Har de nationella valen spelat ut sin roll, när den globala påverkan tillåts ta över?

Skripal Daily Mirror

foto Daily Mirror

Den senaste veckan har huvudnyheten i världen varit Theresa Mays påhopp på Ryssland, genom anklagelser att Putin skulle ha beordrat morden på den avhoppade spionen Sergei Skripal och hans dotter i Salisbury, England. PK-media rapporterar lydigt och i falsett om det ofattbara övergreppet mot engelsk lag – ett mord utfört av Ryssland på engelsk mark!

Theresa May hötter med knytnäven i parlamentet, påhejad av främst Boris Johnson, medan socialistledaren Corbyn tålmodigt försöker förklara att det inte finns minsta bevis för att Ryssland skulle ha arrangerat morden. Trump småler och säger att om May anser att det förhåller sig så, så är det väl också så. Rysslands utrikesminister Lavrov förklarar sig villig att bistå utredningen på alla sätt, förutsatt att en sådan förfrågan överlämnas via gängse diplomatiska kanaler och inte via media. Ändå upprepar sig retoriken från Irak, när armén står och stampar behövs inga sanningar.

 

De två offren (fortfarande efter en vecka oklart om de är döda eller inte) har fått en dos av en nervgas som tidigare tillverkats vid en sovjetisk fabrik för kemiska stridsmedel, belägen i Uzbekistan, ett land som sedan 1991 är självständigt. Nervgasen betraktas som ett mycket dödligt vapen, vars sammansättning till stora delar är okänt för västerländsk teknologi. Engelsmännen kräver nu att Ryssland skall lämna över prover av nervgasen för analys i England, så att en jämförelse kan göras med brottsoffrens skador. Ryssland å andra sidan uppmanar May att skicka över den analys som gjorts på brottsplatsen så att fabriken skall kunna avgöra om skadorna kommer från den påstådda nervgasen eller inte. Vad engelska media inte rapporterar är att USA har haft en militärbas i Uzbekistan efter Sovjets upplösning och att den engelska motsvarigheten för kemiska stridsmedel ligger 20 minuters resa från Salisbury.

 

Det handlar med stor sannolikhet om ett oblygt försök från engelsmännen att få det hittills okända receptet på nervgasen från ryssarna, för att kunna tillverka motmedel. Inte många tror att Putin ett par veckor före det ryska presidentvalet skulle godkänt en sådan medialt uppseendeväckande händelse, inte heller att man några månader före fotbolls-VM i Ryssland skulle ansett det vara rätt tidpunkt att mörda några spioner i England som man lika gärna kunde ha avlivat för åratal sedan – om man hade velat det. Varje gång Ryssland skall vara värd för ett större mediarelaterat arrangemang, senast vid vinter-OS i Socchi, händer det saker på världsscenen i syfte att misskreditera Ryssland. Detta är numera snarare rutin än undantag.

Ingen betvivlar heller att CIA utan större problem hade kunnat komma över ett provrör med nervgasen, tillräckligt för att mörda de två exilryssarna. Intresset att mörda dubbelspioner är oftast ömsesidigt. Det liknar mer en fars att sätta igång denna cirkus två veckor innan ryssarna skall välja sin president. Tyvärr är det ingen fars för de två drabbade, men det lär nog ingå i den risk som yrket innebär.

Man kan konstatera att USA allt mer tar sin utrikespolitik från Kalle Anka, ambitionsnivån ligger inte nämnvärt över. Detta trots att det oftast är Kalle som får stå där med skammen och nesan. Piff och Puff vinner för det mesta, trots sin fysiska underlägsenhet och brorsönerna som normalt försöker ställa Kalles fadäser till rätta har tydligen genomgått könsbyte.

 

Vi har säkert inte sett slutet på dessa provokationer från ett väst som anser att Ryssland är skulden till det egna förfallet. Att både CIA och MI5 kommer att hitta på fler galenskaper inför Putins givna omval är nog helt säkert. Låt oss hoppas att man inser att det finns en gräns även för Rysslands tålamod. Det finns ingen statschef i väst som ens kommer i närheten av Putins popularitet. Jag kan förstå att det gör ont, men vore det då inte bättre att rannsaka sig själva istället för att försöka sätta krokben för den som uppenbarligen har det vinnande konceptet?

 

Peter Krabbe

106 Responses to Har de nationella valen spelat ut sin roll, när den globala påverkan tillåts ta över?

 1. Sture says:

  @ peterkrabbe,
  man kan nog vara tämligen säker på att det här rör sig om en ”false flag operation”. Alla sådana här incidenter är ”false flags” som den schweiziske historikern Daniele Ganser visat i sin doktorsavhandling.
  Mera mystiskt blir det att Trump gått med på detta scenario och inte istället krävt en fullständig utredning innan man går till angrepp mot Ryssland. Trump är nämligen inte dum och inte särskilt lättlurad. Jag tror att han går med på detta av rent taktiska skäl inrikespolitiskt och att vi i framtiden kommer att få se ett närmande mellan USA och Ryssland när han stärkt sin position. Då återvänder han till den position han hade före valet innan man började yla om ”Russia collusion”.

  • peterkrabbe says:

   Jag delar helt din syn på detta fenomen. I USA rabblar man dag ut och dag in Rysslands påstådda men helt obekräftade inblandning i det amerikanska presidentvalet. Självklart försöker man arrangera något sabotage av Putins förväntade återval, det är ett måste för den amerikanska självbilden. För Trump är det passande att Theresa May får ta initiativet så Trump själv kan ligga lågt och dyka upp vid rätt tillfälle, som försonande medlare och statsman.
   May hotar också självklart med att England inte skall delta i fotbolls-VM i Ryssland. Det kommer i så fall att bli hennes egen undergång, fotbollshuliganerna i England berövar man inte deras efterlängtade godbit utan konsekvenser.

  • Mo says:

   Trump kanske skulle föredra ett handelssamarbete med Ryssland framför EU ? Men än så länge styr nog generalerna i Deep state färdriktningen.

   • AnnaF says:

    @Mo
    Det är en purfärsk nyhet som inte är officielt bekräftad men Voltairenet.org är nästan alltid före andra med sina analyser!
    General McMaster är på väg ut i kylan, kanske tar med sig General John Kelly! Ingen vet vad det kommer att bli efteråt men min intuition säger att de inte var tillräckligt ”krigiska”!
    Tillerson njuter redan sin ”välförtjänta” pension! Jag undrar ibland om inte Hollywood som har flyttat in i Vita Huset och skriver all manus nuförtiden? Och Vita Huset huserar kanske i Disneyland?
    http://www.voltairenet.org/article200173.html

    • peterkrabbe says:

     Det är nog inte helt fel tänkt, vissa TV-serier som House of Cards och Homeland ligger märkvärdigt nog precis steget före den verkliga utvecklingen. Många undrar hur de kan veta vad som sedan visade sig i nyhetsprogrammen. Svaret är naturligtvis den sionistiska dominansen i Hollywood, till vilken även Walt Disney tillhörde. Ett annat exempel är den tecknade serien Simpsons, som bl.a. förutsåg häpnadsväckande detaljer i presidentvalet flera år i förväg.

     • Savalle says:

      Simpsons – ”merely a coincidence” och ”simply a fluke” ?

      • Sture says:

       @ Savalle,
       detta med Simpsons är verkligen störande. Men det finns ju synska människor som vet ganska mycket om personers öden i framtiden. Jag har träffat flera sådana – och man häpnar över vad de berättat och som sedan förverkligas.
       Min mor träffade en gång en synsk människa, väninna till hennes storasyster, som berättade i stora drag delar om vad som skull ske i min mors liv. Hon skulle få fyra barn (hon var då ung och ogift och hade absolut inga tankar på barn), och vad dessa barn senare skulle bli i livet, vilka yrken de skulle få och vart de skulle resa och bosätta sig. Min mor bara skrattade åt dessa förutsägelser. Dessa förutsägelser skulle sedan komma att infrias allihopa. Förklara det den som kan !

       • Savalle says:

        @Sture

        Jag har också stor respekt för vissa människors möjlighet att se in i framtiden. (Vad är tid?)

        När det gäller Simpsons förmodar jag att det skulle kunna handla om planerade avsikter – elitens ockulta behov av att proklamera vad de tänker göra.

        Simpsons förutsade många år i förväg att Trump skulle bli USA:s president. Det ställer frågor…

        Om Trump placerats på sin post som president, är då kampen mot Deep State äkta? Den verkar ju vara det. Men Trump har gått i en jesuitskola. Jesuiternas dialektiska betraktelsesätt är honom välbekant.

        Men vad som ändå talar för att Trumps kamp mot Deep State inte bara är en dialektisk teaterföreställning är denna förutsägelse för tio månader sedan av Simpsons:

        • Sture says:

         @ Savalle,
         på denna video sägs att Trump inte skulle leva längre än 7-8 månader in i sitt presidentskap. Det var i augusti 2017 och då gick också ryktena höga om lönnmord emot Trump. Men nu befinner vi oss i månad 15 in i presidentskapet, så denna förutsägelse höll inte. Kanske är militären hans räddning. Han har en personlig livvakt och använder sig inte alls av Secret Service, som istället får ägna sig åt att koka kaffe.

         Jag håller med om att allt detta är störande. Men att han gått i jesuitskola i barndomen behöver ju inte betyda att han tror på deras budskap. Det kan istället betyda att han tar avstånd ifrån det – på samma sätt som många barn stöts bort av föräldrarnas religiositet om denna är alltför kvävande. Det som i Kim Clements profetia heter att ”han kan alla våra tricks, vad skall vi nu göra?”

         Och hur skall man värdera profeterna Mike Thompson, Kim Clement och Mark Taylor – för att inte tala om Jakob Lorber (1800-1864). Var de också en del av en komplott ?
         Vi är visserligen en del av det Matrix som globalisterna vävt för oss – men på ett omedvetet sätt i de allra flesta fall. Och vi är nu på väg att komma ur detta Matrix.
         Jag tror inte alls att Trump är en del av the Deep State, i alla fall inte på ett medvetet sätt. Om vi tvivlar på hans kamp, kan vi lika gärna lägga ner. Ty vad har vi istället ? Och om du kan namnge någon – hur kan vi då lita på denne? Detta resonemang leder ingen annanstans än till defaitism.

         • Savalle says:

          Sture, jag hoppas också enormt mycket på att Trump bereder vägen för en förintelse av de fruktansvärt onda krafter som nu har stor del av världen i sitt järngrepp.

      • AnnaF says:

       Har fått nyligen ett tips om en engelsk-amerikansk TV-Serie ”Strike Back” som också går före händelserna i världspolitiken. Veckans senaste ”rysk attack” har bara varit ett ”nytt avsnitt ”……som är kusligt lik som i serien (episode 6.5) hösten 2017.11.28
       ”With Markov taken by Jane Lowry, Section 20 track them down to a drug lord’s mansion. Section 20 carry out a plan to stop Lowry and Markov from unleashing a deadly chemical weapon or the whole world will be at their demise.”

       Och avsnittet från (episode 6.10) 2018.02.28 är verkligen oroande:
       ” The Russians are coming. Ives loses Idrisi to Russian agents. Twenty goes after the Atlas of covert British agents that Lowry stole and later hid. Stonebridge and Scott’s surprise return aids Section 20 in a bold plan.”

       http://www.imdb.com/title/tt1492179/episodes

       • Det är predictive programming i exempelvis Simpson. Det var även två musiker som hade på skivomslaget en explosion av Twin Towers. Och någon serietidning visade en flygplan som cirkulerade runt Twin Towers med pratubbla: Who is Al-Qaeda?

        • Sedan har vi Illuminati Card Games från 1995 – som visar Diana Spencers död (2 år senare), Boston Marathon bomben, WTC attacken, skytten i Russian Ambassador ”killing”, Anders Fogh Rasmussen som får röd färg slängd på sig (2003), Charlottesville car crasch 2017, Las Vegas med samma kort som sångaren Jason Aldean har tatuerat på sin arm, och censur-kortet och många många fler händelser som inträffat.

         • De pekar också alltid ut kommande event. Skolskjutningen i Washington, Spokane, Freeman High pekade ut Las Vegas genom att en kvinna hade ett par byxor som det stod Las Vegas på (över hela benet) – en Youtuber gick direkt ut med: Can we expect to see a phony fake shooting i Las Vegas in days too come? Samma kille analyserade Vegas och pekade ut näta Phony Fake Shooting att den inträffar i Florida pga att skyttens bror hade en t-shirt med texten Florida och ett företagsnamn som tillhörde samma kvinna som var inblandad i Orlano Pulse Nightclub Phony Fake Shooting.

          Nu i Florida kunde vi se Annika Dean som överlevde ”terror attacken” på Fort Lauderdale för drygt ett år sedan – nu med sin son Austin som överlevde skolskjutningen i Florida. Ole Dammegard gick ut på poddar och sa att nästa staged event sker i Autin Texas den 18 mars. Rätt ställe men 4 dagar tidigare (14 mars) var det en phony fake shooting i Austin med 2 vicsims. The whole world’s a stage. (Länk till Ole’s prediction i mitt namn).

    • Sture says:

     @ AnnaF,
     jag tror att du är helt fel ute här. Du är liksom inte med i matchen. General McMaster var den verkligt krigiska här, lierad med George Soros som han är. General McMaster föreslogs av John McCain, en verklig krigshök. Och Donald Trump gick med på detta eftersom han hade orealistiska förhoppning om att kunna ena de olika fraktionerna inom partiet.
     När man lyssnar på general McMaster så slås man av hur ointelligent han är, han når liksom inte upp till normal generals-standard. Det var också McMaster som pläderade för att Trump skulle göra det felaktiga raket-utspelet mot Assad i Syrien (och han lyssnade tyvärr initialt på honom), och som skapade stora motsättningar mellan McMaster och Steve Bannon.
     Trump har helt enkelt ingen nytta av McMaster eftersom han är ointelligent och oduglig och och har band till the Deep State.
     När det gäller general John Kelly så föreligger det kanske på ett annat sätt – han har säkert gjort mycket nytta i Vita Huset, som tidigare hade svängdörrar för alla besökare, men det sägs att han vill tillbaka till det militära. Låter rimligt i mina öron.
     AnnaF, det råder en motsättning mellan the Deep State (Rothschilds, Rockefellers Goldman-Sachs + övriga kabbalan + alla deras hjälpredor + FBI/CIA som de infiltrerat och dominerat) och D. Trump + det amerikanska folket + militären (som är verkliga patrioter).
     Har detta undgått dig?
     Det är bankmaffian + kabbalan som driver fram alla krig eftersom de tjänar på dessa, ekonomiskt och politiskt. Militären tjänar inte på krig utan är den grupp i samhället som skall stå för förlusterna räknat i människoliv och förstörda familjer.
     Det var därför inget förvånande att det just var f. d. generalen under andra världskriget, president Eisenhower som varnade för ”det militärindustriella komplexet” – och där inräknas nog inte militären, de som skall ta alla förlusterna.

     • Sture says:

      @ AnnaF,
      jag ber om ursäkt om jag var lite sträv i tonen. Du är en fantastisk person. Och jag förstår om din största rädsla ligger i ett militärt anfall gentemot ditt hemland Ryssland. Min största rädsla ligger i att the Deep State vinner över D. Trump och militären, ty då kan vi verkligen förvänta oss ett tredje världskrig. Då finns det ingenting som stoppar globalisternas maktambitioner och förslavandet av mänskligheten.

      • AnnaF says:

       @Sture
       Jag har stor Respekt för dig som Människa och även för dina kunskaper! Jag uppskattar din uppriktighet och har aldrig haft en tanke att du vill göra mig illa……….Vi båda strävar efter fred och förståelse mellan människor men vi närmar oss ibland från olika vinkel som jag ser som en sorts individuell bidrag till ett extremt tungt ämne…..

     • AnnaF says:

      Det är möjligt Sture att jag är helt fel ute men grunden till detta är att vi ser väldigt olika på en pågående process trots att vi är medvetna om var den onda finns och har funnits sedan länge. Du har väldigt mycket kunskaper om en del av denna process som innefattar en god beskrivning av persongallerin, deltagandes egenskaper, viljan, löften, möjligheter och ev hinder .Du tolkar gärna deltagarna utifrån en subjektiv syn som är intressant att läsa även om jag inte ser de med samma ögon……
      Du analyserar korrekt vad spelet går ut på och är helt överens med dig om detta! Vad jag gör som kanske avviker av andras sätt att se att jag lägger en mycket större vikt på HANDLING! Jag lyssnar mycket på ord men med den otäcka egenskapen som jag har missar jag sällan när ord och handling går stick i stäv!
      Kaoset vad vi är utsatta för skapar en perfekt möjlighet för mig att iaktta den extremt opålitliga mänskliga varelsen som toppar den politiska makteliten i väst och USA! De är de ultimata maktmänniskor som jag personligen tycker väldigt illa om……men det är bara personligt! Problemet är att de är på väg att släcka ner den västerländska civilisationen…och detta bedömmer jag uteslutande efter deras HANDLINGAR! Jag bryr mig inte längre om att lyssna på bortförklaringar eller nödlögner……..och därmed tar jag avstånd från hycklandet! Förutsättningen till alla korrekta val i livet är att vi har ett bra underlag för våra val! Kritisk tänkande är kontraproduktivt när man vill utöva makt på andra men extremt produktivt när man vill punktera maktens manipulationer.

      • Sture says:

       @ AnnaF,
       jag har haft fel många gånger i mitt liv – grundligt fel – och därför är det inte min målsättning att folk skall tycka som jag. Absolut inte. Det skulle antagligen vara katastrofalt. Jag inser att jag kan ha lika fel i denna fråga som i många andra frågor. Tiden får utvisa detta. Därför uppskattar jag verkligen att folk har annorlunda åsikter. Och alla vi behövs för att lösa detta tillsammans.
       Min avsikt med att vara lite provokativ är att blottlägga vari meningsskiljaktigheterna består för att kunna se lite klarare. När jag säger att du är fantastisk, så menar jag det. Du har verkligen hjärta. Men jag har ibland svårt att förstå hur du tänker.

    • mats says:

     Nu vet jag att det inte är populärt att länka till Infowars men Roger Stone säger nu att McMaster rapporterar mer eller mindre direkt till Soros. Intressant fråga är väl varför Tillerson fick gå under tjänsteresa i Kenya. Q har nämnt Obama och Kenya inför resan o sa lite skämtsamt att Obama kommer hävda Kenyanskt medborgarskap innan detta är över.
     Jag gissar att Tillerson hade i uppdrag att ta upp saker rörande Obama under besöket, tex eventuell födelseatest . Tillerson vek ned sig och tog inte upp det varför han fick gå med omedelbar verkan.
     Q säger också att man nu har the sub, vad det nu innebär. Kan vara en individ, Snowden eller en faktisk ubåt. Robert D Steele hävdade tidigt att Hawaii attacken i januari var verkligt. Själv hävdade han att det var en Isralisk ubåt. Han har en tendens att dra iväg i tangentens riktning men jag tvivlar på att Israel var inblandade om det inte är så att CIA o delar av mossad kontrolerar någon av de tysklevererade ubåtarna. Troligare en amerikansk ubåt kontrollerad av CIA. Om detta är fallet o US Navy nu fångat in den ubåten så vore det ju ett knockoutslag mot CIA om man kan visa upp detta med bevis.
     Vi får se det händer mycket nu

 2. Britten Pahl says:

  Helt rätt !
  Bra liknelse med Donald Fick
  Själva sitter vi oxå i en ankdamm och verkat vingklippta

 3. Savalle says:

  Just nu cirkulerar många rykten på internet om inflytelserika personers påstådda verkliga släktskap och härstamning. Det är ett intressant fenomen. Ofta när sådana aktioner kommer igång frågar jag mig om det rör sig om ett koordinerat försök att dölja något reellt förhållande genom att formligen dränka det i en flod av liknande men konstruerade paralleller.

  Några exempel på kända personer som nu är föremål för sådana rykten: Bill Clinton, Barak Obama, Angela Merkel.

  Här är en artikel som handlar om Angela Merkels påstådda verkliga släktskap. Det som fick mig att haja till när jag läste denna artikel var ett fotografi på Angela och Theresa May tillsammans som barn.

  Båda dessa blir sedan i demokratisk ordning valda att representera folket i sitt respektive land.

  Quelle coïncidence!

  https://50shadesofpissedoff.com/2017/03/26/angela-merkel-is-the-daughter-of-hitler-and-hitler-was-a-rothschild-2/

  • Kat says:

   Du är duktig på att gräva fram information Savalle. Tack för länken. Merkel, Hitler och Klara Hitler är lika som bär.

   Apropå Ryssland så skulle de inte misslyckas om de ville ta kål på någon.

  • Loa says:

   På ett foto (nedre delen av artikeln) från 1937 sitter Hitler med en ca 7-årig flicka Angela född 1954?

   • peterkrabbe says:

    Jag har för mig att det var Hitlers mor som var husa hos Rothschilds, blev gravid, fick sparken och vars barnbarn skulle vara Angela Merkel. Historien är nog knappast trovärdig även om det finns en viss fysisk likhet.

   • Savalle says:

    Loa, jag har saxat lite i kommentarerna som följer efter artikeln.

    Stan Webb skriver:
    “It is Hitlers real daughter. She is a live and lives Argentina.”

    Buddy Holly skriver:
    “OPERATION PAPERCLIP:
    In a covert affair originally dubbed Operation Overcast but later renamed Operation Paperclip, roughly 1,600 Nazi German War criminal scientists (along with their families) were brought to the United States to work on America’s behalf during the Cold War.”

    (I Operation Paperclip fördes också många ledande nazister till Sydamerika. Trovärdiga källor anger att Adolf Hitler var en av dem som fördes till Argentina.)

    • Loa says:

     ”Stan Webb skriver:
     “It is Hitlers real daughter. She is a live and lives Argentina.””
     Intressant. Vem är mor?
     Varför dras jämförande streck från flickans huvud till den vuxna Angela Merkels? Född ca 25 år senare.

     • Savalle says:

      Loa, jag vill ännu en gång poängtera att anledningen till att jag fann denna artikel om Angela Merkel så intressant är just fotot på Angela Merkel och Theresa May tillsammans som barn. I mina ögon är det uppseendeväckande osannolikt, särskilt med tanke på att Angela Merkel växte upp i det slutna DDR och att hennes familj inte innehade någon formell prominent plats i hierarkin.

      Peter Krabbe har förmodligen rätt när han skriver att den här historien knappast är trovärdig.

      Jag skulle gissa på att de jämförande sträcken från flickans huvud till den vuxna Angela Merkels huvud är avsedda att visa på likheten mellan två personer som skulle kunna vara systrar…

    • petergrafstrm says:

     Det skulle räcka med att de som kände lojalitet med Hitler trodde att han levde i sydamerika för att göra dem benägna att samarbeta med angloamerika om att mörklägga för dem besvärande fakta. En dubbelgångare till Hitler skulle räcka. Dessutom var det utmärkt för Usas kommande propaganda där dom fortsätter skylla på sina egna fångar. Vänsterinriktade sk antifascister i Usa har hakat på den propagandan med att påstå att Usa förlorade 2:a världskriget. Usa över hela politiska spektrum är världsmästare i att skylla ifrån sig och sprida illusioner.

 4. Lassekniven says:

  Peter
  President Putin är alldeles för intelligent för att beordra ett mord på en dubbelagent på detta vis. Han är givetvis helt ovetande, stoneface Lavrov också.

 5. Ekeroth och Jansson inte på SD:s riksdagslista. Kasselstrand – ditt parti kom i rätt tid.

  Theresa May – hur kan nåon tro på någontoig den kvinnan säger sedan Parson Green Tube Bombing – en bomb i en plasthink som påstås ha dödat 22 personer, men hinken smälte inte ens, och inga skador på väskan bredvid efter ”explosionen”.

  JL på Youtube har rätt. Hitler should have won an Oscar! Det finns ingen som spelat sin roll så bra som han. Folk gapar än idag om Hitler – de borde intressera sig mer för vem som fick honom på plats, och sedan försåg Tyskland med tanks, Ja, faktiskt finansierade kriget.

  • petergrafstrm says:

   Hitler levde sig in i rollen som en av Wagners operahjältar. Det var utan tvivel därifrån han erhöll inspirationen. Han drömde sig bort från sin egen alldaglighet. Dessförinnan hade han varit på otaliga Wagner-uppsättningar, där han uppmärksamt följde partituret och noterade eventuella anomalier. WW2 var i sig själv ett Wagnerdrama ur Hitlers synvinkel. Eftersom Wagners hjältar hade en benägenhet att gå under tillsammans med sina allierade fann sig Hitler väl till rätta när det gick åt pipan och såg inget skäl att bespara tyska folket och motståndarna ytterligare förluster genom att kapitulera förrän omvärlden tvingade fram det.

   • peterkrabbe says:

    Det där kan man nog med fog kalla en grov förenkling….

    • petergrafstrm says:

     Hur resonerar du då? Han var helt uppfylld av Wagner både konstnärligt och vad prosan beträffar. Wagner i sin tur var under starkt inflytande från Brittiska ideologer vilket framgår av prosan. Hitler tog i ungdomen av sina måttliga ekonomiska tillgångar för att spendera på operabesök. Om och om såg han samma verk. Idoldyrkan, en total hängivenhet.
     Vad har du för mer trolig inspirationskälla? Amfetamin?
     Hitler planerade uppföra en gigantisk arena för miljoner tyskar där de skulle kunna avnjuta Wagners verk.

     • peterkrabbe says:

      Det är en grov förenkling att tro att Hitlers hängivna beundran av Wagners verk skulle ha haft en avgörande inverkan på hans beslut att gå i krig mot resten av världen. Fullt så dum var han faktiskt inte, även om vansinnet rann på längre fram. Som konstnär (inte alls så dålig som man har framställt honom) älskade han också arkitektur, vilket i ännu högre grad präglade hans ambitioner. Att göra Berlin till världens största och vackraste stad (i eget tycke) var hans största livsprojekt vid sidan om det största konstmuseet i världen i sin österrikiska hemstad. Framför allt var han dock politiker med väl kända ambitioner.

   • Robban says:

    Vem finansierade WW2? Knappast Wagner! Lite ledning om detta återfinns i SOU – 1999:20

  • Savalle says:

   I anslutning till nazisternas koncentrationsläger uppfördes enorma industrianläggningar. Arbetskraften där var lägerfångar som utnyttjades som slavar.

   Ett enormt multinationellt företag, IG Farben, hade många av sina fabriker inom dessa anläggningar.

   IG Farben ägdes till stor del av samma oligarkfamiljer som dominerar världen idag, Rockefeller&Co..

   Det berättas att ortsbefolkningen sökte sig till dessa anläggningar under de allierades bombräder. Där kunde de känna sig trygga, trots att fabrikerna där producerade krigsmateriel för nazisterna…

   • Loa says:

    Den amerikanska oljegiganten Standard Oil och tyska I.G.Farben utvann syntetisk bensin ur brunkol, som fanns i stor mängd i Schlesien.
    The reason Auschwitz was located where it was is because that is near where Fritz Thyssen’s coal, steel, and railroads were. That made it possible for I.G. Farben to synthesize fuel from coal gasification for the war machine there, which made it also possible to synthesize rubber there.
    F.ö. var Thyssens bankir Prescott S Bush, far till George H W Bush.

    • Savalle says:

     För den som är intresserad av att ta del av en ytterst väldokumenterad genomgång av det enormt mäktiga multinationella företaget IG Farben vill jag rekommendera en bok som dessutom är den bästa jag någonsin läst som handlar om cancer.

     Den är skriven av G. Edward Griffin och har titeln World Without Cancer:
     https://www.amazon.com/World-Without-Cancer-Story-Vitamin/dp/0912986506

     • Savalle says:

      Fiskargubben – och alla ni andra som har drabbats av cancer – här beskrivs ytterligare en mycket verkningsfull alternativ metod att bekämpa / förebygga cancer.

      (Denna metod beskrivs också rätt utförligt i den här boken: https://www.bokus.com/bok/9789197971461/overlista-din-cancer-alternativa-icke-toxiska-behandlingar-som-fungerar/)

     • Stig Rydmark says:

      Ämnet i denna medicin tycks vara detsamma som finns i bl.a. mandel, bittermandel och aprikoskärnor. ”Den sovande profeten” Edgar Cayse gav ett svar till en person som frågade hur man kan förebygga cancer: ” ät 2-3 sötmandlar/dag och du ska i princip inte få cancer”.
      Förmodligen kan man äta viss kvantitet av bittermandel. Om jag minns rätt är det gemensamma ämnet besläktat med arsenik som angriper tumörceller. Ät gärna selen för att förstärka immunförsvaret, vilket ju rekommenderas till HIV-drabbade.

      • Savalle says:

       Ja, detta ämne, benämnt amygdalin (i koncentrerad form laetrile) finns naturligt i många växter, ofta i fruktkärnor, exempelvis äpplen och plommon. Allra högst koncentration lär just aprikoskärnor ha, men även bredbladiga grässorter innehåller mycket amygdalin.

       Som jag tidigare berättat om har flera av mina hundar fått cancer. De tuggade då i sig mycket av dessa bredbladiga gräs. (Hundar som inte har cancer tuggar ibland i sig en annan typ av gräs, för att rensa magen.)

       Djuren är fenomenala på självmedicinering!

       Världens förmodligen friskaste människor, Hunzafolket, äter dagligen aprikoskärnor:

       http://thepdi.com/hunza_health_secrets.htm

       Amygdalin / laetrile frigör två mycket giftiga ämnen, som ENBART angriper cancerceller. Liksom alla andra nyttiga ämnen har det i måttliga kvantiteter inga som helst biverkningar – ändå har Big Pharma lyckats med sin skrämselpropaganda, vilket lett till att vissa länder förbjudit försäljning av aprikoskärnor…

       Ett typiskt kännetecken på att ett ämne innehåller amygdalin är den beska smaken. (Sötmandel har liksom många andra naturprodukter förädlats så mycket att innehållet av amygdalin sjuknit kraftigt.)

       • Stig Rydmark says:

        Vår tidigare hund botade sina njurstensproblem genom att äta gullris. Vi har att lära också av djuren.

        • Savalle says:

         I den här fantastiskt intressanta dokumentärfilmen, som handlar om mycket framgångsrika alternativa metoder att bli frisk från cancer, berättas det om en metod som kommit till precis på detta sätt – genom att iaktta djuren:

         Om ni scrollar fram 36 minuter och 25 sekunder så får ni höra historien om hur iakttagelser gjorda av hur en cancersjuk häst väljer ut grässorter och örter som hästar normalt inte betar i sig leder fram till utvecklandet av den förmodligen framgångsrikaste metoden som någonsin tillämpats i stor skala för att bota cancer.

         Denna metod blev föremål för Big Pharmas ursinniga förföljelser och förbjöds slutligen.

         Här är mer om Harry Hoxsey´s metod:

         https://www.naturalnews.com/027020_cancer_AMA_treatment.html

 6. Lars Lindeberg says:

  Jag delar din uppfattning Peter Krabbe!

 7. Kjell Lindmark says:

  Ja att misskreditera Ryssland är numera vardagsmat och säkerligen en anledning till denna False Flag operation. Men frågan är om inte det inte är en förhalning av Brexit förhandlingarna och om möjligt få Storbritannien att vara kvar inom EU-sfären som är huvudtemat.

 8. Dan says:

  Lika bra som vanligt, tack!

 9. Jag blev medlem i Kasselstrands parti idag. Länkar alltid till olika filmer/poddar i mitt namn om någon är nyfiken – Denna gång ”Den kokta grodan” (Kasselstrand)
  SD vill implementera DDR 2.0 och startar med det egna partiet: https://pbs.twimg.com/media/DYUmSb-X4AA3Pbb.jpg

 10. Mjölner says:

  Frågan- har nationella val spelat ut sin roll? Mitt svar, förmodligen. Rådet- bättre att rannsaka sig själva i stället….. Det skiter man i, man tror sig vara nära målet. En ny tupp har under kuppartade former klivit upp på EU-gödselstacken, Martin Selmayr
  ny generalsekreterare och Jean Cloude Junkers kronprins. Ingen av dessa herrar är valda
  av folket. Svensk media är dödstysta och rapporterar inget. Bland allt politisk bullshit hittade jag följande intelligenta uttalande.
  Sossarna, vi tänker gå till val med löftet, -VI SKALL ÅTGÄRDA ALLA SAMHÄLLSPROBLEM.
  Efter en stunds eftertanke, -är det inte socialdemokraterna med benäget bistånd av miljö-
  mupparna som övertagit Reinfeldt:s avlivning av Sverige. Sossarnas uttalande påminner om
  föräldramördaren som bad rätten att vid straffutmätningen, som förmildrande omständighet
  ta hänsyn till att han var föräldralös.

  • Göran says:

   ”VI SKALL ÅTGÄRDA ALLA SAMHÄLLSPROBLEM”

   Väldigt ambitiöst och ytterst otroligt, då det är de själva som har skapat de flesta samhällsproblemen.

 11. Robban says:

  Men vem mer var delägare av rang i IG Farben och hade således ägarintressen att exekvera? SOU – 1999:20, sid 194-196.

  • peterkrabbe says:

   Länk: https://data.riksdagen.se/fil/982A5A77-4D31-4C50-BBCB-9165A17EF0D7 Lite off topic men intressant i samband med mina tidigare artiklar. Familjen Warburg hade en viktig roll både i samband med bildandet av Federal Reserve i USA och med den tyska Riksbanken under nazisterna. Man var finansiär av mycket av den tyska industriutvecklingen under Hitler och storägare i IG Farben. Att Wallenbergs var involverade i såväl den amerikanska som tyska ekonomin är inte helt okänt, detsamma gäller Aschbergs bank som blev bolsjevikernas bank efter revolutionen och senare införlivades i SEB. Att Wallenbergs hör till de tidigaste deltagarna i Bilderberggruppen är en del i samma pussel.

 12. Fiskargubben says:

  ”The most likely source of origin of the toxin are the countries which have been carrying out intense research on the substances from the ‘Novichok’ program, approximately since the end of the 1990s until the present time, and this project is not the creation of Russia or the Soviet Union,” Foreign Ministry spokeswoman Maria Zakharova said on Saturday. She listed the UK, Slovakia, the Czech Republic and Sweden among the countries involved.”

  https://www.rt.com/news/421591-uk-produce-novichok-agent/

  Media har börjat ändra ton om president Putin. I Sverige demoniseras han inte lika mycket som förr. Jag är inte säker på att det här är Renzins första intervju. Antagligen den andra. Renzin är arg för att Ryssland inte hjälper utbrytarrepublikerna militärt. Förr fick vi höra att det kryllade av ryska soldater i området.

  Barndomsvännen till Putin: ”Din skurk…”

  https://www.expressen.se/nyheter/barndomsvannen-till-putin-din-skurk/

  ”Att man inte tar vara på mekanismer som finns inom internationell rätt, såsom till exempel CWC (en internationell konvention mot kemiska vapen) är ett orosmoment.

  Om det finns belägg för att man använt det nervgift som Ryssland också har är det förstås mycket allvarligt, men det är inte samma sak som att Kreml verkligen står bakom det här. Det förstår alla som kan tänka logiskt. Antingen har Storbritannien bevis som man ännu inte visat, eller så är det ett väldigt högt spel, säger Elena Namli.”

  https://www.expressen.se/nyheter/professor-spant-som-under-kalla-kriget/

  Den ryske affärsmannen Nikolaj Glusjkov, som hittades död i sitt hem i London tidigare i veckan, blev troligen mördad.

  https://www.expressen.se/nyheter/brittisk-polis-glushkov-blev-strypt/

  Skripal och hans dotter har dödförklarats minst två gånger, men jag vet inte om det stämmer. Det gift som användes är farligare än originalet, men båda överlever kanske. Det måste ha utvecklats nånstans. Den som skapade giftet flyttade till Usa och publicerade formeln. Två olika komponenter är ofarliga tills de kombineras.

 13. Stig Rydmark says:

  Läste på en amerikansk blogg att MI6, (är väl närmast att jämföras med CIA) troligen ligger bakom giftattacken. Både USA och England har större anledning än Ryssland att just före det ryska valet misskreditera Putin. Även om USA i en bloggkälla fritar Trump från ryska kontakter, finns det givetvis krafter som vill elda på med ”graverande” kritik mot Ryssland.
  Det finns förstås militära intressen i bakgrunden men en ny ”affär” sätter käppar i hjulen för ett
  närmande till Ryssland, och det kalla kriget kan upprätthållas

 14. Elisabeth says:

  https://www.craigmurray.org.uk/
  Mycket bra, Peter, tack. Jag anade att något sådant här skulle hända före ryskt val och rysk världscup och nu blev Theresa May utsedd till redskapet. Det borde nu vara uppenbart för alla att detta är ännu en ”politiker” som gör vad som helst efter påtryckningar och lite pengar. Precis som Blair, evigt vanärad efter Irak-debaclet. Och denna May ska alltså leda UK genom Brexit ? Tillåt mig småle.
  Gift-historian som presenteras av May/Johnson och MSM är precis lika tunn som soppan som kokades inför Irak-kriget. Att döma av kommentarer efter diverse artiklar i brittisk media är inte vanligt folk särskilt övertygade, de tycker att May istället ska ta sig an exempelvis Brexit, muslimerna i landet, laglösheten,terroristhoten, sociala problem osv osv, listan är lång.
  Jag länkar ovan till Craig Murray som miljoner följer i det här. Han är en f d diplomat med lång erfarenhet av utrikespolitik på alla plan och det han skriver är oerhört initierat och intressant. Rekommenderas varmt !

 15. DDR Sverige
  65-årig kvinna kritiserade islam – utsattes polisförhör, husrannsakan och riskerar nu fängelse.

 16. Fiskargubben says:

  Fler än 1500 observatörer är på plats inför valet i Ryssland och så många har aldrig varit där förut. De kan besöka vilken vallokal som helst. Ryssarna kan få det svårt att rösta i Ukraina. Det brittiska konsulatet i Sankt Petersburg stängs. Julia Skripal är rysk medborgare. Det och den internationella konventionen gör att Ryssland ska få del av utredningsmaterialet.

  Ryssland eller Syrien har skjutit ned missiler. Amerikanska politiker kräver att nya sanktioner ska införas om Ryssland säljer S-400 till andra länder. Många står i kö för att köpa. Jag tror att Ryssland har ändrat attityd den här gången. Det är antagligen slut med tålamodet. Gamla S-200 sköt ned ett israeliskt plan för en tid sen. Lavrov säger att kriget i Syrien inte längre är ett proxykrig. Vi kan vänta spänningar i världen lång tid framåt. Britterna kan ha begått ett misstag den här gången.

  ”The number of Syrian immigrants on the Lebanese territory has already dropped below 1 million, the first time since 2014, according to UNHCR.

  People are returning home. They are going home by the thousands, every week.

  They are moving back from Lebanon, Jordan, Turkey, and even from that once imaginary paradise – the European countries such as Germany – which somehow failed to materialize, and even to impress many people from a country with one of the oldest and greatest histories and culture on Earth.”

  https://journal-neo.org/2018/03/16/syrian-refugees-are-going-home-the-west-ready-to-attack-2/

  Putins framförande av nationalsången har nu fler än 100.000 tittare. De videor som inte har översatts har ännu fler.

  • Stig Rydmark says:

   Enligt ryska nyheter var valobservatörer från 86 länder inbjudna att övervaka på Krim. Man var allmänt förvånade över att man inte såg några soldater (på¨det ”annekterade” Krim).
   Forskaren/uppfinnaren av det aktuella nervgiftet berättade, med anledning av en fråga, att han i sin bok beskrivit hur man hemma kan tillverka giftet. Även Sverige är ju nu en presumtiv misstänkt.

 17. Fiskargubben says:

  Ryssarna är arga och svarar med att rösta på Putin. Det är inte färdigräknat, men det ser bra ut för Putin. Ryssarna gör rätt, men jag tror Nato också föredrar Putin som president så att de kan fortsätta skälla på honom.

  En bomb har hittats nära det ryska konsulatet i Odessa, Ukraina. Flera diplomatbilar har skadats. Fler än 70.000 ryssar har svårt att rösta.

  Tryck på rätt knapp för engelska.

  BREAKING: Putin On Salisbury – It’s Absurd That Russia Did This Ahead Of Elections & World Cup

  • peterkrabbe says:

   Senaste prognosen igår kväll ligger på 73,9 % för Putin, vilket nog kan ses som en jordskredsseger. Valresultatet överträffar det förra valet med råge. Jag håller med dig om att Mays manipulationer är kontraproduktiva, debatten följs ju också i Ryssland och självklart blir resultatet ett ökat stöd för Putin. Det är Ryssland mot resten av världen.

   • Dan Persson says:

    Det är bara att Gratulera Putin till en jordskredsseger, det är inte bara bra för Ryssland utan för BRIC länderna samt den icke förstörda delen av Europa.

   • AnnaF says:

    Just nu är det 76,6 %! Valdeltagandet är 67,47 %! 474 500 observatörer och 10 500 journalister bevakade valet! ”Putin tackar hjärtligt för ett gott valarbete för Theresa May, Boris Jonsson, Merkel, Macron och Trump! Eftersom valresultatet var över förväntan skulle man kunna tro att ryssarna hade ”ett finger med i spelet” IGEN!!!

    Denna intervju med Maria Zacharova ett måste!!!! Engelsk textning! Från min 20:00 beskriver hon ”återhållsamt” vad hon anser om britterna! Putin har tidigare antydde också att Rysslands farligaste ”partner” är England och deras MI6. Det är svårt att inte reflektera personligt över galningarna i London! Vad kan vi förvänta oss i framtiden med denna samling (inkl den infantila försvarsminister Gavin Williamson och clownen Boris) som har tydligen sjunkit under en moralisk bottennivå. En oroande utvecklig som leder till en bottenlös ondska……..Hur ser europeer på denna utvecklingen? Tror de verkligen att den är enbart riktad mot ryssarna? Har inte stått i historiaböcker i väst att Englands flygvapen har varit aktiv att bomba sönder hela Osteuropa -från Rijeka till Warsawa- för den ”goda sakens skull”? Att miljoner blev hemlösa, stora industrier totalförstördes, många dödade och med ännu mer lidande för näst kommande generationer! Varför tillämpa ”bränna marken” taktiken från USA och allierade i östeuropa för att förhindra ryssarna att hitta något Infrastruktur, byggnader, industrier? Varför denna avskyvärda hämndbegär när de inser att ryssarna vinner kriget) Kan man bomba sönder och samman halva Europa utan att någon någonsin ställdes inför krigsrätt? Tydligen går väldigt bra……….Men vad är garantin att det inte upprepas?

    • Sture says:

     @ AnnaF,
     jag tittade på denna. Den var också utmärkt. Det man speciellt lägger märke till här är den helt öppna och ärliga atmosfären. Zakharova blir lite av en favorit.

 18. Fiskargubben says:

  Ryska medborgare hade problem att rösta i flera länder på grund av hot och angrepp. Köerna ringlade sig långa när exilryssarna sade ifrån mot västvärlden. Valkommissionen upptäckte flera försök till fusk och ogiltigförklarade dessa röster. Fuskarna fastnade på de ganska nya kameror som har installerats. I Ukraina var det värre. Inrikesministeriet och nationalisterna, det är ingen skillnad på dem, gjorde allt för att hindra ryska medborgare från att rösta. De europeiska värdena har nått Kiev.

  President Putin höll ett kort segertal i Moskva. Han var mycket glad. Nu ska vi arbeta tillsammans, sade han. Han syftade på att Ryssland behöver ett ekonomiskt lyft efter alla problem. Kreml har en tendens att tona ned problem, men nu är Putin rak och får folket med sig. Hotet om sanktioner på grund av S-400 tror jag att han ignorerar. Merkel vill lösa problemen i Ukraina efter valet.

  Här kommer en rolig video! Försök identifiera de ukrainska kvinnorna. Tryck på rätt knapp för engelska.

  Anna-Lena Laurén och andra säger att ungdomarna sviker president Putin men msn.com säger emot och jag också. Laurén är en riktig propagandist. Navalnij har stöd av flera ungdomar, men inte av majoriteten.

  ”Mr. Putin’s approval rating among those in their late teens and early 20s is 86%—higher than in any other age group, according to a December survey by independent pollster Levada-Center.”

  https://www.msn.com/en-us/news/world/better-off-than-their-parents-why-russias-youth-are-backing-putin/ar-BBKiGor

 19. AnnaF says:

  Lysande sammanfattning om Skripal-Hoax! Britternas inblandning med kemisk vapen mot Ryssland (delvis okänd) är väldokumenterad här och belyser 140 år av ondska!
  Länken är dedikerad till bloggens egen ”Hoax-expert” Second Opinion…..det är något att bita i..

  ”On Sunday, I received an email from a famous military defense attorney, Christopher Black, which I am posting here with his permission.
  Chris wrote to me a few questions from a defense lawyer.
  “Questions to the British Prime Minster from a citizen:

  You state Skripal and daughter were poisoned – then where are they? Where are photos of them? Where are the medical reports stating what is wrong with them and their present condition?

  You state Russians did this – fine then, where are the persons that administered it, how did they do it, where did they do it and when did they do it?

  You state Russians are involved – but you have not put out any profile of any suspects nor have you put out a dragnet for any likely suspects who, if you are right and they did do this, are still then roaming around the country doing who knows what.

  You state this is a national emergency and have police and army in strange suits on some streets but you have not put police and army elements at the airports and ports to try to catch the culprits to prevent them leaving the country.

  Having failed to do these obvious things the only conclusion to be drawn is that you are lying to the British people.

  We reject Russia was involved for obvious reasons. Therefore we cannot accept the rest of their claims either without evidence. All we know is that two people are claimed to have been poisoned. that is all we know – a claim.” Chris

  He also added: “Where is the evidence that an nerve agent was used at all aside from there say so? Now, they have people chasing their tails arguing whether it is this agent or that agent, the various affects of them etc. etc, when we have no evidence that a nerve agent was used.”

  https://thesaker.is/the-british-spy-skripal-hoax/

  Jag återknyter denna händelsen till Peters utmärkta krönikor om Cheimtrails. Tanken är svindlande men jag delar ändå: Kan det vara möjligt att alla dessa påstådda hoax med kemisk vapen i Syrien och även här i Europa hade varit tänkt som ett förspel för ett kommande riktig angrepp med dödlig Virus eller bakterier mot mänskligheten? Skulle vi vara då redan mentalt förberedda att det var Ryssland eller Iran och i en epidemi och följande kaos de riktiga Gangsters skulle komma undan? Är detta det perfekta False-Flag som blir startskottet till det efterlängtade kriget mot Ryssland? Vem kan hitta de riktiga bovarna efter ett sådant angrepp? Den som överlever?

  • Fiskargubben says:

   AnnaF, jag läste artikeln och förfärades. Britternas brott är noga dolda. Hela vår historia behöver skrivas om. Internet hjälper oss att göra det. Nu vet vi att västerlandet sände sex miljoner ryska krigsfångar till död eller fångenskap efter det stora fosterländska kriget och en brittisk politiker eller diplomat anses vara ansvarig. Savalle vet mer.

   Det ryktas att du är flerspråkig och kan ryska. Kanske du uppskattar den här videon. Jag är inte ryss, men jag gillar den. Nu har vi inget annat hopp än Putin och Ryssland i dessa svåra tider. Jag styr konungens tankar, säger Herren i Bibeln och det gör Han i Ryssland, som har haft speciellt beskydd i tusen år. Landet slapp Rom och renässansen och det ledde till patriotism, inte västerländsk nationalism, som är av annan sort. De ortodoxa intellektuella kunde skapa en levande tradition och jag tror det är den nationalsången refererar till delvis. Automatisk engelska.

   Mama Rossiya Mama

   Klimenko sjunger också vackert om en mama, men då är hon redan borta och det får inte hända moder Ryssland.

   När jag läser Anna-Lena Laurén och Maria Georgieva undrar jag om de måste skriva så där för att få ut sin lön. Neveus och Winiarski? TT? På Internet hittar vi sanningen.

 20. Fiskargubben says:

  Ryssarna anklagades för att använda nervgiftet i en Tv serie nyligen. Vi känner igen mönstret. Second Opinion?

  ”So where is the ‘Novichok’ talk coming from? Well, someone in the British government propaganda staff watched the current seasons of the British-American spy drama Strike Back. Nina Byzantina points to the summaries of recent episodes:

  Episode 50 ran in the U.K on November 21 2017 and in the U.S. on February 23 2018:

  Meanwhile, General Lázsló shuts down Section 20, forcing Donovan to work in secret. She discovers that Zaryn is in fact Karim Markov, a Russian scientist who allegedly killed his colleagues with Novichok, a nerve agent they invented.

  Episodes 51 ran in the U.K on November 28 2017 and in the U.S. on March 2 2018:

  Section 20 track Berisovich’s meth lab in Turov where Markov is making more Novichok and destroy it, though Berisovich escapes with Markov.

  Episodes 52 ran in the U.K on January 31 2018 and in the U.S. on March 9 2018:

  Section 20 track down Maya, a local Muslim woman Lowry radicalised, to a local airport. When she attempts to release the Novichok, Reynolds shoots her. The Novichok is fake however, as Berisovich does not want an attack committed in his country. … By the time Section 20 arrives, Berisovich had already called in the FSB to extract Markov and confiscate the Novichok. Yuri resurfaces to kill McAllister and Wyatt. However they turn the tables and strangle him to death. They then manage to engage the FSB and contain the gas. But in the process Reynolds is exposed. Markov works on an antidote but is killed by the Russians before he can complete. McAllister improvises and saves Reynolds, before Novin blows up the lab. Lowry uses the remainder of the gas to kill Berisovich for trying to betray her.”

  http://www.moonofalabama.org/2018/03/governments-decree-truth-about-skripal-dissenters-will-be-punished.html

 21. AnnaF says:

  Källkritikens dag i Stockholm 2018.03.13 Titta bara några minuter och tänk på blodtrycket, hälsan!
  Det är så upprörande att jag hittar Inga ord! Ingemar Ljungqvist har blivit oförskämd bortmotad när han ville ställa sina frågor!
  Om de gamla kommunisterna hade levt skulle de gråtandes på sina knän be om receptet för förverkligandet av den ultimata totalitarism! Och Peters fråga om vi behöver överhuvudtaget nationella val? Vad skall vi ha den till när det kryllar av globalisternas agenter som tex. på den tillställningen och visar sitt sanna ansikte…representerad av fyra kvinnor som har framgångsrikt hämtat sig från den vita mannens dominas……..

 22. Kat says:

  Theresa May har sedan hon blev home secretary bland annat tvingat skolor att lämna över information om elever.

  Vi bor i England och min man har vapenlicens och ett par gevär. Handvapen är förbjudna sedan Dunblane skolskjutning i Skottland (efter grundligt undersökande så är det i min mening en false flag)

  Min man skickade in papper för att förnya sin licens innan jul. I vanliga fall tar det sex veckor innan licensen kommer tillbaka. Den här gången dröjde det månader. Min man kontaktade polisen som meddelade att det var frågetecken runt den. Efter många om och men fick vi reda på att den hölls upp för att skolan sagt till polisen att vår son tyckte livet var tråkigt. Han tycker mycket riktigt att skolan är väldigt tråkig, klarsynt elvaåring som han är.
  Poliskvinnan vi pratade med tyckte det hela var löjeväckande då licensen inte har något med vår son att göra men hennes chef vill starta en utredning.
  Jag börjar nu bli orolig att de försöka avväpna befolkningen och anledningen till det. Till saken hör även att vi på middag hemma hos goda vänner fick höra om en bekant som även han inte hade fått sin licens förnyad. I hans fall påstår polisen att det finns en orosanmälan på honom eftersom han ligger i skilsmässa. Mannen ifråga kan inte tänka sig att någon han känner skulle lämna in en orosanmälan.

  Jag bifogar även en film min son hittade. Det är visserligen David Icke som många anser är spritt språngande men jag tycker att han ger ett sansat intryck i videon.

  • peterkrabbe says:

   Som jag ser det har Icke helt rätt i sina antaganden om upptrappningen av hoten mot Ryssland och avsikten med det. Det har pågått länge och närmar sig snart en klimax. Vi ser en intensitet i provokationerna mot Ryssland som inte funnits tidigare. Märkligt nog tycks man tro att det går att genomföra ett begränsat kärnvapenkrig mot Ryssland och Kina som ändå lämnar något av bestående värde kvar i väst. Så är det naturligtvis inte. Möjligtvis överlever de politiker i Washington som gömt sig i sina bunkrar, men vad de kommer att se när de stiger ut i det fria är nog knappast vad de förväntat sig.
   Det tredje världskriget är den sista etappen i genomförandet av New World Order, globalismens skapelse som Icke beskriver med andra ord. Planen utarbetades redan under början av 1800-talet och dess genomförande kan, som man ser det, inte vänta längre. När Ryssland och Kina blivit för ekonomiskt starka faller också NWO, därför måste galningarna i Deep State agera nu. Trump kommer att sabotera deras planer och upprätta en konsensus med Putin, om han kan klara livhanken några år till. Detta är man också väl medvetna om i Deep State och Trump rensar ut efter plocke-pinn-metoden, en pinne i taget tills alla är ute. Om han hinner återstår att se.
   Avväpningen av civilbefolkningen ingår i planeringen, den är tydlig i alla länder inom NATO plus Sverige. Invandringen från MENA har som syfte att skapa kaos i våra länder i en krigssituation som ytterligare underminerar vårt försvar, istället för patriotiska trupper på gatorna kommer vi att ha ett fullt religionskrig där muslimer slåss mot civila europeer i ett inbördeskrig. Vi skall tro att Ryssland är fienden när det i själva verket är sionister draperade i amerikanska flaggor som är det. Det är en dyster framtidsprognos, men vi kommer tyvärr allt närmare.
   Det som förvånar är att ingen tycks vilja stoppa det. I Sverige ligger 6-klöverregeringen och väntar på det formella valet, sedan har vi en lydregering under amerikanskt styre med indragna medborgerliga rättigheter. Demokrati är inget alternativ för världsregeringen, den är totalitär.
   Detta är förstås bara min personliga åsikt, alla eventuella likheter med verkligheten är bara tillfälligheter…

   • Stig Rydmark says:

    Skulle alla provokationer leda fram till ett världskrig tror jag vi kan lita på Putin till 100%: ett nytt krig kommer inte att utspelas på rysk mark. Kärnvapenmissiler kommer att kunna drabba USA och andra fientliga, Europeiska länder.

   • Sture says:

    @ peterkrabbe,
    jag håller helt med dig.
    Sedan till Kat: Jag har sett David Icke många gånger och har samma intryck som du. Han ger ett sansat intryck och är inte alls spritt språngande galen. Huvuddelen av det han berättar är fullkomligt korrekt.

   • Kat says:

    Jag håller tyvärr med dig i allt Peter.

   • Mo says:

    Det är svårt att tro att någon på allvar vill starta ett kärnvapenkrig, vedergällningen skulle bli katastrofal inte minst för den styrande eliten. Det man önskar sig är oinskränkt makt, rikedom har man redan på egen hand skapat sig. Att skrämma befolkningen till lydnad med det ständiga hotet om utplåning med kärnvapen är kanske tanken. Denna strategi har ju tidigare varit framgångsrik. Likt djuren har människan en inneboende skräck för den smärtsamma elden som bränner ned egendom och livet till aska. Rädslan var ännu starkare i tidigare samhällen och då kunde man skrämma med helvetes eviga lågor och även ge prov på skriken från levande brännoffer och häxbål. Vår upplysthet har skärmat oss från rädslan för det brinnande helvetet och då blir kärnvapnet det ultimata sättet att skrämma oss in i lydnadens fålla. Som en skock får skall vi vara.

    • peterkrabbe says:

     Enligt obekräftade uppgifter har Clintons och andra i den amerikanska eliten byggt bunkerkomplex på Nya Zeeland, så man skall kanske vara uppmärksam på när de bokar flygbiljett dit? Allvarligt talat tror jag att man i USA litar blint på sitt anfallssystem av kärnvapenbärande robotar runt Rysslands och Kinas gränser och därför inte tar konsekvenserna med någon större oro. Detta är byggt efter möjligheten till ”First Strike”, d.v.s. att med en mycket kort insatstid slå ut motståndarens anfallskapacitet innan vederbörande vågar ta beslutet att göra motsvarande. Beteendet känner vi tyvärr igen från Vilda Västern, det är inte annorlunda idag.

     • Mo says:

      Det kan vara så. Det finns inget så opålitligt som människan som av vedergällande hat drivs att döda eller hennes längtan efter Armageddon och förlösarens återkomst. Då finns bara en lösning, att ta bart möjligheten dvs förbjuda användning/tillverkning av detta fruktansvärda vapen.

 23. Sture says:

  Detta är hett sprängstoff och denna bok bör läsas av så många som möjligt – hur politiker, deras barn och vänner blir förmögna på politiken utan att detta upptäcks av federala myndigheter. Det nämns i boken hursom Joe Biden hade med sig sin son när han, som vice president, skulle förhandla och föreläsa i KIna. Två veckor efter Kina-turen fick sonen 3 miljarder dollar i gåva från den kinesiska regeringen – som Joe Biden inte var skyldig i lag att redovisa. Så går det tydligen till över hela linjen.
  http://www.foxnews.com/shows/hannity.html

  • Sture says:

   Tyvärr kom länken inte med. Boken heter ”Secret empires” av Peter Schweizer och finns som ett av inslagen på Sean Hannity show måndagen den 19 mars.

  • mats says:

   Såg inslaget hos Hannity, boken ska köpas. Problemet är att jag köper så mycket böcker o hinner inte läsa alla , har inte ens hunnit läsa Clinton Cash av samma författare, jag läser lite långsamt.
   Corsis bok är på väg och jag såg även en av ”Trumps pastorer” Rodney Howard-Browne prata om sin bok The killing of Uncle Sam hos Alex i går, verkar intressant. Vi får se frun tycker det är för trångt i hyllorna och att jag borde rensa ut lite men det går ju inte. Önskar jag kunde läsa så fort om hon gör.

 24. Sture says:

  @ mats,
  jag har samma problem. En bok in – en bok ut från hyllorna. Läsningen av bloggar + kommentarer stjäl en stor del av min tid.

 25. Flygplan som Hologram. Väldigt intressant.
  Operation Blue Screen; Fake Chemtrail Plane Images and More

  • petergrafstrm says:

   Det har sen långt tidigare förekommit uppgifter om att Usa tänkte skapa en sorts stealthplan som inte handlade om att vara osynliga för mikrovågor utan som kunde växla färg till samma som den som var på andra sidan planet. Vet inte om det var en sån effekt som videon avbildade. Jag tror inte hologram skulle förklara nånting. Men om planet verkligen är täckt på undersidan av ngt som fungerar som bildskärm vore det möjligt att låta utblåset se ut som om det börjar på ett omöjligt sätt framför planet därför att det bara är en bild under planet medan planets verkliga främre underdel ist visar en bild av himlen med utblås.
   Men en mkt enklare förklaring är att det är filmen som är manipulerad. Hans röst var ju dubblerad med en snabbare uppspelning av ljudet. Oavsett vilken förklaringen är så handlar det säkert om att försöka skapa förvirring.

   • Loa says:

    Så vaknade man i morse, efter två strålande vårdagar, till en grå sås. Efterräkning efter en sådan lång respit, faktiskt tre blåa dagar på raken. I den gråa såsen urskilde jag två långa, svarta trails. Luddigt, eftersom det inte fanns så mycket kontrast. Långa, något utvidgade, öst-västliga.

    • Loa says:

     ”Grönlandsblockering” – så kreativt.
     https://www.svt.se/nyheter/inrikes/meteorologen-kylan-blir-kvar-och-varen-drojer-en-manad-till
     – Luftmassan är väldigt kall, och det beror på något som kallas high latitude blocking, säger SVT-meteorolog Nitzan Cohen.
     Med detta menar han att det finns ett ”högtrycksinflytande över Arktis som pressar kalluft söderut” som sträcker sig ända från Grönland.
     Högtrycksinflytandet sträcker sig ända ner mot Grönland – då uppstår en så kallad Grönlandsblockering.
     Våren dröjer en månad
     De lågtryck som är på väg västerifrån får ingen riktig chans att etablera sig på grund av denna typ av blockering.
     – Och Grönlandsblockeringar har en tendens att vara bestående en längre tid, säger Nitzan Cohen, och fortsätter med ett oroväckande besked

   • Mo says:

    PeterG, kan det vara så att man tex försöker utveckla sätt att skapa förvirring hos missiler/robotar avseende pricksäkerheten att nå sitt mål. Man skjuter i blindo ?

    • petergrafstrm says:

     Missiler är nog oftast värmesökande och den strålningen är svårare att dölja. Det varma utblåset ligger ju dessutom som en pekpinne efter planen hela tiden. Och radarreflexer är svårare att eliminera än det är att kamouflera på det viset jag antydde förut. Stealth-planen dämpar såna reflexer men enligt en del kommentarer tycks ju både Ryssland och Kina kunna se dom planen tillräckligt ändå. Jag gissar att de underliga fenomenen i videorna främst handlar om att sprida förvirring gentemot allmänheten.

 26. Fiskargubben says:

  Vi kommer att ha konflikter i många år framöver i detta nya kalla krig. Nästa angrepp kan gälla det fina förhållandet mellan Ryssland och Kina. Relationerna är alldeles för bra för att imperiet ska tycka om dem. 23 ryska diplomater och deras familjer lämnade Uk idag. Det är svårast för barnen, eftersom de måste byta skolor.

  Ambassadör Tatarintsev förklarade för Wallström att Sverige inte pekades ut direkt som källan till Novitjok, bara som en möjlighet. Det förstod jag direkt, men Wallström är inte känd för förstånd. Hon är portad i Jerusalem som Bildt var portad i Moskva. Vad är det för fel på våra utrikesministrar?

  ”The United Kingdom is dissatisfied with Israel’s response to the case of former Russian intelligence officer Sergei Skripal poisoning, as the Middle Eastern state avoided direct accusations against Moscow, enraging London, local media reported Tuesday, citing a source in the UK embassy.”

  https://sputniknews.com/europe/201803201062735974-uk-upset-israel-reaction-skripal/

  ”Could you imagine the father of the late ex-Russian spy Alexander Litvinenko hugging Andrey Lugovoy, whom the British have accused of poisoning his son? This actually happened in front of the eyes of millions of Russian television viewers.

  Litvinenko’s father is certain that his son was poisoned by biochemist Alexander Goldfarb, who was part of the inner circle of Russian tycoon Boris Berezovsky, who was found dead in London in 2013.”

  https://sputniknews.com/russia/201803201062741017-litvinenko-father-lugovoy-hug/

  Ryssland låter sig inte luras till kapprustning. Det som nu är viktigt är att lyfta ekonomin och hjälpa de fattiga. Putin har ett program för det. Rysslands nya vapen finansierades delvis under sanktioner.

  ”Putin added that Russia will keep the plans to reduce defense spending in 2018 and 2019 as the main expenses to upgrade main types of weaponry were incurred in the past few years.”

  https://sputniknews.com/russia-elections-2018-news/201803191062693911-putin-russia-arms-race-election/

  För en tid sen rapporterade jag att chefen för det tyska flygvapnet skulle få sparken om han nämnde F-35 en gång till. Han brydde sig inte och nu har han fått sparken.

  ”Lt. Gen. Karl Müller, head of the Luftwaffe, is on his way out the door primarily as a result of his vocal stance that Germany should buy the F-35 Lightning II.

  Luftwaffe sources tell me, if Germany’s air force chief says ‘F-35′ once again, he will likely be fired,” German defense expert Christian Thiels said in late January, adding that it ”seems political leadership is still leaning towards EU-solution.”

  https://sputniknews.com/military/201803191062705376-luftwaffe-chief-ousted-f-35-acquisition/

 27. Fiskargubben says:

  Brics är illa ute. Brasilien och Sydafrika tvingades byta presidenter. Indien velar och Ryssland är under sanktioner. Kina drabbas snart av tullar. Sydafrika kan som Zimbabwe få ekonomiska problem på grund av vad som drabbar de vita farmarna.

  ”The United Kingdom first synthesized the VX nerve agent in 1962, according to the Russian Defense Ministry.”

  https://sputniknews.com/russia/201803211062757577-russia-skripal-poisoning-meeting/

  ”Damascus will not tolerate yet another US military strike against Syrian government forces, Lebanese political scientist Salem Zahran told Sputnik, stressing that the Syrian leadership has already marked US bases on the country’s territory as potential targets for a possible retaliatory strike.”

  https://sputniknews.com/analysis/201803211062773869-syria-us-blowback/

  ”The United States of America has no defense against Russian and Chinese hypersonic weapons. This was stated by the US Air Force General John Hyten during hearings on the armed forces in the Senate.

  “We watched them [Russia and China] test supersonic technologies, we do not have any protection that could counter the use of such weapons against us,” said Hyten.”

  https://www.fort-russ.com/2018/03/general-hyten-us-has-no-defense-against-russias-new-weapons/

  ”Russia has written off debts to the poorest countries of the African continent in the amount of $ 20 billion, said Russia’s first deputy ambassador to the United Nations, Dmitry Polyansky.”

  https://www.fort-russ.com/2018/03/russia-leads-by-example-pardons-poorest-african-countries-20-billion-debt/

 28. Fiskargubben says:

  Jag fortsätter att försöka göra nytta men förlita er inte bara på mig. Jag ägnar timmar varje dag åt det här och andra får gärna bidra. Grupparbete fungerar bäst på Internet. Varje dag måste jag hoppa över några viktiga siter och knäar.

  En brittisk polisman till kan ha skadats av nervgiftet. Kreml har hårda ord att säga om anklagelserna och framhåller att britterna blir mer och mer nervösa. Personalen på sjukhuset får inte tala med media. Britterna bryter mot flera internationella överenskommelser. Lavrov vill veta var Skripal och hans dotter befinner sig. Ryssarna undrar om Lavrov är på väg att dra sig tillbaka, men det dementeras. Han är 68 år gammal och viktig i det ryska säkerhetsrådet.

  Det finns en video för de som vill veta mer om Sarmat.

  ”Former Aerospace Forces Commander and Russian Senate Defense Committee Chairman Viktor Bondarev says it would take at least 500 American anti-missile missiles to intercept a single Sarmat ICBM.

  The Kinzhal [air-launched hypersonic maneuverable missile system] is also invulnerable to enemy systems, and guaranteed to hit any target,” the senior officer added.”

  https://sputniknews.com/military/201803221062800714-how-sarmat-can-be-defeated/

  Den här unga damen riskerar livstid i Ukraina och ni såg henne i den roliga video jag postade. Där dansar hon i baletten. Hon dömdes för mord i Ryssland och utväxlades mot två ryska medborgare. Hon tycker om att gå barfota och firade friheten med några flaskor vodka. Ryktet säger att Ruban, en hög ukrainsk officer, också är gripen efter ett försök till miltär statskupp. Hon greps exakt två år efter sin dom i Ryssland. Julia var den andra damen i baletten. Hon blev känd i hela världen under första Maidan i Kiev. Efter att ha blivit rik på rysk gas gav hon sig in i politiken och nu vill hon bli president. Den ukrainska baletten fortsätter.

  ”Ukrainian investigators have read out their suspicions against Ukrainian lawmaker Nadezhda Savchenko and detained her inside the Ukrainian parliament’s building, a Sputnik correspondent reported.”

  https://sputniknews.com/europe/201803221062798817-ukraine-lawmaker-savchenko-detention-parliament/

  Ryssland svarar på anklagelserna. Det ryska utrikesdepartementets talesperson kallas den dansande häxan i Ukraina för att hon dansade till Kalinka. Automatisk engelska. RTs chefredaktör har också en vass tunga. Hon påpekar att 95 procent av väljarna röstade emot de ryska liberalerna. De är kraftigt försvagade, trots att de ännu har inflytande i Kreml. Siloviki, hårdingarna, hökarna, har stärkt sin ställning.

  Urgent: Britain stages Russia poisoning, drowns in lies

  Putin demoniseras.

  ”The Guardian rip-off of Josef Goebbels’ Nazi propaganda even copied the red star associated with communist ideology.

  Who by the way might have financed the anti-Russian spy series Strike
  Back which now replays on live TV as the Skripal Novichok drama?”

  http://www.moonofalabama.org/2018/03/guardian-rips-off-goebbels-uses-fascist-propaganda-for-better-anti-russian-smears.html

  • peterkrabbe says:

   Vi är alla tacksamma för ditt arbete, Fiskargubben! Tack vare dig har bloggen blivit en dagstidning….
   Ta dock först och främst hand om dig själv, vi vet ju nu att du även har annat att tänka på. Du skall ändå veta att vi uppskattar dina nyhetsinslag och uppskattar dem oavsett kvantitet!

  • Loa says:

   Jens Stoltenberg är MYCKET skum. Se Ole Dammegårds mastodontföreläsning ‘When Terror Struck Norway’. Och aldrig att han är levande i ögonen, stirrar bara. Enkel tumregel: Det denna person säger – sanningen kan sökas i motsatt riktning.

   • ragnhild says:

    Jostemikk.com har intressert seg mye for 22/7 tragedien, eller skal vi si komplottet på norsk jord. Ferdigstilt er ikke research-arbeidet, men mange spørsmål har dukket opp.

    Ja, etter å ha skjult seg bak sine flir gjennom politiske år, står J.S. fram som en fullvokst Nato-forgrunnsfigur… til tjeneste for USA sin krigsmakt. Det koster, han er blitt en gammel, rett så dratt i ansiktet på kort tid av innsatsen. Villigheten til å bombe andre land har sin pris!

 29. ragnhild says:

  NRK TV har en videofilm kalt Silicon Valley. Den er tekstet på norsk. Uvurderlig og handler om teknokrater og deres oppfinninger til bruk for å rasjonalisere bort det meste, – og samtidig tjene penger.
  Absolutt verdt å se. Den slutter med en teknokrat som har funnet sitt ”overlevelsessted”:

  https://tv.nrk.no/serie/silicon-valley-ute-av-kontrolle/KOID23004717/20-03-2018

 30. ragnhild says:

  Er Norge blitt en røverstat/land med politikere som har glemt deres mandat = tjene folket. I går ga regjering og storting over vår enorme energi til EU i den hensikt å la EU ha det overordnede ansvaret for denne, vår ressurs. Folket er i opprør. Resett.no har skrevet mye om Acer, EU sitt energibyrå. Steigan har også noen artikler. Resett er en ny side, absolutt såkalt ”kontrollert opposisjon”/MSAM. Men bedre, tross alt enn MSM på noen områder. Eks. med informasjonen om ACER.

  Jeg sørger ettertrykkelig, dette kunne ikke bli en verre beskrivelse av hvilke mennesketyper som styrer dette mitt fedreland. Nå blir det kapitalen som rår, vi kan vente oss store strømregninger i framtiden. De prøver og roe ned gemyttene, men lykkes ikke, til og med LO (stort fagforbund) søkte sette seg mot, mange ordførere-/fylkesordførere likeså, men nei, ”overføringen” ble klubbet igjennom..

  Oljen, en annen ressurs er allerede på private hender med 25% – den sikler våre politikere etter å privatisere alt mer. Statoil søker forandre navnet, mer tilpasset Wall-street. Litt etter litt selges Norge ut. Vi kjenner agendaen: oligarkene har kjøpt dem alle (nesten) både store og små partier, de samme ivrer får innmelding i EU og er for NWO for alle pengene, les; deres lovede vidunderlige framtid.

  NATO: norske soldater, opererer de og trener Ukrainske nazi-soldater??
  https://www.derimot.no/ukraina-trener-norske-soldater-den-ukrainske-haeren/
  derimots sin redaktør har noen innledende ord, deretter følger en artikkel som han henviser til.
  p.s. US ønsker nå alt flere av sine soldater plassert på norsk jord – i nord. I sør er de igang med å oppdatere flyplasser bl.a. Rygge i Østfold. Nato-Norge er en skam.

  Stå imot, gå ikke inn i Nato.

  Jeg vet ikke om dere er intressert i dette, men nå går det på lufta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: