Mes chères compatriotes (Mina kära landsmän) ….

emmanuel-macron-francia-737x415
Foto Creative Commons

 

Hemkommen från Frankrike har jag anledning att sätta mig ner en stund och smälta intrycken från en accelererande process i detta land, som har en framträdande plats i mitt hjärta efter ett helt livs positiv bekantskap. Vad är det då som behöver bearbetas? Jag tror att det numera är välbekant för de flesta att Emmanuel Macron, fransk president sedan knappt två år tillbaks, allt mer framstår som globalismens främsta banérförare i Europa.

När EU förändras genom Storbritanniens utträde och Merkel snart försvinner från den politiska scenen kommer inte Macron att tveka inför försöken att göra Frankrike till EU:s ledande land, en möjlighet som man väntat på i hundratals år. Sverige viftar på svansen.

Eftersom jag sannolikt är mer insatt i globalismens agenda än den genomsnittlige fransmannen, bjuder Macron på ett för dessa senare närmast bisarrt skådespel. Man kan säga att fransmännen pendlar mellan hopp och förtvivlan, flertalet går och lägger sig på kvällen med en malande oro i kroppen – vad menar mänskan egentligen? I Frankrike värderas teaterkonsten högt, i likhet med retoriken. Macron är en kompetent skådespelare.

I förra veckans tal till nationen återkommer rubrikens fras, ”mes chères compatriotes” inte bara i inledningen, utan i början av varje nytt stycke. En andemening att Frankrike åter skall bli kulturellt, vetenskapligt och ekonomiskt stort och mäktigt varvas med att detta skall vara rättesnöret även för resten av Europa…. Frankrike som modell för resten av världen. Denna förvirrande blandning av nationalism och globalism är speciell för just Frankrike, vars inte bara nationella, utan också regionala kulturtradition, är starkare än i något annat land i Europa. De diversifierade familjejordbruken levererar kulinariska specialiteter i mängder, ofta med namn knutna direkt till regionen. Detta gäller även olika typer av hantverk, de flesta kopplade till månghundraåriga traditioner.

Att marknadsföra globalismen som något Frankrike skall underordna sig är därför uteslutet för Macron, istället måste han marknadsföra Frankrike som själva förebilden för världen i övrigt. Så vinner man val i Frankrike. Som den lille Napoleon som Macron tror att han är, utlovar han ”en genomgående och grundläggande förnyelse av landet”,  förra gången det hände var nämligen under Napoleons era i början av 1800-talet.

Då subventionerades exempelvis brödpriserna för att alla skulle ha råd att äta sig mätta – något som gäller än idag. Kanske inser Macron att detta kommer att behövas även i framtiden…

Macron är intressant att studera eftersom han är en medvetet framkonstruerad globalistpresident, tagen direkt ur stallet på Rothschilds Bank i Paris och lanserad av de internationella oligarkerna med hjälp av obegränsade resurser och i kraft av ägarinflytandet i all fransk press, värd namnet. Soros slagord ”Move On” användes direkt i Macrons kampanj, översatt till ”En Marche” och har utan nämnvärd självkritik slussats vidare till Annie Lööfs svenska ”Framåt” i avsikten att ge henne den svenska statsministerposten.

Hur hanterar då Macron sin svåra uppgift? Framlyft av en jublande folkmassa för knappt två år sedan kan han konstatera att entusiasmen svalnat betydligt, opinionsundersökningarna pekar rakt nedåt. I förra veckan fick Macron byta ut större delen av sin regering sedan viktiga ministrar tröttnat på leken och sagt upp sig. Därav hans vädjan till sina landsmän. För att förstå hans avsikter får man vara en fullfjädrad analytiker, gemene man hittar inte det konkreta bland alla stora ord och floskler. Det gör man däremot när det börjar göra ont i plånboken. Skattehöjningarna duggar tätt. Precis som i Sverige används de globalistiska moralkakorna om klimatförändringar och hållbarhet för att chockhöja skatterna på hushållsgas, bensin och diesel. Alla städer över 100.000 invånare skall betala trängselskatt med belopp som kommer att göra det omöjligt för privatbilister att regelbundet besöka en stadskärna och kommuner och departement tvingas höja den lokala fastighetsskatten med 10- 20% för att klara de skenande omkostnaderna för samhället. Sjukvården rasar med vårdköer som börjar närma sig Sveriges. När ett stort antal små kostnadsökningar slås samman blir effekten kännbar för alla, fransmännen blir allt fattigare. Samtidigt höjs pensionsåldern och kraven att alla skall arbeta mer. Ett nytt poängsystem skall relatera arbetad tid till pensionsbeloppen, vilket drabbar alla svaga samhällsgrupper hårt. Äldre kvinnor som varit hemma med barnen blir som änkor praktiskt taget medellösa.

Det är givet att när möjligheterna att förflytta sig i samhället minskar så drabbas också all affärsverksamhet och handel. Landet kastas in i en ond spiral. När Macrons kärleksvecka hos Trump var över och motsättningarna visade sig mellan det nya, nationalistiska USA och ett globalistiskt EU i form av ömsesidiga handelshinder, blir spiralen allt djupare. I förra veckan avvecklade Ford en växellådefabrik i Frankrike med tusentals arbetslösa som följd, den skulle flyttas till USA. Det är bara början.

I globalismens agenda ingår att sänka folkets levnadsstandard till en nivå som ger ett enkelt, men ändå livsuppehållande liv. Så gör man folket lydigt och kraftlöst. Samtidigt höjer eliten sin egen standardnivå ogenerat, med för alla demoraliserande konsekvenser. Klyftan skall vidgas.

I Frankrike pågår ständigt processer mot politiker på hög nivå för maktmissbruk och korruption. Vanligt är att dela ut topplöner till både hustru och barn genom fiktiva anställningar. Detta har förvisso pågått alltid i Frankrike, oavsett parttillhörighet, och skall inte skyllas på Macron, även om fenomenet knappast lär upphöra under hans tid.

Om man då ser på den nu aktuella migrationsagendan i FN:s regi, vet nog alla att Frankrike redan är extra drabbat av terrorattentat i den högre skolan. Man kan söka orsaken till detta i den roll som Frankrikes presidenter tagit på sig ända sedan 1970-talet, genom bildandet av OIF ( Organisation Internationale de la Francophonie), en organisation för samarbete mellan fransktalande länder i världen med 85 medlemsstater, varav ett påtagligt inslag från Afrika.

Detta har varit starkt drivande i Barcelonaavtalet och påverkat det kommande undertecknandet i Marrakesh av FN:s Global Compact med krav på fri migration. Från de fransktalande f.d. kolonierna i främst Afrika kommer nu den redan stora migrationen att öka lavinartat till Frankrike, där man redan har språket klart.

De nordöstra delarna av Paris är redan i ett stadium av undantagstillstånd och värre kommer det att bli. Dessa invandrargrupper söker sig till storstäderna och har ingen plats i det traditionella jordbrukssamhället som jag beskrivit ovan. Precis som i Sverige saknas både bostäder och lämpliga arbetstillfällen för dessa, ofta lågutbildade migranter. Våld och kriminalitet ökar i konsekvens av att arbetslösa befolkar gator och torg. I en nyligen presenterad prognos behövs 20.000 nya fängelseplatser omgående. Planeringen för detta ligger dock långt efter verkligheten. Muslimerna utgör 7% av befolkningen men upptar 50% av fängelseplatserna. Det är svårt att se detta som ”hållbar utveckling”.

Vad kan vi då lära oss av detta?

Först och främst att med Annie Lööf i Macrons fotspår kommer Sverige också snabbt att sjunka allt djupare i misären. Som en parallell till Fords agerande i Frankrike har vi redan SAAB:s uppsägningar när man flyttar tillverkningen av det planerade skolflygplanet till USA istället.

Ett handlingsförlamat Sverige där inga beslut kan fattas på grund av att samtliga kontroversiella frågor måste läggas i malpåse, är ingen bra överlevnadsstrategi för ett land där kostnaderna kommer att öka lika snabbt som produktionen minskar.

Macron deklarerade redan vid sitt tillträde att han ”bara” skulle sitta sina fem år vid makten, sedan var uppdraget avslutat. Jag förstår mycket väl att han kommer att fly från landet med kappsäcken full av pengar – om han inte avsätts dessförinnan – och att Annie Lööf skulle kunna klara mer än en fyraårsperiod tror nog ingen i Sverige heller. Globalismen kommer att ha havererat innan dess. Frågan vi får ställa oss är – kommer skadan att kunna repareras?

Peter Krabbe

160 Responses to Mes chères compatriotes (Mina kära landsmän) ….

 1. Lilla fröken PK says:

  Macron och Lööf, lika autentiska som Ken och Barbie – och lika plastiga!

 2. Jättebra text Krabbe. Tidigare Rothschild bankiren Macron är Eliternas kandidat. Marine Le Pen visade sig ligga bra till i opionionsundersökningar men fick sämre resultat än förväntat, antingen har folk inte vaknat eller så var det röstfusk. Vi ser ju samma fenomen i Sverige med SD som tippad etta i månader före valet, men som landade på tredjeplatsen.
  Mycket svårt att övertyga mig om att det var fair play.

  Jag lyssnar mest på Amerikanska podar/alternativ media, men även något inslag från MSM i USA. Sista spärren har släppt. I fredags var det en nyhet om 63 barn som dött bara någon dag/samma dag efter förlossningen som hittades i en frys. Han som drev företaget hade aldrig begravt dem, fast anhöriga betalat för det.

  Ett annat fall gällde Kemoterapi, där 1.200 patienter behandlas trots att de inte hade cancer, detta enbart i vinstsyfte. Läkare får provision för varje influensavaccin han sprutar in. Idag kan ingen läkare hävda att vacciner är ofarliga, de kan inte ens låtsas ovetande. Folk gör allt för pengar. Sedan har vi skolor som blir av med bidrag till skolan om inte en viss procent är vaccinerade. Och i Australien har de nu infört obligatorisk vaccinering på barn, föräldrarna får inte bestämma själva.

  Hela världen går mot en faciststater och de flesta människor är helt omedvetna om detta och sitter bekymmerslösa och tittar på Let’s Dance medan NWO vinner mark. Svensken kommer inte ens att tycka att det är något problem när kontanter i Sverige inte tillåts som betalningsmedel längre. De kommer förmodligen att villigt låta sig chippas också, efter att ha sett The Kardashians eller andra kändisar göra reklam för detta.

  Jag blir tårögd när jag hör Lyckliga gatan…

 3. Suavalle says:

  I Frankrike i Strasbourg finns EU-parlamentet som nu steg för steg med accelererande hastighet inför inför nya förbud i syfte att begränsa yttrandefriheten. Den officiella motivationen är att bekämpa facism, nazism…

  Här är en liten filmsnutt om EU-parlamentets arkitektur som tydliggör intentionen bakom skapelsen av EU:

  Senaste åtdragningen av snaran:

  http://www.friatider.se/eu-kr-ver-totalt-f-rbud-mot-nyfascistiska-organisationer

 4. jog.hyssna@telia.com says:

  Tack för denna SUVERÄNA beskrivning av Macon och dagens Frankrike!!! Har du lagt ut den på Facebook eller andra fora? M v h Jan-Ola Gustafsson

 5. Lassekniven says:

  En lärorik och kompetent analys. Nedanstånde länk är också läsvärd:

  http://kkrva.se/frankrike-tyskland-och-den-europeiska-samhorigheten/

  Frankrikes bönder har en mycket stor makt. Om någonting inte passar dem åker de till Paris och blockerar halva stan. Bönderna bryr sig nog inte om Macrons svada de är sig selve nock. Macron får passa sig. Hans munväder duger inte när det krisar. Tyskland har nästan dubbelt så stor BNP jämfört med Frankrike men har inga kärnvapen, däri ligger balansen. Tyskland har inte haft några starka ledare på länge. Det räcker med att det efter Märkel dyker upp någon Führer ( ej någon nasse) för att Macron skall krympa rejält.
  Tyskland är det land som skall styra Europa och omstrukturera EU:s röriga och ineffektiva och extremt kostsamma administration. Så ser jag det. EU får inte spricka, UK måste tillbaka. Ett EU-löst Europa kommer att leda till oöverstigliga problem och kanske krig. Det jag är emot är den sanslöst stora och ineffektiva överstatligheten och kampen för globalisering, inte EU per se. Men man skall ha klart för sig att denna leds av ledande individer t.ex. Macron, inte av de de olika folken som inte är insatta i vad det innebär genom att inte vara informerade eller pålästa. En allegori: Råttfångaren från Hammeln.
  Om 500 år, om vi finns kvar då, är jorden globaliserad och mantrat är Rättfärdighet, Sanning och Kärlek i Jesu Kristi Namn. Mänskligheten har blivit andlig igen. Ingen svälter och ingen fryser och ingen är förföljd. Energifrågan är löst. Girigheten är borta på grund av att den ekonomiska konkurrensen inte finns mer. Människor tävlar med varandra som individer på idrottsbanorna, i schacktävlingar och allt annat. Vinnarna hyllas men de som inte vinner är goda och glada förlorare. Detta är min ”uppenbarelse”. I´m a dreamer. Eller hur Fiskargubben.

  • peterkrabbe says:

   Tack för kloka tankar. Herolfs analys har jag inget principiellt att invända emot, maktkampen mellan Frankrike och Tyskland har funnits i tusen år. Det är därför svårt att tro att den i nuvarande korta perspektiv skulle gå att sopa under mattan. Anledningen är att Tysklands effektivitet väsentligt överträffar Frankrikes, att bromsa Tysklands snabbare utveckling har varit en central tanke de senaste hundra åren och den direkta anledningen till både det första och det andra världskriget. Resultatet av det första blev därför att frånta Tyskland en tredjedel av sin geografiska utbredning, landet hade haft en ojämförlig tillväxt sedan Tysklands enande 1871 och det dåvarande fransk- tyska kriget och hotade de koloniala intressena i både Frankrike och Storbritannien. Det andra världskriget hade sin direkta orsak i Hitlers ambition att återta dessa förlorade områden, stora delar av den tyska befolkningen levde fortfarande utanför de nya, snävare gränserna.
   Att EU har ett säte i Strasbourg hör symbolmässigt samman med den roll som Alsace /Elsass spelat i historien med växelvis tillhörighet till ömsom Frankrike, ömsom Tyskland.
   Tysklands armé är underordnad NATO, men är inte gratis för Tyskland. Kostnadsbidrag till NATO kombinerat med svindlande skadeståndskrav från krigen har knappast gynnat Tyskland ekonomiskt i förhållande till Frankrike, som kan skryta med en starkare egen armé. Att Tyskland nu åter blir allt starkare grundar sig på vilja och effektivitet. Till skillnad från Frankrike, som har ett ganska litet närområde i Europa, kan Tyskland påräkna sympatier från hela det centraleuropeiska blocket som nu håller på att bildas i EU, från Italien och ända upp till Polen och de baltiska staterna. Det är ingen tillfällighet att de nationalistiska strömningarna från Ungern nu sprider sig in i Tyskland via lokalvalen i Sachsen och Bayern. Med Tyskland som en potentiell framtida ledare för ett konservativt Centraleuropa kommer Frankrike, med sin vurm för de f.d. kolonierna i Afrika genom OIF, att alltmer framstå som en udda företeelse i EU. En djup spricka mellan västra och östra EU är att vänta och det blir Tysklands framtida väg som blir avgörande. För Frankrike och Macron blir det svårt att i detta läge hålla fast vid en globalism, där nu även Trump ryckt undan mattan för Macron. Jag tror att Storbritannien är glada över att kunna stå vid ringside som åskådare inför denna utveckling!

 6. Pingback: Mes chères compatriotes (Mina kära landsmän) …. — Peter Krabbe – Life, Death and all between

 7. rosenfinken says:

  Hoppas att du har rätt om globalismens framtid!

 8. rosenfinken says:

  Terrorattentaten i Europa tycks ha upphört.

  • Inte bara i Europa, även i USA. Det är attid så inför US Elections. 6 november hålls United States midterm election. Det var samma sak inför valet i november 2016 – ISIS ”gör alltid uppehåll” inför presidentvalet i USA. Det gör även alla ensamma galningar som annars planlöst går in i skolor, flygplatser, sjukhus och julmarknader och skjuter.

   Men efter presidentvalet 8 november 2016 var de redo igen att terrorisera världen.
   2016: Australia, Minto stabbing attack, 9 November. Goldcoast, Australia Thunder River Rapids Ride accident, 25 November. Berlin, Germany Christmas Market truck attack 19 December.

   Följt av attackerna under det nya året.
   2017: Fort Lauderdale Airport Shooting, 6 January. Jerusalem truck attack, 8 January. Melbourne, Australia car attack 20 January.

 9. Det här med hemliga sällskap, dessa personer är i princip omöjliga att åtala, de står över lagen.
  Can you trust the Government? Can you trust Jesuit Order Member Connecticut Governor McCoy?

  Whole City Got FREE Houses
  https://153news.net/watch_video.php?v=HUYO4UKARM2A

 10. Här en som driver med eliten. Exakt så här ska man hantera dem.
  Startar med François Hollande. Perfekt voice over.

  The AML Variety Show.

  + The Real Deal synar en attack. (Jag ger den här showen full pott i poäng).
  https://153news.net/watch_video.php?v=MOA1W6M6N622

 11. Eltervåg says:

  Jag har suttit och räknat lite på energi skatter.
  Det sägs att 60% av bensin priset är skatt. Det låter inte så illa eller hur? Tycker man fortfarande att det inte är illa när den faktiska skatten är på 150%. Det är samma summa, bara presenterat i en annan form.

  Jag räknade även på el priset. Tog uttgångspunkt i ett förbruk på 10000 kWh per år.
  Då blev siffrorna så här:
  Fast nätavgift: 3000 kr
  Rörlig nätavgift: 4176 kr
  Energi skatt: 3310 kr
  Årsavgift el producent: 432 kr
  Moms: 3979,50 kr
  Summa: 19897,50 kr

  Skatter = 7290 kr, dvs 57,8% vilket är långt ifrån 25% för energi som i Sverige i praktiken inte har miljö utsläpp

  • peterkrabbe says:

   Det är ingen tillfällighet att staten väljer att i första hand beskatta den konsumtion som folket inte kan undvara. Om oljepriset går upp något hade ju en statsförvaltning kunnat sänka beskattningen en aning så priset för konsumenten blir oförändrat. Men det vill man inte. Varken här eller i Frankrike. Då har vi ändå 25% moms mot 20% där och i flertalet länder. Detta är staten som parasit och förtryckare, den enskilde får betala sina sista sekiner samtidigt som staten vräker ut pengar till udda ”hjälpprojekt” ute i världen. I Frankrike ser jag ibland hushåll som lagar mat över öppen eld utomhus för att spara in på kostnaderna för den miljövänliga gasen. Är detta till gagn för miljön? I Paris överväger man att förbjuda öppna spisar, eftersom många väljer den formen av uppvärmning istället för de statsbeskattade alternativen. Avståndet mellan den enskildes och statens intressen blir allt större. Vet man inte vad globalismen innebär har man nog ganska svårt att förstå pågående processer….

 12. Born Free – Taxed to Death

  Henrik Jönsson visar hur staten aktivt döljer din verkliga skatt.

  DEN LILLA DELEN AV LÖNEPIZZAN

 13. Nu kom det lite Pre Election Drama eller mer troligt Selection Drama

  Trump says Squirrel Hill shooting is absolutely a shame
  https://153news.net/watch_video.php?v=HSKM9WOH72UA

  BEWARE OF …. PITTSBURGH SHOOTING
  https://153news.net/watch_video.php?v=GHMH2BSYB6N3

  More Pre Selection Drama
  https://153news.net/watch_video.php?v=7HDUY7R4448B

 14. Suavalle says:

  Off-Topic:

  Här kommer min favoritfilm om fasta, som bland annat berättar om den mycket omfattande forskning om fasta som utfördes i Sovjetunionen – efter det att en ledande läkare på en sluten psykiatrisk klinik frångått den gängse åtgärden att tvångsmata en patient som inte ville äta…

 15. Arga gubben says:

  Jag tycker jag ser synkronicitet. samnytt har en bra artikel om Frankrike och Italien. Jag funderar också på Macron. Det är inte landsbygden han lyfter, verkar det som. Det gick bra för bönderna när jag besökte Frankrike som ung, men de fick arbeta hårt (jag slet med skörden som löneslav). Det var svårare för de jordlösa. Nu tror jag att landsbygdens folk vänder sig till Melenchon eller LE Pen. De är olika, men de tänker på folket. Det såg vi redan innan Macron valdes och började göra bort sig.

  Macron fick ett nästan omöjligt antal utlandsröster. Presidentvalet var konstigt. Som karln beter sig nu blir han sannolikt inte omvald, men han kan ställa till det i flera år.

  Franska presidenter brukar utredas för brott. Sarkozy är på väg att råka illa ut. Om Chirac dömdes så hemligstämplades antagligen domen. Så kan det gå till i Frankrike. Macron har några mäktiga fiender. Fillon, som bara gjorde som många andra, är säkert rasande. de Villepin visade vad han tyckte om drevet emot honom. Nu besöker han ryska Valdai varje år och talar med president Putin.

  För övrigt anser jag att alternativmedia blir bättre och bättre och det är känt att några nättidningar konkurrerar med de stora drakarna. Jag läser intressanta kulturartiklar och ekonomiska analyser. Olle Felten berättar i Nya Tider om vad riksbanken och storbankerna håller på med. Claudias artikel i samnytt om Frankrike och Italien är bättre än vad DN och SVD kan prestera. Wolodarskis ”kvalitetsjournalistik” är akterseglad. Han går på kryss på upprört hav medan alternativmedia seglar slör eller läns i lugnare vatten. Med solen i ryggen. Solen på den svenska flaggan.

  Bloggarna är också mycket viktiga. Peter Krabbe och Lars Bern har lärt mig mycket och kommentarerna slår också gammelmedia.

 16. Lassekniven says:

  Tankar med referens till Peters bloggrubrik: Världen i fokus- vem styr världen och varför.

  Nedanstående länk är intressant. Den handlar om vilka som styr: The Group of the the three hundred. Dessa är överordnade Bilderberggruppen även om många är med där också.
  Länken innehåller en massa vidskepelse också.

  https://www.exopolitics.org/hidden-hand-dialogue-reveals-extraterrestrial-factor-in-illuminati-control-of-earth/

  Ett annat globalistiskt fenomen är den religion som kallas Bahaí-rörelsen, se nedan:

  ”Bahá’í-tron är en religion, men också en samhällslära innehållande en plan som andra kanske skulle kalla utopi.[19] Báb och Bahá’u’lláh lärde att all ”sann religion” kommer från en och samma andliga källa — Gud.” Rörelsen ärr ekumenisk men basen kan väl betraktas som muslimsk.

  Det finns en massa att läsa om den på nätet.
  Den förespråkar också globalism men i kärlekens och samvetets namn. Lite utav det som jag skrev om i sista stycket i min tidigare kommentar ovan.
  Bahaí omfattar cirka 6 miljoner följare och har sin bas i Haifa i Israel. Vid ett tillfälle under mina besök i Israel i samband med en medicinsk kongress nära Tel Aviv hade vi möjlighet att besöka Bahaí HQ. Det ligger i en sluttning mot väster med en bedårande utsikt mot medelhavet: breath taking. Området är ganska stort och består av en ljuvligt skön trädgård och ett par vackra byggnader varav en är deras tempel-shrine.
  Bahaí är en stor turistattraktion och besöks av ungefär 700000 människor per år. Det var ganska få besökare när jag var där och jag upplevde där något andligt svårgripbart men frid är väl det bästa ordet.
  Rörelsen skiljer sig från kristendomen på så sätt att de betraktar Kristus som en profet under det att för oss är han Gudomlig och Guds son.

  • peterkrabbe says:

   Bahai kan vara värt att studera med utgångspunkt i globalisternas val av framtida världsreligion. En annan urgammal religion med inslag från både judendom, kristendom, islam och zoroastrism är yazdanismen, som utövas av jeziderna i Kurdistan. Detta är religioner med utgångspunkt i våra äldsta civilisationer. Jag tror att ju äldre de är och framför allt ju mindre påverkade de är, desto mer äkta är innehållet. Även islam ser Kristus som en profet och i logikens namn kan man ju se svårigheten i att se en fysisk människa som en gudomlig varelse. Ursäkta alla bibeltrogna, som så måste man ju också kunna se det…

  • peterkrabbe says:

   Jag tror att man skall vara försiktig med personer som Salla (Exopolitics), de spinner ofta vidare på känd baskunskap och vidare ut i fantasin. Gemensamt är att de alla tillskriver den utövande makten till aliens, med viss assistans från de ”gamla” familjerna. Rothschilds som han nämner var en enkel familj utan bakgrund när Amschel i slutet av 1700-talet kom på den geniala idén att kränga värdepapper och statsskuldsväxlar till köpare utan reell säkerhet. Knappast något han behövde hjälp från aliens med.
   Det fanns en fransman som skrämde världen genom att visa ett brev som han påstod att han fått av aliens, innehållande instruktioner om hur jordens invånare skulle förhålla sig till de utomjordiska härskarna. Han försvann när det började osa hett om öronen och hittades så småningom i Australien, där han tvingades erkänna sin bluff. De planerade meddelandena från yttre rymden uteblev därmed.
   Det finns en allvarlig bakgrund till diskussionen om aliens, som har sitt ursprung i en UFO-krasch i Roswell, USA. Den är, trots total mörkläggning, relativt väldokumenterad men är försedd med en fanatisk hemligstämpel av amerikanska myndigheter. Orsaken är den möjlighet till ett överlägset teknologiskt kunnande som försvarsmakten såg i analysen av de återstående resterna av UFO:t. Man lyckades dock aldrig klura ut den tekniska funktionen eftersom styrningen skedde genom tankeöverföring från piloterna, inte genom mekaniska insatser. Detta är bakgrunden till satsningarna på Mind Control, man insåg att detta var möjligt och värt att utreda. Dessa aliens hade dock en hjärna som vida överträffade vår mänskliga, eller kanske bara var bättre utnyttjad? Eller hur Lassekniven?

   • Lassekniven says:

    Jo, nog är det så alltid, det var det jag menade med vidskepelse.
    Så här är det: jag kan inte förstå hur aliens kan stå över de universella konstanterna och lagarna. Skall man exempelvis ta sig hit från avlägsna galaxer i materiell form så behöver man flyga i sådana farter att farkosten enligt Einstein blir så tung att det krävs ett enormt tillskott av energi. Innan den uppnår ljushastigheten krävs nästan lika mycket energi för att driva den som finns i hela universum och dessutom står tiden nästan still.
    Detta kallas för den relativistiska masstillväxten. Det är därför jag har så svårt att tro på flygande tefat från yttre rymden. Möjligtvis skulle de ligga och lurka i Mars underjordiska kanaler för att dyka upp då och då men hur sannolikt är detta. En annan variant är worm holes!?
    När det kommer till frågan om tro så är det så att vi här, Fiskargubben, Savalle, Sture, jag et al vi bara är troende på Jesus Kristus. Bevis på Guds existens är inte viktigt eftersom vi vet att vi människor inte kan komma med några bevis. Ateister, om de är intelligenta nog och har kunskap nog om vetenskap, vrider sig som maskar när de får motfrågan om att bevisa Guds icke-existens för de vet att de inte kan det.
    Vad jag däremot vet är att människor som bara tror på ”världen” aldrig kan uppleva den sanna inre friden, de har alltid bekymmer oavsett om de är rika, fattiga, berömda eller vad som helst.
    Det finns troende på Jesus Kristus som Gudsmänniskan, Sonen. Det finns ateister de gudlösa, det finns som säger kanske, eventuellt, vet inte, de kallas agnostiker och de finns som tror på dualismen Himmlen (Gud) mot Världen (Demiurgen) de kallas gnostiker. Må var och en bli salig på sin tro.
    Peter, din blogg är bäst för att den tillåter sådana här tankar mitt emellan sakfrågorna. Den är tolerant, exempelvis jämfört med Lars Berns blogg som innehåller många bra saker men som är intolerant, några kommentatorer här har fått erfara detta.

    • Suavalle says:

     Vad fint du uttrycker detta, Lassekniven!

     Ja, här på Peters blogg råder tolerans och avvägd klokhet. Därför har den fått ett stort antal följeslagare som mer eller mindre regelbundet kommenterar och som verkligen berikar de alltid så insiktsfulla krönikorna.

     När det gäller livsåskådning:

     Slaktoffer och matoffer önskar du inte,
     du har lärt mig att lyssna.
     Brännoffer och syndoffer begär du inte,
     därför säger jag: Jag är här.
     I bokrullen står vad jag skall göra.
     Gärna gör jag din vilja, min Gud,
     jag har din lag i mitt hjärta. (Psaltaren 40:7-9)

     Vi känner i våra hjärtan vad som är rätt.

     • Lassekniven says:

      Suavalle, tack, jag vet att du förstår på djupet. Det ärt nästan lite kusligt. I förgår kväll innan jag skulle lägga mig satt jag och bläddrade lite förstrött i bibeln i GT och idag visar du just denna vers i Psaltaren som jag läste då. Igår läste jag i Jobs bok och det är ju en deprimerande läsning i början där han gnäller oavbrutet om hur mycket som tagits ifrån honom men han är trofast mot Herren och belönas hundrafalt. I GT är det, för mig som modern människa, Psaltaren, Ordspråksboken och Predikaren som ger mig extra mycket.

  • peterkrabbe says:

   Jo, Trident Juncture är en av de största och alla förstår nog vad de amerikanska hangarfartygen har ombord förutom flygplan. Men det är ju bara vart tredje år. Fast förra året hette det Aurora istället. Eller hur är det med de övriga som har avlöst varandra sedan hösten 2017? Vintersol 17, Brigsfri 18, Swedec EOD Exercise, Flygvapenövning 18, Swenex 18, Våreld 18, Baltops 18 och nu pågående Northern Coast 2018?
   Men visst, försvaret måste öva… Synd bara att det inte finns någon sannolik fiende i sikte. Fast de där ryssarna envisas ju med att öva försvar på sin egen mark, det är ju inte klokt. Vi (NATO) hotar ju ingen… Kanske hade alla kunnat använda pengarna till något nyttigare och samtidigt minskat miljöföroreningarna avsevärt. Har någon sett hur det ser ut när en stridsvagn trampar på gasen? Det har jag.

   • Alicia Lind says:

    ”Fast de där ryssarna envisas ju med att öva försvar på sin egen mark, det är ju inte klokt.” Denna mening fick mig att skratta, trots att det enväldigt härskande hyckleriet normalt får mig att gråta. Tack för Din briljanta blogg, Peter.

   • AnnaF says:

    Ryssland övar på sitt eget Territorium för att FÖRSVARA sitt eget land!

    USA/NATO övar på andra länders Territorium och övar för att ERÖVRA suveräna länder!

    Världspolitiken i nötskal!

    • Mo says:

     Då kan man sedan vid skarpt läge använda andra länders soldater som fått lära sig att de försvarar sitt land. Att amerikanska soldater ej längre vill delta i globalisternas erövringskrig kan man förstå.

     • AnnaF says:

      Bra länk Mo!
      Apocalypse Now -öppning scenen!
      ”This is the end
      Beautiful friend
      This is the end
      My only friend”

 17. Mo says:

  Nu gick det bättre, kanske var något med min tidigare bifogade kommentar ?

 18. Mo says:

  Eventuellt motstånd från medlemsländerna har EU-parlamentet redan undanröjt genom att beteckna invandringskritiska partier för fascistiska och därefter förbjuda dem. Så fungerar den postmoderna demokratin.

  https://www.europaportalen.se/content/eu-parlamentet-uppmanar-forbjud-nyfascistiska-organisationer

 19. christian says:

  Tack för intressant art. & goda läsarkommentarer. Smilfinken Macron-fransmännen får skylla sig själva, de kunde valt den enda som bryr sig om nationen Frankrike-Le Pen. Om det nu inte var valfusk där också.

 20. Först lite politisk teater innan Annie Lööf får statsministerposten.
  De måste ju spela lite först, annars tycker folk att det är konstigt att en partiledare för ett
  8-procents parti ges statsministerposten.

  Inte heller Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven har lyckats bilda någon regering. Det meddelade han under måndagsförmiddagen.
  http://www.friatider.se/l-fven-jag-kan-inte-bilda-regering

  • Exakt på pricken! Det måste skådespelas lite och kulisserna måste justeras efter hand innan det som alla politiker visste skulle ske, kunde tillåtas ske. En tragikomisk teater så långt ifrån ett folkstyre och rättsstat någon kan komma. Bolagsstaten ”Sweden, The kingdom of” har tagit över folkets Svea Rike och mosat det till oigenkännlighet.

   Civilekonomen Hans Jenseviks redogör i filmen nedan för hur arbetslöshetssiffrorna friseras med hjälp av anställningar i kommunerna istället för belastning av kontot för sociala kostnader. Kortsiktigt förslaget men knappast långsiktigt intelligent, förty folket kan ju trots allt se igenom landsförräderiet när det under rullande ekonomiska kris stramas åt även för de som idag har jobb:

   • Exakt! Som Tino Sanandaji uttryckte det: DET GÅR ATT LURA VÄLJARE, MEN DET GÅR INTE ATT LURA EKONOMIN!

   • En reflektion till efter att ha sett denna video – Jag tänker på de här så kallat GODA MÄNNISKORNA som vill att alla invandrare ska få stanna i landet. Vi ser här i videon att det bantas på pensionärer, äldreomsorg och sjukvård för att finansiera konstnaderna för försörjningsstöd. Hur kan man tycka att man är god när resultatet av en stor (gigantisk) invandring blir att sjukvården och äldreomsorgen bantas ner?

    • I RELATIV mening är det inte många som ÄNNU drabbats av neddragningarna så att de kan göra någon politisk skillnad. Reinfeldts jobblinjepiska har gjort sitt och folk jobbar över gratis och tar på sig extrajobb gratis och utbrändhetens offer eskalerar. Ur ohälsoperspektivet (och därutöver har vi ju akassorna som verkar slå in på samma linje, liksom kommunernas försörjningsstöd) är läkarna livrädda och skriver helst inte ut sjukintyg, och försäkringskassan betalar inte ut försäkringen. I det ekonomiska haveriets kölvatten kommer arbetslösheten att bli tsunamihög, och det svenska folket rullar snabbt igenom de numera gigantiska maskorna i välfärdsstatens f d skyddsnät. Grundlagen Regeringsformens första och andra kapitels lagar gäller inte medborgare, utan bara människor, och nyanlända är människor tills de blir medborgare. Därför finns inga medel för de som sedan tidigare är medborgare. De som kan kommer att flytta utomlands, och frågan är om de/vi kvarvarande efter fördumning och förgiftning har den intellektuella styrkan att göra revolt. Enligt Deagel ser det inte ljust ut för Sverige 2025. Läs den rosalila texten under tabellerna!

     http://www.deagel.com/country/forecast.aspx?pag=2&sort=GDP&ord=DESC

     Förvisso tycker även jag att de icke kriminellt belastade som trots allt tagit sig hit ska få stanna, p g a Migrationsverkets kostnader för tjänstemännen där. Likaså kan kommunernas försörjningsstöd m fl myndigheter ersättas med en basinkomst som även tjänstemännen kan få om de inte hittar något nytt jobb. Liksom sjuka och arbetslösa som vill slippa plågas av staten borde kunna välja en liten men värdig basinkomst istället.

 21. När människor upptäcker att regeringen och media ljuger för dem, då kommer förbud och censur.

  EU-parlamentet röstade för förbud mot organiserad ”främlingsfientlighet” i alla EU-länder
  https://samnytt.se/eu-parlamentet-rostade-for-forbud-mot-organiserad-framlingsfientlighet-i-alla-eu-lander/

  EU-myndighet ska få direkt tillgång till dina mejl – beslut från domstol behövs inte
  https://samnytt.se/eu-myndighet-ska-fa-direkt-tillgang-till-dina-mejl-beslut-fran-domstol-behovs-inte/

  Om media ljuger medvetet eller ej vet jag inte, men någon ljuger här i vart fall.
  Det här är en riktig: BUSTED!
  25 min 40 sekunder in och tre minuter framåt
  https://153news.net/watch_video.php?v=4UGUBHWK57KM

  Call to St Rose of Lima Church
  https://153news.net/watch_video.php?v=6XAH5UBO8GM3

 22. msandberg2016 says:

  Föreställ dig tre statyer från Påskön på besök till ett lågt ljudande hum hum hum. En humoristisk interplanetarisk hjälp vid själsliga kriser. Kanske ett himmelskt pling när du löser deras gåta också. Svaret kan du inte formulera och det är bra. Hoppas på återkomst av ”Andersson och Lundström och jag”. Jepp så är det.

 23. Arga gubben says:

  Regeringen avsattes av riksdagen, men sitter kvar. Merkel avgår som partiordförande, men sitter kvar som kansler i flera år. Varför röstar vi?

  För övrigt kan jag meddela att jag försökte svara på Lasses inlägg om Haifa flera gånger, men det gick inte.

  • Suavalle says:

   Fiskargubben, dina svårigheter att posta svar beror förmodligen på selektiv, fortfarande relativt lågfrekvent, censur. Den här bloggen är säkerligen hårdbevakad, eftersom den är ledande i att avslöja de hemliga strukturerna och målen hos de destruktiva krafterna.

   Dessa krafter arbetar metodiskt, försiktigt och långsiktigt. De vet att de inte kan gå alltför snabbt fram. Men ljuset försvagar dem och man kan skönja att de verkar skakade av att så många av deras lögner nu avtäcks.

   Jag skulle ännu en gång vilja hänvisa till följande citat av den så kloke Stanley Monteith:

    • Suavalle says:

     Tack, Mo!

     Jag kan inte nog framhålla hur viktigt jag tycker att det Stanley Monteith ville förmedla till oss är.

     Om jag skulle försöka att välja ut de tre personer som hjälpt mig allra mest under min strävan under senare år att förstå varför det finns så mycket lidande och förtvivlan så tror jag att mitt val skulle bli:

     William Engdahl

     Edward Griffin

     Stanley Monteith

     Här är ett av de föredrag av Stanley Monteith som jag uppskattar allra mest:

    • Jättebra, lyssnade nyss. Så Trilateral Commission is the invisible government. Alla bitarna faller på plats. Det är alltså detta secret society som Annie Lööf är medlem i. Till och med högre i ”rang” än Bilderberg-gruppen. Så Annie ”Välkommen hit” styr bakom kulisserna. Hon anser att Sverige har plats för 30 miljoner som vill komma hit. Arma Svea…

  • peterkrabbe says:

   Fiskargubben, lägg ditt svar till Lasse som svar på mitt svar till Lasse istället, så får vi se om det gör någon skillnad!

   • Arga gubben says:

    Jag försökte och det gick inte, Peter. Det jag hade att säga är lite explosivt, men inte nödvändigtvis helt kritiskt mot bahai. jag vet inte om Worldpress eller Himmelen hindrar mig. Jag avvaktar.

 24. Arga gubben says:

  Jag satt vid pianot och unga franska operasångerskor, begåvade flickor, i Vaucluse sjöng med. Fantastiskt, men ingenting spelades in. Jag fick dem att lyssna på Ewert Taube! Så många år, så många mil, som har passerat. Vi barbarer du Nord kan tala med les sauvages de Sud. Stavar jag rätt?

  Les Feuilles Mortes_Yves Montand à l´Olympia

 25. Mo says:

  Annie Lööfs förmånliga skattesubventioner av utländska energislukande serverhallar vars verksamhet riktar sig främst till kunder i andra länder slukar så stora mängder energi att det ej blir energi kapacitet över till andra företag som vill etablera sig i området. Arbetstillfällen i Sverige blir sparsamma i denna verksamhet som får ses mer som en form av infrastruktur. Man kan fundera över hur det går med energipriset för personhushåll på den fria marknaden när konkurrensen hårdnar.

  https://cornucopia.cornubot.se/2018/10/amazons-serverhallar-stoppar-andra.html

 26. AnnaF says:

  I den intervjun Frankrike är i fokus och väldokumenterad av en fransman/ungrare som är född och uppvuxen i landet men bestämt sig att ta steget och flytta från sitt hemland till Ungern. Det är en personlig berättelse som berör många existensiella frågor som knappast förekommer längre i mänskliga, personliga samtal. Intervjun är från 2016 då har fortfarande varit förhoppningar att det kommande valet påverkar Frankrikes öde åt rätt riktning.
  Tack Peter att du använder din tid i Frankrike -förutom vila- att samla viktiga samhällsinformationer som – som varje personlig berättelse- är guld värt för alla dina läsare här på bloggen……

  Engelsk textad:

  • peterkrabbe says:

   Tack Anna, intressant inside information! Jag undrar om inte Ungern snart kommer att få problem med invandring – från vita, välsituerade kristna! Ungern framstår allt mer som det land vi alla kommer att fly till de närmaste åren!

 27. Lennart says:

  Tack för allt intressant och läsvärt i denna bloggpost, gäller även kommentarerna. Innan jag fördjupar mig i dem vill jag först dela med mig av en film jag sett om FN:s ockulta bakgrund.

  Vi behöver absolut lämna FN. Tidigare har jag vetat att FN är en frimurarkontrollerad organisation, eftersom drömmen om en enad värld kommer från frimureriet. Symbolerna i flaggan talar sitt tydliga språk och färgerna är desamma som i israeliska flaggan. Men nu fick jag veta att nätet över globen är en symbol för Lucifers makt. Hör och häpna, den inre kretsen bland FN.s grundare och understödjare hyllar öppet Lucifer som världens ”frälsare” och herre!

  Ta er tid att lyssna på en videofilm, nära en och en halv timme lång, med Walter Veiht. Han är före detta professor i zoologi, från Sydafrika. Född in i en romersk katolsk familj blev han ateist och evolutionist men verkar senare ha hittat tillbaka till det gamla fundamentet för den Västerländska civilisationen. Idag är han creationist och Sjundedagsadventist.

  Filmen heter ”The UN the Occult Agenda Total Onslaught – Walter Veith”. Han redogör där för den ockulta bakgrunden och citerar FN:s egna dokument. FN är en satanisk organisation, på riktigt. Någon som är förvånad?

  • Suavalle says:

   Tack till dig, Lennart, för detta så upplysande föredrag av Walter Veiht!

   Veith låter oss ta del av uttalanden av ledande globalister om deras tankar och strävanden för att införa en global världsordning. Allt är mycket väl dokumenterat.

 28. Lassekniven says:

  Fiskargubben,
  Försök igen med att kommentera om Baha´i. Mina kunskaper är rudimentära. Jag hade glömt att rörelsen existerar förrän du nämnde det i en kommentar. Jag har visserligen varit i Haifa och besökt deras HQ vilket var en skönhetsupplevelse. Har du varit där? Allt i övrigt i mina kommentarer har jag hämtat från Wikipedia. För mig verkar Bahái vara en sekt.
  Var inte rädd för att tala ur skägget, vem kan skada dig? Om Gud är med dig, vem kan då vara emot dig.
  Med en sannolikhet som gränsar till visshet är det WordPress som bråkar med dig men vem styr WP kan kan man ju bara undra. Jag brukar göra så här vid problem när jag inte får igenom kommentarer: trycker jag på W-symbolen ner till höger, loggar in med e-mailadress och lösenord, söker på adressen dit jag vill komma, i ditt fall här; https://peterkrabbe.wordpress.com, kommer in på bloggen och kommenterar. Det brukar fungera.

  • Arga gubben says:

   Ok, Lasse, jag försöker med ett helt nytt inlägg, lite censurerat. Trädgårdarna och templen i Haifa är legendariska och jag vill gärna se dem. Du fick frid. Bahaierna väntar förföljelse och den vill jag inte bidra till. Principerna och de medlemmar jag har träffat är bra, men att de stödjer globalisterna är inte bra. De senare är ju inte människovänner, men det är faktiskt bahaierna.

   En Gud, en mänsklighet, en religion. Ja, det kan bara en ny uppenbarelse ge oss och en sådan är inte välkommen i Bahai just nu, som jag förstår det.

   Till bahaiernas heder ska sägas att de förutsåg de båda världskrigen och Tysklands förstörelse. Nu väntar de på att en ”näktergal” ska sjunga, men säger att det bara kan ske om tusen år. Där skiljer vi oss åt.

   De kan också kritiseras, men jag censurerar mig för att kunna publicera kommentaren.

   • peterkrabbe says:

    Lasse och Gubben, jag har inte hört talas om Bahai tidigare och för ovanlighetens skull läser jag därför Wikipedia, som har en genomgång som inte ens en amerikansk president skulle ha skämts över. Lika ovanligt är att genomgången redigerats för några dagar sedan, vilket visar att projektet är i allra högsta grad aktivt. Slående är att denna religion är som klippt och skuren för New World Order, samtidigt som det andliga budskapet på många sätt är tilltalande.
    Ur texten citerar jag ” Målet är en fredlig och rättvis värld – en global civilisation där en ny typ av gemensamma organ utvecklats motsvarande världsparlament, världsregering, världsdomstol och världsomspännande myndigheter.[23] Samtidigt ska kraften i mänsklighetens och de förenade kulturernas mångfald utnyttjas, så det är ingen konformistisk, centralstyrd teokrati som ska byggas”. Det handlar då, liksom i islam, inte bara om religion utan ett helt samhällssystem.
    ”Bahá’í-trons avsikt är att förena hela världen i en gemensam tro och skapa en global civilisation på andliga grunder, och de troende arbetar redan på att lägga fast det grundläggande mönstret för Bahá’u’lláhs världsordning.” Man frågar sig osökt om detta är en konkurrent till NWO, eller om det i själva verket är samma krafter bakom. Placeringen av rörelsens centra i Haifa, Israel understryker denna fråga. ”… för att åstadkomma enandet av hela mänskligheten i en global stat, ett gudomligt inspirerat världsfederativt system som styr över en planet befriad från krigets förbannelse och där makten är rättvisans tjänare.[21] Denna nya världsordning, detta stora mål, brukar även benämnas Guds sak bland bahá’íerna. Den kan inte åstadkommas vare sig av politiker eller militärer eller präster, utan genom en allmän höjning av det andliga tillståndet hos världens människor.”

    ” Med den andligt-administrativa plan Bahá’u’lláh uppenbarade som främsta redskap, har Gud satt igång historiska krafter som ska bryta ned fördomar och traditionella barriärer som religiösa,sociala, politiska, ekonomiska, könsberoende, etniska och nationalistiska fördomar.” Detta låter anmärkningsvärt modernt och som klippt ur dagens valdebatter. Det indikerar att fler än Bahais Gudom är inblandade.
    Enligt W har rörelsen lika många anhängare som Sveriges befolkning, varav 800.000 i USA, som är hemland för NWO. Jag undrar hur många sympatisörer som finns i Israel. Att rörelsen har gott om pengar visar de miljarder som måste ha lagts på tempelbyggnaderna runt världen, inte minst i Haifa, som ser ut som en mindre kopia av Vita Huset.
    Rörelsens största motståndare tycks vara Iran, tanken som uppstår är huruvida detta är en ingrediens i motsättningarna mellan USA/ Israel och Iran eller om det rör sig om tillfälligheter.

    ”Den unga tron vördar kristendomen, islam, judendomen och andra stora religioner och deras profeter, men anser att Bahá’u’lláh är den viktigaste av alla dessa eftersom han vänder sig till hela mänskligheten.” Är det dags för påven att packa resväskan och ge upp sina drömmar om den kristna världsreligionen, eller är han som jesuit i själva verket en del av dessa planer?
    Vi lär få anledning att se mer på detta fenomen!

    • Suavalle says:

     Världsplanerarnas symbolik och arkitektur är intressant.

     Jämför bilden på detta monumentala byggnadsverk:
     https://en.wikipedia.org/wiki/Baiterek_Tower
     med den symboliska handlingen 3 minuter in i denna video:
     https://153news.net/watch_video.php?v=8RS6A7Y4WNU5

     Baiterek Tower finns i Astana, som Peter har skrivit om:
     https://peterkrabbe.wordpress.com/2017/12/09/globalismens-vita-flack/

     Arkitekturen i Astana (som har ett intressant anagram – om man tar bort det sista a:et) är enormt intressant. Palace of Peace and Reconcilation är en jättelik pyramid:

     https://en.wikipedia.org/wiki/Palace_of_Peace_and_Reconciliation

     (Ole Dammegård har berättat för oss att det brukar uppföras pyramider eller obelisker nära mordplatsen kort tid efter det att någon internationell statsman eller någon annan mycket berömd person blivit mördad.)

     Bahaitemplet Lotus Temple är enormt praktfullt. (Det finns viss likhet med Opera House i Sidney.)
     https://en.wikipedia.org/wiki/Lotus_Temple

     Praktfull var också den balklänning kulturministern bar på Nobelfesten förra året:
     https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/9mv45M/alice-bah-kuhnke-forvandlas-till-isdrottning-infor-arets-stora-fest

     • peterkrabbe says:

      Detta är länken till den fylliga presentationen av Bahai på W: https://sv.wikipedia.org/wiki/Bahá%27í
      Det är tankeväckande med all symbolik i sammanhanget, också de enorma kostnader som någon bidragit med till dessa uppseendeväckande byggnader. Kopplingen till FN tycks vara stark och Bahai-religionens PR-värde för världsorganisationen kan knappast underskattas. Om Fiskargubbens koppling till Maurice Strong – oljemagnat och klimatalarmist med nära kontakter med Deep State – är korrekt finns där en tydlig länk både till NWO och monopolkapitalismens kassakista.
      Jag noterar att man använder den femuddiga stjärnan som symbol för sina profeter…
      Du har rätt i att likheterna är slående mellan tornet med guldägget i Astana och den ceremoni som Trump tvingas delta i tillsammans med Wahabisterna. Är alla dessa sammanträffanden tillfälligheter eller ser vi inte skogen för alla träd?

      • Suavalle says:

       Förresten, när det gäller Astana och ett möjligt anagram på detta ord samt ett då uteblivet a:

       I flera av de stora världsspråken betyder a ”till” eller ”åt”. Det svenska ordet ”adjö” kommer ju från franskans ”à Dieu” som ordagrannt betyder ”till Gud”.

       Och när det gäller nutida och forntida språk är även detta monumentet intressant i sammanhanget:

       https://sv.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

       http://www.bbc.com/travel/story/20150824-one-of-the-us-greatest-mysteries

       • Suavalle says:

        Enormt påkostade byggnader uppförs över hela världen som uppvisar en arkitektur innehållande synkron symbolik. Här är ett annat exempel på detta:

        Rothschild’s Supreme Court of Israel in Jerusalem

        • peterkrabbe says:

         Bra Suavalle, skarpögda iakttagelser! I franskan används adieu bara vid definitiva avsked, annars det betydligt trevligare aurevoir – på återseende. Vi svenskar, som ingenting begriper, säger adjö i alla sammanhang. Det är ganska typiskt.
         Du har rätt vad gäller arkitekturen. För en totalitär regim är symboliken i dess arkitektur fundamental. Vi kan jämföra med Hitlers maktarkitektur, förmedlad av Albert Speer. Berlin skulle bli världens huvudstad, fylld av kolossalbyggnader i syfte att göra undersåten så liten som möjligt. Hans byggprojekt slukade ofattbara kostnader i syfte att förhärliga tankegodset. Vi ser nu samma tendens i Bahai och kanske är just Astana avsett att bli en huvudstad för denna ideologi. En av dess huvudpersoner var också arkitekt!

     • Arga gubben says:

      Tack, Suavalle, min vän. Det indiska templet visar att Bahai är inkluderande. De stora världsreligionerna erkänns och det är ju inte NWO, precis. Bahaierna vill ha mångfald. Ja, så måste vi tänka, speciellt vi som har sökt i flera religioner innan vi kom fram till Herren. Så jag kan recitera evangelierna i ett av deras tempel? Fantastiskt. Det kan jag nog inte i en moské.

    • Arga gubben says:

     Peter, du skriver en del av det jag censurerade. Bahais ledare förvisades till Haifa mot sin vilja och därför finns religionens centrum där. Bahaierna tolereras i landet, men får inte missionera där. Några tempel är begravningsplatser och lockar massor av turister.

     Jag tror också att de vill ha en enad värld med mångfald, inte likriktning. Maurice Strong, en bahai, tänkte annorlunda och tjänade globalisterna.

     Det finns två orsaker till att det finns många amerikanska bahaier. En av ledarna hade stora framgångar där och sen fylldes landet av flyende iranska bahaier före och efter revolutionen.

     Rörelsen har även intellektuella medlemmar och jag har talat med några. Ett problem har varit några splittringar, men de erkänns inte. Det var tydligen bråk efter ledarnas död.

     Jag håller på några saker tills vidare, men framhåller att jag har ett gott intryck av bahaierna, men någon/några kan förstås vilja utnyttja dem. Det kan vara som nu när kristna ska lockas att tjäna påven.

     • Arga gubben says:

      Bab grundade babismen, Bahais föregångare. Några av hans anhängare gjorde väpnat uppror och det ledde till förföljelse i Iran. Den islamiska revolutionen drabbade bahaierna hårt och det förklarar kritiken av Iran.

      Bahá’u’lláh utmanades av sina släktingar. Hans son av amerikanska medlemmar. Sonens efterträdare fick problem med sin familj och dog barnlös. Det betyder att världsparlamentet nu är kungalöst. Det är oroande med tanke på vår egen kungalösa riksdag, men bahaierna ser inte det problemet. Den tänkta konstitutionen är inte på plats, men Herren gör ju som Han vill. Det här är inte det första ni ska tala om ifall ni träffar bahaier. De bahaier som gör det kan bli uteslutna, har jag för mig.

      Jag ser ingen koppling till Astana. Peter, vilken ledare var arkitekt? Byggnaderna i Haifa måste ha kostat stora pengar, men byggandet finansierades väl av medlemmarna? Får andra verkligen bidra med pengar? Hemskt, i så fall.

      Jag upprepar att bahaierna är bra människor. De vill bara gott, men de kan förstås utnyttjas av starka krafter. Som svenska kristna nu utnyttjas av Rom. Bahaierna fruktar förföljelse, som jag skrev, och det ska vi inte medverka till. Jag är arg över hur Jehovas Vittnen behandlas i Ryssland. De små ska inte missaktas.

      • peterkrabbe says:

       Arkitekten hette Charles Mason Remey, hade ritat flera av de tempelbyggnader som byggdes före 60-talet och var en av de nio Väktare som bildade ”styrelsen” i rörelsen. Han försökte ta över ledarskapet men förlorade och uteslöts istället. Se länken till W!

       Jag kan sympatisera med den religiösa, generösa och pragmatiska inställningen, enda sättet att få världens religioner att samarbeta är sannolikt att skapa en paraplyorganisation av just detta slaget. I praktiken tror jag däremot att det är omöjligt, hur får man islams teokrater att lämna över sin överhöghet till en överordnad organisation, som dessutom i sin tur lämnar över det värdsliga inflytandet till politiker i andra länder? Detsamma gäller för påven, med en maktbas som han aldrig kommer att släppa ifrån sig. Bahaierna talar om en världsregering men förklarar inte vilken politisk inriktning den skall ha eller vilka som skall leda den. Skall man utgå från FN? I så fall handlar det om en global kommunism av känt slag. Med religion som ett dekorativt bihang, eftersom en stor majoritet av jordens befolkning idag är troende i en eller annan form.

       Jag tror, som du antyder, att man kidnappat en religion med ”rätt” framtoning för att kunna utveckla den till globalismens redskap. En enkel religion från Mellanöstern kan inte ha fått sin nuvarande utbredning utan globalismens finansiering, detta understryks inte minst genom Maurice Strongs medverkan – FN:s topptjänsteman, oljebaron och frontalfigur inom den politiska klimathysterin. Religionen har ju bara existerat ett par hundra år och sammanfaller tidsmässigt väl med Amschel Rothschild och Illuminatis grundande. Om man forskar hittar man tveklöst Strong i Frimurarlogen också. Man kan se en parallell i CIA:s utnyttjande av Dalai Lama i kampen mot Kina (står på CIA:s lönelista). Om det är så kan jag bara tycka synd om rörelsens grundare, som säkert är de goda människor som du antyder.

       • Arga gubben says:

        Tack, Peter, nu vet jag att Remey var arkitekt. Skandalen var stor och jag vet inte om han nämndes i Europa, men en amerikansk bahai berättade lite om vad som hände. Remey hade också andra viktiga uppgifter. Han var ambassadör i Israel för att garantera rörelsens fortlevnad. Dessutom var han ledare för den organisatiom som skulle ombildas till världsparlamentet. så småningom. Den ledaren, kungen, skulle vara en av ledarens familjemedlemmar och därför accepterades inte Remeys krav. Ledaren hade inga egna barn och kunde inte tala med sina släktingar. Rörelsen splittrades sorgligt nog. Nånting liknande drabbade Islam.

        Ledarfamiljen var iransk överklass och talade också arabiska.

        Ett tempel ska ha nio ingångar. Nio religioner?

        Vad som händer på toppen vet jag inte. Jag ser flera religioner få sprickor mellan ledare och vanligt folk. Det sker i Sverige och i den katolska världen men vanligt folk är bra. Jag tänker inte forska vidare, men jag kanske minns vad jag trodde jag hade glömt och bidrar. Det har varit mitt liv att forska om det mesta och då samlar man på sig det lite annorlunda.

        Jag sitter med en dator med bebisskärm och defekt musplatta. Datorn bestämmer och jag skriver om. Jag morrar som bara en arg gubbe kan morra.

 29. Lassekniven says:

  Angåendet frimureriet så har jag läst på lite grand:
  Villkoret för att få vara med i det skandinaviska och nordtyska frimureriet är att man är kristen (protestant eller katolik), man tror alltså på en Gud, vår Gud, ursprunget är väl egentligen Skottland; The Scotish Rite.
  I USA, England och Frankrike och övriga länder kan både kristna, mosaiker och muslimer vara med, man tror på samma Gud. Lucifer var ingen gud utan en fallen ärkeängel.
  Jag tror alltså så här: I början i England var det maktens män i form av kungahuset och lorderna som, även utan frimureriet hade ett, för sig själva, oemotståndligt behov av att vara superiora, vilket engelsmän idag fortfarande tror att de är. Makten i England är ofantligt rik. I I USA har många presidenter varit frimurare men långt ifrån alla. Är Trump frimurare? De rika som är ledande frimurare idag I USA är också ofantligt rika. Det är nog mera pengarna som är viktiga för globalisterna, snarare än frimureriet. Follow the money. Övriga frimurare i USA begriper ingenting utan brukar visa sig på gatorna vid vissa tillfällen i ofantligt löjliga och jönsiga kläder. I norden finns max 11 grader. I USA och England max 33 grader. 95 procent minst hamnar inte högre än tredje graden. Detta är vad jag har läst i alla fall, och där är det endast personlig utveckling och välgörenhet som är honnörsorden.
  Vad jag förstår har frimureriet en omfattande välgörenhetsorganisation och stöder ofta unga talanger, till exempel sångare.

 30. AnnaF says:

  Vi har en underbar dag här i Österrike! HC Strache vice Statsminister har meddelat för två timmar sedan på sin Facebook att Österrike kommer INTE ATT UNDERTECKNA FN-s Global Compact for Migration-s paket i december!
  Champagnen är redan på kylning till kvällens firande! Vilken dag!

  https://www.facebook.com/HCStrache/

  • peterkrabbe says:

   Grattis! Nu väntar vi bara på Italien, Tjeckien, Slovakien och Polen!

  • Tanten_2 says:

   Hörde på P1 på morgonen. När nyheten om Österrike meddelades sa man också att andra länder inte heller skriver på, t ex Ungern. Att varken USA, Australien eller Kanada (lite osäker) skriver på nämndes inte.

  • Mo says:

   AnnaF, om Sverige skriver under migrationsavtalet så är det nog dags att lämna det här landet. Men vart, hur är det att bo i Österrike ?

   • AnnaF says:

    @Mo!
    Förstår din oro om Sveriges framtid som jag delar med dig och har delat med många andra innan jag flyttade! Ett sådant beslut vilar -nästan- alltid på djupare personliga plan och ju bättre motiverad man är desto högre resulatat kan uppnås.
    I mitt fall flyttade jag inte själv, jag har en djup relation till en man som är svensk, och som hade ett mycket bra jobb och har aldrig någonsin behövde utsätta sig för extrema förändringar! Vi har varit länge rörande överens om att den vi ser ogillar vi skarpt men steget till handling avgörs av lyckliga omständigheter som man får inte missa när den uppstår!
    Den möjligheten kom för 9 år sedan och det dröjde inte länge innan vi bestämde oss! Valet av Österrike har sin grund att vi har gästat landet i många år som turister och vi lärde oss att älska den traditionella, vänliga mentaliteten hos folket! Arrogans, översitteri är fortfarande sällsynt som gör att vanliga österrikare trivs med sig själv, med varandra och även med sin Kultur, samhälle! Det syns tydligt när efter trauman 2015 har österrikare definitivt vänt ryggen till den sossekulturen som har lyft landet en gång efter kriget men nu var på väg att utplåna deras identitet! Österrikare älskar sitt land och sällan uttrycker sig nedlåtande mot andra länder, kulturer.Det är kanske är grunden att vi känner oss så väl emottagna och aldrig ifrågasatta………

    Den största utmaningen är alltid språket! Mannen med sin skoltyska har klarat sig bra men det var värre för mig! Vi var överens om att vår framtid utan att behärska språket kommer att bli torftigt, ensidigt därför påbörjade vi en 6 månader lång intensiv tyskkurs (6 timmar/dag) och sedan bara ta hand om alla praktiska detaljer som en nystart innebär!
    Vi har varit en ”mindre” Sensation här men vår välvilja att smälta in i samhället – naturligtvis på egna vilkor- har belönats med vänskap och mängder av vänlighet!

    Det viktigaste var att vi hade Inga höga förväntningar! Vi visste att vi vänder aldrig tillbaka men hade Ingen aning om hur framtiden kommer att se ut! Det enda vilkoret vi ställde att den framtiden skall inte vara den som vi lämnade bakom oss…….

    Vart skall man flytta undrar du? Jag tänker att det går bra överallt där det finns sunda traditionella värderingar, sammanhållning mellan människor utan grupptryck eller påtvingade ideologier. Våra öden kontrolleras idag av en mängd nobody”s utan det minsta spår för humanism. Varje försök att komma undan detta en välgärning för den egna självbevarelsedriften.

    • Lassekniven says:

     AnnaF, väldigt fint skrivet och väl tolkat. Ni är ju båda begåvade människor och har tilltagit vad anpassning innebär.
     Tänk om exempelvis somalier hade begripit anpassning men inte en oansenlig mängd av dessa är ju analfabeter och begriper ingenting.
     Jag gillar Österrike och österrikarna skarpt. För i världen kände jag många kollegor. Fina männislor. Schweizarna är mycker mer isolationistiska.
     AnnAF jag undrar vad du kommer ifrån, du skriver ju svenska i princip perfekt men ibland ser man ett litet fel i grammatiken?

    • Mo says:

     Tack för information, låter trevligt, det får bli ett besök ett besök i Wien till att börja med.

 31. Det handlar om globala kapitalistiska intressen. Varför valdes då just Annie Lööf? Av vissa ses hon som tänkbar statsminister. För oss är det uppenbart att makten stigit henne över huvudet och att hon ser sitt idéprogram som viktigt att förverkliga. Det gör henne till inget annat än en globalistisk marionettdocka på steroider.
  Text av JAN-OVE MALMIS och MADELEINE LILJA RÖNNQVIST

  Hela texten här:
  http://katerinamagasin.se/politisk-inkompetens-annie-loofs-okunskap-skrammer/

 32. msandberg2016 says:

  Ang Bahai
  Sverre Holmsen var lika tidig som Thor Heyerdahl med att ”återgå till Naturen”. Han skrev böcker om sitt nybyggarliv på Tahiti. Men blev han inte sen förespråkare för islam eller Bahai i sina 50- eller 60-talsböcker på obskyra förlag?

 33. msandberg2016 says:

  Annars minns jag boken Heyerdahl skrev om Maldiverna och fornminnen där. Och ett tillfälle där några i hans team höll på att drunkna och de inhemska muslimska jävlarna log och njöt och dröjde med hjälpinsats. Det blev nåt som verkligen stod ut i hans annars av människokärlek präglade böcker.

 34. msandberg2016 says:

  Jag läser bara gammal litteratur och hoppas att nån annan kan haka på. Har just läst en reseskildring av en tysk som ser kriget komma från Japan mot USA redan 1928. Han har redan då en uppfattning som jag kan relatera till. I Japan som han älskar är det naturen som vördas. I USA så är det det av människa skapat.

  • Arga gubben says:

   Sandberg, jag fick träffa Sverre, Sven Stolpe, Henry Parland. Bara för att kunna vittna om dem, som jag förstår det. Sverres hustru sade att jag såg rysk ut, men det visste jag redan. Sven var den som ändrade allt. Han och Jan Fridegård. Sverre sörjde de försvunna kontakterna med barnen i Nya Zeeland.

 35. ALTERNATIVMEDIA SKA SVÄLTAS UT

  MSB betalar två miljoner skattekronor för rapport om att bekämpa alternativ media i Sverige
  Publicerad 2 november 2018 kl 00.10
  INRIKES. Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB, betalar hela två miljoner kronor för en rapport om nätmiljön i Sverige skriven av den neokonservativa amerikanen Anne Applebaum. I rapporten finns strategier för att svälta ut svenska alternativmedier.

  http://www.friatider.se/msb-betalar-tv-miljoner-skattekronor-f-r-rapport-om-att-bek-mpa-alternativ-media-i-sverige

  ……………………………………………………………………………………………………………….

  Rapporten som MSB beställt pekar på välkända högerextrema konton i sociala medier, men även vanliga högersajter som Nyheter Idag och den polska tv-kanalen TV Republika. Det gemensamma, enligt rapporten, är att sajterna sprider påståenden om att Sverige har problem med integration och invandring.

  Lösningen: Ekonomiska sanktioner mot bland annat Nyheter Idag

  I rapporten föreslås flera olika metoder för att åtgärda problemet med sajter som Nyheter Idag. En av de åtgärderna är att förmå annonsörer att aktivt avstå från att annonsera på utpekade sajter och på så vis införa ekonomiska sanktioner.

  https://nyheteridag.se/msb-bestallde-rapport-som-uppmanar-till-ekonomiska-sanktioner-mot-nyheter-idag/

  ……………………………………………………………………………………………………………….

  David Rockefeller’s 1991 Speech at a Bilderberg Group Meeting

  ’We are grateful to the Washington Post, The New York Times, Time Magazine and other publications whose directors have attended our meetings and respected their promises of discretion for almost forty years. It would have been impossible for us to develop our plan for the world if we had been subject to the bright lights of publicity during those years. But the world is now more sophisticated and prepared to march toward a world government. . . .
  The supranational sovereignty of an intellectual elite and world bankers is surely preferable to the national auto-determination practiced in past centuries’.

  https://153news.net/watch_video.php?v=R6B99RH3RMNK

  In 1994, Rockefeller was quoted at a U.N. dinner as saying, “We are on the verge of a global transformation. All we need is the right major crisis, and the nations will accept the New World Order.”

  David Rockefeller wrote in his 2002 memoirs: “Some even believe we are part of a secret cabal working against the best interests of the United States, characterizing my family and me as ‘internationalists’ and of conspiring with others around the world to build a more integrated global political and economic structure — one world, if you will. If that’s the charge, I stand guilty, and I am proud of it.”

  • Suavalle says:

   Vi har talat en del om symbolik i kommentarerna till den här krönikan.

   Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB, har en intressant logotyp:

   https://nyadagbladet.se/inrikes/msb-rapport-newsvoice-ar-en-del-av-den-ryska-infrastrukturen/

   Jüri Lina skriver i sin bok Samhällsbyggarnas Bedrägeri att det finns ett starkt samband mellan Frimureriet, Prieuré de Sion och Tempelriddarna – ett samband som sträcker sig långt tillbaka i tiden till Faraonerna och Babylonierna.

   MSB:s logotyp har samma färger (röd och vit) som Tempelriddarna. Formen på loggan bildar en oktogon.

   Sean Hross har visat på att oktogonen spelar en mycket central roll i elitens symbolik. Här talar Sean Hross lite om Oktogoner, Tempelriddare, Egyptiska Ritualer:

   Motsvarigheten till MSB i USA är Homeland Security…

   • Suavalle says:

    Mer om hemska riter:

    Gud kommer att ta bort all ondska och allt lidande. I Guds Rike kommer kärlek, omtanke, insikt, glädje att råda:

    https://www.biblegateway.com/passage/?search=1+Korinthierbrevet+13&version=SFB

   • peterkrabbe says:

    Så vitt jag kan se har även Bahai’s tidiga tempelbyggnader grundformen av en oktogon. Jag är normalt försiktig med att dra slutsatser av detta, eftersom byggandet också styrs av rent konstruktiva överväganden. Symbolkunskapen är nog inte överdrivet stor bland arkitekter, men i samband med profilbyggnader för religioner och stater kan man nog förutsätta att det symboliska ingår i programmet för arkitekten. Denne är då nästan undantagslöst hämtad från de egna leden, precis som både Remey och Speer. Meningen är ju också att symboliken skall kunna avläsas i byggnaderna,åtminstone för de initierade.

    • hllviken says:

     Oktogon-systemet

     • Suavalle says:

      Tack, hllviken, mycket intressant!

      TV-kanalen ARTE har varit en mycket värdefull källa till sann kunskap. Jag har lagt märke till att kursen under senare tid tyvärr långsamt håller på att ändras. Förklaringen tilt det är globalisternas fenomenabla förmåga till infiltration.

      Efter det att den tidigare så hemliga exklusiva globalist-lobbinggruppen Bilderberg Group avslöjats har den fått en officiell hemsida.

      Här är den oficiella deltagarlistan på deras hemsida från det senaste bilderbergmötet som ägde rum i Turin i Italien 7-10 juni 2018:

      https://bilderbergmeetings.org/participants2018.html

      En av de inbjudna var:

      Patino, Bruno (FRA), Chief Content Officer, Arte France TV…

      • hllviken says:

       Hmmm….. mycket intressant!

      • peterkrabbe says:

       En prydlig samling av bank, media och militär. Och gamle Kissinger släpper inte taget, snart 100 år gammal. Kanske vill han ta världen med sig i graven? Inslaget av media har ökat markant, man försöker nog nu stärka greppet om allmänheten genom en intensifierad kamp mot sociala, fria medier. En kamp som man måste vinna för att kunna fortsätta…

    • hllviken says:

     ll

   • Mo says:

    Suavalle, en svensk myndighet som bildades så sent som 2009 som så tydligt visar vems intressen den tillvaratar med sin åttauddiga polisära stjärnstruktur. Symbolen är full av tecken och tal, centralt ser vi den röda sammanhängande octogonen. Skulle även tro att bokstäverna MBS signalerar ett annat budskap.

   • AnnaF says:

    Helt korrekt som du skriver! De har en enda uppgift. nämligen att skydda makten när kris eller anarkistisk förhållande uppstår. Det sanna beviset är att varken MSB eller HC hade det minsta beredskap vid tex skogsbränder, naturkatastrofer eller andra -för folket- livsviktiga insatser. De är skenorganisationer -som de flesta vi har idag- som officielt skapades för oss folket och samhällets skydd men inofficiellt jobbar emot oss och stödjer den totalitära systemet som visar verkligen sitt sanna jag………Allt som har hänt i USA och i praktiken är genomförd idag hittar vi även i de flesta europeiska länder…….

    Macrons våta drömmar om en europeisk armé har två syften: Delta i Frankrikes nykoloniala krig utanför Europas gränser, eller vid kommande uppror – var säker att det kommer- vända vapnen mot den egna befolkningen. I den franska propagandefilmen om den kommande EP valet dyker upp Macrons två största fienden: Salvini och Viktor Orban. Varför just dessa som verkar för sina länder och sitt eget folk borde man undra?

    • Suavalle says:

     Anna, jag instämmer helt med dig och Mo, Möjligen skulle man kunna tillägga att denna relativt nyskapade myndighet har fler uppgifter.

     Vänsterradikala krafter har getts fritt spelrum när det gäller att förstöra eller försvaga viktiga samhällsstrukturer, exempelvis kärnfamiljen, och att indoktrinera de yngre. Juri Besmenov har berättat för oss att denna form av aktiviteter ingår som en central del i subversiv verksamhet och psykologisk krigsföring i syfte att bryta sönder en nation inifrån .

     När vi då får kännedom om att MSB lägger 1 miljon på terrorforskning men 10 miljoner på genusforskning finns det skäl att fråga sig om denna myndighet har ytterligare en agenda:

     http://hotpot.se/politik/msb-lagger-1-miljon-pa-terrorforskning-men-10-miljoner-pa-genusforskning/

     Feminism kan låta väldigt positivt – för oss som vill att kvinnor ska känna sig trygga, lyckliga och uppskattade – men skenet bedrar.

     I den här debatten klargör psykologiprofessor Jordan Peterson hur destruktiv feminismen i själva verket är:

     https://www.svtplay.se/video/19814268/skavlan/skavlan-2018-intervjuerna-jordan-peterson-svaga-manniskor-ar-ett-problem

     (Annie Lööf deltar också i debatten.)

     Här följer en intressant kommentar till detta debattprogram:

     http://hotpot.se/politik/jordan-peterson-kor-over-annie-loof-och-skavlan/

     • Mo says:

      Det är små pengar i sammanhanget och kan inte påverka utvecklingen. Det är inte kärnfamiljens vara eller icke som är orsaken till kaos och överbefolkning och därav följande fattigdom i stora delar i världen utan patriarkala strukturer som fråntar kvinnan möjligheten att begränsa sitt barnafödande. Ingen kvinna vill föda fler barn än hon klarar av att ge en trygg och kärleksfull uppväxt.

 36. Lassekniven says:

  Tack Peter, Fiskargubben och Savalle för er fina genomlysning av rörelsen Baha´i. Min egen erfarenhet sträcker ju sig bara till att jag besökt rörelsens centrum I Haifa. Jag kommer inte inte ens ihåg om jag betalade någon inträdesavgift eller fick någon broschyr. Rörelsen måste ha
  ju pengar och var kommer dessa ifrån kan man fråga sig.
  NWO är en rent geopolitisk-ekonomisk maktorganisation, Baha´i är en rent utopisk kärleks och renlevnadsrörelse så som jag ser det men det skulle ju smaka fågel för NWO att styra den. Det märkliga är att Bab och Bahaíahulla talade arabiska men de var ju perser och borde talat farsi men det var kanske vanligt med tvåspråkighet där och då. En sak är klar att islam är nog den starkaste av de de olika grundpelare den bygger på. Jesus som Guds son nämns inte.
  Svenska sidan heter bahai.se och jag kan inte se något om medlemsavgifter.
  Tacksam för ytterligare kommentarer och upplysningar.
  P.S. Varför arbetar inte NWO på något världsspråk? Eller är det engelska som skall gäller vilket är ett svårt språk för de flesta etniska grupper i världen. Varför jobbar man inte på att införa Interlingua som är mycket lättare att lära sig på grund av den utomordentligt enkla och lätta grammatiken och syntaxen?

 37. Mo says:

  Den socialdemokratiska agendapolitiken sätts bakom lykta dörrar, ingen skall förstå allra minst väljarna. Vem leder de socialdemokratiska ledarna, en agenda satt i mörka rum ?

  https://ledarsidorna.se/2018/11/ssu-konflikerna-ssu-skane-hanade-och-skrek-landsforradare-efter-partikamrat-som-utsatts-for-hedersfortryck/

 38. Suavalle says:

  Mer om symbolik!

  Kanske får vi förklaringen till vad tornet med guldägget i Astana står för här:

  • Suavalle says:

   David Icke har alltid väldigt spektakulära föredrag, och man gör klokt i att ta en del av hans slutsatser med en stor nypa salt, men mycket av det han presenterar är tänkvärt, tycker jag.

 39. msandberg2016 says:

  Om nu Gud låter ondskan råda varför oroa sig. Min erfarenhet är att ljuset inte går att förinta ändå så fienden kämpar i onödan. En rolig tanke är jaha nu förstörde ”de” Sverige för gott. Men svenskarna bor redan i sin himmel dit de onda aldrig någonsin når. Och svenskar kommer för evigt leva i detta lyckorike. För att svenskar står över allt. Kanske det är så…

 40. hllviken says:

  Undra varför dessa sanningar får sägas nu?

 41. Mo says:

  Märkligt att svenska staten ger två britter tillstånd att göra provborrningar som vid uppföljande dagbrott skulle innebära stora ingrepp och förstörelse i det skånska kulturlandskapet. Varför gör de inte borrningarna på brittiska öar ? Kolonialismen lever.

  https://www.di.se/nyheter/greve-och-nunna-tar-strid-mot-mineraljagare/

  https://suite.endole.co.uk/insight/company/11237139-scandivanadium-ltd

 42. peterkrabbe says:

  https://samnytt.se/ny-matning-le-pens-parti-gar-om-macron-i-frankrike/?fbclid=IwAR1ziE0QP7sIwD1RNeiCMOqgPdR7O3HuH9tYJ0e8sgC8IXR8340FJ9rAHDg

  Så kommer då idag bekräftelsen på fransmännens växande missnöje i svart på vitt! Enligt en nu publicerad opinionsundersökning har Le Pens parti, f.d. Front National för första gången passerat president Macrons parti. Le Pen får 21% av rösterna mot 19% för Macron. Den senare hade så sent som i maj stöd av 27% av väljarna och kan se både sitt parti och sin egen position i fritt fall. Vårens val till EU blir sannolikt en smärtsam erfarenhet för Macron och frågan uppstår om han kommer att kunna sitta kvar hela sin mandatperiod.
  Vinden i Europa blåser nu starkt mot öster och de konservativa länderna i Öst- och Centraleuropa, detta kommer att ge Orban i Ungern råg i ryggen och innebär ett hårt slag mot förespråkarna för fortsatt invandring. I Tyskland kommer vi också att få se en omgruppering, när nu Merkel aviserat sin förestående avgång som partiledare. Även hon kommer att få överväga om hon kan sitta kvar som kansler perioden ut.

  Tror någon att detta kommer att påverka den svenska regeringsbildningen? Naturligtvis inte! I Sverige får man slita av skygglapparna med våld.

 43. AnnaF says:

  I takt med den ökande censuren som kan sluta som ett stort nederlag för oss,samtidigt har börjat en sorts motoffensiv som vill att vi skall veta och förstå så mycket som möjligt innan tillgången till info definitivt släcks…..
  Striden om visningen av denna dokumentär har pågått ett tag men nu är det tillgänglig för allmänheten. Det ser uppriktigt illa ut med tanke på alla ”metastaser” som har spridit sig djupt i varje samhällskropp i hela västvärlden i form av NGO och lobbyster. Det blottas fortfatande bara ”sjukdomsförloppen” och symptomerna men det finns mer….

 44. Arga gubben says:

  Peter Pomerantsev och Anne Applebaum var med och delade på två miljoner skattekronor för att slå fast att Ryssland påverkade valet. De är kända Rysslandskritiker, men misslyckades. Istället hoppar de på alternativmedia, De talar för mycket om valfusk, tycker de. Nej, tvärtom,, tycker jag. FB vet jag inte. SVD har en debil artikel om saken.

  Varför personröstade några valräknare? För att normalisera nya valsedlar?

  Även FI kanske råkade illa ut. Vi har anledning att prata om valresultatet. Det kommer mera.

  Är bortrest och skriver på en medeltidsdator.Återkommer.

   • Arga gubben says:

    Tack, det är viktig information, Loa. Nu har Osce att göra. Valmyndigheten rapporterade 900 klagomål. Roligast är att MSB föll på eget grepp. Inte ens Rysslanskritiker hittade rysk valpåverkan. Skulden faller helt på vårt politiska system.

    Hur kan politiker tillåtas räkna röster? Ha med sig väskor och välja var de ska sitta? Jag undrade om ett stort valfusk kunde äga rum, men det gjorde det sannolikt.

    Det kan ta tid innan vi får en ,slutrapport. Kanske också en rysk.

    Jag gissar att det blir tre omröstningar i riksdagen och Lööv bildar regering, om inte något oväntat sker. Ett nyval är bäst för oss.

    Nu vet vi ockå att muslimerna har infiltrerade delar av S och MP. Den informationen kom lägligt.

    • Suavalle says:

     Demokrati är ett omhuldat ord. Det stigande ljuset visar oss emellertid att mycket av det vi kollektivt bringats att värdera och tro på varit fiktiv skönmålning och illusion.

     ”Ordet demokrati är en sammanfogning av grekiskans δῆμος demos, folket, och κράτος kratos, styre, med den ungefärliga betydelsen ”folkstyre”. I svenskan finns ordet belagt sedan 1596.”
     (Wikipedia)

     Med tanke på valet i Sverige i år – och många andra indikationer – associerar jag lätt till det närklingande ordet: Demonkrati (demonstyre).

     Här är en tänkvärd krönika på newsvoice.se som behandlar detta dilemma:

     https://newsvoice.se/2018/11/mats-sederholm-extraval-ingen-losning-nu-maste-grundlagen-andras/

     • Arga gubben says:

      Demonkratur. De som tror sig vara allsmäktiga på jorden lever inte i ljuset. De får mothugg idag och svarar med mer kontroll. Hur många har portats av nä’tjättarna? Vem ger order till C och L? Vem förhalar regeringsbildningen?

      Vi fick Trump och den svenska valskandalen. Det kan ha långtidsverkan.

      Jag besökte ovanligt nog en kyrka och fick höra en predikan om helvetet. Det fick inte nämnas i många år och jag tackade prästen. Jag föreslog också en predikan om bättringen och han lyssnade. Kommunens starke man var på plats. Han gillar inte jihadister och valresultatet år ett problerm för honom. En viktig politiker satt i kyrkan och det är nog ganska nytt. Lars Leijonborg fick en kristen uppfostran, det är den ende jag minns. Politikern tillhör ett parti med ringa respekt för kristendomen och han tog emot nattvarden. Det händer saker under radarn.

      Folk måste få höra sanningen om helvetet och veta att det inte räcker att tro. Man ska lyda också. Då öppnar sig Ordet och man känner av Herrens närvaro. Man bättrar sig kontinuerlgt. Få kan lyfta hela lasset på en gång.

 45. Loa says:

  En hemsk tanke slog mig idag, när jag fick reda på att Venedig stod under 1,5 meter vatten:
  Italien med inrikesminister Matteo Salvini straffas!
  https://www.telegraph.co.uk/travel/picturegalleries/8179400/Venice-flooded-heavy-rain-and-high-tides-leave-much-of-the-historic-city-under-water.html
  https://www.bbc.com/news/world-europe-46029302
  ”Meteorologists are warning that the bad weather will continue. Transport and power supplies have been disrupted too.”
  Man kan kanske inte så gladlynt och självsäkert kungöra den nya lagen om immigration och säkerhet, Decreto Salvini; man kan inte stänga sina hamnar för människoinskeppningen från Afrika, utan att STRAFFAS…

 46. Bjäremannen says:

  tja, Vad det gäller Statsministern så tror jag inte han har skygglappar, han lider nog av svetsblänk
  för som jag läste en gång på avpixlat, han bedriver ”svets mot folkgrupp”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: