan meddelades på snaphanen.dk att

  ɱØяñιηg$ʇðя ©™ Eva på Södermalm • 2 timer siden
  Jan Milld ligger på Mora lasarett efter en stroke i november. Skicka gärna ett kort till honom om ni uppskattar vad han har gjort för Sverige.
  2 • Svar•Del ›
  Avatar
  Eva på Södermalm ɱØяñιηg$ʇðя ©™ • en time siden
  Det var en ledsam nyhet. Jan Millds insatser för Sverige är ovärderliga. Jag hoppas innerligt att han till fullo återhämtar sig efter stroken. Bra uppmaning att skicka ett kort till honom för att visa uppskattning!

 23. angela says:

  Jag skänkte nyss ”Nåret 1816” till läsare vid bloggen anthropocene.live och här får Peter Krabbes läsare ”Det eviga” av densamme Esaias Tegnér som båda handlar om tidens gång och eviga värden som vi i väst satt tilltro till. Om kung Olavs Nyårstal var flummigt och täckte det moderna politiskt korrekta så förskräcker alla Sveriges Radios pladdrande ännu mer. Runt julen har dumheterna flödat som spön i backen. Radiopratarna öser ut sin tro på vad de s k nationalisterna tror och har sagt. Och sedan gapflabbar man åt smörjan som man tror nationalisterna står för. Hur dessa som man tror är både bildade och mogna människor eftersom de har anställning vid ett public service organ kan tro på sådant dravel, rent förtal av nationalister är skrämmande. Var finns den kritiska tanken, ifrågasättandet av det man hör? Igår sa en att alla tyckte att nationalismen var omodern. Bara att tro att det moderna skulle vara kvalitet i sig självt är anmärkningsvärt. Dikten är särskilt till dem som orerat och pladdrat utan en tanke på vad man säger och framför till de yngre generationerna.

  DET EVIGA

  Väl formar den starke med svärdet sin värld,

  väl flyga som örnar hans rykten;

  men någon gång brytes det vandrande svärd,

  och örnarne fällas i flykten.

  Vad våldet må skapa är vanskligt och kort,

  det dör som en stormvind i öcknen bort.

  Men sanningen lever. Bland bilor och svärd

  lugn står hon med strålande pannan.

  Hon leder igenom den nattliga värld

  och pekar alltjämt till en annan.

  Det sanna är evigt: kring himmel och jord

  genljuda från släkte till släkte dess ord.

  Det rätta är evigt: ej rotas där ut

  från jorden dess trampade lilja.

  Erövrar det onda all världen till slut,

  så kan du det rätta dock vilja.

  Förföljs det utom dig med list och våld,

  sin fristad det har i ditt bröst fördold.

  Och viljan, som stängdes i lågande bröst,

  tar mandom, lik Gud, och blir handling.

  Det rätta får armar, det sanna får röst,

  och folken stå upp till förvandling.

  De offer du bragte, de faror du lopp,

  de stiga som stjärnor ur Lete opp.

  Och dikten är icke som blommornas doft,

  som färgade bågen i skyar.

  Det sköna du bildar är mera än stoft,

  och åldren dess anlet förnyar.

  Det sköna är evigt: med fiken håg

  vi fiska dess guldsand ur tidens våg.

  Så fatta all sanning, så våga allt rätt,

  och bilda det sköna med glädje!

  De tre dö ej ut bland mänskors ätt,

  och till dem från tiden vi vädje.

  Vad tiden dig gav, må du ge igen,

  blott det eviga bor i ditt hjärta än.

  ESAIAS TEGNÉR

 24. angela says:

  ABC ägs av Telenor. http://www.abcnyheter.no/nyheter/2016/12/21/195265497/syrias-fn-ambassador-med-navneliste-over-utenlandske-offiserer-i-ost-aleppo

  Detta har nänts som hastigast i SR Nyheter. Men inte rönt någon större uppmärksamhet av förklarliga skäl.

  Det som sägs är att det mer och mer talas om att det är ett ställföreträdande krig och handlar om gasledningen som väst vill ha tillgång till. Syriens ambassadör höll en presskonferens utanför FN i måndags där han nämnde en namnlista på utländska officerare i Öst-Aleppo som kom från USA, Israel, Jordanien, Marocko,Quatar och Turkiet som tillfångatagits. De hävdade att det fanns fler som de skulle tillfångata som gömmer sig och som de skulle visa upp. Den syriske FN-ambassadören al-Jaafari hävdade att det var grunden till FN:s agerande de senaste dagarna i Säkerhetsrådet. Det är dessa länder som stått bakom resulotionen eftersom de vill ha ut sina agenter utan att de blir tillfångatagna och uppvisade offentligt.

  Det är mycket att säga om detta. Jag blev både upprörd och förskräckt när jag såg Wallströms ledare om det kommande arbetet i Säkerhetsrådet efter att ha hört på de sena Ekonyheterna i SR.

  Vet Wallström ens varför Säkerhetsrådet finns och vetorätten? Det är skrämmande att kunskapen är så dålig. Att Wallström redan är globalist vet vi redan efter hennes jobb i Bryssel som propagandaminister. Nationen som är grunden för demokratin skall bort enligt globalisterna. De framställer nationer och demokrati och därmed kunskapssamhället, vetenskapen och civilisationen som något förkastligt som skall avskaffas för en totalitär diktatur.

  Det märkliga är varför de då är medlemmar i Nationernas förbund eftersom en nation är så förkastlig?

  Hennes tidigare arbete med kvinnors rättigheter borde vara en självklarhet men hennes och Clintons krokodiltårar i Afrika över tillståndet i världen för kvinnor ger jag inte mycket för sedan hon varit delaktig i att utsätta kvinnorna i västvärlden för detsamma. Den ende som agerat hederligt och rådigt är Kompass men det vet vi alla hur det gick för honom. Nu sitter han gömd på UD, bakbunden, och FN:s biträdande och nyligen avgångne Eliasson som agerat som överrock för Ban Kee Moon vägrade att uttala sig positivt om Kompass trots visserligen tama och undfallande frågor från SVT som knappast kunde tas på allvar men i alla fall frågor. De ställdes väl snarare pliktskyldigast. Domslaget kom nu och naturligtvis tog inte FN något ansvar för de sexuella övergreppen. Så den lagen är bara pappersstrunt. Papprena kan Wallström använda att torka bort krokodiltårarna med.

  Men för guds skull – rör inte vetorätten i Säkerhetsrådet! Det är LIVSFARLIGT med okunniga människor på så höga poster!

 25. angela says:

  http://www.dn.se/debatt/margot-wallstrom-det-har-vill-vi-uppna-i-sakerhetsradet/

  Hur tänkte man när gasledning nr 1 godkändes i Östersjön? Trots protester fick EU med Merkel i spetsen igenom ledningen. Redan då anfördes säkerhetsrisker på sin höjd fick miljöaspekter komma fram. Men så är det alltid när makten gjort upp om något vi inte skall veta vi vanliga döda som alltid får ta konsekvenserna.

  ”Den första ledningen invigdes 8 november 2011 i Lubmin, Tyskland, i närvaro av förbundskansler Angela Merkel, president Dmitrij Medvedev, EU-kommissionär Günther Oettinger, premiärminister François Fillon och premiärminister Mark Rutte.”

  Nu vet inte stormakterna i väst hur de skall vända och vrida sig för att komma ur den situation de satt sig i p g a ett ledarskikt som trotsar alla beskrivningar i dumhet, okunnighet och aningslöshet. De är dummare än tåget som barnen sa förr när de ville beskriva något riktigt dumt.

  Det märkliga är att de alltid lyckats komma till toppen. Gasledningarna från Ryssland visar sig inte bara i Säkerhetsrådets underliga turer utan också i debaclet nu med Trump. Och ”ryska mejl-posten”. 🙂 Ja Herre Gud vilka klåpare. Vi måste ha kunniga, kloka och rådiga människor som leder oss och inte alla dessa fåntrattar. Människor som är hederliga och pålitliga som vi kan ha förtroende för.

  För att kunna tråckla sig ur alla lögner som nu avslöjas i bloggar av kunniga människor så har man infört begrepp som ”faktaresistens” och ”false facts”. Falska fakta. Det är intressant och du Peter sa att du skulle ta upp det i din blogg. Jag har länge studerat det i medierna. Igår fanns två intressanta inlägg med kommentarer i pettersons och snaphanen. Efter terrorattacken i Tyskland var det oerhört intressant . SR anlitade snabbt en manlig reporter i Tyskland och en kvinnlig på Ekots red i Sverige för att sända live. Det var väl vad de fick tag i då. Det intressanta var att de skulle direktsända utan att säga något. I Sverige försökte man in i det längsta som vanligt hitta en ”gullehistoria” för att skyla attentatet. Om en företagare som telefonvägen hört om alla anställda klarat sig. Båda var skräckslagna för båda visste för de kunde väl precis som jag med en suck vända sig till utländska medier för att få veta vad som hänt. Inte förrän dagen efter när Wallström med andan i halsen kom till studion och klippte tungbanden vågade de säga att det var ett attentat. Det visste hela världen redan med tillgång till utländska medier.

  Men jag tar tacksamt emot alla bidrag till min forskning! 🙂

 26. Josef Boberg says:

  Det finns alltid en framtid – eller ?

  Trump’s Speech to the New World Order!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: