Upp till kamp emot kvalen….

capital_1

 

Så är det dags för 1 maj igen och gatorna förutsätts fyllas av socialdemokrater som inte har något annat att demonstrera emot än sig själva. Lydigt marscherar man gatan fram med sina plakat, precis som man alltid har gjort. Internationalen dånar mellan husväggarna. Men var finns kvalen, är de kanske för länge sedan försvunna? Eller har de fått nya former och uttryck?

Den internationella kommunismen har definitivt gått i graven. Fullt genomförd hade den inneburit en global diktatur. Vi har sett smakprover från Sovjet, Kina, Nordkorea m.fl. och kan nog vara glada att den inte blev just global, som man så förhoppningsfullt sjunger på gatorna. Vad man kanske inte tänker på är att den passar lika bra som kampsång mot den globalism som New World Order innebär, en globalism som praktiskt taget hela vår riksdag ställer sig bakom.

 

Upp, trälar uti alla stater, som hungern bojor lagt uppå.  Jodå, det kommer snart att bli mer verkligt än någonsin!

I sin förgudning avskyvärda, månn´guldets kungar nånsin haft
ett annat mål än att bli närda, av proletärens arbetskraft?  Sorry, detta är redan klart, skicka plakaten till Wall Street istället!

Båd´stat och lagar oss förtrycka, vi under skatter dignar ner.
Den rike inga plikter tycka, den arme ingen rätt man ger.  Men Stefan Löfvén, det är ju du som går främst i demonstrationståget. Varför blev det då så?

När folket kräva det tillbaka, sin egen rätt de blott begär.  Instämmer till fullo. Eller inte, Magdalena Andersson?

 

I själva verket handlar det om en tvehövdad drake, även om man huggit av det ena huvudet – den totalitära socialismen – återstår det andra från samma kropp – den totalitära globalismen. Draken kan sova lugnt, ett huvud räcker bra. I riksdagshuset är det bäddat och klart. Sossar, liberaler, moderater, inte ens den kommande samlingsregeringens drottning, Annie Lööf, ser att draken sover med ena ögat öppet. Globalismens våta dröm närmar sig, även i Sverige.

 

Kommer då nästa regering att försöka utplåna de kval som socialisterna sjungit om i hundra år? Naturligtvis inte. Globalismen är den optimala fascismen, den sista länken i kedjan kommunism – fascism – nazism – globalism, en kedja som gör demokrati till ett roande mellanspel på vägen mot det perfekta totalitära systemet – kapitalets diktatur. Missförstå mig inte. Jag är inte dess förespråkare, jag vill att ni skall se den. Göra något för att stoppa den. Fram med högafflarna. Töm riksdagshuset och välj in verklighetens människor. Ge Sverige en chans!

 

Trevlig valborgshelg!
Peter Krabbe

 

 

29 Responses to Upp till kamp emot kvalen….

 1. Lassekniven says:

  Det är rätt Peter, hårda ord men rätta.
  Kommunismen är ond, råkapitalismen är ond.
  Kommunismen är död och dog i princip redan innan den föddes. Men under tiden den sprattlade gjorde den en av de fulaste sakerna som finns nämligen planerad och avancerad hjärntvätt av små barn i systemets namn.
  När det gäller kapitalismen så har den blivit urfarlig idag på grund av de ohemula inkomst- och kapitalklyftorna som uppstått. Jag tror att människan är i botten kapitalist, alltså småkapitalist. Man vill arbeta och känna pengar till eget kapital. Man vill odla sin egen tuva.
  Min naiva syn är denna: om man beräknar ett medelvärde för de lägsta inkomsterna för fullt arbete (38-40 timmar per vecka) så kan de som tjänar mest inte få en lön som är större än 10 gånger än minimilönen. Löneskillnader måste finnas men ingen människa är värd mer än så. Ingen företagsledare för ett stort globalt företag är värd 250 miljoner om året i lön. Detta är ett hån mot mänskligheten.
  I ett sådant system som jag beskrivit med så små löneklyftor är de sociala problemen minimerade.
  De riktigt rika idag är inte miljardärer längre, de är biljonärer och deras antal växer, dessa individer är demoner på grund av att deras ultima behov är att styra och ställa och detta kan de göra genom att de kan köpa hela arméer. Vad vi behöver är att den samlade globala skattebetalande medelklassen sluter leden och välter råkapitalisterna över ända. Behövs en blodig revolution för detta, må så ske men ett oblodigt övertagande är alltid bäst.

 2. Mo says:

  Kanske 1 maj och det förestående valet blir rätt tillfälle att kasta ut hycklarna ur templet, de svenska politiker som tillber globalisterna. Vi skall återupprätta vår heder och glädje, vår stolthet över att vara svenskar. Det är många länder som tröttnat på globalisternas orättfärdiga fördelning av sina låtsaspengar. Värdet finns i vårt arbete inte i deras manipulerande transaktioner.

 3. Thomas says:

  Globalismen som jag ser det kommer falla. Jag har börjat följa Q och det de gör är att krossa just globalismen, deep state. Att HC och Obama åker är hur bra som helst, med tanke på alla mord, speciellt Hillary tycks stå för, sen barn handeln med pedofilbrotten, som man kan koppla till Epstien´s ”peddoisland” kika gärna efter detta. Soros kommer åka han med, och Rothchild, de är 2 av 3 huvudmål, sen omnämns även Saudi som huvudmål. Sverige har väl samarbete med både Soros och Saudi? detta kommer bli riktigt kul. Sverige kommer falla med deep state, det är min övertygelse. Svenska politiker är så djupt involverade i deep state och korrupta, hela systemet kommer falla, så ser jag det. Att rösta på någon av det 8 skulle aldrig falla mig in, inte med det jag vet idag.
  Trump har stoppat barn/människo-handeln och ”peddoisland” Epstien både murade igen tunnlarna och utav en händelse stod ön stod i lågor straxt efter, man undrar hur många barnoffer som finns på den ön. Angående barn/människo-handel och när det fraktat knark, så undrar i alla fall jag om Sverige har en del i detta också, jag skulle dock inte bli förvånad. Men det kommer rullas upp det med i så fall, frågor kommer ställas. NSA har allt, alla som kommunicerat med dessa finns i rullarna.
  1maj är inget annat är firande av illuminati, och har sitt ursprung 1776. En intressant detalj, när de hade ihjäl Usam Bin Laden, så framförde man det 1 maj och nej, det var inte en tillfällighet.
  Ser man på en dollar sedeln och på illuminati pyramiden så har de romerska siffror som blir just,,,1776.
  En revolution brukar alltid sluta med att de som gjort revolten blir värre än de som var innan, icke våld är klart bäst att ta ner dessa på.
  Deep State, illuminati är snart historia.

  WWG1WGA

 4. petergrafstrm says:

  De stora klyftorna är logiskt sammanhängande med imperialisternas maktsträvan. För att kunna förtrycka en hel värld behöver den lilla maktoligarkin ha så mycket mer. I ytterligheten är det 1 mot 10 miljarder.
  Och socialismen skulle nog sett annorlunda ut om den uppfunnits av en folkligt baserad opposition. Och revolutionerna likaså. Marxismen är ett virus inplanterat i all realsocialism som motverkar konstruktivt samarbete. Marx inspirerar fortfarande en stor grupp intellektuella som identifierar dess analys som delvis korrekt men inte uppfattar vad som undertrycks.
  Den hänger samman med kunskapsförakt, som kidnappat uppmärksamheten till nackdel för ett gott samhälle.
  Principen är enkel: ta initiativet från folkligt baserade reformister och locka dem att bli verktyg för splittring.

 5. Suavalle says:

  Ja, den oficiella kommunismen är död eftersom intresset för den hos ärliga människor är död för kommunismen har orsakat så många miljoner människors död.

  Men kommunismen lever kvar på ett dolt sätt. Peter har skrivit om denna dolda kommunism här på bloggen och jag vill uppmana alla som ännu inte läst dessa belysande krönikor att göra det.

  Här är den första krönikan:

  https://peterkrabbe.wordpress.com/2016/10/01/fabianismen-del-1-under-skoldpaddans-skal-gommer-sig-labour-ovanpa-rider-rothschild/

  Sverige är infiltrerat av fabianisternas utsända.

  Kommunismens (och dess varianter socialismen och fabianismen) koncept med en liten elit som diktatoriskt styr över folket, men som presenteras som folkstyre och demokrati, är väl uttänkt.

  Kommunismen är globalisternas skötebarn, Marx var Rotchilds man.

  Tack, Peter Krabbe, för din kamp för sanningen och jag önskar dig också en fin Valborg – och alla er andra!

 6. Mjölner says:

  Trevlig Valborg tillbaka, jag blir ett år äldre den 1 maj, men försöker hänga med ett tag till.

  Sverige är troligen förlorat som nation. Ingen ställer upp med högafflar längre. Socialdemokraterna har i nästan alla mätningar mellan 25-30% trots all tvärsemotpolitik, lagöverträdelser, dubbla måttstockar och missriktad bidragspolitik, allt till alla utom för svenskar och de svenska pensionärerna. I Afrika står över 30 miljoner asylturister och väntar på att den illegala färjetrafiken skall komma igång. Det går inte att välta omkull kapitalister eller globalister
  med tangentbordet, det måste ske genom olydnad nationsvis som Ungern visat prov på.
  Globalisterna kan vilken dag som helst utlösa en ekonomisk kris, höja räntorna och börja
  kamma hem reell egendom via bankerna. De svenska Nato-lakejerna i riksdag och regering
  har ingen vilja eller förmåga att förhindra detta. Samtidigt har svenskarna genom lögnpropaganda och hot splittrats, förvirrats och skrämts till tystnad i både tal och skrift.
  Valet i september kommer tyvärr inte att lindra några kval, det blir ”business as usual, and
  the commonly ordinary spooky play.

  • Loa says:

   Socialdemokraterna består inte längre av särskilt många die-hard-sossar (de har dött…), utan av INVANDRARE. Socialdemokraterna har i nästan alla mätningar mellan 25-30% PÅ GRUND AV all tvärsemotpolitik, lagöverträdelser, dubbla måttstockar och missriktad bidragspolitik, allt till alla utom för svenskar och de svenska pensionärerna.
   Deras långsiktiga strategi – invandring ger valboskap – bär nu frukt.

   • Mo says:

    Loa, socialdemokraternas valstrategi kommer snart att tvinga Sverige från den modell med gemensamt finansierad välfärd som varit deras stolthet. Hur tänker man, sedelpressar i riksbankens mörka valv ? Man har omslutit sina nya väljare av MR-tanken som innebär obegränsade rättigheter med begränsade möjligheter att delta i finansieringen. Vi befinner oss troligen snart vid den brytpunkt där kostnaden för utnyttjandet av välfärdstjänster är högre i denna grupp än för dem som betalar via sina skatter. Då uppstår kaoset om man ej lyckas mörka. Här en bra artikel som analyserar problemet, ej helt färsk men oerhört aktuell.

    Klicka för att komma åt 2015_Ett-val-mellan-två-modeller-för-Sverige.pdf

   • Alve says:

    Loa – tyvärr är det så men inom kort startar invandrarna egna partier och så småningom tar de över utan att vare sig sossarna eller vi andra kan göra något åt det. Enda sättet, som jag ser det, är att så många som möjligt INTE röstar på 7-klövern och på det sättet hindra fler ekonomiska migranter att komma hit. Ulf Kristerssons barnsliga beteende såg man tydligt i gårdagens Agenda för övrigt. Ja, man skäms över Sveriges politiker med några få undantag och man skäms samtidigt över delar av Sveriges godtrogna infantila befolkning – när ska de vakna? Går de 9000 afghanerna igenom riksdagen borde de som röstar igenom betala kalaset ur egen ficka!
    Om nu omvärlden är inne i en ny positiv fas (Nord/Sydkorea, Trumps rensningar o.s.v) så får vi väl hoppas att det spiller över på oss i någon mån ändå…

    Fiskargubben: Inte heller jag har sett/hört något i svensk media om kemvapen i Syrien ”som inte var kemvapen”. Är det NÅGON som sett något om det i MSM ??
    Igår (tror jag det var) sa A Strandhäll (i svt eller tv4) att hon tyckte Sverige inte skulle medverka i fotbolls-VM, men sen blev det mycket tyst, så vitt jag vet.

    • peterkrabbe says:

     Så bra då, om Strandhäll hindrar svenska fotbollslaget från att åka till VM i Ryssland. Då skulle nämligen högafflarna komma fram direkt och en revolution vore ett faktum. Kanske just det som behövs?

     • Alve says:

      Helt rätt Peter. Jag skulle bli synnerligen förbannad om inte Sveriges lag får åka dit!!!

     • Elisabeth says:

      Ja, det är hög tid för nya ”ryska gift-och-gas-komplotter” nu när fotbolls-VM närmar sig. Eller så blir det något påhittigare denna gången eftersom de nog fattar att de andra spektaklen genomskådats av alltför många i detta Internets tidevarv. Men något lurt är nog i görningen, var så säker. ”De” kontrollerar stora delar av MSM och ”de” vet att de kan piska igång EU-ledarna att sköta snacket så att naiva väljare återigen förmås tro att ryssarna ligger bakom något särdeles idiotiskt och självdestruktivt med utlagda tydliga spår och bevis som pekar på Ryssland.

   • Mjölner says:

    Finns det statistik på hur många procent invandrare som röstar socialdemokratiskt?

    • Loa says:

     http://thoralf.bloggplatsen.se/2016/05/17/11315289-sa-rostar-muslimerna-i-sverige/
     https://www.svt.se/nyheter/inrikes/utlandsfodda-valjer-rodgront
     och andra halvan av:
     http://helenaedlund.se/socialdemokraternas-islamistiska-draksadd/
     ”År 1994 inleddes den oheliga allians som vi idag ser konsekvenserna av. Då tog Sveriges Muslimska Råd (SMR) kontakt med Socialdemokraterna och signalerade intresse för ett samarbete.
     ”Det finns nästan en halv miljon (för 20 år sen) muslimer i Sverige – de skulle tillsammans kunna lyfta vilket parti som helst till oanade höjder.”
     … nog inte var helt lämpligt ur PR-synpunkt, och därför lade Socialdemokraterna ut samarbetet på entreprenad – till Broderskapsrörelsen,
     … inte minst genom SMR:s aktiva bidrag har muslimernas valdeltagande sannolikt varit högt och många har röstat på Socialdemokraterna.
     … över ett hundra imamer och representanter från SMR gavs träning i föreningskunskap och ledarskap.
     ”Under kommande mandatperiod ska muslimers delaktighet i socialdemokratin utvecklas så att: 2002 ska bland socialdemokratiska förtroendevalda finnas muslimer på 15 kommunala fullmäktigelistor, 5 landstingslistor och på riksdagslistorna i minst fem län. SAP ska ha 2 000 muslimska medlemmar och 300 ska ha fått en politisk grundutbildning. En viktig del i arbetet är att föra fram muslimer för uppdrag i styrelser och nämnder.”

 7. Pingback: ”Draken kan sova lugnt, ett huvud räcker bra” | corneliadahlberg

 8. Pingback: Första maj – Globalisternas högtidsdag ? | Reflektioner

 9. hllviken says:

  Njut av att någon säger emot översittarna i Bryssel:

  http://www.bitchute.com/video/xFQ879XnRo6h/

  • peterkrabbe says:

   Ungerns insatser för att rädda Europa är ovärderliga. Det är inte första gången. För flera hundra år sedan fick Österrike- Ungern den kvalfulla uppgiften att rädda Europa undan de anfallande muslimska horderna. Historien upprepar sig idag. Det är bara att buga och bocka, samtidigt som man skäms för den svenska undfallenheten. Än är inte Europa förlorat!

 10. Lillian says:

  Tack för det du skriver Peter!
  Vi behöver verkligen göra något, frågan är bara vad. Allt verkar ju leda till NWO. Löven o & talar ju som vanligt med kluven tunga.
  Här i Uppsala ger man sig inte ut mer än nödvändigt de här kommande två dagarna.
  Spriten flödar som aldrig förr. Det är hur enkelt som helst att beställa hem sprit från helt utomstående ställen. Verkar inte som att föräldrarna är medvetna om det.

  Det verkar vara nära till Jesu´ återkomst nu.

  Med vänlig hälsning
  Lillian

 11. Martin T says:

  Sionisterna i Israel eldar på för att hålla igång kriget och utöka det:

  http://www.friatider.se/robotanfall-mot-syriska-milit-rbaser-26-d-da

  Stor-Israel hägrar, man dödar demonstranter och startar missilanfall, allt i skydd av sitt eget ägandes MSM och köpta regeringar och statschefer som styrs från FN eller EU.

 12. Mo says:

  Kampen för demokratins överlevnad pågår i vårt land med hjälp av Peter Krabbe och många fler.

  • Mjölner says:

   Sven Wollter är kommunist, säger det dig något?

   • Mo says:

    Jag är inte kommunist och inte rädd för Sven Wollter. Textens budskap är att mod ger styrka och musiken är vacker. Allt är inte svart eller vitt. Vad skulle du ha kallat vår tidigare landsfader Fredrik Reinfeldt ? Honom borde vi ha varit rädda för.

 13. Fiskargubben says:

  Statsministern säger att pensionärerna ska få 600 kronor mer i pension. Täcker det ens de prishöjningar den svaga kronan orsakar? Jag har följt många valrörelser och käbblet blir bara värre. Valfläsket är störande.

  Vad ska vi rösta på? Jag vet inte alls. Kanske AfS som blåslampa på Sd. Invandrarna får mycket mer pengar än pensionärerna.

  En jordbävning ägde rum i Syrien efter Israels anfall. Några tror att Israel använde taktiska kärnvapen. Det kanske inte är sant. Vi får se vad ryssarna säger.

  • petergrafstrm says:

   Ryssarna säger väl aldrig ngt om kärnvapen även om det vore så.
   Dom är ju den enda diplomatiska parten.
   Beträffande jordbävningar och vilken ekvivalent sprängstyrka de motsvarar.
   Om man söker på webben får man olika svar. Därför att Magnitud används i olika betydelser. Exempel på vilka olika resultat jag fann:
   Magnitud 3 olika bud för ton tnt
   2 0.015/1/5
   3 0.476/29/50
   Om man extrapolerar fås för dessa tre alternativ
   2.6 0.120/7.5/20
   Den tredje och största kolumnen användes för att bedöma NKoreas misstänkta kärnvapenprov
   Men den första verkar vara den vanliga.
   Så min gissning är att det lägsta värdet 0.12 ton är närmast sanningen
   Isf kan konventionella sprängämnen förklara magnituden

 14. hllviken says:

  bild från årets 1:a Majdemonstrationer:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: