Spöken från det förflutna – kan man springa ifrån sanningen?

siluett.jpg

Veckans snackis är utan tvekan Sverigedemokraternas knock-out på Socialdemokraterna genom sin film Ett folk. Ett parti , en film där man använder av många bortglömd historia för att ge en statsminister svar på tal som tydligen inte läst en enda rad i historieböckerna sedan folkskolan. Rimligtvis blir Löfvén försiktigare i den återstående valdebatten.

Partivännernas lama försök att bortförklara Socialdemokraternas nära band med nazisterna räcker inte långt. Liknande relationer fanns varken i Danmark, Norge eller Finland, tvärtom var den intellektuella eliten i dåtidens Sverige – som i stor utsträckning sökte sig till det ledande partiet Socialdemokraterna – förebilder för nazisterna. Man kan nog säga att dessa svenskar fick hybris av att hyllas av de tyska nazisterna som ariska ikoner och njöt storligen av att vara inspirationskälla och ägare av det fornnordiska arvet, som dyrkades av många nazister i rena orgier och hemliga ritualer.

Även Görings äktenskap med svenska Carin von Kantzow bidrog till en känsla av gemenskap med nazisterna, hans ständigt utbyggda gård Carinhall kunde till slut liknas vid ett tempel till Carins ära. Sådant imponerade säkert också på svenskarna och deras upplevelse av trygghet i nazismens närhet.

Den svenska rasbiologiska forskningen är en skam som helt får bäras av socialdemokraterna, den inte bara övertogs av tyskarna utan drevs också vidare efter krigsslutet i Danmark och Sverige för vidare befordran till USA och deras s.k. genetikforskning – med samma aktörer som svarat för forskningen i Nazityskland, allt inom ramen för Operation Paperclip – exporten av värdefull tysk vetenskap till amerikanska institutioner. Den förskräckande behandlingen av utvecklingsstörda och ”forskningen” vid Vipeholm i Sverige hör till våra mörkaste kapitel, i obehaglig närhet av vår senare hyllade landsfader Tage Erlander.

Det man kan ha synpunkter på i filmen är bildspelet från Förintelsen, som mer liknar de schablonfilmer från det judiska Hollywood som producerades i snabb takt efter kriget. Utan att försvara behandlingen av judarna under och efter kriget, måste man ändå konstatera att det fanns en orsak till det judehat i Europa, som var upphov till angreppen även på de judar, som knappast kan ha varit inblandade i judehatets uppkomst. Den historien börjar 100 år tidigare och var avgörande för både de två världskrigen, den ”ryska” revolutionen och bildandet av staten Israel genom USAs ingripande i första världskriget för att krossa Tysklands allierade, det Ottomanska riket som styrde över det eftertraktade Palestina. Under åren 1905 – 1920 lades grunden för händelser som skulle komma att starkt påverka resan mot ett andra världskrig och händelserna där. Men detta är en längre historia som jag skall berätta en annan gång.

När jag därför ser bilderna av döda civilpersoner på gatorna i Tyskland är det sannolikt inte främst judar som visas utan tyska änkor och barn som systematiskt och på ett sätt som historien aldrig tidigare skådat svältes ihjäl under året efter krigsslutet. De allierade hade, lika kategoriskt som vad gällde nazisternas behandling av judar i allmänhet, bestämt sig för att utplåna det tyska folket, först genom terrorbombningarna av Hamburg, Kassel och Dresden, sedan genom att beslagta alla livsmedel i landet och genom svältransoner till de överlevande tyskarna, i deras tycke legalt, utplåna även en tysk civilbefolkning som knappast kunde lastas för Hitlers vansinne. Genom matransoner motsvarande fem brödskivor om dagen under två år mördade de allierade 13 miljoner tyskar – efter krigsslutet. Tillsammans med de 8 miljoner tyskar som dog under själva kriget slutar dödssiffran för Tyskland på 21 miljoner totalt. Detta kan jämföras med knappt en halv miljon för Storbritannien och USA respektive. Ansvarig för hämnden och mordet på den tyska civilbefolkningen var Roosevelts medarbetare, juden Morganthau, som presenterade sin The Morganthau Plan i syfte att utplåna Tyskland. Allt fler ifrågasätter idag det judiska påståendet att sex miljoner judar omkom i Förintelsen, den verkliga siffran anses ligga betydligt lägre. Ändå förskräckande, men man bör ha en referensram när man diskuterar frågan. Den bjuder jag på här.

Det finns en parallell i det nutida Sveriges och Tysklands agerande. Vi står för det största flyktingmottagandet per capita i Europa och ropar efter ännu fler. Att detta är ett utslag av dåligt samvete för förföljelsen av judarna under första halvan av 1900-talet är tydligt. Länder som anser sig ha rent samvete kräver en balanserad invandring, som inte äventyrar sina invånares säkerhet. Merkel och Löfvén är därmed lika goda kålsupare i sin ambition att döva sina samveten. Behöver vi svenska medborgare acceptera konsekvenserna av denna extrema godhet, att gottgöra socialdemokraternas plågade samvete för 30-och 40-talens försyndelser genom att inta den motsatta ståndpunkten? Är vi lika dömda till utplåning idag för dessa försyndelser som den tyska civilbefolkningen blev av Morganthau? Men idag i Soros, Rothschilds och de övriga judiska oligarkernas regi? Och var anser filmmakarna att Sverigedemokraterna skall stå i denna nationella skuld- och balansfråga?

Oavsett vilket, bör Sverigedemokraternas valfilm ha torpederat tilliten till Socialdemokraternas regeringsduglighet tillräckligt för att öppna för ett regeringsskifte i september. Frågan är bara om vi kommer ur askan i elden. En regering baserad på Reinfeldts lärjunge Kristersson tillsammans med Annie Lööf blir som att kliva ut i mörkret med ögonbindel. Vi kommer inte att få veta i förväg vad som väntar. Säkert dock är att globalistkortet sitter gömt i rockärmen, inte bara hos alliansen utan kanske också hos SD. Ett SD som kompromissar bort sin ideologi mot samarbete med något av blocken lär inte heller överleva till nästa val. Sverige befinner sig i ett bekymmersamt läge….

Peter Krabbe

229 Responses to Spöken från det förflutna – kan man springa ifrån sanningen?

 1. Lilla fröken PK says:

  ”Svinhugg går igen” kan man säga. Sossanas eviga gramofonskiva ”ett rasistiskt parti med nazistiska rötter” kanske äntligen går i kras. Hur som helst var den redan tämligen utsliten och aldrig någon hit. Och nu står Löfven där utan argument mot Jimmie Åkesson, ty sakfrågor skyr han som pesten, eftersom han aldrig levererar någon verkstad, bara luft och floskler.
  Filmen som sådan hade vunnit på att kortas ner till hälften, tycker jag. Det skall dock bli intressant att se den utlovade del två, som kryper närmare dagens politiker.
  Att youtube inledningsvis censurerade filmen med hänvisning till ”nakenbilder” är ju helt sanslöst.

  • Maja Dacke says:

   Om du har sett ca 1:40 tim så har du sett hela filmen – filmmakarna missade nog att lägga in ‘del 2’ och ‘del 3’ i filmen.

   Löfven har redan lämnat rasist- och naziststadiet och gjort SD till homofober …

 2. Mjölner says:

  Jag instämmer i det mesta, Men, det du skriver om Merkel och Löfvens samvete tror jag är fel. De saknar helt enkelt samvete. Att utsätta sitt eget folk för denna massiva import av muslimer pekar i stället åt att man är helt bortkollrad av globalismen. Det vore anmärkningsvärt om de som politiker skulle ha tagit åt sig av historiska fakta när de inte i övrigt verkar förstå vad fakta är. Sen är det inte flyktingar som kommer hit, de flesta är lycksökare med anhöriga. Hela EU är ett korthus som kastat alla hämningar och skall ge hela världen asyl på ingen grund. Det svenska Migrationsverket bedriver kriminell verksamhet, där man med egna hittepåregler bereder allsköns klientel svenskt medborgarskap och försörjning med skattepengar. Sjuklövern med F! mässar samfällt att SD är homofober och viftar med prideflaggorna samt ställer fram en leksakselefant som skall föreställa Åkesson SD. Vilken konsensus som plötsligt infunnit sig. Nu slår man vakt om sossarnas obefintliga heder. Kristersson säger att han nu blivit vuxen. Vi väntar med spänning på film nr 2

  • Lassekniven says:

   Detta är bara början. Om 32 år, det är ingen lång tid, speciellt om man ser 32 år bakåt i tiden (det har gått fort), så är jordens befolkning mellan 9,5 och 10 miljarder invånare från dagens drygt 7. Vad sägs om det? Vad kommer att hända? Kraftfulla länder som USA, Ryssland, Kina och Japan kommer inte att släppa in någon utifrån. Vad händer med svaga Europa?

   • peterkrabbe says:

    Något förenklat tror jag att det kommer att finnas två ”butiker” som säljer livsmedel, USA och Ryssland, och resten av världen består av en kö av köpare. USA har för säkerhets skull köpt in arealerna i andra länder med specialiserad produktion, som sojabönorna i Sydamerika. Ryssland kommer man att fortsätta försöka lägga under sig, där finns de fortfarande obrukade arealerna som man med klimatförändring kan få produktiva igen. Detta är den amerikanska globalismens grundkoncept.
    Arabländerna börjar få slut på sin betalningsvaluta oljan, afrikanerna har fortfarande inte löst sina politiska och maktrelaterade strukturer och är fortfarande ekonomiskt dysfunktionella och Europa fylls av de hungrande från dessa länder. Med hjälp av globalismens aktörer föses köparna ihop i Europa, som blir världens socialkontor och genom kraftigt försvagad ekonomi därmed helt beroende av globalisterna välvilja och utlånade penningar.
    USA är GREAT AGAIN, Rysslands och Kinas ekonomier blomstrar och Europa går under både socialt och ekonomiskt av etniska konflikter och handlingsförlamning. I Khazarien (Ukraina, Georgien och dess närmaste omgivning) har sionismen byggt sitt nya administrativa centrum som ersättning för Israel, som reducerats till den religiösa frizonen Jerusalem. Därifrån styr man resten av världen, mitt i pannkakan.
    Tro det om ni vill – ha en trevlig dag!

    • Lassekniven says:

     Låter jättekul för våra barn och våra barnbarn.

    • ivanbjorn says:

     Till detta ska tilläggas att Sverige har öppnat för aktiebolag att kunna köpa jordbruksmark.

     • Mo says:

      Kanske därför Bilderbergarna har bjudit in Annie Lööf , det är alltid en fördel att skapa goda relationer med sina nya affärspartners. Vi ser ju hur skräcken griper tag i svenska jordägare efter torkan, många är nog villiga att sälja av. USA är förebilden ?

    • Ett inte alls omöjligt scenario om inte den eskalerande medvetandeutvecklingen sätter stopp. Om inte så får hydroponicodlare i källaren se upp för matproduktionspolisen. Hungerdämpande marijuana blir dock säkerligen tillåtet att odla…

     • Mässkalle says:

      Självförsörjningsgraden för Sverige är ca 50 %. Alternativet till återvandring är en hacka, en spade och en tunna råg. Lyckas Mohskar får han behålla marken efter fem år och bli medborgare. Med 100.000 arbetsförmögna män lär försörjningsgraden öka och bidragen minska.

      För övrigt när Stefan säger; Vi var helt oförberedda på flyktingvågen.
      Spelar karln dum eller är han? Varför har vi (hemliga) myndigheter som inget ser, inget hör, inget säger?
      – Nåja, som jag förstår tillhör babianerna primaterna.

 3. ulsansblogg says:

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Judehatet och förföljelsen av dem går tillbaka flera sekler ända till medeltiden i det Europeiska samhället. Förr i tiden ansåg den katolska kyrkan att det var skamligt och en synd för befolkningen att hantera pengar. Men eftersom Judarna hade en annan religion fick de monopol på vad det gäller ekonomiska transfereringar. De blev därvid mäktiga och den avundsjuka som då uppstod gagnade det tredje riket i dess propaganda och att juden var ett problem som skodde sig på befolkningen.
  Mvh Tack Prter för en bra artikel.

  • maria says:

   @ulsansblogg, Hej!
   På samma vis blev judarna anklagade bl.a för att förgifta vattnet så att folk dog av pest o diverse sjukdomar när det i själva verket var kunskapen om Moses lag, att hålla isär’ rent och orent’, som höll judarna själva friska. Så vad folk egentligen (omedvetet) hatar är Guds Ord därav också oviljan mot nationen Israel som är ett tidstecken i denna tid ”Zion” betyder ‘tecken’ (vilket man dessutom hör om man uttalar det som man uttalar det engelska ordet ‘sign’)

   Tack också Peter Krabbe för intressanta artiklar och tillägger att Socialdemokraterna (och dess medlöpare) på intet sätt har sprungit ifrån sin smutsiga rot, den har bara tagit sig nya uttryck. Man kan aldrig springa ifrån, man kan bara omvända sig totalt från synder och det har de inte gjort, alltså är ‘anden’ kvar. Tag t.ex fosterdiagnostiken som är en direkt följd av rasbiologin, många barn föds där man vid ultraljudsundersökning påstått att de varit svårt skadade men vid födelsen visat sig vara helt friska, hur många som avlivats pga att man ‘sett fel’ men har varit friska får vi aldrig veta, ingen säger efteråt ‘ursäkta vi tog visst bort ett helt friskt barn’. Vi har också en lång rad år bakom oss då man inte har uppmuntrat svenskarna att föda fler barn. Man har inte rent ut sagt att man inte anser befolkningen vara mentalt undermåliga för att föröka sig utan man har gömt sin agenda bakom ord som ‘ kvinnans frigörelse’ etc. och nu de senaste åren med skräckpropaganda att jorden håller på att ‘överbefolkas’, hur man nu har kommit fram till det och vem bestämmer hur många människor som skall få finnas?
   Mitt i detta så säger man nu att man är tvungen ta in folk från andra länder eftersom den svenska befolkningen håller på att åldras (?!) och att det finns för få unga som skall ‘bära denna börda’ Observera igen att befolkningen återigen en börda.
   Jag har aldrig hört talas om någon som – även om de för all del kan se ungdomliga ut – inte åldras, men man kan vara säker på att en åldrande befolkning med ‘för få unga’ inte är en plötsligt påkommen insikt då ju samhällsplanerarna under alla år varit medvetna om denna utveckling men trots det aldrig uppmuntrat svenskarna att föröka sig för att uppväga denna obalans. Bara att ange orsaken ‘en åldrande befolkning’ som anledning till invandringsbehov är ju bara det ett ytterligare bevis på att politikerna ser det vanliga folket som mindre begåvade och oförmögna att lägga ihop ett plus ett.

   Ps.Skickar med en excellent länk där en f.d CIA officer i en lättförståelig video
   beskriver Deep State. Här ser vi ytterligare ett bevis på att i dessa dagar Gud har rest upp – och beskyddar – människor som vågar gå emot och avslöja mörkermakterna)

   https://www.fortheloveoffreedom.net/

   • Fiskargubben says:

    ”många barn föds där man vid ultraljudsundersökning påstått att de varit svårt skadade men vid födelsen visat sig vara helt friska,”

    Vi fick veta att vi skulle få en son, men vi fick en dotter. Moderns tankar påverkar fostret. Flickan är lite annorlunda. Det barn jag ber mest för.

 4. S Eriksson says:

  Bra skrivet. Inte alla sanningar får komma fram, och vissa sanningar är inte ens sanna.
  Det här är väldigt mångfacetterat och intressant.

 5. Martin T says:

  Här tar du fram sidor som de flesta aldrig haft klart för sig, utomordentligt viktigt att denna korrekta bild av vad som egentligen hände och vem som verkligen stod för folkmordet kommer fram. Sanningen gör ju alltid det, även om det tar lång tid att komma igenom muren av sionist ägda MSM.

  Det som slår en ganska ofta är beskrivningen att de två raser eller folk som är avskydda i alla länder – judar och zigenare; att de enligt media är oskyldigt utsatta för förföljelser och annat. Man får känslan via MSM att världens länder på rent jävelskap gått igenom lämpliga folkslag/raser som kan vara lämpliga att förfölja och avsky – och att man till slut fastnat för (de oskyldiga) judarna och zigenarna. Mer eller mindre av en slump.

  Men sanningen är ju att det inte är slumpen som gjort dessa folkslag avskydda, de har under många sekler dragit på sig avskyn från de flesta länder genom sitt eget agerande, sitt sätt att bete sig, sko sig hänsynslöst med mera.

  Det är ju sanningen!

  Mycket bra krönika i vanlig ordning Peter!

 6. Lennart says:

  Jag instämmer i det mesta. Rasbiologin var dock ingen skam, den måste skiljas från rasism, utan ett erkännande av att raser finns och variationer inom olika folk som kan mätas och studeras. Carl von Linné var där tidigt ute.

  Personligen har jag även träffat den ledande ansvarige för försöken vid Vipeholm och som framstod som både empatisk och sympatisk. Dessa kontrollerade försök gav mycket värdefulla insikter om sambandet mellan socker och karies, som kom hela svenska folket till del.

  Angående nazisterna får man komma ihåg att kommunisterna var många gånger värre. Man kan också allvarligt fundera på vad som hade hänt om det inte funnits ett starkt Tyskland, som kunde förekomma och stå emot Stalins Sovjetryssland 1941. Det är heller ingen tvekan om att de allierade bar störst skuld till utbrottet av andra världskriget och grunden för det var lagd redan i Versailles 1919. Efter den tyska segern över Polen i september 1939 dröjde det ända till våren 1940 innan världskriget tog fart. Hitler önskade inte kriget till skillnad från Västmakterna.

  Utgången av andra världskriget innebar en seger för globalismen.

  Kan tipsa om boken ”The BAD War – The Truth Never Taught About World War II”. Detta är en bok med förmåga att ändra läsarens verklighetsuppfattning. Författaren är en undersökande journalist och forskare, författare till ”The War against Putin” med flera titlar.

  Författarens hemsida :
  http://www.tomatobubble.com/worldwarii.html

  Presentation och samtal om boken ”The BADWar”:

  Boken ”Hellstorm – Nazitysklands död 1944 – 1947” finns i svensk översättning och tar upp tyska folkets fruktansvärda lidanden och offer.

  • ragnhild says:

   De allierte drepte 13 millioner tyskere, ETTER at WW2 var slutt. Etter krigen! Barn, kvinner og menn. Vondt å høre at kvinner og barn som vi så i dokumentaren hørte til disse.

   Søk yandex.com for alliertes mord på tyske soldater i fangeleire ved Rhinen, Genevekonvensjonen ble IKKE fulgt; øverskommanderende var Eisenhower, senere US-president; tysk navn? Vel, de fleste i USA er av innvandrerslekt.

   Dette herunder handler om NWO. Jeg søkte G.R. for artikkel om powerty/fattigdom, hvordan den kan få en ende, og kom over denne artikkelen. Det hele henger jo sammen, om ikke på greip (som vi sier på norsk):

   Denne er mer enn god; fra mars dette år;
   https://www.globalresearch.ca/the-globalists-new-world-order-soft-and-hard-kill-methods-an-unknown-and-uncertain-future/5451356

   p.s. eugenics – befolkningskontroll med alle midler, startet i USA av de samme kriminelle som også lenkens innhold handler om. Disse, som våre alle politikere hegner om, og så gjerne vil adlyde. Som Løfven så vet de nok ikke bedre, eller de er av samme ulla, og slik fullstendig blåst for hva vi regner som normalitet. Det sies at metodene er blitt mer sofistikerte. Vacciner, stråling, fri abort hører med, dekadense, og vi skal ikke forglemme alle krigene, en unik sjanse til å drepe/kvitte seg med millioner. Det kan legges til de andre agendaene.

   • ragnhild says:

    Peter Krabbe; Denne kommentaren ble til, motivert av din artikkel, samt som vanlig assosiasjoner som kommer til meg fra ulikt hold.

    Kommentar til Lennart.
    Siterer:
    ”Dessa kontrollerade försök gav mycket värdefulla insikter om sambandet mellan socker och karies, som kom hela svenska folket till del”:

    Så du dokumentaren? Kan dette forsvares? Slike eksperimenter på barn, fullstendig hjelpeløse, helt overgitt makten – og den tidens ”besservissere”. Hvordan kunne de! Hvordan kunne de…

    Lennart; dette er hva NWO har å by på. Eugenikk-detaljer. Aldri skal vi akseptere slikt. Og aldri skal vi ønske NWO velkommen. De som står bak har ingen nåde, de dreper – med alle midler.

    .

    • peterkrabbe says:

     Det är rätt, Ragnhild. Tvångsrelaterade experiment på levande människor är naturligtvis aldrig acceptabelt. Det lidande som vi, inte minst, kan se på filmens inslag från Vipeholm går inte att försvara!

    • Mo says:

     Tack Ragnhild för ditt inlägg, om vi accepterar övergrepp på de allra svagaste i vårt samhälle då förlorar vi vår mänsklighet.

  • maria says:

   @Lennart.
   Sol-och vårare precis som psykopater måste vara mycket sympatiska för att överhuvudtaget kunna lura någon, vad som fattas dem är empati som är något helt annat än sympati.

   För övrigt har inte kunskapen om ‘sambandet mellan socker och karies’ kommit någon annan till del än Läkemedelsbolagen och Livsmedelsindustrin. För att dölja eller mildra detta samband stoppade man folkets munnar fulla med kvicksilver (amalgam) vilket orsakat och fortfarande orsakar obeskrivligt lidande för folket. Därav också oviljan att erkänna ‘amalgamskador’ eller kvicksilverförgiftning etc.
   Genom att kunna fylla livsmedel med socker så kunde och kan man, inte bara dölja smaken på alla onaturliga ämnen i den processade ‘maten’ utan också skapa ett sockerberoende. Cancer (liksom alla andra sockerskapade sjukdomar) kan t.ex inte ‘leva’ utan socker varför också cancerns så kallade gåta aldrig blir ‘löst’.
   Så visst kan man instämma i att forskningen på Vipeholm i allra högsta grad kommit folket ‘till del’.

 7. Rolf says:

  När det gäller frågan om Förintelsen har Karl Johansson gjort djup forskning, Fria Sidor.

  ”Det finns en undersökning under andra världskriget som nästan är unik i sin ärlighet och objektivitet, tre volymer från Internationella Rödakorskommittén om sin verksamhet under andra världskriget, Geneve, 1948. ”

  http://friasidor.is/roda-korsets-rapport-fran-1948-man-vill-dolja-for-oss/

  Det finns ett flertal intressanta artiklar på Fria Sidor.

  • ragnhild says:

   Takk for dette materialet. Tenk at det ble forbudt å ta opp, likeså blir man utskjelt om man motsier den offentlige sannheten. Hollywood-utgaven skal holdes i hevd. Men det blir alt vanskeligere. Tausheten og løgnene kanskje sprekker..!

 8. Erling says:

  Associerar till Göran Persson´s initiativ ”Om detta må ni berätta”, vilket ju var bra. Om förintelsen och givetvis med Tyskland i central roll.

  Men när (S) står i fokus har temat effektiv varit: Om detta må ni INTE berätta

  Nu sprack ballongen med dunder och brak och de egna rötterna blev obarmhärtigt blottade!

  (S) står nu vid skammens påle och deras uppbragta bortförklaringar bara förstärker!

  När den gamla stammen av trogna väljare nu dör ut och de importerade tänkta väljarna inte följer
  planeringen utan röstar på egna sharia-partier eller bojkottar valet – ja, då nalkas obönhörligen
  sanningens minut och den maktfullkomliga eran går mot sitt slut!

  Vem sörjer det?

 9. Lassekniven says:

  Vad hade hänt om inte nazityskland existerat eller hade varit så starkt ? Hade då Stalin försökt att erövra hela Tyskland och världen för att åstadkomma en världskommunism. Det var bara slagord. Stalin lär har varit en extremt intelligent djävul men han insåg vådan med imperialism. Nämligen det faktum att expanderande imperialism kan liknas vid med uppblåsandet av en ballong, för eller senare spricker den alltid. De som kom längst var romarna, ända upp till the midlands där de byggde Hadrianus mur. Så småningom brast den romerska ballongen. Jag tror inte att Stalin ens hade kunnat ta ett demokratiskt Tyskland vars samlade krafter tillsammans med England, Frankrike, USA och andra länder hade slagit ryssarna rejält och kanske hade återfört socialdemokraterna till makten. Det var ju de som startade ryska revolutionen (Lenin och hans välorganiserade kommunister låg ju och lurkade initialt i bakgrunden och väntade på rätt tillfälle).
  Stalin visste detta.

  • peterkrabbe says:

   Socialdemokraterna hade ingenting med den ryska revolutionen att göra. Den var helt en judisk affär och finansierad av deras amerikanska oligarker med Jacob Schiff i spetsen. För genomförandet engagerades 90.000 judiska bolsjeviker i exil som skeppades till Ryssland, däribland Trotsky direkt från New York och Lenin, Martov, Radek och Kamenev från Schweiz. Tsaren abdikerade när Ryssland var kraftigt försvagat i första världskrigets slutskede och ersattes av Alexander Kerensky, som också var jude. Revolutionen var planerad sedan slutet av 1800-talet och det första, misslyckade försöket gjordes redan 1905. USAs anslutning till första världskrigets slutskede var dels en förberedelse för en amerikansk kontroll över det havererande Ryssland, dels en uppgörelse om bildandet av den judiska staten i Palestina efter att turkarna körts ut från området. Rockefellers första åtgärd efter revolutionen var att lägga beslag på de ryska oljekällorna i Baku, den tidens största i världen.
   För att förstå detta måste man veta att judarnas egentliga hemland var Khazarien för tusen år sedan och att denna hemvist fram tillmodern tid vuxit till att omfatta hela regionen från Litauen, Polen, Vitryssland och Ukraina ner till Georgien. Tsarens förföljelse av judarna var den direkta orsaken till att Ryssland valdes till det första offret för kommunismen. USAs maniska intresse för Ukraina och Georgien idag har samma bakgrund.
   Hitler var från början socialist i Tyska Arbetarpartiet, men radikaliserades genom händelserna i ryska revolutionen till nationalsocialist för att stoppa kommunisterna från att gå vidare till Tyskland, eller specifikt Bayern. I slutänden kom Hitler och Stalin att stå för var sin totalitär regim med målsättning att sluka varandra. Ingen vann.
   Hitler fick i början samma ekonomiska stöd från Jakob Schiff som Trotsky och Lenin, för de amerikanska företagen var Hitlers framgångar med återuppbyggnaden av Tyskland mumma för industrin. Många av de amerikanska bankmagnaterna hade tysk bakgrund, som Schiff själv och Warburgs, som grundade Federal Reserve.
   Hitlers hat mot judarna hade en stor grund i maktkampen om kontrollen över ekonomin i hans eget Tyskland. Vet någon att Ford stod för tekniken i Hitlers stridsvagnar?
   Mer om allt detta senare….

   • Fiskargubben says:

    ”Tsarens förföljelse av judarna var den direkta orsaken till att Ryssland valdes till det första offret för kommunismen.”

    Peter, tsaren var de ortodoxas högste ledare och således inte på judarnas sida. Jag har aldrig hört att han uppmanade till förföljelse. Gjorde han det?

    En medlem av familjen Romanov (med ett namn som började på M) flydde till Frankrike efter revolutionen och skrev en intressant bok. Jag har glömt på vilket språk jag läste den. Han sade att en jude inte kunde nekas bostad i Ryssland, men att det tydligen var möjligt i Frankrike. Han var sur på det brittiska kungahuset, sina nära släktingar. Han hade roligt när han såg exilryssar från olika läger stirra på varandra i Paris. Den första revolutionen var ju borgerlig och västvänlig. Ungefär som Björklund.

    Romanoverna finns också i Sverige, men det får ju inte svenska folket veta. Jag har talat med en medlem. Det var många år sedan och innan jag lärde mig lite ryska (inget att skryta om, där är jag fortfarande lite bakom och blir aldrig färdig).

    • peterkrabbe says:

     Fiskargubben, förföljelse är möjligen ett för starkt ord. Diskriminering, men välmotiverad sådan, är nog bättre. År 1888 började Alexander III driva ut judarna ur Ryssland till ”förskingringen” (Ukraina, Polen o.s.v. upp till Litauen) på grund av deras revolutionära aktiviteter. Han införde lagar mot judarna, som förbud att äga eller hyra mark i Ryssland, få statliga tjänster, handelsrestriktioner m.m. Totalt fanns 650 speciallagar riktade mot judarna. Ryssarna var minst sagt irriterade på judarnas beteende i samhället, vilket ledde till ett flertal pogromer, där judar dödades av ryssar. Många emigrerade därför till USA, där alla behandlades lika. men judarna var inte oskyldiga i sitt revolutionära nit. År 1881 mördade fyra judar tsar Alexander II och från 1901 inleddes en judisk mordvåg mot regimen som tog livet av tsarens utbildningsminister, inrikesminister (1902), en guvernör (1903), premiärministern (1904), storhertig Sergei – tsarens farbror (1905) och därefter det första misslyckade revolutionsförsöket 1905. Därefter fortsatte man 1906 med general Dubrassov och 1911 med premiärminister Stolypin. Det är lätt att förstå att ryssarna blev irriterade på judiskt uppträdande.

 10. Mjölner says:

  (S) står nu vid skammens påle och MSM tiger eller försöker idka damage control med patetiska undanflykter, Löfven har gömt sig. Frågor? – varför ställer alla upp i paniska försök att mörka och bortförklara (S) dokumenterade övergrepp på försvarslösa barn. Vad är det för fel på stockholmarna som jublar och applåderar när Åkesson blir mobbad vid en av RFSL anordnad ”partiledardebatt”, där offret inte ens fick närvara eller försvara sig? Det är inte bara (S) som nu står vid skammens påle. I dag när prideveckan är slut ses sjuklövern lämna walk over inför valspurten. De framstår som skammens parad, en mobbande hop som hör hemma i sandlådan eller lekskolan. Denna sjuklöver kommer ca 70% av svenskarna att rösta på. Denna sjuklöver kommer att bilda kartell efter den 9 september, en ny DÖ sätts i verksamhet. Detta innebär att islamiseringen av Sverige programenligt kommer att fortsätta och vi som utgör 25% av svenska befolkningen får fortsätta argumentera för döva öron tills katastrofen drabbar oss alla. Framtidsperspektivet ser mörkt ut. När vi hamnat under jihad och sharialagarna börjar gälla kommer muslimerna givetvis att göra sig av med motståndarna. En kategori som blir extra orättvist drabbade är de sexuellt avvikande som i dag är en liten grupp som blivit kidnappade av vänsterdräggen och politiskt utnyttjade. Det är mycket sorgligt, vi vet att muslimer inte gillar bögar. Övriga kandidater till dekorationer i lyktstolparna är kommunister, judar och kristna och så givetvis sjuklövern inte att förglömma.

 11. Lassekniven says:

  Nej det är säkert så. Jag kan ingenting om detta men rent politiskt-intellektuellt är det ju så att Lenin tillhörde det socialdemokratiska partiet som bildades på 1880-talet. Partiet ville förhandla med liberaler. Detta passade inte Lenin som knoppade av den kommunistiska grenen och tog över men diskussionerna hade ju föregått för en revolution inom Lenins falang medan han fortfarande var medlem inom det socialdemokratiska partiet men det är rätt Lenin var ju hjärnan.

 12. Fiskargubben says:

  Det är inte slut ännu. Videon tankas hem till universitet runtom i världen. Den studeras på ambassaderna. Sputnik News eller RT kan ha satt en grävare på att kolla upp källorna och vi kanske får se en hel artikelserie.

  Sossarna och Juncker har inte ödet med sig. Juncker fångades på bild när han var för full för att gå. Statsministern går till val på att bekämpa nazismen. Känner han inte till videon? Han talar om en liten skara i Nmr. Dessa unga utgör inget hot och har inte gjort vad sossarna gjorde.

  För övrigt kan jag meddela att det regnade för fjärde gången idag på kort tid där jag bor. Ett välsignat regn.

 13. Lassekniven says:

  Dagens krönika är mycket informativ om ämnesområdet. Jag förstår att du plöjt igenom en hel del litteratur. Vet om du om professionella rysslandskännare och historiker ställer upp på all denna information men det är kanske gemensamt kunskapsgods för de som kan sitt ämne. ör mig var det lärorikt.
  Inte hade väl Lenin med sig 90000 utländska bolsjeviker när man man stormade vinterpalatset, de var ju bara några hundra.

  • peterkrabbe says:

   Alla judiska bolsjeviker fanns inte på plats från dag 1, det handlade både om judar som tidigare gått i exil – många tog sig exempelvis till Frankrike efter revolutionen där och de upphävda restriktionerna för judar – och i Ryssland kvarvarande. Man kan faktiskt jämföra med dagens ISIS och tillströmningen av muslimska kombattanter från Europa. Några talande siffror från 1919 är dessa: Av centralkommitténs 62 medlemmar var 42 judar. Av Moskvakommissionens 36 medlemmar var 24 judar. Av Folkkommisariernas råds 22 medlemmar var 17 judar. Av det bolsjevistiska partiets centralkommitté med 12 medlemmar var 10 judar och så vidare i all oändlighet. Judarna var bättre utbildade och administrativt erfarna och hade därför inga större problem med att ta kommandot över sina ryska medhjälpare. Det kan tilläggas att judarna inte utgjorde mer än 2% av den ryska befolkningen. Tsaren hade länge insett att den judiska överlägsenheten var ett hot mot hans välde och infört de restriktioner som drev många av judarna utomlands.
   Kerensky som tog över när tsaren abdikerade hade tänkt sig en socialism mer av socialdemokraternas modell och tog, eftersom han själv var jude, bort restriktionerna. Som tack blev han själv avlägsnad tämligen omgående.
   Allt detta var naturligtvis välbekant för dåtidens statsmän, även för Hitler. Eftersom vi vet vem som vann 1900-talets krig behöver man inte förvåna sig över att de verkliga händelserna effektivt tystats ner i vår tid. Genom internets förtjänst går denna information inte längre att stoppa. Det handlar nu om en kapplöpning mot tiden – få ut de censurerade kunskaperna om verkligheten nu, eller se oss inneslutas i nya moln av censur när globalisterna ser sitt projekt spricka sönder.

   • peterkrabbe says:

    Jag kan tillägga att under åren 1881- 1924 emigrerade mer än 2 miljoner ryska och östeuropeiska judar till USA, den största judiska migrationen av judar i historien. Orsaken var de restriktioner som infördes i Ryssland av de båda tsarerna Alexander III och hans son Nicholas II, man såg judarna som ett hot mot den ryska staten genom det ökande inflytande de skaffade sig över all handel, administration och ekonomi. Dessa togs väl emot av de där redan befintliga judarna, som oftast hade sina rötter i Tyskland.

 14. 5ven55on says:

  Reblogga detta på 5ven55on.

 15. Fiskargubben says:

  Hitler ville spara ett germanskt land inför framtiden och valde Sverige. Videon förklarar varför. Det kan förklara varför just Sverige förstörs nu.

  Rudolf Steiner sade att Tysklands uppgift var att hålla ryssar och engelsmän ifrån varandra. Så ser det ut. Det kostade mycket lidande för det tyska folket i två krig. Nu finns ingen spärr.

  Några svenska nationalister tyckte bättre om Östtyskland än Västtyskland. De var antikapitalister. Sven Olof Lindholm skapade SSS, Svensk Socialistisk Samling. På äldre dagar blev han medlem i det svenska kommunistpartiet och togs väl emot. Jag har några gånger postat DDRs nationalsång på engelska och känner igen det gamla Sverige i landet.

  Jag växte upp under sossarna och minns hur samhället var på den tiden. Vi skolades i idrotter och disciplin. Jag tog simmagistern i unga år och lärde mig att skjuta och segla. Allt var inte fel, men det var ett samhälle sossarna vill glömma i vår tid. Vi var som sovjetiska pionjärer eller tyska Hitlerjugend. Jag har träffat folk från båda grupperna.

  Jag har en mindre hörselskada (mamma drabbades av en farlig sjukdom under graviditeten) och testades långt upp i tonåren och det gick bra. För mig var det ett sätt att lätt lära mig intelligenstest. Det kom till nytta. Nu förstår jag vad som pågick. Mamma drog en vecka över tiden och fick besök av två bastanta fruntimmer som ville kontrollera om hon hade gjort abort.

  Jag har framhållit Rysslands lidanden, men Tysklands ska inte glömmas.

  En indianska från Alaska sade mig att en av hennes förfäder lobotomerades och blev ett kolli. Amerikanarna är inte oskyldiga.

  Videon har just nu mer än 358.000 besökare på ganska kort tid.

 16. mats says:

  Jag tror vi har länkat till Greg Hunter här tidigare. För den som är intresserad så rekommenderar jag helgens intervju med Dave Jenda, diskussioner kring det aktuella läget på andra sidan.

 17. ”Säkert dock är att globalistkortet sitter gömt i rockärmen, inte bara hos alliansen utan kanske också hos SD.”

  Ja, helt säkert! Vad gjorde annars Israels flagga på DS:s valvaka 2014? Å andra sidan kanske partiledningen på den tiden bara var för lätt att kollra bort…

  • Fiskargubben says:

   Carina, som situationen är, så är det klokt att inte tjafsa med Israel. Trump förstår det. Bara Israel tjänar på antisemitismen och jag har länge misstänkt att den är skapad därifrån. Befolkningen ökar när judarna flyttar till israel. En svensk nationalist misstänker jag var rena torpeden.

 18. Fiskargubben says:

  Jag försöker dammsuga utländsk media, utom bloggarna, och hittar ingenting om videon. Svenska von Rosen gav tyskarna det bakvända hakkorset. Det skulle ha gått åt andra hållet. Heil und Sieg förvandlades till Sieg Heil på ett dåligt och kanske ockult sätt.

  Ryssarna skrattar åt vår ÖB. Han apade sig på Pride.

  Eu är olydigt och stödjer Iranavtalet. Det är oklart om Nord Stream två också får skydd.

  ”The statute will forbid European businesses from complying with the US sanctions, nullifying any foreign court rulings against them and allowing them to recover damages from the penalties.”

  https://sputniknews.com/business/201808061066987136-eu-block-iran-sanctions/

  En komet två gånger större än Jupiter kommer närmare jorden imorgon. Vi klarar oss, men vi kan råka ut för elektromagnetism. Swedenborg säger att kometer är dåliga tecken.

  Två mycket långa broar kanske byggs. En från Ryssland till Japan och en från Kina till Taiwan. Bron till krimska Kertj är Europas längsta och byggdes trots sanktioner och bottenförhållanden tyskarna inte klarade av. Ingenjörskonsten har gått framåt i vår tid. Det har talats om en bro eller en tunnel från Ryssland till Alaska, men ännu har ingenting hänt.

  Norra Kina drabbas av torkan. Det börjar se apokalyptiskt ut. Hur blir det med maten? Japan lider också och kanske Nordkorea.

 19. Fiskargubben says:

  Några forskare kritiserar videon. Det är som om en känd musiker skulle kritisera en amatör. Samtidens journalister utger sig inte för att vara forskare, men gjorde bra ifrån sig. Harrysson verkar hänga på de andra forskarna, men hans artiklar är bakom en betalvägg.

  Ukraina stänger tåglinjen till och från Moskva. Det är landets enda lönsamma tåglinje. Det kanske är ett försök att stoppa utvandringen och göra det svårt för de som redan arbetar i Ryssland. Kharkov, Lvov och några andra städer fungerar som om Kiev inte längre regerar. Jag antar att oligarkerna vill ha egna små kungadömen. Landet är i upplösning. Ett europeiskt land är på väg att gå under och vår media behagar inte rapportera det.

  En svensk flygplatschef utnyttjades av den ukrainska underrättelsetjänsten. Hans artikel är så full av fel att jag inte orkar räkna upp dem. Det som är sant är att en rysk och en ukrainsk soldat dog i en eldstrid. Jag vet inte vem som sköt först, men misstänker ukrainaren. Ryska soldater var under stränga order. Båda begravdes med militära hedersbetygelser.

  International Court of Justice i Haag avvisade Ukrainas anklagelser om rysk aggression och vägrade också att uttala sig om Krim förra året. Jag har inte sett det rapporterat i Sverige.

  Attacken på Maduro ifrågasätts, men en av drönarna fångades i en video. Alex Jones portas av fyra stora nätjättar. Twitter blockerar Ron Paul. antiwar.com råkar också illa ut. Instagram censurerar Tommy Robinsson. Trumps stjärna i Kalifornien tas bort. Kontraproduktivt alltihop. Kina slutar köpa massor av amerikansk olja.

  En intressant video cirkulerar på Internet. Ett litet barn säger att Jesus nu kommer tillbaka. Bibeln säger att Abba betyder Fader, men det kan inte flickan veta. Jag tänker som barnet, eftersom jag också har fått förvarningar.

  Child prophesying Jesus (The King) is coming

 20. Att banden med nazisterna enbart gällde Sverige men inte dom andra nordiska länderna stämmer inte riktigt. Finland hade ett uppenbart samarbete med nazisterna, det hade också Norge med Quisling regeringen, Frankrike hade med Vichy regeringen samarbete nazisterna.
  Dom flesta länder inom europa däribland Sverige hade samarbete med nazisterna. Belgien hade samarbete med nazisterna. Dom flesta hade också en opposition mot nazisterna. Många länder förtjänade på nazisterna, bland dem Sverige

 21. Fiskargubben says:

  Våra gamla makthavare motarbetar sig själva. Att censurera Alex Jones och andra bara stärker motståndet. Jag har börjat förstå att Ryssland vill att sanktionerna ska vara kvar. Landet är på väg att få en helt ny ekonomi och det gäller inte bara jordbruket. Alt utom bananer och citrusfrukter kan produceras i tillräcklig mängd. Det är rena Uppenbarelseboken när det gäller det Babylon som styr oss.

  Aras Bacho, a Syrian refugee living in Austria, has suggested in an open letter published in the daily newspaper OE24 that ordinary Austrians and Germans should participate in the integration process of migrants. According to him, integration requires ”both sides to work,” meaning that Germans and Austrians should take refugees into their homes, as well as to live and go out with them.

  Bacho believes that Germans and Austrians should pay voluntary donations to be truly humane. He goes on to cite Jesus from the Bible to underscore his point.

  https://sputniknews.com/europe/201808061066991376-migrant-germans-homes-money/

  A majority of Swedes aged 16-25 are skeptical about the traditional format of democratic governance and instead support the notion that the country should be ruled by a team of experts rather than politicians, a new survey by company Kairos Future has indicated.

  Furthermore, a quarter of those aged 16-25 consider it a good idea to let a ”lone strong leader rule with no regard for parliament or elections.” A majority of people in the same age group, 51 percent, believe that voting in general elections shouldn’t be considered a right for those who ”don’t know anything about politics.”

  https://sputniknews.com/europe/201808081067035349-sweden-young-people-democracy/

  • Ryssland förstärker alltmer sin självförsörjning på alla områden som en logisk följd av sanktionerna. Svårt i början men landets ledning lär sig efterhand. Den ryska centralbanken har efter frigörandet från den rothschildska bankhegemonin taget nästa steg i utvecklingen. Jag har sett en uppgift att den sålt ut ‘alla’ amerikanska värdepapper till en summa av 95 miljarder dollar, sannolikt tillräckligt för att sätta press på dollarräntorna. Istället har man köpt mycket guld för att förstärka sin egen guldsäkrade valuta.
   Den svenska guldreserven befinner sig utomlands, i händena på de angloamerikanska bankoligarkerna, troligen som säkerhet för våra lån genom BIS. Vi lär därför aldrig få hem den. Den svenska nationens ekonomi är på gränsen till kollaps genom den stora upplåningen inom landsting och kommuner samt inom privatsektorn. Handlingsfriheten minskar alltmer och snart är Sverige inte enbart självpåtagen politisk lydstat till FN/EU utan även en påvingad ekonomisk lydstat till nämnda bankoligarker.

   • Eclipse says:

    P1 har idag haft ett program där lyssnare fick ringa in till en panel (med bland andra Stig Fredriksson och en kvinnlig forskare) och ställa frågor om Ryssland. Spridda uppgifter:

    Den ryska ekonomin går dåligt. Man satsar inte på skolan, och bara de besuttna kan erbjuda sina barn högre utbildning. Mutor och korruption. Tänk att de aldrig kan erkänna att idrottsfusket är statligt sanktionerat. Som i alla andra sammanhang där ryska myndigheter anklagas skyller de allt på utländska konspirationer. En lyssnare som besökt landet ofta sade att de är duktiga på självförsörjning, vilket t ex består i att folket som saknar elektricitet konserverar maten och därmed klarar sig utan kylskåp. Han hade aldrig sett så mycket rysk jordbruksmark i träda som nu. Ryssarna har en positiv bild av Sverige. Det undrades var den bilden kommer ifrån, då ryska ledare är spydiga mot Sverige och skickar verbala järnspett. Kanske Internet, som ju är väl spritt i landet påverkar sverigebilden positivt? Stig Fredriksson var positiv till att idrott var o ligatoriskt även på universitetsutbildningarna, kanske något för oss att ta efter? Översättning av Gunnar Ekelöf kommer i dagarna, delfinansierad av svenska kulturkonsulatet (eller vad det nu heter). Inte bara Karlsson på taket och deckare översätts till ryska. Och det sedvanliga om rysk aggression, man bryter mot avtal. Att de gamla sovjetrepublikerna gick med i NATO när de blev självständiga berodde ju på att de ville det, skulle NATO då ha sagt nej?

    Det var någon som ringde in som var lite positiv och efterlyste en mer nyanserad bild av Ryssland, men han hade lite svårt att uttrycka sig verbalt och så började telefonlinjen spraka.

    • Fiskargubben says:

     Stig Fredriksson är en känd russofob och fick på nöten av en öststatsforskare för nåt år sen. Ryssland odlar upp mark som har legat i träda och mycket mer kan göras och kommer att göras. Landet är världens största veteexportör numera. Det ryska folket känner av sanktionerna, men de styr också Ryssland åt ett helt annat håll. Nya industrier byggs på löpande band. Den processen kommer att pågå i flera år, men man ser redan nu resultat. Ryssland producerar inte långa elkablar, såvitt jag vet, men det blir det säkert ändring på. De senaste amerikanska sanktionerna kommer att kontras. Om inte annat, så med mer samarbete med Kina. Xi utnämnde Putin till Kinas vän. Världen skapas om.

 22. Martin T says:

  Apropå rubriken till denna krönika; nej, man kan inte springa ifrån vare sig spöken eller sanningen. Sanningen hinner alltid ikapp till slut.

  Man kan i och för sig försvåra och fördröja att sanningen kommer fram och lögnerna avslöjas om man som sionisterna inom NWO äger och kontrollera alla media, filmindustri samt de flesta regeringar i väst och FN, EU…

  Tack och lov kommer raskt allt flera alternativ till det förljugna MSM. En orädd och välinformerad sanningssägare är ”Fria sidor”, där uppdateras sidan dagligen med oftast mycket intressant information. Jag kan rekommendera den starkt!

  Här är två bra artiklar;

  http://friasidor.is/87-arig-kvinna-undrar-var-agde-mordet-pa-de-6-miljoner-judarna-rum/

  http://friasidor.is/attacken-mot-var-yttrandefrihet/

 23. S Eriksson says:

  Jorden kommer nog att erkännas som rund vad det lider.

  • maria says:

   ”Jorden kommer nog att erkännas som rund vad det lider.”

   Det är erkänt ‘i vissa kretsar’ sen länge, liksom att vattnet stiger upp till himlen igen. Men detta visste vi ju redan, vi kan ju se det med blotta ögat.

   ”Han spänner ut nordanrymden över det tomma och hänger upp jorden på intet” Job 26:7
   ”jordens rund Jes.40:22
   ”likasom regnet och snön faller från himmelen och icke ”vänder tillbaka dit igen”, förrän det har vattnat jorden Jes.55:10

   • peterkrabbe says:

    Citat om nordanrymden låter faktiskt som en mycket tidig beskrivning av HAARP…

    • maria says:

     ”Vad som har varit är vad som kommer att vara, och vad som har hänt är vad som kommer att hända; intet nytt sker under solen.
     Inträffar något varom man ville säga: »Se, detta är nytt», så har detsamma ändå skett redan förut, i gamla tider, som voro före oss. Pred.1:9-10

    • maria says:

     Hej Peter!
     Glömde tillägga att om nu ‘HAARP’ avvecklas så står ju faktiskt både nordanrymden samt jordens rund kvar, likaså förändrar det inte regnets el övriga naturliga cyklar. M.v.h maria

   • Fiskargubben says:

    Maria, på antikens tid förstod folk att jorden är rund, det vittnade grekerna om. Det är bra att du påminner om Bibeln. Jag tror att den är på väg tillbaka i vår tid, men på ett oväntat sätt. Många är hungriga och behöver matas. Den hungersnöd vi har i världen handlar inte bara om bröd.

    • maria says:

     Hej Fiskargubben!
     Ingen människa kan av ‘eget’ förstånd förstå att jorden är rund, men att grekerna ‘förstod’ det beror på att de också hade Bibeln. All kunskap hur avancerad eller ‘ny’ den än tycks vara bygger enbart på en grund som fanns innan. Vi säger att vi’ upptäckt’ kromoser och gener.
     Bibeln beskriver ett genetiskt förlopp inte utvändiga ‘krig’. Moses t.ex har en ‘stav i handen
     som innehåller en ‘orm’. En hand är något som håller något för att sen överlämna den i en annan hand, i detta fall en genetisk överföring. Man kan se på fina 3D bilder hur DNA är både fläckat och ihoprullat som en riktig orm. Denna ‘stav’ (från familjet-räden) med sina vita ‘ränder’ är också den som -genetiskt korrekt- får getterna att frambringa olika färger och mönster(Gen.30:37-39)
     Simpel grundläggande kunskap mitt framför våra ögon. På samma sätt beskriver ‘Noahs’ ark en genetisk förändring, De gick ‘orena’ in i arken men gick ur den ‘efter sina familjer’. En dag för Herren är tusen år också under ‘Noahs’ tid. (Kvantumfysiken bekräftar att det egentligen inte existerar någon tid)

     Studerar man egyptiska heroglypher, hebreisk antik bildskrift och är något sånär hemma på (man behöver ej var proffs för detta) genetiska symboler ser man att egyptierna hade kunskap om genetisk manipulation varför den officiella bilden av att de var ‘soldyrkare’ också är en illa dold lögn. När äggcellen blir befruktad ser det precis ut som ‘en sol’, dessa symboler kan man se lite varstans, ofta med ett ansikte inuti och det är ju precis vad som kommer att uppstå efter befruktningen; ett ‘ansikte inuti ägget’. Det står att de lämnade Egypten på ‘natten’ , det hebreiska ordet anger att det betyder en ‘spiral’. Så lämnade vi också våra förfäder, via en DNA-spiral. Det finns en anledning att ‘Genesis’ heter ‘Genesis’ på engelska.

     Du har helt rätt hungersnöden som finns idag handlar verkligen inte om ‘bara bröd’. Det finns också en anledning till att denna kunskap (som är betydligt mer avancerad än ovanstående exempel) har tystats ned och ‘kristendomen’ urholkats till någon slags saga som duger till att berätta på söndagsskolor. Det kan helt enkelt inte bli någon NWO om inte folket först blivit hjärntvättade med alternativa sanningar. Men den tiden är snart förbi och sanningen kommer att komma fram, steg för steg.

     Enligt Bibeln är månen satt för att ge signal och upplysning om ‘tid’ inte för att lysa upp jorden med naturligt ljus vilket alla kan se att den inte kan. Det står att när tiden är slut så kommer månen inte mer att skina, den har då så att säga fullgjort sin uppgift som ‘klocka’ och timvisare. Enligt vetenskapen lämnar månen jordens bana allt snabbare för varje år så man kan säga att ‘tiden rinner ut’.

     Fortsatt trevlig helg! Med vänlig hälsning maria

     • Fiskargubben says:

      Det där är bra, Maria. Jag glädjer mig när jag undervisas. Du bidrar med viktiga språkkunskaper och för mig ny information. Hur mycket göms i Ordet? Hur mycket som helst.

      • maria says:

       Godkväll Fiskaregubben,

       Ordet är outtömligt och uppenbarar bara mer och mer beroende på vad Han öppnar ögonen för men klart är att många av världens lögner kommer att uppenbaras allteftersom tiden fortskrider.

       Skickar två bilder som visar exempel på hur grekisk ‘konst’ uppvisar kunskap om cellen och genmanipulation(hybrider djur/människa) samt en lättfattlig bild av hur cellens ribosomer ser ut. Dessa symboler av ribosomer är alltid avbildade tillsammans med Dionysis, ‘fruktbarhetsguden’. Han kallas också ‘vinets gud’ och det kan ju verka oförargligt om man inte visste att kvinnans ovarier (behållare för äggreserven) ser ut precis som vindruvor.
       Book of Jasher 4:18 (den redliges bok) säger att ‘under Noa’s tid lärde ut kunskapen om hur man blandar olika arter med varandra för att provocera Herren’
       Jesus säger att ‘det skall vara som på Noas tid’ .
       Genesis 6 säger att ‘allt kött vara korrupt’ (orent/blandat/falskt)
       Förekommer det genmanipulation idag?

       Varje art skall ‘utgjuta’ blod (DNA) endast efter sin specifika art Hästar skall utgjuta hästblod, hundar skall utgjuta hundblod osv.
       ”den som utgjuter människoblod, hans blod skall av människor bliva utgjutet Gen.9:6

       Ribosomer

       Dionysis/hybrider
       https://media.gettyimages.com/photos/scene-from-ancient-greek-vase-with-dionysus-in-a-vineyard-surrounded-picture-id102106312

 24. Mjölner says:

  I SR:s riksnyheter kl 08.00 samt TV4:s nyheter f.m. serverades en fet lögn. USA skall införa nya sanktioner mot Ryssland med motivering att ryssarna låg bakom förgiftningen av paret Skripal. Giftet som användes var Novichock, samma gift som av misstag dödade en oskyldig kvinna vid ett senare tillfälle. -Det är till att vara välinformerad !

  För det första, nervgiftet Novichock anses av experter vara ytters giftigt och leder till döden om man kommer i kontakt med det. Paret Skripal klarade sig vad vi vet utan allvarliga men.

  För det andra, det är enligt den information som blivit offentlig nästan säkert att Skripal:s inte blev
  utsatta för Novichock utan någon betydligt snällare substans.
  .
  För det tredje, varför skall USA införa sanktioner, det var väl i England skripalaffären ägde rum?
  Hur orkar man fortsätta servera dessa lögner. Man har nu kommit så långt att det finns fler än två
  ”sanningar” i flera versioner av samma lögn. Fler kommer säkert efter hand.

  • Mjölner says:

   Nu har min kommentar stått på granskning sedan kl.16.15 i går. Om den inte godkänns skulle jag uppskatta att den tas bort från min kommentarsruta.

   • peterkrabbe says:

    Jag har sedan igår kväll haft störningar på internetuppkopplingen på grund av årets första och tidernas värsta åskväder, vars blixtar gjort hela natthimlen till ett rent fyrverkeri.
    Oavsett det bör alla förstå att jag driver min blogg helt ideellt vid sidan om ett heltidsarbete. Jag har också ett privatliv. Jag är 75 år. Det är inte många i det här landet som ger så mycket av sin egen tid för att informera och upplysa det svenska folket om en verklighet som de ändå har ytterligt svårt att förstå och vilja att förändra. Det är sannolikt att jag slutar skriva efter valet, så uppskatta istället bloggen så länge som den finns kvar. Ingenting varar i evighet.

    • Fiskargubben says:

     Peter, minst en överansträngd bloggare anlitar andra moderatorer. Flera av dem är kvinnor och de kan ju göra flera saker på en gång. Det kan inte jag. Du kanske kan koncentrera dig på att skriva krönikor.

     Jag hoppas att du håller ut, men det är ditt beslut. Själv kämpar jag på så gott jag kan, men en blogg vill jag inte ha. Jag struntar också i facebook och allt vad det heter.

     För övrigt kan jag meddela att Forum för levande historia kritiserar videon Ett folk, ett parti. Sossarna ska skyddas, det har utgått en ukas (generalklausul) om det. Vi lär oss mer om hur maktapparaten ser ut.

    • Martin T says:

     Peter, får citera Fiskargubben under; hoppas du håller ut! Du driver en fantastisk blogg. Jag vill påstå att du har den bästa bloggen av alla liknande helt enkelt för att här finns inga tabubelagda ämnen.

     Jag driver ingen blogg, men jobbar allt jag hinner med att bilda opinion, diskutera och påverka – alla och alltid!
     Jag har upptäckt att det vid nya bekantskaper utan att vara expert så kan man inom max 3 minuter komma in på ämnen som vi diskuterar här om NWO, Fake News med mera.

     Jag har ännu inte blivit ovän med någon i mina diskussioner – tvärtom har många uttryckt tacksamhet över att bli informerade – plötsligt får dom ju verkligheten att gå ihop!
     Vi ska vara klara över att väldigt många/de flesta märker och känner att något inte stämmer med MSM’s och politikernas förljugna propaganda, man känner en oro inom sig över en utveckling av samhället och världen som man känner som hotfull och olycksbådande.

     Jag tror inte jag med kanske något decennium kvar att leva och med barn och barnbarn skulle kunna luta mig tillbaka och sluta engagera mig för vår sak och för att väcka och upplysa människorna i vårt land om vad som EGENTLIGEN händer och VARFÖR, samt vilka som bär ANSVARET.
     Jag tror heller inte du skulle klara att avsluta ditt engagemang Peter, inte helt och hållet. Jag förstår att det kräver mycken tid och engagemang av dig att driva denna fantastiska blogg, men hoppas att du orkar och känner motivation för att fortsätta!

     • peterkrabbe says:

      Tack Martin, avgörande för mig blir valet, här i september och senare i höst den amerikanska kongressen. Med det facit i handen kan man se om det är lönt att kämpa vidare för en förändring eller inte. En samlingsregering runt Centern/Mp innebär Sveriges undergång, ekonomiskt och socialt. Fyra år räcker för att knäcka Sverige, räknat från den plattform vi nu befinner oss på. Sverige är ett lydrike under USA. En förändring i USA kan därför rycka undan mattan under en svensk regering, oavsett vilken. Bara Trump kan åstadkomma detta, i nuläget är det inte helt klarlagt om han vill det eller inte.

      Det som är mest skrämmande idag är att samma kategori människor som under de senaste hundra åren orsakat närmare 100 miljoner oskyldiga människors död, är desamma som fortfarande vägrar släppa greppet om sina ondskefulla planer, nu på tröskeln till fullbordat herravälde. Respekten för människors liv är obefintlig i detta religionskrig, som bara accepterar en enda vinnare. Vad vi kan lära oss av historien är att, trots att vi tror oss leva i en civiliserad värld, finns det ingen gräns för dessa människors ondska. Att moralen i en högre civilisation innebär ett skydd, trodde man i början av 1900-talet också. De som var med då tror det inte längre.

      • Martin T says:

       Som vanligt en beskrivning på pricken. Jag har ingen annan uppfattning än dig på någon punkt om ansvarsfrågan och historiebeskrivningen. Man skräms av den oerhörda ondska och likgiltighet för människoliv som dessa sionister besitter och utövar!

       Störst förakt känner man för Reinfeldt, Lööf mfl hjärntvättade robotar (ibland tror man att AI-humanoider redan existerar när man ser och hör dem!), som säljer ut sina folk och sina nationer för silverpenningar…

       Men – ett uppvaknande i väst har börjat, huruvida det finns hopp för Sverige är tveksamt som du säger, men gamla östEuropa håller stånd, Kina, Asien och Ryssland blir svåra nötter för sionisterna att knäcka, eller är de redan infiltrerade i sann sionist-anda, dvs ha folk i alla lag?

       Kommer någon ”visselblåsare” att dyka upp ur sionistlägret, eller dödas de direkt vid misstanke?

       Hursomhelst, att för egen del och mina barns del leva ett liv utan hopp för framtiden känns föga tilltalande.

       • Alicia Lind says:

        Martin, sionisterna drar i maktens trådar också i det av ”nationalister” styrda Polen. Eftersom de har anpassat sin strategi till förhållandena i landet, ter det sig från svenskt perspektiv helt naturligt att utan konvulsioner svälja den polska marionettregeringens ”patriotiska” retorik.
        Polens regering är de facto mindre pro-polsk nu än vad den var under proletariatets diktatur, och det lär inom kort bli något slags urladdning i landet: ett polsk Maidan eller bara en ekonomisk krasch. Det som fördunklar ens förmåga att få grepp om vilka krafter som agerar i bakgrunden är att den polska åsiktskorridoren blivit betydligt bredare än den svenska. Det finns dessvärre ett lömskt syfte med denna frihet.

      • ragnhild says:

       Da dere; Peter, Martin og alle andre: … introduserer jeg dette. Genocide fattet beslutning, når det passer slik, og med FN-organisasjon tillatelse. Årstall 1988. Men utført i praksis mange år før som jeg forstår det. Slik ser jeg Nord-Korea bombingen og flere insidenter med som gode nok eksempler. Maos 17 millioner drepte blir omtalt av Rockefeller/Rotschild som en succé.

       Vi har ingen regjering.
       Old people are useless eaters; Kissinger
       Verdens befolkning må reduseres 50%(mener de uendelig onde) hvis ondskap ingen grenser har. Genocide-fokus er på spesifikke befolkningsgrupper, og med fokus på U-land*. Vesten vesten trenger disse lands unike mineraler.

       Genocide-metoder, alt fra direkte angrep på land til mer sofistikerte. eksemplene er mange.
       Vacciner tatt vil aktiviseres via strålemetoder.
       Chemtrailing, obs. foregår faktisk over hele verden = forgiftning av luft, vann og jord.

       Kan flere lytte til dette. Det KAN ikke avvises, og nå er det tid for å trå til direkte, vi har nok alt lenge latt alvorligheten av hva som maner seg fram komme disse onde menneskene tilgode.

       Ikke slipp oss Peter Krabbe, vi trenger deg. Men hva gjør du og vi alle, når vi innser at politikerstanden jobber for drapsmenn som driver folkemord/genocid, akkurat nå i Jemen. Hva gjør vi, når vi innser at kanskje går i-landene stort sett fri, men at vi samtidig skuer at u-landsbefolkningen gis ringe sjanse til utvikling, det er lettere å la dem dø. Akkurat DET skulle vi alle skamme oss over; mang en alternativ bloggs kommentatorer gjentar og gjentar sin egen tarvelige utspill om at eks. afrikanere aldri vil komme seg på fóte fordi de er mer ell. mindre imbesile.

       Ja Peter, gir du opp, så gir jeg opp med. Norge har like så korrupte politikere som dere. Sagt det før, og det stemmer. Vår servilitet overfor gansterne får meg iblant til å lure på om det er godt ment, at vi som gisler kanskje kommer litt bedre ut. Men det er nok ikke våre politikeres tankegang, vi utgjør bare en basestasjon til praktisk bruk østover.

       Med andre ord. Valget deres i Sverige blir og er en prøvestein også for Norge!

       Jeg HAR ikke fullført/lyttet til hele Tavares innspill. Hun er en researcher av rang, og er nok også eksponent for flere som ikke vil stå fram med navn og sin kunnskap, hun har gravt i dokumenter på egenhånd i offentlige arkiver …. ikke sett hennes til side, hun er unik.

       Eks. på forbrytelse er Californiabrannene i hennes stat. Rockefeller og Rotschild har et prosjekt: Folk skal bort, staten California skal gjennomgå fornyelse, flytte tilbake blir forbudt, smartcities skal overta, overvåkingssamfunnet likeså.

       Jeg fortsetter lytte til henne en annen dag; det koster – dette marerittet..

       Take care; be aware.

       Lenke: om den blir feil, se svar (D.T. brøt inn da jeg lyttet til en som fortalte en sannhet om oljen, og Rockefellers inntjening av bl.a. transporten av den på 1800-tallet, det var nå vel han som monopoliserte også jernbaneutviklingen i USA)

       • ragnhild says:

        Via D.Tavares nettside: stopthecrime.net

        Merkelig er det at nettsiden blir tillatt på youtube (enn så lenge). Akkurat dette skulle kanskje tas ned av pc-kyndige for bevaring.

        • ragnhild says:

         Når youtube-tekst (engelsk her) kommer til, så regne med feil oversettelse. Merker meg at Bilderberg blir her til ”berg”, warfare til war-care ol. Takk Peter for at du tok dette inn. Du er like modig som meg, he,he – jeg spurte jo ikke om lov engang. Men det er rart med det; og nå kan man forstå mennesker som har kjempet for sitt land opp igjennom tidene, og for annet verdifullt.

         Jeg skrev at Mao sitt styre tok liv av 17-millioner mennesker. Det var galt. Vet dere:
         Det var 78 (sytteåtte) MILLIONER. Fantastisk sa David (RIH) Rockefeller. Videre mente han at som et resultat så var det kinesiske politiske styre og deres samfunns-model blitt mye mer effektivt. Han var inntil han døde i fjor(?) direktør for Council on Foreign Affairs (CFR).

         Her er sannelig mye å ta tak i, jeg forstår ikke alt – det er jo ikke til å forstå, dette med treaty kontra den reelle konvensjonen m.m. . Og, DET at US-lov står over nasjoners lov …

         Det gir mot å vite; men kroppen reagerer autonomt, den lever sitt liv uavhengig av evnt. mot. Så får det bare være. Det koster å engasjere seg. Helst la være? På vegne av ondskap utført, med 100 millioner døde? 78 + 22 millioner på ca. 100 år, så forplikter en å bry seg. Halvering av menneskeheten Kissingers ønske? De er på god vei, det ser vi ved hva de har beredt oss.

         Våre skuespillere av noen politikere, MÅ være kokt i microbølger

         Dette er ikke normale mennesker, en mutasjon som umerkelig går i arv. Hvordan kan ellers David Rockefeller uttale seg som han gjør, ref. også Kissinger om Mao sitt styre. OG; ref. norske Gro Harlem Brundtland (ref. svensk jord), hvordan kunne hun stå for noe så forferdelig.

         Kanskje på tide å lese bibelen – mellom linjene. Kristendommen død var et delmål, jeg mistenker sterkt av HEF var deres organisasjon i vesten. Om medlemmene visste det tror jeg ikke. Dekadensen gjorde sitt parallelt, Multikulturen tar seg av resten. Vi skulle kunne utviklet vårt samfunn på så mye bedre vis. Men oligarkene ville rasering/RASERING.

         Det hele handler om Psykopati slik som psykologene definerer tilkortkommenheten – ondskaper lurker deri. PC går på reservestrøm, skynde meg. Takk Peter Krabbe, du er unik.

         • ragnhild says:

          Gro H.B. har svensk mor. Her over ble det til ”jord”. Ble litt vel feil. Takk for meg. Anbefaler nettsiden – her er mye, den er oppdatert. For flere år siden var hun (medhjelper; hennes ektemann), utrolig aktivitet – de var tidligere i bygningsbransjen, det var sannsynligvis der dette pågående prostestarbeidet startet, mye innsikt både å se og finne der. Jeg ser til å med i boligbyggeselskaper i dag at de i årenes løp ga blaffen i de som skulle ta leiligheter i bruk. Null kontroll, klistret som de satt på sine kontorer – befaring HVORFOR DET DÅ! La humla suse opplegg. Slikt setter jeg begrepet KORRUPSJON på tilstanden som rådde, en kultur heller ikke ukjent idag, til tross for regelrytteri.

      • Det ser inte så ljust ut för Sverige enligt Deagels prognos för 2025 heller…
       http://www.deagel.com/country/forecast.aspx?pag=2&sort=GDP&ord=DESC
       (Läs den lila texten under tabellerna!)

    • Sture says:

     @ Peter,
     jag är tillbaka nu efter en längre tids hälsoarbete i u-land och tar mig just igenom alla kommentarer. Jag förstår din belastning men kan bara säga att det finns absolut ingen bättre blogg än denna. Det verkligt speciella med den är att den inte värjer för några fakta utan på ett ärligt och modigt sätt diskuterar våra tids och alla tiders allra viktigaste frågor. Det finns andra bloggar som gör mycket nytta, t. ex. men som står och stampar på samma fläck. Här rullas allting upp och vi kommer hela tiden framåt.
     I höst kommer Trump att vinna en en jordskredsseger, vilket ger honom mycket större möjligheter att genomföra sin politik. Detta val kommer att ha samma karaktär som 2016 – demokraterna kommer naturligtvis att fuska i stor utsträckning. Men i och med att olika ”polls” kommer att visa på en ganska jämn ställning (republikanerna kommer inte i korrekt utsträckning att uppge vilka de röstar på – på grund av skamfaktorn) så kommer inte valfusket att räcka till. MSM-journalisterna kommer återigen att bli dragna vid näsan.
     Jag hoppas verkligen att denna blogg fortsätter – det finns inget viktigare i hela Sverige.

     • peterkrabbe says:

      Tack Sture för din uppskattning! Den värmer. Men om inte valet ger några tecken som kan ligga som grund för åtminstone lite optimism, blir det tungt att arbeta vidare i ett nytt fyraårsperspektiv. Jag håller i alla fall dörren öppen tills dess, så får vi se sedan. Åter igen tack!

      • Sture says:

       @ Peter,
       du behöver inte ha ett fyraårsperspektiv. Om USA ändrar sig (vilket de gör) så kommer detta att dra med sig hela världen. USA är lokomotivet. Alla partier kommer att ändra sig och du behöver inte ha perspektivet på det nya valet om fyra år – dina insatser på historievetenskapen och religionsvetenskapen räcker långt. De är enorma.

 25. Martin T says:

  Läste detta idag och blev oerhört glad. Det visar tydligt att sionist-globalisterna är skakade ända upp i toppen av hur snett deras NWO-bygge håller på att gå när västvärlden börjar vakna till slut.

  Mycket hoppfullt!

  http://www.friatider.se/rotschild-orolig-f-r-v-rldsordningen

   • Martin T says:

    Absolut !

   • Den djupa staten (läs…Rothschild med svans) har lyckats sänka ett land (USA) och nu återstår 2 Kina och Ryssland, och de kommer att lyckas med det också. Sanningen är att centralbankerna och deras lydbanker styr med hjälp av utlåning och ingenting annat. Så länge de har den makten kan INGEN göra någonting åt detta att – allt är skuld, skuld, skuld och ingenting annat.

    • Peter Krabbe du kanske kan forska i vilka som ligger bakom BRICS? Jag vet redan svaret det är Rothschild där också! Vilka ligger bakom Kinesiska revolutionen och senare Deng med anhang. Varför har Kina en centralbank, likaså Ryssland. All makt kommer från penningen och ingenting annat, inga ideologier de är bara medel till makt. Ej heller det krigsindustriella komplex som Eisenhower varnade för osv. osv.

     • Ursäkta om jag blir lite långrandig och tjatig. Men kan inte låta bli att dela denna video som berättar på ett pedagogiskt sätt hur allt hänger ihop. Och är en ögonöppnare – https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=WqREtbt__O8

      Min kommentar: länken ovan leder till den första delen av sex i en serie som handlar om den verkliga historien bakom 1900-talets händelser och den judiska rollen i denna historia. Den är väldokumenterad, även genom andra källor, och innehåller unikt bildmaterial. Samtidigt är det mycket starka bilder som kan vara upprörande för många, låt oss säga att den definitivt är barnförbjuden. Lika upprörande som bildmaterialet kan det vara att få ta del av en sanning som undanhållits oss i mer än hundra år. Den sanningen återspeglas än idag i vår tillvaro och medvetandet om den och hur vi hanterar den kommer att bli avgörande även för våra barns framtid. Att all kontakt med detta filmmaterial kommer att klassas som antisemitiskt av de styrande i vårt nuvarande samhälle är symptomatiskt och illavarslande. Likväl är det knappast möjligt att gå genom livet utan att ha tagit del av denna kunskap. / Peter Krabbe

      • ragnhild says:

       Lenken til siden er fjernet pr. 12.8.

      • Filmen ät tyvärr nedtagen.

       • peterkrabbe says:

        Nu försöker man ta bort även mina kommentarer angående detta. Vad man inte kan ta bort är mina kunskaper i ämnet, så de får ni ta del av i annan form framöver. Vill man ta bort sanningen så får man ta bort mig också. Hoppas att ni reagerar då…

        • Mo says:

         Det kanske finns säkrare plattformar ? Var det inte Fiskargubben som tog upp detta spörsmål. Det man kan känna oro för är om din och flera andra bloggar blir så obehagliga för makten att de helt enkelt släcks ned. Hoppas att du har säkrat alla dina utmärkta artiklar.

         • peterkrabbe says:

          Absolut! Om bloggen släcks ner så får det bli en bok istället. Men en bok kommer inte i närheten av bloggens spridning, med hittills 850.000 läsare. Kommentarerna är också viktiga som komplement och tillförsel av ny information – bloggen bygger på en dialog med läsarna. En bok blir enkelriktad kommunikation.

        • Loa says:

         JA!

         Varför har 19 länder (Österrike, Belgien, Bosnien och Hercegovina, Kanada, Tjeckiska republiken, Frankrike, Tyskland, Ungern, Israel, Lichtenstein, Litauen, Luxemburg, Holland, Polen, Portugal, Schweiz, Spanien, Rumänien, Ryssland och Grekland) lagar mot historiska undersökningar av händelser under andra världskriget? Totalt har minst 19 länder kriminaliserat historisk forskning. Sverige står på tur.

         • ragnhild says:

          Peter Krabbe. Har du en kommentar til dette. ”kriminalisert historisk forskning”!

          • peterkrabbe says:

           Ragnhild, som vi alla vet tänker man ju i första hand i dessa länder på vad man kallar förnekelse av förintelsen av judar under andra världskriget. Den som blir dömd i exempelvis Tyskland kan påräkna kännbara fängelsestraff för sitt ifrågasättande. Detta är naturligtvis helt absurt. Förklaringen till detta är självfallet att det finns ett omfattande historiskt material som ger goda anledningar att ifrågasätta, kanske inte det faktum att många judar dog under denna fångenskap, men många andra omständigheter i sammanhanget som medvetet snedvridits , exempelvis antalet medvetet mördade människor. Rädda korsets statistik från Nurnbergprocessen är ett exempel som ger en annan bild än den av sionismen hävdade. Omständigheterna i Tyskland under krigets slutfas, då hela Tysklands befolkning led svårt av livsmedelsbrist är ett annat.
           Att kalla människor som opponerar sig mot globalismen för antisemiter är ett grepp som introducerades redan efter kriget, att exempelvis inte kunna påtala och kritisera den sionistiska inblandningen i amerikansk utrikespolitik har lämnat fältet fritt för dessa krafter att driva NWO med hjälp av sammanslutningar som CFR, Bilderberggruppen m.fl. Nestorn i dessa sammanhang, Henry Kissinger är ett exempel på en person som kunnat arbeta i lugn och ro under den legitimitet som en motiverad ”hämnd” för förintelsen inneburit. Hur hade ett fokus på de cirka 13 miljoner tyskar som dog EFTER krigsslutet under 1946 genom de allierades Morganthau Plan istället påverkat världspolitiken under det sena 1900-talet? Om detta talas det inte alls.

 26. Thore Hult says:

  Hej Peter,
  tack för denna jättebra beskrivning.
  Jag har laddat ner dina ord.
  Undrar om jag kan lägga upp detta på min sajt. ”https://folketsmening.blogspot.com/”
  för att få mera spridning och med undertecknat Peter Krabbe?

  Många fler i Sverige, är nu av samma mening.
  Det var lite annorlunda för några år sedan, när Sossarna slängde våra valsedlar i papperskorgen.
  Vi hoppas på ett bra val.

  Jag har mina funderingar på SD i Karlshamn, för jag litar inte på ordföranden, enär han har stora sympatier för USA.
  Han har tydligen inte läst boken ”USA som Världspolis”.
  Och jag tycker att man inom SD är lite ovetande om just denna historia.

  Det är ju en ganska allvarlig situation just nu i Världen, när USA med Trump hotar nästan hela världen.
  På grund av detta så har Kina och Ryssland närmast sig med speciella avtal. Bland annat så bygger Ryssland nu stora gasledningar till Kina.
  Länk https://svenska.yle.fi/artikel/2014/05/21/jattelikt-gasavtal-mellan-ryssland-och-kina

  Och jag tror nästan alla asiatiska länder sluter upp, kanske med Iran också, vem vet.
  Merkel tycks inte vara entusiastisk över att anfalla Ryssland, medan Theresa May är oerhört villig.
  De tre nordiska länderna Norge Finland Sverige hade ett möte om att eventuellt anfalla Ryssland nord ifrån. Medan Danmark inte ville vara med.
  Det är mycket vi vanliga dödliga inte får veta.
  Men det finns kryphål på nätet.
  Sanning?

  Ja vi får väl tänka själva lite.
  Men just detta är det inte många svenskar som undersöker utan tror blint på SVT.
  Och de köpta och privata kanalerna Facebook, Google och Youtube.

  Man får leta enormt efter den rätta sanningen, men så har vi som söker, varandra att förlita oss till.

  Tack ännu en gång Peter,
  Jag läser nästan allt du skriver
  Detta är skrivet av Thore Hult

 27. Fiskargubben says:

  Usas senare sanktioner kan vara allvarligare än vi förstår. Kremls reaktion är faktiskt lite ovanlig. Vrede. Ryssland har 90 dagar på sig att bevisa att kemiska vapen inte används och inga bevis kommer att accepteras. Ryssland förstörde alla såna vapen 2017, men Usa har kvar sina.

  På engelska säger man att de nykonservativa eller den djupa staten alltid ”double down”. Efter flera motgångar, främst Trump, ska makten över Internet stärkas. De stora nätjättarna samarbetar och tystar så många de kan. Sist Nmrs ledare. Jacob Rothschield klagar på Trump och världsekonomin. Mitt motstånd bara förstärks och så tror jag det är med många andra. Censur är kontraproduktivt.

  Iran lider mer än de flesta vet. Valutan är så svag att afganerna flyttar hem igen. Trump är affärsman, men hans förhandlingsmetoder fungerar inte internationellt. Ryssland böjer sig inte. Kina köper iransk olja. Iranierna kommer att slåss till sista man. Bryssel hänger med huvudet, om där finns ett huvud.

  Det kalla krigets balans är puts veck. Vi får ställa in oss på oroliga tider. Jag tror på Trump, men han lovade bara att rädda Usa och det gör han bra, men utrikespolitik har han svårt med. Jag kände mig lugnare efter mötet i Helsingfors och undrar varför det blir så här.

  Ryssland bygger äntligen ett eget Internet. Det betyder att dns servrarna kommer att befinna sig i Ryssland. Jag vet inte ännu vad det betyder för oss. De som använder VKontakte i Europa, de är många, kanske måste ansluta till dessa servrar. Duktigt folk kan säkert förklara hur det ligger till.

  Våra bloggägare behöver förbereda sig. Jag litar inte på worldpress, inte efter att ha upptäckt att vissa namn inte får publiceras. Discus censurerar i efterhand.

 28. Fiskargubben says:

  Sputnik News uppmärksammar dokumentären Ett folk, ett parti, bra, men jag vill ha mer. Den går fort fram på youtube och är en sten i skon för sossarna. Nu påstår de att SD är ett höginkomstparti. Har de inte sett folk på golvet. Arbetare? Det har jag gjort och de var kloka.

  Documentary on Swedish Social Democrats’ Nazi Past Stirs Controversy

  https://sputniknews.com/europe/201808101067094626-sweden-documentary-nazi-past/

 29. pelle3blogg says:

  Kjell holmsten

  intressant inlägg , har du nån länk till ditt påstående om att rothschild ligger bakom brics ? ,,, inget som förundrar mej

 30. Mo says:

  Nu ska Natur och Kultur skicka ut 100 000 böcker om förintelsen till 9:e klasserna i svenska skolor. Vem bestämmer vilka läromedlel som skall användas i undervisningen. Blir inte detta samma partsinlaga som vi alla växt upp med i retur. Udden kommer på nytt att riktas mot tyska folket ? Vi lite äldre som bla följt med Peters blogg förstår ju hur oerhört komplicerade sambanden var under 2:a världskriget där så många blev lidande och där så många skulle behöva ställas till svars.

 31. msandberg2016 says:

  Har en känsla jag vill testa. Är tiden slut? Är vad som återstår en anpassning/acceptering av Jesus som Gud och en potentiell hemfärd? Har detta grymma experiment nått sitt slut?

  • Fiskargubben says:

   Tidsåldern är på väg att ta slut. Detta är tredje dagen. En dag är som tusen år och de döda vittnena ska vakna. Det betyder att de kommer att läsas och förstås igen.

   Läs Marias kommentarer. Det kommer att bli som i Noas dagar. Nånting smög sig på folket (de stora issjöarna började smälta) och drabbade det plötsligt. Den här gången drabbas vi av eld, inte av en flod. Alla vet vad elden gör, men jag tänker främst på att den renar. Vi steriliserade nålar med eld när jag var ung. Stora eldar är också möjliga, förstås. Speciellt i denna tidsålder.

   Inte många såg Herrens himmelfärd. Nu ska han komma tillbaka på samma sätt på skyarna. Alla ska se Honom, men på vilket sätt? Jag tror Han kommer på molnen lite osynligt och sedan överraskar oss.

   Flickans vittnesbörd tolkas som ett tecken på ett kommande uppryckande, men det kan också tolkas som att Herren kommer tillbaka. Hur vi som inte har Herrens perfektion ska kunna besegra döden och flytta till Himlen, det förstår jag inte. Vi går nog dit den vanliga vägen, om vi kommer dit.

   Vi behöver inte kunna allt i Bibeln. Det räcker med tro och bättring. Jag har nog inte alltid rätt, mern jag vet att vi uppmanas att fundera och lära oss mer. Var inte orolig. Läser du Ordet? Om inte, är det klokt att börja med Johannes evangelium. Där möter man kärleken.

   Här ser man tillståndet i världen. Vi behöver gudomlig hjälp, men vi kan börja med oss själva. Tro, bättring och hopp.

   The insane idea in Germany: ”pedophilia normal love”

   http://www.pravdareport.com/society/sex/11-08-2018/141385-pedophilia-0/

 32. Lassekniven says:

  Maria, det är intressant innehåll i dina kommentarer.
  Tid existerar likaväl som avstånd men är ej konstanta (givetvis). Förklaringen är att ljusets hastighet är en universell konstant vars ekvation innehåller både tid och rum samt Einstein E= mc2 samt i den andra att c är den maximala hastigheten, men Einsteins ekvationer är så komplicerade att endast få förstår dem på riktigt. Intressant är att Gud sade ”Varde Ljus” och 300000 år därefter kom ljuset i och med att fotonerna vid expansionen frigjorde sig från gravitationen men 300000 år är 1 sekund för Gud. Just nu läser jag Johannes Uppenbarelsebok och när jag funderar och läser mellan raderna så ser jag vad som hänt, händer och vad som komma skall för oss människor på jorden samt allt i universum. Detta med kuslig precision.

  • Lassekniven says:

   Titta på denna bild som är en föraning.

  • maria says:

   Hej Lassekniven,

   Ang. ‘tiden’ och att du läser Upp. boken just nu;
   Det står att Gud är från evighet ”till” evighet. Det är en upplysning till oss att däremellan existerar tid, säsonger dagar och år. På en klocka är evigheten kl 00:00 och vi är nu någonstans i den senare delen, någonstans mellan 21:00 och 00:00. Alltså den sista ‘kvarten eller sista fjärdedelen av den totala tiden’. ( jmfr den vita hästen i Upp.6 som motsvarar ‘evigheten och Guds Rike’ och att Jesus säger att jag är den förste och den siste, samt att den gröna och sista är döden och dödsriket.
   Det är där vi är nu, i dödsriket. Den tid då människan är andligt död samt tillber ‘döden’. Att människan tillber (blir andligt tillfredställd av) döden idag kan vi se bl.a av att de ena stunden förfasar sig över terror, död och förintelse för att i nästa andetag använda skräckfilmer, thrillers/kriminalserier etc. som underhållning och avslappning. Anden i människan idag kan inte bli tillfredställd utan död i någon form (euthanasia och aborter onämnt)

   ”Vi veta att vi hava övergått från döden till livet…den som icke älskar (och omvänder sig till Gud), han förbliver i döden. 1Joh.3:14
   ” livets Andes lag har i Kristus Jesus gjort mig fri ifrån syndens och dödens lag Rom 8:2
   När Jesus säger till Petrus i Matt.16:18 att inte dödsrikets portar skall kunna stå emot församlingen så betyder det alltså ett andligt utbrytande från detta mörka tillstånd vi är i nu inte någon fysisk död (som Gud endast kallar sömn)

   Att denna tid verkligen är dödsriket, sista fjärdedelen och därmed det sista riket bekräftas av att det hebreiska ordet för dödskuggans dal (Ps.23:4)är ‘gay’ och ‘pride’ vilket ju är ett tidstecken bland andra.

   Uppenbarelseboken beskriver inte bara den sista tiden utan tiden från begynnelsen intill änden. Den ger också en del upplysningar om vad saker betyder i framförallt GT tex. att vatten betyder folk och nationer, det omfattar allt ‘vatten’ såsom ‘floder’ ‘strömmar’ osv.
   Altså på samma sätt som en dag är tusen år i alla sammanhang så är vatten i alla sammanhang folkslag och nationer osv.

   ”Vattnen (floderna, strömmarna, bäckarna osv) som du har sett äro (liknelser av) folk och människoskaror och folkslag och tungomål Upp.17:15

   Ordet för vatten är ‘mayim’ och betyder fördärvad säd (eng. semen) och omnämns direkt i 1Mosebok 1:6 då Han separerar ‘vatten från vatten’, detta är andra dagen i skapelsedagen.1Mos 1:2 (på hebreiska) beskriver en ond värld som är lagd i ruiner där död och sorg härskar. Alltså en redan existerande värld (densamma som under Noas tid). Den världen fanns alltså INTE före dag ett.1Mos.1:1 talar inte om något ‘vatten’ bara om himmel och jord;
   Det hebreiska ordet himmel är ‘Shamayim’ vilket är två ord ihopsatta Shma och mayim.
   Shma betyder att höra och lyda Gud. Shma+mayim blir alltså ‘säden’ som hör och lyder Gud.

   Dag ett – när tiden börjar- svävar Guds Ande över vattnet. Nu finns bara ordet ‘mayim’ där. Inget Shma, ingen som hör och lyder Gud och hela jorden , allt som Gud hade skapat perfekt, är nu fördärvat och Han börjar att av ruinerna skapa om människan igen.

   ”And the LORD God formed man of the dust (rubbish/ashes/ruin) of the ground Gen.2:7

   ”the vessel that he made of clay was marred in the hand of the potter: so he made it again another vessel, as seemed good to the potter to make it. Jer.18:4

   ”Marvel not that I said unto thee, Ye must be born again John 3:7

   m.v.h maria

   • Lassekniven says:

    Maria, hej igen.
    Dina kunskaper och tolkningar påverkar mig (positivt). Vem är du? Är du en budbärare? Jag har ibland funderat över om inte detta liv är i själva verket är ett dödsrike och nästa är livet, the real life, med lugn, harmoni och lycka närheten till Jesus Kristus och lovprisandet till Gud.
    Jag tänker på din diskussion om vatten. Ichthys betyder ju fisk på grekiska 0ch användes som kodord för Jesus Kristus,Guds son, Frälsaren och med den enkla symbolen i form av konturen av en fisk som man ibland kan se som en dekal baktill på bilar. Jag har försökt att hittaen sådan dekal utan att lyckas, men har ej prövat i butiken vid katolska kyrkan. Men sätter man på dekalen så kanske man riskerar att få bilen sönderslagen av islamister och nazister som känner till symbolen men det är nog försvinnande få som gör det.
    Maria, har du någon egen blogg?
    Hälsningar
    Lassekniven

    • maria says:

     Hej igen Lassekniven,
     Jag har ingen blogg, iaf inte f.n
     Välsignad är du om du blir lyft av vad du läser.

     Det står i Joshua 1:8
     ”This book of the Law shall not depart out of thy mouth, but thou shalt meditate therein day and night, that thou mayest observe to do according to all that is written therein, for THEN thou shalt make thy way prosperous, and THEN thou shalt have good success.”

     Det betyder att Guds Ord inte skall lämna ens mun förrän man har bett över och inväntat Guds Andes svar. Jesus säger att vi skall dömas för varje ord på Domens Dag. Alla på Jesus troende måste förstå att Domens Dag börjar den dag man hävdar att man tror på och har tagit emot Jesus Kristus som sin Herre ( för att vara Herre över ens mänskliga men högst begränsade förnuft).
     ‘Då’ skall du ha framgång står det sedan. Med det menas att ha framgång i att förstå skrifterna och att fortsätta vandringen med Honom utan att gå vilse i läror som kan verka hur gudfruktiga som helst men ändå vara falska eller kanske är ‘nästan’ rätt, men med bara ‘nästan’ rätt sedlar kan man inte vare sig köpa eller sälja utan att vara laglös, samt att – genom att lyda Honom – överkomma sin egen ondska.
     Det är därför Jesus inte säger att vi skall stå emot djävulen så att han inte ‘kommer nära’ oss utan Han säger att vi skall stå emot djävulen så att han ‘lämnar oss’, för djävulen är redan i oss.

     Det är bara det jag gör, lyder Josua1:8 *day and night*
     Bara så simpelt är det och bara så simpelt svarar Herren med att dela med
     sig av sin Sanning och det gör Han inte bara för speciella ‘VIP-persons’ utan för
     alla som söker Honom av hela (hela!) sitt hjärta. m.v.h. maria

     ”Draw near to God, and He will draw near to you” James 4:8

   • Fiskargubben says:

    Maria, dina kommentarer inspírerar mig. Du har mycket stora kunskaper. Genetisk forskning kan ha förekommit i forntiden. Det fanns ju batterier, t.ex (se boken Forntidens teknik). Denderatemplet i Egypten bjuder också på överraskningar.

    Jag försöker också hitta det inre Ordet, men vissa språkkunskaper fattas. Jag har hört att de 12 kananeiska stammar som byttes ut hade namn som stod för olika synder (judarna tog upp tolv stenar från Jordanfloden och lade ned tolv andra). Jag vet att vatten står för folk och nationer. Jag väntar en överraskning i det nordamerikanska tvåflodslandet. De förenas och rinner ut i det stora havet. Irak var ett annat tvåflodsland och därifrån kom Abraham. Jag väntar en ny uppenbarelse och det kan inte alla ta emot. Mose kastade Edoms barn, Edoms synder, mot klippan, dvs Herren. Fortsätt att mata oss, Maria. Hungern är stor och Ordet är missförstått.

    Jag fick en gång besök av Herren eller en hög ängel och föll till marken som Daniel och Johannes. Han vände som ett stort slagskepp och visade mig också sin rygg och det oroar mig. Mose fick se Herren på ryggen och han kom inte in i det förlovade landet. Jag har bara ett hopp. Jag fick leda några familjemedlemmar till Herren och Mose ledde ett helt folk. Jag anser mig ha varit en stor skurk innan jag rätade upp mig. Detta vittnesbörd kan åtminstone hjälpa några att tänka över sina gärningar. Jag är dock ännu i tjänst på ett litet sätt. Jag kan vittna och i bönen kommer Herren till mig. Hans kärlek är oändlig. De som inte har känt av Hans närvaro behöver höra det.

    ”Det i särklass vanligaste medeltida sättet att förklara monstrens existens, vilket sanktionerats av de kristna kyrkofäderna under senantiken, var att hänvisa deras uppkomst till Kain, den son till Adam och Eva som skall ha begått världens första mord genom att slå ihjäl sin bror Abel. Gud skall enligt denna uppfattning ha bestraffat Kains ättlingar med deformiteter.

    Enligt en annan hypotes, som dyker upp i en medelhögtysk dikt från andra hälften av 1000-talet, förklarade Gud för Adam vilka örter som var farliga att äta för gravida kvinnor. Adams ättlingar struntade dock i Guds råd, och till följd av dåliga matvanor föddes missbildade barn – monstrens förfäder.”

    https://www.svd.se/kains-deformerade-barn-blev-till-varldens-monster

    • maria says:

     Hej Fiskaregubben,
     Skall om det är möjligt – och om Peter vill publicera det, detta är ju hans sida – förklara lite mer om ‘vattnet’, f.ö jag till vad jag sa ang Jos.1:8 att man måste meditera och acceptera att man inte kan något alls utan Hans ledning. Han äger sitt Ord, vad Han vill visa och tiden när det skall ske. Tyvärr är platsen här något begränsad för att också publicera alla bekräftande bibel verser och hebreiska/grekiska översättningar,vetenskapliga bilder m.m.

     Eftersom ‘vatten’ betyder folk och nationer och vatten på hebreiska är ‘mayim’ som betyder säd, bortkastad fördärvad säd (semen/sperma ) så betyder det att alla ‘floder’ bäckar’ strömmar’ etc är beskrivning av just säd. Människor och djur kommer ju av säd. Talar Herren mycket om blod och säd?
     Detta stämmer också då med att Moses själv är liknelsen av en kromosom stav med sin ‘DNA orm’ i sig. Det står ju som jag sade att de lämnade Egypten via en ‘spiral’ det hebreiska ordet anger en spiral eller ‘spiraltrappa’ en typisk beskrivning av DNA spiralen. De ‘lånade’ också kläder av egypterna och mycket djur var med dem. När vi lämnade våra föräldrar lånade vi också ‘kläder’ av dem, alltså vår hud.
     Bibeln talar om genetisk manipulation. Har vi spår av djurgener i oss idag?

     Namnet Aaron har sitt ursprung i ett ord som betyder ‘befruktning’ så Aron är själva befruktningen och ingen person. ‘Händer’ är ju som jag sa kromosom stavar. Gud säger ju ‘Har inte min hand skapat allt detta’.
     Han har talat ut och befallt stavarna att göra sitt (Hans) jobb.

     IMos2:4 säger Han att detta handlar om generna den dag de skapades:
     ”These are the generations of the heavens and of the earth when they were created, in the day that the LORD God made the earth and the heaven”

     När Aron (befruktningen) lägger ‘händerna’ på tjurens huvud och ‘slaktar den’ så sker det en genetisk överföring, vilket också de hebreiska orden bekräftar. ‘Slakta’ betyder heller inte att döda utan snarare att ‘öppna’ . Moderlivet öppnas alltså för befruktning när kromosomerna kommer in i det. Aron lägger ‘händerna’ på tjurens huvud. Googla på ‘uterus’ och se ‘tjurens huvud’ och hitta samtidigt den omtalade ‘röda kvigan’.
     När ett ägg blir befruktat och börjar dela sig så ser det ut som mandlar och som en rosa blomma, precis som mandelträdets blommor. På Arons stav satte Gud som bevis för oss idag en speciell markör på Y kromosomen (jag älskar ordet ‘gensträvig’ det måste komma från gammal kunskap från Bibeln om att det handlar om gener som strävar!)

     ”När nu Mose dagen därefter gick in i vittnesbördets tält, se, då grönskade Arons stav, som var där för Levi hus, den hade knoppar och utslagna blommor och mogna mandlar. Och Mose bar alla stavarna ut från HERRENS ansikte till alla Israels barn; och de sågo på dem och togo var och en sin stav. Och HERREN sade till Mose; Lägg Arons stav tillbaka framför vittnesbördet, för att den där må förvaras såsom ett tecken för de gensträviga 4Mos.8-10

     This collection of markers has come to be known as the Cohen Modal Hapoltype (CMH) the standard genetic signature of the Jewish priestly family
     http://www.aish.com/ci/sam/48936742.html

     Det är detta ‘mandel träd’ (alla träd är familjeträd och alla ‘stenar’ i Bibeln är DNA, kroppens byggstenar, vilket innebär att alla ‘steningar’ handlar om genetik omskrivet i liknelser, det är därför det ibland står att det finns ‘stenrösen’ kvar än i denna dag. Dom stenrösena är vi. Jesus pratade också om sig själv som ett berg. Många små stenar blir ju ett helt berg, en hel kropp)
     är vad Jeremia får se i Jer.1:11
     ”Och HERRENS ord kom till mig; han sade: »Vad ser du, Jeremia? Jag svarade jag ser en gren av ett mandelträd.
     På samma vis öppnade Jesus förståelsen för skrifterna för de som var andligt blinda. Att personen ser ‘på avstånd’ betyder att han kan se på tidsmässigt avstånd, bakåt i tiden, att träden i GT betyder människor, familjeträd;
     Jesus frågade Ser du något? Han såg då upp och svarade Jag kan urskilja människorna; jag ser dem gå omkring, men de likna träd. Därefter lade han åter händerna på hans ögon, och nu såg han tydligt och var botad (från sin andliga blindhet) och kunde jämväl på långt håll ( bakåt eller framåt i tiden) se allting klart. Mark.8:23-24

     När man förstår detta så kan man också förstå att Noas flod handlar om en reningsprocess från den genetiska manipulationen i Egypten. Det är därför det talas så mkt om rena och orena djur och människor och man förstår varför Herren säger ”edert eget blod (=DNA) vari eder själ är, skall jag utkräva. Jag skall utkräva det av vilket djur det vara må 1Mos 9:5
     och varför vi är renade genom Jesu blod (obefläckat DNA) och genom Hans ‘ränder’. Blod är detsamma som DNA som är kromosomer och kromosomer har ränder. Gud pratar om verkliga saker.

     Att det går in både ‘rena och orena’ i Noas ark (namnet Aron har också en grund i ett ord som är det samma som ark och ‘bröst’, vilket bekräftar den genetiska processen via kromosomer och genetisk överföring via Y kromosomen) har en ganska enkel förklaring. För att ‘avla’ (det är Gud inte människor som gör detta) bort genetiska defekter på en smal avelsbas utan att utesluta de sjuka från att reproducera sig, så behöver man några ‘rena’ och använder dessa för att ‘rena’ de sjuka.
     De gick in i arken orena/defekta och lämnade den ‘rena’ efter sina arter.
     Eftersom vatten fortfarande betyder ‘säd’ så är Noas flod helt enkelt DNA som verkar genom tusentals och åter tusentals år, för en dag är 1000 år också på Noas tid!

     Med allt detta kan man ju fundera på vad blodet på korset är och vad för ‘tecken’ Jesus gjorde med det, för allt han gjorde var berättelser om vad Skrifterna handlar om. Jesus kom via kvinnans säd. Till skillnad från mannens säd XY kromosomen så har kvinnan XX (två kors), Blodet på korset symboliserar helt enkelt Faderns blod på X kromosomen. Den biologiska reningsprocessen är klar. Det visades för Peter genom skynket med djuren i som Gud sänkte ned framför honom och han förstår genast att alla människor nu är genetiskt renade från djurdelen.

     Jesus hade alltså gjort sin genetiska resa genom ‘vattnet och blodet’ för att sedan födas och berätta att allt detta var klart. Det var därför han ‘föddes’ i ett stall, där det fanns både djur och människor och sen tog vägen via Egypten, han måste ju göra den ‘genetiska’ färden för det är ju hans blod som ‘målas på dörrposterna’ i Egypten så att dödsängeln går förbi när den ser blodet.
     F.ö är det inte spädbarn som dödas utan när det står att de dödar Faraos förstfödde så innebär det de som är äldst, den yngst födde är ju den sistfödde. Med andra ord så stoppas en blodslinje (av hybrider) men det är alltså inga barn som dödas..
     Angående uttåget ur Egypten så står det att det var på den 14e dagen i första månaden och att detta är Herrens Påsk som skall firas släkte efter släkte. På den 14e dagen i en 28 dagars period har en kvinna ägglossning. Det hebreiska ordet för ‘påsk’ anger att det är överföring via befruktning. Nu vet vi varför vi har ägg på påskbordet! Och själva ‘påsken’ firar vi ju så att säga bara genom att finnas till och vi förstår att ‘Moses lag’ är den genetiska lagen.

     Mycket mer kan sägas om detta men det finns inte plats. Hoppas detta ger iaf någon kunskap. Herren säger att hela jorden skall vara full av Hans kunskap.
     Nu är det den andliga delen som vi måste fortsätta arbeta med och ‘korsfästa’ vår egen vilja för att bara göra Herrens Vilja. Det är svårare.

     ”Han är den som kom genom vatten och blod, Jesus Kristus, icke med vattnet allenast, utan med vattnet och blodet. Och Anden är den som vittnar, eftersom Anden är sanningen
     1John 5:6

     Det går ju inte att redigera texten så jag hoppas den blir förståelig. M.v.h maria

     • Fiskargubben says:

      Tack, Maria. Peter skrev en krönika om Cayse (jag har börjat stava fel, jag vet) och sedan dess har porten varit öppen på bloggen. Vi har diskuterat Emanuel Swedenborg och Jacob Lorber. Swedenborg förklarade mycket om det inre Ordet.

      Jag ser Jesu blod som Jesu sanningar. Tack för blodet. Det kan också finnas andra betydelser, förstås. Ordet är oändligt. Rudolf Steiner fäste stor vikt vid blodet och bröt med de österländska tankarna i teosofin. Tidningen Der Stürmer rasade mot honom, eftersom han inte kritiserade judar och för att han arbetade på en socialdemokratisk skola. Hans lära om reinkarnationen har jag inte tagit emot, men jag har förstås tänkt.

      Herren klyver Oljeberget i två delar när Han kommer tillbaka. Hur ska vi tyda det? Därifrån har lag utgått. Jag tror att vi kan vänta det oväntade, men Han hintar till några av oss.

      Jag är en ovanlig kristen, jag är swedenborgare, men inte medlem. Swedenborg är sträng när det gäller bättringen. Den är vårt svåraste uppdrag och tar många år. Det sägs att Paulus var i öknen i 14 år efter att ha kommit till tro. Så säger några teologer.

      Vad säger du om 666? Jag ser det som en referens till kung Salomos tunga skatter (guldtalenterna), men det ska ju handla om en människa. Vad heter han? Är han redan här? Jag vågar inte säga att han heter Salomo eller Solomon. Guld associerar också till andra namn. Du ska veta att jag aldrig angriper folkgrupper, men jag kritiserar makthavare och oligarker vilket ursprung de än har. Jag är släkt med halva Europa och vet inte vilket arv jag har, men folkgrupper ska av princip inte angripas.

      En del av vårt Dna kommer från bassilusker eller virus och det har jag undrat över.

      Jag kan berätta att forskarna tar Dna från den ene gamla svenske kungen efter den andre. Vi får inte veta mycket, men jag vet att en vikingakung hade same Dna på faderssidan. Samma Dna kan spåras till Skåne pga trälarna.

      Vad säger du om Esters bok? Den nämner inte Herren och har därför ifrågasatts. Judarna fick hjälp av en utomstående och det kan vara lärdomen. Om jag får höra talas om en kvinnlig profet vid namn Ester i Usa så reagerar jag direkt. Det som kommer att hända i Nordamerika är dock ämnat att hjälpa oss alla. Solen kommer att gå upp i väster, det vet kristna, judar och muslimer. Jag tycker mig se morgonstjärnan.

      Angående de förlorade stammarna. En av dem befolkar Afganistan och Pakistan och överklassen där vet det.

      Jag hoppas att du orkar svara. För mig har du varit ett verkligt lyft. Vi måste poola våra kunskaper för att komma vidare. Tack för länken.

      • maria says:

       Hej igen Fiskargubben,
       Esters bok inleds med frågan om ‘kunnighet att tyda tidstecken’ t.ex att kvinnor inte respekterar män. Är det ett ‘tidstecken’ idag?

       ”konungen frågade de vise som voro kunniga i tidstecknens tydning Est.1:13
       ”ty vad drottningen har gjort skall komma ut bland alla kvinnor, och skall leda till att de förakta sina män Est.1:17

       Nästa stora ‘tidstecken’ är Haman som hatar alla judar och vill utrota alla på en dag och som reser upp en ‘påle’ för att hänga Haman på den men själv i slutändan blir hängd på den.
       Vad vi ser idag som ett tidstecken är ‘Hamas’ som oupphörligen attackerar Israel/judarna.
       Hamas är finansierat via bl.a FN och Iran ‘Persien’
       Våld på hebreiska heter ‘ha-mas’

       Jesus säger att Noas tid skall vara tecken på den sista tiden;
       Två saker kännetecknar Noas tid, korruption på alla sätt inklusive genetisk manipulation som ju är en form av genetisk korruption och våld;
       ”The earth also was corrupt before God, AND the earth was filled with violence (ḥā·mās) 1Mos 6:11

       Esters bok nämner också ‘Persiens furstar’ som ett tidstecken och precis som i Daniel 8:2 nämns Susans borg;
       ”konung Ahasveros satt på konungatronen i Susans borg Est.1:2
       ”varvid Persiens och Mediens härförare och hans förnämsta män och furstarna i hövdingdömena voro samlade Est.1:3

       ” jag tyckte mig vara i Susans borg, Dan.8:2
       ”Se, jag vill kungöra för dig vad som skall ske, när det lider mot slutet med vreden ty på ändens tid syftar detta. Dan.8:19
       ”Giv akt härpå, du människobarn ( giv akt du som läser detta!), ty synen syftar på ändens tid, på en avlägsen framtid, Dan.8:17,26

       ”Fursten för Persiens rike stod mig emot under tjuguen dagar; men då kom Mikael, en av de förnämsta furstarna, mig till hjälp, under det att JAG FÖRUT STÅTT DÄR ALLENA mot Persiens konungar. 1Och nu har jag kommit för att undervisa dig om vad som skall hända ditt folk i kommande dagar; ty OCKSÅ DETTA är en syn som syftar på framtiden. Dan 10:13-14

       Jämför med Ester som står ensam:
       ”Tänk icke att DU ENSAM bland alla judar skall slippa undan, därför att du är i konungens hus. Est.4:13

       Haman motsvarar alltså FN/världen/Iran och alla som är emot Israel för Israel vägrar ju, som vi ser, att underordna sig vad FN osv påbjuder dom. Anledningen till att israel står på sig är ju att dom hävdar att dom har, till skillnad från världen, Guds Ord som sin absoluta lag och därför kan de inte dela landet eller Jerusalem enligt ‘världens’ vilja. Haman (ha-mas) motsvarar alltså världen generellt;

       ”Haman sade till konung Ahasveros, här finnes ett folk som bor kringspritt och förstrött bland de andra folken i ditt rikes alla hövdingdömen. Deras lagar äro olika alla andra folks, och de göra icke efter konungens lagar; därför är det icke konungen värdigt att låta dem vara Est.3:8

       ”När nu Haman såg att Mordokai icke böjde knä eller föll ned för honom, uppfylldes han med vrede. Men det syntes honom för ringa att bära hand allenast på Mordokai, sedan man berättat för honom av vilket folk Mordokai var, utan Haman sökte tillfälle att utrota alla judar som funnos i Ahasveros’ hela rike, därför att de voro Mordokais landsmän. Est 3:5-6

       Det slutar med att Haman (världen) själv blir upphängd på den påle den rest för judarna vilket blir befäst genom lag. Guds Lag är som gravitationslagen, den fungerar oavsett vad man anser om den.
       Så man ser alltså att Esters bok i allra högsta grad är relevant för denna tid. Ändens tid och vredens tid är här och nu. Vi ser att Guds vrede inte kommer att lägga sig förrän Hans lag kommit i uppfyllelse vilket den kommer att göra.

       Så hängde de upp Haman på den påle, som han hade låtit sätta upp för Mordokai. Sedan lade sig konungens vrede. est.7:10
       ”Jag skall på den tiden sätta mig i sinnet att förgöra alla folk som komma mot Jerusalem. Sak. 12:9

       m.v.h och välsignelser, maria

       Ps. du skrev i en tidigare post om monster som föddes pga att gravida kvinnorna åt giftiga örter. Alla s.k myter om monster härrör från att det funnits en genetiskt fördärvade varelser, men det berodde inte på att de ätit örter utan pga genmanipulerad säd vilket ju är det som jag beskrivit benämns ‘vatten’ mayim (fördärvad säd) Om folket på den tiden hade hållit sig enbart till Bibeln hade aldrig myter och skrönor uppstått;
       ”vattnet (DNA) är dåligt, och därav komma missfall i landet 2Kon.2:19

       Vi är alla är avkomlingar av de som renades genetiskt genom vattnet som ju ‘är ‘DNA’
       ”Ty jag vill säga eder detta, mina bröder, Våra fäder (våra förfäder!) voro alla under molnskyn och gingo alla genom havet 1Kor.10:1

       Ang. 666
       Jag är inte säker på om detta som omtalas i Upp. boken avser det som var före eller floden då Herren säger i Jes.46:10 att ” I am God who, declaring the end from the beginning”.
       Alltså avser synerna i Upp.boken (inkl. hela Bibeln) både det från begynnelsen hänt till slutet av all tid. Alla spekulationer över Guds Ord som inte är direkt uppenbarande av Anden direkt till den troende leder till villoläror och förvirring.
       Men eftersom det nu framkommit att ‘hand’ är detsamma som kromosom och DNA så lutar det åt att det isåfall , om det ligger på framtiden, kommer att ha något att göra med genmanipulation. Att få ett ‘märke på handen eller pannan’ kan alltså ha med t.ex könskromosomer att göra då kromosomer finns inuti spermiehuvudet på dess ‘panna’. Så att styra reproduktionen i någon riktning kan ev. vara inblandat i detta. Gud bryr ju sig inte om vad för prylar vi ‘köper eller säljer’ men Han bryr sig om om vi köper eller säljer Hans DNA,

       Inget av detta kommer dock den som av hela hjärtat håller sig till Herren att behöva bekymra sig om. Observera att man kan inte hållas sig av hela hjärtat till Herren utan att hålla sig av hela hjärtat till Hans Ord då Han är sitt Ord.

       • maria says:

        (Jag menar naturligtvis i inledningen att Haman vill hänga upp Mordokai, juden, på pålen. Ine att Haman vill hänga upp Haman Jag råkade skriva fel)

       • Fiskargubben says:

        Anna Lindh vägrade sätta Hamas på terroristlistan. Det gjordes triumfatoriskt i Bryssel mindre än tolv timmar efter att hennes död blev känd. Hesbollah ser jag annorlunda på. Rörelsen stod emot Israel utan att använda sina bästa soldater. Israel gjorde misstag när Libanon fler gånger attackerades. Ännu har jag inte hört Nasrallah, en shiamuslim, ljuga. Nya rekryter får en andlig utbildning. Du ska gå dit och dit och vänta. De väntar och väntar, men ingenting händer. De lär sig tålamod. Norra Israel tömdes på folk och några missiler nådde Tel Aviv, om jag minns rätt. Sharon skulle aldrig ha startat tvåfrontskrig. Jag har hört att någon i väst har försörjt Hamas och inte bara med mat. En israelisk analytiker säger att iranierna är pragmatiska. De gör inga stora misstag, säger han. Det går inte att bunta ihop shia och sunni. Netanyahu lät en kristen profetera över honom. Han fick veta att han två gånger skulle bli premiärminister och få problem den andra perioden. Det har han ju nu och det kan bli värre som världsläget är.

        Maria, det finns en hemlighet gömd i namnen Estland och Estonia. En sten kallades hest (est) och Estland är verkligen ett stenland, det ser man. Tänk på stone. Vikingarna sade horse, som engelsmännem gör ännu idag. Esterna är således stenar och jag undrar vad det betyder.

        Jag citerade Harryson, det var inte jag som skrev om monster. Hans krönika visar bara att de kristna har funderat på saken.

     • maria
      Har med intresse läst Dina inlägg. Bibelns skapelseberättelse är blott en blek kopia av originalet, de sumeriska kilskriferna, som återspeglas/tolkas i mesopotamiska skrifter. Bibeln blandar samman två ‘händelser’, dels jordens tillkomst, dels människans, med ett tidspann om ca 4 miljarder år. Originalen tolkade med ‘vetenskapliga’ ögon berättar följande om Jordens tillkomst:

      Jordens ursprung finns att söka i det nybildade solsystemet, gravitationellt delbalanserat med nio planeter. Mellan Mars och Jupiter, där asteroiderna finns, fanns från början en större vattenfylld planet, Tiamat (finns med i den ursprungliga hebreiska Toran som Tehom), med ett flertal sateliter. En utifrån rymden kommande massiv planet, Nibiru/Marduk, fångades in av solsystemets gravitation och banade sin väg genom solsystemet på kollisionskurs med Tiamat. Nibiru var omgiven av sju satelliter/månar. På väg genom solsystemet påverkades gravitationellt Uranus, som tydligen låg nära i sin omloppsbana. Uranus ‘tippade över’, vilket förklarar dess avvikande axel mot ekvatorialplanet och dess därigenom lika ‘felroterande månar’. Vidare slets Pluto (Ga.Ga) loss från sin position som måne till Saturnus och kom sedan in i en balanserad rotation runt solen, vilket förklarar att Pluto har en lutande och konstig bana ibland utanför Neptunus, ibland mellan Neptunus och Uranus. Niburu kolliderade inte med Tiamat, men en av dess månar gjorde det (vindar i de gamla texterna). Tiamat med sateliter slets sönder. Kvar blev ett asteroidbälte, nedan resten av Tiamat kastades in i en ny omloppsbana, mellan Mars och Venus. Troligen föregick det celestra skådespelet till ackompanjemang av magnetiska blixtar och elektriska urladdningar, mellan Niburu och Tiamat (varde ljus). Det är därför Bibelns skapelseberättelse talar om att ‘vattnet skildes från vattnet’, och att Jorden blev ‘upphängd på himlen’. Vår egen måne följde med den nyetablerade Jorden. På väg ut ur solsystemet drog Niburu med sig en svans av Tiamats sönderslagna satelliter, som blev våra återkommande kometer. Niburu hade en motsatt rotation mot våra planeter, vilket förklarar kometernas lika motsatta rotation runt solen. Niburu återkommer med jämna mellanrum, eftersom den fångades in i rotation kring solen. Det talas idag mycket om en massiv planet i solsystemets utkanter.

      Planeternas avstånd runt solen har matematiskt beräkats av J.D. Titius och återgetts av J.E. Bode som ”Bodes lag”. Den stämmer endast dåligt. Den utgick från jordens medelavstånd till solen som basenhet. Om vi förflyttar Jorden till asteroidernas plats (Tiamats sådan) och tar bort Pluto blir avstånden en tydlig geometrisk progression, med avstånd mellan planeterna med faktor 2 (variationen är mellan 1,83 och 2,10). Astrofysiskt bekräftar detta beskrivningen.

      Vidare är det nuvarande solsystemet p.g.a. dessa händelser inte gravitationellt välbalanserat. Solsystemets gravitationella medelpunkt varierar med en bestämd periodicitet, vilket också påverkar Jordens klimat med samma periodiciteter.

      Den andra händelsen i Bibelns skapelseberättelse, människans skapande får bli en särskild kommentar senare.

      De sumeriska kilskrifterna och de mesopotamiska texterna har noga analyserats av den judiske forskaren Zecharia Sitchin, som började intressera sig för skapelseberättelsen i den judiska Toran. Han kunde inte förstå varför man hänvisade till Nefilim (pluralis) som beteckning på skaparen som skulle göra människan till VÅR AVBILD. Hans analyser är det jag refererar till ovan. Nefilim betyder ordagrant ‘de från himlen nedkastade’. I ursprungstexterna finns motsvarande Elohim, som beteckning för Gudar. Vi finner förstavelsen EL i slutet av ärkeänglarnas namn, såsom Michael, Gabriel, m.fl.

      • peterkrabbe says:

       Låter intressant! Här finns mycket att analysera vidare. Ser fram emot fortsättningen!

       • Fortsättning människans skapande som ‘Gudarnas avbild’, tolkat från de sumeriska kilskrifterna, här framställt i mycket koncentrerad form:
        Gudar bosatte sig på jorden. De kom från planeten Nibiru. De var Nefilim, ‘bokstavligt nedkastade från himlen’. Bosättning skedde mellan Eufrat och Tigris. Expeditionens uppgift var att finna guld. Guld behövdes på Nibiru för att rena en miljöförstörd atmosfär (jmf chemtrails), och kanske framställa atomärt guld, som är supraledande. Utbytet av guld från Mesopotamien blev dåligt. Guld söktes på annat håll, guldgruvor startades i Afrika. Gruvbrytning är ett hårt, smutsigt jobb med mycket rök och eld. Det är från detta som de religiösa begreppen i skrifterna ‘underjorden och ett jordiskt helvete’ stammar. De Annunaki som utförde arbetet tröttnade och gjorde uppror mot expeditionsledningen. Ställd inför detta blev såsmåningom lösningen att ‘framställa en arbetare’, som skulle kunna klara det hårda jobbet. För ändamålet användes en på jorden evolutionärt framväxt apmänniska som bas. Den genmanipulerades med gener från expeditionen. Det berättas detaljerat hur det gick till. Man tog ägg från apmänniskan och befruktade det med säd från Annunaki, gudarna, och återinförde det befruktade ägget till apmänniskan. Till slut blev resultatet människor, Adam och Eva, allegoriskt. Man ville ha självreproducerande arbetare, med tillräckligt stor hjärna som kunde lyda, kommunicera och arbeta. Genmanipuleringen skedde i ett veritabelt genetiskt ‘forskningsfält’, Edens Lustgård. Här finner vi livets träd och ormen, en framställning av DNA strukturen. När de allegoriska Adam och Eva upptäckte att de kunde kopulera och frambringa egna barn blev de avvisade från Eden. Deras uppgift var att föröka sig utanför ‘forskningsfältet’. Händelsen beskrivs i Bibeln som syndafallet och härifrån härstammar också begreppet ‘arvssynd’, som förföljt människan från religiöst håll. Människan blev på detta genmanipulerade sätt till Gudarnas/skaparens ‘vår avbild’. Tid: ett par hundratusen år sedan.
        Vetenskapligt finns det följande belägg: människans plötsliga uppdykande med stor hjärna efter miljontals år av långsam evolutionär utveckling, kvinnors svårigheter att föda barn på grund av för stort huvud hos fostret(dålig genengineering) och neurologiska forskares förbryllade resultat att vår storhjärna är dåligt sammankopplad med däggdjurshjärnan och det limbiska systemet- ‘det verkar som om vår hjärna är ditsatt i efterhand’. Det är kanske så!
        Vart tog Gudarna vägen? Sannolikt återvände de till Nibiru med guldet, vid en av de många passagerna, sannolikt med Mars som mellanstation, lättare att starta längre rymdfärd från. Regelbundna strukturer har observerats på Mars.
        En del påstår att direkta ättlingar till de sumeriska gudakungarna skulle finnas kvar på jorden. Det är kanske de som ligger bakom NWO och återkommande historier om storskalig utplåning av människan. Kanske tänker de som så att eftersom vi skapats av dem och vi därför är deras slavar, de har rätt att göra vad de vill med oss???

        • peterkrabbe says:

         Hmmm, undrar vad våra bibelläsande vänner tycker om denna reviderade bibel? Jag kan undra vem som gjort tolkningen av dessa sumeriska kilskrifter och hur vederhäftig den tolkningen egentligen är. Bortsett från det finns det mycket bakgrundsmaterial, både i form av fysiska lämningar och inskriptioner samt i form av samstämda utdrag ur gamla sägner, som talar för något liknande. Tysken Erich von Dänikens bok Chariots of the Gods är en klassiker i sammanhanget. Vi vet också att den egyptiska högkulturen med pyramidbyggen i okänd teknik var långt ifrån den första på jorden. Antalet UFO-observationer är närmast oräkneliga och saknar fortfarande förklaring. UFO-kraschen i Roswell, USA, med relativt väldokumenterade lämningar av både material och levande aliens är fortfarande hemligstämplade av Pentagon. Så visst finns det plats för fler tolkningar av vårt förflutna. Ämnet är definitivt värt att diskutera.

         • Beskrivningarna är från Zecharia Sitchin. Han behärskade hebreiska, akkadiska och sumeriska. Han ägnade många år till att läsa och tolka de gamla skrifterna, bilder och artefakter, jämförande sumeriska, akkadiska och hebreiska sådana. Han är mycket noggrann i sina analyser och hänger inte sig åt icke-underbyggda slutsatser. Självklart kan han ändå ha fel, men om man ska kritisera honom måste man ha väl underbyggda teser baserade på samma material. Han har skrivit lättillgängliga böcker i dessa ämnen. Själv har jag läst Den tolfte planeten, Skapelsen i nytt ljus och There were giants upon the earth.

      • maria says:

       Hej Göran,
       Bibeln handlar om människans DNA och vårt andliga tillstånd hur vi från vårt fallna (nedkastade) tillstånd skall komma tillbaka till det tillstånd som beskrivs i 1Mos1:1 ‘shamayim, de som hör och lyder Gud’, inte om planeter eller solsystem.

       Ordet ‘Nephilim’ betyder att de är nedkastade från en andligt tillstånd inte från någon planet eller annat solsystem. De är alltså det folk (vatten/säd) som är mayim och inte längre är under Guds lag och därför inte kan höra Guds röst, de är andligen döda. Att de beskrivs som ‘jättar’ menas att de är mäktiga i ord och handling och har alltså heller inget med fysik att göra.Att vara en Nephilim är därför ett andligt snarare än ett fysiskt tillstånd.

       ‘Människosonen’ skall komma tillbaka i molnen och det grekiska ordet för moln är ‘Nephele’ och avser en skara eller stor samling, inte något regnmoln.
       Han skall alltså komma tillbaka i de fallna, de nedkastade och andligen resa dem upp igen, i Nephilim, på tredje dagen. Vi är de som lever här på den tredje dagen, de fallna ‘nephilim’ eller på grekiska ‘nephele’;
       ”… in the third day He will raise us up, and we shall live in His sight. Hos.6:2

       Det hebreiska ordet för vatten är ‘mayim’ som betyder borkastad, fördärvad säd det är därför först efter separationen mellan olika sorters säd varje art får ett frö i sig efter ‘sin art’. Före det var den ‘blandad’ och var anledningen till att jorden (den jord där varje art sår sitt respektive frö) var ‘utan form’, det fanns hybrider.

       En genetisk spärr sätts mellan de olika ‘mayim’ ;
       ”Varde mitt i vattnet ett fäste som skiljer vatten från vatten 1Mos.1:6

       Därefter kan varje arter reproducera sig efter sin art;
       ”Frambringe jorden grönska, fröbärande örter och fruktträd, som efter sina arter bära frukt, vari de hava sitt frö 1Mos.1:11

       m.v.h. maria

       • Jag har stor respekt för Din övertygelse. Själv har jag svårt för alltför omfattande allegoriska tolkningar av 6000 år gamla skrifter. Men jag har inte läst och studerat Bibeln och anser inte det är mödan värt. Själv är jag övertygad om att det inte finns en personlig Gud utanför människan. Allt utgår från en kosmisk omanifesterad energikälla, som vi kan kalla Gud. Manifestering sker i olka dimensioner. Själv tror jag på att höja medvetandet genom meditation för att därigenom nå själen och uppnå verklig vetskap. Det kan vi göra medan vi lever. Det är uppståndelsen. Kanske pratar vi samma språk men från olika utgångspunkter?

        • Fiskargubben says:

         Göran, förståndet är gudagivet och alla måste tänka själva. Jag tänker inte försöka övertyga dig, eftersom jag då skulle försöka utöva en sorts prästvälde. Jag behandlar mina barn med samma respekt. De vet att Herren lever, men de går på olika vägar.

         En stor himlakropp utanför solsystemet har varit känd i flera år. Det man nu letar efter är en dvärgstjärna i vårt solsystem.

         Indianerna hade två olika kalendrar. Den ena räknade med 220 dagar på ett år. Om asteroidbältet vore en planet, så skulle den ha ett sådant år.

         Solen kalvade planeterna. tror jag. Jorden kalvade månen. Jorden och månen består av samma material.

         Det stämmer att vi inte lever i ett mekaniskt universum, som man trodde förr. Det finns obalanser.

         Enoks bok har jag inte kommit igenom. Den intresserar dig antagligen.

         Det är intressant att vi båda inspireras av Marias kommentarer. Vi kommer från olika håll, men ibland kan vi backa upp varandra. Hon kom som en vårvind med ett Höganäskrus runt halsen, ett krus med nytt andligt vin. Så kom hon till bloggen. Det är enastående hur olika tänkare samverkar här. Det är vår morgon, den tredje dagens morgon, då Herren kommer tillbaka i oss.

         • Fiskaregubben
          Jorden kavlade inte månen. Den hypotesen är falsk. Jordens konstiga massafördelning beror på att Tiamat blev avkavlad, bildande asteroiderna, och den avkavlade Tiamat blev Jorden i ny omloppsbana. Månen fanns redan tidigare som en satellit till Tiamat, under bildande till en större planet för egen omloppsbana. Månens närhet till Tiamat, bildad av samma material som denna, förklarar att Jorden och månen består av samma material.
          Astrofysiker vet att den nuvarande massafördelningen inom solsystemet inte stämmer överens med förväntad sådan. Det ‘fattas massa’, där asteroiderna finns. Med Jorden och Månen på plats för asteroiderna blir massafördelningen mer i linje med astrofysikernas förväntningar. En del massa försvann också som meteroiter i samband med den relaterade händelsen i de sumeriska skrifterna.

        • maria says:

         Hej Göran,

         Söker vi mer rätt motivation (osjälviskt) efter sanningen så kan vi finna den,
         men den måste kunna bekräftas på många sätt och helst vetenskapligt annars är det ingen
         ‘verklig vetskap’ utan bara ytterligare ‘högre’ tanke från vår egen ‘Nehpele’.
         m.v.h maria

         ”Han har ock lagt evigheten (och sig själv) i människornas inre, Pred.3:11

         • Alve says:

          Hej Maria med flera! Även jag finner dina texter intressanta. Jag är inte särskilt bevandrad i bibeln – har svårt att läsa och förstå den. Dina förklaringar är dock intressanta. Likt Lasse Kniven har jag själv hjälp av meditation, särskilt när jag funderar på något ”som jag inte riktigt förstår hur det hänger ihop eller hur jag ska förhålla mig till det”. ”Budskap” eller lösningar på problem kan också komma helt spontant om jag bara är i någorlunda avslappnat tillstånd (om jag ensam går en promenad på en välkänd slinga exempelvis). Jag upplever det som någon slags Gudomlig kontakt som hjälper mig. Det är dock oftast på ett personligt plan även om jag ibland får till mig ”information” som kan hjälpa andra också. Finns det fler planeter som Jorden där ute? Det vore konstigt om det inte finns…

          • maria says:

           Hej Alve,
           Det fanns en tid i mitt liv, man kan kalla den tiden i mitt liv för ‘före Kristus’ när jag försökte läsa Bibeln i brist på annat (mina deckare och thrillers var utlästa just då). Det slutade med att jag slängde den ifrån mig och lovade mig att aldrig mer läsa sån sk*t igen!

           Några år senare – jag kände ingen troende och kommer själv ifrån ett ateistiskt hem – hade jag ensam hemma en andlig uppenbarelse av Gud och hörde Hans röst. Kort därefter kom ‘nyckeln’ till att jag plötsligt kunde förstå Bibeln på ‘cell core level’ vilken jag delat med mig mindre än en promille av här. Texten plötsligt bara öppnades och jag ‘såg’ vad det egentligen betydde och varje gång bekräftades det med vetenskapliga bilder när jag kollade upp det. Gud är perfekt så när Han visar något så finns det inga brister.

           Mycket är dolt i Bibeln, också för mig. Hörde t.ex en professor i musik en gång säga att han funnit att hela Bibeln är skriven i ‘toner’ så att de kunde spela musik direkt ifrån den. Det är inget jag kan se. m.v.h. maria

           Skickar en härlig berättelse:

 33. Fiskargubben says:

  Kongressen införde en strafflag efter Salisbury. Trump drog på implementeringen, men till slut gick det inte längre.

  Putin sammankallade det ryska säkerhetsrådet i fredags. Där sitter riktiga makthavare. Kreml har förlorat mycket förtroende nu. Rubeln och det turkiska liran skadas (den senare värst). Kina och Ryssland sålde amerikanska obligationer och det kan tvinga upp räntorna. Facebook ger bidrag till Nato.

  ”In May Facebook announced that it was outsourcing much of its political “fact-checking” to the Atlantic Council, the PR arm of NATO, and more specifically, four individuals within the Atlantic Council will form a “Digital Forensic Lab (DFR Lab)” so as to help the billion dollar tech giant spot those pesky Russian election meddling trolls…because God knows, Facebook simply does not have the money or know-how to hire its own team of “fact checkers”, something that a publisher platform of Facebook’s size would naturally do in house as it formulates its editorial position.

  The team of four total individuals running the Atlantic Council’s Digital Forensic Research Lab (DFR Lab) will be lead by a former National Security Council advisor for the last four years of the Obama administration, Graham Brookie, who is also its founder.”

  http://theduran.com/facebook-teams-up-with-nato-to-censor-news-video/

 34. Mo says:

  Peter, jag följde din uppmaning och lyckades hitta Europa the last battle på yuotube och har tagit del av part 1. Ondskan är så skrämmande, det är lätt att bli uppgiven. Jag försöker tänka så här, det viktigaste är att inte ge upp, att förstå varför det sker och att alltid söka efter lösningar.

  • peterkrabbe says:

   Jag håller med dig om att filmen är skrämmande i all sin realism. Men som du själv säger, det viktigaste är att förstå vad som har hänt och varför. Med den kunskapen kan man också förstå vad som händer idag och kanske påverka händelserna i rätt riktning. Detta är särskilt viktigt för våra politiker – ändå tvingas man konstatera att både kunskap och förståelse saknas totalt i detta viktiga led. Ryssland håller på att återhämta sig, Tyskland är fortfarande under klacken och ondskan har tagit säte i USA istället, varifrån krossandet av det västerländska kristna samhället leds iklätt mörka kostymer istället för bolsjevikkepsar. Mycket lite har förändrats…

 35. ragnhild says:

  Første del er historiekunnskap av kvalitet. Likeså grundig gjennomgang av en mentalitet man ikke skulle tro fantes hos noen som mener seg være part av menneskeheten. Vel, det er herved konstatert at det er de ikke – de mener seg jo selv være på et annet, langt bedre nivå.

  Annen intressant sak er uttalelsen om at kommunismen egentlig er judaisme.

  Så dette er hva vi har å forholde oss til. For tror vi at mildere type regime-mentalitet vil komme til for våre etterkommere? Hva er det vi ser av krigene som har utfoldt seg, og utfolder seg enn idag.

  https://yandex.com/video/search?text=youtube%2C%20the%20last%20battle%20of%20Europe%2C%20part%201&path=wizard&noreask=1&filmId=12685801918765874252

  Mitt hjertet synker. Del to ga lite nytt, men for dem som ikke kjenner islamske fundamentalisters ”way”/måte å kreve plass for det verste i sin religiøse overbevisning så er det greit å få med seg. Merkels uttalelse om at islam hører Europa til, forøvrig også uttalt av EU sin utenriksminister – kan man forstå, da de jo er underlagt zionistene, les: bank og finans med Rotschild i spissen. Europa skal ødelegges, verktøyet er todelt:

  *kupp av europeiske politikere til bruk for anglo-amerikanernes ærend.
  *innvandring fra Midtøsten og Afrika, den hvite rase skal utryddes på sikt.

  Sverige: Dere MÅ kaste regjeringen den 9.9.18. Hvilken betydning har dette tallet ”9”. Et skjebne-valg i alle fall.

  Jeg ser nevnt del 10. Det betyr mye å pløye seg gjennom. Denne første del er essensiell. Jeg var en smule forberedt, skjønt det hjalp ikke det spor. Dere vet, jo mer vi lærer, jo mer fortvilet blir jo situasjonen. De som skulle ta vare på oss/folket har jo abdisert og kastet oss for hundene, for å si det slik. Tenk å selge sitt land og folk, jeg mener gi bort, nei det passer heller ikke. SERVERE, i betydningen gi bort uten reservasjoner. Det kan ikke bli verre.

  Ha en fin chemtraildag ;).

  Idag skulle vi hatt skyfritt, skyer var der nemlig ikke fra tidlig av. Men slik skulle det ikke bli. Man tok fram fargeblyantene og vips ….. Men meterologisk meldte jo skyet, men med sol innimellom. Skyet? De skulle sagt ”stripet” og snerkliknende (noen få) formasjoner. Snerk!

  Og forresten: takk for omtalen av serien. Den er riktig, og av betydning!

  • ragnhild says:

   Bedre å se her (del 1)::

   • Lassekniven says:

    Ragnhild, denna video är bland det mest fruktansvärda jag sett. Jag ä chockad och gråtfärdig. Videon borde i visas i alla våra skolor för alla elever som går sista året i gymnasiet (sista året för att man måste ha en viss ålder och mognad för att ta till sig det hela).
    Tack Ragnhild. du är verkligen viktig för Peters blogg med dina fördjupade kunskaper och din information.
    Regimen i Sovjetryssland mördade massvis med judar. Alltså det ledande skiktet som uppenbarligen bestod övervägande av judar mördar sina egna. Är inte detta märkligt eller fanns det en judisk motrörelse underground mot regimen. Rothschild et al som finansierade det hela måste ju ha varit medvetna om detta. De satt ju i sina fina slott och våningar i USA och Europa med sina rikedomar. Hur orkade de med denna visshet rent moraliskt. Av de 6 miljoner judar som mördades av Hitlers nazister var ju en absolut majoritet vanliga enkla människor, vanliga arbetande skattebetalare. En bråkdel var ju bankirer och lånhajar och bolsjeviker . Hade Hitler låtit dessa vanliga judar vara och inkluderat dem i sin krigsmakt kan utgången av WW2 sett annorlunda ut.
    Problemet idag är att få Ryssland och Kina så starka rent finansiellt (militärt är de ju tillsammans konkurrenskraftiga) att de kan välta Deep State US och FED över ända. President Trump försöker ju ta kontroll men frågan är om han kan.
    Banksystemet är galet eftersom bankerna kan tillverka pengar av luft. Förstatliga bankerna i Sverige och Norge. Har inte Island gjort detta med framgång.
    Jag har varit i Israel många gånger, mestadels på medicinska kongresser och träffat många människor på olika nivåer. Dessa människor ser sig själva främst som israeler och därefter som judar. Chassidim och andra superkonservativa judar verkar inte särskilt populära. De gör inte värnplikt och jobbar mestadels inte utan lever på skattebetalarna.
    Ja du Ragnhild, vad skall det bli av oss. Våra barn och barnbarn kan nog att få det jobbigt i framtiden.

    • ragnhild says:

     Problemet idag är att få Ryssland och Kina så starka rent finansiellt (militärt är de ju tillsammans konkurrenskraftiga) att de kan välta Deep State US och FED över ända. sitat slutt.

     Akkurat dette du, er hva også jeg håper skal komme til å virke inn på situasjonen. Men likefullt er det dette som synes å trigge krigshaukene i vesten til rent å spore av, og sette inn sine krigsmaskiner for fullt. Hva som skjer i høst med 40.000 soldater på norsk jord; US-Natos største medlem i samarbeid med resten av Nato – kan iflg. flere sees på som en generalprøve til opptakten for krig mot Russland. Forrut til og med for krig mot Iran?

     Meninger finnes også om at russiske oligarker står last og bram med vestens sådanne. Hva det kan bety er det store spørsmålet. Og hva med kinesiske ledere. Hva med Japans rolle i NWO? Faktum består: Vi lever i en tid med trussler fra alle kanter. Det lover ikke godt for våre barn…

     Og dere alle. Vi, folket skulle gjerne hatt kunnskap om EU-dannelsen; en Rotschild og Rockefeller organisasjon/bastion grunnlagt for intensjonen det var å tjene deres oligarki, samt det viktigste av alt; å ødelegge europas nasjonalstater; ene og alene for det deres zionistiske kommende verdensriket; deres NWO. Med alt deres forferdelige innhold for menneskeheten.

     Hemmelighold er og har vært viktig. Uten, ville de aldri kommet til det katastrofale stadiet de har nådd i dag. Jeg legger til: Løfvens solidaritet med NWO-makerne er rent slesk; hans oppdrag med videreføring av uhemmet innvandring er og blir en zionistisk oligarkisk bevisst handling*.

     Takk for tilbakemelding, jeg har felt tårer etter å ha våget meg inn på saker tidligere. I går ble jeg helt ”nummen”/knust er et annet ord – ja som tidl. sagt ”det koster” å ta inn kunnskap, iblant vel mye… godt å høre at andre har det likedant.

     *merkelig, hvor lett det er for oss å se det fra antatte (ref. personer som Løfven) naive, snille sider; slike handlinger. Empati er essensielt, riktig det. Men som vi skiller klinten fra hveten så må vi bevisstgjøre bakenforliggende årsaker, her rett så demoniske.

    • peterkrabbe says:

     Lassekniven, under tsarväldet fram till revolutionen var judarna i Ryssland utsatta för hårda restriktioner och motarbetades överallt i samhället. Den ryska säkerhetspolisen såg judarna som ett hot mot den ryska staten och mot den ortodoxa kyrkan och var även verksam i Frankrike, där judendomen florerade efter den franska revolutionen. Karl Marx skrev sitt manifest i Paris. Man hade därför redan tidigt utsett Ryssland som sitt första mål i den kommunistiska omvälvningen av Europa. När revolutionen påbörjades i det av första världskriget försvagade Ryssland var det den ryska och kristna borgerligheten och aristokratin som blev offren. Därefter de självägande bönderna som vägrade ansluta sig till kollektivismen och bli statens arbetare. Huvuddelen av de 40 miljonerna som mördades av de judiska bolsjevikerna tillhörde dessa kristna kategorier. Det är dessa som du ser i filmen. Under Stalins tid blev även judar själva offer för utrensningarna, Stalin var inte jude, men hade en judisk hustru, vilket inte lindrade hans paranoia. I det skedet emigrerade två miljoner judar till Amerika, vilket förflyttade judarnas fokus från Ryssland till USA, vilket är fallet än idag. Lika många judar bor idag i USA som i Israel. Eftersom de judiska krafterna efter kriget helt styrt USAs utrikespolitik har vi där en del av förklaringen till USAs svårförståeliga eviga aggressionspolitik mot just Ryssland. Det gäller inte minst Ukraina och Georgien, som är ursprungsland för c:a 80% av dagens amerikanska judar.

     • ragnhild says:

      Takk for nok en god sammenfatning, slik skulle en historieleksjon for den oppvoksende slekt tilnærmeligvis se ut.

      Hvordan Palestina be stjålet rett foran øynene på både kristne og arabere som var bosatt der, er nevnt flere steder, bl.a. i denne serien vi omtaler her.

      Kanskje, samtidig er dette noe å ta med:
      http://www.sweetliberty.org/issues/israel/freedman.htm

      Lenket fra kommentar til artikkelen: ”Fortsetter med snikmord i Midtøsten” (derimot.no).

      Hvor lenge til vil ytringsfriheten, historiske fakta bli tilgjengelige … det omtaler også derimot. Man tar nå bort litt om gangen. Og jeg summer opp med følgende:

      For en ulykke det var at EU noen gang oppsto. Så mye friere vi ville stått idag uten denne symbiotiske EU/USA tilstanden. Den var/er god for kapitalen, men det viktigste: Var den god for folket generelt? Om jeg skulle svare meg selv: EU-bastionene spilte med falske kort fra begynnelsen, det ble iflg. meg som følge statskupp av det ene landet etter det andre, med en følge som trer fram idag ganske så klart; AVHENDING AV BÅDE LAND – OG FOLK.

      • peterkrabbe says:

       Tack Ragnhild för den mycket belysande länken till Freedmans föreläsning! Det känns bra att få bekräftelse på det som vi länge skrivit om här på bloggen från en person som ofta suttit vid samma bord som presidenter och andra rådgivare och dessutom avsagt sig sin egen religion i protest mot vidrigheterna. Det inger hopp. Jag kände inte till honom tidigare.

    • Sture says:

     @ Lassekniven,
     detta har jag känt till under några år. Men den historia vi har fått lära oss i skolan och via tidningar och TV är helt upp- och nedvänd.
     Du nämnde i en tidigare kommentar att 6 miljoner judar utrotades i Hitlers koncentrationsläger och denna siffra upprepas ständigt och får inte ifrågasättas ens av historiker som arbetar med originaldokument och genom observationer på ”brottsplatsen”.

     Jag är inte historiker och har ingen som helst möjlighet att bedöma sanningshalten i allt detta. Men man skall veta att denna siffra 6 miljoner utrotade har nämnts redan på 1890-talet och ett antal gånger efter detta datum i olika skrifter innan Hitler tog vid. Det rör sig alltså om en mytisk siffra som verkar ha symbolisk betydelse.
     I Nazi-Tyskland levde strax innan Andra världskriget c:a 600.000 judiska personer och de utgjorde en procent av befolkningen i Tyskland och i hela Europa vid denna tid c:a 4,5 miljoner. 400.000 av dessa tyska judar såg Hitler till att sända till Israel eftersom han ville att de skulle bilda sin egen stat där. Återstår alltså 200.000 i Tyskland. De flesta bodde i Polen, Ryssland och andra slaviska stater efter vad jag förstår och det är svårt att överblicka hur många av dessa som föll offer för Hitler.
     Klart är emellertid att siffran 6 miljoner inte stämmer. I Auschwitz kunde man på en minnestavla tidigare läsa siffran 4,1 miljoner utrotade i detta läger. Denna siffra har nu ändrats på en ny tavla som talar om 1,4 miljoner. Således minus 3 miljoner vilket inte korrigerats i våra historieböcker, tidningar eller TV.
     1989 frisläpptes av Gorbatjov från Moskvas Statsarkiv dokumenten ”Auschwitz Death Register” bestående av 46 inbundna böcker över alla avlidna. Samtliga dödsfall i Auschwitz registerades noggrannt av doktorer och medicinsk personal i kronologisk ordning (med tysk noggrannhet). De flesta dog av sjukdomar. 74.000 dödsfall finns registrerade av vilka 30.000 var judiska personer. Majoriteten av dem som dog där var alltså inte judar, vilket aldrig nämns. Vi vet inte dödsorsaken i alla dessa fall, men sannolikt spelade svält in – och i dess följe infektionssjukdomar. Och man undrar vilken roll de allierades massiva bombningar av den tyska infrastrukturen spelade och vad detta innebar för uteblivna mattransporter och svält. Allt detta borde historiker få undersöka – men det får de inte. Narrativet är heligt och får inte ändras.

     Om man jämför denna siffra med den ursprungliga 4,1 miljoner i Auschwitz så är denna siffra 136 gånger lägre. Samtidigt nämns inte de 13 miljonerna mördade tyska civilpersonerna (bl. a. kvinnor och barn) efter Andra världskrigets slut samt de 60 miljonerna mördade ryska oskyldiga medborgarna mellan 1917-58 inte nämns överhuvudtaget i våra historieböcker.Vilket får mig att tycka att historieskrivningen verkar ha vänts upp och ned.

   • Fiskargubben says:

    Tack, Ragnhild. Nu har jag sett del ett. Sverdlov tog livet av tsarfamiljen, men jag vet inte om Lenin gav order, det är lite förvirrande. Staden Sverdlovsk döptes efter honom och visst var han jude. Nya banken! Den har jag ofta kommenterat och jag tror att Hjalmar Branting hjälpte till att föda revolutionärerna. Socialdemokraterna har både röda och bruna rötter i Sverige.

    President Putin vet vad som pågick och han vill inte ha tillbaka Sovjet.

    • peterkrabbe says:

     Yakov Sverdlov (verkligt namn Yankle Solomon) var ordförande för den Centrala Verkställande Kommittén och var den som gav order om avrättningen av tsarfamiljen, som då hölls fångna i Ekaterinburg. Avrättningen genomfördes av Yakov Yurowsky, chef för den Cheka-patrull som fick uppdraget. Båda var judar. Det kan nämnas att tsar Nicholas II då redan hade abdikerat, så avrättningen var ett dödsstraff för den roll han tidigare hade haft som statschef.

    • Loa says:

     Georg Branting: socialdemokrat, son till liberalen Hjalmar Branting (SAP). Startade år 1917 Svensk-Ryska Banken tillsammans med bolsjevikbankiren och vapenhandlaren Olof Aschberg.
     Fadern:
     Hjalmar Branting: Tyskt ursprung, adlig härkomst (de Georgii, Appelbom), klasskamrat med kung Gustav V, släkt med familjen Wallenberg, välbärgad liberal politiker som blev SAP:s partiordförande 1907 och av kung Gustav V Adolf utsågs till svensk statsminister 1920.

     • Mo says:

      Det var väl helt enligt planen. Det var viktigt för det upplysta kapitalet att samarbeta med den politiska makten och slå undan benen på monarkin. Vägen gick genom infiltration av frimurarna, det hemliga nätverket som medgav den önskade diskretionen. Olika politiska falanger kunde användas i deras revolutionära ”sic” arbete. För Sveriges del blev framförallt socialdemokraterna språngbrädan men under senare år tycks växelspelet ha varit viktigt för att inge en falsk bild av demokrati. De upplysta själva tycks ha tappat sin moraliska kompass av påverkan från starka intressen som grumlat begreppen om vad som är rätt och fel. Vägen till the new World order blev allt annat än lätt.

  • peterkrabbe says:

   Tack Ragnhild, bra tankar och reflektioner. Jag arbetar mig själv igenom de övriga delarna också och är inte färdig än. Som du skriver så är första delen fundamental. I de påföljande är nazistpropagandan störande. Man hyllar Hitler och nazismen förbehållslöst. Det viktigaste att förstå är hur den ryska revolutionens judiska bolsjeviker medvetet hotade även Tyskland och övriga Europa och att Hitlers ambition faktiskt var att stoppa detta och skydda vår civilisation. 1919 genomfördes inte mindre än tre revolutionsförsök av dessa judiska bolsjeviker, i Kiel, München och Berlin, men de slogs ner av den frivilliga dåvarande tyska armen, den statliga fanns inte längre.
   Hitler lyckades med att återuppbygga Tyskland igen på fem år, det gick med hjälp av en hård hand. Det medförde också en baksida som vi inte ser i filmerna, med åsiktsförtryck och internering av de som ville stoppa processen. När Hitler kände sig stark nog att återta de tyska områden, bebodda av tyskar, som han ansåg – med rätta – hade stulits från Tyskland i Versailles-freden efter första världskriget gick han för långt och insåg inte att detta kunde utnyttjas av de allierade för en krigsförklaring, med egentligt syfte att stoppa Tysklands enorma ekonomiska tillväxt. Hitler gjorde sig fri från de judiska bankirernas oligarki, något som i deras ögon hotade deras globala ekonomiska maktposition.
   Att Hitler ville angripa Sovjet kan alla förstå som sett första delen, bolsjevikerna hade ingen ambition att vila på hanen, utan hade Tyskland som främsta anfallsmål vid första bästa tillfälle. Kanske hade det blivit Skandinavien därefter….

   • Visst är Hitlerismen glorifierad. Men samtidigt lyfte han ett land och folk ur träldom och förpassade parasitbankerna till sophögen. För det utropade den samlade judiska sionismen krig mot Tyskland, det säger ju en hel del om dem. Som sagt det har inte fått komma fram ordentligt att Hitlers Nationalsocialism gjorde mycket för folket men tyvärr också misshandlade all opposition även från höger även om den var liten. Jag har kommit till del 5 och det hakanr varit skakande att få till sig en annan historia än den som lärdes ut i skolan och pratades om hemma vid köksbordet, en helt annan historia och den är vår framtid, i alla fall en del av den för vi måste lära av historien.

   • ragnhild says:

    Jeg har gjort unna del 4, og fått kunnskap mer enn nok. Herunder Churchills bedrageri. Også han lot seg kjøpe, og det bokstavelig. Så kunne han røke sin sigar i fred for økonomiske bekymringer hva hans herresete angikk. For en lus. I samarbeid med sine rådgivere, alt for mange fra det jødiske verdens-samfunnet/organisasjoner, bank og finans”fyrstene”; avviste han et mangfold av fredsforslag fra Tyskland. Hans bedre meritter avslår jeg å nevne her. Det blir rent upassende.

    Hvordan i all verden redder vi våre land, våre nasjonalstater, vårt Europa:
    Del 5 handler om bedrageriet EU. Jeg kvier meg for å ta fatt. Et avskyelig bedrag, et foræderi mot vårt kontinents land og folk. Byråkratene i Brussel er hentet inn, bonet blanke for å kunne ta anglo-amerikanske oligarkers parti.

    Et sted sies omtrent følgende: ”Planleggingen går uforstyrret hen, idet vi har med en ignorant befolkning å gjøre. JA, slik var det, slik er det idag. Jeg skjemmes av hvordan de har ringet oss inn i dekadensens overfladiske verden, den gir ringe sjanse til å bli opplyst. Slik får og fikk løgnpropagandaen gode kår.

    Nå forstår vi hvorfor multikultur-våset har blitt implementert.

    NWO-makerne vil knuse vår frihet, for deretter å tre en stygg kollektivisme ned over våre barn.
    Dette likner en pågående krig mot oss europeere:

    Er våre politikere deres soldater?

    p.s. G.Edward Griffin har minst en youtubevideo om zionistisk type kollektivisme de mener kan passe for oss.

 36. ragnhild says:

  Takk for tilbakemelding. Intressant hva du forteller.

 37. Mycket bra artikel om Judar och Nazister. Skrämmande bara att det som egentligen inte fick förekomma? Att judar arbetade tillsammans, både den tidigare premiärministrarna Yitzhak Shamir och Menacham Begin bägge hade varit involverade i Nazismen och kanske inte konstigt för bägge hade stora tankar om den egna ”rasen”.

  http://www.unz.com/runz/american-pravda-jews-and-nazis/

 38. Fiskargubben says:

  Ein Volk, ein Partei går snabbt fram på Internet. 498 131 visningar nyligen och media reagerar inte mycket.

  Ett folk, Ett parti – Socialdemokraternas historia

  Till detta ska vi lägga den röda bakgrunden. Nya banken. Jag hade en gång tillgång till ett gammalt kommunistiskt bibliotek och där kunde man läsa om Hjalmar Brantings verk.

  Om Gud vill, så befinner jag mig snart utomlands och tystnar en tid. Jag har ingen smartfön. Vill inte ha.

  Har jag missförstått den uppföljande dokumentären om Olof Palme? Den borde ha postats nu för att, som senapskornet, påverka valet.

 39. Lassekniven says:

  Det talas mycket om judar under denna krönika. Hos en eller annan kommentator kan man mellan raderna upptäcka anti-semitism. Ingen nämnd ingen glömd.
  Jag är själv inte jude men har insyn mer än de flesta.
  Judarna ser sig själva, enligt min bedömning, inte som övermänniskor på det sätt som Hitler, Göbbels och Himmler et al inom den tyska nazismen gjorde med ”arierna”.
  Är det osanning att cirka 6 miljoner människor brändes upp i ugnarna i koncentrationslägren varav en absolut majoritet judar. En del kanske anser att inte en enda jude gasades till döds och brändes.

  Judarna håller ihop på samma som övriga folkgrupper. Se bara på Chinatown i San Fransisco och Little Italy i New York och i Minneapolis-S.t Paul och Rochester i Minnesota med skandinaver, Södertälje med assyrier och syrianer. Allt detta är naturligt.

  Judarna är duktiga och flitiga och har flest nobelpris och det är inte Deep State som bestämmer detta.
  Se på asiaterna med sin flitighetsgen. Hur många problem har vi med dem? Är det de som bränner bilar? De är numera i topp i den amerikanska akademiska världen. De ligger före judar och vita (kaukasier) men skillnaderna mellan grupperna är marginella.
  Judar jobbar hårt.
  Deras sammanhållning började väl med Abraham, Moses samt flytten från Babylon och därmed genom religionen.

  En annan sak är vad jag här lärt av Peter och insatta kommentatorer om judars medverkan i ryska revolutionen och om dessa judars hemskheter. De ledande kommunisterna och de 90000 bolsjevikerna. Denna kunskap har gjort mig fruktansvärt arg och ledsen. Rasande.
  Men jag kan inte tro att de hade stöd av varenda jude, bland de vanliga judarna, arbetarna och medelklassen.
  En sak vet jag emellertid och det är att om Israel över natten skulle bli militärt svagt och tappa USAs stöd och de omgivande muslimska länderna bli starka så hade de flesta judar i Israel slagits ihjäl och resten tvingats ut i medelhavet för att simma till Europa.

  • peterkrabbe says:

   Lassekniven,
   Det är viktigt med en balans i diskussionen, annars urartar den lätt. Det du tar upp är det fundamentala problemet – vilka judar är det som ställer till med problem i världen och vilka är de goda? Ingen kan förneka att en avsevärd del av våra världsförbättrare, inom konst, kultur, medicin, vetenskap m.m. är judar, i själva verket skulle vi vara mycket andligt fattiga utan dessa gåvor. Samtidigt finns det en ond agenda som också drivs av judar, den ser vi bl.a. i filmerna från Ryssland, de två världskrigen och mycket av USAs krigiska insatser idag. Att reda ut detta är inte lätt och låter sig knappast göra i en kommentar, men jag skall återkomma.
   Jag är inte heller jude, men har flera judiska grenar på mitt släktträd. Detta är vanligare än vad man skulle kunna tro. Mina egna egenskaper inom konst, arkitektur och litteratur ser jag har sitt ursprung där. Därför försöker jag se frågan pragmatiskt och hitta den bakomliggande verkligheten. Man kan nämligen inte komma ifrån att de onda är ett hot mot vår framtida civilisation, som den ser ut idag. Varför är det så? Min eviga fundering är varför de goda judarna, som tillhör de mest intelligenta i vår värld, inte kan styra de onda i sin egen folkgrupp. Kanske är det så att de, som Benjamin Freedman säger, inte alls är samma folkgrupp – ashkenazy från Kahzarien som påtvingades judendomen av sin kung, eller de sefardiska från Medelhavsområdet med sin ursprungliga religion? Rothschild och flertalet i oligarkin (80-95%) tillhör den förra. Jag har haft släktingar från båda.
   Som jag ser problemet handlar det dels om medveten maktutövning, dels om bristande självinsikt, vilket på sätt och vis kan vara samma sak. När 1% av befolkningen innehar mer än 50% av alla väsentliga tjänster i statsapparaten och näringslivet (Tyskland före 1933), tyder det både på att man har större förmåga att ta sig fram i samhället och på en ignorans av den övriga befolkningens intressen och acceptans för ett gruppmonopol. Det är inte jämförbart med Chinatown i någon av världens städer, där sköter man sig själva, inte resten av värdlandet. Det är inte ens ursäktligt att motivera detta med att man anser sig vara Guds utvalda folk med rätt att styra världen.
   Massvis med judar är välintegrerade i de länder där de bor och inser måttan när man lever och arbetar där. Detta är det normala och vanligaste. Men de som medvetet skapar monopol i olika branscher, exempelvis bank och media, kommer snabbt på kant med landets kristna befolkning, eftersom den utvecklingen skadar landet som helhet men bara gynnar den egna gruppen. Det går tyvärr inte att reformera en religion, i alla fall inte i ett hundraårsperspektiv. Samtidigt är enda sättet att undvika skadlig polarisering just att diskutera och utjämna olikheter mellan våra olika religioner. Jag vet att jag är naiv i den förhoppningen, det kommer aldrig att ske.
   Men jag hatar ordet antisemitism – det är inget annat än en sköld mot berättigad kritik och ett hot mot dem som har kraften och modet att ifrågasätta ett oacceptabelt beteende i ett gemensamt samhälle. Ingen vinner på att sopa smutsen under mattan.

   • ragnhild says:

    Smuts? ..det er verre enn så. Hun (nedenfor her) sier det bedre;) Vi er forslavet, da kunnskap aldri fikk komme vår vei, selv i vår tid holdes den borte (min oversettelse).

    Dette er de som ikke tåler konkurranse, de som ikke godtar opposisjon, de som ja, ønsker oss bort/vekk, modifisert slik at vi med deres midler blir bedre håndterlige. Utvikling av maskiner som erstatning er allerede implementert/og eller på prøvestadiet. Norge er et oligarkenes servilt land. Såå mye dumskap skal en lete lenge etter. Men forklaringene finnes. Hvem skulle KUNNE tro at dette kunne utvikle seg andre steder enn i fantasiens sfære.

    Og dessverre, det hører IKKE til noen konspirasjonsteori:

    https://yandex.com/video/search?text=stopthecrime.net%20-%20Deborah%20Tavares&path=wizard&noreask=1&filmId=7265129914739719821

    Mulig jeg må til via svar igjen, da jeg ikke kopierte fra Youtube. Tavares risikerer også nedstengning. Derfor anbefaler hun muligheten til å skrive ut dokumenter hun henviser til på sin blogg.

    • ragnhild says:

     Disse, den korporative egentlige makten i USA; Hvorfor driver de på så här, spør dr. Ted
     Deborah Taveres svarer prompte: ”Befolkningsreduksjon, og så har de det morro mens det pågår”!

     Tror ikke det var del av planen å si det slik. Men det holder vann, forurenset eller ikke.

   • Fiskargubben says:

    Judarna drabbades av två olyckor. Talmud och utrensningen av några kristna referenser i GT (de fick Ordet för att de var envisa och skulle bevara det, inte för att de är bättre än andra). Det drabbade också de biblar som översätter från hebreiska istället för från Septuaginta. Det var ingen slump att vi fick översättningen till grekiska som skydd dessförinnan.

    Flera judiska ledare ser bara ett politiskt budskap i GT. En liknande förvirring råder bland vissa protestanter. Fundamentalismen i kristendomen, judendomen och islam är också förfallstecken. Den kan man också se i buddismen. Det är dags för vad tredje dagen kommer att ge.

    Vad gäller Jerusalem är det inte konstigt att Trump erkänner staden som huvudstad. Den har tillhört Israel sedan 1967 och därifrån har landet styrts utan att många har fått veta det. Nu kommer han med ett fredsprojekt och varken Israel eller Palestina kommer att tycka om det.

    Vi tänker ungefär likadant du och jag, Peter. Mina förfäder var arbetare och adel. Lackskorna går ned och träskorna upp, som man sade förr. Jag har inte brytt mig om att släktforska, men jag har mina misstankar. Flera judinnor gifte in sig i adeln i Europa. Den ryske forskaren Klimov säger att koncentrerat blod är mycket dåligt och leder till allsköns problem. Uppblandningen har fortsatt i mitt liv, men vi är alla blonda. En judisk sekt är så ingift att männen gifter sig med kvinnor från Ukraina för att få bort deformiteterna.

    ”US President Donald Trump’s Special Representative for International Negotiations Jason Greenblatt has warned that neither Israel nor the Palestinians will be pleased with the US plan for the Middle East settlement but stressed that this was the only way to reach peace.”

    https://sputniknews.com/world/201808161067244923-trump-israel-palestine-settlement/

    ”Anti-Semitism is an artificial construct created to stop people from criticizing Jews for any wrongdoing, making them the only race that is beyond reproach, Malaysian Prime Minister Mahathir Mohamad said in an interview with the Associated Press on Monday.”

    https://sputniknews.com/asia/201808161067244238-malaysia-pm-jews/

    • Sture says:

     @ Fiskargubben,
     jag tror att den kamp vi nu ser utspelas är en kamp mellan Jesus Kristus/Gud och fariséerna/Lucifer. Och denna har pågått i flera tusen år och beror på att fariséerna och de skriftlärda judiska prästerna efterhand förvanskade hela det religiösa budskapet från Gud.
     Gud bestämde då att komma tillbaka i mänsklig gestalt och låta sig korsfästas av det judiska prästerskapet. Jesu död och återuppståndelse ändrade hela världshistorien och det var uträknat så sedan flera hundra år vilket beskrivs i bl. a. Jesaja.
     Gud har därefter bestämt att komma tillbaka inom 2000 år för att slutföra sin uppgörelse med det fariséiska prästerskapet och det är denna slutuppgörelse som betecknas med ”The End of Times” – hit men inte längre.Världen tar inte slut men det fariséiska prästerskapets herravälde och dominans över världens folk och sitt eget folk kommer att ta slut.
     Man undrar ju hur ett folkslag (egentligen två olika folkslag – aschkenazy och sefarder) kunnat hållas i ett så hårt grepp av det fariséiska prästerskapet under två tusen år utan att egentligen blanda sig trots att de levt sida vid sida med andra folk. Förklaringen är att de utgör en klan – som förbjudits att läsa kristna skrifter som NT. Och som medlemmar i ett klansamhälle har de lytt detta – för mig helt oförklarligt, ty kristna människor kan läsa alla andra skrifter, Talmud, Torah, Gamla Testamentet, Koranen, buddhism etc. Ingenting är förbjudet att ta del av.
     Jag tror att detta som nu utspelar sig med Jesu återkomst kommer att bli dödsstöten för den judiska tron i fariséisk tappning (läs Talmud), liksom också det kristna tron i katolsk beklädnad (= ”Babylons sköka”) och protestantisk tappning. Du har ju själv påpekat hur påven egentligen har en chef som står över honom – en jesuit. Minns också att det sedan flera hundra år är huset Rothschild som sköter Vatikanens ekonomiska affärer.
     När Jesus Kristus återkommer i skyarna ändras hela spelplanen. Vi kommer då inte att få en gemensam religion såsom globalisterna tänker sig denna (läs: en variant av Islam) utan en kristendom som befriats från prästerskapets maktmissbruk – en andlighet som sammansmälter vetenskap och religion där människorna kommer att rent vetenskapligt veta mycket mera om den andliga världen och Guds skapelse.

     Mats pratar i nedanstående kommentar om hur det i Bibeln talas om judarnas återkomst till Israel. Och det verkar vara förutbestämt. Men jag har väldigt svårt att tänka mig att Jesus Kristus/Gud kan se positivt på alla de illdåd som begåtts av den judiska eliten när det gäller det exempellösa slaktandet av den ryska intelligentsian och det ryska folket, de två världskrigen och hela den afrikanska slavhandeln – och allt ljugande för att skyla över detta.
     Däremot tror jag att Jesus Kristus/Gud är intresserad av att slita det judiska folket ur händerna på den globalistiska eliten vilket han nog betraktar som ”den förlorade sonens” återkomst. Det vill säga något som han länge längtat efter och uppskattar oerhört mycket.

     • I dessa tider finns många konkurrerande uppfattningar om vad som pågår. Det är naturligt eftersom vi står inför ett paradigmskifte. Däremot tror jag själv inte att vi kan förlita oss på Bibeln eller däri angivna profetior. Vi vet inte alltid vem som skrivit vad i vilken ordning för vilket syfte, om en del texter är original eller har blivit ‘redigerade’ i efterhand och för vilket ändamål, eller varför urvalet av skrifter gjorts på det sätt som skett.. Varför har det mycket intressanta Thomasevangeliet inte tagits med. Själv tror jag mig förstå varför, eftersom det kullkastar en hel del av den katolskkristna ‘logiken’. Det gamla testamentet med t.ex.Psaltaren, Jesaja, Hesekiel, Jeremia, Sakarja etc präglas av den svår kuvade och förnedrade judiska nationens behov att få upprättelse och det var naturligt att vänta på en frälsare, messias. De väntar än.
      Lucifer är missförstådd som begrepp. Ordet betyder ljusbärare och står i esoterisk tradition som beteckning på den kraft som skapar det fysiskt manifesterade universum. Som jag förstår det står därför Lucifer inte i någon maskopi med judiska prästerskapets efterföljare eller som bataljförare i något avgörande fysiskt orienterat slag mot Gud.
      Det paradigmskifte jag antyder handlar om att människan alltför länge och alltför djupt sjunkit ned i det materiella och blivit präglade av egoism, fåfänga, vrede, girighet osv. att vi glömt bort vår egen kosmiska utveckling. Vi är vid vägs ände. Om tillräckligt många människor snabbt byter väg till den ‘andliga’, själens väg, höjer sitt medvetande och ersätter de negativa epitet som jag beskrev tidigare med dessas motsatser, finns det hopp om en lyckligare framtid på jorden. Om inte är jag övertygad om att de styrande kosmiska krafterna låter jorden få uppleva resultatet av den enormt samlade negativitet som nu behärskar jorden med avsevärd förstörelse som följd. Det sker inget ‘gudomligt yttre ingripande’ mer än att kosmos ser till att förödelsen inte blir total. Jorden ska genomgå en metamorfos. På andra sidan väntar en fysisk och andlig annorlunda tillvaro. Vi kan därför inte heller vänta oss någon messias återvändande för att tvingande fysiskt och andligt rätta till det som gått snett. Människan har fullt och eget ansvar och sin fria vilja att självständigt göra rätt eller fel. Däremot har ‘Skaparen’ alltid sett till att det funnits hans emissarier på jorden som predikat och försökt lära människan de kosmiska sanningarna och förutsättningarna. Det finns en sådan också idag, som verkar från Sverige. Den som söker finner honom.

      • Fiskargubben says:

       Göran, man måste ha nycklar för att förstå Bibeln. Dem måste man söka upp själv och det kostar arbete, tankeverksamhet. Det tog mig tre månader att läsa min första Swedenborgbok efter jobbet, eftersom jag ville kolla upp alla de bibelreferenser, som stödde hans ord. Sture och jag har hittat nycklar.

       Herren sade att de skriftlärda hade gömt nycklarna. Det gjorde de antagligen för att bevara sin makt och sitt tolkningsföreträde. De som söker i våra församlingar har svårt att komma fram. Vi har visst förfall. Ett tecken på att vi kan vänta stora förändringar.

      • Sture says:

       @ Göran Åkesson,
       det du skriver är alldeles för abstrakt. Jag var under en tid väldigt intresserad av den esoteriska litteraturen, som du hänvisar till (=New Age), men lämnade denna då den är en återvändsgränd. Man kan inte komma vidare.
       Det gäller även din hänvisning till Thomasevangeliet som jag har i min bokhylla och har studerat. Det är framförallt dåligt skrivet, relativt ointressant och jag har svårt att förstå vad den kan bidra med.
       Fiskargubben skriver i ett svar till dig: ”Herren sade att de skriftlärda hade gömt nycklarna. Det gjorde de antagligen för att bevara sin makt och sitt tolkningsföreträde.” Och detta är helt korrekt. Så här skriver yttrar sig Jesus Kristus i Jakob Lorbers ”The Great Gospel of John” bok 21, kap. 60:

       Kap. 60. Moses och Joshuas visdom

       [1] När lärljungarna och naturligtvis också världshusvärden, hjälparen som blivit helad, fariséen och den skriftlärde hörde dessa Mina ord, sade den skriftlärde: ”Utifrån Dina ord, Herre och Mästare, har jag dragit slutsatsen att Du för Dina lärljungar inte bara uppenbarat det stora mysteriet med Guds Rike på jorden bland människorna utan också naturens rike på denna jord, på månen, solen och stjärnorna. Och Du har givit mig ett nytt bevis på att Du i Din Ande måste vara Skaparen till allting, i annat fall skulle Du inte ha kunnat förklarat dessa ändlöst många och märkvärdiga saker för Dina lärljungar och till och med göra det synligt för dem.
       [2] Eftersom Du ville göra detta för Dina lärljungar, som också bara är judar och män, skulle Du inte mycket kort vilja förklara dessa förunderliga saker också för oss så att vi kunde få en klar föreställning om vad vi borde tycka och tro om månen, solen och stjärnorna, solförmörkelserna, de skrämmande kometerna och också de många fallna stjärnorna? Ty när det gäller detta är vi inte ett dyft bättre än hedningarna.”
       [3] Jag sade: Varför förkastade ni då Moses 6:e och 7:e bok och förklarade dem för att vara falska? Och dem, som vågade läsa dessa, har ni hotat med kännbara straff. Hör upp, i dessa 2 böcker har Moses i klara ord förklarat hela naturens tillblivelse.”
       [4] Den skriftlärde sade: ” Herre och Mästare, jag har hört om detta en gång men jag har aldrig ens läst en enda bokstav om det. Det verkar som om dessa böcker inte längre kan återfinnas i templet i Jerusalem. Det är därför jag nu ber Dig att så kort som möjligt förklara dem för oss, så att vi också vet vad de är för något och hur de är upplagda.”
       [5] På den skriftlärdes förfrågan beskrev Jag dessa ting för de fyra så kortfattat som möjligt och på ett sådant sätt att de väl kunde förstå vad Jag hade förklarat.
       [6] Efter förklaringen, som varade i ungefär en timma, frågade den skriftlärde Mig om också patriarkerna kände till detta.
       [7] Jag sade: Visst, nämligen de första invånarna i Egypten. Men eftersom människorna under tidens gång mer och mer drog sig undan den enda evigt sanna Guden genom alla slags synder och vände sig till den blinda hedendomen och på så sätt blev alltmer förmörkade så förlorades också denna kunskap och ersattes med poetiskt nonsens och fantasterier som är fulla av felaktigheter.
       [8] Och därför förlorades kunskapen om jorden och stjärnorna. Den existerade fortfarande bara hos några mycket få visa människor i ett undangömt hörn på jorden, men dessa vågade inte tillkännage det för det totalt förmörkade folket. Och därför gick den kunskapen så gott som fullständigt förlorad. Men i framtiden kommer människorna ännu klarare än under forna tider att tillägna sig den igen och de kommer att räkna ut allting. Och det kommer att höra till den blixt som lyser upp från soluppgång till solnedgång.”
       [9] Den skriftlärde sade: ”Från vem fick Moses och Aron mottaga denna kunskap i verkligheten?”
       [10] Jag sade: ”Från Guds Ande. Fastän Moses, som en son till Farao, var invigd i de egyptiska mysterierna och också tillägnade sig mycket av den gamla astronomin och geografin, så var detta en knapp droppe grumligt vatten jämfört med hans senare förståelses hela sjö, som bibringats av Guds Ande, genom vilket han blev en Guds sanna vetenskapsman endast efter att detta skett, vilket gjorde honom till det israeliska folkets utvalde ledare.”
       [11] Den skriftlärde sade igen: ” Herre och Mästare: Joshua, som också var en utvald ledare för det israeliska folket mot det utlovade landet, måste också precis ha känt till det som Moses har beskrivit. Hur kunde han då framför Jeriko säga till solen: ‘Sol, stå stilla tills jag har besegrat alla fienderna’, och solen tycks ha lytt hans befallning? Om han sade detta till jorden så skulle det verkligen vara begripligt med tanke på vad Du just nu har förklarat för oss. Men när vi nu fick höra av Dig hur saker och ting förhåller sig, så förefaller Joshuas befallning till solen som någonting helt obegripligt. Och det tycks som om Joshua ändå inte förstod vad det handlade om, ifall det var hans mening att denna befallning skulle verkställas i enlighet med det, som gäller för naturen.”
       [12] Jag sade: ”Det är sant att Joshua sade det på detta sätt, men inte till den naturliga solen utan till den andliga solen vilken bestod av den lära som Moses tagit emot från Gud. Folkets tillit och förtröstan till denna började att avta på allvar när de såg fiendens överlägsna styrka. Med sitt bestämda utrop ville Joshua bara säga till folket, som saknade mod och som knorrade högljutt: ‘Fortsätt att ha tillit och förtröstan, så kommer ni snart att få se den skenbart mäktiga fienden fullständigt besegrad inför er. Då kommer ni tillsammans med mig att kunna lägga under er det land där det flyter mjölk och honung. I annat fall kommer ni att få återvända till öknen igen.’
       [13] Genom detta tog folk mod till sig igen med full tillit och förtröstan i Gud, som är, var och kommer att vara själens sanna sol och hans ande i himlen och på jorden. Och se, solen som Joshua talade till stod stilla i folkets tillit och förtröstan, lyste upp dem och gav dem mod, skarpsinne och förmåga, och fienden blev fullständigt tillintetgjord, med undantag för skökan Rahab som visade barmhärtighet mot Joshuas budbärare. Förstod ni detta nu?”

       • Sture says:

        detta kapitel fortsätter sedan med näst om ”Correspondances” (överensstämmelser mellan det andliga och fysiska):

        61. Vetenskapen om överensstämmelserna

        [1] Den skriftlärde sade: ”Ja, Herre och Mästare, vi har alla förstått detta mycket väl, och inser nu att Joshua omöjligen kunde förknippat sin högljudda protest med annan mening. Men varför förstod vi inte det alldeles nyss?”
        [2] Jag sade: ”Därför att den gamla inre vetenskapen om (de andliga)1 överensstämmelserna förlorade ni helt och hållit redan innan den babyloniska fångenskapen. Därför att denna kunskap är endast tillgänglig för och typisk för de människor, som aldrig har sviktat eller försvagats i sin äkta tillit och förtröstan på den ende sanne Guden och alltid älskat Honom över allt annat som Fadern och sin nästa som sig själva.
        [3] Ty denna vetenskap är själens och själens andes inre skrift och inre språk. Den som förlorat detta språk kan omöjligen förstå Skriften och i hans döda världsliga ljus tycks det som dårskap för honom därför att andens och själens livsbetingelser är av totalt annat slag än kroppens.
        [4] Och därför har hörseln, synen, känseln, tanken, talet och skrivandet en helt annan karaktär än här ibland människorna i den fysiska världen. Och vad en ande gör och säger kan därför endast klargöras för människor i den fysiska världen genom den forntida vetenskapen om (de andliga (1) överensstämmelserna.
        [5] När denna vetenskap gick förlorad för människorna genom deras egen förskyllan, så omöjliggjorde de för sig själva att ha förbindelse med alla områdens och alla himlars andar. Och det är därför som de varken kan fatta eller förstå Skriftens andliga mening längre. De läser de skrivna orden enligt den döda bokstavens blint lärda ljud. Och de kan inte ens förstå och inse att bokstaven är död och inte kan blåsa nytt liv i någon. Det är bara den inre fördolda meningen som återuppväcker allting eftersom den är livet självt.
        [6] Om ni förstår detta nu så bör ni för det mesta bemöda er om att göra Guds Rike levande och fullständigt aktivt inom er själva. Då får ni också åter ta del av den omnämnda kunskapen om överensstämmelserna mellan materia och ande. På annat sätt kan ni aldrig att förstå Moses eller någon annan profet i den levande sanningens hela djup och ni nödgas att i er själva försjunka i vantro, alla slags tvivel och synder. Ty när en blind människor går på en väg med en massa stenar kan han då undvika att snubbla när han går, ena gång mot den ena stenen sedan mot en annan och många gånger också falla omkull? Och om det längs vägen visar sig finnas en avgrund, hur skall han kunna undvika att vid nästa steg falla i denna och oundvikligen dö?
        [7] Så vinnlägg er därför om att ni så snart som möjligt blir födda på nytt i anden och blir seende, annars kommer ni inte undan tusentals faror som ligger på lur och hotar att sluka upp er.”
        [8] Till detta sade den skriftlärde: ”Åh, Herre och Mästare, Din visdom är oerhörd och om vi människor jämför oss med Dig så är vi lika blinda som en sten. Först nu inser jag tydligt vad som är orsaken till den fullkomligt ödelagda tilliten till och förtröstan på Gud. Och jag inser också att exakt samma sak kommer att hända i framtiden med denna lära om Ditt ljus och liv som nu med Moses och profeternas lära. Och att Din kärlek och barmhärtighet verkligen får Dig komma tillbaka till folket på denna jord. Nu är det bara frågan om Du kommer tillbaka på samma sätt som denna gång eller kanske på ett annat sätt, ett sätt som bara är känt för Dig. Skulle Du inte vilja förklara detta ytterligare för oss?”
        [9] Jag sade: Jag har ofta väldigt tydligt visat er hur och på vilket sätt som jag tänker komma tillbaka till folket på denna jord. Hur kan du nu fråga Mig samma sak igen?”
        [10]Den skriftlärde sade: Det är sant, Herre och Mästare, att Du redan berättat detta för oss. Om jag redan bara vore i besittning av vetenskapen om överensstämmelserna skulle jag också ha förstått meningen med det Du sagt. Men jag bemästrar inte alls denna vetenskap ännu, och därför är allt som Du berättat om Din återkomst inte klart för mig.
        [11] Se, min fråga rör faktiskt huvudsakligen om Du kommer tillbaka precis som nu, född genom en verklig kvinna, som en Människa av kött och blod, eller ofödd, mera som en Ande och ändå också en synlig Människa, och var och för vilka människor.
        [12] Detta är naturligtvis en mycket dum fråga av mig i förhållande till Din obegripliga visdom, men jag är bara en person som konverterat för några timmar sedan och därför kan jag vara ursäktad när jag besvärar Dig med alla slags dumma frågor.”

        1 ‘de andliga’ har tillagts

        • @Sture
         Lorbers ‘sagoberättande’ är alltför omständligt för mig, men passar säkert bättre för andra. För egen del föredrar jag relevant nutida information och upplysning inom & från A.I.C. , framför texter från ‘döda poeters sällskap’.

     • Fiskargubben says:

      Du och jag ligger nära varandra, Sture, men det har vi ju vetat ganska länge. På olika vägar kommer vi till ett vägkors och möts. För mig började det med Swedenborg och sedan en amerikansk tänkare och Lorber. Resan har varit lång, men ännu måste vi traska vidare och på samma väg.

      Våra kungahus vet att de är inavlade och blandar ut blodet allihop. Det gäller också huset Habsburg. Tänk på blödarsjukan i tsarfamiljen och kungens dyslexi. Att bara gifta sig inom en viss grupp kan ge ökad viljekraft, längtan efter makt och pengar (kungen är en viljemaskin och mycket plikttrogen, dvs han arbetar för oss på jobbet, om han ock har vissa märkliga internationella kontakter). Vanliga människor fungerar inte så. Klimov talar mycket om det. Vissa bygger upp stora förmögenheter på bara en generation. Makten vill de inte släppa när de har fått den. Herren kommer att beröva dem makten. Scofields Bibel gör Han säkert upp med också.

      De skriftlärda hade stor makt på Jesu tid och Han gisslade dem. De svarade med rent hat och konspirerade mot Honom.

      Klimov talar om degenerater och säger att de finns i helt olika folk och religioner. Han tvivlar på att en ickedegenerat kan få makten på nationell nivå, men vi har ju vår statsminister, om det nu är han som bestämmer. Hela denna grupp är på väg att falla på eget grepp i Usa och Europa. Underrättelsetjänsterna är ute efter Alex Jones. De har inflytande i Cnn och Washington Times. Cnn skrev en kritisk artikel och fick Twitter att stänga av Jones en tid. Han är portad på fler siter än jag kommer ihåg och några namn känner jag inte till. Nu kommer kritiken och folkets reaktion. Vi har ju också vår valrörelse och alla grodor som sägs. Macron tjänar oligarkin och kan nog avsättas om det blir revolution i Usa (ljusbågarna, du vet). Juncker har gjort sig omöjlig. Vi lever i gryningen på flera sätt och inte bara andligen. När Herren samlar ihop sina trogna så tror jag inte att det handlar om ett missförstått uppryckande. Det handlar om att vi som lever ska lyftas. Herren kommer tillbaka i oss och så småningom ska alla se Honom och förfäras i denna prövningens tid (de som förfördes kommer inte att vilja lyssna). Vi behöver dekryptera Bibeln och vi har god hjälp, du och jag.

      Vi har flera bra tänkare på bloggen. Loa har uppfostrat mig och Maria är intressant och det finns andra, även män. Det är rätt sorts kvinnokraft på bloggen. Kvinnorna har ofta en stark ställning bland indianer och muslimer (de har ofta hand om pengarna), men det berättas ju inte. Nej, det är haram, förbjudet, i en fatwa från Bryssel.

  • mats says:

   Tack Lassekniven det var bra sagt
   Jag brukar säga att man ska skilja på en liten ond elit och den vanlige Svensson juden som bara jobbar på o sköter sitt. Gud ville ha judarna tillbaka o det är de nu. Ibland får jag intryck av att zionister ses om en högre ondska än satanister. Ni som tror på bibeln men ändå inte tror att Gud har med återvändandet att göra utan bara ett verk av satanisk elit hur förklarar ni de bibliska texter som talar om åter vändande, tex Hes 36. När uppfylldes den texten?

   Sen varför kan inte den goda majoriteten av judar kontrollera den onda? Hur skulle de kunna göra det då de inte ens vet att den existerar. Vanliga människor i Sverige o världen tror inte på Deep state de gör inte judar heller utan de har blivit matade med samma lögn som oss andra.
   Vi i Sverige klarar inte ens av att rösta bort en liten elit i riksdagen som under 30 år förstört våra liv. Folk är naiva så enkelt är det
   Om det fortfarande finns någon som är intresserad av Q så rekomenderar jag numera Neonrevolt.

 40. Mo says:

  Lassekniven, störst av allt är skapelsen. Kan det utryckas vackrare än så här ?

 41. Lassekniven says:

  Min senaste kommentarer rörde om. Tack alla för kloka kommentarer.
  Så här ser jag det när det gäller ekonomisk elit, alltså numera biljonärer:
  1. von Anka syndromet där man älskar sedlar som sådana och hoppar och badar och simmar men inget mer.
  2. De få goda som är sanna mecenater och riktiga välgörare och som struntar i maktpolitik.
  3. De som konstituerar Deep State och globalism och som vi alla här hjärtligt avskyr och dessa kommer för eller senare att elimineras då Jesus Kristus slår till dem på allvar. Dessa människor är helt osentimentala när det kommer till att skapa situationer som leder krig och många miljoners död och lidande. Dessa onda människor kommer att hamna längst ner i Dantes skärseld. Dessa människor är judar men det finns också kristna och framför allt islamska medspelare. För alla dessa tror jag gäller att de bara bryr sig om pengar och ännu mer pengar som då ger all makt. De vill ekonomisk globalism och vägen dit får kosta hur många människoliv som helst. Att de kommer att låta islam styra världen om vi kommer dit det tror jag inte ett dugg på.
  Mitt upp i allting så kommer den vanliga människan ( inkluderande den vanliga juden) att få nog, enough is enough, och då kommer en mänsklig tsunami av megalogigantiska mått att sopa hela skiten och ny värld och ett nytt system kommer att byggas.

  • peterkrabbe says:

   Ur pedagogisk synvinkel kan det vara bra att kategorisera lite. Men i själva verket är gränserna mellan biljonärernas målsättning mycket flytande. Joakim von Anka tror jag knappast har någon motsvarighet i verkligheten. Han skapades för att få en enkel schablon att skratta åt och därmed acceptera som något man bara skakar på huvudet åt (Disney var också jude och del av Hollywood-gänget). Den goda biljonären tror jag inte heller finns, hans förmögenhet har skapats antingen genom att utnyttja sina medarbetares oförstånd att utkräva sin berättigade andel, eller genom att lura en köpare att betala tio gånger mer för hans produkter än vad som vore rimligt.
   Spindelväven kring Deep State omfattar i verkligheten inte bara kärnan i Vita Huset och Pentagon utan större delen av bankmaffian och de industrier som de antingen
   äger eller kontrollerar med hjälp av sina tillgångar. Makten kommer som en följd av deras monetära tillgångar. De har själva skapat såväl penningsystemet som skattesystemet. De dekorativa donationerna till välgörande ändamål är istället för att betala skatt till staten, ett vackert konstmuseum istället för socialvård till svältande på gatorna.
   I övrigt håller jag med dig, det måste komma en gigantisk urladdning snart från alla de normala människor som utgör 98% av den amerikanska befolkningen! Detta väntar vi med spänning på och hoppas att Deep State inte hinner före genom att avleda i form av en ny global militär konflikt….

   • mensan says:

    Det klart att den gode miljardären finns, biljonär finns väl ingen som är? Ta skaparen av Minecraft, Notch, han gjorde en produkt/spel för sin egen skull men som uppskattades över hela världen och intäkterna flödade in, en produkt som tillslut Microsoft köpte upp, Notch ville inte sälja från början men spelet blev så stort att han inte orkade administrera det själv och sålde. Han blev således multimiljardär, ingen aning om han är god men han är i varje fall inte en som utnyttjat någon och knappast lurat Microsoft. Fler liknande exempel finns förstås.

    • peterkrabbe says:

     Biljonärer finns det gott om i gamla dynastier som ex.vis Rothschild. Unga datasnillen som skapar förmögenheter över en natt är knappast del av Deep State, men kan indirekt bli det då de normalt överlåter förvaltningen av sina tillgångar till advokater och finanshus som istället är det. Bill Gates är exempel på ett sådant, som med ökande ålder blir alltmer politiserad och nu arbetar aktivt för depopulation genom vaccinationsprogram med tvivelaktigt syfte.

   • Sture says:

    @ Peter,
    jag har alltid haft för mig att Walt Disney tvingades föra en bitter kamp mot den judiska dominansen i Hollywood och att han avskydde deras klan-metoder (= manövrera ut alla som inte har judisk härstamning). För detta blev han ofta beskylld för att vara anti-semit.
    Det är då lätt att föreställa sig Joakim von Anka-figuren som en karikatyr av Rothschild eller Rockefeller, som båda formligen badar i pengar.
    När man googlar så framkommer att Walt Disneys fadern hade irländska föräldrar och modern tyska och engelska föräldrar. Det framkommer inte att någon av dessa skulle vara av judisk härstamning.

    • peterkrabbe says:

     Du kan mycket väl ha rätt, jag har ingen möjlighet att lagra alla länkar jag läser. Jag kanske återkommer om det klarnar. Under alla förhållanden har Disney gett oss alla mycket nöje och underhållning, så ingen skugga skall falla över honom. En lysande konstnär i barnens tjänst.

  • Mo says:

   Att islamska medspelare har fått ett allt tyngre inflytande i Deep State är nog ett faktum. Betänk de enorma förmögenheter som Arabvärldens oljetillgångar genererat, de har säkerligen hittat vägar in i företags och bankvärlden som garanterar makt och inflytande. Samtidigt accepteras ofattbar fattigdom och misär i egna närområden som Jemen och människor från Sydostasien utnyttjas i slavliknande arbetsformer. Den egna fattigdomen och följderna av militära konflikter skickas till Europa som får överta försörjningsansvaret samtidigt med strategisk utvidgning av islam. Soros och andra NGOers välvilliga deltagande i denna migration skulle kunna vara eftergifter pga en förändrad maktfördelning i högsta ledningen. Titta på läkare utan gränser som numera alltmer agerar som flyktingsmugglarnas förlängda arm, organisationen måste vara infiltrerad.

   • peterkrabbe says:

    Det bästa exemplet på ekonomisk korsbefruktning är utan tvekan Saudiarabiens investeringar i västvärldens näringsliv – vi köper er olja om ni köper våra vapen och teknologiska produkter. Libyens Gaddafi hade fräckheten att investera i Italien istället för i USA, så gick det ju också som det gick…
    En av efterkrigstidens huvudaktörer i Deep State, Henry Kissinger, var trots att han är jude Saudiarabiens främste rådgivare vad gäller investeringar i väst. Kanske ingick exporten av islam i varusortimentet?

 42. Mo says:

  Och vår vördade demokrati som väst så enträget har framfört som försvar för åtskilliga krig. Hur fungerar den egentligen ? Inte företräder den de skattebetalande invånarnas intressen i såfall skulle väl inte detta bli följden.

  https://sv.gatestoneinstitute.org/

 43. Lassekniven says:

  Small Is Beautiful when it comes to business and enterprise.
  Förstatliga för övrigt fakebankerna som skapar pengar av ingenting. Staten bör sköta sedelpressarna. Det är skrämmande att det sitter så många människor med stora lån, visserligen på substans i form av hus och bostadsrätter men vilkas värde kan sjunka drastiskt vid en ny ekonomisk kris. Låntagaren kan då komma i en situation då huset måste säljas till underpris och låntagaren har inget hus bara en massa lån som banken skall ha tillbaka, inte i luftpengar utan i reda pengar. Detta har hänt förr som alla vet.

  Vi, folket skall inte acceptera bankerna som de är designade idag
  .
  Jag själv har tjänat lite pengar, relativt blygsamma, på några fastighets- och lägenhetsbyten men i princip är det snuskiga pengar som visserligen har beskattas. Den fattige kan inte göra något sådant. Mäklerisystemet är fel med visning och efterföljande öppna (över)budgivning. Alla länder har inte så. Men så är det ju det här med tillgång och efterfrågan.

 44. Fiskargubben says:

  ”Riksdagsledamoten Carl Schlyter (MP) lyfter att fenomenet ofta används som politiskt slagträ.

  – Så fort någon motsätter sig närmande av Nato eller ifrågasätter värdlandsavtalet, kallas de Putinagenter, desinformatörer eller påverkansoperatörer, skriver han i ett mejl till DN.”

  https://www.dn.se/nyheter/politik/riksdagsledamoter-misstanks-ha-utsatts-for-paverkansoperationer/

  Jag är Putinagent. Jag har från säker källa att Putin styr blodmånen. Jag vet att han liknas vid Gud allsmäktig. Larv.

  Hörru, Olof Palme, hur är det med Putin? Vem då? Världens mäktigaste man. Aldrig hört talas om honom. Förresten, nu när jag har dig på tråden, vill du ge Mårten ett budskap? Vill du ha mig inspärrad, Olof? Silencium, Olof. Du känner väl till Erlanderavdelningarna, där man spärrade in de kvinnor som var kära i honom? Jo. Ingvar Carlsson fick slut på det. Jo, och vi sparade pengar.

  Jag behöver uppdatera dig, Olof. Jag vill helst ha en cigg, Fiskargubben. Jag förstår dig, Olof, mitt sätt att stojta stang är att röka pipa och gärna med egen tobak.

  Peter, din blogg är viktigare än du kanske förstår. Vi kan tala om det mesta och släpps fram. Jag känner inte till någon annan blogg av den kalibern, trots att det finns andra intressanta bloggar. Din blogg är ett ljus i mörkret och det som sås här ger god skörd. Jag hoppas att du håller ut, men beslutet är ditt. Jag har knäat, det vet du, men jag kämpar på.

  • peterkrabbe says:

   Fiskargubben, du är min flitigaste medarbetare, trots dina hälsoproblem. Det är beundransvärt. Bloggen vore inte densamma utan dig. Jag kan lova dig att så länge du orkar, kommer jag också att göra det. Jag hade önskat att få veta ditt verkliga namn, få en verklig människa bakom gubben med metspöt på bryggan.

  • Sture says:

   @ Fiskargubben,
   du är också viktigare än du kanske förstår. Du sprider så enormt mycket hopp, kärlek och poesi med allt du skriver. Ja, vi ligger mycket nära varandra i vår förståelse av vad som sker – men du sprider så oerhört mycket mera ljus, ödmjukhet och poesi omkring dig än någon annan här. Vi behöver dig här – och även på andra bloggar.
   Jag vet inte hur jag skall kunna hjälpa dig med dina hälsoproblem. Bön är naturligtvis viktig och det är kanske denna förbön som ännu håller dig uppe. Den behandling som jag föreslog, Vitamin C intravenöst i högdos, den kan man ge sig själv. Man behöver bara någon sjukvårdskunnig som sätter in en liten venflonnål i en ven, tejpar fast den på armen eller handen och som kan visa hur man ger sig själv infusionerna på ett sterilt sätt. Detta är inte svårt. Jag har haft patienter som snabbt lärts upp att behandla sig själva med injektioner i hemmet under flera år.
   Jag har en kollega som nu tänker genomföra denna behandling på sig själv under en 10-dagarsperiod. Preparatet är helt receptfritt och kostar c:a 120 kr/ dag och så tillkommer lite kringkostnader. Kan jag (eller vi) hjälpa dig på något sätt?

   • maria says:

    Hej Sture,
    Det du skriver om C-vitamin är mycket intressant och jag undrar hur och var man får tag i rent C-vitamin? Har försökt från Raymond Francis (Beyond Health) i USA men de kunde inte skicka till Sverige utan en hel del krångel.
    Har sedan några år tillbaka haft och har fortfarande en tung bönebörda att Big Pharma med hela sin onda rot skall exponeras och falla och jag blir inte förvånad om det kommer att ske, i perfekt tid och kanske rentav relativt snart, allt får mycket fort nu.
    Har därför också bett att många skall bli kunniga i naturliga läkemetoder och örter- vilket det ju kryllar av runt omkring oss – för att kunna fylla de behov som då kommer att uppstå. Vill inte kalla naturläkemedel för ‘alternativa’ då det snarare är den nuvarande (sjuka) vården som är den alternativa. m.v.h. maria

 45. Fiskargubben says:

  Peter, jag förstår dig. Vem är den där konstiga gubben? Någon som vill lämna över innan det är för sent (som Steiner). Jag är anonym för att jag inte vill bråka med barn, grannar och arbetskamrater. Det är vad jag säger som är viktigt, inte vem jag är.

  Om Gud vill och jag får leva, så åker jag snart utomlands. Min son har köpt en resa till guben. Då är jag tyst. Vi får se om det går. Jag mår inte riktigt bra och det kan stoppa resan. Kämpa på, Peter, om du orkar.

  IJustWantToBeCool – KÄMPA SVERIGE! (VM-LÅT 2018!)

  • maria says:

   Hej Fiskargubben,
   Vill bara ge dig och alla andra några förhoppningsvis uppmuntrande ord då jag förstod att du har hälsoproblem. Har nyligen läst en bok av en biokemist , som själv varit svårt sjuk men helat sig själv (bl.a med C-vitamin) och genom sin kunskap om cellerna förklarar att ‘det finns bara en enda sjukdom’ och bara två orsaker till sjukdom. Han menar att alla sjukdomar oavsett vad för namn man ger dem egentligen bottnar i en och samma orsak – cellerna börjar bete sig fel på grund av att de har blivit förgiftade och/eller får för lite eller fel näring.
   Knappt någon idag undgår att få gifter i sig och därför får vi med automatik också näringsbrister.
   Vi är skapade att vara ‘självreparerande’ och får varje dag billioner nya celler om vi då inte dagligen tillför de nya cellerna det de behöver så signalerar de genom sjukdom men detta går även i mycket svåra fall att rätta till. m.v.h. maria

   Video länk till ett föredrag av Raymond Francis, författare till boken ‘Never be sick again’ :

  • Mo says:

   Fiskargubben, jag tycker att ditt beslut är bra om detta är förutsättningen för att du skall orka dela med dig av all din kunskap till oss. I Sverige har vi fått en självbegränsande utveckling där samhället vill diktera vilka tankar som skall accepteras och de avvikande får utstå mobbens blodiga attacker. Samtalet kvävs. Vi får glädja oss åt de forum som fortfarande klarar av att hålla öppna dörrar som tex Peters blogg och det ungdomliga mod som vi faktiskt kan se hos några politiska partier, då gäller det att vi också vågar ge dem vårt stöd. Jag har funderat över din stora intellektuella kapacitet trots din ålder och utsatthet pga sjukdom. Hur klarar du av att bevara den ? Någon speciell föda eller annat tips ?

 46. Alve says:

  Det här är OT men Fiskargubben, du som verkar ha tentakler åt olika håll, känner du till hur det varit med torka i sommar i länderna österut? I Västeuropa har det ju varit torka men hur tror du (och även andra som vet) det är i Östeuropa med tillgång på hö. Här där jag bor är det svårt att få fram foder till ryttarföreningen/ridskolans hästar. Det man får tag på är mycket dyrt. Det måste ju vara bra kvalité. Någon som vet?

 47. msandberg2016 says:

  Ilskan kom idag. Jag berättade med hat om oförskämdheten att vilja föda mig. Att ha blivit född till världen. Mitt självhat dog med hennes varma skratt. Och jag kom att skratta också. Vad löjligt. Jag vet.

 48. Lassekniven says:

  För Peter och alla: https://www.svtplay.se/video/17164734/idevarlden/idevarlden-sasong-2-avsnitt-8

  En intressant diskussion.

  @Fiskargubben, om du är intresserad av C-vitaminterapi så gör så här:

  Köp på nätet, exempelvis på på BULKPOWDERS
  en burk om 270 tabletter 1000mg, Pureseries Global. Sprid ut 6 till 8 tabletter över dygnet med ett jämnt intervall. Även på på natten om du är uppe kissar några gånger som vi alla gubbar gör ( gubbsjuka med urgency-inkontinens är ett gissel). Det finns askorbinsyrepulver också som är billigare men är bökigt om man skall ut och resa.
  C-vitamin i dessa doser kan ge lite lös mage i början samt öka blödningsbenägenheten (sägs det) om man tar Trombyl eller annat preparat. Jag står sedan länge på blodförtunnande och har inte märkt något av vare sig av det ena eller det andra.
  På Werlabs kan du köpa ett prov som mäter C-vitamin i plasma. Helst skulle man ju vilja mäta i vävnad genom att ta en liten muskelbiopsi därför att när C-vitaminet gått runt ett tag är vävnadsvärdet högre än plasmavärdet (som ju är avsikten). Halveringstiden är olika i olika vävnader för C-vitaminet, som är ett märkvärdigt ämne.
  Det är solens vitamin, en gåva av Gud (som allting annat).
  Via Sture kan du få mitt telefonnummer om du vill ha kontakt. Jag har tystnadsplikt.
  P.S. Du har blivit lite av en mental och andlig mentor för mig. Sture också men vi umgås redan och har mycket givande diskussioner.

  Peter, tack för din blogg och dina krönikor. Please, lägg inte av utan låt det istället gå längre tid mellan dina krönikor, jag förstår att du har mycket annat kring dig också.

  • Mo says:

   Lassekniven, om vi har en betydligt längre halveringstid för askorbinsyra i vissa vävnader, tex hjärnan, så torde det innebära att efter en periods ackumulering erhålls steady state koncentrationer på acceptabel nivå med betydligt lägre dosintag. Finns det några studier kring detta ? Kroniskt höga doser kan ju hos några ge komplikationer som tex njursten.

  • Alve says:

   Peter, jag instämmer med Lassekniven – jag hoppas också du fortsätter men förstår eventuellt ditt dilemma med tid med mera. Tack Lassekniven för recept – har även fått recept från Sture (angående sepsis). Jag har hälsoproblem men inte som Fiskargubben. Just nu är mitt fokus på en infekterad tand och har svårt att få min tandläkare att ta min oro på allvar. Jag ska försöka ta mig till en tandkirurg för en second opinion men gissar att det är svårt utan remiss. Jag håller med om att denna blogg är långt utöver det vanliga TACK ALLA!

   • Lassekniven says:

    Ta tag i detta med den infekterade tanden innan det blir försent.

    • Alve says:

     Ja, på måndag ska jag ringa tandkirurgen och be om en undersökning utan remiss, annars får jag väl åka dit och sätta mig, vägra gå om de inte hjälper mig.

   • Sture says:

    @ Alve,
    du skriver: ”Just nu är mitt fokus på en infekterad tand och har svårt att få min tandläkare att ta min oro på allvar.” Det låter konstigt. Alla tandläkare bör veta vad en infekterad tand kan betyda – absolut livsfarligt. Och det kan gå fort.
    Numera kan man skriva en egen remiss till läkare (och detta gäller kanske också för tandläkare).

 49. Lassekniven says:

  Tillägg: Peter har mitt e-mail också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: