När någon bestämmer att solen skall gå i moln….

När jag nu skriver denna artikel får jag börja med att be de utskrattade hjältar som tidigt varnade för chemtrails om ursäkt, jag hörde nämligen själv till dem som skrattade. Idag vet vi med hundraprocentig säkerhet att chemtrails inte är en konspirationsteori, utan en skrämmande verklighet. Dessutom skrämmande på ett sätt som får det mesta av globalismens galenskaper att förblekna. Efter trevande försök att manipulera mänskligheten med vaccinationer, GMO, läkemedel, kemisk besprutning m.m. har man nu på allvar tagit till storsläggan med giftbesprutning från luften över världens befolkningstäta områden. Med hjälp av luften vi andas kommer ingen undan, varken vi människor, djuren eller ekosystemet som helhet. Vad handlar då detta om?

Alla kan se de vita svansar som flygplanen över våra huvuden lämnar efter sig. Det är vi också vana vid och ingen reagerar nämnvärt när man ser det. Men numera finns det två sorters svansar, contrails som är de normala kondensationsstrimmor som flygplan på hög höjd alltid lämnar efter sig och chemtrails, som är medvetna utsläpp av tungmetaller i syfte att manipulera vädret genom ökad molnbildning. Så ser i alla fall den officiella versionen ut, men verkligheten är något annorlunda.

Contrails lär man sig snabbt att skilja ut, de förekommer vid flygning på hög höjd, har svansar som inte är längre än ett par hundra meter och som dessutom upplöses helt efter några minuter. De är ofarliga och naturliga och bildas av vattenånga i mötet mellan motorernas varma luft och den omgivande kalla luften.

Chemtrails är inte heller svåra att känna igen, de ligger kvar som vita streck på himlen, sprider sig långsamt i sidled för att bilda långsträckta skyar, som tillsammans med de ofta korsvis utlagda svansarna under dagens lopp bildar ett homogent molntäcke. Solen är borta. Den stora skillnaden är att chemtrails består av små, små partiklar av tungmetaller som långsamt dalar ner mot vårt jordklot och lägger sig över allt vi odlar, äter och berör. Dessutom finns de kvar i luften vi andas i form av nanopartiklar som vi kan relatera många sjukdomar till.

Konsekvenserna börjar nu bli så tydliga att till dags dato har 32 stater i USA infört restriktioner mot vädermanipulering på grund av de uppenbara riskerna för miljö och hälsa. Ett exempel är RI H6011/ 2017/ Regular Session/ Rhode Island House Bill 6011, The Geoengineering Act of 2017, regulates geoengineering of the global environment, som bordlades för vidare utredning så sent som i mars 2017. Vid en hearing i Shasta County Supervisors Testimony, California 2014 fick välinformerade läkare, piloter och forskare lägga fram sina underlag för en kommission, som drog slutsatsen att gränsen nu är nådd. Kalifornien är hårt drabbat genom mångårig experimentverksamhet , trots att mycket av forskningen bedrivs just där. Arbetsnamnet är Solar Radiation Management (SRM).

Vad är det då som man släpper ut?

Innehållsförteckningen får vi dels genom bolagens egna patentansökningar för metoden hos det amerikanska patentverket USPTO, dels genom de forskningsanalyser som utförts i vattentäkter och på mark av nedfallet. Patentansökningar för metoden med vädermodifiering har förekommit ända sedan 1930-talet. En modern variant har inlämnats av Hughes Aircraft Co i Kalifornien 1990, deras ansökan beskriver i detalj de kemikalier som används i deras program och stämmer väl överens med nedfallsanalyserna. Vanligast förekommande är aluminium, som fritt i naturen verkar som ett miljögift. Andra tungmetaller är barium, strontium och silverjodid, men även arsenik förekommer. Vid vattenanalyser uppmättes aluminium i kvantiteter 47 ggr det normala, strontium 10- 20 ggr normalt, barium 20 ggr normalt och ph-värdet på jordar konstaterades vara 25 ggr mer alkaliska än normalt. Nedfallet fungerar dessutom som en accelerator vid skogsbränder, som får större omfattning än normalt. Detta har man plågsamma erfarenheter från just i Kalifornien. Oförklarlig träddöd kan också med stor säkerhet hänföras till nedfallet. Monsanto, som är den största skurken vad gäller genmanipulering, inledde redan 2008 ett arbete med att göra sina grödor resistenta just mot aluminium! Du sköna, nya värld!

Neurologiska sjukdomar som Alzheimers (fyrdubblad frekvens i utsatta områden), autism, försvagat immunsystem och som följd förkortad livslängd hör till de sjukdomar som kopplas samman med nedsläppen. Partiklarna bryts ner till nanopartiklar i syfte att hålla sig uppe i luften, inandas när de faller ner och påverkar därmed hjärnans funktioner. Som av en slump sammanfaller detta med de bieffekter som man tillskriver vaccinationsprogrammen. Har vi samma upphovsman i båda fallen?

Vem som utför besprutningen vet vi i ett flertal fall, det amerikanska bolaget North American Weather Consultants Inc skäms inte för att på sin hemsida berätta vitt och brett om hur man utför uppdrag i ett 50-tal länder med vädermanipulering genom flygplan. Ett annat bolag är Weather Modification Inc, som kallar sin verksamhet för Cloud Seeding. Kanske är man trygg i den egna förvissningen att detta är ju bara något som är bra, vi bromsar Global Warming och är värda allt beröm för detta. När en regering beställer åtgärden behöver man kanske inte heller bry sig, betalningen är ju riklig och syftet gott? Men vem är det egentligen som beställer? Bolagen kallar sina kunder för ”sponsorer”. Och i Sverige? Över Skåne där jag bor går chemtrailsplanen just nu i skytteltrafik. Meteorologerna har svårt att förklara varför strålande sol i prognosen blev mulet, utan närvaro av lågtryck. Och mitt mossbeklädda tak som jag haft i 40 år och som dött under våren av förändrat ph-värde i luften saknar jag. Men viktigast är förstås att rädda våra ekosystem i stort och framför allt vår framtida hälsa, våra barn och barnbarns liv. Mer lättillgänglig information på svenska finns här.

Peter Krabbe

270 Responses to När någon bestämmer att solen skall gå i moln….

 1. Mycket bra! Igår var det fullt med solar över Hälsingland på tv:n. Idag är det kyligt och mulet. Det skulle ju bli så fint! De sprutar här med. Inte så ofta. Men jag vet hur det ser ut. Sa det till en granne för ett par år sedan. Han svarade: ”Nä, det är ingenting! Det är ju trafikflyget från Östersund”. Nä, det är det inte. De flyger aldrig här. Och då var han ändå 85 år. Folk är så okunniga och oskyldiga. Otroligt att det kan få fortgå. Och den där unga skåningen Nils som är väderkille på svt och som har skrivit en bok om väder – vad vet han? Inte ett skit tydligen. Han bara mässar på!
  Och den där Ulrika Andersson som stolpar omkring på höga klackar i tv4 – ska man skratta eller gråta?

  • Dan Persson says:

   Bra att ni observerat detta. bifogar en film från Göteborg 2015, jag skickade denna till Åsa Romson och ni kan läsa vad dessa tokar svarar.

  • Ulf M says:

   Din granne har rätt. Vi flyger ofta över Hälsingland. Ta en linjal mellan Östersund och Arlanda. Dessutom flyger vi inte alltid i samma spår utan helt randomtrack. Ofta blir det ut mot kusten och in mot fyren HMR i närheten av Östhammar så din granne visste vad han talade om. 😉

 2. Här en kort, 40 sekunder, sekvens som visar på det Peter skriver om. Inte vill jag andas in den soppan. Himlen där jag bor i Västervik ser ofta likadan ut

  Mikel Möller

 3. ragnhild says:

  Genuin informasjon. Jeg er på allerten, husker spesielt fjorårets sommer, chemtrails dag etter dag ”all over” på både kryss og tvers, jevnt og trutt (tett befolket område) på sørvestkysten i Norge. I blendende sommersol forøvrig. Tykke striper og i mengder.
  Hva annet kan man vente, nordiske myndigheten er ikke deres oppdrag verdige. De er som barn; synes vel dette er spennende. Norge har til og med forskere som er med på dansen: ”værmodifisering”; annonsert ved artikkel på YR.NO (den er nok trukket tilbake – det ble en del i pressen i etterkant).

  Oligarkene (US) tjener vel på denne (nok en djevelsk eksperimentering med menneskeheten), da som jeg forstår vi/skattebetalerne betaler for ignorante politikeres bestillinger. Resultat kan altså bli bl.a. autisme og alzheimer m.m. Betaler det seg? Må bare riste på hodet av de ignorante.

  Idag ikke en sky. Sommerstemning. Og ingen chemtrail å se. I går kveld tjukk tåke etter solig dag. Det var vel naturlig (?). For ordens skyld legger jeg til en lenke fra journal-neo.org

  Kommer:

  • ragnhild says:

   http://journal-neo.org/2015/01/26/mit-states-that-half-of-all-children-may-be-autistic-by-2025/

   Takk til deg Peter Krabbe. Delt kunnskap er uvurderlig; en nødvendighet for mulig endring.

  • angela says:

   Tack, Ragnhild, för tipset om derimot. Jan Hårstad är en angenäm bekantskap. Jag håller på att titta lite där. Han framför detsamma att översättning är a och o. Etablissemanget begår ett intellektuellt mord på folk. Hade jag inte haft alla dessa intelligenta människor att läsa så skulle jag inte stått ut. Talar med många människor som upplever detsamma. Kretsen krymper. Ibland driver man bara med samhällsäcklet. Det står en så upp i halsen. Junckers konstiga beteende behöver inte vara så konstigt som det förefaller ibland. Vem vet om inte han också är genomäcklad. Och urtrött. För beteendet är typiskt för människor som fått nog.

   Underbar tecknad bild vid Macron. ”Ulfs” kommentar kan vara uttryck för detsamma.

  • Loa says:

   2016, liksom 2015, var det kall utåtvind HELA sommaren över östra Skånekusten. Har aldrig hänt, har alltid varit havsvind och varma vågor. Nu kallt knotter på grått hav, samt mygg från inlandet. Jag undrar om det hade att göra med jetströmsmanipulering över USA, fukt trycks norr om Kalifornien men trillar ner desto kallare över östkusten. Jag tänkte detta ovanliga, kalla tryck fortplantade sig åt öster och oss.

 4. petergrafstrm says:

  Att speciella besprutningsföretag med egna flygplan gör detta är en sak. Men de flesta flygplanen här är väl vanligt trafikflyg. Och dom ger ju också varaktiga strimmor. Det gjorde dom inte efter vad jag minns förr i världen. Det är ngt som behöver förklaras. Är det så att de moderna flygmotorerna faktiskt producerar mkt mer varaktig kondens? Tekniskt är det så att de moderna effektiva motorerna avsiktligt drar in mer fuktig luft(utöver den som behövs för förbränningen) för att utblåset skall ha större volym men lägre fart så att kinetisk energi inte skall slösas bort. Det är iaf kvalitativt en förklaring till varför det skulle bli mer kondens än den man kan räkna fram enbart från förbränningsstökiometrin.
  Att den kondensen sen skulle hänga kvar i många timmar istf minuter kräver förstås en närmare analys för att vara trovärdigt.
  Vid 9/11 var planen nere så länge att en del forskare påstår sig ha estimerat inverkan av frånvaro av contrails. Det blev en nettomässig nedkylning på 0,4 grader. Dagens bortreflekterade värme överkompenserades av nattens blockering av utgående ir-strålning.
  Dvs enligt den utvärderingen skulle trafikflygets contrails tydligen ge en nettomässig uppvärmning av klimatet.
  Om den estimeringen är rättvisande har det ju bäring på debatten om global uppvärmning.
  Och ger dessutom motiv till att förvirra begreppen. Militären har ju tillämpningar både för riktad vädermodifiering och runt horisontenradar mha chemtrails.

  • peterkrabbe says:

   Jag tror inte att trafikflygets contrails har något i sammanhanget att göra. De chemtrails jag ser i Skåne och i Frankrike ligger kvar och sprider sig till molndis under ett till två dygn. Det finns rykten om att vissa trafikflyg kör med chemtrails mot god betalning, men detta låter inte så sannolikt med tanke på den omfattande utrustning som skall in i planen, man kan inte ta passagerare samtidigt. I Frankrike ser jag ofta chemtrailsplan komma från en närliggande flygbas, alltid första dagen på en solig värmebölja.
   Jag tror däremot att det finns en militär bakgrund, som du är inne på. Vädermodifiering ligger också inom ramen för det amerikanska HAARP-projektet, som även har andra syften. Det kan förklara den totala mörkläggningen och förnekelsen av företeelsen. Det skall bli intressant att se om det visar sig något samband mellan ökad chemsprayning och den kommande NATO-övningen i Sverige i september…

   • Loa says:

    Sök på ”The Ultimate Weapon of Mass Destruction: “Owning the Weather” for Military Use” för att komma till globalresearch.ca. Microsoft blockerar alla länkar till denna informativa sajt:

    Environmental modification techniques (ENMOD) for military use constitute the ultimate weapon of mass destruction.

    Rarely acknowledged in the debate on global climate change, the world’s weather can now be modified as part of a new generation of sophisticated electromagnetic weapons. Both the US and Russia have developed capabilities to manipulate the climate for military use.

    Environmental modification techniques have been applied by the US military for more than half a century. US mathematician John von Neumann, in liaison with the US Department of Defense, started his research on weather modification in the late 1940s.
    During the Vietnam war, cloud-seeding techniques were used, starting in 1967, the objective of which was to prolong the monsoon season and block enemy supply routes along the Ho Chi Minh Trail.

    The US military has developed advanced capabilities that enable it to alter weather patterns. The technology, which was developed under the High-frequency Active Auroral Research Program (HAARP), is an appendage of the Strategic Defense Initiative – ‘Star Wars’. From a military standpoint, HAARP is is a weapon of mass destruction, operating from the outer atmosphere and capable of destabilising agricultural and ecological systems around the world.

    Weather-modification, according to the US Air Force document AF 2025 Final Report:
    “offers the war fighter a wide range of possible options to defeat or coerce an adversary”, capabilities extend to the triggering of floods, hurricanes, droughts and earthquakes”

    • peterkrabbe says:

     Precis, det är detta vi skall utreda närmare. Chemtrailsen hade inte funnits om de inte hade ingått i ett större sammanhang!

     • ragnhild says:

      Dette fra 2009 hører nok til: Det konkluderes (kommer til slutt) at reguleringer må til da enkeltland kan komme tll å drive med dette uten godkjenning. Hah, har man kommet til at US må søke om lov? FN har en rolle i dette bildet (omtales kort). China nevnes som et land som har (tror det var 1946 første gang)drevet med manipulering av været.

      Klicka för att komma åt 221.pdf

      Hentet dette fra en norsk utskjelt side nyhetsspeilet.no. – fant der også en artikkel under (vacciner – hvor i overskriften navnet Rockefeller er med. Hoved-redaktøren på n.s. er allsidig og dekker mange områder. Kommentarfeltet på vaccineartikkelen forteller meg om fortsatt aktivitet på bloggen.(trodde den var nedlagt).

  • Till petergrafstrm: Flygbolagen som sprider chemtrails får ersättning. Det finns dock flygplan som särskilt sprider chemtrails, framför allt när man sprider för militära ändamål, vilket jag själv dokumenterat då jag bor nära Karlskrona/Kallinge, som är militärt fäste. På länken nedan finns beräkning på certifierat flygbränsle, vilket ger drygt 3 liter vatten och partiklar per km. På denna sida finns också redovisat olika bränsletyper, samt flygets belastning på miljön. https://geoengineeringsverigebild.wordpress.com/fakta-1/

   • petergrafstrm says:

    Mängden vatten från bränslet bestäms nog av motorns effektutveckling. Det jag syftade på var att man förutom från bränslet även i de moderna högeffektiva motorerna drar igenom fuktig luft utifrån som inte deltar i förbränningen. Det krävs att man satt sig in i de termodynamiska sammanhang som konstruktörerna utgår från för att förstå varför detta överhuvudtaget ger ngn fördel. Men en enkel förklaring kan vara att den metoden gör att rörelseenergin i utblåset omfördelas så att utblåset ‘stannar’ efter planet och därmed går ingen onödig energi åt för att accelerera själv utblåset utan allt bidrar till planets rörelse. Iaf är de moderna motorerna mkt effektivare kanske 9ggr har jag läst ngnstans. Men det innebär kanske alltså att mycket mer fukt finns i utblåset och därtill nästan stillastående vilket gör att man kan förstå varför även contrails skingras långsammare än med äldre maskiner.
    Jag argumenterar inte angående chemtrails men söker en förklaring till varför vanliga trafikplan hela tiden eller nästan hela tiden levererar varaktiga strimmor. Min minnesbild från 70-talet är att det var ung som Peter säger att strimmorna upplöstes efter några minuter.

 5. Second Opinion says:

  ”Why in the World are They Spraying?”, 1 h 12 min. Account: Truthmediaproduction.

  People around the world are noticing that our planet’s weather is dramatically changing. They are also beginning to notice the long lingering trails left behind airplanes that have lead millions to accept the reality of chemtrail/geoengineering programs. Could there be a connection between the trails and our severe weather?

 6. Second Opinion says:

  How and Why Chemtrails are Made, 1 h 7 min.

  There is ABSOLUTELY a chemtrail conspiracy going on.
  Anyone who believes otherwise either has
  1) not done the research, 2) is a government shill, 3) has an ostrich view of the world.

 7. Second Opinion says:

  What in the World Are They Spraying? (Full Length HD Version), 1 h 37 min.

  This is the wildly successful, ultimate documentary on the subject of stratospheric aerosol geoengineering. Some refer to this as Chemtrails. I was the editor and motion graphics designer on this movie as well as the follow up video ”Hawaii Revisited.”

  Se alla tre: HOW AND WHY…, WHAT… & WHY in the World are They Spraying…

 8. Second Opinion says:

  Central Texas.

  CHEMTRAIL DRONE CLOSEUP !, 1 min 39 sec. 12/23/2015
  LOOK NO WINDOWS ! Geoengineering chemtrail drone spraying back and forth over the skies of Central Texas.

  ……………………….

  Close Up Of Chemtrail Drone, 3 min 32 sec. 2/7/2016
  Freeze frame at 1:47 (no windows). Geoengineering chemtrail plane spraying over Central Texas.

  • peterkrabbe says:

   Allmänheten skulle säkert kunna göra ett bra arbete genom att med hjälp av kikare identifiera de plan som sprayar – trafikflygplan/bolag, militära eller anonyma civila utan beteckning. Det skulle nog förtydliga bilden avsevärt. Uppmanar härmed till airspotting!

   • peterkrabbe says:

    Detta är tydligen bara början. Harvard ligger i startgroparna, uppbackade av hela etablissemanget med FN:s klimatpanel i bagaget. http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-4404212/Harvard-scientists-test-atmosphere-protecting-aerosols.html Hur kan man bortse från konsekvenserna för miljö och människor? Har alla blivit galna?

    • ragnhild says:

     JA!

    • Jag har funderat på om läckaget av joniserande partiklar från Fukushima är en orsak till denna extrema chemtrailsspridning. De har spridit vid flera tillfällen svart chemtrails, som kan vara kolpartiklar, kimrök, eller liknande. Framför allt tycks finska trafikflygplan spridit svart chemtrails. Jag har ännu inte kollat upp vilka ämnen man skulle kunna använda för att fånga upp joniserande partiklar eller om det finns patent/metod för det. Det är bara en tanke/fundering som jag har då denna chemtrailsspridning är så vansinnigt sjuk att man letar efter ovettig anledning. Militären/NATO/USA sprider chemtrails, för att dölja militära aktiviteter och satellitspaning men troligen också för höghastighetskommunikation. Man tillverkar plasmaspeglar med hjälp av kemikalier och hög elektromagnetisk strålning. Har hittat flera patent på detta. Har skrivit om det här. https://solveig21miljoblogg.wordpress.com/2016/09/11/artificiell-plasmaspegel-for-bredbandssystem-branner-hal-i-ozonskiktet/

     • Loa says:

      Jag har i Skåne sett svarta streck som ligger FRAMFÖR de ”vanliga”, som följer dem! Som om det vore vägvisare. Det är INTE skugga, de ligger långt framför. – Facebook tog bort denna observation.

    • Loa says:

     Startgroparna?! David Keith är den galne professorn!
     https://keith.seas.harvard.edu/

   • Anna says:

    Det finns en enklare metod att ”spana” efter flygtrafiken. En värdefull länk där du får full info om flygplanet som passerar ovanför din hemort!

    https://www.flightradar24.com/AEE2FL/d88a427

    I Skåne kan det vara avsevärt svårare med spaning pga den stora flygtrafiken vid Kastrup men jag bor i Alperna mellan höga toppar, djupa dalar och flygkorridorerna är relativt glesa över mina hemtrakter.
    Jag har redan tagit uppmaningen till airspotting och kontrollerar -när jag har tid- varje ”suspekt” plan som lämnar konstiga spår efter sig.
    För några veckor sedan har jag upplevt något som inte har sett tidigare! Maken (som är på väg att övertygas om chemtrails) rastade hunden och jag satt ensam med mitt frukostkaffe på terassen.

    Det närmade sig 2 flygplan och det syntes tydligt att de lämnar efter sig en oförklarlig tjock, bred ånga som inte löstes upp.
    Datorn var redan igång och det var Ingen svårighet att identifiera planen.( När du klickar på flygplanet får du fram all info om Destination, höjd, hastighet m.m) .Det konstiga var att det inte fanns något info om den ena planet! Det är mycket sällsynt men förekommer!

    En intressant länk:
    http://www.geoengineeringwatch.org/

    • Alve says:

     Tack Anna för ”flygspaningslänk”. Kommer ihåg att jag i samband med klimatmötet i Paris var inne på denna eller liknande och såg alla ”klimat/miljövänner” flyga in till flygplatserna i Paris – det var som en stor flugsvärm…

  • peterkrabbe says:

   https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10154333248287160&set=picfp.553797159.10154277808162160&type=3&theater Detta flygplan som lastar chemtrailsutrustning tillhör US Air Force och har samma beteckningar som det plan som sprayar i din länk från Texas. Att den amerikanska regeringen är inblandad i detta är alltså otvivelaktigt! (röd siffermarkering på stjärtfenan).

   • Ulf M says:

    Detta plan är en Herkules av samma typ som det Svenska flygvapnet använt i många år.
    Dessutom flyger det inte med last de på höjder där contrails bildas.
    Detta plan utrustas med MAFFS. Modular Airborne FireFighting System Ett brandbekämpningsflygplan alltså.
    Återigen inte något som helst som rör hittepåteorin ”chemtrails”.

 9. Tack för detta Peter. Jag bor i gränsen till Blekinge i södra Kalmar län och har dokumenterat detta sedan 2009, då jag upptäckte de vita linjerna efter flygplanen. Sedan dess har jag dokumenterat detta med bilder, granskat på satellitbilder och gjort filmer, samt samlat in mycket material kring detta. De senaste två åren har de nära sprayat dagligen här på södra östkusten. Allt fler träden här, har börjat tyna bort. Tornseglarna som lever på luftplankton minskar allt mer och i år har endast några få dykt upp. Om de inte kommer har 100-tals fåglar från dessa trakter dött sedan förra sommaren. De som lagt märke till att bilrutan nästan är hlet ren från insekter, måste förstå, att en hel del insekter minskat dramatiskt. Jag har vid flertalet tillfällen varit i kontakt med våra ansvariga myndigheter som förnekar detta eller skyller på att det inte är deras bord. Jag är nog mest ledsen över att så få miljökunniga/yrkeskunniga inte bryr sig, inte vill se detta som sker i vår biosfär. Här får du en länk till det jag plockat ihop under åren. https://geoengineeringsverigebild.wordpress.com/

  • peterkrabbe says:

   Tack Solveig för länken till ditt intressanta och synnerligen omfattande arbete! Jag får nästan dåligt samvete som bara ägnat några dagar åt ett problem som ändå blir allt tydligare för alla som har ögon att se med. Jag skall sprida ditt material fortsatt på fb och min blogg, där finns många relevanta frågor att arbeta vidare med – vilket vi alla måste hjälpa till med! Det är minst sagt upprörande att vi privatpersoner måste ingripa för att göra det jobb som våra tjänstemän och folkvalda politiker borde ha överst på sina skrivbord. Med tanke på vad som kommer i förlängningen av detta är det nu bråttom. Jag tänker då på HAARP och militär användning av reflekterande metallpartiklar i samband med artificiell strålning för att slå ut elströmsberoende nätverk på jordytan, den optimala krigsföringen.
   Hoppas att du fortsätter ditt gedigna arbete!

   • Alve says:

    Stort TACK Peter, Solveig, Second Opinion med flera för information. Jag är så fruktansvärt arg på våra makthavare och personer inom olika organisationer som har med detta att göra som förnekat detta i åratal och förlöjligat dem som frågat och undrat. Helt enkelt SVINAKTIGT!!

    • Jag är mycket orolig för både vår hälsa och för vår naturmiljö. Just nu väntar jag på tornseglarna som ännu inte dykt upp, några få. Man känner sig hjälplös och maktlös inför dessa människor som har en sådan makt att de kan påverka/ skada allt i sin väg. I januari februari var det så varmt att hasseln blommade och blomknopparna på fruktträden vaknade till liv. Dessa knoppar frös sedan i april och maj. Det blir ingen frukt i år. Humlorna fick ingen vårmat då hasseln redan blommat. Nu skulle prästkragarna vara mat, men märkligt nog öppnar sig inte blomknopparna och prästkragar tål torka väldigt bra. Just nu finns inga humlor alls, det finns ingen mat. Getingarna är nästan borta. Två stycken surrar runt här och bygger bo överallt, men flyttar inte in. Ingen av dessa tjänstemän på berörda myndigheter bryr sig, som Naturvårdsverket. Men jag undrar dock var finns alla de Naturfotografer som dokumenterat himlar sedan minst 1970-talet. De borde väl se hur himlen ser ut nu? Men de är väl politiskt korrekta?

   • Peter, man visar mycket av det material som kommer från utlandet, men hänvisar sällan till hur det ser ut i Sverige. Det kan vara en anledning till att allmänheten i stort inte känner sig angelägna att bry sig. Det är viktigt att vi visar och uppmärksamma hur det ser ut i Sverige, på vår himmel här, kanske folk då först förstår att det verkligen sker i vårt land, spridning av aerosola miljögifter/ämnen från flygplan. Vi måste få med oss allmänheten i stort och det känns väldigt bråttom. Fotografera och dokumentera och kolla satellitbilder. Detta är den 2 dec 2013, som visar chemtrailsspår mellan Skåne och Tyskland. Spåren är lika stora, vilket tyder på att man lagt dem ungefär samtidigt. Det är mycket intressant man ser på dessa satellitbilder.

    Detta är satellit Terra, https://worldview.earthdata.nasa.gov/?p=geographic&l=VIIRS_SNPP_CorrectedReflectance_TrueColor(hidden),MODIS_Aqua_CorrectedReflectance_TrueColor(hidden),MODIS_Terra_CorrectedReflectance_TrueColor,Reference_Labels(hidden),Reference_Features(hidden),Coastlines&t=2013-12-02&z=2&v=8.77308087206114,51.96638129407081,17.77308087206114,57.79352973157081

  • angela says:

   Intressant Solveig Silverin. Jag har gjort samma erfarenheter och precis som du säger har det tilltagit de två senaste åren och med framförallt det korslagda. Det har inte funnits förut. Jag bor också i Sydsverige. För några veckor sedan observerade jag just det som berättats med ett stort plan med ett mindre bakom innan för linjerna efter det stora planet . Stundtals var linjerna rosafärgat. Någon som vet varför. Jag observerade det under åtminstone 7-10 min. Jag trodde inte mina ögon och började tro det berodde på starr. Har aldrig sett något liknande. När jag är ute brukar jag spana in planen.

   Myndigheter bekräftar aldrig något. Men konstigt nog vet de vad de ska fråga om. Jag såg drönare så tidigt som i början av 90-talet. Det förnekades och ett decennium senare förstod jag vad jag sett. Drönaren följde samma stråk som de reguljära flygplanen.

   Visst minskar tornseglarna. Och PH-värdet är inte bra. Och andra observationer i naturen. Insekterna har försvunnit dessvärre inte fästingar och älgflugor som bara ökar och ökar. Myndigheterna har alltid en massa förklaringar till det.

   Ja, Alve här har MP något att arbeta med. Men tyvärr verkar MP-partiet inte längre ha något med miljö att göra. De håller mest på med migration. Inte C heller eller något annat parti. Det var längesedan C intresserade sig för natur, miljö och landsbygd. Det enda partierna sysslar med nu är att hålla sig kvar vid makten. De surrar som flugor runt opinionsundersökningar och far som skållade troll över landet för att genom kampanjer säkra nästa mandatperiod.

   Tack, Peter att du tar upp detta. Våra livsbetingelser är hårt ansatta och vi får inte veta någonting. Det är intressant att amerikanarna får veta men att svenskarna bara får höra att det är konspirationer, fake-news och allt möjligt annat för att ingen skall våga ta reda på något.

   Det är många, många saker som borde belysas . Ja, det är djupt upprörande att våra förtroendevalda och myndigheter inte gör sitt jobb trots höga löner. Det värsta är all mörkläggning och lögner och misstänkliggörandet av privatpersoner som själva undersöker.

   Ödeläggelsen av vår natur är förskräcklig och har pågått länge. Tågtrafiken var återigen utsatt för elavbrott och idag var det flygets tur. Under de senaste dagarna har det varit problem på internet med e-post och bl a Avpixlat har legat nere. Man rapporterar inte allt som händer. Så de som inte drabbas direkt är helt ovetandes. Och då kan de som iakttar och är medvetna och gör ett gigantiskt obetalt jobb benämnas kufar. Med etiketten slipper man undan ansvar och extrajobb. Och ett dåligt samvete. Så därför var det extra bra att du just berättade om din tidigare inställning och nu tänkt upp. Det ger många råg i ryggen.

   Tack, Peter och alla ni andra som upprätthåller denna och bloggar. Det tar mycket av vår tid och resurser som vi också kunde ägnat åt annat. Vi har ju inte ens betalt för det som de förtroendevalda och tjänstemännen har.

 10. Second Opinion says:

  Visar både flygplan med contrails och de med chemtrails. Förklarar höjder och temperatur.

  Melbourne, Australia.

  QANTAS (Melbourme’s Biggest Chemtrail Sprayer), 8 min.

  We capture QANTAS QF63 and QF64 on 24th February 2012, on virtually same flight path and altitude, acting completely differently. One dumps a massive Chemtrail whilst the other does Nothing.

 11. Mo says:

  Stairway to Heaven……theres still time…

 12. Heraldikern says:

  ”Över Skåne där jag bor går chemtrailsplanen just nu i skytteltrafik” säger du. Men du glömmde tala om vem som är beställare av den skytteltrafiken! Det måste väl gå att få stopp på detta då man naturligtvis kan leda i bevis att det inte är direkt hälsofrämjande att släpp ut tungmetallar i samhället? Här har alltså detta pågått i många, många år utan att någon försökt stoppa det? Eller?

  • peterkrabbe says:

   Det är riktigt att för att kunna stoppa sprayningen måste man veta vem som beställer den. Det är precis det som vi försöker utreda genom denna och andra engagerade personers bloggar. När vi vet så blir det en politisk fråga som kan påverkas av väljarna.

  • Loa says:

   En modig kvinna, jordbruksinspektör i Kalifornien

   Rosalind Peterson addresses the UN on Chemtrails And Geoengineering
   2014

   • Loa says:

    Rättelse:
    Talet hölls I FN redan 6 sept. 2007, vid The 60th Annual DPI/NGO Conference on Climate Change. (DPI/NGO är FNs “kontakt med civilsamhället”.)
    Rosalind Peterson now spearheads a watchdog group that monitors uncontrolled experimental weather modification programs, atmospheric heating and testing programs, and ocean and atmospheric experimental geoengineering programs. http://agriculturedefensecoalition.org/
    The Agriculture Defense Coalition is dedicated to protecting agriculture, our water supplies, trees, and pollinators from a wide variety of experimental weather modification and atmospheric testing programs (most of them using rockets), toxic chemicals, Geoengineering (Climate Remediation or Solar Radiation Management Schemes) – fruktansvärt uttryck! Förkortas “SRM”.

 13. Pingback: Peter Krabbe inser att chemtrails finns och ber de ”utskrattade” om ursäkt | CHEMTRAILS I SVERIGE

 14. annicaaktiv says:

  Reblogga detta på Naturfoton och kommenterade:
  Äntligen är det fler som vaknar upp…

 15. Lillian says:

  Tack Peter med flera!
  Det var länge sedan jag läste något så intressant.
  Har tittat lite´ på de videos som hänvisas till. Det är ju precis sådana här saker som uppmärksammats i bl.a. massmedia. Man upplever det konstigt att ena stunden är det soligt och i nästa stund helt mulet. Konstiga solnedgångar också.
  Läste någonstans att Bilderberggruppen också är involverade.

  Sossarna i regeringen verkar ju som vanligt ha tape för munnen! Men det innebär ju inte att vi andra måste tiga.

  • Maja Dacke says:

   ‘Sossarna i regeringen verkar ju som vanligt ha tape för munnen’

   Öron och ögon är redan igentejpade.
   Jag väntar bara på att deras näsor också … …
   Kanske blir det förändringar då.

 16. Ulf says:

  Inte sant detta.

  Jag tillhör dem som både gör de långa och de korta strimmorna.
  Det har inte med hittepåteorin med de sk ”chemtrails” alls.

  Stolligt detta

  • peterkrabbe says:

   Så förklara då vad du arbetar med och vad du grundar din åsikt på, annars saknar din kommentar all relevans! Om du vill att någon skall lyssna på dig får du allt utveckla resonemanget.

  • Alve says:

   Ja, Ulf tala nu om vad det handlar om. Hur gör du långa och korta strimmor och varför gör du det? Vad innehåller ”strimmorna”? Vad har du för befattning? Vem arbetar du för? Säger man A så får man säga B…

  • petergrafstrm says:

   Ulf
   Eftersom du inte säger det själv vill jag gissa att du är samma som brukade använde alias Ulf M på Newsvoice och att du är civil trafikflygare sen 1990-talet nån gång dvs du har kanske i nu många år enbart använt de moderna effektiva jetmotorerna.
   Jag vill passa på att fråga beträffande termodynamiken för den delen av luften som inte direkt utnyttjas för förbränningen. Vet du hur den delen påverkas vid passagen genom systemet?
   Kan det möjligen vara så att den nettomässigt kyls en smula jmf med tillståndet innan luften sögs in? Jag menar den tryckförändras väl under passagen och deltar i helheten av termodynamisk energiomsättning. Trycket efteråt kan ju inte vara förändrat men temperaturen? Det skulle kunna förklara varaktigare strimmor från vanliga trafikflyg vilket ju är ett annat ämne än det som de övriga riktar uppmärksamheten på. Men likväl ngt som väcker frågor.
   Om det inte är ngn sån kylande effekt kanske det ändå sker ngt som gör att den extra-luftens fukt bidrar mer än den skulle gjort om inte flygplanet varit där. Tex att avgasernas normala nanopartikel-sot kondenserar fukten lättare än om den bara varit där ostört.
   Jag saknar en tydlig förklaring för de mkt varaktigare contrails från vanligt trafikflyg än jag minns dem från 70-talet.

 17. Jenny Schäfer says:

  Tack Peter!

 18. Lillian says:

  Hittade för några år sedan en mkt intressant länk:

  Sök på: ”Det ondas rötter i Jerusalem” – översatt till svenska av Gertie Dahlberg.

  Källa: http://aukina4israel1.mmultyply.com/journal/item/775/Roots_of_evil_in_Jerusalem

  skriven av Jerry Golden.

 19. Tack för bra artikel, Peter!
  Man skulle ju kunna tänka sig att använda sig av de utökade restriktionerna mot geoengineering i USAs delstater som en hävstång för att påverka regeringarna inom de Europeiska länderna att också införa restriktioner plus en ny och ej infiltrerad fredsrörelse som förordar ett stopp för alla de krig och den krigshets som pågår.
  Det krävs att många av de som är medvetna går samman för att få någonting vettigt utfört eftersom våra egna politiker är i full färd med att förgifta oss.
  Tillsammans är vi oerhört fler och starkare än den s k elit som styr bakom kulisserna.

 20. christian says:

  Hur motiveras detta i Sverige, vad säger beställarna att de vill uppnå? Vilka är beställarna? Kan inget om denna verksamhet. Jag har hört globalisterna/illuminati säga saker som att det vore väl om vi kunde reducera befolkningen på jorden. Olika metoder har diskuterats virus, bakterier, parasiter, toxiner. Ju mer jag lär känna makthavarna-desto uslare ter de sig.

  • angela says:

   Ju mer jag lär känna makthavarna desto uslare ter de sig . Ja och nu mässar Merkel redan om att ”Vi européer måste ta vårt öde i våra egna händer”. Gud bevare oss väl. Nu passar hon på att flytta fram positionerna tillsammans med Macron.

   ”naturligtvis tillsammans med britterna och USA tillägger hon”. Men makten över Europa hägrar.

   Vi kan inte längre lita på USA, tutar hon. Och så bjuder de plötsligt in Putin, den för några dagar sedan förskräcklige lede fi som vi skall träna krig mot i Sverige. När makten plötsligt synes nära så glöms allt annat. Nu kramas det med Putin. ”Paris är värt en mässa” sa en tidigare despot i historien. Nu är den fransk-tyska axeln här igen.

   Nu gäller det att ta sig ur EU snabbt innan EUfällan slår igen för gott. Och knäcker nacken på oss och vår framtid.

   Samhällsäcklet stinker! Och de elaka katterna Månsarna slickar sig redan om munnen. Bytet synes närmare än någonsin.

  • Loa says:

   Ingen ”beställer” – det är maktspråk.
   Här en historik om hur användningsområdena ”utvecklats”:
   http://www.viewzone.com/chemtrails.html
   Mycket bra artikel, läs även den i kommentarsfältet som börjar: ” According to Victoria Hardy of The American Chronicle, Dr. Stephen D. McKay, who has…” som kort ger en beskrivning av 4 militära användningsområden.

 21. Anna says:

  En liten filmsekvens som avslöjer mycket! ! Väder rapport från den tyska statliga TV!.
  Obs: engelsk textad från 0.50 min.

 22. ragnhild says:

  Kom tilfeldigvis over denne: Warning – MÅ sees.

  Jeg bokstavelig talt må holde rundt meg selv. Dette er OVERGREP, dette er vold mot oss mennesker. I videon rådes man til å fotografere unormal skyaktivitet og sende bildene til politikerne.

  Se ikke bare halve videoen, få med alt, bl.a. gråtkvalt rapportering, i dette øyeblikket opplevde jeg reaksjonen hennes helt forståelig.

  Dette er et godt eksempel på galskap, pure evil intentions. Jeg nevnte at i Norge finnes der forskere som driver på med dette (på planleggingsstatdiet (?). En av dem (ikke nevnt tidligere), berettet stolt hennes deltakelse/engasjement på et forskningsinstitutt i USA (Yr.no-artikkel). Stolte unge mennesker/forskere som tror de er med på noe stort; engasjert av psykopater som eksperimenterer med vår jord på djevelsk vis.

  Peter, jeg var heller ikke innsatt i dette. En norsk msm reportasje som vinklet til de rare konspirasjonsteoretikerne som mistenker at ikke alt er som det skal, fikk meg til å tenke tilbake på egne observasjoner av et luftrom hvor ”chemtrail” gikk på kryss og tvers siste år.

  Jeg unnser meg ikke for å bruke sterke ord; de er helt berettiget ”jævelskapet”.

  • ragnhild says:

   Lenken jeg refererte til har flere relaterte sådanne, jeg lyttet litt til geoenginering global alert news; og lærer at der i USA er mange høyst engasjerte. De mener det er livsviktig å være aktiv på vegne av menneskeheten, og dens barn. Og at det hele hører sammen: geoenginering/manipulering med været/søke stenge ute den livsviktige solen, ødelegge ozonlaget, hemmeligholdet, fravær av informasjon/dialog. I tillegg krigene i verden …. De favner vidt og bredt, de engasjerte. Merk dere undersøkelsen som er gjort blant 700 barn vaccinerte og ikke vaccinerte, der sammenligningen viste en ren katastrofal forskjell. Og vit at legemiddelindustrien står IKKE for slike undersøkelser.

   Den som tier…. (holder tyst, er redd for å bli stemplet som konspirasjonsteoretiker, eller rister på hodet og sier det går nok bra/de vet hva de gjør osv.)….den samtykker/godkjenner til hva som skjer.

   På tide å starte stille spørsmål! Vi skulle ikke gi grønt lys for de maktgale, eksperimenterende.

   STOR TAKK TIL ALLE SOM INFORMERER OG STÅR PÅ VIA BLOGGER.
   Og takk for nye steder, og modige mennesker oppdaget. Takknemlig for dem alle – dere utgjør en stor, stor forskjell. Inngir håp ikke minst.

   • angela says:

    Ja, Ragnhild det är dags att börja benämna dem ”loosers”. I alla sammanhang, benämn dem ”förlorare”. Eller ”loosers”. Det måste vara lite pinsamt att få den stämpeln när man anser sig vara en gud.

  • Den bild man ser som första sida på filmen, visar vattentankar för att balansera upp nytillverkade plan. Det är inte chemtrailsbehållare. Man bör vara kritisk till det som kommer från USA. Det kan vara precis vad som helst helt utan sanning.

 23. Martina says:

  Tack Peter för att du tar upp det här! Det är svårt att ta in att folk låter den ondska som tillåts spruta ut skiten.Tyvärr tittar de flesta bort och vägrar inse vad som händer.

  • angela says:

   Martina. De som tittar bort och inte vill se eller veta. Förr kallades det för auktoritetstro. Trump sammanfattade det bra och t o m ”friskt” enligt en expert i SR , när han kallade terrorister för förlorare. Loosers. Det r inte ofta han får beröm.

 24. Mo says:

  Martina, jag tror du har fel, folk tittar inte bort eller vägrar att inse. De är rädda och förvirrade i sin okunskap, förledda och tystade av makten, den politiska eliten.

 25. Cecilia says:

  Ordet chemtrails används ofta i sammanhang där de kan kalla oss för konspirationsnissar ordet SAG borde användas oftare som står för Stratospheric Aerosol Geo-engineering. Läs även om HAARP.

  • angela says:

   Du har helt rätt Cecilia. Det kallas HAARP. Ni kan läsa mera om det i EU-dokumenten.

   The European Union (EU) document which brings HAARP and similar electromagnetic weapons into question can be verified here. The actual wording at bullet point 24 in this telling document states that the EU ”considers HAARP by virtue of its far-reaching impact on the environment to be a global concern and calls for its legal, ecological and ethical implications to be examined by an international independent body before any further research and testing.” This revealing document further states that the EU regrets the repeated refusal of the U.S. government to give evidence on the project.

   This engaging 15-minute CBC documentary is available for free viewing. An even more detailed and revealing 45-minute History Channel documentary on HAARP and other secret weapons used for electromagnetic warfare is available here. Here are two quotes from the History Channel documentary:

   ”Electromagnetic weapons … pack an invisible wallop hundreds of times more powerful than the electrical current in a lightning bolt. One can blast enemy missiles out of the sky, another could be used to blind soldiers on the battlefield, still another to control an unruly crowd by burning the surface of their skin. If detonated over a large city, an electromagnetic weapon could destroy all electronics in seconds. They all use directed energy to create a powerful electromagnetic pulse.”

   ”Directed energy is such a powerful technology it could be used to heat the ionosphere to turn weather into a weapon of war. Imagine using a flood to destroy a city or tornadoes to decimate an approaching army in the desert. If an electromagnetic pulse went off over a city, basically all the electronic things in your home would wink and go out, and they would be permanently destroyed. The military has spent a huge amount of time on weather modification as a concept for battle environments.”

   • angela says:

    Förmodligen ingår det i Aurora 17. Eftersom vi tycker att det ökat.

   • Loa says:

    High-frequency Active Auroral Research Program (täckmantel att det undersöker norrsken).
    Översikt:
    http://www.haarp.net/
    Den samlade, riktade kraften från dessa ‘antenna arrays’, gigantiska mastfält, kan orsaka jordbävningar och flytta jordens jetströmmar (undanhålla regn).
    Chemtrails är i HAARPs ”användningsområde” ett medel att göra atmosfären ledande.

    • petergrafstrm says:

     Ta det om jordbävningar med en stor skopa salt. Det är ett sätt att dölja att dom med andra medel iscensätter jordbävningar. Under den 70-åriga epok som kärnvapentester pågått lär antalet indirekt orsakade jordbävningar ha ökat en hel del.

      • petergrafstrm says:

       Det är fysikaliskt omöjligt och ren desinfo att HAARPs elektromagnetiska signaler skulle nå djupt ner. Att dom utnyttjar förkastningar är en annan sak. Det sker isf med helt andra metoder.
       HAARP används eventuellt även för att skicka korta telegram till ubåtar i undervattensläge. Det skulle kunna användas för att trigga ngt men det är bara som en fjärrströmbrytare som sätter igång ngt annat.

       • Loa says:

        Just det, utnyttjar förkastingar.
        HAARP kan dessutom äga vädret på mångahanda sätt, att ”weaponize the weather”.
        Tror du att dessa gigantiska investeringar uppförts för att ”skicka korta telegram till ubåtar”?!

        • petergrafstrm says:

         Ja i ngn mån tror jag faktiskt det. För när man använder joniserad luft väldigt högt upp kan det bli en mer effektiv metod att skicka lågfrekventa elektromagnetiska vågor än med en vanlig markbunden antenn. HAARP kan skicka riktade kortvågssignaler som interfererar med sig själv så att det uppstår lågfrekventa komponenter som i sin tur når en bit ner i havet. Men i första hand är HAARP nog till för annat som manipulering av molntäcket så att man kan påverka nederbörden. Med mera.
         Men poängen i det jag invände mot var att det är helt omöjligt att skicka såna signaler djupt ner i jordskorpan.
         Om Usa skapar avsiktliga jordbävningar så skall du inte vänta dig att dom redogör för HUR.
         Det finns uppgifter om en sorts undervattensplattform med kärnreaktor som håller på med ngt skumt. Eventuellt jordbävningar. Men det enda det skulle kunna ha att göra med HAARP vore isf just korta telegram. Det är den sortens ‘evidens’ som har åberopats av dem som påstår det du återger: Att dom såg att HAARP skickade en signal just innan skalvet.

 26. Mo says:

  Är det inte dags att starta det fredsprojekt EU en gång var tänkt att bli. Peter ni tycks redan vara i startgroparna med ett nytt politiskt parti, det skulle kunna kopplas till en folklig rörelse. Vi här på din blogg deltar säkert om någon tar initiativet. Du får se till att det blir rätt denna gång.

  • angela says:

   MO. EU har ALDRIG, ALDRIG någonsin varit ett fredsprojekt. Gangstrarna har delat upp världen mellan sig i ett första steg. När de sedan slåss om att få den slutgiltiga makten kan vi vanligt folk hälsa hem.

   Det är en aning komiskt att se hur lätt man kunde placera Macron i Frankrike och det tog inte lång tid innan Putin var i Paris. Och Merkels deklaration satt där den skulle.

   https://www.bloomberg.com/politics/articles/2017-05-29/macron-hosts-putin-as-merkel-insists-europe-must-assert-itself

   • angela says:

    Utgången av valet av Macron berodde mycket på att utlänningar numera tillåts att rösta i andra länder. Fransmännen själva hade inte röstat på honom. Det var en ful, mycket ful komplott mot det franska folket. Människor som inte har en aning om landets, historia och politik ges rösträtt i en annans land. Och det egna folkets rättighet att själva få bestämma sitt öde och framtid åsidosätts och körs över att gangstrarna. Det är totalitär diktatur och har inget med demokrati att göra. Det är övergrepp, fruktansvärda övergrepp mot all världens folk som görs totalt maktlösa.

    Det komiska är att folk inte inser det utan går på snacket om att det är ryssarna som påverkar valen i andras länder medan det i själva verket manipuleras av etablissemanget själva. Det var så övertydligt i Frankrike. Och ingen reagerar. Det borde varit demonstrationer mot gangstrarna över hela Frankrike. Var finns den gamla revolutionsandan? Hur kan det komma sig att folk är så avtrubbade? Det har förmodligen att göra med globaliseringen. Folk har ingen fast plats längre. De tror att de vet något om den nya platsen där de för tillfället befinner sig medan de i själva verket inte vet ett dugg utan går på vilka dumheter som helst.

 27. Totte says:

  Hej,

  Fint att så många intresserar sig för vår miljö. Det uppskattar jag.
  Och all respekt för dem som undersöker sanningen.

  Men jag vet inte riktigt om det med s.k. chemtrails är en sak man skall fästa sig vid.
  Efter en kort undersökning på nätet kom jag på denna sida:
  http://contrailscience.com/what-in-the-world-are-they-spraying/
  Värt att läsa kanske?

  Jag vill även tipsa denna sida som ni säkert alla redan har läst:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Chemtrail_conspiracy_theory

  Jag kan absolut inte avgöra vem som har rätt, det är utanför mitt område. Men jag tar gärna del av andra meningar.

  Hur som helst tycker jag att det som contrailscience skriver låter förnuftigt.

  Jag hör gärna vilka meningar ni har om dessa sidorna.

  Mvh,
  Totte

  • ragnhild says:

   Wikipedia, som en sier herunder, de er et av globalistenes redskap. Det samme er jo MSM.

   Ytringsfrihet er de motstander av, men godtar det en liten stund til, ville jo ikke ta seg pr.. dag.
   Bruk den for alt den er verd, det kan komme tider da mang en kunnskap kan undergraves. Google var dårlig sted å søke informasjon i går. For meg syntes det som viktig ”historie-kunnskap” var tatt bort (tar ikke med saken her). To, tre lenker tilbake. Ikke holdbart: Fikk meg til å gå i tenkeboksen, hva google angår som informasjonstjeneste.

   At Wikipedia varter opp med følgende karakteristikk av G.E. Griffin førte til nærmere boikott-stemning herifra. De kan tys til for enklere saksopplysninger.
   Jeg tar til meg gravende, seriøs journalistikk, instinkt for sannhet utvikles, evne til å skille klinten fra hveten. Griffin er så seriøs, advarende og hans research-resultater så sanne; at demonisering er en dyd av nødvendighet for banksterne:

   https://en.wikipedia.org/wiki/G._Edward_Griffin

  • angela says:

   Tack, Totte, men det kommer från samma dokument som jag plockat fram ovan om HAARP. Och bl a synpunkter från Europaparlamentet om du läser länkarna jag gav. EU kallade projektet ett globalt bekymmer, inte en ”konspirationsteori” och skickade en resolution där de önskade mer information om deras hälso- och miljörisker. Trots denna oro insisterar tjänstemän på HAARP att projektet inte är mer hotfullt än en forskningsanläggning för radiovågor.” Citerat från a documentary Kanadas Allmänna Broadcasting network CBC. Etablissemanget brukar hänvisa till ”konspirationsteorier” när de inte vill att folk ska få veta och militären brukar hänvisa till rikets säkerhet men nu är det även EU, professor vid Universitet med kunskaper inom ämnet, kongressledamöter och guvenörer i USA som ställer frågor och inte bara s k nyfikna ”konspirationsteoretiker”. Och så kan man ju undra brukar militären tala om innan de tillverkat något massförstörelsevapen. Hur många kände till atombomben? Kritisk granskning handlar om nyfikenhet.

   HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) är ett föga känt, ändå mycket viktigt, militärt försvarsprogram i USA som har genererat en hel del kontroverser under åren inom vissa cirklar.
   Trots att det förnekas av tjänstemännen vid HAARP så hävdar några respekterade forskare att möjligheten för HAARP för hemlig, elektromagnetisk krigföring är designad till att överföras till USAs militär för att de skall kunna uppnå sitt mål stated goal om fullskalig dominans till år 2020. Andra går så långt som till att påstå att HAARP använts för väderförändring för att orsaka jordbävningar och tsunamis och för att förstöra globala kommunikationssystem osv.
   Vissa viktiga aspekter i deras program hålls hemliga för orsaker som ”national security”. Ändå finns inga tvivel om att HAARP och elektromagnetiska vapen, kapabla att användas i krigföring, existerar. Enligt den officiella HAARP website, är det ett vetenskapligt strävande efter att studera jonosfären och dess beteende, särskilt då med tyngdpunkten på att få möjlighet att förstå och använda det för att förstärka kommunikations- och övervakningssystem för både civila och försvarsändamål.

   Den verkliga lydelsen i dokumentet säger att EU ”anser att HAARP genom sin förmåga till långtgående påverkan på miljön är ett globalt bekymmer och påkallar att dess lagliga, ekologiska och etiska konsekvenser blir undersökta av en internationell, oberoende grupp innan vidare forskning och tester utförs”. Detta avslöjande dokument säger vidare att EU beklagar det upprepade avslaget av USAs regering att sända någon för att lämna bevis för HAARP.

   Det finns en dokumentärfilm om elektromagnetisk krigföring på History Channel:

   ”Elektromagnetiska vapen … skickar iväg en osynlig smocka hundratals gånger mer kraftfull än den elektriska ström som finns i en blixt. Man kan skjuta en fienderobot bort från skyn, en annan kan användas till att förblinda soldater på slagfältet, ytterligare en annan kan kontrollera en bråkig folkhop genom att ytligt bränna deras skinn. Om det detonerar över en stor stad kan ett elektromagnetiskt vapen förstöra all elektronik på sekunder. De använder alla en riktad energi för att skapa en kraftfull elektromagnetisk puls.”

  • Mig veterligen är detta den enda vetenskapliga undersökning om contrials kan ligga kvar i flera timmar. Det krävs väldigt speciell förhållanden för att detta fenomen skulle kunna uppstå. Denna spridning sker varje dag året om. Det är aerosolt spridda partiklar för ett visst syfte som många undrar över. Helt klart sprider man över militärt aktiva områden som Karlskrona som jag bor nära http://ir.library.oregonstate.edu/xmlui/bitstream/handle/1957/15531/Jensen%20et%20al%20JGR%201998.pdf
   Här är en film som visar hur ett contrails blir ett jättemoln. Detta är orimligt om man vet hur lite flygplanen släpper ut från certifierade flygbränsle. https://www.youtube.com/watch?v=wRq8EA10kBU

   • petergrafstrm says:

    Om det redan finns mängder med partiklar i atmosfären behöver det kanske inte komma ngt från bränslet i ett enskilt contrailsalstrande plan. Frågan är då förstås hur dom partiklarna kan finnas i atmosfären.
    Om jag minns rätt antog Edward Teller att det skulle räcka med utsläpp av 1 miljon ton /år för nedkylning/uppvärmning av klimatet 1 grad som sen behövde förnyas i en takt motsvarande kanske 5ggr långsammare. Dvs han måste ha menat att dom regnar ner efter några år.
    Om ngt sånt pågår skulle det kunna realiseras mha stora tankplan som kan flyga där man inte ser dom och sen sprids partiklarna överallt.
    Jag påstår inget om vad som verkligen pågår men jag har problem med att förstå varför det hänger kvar så länge jmf med förr.

    • Loa says:

     På 90-talet var det den spirande elektroniken som Teller & Co ville skydda mot kosmisk strålning:

     It was the late Edward Teller, member of the Manhattan Project and father of the Hydrogen Bomb, co-founder and director of the Lawrence Livermore National Laboratory, who proposed this geo-engineering technique together with Roderick Hyde and Lowell Wood and who designed a variety of mixtures according to the specific tasks they have to perform, among which figure the deployment of ”electrically-conducting sheets” or ”metallic ‘nets’ of ultra-fine mesh-spacing” in the stratosphere.
     But their concern wasn’t global warming. It was the growing dependence on, and vulnerability to semiconductors.

 28. Rolf Löfgren says:

  Kan tänkas att denna artikel ger ledtrådar.
  ”Det finns en kraft som är så stark att ingen vågar tala om den”
  http://friasidor.is/det-finns-en-kraft-som-ar-sa-stark-att-ingen-vagar-tala-om-den/

 29. Mo says:

  Angela, Sverige och svenska politiker är globalisternas redskap. Inte minst i Bryssel har våra politiker framhärdat i krav på ansvarstagande gällande de folkströmmar vi ser i världen i krigens spår.

  • angela says:

   Ja, exakt vi är ju redan anslutna till EU och det är globalisternas projekt i världsdelen Europa. Alla begrep inte det när vi röstade . Det var samma sak som i Frankrike. Utlänningar fick rösta som tyckte det var bra för det var lättare att ta sig till sina hemländer i Europa. Man röstade i egen sak inte för landet Sverige. Och andra massa dumma saker. Som tar för lång tid att ta upp här. Men hälften av befolkningen röstade nej och det var både fusk och olagligt och Sverige är fortfarande inte LAGLIGT medlemmar. Medlemskapet strider mot vår grundlag.

   Nu gäller det att få folk att begripa att de bara är ”slavar” (lekdockor, spelpjäser o dyl) som globalisterna hunsar med och att det gäller att ta sig ur EU fortare än kvickt innan ”globaliseringsfällan” slår igen för gott . För att slippa inbördeskrig har vi chansen i nästa val att rösta på det enda parti som kräver utträde. Och det enda parti som kräver utträde ur EU är SD. V är oerhört tveksamt. Förut krävde de utträde men nu vet jag inte hur de ska ha det. Vi kan inte göra någonting i vårt land om vi inte först lämnar EU. Vi är bundna till händer och fötter . Vi måste ut ur denna totalitära diktatur. Kostnaderna blir för stora den dag vi MÅSTE SLÅ oss ur unionen. Kan vi inte rösta oss ur i valet nästa år så finns inga andra utvägar sedan. Det räcker om du röstar SD i RD-valet för utträde. Sedan kan du rösta på vilket parti som helst. Och det skall ni veta att så länge vi är anslutna till EU så kan du inte bestämma i kommunen eller landstinget heller. OCH det kommer att bli värre när nu Macron utsetts och Merkel och Macron slår ihop sina påsar.

   Vi har ingen bestämmanderätt över våra liv eller framtid så länge vi är ”medlemmar” i EU. Vi måste UT för att få friheten åter i ett suveränt/fritt land. Sedan bestämmer vi VAD vi vill med VEM vi vill UTAN att fråga de globala gangstrarna om lov.

   Så ingen behöver fundera över om vi vill ha kärnkraft, höjda barnbidrag, bättre pensioner, välfärd etc etc dvs vår politik för vi har ingenting att säga till om. Vi är TOTALT maktlösa.

 30. ragnhild says:

  Jeg har nå satt meg fóre å bli kjent med G. Edward Griffin; en researcher gjennom 40-50 år. Mye av hans innsikt dekkes på Youtube, ved siden av hans forfatterskap/bokutgivelser. I går tok jeg for meg dette australske intervjuet:

  Som dere raskt ser, handler dette ikke om geoengineering (manipulering av været). ALIKEVEL:
  Studerer dere kunnskapen som framkommer i intervjuet, så har dere NØKKELEN til hvordan, og HVORFOR vi har kommet i den situasjonen som omgir oss idag; innkludert hvorfor noe så sykt som manipulering med været har møtt aksept. Om dette har med millitære agendaer å gjøre, like sykt er det.

  ”Kremmernes” mål: NWO = kontroll over menneskeheten, via kollektivisme – en form for kommunisme.
  Dette handler ikke om fordelingspolitikk, dette er blott et middel for å nå ut til bl.a. godhetstenkende folk, plassere dem (innkludert sosiopatiske personlighetstyper) i alle viktige institusjoner og organisasjoner (jpengestøtte virker bra 😉 for så å påvirke utvikling til deres fordel. eks. Brussel, lands regjeringer (?). Tenketanker (hundrevis) opprettes og brukes for alt det er verd.

  Alt handler om hva de er best til, berike seg på verdens befolknings bekostning. Det er ganske så utrolig, rent avskyelig når den innsikten dukker opp.

  Det hele er ganske så fascinerende hvordan de har konspirert gjennom århundrer. Legg merke til deres intrikate manipulering av foflkevalgte til deres fordel (ref. Griffin), hvordan de har mestret å plassere sine folk; ”de deres utvalgte” inn i lovforsamlinger, inn i regjeringer, inn i et enormt antall institusjoner (undervisning), organisasjoner/industrisammenhenger. De selv utgjør et kartell (Griffins beskrivelse) av ca. 4000 personer som dirigerer det hele bak kulissene. MER, hemmelig er ikke det såklate ”deep state”. De sitter ikke ned i et blybelagt* vannrør og konspirerer. Det er mer sofistikert idag, deres tjenere derimot er rullet i den fineste olje. Smurt og opphøyet på pidestaller, blir invitert til Bildermeyermøter, får gode utsikter til lukrative jobber bl.a.. Heter det hjernevasket?

  Nok om det; Se denne videon, den er spesielt god, Ta for dere flere av videone hvor Griffin ofte repeterer og gir oss enn bedre innsikt om dette oligark/kartellvesenet. Banksterne intensiverer nå sin virksomhet verden over; innkludert deres eksperimentering med menneskehetens eneste JORD.

  Konklusjonen min er den samme som de OPPLYSTE krever oppmerksomhet rundt: Det handler om penger, manipulering, OG kontroll – og slik har det vært siden middelalderen for disse, jeg kaller dem pengevekslerne, iblant kremmerne. Mang en jøde blant dem, andre er kommet til og godtatt. Macron er et godt eksempel. Makkaronien som noen kaller ham.

  Kunnskap gir styrke. Men vi kan ikke si at dette er en strak vei. Stå på, våre barn er verdt det!

  • ragnhild says:

   Missa inte Griffin her i dette intervjuet.

   1ste spørsmål omhandler Trump.
   2ndre spørsmål, klima-alarmen… sterke ord fra Griffins side.

   Griffin er 86 år, måtte han leve lenge enda.

   På tide å stå opp for oss selv, våre medborgere og fedrelandet.

   p.s. Griffin, i denne videoen refererer til nettbokhandel, og et par organisasjoner han har grunnlagt, bl.a. freedomforce international org. Google, og lenkene fosser inn.

 31. ragnhild says:

  Presisering av the deep state: De er ikke noen lysky bevegelse/samling av folk. De har selv inntatt viktige posisjoner i regjering og samfunn, innkludert industrier bl.a. i etterretning og våpenindustrien. En kommentar på moonofalabama sa noe i den retning. Og naturligvis har han rett i det. De 4000 = ledergruppe stor nok; plassert strategisk over alt av betydning. Når de i tillegg har anskaffet seg en horde av hodeløse medarbeidere, innkludert (jeg repeterer) sosiopatiske personlighetstyper (det må vi regne med) i tillegg til utførelser av deres agenda. Da, går det deres vei, som vi ser.

  Var ikke David Rockefeller leder av en tenketank. Kissinger hviler heller ikke på sine lauvbær….

 32. angela says:

  Skräckmeddelande: Annie Lööf utsedd till Sveriges nästa statsminister. Vi har under lång tid sett att C ökat i opinionsmätningarna. Misstanken har funnits länge att etablissemanget utsett henne till Löfvens efterträdare.

  http://www.friatider.se/annie-l-f-klar-f-r-bilderberg-2017

  • peterkrabbe says:

   Detta är ett osvikligt tecken på att Lööf nu är utsedd av globalisterna till statsminister. Lika säkert som Macron kom till makten kommer Annie Lööf att göra det. Det franska valets duell mellan LePen och Macron får sin uppföljare mellan Åkesson och Lööf och självklart är Lööf redan klar vinnare. Om ingen förstår ens hösten 2018 att vår demokrati bara är ett spel för galleriet är det ”game over”. Genom fri invandring skall globalismens mål uppnås i EU, den som försöker hindra det kan beställa plats på kyrkogården.

   • ragnhild says:

    Vi i den norske provinsen Norge har deres, globalistenes utvalgte allerede på plass. Høyre og arbeiderpariet, er som eneggede tvillinger, de bare later som de er usams når de disputerer foran åpent kamera. Valget i Norge er 13. september i år.

    Ja, Peter det er tungt, svært tungt å ta inn kunnskap. Griffin er heller ikke optimist. Han refererer til iboende menneskelige egenskaper som sterk rettferdighetssans, som kan føre til endring på lengre sikt. Når; om 1000 år?

    M.a.o. om ikke våre befolkninger våkner, og reiser seg nå kl. 11:59 så går toget. VI alle får ikke mer tid. ”Game over” som du sier – for denne gang. Hvordan tar vi forespeilelsen av et totalitært styresett, kjennetegn: konflikter, vold, krig og en slaveliknende tilværelse, hvor det heller ikke er lov til å eie noe. Alt skal tilhøre staten. ALT!

    • ragnhild says:

     23:59 skulle det ju vara.
     Fant dette ved å google på konspirasjonsteorier/værmanipulering idag. Jeg har nevnt Yr.no og forskning som nordmenn deltar i; her er de omtalt. Pluss, pluss innkludert en hverdagshelt som reagerer, rent frimodig.

     Husk alle sammen på immunforsvaret. Selv har jeg gjennom flere år nå tatt bl.a. 20ug x 5-6-7 stk. d-vitamintabletter daglig(pharma nord), uavhengig testet i Tyskland – og anbefalt av Andreas —- kostdoktorn.se
     C-vitamin og E tilskudd i tillegg. Ikke det dummeste å gjøre (spes. kanskje d-vitamin) som jeg forstår det.

     • ragnhild says:

      3 deler, på svensk – fra 2012..
      HAARP innkludert på disse. Bok (svensk tekst ?) refereres til under første del, den er forsøkt stoppet iflg. teksten under.

      Til venstre på første del, 3 videor (del1-2-3) om HAARP

      Imponerende mye om dette som har foregått gjennom 10-talls år. Stor motstand etterhvert hva klimaalarmen gjelder (der nevnes bl.a. 30.000 forskere idag som protesterer). Likefullt er motstanden mot værmanipulering økende.

      Jeg leste en uttalelse fra en AA-oligark, som ønsket internett aldri var kommet til. Vedkommende har min fulle forståelse, og trøsten er at politikerne tar minst mulig av nettinfo til seg. Håper de, AAO er fornøyd med det, dvs. at de ikke våger gå lengre..

     • ragnhild says:

      Over stokk og stein går det for meg, utelot lenke over. Sjekker viktigheten i morgen.

  • peterkrabbe says:

   Jag hoppas att någon har information om Johanna Rosén, om det finns en koppling till Wallenbergägda företag och svensk inblandning i HAARP-programmet skulle jag inte bli förvånad… Ingen kommer med på Bilderbergmötena utan anledning.

 33. Alve says:

  Peter du har säkert rätt och det känns som en chock att inse att ”öppnagjänser-Annie är utsedd. Vad kan göras åt detta? Tror du AKB var tilltänkt innan hon började dra åt SD?
  Trump lyckades lura globalisterna (om det nu var så) men vad kan vi göra? Be Putin om hjälp? OBS – jag skojar…

  • peterkrabbe says:

   AKB var säkert en given statsministerkandidat, utsedd av Reinfeldt och Bildt som deras efterträdare, uppdrag att främja globalismen och ansluta Sverige till NATO. Hennes robotprofil har dock misslyckats helt och moderaterna riskerar att förlora ledningen i alliansen. Till och med svenskarna blir spyfärdiga när de hör ”ordning och reda” i varannan mening. Till råga på allt börjar M inse att invandringen är ohållbar i sin avsedda omfattning. Att snabbt kasta om och matcha fram centern med Lööf med fri invandring är en självklarhet för globalisterna i det läget, med rätt understöd från MSM kommer siffrorna för M/ Cp att vara omvända om ett år, även efter kompromissande i en ny regering kommer invandringen att få fortgå relativt obehindrat. Trump lyckades mobilisera folket och deras stöd, det kan hända i Sverige också men problemet är att Åkesson inte räcker till som partiledare – han kan aldrig lyckas med Trumps bravader.

   • angela says:

    Trump hade inte heller lyckats om han inte haft FOLKET. Det var FOLKET som gjorde Trump han hade aldrig lyckats utan folket. Och folket behövde en galjonsfigur. Att samlas under. Och Trump kämpar på. Trots allt skit han får utstå. Och det måste man säga om Åkesson också . Han kämpar på och får stå i SVT och ta emot oförskämdheter från skitstövlar. Vilken annan hade pallat för det? Dessutom är hans familj hotad.

    Det kvittar vilken partiledare SD har bara folk röstar på SD nu! Helst 100 %. För de kommer att göra allt för att med fusk minska röstetalet. De kommer att göra allt för att skrämma folk till lydnad.

    Åkesson duger bra. Men han är utsatt för samma skit som Trump och alla andra som slåss mot gangstrarna. Och Åkesson har gått en väldigt lång väg som inte Trump gjorde. Det är beundransvärt. Utsatt för spott och spe av en samling obegåvade skitstövlar och gangstrar och hotad till livet. Vilken annan hade orkat med det? Räck upp en hand. Och det gäller inte bara Åkesson utan alla som kämpar emot globalisterna utsätts för trakasserier av alla de slag. Några så pass att de tar livet av sig. Alla som kämpar för oss är värda vår beundran. Skam över dem som går globalisternas och den globala maffins ärenden de är LOOSERS! De är framtidens förlorare som de nöt de är!

    Vi ska bara strunta i det nu om partiledare eller bilda nytt parti. För det är FOLKET det hänger på. Och folket har lyckats förut att slänga ut utländska tyranner och det kommer vi att göra nu med. Bara vi håller ihop och röstar SD så vi kan lämna EU. Den globala råttfällan.

    Precis som en mobbare kan fortsätta att mobba därför att han har en tyst publik som låter mobbaren fortsätta så kan globalisterna fortsätta för att publiken fortsätter rösta på den infiltrerade alliansen och de infiltrerade rödgröna. Det är inga sossar, vänsterpartister, miljöpartister, folkpartister, moderater, KD-are eller centerpartister. De är allihop globalister och har trängt ut de ”riktiga” företrädarna för dessa partier för länge sedan. Dessa partier består uteslutande av globalister och är eg ett parti – EU-partiet globalisterna.

    Så folk som röstar på dessa partier är hästväljare som statsvetarna kallar dem. De röstar på en häst. Närmare bestämt den trojanska hästen.

    Tänkte lägga in några rader ur texten men nu har de lagt ett filter över texten så jag kommer inte åt den och hinner inte leta efter texten.

    • angela says:

     Här är texten från annan länk. Byt bara ut namnen mot de nutida bedragarna och nutid så får ni situationen klar för er. Karl Gerhard och Den ökända hästen från Troja är lika aktuell idag.

     Utdrag: ”Allting går igen ur tidens grums och mögel
     dyker upp ett skrämmande fantom….
     Ur seklers skuggor ur årtusens damm
     ett mystiskt spöke i nutiden glider fram.

     Det är den ökända hästen från Troja
     moderniserad till femte kolonn.
     Majoren Quisling är en papegoja
     som imiterar så gott han har förstånn.

     (Det finns många Quislingar)

     ”Ty det Europa som högljutt hörs hoja
     att makt är rätt har nu fått sin symbol.
     Det är den ökända hästen från Troja
     som alltjämt spelar sin gamla hjälteroll…

     …I världsmanegen politikerna
     som dumma Augustar står i parad – hurra!

     (Känns det igen?)

     Sedan kommer Macron!
     Där Akilles fann terrängen ändå ”lavre”
     skena hästen in med stor succé,
     ty han börja längta efter att få le Havre
     innan han blev inställd på musée.
     Men femte ben rusa hästen åstad,
     om jag ej feltolkar grekernas Iliad.

     Så av den ökända hästen från Troja
     drogs Marskalk Fochs gamla vagn till Berlin. ”

     Merkel och nu Lööf, Birgitta Ohlsson och övriga packet.

     http://minata.tripod.com/dagens3.html

   • Alve says:

    Peter har du någon annan idé? För egen del har jag tänkt som angela att SD är enda alternativet. Deras ”rötter” är ju inte värre än de gamla partiernas och i så fall är det MOT-propaganda som gäller via internet och annan media i den mån man får komma till tals. Om AKB försvinner så beror det på vem som kommer i stället. Om det är som du säger att M överlag är mera kritisk nu mot massinvandringen så borde de ju INTE stödja Annie Lööv. Nya M och SD är enda sättet i så fall. AKB litar inte folk på, varken moderater eller andra väljare. Så känner jag själv i alla fall. Tänk vad Reinfeldt/Bildt m.fl. har förstört för vårt land, de borde sitta i fängelse det är min åsikt tillsammans med vissa MP:are.
    Får vi ingen ändring inom ett år så är vi kanske inom några år ett muslimskt land med sharia-lagar.

    • Alve says:

     Nä, det är nog bara SD ensamt som kan få vårt land ur knipan – håller med angela! Lätt blir det inte men vi får hoppas de växer så det knakar trots manipulation från media. Vi kanske ska be Ryssland om hjälp i alla fall eller Trump, ja jisses vilken soppa…

    • peterkrabbe says:

     En bra kombination hade varit SD + den halvan av M som vill samarbeta, den andra halvan kommer att gå till Cp. På så sätt tillför man lite erfarenhet och regeringsduglighet till en SD-baserad regering. Om KD klarar spärren kan de vara med. Pratet om ”rötter” är kvalificerat nonsens och ingenting annat än politisk propaganda. Alla politiska partier har rötter, inte minst kommunisterna och socialdemokraterna, de senare med rasforskning och internering ända in på 60-talet. Man har ett bra facit från valet i Frankrike, där en massiv hatkampanj i media mot LePen tog 1/3 av hennes sympatisörer, samtidigt som det motsatta skedde med Macron. Media styrs av globalisterna och finansmakten och har i ett val obegränsade resurser att knäcka motståndare som kan äventyra deras maktpositioner. Fillon, som motsvarar M i Sverige knäcktes genom smutspropaganda rörande löneuttag, ett system som är etablerat både i Frankrike och inom EU:s administration sedan länge. Man hade kunnat knäcka vilken politiker som helst med det vapnet, eftersom allmänheten inte känner till allt ekonomiskt ryggdunkande som anses vara normalt i de högre kretsarna. Detta är också en del av det globalistiska systemet, att ge de lojala makthavarna en tillvaro med guldsked – så länge de lyder. Valet i USA följde samma scenario, skillnaden är att Trump kunde vinna genom en majoritet av folkets stöd. Översatt till Sverige innebär det att ingen förändring är möjlig om inte en SD-koalition får minst 51% i valet 2018.

     • Alve says:

      Tack för svaret Peter. Jag var också inne på den tanken. Johan Westerholm http://www.ledarsidorna.se skriver idag om alternativ till AKB skulle kunna vara Mikael Odenberg och Elisabeth Svantesson som gruppledare. Vet du eller någon annan något om dem?

     • Jag ser inte partierna som en lösning och moderaterna fick jag nog av under deras mandatperioder. De sålde ut vårt gemensamma ägande till privata bolag, våra kommunikationssystem som gör ett land civiliserat. Sedan växte klassamhället. Under deras mandatperioder roffade några få åt sig allt, sedan blev det bara dåligt kvar. Varken sjukvård, skolor, äldreomsorg fungerar vettigt efter deras mandatperiod och de saknade förmåga att få ordning på kaoset och få bort lycksökarna. Så blir det igen med SD och M.
      Jag har aldrig gillat att några få skall bli rika på andras behov av omsorg, alla har rätt till god omsorg utan lidande. Alla (de flesta har bidragit till att samhället fungerar och vuxit) varje liten kugge har betydelse. Jag är nog mest för ett slags halvkommunistiskt samhälle, där staten äger det stora industrierna, och samhällsfunktionen vilket innefattar det grundläggande för ett civiliserat land, men där den enskilda individen får ha sina småföretag om de vill det. För mig hade det varit det ideala samhället utanför EU och NATO, samt värdlandsavtal med NATO. jag har aldrig gillat rovdrift och slöseri med ändliga resurser, det är inget hållbart samhälle för kommande generationer.

  • angela says:

   Det var bara ett sätt att få bort henne. Man skrämde de andra att om du samregerar eller närmar dig SD så ”åker du”.

   Vi ska se till att så många som möjligt nu inser att Sveriges och svenskarnas enda räddning är att rösta SD!

   SD måste allra helst ha 100% och det är väl omöjligt men så nära som möjligt för nu kommer de att ta till så många knep, fusk, manipulation som möjligt. Alla måste inse att EU är en TOTALITÄR DIKTATUR!

   Alla måste nu förstå att vår enda chans är SD! Om det inte skall bli inbördeskrig.

   Om man någonsin vill kunna rösta på vilket parti man vill, i ett fritt land , så MÅSTE vi allra först göra Sverige till ett fritt land. Och det kan vi bara genom att antingen gå i krig eller att rösta SD i nästa val och därmed lämna EU!

   Det räcker inte med att tro att vi kan bilda ett nytt parti för då kommer man att förtala det och deras väljare precis som man gör med SD.

   De kommer att vara några konstiga avarter från en djavulsplanet med en konstig smittbar sjukdom som kan drabba alla med hemska plågor om man röstar på partiet. Och alla med ett klent förstånd kommer att säga: Ja det är nog så för att makten sagt det. Vi måste göra som etablissemanget säger.

   Det kallas för ”auktoritetstro”. Utomlands kallas det för ”statarmentalitet”. Statsvetarna kallar dem för ”hästväljare”. Egentligen är det riktiga namnet dummerjönsar.

 34. Mo says:

  Strategin blir väl att miljöpartiet byts ut mot centern i regeringen och lätt som en plätt blir Annie statsminister.

 35. angela says:

  Nu meddelas att Björklund har gjort sitt och skall bytas ut mot Birgitta Ohlsson.

  Förmodligen eftersom Löfven sa att inte ville avgå än ”för att han hade jobb kvar att göra” är hans jobb nu tydligen att skrämma bort folk från SD. Och man har redan börjat att fiffla med opinionssiffrorna för att det ska se korrekt ut i valet att C går starkt fram. Samtidigt som lättpåverkade tror att det är DET man måste rösta på nu. Man talar om för folk vad de ska rösta på samtidigt som propagandan växer i SR, SVT, TV4 och medierna.

  Precis som Reinfeldt gjorde ”sitt jobb åt globalisterna för att få vara statsminister och säkra sin framtid” har Batra gjort sitt. Hon förstod inte att hon inte skulle få bli ”statsminister”. Att hon bara var en utbytbar marionett som skall hålla kvar makten hos globalisterna.

 36. angela says:

  Solen har gått i moln på många olika sätt …men vi skall locka fram den igen. Solen är bara dold av globalisternas makt . Ljuset finns bakom molnen och nu måste vi få molnen att lätta…

  • angela says:

   För att vara riktigt tydlig för dem som vill bilda nytt parti eller byta ut partiledaren:

   Det kvittar VILKET parti vi har för det kommer att utsättas för allt möjligt förtal som tänkas kan, smutskastning, brunkletning, alla okvädingsord som tänkas kan kommer partiet att bombarderas med för att skrämma bort folk från att rösta på det eller bli medlemmar i det så det hjälper INTE att byta/skapa nytt parti för efter ett tag kommer det att vara samma sak som nu.

   Likadant när det gäller partiledare. De kommer att utsättas för repressalier, trakasserier, hot , allt som tänkas kan för att ingen skall våga bli det eller orka. Så det kommer att bli samma situation igen. Precis som jag beskrev ovan.

   Så det är lika bra att köra med det vi har. SD och Åkesson. För vad vi än tar så kommer det efter ett tag att bli detsamma som det är nu. Det är den bistra verkligheten. Det enda vi kan göra är att bokstavligen skita i förföljelserna och bara ge järnet med det vi har. Det tar bara tid att hålla på att byta och det är precis det etablissemanget vill att få oss att fastna i en roll där vi byter parti och ledare stup i kvarten i stället för att angripa gangstrarna. De vill göra oss osäkra på att vi följer rätt väg. De kommer att sätta upp hinder . Oavsett vad vi gör.

   Så det enda vi kan göra nu är att hålla fast vid vägen, och ge järnet. Vi måste vinna nästa val och ta över makten. Gör inga dumheter nu.

 37. Thorsten Killman says:

  Hej Peter.

  Tack för himla bra artiklar.

  Visst är de styrande i världen obehagliga! De rent av skiter i saker som är ”negativa, sanna”. De vill bara ha makten att kunna manipulera saker, få alla att bocka, niga åt överheten!

  Alla dessa kemikalier som du skriver om, är fullständigt avskyvärt. Trots att sen forskare har gjort hemska upptäckter ( typ de i din artikel) så undviks sanningen!

  Tyvärr så är detta ett faktum, att om inte folk vill informera sig, söka sanningen, bry sig, kanske ha lite empati i allmännhet , då har vi denna dåliga livsföring.

  Tack för bra info och sköt om Dig.

  *Thorsten Killman*

  Virus-free. http://www.avg.com

 38. Mo says:

  Angela
  Vad menar du med att Sverige inte är lagligt medlemmar i EU ? Kan du utveckla det ?

 39. angela says:

  Mo, jag hinner inte att skriva en rapport om det nu. Du får leta själv i lagarna och direktiv. Det tar en enorm tid att ständigt vara påläst och ta del av lagar och förordningar och allt vad som händer i Sverige och i vår omvärld. Dessutom forskar jag hela tiden förkovrar mig och bygger på den kunskap jag redan har tillägnat mig vid universitet och högskolor och så måste jag överleva. 🙂 D v s sköta min vardag. Demokratirådet (Studieförbundet Näringsliv och Samhälle) konstaterade redan 2010 i en rapport att den den svenska grundlagen, regeringsformen, inte är överensstämmande när det gäller relationen till EU trots en massa statskupper och olagliga förändringar i grundlagen som gjorts bakom ryggen på oss. Björn von der Esch (mycket duktig EU-motståndare numera avliden , det inte Björn visste, visste ingen. Förresten Olle Ljungbeck (Gävle) känner också till en del av det) informerade mig om tre statskupper som gjordes före EU-omröstningen för ansökan om EU-medlemskap var olaglig enligt Svensk grundlag. Enligt SNS-rapporten påverkar medlemskapet i EU det svenska statsskicket i betydligt större utsträckning än vad som framgår av regeringsformen. Sveriges medlemskap i EU är med andra ord olaglig. För att en grundlag skall kunna ändras måste det föregås av en allsidig information till folket och en medföljande debatt plus två val efter varandra för att ändringar skall kunna göras i grundlagen. Sveriges Riksdag som skall företräda svenska folket har gjort det svårt för makthavare att kunna ändra i grundlagen för att inte frånta folket sin rättmätiga makt.

  Bl a Ann-Marie Pålsson lämnade RD efter att Lissabonfördraget godtagits utan att folket var ordentligt informerade om vad som hände. Det är olagligt.

 40. angela says:

  Idag ägnas orimlig tid åt en undersökning SCB där endast hälften av deltagarna lämnat svar.

  Man drar slutsatser av en undersökning med så stort bortfall. Det är anmärkningsvärt. Bortfallet är 46,4 % . Hur kan man dra några slutsatser av det? Jag fick gå på nätet för att ta reda på bortfallet. Jag har inte hört ett ljud om bortfallet när man diskuterat undersökningen.

  Av urvalet har 23,7 procent ej anträffats (inkl. hemligt telefonnummer och saknar telefon), 3,1 procent varit alltför sjuka för att intervjuas samt 19,6 procent inte alls velat delta i intervjun. Det totala individbortfallet uppgår till 46,4 procent. Det totala antalet svarande är 4 808, motsvarande 53,6 procent. Det förekommer också att personer inte velat besvara vissa frågor. Data samlades in under perioden 28 april till 28 maj. En mer utförlig bortfallsredovisning tillgängliggörs i samband med publiceringen den 7 juni.

  http://www.scb.se/hitta-statistik/statistik-efter-amne/demokrati/partisympatier/partisympatiundersokningen-psu/pong/statistiknyhet/partisympatiundersokningen-psu-i-maj-2017–val-idag/

  • angela says:

   Varför gör man så här? I vartenda program i SR har detta diskuterats och man har gått på de olika partierna fastän undersökningen eg inte visar något. De som inte anträffats vad skulle de röstat? 23,7 %. Det är många. De som inte ville delta av någon anledning som vi inte vet. Kanske de inte ville redovisa vad de skulle rösta. De höll på sin demokratiska rätt att inte bli tillfrågade. Valhemligheten. Det var 19,6%. Och ändå drar man slutsatser. Det märkligaste är att ingen ifrågasätter resultatet och påtalar att folk faktiskt här valhemlighet.

   • angela says:

    Lägg märke till

    ”En mer utförlig bortfallsredovisning tillgängliggörs i samband med publiceringen den 7 juni.”

    Det är det allra märkligaste. Varför väntar man inte till den 7 juni så folk begriper att undersökningen inte håller måttet. Varför redovisas den nu och ger intrycket av att den är fullständig och trovärdig.

    Jag vet inte hur många gånger jag hört moderaternas partisekreterare idag. Vad är det som inte skall komma fram idag? Är det Lööfs vistelse i USA med Wallenberg? Är det det man inte vill diskutera hur någon kan utses av några som näste statsminister utan att ens valet ägt rum. Och man diskuterar en opinionsundersökning som är undermålig som om det vore ett valresultat!

    Jag kallar detta för desinformation, manipultation och propaganda. Ett mycket sofistikerat bedrägeri och övergrepp på folket. Naomi Klein beskrev detta i sitt magnifika forskningsarbete : Titta åt motsatt håll än dit etablissemanget pekar!

    • angela says:

     2007 publicerade Klein Chockdoktrinen, som behandlar vad hon menar är katastrofkapitalismens genombrott. I boken driver hon tesen att kapitalismen utnyttjar kriser för att driva igenom impopulära politiska förändringar medan de berörda är allt för chockade att göra motstånd.

     • angela says:

      Vid en rundgång på nätet såg jag att också ledarsidorna.se också reagerat på resultatet och den undermåliga SCB mätningen. Tror den fanns under notis.

 41. Mo says:

  Angela du säger ” någon kan utses av några som näste statsminister utan att ens valet ägt rum ” . Och på vilka faller skuggan ? Ansvaret vilar tungt på de politiska partier som accepterar detta spel . Det avslöjar politikernas nedvärdering av sina väljare. Det handlar ej längre om demokrati utan personlig karriär.

 42. Loa says:

  Malmö i kväll: chemtrails halva dan som kulminerade i geggiga slöjor över hela himlavalvet vid ”solnedgången”.

 43. angela says:

  När någon bestämmer att solen skall gå i moln…för ett folk i norr. När någon bestämt att ett land skall förstöras och gå under. När någon bestämt att ett urtida folk skall försvinna ur historien. Dess land. Dess historia. Dess språk, kultur, religion, identitet…

  Idag ödelades Östra klockstapeln i Nyköping. Inte den första och lär inte bli den sista. Regering och riksdag gör sitt genom lagar för att utplåna Sverige och dess historia. Inget skall få finnas kvar som kan påminna om dess historia och folk. Den 6 juni är det Sveriges nationaldag. Känns mera som ett hån. När kändisar och grupper får uttala sitt hån i TV-soffor och medier om Sveriges flagga, nationalsång och andra symboler för vårt land.

  Det som brunnit och förrötts kan aldrig ersättas. Även om man bygger upp ett likadant så är det inte detsamma. Sverige ruttnar inifrån…

  http://www.sn.se/nykoping/ostra-klocktornet-star-i-brand/

  https://petterssonsblogg.se/2017/06/02/medeltida-byggnad-brinner/

  http://www.unesco.se/unik-dom-9-ars-fangelse-for-kulturarvsforstorelse-betraktas-som-krigsbrott/

  http://www.expressen.se/debatt/museerna-ska-inte-anvandas-av-bah-kuhnke-och-hennes-aktivistkompisar-for-opinionsbildning/

  https://samtiden.nu/2017/05/en-kulturarvsproposition-utan-kulturarv/

 44. Mo says:

  Så går det med kyrkor som blir politiska tribuner med klockstaplar som inte vet vilket ben det skall stå på och när den skall ringa.

 45. angela says:

  Löfven, det du ska göra nu är att omedelbart entlediga Kuhnke. Kuhnke får ställa sig i arbetslöshetskö som alla andra. Någon pension eller lön skall hon inte ha från skattebetalarna.

  Trump skall omedelbart skicka militär eftersom Bilderbergsmötet hålls i USA och fängsla samtliga deltagare och ställa dem inför rätta, i nya s k Nürnbergsrättegångar som hölls efter andra världskriget, för grovt bestialiskt infernaliskt brott mot mänskligheten. För ett vidrigt biologiskt och socialt experiment utan motstycke i historien.

 46. angela says:

  Jag vaknade till Ekots nyheter som rapporterade om den pågående slutoffensiven i Mosul. Jag lider med er. Och ber att den irakiska armén har sinnesnärvaro att gå varsamt fram så att så få liv som möjligt går till spillo. Mina tankar är hos er som fått utstå så mycket lidande för detta vidriga globala projekt.

  Mina tankar finns hos er alla och hoppas att det skall gå så bra som möjligt. Om ni nås av irakiska arméns information skall ni följa den så gott ni kan. Jag vet inget annat och kan inte säga något annat. Jag gråter med er alla över de vidrigheter ni utsätts för inte minst de stridande som måste reda ut eländet.

  Eländet skall stoppas för i rättegångar. Vi måste få ett slut på dessa djävulusiska biologisk-sociala experiment som mänskligheten utsätts för. Därför kommer jag att kämpa för det enda som kan stoppa sådana vidrigheter – nationalstaten, demokrati, kunskap och politik.

  Med förenade krafter lyckas vi. Jag känner mig så liten som människa i dessa stunder men många små människor kan också göra något stort.

 47. angela says:

  http://www.friatider.se/bj-rn-s-ders-reaktion-p-kessons-utspel

  Jag hoppas innerligt att detta INTE är sant. Det är INGET som folkrörelsen kommer att acceptera.

  Det skall Åkesson ha fullkomligt klart för sig! Punkt. Jag har lika många frågetecken som Söder.

  Jag vill INTE höra sådant skit i fortsättningen. Nu gäller det raka rör och mot MINST 51 % i valet för att slänga ut gangstrarna – GLOBALISTERNA.

  • Loa says:

   Han har inte gjort annat än backat sen 2014. Minns alla utrensningarna; tidningarna behövde bara kritisera någon SD:are, så sprang partiet och uteslöt dem. I stallet för att stå upp och hålla kursen. Anpasslighet är svaghet; ger blodvittring.

 48. angela says:

  I sitt tal i Norrköping idag påpekade Åkesson att SD inte kommer sitta i någons knä och att man såklart ska ha något i utbyte. Handbromsen är m andra ord i tills ratten kan tas över för att styra landet på riktigt. Men det är viktigt att vara pragmatisk. ”Det går väldigt bra för oss och vi utmanar på riktigt om att styra det här landet.”

  ”Det viktigaste är att rädda vårt land”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: