Deep State och Jihad – ett skrämmande äktenskap. Del 6. Avslutning.

demo sharia

I detta avslutande avsnitt skall vi se på de senaste decennierna, där bl.a. den s.k. Arabiska våren fått en framträdande plats i media. Var detta verkligen en demokratirörelse av västerländsk modell? Naturligtvis inte, demokrati finns inte ens som en teoretisk företeelse i ett samhälle med teokrati och sharialag som riktlinjer för samhällssystemet. Istället har vi svaret om vi fortsätter tråden från föregående artiklar.

Inte mycket hade förändrats i handlingsprogrammet för de av CIA organiserade ”färgrevolutionerna” i Centralasien och behovet för Deep State att destabilisera även arabvärlden var akut. Statschefer som Saddam Hussein, Bashar al-Assad, Muammar Gaddafi och Hosni Mubarak hade börjat gå sin egen väg och närmade sig Ryssland allt mer. Detta hotade USAs intressen av att kontrollera världens oljeproduktion, samtidigt som Israel riskerade att förlora inflytande i regionen.

Som trogen partner hade USA fortfarande Muslimska Brödraskapet, som hade blivit allt mer hemtamt i Washington och Vita Huset. Dess representanter behandlades som diplomater med fulla rättigheter att röra sig fritt i USA och Barack Obama som president var en tacksam måltavla för den muslimska uppvaktningen, som också omfamnades av Hillary Clinton och hennes CFR-styrda utrikesdepartement.

Att störta de statschefer som stod i vägen för USA blev därför nödvändigt och i syfte att hitta en etikett som passade världsopinionen skapades begreppet den arabiska våren – nu skulle demokratin blomma!  Aktörerna blev desamma som tidigare – CIA genom de amerikanska ambassaderna tillsammans med Muslimska Brödraskapet och de statskontrollerade NGO:er som varit med tidigare, NED och Soros Open Society. Även Erdogan i Turkiet skulle avsättas och ersättas med den i USA stationerade konkurrenten Fethullah Gülen, vars hjälp man redan hade haft stor nytta av i Centralasien.

Det första problemet uppstod direkt när Egyptens Mubarak hade störtats och ersatts med Muslimska Brödraskapets Mohamed Mursi. För USA helt oväntat gick Saudiarabien, som med oro såg på brödraskapets växande makt, in och finansierade en motkupp som satte nuvarande al-Sisi vid makten. Mursi internerades och dömdes till ett dödsstraff som dock aldrig verkställdes, brödraskapet fick därmed sin hittills största motgång och måste pausa sina offensiva planer. Al-Sisi skulle istället komma att stå för religionsfrihet och värnandet om de kristna grupperingarna, i syfte att bryta beroendet av USA beslöt man dessutom att köpa betydande vapenförstärkningar från Ryssland istället. Därmed ritade man en linje i sanden som USA inte vågat gå över.

I november 2013 togs bakom stängda dörrar under ett möte med Atlantic Council’s  Energy Summit i Istanbul beslutet att ge klartecken för IS att gå in i Irak och Syrien, under namnet ISIS (Islamic State in Iraq and Syria). Atlantic Council är den ledande tankesmedjan bakom USAs och NATOs utrikespolitik. Dessförinnan hade IS manskap tränats i månader på hemliga militärbaser i Turkiet, Jordanien och Libyen av den amerikanska underrättelsetjänsten i samarbete med israeliska Mossad. Samordnare för operationerna var dåvarande amerikanske ambassadören i Turkiet, Francis Riccardione. Ledare på fältet var Abu Bakr al-Baghdadi, som ansåg sig härstamma från profeten Mohammed. Parallellt med ISIS fanns Al- Qaeda under Abu Musab al-Zarqawi, också under kontroll av CIA. Det primära syftet nu var att störta Assad i Syrien, vilket man inte lyckats med tidigare.

Den som följt medias rapportering om gasattacker, missilanfall och omotiverade ”räddningar” av rebeller från av Syrien med Rysslands hjälp återtagna områden bör ha denna bakgrund klar för sig. USA inte bara stödjer ISIS härjningar, man är i själva verket ISIS. Denna för många svårsmälta sanning är bakgrunden till att kriget i Syrien aldrig upphör. USA vägrar erkänna att Ryssland har kört CIA på porten i Syrien och försöker desperat behålla motståndsfickor i diverse byar och städer av ”humanitära” skäl. Istället för att evakuera civilbefolkning undan bombningarna evakuerar man sina rebeller från al Qaeda och ISIS.

Det är idag uppenbart att USAs politik i Mellanöstern har havererat totalt. Ju mer man tror sig vinna genom oprovocerade attacker, desto mer förlorar man genom att Ryssland inte bara ingriper militärt, utan också tar hem den moraliska segern inför världsopinionen. När USA exporterar vapen exporterar Ryssland istället livsmedel, hela Egyptens import av vete levereras av Ryssland. Även Saudiarabien börjar ifrågasätta sitt beroende av USA. När saudierna vill sälja en större aktiepost i Aramco, det ursprungligen tillsammans med USA bildade oljebolaget, är det Ryssland som blir ny partner, inte USA.

Iran är en nagel i ögat på USA och, inte minst, Israel. Tack vare Rysslands allt starkare position och utlovade stöd till Iran vågar man inte gå till anfall i dagsläget. Detta skapar också interna konflikter mellan USA och Israel, något som bl.a. lett till Israels försök att etablera sig med militärbaser i Georgien. Man tror sig kunna avfyra robotar mot regeringskvarteren i Teheran därifrån. Även detta projekt har undanröjts genom Rysslands insatser.

Hur skall man då sammanfatta dagsläget och vilken väg kommer Trump att välja i fortsättningen? Man kan utan problem diagnosticera Deep State i USA som rena dårhuset. Drömmarna om The American Century, New World Order och Full Spectrum Dominance har sitt ursprung i maktgalna sionistiska oligarkers sjuka hjärnor och förlorar för var dag alltmer kontakten med verkligheten. Det är min uppfattning att Trump är medveten om detta och försiktigt försöker lotsa in sitt land på en annan kurs. Han har dock starka krafter i sitt eget etablissemang emot sig och balanserar på slak lina. Ett land som under så lång tid har haft sin krigsindustri som främsta födkrok har en lång väg att gå innan man ställt om sin produktion till en fredsekonomi. Vi kan bara hoppas att han lyckas med detta.

Till dess får vi i EU fokusera på att motverka effekterna av den galna politik vi läst om i dessa artiklar, först när man inser att invandring och islamisering inte är tillfälligheter utan en medveten politik för att försvaga och skapa kaos i våra egna länder, kan man sätta in motåtgärder och isolera upphovsmännen från våra ekonomier. Att denna politik drivs av länder som vi alltid uppfattat som våra vänner gör det svårare, men desto mer nödvändigt, att inse realiteter och agera därefter. Även ett framgångsrikt Europa kommer att stå i vägen för ett USA som kämpar mot undergången. När vi söker samarbete med det ekonomiskt växande Asien istället är vi definitivt i riskzonen. USA måste därför utrota sin pesthärd Deep State och ansluta sig till ett fredligt samarbete med övriga världen. Klarar Trump detta?

Och våra egna politiker? När kommer man att inse att vi redan har en kärna av vältränade Jihad-krigare på plats i våra länder, med goda möjligheter att gå till aktion? Inser man att även om CIA skulle avveckla sitt inflytande så är denna islamistiska rörelse numera självgående och omöjlig att stoppa genom fredliga diskussioner? När skall man inse att Muslimska brödraskapet inte har demokrati utan sharialag som mål och att det är dags att hindra denna rörelse, inte hjälpa, från att få positioner i regering och riksdag? När skall man inse att George Soros genom sin finansiering av invandringen till Europa fortsätter samma agenda än idag på samma sätt som under de decennier denna artikelserie beskriver?  Kanske kan vi ännu få partiledare och förvirrade NATO-anhängare att förstå vad som händer i världspolitiken och agera därefter, för folket skall ju ta över makten i höstens val med nya krafter, eller hur?

Jag är den förste att beklaga att det är dags att se på USA med nya ögon. Ända sedan min barndom på 50-talet är jag uppfostrad att se på Amerika som Världens räddare och Marshal-planen som grunden för Europas nya framtid. Min far, officeren, fick lyckligtvis dö med denna bild på näthinnan. Sedan dess har vårt nya informationssamhälle hjälpt till med att lyfta ögonlocken på många av oss, det vi nu kan se är en skrämmande verklighet som inte ens har sin motsvarighet i litteraturen. Jag tycker uppriktigt synd om det amerikanska folket, som har låsts fast i ett system som de omöjligen kan påverka. Dagens USA är inte deras produkt. Varför det har blivit så skall vi se mer på i kommande artiklar.

Peter Krabbe

62 Responses to Deep State och Jihad – ett skrämmande äktenskap. Del 6. Avslutning.

 1. Lilla fröken PK says:

  Redan Eisenhower varnade på sin tid för det militärindustriella komplexets makt. Det utgör väl snarast kärnan i the deep state. Och att storkapitalet och bankerna är samvetslösa är väl ingen som betvivlar, eller att politikerna får dansa efter deras pipa. Att demokratin till stor del är en potemkinkuliss tror jag också. Dessbättre kan den som är nyfiken numera ta del av alternativa fakta på bloggar som denna. Tack för det, Peter!

  • Jag tror Du har fel om Eisenhower. Under andra hälften av 1950-talet lades grundstrategin upp för genomförandet av det vi idag kallar NWO, i möten mellan nämnde Eisenhower (E) och företrädare för familjerna Rockefeller och Rothschild. Elimineringen av ett stort antal människor på jorden var ett huvudtema. E lyckades dock förhindra storskalig användning av kärnvapen som metod.

   • Mo says:

    Göran, så vidrigt, planerade man storskalig befolkningsreduktion med hjälp av kärnvapen. Har du några källhänvisningar till dessa möten/ planer ?

    • Uppgiften kommer från ”Den Matriska Verkligheten” av Sandor A. Markus & Lars Helge Swahn. Dessa personer är helt tillförlitliga.
     Dr Sandor A. Markus är inkarneringen av en högt utvecklad själ, emissarie för skapelsens urkälla med uppgift att förmedla bl.a. verklighetens beskaffelse, de kosmiska förhållandena, vägen till själens frälsning och utvecklingen av ett mångdimensionellt högre medvetande. Man skulle också kunna säga ‘den levande Mästaren’, ‘ljuset från Norden’, sedan länge profetiskt förutspått. Han verkar i Sverige.
     För egen del förlitar jag mig hellre till hans aktuella undervisning än söker vägledning från den sedan länge utdaterade Bibeln, eller för den delen från okända astrala källors kanaliserade skrifter utgivna av nu döda profeter.

 2. peterkrabbe says:

  Det för CIA ytterst komprometterande avslöjandet att det fanns en avgörande koppling mellan ISIS och USA, gjordes trots hemligstämpeln av ”trovärdiga källor” i Saad Hariris närhet. Han var då och är fortfarande Libanons premiärminister. I sökandet efter denna trovärdiga källa faller blicken omedelbart på hans syster, Bahaa Hariri, som under åren 2015 och 2016 var en av de största privata sponsorerna av Atlantic Council med bidrag i storleksordningen 10 miljoner om året. Familjen Hariri är miljardärer.

  När Saad Hariri i augusti 2017 hölls kvar i rumsarrest i Saudiarabien, förklarade han för media att det fanns en hotbild mot hans familj och att man krävde hans avgång som premiärminister i utbyte mot att denna hotbild försvann. Ingen förstod då att det kunde vara hans syster som var föremål för hotbilden och att saudierna, som var främsta finansiär av ISIS, var vansinniga över avslöjandet och krävde straffutmätning.

  Detta gör det lättare att förstå varför inga flyktingar var välkomna till det närbelägna Saudiarabien och att flyktingströmmen skulle dirigeras till Europa som ett medel att sprida Wahabismen och brödraskapets agenda till våra länder. Att Deep State är huvudman för denna destruktiva verksamhet är svårsmält men kan möjligen få oss att vakna…

 3. Stig Rydmark says:

  Ett stort tack till dig Peter för den förnämliga, avslöjande serien. Då. och då rekommenderar jag dina texter till diverse ”idioter” som florerar på kommentarsidor. Jag är själv förvånad över mitt nya motstånd mot USA och dess utrikespolitik. Under efterkrigstiden kändes det naturligt att ta till sig influenserna från denna fina och stora demokrati.
  Idag erkänner Jimmie Carter att USA inte längre är en demokrati. USA kan numera likställas med våldsdiktaturer skyldig kanske till 20-30 miljoner människors död. Ibland har metoderna varit hemliga och ”förfinade” med hjälp av CIA. USA är idag ett monster. På 60-talet fanns det en moral i Sverige som demonstrerade mot USA:s Vietnamkrig. Idag accepteras alla USA:s krig och stöds dessutom av EU till 100%. Lydigt hetsar man Ryssland. Man har glömt ordet ”fredssträvanden” och deltar glatt i ett krigsscenario.

  • peterkrabbe says:

   Jag instämmer till fullo. Utan att vara socialist, kan jag ändå inte glömma Palmes mod när han offentligt kallade USA för ”dessa satans mördare”. Vi förstod inte då att Palme visste så mycket mer, det handlade inte bara om Vietnam. Så kostade det också honom livet. Paradoxalt nog gräver landet sin egen grav genom uppfinningen Internet, helt plötsligt får vi den insyn som gör att historien går att förklara och att politiker faller som käglor. Vi får se om de lyckas stoppa den utvecklingen, jag tror inte det.

 4. Elisabeth says:

  Ja, vi är fler och fler som inser hur destruktiv USAs utrikespolitik har varit /är. Internet är vårt ljus och vår lykta. Den insikten finns givetvis inom USA också ,flera politiker, som inte får något utrymme i MSM, för en outtröttlig kamp mot vansinnet, ex libertarianen Ron Paul, konservative Pat Buchanan, republikanen Tulsy Gabbard. Rekommenderar denna förnämliga artikel av David Stockman – https://www.zerohedge.com/news/2018-07-07/america-first-helsinki-and-trumps-existential-threat-empire.
  Vi är många som förenar oss i ett hopp om att Helsingfors.-mötet Trump/Putin leder till något konstruktivt.

  • Sture says:

   @ Elisabeth,
   bara det faktum att Trump bestämt att möta Putin mellan endast fyra ögon bevisar att han inte är formalist. Han har inte utrikesministern, försvarsministern, ambassadören eller media med sig som kan lägga in veto och förvanska vad som sagts mellan dem. Det är bara Putin och Trump och de kan prata om precis vad de vill. Putin kommer att överraska Trump med sina ingående kunskaper om the Deep State, mordet på Kennedy, vem som egentligen utförde 9/11 och vilken agenda Israel följer. Och Trump kommer att lyssna och begrunda och gömma allt detta i sitt hjärta – ingen annan vet vad som sagts.
   Putin och sin sida hyser säkert en stor beundran för Trump och skulle inte för sitt liv vilja bli utsatt för vad Trump blir utsatt för – och dessutom står han emot och vinner denna kamp. En nästan övermäktig motståndare – men ändå inte. Den knäar.
   Jag har mycket goda förhoppningar om detta möte – och det som inte Trump vill ge offentlighet stannar dem emellan. Bra så.
   Fake News skall inte få några saftiga bitar att glufsa i sig.

   • Fiskargubben says:

    Jag hoppas att du har rätt, Sture. President Putin har information vi bara kan drömma om. Många undrar varför han inte talar om 911, men det är ju ett trumfkort som ska spelas vid rätt tillfälle.

    Berätta gärna mer om vad Lorber säger. Alla orkar inte plöja igenom dina många översättningar. Lite grann här och där vore en god hjälp.

    • Sture says:

     @ Fiskargubben,
     jag förstår att du undrar över vad jag tagit vägen med mina kommentarer. Men jag har faktiskt varit helt upptagen med att leta upp och läsa gammal vetenskaplig litteratur (gömd och glömd) om C-vitaminets fantastiska effekter – om det ges i högre doser och intravenöst.
     Och detta var ting som jag verkligen inte känt till – och ingen annan heller i det vetenskapliga samfundet, förutom några få.
     Denna kunskap kan komma att få stor betydelse när det gäller den förgiftning med tungmetaller som den globalistiska eliten under lång tid har förberett för mänskligheten genom den omfattande chemtrail-aktiviteten. Vi kan dra paralleller till vad som händer hos patienter som tvingas borra upp gamla amalgam-fyllningar i tänderna. Amalgam innehåller nämligen tungmetaller, som vid eventuellt inträde till blodet orsaker stora skadeverkningar, bl. a på det centrala nervsystemet. Men – de patienter som samtidigt får C-vitamin intravenöst skyddas mot dessa skadeverkningar. Så här finns en öppning.

     Och nu kommer jag till dig: Du gör en fantastisk insats med alla dina kommentarer om vad som händer i Ryssland och Ukraina – och du behövs verkligen. Men det är oroväckande det du berättar om din cancersjukdom. Och jag vill att du skall ta till dig detta:
     Den dubble Nobelpristagaren Linus Pauling gjorde 1976 en intressant studie på 100 patienter med ”end-stage” cancer, dvs. i slutstadiet, vilket innebar spridning till andra organ i kroppen och att man efter kirurgi, cellgifter och/eller strålning lagt ner all vidare konventionell behandling. Dessa 100 patienter fick nu istället 10 dagars behandling med intravenöst (=direkt in i blodet) Vitamin C, 10 g/dygn, således totalt 100 g.
     De 100 patienterna jämfördes med 1000 andra matchade kontrollpatienter som behandlats konventionellt på samma sjukhus under den föregående 10-års perioden – men utan 10 dagars Vitamin C.
     Kontrollpatienterna överlevde i genomsnitt 1,5 månader med de som behandlats med Vitamin C intravenöst under 10 dagar levde i genomsnitt ytterligare 10 månader, några patienter levde faktiskt fortfarande när artikeln publicerades, 3,5 år efter Vitamin C – behandlingen. Vad hade hänt om man istället för 10 dagars behandling valt 20 dagars behandling? Hade alla 100 då blivit kvitt sin cancer och kanske i framtiden dött av andra orsaker ? Ingen vet.
     [Det finns kritik mot denna studie på nätet, bl. a. Wikipedia, som jag noggrannt gått igenom anser vara genomfalsk, säkert på uppdrag från Big Pharma]

     Man behöver inte ett recept från en läkare för att köpa Vitamin C för intravenöst bruk. Vad man däremot behöver är någon sjukvårdskunnig – läkare eller sjuksköterska (kanske i bekantskaps-kretsen) – som kan ge infusionerna under sterila betingelser, såsom föreskrivs för alla intravenösa infusioner. Därefter kan man läras upp att själv ge dem. Man har under årens lopp givit Megadoser till mängder av patienter utan att se några som helst negativa effekter.
     Det finns att köpa på nätet på mängder av sajter. Preparatet heter Pascorbin och på denna sajt kan man köpa det billigt, c:a 120 kr/dag (7,5 g/50 mL):
     https://www.pharmasana.co.uk/pascorbin-injektionsloesung-50-ml-00581310

     • peterkrabbe says:

      Det är fint att du tar dig tid med att utreda detta vidare! Förutom att det kanske kan hjälpa Fiskargubben har det också ett allmänt intresse för oss alla. Jag skall lägga våra tidigare diskussioner i ämnet C-vitamin som en separat artikel, så blir det lite lättare för läsarna att hitta och få den samlade bilden. Jag tror att detta är mycket viktigt.

      • ragnhild says:

       Takk for det initiativet Peter Krabbe. Takk til Sture med.
       Forøvrig kommenterte jeg denne din artikkel i går, men hadde glemt å slutte til kabelen, så den kom ikke til. Jeg bruker aldri Wifi. Jeg har også sikret meg fritak fra smartmåler. Kommer 5G til så drar jeg herifra. Ad dette. Anbefaler nøkternt stoff om dette på einarflydal.com mye skjer nå rundt dette. Jeg bor i rekkehus og har naboer med wifi og smartmålere på begge sider. Men som en ingeniør uttalte, så langt du kommer unna det, jo bedre.

       Så til din artikkel, kommenterer litt kortere enn i går: Unikt researcharbeide. Jeg er imponert over hvordan du samler det hele, og unik er måten du meddeler det til oss – skarpt og direkte. DET kan mange lære av. Dette er for alvorlig til å pakkes inn.

       Tusen takk til deg.

      • Alve says:

       Tack Sture och Peter! Kommer inte ihåg om det var på denna blogg som sepsis (blodförgiftning) och bot med intravenös ”askorbinsyra” (C-vitamin) tillsammans med ”hydrocortison” (prednisolon?) + B-vitamin (vilken eller vilka B-vitamin?) har diskuterats? Det kanske var på Lars Berns blogg? Snälla Peter ”dyk” gärna i detta också. Det kan vara aktuellt för mig, jag har en dålig kindtand som ställt till problem och som triggat andra problem i min kropp nu i sommar. Jag ska söka själv också.

       • Sture says:

        @ Alve,
        det var jag som skrev detta om sepsis (blodförgiftning). Den regim man följer på ”mitt” sjukhus är:
        1. Vitamin C (= Pascorbin) intravenöst i högdos 1,5 g var sjätte timma i minst 4 dagar
        2. Solu-cortef i.v. (=hydrocortison) 50 mg var sjätte timma i minst 4 dagar
        3. Thiamin (=Vitamin B1) 200 mg var tolfte timma i minst 4 dygn.

        • Alve says:

         Sture, TACK snälla du. Jag hoppas att jag inte behöver regimen men skriver ut den ifall…

         • Alve says:

          Sture, för säkerhets skull frågar jag dig: Man tar Vitamin C, Cortison och Thiamin samtidigt då?

          • Sture says:

           @ Alve,
           detta gäller sepsisbehandling på vissa sjukhus. Och här är KOMBINATIONEN Vitamin C + kortison viktigast.
           När det gäller cancerbehandling så har studierna gjorts enbart med högdos Vitamin C IV.

          • Alve says:

           # Sture,
           OK. Tack igen.

     • Fiskargubben says:

      Tack, Sture. Det stämmer att jag undrade var du var. Du gör ett jättearbete, men jag känner ingen som kan hantera sprutor. Det du säger om studien behöver många förstå. Vetenskapen är fantastisk, men har sina begränsningar, inte minst ekonomiska. Britterna botar en eller två svårt lidande cancerpatienter, men sen händer ingenting. Jag talade med en svensk läkare om saken och vi var eniga. Många forskare lever gott på cancer.

      Trump fortsätter att minska den amerikanska arbetslösheten, men samtidigt ökar andelen utanför arbetsmarknaden på grund av stora pensionsavgångar. Även fler latinamerikaner har fått jobb. Trump vinner på hemmaplan och är populär. Nu städar han efter Pompeos besök i Nordkorea. Mötet i Helsingfors är lika spännande som det svenska valet. Inte bara den amerikanska djupa staten har bekymmer nu. Åkesson ber till Herren, det är viktig information. Han har blivit en bedjare som Trump. Jag lyssnade nyss till en intervju med Katerina Janousch. MED behöver synas mer och det kanske finns en plan för det. Löfvén umgås med rika amerikaner och det ser globalistiskt ut. Hur har hans chefer tänkt hantera valresultatet? De vill säkert behålla makten, men kanske kan tänka sig att ge regeringsmakten till SD och sen skapa problem som regeringen anklagas för. Det har gjorts flera gånger i världen. SD har lika liten regeringserfarenhet som borgarna 1976 och kan ha svårt att få fram statssekreterare. Om SD får regeringsposter är det klokt att ta in opolitiskt fackfolk, t.ex. en diplomat som utrikesminister. Du får ta hand om sjukvården.

      Angående Swedenborg, Lorber och kristendomen är det öppnare än på många år. Det är helt nytt. Människor söker och tänker och det är inte bara jag som säger det. Nånting är på gång. Natten kan vara över och vi får se en första gryning.

      Du, jag och Arne ser det här på olika sätt, men det finns förbindelser.

      Arne Imsen Jesus kommer

  • peterkrabbe says:

   Tack Elisabeth, en utmärkt artikel från Stockman som säger det mesta, den ger också en bra bakgrund till min artikelserie. Det är glädjande att det finns krafter i USA som man ännu inte lyckats tysta, kanske ger Trumps agerande lite ny luft i systemet. Hans kamp mot Deep State-styrda media ger råg i ryggen åt de oppositionella som ser sambanden mellan USAs krigsbudget och medborgarnas sjunkande levnadsstandard. Jag ser också fram emot mötet mellan Trump och Putin, det är helt avgörande för framtiden. Vi får se var toleransnivån ligger hos Deep State, det är fortfarande de som bestämmer….

 5. Mo says:

  Svd har haft en riktigt bra och insiktsfull artikelserie kallad Sverige utifrån. Andra tycks se mer av Sveriges problem än vi själva. Man skulle önska att dessa läsare även nås av Peters blogg som med mod och kunskap presenterar de faktiska förhållanden som fått Sverige att sprattla som en fluga i spindelnätet. Men hur skall vi bli fler som förstår ?

  • Alve says:

   # Mo Det är mun-till-mun-metoden som gäller. Gärna också korta ”slagkraftiga” insändare i lokaltidningarnas ”ordet fritt-sida” om det finns någon. Korta, gärna med ”knorr”, med sansat språk annars tar de inte in det. Ställer man en fråga så har man inte påstått något. Man kan oftast använda ett alias om man befarar att bli påhoppad.
   Det ÄR många som förstår nu. Läs gärna Johan Westerholms ”Ledarsidorna” idag. I Almedalen pågår mycket samtal nu – UTANFÖR arenorna, skriver han. Någonstans på internet såg jag en kort intervju med både Sadé och Kasselstrand men kan inte komma ihåg var. Bra!
   Vad gäller partiledartalen (har missat Sjöstedt och Björklund) så har bara Åkesson uppträtt som en vuxen. Övriga sprider skit och lovar vitt och brett (i vanlig ordning). Åkesson förklarade vad nationalism innebär – pedagogiskt grepp som var på tiden. Jag tror att han väckte förvåning med sitt avspända tal och senare deltagande i Opinion Live med Belinda. Hans tal var helt olikt de andras tal.
   # Sture och # Peter Ja, mötet mellan Trump och Putin hoppas jag mycket på. Är det några som kan komma framåt och påverka vår värld till det bättre så är det dessa två! Hoppas de är försiktiga för att rädda livhanken för de har en stor uppgift framför sig.

 6. Sture says:

  Det händer mycket i USA just nu. Obama, Hillary Clinton, Debbie Wassermann-Schultz m. fl. har gjort om det Demokratiska partiet till ett i huvudsak radikalt socialistiskt och våldsförhärligande parti, som försöker tysta alla obekväma åsikter med våld. Detta får konsekvenser – men inte alltid så som de önskat sig. För bara några veckor sedan bildades en organisation som kallar sig #Walkaway och som går ut på att lämna det Demokratiska partiet. Dessa har på mycket kort tid skapat en miljon följare och flera miljoner lär det bli.
  Här visar jag en intervju på Laura Ingraham med honom som skapade rörelsen och därefter en typisk röst i rörelsen. De har alla typiskt varit Bernie Sanders-anhängare men uppmärksammat hur hela det Demokratiska partiet fuskade bort Bernie Sanders, röstade sedan på Hillary på Bernies påtvuingade uppmaning och hann bli bestörta över att Trump valdes som president. Ett år senare tänker de annorlunda – huvudsakligen på grund av vänsterns försök att tysta det fria ordet:

  Det skall bli väldigt intressant att se vad som händer efter mellanårsvalet till senaten i november. Just nu är Trump alldeles låst när det gäller att byta ut den konflikträdda Jeff Sessions och den kriminelle Rod Rosenstein. Han kan inte just nu avskeda Jeff Sessions eftersom han inte kan få igenom en ersättare i kongressen, t. ex. Rudy Guiliani, som erkänt att han gjort sitt livs misstag när han tidigt i urvalsprocessen sade nej till justitieministerposten. Och skulle Trump ändå avskeda Jeff Sessions så blir automatiskt Rod Rosenstein justitieminister – och han tillhör fiendelägret, the Deep State. Inte så lockande.
  Därför tror jag att Trump bidar sin tid till efter November då republikanerna, bl. a. med hjälp av #Walkaway, kommer att vinna en jordskredsseger. Då kommer både Jeff Sessions och Rod Rosenstein att få gå och Rudy Guiliani kommer att väljas till justitieminister,
  Då ändras spelplanen på allvar.

  • Mats says:

   Det finns fortfarande rätt många Q ”analytiker” som tror att Session bara spelar ett spel o egentligen går i takt med presidenten, vi får se. Jag tror att Trump vinner. Jag tror inte de kommer fölita sig på walk away. The flood gates öppnas i god tid innan november o mycket elände avslöjas, demokraterna går mot katastrofval. Vore bra om en del deep state skandaler kommer fram innan vårt val då media allmänt kommer framstå i dålig dager

  • Sture says:

   @ Mjölner,
   de svarar att den artikel du hänvisar till inte existerar. De kanske redan hunnit att censurera den.

   • ragnhild says:

    Det har hendt at jeg har fått samme beskjed. Iblant har det hjulpet ikke å gi seg, men stå på – og plutselig har det fungert. Just saying.

 7. Mjölner says:

  Kommentarer försvinner, länkar fungerar ej.

 8. Fiskargubben says:

  Det här kommer upp i Helsingfors. Ryssland behöver hålla Iran och Israel ifrån varandra. Jag tror T4 har med Iran att göra och jag vet att Ryssland talar med Iran om närvaron vid den israeliska gränsen.

  ”Syrian military air defences struck an Israeli warplane and shot down Israeli missiles targeting the T4 air base in Homs province in response to an act of ”aggression” on Sunday night, Syrian state media said.”

  http://news.trust.org/item/20180708202125-jp6iw

  ”Diplomats reported hearing loss and mild brain damage after hearing unusual and puzzling sounds at the U.S. Embassy in Cuba.

  But now it’s spreading to embassies in other countries, with nearly 200 people affected”

  https://www.wnd.com/2018/07/bizarre-diplomatic-sonic-attacks-reaching-epidemic-proportions/

  Mjölner, vissa namn får tydligen inte nämnas på Worldpress. Disqus deletar också vissa kommentarer. Stöveln trampar.

  • ragnhild says:

   Siste lenke har noen intressante kommentarer, scroll litt nedover fra oppgulpet om at land man mistenker må boikottes. Noter uttrykk som Haarp og antakelser om at the deep state står bak, om det ikke da er fake news/oppkonstruerte sådanne for å bruke mot Russland og andre. Skulle ikke forundre meg. Gjentas gjør også en del som vil være godt for immunforsvaret vårt. Det er bra.

 9. Pingback: ”Ni har skapat ett Frankensteins monster” | corneliadahlberg

 10. Fiskargubben says:

  Ni kan ju se hur mycket som inte rapporteras i Sverige. I Ryssland kan man få gratis jord, men behöver vara medborgare. Nu verkar Putin luta åt att släppa in de lidande boerna. Några av dem har svensk bakgrund, varför har ni inte fått veta det? Boerna är strikt kristna och arbetssamma.

  ”A delegation of 30 South African farming families has arrived in Russia’s farmbelt Stavropol region, Rossiya 1 TV channel reports. The group says it is facing violent attacks and death threats at home.

  Up to 15,000 Boers, descendants of Dutch settlers in South Africa, are planning to move to Russia amid rising violence stemming from government plans to expropriate their land, according to the delegation.”

  https://www.rt.com/business/432375-russia-south-africa-farmers/

  https://russia-insider.com/en/politics/israel-arming-neo-nazis-ukraine/ri24061

  Corporate Media Does an About Face on Ukraine’s Neo-Nazis

  https://russia-insider.com/en/politics/corporate-media-does-about-face-ukraines-neo-nazis/ri24051

 11. Mjölner says:

  Artikeln finns på Russia Inside om man scrollar en bit ned, rubr. som politics.

 12. @Fiskargubben. Medier är sig lika i hela den vita världen. Jag som följer polska medier kan försäkra Dig om att medierna i det ”fria” Polen, inte bara MSM utan också alternativa medier sorterar ut vad den polska populasen har behov av att veta, på samma sätt som Sveriges dito gör. De i gemene polacks uppfattning tyskägda medierna ägnar sig sedan en tid åt att riva upp gamla sår från Andra Världskriget, och det trots höga EU-bidrag allt fattigare folket inbillar sig att ”storpatrioten” Jaroslaw Kaczynski – aka Kalkstein-, i.e. det regerande partiets ledare kommer att lyckas med att pressa Tyskland till att utge ett saftigt krigsskadestånd till Polen. De lanserar nu en bedragare som hävdar att han redan har fått 900 miljarder dollar förankrat hos den tyska statsmakten.
  (Naturligtvis behöver han och resten av Polens politruker denna myt med tanke på att judiska organisationer, huvudsakligen från USA, är nu ettriga om att Polen skall betala 300 miljarder dollar till dem, som ersättning för fast egendom som judar i Polen förlorade i samband med kriget. Att det inte finns några legala arvingar till egendomen struntar Polens storpatriotiska maffia i. Det viktigaste tycks vara att USA:s kongress fattade beslut att övervaka att judiska organisationer erhåller denna ersättning.)

  Demonisering av president Putin och ett tidigare ej skådat hat för allt ryskt dominerar 99,9 % av Polens medier, och det är ingen bland de som följer bara polska medier som vet något om boernas hemska situation. Jag har faktiskt svårt att samtala med min släkt i Polen, så hjärntvättade de har blivit av dessa ”storpatriotiska” krafter. Naturligtvis, regeringsmedierna och resten av vasallandet Polens ”nationalistiska” medier överdriver grovt hur illa allt blivit i Sverige. Visst är det illa, men det finns fortfarande en grundläggande skillnad mellan dessa två länder, nämligen att korruptionen ännu inte har genomsyrat det svenska samhällets lägre skikt. I Polen är total korruption ett faktum sedan Rundabordsuppgörelsen år 1989 i Magdalenka, och de som motsätter sig åsiktskorridoren blir utfrysta – ibland även fängslade – som ryska agitatorer/spioner eller anhängare av nazismen. Dr Mateusz Piskorski var fängslad utan dom i två år, och blev i våras åtalad – och därefter fälld – för antipolsk verksamhet, eftersom han är mot NATO och sympatiserar med Ryssland. Han var ursprungligen anhållen för spioneri, men genierna i den ”patriotiska” prokuratura/åklagare lyckades inte med att snickra ihop en passande åtalsakt.

  Ursäkta min långrandighet, jag är helt enkelt rasande över att Polen återigen används som ett ett verktyg i globalistagendan. Dividere et impera.

  • Fiskargubben says:

   Din information är intressant, Lucy. Jag har hört talas om Piskorski och trodde att han anklagades för att spionera för Ryssland och Kina. Det var inte trovärdigt. Han var politisk fånge i två år och jag visste inte att han dömdes till slut. Kalkstein. Jag är lika arg som du är över vår kolonistatus och att vi bockar och bugar. Det är Nato, Nato, Nato. Tyskland försöker frigöra sig lite grann. Landet tar fram ett eget luftvärn och vägrar köpa F35.

   Jag talade med en polska om Ryssland och det var helt omöjligt. Boerna har lidit länge och det har rapporterats dåligt. De började dö för många år sen.

   Korruptionen bland vanligt folk bredde ut sig efter Sovjetunionens fall i hela Östeuropa. Den lider Ukraina svårt av och det finns också tendenser i Ryssland, men de bekämpas bättre. President Putin tål dem inte.

   Det hände mycket i Polen på 1500talet. Många blev protestanter och de bekämpades av jesuiterna. De slaviska folken var fortfarande nära varandra och ”någon”, kanske Vatikanen, splittrade dem. Söndra och härska, som du säger.

 13. Mjölner says:

  Felsökning pågår! Testar denna länk
  https://www.rt.com/op-ed/432486-uk-brexit-johnson-may/

 14. Mjölner says:

  Enligt inloggningsdata till WordPress har skräptecken insmugit sig, trolig orsak statisk laddning
  via tangenterna och fingrarna. Har anslutit datorn till vägguttag (jordat) via batteriladdare. Detta fenomen beror på låg luftfuktighet (torr luft) vid högtryck vinter som sommar.

  • Fiskargubben says:

   Mjölner, jag råkade en gång ut för skräptecken på en minidator. Jag tog ut batteriet och räknade till tio innan jag satte tillbaka det. Det hjälpte.

   För övrigt oroar jag mig för Suavalle. Han behöver lyssna till sin korpral och komma tillbaka. Vi får alltid bättre svar när vi ber för nån annan än oss själva och jag märker att någon eller några ber för mig.

   Till alla. Dugin kallas för Putins rådgivare och det är bara propaganda. Putin lyssnar på alternativare, men lyder dem inte alltid. Jag vet inte om han nånsin har träffat Dugin. Den mannen talar engelska och hjälpte till att förbättra relationerna med Turkiet.

   DUGIN: THE ‘THIRD TOTALITARIANISM’ FROM THE WEST

   • peterkrabbe says:

    Klockren analys av Dugin! Min enda invändning är att det totalitära system som Dugin kallar västs grundar sig på sionisternas och jesuiterna smutsiga byk, jag kan inte se det som representativt för vårt i grund och botten välartade samhälle i västvärlden. Förhoppningsvis är dagarna räknade för NWO.

   • Suavalle says:

    Tack korpral Fiskargubben för all din omtanke! Oroa dig inte för mig. Jag har stark livsvilja som kommer att ta mig igenom den tomhet jag just nu upplever. Men jag känner att det är nödvändigt att kanalisera och fokusera min energi på att hitta mening, glädje och omtanke i den nära fysiska livssfären och att kunna ge det vidare till andra.

    Jag har tidigare varit aktiv på ett antal bloggar som jag anser vara oerhört viktiga. Peters fantastiska blogg här toppar dem alla och det har varit ett enormt privilegium att ha fått vara med och sprida ljus och insikt. Men jag klarar inte av att vara aktiv på detta sätt längre; och jag vet också att jag nu lungt kan luta mig tillbaka och nöja mig med att vara läsare istället, för ni som är kvar gör ett fantastiskt jobb!

    Jag har under senare år levt ett mycket avskiljt liv där mina älskade hundar givit mig mening, kärlek, omtanke och glädje. Nu när de är borta ifrån detta jordeliv känner jag mig ibland övergiven av Gud. Men jag har ändå hopp och tro. Jesus själv kände sig övergiven av Gud när hans lidande var stort:

    Vid sjätte timmen föll ett mörker över hela jorden och varade till nionde timmen. Och vid nionde timmen ropade Jesus med hög röst: ”Eloi, Eloi, lema sabachtani?” (det betyder: Min Gud, min Gud, varför har du övergivit mig?) (Markus 15:33.34)

    Jesus genomgick stort lidande och kände kände sig övergiven. Och så är det också för oss andra.
    Men vi ska ha förtröstan. Allt lidande och all förtvivlan är försvinnande litet i ett evigt perspektiv när kärlek och fullkomlighet råder.

    Jag tror och hoppas på en god och allsmäktig Gud och jag har oerhörd respekt för Bibeln och Jesu förkunnelse. Men jag tror inte att någon profet eller vishetslärare har givit oss exakt kunskap. Min stora förhoppning är att de kännande och tänkande djuren som lever och har levat på vår jord finns bevarade i Guds minne och att vi alla tillsammans, människor och djur, får vara med i paradiset.

    Då skall vargen bo med lammet,
    pantern ligga vid killingens sida.
    Kalv och lejon går i bet
    och en liten pojke vallar dem.
    Kon och björnen betar tillsammans,
    deras ungar ligger sida vid sida.
    Lejonet äter hö som oxen.
    Spädbarnet leker vid ormens håla,
    ett barn sticker handen i kobrans bo.
    Ingenstans på mitt heliga berg
    skall ske något ont eller vrångt,
    ty kunskap om Herren skall uppfylla landet,
    liksom havet är fyllt av vatten. (Jesaja 11:6-9)

    Fiskargubben, låt oss alla be för varandra och låt oss alla sträva efter att vara kärleksfulla och hänsynsfulla mot varandra, mot djuren och mot naturen.

    Au revoir, mes amis!

    • Alve says:

     @ Suavalle (och ni andra).
     För några år sedan fick jag av goda vänner en bok ”Bästa vänner; 47 BERÄTTELSER om osannolik vänskap mellan DJUR av Jennifer S. Holland (2012) när jag tagit hand om vännernas två små hundar en svår dag. Jag kom direkt att tänka på boken då jag läste ditt avsnitt från Jesaja 11:6-9. Bilder och texter i boken är lite utöver det vanliga.

     Har också sett för några år sedan ett inslag på svensk TV när en ko (ev. kalv) står och slickar på en katt. Katten verkade varje gång njuta av ”behandlingen”.

     Så det osannolika kan bli sannolikt på alla möjliga ”goda” sätt. Vi får hoppas och be om det.
     Lev väl Suavalle och förhoppningsvis ”på återskrivande” så småningom…

     • Suavalle says:

      Tack Alve! En nära vän till mig hade en fjordhäst som ömt smektes av ladugårdskatten. Katten strök sig länge och gång på gång mot hästens mule och hästen lät det ske. Det fanns andra hästar i stallet, men det var alltid denna häst som katten smekte. Jag är övertygad om att djuren har mycket starka känslor och att de kan vara mycket kärleksfulla.

      Alve, Fiskargubben, Sture, Peter, Mo och alla ni andra – nu säger jag definitivt ”Hej då!” till er alla för en tid. När jag har hämtat tillräckligt med kraft kommer jag gärna tillbaka och bidrar med kommentarer till Peters så insiktsfulla krönikor här igen. Men jag känner att jag behöver en hel del tid.

 15. Loa says:

  Torkan
  http://www.friatider.se/inget-betydande-regn-i-sk-ne-p-78-dagar
  Gissa varför. Jag ser det i alla fall.
  Solen är faktiskt aldrig riktigt värmande, även om vädret är hett. Ty det är ofta tunnt ”dis”.

  • peterkrabbe says:

   Det är intressant att höra meteorologer tala om ”slumpen” i samband med torkan. Det finns inga naturliga företeelser som kan förklara ”fenomenet”, ändå kan man tydligen inte ens tänka tanken att det handlar om mänsklig vädermanipulering. Som jag ser det handlar det om praktisk utprovning av vädret som vapen i regi av USAF, man kan slå ut livsmedelsförsörjningen i hela Europa genom att lägga extremtorka över en del och extremblöta över den andra, det har samma effekt att grödorna förstörs. Vi pratar redan om nödslakt av djur. Sett över ett par år kan man utrota en hel population om man samtidigt stänger importvägarna för ersättningsprodukter. Detta är framtidens krigsföring, betydligt billigare än vapeninsatser.
   Det finns tydligen ingenting som kan få politikerna att vakna….
   Förra året prövade man det omvända med 40 grader i Sydeuropa och blöta i norr.

   • Mo says:

    Man kallar vädermanipuleringen för klimatförändringar och får därmed ytterliggare stöd för sin agenda 30. Initierade politiker vet nog, denna gång kanske bonden Göran Persson själv blir drabbad.

   • Fiskargubben says:

    Solen bränner oss och det är vattenbrist i delar av landet. Det hade betydd svält förr i tiden, men för oss betyder det högre elpriser. Vi har haft ovanligt många små jordbävningar i år och det ser nästan apokalyptiskt ut, men bara nästan hittills. Torra somrar nämns i Bibeln som en upplevd fara, men det står också att vi kommer att uppröras av solens brännande strålar. Forskarna kan inte förklara torkan och jordbävningarna, aå de är ovanliga. Det finns modern teknik för att framkalla båda sorterna, det vet jag efter att ha börjat besöka bloggen. Svälten i Nordkorea på 90talet kan ha varit skapad och en jordbävning i Kina misstänks ha varit framkallad.

    Samtidigt går vi mot en politisk jordbävning i valet och den politiska eliten svajar. Det är sorgligt att MED vill besöka Pride. Det undrar de konservativa över.

    Regeringen kanske måste vandra till Canossa, dvs till Moskva och köpa rysk mat. Då kan krisen vändas till nånting gott. Våra myndigheter fungerar som vanligt, dvs inte alls. Matkrisen borde ha hanterats för länge sen. Wallström gjorde ett litet försök att reparera relationerna på grund av platsen i säkerhetsrådet, men hon begick ett misstag. Man ska nämna både förnamn och fadersnamn för att vara artig, men hon kallade Lavrov för Sergej. Han svarade med att kalla henne fru Wallström.

    Förr samlade man in trädens blad för att ha tillräckligt med vinterfoder. En tredjedel av trädet skördades och sen fick man vänta några år innan man gjorde det igen. Korna gick på skogen. Nu vet vi att de känner sig tryggare bland träden. Folk åt barkbröd. Det var hårt förr i tiden, men vissa saker var bättre.

    • Mo says:

     Fiskargubben, jag tycker det är viktigt att även de konservativa lär sig att acceptera denna ganska stora del av mänskligheten, den är ju en del av skapelsen. Det viktiga är att relationer bygger på kärlek. Sedan kan man förstås ha synpunkter på Pride som tycks stå under vänsterrörelsers kontroll.

     • Fiskargubben says:

      Mo, Herren älskar alla människor, men inte alla gärningar och vem av oss är oskyldig? Inte jag. Bibeln talar klarspråk om vad vi ska göra och inte göra. Det som pågår idag hade vi ingen aning om när jag var barn. Jag och min hustru fick veta det i de sena tonåren. Gammal hund, du vet, men en hund som också har studerat Bibeln.

      Kasselstrand kritiserar att SD har svängt om saken. Han är ung, men han förstår. Nu händer det att barn kommer hem och undrar om de är födda i fel kropp. Vad får de lära sig i skolan?

      Pride betalar artister runt om i Europa. Unga skådespelare får betalt för att delta i spektaklet i Tyskland och kanske här också.

  • mariana says:

   Då har jag förklaringen till varför mina tomater inte mognar i år. Jag har haft tomatplantor i flera år på samma plats – jämte en husvägg som är solbelyst. Vid den här tiden brukar mina tomater vara röda och fullt mogna.
   I dag – i mitten av juli och med daglig sol så är det bara någon enstaka tomat som har börjat få en gulaktig ton. Men sprutningen från luften har varit ovanligt intensivt i år.

   • Alve says:

    Ja Mariana, mycket intensivt. Mina tomater mognar dåligt också. När det sprutats får jag torrhosta (är inte förkyld). Jag gissar de passar på att spruta nattetid när de nu förstår att människor reagerar. Då hinner de skit-beige producerade ”molnen” dra undan någorlunda till morgonen ???

   • Loa says:

    19 juni kl.14 lades ett tätt rutmönster över himlen, med solen mitt i en ruta, såg nästan komiskt ut. Sedan fick vi den pissigaste midsommaren i mannaminne, kallt OCH torrt, till den grad att det var den första utan eldar! Sordin såsom i himmelen, så och på jorden. Inga folk, ingen fest.
    Efter detta gråa bottennapp – Valborg i repris – har torkan fortsatt + vi fått ”sol” nerkört i halsen så vi skulle bli tysta och sluta gnälla om ännu en förstörd sommar. De vill väl inte så tvivel om Global warming… Och så blir det lite mer ”slumpmässigt”.
    Blått och underbart, gudskelov! Man känner, när man vågat tro på att det är mer än en dag i sänder (minns i fjol), att det är ens födslorätt! MEN eviga lätta chemdis, antingen ser man trailen läggas eller seglar ”slöjmolnen” in fix och färdiga. Hur än solen gassat när den släpps igenom, har luften varit kall och blåsig.
    4 juli var en underbar sommardag från gamla, goda tiden! Fullt ös, som slutade i sidenblankt hav på kvällen; inga tjocka skymmande partiklar som annars alltid förtar den rosa lystern.
    SMHI verkar ha god koll på när det ska vara ”molnigt” under dagen, vilket gör dem till medbrottslingar. Patetiska veckoprognoser – var är skyfallet vi utlovades till igår och idag?

 16. Mjölner says:

  SMHI påstår att torkan i maj månad i år är ett fenomen som uppträder tre gånger under en period av en miljon år. Hur kan man veta det? Mina tomater är gröna och i storlek jämförbara med lillfingernaglar fast de står i växthus. Plantorna såddes i början på mars. Alla frön grodde och kom upp på ca en vecka. Potatisen var färdig till midsommar då jag har tillgång till vatten från osinlig källa. Försöker med ny länk om novichock.
  https://sputniknews.com/analysis/201807101066216839-uk-russia-us/

  • Loa says:

   SMHI uppgraderade under söndagen (15 juli) varningen för höga temperaturer i delar av östra Svealand till klass 2 – som innebär ”extremt höga temperaturer”.
   http://www.friatider.se/smhis-varning-f-r-extremt-h-g-v-rme

   • Mo says:

    Oroväckande, vårt redan stora behov av import för vår livsmedelsförsörjning tilltar med en urholkad krona. Kanske Ingves får sin efterlängtade inflation med råge ? I den skriande bostadsbristen byggs det bostäder med priser som ingen riktigt förstår värdet av och vem som skall betala. Samtidigt önskar sig politikerna fortsatt befolkningstillväxt. När skall vi slippa etablissemangets tyranni ?

    • msandberg2016 says:

     666
     Överallt. Inget är sanning. Hen splittrar även de mest samstämmiga. Hur ska människor enas? När tar detta elände slut? Eller när får vi börja skratta?

    • Loa says:

     9 sept. kan man åtminstone (börja) vända skutan,
     Skatteuppbörd är deras syre. Hur strypa tillförseln?

 17. Pingback: Om socialismen som navet för den nya världsordningen – Bakom kulisserna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: