Mons Krabbe till riksdagen

Som en avslutning på valkampanjen lånar jag idag ut min blogg till en av mina söner, Mons, som får en riksdagsplats om Medborgerlig Samling kommer över 4%-gränsen. Även om man inte gör det handlar det om få en plattform inför nästa val, eftersom finansiering och bidrag till partipolitisk verksamhet baseras på det statistiska underlaget från föregående val. Ordet går till Mons:

 

Bästa bloggläsare!

Det har nog inte undgått er att jag kandiderar till riksdagen med Medborgerlig Samling, som nummer 4 på listan. Så här dagen innan valet så vill jag i korthet förklara lite av det jag vill verka för om ni väljare beslutar att skicka mig till Stockholm:

1) Bekämpa den socialistiska hegemonin i samhället!

Samhället är, efter decennier av vänsterdominans, fullständigt genomsyrat av socialistiskt tankegods. Samhället brukar deras tolkningar och använder deras lösningar. Rättssystemet, skolan, integrationen osv fungerar inte och kommer inte fungera heller, förrän vi städar ut detta tankegods. Vi kan inte heller ha en situation där hela nyhetsförmedlingen, och därmed formandet av befolkningens världssyn, ligger i vänsterns händer. Nyheter ska förmedlas på ett neutralt sätt. Går inte det så får SR/SVT läggas ner!

2) Stå för en sund integrations/anpassningspolitik!

Vi måste skrota det mångkulturella samhällsexperimentet, som har skapat så mycket inre slitningar i vårt samhälle. Jag, som politiker, står upp för det västerländska samhället och kommer motverka alla försök att underminera det. All integration i vårt samhälle, måste bygga på anpassning till detta västerländska samhälles värderingar.

3) Stoppa alla försök att underminera den sekulära staten!

Som en konsekvens av invandringen från den muslimska civilisationssfären, så har utmaningen mot den sekulära och opartiska staten ökat i omfattning. Ingenting talar för att denna utmaning kommer minska i styrka under de kommande decennierna. Särskilt inte eftersom den understödjs av politiska krafter till vänster, som söker framgångar genom oheliga allianser. Islam är en samhällsideologi lika mycket som det är en religion. Det är en samhällsideologi, vilken som kollektiv kraft, idag manar sina följare att styra bort vårt samhälle från dess nuvarande demokratiska och sekulära hållning. Detta måste vi vara medvetna om och aktivt bekämpa och det är min avsikt!

4) Kraftigt reducera invandringen!

Europa, och vårt Sverige inte minst, kommer under de kommande decennierna utsättas för ett migrationstryck som får de senaste decenniernas att framstå som måttligt. Konsekvensen av befolkningsexplosionen i Afrika och dysfunktionella samhällen och sociala strukturer i Afrika och Mena, bli att vi befinner oss i inledningen av en ny folkvandringstid. Vi har ett beslut att fatta, som folk. Ska vi acceptera att Europa och dess politiska och sociala kultur förändras för alltid, eller ska vi säga nej? Mitt svar är att det räcker nu! Den migration vi redan har tagit emot, från utanför Europa, har överlag varit negativ för Europa och Sverige. Vi behöver en migrationspaus. Inte bara under några år, utan under några decennier! Återvandring måste också bli något som vi, som är politiker, verkar aktivt för. De som inte vill bli en del av vår civilisation eller respekterar vår nationella kultur, bör uppmuntras att lämna landet.

5) Ett starkt oberoende och ett fördjupat Nordiskt samarbete!

Vi ska värna vår demokrati och principen att så många beslut som möjligt ska fattas så nära medborgaren som möjligt. Folkomröstningar ska bli lättare att genomföra. Sverige ska återta så mycket politiskt oberoende som möjligt och öppna för att omförhandla vårt medlemskap i EU. Vi ska INTE lämna EU, men vi kan mer än väl återställa vår relation till densamma till en tidpunkt där medlemskapet handlade om frihandel, fri rörlighet och samarbete. Vi ska fördjupa vårt samarbete med de Nordiska länderna, med vilka vi har en djupare värdegemenskap, som vi inte delar med Sydeuropa på samma sätt. Ett avsevärt förstärkt försvar ska göra det möjligt att ha ett meningsfullt försvarssamarbete med Finland och möjligen även de baltiska staterna. Med Norge och Danmark bör vi diskutera ett framtida valutasamarbete. Tillsammans är de Nordiska länderna starka!

Jag har genom åren hört synpunkten från många av er blogg-läsare, att jag bör verka i riksdagen. Nu har ni som tycker så, möjligheten att skicka mig dit! Rösta på MED och Kryssa Krabbe!

196 Responses to Mons Krabbe till riksdagen

 1. Lycka till Mons!

  Har en fråga till dig gällande geoengineering och chemtrails, som jag ställt till två partier som idag inte finns i riksdagen: AfS och NMR varav AfS fortfarande inte har svarat. Gissar att AfS som så många andra lider av beröringsskräck gällande frågan, eller bara struntar i den och idiotförklarar alla som riktar blicken mot himlen och undrar. Det andra partiet var NMR som svarade samma dag! – se här: https://corneliadahlberg.wordpress.com/2018/08/30/parti-som-vagar-ta-i-chemtrailsfragan/

  Samma fråga till dig, men antar att du som son till Peter hört talas om den 😉 Jag undrar om du/ni kan tänka er ta upp frågan gällande geoengineering och chemtrails seriöst vid ev. riksdagsinträde?

  Vänligen Cornelia

 2. eva Lidman says:

  Allt det där låter väldigt väldigt sunt i mina öron men förutom att ni INTE vill gå ur EU också väldigt likt AfS.

  • peterkrabbe says:

   Eva, det man INTE vill ha är EUs överstatlighet på federationsnivå utan verkligt inflytande. Det man VILL HA är den fria rörligheten, fri handel och kulturellt utbyte inom det Europa som är vårt närområde. Förr innebar en resa genom Europa långa köer vid tiotalet passkontroller, viseringar och uppehållstillstånd, till och med för en resa till Paris. EU måste omarbetas till sin grundtanke istället för att verka som en politisk union.

   • Är inte EU ett judiskt och globalistiskt projekt med Kalergiplanen som grund?

    • peterkrabbe says:

     Jo, EU ingår i globalismens agenda. Men viktigast för dem är de politiska målen att kunna styra utrikespolitik och överstatlighet. Det vi kan arbeta för att behålla är istället den fria rörligheten och samarbetet i övrigt. Låt oss äta det göttaste av äpplet och slänga kärnhuset och skrutten i slasken!

     • peterkrabbe says:

      https://i1.wp.com/peterkrabbe.files.wordpress.com/2018/09/passbild.jpg?ssl=1&w=450
      Detta är ett utdrag ur mitt pass under 1980-talet och avser några resor mellan Malmö och Frankrike! Ni som är unga idag förstår kanske inte hur det var med rörligheten innan EU kom till. För oss som var med då är de fria gränspassagerna ett underverk….

      • Mo says:

       Jag håller med, vi måste förstå den fria EU-rörlighetens styrka, till gagn för både människor och företag. Nu behöver vi i Sverige åtminstone inte oroa oss för att vi skall omgärdas av en mur som i forna Östtyskland.

     • Tack för respons, Peter. Gärna samarbete, men ingen fri rörlighet. Den fria rörligheten syftar till att upplösa nationerna.

      • peterkrabbe says:

       För tydligheten skull: Med fri rörlighet menar jag för europeiska medborgare i Europa, inte globalt. Mitt svenska medborgarskap ger mig en trygghet som jag hade saknat som enbart EU-medborgare, det förstärker snarare behovet av nationen än motsatsen. Därutöver är det inte fel att jag ändå kan ha ett hus i Frankrike eller något annat europeiskt land om jag skulle vilja det. Ju mer jag vistas i andra länder, desto mer uppskattar jag att det finns nationella identiteter. Samtidigt kan jag resa hem när jag vill och känna tryggheten i att bo tillsammans med likasinnade – än så länge.

 3. Robert Fransson says:

  Regeringens budget presenteras I poster om SEK. Så varifrån kommer då dessa svenska kronor? Ca 98% skapas av våra privata banker till en kostnad av en evigt växande ränteskuld. Allt mer av dessa pengar går åt till att betala räntan varför nya pengar/skulder måste skapas hela tiden, tex ökad offentlig konsumtion. Ökad tillväxt är inget annat än ökande skulder!

  Så länge inget parti adresserar det faktum att privata bankers pengar styr den ekonomi som konrollerar politiken så har vi ingen reel demokrati!

  Skulle stat, kommun, landsting, företag och privatpersoner betala tillbaka alla lån så finns det Inga pengar kvar I samhället. Kostnaden för dessa pengar är ca 400 moljoner om dagen, alltså bankernas ränta. Dem skulle istället kunna användas till välfärden om inte privata banker tilläts parasitera på samhället!

  • Du har helt rätt – så länge inget parti verkar för ett penningsystem där räntor och avgifter går tillbaka till folket i form av samhällsbyggnad, t ex skola vård och omsorg, så är det egentligen ingen mening med att rösta eftersom alla röster då är en röst på centralbankssystemets upprätthållande.

   En annan viktig aspekt är illusionsjuridiken, d v s att verka för utrensning av den s k hägerströmianska uppsalaskolan som är förhärskande i domstolarna. Det är denna rörelse som jagat rättsprinciperna ur domsluten genom ett pragmatiskt hävdande av att makt är rätt – istället för lag.

   Det var MED:s fråga att etablera en författningsdomstol som fick mig att rösta på dem i riksdagsvalet tillsammans med verkan för massiv myndighetskontraktion samt återinförande av det tjänstemannaansvar som Olof Palme avskaffade i början av 70-talet.

   Jag tror att de flesta partiledare inser att flyktingströmmarna måste sina ett bra tag framöver – utom Annie Lööf som är sionisternas kandidat till statsministerposten sedan två Bilderbergmöten tillbaka i tiden. Därför tycker jag att invandringsfrågan är den minst intressanta i valet av mitt personliga partistöd.

 4. Det är val i morgon och enda parti som är beredda att svara på chemtrailfrågan är uppenbart NMR 😉

  • peterkrabbe says:

   Cornelia, Mons är ute på kampanjarbete in i det sista och kommer inte att kunna svara på din fråga innan morgondagen. Jag förmedlar istället vad jag själv tror i frågan:
   Partistyrelsen i MED har varken diskuterat eller tagit en ståndpunkt om geoengineering. Mons kan därför inte lämna några för partiet bindande ställningstaganden. Partiet består av fler än Mons. Du vet vad jag tycker och får dra dina slutsatser av det.
   Generellt kan man säga att det politiska etablissemanget skyr frågan som pesten. Du har själv gjort samma erfarenheter. De som är utanför riksdagshuset kommer inte in och de som är inne åker ut. Man kan med fog undra varför. Vi är ändå många som vet. Jag tror personligen att frågan kommer att besvaras under den kommande mandatperioden, något annat är helt enkelt inte möjligt. Människors oro ökar för var dag och känslan av utanförskap ökar till bristningsgränsen. Vi vill veta vad som pågår. Kanske finns det ändå fler frågor i nuläget som har betydelse än de som NMR representerar i övrigt? Låt oss se tiden an lite och arbeta för att dyrka upp dörrarna med pragmatism och tålamod …

 5. Sture says:

  @ Mons,
  jag önskar er verkligen lycka till. Ni behövs. Och ni har många namn på er lista som har de egenskaper som jag speciellt efterfrågar: intelligens, hederlighet och mod. Tyvärr tror jag inte att har ni nått ut med ert budskap på samma sätt som jag tror Afs har gjort. Men folk kan ju ha uppfattat det ändå. Vi får se imorgon. Lycka till.

 6. peterkrabbe says:

  Vad man kan tänka på när man går till valurnorna idag är att det knappast gör någon skillnad om SD får 15 eller 25 eller 35%, konsekvensen blir bara att 7-klöver får ett allt närmre samarbete. Det enda som långsiktigt kan förändra politiken är att de nya partierna MED och AfS kommer in i riksdagen och kan bredda oppositionen.
  Många undrar varför MED inte syns mer. Då skall man veta att alla de etablerade partierna får rikliga partistöd från staten som kan användas för marknadsföringen till kampanjstöd och helsidesannonser i pressen. MED får inte ett öre och är helt baserat på frivilliga och ideella insatser. Alla kostnader får betalas av medlemmarna själva. Denna tröskel är idag orimligt hög och systemet måste ifrågasättas. Det är ingen tillfällighet att de nya partierna är störst på internet, där publiceringen är gratis. Men alla läser inte vad som skrivs på internet.
  Under alla förhållanden – tack för all support och sympatier som framkommit under valrörelsen. Vi får hoppas att det kan öppna dörren till en förändring!

  • Peter — Det som verkligen skulle öppna upp för obehagliga sanningar och förändring är om NMR tar plats i riksdagen.

   • peterkrabbe says:

    Jag tror att NMR måste ändra mycket både i sitt program och i sin strategi för att kunna komma in i finrummet. Positiva tankar finns i de flesta partiprogram, men man måste också skapa en helhet som fungerar. Där är inte NMR.

 7. Mo says:

  Mons, idag är det grande finale . Mycket i MEDs politik är bra och jag hoppas på en fortsättning. Jag tänkte ge er min röst i kommunvalet, det är den bästa platsen att växa till där de stora frågorna angående befolkningens nära angelägenheter avgörs. Den viktiga utbildnings och företags politiken får där sin kraft. Det är i kommunerna demokratin har en chans att utvecklas och det kommer säkerligen bli den stora framtida inhemska politiska scenen. Riksdag och regering är redan idag en förväxt byråkratisk verkställare av ett flertals agendor. Ett orostecken är att icke svenska medborgare relativt kravlöst kan delta i det lokala valet. Utan att ens behärska svenska språket kan du därmed företräda stora särintressen i samhället. Köpslåendet har redan börjat på sina håll som tex när din röst via MP-politiker kan garantera lokalt moskebygge. Förutsättningen för denna utveckling har varit S och alliansens mycket starka stöd för det mångkulturella samhället och där integrations krav har fått ge efter för egna politiska intressen. Jag tycker att SVTs avståndstagande mot Jimmie Åkesson i den stora slutdebatten visar på kärnan i problematiken. Det Jimmie ville visa var att Svenska politiker genom sin politik aldrig gett stora delar av befolkningen verktyg att bli svenskar och därmed öka deras möjligheter att inkluderas i samhället. Nu är det mångkulturella Sverige så befäst och ger även vad nog stora grupper upplever som fördelar för sin agenda, inte minst gäller detta de muslimska företrädarna, att det finns ett motstånd mot försvenskning. Sverige måste på något sätt se till att det blir attraktivt att vara svensk…Lycka till idag !

 8. Eclipse says:

  Sådär, då har jag lagt mina röster. AfS till riksdagen, MED till Landstinget och SD i kommunvalet. Valfunktionärerna samtalade inbördes om att de aldrig sett så mycket folk. De nämnde flera distrikt, men på ett var det lugnt (det invandrartätaste området i staden).

  Det fanns valsedlar till AfS, men jag hade ju redan beställt egna. Plockade bara MED. Förra gången röstade jag på ett lokalparti i kommun, men det enda jag har märkt sedan förra valet är en allt mer förändrad gatubild, så nu blev det SD. Högre upp lägger jag inte min röst på ett parti som kallar Putin för ”aggressiv imperialist”. Det gäller hela ledargarnityret och inte bara den otrevlige sionisten Jomshof.

  Jag spår att AfS kommer in på över 5%, att MP åker ut på 3,8 och att SD blir överlägset störst. Logiskt då en gigantisk högersväng ligger i luften. Men för all del, jag kan ha fel. 😀

  • Eclipse — Hur många procent tror du NMR får?

   • Eclipse says:

    Magnus, det har jag inte reflekterat över. Min gissning var också mer av önskedröm än spådom. Om NMR:s röster kan räknas i procent kommer AfS inte in, då övriga ligger runt 5%. Har ingen aning om hur NMR ligger till nationellt, men de kan säkert ta plats i kommunfullmäktige på sina håll. Småpartierna växer sakta men säkert. Ett intressant undantag är ju F! som gått från 3,12 till en procent sedan förra valet, trots mediabevakning och partistöd. Jag tror att vänsterns missnöjesröster kommer att samlas i V, som minst fördubblas. Båda extremerna ökar, medan mittenpartierna tappar.

    • Jag har ännu inte sett något procenttal för NMR i riksdagsvalet. Förmodligen är det under 0,1 enligt Valmyndigheten. NMR fick inget kommunfullmäktigemandat i något av sina starkaste fästen Kungälv, Ludvika och Boden. Det hela förefaller otroligt.

 9. Det finns många viktiga frågor som inte tas upp i valet….Nato, GMO, Kontanters utfasning, Rätten till att själv välja vård (alternativ) Chemtrials, Handelsavtal…… Flyktingfrågan…..
  Diskussioner som tas upp är skolan, vården och arbetslöshet, pensioner….samma gamla ämnen som tagits upp vid alla val (och alla ämnen har blivit sämre dom sista 20-30 åre……ironiskt, eller dumt…)

 10. Eclipse says:

  5177 av 6004 distrikt räknade. Som det ser ut är hjärntvätten mer utbredd än man kunnat föreställa sig. Eller så är det valfusk. ”Ödesvalet” förändrade alltså inte ett skit och förstörelsen av nationen kan fortsätta planenligt.

  Övriga partier 1,4%. AfS får väl då ca en kvarts procent. Obegripligt.

  Kasselstrand förutspådde för ett tag sedan att Löfven skulle sitta kvar som statsminister. Makten framför allt.

  • peterkrabbe says:

   Det finns mycket att fundera över idag. Varken MED eller AfS syns ens i statistiken. Så vitt jag kan se är MEDs starkaste valkrets hemmaplan i Skanör med 1,8%. Handlar det om valfusk eller är det svenska folket hopplöst förlorat? Svaren får vi kanske under veckan…

   • Valfusk är redan dokumenterat; se t.ex. https://nyadagbladet.se/inrikes/rapporter-om-valfusk-pa-flera-hall-i-landet/

    Valresultatet framstår dessutom så här långt som manipulerat. Det ska bli intressant att se det slutgiltiga valresultatet den 14 september. Valet bör under alla omständigheter göras om.

    • Mats says:

     Mindre valfusk förekommer, speciellt med valsedlar som inte plockats fram. Dock jag tvivlar på att det haft avgörande betydelse. Den sorgliga sanningen är att svensken inte är vaken o att individen inte drabbats påtagligt av alla nedskärningar Nu fortsätter vi nedför ett tag till

     • Jag befarar att även större valfusk har ägt rum i gårdagens val. Att Valmyndighetens hemsida låg nere under valkvällen samtidigt som samma myndighet hänvisade till massmedia för uppdateringar var en stor varningsflagg. Man kommer att tänka på en gammal schackvärldsmästares ord: ”There is no US government as people think of it; it is just a facade, a plaything for the Jews.” Bobby Fischer (1943-2008)

      • Fusk med valsedlar är bara så enkelt att det går inte att manipulera resultat med det, skulle behövas fusk med hur många sedlar som helst.
       Att man ser till att Valmyndighetens hemsida ligger nere en stund, med resultatet efter det, påvisar bara att fusk på gång.
       Samtidigt och innan valet har man påpekat ofta på inblandning av ”yttre påverkan på vårt val”
       Med andra ord omdet skulle vara så att det visar sej att ”nån” manipulerat, så kommer felet att bli….det var Putin….smile

     • Mats says:

      Dock om detta med att vissa uppmanats att inte klistra kuverten är sant så är det ju anmärkningsvärt
      I SDs fall så tycker man spontant att de är så stora så de kunde ha representanter i alla vallokaler för att se hur rösträkningen går till

      • peterkrabbe says:

       Partiernas representanter har inte ens släppts in för att kunna fylla på valsedlar. Att de skulle få övervaka räkningen är otänkbart och förmodligen olagligt.

       • mats says:

        Ok jag vet tydligen inte hur räkningen går till, trodde att det var förtroendemän från partierna förutom en del från allmänheten.

        • peterkrabbe says:

         I Vellinge hade MED genom att ta ett par procent från Moderaterna kunnat beröva dem absolut majoritet. Man blir då förvånad när funktionärerna i vallokalen visar sig vara kommunfullmäktigeledamöter för just Moderaterna. Jag tror att valsystemet behöver få en rejäl översyn. Det håller säkert den danske övervakaren Jensen med om, som nu går vidare till EU med sin kritik…

    • Mo says:

     Hur sjutton kan man uppmana väljarna att inte klistra igen valkuverten !!!!

  • Mo says:

   Det kanske är så att samhället gjort en stor del av befolkningen indirekt beroende av migrationen. Väldigt många har sin egen eller partners försörjning i verksamheter kopplade till denna. Förskola/skola, polis, rättsväsende, migrationsverk, flyktingboende, tolkservice, rut -tjänster, ökad befolkning ger ökad omsättning inom dagligvaruhandel, byggsektorn av den ökade bostadsbristen osv. En minskande andel sysselsätts inom traditionell tillverkningsindustri inte minst pga automatisering och robotisering. En växande andel ingår i den ekonomiska sektorn som i Sverige till slut har blivit för stor, vad skall hända där när datoriseringen tar över, oron är stor. Landet tycks ha gjort sig alltmer beroende av en evig befolkningstillväxt, den egna försörjningen är viktigare än landets bakgrunds ideologi och vem vågar protestera om följderna blir utmobbning från det osäkra föränderliga arbetslivet. Folket har hamnat i ett fogligt underläge där PK regerar och gränser suddas ut. Mycket talar för att makten får sin önskade blocköverskridande regering, kanske med C som vinnare trots allt och då blir det som vi förutspådde. SD måste ändå ses som den stora vinnaren som tappert kämpade för sin åsikt. Den stora förloraren är M som inte vet vilket ben man skall stå på och där kan bli många besvikna väljare efter regeringsbildningen.

 11. Mo says:

  Det ser naturligtvis inte bra ut utomlands att Sveriges opinionsmätningar ger så grova felbedömningar vilket kan påverka väljarna. Det kan förstås i andra länder väcka frågor, valfusk ? inkompetens ? vart är Sverige på väg ? För många svenskar är den stora frågan, varifrån kom KDs tillskott på 4 % i sista minuten ? Herren vet.

  • peterkrabbe says:

   Förmodligen från Moderaternas förlorade röster. Det är mycket som är förbryllande i valresultaten. MED fick 4,3% i Laholm och 2,3% i Höör i Skåne, ändå under en procent i riksvalet. Det är på den nivån som valfusk, även i mindre skala har betydelse.

   • Mo says:

    Peter, jag är inte lika övertygad om det. För SD har den snabba tillväxten varit ett problem, de står för många tomma stolar ute i kommunerna. Man vill inte riskera att få in fel personer i partiet… Vad var det Jimmie och Runar fick till ?

   • Alve says:

    Förvåningen/misstron var stor här också. Det hände något en bit in då de börjat redovisa resultaten från olika kommuner. Det kom en rullande text om att något hade kraschat, Vad? Innan dess verkade resultaten vara ”icke-förvånande”. Vad var det som hade hänt? Någon som kommer ihåg?

    En annan fråga:
    Var går gränsen för otillbörlig valpåverkan?
    ”TILL DIG SOM ÖVERVÄGER ATT RÖSTA PÅ SD I VALET”
    …”hoppas jag nå ut till dig som funderar på att, kanske, eventuellt, rösta på Sverige-demokraterna på söndag. Kortfattat är mitt budskap detta: Gör det inte! Det finns flera andra sätt att visa sin önskan om ett delvis annorlunda samhälle. Jag återkommer till dem”. …

    Texten ovan, inom citationstecken, är början på ledarsidan i min lokaltidning i lördags. Den s.k. journalisten har tidigare skrivit liknande artiklar men inte så tydligt uppmanat läsarna att rösta efter hennes instruktion.

    Någon gång i veckan visade Svt med en kvinnlig reporter en intervju med Frankrikes president Macron där han påpekade att Åkesson (SD) inte är ”kompatibel med svenska värderingar”. Kanske ”Makaronen” pratar av egen erfarenhet för han är väl inte särskilt populär i Frankrike…

    Jag tror att det fifflats en hel del i detta val och valpåverkan från olika håll men det medierna varnat för är valpåverkan från Putin och Ryssland: (Varför skulle de bry sig om lilla SE?)
    Men att de svenska medierna skulle bete sig så här är ju minst sagt fördjä…gt.
    Ja, vart är vårt hjärntvättade land på väg???

    • peterkrabbe says:

     Nya Dagbladet har en bra uppföljning av valfusket. innan valmyndighetens ”krasch” var SD största parti, därefter såg det annorlunda ut. Detta måste granskas närmare. Personalen i många vallokaler har visat stor aggressivitet mot representanter för de ”obekväma” partierna som velat övervaka ställen för valsedlarna. Ofattbart nog tycks denna personal ha utgjorts av medlemmar i de etablerade partierna. Vem utser dessa ”opartiska” valförrättare?

     • Nya Dagbaldets hemsida är för tillfället inte tillgänglig.

     • AnnaF says:

      En kort reflektion över att Länsstyrelsens webbplats var nedstängt och på svt/val ca kl. 22.00 (ca 3000 distrikt räknade) visades den procentuella fördelningen som närapå har blivit även slutresultatet. Vid uppdateringen kunde jag följa hur många Distrikt som räknades men partiernas resultat har inte rört på sig. Som flera har påpekat har detta hänt när SD började närma sig till 22 % och även AFS var nära 4 % gränsen.
      https://valresultat.svt.se/2018/10000.html

      Den cirkulerar rykten att den elektroniska rösträkningen var riggad och en avancerad Software finns som hjälpmedel att manipulera räknandet Det som har hänt i natt är en bedrägeri som måste utredas.
      ANTINGEN NYVAL – ELLER MANUELL RÖSTRÄKNING! Helt kontrollerad av internationella valbevakare!
      DÖ var en cancer diagnos för samhället, detta är en långt framåtskridande till totalitarism.
      Det är för många som är beroende av att ingen förändring skall ske och Status Quo skall råda även i framtiden!
      Myndigheter, organisationer, föreningar, politiska aktiviteter, dolda sociala Problem med arbetslöshet, bidragsberoende, meningslösa utbildningar utan framtid och mängder av olika typ av landsförräderi vill jag klassa som någon form av NGO aktivitet. Man blir försörjd för att sälja ut sitt land -och till skillnad från Öst/Syd Europa där NGO finansieras utifrån med bla Soros, FN och andra krafter- i Sverige är de försörjda utav staten. Människor längtar efter förändring men ”arbetsgivaren” betalar bara om du följer och tjänar den nya NWO!
      Har folk verkligen förstått att de är berövade all frihet i framtiden? Hur många som har råd och mod att ställa sig utanför och avsöja detta?

      Sista chansen: kräv nyval och fullständig utredning över denna skandalösa natt!

 12. Pingback: VALFUSK!? | corneliadahlberg

 13. Allt detta digitala manipulerande är mycket, mycket allvarligt och döljer sannolikt en enorm skandal. Har någon redan dragit igång t.ex. en namninsamling för omval?

 14. AnnaF says:

  Jag klistrar in en mycket viktig och korrekt sammanställning som jag har hittat i kommentarsfältet på Helena Palenas blogg:

  https://parnassen.wordpress.com/2018/09/10/valfusk-sverige-pa-vag-mot-en-skoningslos-undergang/

  Läs och sprid vidare:

  Johan Jäderström
  3 tim ·
  Hej! Jag är spärrad från att göra inlägg i ALLA grupper fram t.o.m 24 september (alla grupper på FB)
  Detta hände efter att jag har gått ut med sparad webbplatsdata och bett kunnigt folk om att analysera denna data i olika grupper på Facebook. Jag är helt censurerad och det är möjligt att jag inte ens kan posta det här inlägget. Hjälp mig snälla att kopiera ut det här i olika forum och grupper, hälsa från Johan på SR1-Opinion.

  Någon som kan analysera webbplatsdata http://84.217.10.36/val2018data.zip (Ab, Ex, SvD, SVT – livedata efter kraschen på valmyndighetens live rösträkningen, samt även webbplatsdata valmyndigheten efter att sidan börjar att fungera igen flera timmar senare)

  SD´s siffror gick upp som USA:s ekonomi sista åren, vid 23 procent kraschar val.se och valmyndigheten.se (jag hade misstankar om att detta skulle hända om Sverigedemokraterna skulle explodera i valresultatet) media fortsätter rapportera resultat, trots att det inte finns några data att hämta på valmyndigheten… Media rapporterar nu, fem minuter efter att val.se krashat med 23% på SD, att SD nu vänder nedåt, jag tittar vad Expressen får sin webbplatsdata från, eftersom val.se ligger nere och det tidigare varit därifrån som de har tagit sin webbplatsdata. Jag granskar Expressen så gott jag kan, men sparar även ner webbplatsdata från flera av de valda stora TV och webbtidningarna. Det som jag kan se är att Expressen hämtar sina liveresultat från en egen undersida, jag är rätt dålig på att analysera webbplatsdata, (webbplatsdata från SVT, SvD, Expressen och Aftonbladet under pågående SD-nedgång, och under valmyndighetens krash, sparad i lämkad ZIP fil. Valmyndighetens livedata efter krashen finns även med i länkad i ZIP-fil, kanske någon kunnig här även kan gräva lite i detta?)
  Jag kan överhuvudtaget inte se någon länk till Valmyndigheten. i om denna live rapportering efter krashen, men som sagt, jag är ingen expert på detta. Stämmer detta så undrar jag vart fick de sina siffror ifrån med den uppdateringstakten som pågick!? Är det bara ett sammanträffande att Sverigedemokraterna sköt i himlen precis innan valmyndighetens sida kraschade, och att de bara minuterna efter kraschen börjar dyka? Och i samma veva som räddas både Liberalerna och Miljöpartiet, som är mediernas gullegrisar, ifrån att hamna utanför riksdagen. Vad hände igår egentligen? Sverigedemokraterna skulle få 31,3% enligt felindex, Miljöpartiet & Liberalerna skulle vara f.d riksdagspartier. Det är inte logiskt att Sverigedemokraterna får mindre i verkligheten än i många opinionsundersökningar, det har aldrig hänt förut och det tabu som det innebär att erkänna SD sympati gör att de alltid kommer vara kraftigt underskattade i opinionen alltså är detta MÅSTE vara ett omfattande valfusk, det räcker inte med att det skulle vara ett fåtal valdistrikt med korrupta rösträknare – Detta måste vara en betydligt större attack på demokratin. Och hur kan Löfven få 28% när opinionen visat 20-25%? S har alltid varit antingen spikade eller lätt överskattade i undersökningar. Det finns inga tveksamheter om att valfusk förekommit, snarare tvärt om när man läser #valfusk2018 Frågan är om någon kan bevisa att det hände något i samband med att valmyndighetens sida krashade? Hjälp demokratin att utreda detta – Finns det konkreta bevis på ett omfattande valfusk som svensk media och valmyndigheten utfört tillsammans så finns det en tidning som kommer att ta upp detta: Nyheter Idag”
  MVH Johan SR1-Opinion

 15. Sture says:

  Från en kommentar på EveryKindaPeople angående att datorn kraschade under en tid:

  ”vad som hände var att valmyndigheten måste få tid på sig att manipulera siffrorna så att det stämde något sånär. KD hade gjort en stark slutspurt och det måste man få med – 6,4 %. Vänstern hade också gått bra, detta måste man få med – 8-9 %. Miljöpartiet fick inte åka ut för då gick ekvationen inte ihop – således hamnade de över 4%-spärren. Sedan fick man ägna sig åt Allianssidan – de måste manipuleras så att de blev aningen svagare än de röd-gröna – nästan dött lopp. Väldigt spännande. Och hur skulle man nu få till detta – genom att ta många procent från SD och fördela dessa så att ekvationen gick ihop – S fick 28 % och SD fick bara 17,6 %. Samtidigt strök man praktiskt taget bort alla nya småpartier, AfS, MED osv.

  Det var detta man behövde en paus i rapporteringen för att fixa till. Alla vet att det fanns en skämsfaktor i detta val, dvs. att SD varit undervärderade i alla mätningar medan alla andra varit övervärderade. SD har hela tiden legat på 25-26% hos de väljarinstitut, som alltid i tidigare val visat sig ha rätt (t. ex Sentio) medan S har legat mellan 22-23 %. Hur kan det då komma sig att SD plötsligt blivit våldsamt övervärderade (8-9%) och S blivit våldsamt undervärderade med 5-6%. Jag vet ju vad jag tror. Man får inte glömma hur samtliga socialistiska val i kommunistiska länder alltid varit riggade med siffror på t. ex. 98,7% för det styrande kommunistpartiet. Sverige har i och med detta val trätt in i denna fusk-tradition. ”

  • peterkrabbe says:

   Jag håller också detta för troligt, åtminstone tills Valmyndigheten presenterat en godtagbar förklaring. Förmodligen får vi aldrig se någon sådan som är värd namnet…

   • Eclipse says:

    Klistrar in en kommentar från NewsVoice:

    ”Hannu Kiviranta
    11 Sep, 2018 at 11:39
    Det är inget konstigt att en webbserver kraschar under en belastning som man inte räknat med. När hela befolkning går in och tittar samtidigt från flera enheter (mobil,dator,platta) samtidigt så blir det helt enkelt för mycket. Som en IT-specialist som jobbat med detta förrut har jag varit med om det många gången. Helt enkelt för klena system. Sen för att lättare förstå att det inte är något fusk så måste man också förstå hur systemet är uppbyggt.
    I ett system finns flera olika nivåer som samverkar. Det finns en webbserver som visar resultat för allmänheten. Bakom det finns en databas placerad på en eller flera servrar som allmänheten inte kan nå. Den ligger oftast även bakom en säker brandvägg. Webbservern hämtar data från databasen men om webbservern kraschar så hämtas ingen data. Däremot fortsätter databasen fungera som vanligt.

    Hur kommer då siffrorna till media, tidningar, radio och tv, om inte webbservern funkar?
    Jo, databasservern nås via sk APIer som är ett sätt att distribuera data till en eller flera beställare. Tex SVTs datorer är kopplade via API till databasservern som i realtid levererar data till SVT. Lika TV4 och tidningar, alla som har behörighet att använda APIn. Så vad som hänt är att det blivit överbelastning av webbservern. När hela befolkningen vill se på samma sida kanske med flera enheter samtidigt (mobil, platta, dator) så pallar inte webbservern (WS) med. WS är bara skyltfönstret och beräkningarna sker i en annan eller flera servrar. API ger ändå en beställare tillgång till data. Då kan webbservern ligga nere hur mycket den vill samtidigt som allt ändå funkar i bakgrunden o levererar data till alla beställarna.

    Har varit och byggt liknande system så jag vet hur det funkar. Presentationen av resultat på valmyndighetens sidan kraschar men allt funkar i bakgrunden. Ungefär som när din TV-slutar fungera ibland men ändå pågår programmet.”

    Vad skönt, då är allt uppklarat.

    • peterkrabbe says:

     OK , då får vi väl tro på det då. Jag har i alla fall ingen möjlighet att ifrågasätta detta. Lite förvånad kan man ju vara över att Valmyndigheten inte var beredda på vad som skulle hända under ett val? Även om det var fyra år sedan kanske man kunde se över sin utrustning innan nästa? Och snart är det förmodligen dags igen….

    • Mats says:

     Detta problem kommer man ifrån om partierna har personer som är med o kontrollerar i alla valokaler. Då ger det direkt ett kontrollerat röstantal från varje lokal. Partierna kan då sedan summera o se att inga resultat manipulerats, Är det inte tillåtet för alla partier att övervaka rösträkningen så är det något som måste ändras
     Utan detta så kan ju det fuskas o justeras i resultat hur som helst

    • Eclipse: ”Vad skönt, då är allt uppklarat.”

     Ha, ha, ha! Ett bra bedrägeri behöver gömmas bakom sannolikheten. Judarna lyckas ofta med det men ibland blir det alldeles galet som för exakt 17 år sedan idag.

    • Sture says:

     @ Eclipse,
     helt oavsett att databasen fortsätter fungera även om webbservern kraschar så förklarar inte detta varför det blir en så stor diskrepans mellan siffrorna för kraschen och efteråt när det hela har klarats upp. SD ligger före kraschen på siffran 27,4 % vilket ligger i linje med Sentios valprognos som under 3 val varit alldeles tillförlitlig. När webservern börjar fungera igen har siffran plötsligt sjunkit till 17,4% (med 19 %). Samtidigt har Socialdemokraternas siffror förändrats från 23,5 % till 28,4% (gått upp med 5%). Mycket märkligt. Jag skulle acceptera den förklaringen om en webserver-krasch om siffrorna före och efter kraschen varit ungefär desamma men inte denna stora diskrepans. Fuskarna tog i så de sprack (nödvändigt för dramaturgi om ”de två jämna blocken) men det är också detta som avslöjar dem.
     Varje gång man handskas med uträkningar på dator måste man vara medveten om att det går att programmera datorn så att de räknar på ett visst sätt.

     På en YouTube-fil visades en gång hur man kunde manipulera resultatet på de elektroniska röstmaskinerna i USA (ägda av George Soros). Alla trodde detta var omöjligt om man kontrollerade att inga röster var inlagda i förväg. Så därför kontrollerades alltid röstmaskinerna på detta sätt före valproceduren.
     Men en valförättare visste att det trots dessa kontroller gick att styra resultatet i precis den riktning man ville. Och detta skulle han nu bevisa.
     De elektroniska röstmaskinerna kontrollerades på sedvanligt sätt – och inga röster låg inlagda i förtid, varken minus eller plusröster. Därefter kom en röstförrättare med ett ”kretskort” som måste sättas i maskinen innan den kunde sättas igång (jag är inte dataexpert, så kortet kan ha hetat något annat). Sagt och gjort.
     Sju försökspersoner hade samlats plus valförrättarna. Man hade gjort upp att 1 skulle rösta ja och 6 skulle rösta nej. Allt kontrollerades helt öppet för alla. Och sedan avläste man resultatet: 5 hade rösta ja och 2 hade röstat nej. Alltså helt motsatt det som man röstat. Vad hade han gjort ? Det ville han inte tala om utan ville bara påpeka att man kan manipulera dessa apparater. Sannolikt kan man också programmera de röstmaskiner som räknar samman alla röster. Och det var säkert detta man gjorde under den tid som webservern låg nere.

     • Sture says:

      Här är den YouTube-fil som jag talade om. Det är faktiskt så att man helt slumpvis väljer ut den apparat som skall användas (ur ett femtiotal apparater). Sedan kommer valförrättatern med ”Minneskortet” (jag skrev fel ovan). Och så blir resultatet som jag beskrev ovan. En kvinna blev så bestört så att hon började gråta. Hon insåg nämligen konsekvenserna av detta – man kan inte lita på något valresultat när det finns människor ”behind the scenes” som fuskar:

      • peterkrabbe says:

       Det blir nog allt mer sannolikt att detta valet har manipulerats in i minsta detalj. Småfusk i vallokalerna är bara en liten spektakulär krydda medan datorerna på valmyndigheten gjort det egentliga jobbet. Pusselbitarna faller på plats. Det vi visste redan för ett par år sedan efter Lööfs medverkan på Bilderbergmötet håller nu på att förverkligas. En samlingsregering med M, S och C och med Annie Lööf som statsminister skall bilda grunden för den avskaffade demokratin i Sverige. För att kunna motivera detta behövde man blåsa upp Lööf lite för att ge henne tillräcklig pondus för rollen, samtidigt som blocken vänster och höger måste bli exakt lika stora så inget block kunde få egen majoritet. Tillsammans får de tre 54%, vilket måste accepteras av alla som legitimt. Alla förnekar intensivt allt samarbete med SD, vilket konstruktionen förutsätter.
       Löfven har de senaste dagarna talat mest om blocköverskridande regering och de två andra har knappast haft några invändningar i den teaterföreställning vi nu får åse. I kulissen står Reinfeldt och skrattar, Kristersson bär ständigt hans telefonnummer i fickan. Sverige rullar nu vidare i rasande fart mot ökad invandring och fullt genomförande av globalismens mångkulturella och samhällsnedbrytande program.
       Årets datoriserade valfusk är vårt 9/11. Vi är alla grundlurade. Sverige har därmed blivit ett skolboksexempel för hur demokratier skall inordnas i globalismen. Nästa objekt blir Ryssland – efter att Putin avlägsnats.
       Har jag fel? Läs då detta igen om några veckor, när föreställningen är avslutad och ridån har gått ner…..

       • Mo says:

        Det gäller att bli tillräckligt många sen kan man ge igen med samma mynt.

       • RB says:

        Intressant teori, och valresultatet är märkligt. Det jag funderar på är:

        1. Om valmyndigheten har stått för det huvudsakliga fusket, borde man inte då helt enkelt kunna kontrollera indata från de olika valkretsarna? Det bygger ju på att indata därifrån var korrekt (förutom visst fusk på lägre nivå som helt säkert fanns), och att man sedan manipulerade den. Eller har jag missat något väsentligt i hur det fungerar?

        2. Som jag skrev i ett svar till Sture ovan så följde jag SVTs rapportering ganska bra och där följde SDs siffror en logisk utveckling, om än på en oväntat låg nivå. Om SVT kunde presentera en sådan ”snygg” kontinuerlig statistik, varför kunde inte valmyndigheten göra det? Skulle SVT ha en separat fusk-algoritm?

        Finns lite att fundera över här. Tack för din utmärkta skriverier. Hoppas du fortsätter.

        • Sture says:

         @ RB,
         om en oberoende utomstående neutral valbevakning räknar om dessa siffror så tror jag att de kommer fram till ett helt annorlunda resultat – därför för mig är detta fejk. Men jag kan för lite om hur dessa siffror bevaras och bevakas. Har de redan slängt bort sina rapporter, t. ex. ?
         Det som ytterligare framstår som fejk är att SDs siffra på 17,7% var enormt konstant efter att de släppt på rapporteringen igen – och jag tror att detta rörde hela sista halvan av rapporteringen, dvs. c:a 3.000 distrikt. Det blev en fixerad siffra och där skulle den ligga kvar. Men jag tog inga skärmdumpar och kan inte bevisa någonting.

      • ragnhild says:

       Takk til deg Sture. Genuin sak du kom med der. Jeg mener å erindre den, spesielt at det var en som gråtferdig forsto konsekvensene. Du tok vare på dette; STOR TAKK. Vi i Norge og sikkert andre land med er mildt sagt sjokkerte over mulighetene til å gjerde oss inne med denne type fusk. Så langt er vi altså kommet!

     • RB says:

      Sture: Såg du denna siffra på 27,4% själv? Det måste ju också rimligen ha varit tusentals svenskar som sett den, med tanke på det stora intresset för SD som finns. Jag följde bara SVTs sändning, och där vill jag minnas att SD gick in på strax över 20% och sedan backade kontinuerligt till ca 17.6% Fullt logiskt i detta fall med tanke på vilka distrikt som räknas först. Även de andra partierna uppförde sig logiskt. Det jag funderar på: När började valmyndigheten rapportera och när började SVT? Siffran 27% skulle kunna stämma om valmyndigheten gick ut med info väldigt tidigt, och SVT något senare. Och att det hela sedan minskade till 17 som på SVT.

      För övrigt är diskrepansen mellan utfallet och Sentio/Yougov märklig. Det kan vi alla vara överens om.

      RB

      • Sture says:

       @ RB,
       jag såg denna siffra endast som rapport från ett enskilt distrikt aldrig som ett medelvärde, vilket intryck man får av Pia Hellertz. Och jag tror att denna siffra är från en gammal undersökning som Mats Dagerlind på Avpixlat påpekat – och således inte skall gälla för detta val. Fel av mig.
       SD har ju under 3 år legat på ungefär 25-27% i YouGove/Sentios mätningar. Och de var nog korrekta då. Men under de senaste månaderna har tillkommit AfS och MED som kanske kunde knipa till sig 3-4 %, vilket skulle dra ner SDs siffror till ungefär 22-23%.
       En journalist på SRI Opinion påpekade just att SDs siffra just för nedstängningen låg på 23%, och detta är nog en korrekt siffra. Men inte bara SDs siffra sänktes (till 17,6 %) utan AFSs och MEDs siffror bara försvann och så lades dessa siffror på S, varvid man fick till sitt drömscenario.
       Jag tror fortfarande att detta är ett verk av Jan Eliasson på Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap.

 16. Martin T says:

  ”If you can’t beat them – join them” är ett amerikanskt talesätt. Kanske det är vad som återstår för oss vita Svenskar och västeuropeer ?
  http://jfst.se/faq-items/konvertering-att-bli-jude/

  Känns inte speciellt tilltalande måste jag säga….

 17. Pingback: Skriv under upprop mot valfusk!!! | corneliadahlberg

 18. Sture says:

  Det finns en journalist, Johan på SRI-Opinion, som ger sig tillkänna och på sajten document.no berättar vad han laddat ner. SD låg vid kraschen på 23% och höll på att spräcka alla deras planer. Planen är alltså att det skall bli helt jämnt lopp mellan Alliansen och de rödgröna (det skiljer nu 0,2%). Då kommer varken Löfvén eller Kristersson att bli statsminister. Istället väljer man Annie Lööf som kompromisskandidat – det var därför hon var på Bilderbergmötet för att få instruktioner.
  Den myndighet som sköter om dessa webbservrar och datorer är ”Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap”, MSB, och där är f. d. polischefen Jan Eliasson numera chef. Trillar poletten ner nu? Jan Eliasson sparkades således inte för att gjort ett dåligt jobb inom poliskåren utan flyttades till ett för globalisterna ännu viktigare område där han i god tid kunde förbereda detta valfusk.

  https://www.document.no/2018/09/10/hva-skjedde-egentlig-da-valgmyndighetens-nettsted-krasjet/

 19. Sture says:

  Det är troligen väldigt lätt att manipulera den digitala registreringen. Jag är ingen dataexpert och det kanske finns många subtilare sätt. Men så här tänker jag:
  Man har ett Excelblad med 6.000 rader för alla distrikt (superdator). De 10 olika partierna får nu 10 olika kolumner (var sin) där deras rapporter förs in. Sedan gör man 10 nya kolumner där man lägger in omräkningsfaktorer (SDs siffror skall minskas och Ss och Ms ökas). Man får nu fram helt nya procentsiffror som snabbt och automatiskt omvandlas till stapeldiagram i realtid. Alla som något sysslat med Excel kan åstadkomma detta.

  Men nu blev det lite besvärligt eftersom man också måste få till att kampen mellan Alliansen och de rödgröna skall vara hårdfin (0,2%) för att passa in i planen om Annie Lööf som kompromisskandidat. Och så måste MP klara sig hårfint, annars kan man inte räkna hela de rödgröna, KD måste med och gå upp (Busch har varit duktig) och Vänstern också.
  Därför måste man stänga ner under en tid och fixa till detta.

  • Mo says:

   Manipulering av data kanske tom kan ske på distans från någon superintelligent dator med tillräcklig kapacitet. Därav avbrottet ?

   • AnnaF says:

    Din teori är fullt möjligt med teknikens utveckling. Det finns säkert redan utan att vi har möjlighet att veta om omfattningen.
    Ett OT som borde ge en tankeställare vad man kan åstadkomma med styrning från distans! I länken finns info om den förarlösa lastbilen, bussen och allt som redan är verklighet. Mina tankar går till terrorattacken på Drottninggatan i Stockholm. Leta upp bilder på nätet -finns mängder- på lastbilen och tänk efter hur från ett sådant demolerad fordon kan Terroristen bara oskadd hoppa ur och springa några kvarter därifrån och till sist gripen av Polis. Enligt flera experter men även lastbilförare med många års erfarenhet bestämt säger att Ingen kan överleva i en så fullständigt demolerad hytt som det.
    Vi är fullproppade med hoax där finns en sanning som nästan aldrig överensstämmer längre med fysikens, biologins eller med andra kända vetenskapliga sats. Så tanken är svindlande att på Drottninggatan var en förarlös lastbil -styrd från distans och även den elektroniska rösträkningen har skett med en ”hjälpande Hand” från en okänd plats med kanske en helt ny okänd teknik.

    ”I höst väntas en självkörande lastbil börja rulla på allmän väg i Jönköping. Systemen för förarlösa fordon blir allt bättre, men just det kan också vara en inbyggd risk, menar forskare på VTI, Statens väg- och trafikforskningsinstitut.”

    https://www.svt.se/nyheter/lokalt/jonkoping/allt-battre-forarlosa-fordon-en-inbyggd-risk

    • AnnaF says:

     och fantasin flöder vidare….Kanske vår extrem feministiska, pride-flagga viftande med rosa fittmössor regering är redan de första prototyper för AL. Skalet ser mänsklig ut men hjärnan är robotliknande utan en tillstymelse av emotionella färdigheter. Men även tekniken har sina brister så vår räddning är kanske en bugg i systemet……..

    • Sture says:

     @ AnnaF,
     det är mycket långsökt att tro att det skulle behöva styrning trådlöst från långt håll eller av främmande krafter. Då skulle man väl inte behöva stänga ner webbservrarna? Det räcker gott med enkel dataprogrammering där fusket lätt kan göras osynligt. Och så en sådan som f. d. polischefen Dan Eliasson.
     För övrigt är jag inte så upprörd över att SD inte fick flera röster (jag tror inte så mycket på SD) utan för det faktum att vi från och med nu aldrig någonsin mera kan lita på något valresultat. Detta är upprörande. Vanligt folk har en enda chans vart fjärde år att uttrycka sitt missnöje med politikernas och bankmaffiosos maktmissbruk. Nu har man tagit ifrån oss denna möjlighet också.
     Vi skulle behöva få nya idéer och nya partier. Men tydligen räcker det inte med 4% spärr utan nu måste man också ta till valfusk för att stoppa folkets protester.

  • mats says:

   Jag tvivlar inte på viljan att fuska men tycker att detta med att avbrottet skulle ha något att göra med att man skulle behöva ladda in ny kod låter tveksamt . Har detta planerats i god tid så är det troligare att man har fuskprogram redan från början. I programmet finns från början de korrigeringsfaktorer som behövs för att nå önskat resultat. Ser datorn att SD s röster ökar för mycket igen så justeras korrigeringsfaktorerna i motsvarande grad. det verkar för amatörmässigt att man först efter ett tag laddar fuskkoden. Fast det klart med Eliasson som bas så kanske man inte ska begära att de är så smidiga i sitt fusk
   Jag har sagt det förut men man måste i framtiden begära att all rösträkning ska kontrolleras av partirepresentanter o allmänhet. då kan partierna själva summera i efterhand o se att totalen från valmyndigheten stämmer

   • Sture says:

    @ Mats,
    vad är det för skillnad på dessa två uttalanden från dig?:
    1. ”att avbrottet skulle ha något att göra med att man skulle behöva ladda in ny kod låter tveksamt ”.
    2.”Ser datorn att SD s röster ökar för mycket igen så justeras korrigeringsfaktorerna i motsvarande grad.”
    Justerar man inte korrigeringsfaktorerna genom att ladda in ny kod eller hur skulle detta annars gå till?
    Problemet var ju inte bara att låta SD förlora stort utan att förverkliga dramaturgin: Skillnaden mellan blocken skulle vara hårfin (0,2%) och lägga grunden för kompromisskandidaten Annie Lööf. Detta har Peter Krabbe sagt hela tiden och jag tror han får rätt.

    Sedan har du rätt i slutsatsen: Det skall inte bara finnas partirepresentanter lokalt utan också centralt. Varje parti bör till sina egna datorer få samtliga inskickade siffror från > 6.000 distrikt och kontinuerligt själva summera upp resultaten.

    • Mats says:

     @Sture
     I praktiken bli resultatet detsamma. Jag menar att en proffsig fuskare o programmerare kan lägga in alla scenarier innan räkningen börjar. Man sätter upp en massa villor för att räkningen ska justeras på olika sätt. Man behöver inte vänta till man ser att sd flödet är för stort innan koden ändras. Hade mot förmodan det riktiga sd utfallet varit lågt i början då hade villkoren i koden känt av detta o tex bara behövt ta hänsyn till att blocken blir jämna eller att mp blir kvar

    • Mo says:

     Skulle man inte kunna tänka sig att MSB i förväg fått hjälp av sina samarbetspartner att skapa en algoritm som på distans läggs in vid strategiskt tillfälle och som korrigerar data till önskat slutresultat ?

 20. Mjölner says:

  Har opererats för hjärtinfarkt på kardiologen i Karlskrona. Är nu på bättringsvägen.
  Här en länk om ”valfusket”, är mycket besviken på svenskarnas blindhet. Folk verkar vara mentalt kastrerade. https://parnassen.wordpress.com/

 21. Mo says:

  Mjölner, ett snabbt tillfrisknande tillönskas dig med lite hjälp från glasriket.

 22. Mjölner says:

  Ett hjärtligt tack till Er alla för omtanken! Nej, det var innan valet som pumpen kraschade så det går inte att skylla på politikerna, sorgligt nog. En del krämpor är förmodligen genetiskt betingade så man bör vara noggrann vid val av föräldrar. Till Mo, Tack för videon, har spelat i blåsorkester, storband och dansband under 60 och 70talen. Kosta musikkår visade stor kvalité även på den tiden under dirigenten och marschkompositören Robert Sjölin. Musikkåren grundades 1873

  En tanke när det gäller ev. valfusk. Ref. till Eclipse kommentar sep 11 När jag jobbade med underhåll av system där servrar ingick fanns ett begrepp som kallades spegling. Vid spegling använde exempelvis en server fyra hårddiskar som jobbade i par, två diskar i par speglade de andra två. Man hade alltså hela tiden en realtidskopia av databasdiskens innehåll. Detta gällde i alla fall för Compaq serversystem under 90talet. Vet inte om IBM, Sun, HP m fl. tillämpade samma koncept. Compaq köptes upp av HP 2002 Vid spegling kan operatören (ADMIN) med konsolkommando koppla bort speglingen varvid spegeldiskarna kontinuerligt levererar konstantdata (ej uppdaterad data) och de två frikopplade diskarnas data kan manipuleras med särskild nedladdad programvara. Innan man sedan kopplar på speglingen måste diskparen kompareras (jämföras och likställas) vilket tar sin tid. Om API-data levererades från spegeldiskarna uppdateras inte procentsiffrorna under den tid som t. ex. 200 valkretsar räknades. Var det inte så att procentsiffrorna stod stilla under en viss tid när räkningen av valdistrikt pågick, för att sedan plötsligt börja sjunka för vissa partier och öka för andra.Teoretiskt möjligt? Att något inte står rätt till känns i väderknät.

  • Alve says:

   Jo, Mjölner, jag upplevde i alla fall att det stod stilla en stund för att sedan siffrorna ”justerades” åt motsatta håll. Jag reagerade, det såg mycket konstigt ut. Jag kan inget om detta men reagerade ändå. Men hur kan man få fram bevis eller i efterhand eller kunna kontrollera? Den räkning (eller omräkning) som media pratar om nu, har de sagt varför de räknar om – om de nu gör det? Eller om det är ett ”spel för gallerierna”?

  • ragnhild says:

   Hilsen fra meg med. Jeg kjenner mange hjerteopererte. Første fasen kan være tøff å forholde seg til. Men heldigvis, og jeg ser det med egne øyne – de friskner til, og gleden over livet tar tak i dem. Og barrikadene venter; skjønt her er du jo allerede 😉 – 🙂

 23. Lassekniven says:

  Det har nog valfuskats här och där men i liten skala men jag frågar mig hur hög är sannolikheten för fusk i stor skala. För att vara realistisk är den nog minimal. Hade SD misstänkt ett sådant valfusk hade de ju kallat in kavalleriet. Det finns folk som kan, det finns urskickliga privata hackare. Hade ryssarna misstänkt att de NATO-vänliga partierna gynnats genom fusk hade vi fått reda på detta redan. Så go vänner sannolikheten måste vara minimal. Jimmie Åkesson har satt ned foten mot Ryssland på ett sätt som en lillebror har rätt att kritisera en storebror men SD är starkt emot NATO så ock Vänsterpartiet men jag tror nog att president Putin är mycket mer vänligt inställd till SD. Jag är också kritisk mot Ryssland på många punkter men om jag levde och bodde i Ryssland skulle jag inte vilja ha NATO som ett pärlband runt mitt land. Ryssarna vet allt om oss. ALLT. Men jag tror att de respekterar tanken att Finland och Sverige skulle bygga upp jättestarka nationella, av omvärlden oberoende, försvar och dessutom samarbetar tätt och håller hårt på neutraliteten. Men våra politiker vill ju inte detta utan fokuserar på diverse fenomenala politiska stolleprov med våra skattepengar.

  • Mo says:

   Att växa ohämmat kan vara förödande, man kunde se att Åkesson blev stressad av opinionssiffror som växte över kontrollgränser. Att kunna besätta alla poster i ett snabbt växande parti har vi fått prov på varit uppslitande för SD när ett stort antal kastats ut. Och därtill risken att få in någon fraktion som hänger sig kvar och infiltrerar i en oönskad riktning. MP är väl ett klassiskt exempel på detta och ibland funderar man på vad som egentligen har hänt med C. Vad skulle SD vinna på att framföra misstanke om valfusk utan säkra bevis ? Nytt mediadrev och hån, vänstern har starkt befäst sin taktik att bemöta kritik med att det är konspirations ideer. SD behöver arbetsro om man skall klara den uppgift man redan står inför. För folket vore det dock av stort värde att veta hur starkt motståndet till den globalistiska agendan är.

   • Lassekniven says:

    Mo just det. Man kan inte framföra misstankar till höger och vänster utan att ha riktigt bra på fötterna och det är det ingen som har. Det skulle förvåna inte mig om Annie Lööf vänder kappan ut och in och då följer liberalerna efter. Man kommer då att ta till brösttoner för att förklara sig. Men de har då blivit riktigt halta eftersom de har skjutit sig i båda fötterna. Men detta är ju en ren och dessutom amatörmässig gissning.
    En annan variant är att Löfven får regera och Alliansen och SD fäller vartenda förslag i Riksdagen till dess det blir nyval. En ännu grövre gissning.
    SD:s tid är om 4 år. Jag kan dock svårligen tänka mig att de rödgröna får sitta kvar i orubbat bo. Vad tror du Mo?

    • peterkrabbe says:

     Löfvén kan knappast regera vidare utan en ny DÖ. Det finns inte mycket i hans budget som SD skulle välja att stödja. En Allians som upprättar DÖ nr 2 kommer att förlora väljarnas förtroende totalt inför nästa val, det måste de rimligen inse. Det skulle förvåna mig mycket om de väljer den vägen. Att ta in kommunister som ministrar vore lika förödande för Löfvén.
     Återstår samlingsregeringen som globalisterna har beställt, men liberalerna och KD kommer nog försöka att få vara med för att uppehålla skenet av att Alliansen finns kvar som företeelse. En regering med ministrar från fem eller sex partier skulle framkalla många skrattsalvor (eller tårar) från folket, så det blir nog S+ M+ C i alla fall….

    • Alve says:

     Kanske det finns någon som var tillräckligt vaken OCH KUNNIG för att avslöja eventuell manipulering vid avbrottet. Det troliga är väl att ingen väntat sig detta och därför inte var beredd. Det lär nog inte hända igen för då är nog fler på tårna. SD har ändå kommit in stort i många kommuner men jag saknar MED och Afs men det blir väl nästa val eller vid ev. omval.

     • Loa says:

      Det behövs inte hända igen. Det har hänt.
      Men om det ”behövs”, så gör det det. Elegantare kanske, om ”de” ens bryr sig att vi inte ska märka något.
      Den stora tragiken är att AfS inte kom in, trots sin otroligt energiska kampanj, à la Trump. De skulle – förutom att det hade blivit kul att följa politik – tvingat SD att åter bli det de varit, d.v.s. inte tigga borgarna om att få leka med dem, utan istället sätta tonen. Stoppa invandringen, återvandring av en halv miljon till att börja med – de ABSOLUT akuta frågor som inte kan vänta i fyra år.

      • Mo says:

       Loa, många politikers rymliga samvete kan vi inte göra något åt, de målar upp sitt mål som blir heligt även om det krävs mörka vägar att nå dit. Vi får som Alve säger bekämpa dem med kunskap, hjärnans pålitliga kraft. Det kan faktiskt finnas en fördel med att varken MED eller AfS nådde spärren, nu kunna de jobba i lugn och ro utan medias söndrande bevakning. Vi får hoppas att de förstår vikten av livgivande rötter. Demokratin utgår från folket, det gäller att samla denna kraft i nya jordnära rörelser. Man förstår bla genom den här bloggen att det finns så mycket outtömd kunskap, du tycks härbärgera en hel del.

       • Loa says:

        Du har inte förstått. Jag var kanske inte tydlig: AfS med sin enorma arbetsinsats, kunskap, tillströmmade förmågor och entusiasmerade rötter i mängder var på väg in, MEN eller snarare DÄRFÖR, dödades de elektroniskt. SD, som äntligen slagit igenom, halverades elektroniskt. De övriga friserades till önskade proportioner, MP och L uppväcktes från de döda – och Dramaturgen släppte ut ”resultatet” till folket.
        Demokratin är död. Ansträngningar göre sig icke besvär. ”Jobba i lugn och ro”?
        Dessutom kan landet inte vänta en dag med att stänga gränsen + repatriera. Fyra år oöverstigligt.
        2014 – 2018 har det rått käbbel. En eon sedan Löfven brakade in i studion.
        T.o.m. jag trodde att heroiska insatser skulle kunna ändra riksdagens sammansättning, och den äntligen verka för landets och folkets väl. Det var så nära att De Styrande faktiskt var rädda /hotade, och tog till sin väl förberedda, inkl. Eliasson posterad på MSB, plan: Elektroniskt mord och övrig iscensättning för dödläge.
        Klacken på nacken.

        • Alve says:

         Några, kanske sa de på nyheterna att de var 20 st?, valfusk som lämnats till åtal. Det har också kommit in rekordmånga anmälningar. Vi får hoppas att någon lyckats fånga bevis. Det kanske inte är många som tror på Astrologi här men valdagen var en speciell dag med konstellationer som enligt amerikanska astrologer tyder på kamp mellan ljus och mörker och enligt någons tolkning att man ”får göra om”, eller liknande. Valdagen var under en s.k. svartmåne och började gå in i ny fas ca kl 18 bara några timmar innan valdagen var slut. Är det en slump att valdagen hamnade på denna dag? Låt oss hoppas att det är ”ljuset som segrar”…

         • Loa says:

          Jag tänkte på att valet ägde rum 9/9 -18 d.v.s. 9. Alltså 999. Och du säger ny fas kl.18? = 9.
          Lika beryktat som 666? Men Google ger mest positiva träffar för 999 av typ closure, completion, börja något helt nytt, ”The repeating number 999 signifies the completion of a life sequence.”
          En träff säger justice, truth.
          ”the ”power” of the Beast, 666, will be ”reversed” by 999, symbol of the application of the divine justice.”
          När botten är nådd kan det bara bli bättre?
          ”999 – Karma codes ending, life cycles complete. It is the Triple Triad – Completion; fulfillment; attainment; beginning and the end; the whole number; a celestial and angelic number – the Earthly Paradise.”
          Från en numerologisk sida, som inte anger något skandinaviskt för någon annan siffra:
          ”Scandinavian: Odin/Woden hung for nine days and nights on the Yggdrasil to win the secrets of wisdom for humankind. Nine is the sacred number in Scandinavian-Teutonic symbolism.”

          • Alve says:

           # Loa Tack för valdagens siffror! Det ser ut som det finns hopp och visst, siffran 9 symboliserar ju slutet på något och man går in i det nya. Det som pågår just nu i politiken är ju ”rundgång” men kanske något öppnar sig på nionde dagen – tisdag? Våra barnsliga politiker häcklas rejält, med rätta, för det är sannerligen en ”lekstuga”, de borde skämmas!!

           Angående Odin som du skriver om så hade den svenska isbrytaren Odin/Oden? stora svårigheter att ta sig igenom den besvärliga isen vid Arktis nu nyligen, fastän Isabella Lövin påstår att isen smälter… Det är väl dags att alla lögner ska upp i ”ljuset” nu då? Här har vi en av dem och hur ser isläget ut i Antarktis – det lär väl vara mer än vanligt där…

          • Eclipse says:

           Den astrologi som fungerar är den österländska som använder den sideriska zodiaken (i stället för den tropiska som binder zodiakens nollpunkt till vårdagjämningen). På valdagen stod både Solen, Månen och Merkurius i ledarskapets tecken Lejonet. Solens härskarläge är i Lejonet. Både Venus och Jupiter befann och befinner sig för närvarande i jämviktens (dödlägets) Vågen. Venus är dessutom i positivt härskarläge i Vågen. I österländsk astrologi används andra planetaspekter och planeterna aspekterar bara framåt. Mars har t ex två aspekter, 90 grader och 210 grader. På valdagen stod Mars i statens och överhetens tecken Stenbocken. Mars lägger då sin långa aspekt mot Lejonet och attackerar eller kontrollerar därmed planeterna där.

           Gustav Kasselstrand hade på valdagen åttans är (44), åttans månad (53) samt åttans dag (62). 8 är kraftsiffran framför andra. ”Hög energi”. Å andra sidan är åttan ett antingen-eller tal, så succé kan lika gärna bli fiasko.

          • Alve says:

           # Eclipse 17/9 18:01
           Spännande med det du skriver om konstellationerna på valdagen inom den österländska astrologin. För många år sedan intresserade jag mig för den ”vanliga” astrologin, kom in på den österländska – fick inte ihop det – och la av. Jag är således ”ringrostig” på området. Kan du beskriva vad planet-konstellationerna enligt österländska kan stå för (förutom dödläget som vi alla ser råder nu). Idag är 9:e dagen efter valet! ”Slut på det gamla in med nytt”?

        • Mo says:

         Jo jag har förstått, det brutala uppvaknandet, vi lever i en ny tid och den nya tekniken ger nya möjligheter och vi är på god väg in i ett totalitärt system. En sak är bra, vi förstår att våra politiker är beredda att utnyttja dessa möjligheter till varje pris för det DE tror är det rätta. Men jag ser det som början, inte slutet, på den folkliga resningen som behöver fler vägar. Energin finns kvar och växer.

    • Mo says:

     Ja, förändring blir det, blockpolitiken har skapat alldeles för många käppar i hjulen för globalisterna och det gnisslar. Man vill sudda ut politiska skillnader, då blir de lättare att styra. Som Peter föreslår S+M+C är nog drömmen och då tror man sig ha fått SD under skäppan. Men det kan få motsatt effekt, globalismens nackdelar blir tydligare för allmänheten. Under de gångna 10 åren har klyftorna ökat, svaga grupper i samhället har fått det sämre, 25% av LOs medlemmar röstar SD. De välavlönade har fått det bättre, de ser så att säga fördelarna med globalismen och det stärker dem i deras nyliberala övertygelse. Jag tror att de kommer att drabbas i nästa fas när den överstimulerade ekonomin måste krympas, det är deras tur att bli överflödiga i en våg av datorisering och robotisering i den pågående strukturomvandling som vi sett inom industrin. Byråkrati och tjänstemän har expanderat inte utifrån behov utan parallellt med penningmängden i samhället. Men där finns en gräns och snart kan det bli behov av kompression. Då drabbas nästa skikt, de högutbildade blir överflödiga och börjar misstro den fria rörligheten och dess kostnader som samhället har svårt att hantera. Så jag tror oxå att SD:s tid är om 4 år.

  • Mjölner says:

   Lassekniven; Du har väl märkt hur rapporteringen om Natos resp. Rysslands militärövningar behandlas av MSM. När Nato övar tätt intill ryska gränsen hörs inte ett pip. När Ryssland övar beskriver MSM detaljerat antal stridsvagnar, fotsoldater samt vika allierade länder som deltar. Under det kalla kriget 50- 60talen samarbetade den finska och svenska underrättelsetjänsterna trots Finlands mycket känsliga förhållande till Sovjet. Efter den perioden kom Nato in i bilden mer och mer för båda länderna. Finland har i dag fler avtal med Nato än Sverige. Sverige har röstat för icke kärnvapen i FN. Det är nu efter valet dags för Sverige att ratificera FN-konventionen för icke kärnvapen. Regeringen har begravt frågan i en utredning som skall vara färdig efter valet. Vi får nu se vem som skall hantera denna heta potatis, Löfven, Lööf eller Kristersson. Amerikanska försvarsdepartementet har i klarspråk meddelat den Svenska regeringen vad som kommer att hända om man skriver på.

   • Lassekniven says:

    Mjölner. Om du är nyopererad med öppen kirurgi så ta det för allt i världen lugnt med belastning av såret. Låt det gå länge innan du ”tar i”. Men sjukgymnasten har väl givit dig instruktioner.
    Det är intressant information du ger, bland annat att Finland har så många delavtal med NATO.
    Jag är inte så initierad vad beträffar FN-konventionen om icke-kärnvapen men hittade en för mig upplysande artikel i Aftonblade (inte min favoritblaska) av Thage G Pettersson:
    https://www.aftonbladet.se/kultur/a/4dJE4g/karnvapenhotet-har-aldrig-varit-storre

    Du menar alltså att USA och NATO hotar Sverige (ekonomiska sanktioner?) om vi ratificerar avtalet. Är det i botten Deep State som ligger bakom eller är president Trump med på noterna också?

    • Mjölner says:

     Lassekniven! Ingen fara, hade tur fick saken åtgärdad genom ballongpuffar och stent. Ingreppet tog en knapp timma. Doktorn förde in en plastslang via höger handledsartär och gav kontrastmedel som på en skärm visade var proppen satt. Allt är prima liv, fast jag har förmaks-
     fladder och arytmi, medicinerar med blodförtunnande och betablockerare.

     I december 2017 skrev jag om Nato i kapitlet, Nu får det vara nog – hög tid att stoppa…..
     9 dec. 2017 05.10 och 13.40 samt Mera Nato 10 dec. där finns lite klargörande fakta rörande ratificeringen av FN:s konvention om icke kärnvapen. Sverige röstade för konventionen och satte sig därmed i knipa i relationerna med Nato. Du får klicka på dec.2017 i arkivet.

     • Mjölner says:

      Efter att ha läst artikeln i Aftonlögnen som du länkade till kan jag konstatera att både Maj Britt och Thage slirar på sanningen då man säger att man i fem decennier hållit sig alliansfri och inte låtit andra länder påverka vår politik. Sverige har sedan tidigt 50-tal gått i Nato:s ledband genom att hjälpa till med signal- och flygspaning mot dåvarande Sovjet. Däremot har de rätt om kärnvapnens
      förödade och hemska följder som FN inte tycks ta på allvar.
      Thage bor i samma by som jag. Han borde veta en hel del om mordet på Palme som jag tror initierades och styrdes av en viss falang inom partiet. Men jag vågar inte fråga. Socialdemokratin har många mörka sidor både historiskt och i nutid som tystats ned och som man konstigt nog kommer undan med.

      • Mjölner, vilka är mikrovågsnivåerna du vistas i? Sedan tycker jag absolut att du ska prata med Thage om mordet på Olof Palme. Mordkonspirationen har kommit alldeles för lätt undan så här långt; Anti Avsan och hans kompisar är föga bekymrade.

       • Mjölner says:

        Magnus J! Angående nivåerna på mikrovågor där jag bor vet jag sannerligen inte mycket.
        Har Tele2 version 4, närmaste mast ca 400m från huset. Har på 70-talet jobbat med mobil
        radarstyrning av robotsystemet Bloodhound, robot 68, så jag är nästan självlysande.

        Det namn du nämner i samband med palmemordet är väl så nära sanningen man kan komma.
        Piketpolis i basebolligan på Norrmalm. Övad revolverskytt. Igenkänd av två finska flickor vid Dekorima bara minuterna före mordet. Flyktväg ordnad, försvann in i en lägenhet som ägdes av kollega. Ingen piketpolis kan uppvisa en liknande karriär, jurist, politiker, riksdagsman och mördare. Den allmäna uppfattningen är, -det var nog fan Christer Pettersson i alla fall.

        • Tack för svar, Mjölner! Mikrovågsstrålning har stor negativ påverkan på hjärtat (också). Det är värt att minska exponeringen. Har du fri sikt till närmaste mast 400 meter bort blir det än mer angeläget. Flera hundra uW/m2 är inte ovanligt under sådana förhållanden. Biologiska skador börjar vid 3 uW/m2.

         Ja, vida känt är ju Antis svar på frågan om det var han som sköt Olof Palme: ”Nä, nä, ni kommer inte åt oss med den uppbackning vi har.” Christer Pettersson satt på pendeltåget i närheten av Märsta när mordet skedde. Christers alibivittne Algot Åsell omnämns som ”mytomanen” i nidvisan ”Olof Plame gick på bio”. Det vore intressant att fråga Anti om han vet vem som skrev den. Av någon anledning vill dock inte Anti ha någon kontakt med mig längre.

     • Lassekniven says:

      OK, tack. Dessutom tur att du undgick stor kirurgi.

 24. Eltervåg says:

  Jag önskar dig också god hälsa, Mjölner.
  – – –

  En sak som jag har tänkt på senaste dagarna.
  Sverige har en mycket hög andel ensamboende. Dessutom så umgås inte svenskar särsklit mycket.
  Jag flyttade till Sverige i Januari 1990, pga arbete, från Norge. Under alla dessa år har jag knappt haft svenska vänner. Till trots för att jag gick väl överäns med dem på jobbet, eller genom studier (KomVux och Universitet).
  Detta medförde att jag blev deprimerad under några år. Och jag bävade för att leva efter fyllda 50, utan vänner. Som tur är, så har jag lyckats träffa människor genom jobbet i Norge, och på forum.

  I fall det är så att min observation är relevant. Hur många människor är det som inte umgås med människor som de kan tala öppet med om allting? Och om de endast följer TV och tidningar. Hur kan de då, även få tanken att ifrågasätta vad jag anser vara propaganda?

  Det är tråkigt, men jag vill på inget vis kritisera dessa människor. Inte lätt att komma ur en dylik situation

  • Alve says:

   Även jag önskar dig god hälsa Mjölner, tror inte mitt inlägg om det ”gått igenom”.

   # Eltervåg – du är något intressant på spåren. På grund av den ”mentalitet” angående tilltro till de styrande så har elit-globalisterna och vår inhemska maktelit kunnat flytta fram sina positioner sakta men säkert. Det är som du skriver att många svenskar är mer godtrogna (och lite blyga?) än folk i våra grannländer och folk i övriga Europa. Vad beror det på? En förklaring är kanske att vi inte varit i krig på flera hundra år. Vi är kanske det mest sekulära land i hela världen. Många har inte gemenskap i religionen (även om vår demokrati står på kristen grund). Det kanske är delvis därför vår demokrati nu urholkas i rasande fart.

   När det gäller att skaffa vänner så kan det bero på i vilken ålder man kommer till en ny ort eller från ett annat land. Norge är så nära så det BORDE vara lättare än när man kommer från ett land längre ifrån. Det kan också bero på ”situationen” på den arbetsplats man befinner sig?

   När det gäller dagens situation i Sverige, så kan jag säga för egen del, att mina närmast anhöriga är inte de jag kan prata med (helt öppet) om det. Med en del vänner är ”spjället helt öppet” (tack och lov) med andra ”så där” och andra ”inte alls”. ”Inte alls-gruppen” försvinner mer och mer utom anhöriga – där lägger jag locket på. ”Inte alls-gruppen följer MSM (varför – jag vet inte säkert). Några har sagt att det är jobbigt att läsa/lyssna på andra medier, det är jobbigt att ändra uppfattning? Svenskar är kanske lätta att ”manipulera”???
   Bra kommentar Eltervåg, ska fundera mera!

   • Mikael says:

    Man får en känsla av att det råder en besatthet kring konsensus bland svenskar. Ingen vågar riktigt sticka ut. Eltervågs erfarenheter om svårigheten att skaffa vänner bland svenskar är också intressant, men jag skulle nog vilja påstå att det ser lite så ut i andra länder också. Jag har bott i Frankrike och talat med italienare som i princip säger samma sak om fransmän som Elervåg säger om svenskar. Det âr vanskligt att dra några slutsatser, allt kan bero på vilken region eller stad man bor i, hur man är själv som person etc. Vad som är intressant och lite tragikomiskt är ju alla dessa svenskar som är för stor invandring till Sverige men som i stort sett verkar totalt ointresserade av att umgås med dessa nya medlemmar i samhället. Det verkar som när allt kommer till kritan så är det ”sköt dig själv och skit i andra”.

    • Alve says:

     # Mikael. Jag håller med dig om att det är vanskligt att dra slutsatser för mycket beror på många olika ”omständigheter” och hur ”öppen” man är själv och öppenheten kan dessutom variera över tid. Vi är ju inte helt statiska varelser. Det som är intressant just nu det är hur så många människor ”låter sig hjärntvättas” – samtidigt. Till stor del kan det bero på den idag undermåliga svenska skolan och i viss mån förskola/dagis med genuscertifiering – alla ska bli ”hen”. Vad utvecklar barn och unga för självbild idag? De ungas ”mentalitet” kan delvis bottna därifrån. En annan fråga är också hur kan det komma sig att elit-politikerna i Sverige skiljer sig från motsvarande i våra grannländer? Känslan är att de verkligen vill förstöra Sverige, varför?

     Visserligen finns det grupper som protesterar men motsatsen är ju än så länge fler. Det är framför allt vi lite äldre som har hjärnkontoret i någorlunda balans. De som umgås med nyanlända är ju ofta de som, på ett eller annat sätt, tjänar pengar på asylindustrin, t.ex boende, gode män, lärare osv och många av dessa är också aktivister. I många fall tror jag att dessa nyanlända ungdomarna kan bli bra medborgare på sikt men hur blir det när de får hit sina anhöriga? Blir det pappa familjeöverhuvud som tar kommandot? Han kanske även är klanledare? Hur blir det då?

 25. Mjölner says:

  Oroande tecken när Försvarsmakten, Krigsmakten, annonserar nyanställningar inom Psyops- förbandet. Där står, -”vår uppgift är att påverka beteenden och attityder hos människor för att uppnå politiska och militära mål”. Det sägs också att Psyopsförbandet är ett operativt krigsförband. Man undrar i sitt sinne vem som är fienden, kan det tänkas vara Svenska Folket. På försvarsmaktens hemsida finns en beskrivning vad det taktiska psyopsförbandet sysslar med.
  – Ett Taktiskt Psyops Team (TPT) har påverkan som huvuduppgift och utför psykologiska operationer på fältet. Det innebär att TPT måste vara experter på kommunikation, för att kunna förutse, förebygga eller förstärka beteenden hos målgrupper. Dessutom har TPT ansvar för att inhämta förbandsspecifik underrättelse. ”Psykologiska operationer på fältet ! Vilket fält? Håller Sverige på att bli en spionstat med infiltrerade angivare modell DDR? Man förbereder tydligen ett mediakrig med censur av svenska internet som mål. Detta kommer att drabba all media. Bonnier m.f. mediaaktörer inkl. TV och tidningar. Som Thor Modéen sade, -”strålande tider, härliga tider”.
  Vi måste försöka hålla uppsikt på vad som sker i kulisserna och larma på nätet innan etablissemanget skrider till verket, sedan är det för sent. Vilken statsminister eller regering vi får har ingen betydelse, allt verkar riggat för bistra tider.

  • Mo says:

   Mjölner, beskrivningen stämmer väl med att Sverige kanske redan står under ett TPTs kontroll och vi skall nu lära oss metoden så att vi kan delta i den fortsatta spridningen ? Vi är inte längre fienden utan den fogliga undergivna parten villiga att fullfölja främmande makts intentioner. Den svage hamnar som vanligt i skyttegraven.

   • Mjölner says:

    Mo! Ja 82,6% av det mentalt kastrerade svenska befolkningen röstade för underkastelse av både Nato och jihad. Båda företeelserna hämtar bränsle från Israels och Onkel Sam:s sionister. Israel drömmer om ett storisrael i Mellanöstern. De är på väg att lyckas med manövern, att med sionistdominerade USA:s hjälp (deep state) splittra och slå sönder arabstaterna i Mellanöstern (söndra och härska). Syrien och Jemen utgör en nagel i ögat för sionisternas planer och har urartat till långbänkar. När det gäller Syrienkriget har Ryssland och Putin satt ned foten och agerat, men var står Trump? Har han en chans att dränera ”the swamp” eller misslyckas han. Israels och USA:s metod att slå söner och splittra arabnationerna genererar en invasion av lycksökare till Europa som då måste försörja de invaderande horderna. Man har hitintills låtit wahabismen i Saudiarabien vara i fred. Lilla feministiska Sverige vill naturligtvis vara med i dödsdansen i skuggan av Storebror. Man agerar på direktiv från Onkel Sam. Allt är tajmat och klart som ”Sickan” sa.

  • Second Opinion says:

   Jag svarar Mjölner här. Ja, psykologiska operationer är lagliga i Sverige. Även i USA sedan slutet av 2012 då Smith–Mundt Act ändrades så att det blev lagligt för regeringen att göra psykologiska operationer på sin egen befolkning (tidigare fick dessa bara inriktas på att påverka personer i andra länder).
   Smith-Mundt Modernization: https://www.bbg.gov/who-we-are/oversight/legislation/smith-mundt-modernization/

   Are PSYOPS legal in Sweden?
   https://153news.net/watch_video.php?v=1231SK1XR94W

 26. Lennart says:

  För den som är intresserad av vad som hände Olof Palme är detta det senaste jag hört, en ny bok som ska ha sammanfattat allt det som hittills framkommit och som utkom förra året.

  Klicka för att komma åt En_ovantad_vandning.pdf

  Senaste Boken om Palmemordet finns på Bokus, har kommit ut i 2017. Den heter ”En oväntad vändning – Århundradets brott”. av Claes Hedberg.

  http://www.bokus.com/bok/9789175271569/en-ovantad-vandning-den-hittills-dolda-sanningen-om-det-som-kallas-mordet-pa-palme/

  • Framför den boken berättelsen som Ole Dammegård har återgivit, att den som mördades på Sveavägen var en dubbelgångare som smög fram från reklamskylten intill korsningen samtidigt som Olof Palme smet undan?

   • Mjölner says:

    Magnus J! Enligt vad jag hört skall en av böckerna handla om Skandiamannen. Kan vara Claes Hedbergs bok som Lennart länkat till, En oväntad vändning…..

    Har du läst referatet av telefonsamtalet mellan Olle Alsén, reporter på DN nu död, och Hans Ölvebro 13 juni 1993 angående de finländska flickornas vittnesmål om mannen som står vid Dekorima och väntar strax innan mordet. https://svenanerpalmemordet.blogspot.com/
    klicka på på etiketter Olle Alsér och skrolla ned till Ölvebro och Alsér i kamp kring palmemordets kärna.

   • Second Opinion says:

    Jag uppfattade det inte så, jag uppfattade det som att det var dubbelgångaren som kom undan. Palme sköt framifrån av en prickskytt från ett tak, det är därför halva obduktionsprotokollet är svart. Det var också därför de gjorde flygningar över husen (trots att de officiellt letade efter en gärningsman som flydde till fots). Att Palme sköts framifrån, den uppgiften kommer från Milan Valverius som oducerade Palme. ‘Svaret på mordgåtan finns i obduktionsprotokollet’ sa han. Han dog a hjärtattack 1994.

    • Det räcker att hävda att Olof Palme sköts framifrån för att det inte ska passa mordkonspirationen. Enligt Ole Dammegård är Milan Valverius dödsorsak oklar.

     • Second Opinion says:

      Helt riktigt Magnus Johansson. Jag tänkte först skriva: Han dog av en ”hjärtattack” 1994. Det var väl också Milan som angav ett husnummer som inte existerar på obduktionsprotokollet, som om han ville ge en ledtråd till att någonting var fel. (Om jag minns rätt).

      • Ja, Milan Valverius skrev Storkyrkobrinken 31 (högsta nummer är i verkligheten 16 för den gatan) men den riktiga adressen var Västerlånggatan 31. Han skrev också att Olof Palme dog ”vid skott i bröstkorgen” utan att ange skottets riktning genom bröstkorgen, samt att dödsdatum var 28 februari istället för det officiella 1 mars.

   • mats says:

    Inte speciellt troligt att Palme inte blev skjuten. Snarare extremt otroligt . En annan ganska långsökt historia är för de som följer Q att det finns en ansenlig mängd som tror att JFK junior fejkade sin död o är inblandad nära Trump. Jag tror inte alls på det men jag har sett bilder o antydningar som gör att jag förstår varför folk tror som de gör.

 27. Fiskargubben says:

  Mina tankar går till Mjölner. Håll ut.

  Vi kunde delvis följa valnatten på en restaurang i Asien, men när vi ville veta slutresultatet på onsdagen var ALLA svenska kanaler nedstängda. Peter Krabbes och Lars Berns bloggar kunde vi bara nå en enda gång och på Peters blogg kunde jag bara läsa de allra första kommentarerna.

  Begärdes omräkning av ett parti eller sker det varje val?

  Jag har bara fragmentariska kunskaper om valet, men ni andra vet ju mer.

  Resultatet är besynnerligt. Det ser mycket skumt ut. Jag försöker läsa in, men det går trögt.

  Folket var förvånansvärt vänligt och arbetssamt, som italienare. Vi åt som hästar och hade det bra. Jag såg magarna promenera omkring. Äldre tyskar och svenskar växer fortfarande.

  Nu vet jag att jag inte är beroende av Internet. Jag talade med turister från flera länder och trivdes. Snart blir det en resa igen.

  • Mjölner says:

   Fiskargubben! Ifall du lyckas komma in på bloggen, omräkning av hela valet har blivit klart och ger samma resultat som första räkningen. Sossarna har fått otroliga 28% SD 17,6%
   Visst är det besynnerligt. Oroa dej inte för mig, jag mår bra. Ha en fortsatt trevlig resa!

 28. Second Opinion says:

  Hej Peter och Mons. Har inte gjort inlägg på länge, jag har långt till arbetet nu. Men jag följer gärna vad som skrivs här.

  Ang uppstickarpartierna så tycker jag att de även borde ha Dubbelt medborgarskap som en punkt. Detta borde avskaffas.

  Mycket märkligt att SD i flera månader i opiononsundersökningar haft första eller andraplatsen. Och övriga partier (ej inräknat FI som särredovisas) hade i opinonsundersökningar 4,7 och sedan 4,8. Enligt ennart Matikainen ska övriga partier nått 5,5% vilket gjorde att han trodde AFS var klar för inträde i Riksdagen.

  Medborgerlig Samling fick märkligt låg resultat mot för vad opinionen innan visat. Tror jag såg 0,8 % i en undersökning, sedan slutar de på 0,20% och Övriga partier (FI ej inräknat) slutar på
  1,07 % totalt. https://data.val.se/val/val2018/slutresultat/R/rike/index.html

  Jag är övertygad att det manipulerats för att bli jämt mellan röd/gröna och blåa blocket. Att Annie Lööf skulle bli statsminister planerades det för redan för 2 år sedan.

  I en val lokal i Märsta, plus i sex andra lokaler har jag läst (och sett bild från Märsta) att de i valbåsen fanns en maskinskriven lapp att det räckte med att vika in fliken på valkuverten (istället för att de klistras igen). Eftersom att valkuverten öppnas nertill där det är perforerat så är detta ingen tidsvinst vid rösträkningen, så annat motiv till denna uppmaning måste finnas.

  Sedan såg jag att Angry Foreigner uppmärksammat att om man håller upp valkuvertet mot en lampa syns logga igenom. Vi borde ha SVARTA kuvert, inte ljusgråa.

  https://acidmuncher.wordpress.com/2018/09/11/was-there-election-fraud-in-sweden/
  Nu spekulerar jag, men var det därför som det låg en 2 decimeter hög bunt utanför valboxen i Simrishamn? Var det därför röstare uppmanades att inte klistra igen kuvertet? Jag bara tänker högt här. Dessutom, om någon följt uppmaningen att inte klistra igen kuvertet blir denna röst ogiltig. (Jag vet detta då jag övervakade en rösträkning, de hade två kuvert som inte var igenklistrade och de räknades då som ogiltiga).

  Angående aggresiva röstmottagare som jag läste om här i kommentarerna.
  Jag gick in i en vallokal i Tomelilla på valdagen och noterade att det bara fanns EN enda SD riksdagsvalsedel i stället. Jag påpekade att det behövde fyllas på i facken. En karln gav mig ett väldigt aggressivt bemötande. Du behöver inte bekymra dig, sa han åt mig. Vi sköter påfyllningen. (Jag håller inte med, finns det vid ett tillfälle då man synar stället bara en Gul SD-valsedel, då sköts inte påfyllningen). Sådana här rapporter har jag läst om på andra håll.

  Jag tror att SD, AFS och Medborgerlig Samlings röster är kraftigt underskattade. Jag vill att hela valet görs om!

  Aron Flam har en intressant text, som stärker min teori om att det inte gått rätt till i detta val.
  Den första gäller att många distrikt kom in utan en bunt för övriga partier, men med en väldigt stor bunt ogiltiga röster. Om ett distrikts inlämning ser ut så skulle jag rekommendera en omräkning och kolla bunten med ogiltiga röster först. Det är en varningssignal.
  Det andra är svårt att bevisa men rör buntar med ohanterade valsedlar. När valsedlarna räknats och kontrollerats blir de och kuverten skrynkliga. Högarna blir luftigare. Ordningen är inte perfekt. Får man in buntar med valsedlar som ligger tätt och platt, som att de inte hanterats, är det också ett varningstecken.
  https://www.aronflam.com/blog-aron/2018/9/15/97-malcom-kyeyune-schimpanser-folkmord-intro-om-valet-2018

 29. Fiskargubben says:

  Valresultatet är märkligt. Valfusk har förekommit, men kanske inte i en omfattning som påverkar resultatet i hög grad.

  Vi har pappersval i Sverige och röstsedlarna räknas om. Om de manipulerades så var det en gigantisk operation. Valsedlar skulle då ha bytts ut mot förberedda andra på flera platser. Det borde i så fall komma fram förr eller senare.

  Valmyndighetens dator kan ha manipulerats eftersom den länge visar en prognos, men röstsedlarna finns ju kvar och räknas om.

  Jag hörde att AfS fick ungefär 16.000 röster och det är mer än vad SD fick 1991. MED fick visst 10.000 röster. Stämmer det? Det är i så fall bara 1000 röster mindre än SD fick 1991.

  Nu får Kasselstrand och Hahne kämpa på och fortsätta med sin kända energi. De är unga och starka.

  Jag kan inte studera valresultatet i den kommun där jag röstar. Konstigt. Hoppsan, nu kom jag in. Det gick ovanligt bra för SD och KD. Så många svenskar och finnar bor inte längre där.

  De etablerade partierna har ödet emot sig nuförtiden, ser det ut som. Det kan dröja innan vi får en ny regering. Kanske det blir omval eller nyval. Både Europarådet och Osce kommer att studera valet. Sputnik News rapporterar lite grand, men ganska tamt.

  För att slippa bli identifierad vill jag inte säga vilket land jag besökte, men jag kan säga att vi har en hel del invandrare från det landet (Thailand skulle jag aldrig åka till). Dessa invandrare talar hyfsad svenska och kunde inte se svensk Tv i onsdags kväll. Danska och norska kanaler fungerade. Det var som om någon tryckte på en knapp och stängde oss ute allihop. Jag hoppas på rapporter från andra länder. Österrike? Frankrike? Norge?

  De tyska turisterna tog emot mig som en förlorad familjemedlem. Vi hade intressanta samtal. Jag sade några ryssar att president Putin är suverän och det tyckte de om att höra. De fick veta att alla svenskar inte är hjärntvättade.

  Om vi röstar igen ska vi vara envisa och hålla fast vid våra preferenser. Då röstar jag in AfS eller SD i landstinget och kommunen också. Kristna Värdepartiet är tyvärr chanslöst där. Nu får vi höra att de som röstar på SD är ungefär som amerikanska deplorables. Jag är en stolt deplorable från universitetet och lägger min röst på AfS i riksdagsvalet. Mons, kämpa på.

  För övrigt anser jag att den politiska adeln och globalismen bör avskaffas, men utan grymheter. Om vi sköter oss, bättrar oss, så ger Himmelen oss automatiskt ett bättre fungerande land. Om inte, så kommer riset fram. Jag ser det redan på horisonten.

 30. Sture says:

  @ Fiskargubben,
  jag anser att det har förekommit valfusk i stor skala, antagligen på central nivå i samband med den digitala sammanräkningen av rösterna. Detta är naturligtvis svårt att föra i bevis så här direkt efteråt. Men detta hindrar inte att frågan bör väckas och drivas vidare. Och att SD inte ens tar upp detta kan bero på två saker: 1. de har inga bevis och det skulle se illa ut om förloraren skyller på fusk 2. de är ganska liknöjda med att ha blivit lite större och har ändå fått en fast position och goda löner för många år framåt.
  Jag har inte röstat på SD i riksdagsvalet därför att jag i många stycken inte alls tror på Mattias Karlssons taktiska dispositioner: a) SD tar inte upp kampen mellan globalism vs. nationalism som är huvudmotsättningen i världen idag, b) de tar inte upp faran med chemtrails för mänsklighetens framtid utan har helt och hållet fallit för hjärntvätten om koldioxidens farlighet. c) de vill inte hjälpa de klart nationalistiska partierna i EU, t. ex. Geert Wilders, Marine LePens partier etc., etc. utan d) inriktar sig på att samarbeta med mera halvljumma partier i mitten. I stort sett är SD ett eftersläntrarparti i förhållande till den opinion som finns på alternativa sajter och har inte skapat sina framgångar själva utan på grund av internetopinionen.
  Men dessa mina åsikter hindrar inte att jag protesterar mot det som skett.
  Sentio (och till viss del också YouGov) är det opinionsinstitut som haft praktiskt taget helt rätt i sina utfästelser under de tre senaste valen. Och detta måste bero på att de har ett mätinstrument med hög precision och därför hög tillförlitlighet. Annars prickar man inte helt rätt i tre val i följd.
  De andra opinionsinstituten har alla under dessa tre föregående val haft omfattande felprognoser vilket man hänfört till deras ”telefonintervjuer” och ”skäms- eller rädselfaktorn” för att per telefon uppge att man avsåg att rösta på SD. Man kan ju förlora jobbet och vännerna för mindre.
  Sentio har under de tre senaste åren rapporterat att SD legat kring 25-27 % i opinionen och S kring 22-24 %.
  Plötsligt får vi veta under valkvällen (efter att 4 webbservrar kraschat) att Sentio mätt fel på 15%, SD är 10% lägre och S 5 % högre än Sentios prognoser. Och då blir det så här: Det opinionsinstitut som har den högsta mätprecisionen har de grövsta felen och de opinionsinstituten med sämsta mätprecisionen har mest rätt. Ursäkta, mina vänner, men detta tror jag inte alls på.

  • peterkrabbe says:

   Jag delar helt Stures bedömning här. Valfusket är uppenbart. Avgörande är vad som bör ha skett i samband med datorbehandlingen på valmyndigheten och möjligen direktiv från MSB – eller låt oss vänja oss vid begreppet Deep State även i Sverige. Dess motsvarighet i USA är bara några sekunder bort. Jag upprepar att resultatet kommer vi att få se när samlingsregeringen med M, S och C som länk plus Lööf som statsminister är bildad. Löfven kommer att bli vice statsminister.
   I den lilla skalan har det handlat om att hålla nykomlingarna borta från scenen, de hade annars kunnat skapa den osäkerhet som hade rubbat den nödvändiga jämvikten mellan blocken. Att AfS stannat på 0,31% och MED på 0,2% har sannolikt inte mycket med verkligheten att göra. Det är lätt att sopa bort partier som saknar statistisk historia. Inte ens ikväll är kommunresultaten klara i större delen av Skåne. Vi får därför vänta lite med att analysera dessa. Något som gör mig upprörd är följande exempel från Falsterbonäset, där MED kunde förväntas bli starka – både Mons och partiledaren Sade kommer därifrån: Moderaterna har här haft drygt 48% av rösterna 2014. En tapp om 1- 2% till MED hade medfört förlusten av majoriteten i KF. Vid besök i en av vallokalerna ser vi att valförrättare och rösträknare består av Moderaternas kommunfullmäktigeledamöter. Kommentarer överflödiga. Moderaterna lär nu ha fått 52% istället….
   Vad jag ändå måste fråga mig är varför inte vallokalerna administreras av opolitiska aktörer, som då också kan förväntas göra en opartisk bedömning av samtliga förekommande omständigheter i sammanhanget? Är det inte dags att görs en översyn av vallagen som står i relation till de växande spänningarna och befolkningsförändringarna i samhället?
   Den tiden är förbi när vi bara kan rycka på axlarna och låta hjulet snurra vidare. Vi har nu andra krafter emot oss än vad flertalet kan föreställa sig. Det är ingen överdrift att påstå att vår demokrati är i fara. Hotet kommer inte från höger utan från vänster. Eller upplever någon extremhögerns inte ens mätbara röster som ett större hot än kommunisternas närmare tiondedel av väljarna? Då är det nog hög tid att tänka om….

   • Alve says:

    Håller med er Sture och Peter. Det luktar skit om detta val. I vår kommun är det tjänstemännen och inte politikerna som sitter i vallokalerna. Vad jag kommer ihåg har det alltid varit så. Det som är dåligt är att det syns när man plockar lapparna vilket gör att det blir onödigt slöseri när folk ska ”blanda bort korten” för dem som står bredvid. Själv förser jag mig med valsedlar innan och tar med till lokalen. Föråldrat system!

   • Mo says:

    Peter, jag håller med dig i din analys, hotet mot vår demokrati kommer ifrån vänster om vi ska ha kvar dessa begrepp. Du skrev några artiklar för ett par år sedan om fabianismen, de känns faktiskt än mer aktuella idag

    • peterkrabbe says:

     Mo, det är sant att de två år gamla artiklarna om fabianismen är lika aktuella idag. Det var också min tanke, att man skulle kunna stämma av dessa teorier mot den verklighet som både nu och fortsättningsvis rullas upp inför våra ögon. Att förstå bakgrunden är avgörande för att kunna göra prognoser om framtiden. Tyvärr inser jag nu att mina artiklar de senaste åren är ett sandkorn i öknen, de kommer aldrig att kunna förändra någonting. Möjligen kan det ge en viss trygghet att förstå sin samtid och jag får nöja mig med det.
     Jag tror att svenskarna inte riktigt insett att även Sverige ingår i det internationella nätverk som globalismen utgör. Vi är för godtrogna för att acceptera tanken att våra egna politiker ingår i sammanhang som bara kan karaktäriseras som global korruption på hög nivå. Kanske har detta valet gett en tankeställare, men oavsett så sitter vi redan fast i gyttjan. Det är för sent att komma loss. Jag mådde lätt illa av Palmes retorik, men i rättvisans namn var han den förste i Sverige som insåg vad som höll på att hända och försökte göra något åt det. Det kostade honom livet. Därefter har Sveriges regering skrämts till underkastelse och genom skiftet till de korruptionsbenägna inom borgerligheten sålt ut vårt land för egen personlig vinning. Därefter har även de röda sadlat om, hellre vara med på festen än stå utanför och se på….

     • Mjölner says:

      Till Peter och alla ni som deltar, läser och kommenterar!

      Besvikelsen är stor och kompakt för oss som trott på Sverige som nation och suverän stat.
      Det är en stor tragedi som nu kommer att hända. Vad kommer efterkommande generationer
      att få för livsvillkor? Det undrar alla som har förnuftet i behåll. Dagens läge är inte slutet på kaos och diktatur under vänsterstyre det är bara början på fullständig undergång för det arma Sverige, med de röda ryttarna i sadeln. Under tiden kommer sharialagar under islam att mer och mer dominera och klansamhället med tillhörande brottslighet att breda ut sig. När
      kommunisterna tror sig vara färdiga med sitt värv slår islamisterna till och tar makten. Då
      kommer våra lyktstolpar att få en ny uppgift.

      Sorry folks, men det är vad jag tror.

     • Loa says:

      Palme?! Det var ju han som såg till att det hände! Statsministern under vilken riksdagen 1975 biföll proposition 1975:26, att förklara Sverige vara ett mångkulturellt samhälle. Då han redan knådats av David Schwartz i åratal och prisade denne för vad denne ”gjort” (tjatat) för invandrare och minoriteter i Sverige.
      Jag tycker att propositionen lades misstänkt nära efter att EAD (The Euro-Arab Dialogue) bildats 1973, som lovade olja till Europa mot (—) en generös inställning till ökad invandring från arabländerna till Europa. För att citera din grundliga, upplysande artikel maj -17. Men innan jag fick den informationen så räckte det långt att se hur ”internationell” Palme alltid ville vara. På sitt folks bekostnad, som han upplyste hyste ”vardagsrasism inom oss”, även det det magiska året 1975. Jag säger ”sitt” med avsmak. Han fick oss av Erlander.

      • Mo says:

       Loa, är det möjligt att häva den svenska lagstiftning som följde efter prop 1975:26 och hur är isåfall gången ? Hur ser det ut i övriga EU-länder, har de motsvarande lagstiftning ? Hur ser det ut på EU nivå, har det utgått något EU-direktiv ?

      • peterkrabbe says:

       Loa, i min reflektion om Palme försökte jag se honom i relation till sin samtid. Det finns mer att säga om detta än vad som ryms i en kommentar, men invandring från MENA i dagens bemärkelse fanns inte ens i folks medvetande då. Med invandring tänkte man främst på flyktingar från Östeuropa, från andra sidan järnridån. Palme ingick själv ett skenäktenskap för att få ut en kvinna därifrån. Att han framstod som internationell var inte heller märkligt med tanke på att båda föräldrarna hade sin bakgrund i köpmannaadeln öster om Östersjön. Hans mor var tysktalande och barnsköterskan fransktalande. I USA slipade han till sin engelska.
       Som statsminister hade han ett tungt ansvar för att stödja svensk ekonomi, vilket mycket då kunde relateras till Wallenberg och svensk försvarsindustri. Ingen såg något märkligt i detta vid den tiden när kalla kriget var en realitet. Som reservofficer sågs han som perfekt för att bli globalismens apostel i Sverige och togs med på Bilderberggruppens möten. Vad jag menar är att när Palme började förstå att globalismen innebar något annat än den romantiska internationalismen som de flesta av oss var en del av, började han också sabotera agendan. Detta gjorde han genom att personligen smuggla amerikansk militär teknologi till Sovjet och andra utvecklingsländer i syfte att bibehålla den militära styrkebalansen mellan väst och öst. På det sättet äventyrade han USAs leveranser av teknologi till SAAB och retade gallfeber på Wallenbergs, som var ytterst nära att av den anledningen få lägga ner tillverkningen av våra stridsflygplan. Dagen efter att han blev mördad skulle han ha rest till Moskva med kretskort i portföljen. Detta var också anledningen till att mordet genomfördes i all hast. Konflikten mellan Palme och SAAB finns utförligt beskriven av hans statssekreterare Carl Johan Åberg och kostade många fler livet, exempelvis exportkontrollören Algernon som ”ramlade” framför ett tunnelbanetåg. Åberg fick avge rapport till Bilderberggruppen två månader efter Palmes död. Vem som beställde mordet borde inte vara svårt att förstå.
       Det jag hedrar Palme för är hans uppvaknande och aktiva motstånd mot globalismen, vilket skulle innebära att han offrade sitt liv för detta.

       • Mjölner says:

        Peter, du skriver mycket bra och initierat i debatten om Palme. Din saklighet och förmåga att se positiva egenskaper i en politisk motståndare trots att du kanske avskyr vederbörande är imponerande. I min röda ungdom träffade jag Palme innan hans ministerkarriär tog fart under Erlander. I egenskap av kassör i den lokala SSU-föreningen där jag bodde, mötte jag Palme vid tåget under hans besöksturné hos en del SSU-föreningar i landet. Under promenaden på en knapp kilometer från järnvägsstationen till bygdens samlingslokal samtalade vi givetvis om något, men jag kommer inte ihåg vad som sades. Han höll i alla fall ett anförande för en fullsatt lokal. Minnet sviker i detaljer efter 65 år men upplevelsen finns kvar om än något diffus. Mitt SSU engagemang upphörde så småningom i och med att socialdemokratin och vänsterrörelsen för mig blev allt mer vulgär, överdrivet falsk och svår att sympatisera med.
        Med andra ord, jag blev befriad från socialismen innan jag fyllde trettio.

  • Fiskargubben says:

   Sture, jag lyssnar på dig, Peter och andra. Detta besynnerliga valresultat. Jag bara undrar hur länsstyrelserna skulle ha kunnat fuska i hela landet vid omräkningen. Kanske, men vilken stor apparat. Var det en dator som gjorde sluträkningen också andra gången?

   Det ser konstigt ut att de opinionsinstitut som tidigare har haft mest rätt hade fel. Peters information om Falsterbonäset är också oroande.

   Annie. När Peter skriver om henne går det en kall kåre genom rummet. Hon
   är välutbildad och har således större skuld än Stefan.

 31. Ang ev valfusk. Detta gäller:
  1. Alla valsedlar arkiveras hos länsstyrelserna. De finns där under hela mandatperioden.
  2. Alla resultat från valsedelsräkningen antecknas i pappersformat och lagras tillsamnans med valsedlarna, förutom att ha inmatats i valnämndens datorsystem.
  3. Det är Välnämnden som kan besluta om omräkning av valsedlar, om anmälan accepteras. Detta kan ske för enskild valkrets, ett antal valkretsar eller för hela landet.

  Det är därför inte så enkelt som att indata kan manipuleras i datorsystemen för att producera algoritmiskt förutbestämda resultat. Eftersom alla indata finns i pappersformat lagrade tillsammans med valsedlarna skulle sådant fusk lätt kunna uppenbaras vid kontroll. Det är inte heller så lätt att manipulera indata i pappersformatet, eftersom det skulle kräva en ganska stor ‘manipuleringsorganisation’, i vilken läckor lätt skulle kunna uppstå.

  Det enda sätt som jag kan se hållbart i ett organiserat fusk är att valsedlar har bytts ut efter det att valsedelskuverten öppnats. Även det skulle kräva en organiserad ‘valfuskorganisation’ spridd över väsentliga delar av Sverige. Hur troligt är det?

  • Sture says:

   @ Göran Åkesson
   såg du inte den video jag visade om valfusket i USA via de elektroniska valmaskinerna? Det finns faktiskt en hel spelfilm om detta. Om detta går att göra i USA utan att någon vet hur detta gått till – så går det väl att göra i Sverige också.

   Du skriver: ”Det är inte heller så lätt att manipulera indata i pappersformatet, eftersom det skulle kräva en ganska stor ‘manipuleringsorganisation’”.
   I USA gällde det just att manipulera indata i pappersformat och det krävde ingen stor ‘manipuleringsorganisation’. Tvärtom. Vad har du fått detta ifrån?

   • @Sture
    Det är möjligt att jag uttryckte mig oklart och ofullständigt. Jag gör därför ett nytt försök med utvidgat resonemang.
    1. Vid rösträkningen hos länstyrelserna antecknas röstetalen i pappersformat per valkrets. Vid olikhet gentemot det preliminära röstförfarandet (som också finns antecknad i pappersformat i samband med den preliminära röstningen och tillgänglig vid den slutliga rösträkningen) räknas rösterna om, denna gång av en annan person. Efter att ett valdistrikt blivit färdigräknat och antecknat i pappersformat, förs grunddata in i det digitala systemet. Pappersformatet och tillhörande valsedlar per valkrets lagras hos länsstyrelserna. Manipulation vid anteckning i pappersformatet i direkt samband med rösträkningen, så att röstetal för ett parti lägges till ett annat kan självfallet ske. Såvitt jag kan förstå skulle det kunna ske på enskilt initiativ i några fall. Att genomföra sådan manipulation i stor skala hos ett flertal länsstyrelser anser jag knappast genomförbart utan upptäckt. Detta är vad jag menade med det Du citerar. Ett sådant förfarande skulle med lätthet upptäckas vid ny rösträkning.
    2. Att digitalt manipulera inmatade grunddata i enlighet med en algoritm för att producera ett önskat resultat och i samband därmed överlagra manipulerade grunddata per valkrets till en ny ‘indatafil’, ser jag som en trivialitet. Sådan manipulering skulle naturligtvis kunna ske, det är ostridigt. Däremot håller jag det för osannolikt att så skett, eftersom sådan manipulering med lätthet kan avslöjas, vid jämförelse mellan det digitala valsystemets röstfördelning per valkrets för de olika partierna och motsvarande röstfördelning per valkrets i det antecknade pappersformatet. Huruvida valnämnden redan gjort en systematisk men slumpmässig kontroll av ett antal valkretsar för att efterforska ev digital manipulering känner jag inte till. Däremot skulle en privatperson eller ett parti som misstänker sådant valfusk, kunna begära ut informationen från pappersformatet från ett antal valkretsar för egen kontroll, eftersom denna information är officiell, ej hemligstämplad, ej heller sekretessbelagd, då den inte avslöjar någon enskild persons identitet.
    3. Det valfusk som jag själv ser som möjligt, ej verifierbart eller kontrollerbart direkt i efterhand, är att byta ut valsedlar i samband med att valkuverten öppnas första gången. Detta skulle kunna ske på enskilt initiativ i ett antal valkretsar. Att genomföra en dylik operation i stor skala organiserat tror jag inte på. Osvuret är bäst, dock. Vid misstanke om sådant valfusk kan efter beslut av valnämnden, omval ske i aktuella valkretsar.

 32. Second Opinion says:

  Tankar i kvällningen…

  Många människor har rapporterat om märkligheter, som lapparna i valbåsen där det angavs att man inte behövde klistra igen kuverten, eftersom en sådan röst blir ogiltig om den sätts ner i valboxen borde alla vallokaler som haft en sådan uppmaning få göra om röstningen. (Eller åtminstone att röstmotttagarna förhörs av polis).

  Jag är också skeptisk till att dessa lådor som rösterna läggs ner i bara är plomberade med TEJP – hur lätt som helst att öppna och sätta dit ny tejp igen. De står dessutom oövervakade nattetid. Se hur säkert det är att försluta med TEJP!
  New Hampshire Ballot Box Fraud Caught On Video

  Även att det går att se loggan genom kuvertet om man håller det nära en lampa är inte alls bra. Sedan skriver Aron Flam på sin blogg om buntar med ohanterade valsedlar. ”Får man in buntar med valsedlar som ligger tätt och platt, som att de inte hanterats, är det också ett varningstecken”. Han skriver också: många distrikt kom in utan en bunt för övriga partier, men med en väldigt stor bunt ogiltiga röster. https://www.aronflam.com/blog-aron/2018/9/15/97-malcom-kyeyune-schimpanser-folkmord-intro-om-valet-2018

  Nytt för mig var också att det är valnämdens ordförande och en person till som ska frakta rösterna till Länsstyrelsen. Vad kan hända på vägen dit?

  De har en maskin som räknar röster och den stannar efter 50 stycken varje gång, så det blir 50-buntar, vilket faktiskt rent tekniskt gör det lättare om man vill byta ut röstsedlar och ändå få samma totalantal på röster. (Jag stannade över rösträkningen för att se hur det går till, därför har jag sett hur maskinen som räknar fungerar). Plus att det kan vara flera meter mellan borden där rösträknarna sitter underlättar också möjligheten att manipulera.

  Om det har varit ”aktivistfusk” i vallokalerna så är det ändå röstfusk i liten skala. Har det förekommit valfusk som förändrat valresultatet rejält så har det skett centralt.
  Innan valmyndighetens sida kraschade hade Miljöpartiet bara 3,3 och SD 21,7 och Moderaterna 16,3. Miljöpartiet hade alltså åkt ut om siffrorna stått sig. Moderaternas siffror låter rimliga då opinionsundersökningar länge visat att de mest troligt hamnar under 20 procent.

  De som följde valvakan kunde se Övriga partier på 5,5 %, för att en vecka senare stanna på 1,07 i slutresultat. Minst sagt märkligt… Valfusk är spekulation från min sida, men det tydligaste tecknet på att någonting är fel är att SD i månader före valet legat som näst största eller största parti i olika undersökningar. Plus att även bettingbolagen trodde att SD skulle få över 20 procent. Det finns ingen logik till SD stora tapp på valdagen. Till och med VALU gav gav SD 19,2 och där är de alltid kraftigt underskattade då SD-röstare ofta inte vill svara framför en kamera att de just röstat på SD. Varför ifrågasätter inte topparna inom SD valresultatet?

  • Sture says:

   @ Second Opinion,
   det är jättefel och JÄTTEFEGT av SD att inte ifrågasätta detta valresultat. Här skulle verligen till en haverikommission.

   • Mo says:

    Sture, i ett demokratiskt system måste ifrågasättandet komma ifrån SDs väljare inte topparna i partiet, det skulle verkligen medföra haveri. Problemet är att svenska väljare har fråntagits både utbildning och kurage och fostrats till ett villigt röstboskap. Det man kan hoppas på är att någon av ett flertal svenska bloggar i opposition kan få fram fakta som räcker för protest. När Peter säger att hans blogg inte kan göra skillnad har han fel, det är från dessa förändringen kan växa fram i ett korrupt politiskt system. Bara man inte släcker ner och som Mjölner påpekar hänger oss i lyktstolparna. Men vi har nog god tid på oss dit.

  • Second Opinion: ”Varför ifrågasätter inte topparna inom SD valresultatet?”

   Bobby Fischer skulle nog ha svarat: Because they are totally controlled by the Jews too.

   • Mats says:

    Som privatperson kan man tycka o ge utryck för olika misstankar men vad ska partiledningen säga utan riktiga bevis.
    Har de bevis så kommer de klaga,

    • Att SD är kontrollerade av judarna är ingen misstanke.

     • Mats says:

      De är i alla fall Israelvänliga
      Det du menar är att judarna inte vill att SD ska ifrågasätta valresultatet. Det vill säga man vill inte riskera Israelvänligt inflytande utan man vill ge fortsatt stöd till en av de mest Israel kritiska regeringarna

      • Vilken skulle en av de mest israelkritiska regeringarna vara?

       • Mats says:

        Det framgår av den diskussion vi haft vilket land det gäller, SD vill inte protestera mot valresultatet i det landet. Det är ok att tycka att det landets regering inte är Israelfientligt men då kan man säga det o sedan svara på den principiellt intressanta fråga jag ställde.

  • Alve says:

   Marcus Oskarsson spådde SD till upp mot 30% – kanske mer ändå…

 33. Lennart says:

  Om jag jämför valresultatet med de olika opinionsundersökningarna innan valet kan jag inte direkt se att valresultatet skulle vara manipulerat på riksnivå. Men någon med mer tid till förfogande kanske kan se något som inte går att förklara? Massmedia larmade om klimatet dagarna innan så att MP klarade spärren. S skickade 700 000 sms till ”utanförskapsområden” vilket fick igång klanröstningen. Detta kan förklara att s fick 28 procent och mp klarade spärren. Ebba Busch-Thor har en vinnande stil som förklarar uppgången för KD. Åkesson befarade att AFS skulle ta röster varför han blev mer radikal vilket kanske skrämde en del väljare, sammantaget skulle detta kunna förklara den procentuella fördelningen i valresultatet?

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Opinionsunders%C3%B6kningar_inf%C3%B6r_riksdagsvalet_i_Sverige_2018#Medelvärde

  AFS fick 20 290 röster vilket är mer än vad SD fick 1998.
  MED fick 13 056 röster, KVP 3 202 och NMR 2106.

  SD:s historik, riksdagsval:
  1988: 1 118 0,02%
  1991: 4 887 0,09%
  1994: 13 954 0,25%
  1998: 19 624 0,37%

  • peterkrabbe says:

   Du har säkert rätt i att det tar tid att etablera ett nytt parti, så dina siffror är en viss tröst. Samtidigt är det nog svårt att vänta i ett par decennier till innan det går att påverka politiken i landet. Då tror jag att tåget redan har gått!

  • Loa says:

   SD under hela 90-talet ”åtnjöt” INTE skjutsen av att vara omgiven av två miljoner invandrare. Vilket AfS har som fond och får dem att framstå som akut behövda räddare.

  • Sture says:

   @ Lennart,
   du skriver: ”Om jag jämför valresultatet med de olika opinionsundersökningarna innan valet kan jag inte direkt se att valresultatet skulle vara manipulerat på riksnivå.”
   Men du skall inte jämföra valresultatet med de olika opinionsundersökningarna. Du skall istället jämföra valresultatet med den opinionsundersökning som har den största precisionen i mätningen. Så gör man inom varje vetenskap. Där är två saker väldigt viktiga – validitet och reliabilitet. Validitet handlar om att man verkligen mäter det man avser att mäta. Och reliabiliteten handlar om hur tillförlitlig en mätning är. Och i detta fall måste man jämföra mätningarna med hur utfallet blivit i verkligheten (de 3 enaste valen). Detta avgör vilket opinionsinstitut som har den största precisionen i mätningen.

   • Second Opinion says:

    Sentio har prickat in bäst. De sa 13% till SD och de fick 12,9 i förra valet.

   • Mo says:

    Sture, man kanske skall hoppas på att de olika opinionsinstituten gör en uppföljande utredning av sina undersökningars precision ? Då hålls frågan vid liv. Det borde även ligga en hel del prestige i att hamna rätt inte minst för att nå nya kunder.

 34. Mjölner says:

  Valfusk eller inte, vi får ha tålamod och tålamod och ännu mer tålamod, kanske något sker, kanske inte. Vad som skrivs här på nätet ignoreras sorgfälligt av MSM och PK-Sverige.

  Däremot förvånas jag att Ebbas pappa får skriva så kritiskt i Expressen om attentatet på Drottninggatan. MSM, politiker, myndigheter, föreningar, företag, skolor, allmänheten. Alla tycks vara marinerade i den feministiska andan med genus- och värdegrundstrams, med allas lika värde, HBTQ, fittmössor och batikhäxor. Alla telefonväxlar bemannas med politiska grindvakter som ser till att verksamheten inte störs av nyfikna grävare från nätmedia.

  Att Ebbas pappa släpps fram i MSM beror knappast på att media skulle ha dåligt samvete för sin taffliga journalistik. Allra minst Expressen. Motivet för denna lössläppthet är med säkerhet helt annan anledning.

  När man ser till ceremonin vid Sergels platta där de deltagande Stockholmarna mer eller mindre hyllade Rakhmat Akilovs attentat på Drottninggatan undrar man, VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ DESSA MÄNNISKOR? Vad är det för mentalitet och eller psykisk påverkan som framkallar detta beteende. Detta beteende är inte ren dumhet som när politikerna springer i prideparaden viftande med regnbågsflaggor. När jag bodde och jobbade i Stockholm på 60-talet var folk inte så tokiga som de blivit nu.

 35. Fiskargubben says:

  Nu har jag fått lära mig att pappersrösterna maskinräknas. Hur avancerade är dessa apparater? Kan de kommunicera? Vad har de för chip? Var tillverkades de?

  Det är inte bara i alternativmedia som valresultatet väcker förvåning. Hur sannolikt är det att ett opinionsinstitut missbedömer SD med tio procent? Jag läste statistik och finner det konstigt. Experterna studerar säkert valet och rösträkningen. Efter ett noggrant arbete kan de ge oss en rapport, om de vågar. I så fall hoppas jag att den kommer vid absolut sämsta tillfälle för de etablerade partierna.

  Europarådet och Osce kommer med rapporter och där härskar inte svenska DÖ politiker.

  Pappersröster ger viss trygghet, men de kan ju bytas ut i en gigantisk operation. Om det gjordes är chansen stor att någon skvallrar.

  Jag brukar säga att de etablerade politikerna gör misstag efter misstag, som om de berövats förståndet. De är på en nedåtgående trappa och det sista trappsteget kanske redan har avlägsnats så att de faller.

  Fortsätt, ni som ber för Sverige. Det här är inte slut än. Talmän och regeringsbildning. Budgetomröstning. Positionering och tjafs. Kanske nyval.

  Vem kontrollerar valnämnden?

  • Second Opinion says:

   Nu svarar jag Fiskargubben. ”Nu har jag fått lära mig att pappersrösterna maskinräknas. Hur avancerade är dessa apparater? Kan de kommunicera? Vad har de för chip? Var tillverkades de?”

   Eftersom jag satt med under rösträkningen och såg maskinen ska jag beskriva vad jag såg. Den maskinen är inte så stor, kanske 30×30 cm. Man lägger in röstsedlarna upptill i ett fack och sedan bläddrar den till det blir 50 stycken, sedan stannar den. Den 50-bunten tas ner på borden och räknaren börjar bläddra igen tills högen är slut. Buntarna läggs omväxlande på längden och bredden så det går snabbt att räkna 50, 100, 150 osv.

   Antalet är inget som matas in som info i räknemaskinen, utan resultatet handskrivs på en lapp. Jag tror inte den är försedd med ett chip, det är en enkel räknare. Den kan nog inte heller kommunicera med någon annan maskin.

   Maskinens enda uppgift är att producera 50-buntar. (Kan liknas vid en kopiator som är inställd på 50 och stannar av sig själv när den uppnår det antalet). Tror det var röda siffror som visades när den kom upp till 50. För varje 50-hög stannnar maskinen till så man hinner ta bort den högen. Sedan fortsätter den räkna tills facket upptill är tomt. Den visar även antalet om det är färre än 50 röster. Och allt skrivs upp på ett papper. Sedan läggs nästa partis buntar upptill, tror den tog 400-500 valsedlar upptill utan problem.

   Rent teoretiskt…
   De ska vara minst tre rösträknare, och om man säger att dessa tre är kompisar skulle det inte vara svårt att byta ut en 50-bunt eller två mot ett annat parti man föredrar. Som jag tidigare nämnt i ett annat inlägg så skriver Aron Flam att det inkommit ohanterade buntar dvs sådana som inte fått veck från att ha tagits ut ur ett kuvert. Jag vet naturligtvis inte om valfusk skett men jag ser att systemet vi har underlättar om man vill fuska.

   Även detta med att röstmottagare faktiskt inte ens behöver öppna kuvert utan de räcker med att vara nära en lampa för att se partiloggan, vilket underlättar om någon skulle vilja byta ut förtidsrösterna, jag ger ju inte mycket för plombering med tejp. Kom ihåg att i Simrishamn låg 2 decimeter valkuvert utanför valurnan (vilket en röstare anmälde). Detta plus andra inrapporterade märkligheter, som uppmaning i valbåsen att bara vika in fliken istället för att klistra igen kuverten, gör att jag inser att våra valsystem är lite bräckligt.

 36. Mjölner says:

  Här en artikel med de för den rådande situationen relevanta ingredienserna.
  https://newsvoice.se/2018/09/sjuklovern-valet-2018-valfusket/

 37. Sture says:

  Idag laddades det upp en video från Project Veritas där James O’Keefe berättar att man under en 6 månadersperiod arbetat i hemlighet med att videofilma personer som tillhör ”resistance”-rörelsen i the Deep State och som skryter om hur de saboterar president Trumps direktiv, läcker till media etc. Det är också så att många av dessa har anställningar i den Federala byråkratin som gör att de inte kan avskedas, vad ont de än gör. Även detta skryter de om. Dessa Deep State personer skall nu, fr. o. m. nästa vecka, visas upp på YouTube, en i taget.
  Låter som ett väldigt bra projekt. Man skulle behöva något liknande i Sverige. Det skulle vara bra att få veta vem eller vilka som står bakom Stefan Löfvens och Annie Lööfs beslut – ty inte är det de själva.
  https://newsvoice.se/2018/09/james-okeefe-annonserar-deep-state-utredning-project-veritas/

 38. Second Opinion says:

  Värt att lyssna på. Mor med två döttrar är rösträknare.
  Även en person som finns på vallistan till kommunen deltog i beslutet att hans egen fru och hans två vuxna barn skulle vara rösträknare.
  Otroligt skakigt – Ja, så kan det svenska valsystemet beskrivas (av den lille valobservatören).
  Valprocessen del 1

 39. Second Opinion says:

  Off Topic! Men sevärt. Video lades ut ikväll: ”Behind The Scenes”.
  49 år sedan månladningen… Tre mycket sevärda videos.
  Apollo program – America’s Thirty Billion Project

  Buzz Aldrin kunde inte ljuga för den lilla flickan
  https://153news.net/watch_video.php?v=9XRMBHOSK787

  Apollo Moon Landing Lost Film. Behind The Scenes.

  The following footage was gathered as pieces from the ’cutting room floor’ of the film editing department of the Texas State Film Production Company. Marked between 1966 to 1972, they remained in a shoe box until they were discovered in 2017. In 2018 the film pieces were spliced and the reel converted to digital format.
  https://153news.net/watch_video.php?v=9YXKBAWHA2GH

  Buzzed Aldrin Comes Clean
  https://153news.net/watch_video.php?v=U3UBA2OBU138

  • Mats says:

   Om det verkligen var fusk kan man undra varför Ryssarna inte sa något under kalla kriget, de borde vetat. Hur som helst intressant film

   • Second Opinion says:

    Till Mats. ”Om det verkligen var fusk kan man undra varför Ryssarna inte sa något under kalla kriget”. Mitt svar: I toppen spelar de alla i samma lag.

 40. Mo says:

  Second Opinion, här är hela intervjun. Skrämmande , vilket rövarsamhälle vi lever i. Vem kan man lita på ? Swebb TV inslaget var också väldigt bra, det svenska socialdemokratiska klansamhället i sin linda och det kvarstår.

  • Second Opinion says:

   Till Mo angående Rövarsamhället, vi lever inte i en demokrati utan i en kleptokrati.
   Alla astronauter fick en Corvette för besväret. (Utifall någon undrar varför hela gänget körde Corvette). Alla astronauter var också high level freemasons. ALLIHOPA! Se gärna videon längst ner i förra inlägget (visar att alla är freemasons). Länkar om den här: https://153news.net/watch_video.php?v=U3UBA2OBU138

   Grävaren Scott Henderson kollade Buzz Aldrins schema (log files), han intervjuades i princip dagligen tiden innan månladningen. De visade sig att Buzz flög fram och tillbaka mellan Florida och Arizona. Så troligtvis är inspelningen gjord i Arizona öknen.

   Underbar sång om månladningen: https://153news.net/watch_video.php?v=RUHRUY4NROH2

   Enligt Bill Kasing kostade Apollo-projektet 30 Billoner Dollar (Kasings bok från 1976:
   We Never Went to the Moon: America’s 30 Billion Dollar Swindle ). Idag har NASA en budget på 50k dollar per dag!!!

   Jag vill ju påstå att allt med NASA bara är teater. Jag gissar att pengarna istället används i krigsindustrin. USA har varit i krig varje år sedan Vietnamkriget.
   Where are the Mars rovers? https://153news.net/watch_video.php?v=38G2YSRUSO9S

 41. Mjölner says:

  Att månfärden är en bluff har jag trott länge. Ingen levande varelse klarar den livsfarliga strålningen helt utanför jordens atmosfär. Diverse rymdsonder har skadats svårt av strålning och har vid nya försök nödgats förses med extra strålskydd för att klara en längre tid i rymden.
  Det skrivs sällan av naturliga skäl om misslyckanden inom rymdforskningen. Om man tittar på bilderna som påstås ha tagits av månlandarens landningsplats ser man att landarens raketmotor inte rubbat ett enda dammkorn under landaren. Hur kommer det sig? På bilderna av månens markmiljö och horisonten mot rymden ses inga stjärnor. Mystiskt. Besättningarna på rymdfärjorna har sett stjärnor i rymden. Varför tog man inte chansen och installerade ett rymdteleskop när man ändå befann sig på månen. Inga störningar av turbulens i luften. Strålande tillfälle för rymdforskningen att ostört studera stjärnornas mystik.
  Varför upphörde månprojektet? Pengar finns det gott om.

  Så en helt annan sak som retar mig.
  ”KULTURPROFILEN”, JEAN-CLAUDE ARNAULT, Hörde ni det! JEAN-CLAUDE ARNAULT nämns inte vid namn i SVT:s nyhetsreferat om rättegången mot honom rörande sexövergreppen på ett flertal kvinnor. Han beskrivs som KULTURPROFILEN av det feministfjolliga SVT, som envisas med att INTE NAMNGE snuskpellen. Var inte sexmissbrukande vita män legitima hatobjekt förra veckan. Vad finns det för KULTUR i sexuella övergrepp. Vad är finessen? Förklara SVT.
  Jag har förmodligen fel, det var nog bara medelålders vita män utan avvikelser på det sexuella området. Fint ská det vá, tycker journalist-PROFILERNA (mestadels feministiska) och ger tusan i att namnge en snusk-PROFIL av sällan skådat slag. Profilen tror sig kunna komma undan med tilltaget. Han nekar naturligtvis. I hans kretsar räknas sex utan samtycke som hobby.
  Pilla lite här, pilla lite där, till sist ger hon upp och vill få det överstökat.

  • Second Opinion says:

   Till Mjölner. Jag håller med. Och: The Dead Giveaway, som de säger i staterna, är Nixons telefonsamtal till månen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: