En nyårshälsning till er alla!

När nu det innevarande året går mot sitt slut och det nya otåligt står och väntar utanför dörren, är det dags för mig att tacka alla som medverkat till att göra min blogg läsvärd och värd att följa, vilket jag hoppas att flertalet som gör det tycker. Den inofficiella ”tidningsredaktion” som spontant uppstått genom deltagandet av alla duktiga och välinformerade kommentatorer, har gett bloggen ett nyhetsflöde som jag ensam aldrig hade kunnat eller orkat leverera.

Tillsammans har vi då ett avgörande år framför oss, kanske det viktigaste i svensk politisk historia, med höstens riksdagsval som slutpunkt. Jag säger slutpunkt, för om inte vårt land nu får riksdagspolitiker med kraft, kunskap och integritet nog för att radikalt förändra politiken i en riktning som gynnar dess invånare kommer den kommande fyraårsperioden att oåterkalleligt driva oss över stupet.

Ta därför väl vara på de nio månader som återstår för att rensa upp i vårt eget träsk, vår egen Deep State, fyllt av korrumperade toppolitiker som svurit trohet åt globalismens förgörande krafter, utrotningen av nationalstaten och dess demokrati och i lika hög grad utrotningen av vårt både fysiska och psykiska kulturarv, genom att öppna dörrarna för dem som inget hellre vill än att utplåna oss.

Aldrig tidigare har vårt land varit utsatt för ett allvarligare hot, ett hot som har som främsta syfte att dela vår befolkning i en liten förmögen och privilegierad elit och en ekonomiskt förslavad, arbetande och underdånig anonym massa utan inflytande. Sverige håller på att förvandlas till ett pilotprojekt för globalismen. När länder som Polen, Ungern och Österrike vägrar att ge upp sin suveränitet, väl medvetna om den nya europeiska totalitära socialismens avigsidor, går svenskarna med bindel för ögonen mot graven.

När vi ser EU:s ledare, fyllbulten Juncker, ragla fram, oförmögen att ens följa den röda mattan, kan väl knappast parallellen till hans tidigare sovjetiska motsvarighet Jeltsin bli tydligare? Frågar aldrig någon sig varför ett fyllo får leda EU? Precis som gamarna satt och väntade på att Jeltsin skulle lämna ett Sovjet i spillror, sitter samma gamar nu och väntar på att få kalasa på ett sönderfallande EU. Detta är själva ouvertyren till globalismens omstrukturering av EU till en amerikansk lydstat där allt nationellt motstånd är saklöst utrotat. Vi lär dock knappast få se någon Putin som stiger fram som räddaren i nöden, en sådan person finns inte i EU.

Om inte EU:s ledning, till brädden fylld av gamla kommunister och nazister, får en annan sammansättning som bättre motsvarar den framväxande medvetenheten om globalismens agenda, kommer EU inte bara att förlora britterna utan också de forna öststaterna. Friedmans hypotetiska Europakarta kommer allt närmare verkligheten. Var kommer Sverige att befinna sig i detta skeende? Lierat med globalisternas Merkel och Macron, eller på väg ut i världen tillsammans med England? Att vi skulle ha fått plats i framtidens handelsallianser med Asiens stormakter är väl knappast att hoppas på, åtminstone inte innan svetsarens blåslampa har slocknat. Tyvärr finns inget annat ljus heller att tillgå, undantaget polisbilarnas blåljus.

Som ni alla redan vet framstår jag som Pessimisten, medan allas vår Sture är den obotlige Optimisten. Skillnaden mellan oss är egentligen bara att jag förväntar mig ingen förändring om inte vi själva, människorna som lever och verkar på vår jord, tar saken i våra egna händer och konkret styr allt till det bättre. Sture förutsätter hjälp från ovan. Detta vore ju önskvärt men är inget som jag kan ta för givet. Låt oss ändå hoppas att vi båda, var och en på sitt sätt, kan bidra till de förändringar som måste komma före nästa årsskifte. Fram till dess kommer jag att fortsätta med att försöka förklara vad globalismen är för något och vad den konkret innebär för oss alla.

Därmed önskar jag alla ett Gott Nytt År och hoppas att vi ses igen även fortsättningsvis!

Peter Krabbe

114 Responses to En nyårshälsning till er alla!

 1. annicaaktiv says:

  Jag är glad och tacksam att fakta kommer fram i dagsljuset! Gott Nytt År Krabbe 🙂

 2. SasjaL says:

  TPX (Trump, Putin och Xi) verkar troligen ha något på gång. Oligarkin bävar och kommer att göra allt för att sabotera.

  • ragnhild says:

   Det må vi regne med. Det blir ”krig”. Men hvem har sagt at det blir fredelig. Jeg tenker, risikoen er vel verd å ta, det handler om våre etterkommeres framtid. Er vi heldige, så (hvem vet) så overvinner folk frykten, feigheten, står opp for folk og fedreland. Slik kan det gå bedre enn ventet 🙂

   Alltid freidig når du går
   veier Gud tør kjenne,
   selv om du til målet når
   først ved verdens ende!

   Aldri redd for mørkets makt!
   Stjernene vil lyse;
   med et Fadervår i pakt
   skal du aldri gyse.

   Kjemp for alt hva du har kjært,
   dø om så det gjelder!
   Da er livet ei så svært,
   døden ikke heller.

   Siste verset er jeg spesielt glad for, det ”taler” til meg. Jeg deler ikke den kristne tro, men for meg er den en verdifull gave jeg fikk med meg på veien, troen forsvant stille og rolig, men mange verdier lever videre.

  • Loa says:

   Former CIA Robert David Steele – Trump, Putin & XI Must CRUSH The Deep State – Radio Snaga Naroda

   Fantastisk intervjuerska med spikraka frågor.

   • Savalle says:

    Det här är verkligen en enormt klargörande och viktig intervju – och jag uppmanar er alla här att ta del av den!

 3. Mona Luchi says:

  Jag ser fram emot att följa dig nästa år också. Önskar dig och oss alla ett Nytt Gott År. Men är också en pessimist.

 4. Sture says:

  @Peter Krabbe,
  jag betraktar faktiskt inte dig som pessimist och jag tror inte att någon annan på denna blogg heller gör det. Ty vore du det så skulle du inte driva denna blogg – som är den överlägset intressantaste tack vare ditt mod, din öppenhet, intelligens och ärlighet. Det är ändå du som tillåter oss människor med helt olika livsåskådningar att debattera med varandra på ett vänligt och respektfullt sätt. Det är din förtjänst. Alla bloggar gör inte det – varför dessa blivit betydligt mindre intressanta.
  Så med din tillåtelse så kommer säkert ”allas vår Sture” att argumentera på ungefär samma sätt som tidigare.

 5. danosterlund says:

  Tack till dig också och till allt du delat med oss, intresserade och engagerade medborgare!
  Vi ser alla fram emot dina kommande informerande inlägg i olika debatter.
  Gott Nytt År
  Dan Österlund

 6. Tack, ja låt oss hoppas att alla förnuftiga kloka svenskar inser att det behövs nya tider from nästa val om vi, våra barn och barnbarn ska kunna behålla nationen Sverige, vårt hemland. Gott Nytt År

 7. Kenneth says:

  Det finns inget av de åtta partierna i riksdagen som kommer att försöka frigöra sig från Zionismens agenda. SD hoppas en del på, dock är de det mest Zionistiska partiet och är skapade endast för att de andra partierna och media ska ha något att peka på som nåt hemskt. En kontrollerad opposition som finns endast som en distraktion är de. Sveriges enda chans är att Polis och militär genomför en statskupp, något som är så osannolikt att det inte är mätbart. Vanliga människor kan inte göra något, därför är allt hopp är ute.

  • heraldikern says:

   Det enda som kan få egentlig betydelse är att ett nytt parti bildas som lägger sig mellan 7-klövern och SD. Alltså utan nazistiska inslag. Men med SDs invandringspolitik. I övrigt kan man plocka det ”bästa” ur alla de övriga partierna. Ett sånt parti kan naturligtvis inte nå en majoritet men det skulle kunna samla upp alla de röster som idag ändå röster på ett 7-klöverparti men som gilar SDs migrationspolitik men inte tillräckliugt för att rösta på SD. Det skulle också ta en del röster från SD som ogillar SDs nazistanknytning men som ändå anser att deras migrationspolitik är viktigare! Jag är för dåligt informerad huruvuda det är försent nu, men det skulle i så fall ha varit den enda utvägen! Ett sånt parti skulle kunna få 18-20% och med det tillsammans med SD kunna utgöra en verklig maktfaktor.

   • Alve says:

    Heraldikern: SD har inte mer nazistiska/rasistiska rötter än 7-klövern-partierna eftersom där funnits rasism, nazism och kommunism (finns fortfarande). Det är MSM (de stora medierna inkl SvT) som ständigt basunerar ut propaganda mot SD eftersom 7-klövern och medierna är skiträdda för SD. De har t.ex haft rätt om den galna invandringen hela tiden och att vi bör gå ur EU innan det är försent.

    • heraldikern says:

     Jag är fullt medveten om allt det du skriver. Men det hjälper inte då hela etablissemanget och hela (i stort sett) medievärlden hela tiden trumpetar att SD är ett främlingsfientligt nazistiskt parti. Och när vår Statsminister kan stå i TV och ostoppad häva ur sig att SD är ett nazistiskr, rasistisklt parti, då påverkar det så till den milda grad att väldigt många människor som absolut inte vill ha denna massinvällande ström av ekonomiska migranter, ändå inte kommer att rösta på SD därför att dom tror på Statsministern och medierna!

   • peterkrabbe says:

    Ett sådant parti finns redan, det heter Medborgerlig Samling och är bildat under 2017. I ledningen sitter en av mina söner, Mons Krabbe, som också skrivit delar av partiprogrammet. I ett nybildat parti finns det dock många som vill vara med och bestämma och – som jag ser det – lär det dröja till våren innan man enats om ett i alla avseenden dugligt program. Så finns där exempelvis en högre militär som förordar en anslutning till NATO och en lantbrukare som vill ha utökad användning av glyfosat och andra miljögifter. Det finns dock hopp om att dessa två inser att verkligheten är större än det egna förnuftet och att partiprogrammet blir funktionsdugligt i god tid innan valet.

    • bob says:

     Finns ytteligare ett nytt parti på horisonten, som har mycket bra partiprogram, nämligen http://www.folkhemmetsverige.se/. För att partiet ska kunna ställa upp i nästa val (http://folkhemmetsverige.se/wp-content/uploads/2017/12/Upprop.pdf) behövs det bara 1500 underskrifter (http://folkhemmetsverige.se/wp-content/uploads/2017/12/Namnunderskrifter.pdf). Eftersom vi inte har något att förlora längre, tycker jag att vi borde engagera oss och visa detta partiet vårt stöd.

     Annars tack Peter för din kunskap som du delar med oss och upplyser oss om den verklighet som alla borde inse är äkta.

     Gott Nytt År till alla medmänniskor som kämpar för bättre framtid.

    • Is This Me says:

     Har sneglat lite på Medborgerlig Samling men tyvärr är partiordföranden Ilan Sadé jude och med den kunskap jag idag har om det ”utvalda folket” och hur de agerar på världsarenan så betackar jag mig, nu blir jag såklart direkt stämplad som antisemit.

     Däremot finns ett annat alternativ som är Direktdemokraterna och enligt min uppfattning så är det så här en demokrati ska bedrivas. Med fakta vet vi att politikerna är styrda och fattar hela tiden felaktiga beslut så därför ska de inte tillåtas fatta beslut de ska bara verkställa folkets beslut.

    • heraldikern says:

     Jag är medveten om MS-partiet men kan som du själv påpekar inte se att dom skulle kunna enas i en regering eller ens som delar av en samregering! Därtill är det för mycket som dom inte kommer att kunna ena sig om!

     • peterkrabbe says:

      MED kan naturligtvis inte bli något annat än ett vågmästarparti om man kommer över 4%_spärren. Det viktiga är att man är öppen för samarbete med SD och då möjligen kan locka över de väljare inom fyrklövern som förstår att en borgerlig regering är otänkbar utan samarbete med SD. Nazistargumentet går inte att applicera på MED, särskilt inte när partiledaren Sade är jude. Förstå logiken i upplägget! MED ligger politiskt mellan SD och M och skall vara kopplingen mellan dessa parter för att få ordning på invandringspolitiken. Tänk regering med SD + MED + M, kan gå om MED blir tillräckligt stora.

      • Alve says:

       Varför skulle M (med Ulf K vid rodret – f.d. ”kompis” med Reinfeldt) helt plötsligt samarbeta med SD bara för att MED eventuellt kommer med som riksdagsparti??? Långsökt tycker jag men Peter – förklara gärna närmare.

       • peterkrabbe says:

        Det finns tre utvecklingslinjer i svensk politik inför valet. Den första är att nuvarande vänsterkoalition behåller sin position som största block. Det värsta för Sverige. Den andra är att vi får en mittenkoalition med S, C och L med passivt stöd från V och Mp (om de finns kvar). Lika illa, nästan värre. Den tredje är högeralternativet, som i Österrike. SD kan aldrig få majoritet i någon form, deras topp ligger sannolikt i intervallet 20- 25%, vilket då också förutsätter utrensning av tokstollar som Ekeroth och inflöde av nya seriösa politiker. M måste i nuläget markera avstånd från SD för att inte hamna utanför alliansen, man tror fortfarande på detta alternativ som jag ser som icke existerande i verkligheten.
        Det finns en föreställning inom M att ett närmande till SD var orsaken till M:s ras, jag är ganska säker på att det var Batras totala inkompetens som partiledare som var orsaken. Vilken annan partiledare som helst höjer då siffrorna marginellt, vilket vi ser nu. Ett nytt parti som MED, baserat på lite skarpare hjärnor, skulle kunna locka över tillräckligt många av de Alliansväljare som inte vågar stödja SD på grund av nazistspöket, vilket vi redan ser tendenser till. Hälften av M:s väljare har tidigare uttryckt sin önskan att samverka med SD. I själva verket kommer detta att vara enda möjligheten för M att få ingå i kommande regering. Hypotetiskt skulle ett valutfall för SD, MED, M kunna se ut som 25-10-15%, eftersom fler S- väljare skulle gå över till SD om det fanns en realistisk chans att ändra invandringspolitiken. L åker sannolikt ut i likhet med Mp och C hör hemma i vänsterblocket. Det vore ytterst märkligt om inte M inser verkligheten och fortsätter ta avstånd från SD i det läget. Kanske behövs det ännu ett partiledarbyte i M? Jag kan rekommendera Vellinges Carina Wutzler, så sätter Annie Lööf champagnen i vrångstrupen.
        Statistiskt sett är det omöjligt för ett nytt parti att gå från 0 till 10% på ett år, men läget är nu mer desperat än någonsin och vad som helst kan då hända. MED är inte heller helt färdigt än som jag skrev nedan, men detta bör gå att lösa. Längre kan dock inte en Krabbe komma än att skriva programmet för invandring och integration i ett nytt parti. Vi får se vad som händer under det kommande halvåret!

        • Anna says:

         Mycket intressant analys Peter! Du nämner Österrike som faktiskt har lyckats med konststycket att utmanövrera socialdemokraterna och Die Grüne! Die Grüne har hamnat under 4 % (3,8 %) sperren som är en viktig Signal till Västeuropa och Bryssel att en sund maktövertagande har börjat! Wien, Graz och Linz har fortfarande ca 6-7% av Die Grünes väljarkår kvar men på landet har de genomsnittligt inte har fått mer än mellan 0,1- 2 %! I den lilla alpenbyn där jag bor Finns verkligen sunda individer som har belönat Die Grüne med hela 0,2 %!
         Som en intressant detalj: Die Grüne hade i flera år haft en eskalerande maktkamp inom partiet som har resulterat en delning före valet. Den delen av partiet som var grunden till kon flikten har fått en ny partiledare före valet som har blivit verkligen dödsstöten för det hela. Vi jublade…..Hon heter Ulrike Lunacek och har suttit länge i Bryssel med en ofantlig stor makt och trogen till den gröna ideologin som har förgiftat så mycket i den europeiska sammarbetet ! Nu fick denna damen vingar av all framgång i Bryssel och återvände till Österrike att ”reformera” den redan sjunkande skäppet! Men österrikarna var inte sent att belöna en förrädare….Kurz-Strache sammarbetet går väldigt bra…….enligt flera är det bättre än vad det var väntat!

        • Alve says:

         TACK Peter – nu förstår jag hur du/ni(?) tänker och ja, det skulle kunna fungera. Jag skulle också gärna se en annan partiledare i M. Kvinnan du föreslår vet jag inget om men jag ska kolla. SD´s Paula Bieler är också en bra kvinnlig ev. partiledare i SD kanske inte nu till valet men senare kanske..

 8. Tack för alla välskrivna artiklar och önskar dig ett Gott Nytt År!!! 🙂

 9. Pingback: En nyårshälsning till er alla! — Peter Krabbe – Life, Death and all between

 10. ragnhild says:

  Hei Peter Krabbe, så bra skrivit. Sture har helt rett; en pessimist hadde slengt PC – i veggen. Så ikke du, heller ikke jeg. Og som du vet; den som leter, den finner. Jeg vil også takke deg for oppriktigheten, du går ikke omveien med sannheten. Den, sannheten er for viktig, DEN avgjør vår nasjonalstaters skjebne, og som du sier; Sveriges neste år (2018). Det samme gjelder så absolutt også Norge. Tro meg; vi har ikke politikere med bedre utsyn. Trillingpartiene (de største); Ap, H og FrP, med noen noksagtpartier i tillegg, selger det mest av Norges arvesølv for et godt ord fra Brussel og AAO dvs. ”banksterne”.

  Tidlig på det nye året skal vårt storting stemme over utsourcing av norsk vannkraft til EU. 2/3 flertall i trollhallen kreves. Og det vil de oppnå – de æresløse. Ikke nok med det, nå blir våre politikere kurtisert for alt det er verd, da Norge ønskes som Europas basestasjon; og vi vet i hvilket syfte!

  Jeg kan ikke konkurrere med deg, og de fleste som graver fram faktastoff her, men i går fikk jeg noe gratis, som bare krevde sin oppmerksomhet – via anthropocene.live samt kommentarfeltet der.
  Takket være deg Peter, takket være Lars Bern, innsikt vunnet via mang en seriøs alternativ blogg ute så var tiden inne for dette:

  https://geopolitics.co/2015/03/11/hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

  Dette er del 1 av 2 (Gordon Duff) er forfatteren, del 2 på samme sted. VERRE enn dette blir det IKKE. Sannheten skal alikevel sette oss fri om vi da ikke nekter å forholde oss til den. Det er så lettvint – og godt å slumre; inntil vi kjenner pisken til slavehandlerne. p.s. Det to er grusom, der dukker fakta opp om folkemordet på armenerne (skjult hittil historisk kunnskap om detaljer).

  Kjære alle sammen;
  LA IKKE ”MAFFIOSE KREFTER” (*) OVERTA VÅRE NASJONALSTATER.
  Våre politikere er deres ærendsgutter og jenter, LA OSS STOPPE DEM. Vi i Norge ga dem i september 4-fire nye år til å ødelegge landet. Dere i Sverige, stopp dem i tide – still opp, blokker dem, foren kreftene (sammen gjør sterk). UTFORDRE SD på hva det handler om, still dem til veggs, evnt. slå nye politiske krefter (flere nye partier i oppløpet forstår jeg) sammen for slik å utgjøre en vegg de gamle partiene umulig kan hanskes med – om de nye da har programmer som tar fatt i det aller viktigste for landet – Nato-boikott, ut av EU osv. (allerede nevnt av andre). Se til at fake-partier ikke blir med.

  (*)maffiabegrepet holder ikke, det er så grotesk mye verre.

  Med optimistisk hilsen og hjertelig takk for all nyvunnen kunnskap langsmed det siste året.

  SVERIGE: LYKKE TIL i 2018, et skjebnesår for så mange land og folk.

  • ragnhild says:

   Gordon Duff spiller en rolle, ja – men artikkelforfatterne er Preston James og Mike Harris. Artiklene er fra 2015. Gordon Duff har vært aktiv ift innholdet i etterkant.

  • Savalle says:

   Ragnhild, länken du refererar till är mycket viktig. Jämför med Bibeln:

   Jag känner din bedrövelse och din fattigdom — dock, du är rik! — och jag vet vilken försmädelse du utstår av dem som säga sig vara judar, men icke äro detta, utan äro en Satans synagoga. (Uppenbarelseboken 2:9)

   • Fiskargubben says:

    Det är ett viktigt Ord att ta med sig in i det nya året, Savalle. Fattig kan man vara på olika sätt. Ekonomiskt, andligt och kunskapsmässigt. Jag ser en gamling gå till affären nästan utan att kunna gå. Han är alltid ensam och det är tveksamt om någon väntar på honom där hemma. ”Benen lyder inte längre”, sade han mig. Vi som har ett hopp ska vara tacksamma. Större rikedom finns inte än de skatter som samlas där ovan.

    Jag ser fram mot nådens år anno 2018. Med någon bävan också med tanke på krigsrisken, men jag har en vision om vad som kan hända i Usa och som kanske redan har börjat hända. Det handlar inte bara om Trump utan också om nåt annat, som det är för tidigt att skriva om.

    Gott Nytt År till er alla. Tänk att jag hann skriva det i tid.

    • Savalle says:

     Ja, Fiskargubben, vi som har hopp ska vara tacksamma. Och gemenskap.

     Jag minns med glädje en dag i min ungdom. Jag skulle bli upplärd i hur man åker utför på skidor. Vi blev indelade i små grupper, där en som kunde skulle visa de andra. Vi var tre i min grupp, två som inget kunde och en som kunde bra. Han som kunde bra tröttnade väldigt snabbt på oss nybörjare, vinkade glatt och försvann i ett snömoln.

     Där stod vi framför avgrunden, fullständigt hjälplösa. Men så tog vi mod till och åkte en liten bit innan vi trillade. Vi skrattade åt varandra och stöttade varandra hela vägen ner. Det var mörkt när vi kom fram och vi var alldeles mörbultade, men jag vet inte om jag någonsin skrattat så mycket på en och samma dag som då.

     Nu står vi här inför en annan sorts avgrund. Men ändå önskar vi varandra ett gott nytt år och stöttar varandra! Våra politiska ledare har övergett oss, men här hos Peter hjälper vi varandra och ger varandra mod!

     • Fiskargubben says:

      Ja, vi står inför en avgrund övergivna av våra ledare. Ditt exempel är mycket bra. Jag gräver i mitt eget minne och minns när jag som nioåring tvingades tävla med pappas tunga gamla lagg (skidor). Det var bara att lyda, det var andra hårda tider. Jag minns när jag som elvaåring skulle ta simmagistern. Det var bara att försöka. Några kilometer på öppet kallt hav mattade ut mig helt, men jag vann en viktig seger och alla barn behöver segrar för att växa i det inre. Allt var verkligen inte bra förr i tiden och jag prövade aldrig mina barn på det sättet, men vi äldre blev hårdhudade och kämpar ännu i denna dag mot ondskans andemakter eller ska jag säga politiker (de förstår inte referensen)? Ge aldrig upp, alla meddelanden om att vi har gett upp kommer från fienden och skall nonchaleras.

      Barndomsminnena bär vi dock alltid med oss och så var det också för Björn. På gott och ont, som det brukar vara. Han och jag bröt oss loss till slut på mycket olika sätt och det var också en seger för oss båda.

      Björn Afzelius – Ikaros

      Det goda minnet. Ingen av dessa videor är perfekt, men ni förstår huvudbudskapet. Perfekt är inte viktigt, tillräckligt bra räcker, vad mer förmår vi göra? Ryssarna skrattar när jag säger det, men det är sant.

      Brevet till mamma – Viktor Klimenko

      • Anna says:

       En oändlig stor TACK Fiskargubben! Björn Afzelius Ikaros är en evig Klassiker inte minst om man förstår djupet i detta…..

      • Savalle says:

       Fiskargubben, jag har funderat mycket över varför vi i vårt land har så lite engagemang för att få ett bättre samhälle. Det finns säkert en mängd olika faktorer som man skulle kunna ta upp, men jag vill anknyta till det du skriver.

       En ung kvinna, som är dotter till en före detta känd och mäktig svensk, berättade för ett antal år sedan för mig att hennes mycket välbergade föräldrar skämt bort henne enormt under hela hennes barndom och tidiga ungdom. När hon sedan skulle börja stå lite mer på egna ben, upplevde hon stor hjälplöshet. Hennes föräldrar hade tidigare likt curlingspelare alltid sopat undan alla svårigheter för henne. Hon hade inte fått lära sig att ta itu med problem på egen hand. Hon sa att hon kände sig djupt bedragen.

       Hon var insiktsfull. Det finns troligen många som uppfostrats på ett liknande sätt, men som själva inte förstår varför de blivit så veka.

       Min pappa blev strängt uppfostrad. Han fick lära sig att simma genom en mycket brutal men effektiv metod. Farfar band ett rep om bröstet på honom och kastade i honom i vattnet. Då och då fiskade han upp pappa så att han skulle få möjlighet att andas. Detta är verkligen inte någon metod som jag förespråkar, men jag kan berätta att min pappa älskade att simma och han var mycket engagerad för att hjälpa till med att få ett bättre samhälle.

       Jag är övertygad om att en uppfostran som är kärleksfull och trygg samtidigt som den tillåter barn och unga att utveckla ansvarskänsla och att bli hårdhudade för egna strapatser är det bästa. Nu är många så veka att de ständigt är så upptagna med att kämpa med sina egna Problem att de inte orkar med att engagera sig för vårt samhälle.

       Här berättar den före detta KGB-agenten Yuri Bezmenov om psykologisk subversion i syfte att förstöra motståndsviljan i en nation man vill erövra:

       “Give me just one generation of youth, and I’ll transform the whole world.”
       ― Vladimir Lenin

       Den unga kvinnan som hade blivit så bortskämd kämpade sedan på som vuxen på för att bli stark ändå. Jag hoppas att det blir många fler som kommer att göra så och som sedan får kraft nog för att engagera sig för en bättre värld!

       • Fiskargubben says:

        Jag tänker på vad du säger, Savalle. På några bloggar ser jag just de äldre vara uppkäftiga och säga ifrån bra. Politikerna har inte lyckats skapa om oss helt och tycker inte om oss.

        Det var hårt i Sverige förr i tiden, men det utvecklade motkrafter. Morfar slängde mamma i sjön så att hon skulle lära sig simma (utan rep). Mina läxor skulle vara klara när mamma kom hem och jag gjorde inköp och diskade. Det var barnarbete, men det lär sig barn av. Mormor klagade över sin stränga uppfostran, men hon var också sträng mot sina barn. Jag lärde mig fasta när jag fick lägga mig utan middag som straff. Det blev revolt, men inte på samma sätt som Björn.

        Det fina var att vi fick börja med att utveckla praktisk intelligens. Jag fick hammare och spik när jag var fyra. Vi barn lekte bergsklättrare, byggde kojor och seglade med en pressenning på en eka. Barn behöver lära sig att lösa praktiska problem som en förberedelse åtminstone före högstadiet. Vi pojkar fick svetsa när vi var ungefär tolv. Vi var små vuxna, med andra ord.

        Det jag tänker, Savalle, är att den hårda tiden gjorde oss till det vi är idag. Uppkäftiga och kritiska, men också med resurser de yngre har förvägrats. Den gamla skolan var sträng, men vi lärde oss mycket. Några av oss pressades till högre studier, men det vi lärde oss är en viktig resurs i denna debila tid.

        Jag ville spara mina barn, men ser nu att min yngsta dotter är ett riktigt curlingbarn. Pappas flicka. De andra klarar sig bättre.

        Inför det nya året behöver vi tänka över vad vi ska ge barn och barnbarn. Regler, kunskaper och segrar, men också de där kramarna som inte fanns när jag var barn.

        De gammalortodoxa i Ryssland har en speciell ställning. De bor i avskiljda byar och tycker inte om modern teknik (som Amish i Usa). Barnen lär sig tidigt arbeta praktiskt och lär sig ryska och kyrkslaviska hemma. Allt fungerar bra. Strängt, ja, men kärleksfullt och kristet. Så mycket elände de slipper höra talas om. Sånt som vi vadar i i det här landet.

        • Savalle says:

         Vi som tror på Bibelns budskap vet vad Gud säger till oss:

         En vis son hör på sin faders tuktan,
         men en bespottare hör icke på någon näpst.
         (Ordspråksboken 13:1)

         Den som spar sitt ris, han hatar sin son,
         men den som älskar honom agar honom i tid.
         (Ordspråksboken 13:24)

  • Martin T says:

   Ragnhild; God fortsättning! Mycket intressant länk du bifogade. Här är mera på samma tema som jag hittade.

   Många kopplingar till mellanöstern och det som händer och har hänt där:
   https://newsvoice.se/2017/01/10/khazarien-ateruppsta-ukraina/

 11. Savalle says:

  Tack så enormt mycket Peter och ni alla! Nu går vi mot ljusare tider!

 12. Göran Lindberg says:

  Alltid bra, Gott Nytt År

 13. ltr61 says:

  Tack Peter för en fantastisk blogg, och gott nytt år till dig, och alla andra!

 14. Lars B says:

  I USA har arbetet pågått ett år med att ”drain the swamp”. Det anmärkningsvärda är att den 20 dec 2017 godkände President Trump införandet av undantagstillstånd i USA. I alla media jag har kontrollerat har detta helt förbigåtts med tystnad! Se länk:

  https://www.whitehouse.gov/briefings-statements/text-letter-president-congress-united-states-6/

  Med detta beslut har Trump nu stora maktbefogenheter tillsammans med framför allt den del av Marinkåren som är lojal mot konstitutionen. Dessa stöder och skyddar presidenten.
  Kriglagar och militärdomstolar gäller. Tydligen är alldeles för många personer i det civila rättsväsendet korrumperade.

  Brott mot mänskligheten, mänskliga rättigheter och korruption bestraffas hårt med förverkad egendom etc. Olagligt uppbyggda förmögenheter kan konfiskeras.
  Det nya året 2018 lär börja med en hel del avslöjande om vad som pågår både i USA och globalt.

 15. Stig Rydmark says:

  Tack Peter och alla andra marchaller som lyser upp vintermörkret, och Gott Nytt År!

 16. Alve says:

  Jag instämmer med Sture att du Peter inte verkar vara en pessimist utan snarare en realist. Du förmedlar det du ser ”just nu”. Ingen tvivlar väl på att vår värld är kaotisk just nu men talesättet säger: ”Ur kaos kommer ordning”. Vad som kan bryta den nuvarande negativa trenden har jag ingen aning om. Vad kan vi i Sverige göra? Läste en profetia (av en kvinna tror jag) som ansåg att vi borde bryta sanktionerna mot Ryssland och istället inleda handelsutbyte vilket skulle bryta det spända läget. Det är omöjligt (tror jag) så länge vi sitter i knät på EU-träsket. Putin tog Jeltsin i örat – vem ska ta Junker och de andra i örat? Vi i Sverige behöver en icke korrupt ledare värd namnet likt Trump eller Putin. Vem kan det vara? Kan vi ta hjälp av våra grannländer? Hur i så fall. Vi måste få hjälp att sända tillbaka de människor som inte har rätt att vara här och i stället få hit arbetskraftsinvandrare som våra företag behöver. Stopp för all övrig ”ekonomisk invandring”. De får ju en grundplåt om de återvänder frivilligt, vilket kan ge dem en start i sina hemländer – där de gör bättre nytta än här.
  Antikrist som Bibeln talar om (som uppträder ”lismande” försåtligt men är falsk) vem kan det vara? Är denna person redan här?
  Ja det är en del frågor inför det nya året. Jag vill önska Peter och alla ni andra intressanta skribenter på denna förnämliga blogg ett riktigt GOTT NYTT ÅR 2018.

 17. bjornwiklund says:

  Reblogga detta på bjornwiklund och kommenterade:
  ”Aldrig tidigare har vårt land varit utsatt för ett allvarligare hot, ett hot som har som främsta syfte att dela vår befolkning i en liten förmögen och privilegierad elit och en ekonomiskt förslavad, arbetande och underdånig anonym massa utan inflytande. Sverige håller på att förvandlas till ett pilotprojekt för globalismen. När länder som Polen, Ungern och Österrike vägrar att ge upp sin suveränitet, väl medvetna om den nya europeiska totalitära socialismens avigsidor, går svenskarna med bindel för ögonen mot graven.”
  Så sant

 18. marald12 says:

  Gott nytt år Peter och tack för att du får folk att öppna sina ögon. Vi ska inte längre vara det sovande folket.
  Vänligen Maria

 19. taxner says:

  Tack Peter för alla dina upplysande och läsvärda inlägg! Du höjer medvetenheten i Sverige och tillika på jorden, på det stora hela medvetandeplanet! Jag önskar som nyårspresent att fler hittar till dig!

 20. ivanbjorn says:

  Reblogga detta på Ivans Blogg och kommenterade:
  Tack Peter Krabbe och Gott Nytt År!

 21. ivanbjorn says:

  Michael Tellinger kommer ursprungligen från Karlovy Vary i Tjeckien och bor sedan barnsben i Sydafrika. Han har engagerat sig mycket i att försöka förändra realitet i den stad han bor i med 5 000 invånare och 80 % arbetslöshet. Hans lösning är att börja underifrån med projekt UBUNTU. Det är den enda projekt som skulle få mig till valorna på lokalnivå!

  Jag tycker att alla som vill förändra vår verklighet borde ta del av dessa tankar.

  Michael Tellinger försökte kandidera till politiken på riksnivå men då insåg han att valen är förutbestämda och valresultat manipulerad. Sedan tänkte han att vad det skulle tjäna till även om han fick 50 platser i parlamentet vilket skulle leda till argumentation, motargumentation och bråk, precis som det är idag överallt i politiken. Det skulle inte förändra något. Det är på lokalnivå som förändringen kan ske.

  Michael Tellinger säger i sina föredrag att fenomenet pengar inte är så gammal på jorden och det är sedan pengarna infördes som vi har kampen om makt, krig, slaveri m.m.

  Hur fungerade samhällen förut? Med samma princip som kroppens celler. Var och en bidrar med sina unika egenskaper till helhetens bästa. Inga affärer, inget värde i materia, ingen byteshandel, ingenting sådant som kan skapa makt och korruption. En människa som är van med alla argument om varför vi ska ha pengar i samhälle har kanske svårt att förstå detta och föreställa sig en annan värld bort om dagens. Därför är det viktigt att fördjupa sig i dessa tankar på följande länkar.

  http://michaeltellinger.com/ubuntu/

 22. Pingback: Gott Nytt År önskar jag alla som vill rädda… | corneliadahlberg

 23. Martin T says:

  Peter! I vanlig ordning delar jag dina synpunkter och farhågor. Du skriver ”Aldrig tidigare har vårt land varit utsatt för ett allvarligare hot”, det är i högsta grad sant.

  Jag har tidigare på denna blogg uttryckt min pessimism över möjligheten att vända Sverige tillbaka till förnuft och demokrati.

  Farhågorna blir ju inte mindre en morgon som denna när man läser opinionsundersökning (vilket värde den nu har – på vems beställning den utförts) och ser att Svenska folket har störst förtroende för Löfvén av partiledarna.

  Folket har alltså nio månader innan valet inte genomskådat denne genomkorrupte Bryssel-lakej, ordförande för ett arbetareparti som spottar på arbetare, pensionärer och de sämst ställda i samhället.

  Med sådana ledare behöver landet inga fiender.

  Peter har förut beskrivit sin avsikt att tillskriva samtliga partier i god tid innan valet med ett antal frågor vilka då svaren skall redovisas på bloggen.

  Det är rätt tänkt, men jag är rädd att jag redan nu kan ana svaren. Jag har själv gjort just detta till två partier. Jag ställe ett antal befogade frågor rörande inkonsekvent beteende, agerande mot etniska svenskar, agerande mot eget partiprogram.

  Jag fick svar; ett långt mail med floskler och inklippta avsnitt ur motioner och partiprogram. ”Svaret” gav alltså inga svar, varför jag returnerade svaret med påpekanden om det intetsägande svaret som INTE svarade på mina frågor. Jag förtydligade och skärpte mina frågor.

  Efter det har inga nya svar inkommit.

  Politiker i gemen och i Sverige i synnerhet har sedan länge slutat att drivas av någon som helst övertygelse eller vision. Man har ett – och endast ett mål med sin politiketbana = att bli omvald.

  För att nå målet så agerar samtliga (även SD) så att man blöter fingret och håller upp det i luften för att känna varåt det blåser, för att sedan försöka anpassa politiken till någon slags ”alla till lags”- gröt.
  Viktigt att påpeka MSM’s drivande roll i detta och vi vet ju vilka som styr och regerar i FN, EU, och äger MSM samt alla centralbanker mm?
  https://newsvoice.se/2017/10/12/pengar-styr-varlden-men-vem-styr-och-producerar-pengarna/

  Vet inte om något annat land utom möjligen Tyskland där alla myndigheter, högskolor, kyrkan och andra institutioner är så fullständigt kulturmarxistiska och styrda enligt Frankfurtskolan.

  Vet inte om ni tänkt på det, men det går inte att se en reklamfilm eller spelfilm, TV-serie eller liknande i Sverige där inte HBTQ och/eller mångkultur framhävs och glorifieras. Budskapet är att enligt marxismen riva ner befintliga (=väl fungerande) samhällsstrukturer och ersätta dessa med ett blandsamhälle enligt Kalegari-planen, vilket påskyndar utsugningen och förslavningen/utrotande av ursprungsbefolkning, samt upplösningen av nationalstater.

  Imorgon får vi betala +30 öre/lite i bränsleskatt – allt in i svarta hålet. Som boende i Norrlands inland vet jag hur det svider för alla här.

  Som sagt – jag kan inte se någon förändring i Sverige innan valet. Det skulle vara uppdykandet av en frälsare som kommer från ingenstans. Jag kan inte se vem eller vilka det skulle kunna vara som skulle fylla denna funktion innan valet?
  Har inte Sveriges befolkning vaknat mer än man gjort idag trots ett samhälle i totalt sönderfall på alla funktioner – så vad skulle få en majoritet att vakna inom nio månader?

  Jag kommer att ge mig själv i nyårslöfte att med alla medel jag har aktivt och passivt (=ekonomiskt bidrag) stödja enskilda opinionsbildare och organisationer som vill få Sverige tillbaka till att värna sina egna medborgare, slå vakt om nationen och nationalstaten och kasta ut NWO-packet.
  Om inte annat kommer det få mig att må bättre själv.

  Gott nytt år på er alla trots allt !

 24. Anna says:

  En lysande krönika Peter! Viktigt att du tar upp det som pågår i Bryssel just nu som är betydlig viktigare och farligare för oss europeer än cirkusen runt Trump och hans ”deep state” som han kommer ALDRIG!!!! att ta ner! Den simpla orsaken är att han är en del av detta! Men spektaktlet med dagliga svängningar är roande om man tror fortfarande på sagor!
  Din påstådda ”pessimism” vittnar om en självständigt tänkande individ som går sin egen väg……och hur man betraktar detta säger ytterst lite om dig men desto mer om betraktaren själv! Faktum är att du tillhör den minoriteten som försöker hitta en kurs utan att springa vilse……..Fortsätt med detta Peter!
  Min ”nyårstal” kommer från en okänd källa men har blivit bevarad i en pärm där jag samlar kloka tankar som behövs väl när den egna tviveln blir för stark………..

  ”Tänk dig att du deltar i ett hinderlopp! Du har tränat hårt och du vet att du är snabb….
  Startskottet går—–DÄR! Men Ingen har talat om för dig vartåt målet ligger. Du springer i samma riktning som de andra men VET du att det är rätt håll? Eller hoppas du bara? Anser du att det räcker att följa strömmen? Det blir förvisso mindre ensamt på det sättet.

  Men vad är viktigast och vilket föredrar du? Att springa vilse i ett stort, tryggt sällskap eller att hitta kursen även om du är den enda som finner den?
  Säga vad man vill om lämmeltåget men ensamt är det inte”

  Gott Nytt år!
  Anna

  • ragnhild says:

   Svart på hvitt-lest, kan ha vært på Steigan: Løfven er Europas best betalte statsminister. Så vet vi/ni det! Klart han stiller opp; og hvem vet kanskje er han under mindcontroll. USA forsker og har kommet langt på emnet. Global research har info, kommet til et par-tre dager siden, for de av dere som leser eng. helst mer enn bra nok. Noe kan alikevel mange av oss få ut av artikkelen. Altfor mye hemmelighetsskremmeri fra US om dette, og heller ikke vil de signere skrive avtaler som forbyr bruk av slike utviklede våpen mot menneskeheten, disse elektromagnetisk-baserte våpen som kan angripe hjernen vår fra satelittstasjoner. Forby videreutvikling av dette ”det beautifulle”(?) Are you kidding!

   Er det noen som IKKE begynner å forstå hva vi har med å gjøre. Les gjerne siste verset i ”aldri freidig når du går” (gjengitt herover-et sted som svar). Sangen/salmen er opprinnelig svensk (?).

   • ragnhild says:

    Sorry Anna, jeg trykket på svar etter Steigan-besøk. Derfor havnet dette som svar her. MEN: en annen ting; og kanskje kunne dette løftes fram på nyåret, Peter(?). Det går så fort nå. Du, Anna nevner EU, og da må jeg få dele følgende. Tålmodighet kan være, men er ikke alltid en dyd. Nødvendigheten trenger seg tyvär fram:

    HVEM ØNSKER SEG EUROPAS FORENTE STATER?
    Artikkel på steigan.no
    Les kommentarer i tillegg, jeg vektlegger Olav Boye sin spesielt, men alle er gode. DETTE dere alle, .. er kunnskap om hva som innhenter oss om vi ikke står imot NÅ. Brussel jobber som fanden var i hælene på dem, og det er han jo bokstavelig talt også.

    Takk Anna.

    GODT NYTT ÅR.

 25. Lillian says:

  Tack Peter för att du vågar skriva om allt som händer!
  Hittade ett par intressanta länkar som jag lägger ut här:
  1) ”Israels slut är målet för vår kamp.” av Paul Widén, Jerusalem.
  http://nyheter.paulwiden.se/?p=3924
  2) Europa: Julens islamisering.
  https://sv.gatestoneinstitute.org/11608/europa-jul-islamisering

  Med önskan om ett gott 2018!
  /Lillian

 26. Mo says:

  Tack Peter för ditt mod det ger oss styrka under ödesåret 2018. Nog finns det tillräckligt med ättlingar från snapphanar, dackar, vasar kvar i detta land för att vi skall få skrattet att fastna i strupen på globalisterna. Dessutom har vi fått tillskott av förnuft och stridsvilja från andra länder som hjälper till med kursriktningen. Vi ger oss inte !!!

 27. Den inofficiella ”tidningsredaktion”… Bra uttryckt.

 28. Styrande politiker i Bryssel är varken nazister eller kommunister, men de är är i klorna på monopolkapitalet, men Gott Nytt år ändå!

 29. Lillian says:

  Ang. 2018.
  Har fått en bok från en svensktalande väninna i Norge. Rekommenderar den absolut!
  Författare: Hege Storhaug, Boken publicerades i Norge i november 2015.
  Den är såld i 47.000 exemplar i Norge och har nu översatts till svenska.
  Boktiteln: ” Landsplågan ISLAM”.
  Hon är inte rädd att ta bladet från munnen.
  Går nog att söka efter den på ”Kassandra publishing”.

  http://www.kassandrapublishing.com/islam-den-nya-landsplagan/

  Islam börjar mer och mer överta Norge och även Sverige. Se bara vad som händer ute i Övriga Europa.

  En norrman skriver så här om boken: ” Allt vad folk av obehag vägrar att höra något om, blir avgörande för våra villkor kommande årtionden”.
  Så sant som det är sagt!
  /Lillian

 30. Björn i Bromma says:

  Politiker är nog inte så mycket att hoppas på.
  De har fastnat i sitt eget system och sina egna sagor.

  • peterkrabbe says:

   En demokrati kan inte existera utan politiker. Men vi skall byta ut dem som bara sitter där för sin egen skull mot dem som förstår vad deras uppdrag mot väljarna går ut på!

 31. Mo says:

  I Sverige har vi rigid indirekt demokrati vilket medfört att makten tagits från väljarna och tillförts politikerna. De har blivit yrkespolitiker med attraktiva förmåner. Detta system gagnar politikerna så mycket att de inte frivilligt lämnar modellen när de väl är inne i systemet. De vinner på att fjärma väljarna från frågorna. Andra system med mer inslag av direktdemokrati är nog enda vägen.

 32. Mo says:

  Lobbyisternas makt tilltar.

 33. sosi21 says:

  Tack Peter.Jag är en ny följare från 2017 och har inte hunnit ta del av all din information och all den information som också finns i kommentarerna. Men tack för att du finns och synliggör det massmedia inte vill delge oss, vilket egentligen är obegripligt vid första anblicken – – 😉 . Jag önskar dig ett Gott Nytt År.

  • peterkrabbe says:

   Du är välkommen i kommentarsfältet, Solveig. Din kompetens behövs även här. För övriga läsare:
   Solveig är miljöingenjör och har lagt ett mångårigt och värdefullt arbete för att kartlägga vädermanipulering och strålningsskador på miljö och människor. Detta arbete blir allt viktigare eftersom vi nu står på tröskeln till 5G, varvid vi kommer att bombarderas med strålning som på intet sätt konsekvensbeskrivits av berörda myndigheter och företag. Att detta dessutom ingår i den framtida amerikanska krigsföringen genom HAARP är bortom allt tvivel.
   Jag skall återkomma till detta så fort jag hinner och hoppas då på Solveigs medverkan. Gå gärna in och läs också på Solveigs blogg https://solveig21miljoblogg.wordpress.com !

   • Savalle says:

    Toppen Peter! Och jag säger också välkommen till Solveig! Detta är enormt viktigt.

   • Savalle says:

    Solveig, din blogg är ENORMT bra! Vem kan förneka chemtrails efter att ha tagit del av din dokumentation?

    Strålningen som vi utsätts och som planeras bli ännu långt värre med 5G är också ett enormt bedrägeri från våra politiska ledare. De ljuger folket medvetet rakt upp i ansiktet! Vi ska ställa dem till svars!

    Här ytterligare en mycket bra svensk hemsida som redovisar sanningen, där de korrupta myndigheterna förfalskar, ljuger och tiger:

    http://www.stralskyddsstiftelsen.se/

 34. Anna says:

  En mycket välskriven sammanfattning vad vi kan eventuellt förvänta oss i det nya året! Ingen vet exakt vad som kommer att hända förutom att det finns redan starka mobiliseringar och alternativa lösningar till den nuvarande, kaotiska läget: Europa står inför ett definitivt val där inte är tillräckligt med några kosmetiska åtgärder eller andra verklighetsfrämmande handlingar……..

  http://theduran.com/why-the-decline-of-the-us-empire-is-irreversible/

  Det händer mycket i Osteuropa trots fullständigt tystnad i väst-MSM. Det är bland annat en mycket viktig händelse som ett alternativ för den delen av Europa när de blodtörstiga psykopater börjar sanktionera och kväva egna medlemsländer och tvinga de till politiska underkastelser. EU-medlemskapet har haft tydliga spelregler, juridiska regleringar som Bryssel har egenmäktigt brytit emot. Alla spelregler är ändrade till globalisternas och imperialisternas fördel. Det är ohållbar!!!!!
  Detta mötet har förtigits nästan helt i MSM…….

  http://www.chinadaily.com.cn/world/cn_eu/2017-11/27/content_35041980.htm

 35. Vill påminna om den censorfria plattformen: https://153news.net/
  Här är en promoting video – för de mest bästa/populära kanalerna på sidan.
  https://153news.net/watch_video.php?v=51WU74U49SKW

  Ha i bakhuvudet att Google nu anställt 10.000 för att ta bort ”olämpliga” filmer på Youtube.

  Så besök gärna Side Thorn, Smoken Mirrors, Anaconda MaltLiqour, Avalon,
  From Death2Life, Change of Reason, Hoaxland och RussianVids.
  En bra start är Hoaxland’s kanal: https://153news.net/watch_video.php?v=W4UO215O9HX5

  • Savalle says:

   Google går kanske mot sin egen undergång med denna censur-offensiv.

   Vad bra, Second Opinion, att du ger oss alternativ. Förhoppningsvis läggs det som censureras bort från Youtube upp här istället.

   Google blir kanske ormen som biter sig själv i svansen och fortsätter med att försöka svälja sig själv…

 36. Mo says:

  Tack Loa för ditt oerhört viktiga inslag, intervjun med David Steele. Verkligheten är ibland så mycket värre än vad man hade kunnat förställa sig och det tycks inte finnas gränser för vad människan är beredd att göra för pengar. David Steeles slutsats är riktig, det finns bara en lösning, nationalisera banksystemet.

  • Loa says:

   Tack. Robert David Steele talar ofta om ”US Corporation” (som är bankrutt, oaktat att sedeltryckande), liksom Benjamin Fulford. Den är INTE = republiken. Jag snubblade på detta mycket klargörande (som dessutom förklarar det märkliga att Washington DC är en egen stat). Corporation är ett affärsbegrepp, juridisk ”person”:
   ” The District of Columbia Act of 1871 represents the single most tyrannical action ever undertaken against the Constitution for the United States of America and its citizens. In the aftermath of the Civil War, the nation found itself torn in two and with barely the financial means to maintain itself as a Republic. Through the illegal and unconstitutional signing of the 14th Amendment, (by military commanders under Martial Law), the citizen status of ALL U.S. citizens was changed from State to Federal. What happened next almost defies logic, but was a scheme so clever, so deceptive, that it makes one’s head spin. With the passage of the District of Columbia Act of 1871, the Constitution for the United States of America was officially changed to the CONSTITUTION OF THE UNITED STATES OF AMERICA (all caps). The name of the country, as written on all legally binding documents, was changed from the United States of America to the UNITED STATES OF AMERICA (all caps). This is important because as we are told by the U.S. Government Printing Office Styles Manual, ALL CAPS in a legal document signifies either a U.S. vessel, a corporation, or a debt person. What this did (are you ready for this one), is transformed the country into a CORPORATION under the control of the British monarchy, and each and every citizen of the Republic then became a Corporate Vessel with a monetary value, under the ownership of the corporation. We were no longer seen as people, but rather we have been used as debt instruments against the overall debt of the U.S. corporation, whereby a trust fund was (and still is) set up in our names upon the time of our birth when our mother signs off on our birth certificate. Our social security number is used as a means of setting up ten separate and distinct trust funds under the auspices of the U.S. corporation. The District of Columbia, i.e. Washington, D.C., became a completely separate entity unto itself, which became the head of this corporation. In effect, the Constitutional Republic was given a sleeping pill, and in its place was formed a CORPORATION ultimately under the control of the British Monarchy and the Rothschild banking cabal. All that we had fought for one hundred years earlier as part of the American Revolution was falsely shoved aside into the waste bin with the stroke of a pen. From this point forward, each and every single member of Congress, the House of Representatives, and the U.S. President swore an allegiance not to the Constitutional Republic, but to the CORPORATION of the UNITED STATES OF AMERICA. This effectively labels them as traitors to the Republic and to the people of this nation, as this system of tyranny remains intact to this very day. In effect, the ‘government’ became the overseers of Corporation U.S.A. According to the exact wording in Chapter 62 of the Act itself, ”Be it enacted by the Senate and the House of Representatives of the United States of America in Congress assembled, That all part of the territory of the United States included within the limits of the District of Columbia be, and the same is hereby, created into a government by the name of the District of Columbia, by which name it is hereby constituted a body corporate for municipal purposes.” This is explained very succinctly in the following excerpts taken from an article written by Lisa Guliani of Babel Magazine: ”What Congress did by passing the Act of 1871 was create an entirely new document, a constitution for the government of the District of Columbia, an INCORPORATED government. This newly altered Constitution was not intended to benefit the Republic. It benefits only the corporation of the UNITED STATES OF AMERICA and operates entirely outside the original (organic) Constitution. Instead of having absolute and unalienable rights guaranteed under the organic Constitution, we the people now have ”relative” rights or privileges. One example is the Sovereign’s right to travel, which has now been transformed (under corporate government policy) into a ”privilege” that requires citizens to be licensed. By passing the Act of 1871, Congress committed TREASON against the People who were Sovereign under the grants and decrees of the Declaration of Independence and the organic Constitution.” ”

   • Savalle says:

    Jag vill också tacka dig, Loa, för denna så viktiga intervju!

    • Loa says:

     Tack. Fördjupning av Lisa Guliani: http://www.serendipity.li/jsmill/us_corporation.htm
     Republiken suspenderades 1861 vid inbördeskriget. Bankirerna vädrade åter ”the rich harvest of debt”, men president Lincoln tryckte egna pengar för Unionen – greenbacks. Det föranledde de privata bankintressena att hetsa Europa att stödja sydstaterna (Konfederationen); Frankrike och England tänkte anfalla Unionen. Men ryske tsaren bistod Lincoln.
     Lincoln sköts 14/4 1865; södern sträckte vapen.
     21/2 1871 är det dags för The District of Columbia Act of 1871.
     1878 kommer USA under president Hayes att åter skuldsätta sig hos Rothschild, vilket inte skett sedan 1833, då pres. Andrew Jackson ej förnyat tillståndet för privat centralbank. Även han hade varit populär och omvalts, även han utsattes för mord(försök).

   • Alve says:

    OJ; OJ; OOOJ! Ingår detta i ”Trump på krigsstigen”?
    SvT´s reporter Carina Bergfelt ? (kommer aldrig ihåg vad människan heter). Var påtagligt blek i ansiktet igår när det endast handlade om ”boken om Trump” – något annat fick hon väl inte rapportera – eller också vet hon inte ett smack?
    Ja det händer grejor – tack till er alla som bidrar med information!!

 37. @Savalle
  Förhoppningsvis läggs det som censureras bort från Youtube upp här istället.
  Ja, så är det. Här är de senaste exemplen. Busskrashen i Moskva hann vara upp 2,5 timme på Youtube innan den togs ner.
  https://153news.net/watch_video.php?v=1WO495G7U4M8
  Men den film som orsakade att hela kanalen togs ner var denna:
  https://153news.net/watch_video.php?v=173YH9K5X6O5
  Även denna film tog YB bort direkt.
  https://153news.net/watch_video.php?v=D97BBD7XUGAN
  Den här filmen är också i hetaste laget:
  Sutherland Springs Gone Wild
  https://153news.net/watch_video.php?v=W697MKUHBG4X

  Sedan har ju SVT:s chef planer på att skydda oss från verkligeheten.
  SVT:s VD Hanna Stjärne vill att Facebook och Google ska strypa medborgarnas tillgång till information via sociala medier i valrörelsen, för att svenska folket ska få tillgång till ”fakta och inte desinformation”.

  Tidningen Journalisten
  https://www.journalisten.se/nyheter/jag-onskar-en-skarp-valbevakning-av-svt

  • Savalle says:

   Vad bra det skulle vara om all den värdefulla Informationen som ligger eller har legat på Youtube inte går förlorad!

   När det gäller SVT:s VD Hanna Stjärne så har hon tydligen inte insett vad det är som håller på och händer ute i världen just nu. Men hon är väl så upptagen med att sila, förvränga och konstruera nyheter att hon inte riktigt hinner med att följa upp vad som verkligen sker. Det lär bli ett obehagligt uppvaknande för henne när sanningen slutligen når målet.

   Högt uppsatta Globalist-kompisar till våra svenska genomkorrupta makthavare interneras på löpande band.

 38. Savalle says:

  Sanningen rullas upp:

  Snart är det dags för svenskarna som tjänat dessa krafter att bli ställda till svars. Äntligen!

  • Sture says:

   @ Savalle,
   vi befinner oss nu i en helt annan tidsepok än på 1970-talet. När man då skulle få något publicerat i tidningarna fick man bocka djupt för redaktörerna och snällt ställa sig i kö. Efter några veckor kunde man få ett svar – eller också inte. Om man återigen påminde dem om den insända artikeln kunde de på sin höjd klämma ur sig – ”vi prioriterar annat material”. Hur annorlunda är det inte nu.
   Det unga analytiska stjärnskottet Sather, som gjorde sin första YouTube-kanal för bara ett år sedan, började sina grandiosa analyser med ett stort blädderblock och en iPhone. Idag sätter han upp två kameror (precis som i vilken TV-studio som helst) och intervjuar vem han vill.
   Helproffsigt. Vem behöver över huvudtaget bry sig om vad man diskuterar i TV-studion hos Aftonbladet, Expressen, DN eller SvD? Ingen. De är helt irrelevanta.
   Och fler och fler medborgarjournalister gör på detta sätt. Mohammed Omar gör det. Patrik Engellau gör det. Johan Westerholm gör det. Och allt fler kommer att göra det – dvs. konkurrera med main stream media på lika villkor.
   Det kostar nästan ingenting – förutom den förlorade arbetstiden. Detta är det nya. Om vi bara kan hålla kanalerna öppna så är detta döden för den globalistiska eliten.
   De är ju endast ett fåtal (Roland Bernard talade om 8.500) medan världens befolkning är 7 miljarder.
   När världens befolkning får reda på att all ”statsskuld” bygger på bedrägeri kommer de att dra fram alla bedragarna i ljuset och kräva tillbaka allt stöldgods.
   Titta på denna sammanfattning av f.d. allmänne åklagaren Lionel Nation, som gör ett eller flera skarpsynta och samtidigt roliga betraktelser varje dag. Denna kom för två veckor sedan:

   • Savalle says:

    Sture!

    Tack för dina altid så kloka och uppmuntrande ord. Länken är bra och jag skulle vilja anknyta till den med en annan länk, men med en liten modifikation: Istället för: ”imagine there is no heaven”:

    IMAGINE THERE IS A HEAVEN!

    Till er alla: I bönen Fader Vår ber vi: Ske din vilja såsom i himlen så ock på jorden.

    Låt oss tillsammans be för detta: att Guds vilja också sker här på jorden.

    Mycket tyder på att Satans tid nu raskt går mot sitt slut. Låt oss alla be till Gud för att hans rike kommer till oss så fort som möjligt! Kanske går det då fortare, för Gud hör vår bön, om vi är uppriktiga.

    • Sture says:

     @ Savalle,
     det finns både en himmel och ett helvete. De blir man klar över när man tar del av berättelserna från människor som varit döda men återvänt. Sedan den första organiserade forskningen om detta kom ut 1975 med psykiatern Raymond Moodys bok ”I dödens gränsland” har jag läst ett 25-tal sådana böcker – alla skrivna av professorer inom olika medicinska discipliner. Och de bygger på intervju-undersökningar av tillsammans tusentals personer med sådana upplevelser. Jag har dessutom stött på och talat med mängder av svenska personer som av egna upplevelser bestyrkt det som står i dessa böcker.
     Det märkliga med dessa berättelser är samstämmigheten – det rör sig om 9-10 drag som återkommer i alla berättelser. Ett av de drag som återkommer är kommunikationen med en ”ljusgestalt” (Jesus?) som tycks känna till allt om ens liv och spelar upp detta inför en som på en videofilm.
     Efter denna första bok kom ut 1975 gjorde Gallup-institutet 1982 en bred undersökning över hela den amerikanska kontinenten (2.000 i varje stat) och fann att c:a 5 % (=14 miljoner) upplevt ett eller flera av dessa 9-10 drag, varav 4 miljoner uppgav sig ha kommunicerat med Jesus. Numera finns det hundratals YouTube-filer där folk berättar vad de upplevt om himmel och helvete.
     Många människor vill inte alls ta del av dessa berättelser (”jag tittar inte på sån’t”) och tar för givet att det är båg. Det är OK för mig – jag bara undrar hur länge de skall fortsätta med detta.

     Berättelser om helvetet är dock inte vanliga varför många konventionellt kristna över hela världen tagit avstånd från dessa berättelser – inom katolicismen (och även inom protestantismen) är nämligen skrämseln för helvetet central. Med stöd av dessa berättelser kan man kan lugnt påstå att helvetespropagandan är extremt överdriven – och denna propaganda gynnar påven och påvedömet, men inte Gud.
     Men helvetet finns – fast det är inte evig plåga.

     Titta på denna berättelse av Howard Storm. Han var professor i konsthistoria på ett amerikanskt universitet och på en konstresa med sina studenter till Frankrike drabbas han en morgon av fruktansvärda buksmärtor, som visade sig bero på brustet magsår.
     Detta är livsfarligt och kräver omedelbar operation. Man vet att dödligheten stiger mycket raskt om man dröjer med operation mer än 5 timmar efter smärtdebuten. I hans fall kunde man dock inte hitta någon ledig kirurg på detta landsortssjukhus och 8-10 timmar efter smärtdebuten dog han, återuppstod i andlig gestalt men kunde då inte längre kommunicera med sin omgivning. Hursomhelst, hans upplevelser i ”himmel-helvete” fick så djupgående effekter på honom att han senare lämnade sin professur i Konsthistoria och omskolade sig till präst.

     • Savalle says:

      Sture, du skriver:”Men helvetet finns – fast det är inte evig plåga.”

      Ja, Bibeln säger oss att vi själva bestämmer om vi gör oss värdiga att belönas av Gud och att vi alla ska dömas för våra gärningar.

      Därför är det viktigt hur vi förvaltar vårt ansvar över vårt eget liv.

      Gud kan förlåta oss om vi uppriktigt vänder om till ett rättfärdigt och kärleksfullt liv.

      Vi bör alltid tänka på detta.

     • mats says:

      Jag har också läst ett antal böcker i ämnet även om det var ett tag sedan nu. To Hell and back by M Rawlings skiljer sig från de öviga i det att han säger att mängden NDE till helvetet är fler än vad som rapporteras i de andra

      • Sture says:

       @ Mats,
       Denna bok och övriga av M. Rawlings har helt undgått mig – men han är som de övriga Medical Doctor, i detta fall kirurg.
       Jag slutade läsa denna litteratur någon gång i början på 1990-talet (mätt efter 25 böcker), men det fortsätter komma nya undersökningar. Det måste finnas ett hundratal sådana böcker nu.

       • peterkrabbe says:

        Sture, med din bakgrund måste du många gånger ha frågat dig vad som egentligen händer, rent medicinskt, i en döende människas hjärna. Till stor del bör det ju handla om projiceringar av erfarenheter från det tidigare livet, kanske hjälpta på traven av en sannolik medicinering med smärtstillande medel som också skapar hallucinationer. En liknande effekt av att flyga över sin kropp har jag själv upplevt i svåra feberanfall som barn. Jag vill inte på något sätt förringa din tro, men frågan är om dessa upplevelser är ”verkliga” eller skapade av sjukliga förändringar i hjärnan. Det vore intressant att få även vetenskapens förklaring till effekterna. Hur upplever exempelvis en muslim eller buddhist samma situation, där finns ingen bibel som bedömningsbakgrund. Det måste finnas många jämförande exempel från andra kulturer, särskilt i Asien där reinkarnation är en vanlig del av synen på livet efter detta.

        • Sture says:

         @ Peter Krabbe

         du frågar dig ”om dessa upplevelser är ’verkliga’ eller skapade av sjukliga förändringar i hjärnan” och efterlyser ”vetenskapens förklaring till effekterna”. Denna ”vetenskapens förklaring” finns redan och denna pekar på att upplevelserna är verkliga och inte alls har någonting att göra med ”sjukliga förändringar i hjärnan”. Alla de böcker som jag talat om och läst är skrivna av PROFESSORER inom olika medicinska discipliner, och dessa är väl insatta i vad som krävs för att kunna uttala sig vetenskapligt. Den senaste boken jag läste om detta var skriven av Eben Alexander, professor i neurokirurgi och verksam som neurokirurg sedan 30 år. Hans åsikter i denna bok bygger på hans egna upplevelser av en Nära Döden Upplevelse efter att han drabbats av en hos vuxna extremt ovanlig men svårartad och oftast dödlig hjärninflammation (E. Coli). Man kan inte komma så mycket längre än så i vetenskaplighet. [Det kan nämnas att han bytte åsikt om fenomenet efter sin egen upplevelse]
         Ett fåtal sådana här berättelser har tidigare funnits i världslitteraturen (”när jag befann mig i dödsskuggans dal” etc.). Det hela tog riktig fart i början på 1970-talet då man med en enkel elektrisk stöt ± eventuell hjärtmassage i stor skala började kunna återuppliva människor med kammarflimmer och efterföljande hjärtstillestånd. Följaktligen är kardiologer rikligt representerade som författare till detta fenomen.

         De flesta patienter med plötsligt hjärtkammarflimmer är inte alls påverkade av några droger. I professorn i kardiologi Michael Saboms första bok ”Vi upplevde döden” från 1982 redovisades i den s. k. ”retrospektiva” delstudien att endast 10 av 116 patienter var påverkade av någon medicinsk drog i samband med sin NDU (narkosmedel under hjärtoperation). Dessa upplevelser förekommer också helt oberoende av om man är muslim, kristen, ateist eller t.o.m. barn, vilket ger svar på din fråga.

         Man kan skönja två distinkta grupper när de gäller förklaringen till fenomenet:
         1. Människor, som inte är insatta i fenomenet, dvs. som inte själva upplevt det, aldrig läst några böcker om det eller ens träffat en NDU-patient, tenderar att avfärda detta som en hallucination, helt oavsett om denna någon är medicinskt utbildad (läkare, forskare) eller inte.
         2. I motsats till detta hävdar människor, som själva upplevt fenomenet, samfällt att detta var ’verkligt’ och förnekar bestämt att det rört sig om en dröm eller en hallucination. Jag har faktiskt träffat sex högt vetenskapligt meriterade läkare som mellan fyra ögon hävdat detta och inte träffat eller ens hört talas om någon med en NDU som inte anser att detta var verkligt. Deras förhållningssätt stämmer till eftertanke. Ty vem skall man lyssna på? De som har upplevt fenomenet eller de som inte har upplevt det? Jag har valt att lyssna på de som upplevt det och förstår faktiskt inte för mitt liv vad de andra kan bidraga med.

         Det finns neurofysiologisk litteratur som i detalj går igenom hur NDU skall kunna förklaras.
         De jag främst vill lyfta fram är neurokirurgen Wilder Penfield med boken ”The Mystery of the Mind” och Nobelpristagaren (1963) och neurofysiologen John Eccles, som skrivit ”The Human Psyche”, The Human Mystery”, ”Facing reality: Philosophical Adventures of a Brain Scientist”, ”Evolution of the Brain. Creation af the Self” och ”The Self and its Brain” (den sista tillsammans med filosofen Karl Popper) av vilka böcker jag läst flera stycken.
         I hans litteratur (liksom i Wilder Penfields) framgår väldigt tydligt att INGEN vet hur nervimpulsen, som är ett elektrokemiskt förlopp, omvandlas till en upplevelse (syn, hörsel, känsel etc.). Inte heller vet man hur nervimpulsen startar. Deras slutsater är att det inte är energi som överförs utan ”information”. Och det är här som själen kommer in. Det är nämligen själen ”som upplever” och som ”sätter igång nervimpulsen” (enligt buddisterna).

         Detta är egentligen inget konstigt. Dr. Charles Sherrington, som anses vara neurofysiologins fader, införde t. ex. följande i förordet till sin första lärobok i neurofysiologi ”The Integrative Action of The Nervous System” (1947): ”Att vår existens skulle bestå av två grundläggande element innebär, antar jag, ingen större inneboende osannolikhet än att den skulle vila på bara en.” (citerat av hans lärljunge Wilder Penfield)
         Så varför skall det vara så svårt för människor att acceptera ens möjligheten av något själsligt eller andligt, helt fristående från kroppen. Jag har tidigare talat om pianot vs. pianisten och programmeraren vs. datorn. Vi vet att den improviserande jazzpianisten tänker flera saker innan han trycker på tangenterna, t. ex. vilket ackord han skall ta, hur detta skall läggas, vilket ”motif” han skall upprepa i olika ackordföljder, ”fjärdelar”, ”åttondelar”, ”sextondelar”, ”trioler”, ”uppåt” eller nedåt” på pianot etc., etc.
         Så tänker vi oss nu en ”fundamentalist” som hävdar att ”all musik” kommer från pianot och inte från pianisten eftersom det är pianosträngarnas vibration som frambringar ljudet. Pianisten är därvid helt irrelevant. Det kan bara finnas EN förklaring. Allt som sker i hjärnan beror på hjärnans kemi och fysiologi – ingenting annat. Det kan inte finns två olika element. Punkt slut.
         Angående ”vetenskapens förklaring” så kan jag berätta att jag hållit detta föredrag om NDU många gånger för olika kategorier läkare på mitt sjukhus (kanske Sveriges största) och för läkare på andra sjukhus sedan början på 1990-talet. Mina kollegor har t.o.m. begärt att få höra det flera gånger och en gång fick det t.o.m. utmärkelsen ”årets bästa föredrag” (hos kärlkirurgerna).Ingen har några invändningar mot mina resonemang. Alla medicinskt utbildade människor ”förstår vad vi inte förstår”.

         • peterkrabbe says:

          Tack för din utredning. Den är viktig, inte i första hand för mig, utan för att läsarna skall förstå bakgrunden till de resonemang som våra ”tre vise män” för i religiösa frågor. Detsamma gäller synen på profetior, som är svår för många att ta till sig. En profet, eller kanske snarare människa med förmåga att se det som de flesta vanliga människor inte kan, som jag har den största respekt för är Edgar Cayce, som har påverkat min världsbild mycket. Han dog på 1940-talet, men hans berättelser är väl dokumenterade och bevarade för forskning. Cayce var troende kristen, men hans verksamhet omfattar allt från medicin till historia, geologi och framtid. I dagens vetenskap dyker hela tiden upp resultat som bekräftar vad han berättade redan för 100 år sedan.

          • Sture says:

           @ Peter Krabbe
           jag har läst en del av Edgar Cayce också. Den bok jag tycker allra mest om är Glenn D. Kittlers ”Edgar Cayce och Döda Havsrullarna” på Larsons Förlag.
           Edgar Cayce, Jakob Lorber ochTherese Neumann var de tre ”märkliga” personligheter som jag fann i E. F. Schumachers ”Vägledning för vilseförda” och som ändrade hela mitt val av litteratur.

     • Fiskargubben says:

      Det är fantastiskt att vi får tala om det här på Peters blogg. Detta år 2018 och följande år är det viktigt att förstå andliga realiteter. Jag är ännu inte död, men jag har lärt mig att dö, tack Gode Gud. De som inte tror kan inte förstå hur starkt han kommer ibland när man försöker lyda. Det räcker inte med att tro, man måste lyda.

      Jag fick en gång besök från helvetet, men viktigare från Himmelen. En ängel slog mig nästan till marken, ungefär som Daniel, med sin makt och en annan väckte mig på morgonen. Mina döda barn kom på besök.

      THIS MAN DIED DURING SURGERY, MET GOD & ASKED HIM, ”WHAT’S THE MEANING OF LIFE?”

      Farfars mamma fick besök av sin mor på 60talet innan hon dog och morfar många år senare.

 39. peterkrabbe says:

  Mer bra information om Q och allt annat som tycks hända nu får vi här: newsgram.se/q-anon-en-game-changer-for-att-storta-den-globala-eliten/ . Det är svårt att dra säkra slutsatser om materialet som nu väller ut på internet, men det verkar onekligen som om Trump satt igång en utrensning av format, i första hand riktad mot pedofilerna i den amerikanska politiken, bl.a. verkar ett 30-tal kongressmedlemmar vara av intresse. Q förfaller vara Trumps inofficiella ”läcka” för att sätta media på spåret.
  Med pedofilerna faller rimligtvis också Clinton och de som varit del av den saudiarabiska korruptionen. Även Bush och Obama lär vara i farozonen. Eftersom pedofilringarna varit en del av Illuminatis Satansriter leder de fortsatta spåren också mot Deep States innersta kammare, där sionisterna härskar. Vi får se hur långt Trump kommer att driva detta, om det bara är ett varningsskott eller en seriös utrensning av träsket. Under alla förhållanden är det överraskande positivt och lovande inför fortsättningen!

  • Sture says:

   @ Peterkrabbe,
   man kommer inte in på denna länk eftersom man varnar för den. Jag gick in på newsgram.se och då hittade man artikeln. Mycket intressant artikel.

   • peterkrabbe says:

    Det är sannolikt ingen tillfällighet att man försöker skrämma bort läsare här. Det är mycket som händer just nu.

    • ragnhild says:

     Jeg prøver gang på gang å legge inn en lenke, men null respons. Regner den som for farlig for de som utgir seg som semitter. Jeg får prøve imorgen. Lar det seg virkelig gjøre, gå inn på blogger å hindre kommentarer?

     • peterkrabbe says:

      Jag hade en tidsödande ”uppdatering” av min dator igår. Brukar innebära att man genomsöker min hårddisk efter tecken på revolutionär verksamhet. Om man har lagt in hinder för kommentarer eller länkar så hör av er så jag kan åtgärda det!

    • Mats says:

     Dessa varningar har ökat senaste tiden, osäkert innehåll ..
     Svårt att tro att denna typ av intressanta sidor har mera virus än andra

     • peterkrabbe says:

      Säkert en del av deras nya censurprogram! Nästa steg blir nog att bifoga lite virus…

      • ragnhild says:

       Jeg tror ikke noen president, heller ikke Trump kan snu utviklingen. Forhåpentligvis noe av disse fanatiske pedofilringene. Forsøket på å dele menneskeheten inn i to grupper; de verdige livet – og de som – om de overlever vil se til en slaveliknende tilværelse; den vil de lykkes med – se lenken jeg endelig klarte å presse inn her, likefør denne kommentaren. Stikkordet er bl.a. vacciner, i tillegg til alt annet de presterer for å ødelegge livsgrunnlaget vårt. Innfiltrasjoner utført, hjernevask av myndigheter er kommet for langt.

       Det er så djevelsk at jeg smått om senn undrer meg på om ikke det ”sovende folket” skal forsvares. Bortsett fra at det går så fort nå, men det holder hardt å følge med.

       Vacciner, SKY DEM. Noter dere eksperimentet rundt 1950 som henvises til i lenken, hvor sefardjødiske barn ble drept eller ødelagt for livet.

 40. Martin T says:

  Hoppfulla ord av en stor demokrat inför 2018 och framåt;

  • Mats says:

   Lite hoppfullt för Amerika men fortsatt jobbigt i Europa. Amerikaner beskrivs i bland som dumma men bortsett från deras geografikunskaper så är det fel. Det är inte fult så indoktrinerade som vi, o där är vi svenskar värst. I höst kommer mint 80 rösta för status quo. Borgerlig samling? Ja men för att de ska få min röst så vill jag vara säker på att de klarar spärren. De känns som att de är sent ute.

 41. ragnhild says:

  Test, skrev – og skickat, men det ble ikke noe av.

 42. Elisabeth says:

  Tack Martin, strålande länk. Visst är det otroligt att London har en muslimsk borgmästare och en enorm moské på bästa läge i Marylebone. Otroligt sorgligt alltså. Farage är i fin form här : ”Conservatives in Britain listen to what Khan says, then look down and examine their shoes”. Avslutningsklämmen var uppmuntrande : ” In 10 years time, EU, in the state it is now, will not exist”. Jag litar på Farage.

 43. Fiskargubben says:

  Clintons stiftelse ska granskas. Det brann i familjen Clintons hus häromdagen. Var det igår? Det var i så fall ett konstigt sammanträffande. Trump vinner.

  Macron i Frankrike vill kriminalisera ”fake news”. Det är en gummiparagraf och skapar rättsosäkerhet för nättidningar och användare. SVTs chef vill ha full kontroll över nyhetsflödet, enligt Fria Tider. Macron är en oligarklakej och kanske kan få gehör för lagen i Bryssel. När jag nämner ”fel” namn postas aldrig mina kommentarer på några bloggar. När jag skriver om och tar bort namnen når jag fram till bloggägarna, som annars inte kan läsa kommentarerna. Det kan finnas filter, som vi inte känner till.

  ”USA:s justitiedepartement har inlett en ny granskning av familjen Clintons stiftelse. Utredningen rör frågor om huruvida paret Clinton utlovat eller givit några politiska favörer i utbyte mot bidrag till deras stiftelse under Hillary Clintons tid som utrikesminister, rapporterar The Hill.

  Utredningen ska också granska om stiftelsen följt skattelagstiftningen, enligt sajtens källor.”

  https://www.dn.se/nyheter/varlden/clintonstiftelse-granskas-pa-nytt/

  • ragnhild says:

   Lenken jeg gir rett over (nok en ny for meg) som omtaler bl.a. vaccineringen av barn i det unevnelige landet med økonomisk gevinst fra det store unevnlige landet pr. år, den lenken inneholder drøfting om et nytt fenomen; automatisering via roboter når det kommer til hva som tillates av informasjon fra nettbrukerne. I tillegg sies det at der legges hinder i veien for tilgang til blogger, de gjør det vanskelig både å komme til (nettadresser forvanskes), samt vanskelig å dele adresser.

   Al er deres verktøy (roboter gjør jobben).

   Anbefaler bloggen for dem som vil ha fakta på bordet, fakta både pr. idag med fortiden tatt med. Ikke mange slike…

 44. Mo says:

  Loa, den förskräckande tid vi lever i skall vi ta kontroll över. Precis som politiker med några skrivna ord i ett avtal kan sälja ut sitt land och sitt folk till privata bankirer och i Sverige ekonomiska bördor åt folket genom lagstadgade rättigheter i mångkulturens namn, så skall vi kasta ut de falska politikerna från maktens centrum så att de aldrig mer kan göra skada. Svenska politiker skall värna om Sverige inte vara FNs sändebud. Vi skall inte tvingas ta över andra länders misslyckande, vi kan bistå dem på plats. De som kommer för att råna och våldta skall omedelbart få hjälp att återvända till sitt hemland, inga möjligheter till överklagan skall erbjudas, varför skall våra skattepengar användas till denna kostsamma outsinliga källa ? Med några pennstreck skall vi förändra förutsättningarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: