Har Vädrets Makter förlorat förståndet?

 

Orage St Cezaire

Eftersom jag just genomkorsat Europa är, märkligt nog, det starkaste intrycket hur vädret just denna vår ändrat sitt beteende på ett sätt som ingen tycks förstå eller förklara. Särskilt Frankrike tycks vara drabbat av en väderlek, som bokstavligen nog kan kallas för en lek. Eller är det ett allvarligt hot? Parisregionen har drabbats av de värsta skyfallen och översvämningarna i mannaminne och i övriga Frankrike, ända ner till Medelhavskusten, far ovädren runt som galna huliganer och vräker ut sina regnmassor på ett sätt som gör det svårt att avgöra om man är under eller över vattenytan.

Utefter vägarna sätts nya skyltar upp med texten Se upp för oväder, följ väderrapporten! När ovädren drar in över bebyggelsen detonerar blixt och åska så husen skakar i sina grundvalar. Av någon märklig anledning tycks dessa oväder åka runt i en cirkelbana runt Frankrike utan synbar vilja att lämna landet. Fransmännen är eniga om en enda sak – fenomenet saknar förklaring. Dock har man en medfödd förmåga att strunta i alltihop och trösta sig med en flaska vin och en baguette. Det blir nog bättre…

Men blir det så? Eller har någon gjort en kupp riktad mot himlen och tagit över styret över Vädrets Makter? Bestämmer inte Macron längre, eller har han lämnat över makten till – Pentagon? Blev det för många kyssar och kramar vid besöket i Washington nyligen? Faktum är att där jag under de senaste åren sett frekventa mönster av chemtrails, syns nu ingenting annat än denna okontrollerbara molnmassa, som tycks vara i ständig förändring till praktiskt taget alla kända och okända molnformationer. Min tanke blir då naturligtvis att här har någon gjort ett förhastat misstag i hanteringen, satt ihop en kemikaliebrygd utan att veta vilket resultatet skulle bli. I Sverige fick vi torkan och solen, i Frankrike fick man vattnet, de förstörda odlingarna och förlusten av turisterna. Lika illa i båda fallen.

Att den nya italienska regeringen som en av de första åtgärderna ifrågasätter och kräver svar rörande de hemligstämplade avtalen med USA om rätten till sprayning och tillträde till det italienska luftrummet förvånar inte. Detta som händer är globalismens visitkort. Varför gör vi inte detsamma i Sverige? Det duger inte längre att tiga.

Peter Krabbe

 

oväder 2

41 Responses to Har Vädrets Makter förlorat förståndet?

 1. Suavalle says:

  Jäg är så glad över att en prominent och aktad människa vågar ta ställning till manipulationen av vädret. Tack, Peter!!! Det är ett enormt bevis på ditt mod.

  Jag uppskattar också alla andra sanningssägare av vår tid, men de saknar mod att konfrontera denna sak, vilket är dem till last.

  Manipulationen av vädret innebär imte bara att vi långsamt förgiftas av allt som dessa tankflygplan spyr ut över oss och som så småningon når oss här på marken – det har många andra implikationer: strålning, väderkatastrofer, och en dag… Tänk på vad alla dessa fientliga flygplan SKULLE KUNNA avge…om det skulle anses nödvändigt!

  • 5ven55on says:

   Det behöver inte vara en avsaknad av mod. Det kan vara att de bedömer att de skulle tappa så mycket trovärdighet hos så många att det inte är värt det. De prioriterar, helt enkelt. Därmed inte sagt att Peters val skulle vara dåligt – folk gör olika bedömningar och kan fylla olika roller.

   • Suavalle says:

    På sätt och vis ger jag dig rätt. De som avstår från att ta upp det här ämnet gör säkert en taktisk bedömning och anser att de gör störst nytta för sanningen genom att prioritera mindre kontroversiella frågor.

    Men att nästan alla trovärdiga sanningssägare nu så länge har tigit om detta så allvarliga hot är inte bra.

    Och alltfler människor verkar börja bli mottagliga för att inse att det när är en realitet och att den offentliga lögnen är stor och förödande.

    Det är dags nu att agera. Det handlar om våra liv och vår frihet.

  • peterkrabbe says:

   Tack Suavalle, användningen av allas vår gemensamma luft och även vattentillgångar borde vara ett område som inget enskilt land skulle kunna ta sig rätten att använda för diverse suspekta agendor. Tyvärr är det inte så. I bakgrunden ligger den mörka målsättningen att minska befolkningstillväxten utan att någon förstår vad som händer. Om de astronomiska belopp som används till världens militära utgifter istället hade satsats på social välfärd hade inte mänskligheten behövt använda barnafödandet som pensionssystem.

 2. heraldikern says:

  Varför inte rota lite i de svenska ”hemliga” avtalen med sprayföretag som opererar över svenskt luftrum och ställa svenska politiker till svars?

 3. Fiskargubben says:

  Jag kan inte bidra mycket när det gäller vädret och klimatet. Fransmännen reagerade när mistralen slog till och när solen försvann i bara tre dagar.

  Turkiet, Venezuela och Sverige, vad förenar dessa tre länder? Olydnad. Jag undrar om vår valuta slaskar på grund av Wallströms politik gentemot Israel.

  Trump vinner, men jag förstår inte allt han gör och säger. Jag har försökt förstå mig på människan Trump och ser en affärsman och förhandlare. Vad har han egentligen för planer? En del kan han bara göra om han får en till presidentperiod. Han lyckades bra angående Koreahalvön och amerikansk ekonomi har börjat återhämta sig. Vad vill han med handelskriget? Ekonomiska framgångar, men vad mer? Är han på väg att skapa ett G3 med Ryssland och Kina? Ska Europa bara vara en marknad för amerikanska produkter?

  Och nu till vad jag tror han vill göra under nästa period. Lösa problemen i Mellanöstern, flera amerikanska presidenters dröm.

  Så underskatta inte Trump. På hemmaplan har han lyckats bra, trots intensivt motstånd, och vi bör försöka lista ut vad han vill internationellt.

  Fru Clinton har vinterkläder denna sommar och det spekuleras att hon vill dölja en anordning som ska hjälpa henne med ryggen. Hon har återigen svårt att sätta sig i en bil. Hon ramlade tidigare i badkaret när hon besökte Indien. Vi fick veta att hon skadade handen, men det kanske var en censurerad rapport.

  Några svenska tidningar förminskar Trumps verk i Korea och det var ju väntat. Soros är rasande på honom, eftersom han vinner.

  Laurén har en intressant artikel om myndighetsövergrepp i ryska Rostov na Donu. Jag brukar berömma Ryssland, men hennes artikel är mycket viktig. President Putin, som naturligtvis inte är på bloggen, behöver veta att en vän av Ryssland vill att Kreml ska ingripa. Skandalen i staden är stor. Putin har tidigare visat vad han tycker om såna företeelser.

  Idag börjar Vm i fotboll och Putin tänker se Rysslands match i Moskva. Så här sade han för några dar sen.

  World Cup 2018: Vladimir Putin’s Official Greeting to Players and Fans

  • Sture says:

   @ Fiskargubben,
   du skriver: ”Trump vinner, men jag förstår inte allt han gör och säger. Jag har försökt förstå mig på människan Trump och ser en affärsman och förhandlare. Vad har han egentligen för planer?”
   Jag tror att han i ökande utsträckning får hjälp av Gud. Som du minns så sade Kim Clement i sin profetia att Trump inte är en bedjande president när han installeras men att han kommer att vara detta senare. Gud har ju inte valt Trump för at han är en perfekt kristen utan för att han har den fasthet, bestämdhet och ärlighet som behövs för att stå ut med alla de förödmjukelser som etablissemanget med alla sina papegojor utsätter honom för. En ”god kristen” a la KD skulle naturligtvis ha tackat för sig och lämnat över stafettpinnen till någon annan, t. ex. Hillery Clinton. Men inte Trump – han blir upplivad av alla spottloskor – och förbannad. Precis det som behövs i denna sjuka värld.
   Vi har fått veta att Trump tillsammans med Mike Pence och en stor del av sin stab inleder sin dag med meditation och böner. Det skulle inte förvåna mig om Gud ger Trump eller hans hustru uppenbarelser som hjälper honom i hans beslutsamhet.
   När man börjat ”lyda” som du säger så visar Gud väldigt tydligt om man är på rätt väg. Det gäller bara att vara uppmärksam och lära sig tyda Guds tecken. De människor som lärt sig ”lyda” är väldigt duktiga på det.

   • Fiskargubben says:

    Tack, Sture. Trump har börjat be. Han får också stöd av såna som jag på bloggar på olika språk. Att han vinner var uppenbart långt innan han blev presidentkandidat. Jag har därför försökt lista ut vad han gör, speciellt internationellt. Han kan ha räddat Usa bara genom att vinna över fru Clinton. Vad hade hon gjort mot Nordkorea? Ekonomin har kommit igång, men det rapporteras sällan i Sverige. Arbetslösheten är nere på lite över tre procent, men mycket återstår att göra. Han behöver ännu en presidentperiod. Han och Putin är i mina dagliga böner och vi ska vara uthålliga i bönen. Tar det emot att be? Då är du på rätt spår. Då motarbetas du av fel krafter. Luther sade en gång följande: idag har jag så mycket att göra att jag måste be i minst fyra timmar för att orka! Bönekamp är rätt kamp.

    Jag är tacksam för dina översättningar av Lorber. Jag höll på att ramla av stolen när jag hörde att du också hade läst honom. Jag trodde mig vara nästan ensam i Sverige. Du har gjort mer för Lorbers böcker än vad jag har gjort. Jag har inte besökt din site så ofta, jag vet ju en del, men jag hoppas du får många besök. Vi har en första liten gryning i Europa och det säger jag som trodde att den bara skulle komma i Nordamerika. Det handlar nog om ljusbågarna mellan kontinenterna. Allt sker under radarn och så ska det vara i början.

    Vädrets makter? Där härskar ondskans andemakter, kan man säga på sätt och vis lite förenklat och materialistiskt. Så kan man tolka Bibeln, som talar om andemakter, men de vinner inte och de vet det. Har du kommit för att plåga oss i förtid?, frågar några onda i Bibeln.

 4. Lilla fröken PK says:

  Ja, vad beror det på? Chemtrails? Global warming? Normala variationer? Eller en kombination av ett par eller alla dessa faktorer? Vem vet? Inte jag, men det vore intressant om någon verkligen kunde gräva. Finns chemtrails, eller är det en konspirationsteori?

  • peterkrabbe says:

   Att chemtrails är en realitet finns det övertygande bevis för, många av dessa har jag tidigare presenterat här på bloggen. Men chemtrailsen har också en funktion i ett större sammanhang, att i kombination med joniska värmare som HAARP skapa förutsättningarna för de ”paraboler” i stratosfären som skall underlätta framtida funktioner baserade på elektromagnetisk strålning. Dit hör både militära, civila och halvmilitära funktioner som radarövervakning och styrning av långdistansrobotar, styrning av förarlösa flygplan och bilar, övervakning av människor via inplanterade chips, 5G och telekommunikation m.m. Om detta har jag också skrivit tidigare. Den ökande strålningen i atmosfären skapar en sekundär uppvärmning, som man gärna vill dölja genom att uppfinna begreppet Global Warming, på samma sätt försöker man få oss att tro att chemtrailsen har som syfte att skapa moln för att motverka detta, när syftet är något helt annat.

   När myndigheter oroar sig för att hemligstämplade aktiviteter skall avslöjas av alltför intresserade medborgare är det bästa motmedlet att stämpla dessa som konspirationteoretiker och suspekta individer, därmed får man den ”lydiga” allmänheten att själva motverka spridningen av olämpligt vetande. Försök tänka själva istället så garanterar jag att ni får se en helt ny – och tyvärr skrämmande – värld. Men jag kan också förstå att alla inte orkar med att se denna verklighet.

   • Peter says:

    Det är minst sagt skrämmande. Men själv har jag inga särskillda preferenser på verkligheten mer än att den ska vara verklig, så jag tar allting ett ”men vad fan” i taget. Tack för en intressant blogg.

  • Chemtrailingens verklighet blev för mig uppenbar, när den amerikanska ‘sanningsjägaren’ Sofia Smallstone redogjorde för mätningar i Mount Chasta-området i Kalifornien. I dammar inom området uppmättes 24000 ggr högre aluminiumhalter och på ca 2500 m:s höjd i snön 122200 ggr högre halter än förväntade naturliga förekomster. Det kommer således uppifrån.
   Den som vill bli informerad om chemtrailing, sjukdomstillståndet Morgellons, AI och nanopartiklar med avsende på tänkbara försök att eventuellt manipulera vårt genetiska arv och omvandla oss till styrda robotvarelser kan med fördel ta del av några av hennes föreläsningar som finns i ett urval på youtube.

   • Suavalle says:

    Edward Griffin ägnar några minuter åt Chemtrails i slutet av detta enormt intressanta föredrag. Han berättar just om hur extremt förgiftat Mount Chasta-området i Kalifonien blivit.

    Scrolla fram en timma och nitton minuter och lyssna en stund på vad denna så kloka man har att säga om chemtrails och Mount Chasta.

   • sosi21 says:

    Hej Göran! Man sprider chemtrails, det är tydligt, vilket också syns på NASA satellitbilder. Helt klart är syftet vädermanipulation. Du kan titta på denna satellitbild över Småland, dessa streck har man spridit under ungefär en halvtimme, det syns på strecken. Satellitbilden är en ögonblicksbild mellan klockan 11:30 och 11:35. Det är alltså omöjligt att så många flygplan passerat över Småland under en halvtimme. Inte ens under en vecka går det så mycket flygplanstrafik över Småland. Denna bilden är bevis för chemtralsspridning och dessa streck syns koncentrerade över platser över hela världen. Väldigt, mycket över Europa sedan år 2000 så långt NASA lagt in satellitbilder. Det finns forskning som visar att det krävs exceptionella och sällsynta förhållande för att kondensstrimmor skall kunna dröja sig kvar och bilda moln. Idag är himlen både rutig och randig dag ut och dag in.

    Man har använt sig av vädermodifiering sedan 1960-talet mer regionalt, nu har det blivit så gott som globalt. Jag tror inte alls på skrämselpropagandan att syftet är att ta livet av oss. Vi hade enorma utsläpp från industrin på 40-50-60-70-talet från bland annat kraftverken som eldades med brunkol. I dessa rökmoln hade du hela periodiska systemet i princip, i stora mängder som bl a spred sig över Sverige. Röken var orenad, det var Hg, barium, Al, svavel, nickel, koppar mm mm. Luften var inte så mycket bättre under dessa 30 år över Sverige och sjöar dog ut helt, framför allt på västkusten av försurning. Denna enorma luftförorening skall vi ställa i relation till chemtrailsspridningen idag. Man använder sig också av skrämselpropaganda att de sprider nanopartiklar, men det finns både naturliga nanopartiklar och tekniskt producerade som då har ett viss syfte. Nano betyder ju bara att partiklarna är 0,000 000 001 m stora partiklar.

    1.Militären nyttjar chemtrailsspridning för att skapa konstgjord jonosfär strax ovanför ozonskiktet. Eftersom de nyttjar kortare frekvenser i sina höghastighets-kommunikationssystem ligger den naturliga jonosfären för högt upp. De tillverkar en artificiell jonosfär helt enkelt

    2. Skapa en annan verklighet som klimatförändringar för att tvinga fram en teknikomställning. Det syns tydligt i temperaturkurvan att temperaturen ökar dramatiskt när vi börja sända mikrovågor i mitten på 1990-talet med GSM. Temperaturen ökar parallellt med att mikrovågsstrålningen ökar. Det verkar också vara så att chemtrailsspridningen börjar med utbyggnaden av basstationer för mikrovågsstrålning. När de skulle bygga ut 3G, visste man inte ens vad man skulle nyttja systemet till, utan fick hitta på användningsområde för 3G. Fortfarande kan man höra att 3G var onödigt. Så är syftet att värma upp jordens temperatur och så har de hittat på en historia för att dölja orsaken som kan vara, att ta livet av oss, eller att vi och jorden befinner oss i verklig fara (Yellowstone kommer att få utbrott när som helst) och man vill inte skrämma upp folk. En folkmassa i panik, som slutar lägga pengar på en massa onödig lyx, istället börjar bygga upp ett skydd för sitt liv orsakar en ekonomisk kollaps. Det scenariot vill man inte ha.

    3. Jag vet att man experimenterar med olika medel och tekniker, att man vill efterlikna vulkanpartiklar i atmosfären.

    4. Ja så förekommer det en massa experiment för vapen och annat.

    Men folk ser strecken på himlen och blir oroade eftersom man ser dem att de verkligen existerar, men eftersom vi inte se de syntetiska mikrovågorna pulsar genom luften och som pulsar genom våra kroppar så är vi inte så oroade, jo en del är verkligen oroade som jag.

    Man använder våglängder som knappt finns naturligt på jorden och det är våglängder som passerar genom biologisk vävnad, solstrålningen extremt korta frekvenser kan endast passera genom fönsterglas. Värmestrålningen kan inte ens passera genom moln de är 1 mm långa. Men centimeter och decimeter långa våglängder har både hög rörelseenergi och har egenskapen att kunna passera genom materia.

    Eftersom strålningen är pulsmodulerad, frekvensmodulerad, amplitudmodulerad, har hoppteknik mm påverkan den kroppens organ, skadar DNA, skadar nervsystemet, skadar allt biologisk liv. Det gör mig oerhört orolig. Jag har synliga bevis på att både tornseglare och getingar flyr en strålningsnivå vid 0,3 µW/m2 i effekttäthet.
    Efter militären haft igång sina kommunikationssystem i våras försvann alla humlor, bin och getingar samt tornseglarna. Tornseglarna återvände efter ett tag. De senaste dagarna har humlor återkommit, men inga bin syns till än.
    Pappersgetingarna har slutat bygga på i uthuset och under takpannorna på boningshuset. De bygger nu bo i en tornseglarholk som jag avskärmat mot strålning, för att testa om tornselgarna skulle få fler ungar i den holken om de börjar häcka i den. Förut fick tornseglarna tre ungar sedan fick de två och nu senaste åren bara en unge. Men nu har getingarna tagit den holken i besittning.

    5G kommer att gå som projektiler av koncentrerar energi genom luften som radiolänkar på marknivå, enligt Post- och telestyrelsen och genom våra kroppar. Man har överhuvudtaget inte undersökt om strålningen är ofarlig, om den kan skada ögonen. Denna strålning oroar mig mer, men det är viktigt att även lyfta fram spridningen av chemtrails eftersom det är precis lika storskalig verksamhet som den artificiella mikrovågsstrålningen från miljarder sändare och satelliter. Syftet är kanske att ta livet av oss i alla fall, men döda konsumenter gör ingen nytta för industrin. Sjuka människor gör dock större nytta. Så tänker ondskans företrädare ;). Men jag gissar också att man experimenterar med att höja temperaturen med mikrovågor då vulkanen i Yellowstone kan få utbrott i vår tid. Det är också ett logiskt scenario av mer humanitär art. Om de lyckas är en annan sak, men det krävs experiment för att få kunskap.

    Solveig Silverin
    Här kommer satellitbilden den 16 november 2011
    https://worldview.earthdata.nasa.gov/?p=geographic&l=VIIRS_SNPP_CorrectedReflectance_TrueColor(hidden),MODIS_Aqua_CorrectedReflectance_TrueColor(hidden),MODIS_Terra_CorrectedReflectance_TrueColor,Reference_Labels(hidden),Reference_Features(hidden),Coastlines&t=2011-11-16-T00%3A00%3A00Z&z=3&v=9.02040578284329,54.07562096843054,18.02040578284329,59.80608971843054

 5. Fiskargubben says:

  Jag har haft svårt att posta den här videon.

  Du kan ingenting ta med Dig + När Du går över floden – Minns Du sången

  • Mo says:

   Fiskargubben, intressant video. Även om starkt präglad av kommunistisk propaganda så finns det inga ord som liksom bilder kan ge förståelse för den historiska stämningen och skeendet som följer därav.

 6. Mo says:

  Uppvaknandet tilltar

 7. Lillian says:

  Tack Fiskargubben!
  Tror du har helt rätt.
  Med vänlig hälsning
  Lillian

 8. Undrar om du Peter har länk eller annan närmare info angående avslutet i denna som vanligt mycket välskrivna artikel: ”Att den nya italienska regeringen som en av de första åtgärderna ifrågasätter och kräver svar rörande de hemligstämplade avtalen med USA om rätten till sprayning och tillträde till det italienska luftrummet förvånar inte.”?

 9. Martin T says:

  Här är ett svårförklarat fenomen – med naturliga orsaker vill säga. Jag får det till att någon måste aktivt gjort en större och även längre (i tid) aktion för att åstadkomma detta;
  http://www.gp.se/m%C3%A4ns-sperma-allt-s%C3%A4mre-nu-varnar-forskare-1.4480507

  Mot bakgrund av NWO-sionisternas uttalanden så är det inte långsökt att tänka sig vilka som ligger bakom.

  Hur? Ja, tillföra dricksvattnet något är en möjlighet, förorena luften vi andas en annan. Chemtrails..?

 10. Mo says:

  Här kan man läsa om och se en bild på Mikael Odenberg när han fred 13 april 2007 i Washington undertecknar avtal mellan Sveriges och USAs regering om vetenskapligt och tekniskt samarbete till skydd för den nationella säkerheten. Avtalet berör bla möjlig koordinering av forskningsprogram och länkas till http://www.regeringen.se/sb/d/8663/a/80486 men avtalet verkar vara borttaget från regerings hemsida.

  https://mindcontrolinsweden.wordpress.com/category/chemtrails/page/1/

 11. sosi21 says:

  Man sprider kemiska ämnen med flygplan och det har man gjort sedan minst år 2000 vilket framgår tydligt på Satellitbilder från NASA. I detta finns inga tveksamheter. Påtryckaren är USA med hemliga avtal med länder inom Europa, men de sprider även över Kina och Ryssland. Huvudsyftet är inte att ta livet av oss, eftersom dessa kemikalier dödar inte bara oss, utan även övrigt liv och kan få ödesdiger konsekvenser för livet på jorden. Den ekologiska balansen kan bli så allvarligt störd att det kan leda till total kollaps även för dem som tänkt leva vidare i mänskligheten. Jag har svårt att tänka mig, att idioter skulle kunna driva igenom en sådan förödande påverkan på jordens liv.

  Man försöker efterlikna vulkanutbrott och jag funderar på om de håller på med experiment att kunna upprätthålla en temperatur med mikrovågsstrålningen när solen försvinner under flera år när vulkanen i Yellowstone får utbrott. Ökningen av mikrovågsstrålningen i vår livsmiljö är en lika fullständigt total galenskap. Spridningen av kemikalier globalt och spridning av mikrovågor globalt är så totalt sjukt, att det överträffar människans vansinne i flera hästlängder. Alltför många experter och forskare är inblandade i dessa projekt och inte stoppa inte detta till synes vansinne.

  Det måste finnas andra underliggande aspekter och USA är påtryckaren, varför? Ju Yellowstone ligger i Nordamerika. När den får ett utbrott får det förödande konsekvenser för allt liv på jorden. Denna vulkan kan få utbrott i vår tid. Vulkanen är ett reellt hot i vår tid. Men jorden och dess liv är hotad på olika sätt. Att kunna spränga en asteroid innan de når jorden är ett annat scenarier som är fullt realistiskt. Det finns många stora stenar runt jorden som är ett direkt hot. Till det behöver vi HAARP-systemen. Allt de sysslar med är inte bara vapen mot folket, Det mesta är experiment att klara av hot mot jorden som stora naturföreteelser som kan döda allt liv på jorden. Denna aspekt är att beakta också, inte bara maktelitens ondska.

  Mvh Solveig Silverin Miljöingenjör

  • peterkrabbe says:

   Jag håller med om mycket av det du skriver, Solveig, dock inte allt. Om solen skulle försvinna bakom vulkanaska har vi knappast någon glädje av att hålla atmosfären uppvärmd, all växtlighet och därmed naturens övriga livsformer behöver framför allt solljuset för att överleva. Annars avstannar ju fotosyntesen. Jag tror inte heller att HAARP skulle kunna spränga en annalkande asteroid på ett sådant sätt att konsekvenserna av dess förbränning uteblir. Däremot tror jag att det vore opportunt för vissa att med den motiveringen kunna bygga ut HAARP globalt. Att vi faktiskt har med idioter att göra visas av det faktum att man på fullt allvar kalkylerar med möjligheten till ett kärnvapenkrig, det skulle inte normala människor göra med tanke på konsekvenserna för både människor och miljö.

   I de kretsar som ligger bakom dessa aktiviteter har man sedan 1970-talet varit konkret sysselsatt med frågan hur man skall decimera jordens befolkning och inte dragit sig för att tala om det heller (Holdren m.fl.) Sedan dess har befolkningen mångdubblats och problemet, sett ur deras synvinkel, har blivit gigantiskt. Under 1900-talets första hälft dog massvis av människor i de frekventa krigen, så är det inte längre. Uppfinningsrikedomen är därför stor vad gäller att hitta andra metoder. Läs gärna mina tidigare artiklar i ämnet.

   • sosi21 says:

    När det gäller att splittra sönder asteroider är det möjligt, man riktar flera koncentrerade HAARP -strålar mot asteroiden, vilket kan bryta sönder de kristallina bindningarna så att stenen spräcks, småsten gör mindre skada än en stenbumling.

    Den gigantiska jordbävningen i Japan, föregicks av ljusstrålar över epicentrum. Vad jag förstått har de japanska experterna inte kunnat förklara denna enorma jordbävning och detta ljusfenomen. Jag misstänker att den jordbävningen var skapad på konstgjord väg, för att förhoppningsvis lätta på trycket från Stillahavsplattan, som ju går in under Nordamerika och ökar trycket, så att vulkanen i Yellowstone blir aktiv. Att påverkar berget är fullt möjligt med HAARP-strålning och en farlig sten på 150 meter bör de kunna pricka in, när de 1977 klarar av att beräkna Voyager 1 resa genom vårt planetsystem så att rymdsonden kunde fotografera våra planeter under sin resa. Nåväl, det fanns fram till år 2014, 1448 så stora och farliga asteroider som hotar jordens liv.

    Yellowstone står under ständig bevakning av vulkanexperter. Sedan 2007 har man sett att marken över vulkankratern höjer sig mer än tre gånger snabbare än vanligt, från två centimeter per år till sju. Hur ser läget ut idag? Så sent som februari 2018 har 200 jordbävningar uppträtt och de började den 2 februari i år. Jag misstänker dock att dessa jordbävningar är startade på artificiell väg, för att lätta på trycket runt Yellowstone. En gissning.

    När supervulkanen i Yellowstone får utbrott läggs ju jorden i mörker eller i skymning under flera år, men man skulle kunna hålla uppe temperaturen med mikrovågor och man kan skapa solljus för växter, det gör man ju redan. Man kan även äta svamp som inte behöver solljus samt andra mörklevande växter. Vi har resurser och teknik att klara en sådan katastrof även om väldigt många dör av giftgas och av svält, i de fattiga länderna (vilket också betyder, att man inte behöver starta krig eller döda oss medvetet med olika medel, det sker naturligt vid stora vulkanutbrott).

    Energin i mikrovågorna absorberas i partiklarna och övergår i värme. Genom att upprätthålla värmen under de värsta åren, riskerar man inte komma in i en negativ temperaturspiral som successivt sänker temperaturen. Samtidigt som vi började nyttja mikrovågor så ökar jordens medeltemperatur parallellt med ökad mikrovågsstrålning. Det syns tydligt. Det finns ett samband där, att mikrovågorna är orsaken till klimatförändringarna och det vet de om, men håller tyst naturligtvis.

    Jag har ju själv läst in mig på chemtrailsområdet, men jag har blivit oerhört kritisk till den information som kommer från USA.Vilka laboratorier har gjort analyserna i USA? Är de trovärdiga, de tjänar ju pengar på att analysera prover och då finns ju intresse att tillgodose kundens ”behov/intressen” De har ju en kultur i Amerika, där det krävs lögner och dramatik för att få folk att vakna. I Sverige har ju ständiga provtagningar av luftnedfall, automatiska vattenprovtagningar i alla ytvattentäkter och grundvatten. Det provtas en hel del här av seriösa laboratorier som är ackrediterade.

    De startar inte ett kärnvapenkrig, det finns för många personer inblandade som har förståndet i behåll. Men jag håller med om att det finns idioter som äger mycket makt. Margot Wallström sa ju det i Skavlan en gång, att det finns galningar och psykopater som tror att de äger oss människor och tror att de kan göra vad de vill med oss. Men chemtrailsspridningen har ju beslutats i hemlighet inom de olika regeringarna, vilket tyder på att det har ett globalt intresse, där både Kina och Ryssland ingår.

    Att medvetet minska befolkningen hur skall man då kunna upprätthålla en försäljningsvinst när konsumenterna är döda? Det finns olika idéer, olika krafter och motkrafter. Men livet på jorden är hotat av naturkrafter som vi försöker skydda oss emot.

    Jag hoppas att NASA lägger ut fler satellitbilder bakåt i tiden. Som det ser ut nu, verka chemtrailsspridningen starta när vi bygger ut mobilsystemen för mikrovågor framför allt när 3G byggs ut. Det verkar finnas ett samband mellan dessa faktorer? Som att hindra att mikrovågorna försvinner ut från jorden? Dessa våglängder har ett ”fönster” som gör att de kan passera genom jordens atmosfär. Eller för att testa om vi kan höja temperaturen med mikrovågsstrålning?
    Vi kommer att få svar så småningom. Vad vi märker är, att man struntar i våra miljölagar, att vi lever i en tid som, om det vore vår sista tid. Kort och gott man skiter i både människor och miljö. Att strunta i miljön är en ekonomisk förlust. Det vet vi.

    Sverige är ett teknikland och vi är absolut med i dessa hemliga projekt och utvecklar tekniken. Det är jag i alla fall100 % säker på.

    Solveig Silverin

 12. peterkrabbe says:

  Efter min 200-milaresa genom Europa med bil, som jag för övrigt gjort de senaste 30 åren, kan jag också notera att insekterna minskat radikalt. Tidigare fick man stanna och skrapa vindrutan vid varje tankställe, nu hade jag bara ett fåtal knott att ta bort vid framkomsten. Eftersom jag i Sydfrankrike bor vid en av landets största svalkolonier, kan jag också konstatera att antalet svalor minskat i år. Detta i sin tur beroende på minskat antal insekter, som är deras huvudföda.
  Jag oroar mig för att de frekventa regnen för ner gifterna från de genom sprayning skapade molnen till marknivån snabbare än vanligt. Nanopartiklarna får inte samma spridning utan går rakt ner lokalt. Låt oss hoppas att entusiasterna tvingar fram fler markundersökningar när vädret stabiliserat sig så vi får ett facit!

 13. Suavalle says:

  ”Att den nya italienska regeringen som en av de första åtgärderna ifrågasätter och kräver svar rörande de hemligstämplade avtalen med USA om rätten till sprayning och tillträde till det italienska luftrummet förvånar inte.” (ur krönikan)

  I denna video berättas om det ökade motståndet mot globalisternas förtryck i Europa:

  1 minut och 40 sekunder in i videon sägs följande ord:

  ”Oh I really hope that happens in Sweden. I hope some sort of anti-establishment government is elected there so they can start shipping out all those migrants that have destroyed their country.”

 14. christian says:

  Hoppingivande om den italienska regeringen tar upp det enorma problemet som geoengineering (chemtrails) innebär. Tidigare har människan dyrkat solen, nu försöker makthavarna blockera den livgivande solstrålningen-vi har att göra med psykopater. Jag är glad över att Du finns.

 15. Pingback: Frisk italiensk regering | corneliadahlberg

 16. Tack för all info! Jag lovade att sprida den och har nu gjort det en gång till, men nu med lite egna reflektioner och länk till min motion i temat: https://corneliadahlberg.wordpress.com/2018/06/16/frisk-italiensk-regering/

 17. Fiskargubben says:

  Jag var tre eller fyra år gammal första gången jag rymde hemifrån. Kan ni förstå varför? Hunden räddade mig från ett träsk i skogen. Därför är jag här.

  Собаки и дети, лучшие друзья. Dogs and Baby, the best video.

  Här får vi en rapport från G7 mötet i Kanada. Vi vet nu att Kanada har tullar på mer än 200 procent för amerikanska mjölkprodukter, men det nämns inte här.

  ”Shinzo, you don’t have this problem, but I can send you 25 million Mexicans and you’ll be out of office very soon,” Trump allegedly said Abe.

  The US President also reportedly took aim at European Commission President Jean-Claude Juncker, who criticized Trump for his tariff policy. He called the top European official a ”brutal killer” for the way the European Union treats the US tech giants. However, according to the Telegraph, Juncker said that he believes it was meant as a compliment.

  https://sputniknews.com/us/201806161065461054-france-trump-g7-canada/

  • Suavalle says:

   Fiskargubben,jag är så glad över att den hunden räddade livet på dig när du var ett litet barn så att vi nu här får ta del av din klokhet, dina så omfattande livserfarenheter och hoppingivande insikter.

   Vi som har förstått hur oerhört högt utvecklat känsloliv många djur har önskar intensivt att kärleken hos människorna ska ökas till att omfatta – inte endast sina medmänniskor – utan också djuren.

   Vi människor bör visa kärlek och respekt för hela skapelsen: människorna, djuren, naturen.

   Djuren är ofta mycket ömsinta och fästa vid varandra när de tillhör samma grupp, även över artgränserna.

   Här är en kort film som visar starka känsloband mellan en anka och en hund, och att djuren också visar prov på högt utvecklad känsla för humor:

 18. Pingback: Har Vädrets Makter förlorat förståndet? – Ivans Blogg

 19. Rune Bengtsson says:

  Producenterna av chemtrails blir väl själva drabbade av alla problem.

  Hur undviks problemen?

  Räcker det med att man dricker virvlat vatten för att bevara hälsan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: