När Globalismen spökar…

trump-spoke-3

Under gårdagens festligheter i samband med Trumps installation som president hölls en konsert vid Lincoln Memorial, USA:s allra heligaste plats i dessa sammanhang. Trump själv, hans familj och övriga åskådare vid markplanet kunde förmodligen inte se det, men de högt placerade TV-kamerorna (läs CNN) njöt obeskrivligt av att gång på gång zooma in den spökbild som projicerats på väggen bakom pelarraderna.

Ljusteknikerna hade med intrigant teknik fått statyn av självaste Abraham Lincoln i sin stenstol att förvandlas till en osalig ande, svävande över Trumps installationsfest. Ljussättningen var så genomarbetad i detalj att man har svårt att tro på tillfälligheter, snarare känns detta som en sista hälsning från Globalisterna till den president som sannolikt under kommande period kommer att krossa deras agenda. Maken till brist på respekt och dåligt omdöme får man nog leta efter i historien…

Peter Krabbe

trump-spoke-1 trump-spoke-4

Till vänster spöket i sin bur, till höger Lincoln i normal belysning…..

Annonser

33 Responses to När Globalismen spökar…

 1. Jan W says:

  Det var skarpögt av dig Peter..Det visar på vilken genuin ondska som genomsyrar hela agendan. Nu kanske det är ett nytt NWO som har skapats. Fast kanske inte riktigt det NWO som de har tänkt sig! Peter, hoppas att du fortsätter att forska och undersöka maktens galningar! DU BEHÖVS!!

 2. ragnhild says:

  ”De”, små djevleunger i voksen drakt. Hva mer kan en forvente! DETTE er oligarkenes ÅND.

  Som Trump antydet i sin tale, så manipulerer oligarkene til og med US-army, og USA blir ikke noe unntak, men underlagt deres vilje om en verdensregjering. FN, er jo manipulert fram av dem selv, oligarkene.

  En nytelse dette å skue: Belønning for mangt av tort og svie. Det gjør godt å bli beæret med litt håp.

  Ja 🙂 – et håp tentes her. I msm-redaksjoner, til å med i lisensmottakende kanaler flyter det nå edder og galle i strie strømmer. Sikkert i våre regjeringer også. I den norske hjelper det ikke engang med favoritten ”bergenske skillingsboller”. Trump!!!! ”Hvem tror han at han er. Og for en fornærmelse av Obama, ”tale slikt når han er til stede”. Analysene av talen vil naturligvis vris slik det passer en.

  Tro om Trump sin tale kommer i skriftlig versjon. Den er verdt å studere, ligger en del mellom uttalelsene han, ganske så mye faktisk.

  Glad helg.

 3. angela says:

  Ja, det är tragiskt vad man kan hitta på för att få sin lilla vilja igenom utan att ta hänsyn till andra människor. Problemet med demokratin är att alla får rösta vare sig de uppfyller demokratins kriterier eller ej. Och dessvärre är det inte de mogna ansvarsfulla kunniga visa och kloka , de med en hederlig karaktär som är i flertalet utan de som får kickar av att vara elaka och och de som kan gå över lik för att berika sig själva med makt och pengar.

  Fastän inte Trump hunnit vara president en dag så ondgör sig public service över hans politik. Jag lyssnade igår på radion samtidigt som jag tittade på invigningen på datorn och det fanns ingen hejd på allt förtal och elakhet de människor de hade i studion hade att uttrycka. Det är ju SR och SVT som har privilegiet att välja vilka som får vara med i deras , ja just deras, för allas program är det inte. Man väljer ut personer som sympatiserar med etablissemangets uppfattning.Mitt i ”analyserna” ville reportern i USA bli insläppt och det blev knäpptyst i studion och alla lyssnade spänt på vad som skulle komma. Ett attentat? Eftersom man bröt studiosnacket? Hade någon skjutit Trump? Nej. En demonstrant hade skrikit till en som talade spanska att i USA talar vi engelska. Etablissemanget tar varje tillfälle i akt att göra en höna av en fjäder. På nätet , i Aftonbladet bl a kunde vi se hur ligister slog sönder affärer, välte papperskorgar m m.

  Etablissemanget fortsätter att välja ut vilka av folkets demonstrationer mot makten som skall visas eller ej. När demonstrationer mot det rådande etablissemanget förevarit har de stämplats med den vanliga ramsan främlingsfientliga…., mörkrets krafter osv om de inte tigits ihjäl som om protesterna inte funnits. I radion kan man idag höra om alla upplopp mot Trumps politik och man får uppfattningen att man hetsar till nya upplopp.

  Ingen vet hur Trumps politik kommer att bli men talet som han höll var bra trots recensioner i medierna om ”nationalism”, populism och historielöshet. Ord som ”nationalism” och ”populism” blivit ”fula” idag. Nationalism som är basen för demokrati och populism som är folkets makt. Historielösheten som åsyftades var att i Trumps tal inte nämnde någon tidigare president. Att Trump framhöll det HISTORISKA om folkets makt lämnades därhän.

  ”What truly matters is not which party controls our government, but whether our government is controlled by the people.”

  Det som stod i Sveriges grundlag. All makt skall utgå ifrån folket. Är inte det historia? Populism d v s det som folket beslutar, riksdagens dvs folkets lagstiftande makt har gjorts om till skällsordet ”populism”.

  Ur talet: ”Everyone is listening to you now. You came by the tens of millions to become part of a historic movement, the likes of which the world has never seen before.”

  Mot slutet av sitt tal framhåller han det som jag sagt så många gånger och som alla som studerat samhällsvetenskap vet

  ”Do not allow anyone to tell you that it cannot be done. No challenge can match the heart and fight and spirit of America. We will not fail. Our country will thrive and prosper again.”

  När makten säger ”Det går inte…” så är det bara simpelt maktspråk. Härskarteknik som är det populära ordet idag. De vill få folk att tro att det inte lönar sig för just dem att protestera, reagera och agera. Makten vill alltid bara ha ja-sägare och nickedockor.

  Jag måste säga att det var upplyftande att Bernie Sanders på installationen. En fin man värd all respekt. Även Clintons var där. Det var strongt av Hillary Clinton även om man såg hennes besvikelse och ilska över att ha blivit lurad av sina egna partikamrater.

  Jag har inte sett att Trumps tal blivit översatt till svenska. Det är en SKAM och säger mycket om demokratins tillstånd i världen just nu. Inte minst i Sverige. Det är Sveriges public services uppgift att tillhanda objektiv information om det som händer i världen. Jag säger igen ”demokratifrågan är den viktigaste frågan i världen just nu”.

  Ang tilltaget med ”spökbilden” så är det inte första gången som pubertalt bortskämt slödder får härja på datorer. För några decennier sedan visades en dokumentär i SVT om hur det infantila slöddret lekte på sina datorer med elen och förstörde för den ena staten efter den andra och därmed enskilda människors liv. Enbart för att få kickar av sitt djävelskap. Ingen under 50 år skall få viktiga beslutsfattande tjänster. För flertalet är dessvärre inte mogna i den åldern idag. Därför bör de ut i livet och möta den bistra verkligheten innan de får viktiga uppdrag. Det finns naturligtvis fantastiska ungdomar och vuxna som aldrig blir mogna människor hur gamla de än blir men någonstans måste man sätta en gräns. De fina fantastiska unga hittar nog sysselsättning ändå som kan ytterligare berika dem till att bli ännu klokare, visare när de efter 50 kan beträda tunga poster.

  • Rune says:

   Ja, det skulle vara bra att få se Trumps tal på svenska. Jag såg honom tala och det jag såg det såg bra ut. Direkt ur hjärtat, utan stakningar, inget bläddrande med papper. Men det skulle vara intressant att få ta del mer exakt vad han sa på klar och redig svenska.

 4. angela says:

  Just nu hör jag Ekot, SR hur man lägger fram orden. Man skräms med ”Obama care” sjukvårdsreformen som Trump nu skall dra in men man talar inte om varför. Hur USEL reformen var. Kanske den nu kan bli bättre. Man tar återigen upp hur många demonstrationer som nu skall gå av stapeln på ett sofistikerat sätt så att folk skall förstå vad de skall ”hålla på” som skolgårdssnacket låter.

  Konflikt inleder på ett sofistikerat sätt ”Den amerikanska folkviljan har nu fått en ny röst” det behövdes inte mer än de orden uttalat på det sättet för att förstå vad det skulle handla om.

  Ytterligare ett kraftfullt angrepp på demokratin och folket. Fastän man påstår sig stå för motsaten på ett mycket lismande och intrikat sätt. Att säga till dess människor att de borde skämmas lönar sig knappt för de har inga skamkänslor.

 5. angela says:

  http://www.friatider.se/amerikansk-nationalist-misshandlad-vid-trump-installation

  Talar man i Ekot eller andra nyhetsutsändningar om detta eller andra övergrepp?

 6. angela says:

  Propagandan:

  Sveriges radios första nyheter i Ekot är:

  ”Amerikaner i Sverige demonstrerar mot Trump”

  ”Trumps tal” präglades av nationalism”

  ”Demonstrant i Mexiko om Trump: Mardrömmen har börjat”

  ”Trumps svåraste uppgift – att ena USA”

  samtidigt som konflikt körs med Konflikts och etablissemangets egen idé om vad demokrati är. Men det finns bara en demokrati och det är demokrati. Avviker man från det som är demokrati så är det inte demokrati längre utan något annat.

  Det är väl ganska klart vad etablissemanget propagerar för. Globalism. Och man talar om att ett demokratiskt samhälle där folket har en talan blir en mardröm och det är Trumps fel att samhället blivit ”polariserat” dvs att folk har en annan eller rent av andra åsikter om hur livet skall vara än vad etablissemanget har.

  Ja ”Konflikt” de som studerat samhälle, beteenden, makt och demokrati vet vad demokratins spelregler är. Vad som konstituerar en demokrati. Det som inte är juste är hur ni manipulerar vetskapen och kunskapen om densamma genom att montera ner de institutioner som garanterar demokratin. Och lurar folk. S k attitydförändringar. Den viktigaste basen är nationen. Kontrollen över regerande skall ligga hos folket i parlamentet precis som Trump sa i sitt tal.

  Trump är i tiden skulle man kunna säga. Han tar upp kampen för demokratin igen. Jag hoppas innerligt att han står för det han sa i sitt tal så det inte var munväder.

  • angela says:

   Intressant! 🙂 Och tack för det. Det är mycket man inte känt till som redan finns idag men som vi framför allt svenskar inte har en aning om att det finns. Etablissemanget i Sverige har verkligen sett till att täppa till om all information och hålla folk ovetandes. Det har slagit mig flera gånger att fastän människor aldrig träffats, vet om varandra så har de när samma förutsättningar uppstår i vars och ens kontext tänkt samma tankar och kommit fram till samma slutsatser. Historien upprepar sig och då är vi återigen hos Sztompka och i hans tankemodell.

   Jag kan tänka med ett skratt på när jag klarat ytterligare tentamen vid universitetet efter mycket tankearbete att komma med något nytt. Fick mycket beröm och var förstås glad för det. Tills jag ett antal år senare läste precis samma tankar hos tidigare filosofer och vetenskapsmän. Lång näsa fick jag. Det jag kom fram till hade redan tänkts av andra för mycket länge sedan.Först blev jag arg över att ingen vid universitetet upplyst mig om det. Kände de inte till att det tänkts för decennier och århundranden sedan, eller visste inte de heller? Hahaha…”intet nytt under solen”.

   Men sedan tänkte jag. Strunt i det. Du har i alla fall inte varit dummare än dessa giganter. 😀

   Det skall dock tilläggas att de äldre generationerna när jag var barn visste mycket mera om världen inklusive Sverige än vad vi vet idag. Skolan är bedrövlig. Nu har det gått så lång tid efter krigen och kunskap och vetskap har dels fallit i glömska och medvetet täppts till av makthavarna och nya generationer tillkommit som inte har en aning om vad som förevarit utan matas med lögner. När man hör lögnerna i public service och unga människor säger så här var det förut så skulle man vilja ha en knapp att trycka på för att kunna gå in direkt i sändningarna och tala om att så var det inte alls. Det känns frustrerande att inte kunna göra det. Det går inte att kunna få en sann bild av verkligheten när man är full av villfarelser och rena lögner. Så skriver makthavarna om historien för att få igenom sin agenda som gynnar dem. H C Andersen var en skarp samhällskritiker och tänkare.

 7. Anna says:

  Vilken observationsförmåga Peter! Tack för att du informerar!

  Trump är amerikanernas sista möjlighet. Allting kan hända och det lär hända en hel del i närmaste framtiden. Den ”osynliga makten” har blivit synlig och just nu framträder ett monster som överträffar all tidigare uppskattning av storlek och psykopatisk besatthet. Personlig tror jag inte på en medelväg. Antingen krossas deras makt eller de krossar oss för all framtid! Jag har nyligen -andra gånger- tittat på Oliver Stone`s mästerverk The untold History of the United States och kan inte föreställa mig att inte stora delar av världen bara väntar på ett lämpligt tillfälle att störta den oerhörda onda globalistiska makteliten.

  Mycket läsvärd om en skrämmande realitet!

  http://katehon.com/article/trumps-declaration-war

 8. angela says:

  Konstiga världen! Är det någon som vet om kriget i Syrien är slut? Jag kommer ihåg när president Bush i ett berömt tal ombord på USS Abraham Lincoln den 1 maj 2003 förklarade att de militära operationerna nu var avslutade i Irak. Kriget var slut i Irak. Javisst de sista trupperna lämnade inte förrän 2010 och rådgivare lämnades kvar till 2011. Men kriget förklarades slut 2003.

  Slutade kriget i Syrien när medierna fick annat för sig att skriva om? Och etablissemanget fick annat att syssla med? Trump och Brexit?

  Och vem beslutade de globala trump demonstrationerna igår? Eller för globalism-demonstrationerna kanske var de rätta ordet för dem. Planerade dem och stod för kostnaderna? Var det jag? Ja vem kan veta något i den här förljugna och hycklande världen.

  Men ett skulle jag vilja ha sagt. Kvinnosakskämpe är jag men inte ”feminism” Ja jag skriver feminism medvetet för jag är ingen ideologi utan människa. Jag är inte ett ord utan av kött och blod. Kanske vi ska definiera kvinna, människa med nu eftersom man inom den människofientliga globalismrörelsen inte ens vet vad folk är längre. (Ironi) Folket , de styrda, är motsatsordet till etablissemanget, de styrande. Så blanda inte in mig i era suspekta demonstrationer med feminism. Som organiseras, planeras, betalas av vem? Kvinnosakskampen blev i slutet av förra århundradet kidnappade av denna förskräckliga globalismideologin. Det är konstigt (och som jag sett andra reagera över också) var fanns alla demonstranter när de hemska våldtäkterna ägde rum i Indien, Afghanistan och Pakistan? Jag efterlyste i debatten demonstrationer då. Men då var det konstigt nog inte lika angeläget att skrika ”fuck” och demonstrera. Inte kan det väl vara så illa, (jag vänder mig till globalisterna direkt) att det är skillnad på folk och folk. Att det finns ”vi och dom”. Eller att ni är rasister som polariserar människor? Inget gensvar fick jag då i demonstrationer fastän det hände strax före den proklamerade kvinnodagen och kunde blivit det årets innehåll. Var finns alla demonstrationer mot alla våldtäkter och sexuella övergrepp och mord idag i Sverige och världen? Var finns demonstrationerna mot de 200 skolflickorna i Nigeria. Idag knäpptyst. Den enda svenskan jag såg uttala sig offentligt om det var prinsessan Madeleine.

  Kvinnor och flickor har rätten att få vara det de är – kvinnor och män och betraktas och behandlas som det, som människor. Precis som män och pojkar har rätt att få vara det de är. Både män och kvinnor duger för det de är. Ingen har rätt att experimentera med oss. Kvinnor duger likaväl som män. Kämpa för ekonomiska, juridiska, sociala rättigheter som kvinnokampen var tänkt. Hade som syfte för att lyfta de nedtrampade kvinnorna. Men gör inte kvinnor till män för att duga eller tvärtom. Vare sig män eller kvinnor vill bli kallade eller bli behandlade som ett Karl-Eva eller det människovidriga ”hen”. Vidriga sekter som RFSL, RFSU och alla bokstavskombinationer skall slängas på skräphögen. Låt oss alla vara människor med det kön vi har. Och respektera varandra.

 9. angela says:

  Samma globalister som betalar detta möte i Davos betalar och organiserar protesterna i USA och övriga världen. Världens blickar riktas mot demonstranterna och mannen som kritiserar världens makthavare. Davos hålls långt bort från folket och med soldater som skydd. Simulator för att de ska få uppleva det ”pittoreska” kriget. Sedan mer champagne. Och världens folk riktar blickarna mot Washington i stället för Davos. Och de lättlurade springer benen av sig i sina demonstrationer för makten i Davos.

  Har någon tänkt ställa frågor till Löfven och Andersson? Eller de andra som håller folken i schack? Och då menar jag riktiga frågor? Ställer dem till riktigt ansvar. Var gör de där? Det är så osmakligt så man har inte ord. Simulator? Vilken ”kul grej”? Eller? Tycker de det? Eller varför har de den där annars. Och mera champagne! Förr sa de där spriten går in går vettet ut. Så barnsligt och de låtsas vara världsvana och gräddan av vishet.

  Bra att Expressen visade det men de tänkte väl bättre förekomma än förekommas. För sådant kommer fram förr eller senare i dagens sociala medier.

  http://www.expressen.se/nyheter/maktelitens-lyxliv-som-vacker-kritik/

 10. Göran says:

  Ja, det var ju lustigt att de gjorde Abaham Lincoln till demonisk för det var han ju ur rent elakt synpunkt. Abraham Lincoln hade för vana att stoppa människor med fel åsikter i fängelse. Men det är kanske det som vänstern beundrar.

  Vänstern är totalt obegriplig att förstå sig på. Allt de säger sig motarbeta är precis det de själva är. Jag tror de flesta människor försöker dölja eller förringa sina egna brister genom att förtydliga andras brister.

  I Donald Trumps fall är han hatad bara för att han har pengar. En brist många har, som det går att projektera på Donalt Trump genom att kalla honom allt möjligt.

 11. ragnhild says:

  Vil gjerne få dele denne artikkelen:
  http://www.derimot.no/blog/det-hemmelige-lydopptaket-av-kerry-avslører-han-som-krigsforbryter

  Det er blitt mye å forholde seg til. Maktkamper, mer eller mindre åpne krigs-agendaer blir våre følgesvenner framover. Og jo mer jeg tar inn av krigers grusomhet, jo mer grotesk blir vestens forbrytelser mot menneskeheten. Våre egne europeiske ledereas forbrytelser mot det europeiske folk ter seg annerledes, men hører godt nok til.

  Denne siden viser seg pr. idag å være en av – ja kanskje bare to seriøse sider vi har i Norge. DET lover ikke godt for utvikling av kunnskap og engasjement fra befolkningen side. Vi er et sovende folk, vi våkner for sent, og toget går. Og så krasjer bankene, sikkert som lås i.l.a. 2017. Hilsen Soros & Co. (de du vet). Tid for å skaffe seg en buffer som bankene ikke har tilgang til 😉

 12. Sjökaptenen says:

  Verkligen patetiskt av alla dessa liberaler, socialister och satanister som inte vill acceptera den valförlust som trump segern innebär för dem. Människor över hela världen har vaknat upp och insett hur den sofistikerade hjärntvätten av mörkretskrafter går tillväga. Denna ljus skugga verksamhet har avslöjats i allt högre utsträckning och konspiratörerna har visat sig för allmänheten.

 13. angela says:

  Du har tagit upp mediernas roll i hur det kunde gå så snett, Peter. Jag hoppas det ligger kvar lite till . Du behöver inte skifta inläggen så ofta för här finns mycket att säga. När man vill förändra och störta ett samhälle så angrips de kulturella institutionerna. Kunskapen och informationen det som har med hjärna och känslor. Det är lika viktigt som det fysiska. Jag kommer ihåg Castro när han intog Havanna så belägrade han statstelevisionen och medierna så fort han kom in i Havanna. Detta diskuterades mycket då vid skolorna i Sverige.

  Tips en Ulf Blomquist med akademisk utbildning i biologi, miljö, mm skriver ett inlägg vid Avpixlat som är läsvärt. ”Ett samhälle kört i botten”.

  http://avpixlat.info/2017/01/26/ett-samhalle-som-kort-i-diket/

 14. angela says:

  Det kan vara roligt att läsa lite om ”Tyckande hit och dit”. 🙂 Professor i Etnologi Karl-Olov Arnstberg, får inte den uppmärksamhet han borde ha. Tyvärr. På hans blogg skriver också Sandelin, socionom och journalism.

  https://morklaggning.wordpress.com/2017/01/22/tycker-hit-och-tycker-dit/#more-15902

 15. angela says:

  Lyssnade just på Vetenskapens Värld (tror jag det heter, hinner inte kolla) som talade om kommunikation fastän programmets rubrik missleder. För de äldre generationerna är det självklarheter men tydligen inte för de yngre. Precis som med demokratin måste samhälleliga sanningar återerövras av varje generation. ”Influensa kan bli farligare än ebola”. Han nämner också vådan (självklarhet naturligtvis, som tidigare generationer insett) av öppna gränser.

  http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/839775?programid=412

 16. angela says:

  ”I USA kämpar media och delar av den demokratiska väljarkåren för att få Trump att känna sig trängd och provocerad. Vilket knappast bidrar till att han kommer fatta klokare beslut. I Sverige ser vi hur media försöker styra hela politiken. Brännmärka och skrämma politiker till tystnad och passivitet. För mig har svensk media, denna självutnämnda åklagare och domare, en stor del i skulden till var vi befinner oss.”

  ”Idag håller politikerna inte det löftet. De svaga grupperna har redan drabbats. Och medelklassens krypande oro? För den som ropar finns det idag sällan någon som svarar. Som Johan Westerholm skrivit tidigare här på Ledarsidorna: vilka blir följderna när ”den livsfarliga medelklassen” fått nog”?

  ”Just nu krymper det område som ligger i stormens öga. Vi hamnar i de hårda vindarna när någon i familjen behöver sjukvård, när pensionsbeskedet kommer, när vi inte vågar låta våra tonåringar gå ut på kvällen. Kanske är det inte stenkastning, nerbrända bilar, ambulans och brandkårspersonals rädsla för att ta sig in i ”utanförskapsområdena” som är värst? Kanske är det inte dödsskjutningarna i Stockholm, Göteborg och Malmö och som skrämmer upp medelklassen? Trots att det drabbar allt fler och allt yngre personer. Inte så länge våldet inte tränger in bland radhusen och sommarstugeområdena.”

  Utdrag ur Ledarsidorna.se

  https://ledarsidorna.se/2017/01/chris-forsne-i-stormens-oga/

 17. angela says:

  http://snaphanen.dk/2017/01/28/s%C2%A8ndagskronika-staalbadet-media-vs-trump/

  En skarp krönika om medierna. Jag måste dock notera att jag är kritisk till följande mening och måste ha ett tillägg: ” I samband med freden svepte starka vågor av ett ”Aldrig mer!” över världen. Aldrig mer krig! Aldrig mer förföljelse av etniska och religiösa grupper! I den andan och en mäktig känsla av transkontinental skuld bildades FN 1945. ” Ja, FN bildades då sedan dess föregångare NF kollapsat.

  Naturligtvis ville inte folk ha fler krig. Folk vill i stort sett aldrig ha några krig. Men hoppet ställdes knappast till en ny ”världsregering”. FN. Och tidigare NF som folket ansåg att det var. Alla förstod hur det skulle bli. Vad risken med dylika påfund var. Hoppet för folket var Eisenhower och senare Kennedy och det vet vi hur det gick för honom. Folk var ytterst kritiska till FN och hade just sagt nej till FN:s föregångare NF. För att blidka folk gjorde man som vi nu är vana vid att etablissemanget gör, ändrar namn på sin skapelse och sätter en charmig man som ledare – Trygve Lie. Och så bildades säkerhetsrådet som garanti med segrarmakternas veto. Folkets protester var skarpa både mot bildandet av NF och FN. Men som vanligt kördes folken över. Det är viktigt att folk påminns om att vare sig NF eller FN har haft stöd av eller initierats av folket. Det är en elitens, den rådande elitens konstruktion.

  Lyssna gärna på SR Ekot och Godmorgon Världens hysteriska inlägg om Trumps inreseförbud. Det som jag tycker är intressant är att lyssna på språket som används och hur det sägs. Hur man ändrar tonfall och röstläge och tempo för att passa budskapet. ”Vad är det senaste som hänt?” Ginna Lindberg rapporterar om beslutet som skapar ”protester. kaos, frågor, förvirrar, upprör, motstånd” etc och slutklämmen ”Kan presidenten göra så här som han gjort?” Då kan man ju undra om journalisterna ställt den frågan till den ledning som förevarit? Har någon frågat vad folk tyckt om hur världen styrts efter kriget?

  Kanske skulle Morgan Johansson göra detsamma som Trump i stället för att förnedras i Konflikt (28/1). Konflikt som för skattebetalarnas pengar och licenser propagerar för att en utvisad ”afghan” skall ta sig till Sverige igen men som under programmets gång visat sig ha sin familj illegalt i Pakistan. I programmet meddelas att man kommer ”att följa” mannen i ytterligare program. Varför det? Och till ”vad” ??? Till dess att han lyckas ta sig in i Sverige igen som ankarbarn till sin familj? Trots att han är utvisad? Naturligtvis vägrar Morgan Johansson att delta i programmet. Naturligtvis vill han inte löpa gatlopp och pressas av journalister.

  Medias panik kan avläsas i program efter program i public service.

 18. angela says:

  Medan globalisterna krigar mot Trump, demonstrerar, protesterar, gråter, förfasar sig, ynkar sig, välter soptunnor, virkar mössor, gormar och lever rullan

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6618808

  så jobbar Trump i Ovala rummet i Vita Huset samtidigt som han sköter kommunikationen direkt med folket och hoppar över journalisterna. Inte undra på att globalisterna blir uppretade. Och äta middag med drottningen i år! Det kan man väl inte! Man måste vänta minst 1,5 år!

  Igår ringde Trump upp saudiske kungen Salman och fixade fredade zoner för flyktingarna i Syrien för att lösa asylkaoset. Får Trump hålla på några veckor till har han nog fixat alla problem som världens ledare ställt till med. Sedan kan han ta ledigt. Och ta en solsemester i Florida och spela golf med Obama. 🙂

  http://www.reuters.com/article/us-usa-trump-saudi-idUSKBN15D14Lglobalisterna

 19. angela says:

  Nu avslöjas att en miljon människor inte alls skrivit under protestlistor mot Trump. Så någon debatt i parlamentet behövdes inte.

  http://soldatmamma.blogspot.se/2017/01/har-over-en-miljon-britter-skrivit-pa.html

  Den som står för rapporteringen i SR Ekot är Staffan Sonning. Att Sonning inte gillar Brexit, Trump m fl är ingen hemlighet han spyr sin galla över dem var och varannan dag. Sonning är globalist och EU-förespråkare. Han är en av dem som aldrig missar att presentera partier och ledare han inte gillar med ett pejorativ.

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6619030

  • angela says:

   ”Som väntat blev det en överlägsen seger för ja-sidan. Siffrorna skrevs till 498 röster för, medan 114 ledamöter röstade mot, rapporterar BBC.
   Inför omröstningen hade Labours partiledare Jeremy Corbyn utfärdat en så kallad ”three-line whip” – en skriftlig uppmaning till de egna partimedlemmarna med tre understrykningsrader om att rösta ja. Det är den brittiska politikens skarpaste uppmaning till ledamöter att rätta sig efter partilinjen.
   Trots detta valde 47 av Labours ledamöter att rösta emot förslaget.
   Det gjorde även skotska SNP, walesiska Plaid Cymru och Liberaldemokraterna.”

   ”Som väntat…” säger BBC. Det intrycket har man inte fått om man bara lyssnat till Sonning.

   http://www.expressen.se/nyheter/britternas-nya-steg-pa-vag-ut-ur-eu

   Löfven borde omedelbart göra som Corbyn, partiledare för socialdemokraterna i Storbritannien och inte svansa efter Merkel. Corbyn är en sann socialdemokrat till skillnad från Löfven. Vid Merkels besök i Sverige gjorde Löfven klart att utträde ur EU inte var aktuellt.

   ”Herr Löfven du är ett nöt”.

   I det läget Sverige befinner sig nu borde regeringen avgå och en krisministär upprättas bestående av samtliga riksdagspartier inklusive militär. Eventuellt nyval utlysas. Risken är väl stor att ingen vill ta över i det läge landet befinner sig.

 20. angela says:

  Till skillnad från Trump fick Clinton stående ovationer. Budskapet från Bill Clinton var att nu fick det vara slut på illegal invandring som stal amerikaners jobb och skattemedel. Både Hillary och Obama röstade för muren mot Mexico 2006. USA måste skydda sina gränser, sa Hillary.

 21. Anna says:

  Det mest trovärdiga och realistiska analys om Trump och om den dagsfärska läget! Jag har trimmat mina nerver på senaste åren, jag vrider mig inte längre sömlös nätterna igenom. Jag har önskat att Killary inte skall vinna med förbehåll att vi har Ingen aning om vad det skall komma istället! Nu vet vi det och det gick faktiskt väldigt fort!
  Jag har varit beredd på det värsta och var även Ni som läser detta eftersom budskapet är allt annat än lovande! På slutet finns en fantastisk sammanfattning varför USA kan aldrig sluta med den tidigare politiken. Det enda räddningen hade varit att totalt avveckla CIA, FED m.m. Det kommer aldrig att hända och resten vet vi redan……….
  Jag följer dagligen vad som händer i Ukraina, Jemen, hoten mot Iran,Ryssland, nya militära aktiviteter på Kinesiska havet. Allt som står i krönikan är sant! 100 % sant utan att överdriva! FN-s nya USA sändebuds verbala överfall mot Ryssland (utan saklig grund) är en allvarlig varningsignal om den kommande världspolitiska klimatet! Nikki Haleys uppdragsgivare är Ingen annan än TRUMP!

  http://empireexposed.blogspot.co.at/

  • peterkrabbe says:

   Anna, lägg gärna denna kommentar på nästa artikel Mot Nya Tider istället, så kan vi fortsätta med en analys under kommande vecka och på rätt plats. Joachim Hagopian är en bra analytiker, men vissa av hans åsikter behöver diskuteras mer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: