När fasaden börjar spricka…

gula västarna Paris 1

Det mest uppseendeväckande uttalandet under veckan kom från ingen mindre än Hillary Clinton och hade det för många förvånande innehållet att Europa bör bli mer försiktiga med migrationen. Detta från globalismens drottning och den som fortfarande tror sig kunna bli USA:s nästa president!

Vid närmare eftertanke förstår man dock att uttalandet är fullt logiskt och pekar på den skräck som börjar sprida sig bland globalisterna. Man har gått för fort fram och börjar därför få ett folkligt motstånd som hotar att övergå i revolutioner och en frigörelse från globalismens flaggskepp, som EU och FN. Som byggare kan jag uttrycka saken som att man fortsätter mura sin fasad i ett tempo som inte tillåter murbruket att härda, när det blir för högt riskerar allt att rasa på grund av bristande hållfasthet. Den påkletade putsen spricker i takt med att murverket sätter sig. Globalismens Frimurare borde veta bättre, kanske aktuellt att rita om sitt varumärke?

Dags då att sätta på nödbromsen, få processen att avstanna så pass att de drabbade medborgarna hinner vänja sig vid de omtumlande förändringar som mångkulturen innebär. Alternativet blir annars att hela Östeuropa kommer att lämna EU för en egen allians, baserad på de verkliga fördelarna, intern handel och rörlighet. En allians som med all säkerhet i förlängningen också kommer att inkludera ”mellanstaterna” Vitryssland och Ukraina, kanske till och med Ryssland. EU förlorar plötsligt sin globalistiska grundidé att kunna expandera söder om Ryssland ända fram till Kinas gräns. Detta senare är inte minst en israelisk agenda för att separera Ryssland från Iran och stärka det judiska inflytandet i sitt gamla kärnland, Khazarien. Därmed är det också en amerikansk agenda, vilket förklarar Hillarys oro för att EU skall falla sönder.

Detta öppnar samtidigt för en intressant klyfta mellan Soros, de demokratiska presidentkandidaternas främsta välgörare och finansiär, och Clinton, vars kampanjkassa inför en kommande presidentkampanj är hårt sargad av skandalerna kring Clinton Foundation. Soros blir trots allt alltmer obekväm, även i det demokratiska lägret. Soros psykologiska och ekonomiska krigsföring mot sitt forna hemland Ungern får honom att framstå som en psykopat, fjärmad från den klarare verklighetssyn som Clinton nu behöver för sin come back. Man kan lugnt påstå att Soros fixering vid Ungern och Orban har startat hela det motstånd som nu riskerar att stjälpa hela globalismen över ända. Hans utomparlamentariska och självpåtagna roll som migrationssamordnare har avslöjat migrationens verkliga bakgrund på ett sätt som inte ens hans egentliga uppdragsgivare i Deep State hade räknat med. Detsamma gäller nu för den amerikanska migrationen, riktad mot USA, där Soros helt felbedömt Trumps förmåga att sätta käppar i hjulet.

När Trump högt och tydligt förklarar sig vara Nationalist, i motsats till de europeiska marionetterna Macron och Merkel, som nu tvingas vända ut och in på språket för att istället för Globalism tala om Patriotism, Multilateralism och Internationalism, får han snabbt kritikerna och häcklarna på sin sida – det var ju det vi tyckte egentligen! Gatorna i Paris fylls av demonstranter och Merkel har redan börjat packa kappsäcken. Med Brexit nära ett fullbordande står Frankrike och Tyskland allt mer ensamma. Valet till EU under våren blir folkets stora möjlighet att rensa ut kommunisterna från sina självvalda positioner i EU:s ledning.

Ett reformerat EU på nationalismens villkor är nu det enda som kan rädda återstoden av unionen. En återupprättad respekt för folkets vilja. De länder i Östeuropa, som levt under kommunismens förtryck under större delen av 1900-talet, hade förväntat sig en värld i frihet genom EU som motsats till Sovjetimperiets järngrepp. Det man nu ser är tvärtom ett spår tillbaks till samma station som man kom ifrån. Allt mer inskränkta friheter, åsiktsförtryck, yttrandeförbud, censur och övervakning, angiveri och korrumperade politruker och industrimän. Vi själva ser inte förändringarna när de går långsamt och uppträder under nya namn, vi saknar Östeuropas tydliga referensramar. Stort tack därför till Orban och andra klarsynta statschefer i öst, som fått oss att förstå vart vi är på väg.

Stort tack också till Hillary Clinton, som utan att hon förstår det, medger att spelet är förlorat om man inte bromsar i backen. Det ger oss signalen att vi är på rätt väg med vår kritik av globalismen och att Trump går mot en jordskredsseger i nästa val. Nationalismen är grunden för självbestämmande, närdemokrati och individens inflytande över sin egen närmiljö. Den tänker vi inte förlora!

Peter Krabbe

Bilden: Fransmännen demonstrerar i Paris mot Macrons skattehöjningar.

172 Responses to När fasaden börjar spricka…

 1. Arga gubben says:

  Jag är inte släkt med Rysslands siste tsar, trots att jag har träffat en Romanov, men jag har varit på riktigt fin bal. Rilktigt fin.

  Den här mannen har jag bråkat med. Han gör inte som jag säger! Hans kindknotor är intressanta och hans snorbroms suverän. I Ryssland accepterades han av polisen och i Frankrike gick han som fri man med sin rödvita franska tröja. I Sverige? Som dissident. I Tyskland? Som en förlorad kusin.

  WordPress tar inte emot bilden. Kanske lika bra. Jag förblir anonym.

 2. hllviken says:

  Viktiga synpunkter!

  • hllviken says:

   Journalister som inte stödjer Global Compact får inte tillstånd att komma in i Marocko under den tid FN-konferensen pågår!

   Det gäller globalt!

 3. Suavalle says:

  Trump – kan vi förlita oss på honom?

  Hänvisningar till föredraget:

  Trump och H. Clinton härstammar båda från John of Gaunt. (34 minuter)

  ”All 44 U.S. presidents have carried European royal bloodlines into office.” (35 minuter)

  ”Every presidential election since and involving George Washington in 1789 to Bill Clinton has been won by the candidate with the most British and French royal genes.” (35 minuter)

  Simpsons förutsägelser många år i förväg att Trump blir vald till president i USA. (36 minuter)

  Förutsägelser i The Economist – tarotkort. (54 minuter)

  Vatikanen. City of London, Washington D.C. – tre suveräna stater. (1 timme 1 minut)

  ”Welcome to the Post-Liberal World.” (1 timme 13 minuter)

  ”eyes everywhere” (1 timme 20 minuter)

  ”one religion” (1 timme 30 minuter)

  • Mats says:

   Trump är människa o kan naturligtvis göra fel på sikt, det får vi se. Dock det som pågår just nu är inget spel, det är på riktigt. Trump spelar inte i samma lag som tidigare presidenter o de som styrt dem.Det är bokstavligt en kamp på liv o död, The deep state har inte detta under kontroll utan är desperata. Jag har sagt det förut men det Trump försöker göra är beundransvärt. Han riskerar allt för att sätta stop för vansinnet

   • Suavalle says:

    ”Dock det som pågår just nu är inget spel, det är på riktigt.”

    Jesuitisk strategi inkluderar hegeliansk dialektik, vilket t.o.m. kan betyda en kamp på liv och död.

    Hänvisning till föredraget ovan: 27 minuter och 41 minuter

   • Sture says:

    @ mats,
    jag håller med dig.

    Jag förstår inte riktigt hur man kan bli handlingskraftig överhuvudtaget om man som t. ex. Second Opinion tror att ”allt är teater”. Och det är ju precis detta som the Deep State vill – att vi skall tappa förtroendet för Trump. Ty vad har vi då? Walter Veith är naturligtvis väldigt intressant men jag köper inte alla hans analyser.
    Det har funnits åtta stora imperier, varav det 7 imperiet återuppstår till det 8:e efter att ha fått en ”deadly wound in the head”. Detta tolkar inte jag som den katolska kyrkan efter Mussolini utan det islamiska riket som efter ett 1300-årigt välde (640 -1923) fick detta slag i och med att Kemal Atatürk lade ned kalifatet i Istanbul, som var Islams ”huvud”. Detta kalifat återhämtade sig (= huvudet läkte) i och med bildandet av Muslimska Brödraskapet 1928, och vilkas följdverkningar vi idag troligen bara sett början av. Detta är den analys som f. d. palestinske terroristen Walid Shoebat gör i sina böcker.

    När det gäller att det i Simpsons berättas att Trump skulle väljas till president i framtiden, behöver ju inte betyda att han val är en globalistisk komplott. Det finns ju faktiskt synska människor som kan förutspå mycket om framtiden, t. ex. Edgar Cayce.

  • Mo says:

   Vem håller i trådarna ?

   • Mats says:

    Icke har en del insikter men jag har svårt att ta honom på allvar. Som kristen tror jag på visa människor kontrolleras av onda andar. Icke tycks mena att detta inte är illa nog utan vissa, tex drottningElisabeth är en sorts ödla eller har jag missuppfattat det?
    Här säger Icke att Trump du demoniserar Iran o NK, en fortsättning på de planerade omstruktureringen av världen som deep state vill. Icke kanske sover, det som hänt är att CIAs kontroll av NK drastiskt minskat o de får en genuin chans till normalisering o fred.
    Om allt är förutbestämt utan minsta chans till förbättring då har ni ju bara gett upp. Krabbes son varför jobbar han med politik om det inte är någon mening. Jag hoppas o tror att han inte är som en del såssar som bara klamrar sig kvar för att riksdagen är god o enkel försörjning
    Bibeln talar om elände på slutet innan Kristi återkomst men nu hoppas jag först på några år av uppvaknande
    Va inte så negativa ta på er en gul väst gå ut o demonstrera. Jag säger det med ironi då även jag sitter lat bakomskärmen
    Folket har makten, förstå om bara 10 % av de som inser vad som händer tyst skulle gå ut o demonstrera mot ordningen, 100-200 tusen gula västar

    • Suavalle says:

     David Icke är verkligen intressant. Mycket av det han framhåller i sina briljant framförda föredrag är med stor sannolikhet riktigt, men sedan spårar han fullständigt ur.

     Eller också är det en medveten strategi…

    • Mo says:

     Mats, jag håller med dig om att Icke är gränslöst fantasifull precis som bibeln många gånger, men att likna en människa vid en reptil kan ses som ett sätt att beskriva en personlighet där den instinktiva reptilhjärnan har tagit och över. Den okritiskt positiva inställningen till Trump är inte heller bra, även om han just nu är det bästa alternativet. Det är klart att han har starka intressen med sig. Ditt förslag att vi borde ta på oss en gul väst och gå ut och demonstrera tycker jag är väldigt bra, hoppas någon god kraft kan få igång en sådan rörelse.

  • Kära Suavalle, det var länge sedan jag uppfattade Mr Trump som en ledare att lita på. Jag antar att Du har tagit del av vad Dr E.Michael Jones har att säga om saken. Jag förstår dock att folk inte vill förlora hoppet…

   • Suavalle says:

    Kära Lucy, det är så frestande att sätta sitt hopp till någon mäktig person, men personer som ges utrymme att bli mäktiga är inte någon fast grund att sätta sitt hopp till.

    Det här föredraget av Edward Griffin är enormt tänkvärt:

 4. Mo says:

  När Stockholmarna säger nej tack till socialdemokraternas val av landshövding kostar det skattebetalarna en halv miljon kronor att slippa denne man.

  https://omni.se/bodstrom-fick-halv-miljon-av-regeringen-for-att-avga/a/Eor39K

  Han vill hellre se den gode invandraren i partileden.

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/bodstrom-s-bor-bryta-med-lo-och-vanda-sig-mot-invandrare?fbclid=IwAR2xdgmLyc-pBcqgStSQBCUuVCcz2-KLOzj7TrjZgl8hQD1hMzvATChqXQg

  Men ibland väcker detta oro hos SÄPO

  https://ledarsidorna.se/

 5. Mjölner says:

  Här kommer beviset vad jag skrev om Pierre Shori Sten Andersson och Anders Thunborg och
  deras kontakter med KGB. Notera att Pierre Shori fortfarande är politisk aktiv i kulissen.

  Utdrag ur Bo Theutenbergs dagbok från UD.
  Frågan är således hur långt den s k samverkan, eller samarbetet, eller kontakterna med KGB
  var avsedda att gå? Vilken typ av samarbete? Detta är kärnpunkten. Om det som Frånstedt
  muntligen relaterar i samtalet med BT och SW den 12 feb. 2016 är sant, är det riktigt illa.
  Då handlar det om gärningar som passerat alla gränser för bonafide uppträdande i förhållande
  till rikets överlevnad enligt grundlagarna. Då har alla gränser passerats.
  Eller har Frånstedt feltolkat eller övertolkat Palmes budskap om samarbete med KGB
  framfört av Elmér och Holmér, men som ändå bekräftats av Frånstedt:s chef,
  rikspolischefen Carl Persson.
  Utnämningen av Holmér till Säpo-chef var en bricka i maktspelet där Carl Persson och
  Olof Frånstedt stod på samma sida. Palme gillade inte att Säpo innehade större makt än han själv.
  BT frågar i samtalet med OF den 12 feb. 2016 återigen om motsättningarna inom såväl IB
  och Säpo (KGB-falang CIA-falang) där BT nämner att Pierre Shori BT:s kollega i UD från
  tidigt 70-tal t.o.m. var påtänkt som chef för IB. Alltså innehavare av funktionen som högste
  spionchef i Sverige. Det finns t.o.m. en tidningsartikel säger BT i samtalet med OF som
  nämner att Shori skulle bli chef för IB. Slut på utdraget.

  Kommentar:

  Palme blev mycket missnöjd med Carl Perssons promemoria om Doris Hopp-affären
  och blev därefter besvärlig att handskas med för Säpo-cheferna och rikspolischefen
  Carl Persson. Fredagen den 20 augusti undertecknar Carl Persson promemorian.
  Då det var valår låste Palme in promemorian i sitt kassaskåp. Han sitter nu i en brinnande
  valrörelse med minst sagt ett explosivt dokument. Vi vet alla hur historien utvecklade sig
  och att Palme blev besvärlig för Säpo. Nu har vi plötsligt fått en liknande situation där
  Säpo uttrycker att de har ett lågt förtroende för den nuvarande regeringen och ser
  svårigheter att behålla nödvändig sekretess om rikets säkerhet. Man vet alltså om
  skvallermentaliteten i politikerkretsarna. I dag är det socialdemokraternas samröre med
  de muslimska organisationerna som oroar. Alla partier är förmodligen infiltrerade utom SD.
  Att de båda regeringspartierna är svårt infekterade av muslimsk påverkan bakom kulisserna
  är en mer än besvärlig stötesten för Säpo.

 6. Mjölner says:

  Komplettering, valåret som nämns i dagboken är 1976. Palme var förste byråsekreterare
  på försvarsstabens underrättelseavdelning redan 1953.

  • Mjölner says:

   Kontraspionaget- Palmes order:Samverka med KGB.

   Ovanstående utdrag är en liten del av samtalen mellan chefen för kontraspionaget
   under perioden 1966-1978 Olof Frånstedt OF, Bo Theutenberg TB och Svante Winqvist SW
   februari- november 2016.

 7. Är det någon som kan peka på en bra källa som visar hur situationen egentligen ser ut idag fredag gällande revolutionen i Frankrike?

 8. Mjölner says:

  Synpunkter från svensk boende i Frankrike, skriver följande:
  Politiskt i Frankrike har Macron inget att luta sig emot utan agerar som en enväldig kejsare,
  det går inte.
  Med tio års erfarenhet av delvis boende i Frankrike kan jag notera att det mesta blivit sämre.
  Folk dignar under skattetrycket, det är ofta skitigt och nedklottrat.
  Invandrarna beter sig mer och mer som de bodde kvar i mellanöstern.
  Fullt av hucklen och gubbar i särk som inte gör något vettigt. Inget land i Europa har så
  risigt bostadsbestånd, RUT skulle göra underverk. Myndigheterna är dryga mot medborgarna.
  Många med enkla jobb, hantverkare, handlare med små butiker osv, sliter hårt.

 9. Mjölner says:

  Lästips, ni som har intresse av Carl Bildts bravader,
  Han var ju styrelseledamot i Lundin Petroleum när bolaget utvann olja i Sudan, Egyptens
  södra grannland. Affärer i blod och olja, Kerstin Lundell, Ordfront ISBN 978-937037487-6
  M/S Estonia, Stefan Torsell, Svenska statens haveri. Alter Media AB,ISBN 978-919834780-7

  Ni som har intresse av spionhistorier.
  Sprickor i järnridån, Svensk underrättelsetjänst 1944-1992 Wilhelm Agrell
  Historiska Media ISBN 978-917545547-1

  • Suavalle says:

   Carl Bildt, Trilateral Commission, Bilderberg Group, Committee of 300 – och Lundin Petrolium (tills det blev känt).

   Lundin Petroleum:

   https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/BQmR0/lundin-rostar-om-miljardersattning-till-sudan

   De röstar om det…

   Annars är allt tyst i våra massmedier om vad som händer i Afrika. Men vi kan ju fortfarande hitta reportage på internet, där afrikanernas situation exponeras.

   Och VD:n för Lundin Petroleum tycker att det det handlar om utveckling (19 minuter):

   Man terrorn där triggar ju massflykten från Afrika till Europa…

 10. Mjölner says:

  les Gilets Jaunes gör allvarliga försök att få opinionen så stark mot Macron att han blir avsatt.
  Detta kommer knappast hända. Han kommer nu i första hand byta ut några ministrar.
  Hålla tal till nationen, lugna ned protesterna. Sedan får vi se om han kan hantera de krav
  som Gula Västarna ställer. I släptåg med västarna kommer givetvis ligisterna och vandaliserar.
  https://detgodasamhallet.com/2018/12/08/gastskribent-ulf-bergstrom-den-franska-revolutione

 11. AnnaF says:

  Mitt lästips för de som vill få lite inblick i 70-80 talet ekonomiska bravurer är Sven Grassmans böcker. Mitt första möte med Sverige var Palme-mordet och novemberrevolutionen. Väldigt omskakande -skulle jag säga- att ett politisk stabilt lands statsminister blir sjuten som en herrelös hund och landets ekonomi -som ser till synes bra ut- har börjat visa sig vara extremt instabil med stor Inflation, obetalbar höga banklån och andra krediter som med tanke på den relativt låga genomsnitt inkomsten var en tickande bomb.
  Jag har fastnat tidigt för Sven Grassmans böcker! Hans teorier var trovärdiga för mig! Mitt första jobb i hemtjänsten, fattiga pensionerär, lågavlönade kolleger och växande social oro i Malmö gav ett intryck som var allt annat än den bilden som Sverige ville förmedla till omvärlden. Klyftorna, väl dolda sociala problemen varit synliga av en del i staden som jag blev ännu mer påmind om när jag återvände dagligen till den välmående förortskommunen Den ekonomiska sammanbrottet blev Ingen överraskning för mig trots ringa kunskaper om ekonomi eller andra faktorer som kan ha spelat in i detta. Neoliberalismen har slagit Sverige med full kraft och – som vi vet redan – Sverige var inte det enda offret. Deutsche Bankens VD Alfred Herrhausen blev mördad 1989. November 30. Mordet på honom har definitivt förändrat maktbalansen mellan nationalstater och den internationella bankmaffian! För maffians oändliga fördel………….
  Sven Grassmans böcker är källor till mängder av fakta om man vill förstå sambandet mellan den långvariga undergrävandet av nationalstaters oberoende ekonomi och den framgångsrika övertagandet av banksters! Att prostituera politiker -som har underlättat detta- var det enklaste av hela processen……….De bad om att få lov att stå på ”gatan”!

  Om Sven Grassman:

  https://larspsyll.wordpress.com/2012/09/03/assar-lindbecks-institut-50-ar/

  http://www.oikonomia.info/?p=26467

  Böcker:

  Det tysta riket (Ordfront, 1981)

  Makten över våra tankar (Ordfront, 1983)

  Det plundrade folkhemmet (Årstidernas förlag, 1985)

  Till en kvinnlig vikarie (Årstidernas förlag, 1987)

  Bokslut (Årstidernas förlag, 1988)

  Krisen, en svensk saga (Carlssons, 1991)

  Från det lydiga landet (Ordfront, 1991)

  • Arga gubben says:

   Anna, jag såg snart att Sven Grassman hade rätt. Jag ringde honom och fick några viktiga skrifter och försvarade honom på olika sätt i debatter. Jag tror att han dog av sorg. Eliten stoppade honom med nyliberalismen. Klas Eklund och Feldt och andra.

   • AnnaF says:

    Tack för ditt svar! Sven Grassman var verkligen missförstådd. Egennyttan tog över, samhällsnyttan har fått en underordnad betydelse. Den idiotiska politiska uppdelandet mellan höger och vänster har omöjliggjort en saklig debatt om landets framtid och framtida samhällsplanering som skulle ha bromsat in nyliberalernas framfart…….Skadan är stor om är överhuvudtaget reperabel längre……Lite ”avundsjuk” att du har fått prata med den mannen. Sven Grassman var en äkta intellektuell med hög obeorende och samvete……Bristvara idag!

    • Arga gubben says:

     Anna, jag följde Eklunds attacker i Ekonomisk Debatt. Han vände och vred på sina egna ekonomiska teorier så att det var larvigt. Eklund började i kfmlr eller rr och ansågs på universitetet vara en streber. Sen gick han till SEB väl belönad.

     Svens lön utbetalades inte och han förvisades till en källare. Han gjorde vårt land stora tjänster, men behandlades som en paria. Han framhöll att Fälldin var mycket samvetsgrann och läste in före beslut. Fälldin ville skapa 400.000 nya jobb och Sven sade att det var realistiskt. Ja, det var det.

     Sven blev glad när jag ringde och jag konfronterade Eklund under en debatt. Det tyckte han inte om. Han tvingades ge vika lite grand till sin grämelse, trots att jag inte är expert på nationalekonomi. Där fick jag honom.

     Assar Lindbeck, Klas Eklund och Kjell Olof Feldt har en del att tänka över. De är inte unga längre. Våra gärningar hinner ikapp oss.

     Det som hände vaccinerade mig och fick mig att bekämpa den ekonomiska politiken i Ryssland under Jeltsin. Då skrev jag bara på engelska, men det gick fram också i Ryssland till viss del. Några Jeltsintrogna gjorde bort sig helt.

 12. Mjölner says:

  Efter häftig debatt i riksdagen och blixtbeslut i extrainkallat regeringssammanträde har beslutats
  att fam. Mjölner genast och utan dröjsmål införskaffar julgran i plast.
  Trots god tillgång på skog, då familjen bor i ett område, som i Skåne kallas ”grankottehelvetet”,
  alltså Småland, har man beslutat dra ned på avverkningen. Den förfördelade parten, husets
  s.k. herre fattar inte ett barr. En överraskande kupp har genomförts. Oppositionen är tillplattad.

 13. Mjölner says:

  Svensk rättsväsende på dekis!

  Drevet mot Assange kontra grov misshandel på finlandsfärja.
  Artikeln är från 2015, men , men, det har hänt massor sen dess.
  Läs, begrunda och tänk till. Hur står det egentligen till för dagen med den svenska
  rättvisan, likheten inför lagen till exempel. Om man har det minsta sunt förnuft, inser
  man ganska omgående om man gräver lite, att svenskt rättsväsende är genomruttet.
  Har själv erfarenhet av civilmål om skadestånd eller betalningsförelägganden hur
  domarkåren är ruskigt okunniga om självklarheter om exempelvis byggbranschen.
  De flesta tar parti för näringsidkaren mot enskild person. Endast en gång där jag
  varit med har domaren föreslagit förlikning med en betydligt lägre summa till den
  enskildes fördel. Detta gällde ett elbolags gissningar om faktisk elförbrukning, man
  läste inte av mätarställningen regelbundet. Prejudikat finns i NJA 1992.

  https://newsvoice.se/2015/04/svenskt-rattsvasende-vanliga-manniskor-ar-bara-bonder-i-ett-schackparti-h

  • Suavalle says:

   Bibeln:

   Genom att laglösheten tilltar kommer kärleken att kallna hos de flesta. Men den som håller ut till slutet skall bli räddad.

   Matteus 24:12-13

 14. Mjölner says:

  Bibeln hjälper föga mot den svenska rättsrötan.

  Cecilia Renfors politisk aktivist, har av riksdagen utsetts till JO.
  Hon har utan motivering lagt ned en anmälan mot en tjänsteman vid UD
  som använt tjänstetid och statens media att dreva och smutskasta personer
  som hen inte gillar. Läs även advokatens kommentar.
  https://ledarsidorna.se/2018/12/jo-cecilia-renfors-fattar-prejudicerande-beslut-ger-staten-ratt-att-starta-drev-mot-enskild-medborgare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: