Nu får det vara nog – hög tid att stoppa krigshetsarna!

Många trodde nog att vi skulle gå mot en mindre konfliktfylld värld när Sovjetunionen kollapsade och de forna länderna bakom järnridån helt plötsligt yrvaket såg sig omkring efter ett nytt, bättre liv.

Kalla kriget skulle ju rimligtvis vara slut. Den spänning som världen levt under sedan andra världskrigets slut och som skulle forma det sena 1900-talets maktbalans, med Kubakrisen på randen till ett kärnvapenkrig och sovjetiska stridsvagnar på gatorna i Prag och Budapest, skulle vara ett minne blott.

Själv satt jag som skytt vid de skarpladdade 40-mm kanonerna på det svenska örlogsfartyget Älvsnabben mitt i Florida Strait när kubanska MIG-plan i formation lågsniffade över oss. Vi var livrädda. Bara den som sköt först skulle överleva. Vän eller fiende. Ingen visste säkert, medan Kennedy och Chrusjtjov grälade om vem som skulle bli ansvarig för det slutliga kriget som alla fasade för.

Men USA kapprustade ihjäl Sovjetimperiet, som tvingades ge upp kampen av ekonomiska skäl.

Allt var dukat för USA att ta över kontrollen över länderna bakom järnridån, när Jeltsins förnuft och handlingskraft försvann i vodkaflaskan. Soros var på plats för att ta över den ryska ekonomin med hjälp av sina kompisar, de ryska oligarkerna. Tyskland återförenades och Östeuropas länder blev åter en del av Europa. Men se, upp ur askan steg en herre vid namn Putin, med ambitionen att återskapa ett ryskt Ryssland istället. Ridå för Världens Förenade Oligarker. Plundringen av Ryssland stoppades och idag, 25 år senare, ser vi ett moderniserat och välmående Ryssland istället för det dödsdömda Sovjet.

I USA gnisslar man tänder. Den nya världsordningen, med USA som världens härskare var ju sedan länge planerad och NÄSTAN klar att sätta i verket.

De förra öststaterna hade packats in i det nybildade amerikanska marionettförbundet EU, snyggt och prydligt, och Turkiet och Israel var utposterade som grindvakter till Mellanöstern. Man såg Ryssland som en lök, där man kunde dra av Sovjets intressesfär, skal efter skal. Baltiska staterna, Vitryssland, Ukraina, Georgien, Moldavien, Armenien, Azerbajdzjan, allt närmare kärnan. Men lökens styrka sitter i kärnan, inte i skalen. När Putin drar en linje från Östersjön till Persiska Viken och säger hit men inte längre, stiger adrenalinet ur djupet av Deep State. Världen var ju vår! Och kineser dessutom!

Kanske är många så avslappade efter det Kalla krigets slut att man inte längre orkar tänka tanken ens att kriget skulle kunna återkomma. Två världskrig, en blodig revolution och hundratals miljoner döda under de senaste hundra åren måste väl vara nog? Tyvärr ser verkligheten annorlunda ut. I USA vägrar man inse att världen i övrigt inte tillhör dem, att man snällt får köpa de råvaror man behöver och att ingen vill köpa deras produkter om de inte är prisvärda och hälsobefrämjande. Man vägrar också inse att Gud kanske inte bor i Amerika och att 5 miljarder människor på jorden har andra religioner och andra gudar. Att ”so help me God” legitimerar att amerikanare är överordnade alla andra människor. Men är det så? Vilken gud är sann och klokare än andra? Vill Gud att USA skall styra över de 7,2 miljarder människor som inte är amerikaner? Varför skulle han vilja det och vad säger Buddha om saken?

Nåväl, för att vara lite mer konkret, så är den amerikanska desperationen orsak till att kapprustningen i världen åter tilltar i högt tempo. Amerikanska vapen och trupper öses in i Europa, särskilt Östeuropa, och i Mellanöstern. De maktkorrumperade regeringarna i Västeuropa jublar och skriker samfällt att nu måste vi sätta ryssen på plats.  Ryssland tvingas motvilligt varna för att deras försvar måste stärkas med anledning av den växande hotbilden. Kina försöker diskret visa västvärlden genom örlogsbesök i Östersjön och marktrupp i Mellanöstern att de finns där vid Rysslands sida om psykopaterna i Washington går över den moraliska gränsen. Kort sagt, vi är nu närmare ett tredje världskrig än någonsin sedan det förra slutade.

Man måste fråga sig varför detta händer, i en situation där vi tidigare trott att nu kommer vi att ha evig fred.

Varför kan man inte lämna Ryssland i fred? Vem är hotad av detta land som mödosamt försöker resa sig från knästående till upprätt? Ett land som erbjuder oss giftfria grödor att äta istället för amerikanskt glyfosat. Ett land som erbjuder gratis mark till den som vill flytta in och odla upp världens största markreserver. Enligt Al Gore kommer det ju att bli varmt och skönt i Sibirien. Ett land som är största leverantör till Västeuropa av gas och olja. Ett land som gärna köper våra europeiska varor, men som vi vägrar sälja till efter order från USA. Ett land där kommunismen inte längre har någon framtid.

Det finns naturligtvis inget militärt hot mot vår egen depraverade civilisation från Ryssland. Det vore självmord för ryssarna att behöva dras med våra problem också. Tror någon att Ryssland skulle invadera USA? I så fall får jag nog rekommendera psykakuten. Istället handlar det om spridandet av den nu 150-åriga agendan NWO, New World Order – att införa den världsregering med full kontroll över mänskligheten som ger Deep State möjlighet att kontrollera antalet individer på jordklotet, tillgång till världens råvaror på egna villkor och möjligheterna att styra vitala globala affärsintressen till amerikanska plånböcker.

Ryssland och Kina ställer inte upp på detta och anses därför behöva underkuvas med våld.

NWO är USA:s livförsäkring, utan den kommer man att tappa allt inflytande i världen inom kommande 50-årsperiod. Att tänka sig ett USA som fokuserar på sin egen nation och det amerikanska folkets välbefinnande, utan att lägga sig i den övriga världens angelägenheter, är tydligen en ouppnåelig dröm, något som Martin Luther King bittert fått erfara. Ändå är detta det enda möjliga alternativet i en värld som utvecklas snabbare än vad man hinner förstå i USA.

I det politiska livet i Sverige är nämnda händelseförlopp tydligen ett totalt okänt fenomen. Ingen vågar nämna ordet GLOBALISM eller NWO. När man pläderar för medlemskap i NATO förstår man inte mer än en myra i en myrstack. Varför lägga Sverige på slaktbänken när Ryssland förr eller senare tvingas slå tillbaks? Det måste rimligtvis stå klart för alla att USA inte kan erövra Ryssland utan att lägga Europa i ruiner. Det har alltid varit USA:s lycka att kunna kriga på andra nationers mark, att aldrig behöva se bomber regna ner över Capitolium. Kanske är detta lite för enkelt, att bara få följa de krig man utkämpar via TV-skärmar från andra länder?

Jag vill se ett politiskt parti i Sverige våga prata om de risker globalismen medför för vårt land, vad förlusten av omsorg om våra nationella intressen betyder för oss som bott här i generationer, om vikten av att hålla andra länders krigsmaskiner utanför våra gränser, om vår rätt att fatta egna beslut om vårt lands framtid och om vår rätt till ett liv i trygghet. När kommer det att ske?

Peter Krabbe

94 Responses to Nu får det vara nog – hög tid att stoppa krigshetsarna!

 1. Savalle says:

  Peter, jag har alldeles nyligen upptäckt ett svenskt politiskt parti som helt tar avstånd från Globalisterna.

  Precis vad jag drömt om! Jag har ögnat igenom partiprogrammet och det motsvarar mina innersta förhoppningar. Om denna politik kan genomföras kommer livsvilja, omtanke, frihet, kreativitetsglädje, KÄRLEKEN TILL VåR NÄSTA att kunna återvända.

  Nu härskar ondskan.

  Globalist-Svinen kommer säkert att försöka bekämpa denna befrielse från deras bojor. Men vi ska kämpa för vår frihet, och be till kärlekens Gud och Jesus om hjälp.

  Jag har hittills varit medlem i ett annat parti, ej något riksdagsparti – för där finns bara skit – men jag kommer att stödja detta parti istället.

 2. Lassekniven says:

  Peter Krabbe, i dagens krönika uppvisar du ilska och frustration, nästa hat mot USA.
  Jag har stor erfarenhet av Amerika och min uppfattning är den att den enskilde amerikanen står upp mycket starkt för sann demokrati, det är inte han/hon som vill ha världsherravälde.
  Vi skall också komma ihåg att hundra tusentals amerikanska soldater dog för att befria världen från nazismen. Detta tänker inte USA-hatare på.

  Rockefeller, Rothschild, Soros och andra oligarker motarbetas så vitt jag förstår av Trump och generalerna.
  Rent militärt behärskar USA världen idag av ett enda skäl nämligen att den som behärskar världshaven behärskar världen. USA:s flottstyrkor är så enormt överlägsna alla andra länders.

  Putin är skicklig, han vann ju i Syrien, men är han pålitlig? Om han vill tar han baltstaterna och Gotland gör han det på en dag och behärskar då Östersjön. Det tar 3 veckor för NATO att komma upp i full styrka och frågan är om man då inte bara accepterar fait accompli och låter det vara som på Krim och i Östra Ukraina.
  Jag vill ha fred med Ryssland och Ryssland kan inte ta hela Sverige, det skulle kosta alldeles för mycket.
  Blir det krig i dessa tider så blir det mellan USA och Nordkorea och då blir det fråga om kärnvapen och därmed faller risken för världskrig eftersom det måste städas upp efteråt.
  Jag är inte globalist utan nationalist och PK-bekämpare men jag inser att globalismen är ofrånkomligen och inträffar kanske om 300 till 500 år.
  För övrigt ställer jag upp till 100 procent på innehållet i din sista mening i fetstil i dagens krönika.
  Om du inte har läst ”The next hundred years” av George Friedmann så rekommenderar jag det. Boken är intressant. Friedmann har ju fått rätt i många av sina geopolitiska bedömningar tidigare.

  • peterkrabbe says:

   Den som brukar läsa mina krönikor vet att jag gör skillnad mellan det amerikanska folket och det etablissemang som sedan lång tid tillbaks styr landet. Det är därför jag refererar till Deep State i mina artiklar. Jag instämmer helt i din åsikt om amerikanens syn på demokrati och frihet, men beklagar samtidigt att man inte kan, och inte inom överskådlig framtid kommer att kunna, krossa ett etablissemang som för hans land mot undergången.
   Min frustration grundar sig i att läget nu börjar bli riktigt allvarligt, min förhoppning är att det amerikanska folket själva vänder utveckligen i rätt riktning. Om inte drabbar det oss alla på ett sätt vi knappast vågar tänka på.
   Vad gäller de amerikanska soldaternas offer under andra världskriget, som jag uppskattar mycket, skall det också jämföras med det ryska folkets ofattbara
   lidande med svindlande dödssiffror i samma syfte, att stoppa nazismen. Utan de ryska insatserna med att driva tillbaks Hitler hade vi levt under nazismen idag.
   Det är ett vanligt argument att Putin på olika sätt skulle anfalla Sverige. Man måste ju då förstå att bakgrunden är NATO:s frekventa hot mot Ryssland, inte tvärtom. Om NATO skulle gå till oprovocerat anfall mot väst blir naturligtvis Rysslands första åtgärd att säkra sin åtkomst till Nordsjön för sin flottbas i Kaliningrad. Detta skulle drabba både Danmark och Sverige. Men man kan knappast se någons uttalade vilja att försvara sig vid ett anfall som anledning till att anfalla, det vore ju helt absurt.
   Tack för din kommentar!

   • ragnhild says:

    Og takk for at du står støtt (har en solid og seriøs plattform). Trump eks. er (og jeg leser mange analyser hva hans ståsted gjelder), han er en del av establissementet, og vil ikke innføre noe som helst håp for menneskeheten. En zionistenes tjener. Og seneste utvikling på hans hjemmebane; minsket skatt forsøkt gis ut som gest til folket er et bedrag. Det blir en gavepakke til eliten – koporasjonene! Tror moa omtalte dette.

   • Per-Inge Birgersson says:

    Jag tycker att just det ni eftersträvar i USA är det Steve Bannon jobbar stenhårt med!

  • Lennart says:

   Peter och Lassekniven. Var det inte i själva verket så att amerikaner, ryssar, britter, fransmän och andra som stred mot Tredje riket och nazismen beredde vägen för NWO?
   Det är också hög tid att beakta de tyska offren för de allierades bestialiska krigföring, innefattande bland annat medveten terrorbombning av åldringar kvinnor och barn, massvåldtäkter begångna mot kvinnor och barn mellan 8 och 80 år, avsiktligt framkallande av svält i Tyskland efter kapitulationen, Eisenhowers sjukliga hat mot tyska krigsfångar, då drygt en miljon fick svälta ihjäl i taggtrådsburar i det fria vid Rhens stränder.

   Ilya Eherenburg var världens då mest inflytelserike judiske författare. Under kriget mot Tyskland vände han sig till ”röde soldaten” med ord som dessa: Tyskarna är inte mänskliga. Om du inte har dödat minst en tysk om dagen har du slösat bort en dag i ditt liv. Döda tyskarna – det är ditt moderlands högsta önskan. Missa inte! Fall inte till föga. Döda … Döda, ni män i den Röda armén, döda! Ingen fascist är oskyldig, levande som ofödd!” ”Döda dem alla, män, gamla män, barn och kvinnor, men först efter att ni roat er med dem! …” ”Döda. Inget i Tyskland är oskyldigt, inget levande eller de ännu icke födda … Bryt ner de tyska kvinnornas rasstolthet. Ta dem som ert legitima byte. Döda, ni modiga soldater i den segerrika sovjetiska armén”.

   Jag kan rekommendera boken ”Hellstorm, Nazitysklands död 1944-1947”, som nu finns i svensk översättning. Den ger en välbehövlig röst åt offren på de besegrades sida och deras perspektiv på kriget och ”freden”. Läs en recension i senaste numret av DSM.

   http://dsm.nu/2017/11/29/dsm-4-2017/

   • peterkrabbe says:

    I princip har du rätt i detta. NWO har sina rötter i 1800-talets diskussioner inom frimurarna, illuminati och de sionistiska kretsarna, vars ledande skikt anses ha varit upphovet till både första och andra världskriget plus den ryska revolutionen. Man kan se kommunismen i Ryssland som ett delprojekt inom NWO, drivet av samma sionistiska kretsar som idag. Socialismen har alltid ingått som grundsystem i den nya världsordningen, den skulle få global spridning, jmf Internationalen. Nazismen började också som ett tyskt arbetarparti, men Hitler såg kommunismen i Ryssland som ett hot mot Tyskland och reagerade starkt mot den judiska dominansen, som för övrigt hjälpte till att finansiera hans egen väg till makten. Hans alternativ blev en egen globalism med Tyskland och Japan som herrar över var sin halva av jordklotet och utan sionismens inflytande. Att länder där sionismen var stark ville utplåna Hitlers rike förvånar därför inte. Gemensamt hade de ambitionen att skapa en makt som kunde styra globalt – man var bara oense om vem som skulle ha denna makt.
    Västmakternas terrorbombningar av Tyskland trots att kriget redan var avgjort har mer karaktär av folkmord i syfte att se till att Tyskland aldrig mer skulle komma på tanken att agera på egen hand. I gengäld har många fd nazister gjort nytta inom NWO, både i USA och inom EU. Många dignitärer inom EU har nazistisk eller kommunistisk bakgrund, Merkel är ett av de tydligaste exemplen, prins Bernard ett annat.
    Vinnaren skriver som bekant historien. Om Tyskland hade vunnit kriget är det ingen tvekan om att många allierade generaler hade fällts för folkmord istället. Behandlingen av det tyska folket under slutet av kriget och därefter är skandalös, civilbefolkningen hade inget intresse av ett världskrig och knappast några möjligheter att avsätta en allt galnare Hitler heller.

    • petergrafstrm says:

     Dessutom hindrade Britterna de Tyska generalerna att avsätta Hitler inför den planerade invasionen av Tjeckoslovakien. Soldater lojala med den ordinarie armen väntade bara på order att gå till angrepp. Men Britterna vägrade att protestera mot Hitlers plan, vilken var i god överensstämmelse med vad Britterna önskade som ett led för att utöka anfallskraften mot Sovjet i Churchills ‘delicious war’.

     • peterkrabbe says:

      Det hade nog varit bra om du redovisade något källmaterial för dina nya teorier, man får nästan intrycket att du anser att britterna startade andra världskriget, inte Tyskland. Tvärtom förklarade ju britterna krig mot Tyskland på grund av Tysklands invasion av Polen, en problematik som knappast skiljer sig från Tjeckoslovakiens. Jag tror knappast heller att britterna skulle ha haft någon ambition att anfalla Sovjet 20 år efter en socialistisk revolution, som till stor del inspirerats av de engelska socialistiska fabianerna med stöd av sionistiska intressen.
      De tyska officerarna i Wehrmacht, flertalet med aristokratisk bakgrund, gjorde förvisso många misslyckade försök att bli av med Hitler, men det var knappast något som britterna kunde påverka.

      • petergrafstrm says:

       Jag har skrivit om det flera ggr tidigare . Det finns tex återgivet med källor i Manuel Sarkisyanz bok, From imperialism to fascism, how Hitlers India was to be Russia. Den innehåller ett omfattande källmaterial. Och är bannlyst i England.
       Sid 218 The English Save Hitler from the Prussian Generals
       Konspirationen av Generalerna Halder, Witzleben och Oster var enligt Klemenz von Klemperer, [die verlassenen Verschworer. Der deutscher Wiederstand auf der Suche nach Verbundeten 1938-45 (1994) pp 94,98] ‘det mest lovande försöket att få bort Adolf Hitler’
       Ewald von Kleist begav sig till England för att förhandla och begärde att Britterna skulle protestera mot Hitlers invasionsplaner.
       Generalöverste Ludwig Beck till Ewald von Kleist: Ge mig säkra bevis för att England kommer att slåss och jag skall göra slut på denna [Hitlers] regim. Beck förutsade också att om det projektet misslyckas och England faller undan för Hitler förlorar den Brittiska regeringen sina två huvudsakliga allierade här, den tyska staben och det tyska folket. Källa: B J Wendt, Munchen 1938. England swischen Hitler und Preussen(Frankfurt 1965) pp 36,30.; J Colvin, Vansittart in Office, A Historical Survey f the origins of the second world war based on the papers of… Vansittart.(London 1965) p 235; Jan Colvin, Chief of intelligence (London 1951) p65; Colvin, The Chamberlain Cabinet , pp163,270
       Henderson, Brittiske Berlinambassadören: Ingen motståndare till Hitler var [Neville] Chamberlains vän. [För honom] var det alltid något suspekt med ‘anti-nazis’ som kommer till detta land [England]
       Hitlers hade som du vet egna styrkor. Generalerna ansåg att Tjeckoslovakien var ett riskfyllt projekt och fruktade att bli hängda som landsförrädare. Tjeckerna hade nominellt ett starkt försvar om inte Britterna hade övertalat dem att lägga sig.
       På morgonen 28 sept gav Franz Halder order till Potsdam-styrkor att marschera till Berlin. Under tiden tillkännagavs att the commander in chief of the army [armechef?], von Brauchitsch gav sitt stöd till kuppen.
       Enligt Leo Amery var det enda resultatet av generalernas kupplaner att uppmuntra [Neville] Chamberlain att träffa Hitler. Chamberlain kom samma dag som kuppen planerats vilket givetvis omintetgjorde kuppen.
       Och Neville’s släkting Houston Steward hade ju tidigare under lång tid bearbetat Tyskland mot judarna och beskrevs av Goebbels som nazismens banbrytare.
       Sarkisyanz:s115 kap7 Houston Steward Chamberlain: British Pathbreaker, Pioneer, Seer of the Third Reich, For Goebbels ”Father of our Spirit” of Racism
       Både han och en engelsk kvinna Winifred Williams gifte in sig i Wagner-familjen och spelade pådrivande roller i den andan.
       De Brittiska Fabianerna var ju helt och hållet i maskopi med övriga deep state. Deep states nyckelfigur Alfred Milner: jag är Brittisk imperialist och socialist.
       Syftet med kommunismen och nazismen, båda skapade av Britterna bla för att kunna spelas ut mot varandra var ju en viktig förutsättning för WW2.
       Hitlers Mein Kampf är delvis baserad på Houston Chamberlains Foundations of the 20th century som nådde en stor publik och enligt ett ögonvittne deltog C i korrekturläsningen av Hitlers bok.
       Britternas jämviktspolitik går ut på att spela ut rivalerna mot varandra. Dom infiltrerar de angripna länderna med påverkansagenter vilket det finns flera kända exempel på.

       • peterkrabbe says:

        Din artikel är grovt vilseledande och jag publicerar den bara med tvekan. Neville Chamberlain försökte i det längsta undvika ett omfattande krig, vilket han knappast kan anklagas för. Svaret på Hitlers aviserade invasion av Tjeckoslovakien blev München-konferensen 1938, där Hitler tvingades godta att han skulle ”nöja sig” med att införliva de tyska områdena, Sudetenland, med Tyskland.
        I diskussionerna deltog förutom England även Frankrike. Alla var överens om att detta var bättre än krig. Att de tyska generalerna inte ville angripa Tjeckoslovakien och istället ville störta Hitler genom Oster-konspirationen är ingen nyhet och hade knappast med engelsmännen att göra. Man gjorde helt enkelt en militär bedömning att ett krig skulle förloras i detta läge eftersom den tyska krigsmakten inte var redo än. Det var för övrigt varken första eller sista gången man internt försökte ta livet av Hitler.
        Som en följd av München-överenskommelsen förklarade England Tyskland krig när Hitler året efter bröt denna överenskommelse genom att anfalla Polen, avtalet förutsatte att ingen fortsatt utökning av Tyskland skulle ske.
        Man skall inte blanda ihop Neville Chamberlain med den äldre Hitlerbeundraren och från 1882 i Tyskland boende Houston Stewart Chamberlain, som dog 1927. Jag har inte ens några belägg för att de var släkt. Att Houston skulle ha varit någon faktor i brittisk politik kan man nog se som uteslutet.
        Ditt påstående att britterna skulle ha skapat både kommunismen och nazismen är ju fullständigt nonsens. Däremot har jag i tidigare artiklar om globalismen redogjort för hur de olika socialistiska fraktionerna under tidigt 1900-tal samverkat med hjälp av sionismen. Där finns ett starkt samband, men inte så som du tydligen tänker dig.
        https://en.wikipedia.org/wiki/Munich_Agreement

        • Lennart says:

         Tack för intressanta kommentarer. Det finns enligt min uppfattning goda men undertryckta källor som hävdar att Tyskland tvingades in i kriget och att skulden för utbrottet av WWII inte främst låg hos Tredje Riket. Hitler önskade som de flesta tyska politiker återbörda de områden som stulits från Tyskland efter första världskriget.

         Enligt Benjamin Freedman i sitt radiotal till Amerika 1961, hade Tyskland vunnit 1916 och erbjöd England en förmånlig fred utan gränsändringar eller andra eftergifter. I det läget erbjöd tyska sionister via Rothschild den brittiska regeringen hjälp i utbyte mot löfte om Palestina, som vid tidpunkten tillhörde Ottomanska Imperiet och var allierat med Tyskland. Britterna accepterade och 1917 gick USA in i kriget på Storbritanniens sida. ”Balfourdeklarationen” bekräftade överenskommelsen. Samtidigt startades strejker och kommunistuppror i Tyskland, ofta med judiska ledare. Fortsättningen vet vi. Redan 1812 hade judar fått fullständiga medborgerliga rättigheter i Tyskland, men efter dessa händelser var ”äktenskapet” mellan tyskar och judar över.

         ”Hitler wanted peace, but his sin was that he recognized the corrosive, destructive influence of the Rothschild-Zionist-Jewish presence in Europé and tried to do something about it. In their eyes, this was intolerable.
         Today historians agree that the Versailles Treaty imposed on Germany after World War I was extremely one-sided and practically guaranteed another war.”

         Willis A. Carto; “A Straight Look at the Second World War”.

         Fria Ord Lördagen den 6 januari 1962:

         “Amerikanska historiker krossa krigslögnen ‘Hitlers krigsansvar 1939 lika litet som kejsarens år 1914”.

         ”Det yttersta ansvaret för utbrottet av det tysk-polska kriget låg hos Polen och England, och för utvidgningen av denna konflikt till ett europeiskt krig är England i första hand ansvarigt.”

         Historieprofessorerna David Hoggan och Harry Elmer Barnes

         Hitlers enda krav på Polen var en vägförbindelse genom polska korridoren, jämte att återfår den tyska staden Danzig”.

         ”Efter två veckors strider i Polen hade de tyska stridsvagnarna brist på bränsle och bombplanen saknade bomber. Om Sovjetunionen inte hade ryckt ut den 17 september 1939 för att krossa Polen, hade Tyskland blivit slaget” (Viktor Suvorov, ”Självmordet”, Moskva 2000).

         ”Frimurarregeringen i Polen satte igång med en omfattande förföljelse av tyskar, bosatta i landet. Från och med mars till och med september 1939 internerade de polska myndigheterna drygt 50 000 tyskar. Många omkom i koncentrationsläger… ” (Jüri Lina; Världsbyggarnas Bedrägeri, Stockholm 2007).

         Tusentals tyskar massakrerades av polackerna på grund av hets från regeringen. 12 857 av dem kunde man senare identifiera. (Hans Schadewalt, ”Die Polnischen Greueltaten an den Volksdeutschen in Polen”, Berlin 1940) Bekräftat av östtysken Theodor Bierschenk ” Die deutsche Volksgruppe in Polen 1934-39”, Würtzburg 1954, som stödde sig på polska dokument.”

         Denna bok är särskilt intressant då den pekar ut globalisterna som skyldiga till bägge världskrigen och till bolsjevikernas maktövertagande i Ryssland:

         ”The Bad War – The Truth Never Taught About World War II”. Jag har bara bläddrat i den ännu men boken verkar hålla vad titeln lovar.

         Författarens hemsida :
         http://www.tomatobubble.com/worldwarii.html

         Presentation och samtal om boken ”The Bad War”:

  • Patrik Eriksson says:

   Tror du på allvar att clownen Donald Trump är ett motstånd till något eller är du ironisk? Född in i societeten med pappa Fred. Fred frimurare liksom sonen Donald som fick gå i Jesuitskolan ”Fordham University” i N.Y. Bill Clinton gick också i en Jesuitisk skola i Georgetown. Jesuiterna har haft stor påverkan på utbildningssystemet i Usa och är den enda frimurargrenen inom den katolska kyrkan. Idag har vi också den förste Jesuiten som Påve, Franciskus.

   Albert Pike, stormästare inom satanistgrenen ”Order of Palladium” och god vän med Adam Weishaupt som grundade Illuminati, var högt rankad i ordern Ku Klux Klan och det sägs att han till och med var med och grundade densamma, har idag en stor staty av brons uppsatt i Washington. Ku Klux kommer av grekiskans ”Kyklos” och betyder Cirkel. Tänk på att vi idag har bensinstationerna Cirkel K. Slump? Kyrka, eng. Church, kommer av tyskans kirche, kerk, circe, circle.

   Albert Pike var också drivande med att planera tre stora krig i Europa.

   Det du bevittnar när du slår på nyheterna varje dag är en show. Frimureritet bygger på Judisk mysticism, kabbalah, geometri, numerologi, astronomi och geometri. I den judiska Talmud står det att det är okej för en person invigd i den judiska tron att ljuga för en som inte är. Allt vi ser är lögner. Allt. Vi längst ner i pyramiden kommer aldrig att få reda på något. Högst upp finns inga fiender. Öst och väst kontrolleras. Sök på ”Putin freemason” och du kommer få massa bra information om vem som styr den skådespelaren.

   Nu hetsar media för fullt med Usa mot Nordkorea. Allt vi ser i media är kontrollerat. Är det inte lustigt att deras pajasledare Kim fyllde 33 år två år i rad! Ni kan även googla ”Kim jong Un freemason” och ni kommer att bl.a. få se honom göra ”the hidden hand”. Tror ni att han gör det för att han fryser om sina små händer?
   Ingen i världen kommer upp på Kims nivå utan att tillhöra något sällskap.

   Jag skulle betala bra om någon kunde komma med ett konkret bevis på att någon raket har skjutits iväg. Inte media som bevis. Likaså någon som känner någon som blivit skadad eller dött i ett terrorattentat som är lika fake som allt annat. Skrämma folk är allt som media gör. Tänk hur många som går och tittar sig omkring om det finns någon med bombväst. Herrgud! Om det finns något som på riktigt är farligt så är det skräpmaten som börjar komma mer och mer och som på riktigt skövlar liv. Energidricka och gifter i tvättmedel och tvål och schampoo. Samt att folk rör sig för lite, och bara sitter framför datorer och telefoner.

   Tänk på hur många gojjer som lägger massa tid på den kontrollerade sporten. Sionistägda fotbollslag, hockeylag och basket och baseball och annat trams! Enbart ett sätt att fånga upp den manliga energin så att de inte börjar titta i ute i naturen eller i sig själva. På samma sätt fyller sionistiska porren sitt syfte.

   Jag vill dock säga en sak till. Det finns bra människor också inom de hemliga sällskapen. Som Malcolm X, Kennedy, John Lennon, Prince och Tupac. Gadaffi tillhörde också detta världsomspännande gäng men ville nog gott för Afrika. Ville försöka göra sig och sina fria men det gick inte som han väntat sig.

   • ivanbjorn says:

    I en annan tråd påstod jag att allt är ett skådespeleri även Rysslands politik. Det gläder mig att du i din kommentar är på liknande tankegångar.

 3. Lassekniven says:

  Vi är helt överens. Ett dystert faktum är dock att de mörka krafterna inom Deep State US har gjort 50 procent av amerikanska folket så fläskigt att de knappt orkar röra sig längre, än mindre tänka. Inte bra. Men det är ju ett helsickes go i det amerikanska folket så vi hoppas på det bästa men räkna med det värsta. Ett annat problem för vår del är ju att den utrikes handel som vi är så beroende av är väl 100 gånger större med USA jämfört med Ryssland vilket ger ett beroende för Sveriges del varför det är väsentligt för oss att öka handeln med Ryssland som är vårt östra grannland och som vi måste ha goda relationer med på alla plan. Att Ryssland tog Krimhalvön har jag inga problem med alls.
  Dina krönikor Peter håller hög klass och jag läser dem med njutning.
  Vänligen
  Lassekniven

 4. När det kommer ske? När du kommer få ”se ett politiskt parti i Sverige våga prata om de risker globalismen medför för vårt land, vad förlusten av omsorg om våra nationella intressen betyder för oss som bott här i generationer, om vikten av att hålla andra länders krigsmaskiner utanför våra gränser, om vår rätt att fatta egna beslut om vårt lands framtid och om vår rätt till ett liv i trygghet”?

  Kanske när du ger ett sådant parti uppmärksamhet eller startar ett sådant parti och valsamverkar med det genom Valsamverkanspartiet?

  • peterkrabbe says:

   OK, då har du fått ditt reklaminslag! Vi får se till våren vad som ligger på bordet…

   • Det var inte tänkt som reklam, men jag förstår om det kan se ut så. Anledningen att jag måste skriva ut ”Vetenskapliga partiet” är endast att folk ska vilken av Sveriges alla ”Martin Gustavsson” jag är.

    Mitt svar var enbart tänkt för dig som ställer frågan i rent upplysande syfte. Du kan radera den om du vill det.

    Jag kan samtidigt påpeka att det inte är enbart Vetenskapliga partiet som uppfyller din kravspecifikation, men dessa andra småpartier verkar märkligt nog inte vara intresserade av att valsamverka sig förbi 4%-spärren, genom Valsamverkanspartiet, vilket i mina ögon gör dem ett slags papperskorgar för valsedlar.

    • peterkrabbe says:

     Martin, det finns säkert många bra tankar hos de småpartier som nu bildas inför valet. Det är också absolut nödvändigt att en ny kraft kommer in i politiken för att bryta upp befintliga statiska strukturer som saknar förmåga till förnyelse. Jag läste någonstans att det lär finnas ett par hundra sådana småpartier. Att förändra genom valsamverkan är då en bra väg, förutsatt att man någonstans har en gemensam grundsyn på vad man vill förändra. Eftersom alla dessa partier har som sin högsta önskan att själva få en representant i riksdagen har jag lite svårt att se hur det skulle gå att komma överens om vem som skall få det eftertraktade mandatet.
     De ekonomiska fördelarna med en riksdagsplats för den enskilde liksom partistödets fördelning vid en så omfattande koalition lär leda till svårlösta konflikter. Men jag är inte alls negativ till tanken.

     • Riktigt. Vi behöver förnyelse.

      Här ser vi att det finns potential om vi lyckas få till något:
      http://www.val.se/val/val2014/slutresultat/R/rike/index.html

      Valsamverkan i formen regnbågskoallition
      kräver egentligen ingen gemensam grundsyn eftersom det INTE är ett samlingsparti.

      Men visst kan man välja att ha en gemensam grundsyn också, men då är det ingen ”regnbågskoallition” och då kommer det sannolikt ingå färre partier, vilket kan vara både bra och dåligt.

      Visst måste man ha regler som styr hur representanterna placeras på listan.

      När ett parti kommer in i riksdagen gissar jag att man tillräckligt med mandat att fördela. Varje ingående parti måste prioritera interna givetvis vem som är 1,2,3.. i sitt eget parti naturligtvis.

      De ekonomiska fördelarna med en riksdagsplats för den enskilde liksom partistödets fördelning är nog inga problem att komma överens om.

      Det är nog väldigt enkelt att fördela enligt hur många mandat eller röster som de ingående partierna får.

      Vänta inte till våren! Då är det för sent. De flesta partierna har kongresser på våren. Man måste ha blivit ganska många och en snackis innan partiernas kongresser.

      • Anna says:

       @MartinG
       Vi BEHÖVER INTE förnyelse! Det börjar bli väldigt tjatigt med den eviga rusandet mot ”nya krafter och ideologier” när vi inte ens kan hantera längre den rådande kaoset. När vi inte ens har en berättelseform där vi kan diagnostisera den döende civilisation vi lever i!

       Jag har personligen alltid gått min egen väg eftersom jag anser att all form av sekt/gruppmentalitet hindrar samhällets och individens utveckling. Men det allvarligaste problemet är att det är just den typen av ”gemenskap” som har kidnappats i de västerländska samhällena. Deras profeter finns överallt och erbjuder lindring men ALDRIG en lösning!

       Att sålla bort dessa behövs en gemensam grundsyn där samhället och dess medborgare står i fokus! Jag menar står i fokus på riktigt och inte i någon sorts politisk, ideologisk floskler.
       Jag läser oftast mellan raderna! Jag känner igen sektledaren men även den sanna Humanisten som ber mig att gå bredvid och inte att ställa mig i lemmeltåget.

       • Huruvida vi behöver förnyelse eller ej bestämmer folket på valdagen, men även vi i hur vi väljer att organisera oss.

        Det rådande är för mig beviset på att ledningen av landet har havererat.

        Diagnosen är tydlig för mig. Sverige är utsatt för en attack av monopolkapitalet. Syftet är att tjäna pengar och splittra människorna i olika rivaliserande grupper med diametralt olika kulturer, vilket skapar konflikt och förhindrar vår folkliga enhet.

        Valsamverkanspartiet gör att du kan välja att gå din egen väg. Valsamverkanspartiet gör att du kan slippa sekt/gruppmentalitet i partier med fasta ideologier. Du kan t.o.m. skapa ditt eget parti och ansluta det. Du kan lämna samverkan när du vill. Här finns inget sekteristiskt tvång.

        Vi uppmuntrat samhällets och individens utveckling. Kidnappningen av problemformuleringsprevilegiet genom partipiskor och agndamedier är slut nu. Välkommen du fria tänkande människa!

        Jag ser denna utveckling av vår demokrati som lösningen på flera av våra stora problem.

        Jag sätter samhället och dess medborgare i fokus även långsiktigt för kommande generationer. Jag bekämpar helt evident osanning och floskler. https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2017/11/15/artikel-till-newsvoice-for-att-bli-intelligent-sa-ar-det-viktigt-att-kanna-till-de-vanligaste-formerna-av-osanning/

        Definiera en sekt! Definiera gott demokratiskt ledarskap och du ska se att de inte har något med vartannat att göra.

        Fritt tänkande och väl organiserade människor är inga ”lämlar”. Den falska nedvärderande retoriken kommer från fascister, Anna.

        • Anna says:

         Tack för ditt svar Martin!
         Jag tycker så att den som upptar begreppen ”Fascist”, ”nazist”, ”Antisemit”,m.m. i sin vokabuler har förlorat sin trovärdighet och absolut inte skall befatta sig med samordningen av människor i politisk syfte! Dessa begrepp finns inte, det finns bara meningsmotståndare eller t.o.m. motståndare som helt förkastar den andras ställningstagande. En som tror på sitt eget budskap normalt tar detta med jämnmod……
         Jag har upplevt 68 rörelserna på andra sidan av järnridån och var för ung att förstå innebörden. Senare på 70-talet under mina universitetsstudier har vi däremot diskuterat ofta och även var överens om att detta måste ha varit en väldigt pervers och depraverad projekt med en idealisering av kommunism och stark vurmande för en ideologi som ingen visste något om i väst och visade sig redan då på andra sidan av barrikaderna som ett stort misslyckande. Det fanns friheten att genomföra en Revolution men aldrig någon frihet att utvärdera konsekvenserna.
         Jag läser dina teorier, försöker fylla orden med subsans och kör fast! Kan inte hitta en enda ledtråd (som inte upprepades sedan 68) som skulle verkligen skapa en drastisk förbättring! Jag vet att det finns mycket starka krafter i Europa som verkligen går emot NWO och den politiska adeln som är vald att genomföra. De jobbar i motvind, förlorar sina jobb,deras bankkonton spärras, den sociala tillvaron blir kraftigt beskuren men det drabbar däremot aldrig de harmlösa ”ideologerna”

         • Med fascism avser jag definitionen att ”Fascismen är den öppna terroristiska diktaturen från finanskapitalets mest reaktionära, chauvinistiska och imperialistiska element” d.v.s. de Rotschild-sionistiska partier , vilka i strid med svensk folkvilja (en icke hjärntvättad sådan), stöttat USA:s proxy-terrorkrig mot Syrien som jag anser passar in i definitionen.

          Så det är givetvis ingen slump att samma partier genom denna politikeradel och dessa fulmedier håller på att bli allt mer repressiva inom vårt eget samhälle när de nu är på god väg att förlora makten över både trynfodret och rösterna.

          Och vem som förlorar sin trovärdighet, när denne är motståndare till en organiserad demokratisk motreaktion, ja, det låter jag var och en avgöra själva.

          • Savalle says:

           Jag kan inte hålla käften längre.

           Jag hade föresatt mig att inte hålla på och förfölja dig, Martin och ditt parti, på olika bloggar, vilket jag anser att jag gjort en tid. Jag skulle helst vilja lämna det här, men nu känner jag att jag inte vill vara tyst när det gällar dina politiska offensiver här.

           En slutreplik (från min sida – hoppas jag):

           – Vad är det för djävla skillnad mellan kommunism och fascism? Ingen! När det gäller folket! För undersåtarna har i båda sådana diktaturer ingen talan. Allt styrs av en liten elit som slår ner alla oliktänkande. Ingen som helst frihet för folket. Men eliten har frihet att göra precis vad de vill med allt som de behärskar.

           Vilken skit!

          • Att utgå från monopolkapitalets medier när man bedömer begreppet kommunism kan med stor sannolikhet visa sig vara enfaldigt, Savalle, men hur det är får du själv avgöra.

           Alla de ”kommunistiska” stater som jag hittills besökt har varit demokratiska. Jag har frågat folket där hur de röstar och hur deras demokrati fungerar.

           Det är lokala personval i kommunismen. personerna som väljs representerar sitt område i högre instanser.

    • Robban says:

     Vilket parti kan göra skillnad när de pengar som styr den ekonomi, som kontrollerar politiken, skapas av privata banker? En ekonomi som dessutom bygger på en evig tillväxt för att inte haverera, på en planet med ändliga resurser!

     Inget parti har ännu idag adresserat detta faktum, vilket skvallrar om vilka de egentligen företräder!

  • Per-Inge Birgersson says:

   Det finns en massa nya partier som startas i frustration. Möjligen kommer något av dem att få någon representation i Riksdagen om 20 till 30 år. Det är tyvärr slöseri med energi! Gå med i SD och hjälp till att förbättra partiet! Det är vår chans och möjlighet att få ordning på landet!

   • Min plan är att redan 2018 ge folket fler demokratiska alternativ genom valsamverkan. Med många som ansluter sig kan det gå väldigt fort. ”Ketchupeffekten”.

    Högerpartiet SD är naturligtvis varmt välkomna att valsamverka och hjälpa oss alla med den saken. SD:s huvudfråga skulle förmodligen gynnas enormt av existensen av det mer vänstervridna ekologiska Vetenskapliga partiet som delar SD:s uppfattning i huvudfrågan.

    Om människor skulle vara missnöjda med en högerregering av SD+M 2022 så kommer då folket ha ett vänsteralternativ redo som ändå står för huvudfrågan, vilken delas av SD. Det vore utmärkt för Sveriges demokrati, anser jag. Folket får då bättre styrmöjligheter.

 5. Hans K says:

  Tack Peter för din klara beskrivning. Det är stimulerande att läsa din blogg och läsarnas kommentarer.

 6. Tack för ditt inlägg, Peter. Jag håller helt med och jag oroas över utvecklingen. Det känns som de ansvariga inte kan stanna utvecklingen, att bollen är satt i rullning. Politikerna kan inget göra, de har ingen makt över besluten för landets bästa. Man märker att det är andra krafter, en främmande makt som styr vårt land idag. Rättssamhället fungerar inte, vi lever redan i en diktatur. Sverige som fri stat har upphört. De nya judarna, romerna mm är den ökande mängden sjuka.

  Det finns snart inga friska människor kvar, hela vår unga generation riskerar att dö i cancer i tidig ålder, senil demens hos unga har ökat oroväckande osv osv. Främmande makt slaktar Sverige. Exakt varför vet jag inte, men hela Norden ligger risigt till. Det kan bero på att vi lyckats bra med jämställdhet och jämlikhet på alla plan. Vi har visat, att det går att bygga ett jämlikt och tryggt samhälle. Det är, med stor sannolikhet, ett stort hot mot NWO, kan jag tänka.

  • peterkrabbe says:

   Tack själv, Solveig, för ditt outtröttliga arbete mot de onda krafter som tyvärr redan gömmer sig i vårt lands administration. Spridningen av chemtrails som förgiftar vår miljö och elektromagnetisk strålning som gör oss sjuka måste stoppas eller regleras. Där är ditt arbete ovärderligt. Jag rekommenderar alla läsare att också ta del av Solveigs ambitiösa blogg! Den är fundamental för förståelsen av den överstatliga ignorans som nu allt mer drabbar oss alla!

 7. Boine Irebo says:

  Detta är en av de bästa sammanfattningar som jag läst om världsläget och bakgrunden till
  detta ! Klart och pedagogiskt lysande
  ! /Boine Irebo

 8. Mo says:

  Det största hotet i dagens Sverige är den psykiska ohälsan, det vulgära behovet av kränkning som bla meetoo upproret visar på inte minst bland vår kulturelit. Den förvirrade värdeupplösningen pga frånvaron av vägledande normer och gemenskap. Den depressiva uppgivenheten. Hos den psykiskt starka kan viljans kraft göra underverk och när denna vilja finns så kommer människorna kasta ut prånglarna och de chemtrail sprutande mörkrets män. Förändringens kraft blir stor när allt fler söker sig till solens väg.

 9. Anna says:

  En mycket positiv nyhet från USA! Trump drar tillbaka stödet hos FN-s flyktingshjälp och samordnings organ som har varit den största organisatören för en gränslös invandring till USA och Europa! UNHCR har aktivt stött NGO och deras ”arbete” som sträckte sig så långt som samordnandet med mängder av människosmugglare. Jag har följt den routen från Grekland, genom Balkan till Ungern. Det finns mängder av fotografier om alla övergivna ryggsäckar som FN har delat ut! Dessa ungdomar som verkar inom NGO har varit avlönade och organiserade just från dessa makter inom FN som Trump nu tar avstånd ifrån! Bra jobbat!

  http://www.dw.com/en/trump-pulls-united-states-out-of-un-migration-pact/a-41629962

 10. Second Opinion says:

  BUSTED!
  8:35 in i videon.
  På skärmen:
  CHEM_TRAIL_GEN_-_ON

  En annan skärm visar hur chemtrailen sprutar ut och en man kommenterar:
  Yeah there it is. You can se it. That’s awesome.

  CHEMTRAILS BUSTED! Obs 8:35 in i klippet.
  http://153news.net/watch_video.php?v=S9HXD8MRYBMU

 11. NotMe says:

  Tack för detta Peter, som vanligt mitt i prick vad gäller usa. Gillade speciellt ditt klockrena konstaterande

  ”Det har alltid varit USA:s lycka att kunna kriga på andra nationers mark, att aldrig behöva se bomber regna ner över Capitolium.”

 12. Elisabeth says:

  Lysande beskrivning av det sköra läget, tack ! Jag undrar om man kommer att försöka stoppa eller åtminstone allvarligt störa fotbolls-VM i Ryssland nästa år. Bara väntar på att man ska ordna till en katastrof, skylla på Ryssland, och sedan pressa diverse länder inom sfären till bojkott.

  • peterkrabbe says:

   Det är mycket sannolikt att något kommer att hända i syfte att misskreditera Ryssland och Putin. Han tar en stor risk genom att ge sig in i leken med arrangemang som vinter-OS och fotbolls-VM, men samtidigt är det nödvändigt att visa upp ett Ryssland i förändring för världen. Om man tar emot hela världens media med öppna armar har man inte mycket att skämmas över. Ändå vet vi att media som SVT direkt letar upp allt som kan ge en negativ bild av landet, vad som händer i fotbollen struntar SVT i!

 13. Mo says:

  Rysslands återhämtning sticker i ögonen på globalisterna men vad är det som händer i Libyen, är det någon som förstår ? Vem ligger bakom denna krutdurk ?

 14. Mo says:

  Soros skickar väl snart Cecilia Wikström till plats för att befästa Europas mottagaransvar. Soros och hans globalistgäng kan sedan i lugn och ro investera i ett nytt golden Afrika.

 15. Dan Persson says:

  Bra inlägg ! Tack. Detta vansinniga Rysshat som sprids via SVT, gammelmedia är ren lögnaktig propaganda från EU/USA

 16. Thore Hult says:

  Hej Peter. På detta vis är det inte många som skriver, samma som mina tankar. Precis just de, varför skulle Putin anfalla Sverige? Vad har Ryssland i Sverige och hämta? Inget. Varför törs inte vår regering åka över och prata lite fredligt med Putin? Konstigt. Rysskräcken sitter i sedan 17 hundratalet tror jag.
  Men glömt är, att det var Sovjet som störtade Nazisterna. Till min glädje. Men nu kallar vår statsminister mig i stället för nazist, fast sossarna under kriget exporterade nästan all svensk mat, kullager, Boforskanoner, malm, och mycket annat till de Tyska Nazisterna. Men det är oerhört glömt. Fantastiskt glömt.

  US har fortfarande rekordet att döda mest folk på kortast tid. Hiroshima.

  Och så har vi lillpojken i Nordkorea, som är en farlig typ. En ung man utan vett och etikett.

  Men om man läser i världshistorien så har det varit krig i tusentals år, så länge vi har varit människor. Tekniken har gått fram, men människorna har inte blivit klokare än för 10 tusen år sedan. Och nya olika gudar har det skapats, medan människorna blir allt fler och fler på vår Jord.

  Jag har försökt uppmärksamma att ökningstakten av befolkningstillväxten är nu helt otrolig.
  Men ingen talar, ingen skriver om detta, som sker just nu. I år beräknas världens befolkning öka med 8 gånger Sveriges innevånarantal, alltså 83 miljoner per år. Nästa år ännu mera.
  Vi lever i en damejeanne, men det vet ingen. Kommer maten att räcka till?
  Hur är det med odlingsmark? Skogsmark? Och markförluster? 4 809 960 hektar är avskogning i år. 9 475 507 hektar i markförluster pga erosion, i år. 11098785 hektar som är ökenutbredning i år. Och så tillkommer industriutsläpp.
  Det går oerhört fort nu.
  Skrivet av Thore Hult

  • petergrafstrm says:

   Thore
   Och även om Google fn filtrerar bort det, så var det faktiskt så på 1700-talet att 12 tusen ryska soldater inhystes här på begäran av Ulrika Eleonora för att skydda Sverige. (Mot Danmark men säg inget…) Kanske kom det in lite kosack-blod i DNA då.

 17. Fiskargubben says:

  Många talar om Nordkorea och några tjafsar om att Ryssland är ett hot. Det är Nato som är hotet och kan ställa till det i MÖ där Ryssland redan är verksamt.

  De analyser av MÖ jag hittar på engelska rapporterar mest det som redan är känt och vilar på källor på engelska. Det blir tunt och jag har inte rapporterat några dagar.

  Opec och Ryssland behåller oljekvoterna till slutet av 2018 (med ett extrabeslut till sommaren). UAE förnekar missilanfallet. Sant? Kärnkraftverket är inte färdigbyggt och har sannolikt inga radioaktiva ämnen installerade ännu, men jag tycker inte om den här utvecklingen, om houthi talar sanning. MBS bombar för att stödja Saleh, fd president i Jemen. Han har avlägsnat sig från houthi och rapporteras idag som möjligen död.

  Rebeller: Har skjutit robot mot kärnkraftverk i Abu Dhabi

  https://www.dn.se/nyheter/varlden/rebeller-har-skjutit-robot-mot-karnkraftverk-i-abu-dhabi/

  Ryssland vill använda egyptiska flygplatser, enligt ett rykte. Varför? Israel har attackerat nära Damaskus, men verkar delvis ha stoppats av luftvärnet. Isis har skadat en kristen katedral. Nato accepterar det ryska luftvärnet S-400 i Turkiet efter initiala protester och trots att köpet kanske bryter mot sanktionerna. Erdogan kan säga ifrån, men i Sverige har vi bara lydiga nickedockor. Vi vill ha det franska luftvärnet, men tvingas köpa ett sämre amerikanskt system. Även det äldre ryska S-300 är bättre än amerikanska Patriot, säger de som tror sig veta.

  Former SDF Spokesman Reveals US Created Syrian Rebel Group as a ‘Cover’

  https://sputniknews.com/middleeast/201712021059635930-sdf-kurds-arms-cover-us/

  Jag har tidigare varnat för terrorattentat i december och januari, så snälla ni, undvik stora städer.

  ”Though it may have lost control of its major strongholds in the Middle East, Daesh has not given up the struggle and is now threatening to strike at the heart of New York and other major world cities over the holiday season.”

  https://sputniknews.com/world/201712011059586842-daesh-terror-threat-new-york/

 18. Thore Hult says:

  Tack ännu en gång Peter för dina betraktelser.
  Jag tycker att, Kim jong un, är den stora krigshetsaren nu. Och som han beter sig så kan jag förstå att Trump blir förbannad.
  Men oj oj, ryska plan flög nära vårt spionplan! Ryssarna får väl inte flyga så nära våra fina spionplan? Svenskarna behöver väl inte pissa ut sitt revir längre åt öster, med numera hjälp av US? Och det är självklart att Ryssarna inte vill ha någon inskränkning på sitt revir. I alla fall inte frivilligt.
  Beträffande Sveriges fiender, så finns dom redan i stora enklaver, i stora kalifat, där man utropar sina suror från deras minareter. Exempelvis Sura 47 vers 4, att dom skall hugga huvudet av oss som inte vill tro på deras gud.
  Socialdemokraterna har i en skriven överenskommelse lovat Sveriges muslimska råd, SMR, att få in muslimer på riksdagslistor, landstingslistor och kommunala fullmäktigelistor.
  Det framgår av ett dokument att den socialdemokratiska föreningen Tro och Solidaritet åtog sig att driva igenom bland annat dessa frågor åt Sveriges muslimska råd, SMR:
  En rörelse som Socialdemokraterna ingått i en allians med.
  En muslim sa till mig att vi är svenskar tillbaka i 2-3 generationer. Jaha, våra generationer går tillbaka i några tusen år sa jag. När jag föddes 1933, fanns det inga muslimer i Sverige.
  Nu kan man lika gärna avskaffa militären, eller?
  Nytt parti? Vad hjälper det mot alla nya muslimer, som enligt koranen skall utrota oss andra.
  513 hot mot mig och oss andra, noterade jag, när jag lusläste hela koranen.
  Men fortfarande tycker jag befolkningsökningen är den värsta.
  Skrivet och funderat av
  Thore Hult

 19. Mjölner says:

  @Mo, säger att Rysslands återhämtning sticker i ögonen på globalisterna, visst det är alldeles sant, ingen överdrift. Jag tror det snarare svider som tårgas på Deep State och CIA. Desperationen är tydlig. Den flitigaste operatören i kulisserna, den skrupelfrie och hänsynslöse Henry Kissinger, har i princip och lönndom i maskopi med fam. Rockefeller alltsedan Vietnamkriget innehaft rollen som primus motor för CIA och Deep State. De flesta tunga politiker och koncernchefer i USA har genom tiderna haft eller innehar medlemskap i organisationen CFR (Council of Foreign Relations). CFR som agerar utan insyn har satt agendan och med några få undantag styrt USA:s regeringar och presidenter i kulisserna. Kissinger var arkitekten bakom Baroness Thachers och Nixons avgångar (Watergate) och troligtvis mordet på Aldo Moro, störtandet av Allende och Peron. Det finns också den Trilaterala Kommitten som består av tre block Asien, Europa och Amerika som sammanträder och diskuterar världshandeln m m. Där deltar givetvis medlemmar i CFR som delegater för det Amerikanska blocket. Globalisternas planer för NWO innefattar befolkningskontroll, selektiv eliminering, rasblandning och till slut en elitistisk världsregering med NATO som världspolis.Till hjälp på väg dit agerar ”filantropen” George Soros hjälpgumma genom sin organisation OSF Open Society Foundation sponsrad av Rockefeller Foundation. Tilläggas kan att de flesta av västblockets makthavare är Bildebergare.

 20. Tonymalmqvist says:

  Inte för att jag vill låta som en trött gammal besserwisser, men med lite kännedom om den mänskliga naturen ska det mer till för att en mur ska falla för att… Väldans bra och läsvärt det du skriver!

 21. Mo says:

  Mjölner, ja och Sverige sitter sedan många år fast i dessa garn. Nätet börjar bli gammalt och slitet, dags att byta ut men inte lätt att hitta pålitliga fiskare. Ständiga bottennapp.

 22. Mjölner says:

  Peter är en hejare på att få till det. Lättförståeligt, trovärdigt och väl faktaunderbyggt. Själv har jag ingen journalistisk eller akademisk utbildning. Bara realen och teknisk skola samt arbete i databranschen som systemingenjör. Trots detta ger jag mig på att skriva inlägg här. De allra flesta som kommenterar i bloggen har något speciellt att bidra med vilket ökar spännvidden. Fiskargubben är ett fenomen att gräva info om MÖ-politik och händelser. I kväll tänker jag lägga in en kommentar som berör Sveriges förhållande till Nato. Om det passar.

 23. Mjölner says:

  Några ord om Nato. Sverige är ett land som inte röstar men ändå är dold medlem av Nato. Sveriges dubbelpolitik upphörde inte när kalla kriget tog slut. Det är stor skillnad hur Sverige agerar i säkerhetspolitiken och vad Svenska folket får veta. Ryssland (Sovjet) har alltid haft kännedom om det Svenska dubbelspelet och har förhållit sig avvaktande förutom DC3 och Catalinaaffären. Ubåtskränkningarna på 80-talet gav bara ett tydligt bevis för sannolikt ryskt spionage på Sverige. Karlskrona 27 oktober 81. Sverige hanterade den affären hastigt och valhänt. Man blev livrädd när det konstaterades att ubåten hade kärnvapen ombord. Regeringen Fälldin släppte iväg den ryska ubåten efter summariskt förhör med befälhavaren. Sverige har inte slutat spionera på Ryssland. Signalspaning pågår alltjämt, dygnet runt. Kan man tänka sig att både Finland och Sverige rapporterar resultaten till Nato. Washington har räknat Sverige som Natos sjuttonde medlem. Sverige förnekar kategoriskt allt samröre med Nato trots att allt mer fakta kommer i dagen. De svenska kontakterna med Nato under kalla kriget gick mestadels via Norges respektive Danmarks militära underrättelsetjänst. Dessa kontakter hölls strängt hemliga. Information till Nato gick även via engelska MI6 och CIA. På senare tid har en del doktorsavhandlingar offentliggjorts. Dessa belyser svensk samhörighet med Nato och avslöjar tidigare okänt material om Sveriges dubbelspel i säkerhetspolitiken. Detta faktum hjälper föga. Den säkerhetspolitiske utredaren Rolf Ekèus säger i ett uttalande, citat ”Nu vet vi att något dubbelspel inte förekom i neutralitetspolitikens bedrivande”, slut citat. Sverige blånekar alltså trots uppenbara fakta och bevis om motsatsen. Sverige och Finland är partnerländer till Nato genom Partnerskap för Fred sedan 1994. Sveriges regeringar (socialdemokratiska som borgeliga) har medvetet anpassat det Svenska försvaret efter Nato:s och EU:s militära samarbete. Vi minns den förre statsministerns uttalande om särintressen. Svensk säkerhetspolitik befinner sig långt från vad svenska folket tror den är. EU och Nato har ömsesidigt avtal hur man skall agera vid eventuella konflikter inom EU. Vi svenskar kan om det vill sig illa bli invaderade av Natotrupp och ockuperade av EU. Sverige är genom sitt skattesystem med höga marginalskatter och högt skattetryck ett idealiskt land för utövande av ekonomisk terror. Bit för bit raseras, inte utan protester, självklara samhällsfunktioner upphör, välfärden slutar fungera. Detta bäddar för kaos, anarki och i förlängning risk för allvarliga konflikter.
  Källa: Den dolda alliansen, Mikael Holmström, Atlantis.

  • peterkrabbe says:

   Det finns stor anledning att granska regeringens avtal med NATO. Dessa är uppdelade på flera avtal och regelverk inom många områden anpassas nu direkt för att passa en anslutning till NATO. Idag är det Värdlandsavtalet som gäller, detta bygger i sin tur på Samförståndsavtalet. Det är först när man går ner på detaljnivå som man kan få en uppfattning om konsekvenserna. Detta gäller exempelvis för Skyddslagen, som bl.a. reglerar rätten för NATO att ta svensk mark i anspråk för högkvarter och övningsområden. Naturligtvis håller man hemligt vilka områden som diskuteras, trots att detta kommer att fundamental betydelse för de svenskar som redan bor där. Utländsk trupp där kommer att få immunitet i många avseenden.
   Regeringen försvarar sig med att det kommer att krävas särskilda beslut för att kunna börja utnyttja regelverket, men går inte in på frågan om vem som skall få ge sådana tillstånd. SD har i en reservation krävt att det skall vara Sveriges Riksdag, men fått sina invändningar avvisade. Risken är med andra ord att besluten fattas av militära tjänstemän eller regeringsledamöter, som alla befinner sig i en utsatt situation för ”påverkan”.
   Det finns mycket att tillägga om detta, men min dator låses när jag söker på regeringens informationssidor, så jag får återkomma!

  • ragnhild says:

   Ingen överraskning. Naturligvis er de alle nordiske land i Natos famn. Men viktig å få det ut; takkar.

   Vi ”har da seriøse politikere som vet hvordan styre et land, og et kontinent til ruin for å legge til rette for herre/slave regimet NWO”.
   Blir europas befolkning servert på et fat, utryddet? Svaret er klart, på den ene eller andre måten blir vi det iflg. meg. Men jeg gir aldri opp håpet, det finnes; om at så ikke skjer, at krefter som kan utgjøre en forskjell kommer til. Demokratiske krefter som står støtt, og IKKE lar seg påvirke av forslag som undergraver landets suverenitet ref. landets grunnlover – og slik underlegger seg psykopatiske landsødeleggeres makt-/profittjakt. En jakt de driver for sin fornøyelsesskyld.

   Deres følgere ber sin aftensbønn som går slik:

   O´hellige oliga.., se i nåde til meg når jeg har utspilt min rolle som politiker. Din makt og ære, i evighet; din trofaste tjener i lust og nød!

   Psykopater i styre og stell, fungerende slike er å be om katastrofe – også en uoverkommelig slik. Spyttslikkere har en liknende posisjon, kanskje de ikke drives av mangel på empati, men likefullt er deres drivkrefter landsødeleggende. Det er hva vi ser idag.

 24. ragnhild says:

  Får jeg tipse om noe både komisk og intressant:

  http://cluborlov.blogspot.no/2017/11/why-kremlin-trolls-always-win.html

  Først det komiske (fra Ukraina). Dernest dumsnutene som tror seg så viktige at de kan komme med det meste.

  Deretter inviteres vi over til ”the Saker”; han vokste opp som anti-kommunist i Sovjetunionen: spennende lesning. Enjoy.

 25. Mjölner says:

  Vi får kämpa på och försöka komma åt hängslena och svångremmen som håller uppe regeringens byxor. Jag har inte bråkdelen av den energi och grävarinstinkt som du har. Försöker bidra med det lilla. När utrikesminister Margot Wallström fräckt påstår att inget fel har gjorts när Sverige kandiderade till säkerhetsrådet är hon ute på tunn is. KU har helt annan åsikt och budskapen korsar varandra. Wallström har tydligen inte ens orkat läsa KU:s utlåtande. I Ku:s och JO:s granskning av rikdagsåret 2016/2017 riktades hård kritik mot UD:s agerande. Vi får se om de hemliga 900 sidorna kan skingra maskeringsröken. UD och Business Sweden har gjort en affärs/religiös resa med en märklig samling delegater till Azerbadjan (se ledarsidorna).Vad föranleder en sådan resa? Med nuvarande regering kan vi förvänta oss precis vad som helst. Gäller förmodligen även kommande. Det enda vi säkert vet, utfrysningen av SD blir fortsatt prio ett.

 26. ragnhild says:

  Såkalt ”vennskap” kan være til nytte for så mye. Iblant kjenner man tilhørighet via felles ideologi.
  Avbildet her i lenken: Ukrainske nazister møter sine frender i Nato (avbildet).

  http://www.voltairenet.org/article196854.html

 27. Kjell Lindmark says:

  Krigstrummornas muller ökar i styrka för varje dag. USA:s senaste utspel att flytta sin ambassad från Tel Aviv till Jerusalem kan leda till att striderna i Mellanöstern blossar upp igen. Vapenflödet fortsätter in i Afghanistan och Östeuropa. Nya stora militära muskler visas upp i och runt Koreahalvön. Här hemma försöker våra folkvalda att strypa det fria ordet och informationsflödet på internet. Sverige fortsätter att spela under täcket med NATO trots att täcket mer eller mindre halkat av. Ryssland nekas medverka i OS och tonläget höjs i på den internationella arenan.

  Inga proteströrelser synes ännu, vi sover i allsköns ro medan TV-såporna och sporten vaggar oss till sömns, veckobesöken på Bolaget kan ännu göras med idel välfyllda hyllor. Inga debatter om världsläget förekommer, om det inte handlar om att racka ner på Ryssland, Kina och Iran. Inga djuplodande analyser om vad som sker inför våra ögon, utan media koncentrerar sig på bantningstekniker, och eller hur man utvecklar sexlivet, vilken kändis som gjort vad och vad kungafamiljen har för sig. Sov gott svenska folk snart finns inget Sverige kvar, EU har lagt in högsta växeln för att under nästa sommar ta ifrån oss den sista rest av självbestämmande vi fortfarande har.

  Krigshetsarna har fritt spelrum och nästa år 2018 skulle vi ha kunnat minnas första världskrigets slut, men får kanske istället uppleva det tredje veva igång. Då lär det vara slut med fredagsgroggen och billig tv-underhållning, då kanske vi vaknar till och undrar vad fan som hände.

 28. Mo says:

  Trumps agerande kanske tvingar parterna till förhandlingsbordet, men det gillar inte FN som vill vara den stora fredsmedlaren.

  • Alve says:

   Mo, jag tänkte precis som du. Det är väl i detta läge man ska göra en ”tvåstats-lösning” på riktigt! De inblandade har sina respektive regeringar i olika delar av Jerusalem, why not?
   Om muslimerna motsätter sig detta – varför gör dom det? Tänk om alla israeler flyttade från landet, vad skulle Palestinierna leva av då? Internationellt bistånd?
   Jag tror Trumps drag är genialt, de som klagar – förklara er, men många journalister nu för tiden verkar inte ha några relevanta frågor att ställa…
   Det vore bra också om man kunde få tyst på Margot W…

   • peterkrabbe says:

    Israels problem är fortfarande olösligt. En enstatslösning innebär undergången för judarna som då via en demokratisk arabisk majoritet kommer att förlora makten i sitt eget land, lite som den framtid vi också har i Sverige fastän naturligtvis värre i ett land som ligger i Mellanöstern. En tvåstatslösning är omöjlig så länge som muslimerna kräver att judarna skall utplånas. Att då ge ett Palestina självstyre med rätt att bygga upp en egen armé vore ju självmord, skulle vi acceptera ett självständigt, muslimskt Uppland som omedelbart bygger upp robotramper i gränsen mot Stockholm?
    Jag tror att det börjar komma en konsensus hos sunnimuslimerna att acceptera Israels existens, däremot är shiamuslimerna fortsatt dödsfiender till Israel. Man inser att ett fredsavtal som garanterar Israel en plats i Mellanöstern med öppna gränser också i praktiken kommer att innebära ett dominerande inflytande över regionen enligt den modell som Storisrael förespråkar. Handel och ekonomi är oftast ett bättre sätt att få kontroll än krig, där får nog alla inse att judarna är bäst…

    • Alve says:

     Nej, jag tycker inte att alla invandrade muslimer har rätt att ta över vårt land Sverige men det kommer troligen att ske ändå p.g.a våra korkade politiker. Om jag är rätt ute så finns Abbas på västbanken idag(?) men palestinierna har ju tillgång till Jerusalem eftersom de använder den gamla moskén. Att de skulle få tillåtelse att bygga upp robotramper, naturligtvis inte. Trots allt hat – vem har mest nytta av vem?

  • Anna says:

   Jag tror inte längre att Trump tänker i termer som tex. diplomati! Vi har upplevt snarare ett år av de värsta hotscenarier om krig, upprustning och öppna provokationer. Den senaste Provokationen om Jerusalem har sannolikt ett syfte att gå över till plan ”B” som betyder att skapa den efterlängtade kaoset på MÖ-n -som hittills har uteblivit tack vare ryssarnars diplomatiska begåvning- där alla MÖ-länder indragna i religiösa eller väpnade konflikter mot varandra!
   Det är inte Israels befolkning som önskade omflytta statens huvudstad till Jerusalem. Vanliga israeler som bor i detta helvetet vet mycket väl vad som kommer att hända när de uppretade palestinier tar ut sina hämndattacker på civila ! Och det vet även NEOCON-Zionist maffian i Washington/Pentagon! Men de vill ha krig! Ett krig där USA har skaffat sig ytterligare en gång till legitimitet att angriga, beblanda sig i en Konflikt – denna gången till Israels försvar! En perfekt möjlighet att komma åt Iran och även ”avsluta jobbet” i Syrien.
   Zionisterna har offrat judarna redan en gång tidigare, nämligen i 30-talet! Zionisternas makt var omfattande redan då som satt Europa i gungning och som även här beskrivs imformativt:
   ”Long before the Hitler government began restricting the rights of the German Jews, the leaders of the worldwide Jewish community formally declared war on the ”New Germany” at a time when the U.S. government and even the Jewish leaders in Germany were urging caution in dealing with the new Hitler regime.”
   https://www.wintersonnenwende.com/scriptorium/english/archives/articles/jdecwar.html

   Min naiva fråga är: Hur var det möjligt att denna mäktiga Organisation har inte aktivt avslöjat de påstådda K-läger som uppstod i Polen redan före 1940? Varför har de inte protesterat när deporteringen av judar påbörjades och i praktiken pågått utan något hinder mellan 1940-45? En Organisation som med handelsbojkott mot Tyskland kan tvinga en så kraftfull ekonomi på knä men samtidigt ”uppför sig” väldigt tyst och ”diskret” när den egna folket utsätts för massförintelse?

   Har dessa makter är beredda att offra Israels befolkning för att behålla makten och inflytandet på MÖ-n? Jag är övertygad att de kommer att göra………

   • Savalle says:

    När det gäller Trump och Mellanöstern finns det en person som spelar en extremt viktig roll, Trumps svärson:

    Jared Kushner

    Denna Soros-skyddsling är enormt suspekt i mina ögon! Se den hä korta dokumentären om Kushner och koppla det till USA:s nuvarande president och Mellanöstern. Kusligt, eller hur?

 29. Mo says:

  Kanske omgivande arabländer snart tröttnar på det ofogliga Palestina inte minst nu när Hamas visar upp sin mörka terrorism och uppmanar till ny intifada, vem vill stödja detta i denna blödande region. Och muslimerna har redan sina 2 heliga städer, vad berättigar dem till en 3:e ? Den som gapar efter mycket. Konstantinopels öde icke att förglömma.

 30. Äntligen ett riktigt alternativ till Youtube som tar ner filmer som inte redovisar den offentliga versionen och till och med stänger ner hela kanaler (men tillåter sexanspelningar till barn i tecknade filmer, inkonsekvent är bara förnamnet). Men nu finns ett riktigt alternativ, besök gärna sidan, jag bifogar tre länkar, på olika ämnen. https://153news.net/

  Operation High Jump; Journey to Antarctica to find the Dome (2)
  https://153news.net/watch_video.php?v=XMA44R17X2GY

  Exposing Human Programming
  https://153news.net/watch_video.php?v=MOKDU4B5H6KY

  Oklahoma City Bombing – Whistleblower Cody Snodgres
  https://153news.net/watch_video.php?v=U4MG8SHYK2NH

 31. Fiskargubben says:

  Det rapporteras att president Putin ställer upp för omval. Saken är helt klar. Engelsk översättning. Klicka bakåt om videon inte börjar från början.

  Putin kan bara en gång till i livet väljas till president, enligt den nya konstitutionen. Det gör att några väntade att han skulle släppa fram en ungdom och ta över i nästa val om det gick illa. En försäkring typisk för Putin.

  Förutom de vanliga konkurrenterna har några nya tillkommit. Två kvinnor, Sobjak och Gordon, ställer kanske upp. En kvinnlig porrstjärna gör det också och visar upp sig i underkläder. Titov företräder företagarna och vill att kriminella ryssar i utlandet ska benådas. Sobjak vill lämna tillbaka Krim till Ukraina. En oligark vill ställa upp. En ganska konstig opposition för de som vet hur ryssarna tänker. Det gamla kommunistpartiet har konkurrens av ett annat.

  Sovjetunionen försvagades av åldriga ledare på slutet. Putin är inte lastgammal, men han har långa arbetsdagar och ett minimalt familjeliv. Putin vet mer än vad vi gör och kan förstås ha goda skäl att ställa upp igen.

  Måste kronprinsen stå på tillväxt? En möjlig kronprins är ansvarig för Roskosmos och får kritik för flera misslyckanden. Shoigu kanske behövs som försvarsminister i orostider. Andra namn har också nämnts.

  Krisen i Ukraina var bland det farligaste jag har sett, men president Putin undvek fällan. Ni vet säkert att Ryssland anklagades för att ha skjutit ned ett passagerarplan och några dagar senare dömdes Ryssland att betala 50 miljarder dollar för det som hände oljebolaget Yukos. Det fastslogs senare att domstolen inte hade jurisdiktion. Holland har fastslagit att Ryssland var skyldigt. En hög ukrainsk officer, som sade upp sig i protest, berättar här att Ukraina sköt ned planet. Ingen översättning, tyvärr, men våra kära underrättelsetjänster har inga problem med det och kan informera våra politiker. De skriker förstås och anklagar Ukraina? Knappast.

  Jag har ingen bra källa, men det sägs att MBS vill att palestinierna ska nöja sig med en förort, inte hela östra Jerusalem.

  • Mjölner says:

   Att Putin ställer upp för omval meddelades på svensk nätmedia i förrgår den 6dec av Samhällsnytt. Han har då sex år på sig att mönstra efterträdare. Vad som stundar i MÖ kan vi bara gissa. Bråk kommer det att bli.

 32. Fiskargubben says:

  Titta på det här. Snart är det väl bloggarna som drabbas. Vad hette den berömde tyska pastorn? Niemöller? Han sade att han inte reagerade när makten tog den en efter den andre och när han greps fanns ingen kvar att försvara honom.

  Staten: Kriminalisera journalistik som ”skadar” Sverige

  http://www.friatider.se/staten-kriminalisera-journalistik-som-skadar-sverige

  • peterkrabbe says:

   Detta är ju komplett vansinne! Finns det inga gränser för idiotin? Om inte svenska folket inser att gränsen är nådd finns ju ingen annan möjlighet än att emigrera. Kanske det man vill…

   • Martin T says:

    Javisst är det komplett vansinne – som så mycket annat i detta snart helt förstörda land. Nästa fråga blir givetvis; hur länge kommer det vara tillåtet/möjligt att emigrera? Att föra ut kapital? Att resa ut ur landet?

   • Mjölner says:

    Den äppelkindade figuren till höger på Newsvoice bild är vår regerings Nato- springpojke. Han har med en klockas regelbundenhet ränt i Natos och Pentagons korridorer överväldigat imponerad av det amerikanska militära brasset. Det var av stor vikt för regeringen att ljuga honom fri från transportskandalen för att behålla kontinuiteten i kontakterna med Nato och Pentagon. Svenska regeringar har sedan kalla krigets slut inte upphört att sälja ut landets alla hemligheter till de Amerikanska administrationerna. Vi får se om Peter kan gräva fram fler detaljer om Sveriges avtal och engagemang i natocirkusen. Avtal som troligen med avsikt är kryptiskt formulerade för att vilseleda allmänheten. Vår utrikesminister avslöjar en hisnande brist på diplomatisk kompetens och timing. Just nu försöker hon ljuga sig fri från oegentligheter i samband med kampanjen till säkerhetsrådet. Denna kvinna är till stor skada för Sverige och borde buras in med hänvisning till den föreslagna lagen. Nationen Sverige har och har haft amerikansk strypkoppel sedan sent fyrtiotal.

  • Savalle says:

   Vi måste oskadliggöra dessa fullständigt skenande Globalist-tjänarna som infiltrerats in i vår statsledning. De försöker att ändra lagarna – mot vår grundlag! -så att de kan införa diktatur!

   Du är det dags att reagera!!!!!!!

  • Savalle says:

   Martin Niemöllers poem:

   First they came for the Socialists, and I did not speak out—
   Because I was not a Socialist.

   Then they came for the Trade Unionists, and I did not speak out—
   Because I was not a Trade Unionist.

   Then they came for the Jews, and I did not speak out—
   Because I was not a Jew.

   Then they came for me—and there was no one left to speak for me.

 33. De är till och med beredda att ändra grundlagen.

  Massmediernas nyheter kan straffas som spioneri
  Svenska massmedier som avslöjar nyheter som skadar Sveriges relationer till andra länder och organisationer ska kunna dömas för spioneri.
  https://www.dn.se/arkiv/nyheter/massmediernas-nyheter-kan-straffas-som-spioneri/

  http://www.friatider.se/staten-kriminalisera-journalistik-som-skadar-sverige
  Lagen är tänkt att bli verklighet genom ändringar i Sveriges grundlagar, närmare bestämt i både tryckfrihetsförordningen och yttrandefrihetsgrundlagen.

  Superbra om de anlägda brända i Californien / Energy weapon.
  Agenda 21 – Bränderna i Californien.
  Sage of Quay Jamie Lee Behind the Scenes of Hurricane Harvey and the CA Fires
  https://153news.net/watch_video.php?v=4WMR34X8S513

 34. Uttrycket: Disaster capitalism – är riktigt bra. Det är inte frågan om folk som vill hjälpa till. De vill tjäna pengar. Uttrycket är applicerbart här i Sverige – med alla självutnämnda godhetsapostlar.

 35. ragnhild says:

  Imperialisme = monopol-kapitalisme. Herunder, en som kjente på abstinens da det ble en pause i imperialistisk krigføring. Heldigvis ble landsødeleggelsene, og myrderiene raskt tatt opp igjen.

  https://www.counterpunch.org/2017/12/08/we-the-sheeple-the-blind-reading-the-blind/

  Denne artikkelen er virkelig god. Ønsker dere alle en riktig god helg, søke ta litt pause, iallefall litt fra hva vi må samle oss av kunnskap, den skal gjøre en sterk heter det… søke iallefall fortrenge den skingrende falske musikken våre europeiske politikere prøver å sjarmere oss med. De øvde aldri, men andre øvde seg på dem/politikerne; resultatet kjenner vi på idag – de av oss som ikke sover. Den støyen gir tanker om flukt … seriøst.

 36. Mo says:

  Så kommer snart den dagen när samhället äger dig och dina tankar. När rädslan sprider sig för att du skall tycka och säga fel för då må du kastas ut till din ensamhet i ett allt kallare och mörkare land. Ett skratt hamnar fel ett ord missförstås och blir till en kränkning. Den förlamande tystnaden sprider sig och människan förlorar sig själv. Det fanns en gång ett ord som ingen då längre förstå, lycklig, vad är det ? Men då är det bäst att i tid fånga lyckan och följa med när hon lämnar landet. Så dystert det blir att ge upp det vackra en gång så stolta Sverige.

  • ragnhild says:

   Poetisk ditt frie ord; ”…… fånga lyckan og bli med när hon lämnar landet … ”. Vårt fedreland skulle ingen få lov til å ta fra oss. Imperialismens ansikt er stygt. Med hvilken rett. Jeg stiller det ikke som et spørsmål, da den ”retten” ikke finnes – den er bare oppfunnet i grådighetenes selskaper. Eks. er Fabian-nettverket. ”Save Britain know”. Disse mengder av nettverk er og har vært zionistenes måte å skaffe seg makt, konsensus-skapende som de er, alt mens de dømmer eierne av land til evig fattigdom, uten håp som vi ser i Sør og Øst. Vestens dekadense og BIG INDUSTRI er på sitt vis ille det med, den tar alt for mange liv.

   Vi har med mentaliteter renset for medmenneskelighet; falskspill er deres kjennetegn.

   Takk for ordene dine.

 37. Mjölner says:

  Har läst lite om Nato på Wikipedia. När det gäller Värdlandsavtalet med Nato står det att Sverige vid eventuell inbjudan till Nato att utnyttja Svensk mark inte regleras i själva avtalet. Detta kommer att när det gäller militära förflyttningar och baseringsområden regleras i efterkommande tilläggsdokument som i normalfallet kommer att hemligstämplas. Frågan om kärnvapen på Svensk mark har helt utelämnats. Regeringen försvarar sig med formuleringen, ”värdlandsavtalet ger inte Nato rätt att vistas eller verka på Svenskt territorium utan föregående Svenskt beslut om detta”. Goddag yxskaft. Avtalet kom till och realiserades utan offentlig debatt samtidigt som någon diskussion om Sveriges alliansfrihet ej kom till stånd. Snacket om svenska beslut vid inbjudan till Nato är ren bullshit.

 38. Mjölner says:

  Mera Nato
  Den Svenska regeringen har hamnat i egen grop när man röstade för konventionen mot kärnvapen i FN. Förslaget om kärnvapenförbud gick igenom vid röstning i generalförsamlingen. Det visar sig sedan att det finns delade meningar inom regeringen när ratificering av konventionen kommer på tal. På vanligt socialdemokratiskt vis begravdes frågan i en utredning som påpassligt skall bli klar någon månad efter valet 2018. USA och övriga Nato-länder röstade mot kärnvapenförbud. Senare har dessa aktörer öppet hotat de samarbetspartners som röstat ja till förbud (däribland Sverige) vad som kommer ske om man ratificerar förbudskonventionen. Varningen tyck ha tagits på allvar. Hultqvist den svenske försvarsministern har anat faran att mista sin ”snuttefilt”. För att i någon mån blidka husse föreslog Hultqvist vid Natos Helsingforsmöte att Sverige köper det amerikanska robotsystemet patriot för ca 30 miljarder kronor. Enligt förståsigpåare dyrt, gammalmodig och svårt att uppdatera. Den amerikanske försvarsministern James Mattis har, enligt SvD reportern i Bryssel, överlämnat ett ”hemligt brev” till den svenska Mp/S-regeringen. I brevet anges vad som kommer ske om Sverige ratificerar FN-konventionen mot kärnvapen. Bland annat kommer Sverige förlora sin särskilda ställning som nära partnerland till alliansen Nato inom ramen för det så kallade Enhanced Oportunity Proramme (EOP). Kärnvapen är en central faktor i Natos militära doktrin. Brevet skickades i augusti 2017. Sveriges EOP-satus gick ut i oktober utan att ha förnyats. Svenska Freds säger sig inte släppa frågan om värdlandsavtalet med tanke på de särskilda tilläggsavtalen som kommer att upprättas. Finland har i dag 57 hemliga tilläggsavtal.

  • peterkrabbe says:

   Bra jobbat! Få svenskar inser hur insyltade vi egentligen är i NATO. Naturligtvis gör man allt för att dölja detta inför valet, eftersom folkmajoriteten tycks vara emot en NATO-anslutning – på goda grunder. Ännu mer motståndare skulle man bli om man fick klart för sig att man kanske bor i ett område som får amerikansk överhöghet under en framprovocerad krissituation. Att väljarna inte får denna information är horribelt, försvarsmakten vet exakt vad det handlar om. NATO:s personal kommer i Sverige att få immunitet i de flesta fall som gäller svensk lag.

 39. Mjölner says:

  Tackar mjukast. Visst är det anmärkningsvärt med denna okunskap ointresse och faktaresistens. Nato och EU ingår i globalisternas verktygslåda för underkuvande av Europas suveräna stater. De icke folkvalda dignitärerna i Bryssel försöker påskynda processen. Det är bråttom nu innan någon får för sig att följa England ut ur EU. I detta spel utgör Nato ett tydligt och farligt hot. Den interna militära vännen kan plötsligt byta skepnad till fiende. Nu hoppas jag Fiskargubben och alla andra fortsätter kommentera i den här tråden.

 40. Mjölner says:

  Hela västvärlden har nu gått samman och vill skjuta budbäraren, d. v. s. den amerikanska presidenten. Till och med Putin mumlade något om olämpligheten att flytta ambassaden just nu. Inte ett pip hördes när Ryssarna flyttade till Jerusalem. Trump har endast verkställt en tidigare av kongressen stiftad lag som Bill Klanten Clinton vägrade skriva under. Obama tordes tydligen inte. Nu när Trump sätter en av kongressen stiftad lag i kraft ylar man. Varför skall muslimerna ha tre heliga städer varav en i Israel. Nu diskuteras judar i media. Antagligen för att ta bort uppmärksamheten från islam. Konflikten i Levanten mellan Israel och palestinier är olöslig då en av parterna säger sig vilja utplåna den andre. Hur de övriga motsättningarna kommer att hanteras står skrivet i stjärnorna. Man påstår att IS nu är en spillra av sitt forna kapacitet. Frågan är om det finns ledarskap kvar att organisera någon terror i Europa. Kanske det finns en dold invandrad reserv som gömt sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: