När världen förändras snabbare än vissa vill förstå…

Bilden ovan visar statscheferna för BRICS-länderna, Brasilien, Ryssland, Indien, Kina och Sydafrika. Med sin nya gemensamma valuta lägger de grunden till en ny värld, helt olik den som vi i västvärlden varit vana vid och tagit för given. Tillsammans representerar dessa statschefer 3,2 miljarder människor, eller halva världens befolkning. När de går ut och gemensamt fördömer USA:s agerande i Syrien med hänvisning till att FN skall besluta om lämpliga åtgärder i denna konflikt, står det knappast att läsa någonstans i vår snedvridna media. Istället basuneras USA:s hopkok av lögner ut som den vedertagna sanningen och USA:s arroganta uttalanden att USA gör som USA vill i sammanhanget, oavsett vad FN och dess säkerhetsråd anser, ses som högst normalt och gillas av en samstämmig västvärld. Detta trots att samma scenario avslöjats redan 2013 i en FN-utredning.

USA, med en tiondedel av BRICS befolkning, anser att det är ett amerikanskt säkerhetsintresse att Syrien, ett land på andra sidan jordklotet, står under kontroll av amerikanska intressen. Vem har gett USA den för dem tydligen självklara rätten att bestämma över Mellanösterns olja? Är det inte ett märkligt förhållande för fler än för mig att detta – globalt sett – lilleputtland genom att skaffa sig en världsomfattande krigsmaskin som förbrukar nästan hälften av världens samlade militära resurser, gör anspråk på att genom hot och våldsam ”övertalning” bestämma vad som är lag och ordning på allas vårt jordklot?

Det blir allt tydligare att USA genom sin nya regim har för avsikt att göra en ”storstädning” av världen i syfte att försöka återupprätta den globala kontroll som man nu i snabb takt håller på att förlora. Bara under några månader har man lyckats blåsa upp Syrienkonflikten till ett väpnat krisläge, släppa en jättebomb över Afghanistan och skicka en kärnvapenbestyckad flottenhet mot Nordkoreas gräns. Allt genom egenmäktiga beslut utan samtycke från det FN som man själv i hög grad bidragit till att skapa i syfte att bevara världsfreden. Men FN talar inte längre samma språk, vilket inte heller BRICS-länderna eller stora delar av den övriga världen gör.

Hur skall man då få de 4 % av världens befolkning som är amerikanska medborgare att förstå att detta inte duger längre? Eftersom åsikterna naturligtvis går isär även i USA, kan vi kanske istället reducera ”l’enfant terrible” till 2 % av världens befolkning. I toppen sitter Trump, en president som världen satte sina förhoppningar till som den som skulle vända utvecklingen mot fredlig samvaro. Men det sätt som Trump förlorat sin trovärdighet på, bara efter tre månader, saknar motstycke i historien. En moloken Trump sitter i en intervju och berättar om hur han åt en magnifik chokladtårta tillsammans med Xi Jinping samtidigt som han över axeln godkänner anfallet mot Syrien – eller som han tydligen trodde – Irak. Denna lilla filmsnutt visar med önskvärd tydlighet att generalerna och ”Deep State” helt tagit över styret i USA. Detta är en skrämmande utveckling, eftersom i förlängningen finns inget annat alternativ än ett förödande världskrig. Denna försvinnande lilla procent makthavare som gör anspråk på att styra världen kommer aldrig att lyckas med detta, världen förändras snabbare än vad man tydligen förstår i USA. Tåget har gått, globalismen går mot sitt sönderfall.

Att samma finanskartell som styr världsekonomin från Wall Street och nu också tagit plats i den formella amerikanska regeringen, också tagit initiativet till den sedan länge planerade ommöbleringen av Mellanöstern med Israels hjälp är bara alltför uppenbart. 1900-talets historia borde ha fått oss att vara mer vaksamma, när nu scenariot riskerar att upprepas. Att tro att lokala småkrig i syfte att vinna ekonomiska fördelar är en framkomlig väg i vårt sekel är befängt och desperat. Världens centrum ligger inte längre runt Atlanten, det ligger i Asien. Där är det stopp för såväl globalismen som islamiseringen, västvärldens största misstag i vår tid. Hur länge skall vi finna oss i att betala priset för något som vi inte ens själva har valt?

Att ens tänka tanken att Sverige borde vara medlem av NATO i rådande situation är lika galet. Har vi någon anledning att delta i USA:s krigsmaskin? För att försvara oss? I så fall mot vem? Vilka värderingar är det som vi vill försvara oss mot? BRICS-ländernas uttalande är en tydlig signal om vem framtiden tillhör, lika tydligt är vem som kommer att vara framtidens skurkstater. När FN upphört att vara världens moraliska rättesnöre genom USA-ledningens ignorans återstår bara för globalismens soldater att i ett sista försök besätta världen innan dollarimperiet rasar. Låt det i så fall ske utan svensk medverkan. Bilda istället en neutral nordisk allians och rädda våra barn och barnbarn från krigets fasor. Det är snart för sent.

Peter Krabbe

58 Responses to När världen förändras snabbare än vissa vill förstå…

 1. Stig Rydmark says:

  Så sant, så sant Peter. Din text borde ligga på alla riksdagsledamöters stolar. Hur kan de tänka olika? USA har de två senaste decennierna startat och upprätthållit krig i 9 länder. Västvärlden, Sveriges riksdag stödjer direkt, eller indirekt via tystnad, USA:s imperalistiska politik och som nu tycks nå nya höjder. Det är för mig en gåta att nästan alla västländers ledare har hjärnor som arbetar simultant med USA:s ledning. Ingen kritik, inget ifrågasättande!

 2. Sture says:

  Peter,
  detta låter mycket bra.

  Om the Deep State och oligarkerna har fått in en fot i Trump-administrationen och börjar dominera denna genom pojkspolingen Jared Kushner, uppbackad av Soros och Goldman Sachs, för att förstöra USA genom olika krig, så betyder dessa svårigheter för USA med BRICS-staterna också svårigheter för oligarkerna.
  Och Putin är inte så lätt att lura eftersom han själv varit KGB-agent och vet hur slipstenarna dras.
  Jag sätter mitt hopp till denna nya valuta, som stödjer sig på guldet. Om den värdelösa pappersdollarvalutan då faller i denna konkurrens, kanske också USAs statsskuld på 20 triljoner dollar blir praktiskt taget värdelös (liksom befolkningens skuldsättning) och kan nollas ut. Men då släpper också det totalitära greppet över folk och möjligheterna att inplantera micro-chips i varje amerikansk medborgare för totalkontroll.

 3. sawatercolors says:

  Om USA kan betraktas som ett pilleputland globalt sett, så kan Sydafrika med present Jakob Zuma i spetsen viftas undan som ett lilleputland inom BRICS, men inte ens 2 promille av BRICs befolkning. Med Zuma frotterar sig gärna med de ”stora pojkarna” samtidigt som det i Sydafrika pågår otroligt stora manifestationer som kräver hans avgång. Tvärs över alla etniska grupper, politiska partier, religioner,kön och geografisk hemvist, pga hur han gång på gång underminerar landets ekonomi genom idiotiska diktatoriska beslut samt pga hans korruption.

  • peterkrabbe says:

   Det har du säkert rätt i, Sydafrika har förändrats sedan Mandelas tid. Brasilien är inte heller så mycket att yvas över. Det förändrar inte det kloka i strategin att låta BRICS få fotfäste inte bara i Asien, utan också i Afrika och i Sydamerika. BRICS är en satsning på framtiden. Förhoppningsvis kan delaktigheten i en ny ekonomisk gemenskap ge även dessa kontinenter ett bättre perspektiv på lång sikt.

 4. Alve says:

  Mycket intressant krönika Peter. Håller helt med dig att vi borde bilda en allians med våra nordiska stabila grannländer – vi behöver dem mer än någonsin. Trumps helomvändning var nog en chock för många av oss – är han eller hans anhöriga hotade? Eller är han bara smart och ”spelar med i spelet” och inser att få ”ordning på USA” kan han inte klara själv utan låter BRICS ”ta över” ett tag? Syrien-frågan är ju starkt kopplat till om NATO´s sunnimuslimska allierade Mellanösternländer eller Putin/Assad-sidans Mellanösternländer ska dra gas/oljeledningar genom Syrien. Var står Kina? Har de intressen i detta? Och vad talade man om vid mötet i Florida? Hoppas utvecklingen är gynnsam på sikt trots allt…

 5. angela says:

  Ja, det är väl egentligen ingen nyhet kanske mer än för gemene man. Hela denna kamp vi sett handlar om att slippa bli ”baksidan” på klotet. Det tog fart i början av 1980-talet och EU tog fart och tvingade in nationerna i det konstruerade EU för att bli en motkraft.
  Om vi sedan tycker att BRICS är ett bättre alternativ är frågan. Redan före krisen började jag titta på det.

  Sture har en poäng med guldet men vad är det som säger att bara BRICS länderna kan täcka sin valuta med ett realvärde av något slag.

  Jag har sagt det flera gånger att konflikten idag handlar om dollarn. Och även nu EURON, Jag är djupt tacksam att svenskarna hade förnuft nog att bromsa för sätta stopp för den har inte Sverige gjort. Därför måste vi ut ju fortare desto bättre innan det kraschar. Vi är alldeles för inblandade och Bryssel kan tömma våra tillgångar på nolltid. Både det privata kontot som det statliga.

  Vi skall klara en kris på minst tre dagar ”viskar” staten, så att vi inte ska höra men väl fått uppmaningen. I det inbegrips kontanter. 2020 väntas Sverige vara helt kontantfritt. Som det första land i världen. En farlig utveckling. Men Sveriges etablissemang tror alltid att det är bäst att vara först. Inte att det är bäst att vara bäst. En väsentlig skillnad. Därför hyllar vi alltid det modernaste och tror alltid att det är grönare på andra sidan staketet. I utlandet.

  Finland och Norge har alltid varit våra bröder likaså Island. Samarbete med dessa länder är inget oöverkomligt om det stannar vid en militär allians att hjälpas åt vid en militär konflikt. Och inget mer. Självständiga stater är det bästa. Små självständiga stater. Frågan är om länderna vill ha något samarbete sedan Sverige blivit ett allemansland. De verkar hellre vilja stänga gränserna.

  Danmark passar bäst ihop med Holland eller Spanien. Eller Turkiet kanske.

  Men jag tror inte alls att Trump är en helomvändning. Man behövde en stark man som vågade sätta ner foten eftersom man totalt misslyckats med Obama-plojen som inte blev det man hoppats på fastän man trodde man skulle blidka med hudfärg och den muslimske fadern. Och dessutom går det bra att skylla på honom sedan som en oberäknelig dåre om det skulle gå snett. Hillary blev totalt lurad. Hon trodde faktiskt att posten var vikt åt henne efter Obama. Därav hennes totala chock. Tårar och sammanbrott när valförlusten var uppenbar. Hon gick med på att Obama blev president med löftet om att få efterträda honom. Hon borde förstått att hon inte skulle få det.

  Trump hade avpolletterats för länge sedan om inte han varit godkänd. Man spelade med folk. Som vanligt använder man folk när man behöver det. Inte för folkets skull utan för etablissemangets (sin egen) skull. Folket är alltid bara spelbrickor i deras cyniska spel. Man såg att man skulle kunna haka på folket. Precis som med Obama. Folkets röst är uppenbar men det utnyttjades av skuggregeringen men det har haft sina fördelar även för folket. Hur det går återstår att se. Tvärstopp och att de får tillbaks jobben. Kanske också den förfärliga Obamacare-försäkringen kan bli bättre. Folk i Sverige har glömt bort hur bra försäkringen var i Sverige innan EU konstruerade om den. Så fortfarande lever svenskarnas tro kvar i att de har den gamla försäkringen. Men den är bättre än USA:s för den är verkligen förskräcklig.T o m Reinfeldt tillstod det.

  • Sture says:

   @ Angela,
   jag tror att det är på grund av guldet som Sydafrika och Brasilien är med i BRICS. Väldigt mycket guld kommer från Sydafrikas produktion och kanske också Brasiliens.
   Vårt guld (USAs och Europas) har ju Federal Reserve stulit och gömt någonstans. Ingen vet var.
   Men när dollarn kollapsar och papperslapparna blir värdelösa kommer man att fråga Federal Reserve var de har gjort av allt guld som de stulit (fast de flesta människorna känner ännu inte till att Federal Reserve stulit det). Då kommer globalisterna att bli pressade och tvingas krypa till korset.

   • Anna says:

    Globalisterna är ”redan” pressade till bristningsgränsen! De gör allt att den frågan inte skall ställas från de berörda…Det är en anledningen till Tysklands försvagande och därefter EU-ländernas destabiliserande som har stått så högt på deras politiska agenda!

    • Sture says:

     @ Anna,
     jag tror inte alls att globalisterna redan är pressade till bristningsgränsen. Och jag håller inte med vare sig Peter Krabbe eller Lars Bern om att de på något sätt skulle vara desperata för att förlora spelet. Att Trump vann var ett streck i räkningen och de kunde inte hålla sin tidtabell vilket har symboliskt och antagligen också ockult värde för dem. Men de kan planera om och bida sin tid. De har fortfarande lagt beslag på mycket av världens guld, som de gömt någonstans. De äger alla jättestora företag, inklusive Big Oil, Big Pharma och Big Food, och behärskar alla världsomspännande hemliga organisationer, som Council on Foreign Relations, Trilaterala Kommissionen, Bilderberggruppen, Frimurarna etc, och äger eller kontrollerar all mainstream media, Facebook, Google, YouTube osv. De gör nu allt för att strypa nätet via YouTube men detta kan kringgås genom att man snabbar på att prenumerera på olika alternativmedia så man får upp dem på sin e-mail.
     De kommer visserligen att förlora spelet men detta är ingenting de befarar just nu utan det kommer att komma som en obehaglig överraskning för dem. Det rör sig trots allt bara om en liten grupp människor på 8.000 – 8.500 människor som topprider och förslavar hela mänskligheten. Dessa individer måste identifieras och dras fram i ljuset.

     • angela says:

      Jag håller nog med dig. De har utrymme att göra många misstag. Streck i räkningen. Ett mothugg. Det behövs krafttag. Av hela befolkningar. Tyvärr vet så många alldeles för lite. Och är så konflikträdda. Fastän ”fem myror är fler än fyra elefanter”. Dessutom tror alla att det drabbar inte mig. Jag har det ju bra och ”det går bra för Sverige”.Alla floskler, lögner och bortförklaringar sväljer folk med hull och hår så länge det inte drabbar dem själva här och nu.

      De har otroligt svårt med att förstå orsak och verkan. Såg ett inslag på nätet ngn som hette Malous hörna eller något annat fånigt. Debatten låg på lägsta nivå. Rena självklarheter debatterades och ingen allra minst Malou själv hade förmågan att lyfta programmet. Ingen vågade/ville tala om orsaken. För de flesta i etablissemanget vet så väl. De är skyldiga till orsaken som de beslutsfattare de är och medierna som är ”doa”-kören. För orsaken har de själva skapat och den vill de behålla för den ger dem deras utkomst och lyxliv med kändisskap och hejsan svejsan. Allt obehagligt trixas undan som t ex det förgiftade vattnet i Ronneby. ”Vi beklagar att vattnet inte varit fullgott”, säger ordföranden Bengt Holm i det kommunala bolaget Ronneby Miljö och teknik AB. Efter att ha förgiftat folk i 30 år. Hur mycket pengar har de tjänat. Och hur mycket kostar det det svenska folket.

      ”Tillsammans” är nu det stora modeordet. Och ”kärlek”. För att trixa bort orsakerna och kritisk granskning och är därmed den nya vaggsången som man skall söva folk med för att de inte skall stå upp och försvara sig. ”Stockholm”…säg Stockhooolm…Stockholm…dårarnas paradis i allemanslandet ”dårarnas paradis” stoooockhooolm….stoockhooolm….som blivit en soptunna för allt skräp.

      Ja det är BEKLAGANSVÄRT att förgifta sitt eget folk. Kanske som i Syrien. Joodå, det går att jämföra. Det är lika cyniskt att säga att man beklagar när man förstört livet för andra människor. http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6676391
      http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6676456

      Alla skulle vara ”eniga” dvs konformitet eftersträvas och då kan inte annat än debatten falla platt till marken. Det är den rädsla idag som utmärker samhället. Alla är så rädda för att ”tappa ansiktet” och inte få vara med och leka. Vilka roller eller lek man leker har ingen betydelse alls bara man syns ”ÄR TYDLIG” i sina stora åsneöron” så man får vara med och leka och håva in slantarna. En debatt kräver oenighet, olika ståndpunkter men också ett djup och sofistikerade tankar. Annars är det ingen debatt. Och knappast seriös. Då är den undermålig. Men tyvärr avfärdas debatt idag som något farligt,och det har det ju blivit idag med alla repressalier som människor med en annan uppfattning utsätts för eller som ”käbbel” som statsministern säger som inte vill ha någon debatt eftersom han förstår att han skulle göra ett slätt intryck. I alla fall hos de bildade.

      Alla försvarsmekanismer triggas igång för att slippa ta ansvar för det man gjort och det mest pinsamma var när man försökte dölja orsaken i en dimma av att det var en för enkel fråga. Enkla frågor. Orsaken brukar vara ganska koncis medan däremot konsekvenserna kan vara otaliga. Så det är klart då finns det tugg att käka och utmaningar i stället för problem. Så kan man trolla bort det som demokratin och det parlamentariska systemet vilar på – ansvarsutkrävning av de som beslutar.

   • angela says:

    Ja. Det är mycket möjligt men de håller sig nog till Kina för att de har säkrat guldet och håller på att göra sig av med USA:s värdelösa statspapper. Kina betalar i sin egen valuta .För USA handlar det om dollarn. De har redan kollapsat med en gigantisk skuld som de vägrar , inte vill och inte kan, betala tillbaka till fordringsägarna. Först och främst Kina, Japan och OPEC-länderna. Trots det stulna guldet från bl a Tyskland men även Ukraina (planen flög direkt sedan Bildt och Soros tagit sig in där och iscensatt revolutionen, , som förvaras i Federal Reserv. Och vilka som äger det om jag känner dig rätt, vet du redan. Vad de gjort tiger de om det gäller att rikta pekfingret mot Ryssland. Återigen Naomi Klein och Chokdoktrinen: Titta inte dit makten pekar utan åt andra hållet.

    Jag har sagt det förut att angreppen på stater i Mellersta Östern handlar främst om betalningsmedlet. Inte oljan i sig. De vill inte betala i dollar. Khadaffi hade egen valuta precis som Kina. De amerikanska storföretagen tvingas betala i kinesisk valuta. Det i stort sett enda USA har kvar är vapenmakten. Trump har kommit till makten p g a hans intelligens, klarsyn, förhandlingsförmåga, ekonomiska fingertoppskänsla och handlingskraft. Han är modig och inte en mes. Dessutom har man demoniserat honom så man kan skylla på honom varenda gång det går snett. Oberäknelig, impulsiv, okunnig, oerfaren och det vanligaste en massa psyksjukdomar som egentligen inte finns utan bara är påhitt av en massa psykcharlataner. Det har alltid gått till så genom historien och överallt både geografiskt och i olika kontexter även inom familjer, släkter, bland grannar på arbetsplatser. Redan barn börjar med att spela ut varandra och intrigera.

    Kineserna har den överlägset högsta produktion av guld i världen. De köper upp guldgruvor överallt. Kinas valutareserver har mer än sjudubblats sedan år 2000. Det räcker mer än väl att köpa upp världens hela samlade guldreserver två gånger om. Valutareserven utgörs av dollar och euro. Och euron och dollarn är värdelösa.

    • angela says:

     Min kommentar var svar till Sture.

     • Sture says:

      @ Angela, du skriver:
      [USA] ”har redan kollapsat med en gigantisk skuld som de vägrar , inte vill och inte kan, betala tillbaka till fordringsägarna. Först och främst Kina, Japan och OPEC-länderna.”
      Jag vill bara påpeka hur denna ‘gigantiska skuld’ uppkommit. Den har uppkommit genom att USA:s regering har utfärdat en statsobligation (för att t. ex. kunna bedriva ett krig). Denna statsobligation har sedan köpts upp av Federal Reserve (som inte har några reserver) genom att Federal Reserve tryckt upp papperspengar utan täckning (=från ren luft). Det amerikanska folket har sedan blivit skyldigt att med sin inkomstbeskattning betala tillbaka den nominella summan plus statsobligations-räntan (tidigare ofta 12 -15%) i åratal därefter, tills man utfärdar en ny statobligation på en högre summa. Men ju mera papperspengar man trycker upp desto mera inflation, vilket sänker människornas värde på besparade pengar och är en dold skatt.
      Det är så denna ‘gigantiska skuld’ uppkommit. Hade USAs regering istället givit order om upptryckning av nya sedlar till ett ordinärt tryckeri, skulle kostnaden inte ha blivit 20 triljoner dollar som nu utan kanske en tiotusendel av denna kostnad (och dessutom skulle de slippa betala statsobligations-ränta i åratal).
      Bankmaffian kring Federal Reserve har nu varit tillräckligt framsynta (i eget intresse) att de sålt dessa statsobligations-papper, som ju betraktas som en ‘tillgång’, till andra länder, Kina Japan etc., eftersom målsättningen är att förstöra dollarn och införa pengar från Världsbanken (=NWO).
      Det är ju inte så att Japan eller Kina lånat ut pengar till USA – utan tvärtom har globalisterna under decennier låtit amerikanska pengar flöda ut från det amerikanska samhället till olika utvecklingsländer, som Kina, för att förstöra USA.
      De som skall betala denna ‘gigantiska skuld’ är ju inte USA byråkrater eller banker utan detta åläggs de amerikanska skattebetalarna. Och jag tycker att de skall vägra detta eftersom det bygger på bedrägeri.

   • Göran says:

    Tyskland ville flytta hem sin guldreserv från USA. De har ännu inte fått tillbaka sitt guld. USA har väl satt sprätt på det.

  • Martin T says:

   Angela, du är oerhört produktiv och intressant. I detta inlägg tar du upp kontanter som betalningsmedel i Sverige.

   Det är ett i raden av statens övergrepp på integritet och frihet för individen. Jag använder nästan alltid kontanter i all handel, företrädesvis 1000-lappar, då ökar omsättningen/behovet som är i omlopp. Det blir Mao svårare för storebror att ta bort kontanterna.

   Jag uppmanar alla att använda kontanter som betalningsmedel i alla sammanhang så långt det är möjligt, det är ett viktigt budskap vi sänder till NWO-lakejerna som styr vårt land.

   Kämpa mot kollektivismen och för individens frihet!

   • Göran says:

    Jag använder kontanter till i princip allt jag handlar. Och vilken tur att jag har kontanter på mig. I torsdags när jag var och handlade och fikade hade något grävt av en kabel på morgonen så inga kortterminaler fungerade resten av dagen i det området. Det blev många som fick vända vid kassan när de inte hade kontanter. Men det som retar upp mig mest är att affären gick miste om en hel del inkomster. Dock glädjande att staten gick miste om skatter samtidigt.

 6. Martin T says:

  Ja Peter, det börjar brådska på alllvar för globalisterna/sionisterna att rasera de starka vita västliga demokratierna och diktaturerna i Mellanöstern. Vi är många som börjar vakna upp och internet är ett svårtyglad fenomen – även för Rotschild & co.

  Diskrepansen mellan FN-USA är intressant då FN är en sionistisk skapelse från början och som styrts av sionister sedan start. När nu även USA (tyvärr) verkar ha fått sionister som tagit över vita huset så borde de spela mot samma mål, ser vi vad de vill att vi sk se och inte det verkliga förhållandet?

  Kollektiva försvar och kollektiv öht tenderar alltid att fort glidamot att den starka i kollektivet står med ansvaret och utgifterna och andra ”hänger med”. Kollektivt ägande blir oftast att ”någon annan” får ta ansvaret och se till att saker händer.

 7. angela says:

  Ja-sidan vann i diktaturen Turkiet. Nu kommer alla globalister att resa till Turkiet och demonstrera, slå sönder, och stjäla från affärer, upplopp och manifestera i sina rosa pussy-katt-hattar. Reinfeldt och Carl Bildt kommer att anordna gruppresa. Regeringen kommer att ta time-out för att följa med. Annie Lööf kommer att ha extra långa öron på sin pussy-katt hatt för att alla ska se henne. Dessutom kommer hon att ha Bullens varmkorv och kaffelatte med sig. Löfven har lovat hålla i grimman sa att ingen tar henne för en åsna.Själv tänker han att anamma den turkiska klädseln denna gång men eftersom han är feminist blir det ett huckle. Kan vara bra att ha säger han med tanke på alla attentat.

  • Alve says:

   Om han tar med kvasten så kan han dra åt Blåkulla om det skulle bli för jobbigt med tal ”om att ta ansvar”.

 8. angela says:

  Det drar ihop sig. Vilka som är våra fiender går väl knappast att blunda för längre. Det bör påpekas att just samhällsvetare har haft svårt att få arbeten i decennier. Om dessa invadörer från Ukraina, Kirgizistan, Syrien, Serbien, Vietnam och Pakistan är så ”jätteduktiga” vore det affär att i stället bygga upp sina egna länder i stället för att lägga tid på att lära sig ett språk som är så udda som svenskan så slapp de att byta land. Var de svenska arbetslösa samhällsvetarna skall ta vägen förtäljer inte Ekot. De kanske ska söka asyl (invadera) ett annat land. Förslag på länder anmodas från regeringen eller de som föreslagit folkväxlingen. Det kommer förmodligen att även ta en massa onödig tid i anspråk för alla svenska samhällsvetare att flytta och lära sig alla dessa lika udda språk. Som ligger långt ifrån de europiska och kräver att de börjar om från början med ett nytt alfabete. Vadan detta folkbyte skulle vara bra för mänskligheten har ingen lyckats förklara och kommer inte att kunna det nu heller. För det finns inget gott med det. Man förslösar människors liv, skapar konflikter och förstör liven för människor inte minst p g a ekonomin eftersom det kostar att flytta runt folk.

  idag redogjordes för hur de äldre återigen diskrimineras svårt i Sverige. Men eftersom det handlar om äldre svenskar är det inte tillräckligt intressant för att toppa Ekots nyhetsflora hitintills. Det är mer intressant att lunchpriserna ökar för medelklassen med höga löner och skatteavdrag.

  https://www.svd.se/40000-aldre-undernarda-inom-omsorgen

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6668797

 9. Korp says:

  Något m USA:s och NATO:s inblandning i Syrien.
  http://www.vaken.se/usas-och-natos-inblandning-i-syrien/

  • peterkrabbe says:

   Bra sammanfattning av västvärldens vidrigheter i Syrien. Mer kött på benen finns i Robert F Kennedys omfattande analys Syria – another pipe line war: http://www.ecowatch.com/syria-another-pipeline-war-1882180532.html . Vill man förstå ursprunget kan man också tillägga president Roosevelts uttalande från 1943 under ett möte med den engelske ambassadören Lord Halifax: ”Persian oil is yours. We share the oil of Iraq and Kuwait. As for Saudi Arabian oil, it’s ours”. Detta belyser också USA:s beslut att gå in i andra världskriget.

  • Sture says:

   @ Korp,
   jättefin alternativ mediasajt. Jag kände inte till den. Tack.

 10. Sjökaptenen says:

  Vi lever i ett av historiens största pyramid spel väst inbildar sig ha mycket rikedomar som igentligen är en skyhög skuldsättning ur vilken det inte finns någon lätt utväg. Fler av dessa upp till öronen belånade falskmyntare sneglar nu på ett världskrig som en möjlig Quick fix. Det finns ingen lätt lösning och det anglosaxiska imperiet är ingen säker garanti för den nuvarande ekonomiska modellen den har nått vägs ände. Räkenskapens dag kommer alltid för eller senare och nu är den närmare än någonsin. För den ekonomiska korruptionen har också åtföljts av ett moraliskt förfall som hand ihand drivit oss till avgrundens kant nu återstår bara ett fritt fall och en krasch landning.

  • angela says:

   Ja, det ser inte bra Sjökaptenen men trots allt fortsätter jag att kämpa vid datorn. Hoppet lär ju vara det sista som överger människan.

   Idag hör man från SR om Turkiet. Det är otroligt att de kan dra sina valser. Nu har de en ny taktik för läget i Sverige. Det skall jämföras med Manchester. Och nu skall no-go zonerna kallas för det mer sociologiskt gångbara socio-ekonomiska områden.

   Det var ganska kul faktiskt att läsa om charlatanen och bedragaren Sarnecki. Jag har varit på hans föreläsningar som var parodiska skämt. Han har inte fått positionen han har på hederligt sätt . Korruption är nog mera namnet på många olika sätt.

   https://petterssonsblogg.se/2017/04/17/jerzy-sarnecki-talar-ut-i-polsk-media/
   http://www.morpheusblogg.se/2017/04/16/jerzy-sarnecki-talar-ut-i-polsk-media/

   Lika beklämmande är Wallströms och etablissemangets gny över att turkarna röstat bort demokratin. Nej det har de inte för det var fusk och bedrägeri. Precis detsamma som etablissemanget gör och har gjort inte minst när man tvingat in Europas suveräna stater i globalistprojektet EU. Rösttalet gick knappt upp till hälften i vissa länder och röstade de fel fick de rösta om och allt motstånd från folkens parlament tystades genom att man skickade dit ”bilderbergare” om de så mycket som knystade motstånd. Samma fusk deltog EU-politruken Wallström själv i när Sverige hade sin folkomröstning. Den genomfördes på precis samma sätt som det vi ser i Turkiet. Före omröstningen ledde Nej-sidan och efter ledde nej-sidan ändå vann ja-sidan. Och Ingvar Carlsson och Erdogan sa precis samma saker i valet.

   EU-politrucken orsakade skandal när hon i TV sa efter att irländarna röstat nej till Lissabonfördraget : ” Lets leave it to The Leaders”. Och vad säger hon till Erdogan? Hahaha…vilken skitstövel hon är.

   https://stenkvist.wordpress.com/2012/03/04/lets-leave-it-to-the-leaders/

 11. mats says:

  Off topic men ..
  Kraftfullt vittesbörd från en toptrader, Ronald Bernard, satanism o barnoffer fick honom att dra sig ur.
  Tyvärr tror jag att det är vanligare bland den yttersta eliten än vad vanligt folk vill acceptera. Ja egentligen tror inte Svenson på att detta förekommer överhuvudtaget

  • peterkrabbe says:

   Det ligger säkert mycket i Bernards beskrivning, annars är han en duktig skådespelare. Att han hänvisar till Zions Vises Protokoll är lite udda i sammanhanget, där förekommer varken barnoffer eller satanism. Däremot är boken en spegling av NWO. Att den judiska finansmakten styr Deep State tror jag de flesta är medvetna om idag. Kopplingen till de gamla heliga skrifterna har vi på grund av bristande insyn inga bevis för idag, men det kommer säkert att ändra sig. Avgörande blir hur kampen mellan globalismen och nationalismen utvecklar sig.

   • Sture says:

    Mats,
    en mycket skrämmande video, som jag dessvärre tror är helt sann. Jag har på YouTube tagit del av mängder av liknande historier om kvinnor och barn som kidnappats till denna verksamhet och hålls fångna.
    Intervjupersonen, Ronald Berbard, hävdar här att det fariséiska prästerskapet, rabbinerna dyrkar Lucifer (Ljusbäraren), som är Bibelns namn för Satan. Det är antagligen därför det pratas så mycket i fördömande ordalag i Bibeln om Satan. Denna satans-dyrkan är således reell och finns i mörkret men tål inte ljuset. Vad man bl. a. vill uppnå med New World Order är att kunna proklamera sin Satans-dyrkan helt öppet.
    Än så länge smyger man dock med detta. Men det finns de som säger det rakt ut.1976 slår t. ex. Harold Rosenthal (assistent åt senator Jakob Javits) fast att: ”De flesta judar vill inte erkänna det, men vår Gud är Lucifer . . . Vi är hans utvalda folk.”
    Och man får inte glömma att det var Mayer Amschel Rothschild som 1770 gav Adam Weishaupt i uppdrag att bilda Illuminati (baserad på Talmud). Illuminati är en Luciferiansk term som betyder just Ljusbärarna, fast på ett annat språk.
    I videon talas också om Zion Vises protokoll, som en del påstår är en förfalskning (det tror inte jag). Vår förste professor i Fredsforskning, Johan Galtung, sade en gång att ”alla borde läsa Zion Vises protokoll”. Det tycker jag också. Låt inte andra bestämma vad ni skall tro och tycka. Avgör detta själva. Extremt viktig läsning. Där får man förklaringen till hela västerlandets utveckling de senaste hundra åren. Allt har gått som man planerat. [Hur kan det då var en ‘förfalskning’]

 12. Mikael says:

  Il ne faut pas mentionner les coupables.

 13. Björn Bengtsson says:

  Gällande konsekvenserna av islamiseringen så säger följande det mesta :
  https://blogs.spectator.co.uk/2017/04/berlin-westminster-now-stockholm-goes/

 14. Elisabeth Almqvist says:

  https://sv.gatestoneinstitute.org/10241/shariarad-sexuella-overgrepp

  Det snabbt växande våldet intar land efter land och tillintetgör all rättsuppfattning i alla västländer.
  Vi måste inse att Islam är det största hotet mot vår västerländska lagstiftning. Trump gör rätt som försöker hejda denna sataniska religion att inta USA med sharia-lagar. EU:€™s naiva och okunniga politiker inser inte faran, är fortfarande blinda och väntar på miljonbelöningar från Nya världsordningens lakejer som numera är bakbundna.
  E.

 15. Stig Rydmark says:

  OT. Enl. Fria tider, 1500 NATO-soldater till Gotland. Alla riksdagsledamöter borde handgripligen lyftas ut och ersättas med människor med sunt förnuft och förmåga och intresse för konsekvenser.
  USA kan dra oss in ett krig och vi blir måltavla. Fy f-n!

 16. Göran says:

  En gång i tiden höll dollarns värde av en guldfot. Den finns inte längre. Den avskaffades för att förhindra att USA gick i konkurs.

  Idag är det USA:s krigsmakt som är guldfoten. Vi lär väl se en upptrappning av krigsmakten för att dra ut på tiden då dollarna kollapsar.

  Angående avskaffande av kontanter i Sverige. Är det så dåligt egentligen? Först tänker vi att staten vill ha total kontroll över oss, se till att staten kan ta ut 100 % skatt en dag. Vi tänker att vissa transaktioner blir krångliga, vi kan inte ge tiggarna en slant etc.

  Själv tror jag att avskaffandet av kontanter – dvs den svenska kronan – kan vara av godo. Vi kan fortfarande använda oss av andra valutor. Ja, vi kan handla med dollar eller euro. Kanske vi börjar byta guld med varandra. Och, vi har massor med digitala valutor att använda. Vad gott med detta är att alla dessa transaktioner faktiskt hamnar helt och hållet utanför statens kontroll.

  Och visste ni att det går att köpa guld, stoppa i guldet ett valv och koppla guldet till ett betalkort. Borde vi inte sätta igång med det, när tjänsten redan finns. I stället för att ha statens pengar som hela tiden blir mindre värda kan vi ha guld som inte minskar i värde.

  • Sture says:

   Göran,
   Anledningen till att de vill ta bort kontanter är att då får de totalkontroll över alla dissidenter. Det var så Nick Rockefeller beskrev det för regissören Aaron Russo. Det kontantlösa samhället är slutstationen. De kommer också att ta bort betalkorten och ersätta dessa med ett microchips mellan tumme och pekfinger. Där finns då alla uppgifter om dig, du är övervakad av en GPS, de vet allt du köper, och vilka av dina rebelliska kontakter som befinner sig på exakt samma ställe när du köper ditt kaffe. De kan när som helst elektroniskt sudda alla dina konton om du uttalar dig ‘olämpligt’ etc., etc.
   Att köpa guld och förvara det på någon annanstans är inte så problemfritt kan jag tänka mig. Vad händer om den som du förvarar ditt guld hos bestämmer sig för att använda detta på egen hand utan din vetskap, kanske rentav förskingra det? Att ha guld hemma kan också vara förenat med problem, t. ex. inbrotts- och mordförsök.
   Vi befinner oss nu i den fas som beskrivs i Johannes Uppenbarelse: de bestämmer ‘vem som kan köpa och vem som kan sälja’. Vad händer om det inte finns några kontanter och du förvägras ett kort för transaktioner?
   Pengar och mynt ger frihet, de kan inte spåra dig eller dina transaktioner.

   • Martin T says:

    Exakt så Sture – helt rätt! Det gäller som alltid att prioritera och göra egna val. Våra val formar världen.

    Kontanter; jag använder i stort sett alltid kontanter vid daglig handel, företrädesvis 1000-lappar, som i sin tur genererar växel = strömmar av kontanter hålls uppe. Detta också en mycket viktig del av vår personliga integritet (som du påpekar) och frihet att själva välja betalningsmedel och av flera anledningar minska de digitala ettorna och nollorna på diverse (lätt åtkomliga) konton.

    Kämpa för personlig integritet och frihet med de medel vi har – mot globalisterna och NWO!

  • angela says:

   Att bli av med vår valuta och kontanter är det värsta som kan drabba oss. Sedan är vi slavar. Du skriver ”vi”. Vilka är vi? Om du menar folket så bestämmer de knappast vad de får handla med. Vi, folket, är helt i händerna på etablissemanget. Intressant att se hur etablissemanget samarbetade för att stoppa le Pen.

   De t o m ”drog en suck av lättnad” sas det i det extremglobalistiska SR när det gick som de planerat. Och det tror jag det. De släpper inte kanten på köttgrytan så lätt. De handplockade den globalistiske och nyliberale snorvalpen Macron med kopplingar till Rothschildt för att kunna vinna andra omröstningen så de kan fortsätta köra världen i botten. Statarsamhället hägrar för globalisterna.

   Så det ser riktigt illa ut för våra valutor. Dollarn och euron är inget att hurra för. Svenskarna var kloka som sa nej till euron och insåg värdet av kronan.

   Le Pen lämnar ordförandeskapet för att lägga allt krut på att nå presidentposten. Heder åt denna kvinna som vågar ta strid mot gangstrarna.

   Sture och Martin har helt rätt.

 17. Sture says:

  Ibland tittar jag på Brother Nathaniel. Han är ofta välinformerad. Han är uppfostrad judiskt i både USA och Israel men konverterade senare i livet till kristendomen och som sådan är han en vass kritiker av globalisternas alla planer. Just nu har de börjat ‘bränna’ vissa typer av böcker, det är sådana som de tvingat amazon.com att sluta sälja. Det är intressant att se vilka detta böcker är:

  • Sture says:

   De försöker skriva om historien. Och det är förstås som det står i George Orwells ”1984”: ”Den, som behärskar dåtiden, behärskar framtiden.”
   Man måste skriva om historien och skolans och universitetens historieböcker så att dessa passar ens syften. George Orwell var så pricksäker i sina omdömen eftersom han umgicks i dessa fabianistiska kretsar i Cambridge och visste exakt hur de tänkte och vad de hade för planer.
   ALLT insåg han. Men det var också därför, som han var tvungen att skriva under pseudonym.

 18. angela says:

  De försöker skriva om historien. Ja, och det värsta är att dessa ”historieskrivare” inte har kunskap om vad de gör utan lever i sina drömmar, illusioner, utopier och ser inga problem med sina fantasier utan ser dem som personliga utmaningar. Vad vetenskap, forskning och sunt förnuft säger har de ingen aning om. I dagens (27/4) orerade Per Wirtén från Arena om Ett Europas förenta stater som var hans orealistiska dröm. Flera gånger sa han att han inte begrep och det är just det. Vilken vetenskaplig grund Wirtén har för sitt resonemang när han lanserar sina storslagna fantasier är höljt i dunkel.

  Man blir skräckslagen för dessa fantaster och jag undrar hur många som egentligen vet vilka som sitter i våra valda församlingar eller i beslutsfattande ställning på våra myndigheter.

  Jag fick ett twitter eftersom jag aldrig deltar i twitter, instagram, facebook el dyl och man ju skratta åt idiotin som råder och åt dessa småflickor och deras svans av utlänningar som är rädda för att utvisas men samtidigt blir man gråtfärdig och hopplösheten kommer krypande. Hur är det möjligt Stockholmare och andra att ha gett dessa tillträde till makten att bestämma över oss.

  Först kommer twittret sedan en artikel från Aftonbladet om en avliden kvinna. Vet de ens vad de gör? Har de någon gång tänkt på svenskarna som bor i landet och byggt upp det under tusentals år och som de representerar. Förstår de ens vad politik är fastän de sysslar med det? Nej det gör de inte. Och inte ljushuvudet Wertén heller. Politik går ut på att ”ställa grupp mot grupp” som globalisterna kallar politik för. Eller ”vi mot dem” som Reinfeldt kallade det för. De svänger sig med sociologiska facktermer fastän de aldrig studerat det utan på sin höjd deltagit på någon ”mallorcakurs” eller weekend-jippo. Historia och samhällsvetenskap är mer än så. I vetenskapsnyheterna rapporterades om America. Där får man nog skriva om historien. Liv uppstår när betingelserna för att liv ska uppstå är de rätta. Snart måste de väl överge tramset om att vi alla har vårt ursprung i Afrika.

  http://www.aftonbladet.se/a/x6J6j

  Det var skickligt att öka hastigheten på bandet för om inte förr framstod dumhetenhelt uppenbart. Det är tragiskt när det finns så många duktiga kvinnor och män att våra beslutsfattande instanser befolkas av en samling idioter.

  • angela says:

   Hoppas hela debatten kom med nu. Inklusive biskopen.

   Debatten som fördes har upprört många. Bristen på politikernas kunskap ekar i tomheten.

   Utdrag från Tino Sanandaji:

   ”Därför har man automatisk kallat uppfattningar som delas av folket men inte av eliten för ”populism”, exempelvis restriktiv flyktinginvandring, tiggeriförbud eller krav på fler poliser. Vad händer dock om ett land får en korkad, emotionell elit? Sverige har en regering som vägrar uppdatera brottsstatisk och som fortsatt ställer ut löftet att flyktinginvandring är lönsamt ”på lång sikt”. Klassisk politiskt teori ställs på huvudet när det är de folkvalda som agerar som en oinformerad pöbel medan folket är mer faktaorienterade.”

   Mer Fakta MIGV : https://www.migrationsverke
   National Ekonomi https://www.facebook.com/ph

   FN Organet UNHCR :
   En försvinnande liten andel av de migranter som tagit sig till
   Italien under 2016 var riktiga flyktingar. Det visar ny officiell statistik
   från UNHCR.

   Blott 2,65 procent, eller 4 808 av 181 436 stycken, fick asyl på
   grund av flyktingstatus. Bland siffrorna finns inte de som tagit sig in i
   landet illegalt med, och hälften av de som registrerats har aldrig ens sökt
   asyl och försvunnit och är således att betrakta som illegala invandrare.

   Trots att den stora majoriteten migranter som kom till Italien i
   fjol nekades asyl utvisades färre än 5 000 under samma år. Och under första
   kvartalet i år, jämfört med samma period 2016, har det skett en ökning på 30
   procent på inflödet av migranter.


   Mer Fakta MIGV : https://www.migrationsverke
   National Ekonomi https://www.facebook.com/ph

 19. angela says:

  Tappade bort P1 Morgon, 27/4.
  Här är länkar till vetenskapsradion om amerikanerna som befolkade Amerika för

  http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=406

  Per Wirténs nya bok som här recenseras av Ulrika Knutson men intervjun med Per Wirtén hörde jag i P 1 Morgon (27/4).
  http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=478&grupp=8033&artikel=6680617

 20. angela says:

  Detta är en bättre länk från Vetenskapsradion där man gör utgrävningar som visar att det fanns amerikaner för mer än 100 000 år sedan. Mycket intressant. Det kan ha varit neandertalare eller/och homo sapiens.

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=406&artikel=6682106

  • Sture says:

   @ Angela,
   hela den där historiebeskrivningen om mänsklighetens utveckling baseras på fynd av några enstaka benknotor som samtliga ryms i en enda resväska. Mera är det inte. Man hittar kanske ett käkben som man tror kan vara en föregångare till människan. Och så ber man en ”konstnär” att måla upp hur denna föregångare kan ha sett ut. Ren spekulation. Man gjorde så faktiskt en gång att man bad 3 olika konstnärer måla upp hur hela denna ”föregångare” hade sett ut. De tre konstnärerna ritade och målade diametralt olika figurer.
   Teorin om att den första människan kom från Afrika och att vi alla härstammar från henne bygger på ett liknande ”pyttelitet” fynd, som man förstorat upp till gigantiska proportioner. I detta fall skulle jag inte lita på arkeologer eller paleontologer eftersom det ligger så mycket prestige i dessa fynd. Man är helt enkelt biased.

   • angela says:

    Jovisst så är det. Så det ska bli intressant att se. Men det som är intressant är att de hittat benknotorna och såg att de behandlats med verktyg. Med betoning på ATT. Så kanske den där teorin om att alla kommer från Afrika kan kastas i soptunnan. 🙂 De har ju faktiskt hittat rester av människor från alla håll i Europa och Asien. Och neandertalare. Neandertalarna var kanske superintelligenta. Vi kanske kommer från Mars med rymdskepp för 100.000 år sedan. Vem vet? Det kanske är vi som är marsmänniskorna.

    Biased. Hahaha…fake -news . Kanske. Hahaha…Och vi är ”faktaresistenta” som ifrågasätter och vill ha bevis. Eller något annat nyord som låter tjusigt och sofistikerat . Eller kanske mörkt, brunkletigt och usch och fy. 🙂

    • Sture says:

     @ Angela,
     Det finns en bok som heter ”Forbidden Archeology: The hidden History of the Human race” på c:a 900 sidor som jag har i min bokhylla, där författarna Michael Cremo och Richard L- Thompson sammanställt alla arkeologiska och paleontologiska fynd som inte passar in i den rätlinjiga förljugna evolutionära historien om människan. Och det var enormt mycket kan jag säga. Cremo och medarbetare ägnade ett decennium för att förstå arkeologi och paleontologi på ett nytt sätt men blev som du förstår ganska förtalade. Cremo förekommer rikligt i de videor jag lade ut om ”Ancient knowledge” på en tidigare post hos Peter Krabbe.

   • angela says:

    Man behöver inga benknotor längre för tekniken har utvecklats och nu tar man prover ur sediment. DNA finns i jorden. Även om benrester saknas. Därmed har man kunnat bevisa att redan för 130.000 år sedan så fanns det människor i Europa. Spår av neandertalare och denisova-människor finns i norra Europa och Ryssland. Moderna människor på framför allt norra halvklotet har 1–2 procent neandertalsgener i sin arvsmassa. Svante Pääbo från Max Planckinstitutet har forskat mycket i detta.

    Intressant. Man kan börja på Vetenskapsradion, SR P1. Här några länkar. Kul att se bilderna. Men som sagt var. Den ena bilden är konstruerad. Men kan man genom dna få fram t ex ögonfärg m m så behöver det inte bli så tokigt.

    http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=406&artikel=6366558
    http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=406&artikel=6685238
    http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=406&artikel=6392128

  • angela says:

   Och idioterna tycks aldrig ta slut. Har du tid under helgen så titta på Mark Steyn: The War That Made The World We Live In. (omkring 30 min)

   “Europeans have nothing they are willing to die for therefore they have noting to live for.”

   For et par uger siden, var det 100-års dagen for slaget ved Vimy Ridge, slaget “der gjorde Canada til en nation.” I tror ikke det er sandt, hvad præsident Hollande sagde i sin tale. Og snart vælger franskmændene en endnu større idiot.

   http://snaphanen.dk/2017/04/27/kvinderettigheder-stemte-sverige-for-saudi-arabien/

 21. angela says:

  När världen förändras snabbare än vissa vill förstå…ombytta roller som journalister och etablissemang INTE vill förstå. Här kommer arbetarklassen på riktigt och inte i Bruce Springsteen arrangemang där etablissemanget kan rocka med Working Class people och låtsas något de inte är. För att få röster i valen och behålla sin åtråvärda makt och sitt lyxliv.

  http://snaphanen.dk/2017/04/27/tommy-robinson-to-msm-how-am-i-far-right/

  http://www.latimes.com/entertainment/music/la-ca-springsteen-trump-20161019-snap-story.html

 22. angela says:

  Dagen börjar med en skrämmande nyhet. ”Européernas stöd för EU ökar stadigt.” Nu var dessbättre inte lika påtaglig i Sverige. Jag nämnde tidigare om Per Wirténs bok ”Är vi framme snart?” Gud give att vi aldrig når dit. För då är det slut med oss. Vill man vara brutal och drastisk så kan man säga att då kan vi gå hänga oss med en gång. Hur många vill leva i en totalitär diktatur? Nordkorea, Kina, Cuba, Etiopien, Zimbabwe, Iran, Saudiarabien m fl? Världen behöver inte en totalitär diktatur till. De som suktar efter att leva i ett sådant samhälle har redan flera att välja på. Flytta dit där och låt oss andra leva i en demokratisk, folkstyrd rättsstat.

  EU är en diktatur. En totalitär diktatur. I EU finns bara ett parti. Och det är ett nyliberalt parti. Och det är grundlagsstadgat. Dvs inga andra ideologier tillåts. Därför kollapsar Socialdemokraterna. Det går inte att bedriva socialdemokrati inom ramen för EU. Inte heller socialkonservatism eller någon annan ideologi.

  Sverige styrs av projektet EU. För EU är ett projekt inget land. Europa är en världsdel med suveräna demokratiska nationer som EU nu vill upplösa till ett federalt Europas förenta stater. Eftersom bara ett parti tillåts är det ett totalitärt samhälle.

  Sveriges partier är låtsaspartier som låtsasdebatterar med varandra så att folk skall få föreställningen att det är olika partier. Men besluten tas i Bryssel. Och Bryssel styrs av Goldman Sachs. Peter och Lars Bern och andra bloggare/samhällsdebattörer och författare inom samhällsvetenskapen och historien har beskrivit det.

  Vi går raskt mot och enligt Per Wirtén är vi snart frammen. Enligt denna rapport stämmer det ju.

  Globalisterna som driver projektet skrämmer folk med ”nationalismen” och i Sverige är globalisterna livrädda för SD eftersom SD propagerar för att lämna diktaturen EU INNAN vi är framme. Som bekant slapp Storbritannien ut innan råttfällan slog igen.

  Jag tipsade om Mark Steyn: The War That Made The World We Live In. För att demonisera och avskräcka väljarna från SD påstår man fortfarande att ”SD är ett en-fråge-parti” att de inte har någon politik för övriga frågor. Man kan svara på två sätt. Vilken tur att SD har EN fråga i alla fall som de driver. De övriga partierna har ingen! Eller kan man svara att inget parti har någon fråga längre för all ”politik” kommer från EU. Vilken fråga du än tar så säger samtliga medlemsstater detsamma inom EU för de får inte säga eller göra något som inte EU bestämt för då dras de inför EU-domstolen. Med böter som följd. Och det blir dyrt. Vi kan inte ens stänga våra gränser fast de ljuger och säger att vi har gjort det. Det har vi INTE för vi får inte. EU har gett Sverige tillstånd att stänga tillfälligt. Det är allt. Sverige fick inte ens hjälp till att betala förödelsen som EU beslutat. Och Merkel i Tyskland vacklar hit och dit och slingrar sig för hon får inte heller göra annat än det som EU bestämt. Hon är liksom alla andra s k ”statsministrar” i EU nickedockor eller marionetter.

  Men SD driver frågan att lämna EU. Det är den viktigaste frågan för oss alla. För så länge vi sitter i råttfällan EU ”globaliseringsfällan” har vi inget att säga till om. Och kommer aldrig att få. De är ju snart framme! Hur känns det? Har du plockat fram repet?

  • Alve says:

   Är helt med dig Angela!
   SD har fler frågor än invandring; ut ur EU och förbättra för våra pensionärer. Det räcker långt för mig. Det finns säkert många, många från andra partier som också kan hoppa på tåget i farten (varför skulle de annars närmat sig SD´s politik?) Nuvarande partiledare ska vi helst slippa förstås. Frågan är bara, som Peter och Lars Bern varit inne på, kan vi lita på Åkessons gäng?? Vad gäller världspolitiken finns ytterligare den stora frågan, kan man lita på Trump? Jag vill gärna tro det men den som lever får se. Jag väntar en stund till med repet…

   Vår lilla lokaltidning i Småland har en riktigt bra ledarskribent (kvinna) så det är trots allt inte nattsvart överallt, men visst är man orolig när småflickor intar riksdagen och ”flummar” hej vilt.

 23. Alve says:

  Ursäkta, det var ju i Sthlm´s stadshus det ”flummades” enligt angelas klipp ovan…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: