Tankar efter valet….

tärningar 2

 

Många hade nog förväntat sig att få uppleva en känsla av lättnad efter det val som även jag rubricerat som ett ödesval. Blev det så? Knappast. Istället kom besvikelserna och de negativa överraskningarna som kulorna i ett radband. En politisk polarisering av aldrig skådade proportioner i både stort och smått chockade svenskarna. Klyftan mellan SD och globalisterna vidgades till gränsen för total separation. Valfusket fick ett ansikte, både i det lilla formatet genom maniska och värdegrundscertifierade valförrättare och privatpersoner, besatta av att göra det i sitt tycke rätta för landet, och förmodligen småleende datorexperter som i det stora och avgörande formatet med några knapptryckningar bjöd på ett för våra övervakare önskat valresultat. Remi, som en schackspelare hade uttryckt det, kaos, som en globalist nöjt hade konstaterat, eller katastrof, som de flesta svenskar med visionär blick hade föredragit att uttrycka det.

Ändå följer allt som hänt spelplanen. Bilderberggruppen har fått ny aktualitet efter att Annie Lööf visats upp i manegen som statsministerkandidat med uppdrag att oåterkalleligt slussa in Sverige i det nya globala samfundet. I ett par artiklar från hösten 2016 skrev jag följande:

Genomförandet av tankegångarna om världsregeringen under efterkrigstiden behövde nya organisationer, i USA hade CFR (Council for Foreign Relations) redan ett fast grepp om landets politik och samverkan med finansen och industrialisterna fick Bilderberggruppen som ett nytt forum. David Rockefeller uttryckte sig kanske lite oförsiktigt i sina memoarer om Bilderberggruppen genom beskrivningen ” dess möten måste förmedla uppenbarelsen av allsmäktiga bankirer som i konspiration med samvetslösa regeringstjänstemän överför en dold agenda till en okunnig och aningslös värld”. Rockefeller framstår som 1900-talets mest aktiva kapitalägare i kampen för den socialistiska modell som man har tänkt sig skall mogna till 2000-talets optimala totalitära samhällssystem. I detta är begreppet demokrati ett minne blott”. Från samma artikelserie klipper jag också:

” …här har vi länge haft samma samverkan mellan LO, det socialdemokratiska partiet och dess regeringar. Att storfinansen genom familjen Wallenbergs bolag är allestädes närvarande i den socialdemokratiska politiken förvånar oss inte heller längre, kanske är en konscensus av godo. Det som oroar är snarare de långsiktiga målen. När anser familjen Wallenberg att det är dags att avskaffa partipolitiken till förmån för en enpartiregering i NWO:s anda? Att sådana diskussioner förs regelbundet i den av Wallenberg omfamnade Bilderberggruppen är bortom allt tvivel. Kanske är det dags 2018? Inblandningen i svensk politik av företrädare för amerikansk NWO är idag så omfattande och uppenbar att vi troligen redan förlorat vårt oberoende.”

Tilläggas kan att i Sverige kallar Löfvén det nämnda samarbetet ovan för ” den svenska modellen”.  Dock tillåter jag mig att betvivla att han förstår vad det egentligen handlar om, utöver löneförhandlingarna på verkstadsgolvet.

Det är en vanlig missuppfattning att demokrati är ett slutmål för socialismen. Ytterligare ett klipp belyser detta:

Democracy is of great importance for the working class in its struggle for freedom against the capitalists. But democracy … is only one of the stages in the course of development from feudalism to capitalism, and from capitalism to Communism (Lenin, LCW, vol. 25). Samma åsikter ser vi i Bernard Shaws samtida uttalande att “demokrati är inte kompatibelt med socialism”. Det finns anledning att bli fundersam inför dagens islamistiska predikanter som hävdar att ”demokrati är inte kompatibelt med islam”. Vi ser också då att gemensamt för socialism i denna totalitära form och islam är föraktet för demokrati och strävan mot ett totalitärt system. Båda bygger nämligen på underkastelse.”

Om vi då återgår till valet är det nu dags för nästa pinne på Lenins stege. Om man kallar målet för kommunism, sionism eller globalism är egalt, det är bara olika beteckningar på samma totalitära system. En elit styr över ett maktlöst folk i kraft av sina monopol. I globalismen äger eliten monopolen direkt, i kommunismen gör man det via staten som i sin tur ägs av eliten. Den politiska sionismen äger istället eliten.

Det är en vanlig missuppfattning att en statskupp bara kan genomföras med hjälp av skjutvapen och stridsvagnar. Det är den förhärskande metoden där media inte når ut till en knappt läskunnig befolkning, men i vår till synes civiliserade västvärld är långsam indoktrinering kombinerat med politikerkorruption effektivare och billigare. Där är angriparens möjligheter till mediakontroll och det faktum att dess politiker tas ur befolkningens genomsnittliga lönesegment viktigare. Alla platser i regering, riksdag, EU-parlament och FNs administration skall framstå som det ekonomiska lyckoriket för de utvalda. Något man aldrig vill lämna. Då arbetar man lydigt för vilken agenda som helst. Backup får man genom medias hyllningar av dem som för saken framåt, samtidigt som kritiken tystas ner. En statskupp får man i praktiken när en åtgärd som organiserat valfusk ändå behövs för att komma över tröskeln. Där är vi idag. Om inte avvikelserna i röstsammanräkningen får en trovärdig förklaring kommer sannolikt framtida historiker att kalla detta valet för den statskupp som avskaffade demokratin. Beställare är den svenska filialen av globalismens Deep State. Vilka personer som ligger bakom avstår jag från att gå in på, för jag hade tänkt att skriva lite till innan jag sätter STÄNGT på dörren.

Kaos skapar man för att stärka behovet av statens påstått skyddande insatser. Ju mer kaoset ökar desto mer kan man stärka statens kontrollmekanismer, censur i media och personövervakning. Varje människa kan idag följas från vaggan till graven genom elektronisk övervakning. Vad vi handlar, äter, dricker, arbetar med, tycker, tänker och var vi befinner oss registreras noga. Våra datorer genomsöks med automatik och våra mobiler visar exakt var vi befinner oss varje minut av dygnet. Snart får alla nyfödda ett chips inopererat som samlar all personlig information för överföring till en centraldator. Vi lämnar redan frivilligt fingeravtryck och ansiktsavläsning till våra mobiler, utan att förstå att denna registrering samtidigt finns tillgänglig för SÄPO eller NSA. Detsamma gäller för ”släktforskningssajter” som uppmanar oss att skicka in våra DNA för att få veta ”vår spännande historia”.

Återstår då i nuläget bara att slå ihop alla partier som är förenade i sin globalistiska nit till ett, lite mer lätthanterligt. Sjuklövern blir en treklöver et al. Det besvärliga SD växer oroväckande snabbt men inte tillräckligt, Vänsterpartiet är redan klart och resten har man klarat genom att balansera blocken så ingen kan kräva att få bestämma. Då är det dags för Annie Lööf.

Vad har vi då att förvänta oss av det kommande globalistiska samhället? Kort sammanfattat – högre skatter, lägre löner och pensioner, sämre sjukvård, sämre skola, medlemskap i NATO och solidariskt deltagande i världens krig, ökad överstatlighet genom EU, stärkt krigsmakt kompletterad med kravallutrustning, ökad invandring, flerspråklighet, klansamhälle, avskaffad könstillhörighet, gruppsex, våldtäkt och pedofili som norm, allmän strafflindring för brott som ger lagom kaos, förbud mot husdjur, fisande kor och grisar och en konvertering av landsbygden till nationalpark med urskog. Därutöver värdegrundscertifikat för tjänster i stat och kommun och mångkulturskvotering till alla arbeten som tillsätts genom arbetsförmedlingar. Tyvärr blev de framtida valen inställda, men vi har ju ändå fått det så bra, så varför klaga?

Peter Krabbe

66 Responses to Tankar efter valet….

 1. Klockrent formulerat! Mot slutet av thrillern kunde jag trots allt skratta, tack Peter, vem orkar utan? Vad göra nu, emigrera eller bygga ett alternativsamhälle så gott det går? Kämpa för det här landet känns ju rätt hopplöst… Brage Norin föreslår stuga vid fjord med frisk fisk.

 2. Fiskargubben says:

  Peter, krönikan är suverän. Du lärde mig nytt.

  Det viktigaste valresultatet kanske är den misstro som nu breder ut sig. Den är inte välkommen i ett fungerande land, men nu är det nästan bara skatteindrivningen som fungerar i Sverige.

  Vill globalisterna radikalisera oönskade partier så att de kan förbjudas?

  Även gammelmedia talar om Annie som möjlig statsminister.

 3. Birgitta Gustafsson says:

  Tack

 4. Second Opinion says:

  Jättebra text Peter K. Det värsta ör att ”vi” gör detta mot oss själva.”Vi” demonstrerar för att 9.000 ”överåriga barn” eller vad man ska kalla dem får stanna i landet. ”Vi” välkomnar tusentals män med Welcome Refugee-skyltar. ”Vi” agerar poliser om någon ifrågasätter inflödet i landet.

  Att moderater genom överflöd på arbetare vill åstakomma lönedumpning är mer begripligt, än att socialdemokratiska ministrar tillåter arbetskraftsinvandring (till okvalificerade yrken) då vi har omkring 800.000 arbetslösa (om man räknar bort alla åtgärder och fabricerade jobb). Detta leder också till lönedumpning.

  Nu poppar det upp reklam med att man kan spåra sina rötter. ”Oj, jag har skotskt blood”, säger en kvinna när hon fått resultatet. Folk kommer förmodligen av bekvämlighetsskäl att vilja ha ett chip i handen. Tror det är Estonia som kommit långt med detta.

  Folk kommer att tycka att det är bekvämt att köpa busskort genom att bara hålla upp handen, och att betala på ICA med handen, att låsa upp sin ytterdörr. Alla resor vi gör, och allt vi handlar blir synligt.

  Idag utgör kontanter endast 18 procent i handeln. Själv tar jag alltid ut pengar och handlar mat och annat. Allt med kort är spårbart och de har redan planerat för att kontanter helt ska mönstra ut. Snälla folk, använd kontanter så länge ni kan. Nu ska man till och med betala med kort på biblioteken om man kopierar någonting. 3 kronor kopian, så till och med för riktigt låga belopp ska kort användas. Tragiskt, säger jag.

  Om vi tittar på USA har vi haft både Nixon, Reagan, Bill Clinton inbjudna till Bohemian Grove för att två år senare bli president. Förutsättningen för att kunna presentera Annie Lööf som statsminister var att inget av blocken får egen majoritet,plus att varken rödgrönt eller blått block ska samarbeta med SD, samt att inget nytt parti kommer in.

  Vi minns hur Carl Bildt sa dagarna innan valet att man INTE skulle rösta på SD för att det krånglar bara till det. Krånglar till det för globalisterna, gissar jag att han menade. Fortfarande är det i min värld omöjligt att SD bara ska ha ökat med 4 %, dels de mystiska felberäkningarna av annars så träffsäkra opionionsinstitut, också bettingbolag som var fel ute, men även att jag har bekanta som de flesta uppger att de i år för första gången ska rösta SD. Något som var otänkbart för dem i förra valet.

  De har redan börjat lansera globalisternas kandidat. Välommen att skåda politisk teater framöver på TV.

  • mats says:

   Detta med att kämpa vidare med kontanter i en del av vår handel tycker jag är alldeles utmärkt. Det kan tyckas fjuttigt men det har symboliskt värde, lite av en sista frihet.

  • Alve says:

   Ja, Second O, jag använder kontanter så mycket jag kan och säger till andra att göra det. Många tycker jag är knäpp. Människor är så fruktansvärt godtrogna!
   Det är säkert Annie som ska ta över trots att hon ställt ett rejält haveri angående de 9000 vuxna afghanerna som inte har någonstans att bo och vad ska de leva av? Alla borde påpeka detta för er omgivningen – hon borde kritiseras grovt och inte slinka undan sitt svek mot befolkningen.

   Vår situation ser mörk ut, precis som du Peter beskriver. Jag är djupt imponerad av dina analyser. Vi får helt enkelt be om det ”högsta bästa”.

  • Loa says:

   Nej tack.

 5. Second Opinion says:

  Ang att chippa befolkningen.
  Jag vet inte säkert när denna intervju är gjord. Men den är i vart fall gjord innan den 11 september 2001.

  Aaron Russo (February 14, 1943 – August 24, 2007) was an American entertainment businessman, film producer and director, and political activist. He was best known for producing such movies as Trading Places, Wise Guys, and The Rose (Bette Midler).

  Aaron Russo, famous filmmaker turned activist, former friend of Nick Rockefeller shares first hand knowledge of the New World Order’s ultimate goal — to implant an RFID chip into everyone for their total control over us.

  Goal of New World Order – RFID Chip for Everyone – Aaron Russo

  • Sture says:

   Aaron Russo blev arsenikförgiftad av ”the cabal”. Nicholas Rockefeller hade sökt upp Aaron Russo för att diskutera hans filmer med honom. Han visste att Aaron Russo hade gjort mycket kritiska filmer om USAs utveckling mot globalistisk fascism, bl.a. hade han visat hur centralbankerna lurade skjortan av hela det amerikanska folket och att det inte fanns något som helst stöd i den amerikanska konstitutionen för IRS (den amerikanska skattemyndigheten). Så Nichola Rockefeller gjorde sig vän med Aaron Russo (båda var av judisk börd) och försökte få Aaron med på sin sida och föreslog bl. a. att han skulle bli medlem av CFR (Council on Foreign Relations). Russo vägrade. Nicholas Rockefeller hade då under en diskussion frågat varför Russo brydde sig om vanliga människor, som han betraktade närmast som boskap. Mänskligheten var ju alldeles för talrik och borde egentligen nedbringas till bara 500 miljoner. Men Russo hade helt andra tankar om mänskligheten där varje enskild människas frihet och utveckling var viktig för honom.
   De hade många goda middagar tillsammans med sina båda familjer. Man undrar förstås om det var under dessa middagar som Nicholas kunde komma åt att Arsenik-förgifta honom långsamt. Fast det kan naturligtvis ha skett på annat sätt. Det sägs ju att globalisterna alltid försöker få över fienderna på sin egen sida. Men om de misslyckas med detta så måste fienden förgöras.

 6. Lillian says:

  Håller just på och läser David Wilkersons bok ”Synen”. Jag vet inte för vilken gång i ordningen.
  Den första upplagan (ej inbunden) kom för många år sedan. Jag betalade omr. 13:- för den.

  På bokhandeln säger de att även ”nyutgåvan”, som kom 2009, är slut för länge sedan.

  Wilkerson hade dessa syner 1973. Om man tänker på detta när man läser boken så är det som att se en långfilm och det som händer på den – ALLT ÄR SANT!!!! För det var ju just så här det blev.

  Han beskriver på något ställe hur hans församling i USA fått Guds tilltal att breda x antal tusen smörgåsar. De kunde inte förstå varför. MEN nästa dag behövdes smörgåsarna. ”Tvillingtornen” rasade samman!!!

  • Fiskargubben says:

   Lillian, jag läste korset och stiletten på 70talet och det var ett av mina trappsteg till ett slutligt avgörande. Mitt tangentbord klarar inte längre bindestreck, som ni kanske har märkt.

   Suavalle, om du är här, när vi ber för varandra är vi lydiga. Att be för sig själv är inte alltid lyckat. Jag har fått fina bönesvar när jag ber för andra och jag ber för dig.

   ”Du vet väl om att änglarna finns. Att de är här för att se hur du har det. Och de kan hjälpa dig fast de inte syns, du vet väl om att änglarna finns.” Den sången skrevs efter att flera små eldar mystiskt släcktes i en kyrka.

   Jag börjar tycka att valresultatet är tillfredställande, med eller utan massivt valfusk. De gamla tomtarna kan inte hantera det och jag talar inte om Jultomten eller ryske Fader Frost.

   Problemet nu är att förödelse är oryggligt besluten. Det ser jag som andlig förödelse (pågående), men två förfärliga världskrig ska inte glömmas bort.

   ESCALATION: US assumes naval attack posture

   https://www.fort-russ.com/2018/03/escalation-us-assumes-naval-attack-posture/

   Fortruss är en vänstersite och har börjat tala om skönheten i religionen. Glöm den gamla uppdelningen från franska revolutionen. Nya Tider eller Samnytt skriver om viktiga kristna reformatorer.. Gammelmedia har inte förstått den nya verkligheten. Gammelpolitikerna är helt borta. Allt händer under radarn, dolt av de moln där den onde härskar.

 7. Sture says:

  Igår den 18 september bestämde president Donald Trump att den falska FISA order som Justitiedepartementet använt sig av för att spionera på en perifer medarbetare i Trumps valarbetarstab, Carter Page, skulle offentliggöras i sin helhet utan några överstrykningar. Samtidigt beordrade han att alla textmeddelanden mellan James Comey, Andrew McCabe, Peter Strzok, Lisa Page och Bruce Ohr också skulle offentliggöras. Och detta görs enligt ett uppgjort tidsschema som denna video klargör. Detta blir begynnelsen på deras fall. Byråkraterna i Washington DC är i chock. Ingen kommer att komma undan. Trump har överlistat dem alla.
  En pikant detalj är att han stödjer sig på en executive order nr. 13526 (sec 1,7) från president Obama. I denna video finns väldigt mycket siffersymbolik, gematria, som är för svårt för mig. Men hur han får ihop de olika siffrorna är onekligen intressant. Jag tror att vi nu får se en nedräkning lagom till mellanårsvalet, väl timat.

 8. Micael Lidén says:

  Rebloggar detta på micaelsblogspot

 9. Pingback: ”Tankar efter valet” | corneliadahlberg

 10. Mo says:

  När skall det bli slut på politikernas ansvarslösa slöseri med skattebetalarnas pengar ? En sak vet vi, det kommer inte att ske med hjälp av socialdemokrater.

  https://www.expressen.se/kvallsposten/betalar-268-000-i-hyra-for-tomma-flyktingboenden/

  https://www.expressen.se/nyheter/ny-supervinst-for-jan-emanuel-pa-flyktingar/

 11. Mjölner says:

  Alldeles riktigt Peter. Du skriver att läget har stagnerat i remi. Jag skulle vilja påstå att det är Patt.
  Alla pjäser står i sådant läge att ingen kan göra ett vettigt drag. En tröst kan vara den artikel jag länkar till. Enligt vissa åsikter är USA på väg att gå i konkurs då handelsunderskottet närmar sig 2006 års rekordnivå 828 miljarder dollar. Artikelförfattaren spår då att världsfred infinner sig då USA inte har råd att kriga längre. https://parnassen.wordpress.com/

 12. Second Opinion says:

  Jag tycker att denna person har gjort en bra video där han resonerar kring det eventuella valfusket. Han visar att intresset är stort för folk att debattera / intressera sig för ämnet valfusk. Att hans tidigare video med ordet ”Valfusk” i rubriken blev populär, tror han visar att tilliten är skadad. I en annan video resonerar han kring personvalssystemet.

 13. Second Opinion says:

  Mer tankar kring valet.
  Vad menas med valfusk egentligen? Vad kan rubriceras som valfusk? Jag tar några exempel, på folks erfarenheter från detta val.
  Vad kan räknas som röstfusk?
  1) Att som röstare smuggla ut SD:s valsedlar från stället?
  2) Att som personal under både förtidsröstning och på röstdagen ”glömma” att lägga ut SD:s valsedlar?
  3) Personal som agerar aggressivt eller ovillig personal när folk påpekar att något partis röster saknas.
  4) Att sätta upp skylar i valbåsen att det räcker att bara vika in fliken (istället för att klistra igen kuverten, vilket gör dessa röster OGILTIGA. Dvs följer någon denna anvisningar i vallokalen blir rösten ogiltig).
  5) Att ett gruppboende låter de boende rösta utan föräldrarnas vetskap?
  6) Att personalen accepterar röstkuvert där de sett att mer än en person befunnit sig i valbåset?
  7) Så kallade röstskolor?
  8) Att folk besöker äldreboenden för att hjälpa pensionärer att rösta?
  9) Att valkuvert samlas på hög istället för att läggas ner i valurnan?
  10) Att statstelevisionen dagarna innan valet väljer att ta avstånd från en partiledare? Dvs fostrar folket att de ska ogilla en viss kandidat.
  11) Folk som lovar att raggar tusentals röster till ett visst parti, I utbyte mot något löfte / beslut?

  Eller är det bara de fusk som leder till att valresultatet ändras som kan rubriceras som fusk, eller har vi en gråskala? Jag tänker på att det eventuellt kan finnas aktivister som anmält sig som rösträknare och lyckas byta ut vissa oönskade röster, men inte i så stor omfattning att det förändrar slutresultatet?

  Jag får uppfattningen att dessa aktivister mer eller mindre är skapade av mediaklimatet. De vet att de inte kommer att svartmålas i media och de tror förmodligen själva att de ”står upp för demokratin” om de fuskar bort ”faciströster”. Är dessa aktivister Antifacister eller Antidemokrater?

  Peronligen köper jag inte SD:s helt oförväntat låga resultat, jag tror dock att så kallade aktivisters påverkan är minimal. I det amerkanska valet har de efteråt kunna påvisa manipulation av röstmaskiner och även att tusentals ”döda” har röstat, och även att röstdeltagandet i några kretsar varit högre än antalet röstberättigade. Jag har svårt att tro att Sverige skulle vara ”vaccinerade” mot manipulation.

 14. Second Opinion says:

  Jag vill också tillägga att jag också tror att AFS kom in. Jag köper inte det märkliga tappet på Övriga partier från 4,7 och sedan 4,8 i opinionsundersökningen – till löjligt låga 1,07. Plus att Lennart Matikainen som följde valvakan trodde AFS var klara för Riksdagsinträde när han fick veta att Övriga partier låg på 5,5 (Jag har tidigare lagt upp den filmen, ligger på Swebbtv).

  I det distriktet som jag övervakade rösträkningen blev SD helt klart störst, vilket när jag nu kollat med valresulutatet i den valkretsen och det stämmer. SD = Nästan 7 % större än sossarna, och SD blev drygt 20 % större än moderaterna. I detta distrikt blev AFS ganska stora, mer än hälften av Övriga-rösterna var AFS-röster (Och FI räknas inte bland Övriga röster här, de har en egen rad bland de andra partierna). Fråga: Hur många röster är 4 % – vet någon det?

  Att SD totalt i landet endast blev tredje största parti är minst sagt svårt att övertyga mig om.

 15. Mo says:

  Det vore förstås bra att få prövat om de 700 000 socialdemokratiska sms:en skall uppfattas som samhällsinformation eller otillbörlig påverkan. I vilket fall är får inte ens samhällsinformation, om den inte kan betraktas som fara för liv tex brand, skickas utan godkännande från vederbörande telefonmottagare ? Klart brottsligt måste väl det ändå vara av valförättare att uppmana väljare att lämna ogiltig röst, det finns ju bildbevis se second opinion ovan. Man kunde önska att MED med en jurist som partiledare skulle reagera på rättsöverträdelse.

 16. Tack Peter – mycket välformulerat! Ska med glädje sprida den via Autentopiabloggen. Jag har också påtalat detta med Annie Lööfs kandidatur sedan Bilderberg 2017, och om inte allt fler förutsägelser får folk att öppna ögonen och inse att Bilderberggruppen styr världen och inte några fjuttregeringar, så vet jag inte vad som skulle kunna göra det…

 17. Fiskargubben says:

  Moskva har beslutat om omval i östra Ryssland. Massivt valfusk, likt det svenska, omgav guvernörsvalet. Guvernören vann trots att statistiken var emot honom och väljarna påverkades på olika sätt. Han är en vän av Kreml, det är viktigt att veta. Det här passar bra nu när vi väntar på en rapport från Osce och kanske Europarådet.

  Valfusk har förekommit i lokala val i Ryssland och motarbetas med kameror i taket. Dem har inte vi. Jag har sett fusket på bild. Det sägs dock vara första gången ett guvernörsval görs om. Förr försökte Kreml lösa problemen genom att utse guvernörer centralt, som svenska landshövdingar utses, men det ledde till massiv kritik i västerlandet.

  Osce sände observatörer till Sverige på rysk begäran och omvalet kommer mycket lämpligt för vår del.

  Guvernörer och lokalpolitiker har fifflat ekonomiskt och åkt dit efter långa och hemliga utredningar. Några av dessa styrdes från Kreml för att slippa läckor. På Krim övervakas tjänstemän med kameror och det minskar drastiskt korruptionen. Krim var helkorrumperat efter åren i Ukraina. Flera företag utsattes också för inspektioner, men det finns mer att göra.

  Hörru, Stefan. Va,va,va, jag vill inte höra röster i huvudet. Lyssna på väljarna, som Göran sade, Stefan. Hmmm. Tag lärdom av Ryssland och stöd ett omval. Det tillåter nog inte mina chefer. Tack, den tanken kunde du inte hålla hemlig. Hmm. Jag talar med Olof också. Den epoken fick vi slut på. Tack också för den tanken, Olof. Vem talar med mig? Fiskargubben och jag tycker faktiskt synd om dig. Du och andra har ställt till stor oreda i vårt stackars land och det ville du nog inte. Tack att du förstår mig, det är inte kul att gå i koppel. Droppa in för en pratstund igen, jag behöver sympati. Kanske.

  Många är missnöjda med valresultatet, men vi kan glädja oss åt att sjuklövern verkar sitta på pottan. Mera Dö eller låtsad blockpolitik? Ännu ett steg på den nedåtgående trappan för partier som för länge sen passerade bäst före datum.

 18. Tack Peter för en frispråkigt klargörande artikel. Det svenska sluttande planet har som mål ett kaotiskt samhälle så i förfall att det enda som kan rädda det är en polisstat med NATO i ryggen. Det tror jag är avsikten med all den dystopiska utveckling vi nu ser. Den är planerad av krafter vi inte kan kontrollera i närtid. Det skulle bli drömmål för den globalistiska eliten.
  Globalisterna driver nu på för beskattningsrätt för EU. Det kläs i ”omsorg om världen”, men syftet är såklart att ytterligare välståndseliminera enskilda nationer. Den svenske globalistapologeten R yttrade nyligen i ett möte i Helsingfors att koldioxidskatt bör införas på bred front, vilket innebär just beskattningsrätt för EU. Det är endast det tänkta första steget.
  Min egen ‘medvetandeförlängning’ säger mig att den globalistiska agendan faller, och med den EU. Sedermera kommer också FN att omvandlas till en liten förhandlingsdelegation för västlig mellanstatlig diskussion med en teokratisk världsorganisation. Under tiden kommer vi att uppleva svåra förhållanden. I Sverige blir de närmaste årtiondena kaotiska, efterhand som dualismen nationalism/globalism måste finna en gemensam nämnare. Meditera på en ‘symbiotisk värld’ bortom nuvarande elände. Vi kan själva påverka genom vår mentala inställning.

  • AnnaF says:

   Det krävs mer än bara påverkan av mental inställning. Det finns ett akut behov av en djupdykning i den rådande mentala tillståndet som kännetecknar den självskadebeteendet som är redan utan all självinsikt eller strategi för att förhindra vidare eskalering.
   För 38 år sedan har jag lämnat mitt land på andra sidan av järnridån och levt i olika västeuropeiska länder. Alla dessa år har jag försökt lista ut gåtan med den västerländska civilisationen dit Osteuropa har aldrig tillhört pga. djupa ideologiska skillnader. I fredstid, stabilitet finns inget större behov av analyser men konflikterna mellan den kaotiska delen av Europa och den stabilitetsträvande andra delen manar till att söka orsaken till den oundvikliga delningen.
   Vi har gjort upp med vårt kommunistiska förflutet. Gamla kommunister som smög tillbaka till makten efter murens fall jagades med blåslampa. De var väl inbäddade i systemet i dessa östländer men de är uthängda och deras bolsjevik-kommunistiska Agenda är blottad.
   Men vad har gjort väst att bevara sig själv? Nothing!!! Hur kunde en ideologi som grundades i början av 1920-talet -mer känd som Frankfurtskolan- har fullständigt invaderat människors förstånd i minsta detalj? Hur kunde denna talmudiska smörja överleva välgömd bakom nazismen, fascismen, Kommunismen och bli en totalitär ideologi som dominerar stort sätt alla de bäst tidigare utvecklade länder som agerar mot den egna intressen? Vem har tvingat människor att sväja -utan kritik- all skit som står i den länken som jag delar? Jag tror inte mycket på avancerat hjärntvätt! Det handlar om simpel psykologi med vetskap om vår grundläggande mänskliga egenskaper. Och gissa vilken liten grupp som står bakom 1900-talets psykologiska upptäckter? Det var rätt gissat! Och de har berättat för oss vad de vet om människans djupaste inre och ändå lyckades de utan motstånd köpa oss för småpengar?

   Mitt inlägg har inget syfte att provocera, snarare ett försök att uppmuntra till en större förståelse för en katastrofal utveckling.

   Långt men värt en fördjupning i ämnet!

   https://gazetawarszawska.com/index.php/historia-2/162-timothy-matthews-the-frankfurt-school-conspiracy-to-corrupt

   • Visst är det så! Den västerländska neomarxismen och Frankfurterskolans ‘utan etik och moral’ upplösning av samhället blev den dominerande utgångspunkten för 68-rörelsen och den sedermera ‘påklistrade’ tokfeminismen, intersektionalitet och ifrågasättandet av ordet demokrati till att vara identiskt med ‘rätt värdegrund’. Globalisterna utnyttjar skrupelfritt dessa fantasifoster för sitt pågående slaveriarbete.
    Min utgångspunkt är att allt börjar med den personliga inställningen. Själv är jag övertygad om att verkligheten som vi upplever spelar en kollektiv mental inställning. Därav min uppmaning att meditera på det vi vill uppnå.
    Det hindrar oss inte för att försöka eliminera tokerier som Barcelonadeklarationen och dess efterföljande associationsavtal inom Euromed, vilka under lång tid (sedan 1995) dikterat EUs externa relationer till ‘migrationsfenomenet’ eller för dens skull FNs och EUs överstatliga ambitioner.

   • @AnnaF, jag är dessvärre rädd för att den talmudiska smörjan återigen har tagit ett stadigt grepp om Polen på rundabordskonferensen i Magdalenka år 1989, då kappan vändes efter den nya vinden. Jag har släkt i Polen, som jag besöker då och då, och anser att Polen inte styrs av grupper som sätter den polska nationens intressen främst.
    OK, läget är ännu värre i Sverige, men Polen skall ju, till skillnad från skräckexemplet Sverige, vara styrt av pro-nationella krafter. Som Du troligen vet, finns det inget riktigt nationalkonservativt parti i Sejmen. PiS och övriga patriot-kamrater är definitivt neokonservativa. Deras representanter i Sejmen röstar inte sällan mindre konservativt än ldamöter från ”oppositionen” PO (Platforma Obywatelska).
    Jag har däremot inte så mycket insikt när det kommer till hur det förhåller sig i övriga Visegrad-länder.

 19. Second Opinion says:

  Jag rättar mig själv här. Jag menar procentenheter inte procent. Där jag övervakade rösträkningen var SD nästan 7 procentenheter större än sossarna och drygt 20 procentenheter större än moderaterna.

  Ang att skyltarna i valbåsen på förtidsröstningen i Märsta angav att det räcker att vika in fliken på kuverten, kan man ju undra VARFÖR röstarna uppmanas att göra så. Inte är det för att det går snabbare vid rösträkningen, för alla kuvert ÖPPNAS NERTILL i perforeringen, inte upptill. Så vad var skälet till informationen om att det räcker att vika in fliken? Jag kan bara komma på en anledning och det är att en sådan röst lättare kan bytas ut, men kanske finns det andra skäl? Ha också i åtanke att ett kuvert som inte är igenklistrat är en OGILTIG RÖST, vilket gör uppmaningen ännu märkligare. (Jag vet att kuvert som inte är igenklistrade blir ogiltiga eftersom röstträkningen jag satt på fick in två sådana kuvert).

  (Jag har svarat AnnaF och Mjölner om attacken i Stockholm i förra artikeln. Attacken leder till förslag på förarlösa bilar och mer betonglejon + länk).

 20. Mjölner says:

  Gott och väl med mental styrka och rätt inställning, men du och jag är tyvärr ganska ensamma när man tittar på vad svensken röstat på. Mer av Reinfeldt och Löfven är vad man röstat för.
  Svensken har bortgjort chansen till förändringar, som vi tycker i positiv riktning. Det ekonomiska rofferiet föreslås nu utökas till EU-beskattning. Än har den svenska medelklassen inte fått smaka på rivet skinn och blundar lojt för riskerna. Propagandan och hjärntvätten fortsätter i skolor och andra instanser, utan att vi för närvarande kan påverka detta. I förlängningen kommer våra unga uppväxande generationer bli mentalt påverkade i globalistisk inriktning. Vi som lever nu får nöja oss med att bli rånade på vår egendom och ev. kapital. Orwells 1984 blir verklighet utan att svensken lyfter ett finger till sitt försvar. En självdestruerande nation utan överlevnadsinstinkt.

 21. AnnaF says:

  Utmärkt krönika Peter! Din blogg bland de sista som har ett högt värde av innehåll och kvalite! Du är unik och även ditt sätt att förmedla budskap! Det går verkligen fram…
  Vill ansluta mig till Mjölner och till den ”skeptiska” non-konformistiska gruppen. Det är något djävulsk med detta val!
  Se videoklippet och gör en egen bedömning:

 22. AnnaF says:

  Mina onda aningar säger att AnnieL har ena foten inne…..Det är ”lite” turbulens just nu som 8 klövern var inte riktig införstådd med före valet. Som är en tidigare tysk Bundespresident sa: eliten är inte problemet, det är folket som är det! Tja Vem vågar påstå att Politiker är inte ärliga?

  En djup analys om den gåtfulla Bildebergskandidaten! Läs och inte bli överraskad! Det är det perfekta Politiker ”materialet” som presenteras här:

  http://snaphanen.dk/2014/03/09/sondagskronika-barbie-och-ken-hos-terapeuten/

 23. christian says:

  Juholts ord långt innan valet: efter valet -18 är demokratin avskaffad i Sverige. Tack för alltid bra art.

  • @Christian! Jag hade förmånen att delta i ett samtal med Håkan Juholt (efter en konferens i Stockholm för fem år sedan)), och finner det mycket beklagansvärt att en så bildad och klok man utsattes för ett makalöst drev – av sina egna.

 24. peterkrabbe says:

  Eftersom jag uppnått den aktningsvärda åldern 75 år, tar jag nu en kortare timeout för att återse söderns sol och vällagrade viner. Men jag kommer förmodligen tillbaks igen. Under helgen kan jag ha svårt att moderera, men skall försöka hitta internetuppkopplingar här och där. Så fortsätt låta tankarna flöda, ni är inte bortglömda…

  • AnnaF says:

   @Peter
   Om mina lyckoönskningar kan bli din verklighet har du en fantastisk och givande tid framför dig! Trots all kaos är du en stark individ som kommer att forma ditt eget liv utifrån de givna förutsättningar med kreativiteten i behåll.
   Trevlig resa!

   • peterkrabbe says:

    Tack Anna, men för mig är barnens och barnbarnens framtid ett större bekymmer än min egen. Utan tvekan ger ändå mina läsares uppskattning lite välbehövlig, extra livskraft – stort tack för det!

    • Kära Peter, hoppas att det blir bara en timeout/vilopaus för Dig, eftersom röster av hög kvalité, som Din definitivt är, behövs nu mer än någonsin. Bästa hälsningar, Lucy.

 25. Fiskargubben says:

  Inte alla förstår den här videon och ibland sjunger Lara på ryska. Suavalle förstår. Vi som har gjort förluster, förfärliga, förstår. Ibland är de förklädda välsignelser.

  Je suis malade Lara Fabian French and English subtitles

  9 signes qu’un ange gardien veille sur vous et vous protège contre le mal !

  Det ordnar sig med gamla Sverige. På jorden och i den andliga världen är vi bara tjänare.

  • Mo says:

   Vi vinner och förlorar men livet går vidare. Solen och glädjen väntar på oss.

   • Fiskargubben says:

    Tack. Mo, det där är bra. Jag har ibland andliga upplevelser, men inte så många jag vill ha. Pappa kom i drömmen flera gånger och var på långt avstånd ungefär som på Internet. Vi hade ett komplicerat förhållande, bäst beskrivet av den store Afselzius. En av mina döttrar uttydde drömmen och sade att farfar har mycket att säga dig. Då tystnade pappa. Varenda liten andlig hälsning är viktig.

    Jag blev sönderslagen med en galge och en kroppsbyggare gjorde detsamma två gånger. Han tog livet av sig sen. Pappa undervisade på universitetet och jag följde i hans fotspår, men det var inte min väg, det var musiken och böckerna. Nu ser jag det som förklädda välsignelser. Jag rymde hemifrån som barn och fick ett nytt liv. Det lyckades andra gången.

    Björn Afzelius – Ikaros

    • Fiskargubben says:

     Palme var aldrig min ledare, men se hur vi nu har blivit en koloni. Jag har börjat stava fel och ibland glömmer jag namn, men här är jag nog förlåten. Jag fick sjunga och spela i fyra länder, men aldrig som Björn. Han är stor. Det vi har nu är värre än förr. Att Björn och Christina Gunnardo dog tidigt gör dem bara större. Bäst gick det för mig i några svenska frikyrkor. Jag fortsätter att analysera Rod Stewart och det jag tror är ett kristet budskap.

     Björn Afzelius – På mäster Olofs tid

     Ett av mina gamla fruntimmer förstår det här. Em fantastisk kvinna. På min gamla egendom i skärgården hade hon en speciell plats på ängen och har ännu tillträde. Det här vill jag helst säga på ett annat språk, men det är nog bara dumt. Min sons kärleksspråk är franska, men det finns en språkbarriär.

     ”Till din blomstrande äng” Ingela Wahlgren Singingnurse

 26. Lassekniven says:

  Tillbaka igen på banan efter en veckas retreat på ön Naxos som ligger i ögruppen Kykladerna i den grekiska arkipelagen. Tillbaka igen till talmansval och regeringsbildning och alla samhälleliga problem. Vi är några som brukar åka till denna härliga ö och vi träffar också ett engelskt par som är stammisar på ön.
  Det rör sig om intelligenta, intellektuella människor ur den brittiska medelklassen. Jag frågade om deras syn på Brexit och om hur människor ur deras sociala grupp, alltså den stora engelska medelklassen, ser på Brexit. Svaret kom blixtsnabbt: ”it´s a disaster”. Nu sitter man i moment 22-cirkeln. För egen del börjar jag förstå att utträde ur EU för Sveriges de inte är någon bra grej trots all min skepticism mot EU:s överhöghet och dess relation till den globala överhöghetens mörka makter. Men folk är inte dumma, speciellt inte medelklassen och inte heller klassen under. Det är fråga om att ge dem upplysning i stor skala om vad globalisterna vill och detta är en folkrörelse som redan har börjat. Se bara på denna blogg som vi delar med oss utav till människor som inte känner till den. Folk börjar vakna och då kommer Kejsaren förr eller att stå där i sina nya ”genomskinliga kläder” när människorna börjar se att de är grundlurade.
  Upplysning per se har varit, är och kommer alltid vara A och O. Dessutom behöver vi en sund upplyst sektfri kristen väckelserörelse, i varje fall önskar jag det.

  • Mo says:

   Det största problemet med EU är dess omfattande byråkrati som växt för att skydda unionen men som istället blivit en kvävande hydra. Den politiska och offentliga administrationen tillåts växa till ett otidsenligt reglemente som stjäl kraft och näring ur unionen. Ett arv från Merkels Östtyskland ? Tjänstemännens och politikers makt och ekonomiska förmåner urholkar demokratin och jämlikheten i samhället när deras regleringar blir det enda accepterade. De mindre bemedlade grupperna i samhället växer och blir svagare. Företagen tyngs av lagar som urholkar deras verksamhet och slår ut de små som skall stå för tillväxt och förnyande, istället växer globalisternas storföretag och deras monopolsituationen stärks. Inte minst Sverige präglas av en tjänstemanna elit som styr sin egen privilegierade tillväxt på andra områdens bekostnad. Detta tycks ha varit en återkommande sjukdom i olika samhällen som kan leda till systemets undergång eller förändring i ett nytt språng. Vi får hoppas på det senare genom den medvetenhet som med internets hjälp vaknar och kan utmynna i nya folkrörelser.

 27. Lassekniven says:

  Väl skrivet. Dagens EU är inte det samma som jag röstade på.

  • Sture says:

   @ Lassekniven,
   det är inte lätt att förstå storpolitiken men ingenting har blivit så glasklart för mig som när jag läste G. Edward Griffins tegelsten ”The creature from Jekyll island; A second look at the Federal Reserve”. Jag har ju en bakgrund i marxismen (som jag lämnade redan 1974) och studerade noggrannt marxismens alla olika skrifter inklusive Marx tre tegelstenar ”Kapitalet i 3 band”.
   G. Edward Griffin (som Savalle visat åtskilliga videos om) river sönder allt detta och visar med otaliga historiska exempel att själva huvudtanken med stora organisationer är ”SLÖSERI”. Ju mera som slösas bort desto mera måste man låna och desto mindre självständiga blir de olika nationerna. Lånen går till så att centralbankerna trycker upp papperspengar från luft (=utan täckning) och sedan blir de olika nationernas regeringar (dvs. skattebetalarna) skyldiga den summa som står på papperslapparna + ränta i evighet, dvs. de blir inte betalningsskyldiga för bara tryckerikostnaden + lite profit utan den summa som står på papperslappen.
   Det förhåller sig på precis samma sätt med U-landsbiståndet. Det finns ingen tanke (i alla fall inte från bankägarnas sida) att dessa länder skall utvecklas. Lånen går rakt ner i korrumperade politikers fickor – ju mera korrumperade desto bättre. Korrumperade politiker är lätta att styra. Lånebördan blir efterhand gigantisk förstås, men det löses lätt genom att det utlånande landets egna skattebetalare övertar skuldbördan.
   Sak samma med EU. Avsikten är att skapa en korrumperad politikerkår som ser till sina egna intressen först (=lätta att styra) och därför korrumperar man dem med gigantiska löner och förmåner. Det kostar ju ingenting för bankägarna Rothschild, Rockefeller, Goldman-Sachs, Warburg, Schiff etc. Deras arbetsinsats är begränsad till en knapptryckning men återbetalas TUSENFALDIGT gånger TUSENFALDIGT gånger TUSENFALDIGT.
   Vår egen Cecilia Malmström har ju på bara några år tjänat ihop 25-30 miljoner kronor på EU-arbete. Hon avfärdar detta med att ”det är inte jag som bestämmer min lön”. Nej, men varifrån kommer alla dessa löner och förmåner? Från skattebetalarna.
   På detta sätt förs hela tiden resurser över från de olika nationernas skattebetalare (och försvagas nationerna) till den globalistiska eliten. Detta är själva grundtanken oavsett hur de själva har lagt upp snacket. Någon annan tanke finns inte.

 28. Mo says:

  Cornelia, något svar från politiker på din propå angående chemtrails blev det ej vilket ej heller var att förvänta. Befolkningen tröttnar snart och glömmer, så brukar det bli och så skall det bli den här gången också hoppas väl inblandade politiker på. Det viktigaste är ihärdigheten, vi glömmer inte hur en himmel skall se ut även om de nu lyckas skapa nya mindre iögonfallande chemtrails konstellationer.
  Här hittade jag en mycket informativ sida från 2012. Bland all chemtrails fakta kunde man läsa följande om svensk media … En numera pensionerad journalist berättar hur svensk media styrs upp av USA, ända sedan Bengt Dennis dagar som chefredaktör på DN har det varit praxis att chefredaktörerna en gång i månaden är på besök på Amerikanska Ambassaden i Stockholm. Där läggs direktiven upp för vad som får skrivas och för vad som inte får skrivas och hur saker och ting skall skrivas ( detta förfarande sker än idag (daterat 2012) . Han berättade att USA har otroligt stort inflytande över svensk press och media.
  Svensk media är även ett instrument för att smyga fram en bild till svenska folket om fördelarna med NATO-medlemskap. Kanske inte att förvåna men ändå, hur är det med vår suveränitet, ett minne blott ?

  http://chemtrails-sverige.blogspot.com/2012/07/

 29. Mjölner says:

  Lars Bern har skrivit en bra analys om globalismens agenda. Här länk, läs och begrunda.
  Av all västvärldens ekonomiska tillväxt och vinster tar globalisteliten över 90% medan vi vanliga människor bara blir fattigare och fattigare. BNP är en falsk välfärdsnorm.
  https://anthropocene.live/2018/08/22/globalisternas-girighet-och-maktbegar-orsakar-misar/

 30. Mjölner says:

  Mittåt, Det skall stå välstånds-norm inte välfärd.

 31. Fiskargubben says:

  Jag vill återkomma till situationen i Sverige. Om vi får en alliansregering, så kommer de rödgröna och vår djupa stat att reagera som demokraterna i Usa och kritisera allt. Det blir kanske som när Fälldin vann valet 1976. Aftonbladets artiklar gjorde honom nästan sjuk och LO gick ut i storstrejk. Ulvskog talade om statskupp.

  En annan intressant sak är vad som kommer att hända med den svenska kronan. Den har mystiskt börjat slaska och jag tror inte på tidningarnas förklaringar. Jag tror det beror på vår Israelpolitik. Wallström drabbades av en lägenhetsskandal, men kunde sitta kvar. Ett kvinnligt miljöpartistiskt språkrör avsattes för att installera Isabella Lövin. Birgitta Ohlssons försök till kupp i L misslyckades. Lämnade några FI för att rösta in KD? Kanske någon utfärdade en fatwah om det.

  Vad händer om KD får inflytande över utrikespolitiken? Bättre relationer med Israel helt klart och kanske en starkare krona.

  Jag kan inte lista ut vad som kommer att hända. Annie Lööf kan bli statsminister om alliansen spricker. SD kan fälla Kristerson. Det är verkligen dags att säga ifrån för att få inflytande.

  Vem valdes till tredje vice talman och av vilka? Har Osce och Europarådet rapporterat om valfusket? 900 anmälningar om fusk har kommit in till valmyndigheten. Många fler än normalt.

  Regeringen sparkades för kanske första gången någonsin. Jag tycker faktiskt synd om Stefan, trots att hans politik var farlig. Han, kompromisskandidaten, kanske får gå och det vill han antagligen. Det räcker inte att kunna fackförhandlingar för att styra Sverige.

 32. Mjölner says:

  Den intensiva sandlådeverksamheten i Riksdagen skymmer en annan dramatik som de svenska politiska journalisterna borde uppmärksamma, men naturligtvis inte gör. Frågan är vad sysslar övergångsregeringen med i det fördolda. Vanligen brukar en sådan regering enligt praxis minimera beslut som sätter käppar i hjulet för den efterkommande styrande ministären. Den avgående regeringen Löfven har den sista tiden lagt mycket focus på personalärenden. D.v.s. vilka personer skall erhålla de attraktiva ambassadörsposterna. Utrikesförvaltningen skall bemannas, nya tjänsten som biträdande utrikesråd skall tillsättas. Svenska Institutet saknar för närvarande GD. Det regeringen nu myglar med utan gemene mans kännedom, är att bemanna dessa poster med personer som skall agera som ”stay behind”, alltså påverka den kommande regeringen arbete bakom kulisserna, samt försöka ställa till svårigheter i sann socialdemokratisk anda. Den s.k. Alliansen verkar helt omedveten om riskerna och uppmärksammar inte faran. OM DE NU TÄNKER BILDA REGERING? Inte kan det väl vara synd om Löfven, en komisk narr med feministiskt storhetsvansinne. Ingen offerkofta till denne man. Avgångsvederlaget blir nog inte fy skam tänker jag.

 33. Mjölner says:

  Man diskuterar i kulisserna möjligheten att välja Annie Lööf till statsminister.
  Det har kommit till min kännedom att hon förra året lät sig inväljas som medlem i Trilaterala Kommissionen som permanent medlem. Detta förhållande talar hon inte om, utan undanhåller fakta, säger helt andra saker som hon tror skall glätta bilden av henne. Enligt min uppfattning är hon därmed helt olämplig att inneha en ministerpost över huvud taget. Länk
  https://www.expressen.se/debatt/elitorganisationen-som-annie-loof-talar-tyst-om/

 34. Mjölner says:

  Angående A Lööf:s medlemskap i Trilaterala Kommissionen.
  Nyheterna på SVT undviker omsorgsfullt att upplysa Svenska Folket när en ministerkandidat är invald i en lobbyorganisation bestående av hyperrika oligarker. SVT:s nyheter kl.18

 35. Mjölner says:

  Rödluvan har lierat sig med vargen och tänker hjälpa till att äta upp mormor.
  Hon har ett flertal tillfällen räddat Löfven kvar vid makten. Kan göra det igen. Är ett universellt globalistiskt strategiskt spelkort, som främjar det globala etablissemangets intressen, oavsett vilken regering som tillträder. Politisk svindel och förräderi utan motstycke, som sagt.
  Anna Ekström (S) är minister, tillsatt av Löfven och medlem i Trilaterala Kommissionen, utan att någon hittills protesterat. Nu vill jag att alla deltagarna i denna blogg hjälper till att hålla den här viktiga tråden vid liv och kommenterar.

  • peterkrabbe says:

   Jo, min artikel om TC fick under gårdagen några tusen läsare och bra spridning även på Fb. Överraskningseffekten visar att ämnet är i stort sett okänt för svenska folket. Möjligen kan denna lilla paus i regeringsmakten leda till en viss självsanering…

  • Mo says:

   Mjölner, nu är det böndernas tur att bli utsålda med hjälp av sina egna politiker ! Hur är stämningen på småländska landsbygden ? Av tidigare information här på bloggen från Närke, verkar de ha det riktigt tufft, se Sten-Arne Perssons inlägg 21 aug under ”när spricker fasaden ”

 36. Mjölner says:

  Försöker skicka kommentar, ser inte ut att fungera.

 37. Pingback: Tankar efter valet… – Bakom kulisserna

 38. Pingback: Peter Krabbe: Raka Tankar efter valet | Filosofens blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: