Hoten mot mänskligheten – inte bara krig. Del 1.

Chemtrails del 1

 

Sedan jag skrev min förra artikel om chemtrails för snart ett år sedan här och här, har säkert både jag själv och många andra observatörer hunnit vänja oss vid tanken på att här pågår ett attentat mot mänskligheten som i sin omfattning överträffar det mesta av vad vi hittills kunnat föreställa oss i historien. En liten grupp människor, som på fullt allvar tror att de och ingen annan äger vårt jordklot, tar sig rätten att bestämma över alla andras möjligheter till liv och död.

För den som lärt sig att lyfta blicken mot skyn och se hur konsekvent och systematiskt man bygger upp molnformationer med hjälp av sina sprayande flygplan utan att man kan göra något åt det, blir det en psykisk påfrestning att behöva finna sig i att långsamt bli förgiftad av nedfallande nanopartiklar, som får både oss själva och allt annat liv omkring oss att vissna ner och dö.

Man blir rasande över de av våra politiker och så kallade folkvalda som vägrar, eller på grund av sin bottenlösa inkompetens, inte kan inse vad som pågår – att man inte har kraften nog att ifrågasätta när främmande makter pådyvlar oss avtal och falska förespeglingar om sina syften som egentligen bara handlar om att korta ner vår livslängd för att istället göra livet behagligare för de få som blir kvar – eller tror sig kunna bli kvar.

Om solen skulle visa sig någon dag i månaden hinner man knappt tänka tanken att nu kommer de snart igen, innan en bisvärm av flygplan redan är där och ritar ut sina vita linjer i skyn kors och tvärs för att bygga upp nya molnfronter. Några timmar senare är solen borta igen. Det är oerhört frustrerande att knappt hinna ut i jakten på solens värmande strålar, innan det mjölkvita molndiset brett ut sig och mörkret åter lägrar sig.

 

Nåväl, behöver vi då bry oss så mycket om att vi nästan aldrig får se varken sol eller stjärnor igen? Kanske kan vi resa på semester till någon annan del av jorden där det fortfarande finns sol? Kanske kan vi ta antidepressiva mediciner för att klara att leva i mörkret? Eller hålla oss inomhus och montera luftrenare på tilluftsventilerna? Eller kanske gör vi gemensam sak och släpar ut politikerna ur riksdagshuset och hotar med Strömmens kalla vatten om de inte försvarar våra livskvaliteter som utlovat?

Låt oss istället börja med att analysera problemet och hoppas att allt fler inser att detta inte kan fortgå. Därför skall jag i några kommande artiklar försöka beskriva vad jag tror egentligen sker och varför. Det handlar nämligen inte bara om sol och moln utan om den fräckaste komplotten mot mänskligheten i historien.

 

Peter Krabbe

53 Responses to Hoten mot mänskligheten – inte bara krig. Del 1.

 1. Britten Pahl says:

  Tack Peter tydligt och redigt!
  Läser just Sven Edvin Säljes bok : Man ur huse”
  Kan inte undvik att dra paralleller!
  Detta har nog pågått över våra huvuden i mannaminne! Detta slaget av människor har nog alltid funnits! Trist oerhört trist och man får försöka behålla loppet tron på det goda o kärleken till allt levande förutom dessa satanister som tagit över spakarna tror dom.
  Suck!

  • sosi21 says:

   Till tröst kan jag säga, att det troligen inte pågått längre tillbaka i tiden än till mitten av 1990-talet hos oss här. Jag har som tur är fotograferat natur sedan 30 års ålder och har gått tillbaka i min egna bilder, samt gått igenom alla mina böcker med naturbilder. Jag ser att dessa spår uppträder sporadiskt i omkring 1996, 1997.

   NASA har nyligen lagt ut satellitbilder ända ner till år 2003. I satellitbilder från denna tid, ser man, att man fullkomligt vräker ut chemtrails över Europa. Har ännu inte granskat hela jordklotet under dessa år, men har sett att det sprids i Kina.
   Jag är förvånad över att man inte såg detta då, men själv bodde jag i Älvdalen vid denna tid och så långt upp spred man inte då. Jag hoppas verkligen att NASA lägger ut fler satellitbilder bakåt i tiden.

   Det som oroar mig mycket är, att det som sprids i södra delen av Europa, kan mycket väl hamna i vår jordbruksmarker, i vår naturmiljö, samt att vi andas in mycket av dessa partiklar.

   Insekter och fåglar har minskat dramatiskt i mina trakter. Tyskland har även de uppmärksammat, att insekterna minskat dramatiskt. Jag har nyligen gjort denna trailer, en dokumentär över att det händer något i vår natur, för att få folk att bli intresserade att börja dokumentera sin hemmiljö, nu i vår och sommar. Filmen skall bli klar till hösten är det tänkt https://www.youtube.com/watch?v=O19zLsh1kiI

  • Hans Hjelm says:

   Vi, vanliga människor, är i krig mot ett allt mer auktoritärt och tyranniskt elitistiskt globalistiskt system, regerat av en liten grupp multimiljardärer, som planerade redan för flera decennier sedan att ta makten över folket, för att kontrollera dem minska dem till vilken minut elit tror är ett ”adekvat antal” för att bo på Moder Jord – och att digitalisera och robotisera resten av de överlevande, som ett slags livegnar. Det är en kombination av George Orwells ”1984” och Aldous Huxleys ”Brave New World”.

   http://thesaker.is/we-are-at-war/

 2. Akasha Skaldeman says:

  You nailed it Peter. Thanks for your rant. Thank you for putting my feelings into words. And my feelings are compounded by the distress that no one seems to mind. We are farmers and my husband grew up in this area, bohuslän, but he doesn’t think anything is awry and fights with me every time I bring it up. Mostly, among those of us who do acknowledge this atrocity, we just don’t know what to do. Thrive website has practical suggestions, but they are in the U.S. with a different system than we have. Informing others is maybe a small help.

 3. Bjäremannen says:

  Jodå så att, fullt medveten om ”problemet”, har varit i typ tre år.
  Läste i HD (Helsingborgs Dagblad) för ngn vecka sedan om chemtrail, kommer inte riktigt i håg men det handlade om att minska den ”globala uppvärmningen”, men inte förrän år 2020 tror jag.

 4. Ulf M says:

  Intressant!

 5. Savalle says:

  Vad bra Peter att du skriver om detta igen! Det måste bli ett stopp på det här! Vi måste tvinga politiker, miljöorganisationer, medier, skolor – allla att konfrontera det här problemet.

  Massor med svenskar är inblandade i detta. De som arbetar på SMHI, Luftfartsverket, inom flyget,och militären måste befrias från hemliga sekretessavtal med främmande makt så att de äntligen vågar rapportera om vad som sker.

  Alla som medverkar i detta förgiftar sina egna barn också!

 6. danosterlund says:

  Har läst en hel del om chemtrails och då även i kombination med något som kallas NIBURU, the Destroyer bland annat. Då skrivs det om att man försöker dölja att en enorm planet är på väg mot jorden och att när den passerar oss så blir det stora problem på moder jord😳
  Ungefär som när mayakalendern slutade räkna år….
  Något är det som sker och med tanke på hur politiker styr och ställer så förvånar ingenting längre. I USA och i Ryssland och i Kina sägs det att man byggt och bygger enorma underjordiska städer där eliten skall ta skydd och leva tills dess de har full kontroll på allt.
  Världen blir underligare för var dag….🤕

  • ragnhild says:

   Det der er en elitistisk bortforklaring, en ren røverhistorie* som liksom skal gi bandittene et streif av altruisme. Beklager ordlyden, men dette pågående krever seriøs omtale. Ikke la oss vifte det bort, det handler om krefter som vil oss ondt, altså ren og pure EVIL/ONDSKAP. Millitære eksperimenter i utgangspunktet, men utviklet, og hvem vet om det ikke i utgangspunktet var ment som ”henrettelsesmetode” ovefor menneskeheten, tillike med utvikling og bruk av elektromagnetisk microbølgestråling som nå tillates av instanser som WHO og FN som skulle beskytte menneskeheten.

   *Slikt synes jeg virkelig vi kan klare oss uten. Disse råttene fra øst og deres geliker, ønsker depopulasjon med alle midler. Ja, ALLE MIDLER, kjente og mindre opplagte. Det er åpenbart idag. La oss IKKE gå i grøften, le av det hele, som var og er det en VITS, noe morsomt, og slik undergrave det alvorlige som skjer. Og VIT at på nettet finnes der massivt med villedende innspill. Meningen med det er soleklar.

   Jeg har bare et par år på med hva denne omtalte kunnskapen gjelder. Men har tatt mine grep. Bl.a. går jeg ikke tur når regnet høljer ned. Det samme gjelder lufting, kort tid om gangen, slik vi gjør når vedfyring pågår i tett beboelse. På oppholdsdager åpnes alle sluker for lang utlufting 😉 Immunforstyrking er et måste, sunn kost hører dertil.

 7. Varför skulle maktens män spruta hälsofarliga nanopartiklar på sig själva och sina nära och kära? Jag ser inget tydligt motiv i denna massmords/självmords-teori. Det skulle dessutom leda till minskad population om det var sant, inte ökad population som nu. Kan någon förklara? Har de misslyckats?

  Själv tror jag att ökad molnighet kan bero på ökad flygtrafik i spåren av ökad befolkning på planeten, vilket leder till fler kondensstrimmor, även om ev. tillsatser för att öka molnigheten inte helt kan uteslutas, vilket då kallas för ”molnsådd”.

  Nästan vem som helst kan sätta igång med det. Det är mig veterligen inte olagligt att ex. spruta ut vattendimma i luften, men varför någon skulle bekosta molnighet medvetet i stor skala är också tveksamt, särskilt då evidens för global uppvärmning skapad av människan är väldigt skrala.

  Att molnigheten minskar med minskad flygtrafik såg man i USA efter rivningen av WTC1, 2 och 7, då flygtrafiken ställdes in i hela USA. Man kunde då även uppmäta större temperaturdifferenser mellan natt och dag eftersom in och utstrålning av värme ökade utan de isolerande molnen.

  • peterkrabbe says:

   Martin, jag skall gå igenom mycket av detta i de kommande artiklarna!

  • Mjölner says:

   @Martin G, Hör du du! Jag har en del erfarenhet när det gäller flyg och readrift. Ett flygplan kan vid en viss fart och höjd tillsammans med atmosfärens beskaffenhet orsaka s. k. k-strimmor som efter några minuter upplöses naturligt. Detta gäller både militär och civiltrafik med readrift. Om dessa strimmor ligger kvar i timmar så består dessa inte av kondens utan av andra substanser. Om flygplanet som orsakar strimmorna för en timme sedan är försvunnet och strimmorna ligger kvar kan strimmorna inte vara kondens utan måste bestå av något annat. Eller hur?

   • Som maskiningenjör kan jag meddela att huruvida kondens ligger kvar eller ej beror på luftfuktighet, lufttemperatur och lufttryck.

    Så om kondensstrimmor ligger kvar så behöver det INTE bestå av något annat än just kondens. Vid vissa betingelser bildas det alltså moln av kondensstrimmor helt utan tillsatser.

    Molnsådd är dock fullt möjlig, men det man bör fråga sig är naturligtvis vem som skulle gynnas av detta och hur ofta det förekommer.

    Det kan tänkas att monopolkapitalet ex. använder molnsådd i kommersiellt syfte för att öka chanserna för att regn faller, eller inte faller på deras skördar, men det förefaller osannolikt att det skulle utföras med skadliga ämnen även om det lär ha funnits en idiot som föreslog molnsådd med H2SO4.

    • petergrafstrm says:

     Det behöver inte bara handla om partiklar som släpps ut från det plan som alstrar varaktiga strimmor. Det kanske redan finns partiklar däruppe som sakta sakta sjunker ner efter att ha spridits med jetströmmarna. Dvs utan att man ser varifrån dom ursprungligen kom.
     Jag har inget minne av att jag såg varaktiga strimmor i min ungdom, däremot tittade jag på strimmor och blev besviken för att dom alltid upplöstes så fort. Typ några minuter och i vart fall aldrig så länge som nu är vanligt. Maskinparken var nog utbytt på 90-talet och dom gamla motorerna var mkt mindre effektiva dvs alstrade mer partiklar. Dom nya effektiva maskinerna å den andra sida förbrukar trots det mer luft som inte deltar i förbränningen för att minimera kinetisk energi i utblåset.
     Om dom detaljerna förklarar en del av skillnaden vet jag inte men det vore bra om det utreddes. Det cirkulerar motstridiga uppgifter om det. Tex att nya motorers avgaspartiklar absorberar mindre av solljuset och därför värms upp långsammare. Den vanligaste uppfattningen på nätet är annars att de nya motorerna borde ge mkt mindre strimbildning än med äldre motorer.

     • Savalle says:

      Trafiken är tät uppe i luften där jag bor.

      När himlen inte är täckt, vilket den varit från slutet av augusti till början av januari, där jag bor i Östergötland, kan jag ofta se flera flygplan samtidig.

      Då ser jag genast om det finns flygplan som sprider chemtrails. Det är bara att jämföra.

      Normalt är det vita strecket efter flygplanen väldigt kort och så kommer de här andra flygplanen. de har MYCKET tjockare ”svans” och den ligger kvar som ett spår som täcker hela himlen.

      Sedan börjar dessa spår sakta att breda ut sig till ett dis och kort därefter när några av de här flygplanen spridit ut sina heltäckande sträck har dessa bildat ett dis som nu täcker hela himlen.

      Så hela himlen täcks nu med ett tunt lager och det sker inom loppet av 20 – 30 minuter.

      Sprutningarna fortsätter sedan, det förstår jag, eftersom diset sedan tjocknar mer och mer.

    • Jag har stått och jobbat på fält – när plan dekorerat himlen ovan mig med chemtrails – typ vid 9-tiden – dessa strimmor låg kvar klockan halv 3 när jag avslutade. Kondens som ligger kvar i 6 timmar? Du tror inte på det här eller hur, men visan handlar om… Give me a break!

    • Mjölner says:

     @Martin G, Ja varför skulle maktens män spruta farliga partiklar på sig själva och sina nära och kära. Det är bara konspirationsteorier. K-strimmor som kommer från reamotorers avgaser består till största delen av koldioxid och vattenånga. Båda dessa gaser är s. k. växthusgaser, (i normaltillstånd osynliga) och nödvändiga för liv på jorden. I detta fallet kan strimmorna finnas kvar som längst några timmar inte dagar och dygn. Den andra typen av k-strimmor kallas turbulens och är mycket kortvariga. Alltså, konspirationsteorin är nonsens, det sprids inga farliga substanser från flygplan för man vill inte, den meteorologiska vetenskapen är orubblig, medger ingen manipulation. Sannolikt är den politiska agendan den absoluta sanningen. Men å andra sidan ägnar politikerna mycket tid och trycksvärta åt klimatalarm som man blandar ihop med väder. Då heter det inte konspirationsteorier, då är det fara för livet.

     • Hur länge kondens ligger kvar eller om det bildas mer moln hänger evident på lufttryck, luftfuktighet och lufttemperatur, enligt de tabeller som jag räknat på i Energiteknik.

      Molnsådd är en teknik som existerar och kan förekomma, men det verkar osannolikt att detta pågår på en global skala, förutom det faktum att kondensstrimmorna i sig själva och deras ökande mängd sannolikt påverkar vädret, vilket man helt evident, som sagt, upptäckte vid nedtagningen av WTC 1,2, och 7.

      • peterkrabbe says:

       Martin, läser du inte alls artiklarna och länkarna här på bloggen? Om man helt hade kunnat bevisa vad som pågår i samband med utsläppen från vissa flygplan hade rimligtvis verksamheten med hjälp av opinionen upphört. Det är ju därför tillräckligt mycket hemligstämplas för att vi inte skall kunna bevisa det. Innebär det att verksamheten inte existerar? Knappast. Man måste ändå kunna ifrågasätta för att få upp dyngan till ytan. Åstadkomma förändringar och en ödmjukare inställning hos dem som hemligstämplar. Det är i alla fall min inställning när jag tar upp kontroversiella ämnen. Om ditt Vetenskapsparti innebär förnekelse av allt som inte går att bevisa tror jag att du är på fel spår och egentligen inte har i något diskussionsforum att göra. Sorry!

     • Jimmy Ringbom says:

      Hejsan du mister Mjölner ! Jimmy Ringbom heter jag och bor i lilla Salbohed !! Nu till sanningens ögonblick BILD BEVIS FINNS !!!! På såväl konstruktioner av dessa spridarsystem och tankar som monteras där annars passagerarstolar skall finnas! Vill inte veta vad dessa innehåller, men jag har starka misstankar!! Sedan sköts allt av en datoriserad teknisk historia som fördelar ut allt via ett liknande sprinklersystem som går ut efter vingarna till vackra spridarmunstycken !! Allt för att värna om våran miljö ???? Och dessa flygplan är i bruk nästan varje dag !! Dessvärre är att det är våra skattepengar dom lägger utt på dessa unika och bra och hälsosamma trevliga tingestar ! för att i smyg sabotera allt liv på vår lilla blå planet! detta projekt kallas även projekt cloverleaf!! En amerikansk uppfinning! Som vi kan tacka vissa svenska politiker för att det pågår även här i Sverige ! Ända sedan 2001 ungefär!! Redan när vi gick med i faschistsystemet EU 1995 började dessa planer och förtester!

     • Jag och Vetenskapliga partiet är emot mycket av det som det monopolkapitalistiska företag, som ex. Monsanto, håller på med. Det är onaturligt och icke-ekologisk manipulation.

      Beteendet av Monsanto, och många andra monopolkapitalistiska företag visar, enligt min mening, på en allvarlig brist i det kapitalistiska systemet och hos medverkande vetenskapsmän.

      Det viktigaste för varje vetenskapligt lagd människa är karaktär och det viktigaste för vårt samhälle är dessutom att människorna själva, inkl. du och jag, har karaktär och använder våra demokratiska möjligheter och rättigheter väl.

      Grund problemet i en värld där psykopater och monopolkapitalism försäker ta våra påverkansmöjlighete ifrån oss är att motverka dem positivt och konstruktivt.

      Farliga verksamheter och kemikalier måste regleras genom mer insyn och kontroll på företagens förehavanden och folkets direkta demokratiska beslut som reglerar vad som är tillåtet genom försiktighetsprincipen.

      D.v.s. att potentiellt skadlig verksamhet som inte finns angett som tillåtet av folkviljan och ex. kemikalieinspektionen är brottslig verksamhet enligt brottsbalken inkl. ordentligt kännbara straff.

    • sosi21 says:

     Vädermanipulering har använts länge, bl a i USA. När de försökte odla upp extremt torra marker försökte de med molnsådd orsaka regn. Både Kina Och Ryssland nyttjade molnsådd för att inte få regn under OS-dagarna. Man kan använda molnsådd som vapen, antingen genom extrema regnmängder så att jordbruksmarken spolas bort, orsaka förödande jordskred eller extrem torka så att grödan inte växer. Och minska grundvattennivån.

     Eller att fånga koldioxid med svavel för att minska klimatförändringarna. Man kan nyttja chemtrails för att skapa artificiella jonosfärer, vilket det finns flera USA-patent på, vilket jag vet att de experimenterar. En forskare från Uppsala /Chalmers ,Bo Thidé ,varit sysslade med detta.

     Eller sprida metallpartiklar för att öka spridningen av mikrovågor i lufthavet, vilket kallas för diffraktion. Vid långa våglängder nyttjade man fukten över havet, men nu när de nyttjar korta våglängder som mikrovågor som absorberas av vatten, måste de istället nyttja metallpartiklar.
     Militär användning för att skydda insyn av satelliter för militär kommunikation.

     Satellitbilder visar att de spridit ända från år 2000, alltså i 17 år. Jag väntar på fler bilder från NASA som lägger ut dem successivt bakåt i tiden från både Terra och Aqua, men just senaste år 2000 enbart från Terra.

     Detta är den 16/11 2011, en bild som tydligt visar chemtrailsspridning. Inte ens under en vecka är trafiken så här tät. På strecken ser man att de lagts ut nästan samtidigt, alltså i princip under en halvtimme det beror ju helt på vindförhållande hur snabbt de breder ut sig. https://worldview.earthdata.nasa.gov/?p=geographic&l=VIIRS_SNPP_CorrectedReflectance_TrueColor(hidden),MODIS_Aqua_CorrectedReflectance_TrueColor(hidden),MODIS_Terra_CorrectedReflectance_TrueColor,Reference_Labels(hidden),Reference_Features(hidden),Coastlines&t=2011-11-16&z=2&v=8.448413706986486,53.970353522511445,17.69687996465519,59.859025397511445

 8. Alve says:

  Tack Peter för att du ger dig på detta ämne igen. Man kan inte annat än förundras och frustreras över ”elit-människornas” galenskap och hur ska vi få våra ”sovande” medmänniskor att fatta?

 9. aplaintruth.info – Den här kanalen är intressant. Han är väldigt angagerad och åker också ut till många platser.

  New Book Release; Geoengineering aka Chemtrails Tell All (2)
  https://153news.net/watch_video.php?v=24GRB1879BKX

  Geoengineering; The Road 2 Hell (2)
  https://153news.net/watch_video.php?v=112XY9D83MX8

  O.D.D. Watching Geongineering ~ Worldwide Ground Based (WSAC) Weather Makers
  https://153news.net/watch_video.php?v=7KDM9RKRGG8S

  O.D.D. Watching Geoenginnering #2; Artificial Cloud Identifying
  https://153news.net/watch_video.php?v=BK6NNOSXHW9M

  Worldwide Artificial Weather Chaos This Week 7 1 17 -7 8 17
  https://153news.net/watch_video.php?v=SOUMSY3S65XH

  Hurricane Harvey & the Weather Terrorists from Land, Sea and Air
  https://153news.net/watch_video.php?v=2DD4YO1DYNWM

  Manmade Weather; Hurricane Harvey 8.26.17
  https://153news.net/watch_video.php?v=BOGR94M7BSBY

  Busted in 2011! Agenda 21 Documentation To Burn Up Northern California
  https://153news.net/watch_video.php?v=Y7AYK42US69X

 10. ragnhild says:

  Geoengineeringwatch.org
  Jeg besøker ikke bloggen så ofte, de er inn for oppvarmingsteorien. Men jeg kjenner igjen , og bekrefter mye av hva de erfarer i US og andre steder. Er litt redd for å bryte inn her med kanskje off topic emne, så la vær å poste om jeg trekker ut grenser her og nå.

  Brukte litt tid på denne tråden deres datert 20. januar. Mye intressant og viktig i kommentarfeltet. Og kom over dette:

  obs. at han nevner armageddon, og Jesus tilbakekomst. Så da trenger vi jo ikke vite, heller ikke handle… ”Jeg mener ikke å mase, men jeg vil ha deg med”, sa en kristen til meg for ikke så lenge siden, hun var dypt engasjert i å ”hamstre” medlemmer til reisen mot himmelen. OG, hun har jo rett; disse ”beistene” kan vi dessverre ikke lenger hamle opp med, hva det nå er deres hjerner er infisert med. De er de galeste og farligste vesener denne verden noen gang har opplevd. Og de har hatt fritt leide i mange hundre år. Tegn tyder på at de lengter etter helvete, men Satan har bestemt at helvete skal de selv skape på Tellus, VÅR jord.

 11. Mjölner says:

  Peter har berört hotet mot mänskligheten och livet tidigare i serien En förskräcklig historia. Vi återkommer nu till detta. Grunden till det nuvarande hotet mot mänskligheten har sitt ursprung i den globalistiska doktrinen, designad och sjösatt av familjen Rockefeller. Om det hjälpte att doppa de svenska politikerna i den kalla Stockholms ström, borde vi skyndsamt skrida till verket. Men jag tror inte det räcker, förrädarna finns högre upp i hierarkin.

 12. Mo says:

  Eliten gräver sin egen grav. Man kan inte upphöja sig själv det är alltid någon annans val. När folket blir tillräckligt sammansvetsat väljer de själva sin ledare, det är därför eliten gör allt för att splittra denna gemenskap.

 13. Jag blir mörkrädd när jag ser kommentaren från Martin Gustavsson – Vetenskapliga partiet.
  Med samma logik beror väl bränderna i Kalifornien på att det varit varmt och torrt.
  Det är bra att det finns en blogg som din Krabbe. Tror att du väckt upp många människor från den statliga propagandan.

 14. Mats Ensér says:

  Peter,
  Jag har läst så många invändningar att detta med chemtrails endast skulle vara rena konspirationsteorier. Finns det några dokumenterade bevis för att det rör sig om kemikalier som sprutats ut? Insamlade prover eller något liknande?

  • peterkrabbe says:

   Jodå, det finns många insamlade prover från mark och vatten som stämmer utmärkt väl överens med de amerikanska patentansökningarna för använda kemikalier, vilket är obligatoriskt där. De flesta mätningar är amerikanska eftersom det finns ett större engagemang där rent ekonomiskt, men det finns även mätningar från Danmark och Sverige. Jag skall återkomma till detta längre fram.

 15. ivanbjorn says:

  Morgellons är nanoteknologi och chemtrails / MORGELLONS – ENFER NANOTECHNOLOGIQUE ET CHEMTRAILS

  Länk: https://ivansblogg.com/2018/02/06/morgellons-ar-nanoteknologi-och-chemtrails-morgellons-enfer-nanotechnologique-et-chemtrails/

  • peterkrabbe says:

   Skakande dokumentation! Vem kan blunda för detta?

  • Mjölner says:

   @Ivanbjörn, min respekt för dig har ökat med flera kilometer efter genomläsning av din länk. Elitens propagandister på Vaken.se av Mickael Delavante är exakt på spiken. Artikeln om ebolaviruset är hårresande otäck. Det lär inte hjälpa att be, Gud bevare oss från ondo.

   • ivanbjorn says:

    Ja, citat från Aldous Huxley: ” …en befolkning av slavar som inte behöver undertryckas eftersom de älskar sitt slaveri. Ett slags smärtfritt koncentrationsläger för varje samhälle så att människor kan få sina friheter tagna ifrån sig och till och med gilla det tack vare hjärntvätt på medicinsk väg.”

    Ovanstående text från Vaken.se säger allt.

    Vi människor skapar vår verklighet med våra känslor och tankar. När man manipulerar dessa så kommer en människa att älska sitt slaveri.
    Om jag ska utveckla detta så kan vi tänka oss att du som läser detta ska besöka en för dig okänd person med en vän. Vännen kommer i förväg att tala om för dig hur hans vän som ni ska besöka tillsammans är och vilka egenheter han har. När du möter denna människa första gången kommer du att ha i bakhuvudet all förhandsinformation som du fick av din vän och din bild av den nya bekantskapen blir grumlig såvida du inte är så pass andlig utvecklad och har en mycket bra självkännedom så att du kan förbise den förhandsinformation du fick.

    Översätter vi detta till manipulationen som sker så är det just på det sättet detta fungerar. Man får förhandsinformation om olika viktiga livsfrågor genom pressen, litteratur och filmer. Detta medför att man kommer filtrera bort allt som inte överensstämmer med denna information såvida man inte är en mycket medveten människa. I denna manipulation är en viktig ingrediens rädsla. Resultat blir alltså en människa som kommer med rädsla att bemöta sin omgivning och känna sig trygg med myndighetspersoner som skyddar en för alla dessa faror. Man kommer att be helt enkelt om en begränsad frihet!

    Materia är i mitt tycke mycket vacker idag och i design mycket tilltalande. Främst är det mobiler och surfplattor som genom olika tjänster som t.ex. FB m.m. håller en människa ständigt online så att en människa blir bortriven från sitt centrum; från sitt innersta jaget. När man inte vet vem man egentligen är så är man mycket lätt byte i slaveriets ok. Att vara omgiven av materia som är tilltalande ger också trygghet för många.

    Med mina ögon sett är allt vibrationer som vibrerar med olika hastigheter. Människan själv är en sann skapare av sitt liv både som individ och som en del av kollektivt medvetande. Även de krafter som skapar chemtrails eller andra för liv ogynnsamma förhållanden skapar i själva verket ett energifält som vibrerar med en viss information.

    Detta såg man klart och tydligt i dokumentären om Vatten där församlade planerade krig. Det fanns bara vatten på bordet = alla blev magsjuka och vattnet påvisade inget annat än total renhet vid analys.

    Det är alltså denna kunskap som eliten vill dölja för oss genom att dels försöka förgifta våra kroppar så att organ i kroppen som är sammanbundna med chakrasystemet blir sjuka så att vi inte uppfattar mer av oss än kött/kropp utan de övriga energikroppar. Sedan har vi här den elektromagnetiska lobotomin i form av strålning, kryddad med ”nyheter”, ”livssyn” och rädslor…

 16. Mo says:

  Martin, jag kan tycka att du har rätt i att alla blir förlorare och det är svårt att se logiken, för vad blir det för liv att gräva ner sig som sorkar i mörka tunnlar utan vår älskade sol. Det kan vara så att det är flera stridande intressen bland eliten som bundit upp sig i affärsmässiga avtal där vinsten blir det primära för några, makten för andra och den efterlängtade domedagens närmande för dem som längtar ut till universums oändlighet med sina teleskop.

  • sosi21 says:

   Det finns ju flera skäl till att man sprider chemtrails. Det är en överenskommelse mellan USA och Bryssel/NATO. Regeringarna är helt överkörda i respektive länder och det är absolut sekretessbelagda avtal inom varje nation som berörs. Om du orkar, kolla på denna film som jag gjorde 2014, där jag tar upp flera intressanta teorier. Filmen är lite till åren och idag vill jag justera lite här och där, men i stort sett är det en faktaspäckad och saklig film med många frågetecken. https://www.youtube.com/watch?v=5pS7YYwlcYA

 17. ivanbjorn says:

  Reblogga detta på Ivans Blogg.

 18. Chemtrails: aliminium, barium, strontium.
  Aluminium är mätbart i säd, jord och hår. Kom inte och säg att de inte sprejar.

  What in the World Are They Spraying? (Full Length HD Version)

  ”Why in the World are They Spraying?” Documentary HD (multiple language subtitles)

  Min favoritkanal: aplaintruth.info.
  End Geoengineering NOW! Trees Are Dying Everywhere, We’re Next

  +
  Fire Proof Evidence of Directed Energy Used in CA Fires

 19. annicaaktiv says:

  Bra inlägg Krabbe! Jag har själv lagt ut videos och försökt att väcka upp folk…men det är svårt…hur djupt sover egentligen mänskligheten? Vidare så finns det nättroll som vill förstöra allt det man lägger upp. Jag har en länk till en video här som jag har gjort och fler kommer att komma.

 20. sosi21 says:

  Den här filmen innehåller många bra satellitbilder som belägger chemtrailsspridning. Jag tycker inte detta är roligt, det är som Peter säger, solen skiner och så kommer de med sina flygplan och sprider ut skiten över himlen. Jag känner idag en våldsam frustration, för man ser nu en tydlig påverkan på vår naturmiljö, men mikrovågsstrålningen från miljarder sändare bidrar till den enorma skada som nu sker på människors hälsa och vår naturmiljö https://www.youtube.com/watch?v=IkQn76AV3Kc

 21. Savalle says:

  I Bibeln sägs det att vi kommer att få se ”stora tecken på himmelen”.

  Lukas 21:11:

  http://sv.bibelsite.com/swe/luke/21.htm

 22. sosi21 says:

  Jag granskar satellitbilder och såg idag att Nasa lagt ut ner till 7 juli 2002. De fullkomligt vräker ut chemtrails även så här tidigt. Jag undrar om de inte gör detta för att öka temperaturen, så att de kan skylla på klimatförändringar och därmed ställa krav på en teknikomställning. En teknikomställning är ju oerhört positiv för tillväxten, med mer strålning som 5G. Syftet är inte att ta livet av folk, men om en del styrker med, så är det väl bara positivt sådana är kapitalisterna. De har aldrig någonsin brytt sig om hälsa och naturmiljö, de har bara brytt sig om sig själva för att bli allt rikare.

  • petergrafstrm says:

   5G kommer ju därför att bandbredden inte räcker med det gamla systemet. Det har att göra med det omfattande utnyttjandet av internet och smartphones. Överallt stirrar folk på sina mobiler.

   • peterkrabbe says:

    Det är den ökande strålningen vi talar om vid övergång till 5G och därmed skadorna på vår livsmiljö. Den ökande användningen bidrar dessutom med de skador som den i sig självt medför.

    • John D. says:

     Helt hundra på att detta sprayande i himlen fyller en särskild funktion för kommande ”Internet of Things” i och med 5G (The Smart Grid). Alla levande organismer och vår atmosfär fylls med små partiklar som fungerar som ledare och/eller förstärkare av radiofrekvenser etc. eller snarare mikrovågor som påstås användas inom just 5G. Snart ska det väl monteras upp tusentals nya master i Sverige, precis som görs just nu i USA, eftersom dessa högfrekventa vågor har en kortare räckvidd. Robocop / Terminator och alla dessa härliga ”sci-fi” filmer är inte så långt borta från verkligheten om utvecklingen fortsätter som den gör idag..

 23. sosi21 says:

  Upptäckte idag att NASA lagt ut satellitbilder ända ner till februari 2000. Mycket intressant. Här ser man att de särskilt sprider intensivt över England som tillhör en av de värsta som släpper ut koldioxid genom sina kolkraftverk. De kanske sprider mycket över Polen och Tyskland också, men eftersom satellitbilderna är en ögonblicksbild, så ser man inte var de sprider under övriga dygnet, utan bara vid ett visst ögonblick. Jag undrar dock varför de sprider så intensivt över södra Sverige. Men för min del känner jag dock en viss tröst. Man har hållit på att sprida chemtrails i minst 17 år, men det är bara under de senaste åren man ser en markant insektsdöd.

  Jag drar då slutsatsen att det är främst mikrovågsstrålningen som är orsaken till insektsdöden, som ökat i takt med ökad mikrovågsstrålning i vår naturmiljö från miljarder sändare och basstationer. Insekterna borde ha påverkats långt tidigare om de sprider miljöfarliga ämnen. De flesta insekter lever ett kort liv, därför kan man inte se långtidseffekter hos dem av ämnen som exempelvis bioackumuleras eller tekniskt producerade nanopartiklar.

  När det gäller fåglarna är osäkerheten större, men detta borde ha synts hos rovfågelarter främst, som är sist i näringskedjan. Men rovfåglarna tycks ha ökat och småfåglar har minskat. Däremot finns det frågetecken kring sjöfågeldöden i Blekinge och på västkusten Även frågor kring älgskadorna kvarstår. Jag har dock en teori när det gäller älgskadorna. Om de sprider svavel som bildar svaveldioxid, över England, hamnar detta i Sverige och Finland. Sverige har näringsfattiga och försurningskänsliga sjöar och podsoljordar. Vad gör man då? Jo man kanske sprider basiska ämnen över Sverige för att neutralisera det sura nedfallet? Jag har ofta sett att finska plan sprider ut svart chemtrails när de passerar över mig här och jag och flera oberoende av varandra har sett att flygplan först sprider ut ett svart streck sedan kommer ett nytt flygplan och sprider ett vitt streck i det svarta.

  Om man också sprider basiska ämnen här, så fångar granarna upp detta (granar fungerar som ett luftfilter). Älgarna brukar ta skydd undergranarna när det regnar. De basiska partiklarna faller ner på ryggen på älgarna och fräter på håret och huden samt kliar. Älgtjurarna kliar sig med hornen och skadorna uppstår ( det är tydligen bara älgtjurar som har sårskador) . Detta är logiskt. Man färgar alltid ylle med sura färger, eftersom basiska färger bryter ner och förstör ullen.

  Jag har fått flera intressanta länkar i min hemliga grupp Geoengineering i Sverige. Men jag lägger ut dem här ifall ni inte sett dem. Jag har själv inte hunnit läsa dem, bara kollat lite:

  1. Från 2009 om Geoengineering
  https://lookaside.fbsbx.com/file/GeoengineeringTheClimate_RoyalSociety.pdf?token=AWyqiUAJ0ElcJ3GvJqGbLjIbbjtmzNA0m5eLsAqoWfVfIHC8508R1rOg1HPB40udTqA7sPpzIX24HQESxqNOVsrSn4OY9WGv8xoBqgA9KvQ8pR0m1TvMtrptsbG4gU0qvQsVh7vpqwJOrh-1iWJzidqL

  2. Från 1979 Vädermodifiering https://lookaside.fbsbx.com/file/Weather%20Modification%20-%20Programs%2C%20Problems%2C%20Policy%2C%20And%20Potential%20%28May%201978%2C%20784%20pages%29.pdf?token=AWyYjR8Rn4TXBQk-x5hxfjjzdhS3NyeJ7SDvr_xl6s8PObab2Zudp2_eA6H7oickqMjIM-n0n4c4XkznU5VaZznPMgLqgqKBvyl_0Jvq45PS_jL9mWC1rYGRW-m2hkbYqz0b7hKV4YXjeAfqBu7HL2vM

  3. Weather as a Force Multiplier: Owning the Weather in 2025
  https://lookaside.fbsbx.com/file/Weather%20as%20a%20Force%20Multiplier_Owning%20the%20Weather%20in%202025.pdf?token=AWzbF-nDwYfkldsu23vnh_9Y6IfP6K8XqBovxVVv8TM2YwjGDnuO0oQl8mGRXHV3HX1ggAmdPS78QKlGcqeZIhBugbuYm-CX2IZw4DiB8B7Y8gUbbO_d3BUdu8MXe4dZYhYHZRZb3P7IeRtCCvKr4mVd

  4. Atmospheric Aerosol Properties and Climate Impacts 2009
  https://lookaside.fbsbx.com/file/Atmospheric_Aerosol_Properties_and_Climate_Impacts.pdf?token=AWwa16q_c2kOD-gka0ZlRgZHBl9M8QBCaArHVPRgWdGhCuYBzivd1xeC5ibeIhfOjo0ILUO7ZUyPoi-F6FM2uLu4RXNYr68V9HRO6tyKs9bTfZKa-6Au1cPqEUwWsYHpsCXb3NxYjNxVwIji6IStkAHY

  5. The U.S. Global Change Research Program for Fiscal Year 2017
  https://lookaside.fbsbx.com/file/OurChangingPlanet_The%20US_Global_Change_Research_Program_for_Fiscal_Year_2017.pdf?token=AWymK3kVujY6ASId_ZcnHNwh50YCxSPlrDId9MUVLznXhepy6uGZtB7XKkAlqzNvKMigdflwWhl9wS-AojYJnYZKrELN-33fdfx5kC0jT0jU3mfLmR0aJ_SYRtfPAkfhE7-WAvdqG6jPbbQgbbCMpuDF

 24. Is This Me says:

  ”Why in the world are they spraying!
  För mig är den stora frågan vilka THEY är??
  Fienden måste identifieras innan vi kan göra någonting så vilka är THEY ???

 25. Pingback: Peter Krabbe . Världen i fokus vem styr vår framtid och varför? – click to homepage…SOMETHING 2 KNOW

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: