När fasaden börjar spricka…

gula västarna Paris 1

Det mest uppseendeväckande uttalandet under veckan kom från ingen mindre än Hillary Clinton och hade det för många förvånande innehållet att Europa bör bli mer försiktiga med migrationen. Detta från globalismens drottning och den som fortfarande tror sig kunna bli USA:s nästa president!

Vid närmare eftertanke förstår man dock att uttalandet är fullt logiskt och pekar på den skräck som börjar sprida sig bland globalisterna. Man har gått för fort fram och börjar därför få ett folkligt motstånd som hotar att övergå i revolutioner och en frigörelse från globalismens flaggskepp, som EU och FN. Som byggare kan jag uttrycka saken som att man fortsätter mura sin fasad i ett tempo som inte tillåter murbruket att härda, när det blir för högt riskerar allt att rasa på grund av bristande hållfasthet. Den påkletade putsen spricker i takt med att murverket sätter sig. Globalismens Frimurare borde veta bättre, kanske aktuellt att rita om sitt varumärke?

Dags då att sätta på nödbromsen, få processen att avstanna så pass att de drabbade medborgarna hinner vänja sig vid de omtumlande förändringar som mångkulturen innebär. Alternativet blir annars att hela Östeuropa kommer att lämna EU för en egen allians, baserad på de verkliga fördelarna, intern handel och rörlighet. En allians som med all säkerhet i förlängningen också kommer att inkludera ”mellanstaterna” Vitryssland och Ukraina, kanske till och med Ryssland. EU förlorar plötsligt sin globalistiska grundidé att kunna expandera söder om Ryssland ända fram till Kinas gräns. Detta senare är inte minst en israelisk agenda för att separera Ryssland från Iran och stärka det judiska inflytandet i sitt gamla kärnland, Khazarien. Därmed är det också en amerikansk agenda, vilket förklarar Hillarys oro för att EU skall falla sönder.

Detta öppnar samtidigt för en intressant klyfta mellan Soros, de demokratiska presidentkandidaternas främsta välgörare och finansiär, och Clinton, vars kampanjkassa inför en kommande presidentkampanj är hårt sargad av skandalerna kring Clinton Foundation. Soros blir trots allt alltmer obekväm, även i det demokratiska lägret. Soros psykologiska och ekonomiska krigsföring mot sitt forna hemland Ungern får honom att framstå som en psykopat, fjärmad från den klarare verklighetssyn som Clinton nu behöver för sin come back. Man kan lugnt påstå att Soros fixering vid Ungern och Orban har startat hela det motstånd som nu riskerar att stjälpa hela globalismen över ända. Hans utomparlamentariska och självpåtagna roll som migrationssamordnare har avslöjat migrationens verkliga bakgrund på ett sätt som inte ens hans egentliga uppdragsgivare i Deep State hade räknat med. Detsamma gäller nu för den amerikanska migrationen, riktad mot USA, där Soros helt felbedömt Trumps förmåga att sätta käppar i hjulet.

När Trump högt och tydligt förklarar sig vara Nationalist, i motsats till de europeiska marionetterna Macron och Merkel, som nu tvingas vända ut och in på språket för att istället för Globalism tala om Patriotism, Multilateralism och Internationalism, får han snabbt kritikerna och häcklarna på sin sida – det var ju det vi tyckte egentligen! Gatorna i Paris fylls av demonstranter och Merkel har redan börjat packa kappsäcken. Med Brexit nära ett fullbordande står Frankrike och Tyskland allt mer ensamma. Valet till EU under våren blir folkets stora möjlighet att rensa ut kommunisterna från sina självvalda positioner i EU:s ledning.

Ett reformerat EU på nationalismens villkor är nu det enda som kan rädda återstoden av unionen. En återupprättad respekt för folkets vilja. De länder i Östeuropa, som levt under kommunismens förtryck under större delen av 1900-talet, hade förväntat sig en värld i frihet genom EU som motsats till Sovjetimperiets järngrepp. Det man nu ser är tvärtom ett spår tillbaks till samma station som man kom ifrån. Allt mer inskränkta friheter, åsiktsförtryck, yttrandeförbud, censur och övervakning, angiveri och korrumperade politruker och industrimän. Vi själva ser inte förändringarna när de går långsamt och uppträder under nya namn, vi saknar Östeuropas tydliga referensramar. Stort tack därför till Orban och andra klarsynta statschefer i öst, som fått oss att förstå vart vi är på väg.

Stort tack också till Hillary Clinton, som utan att hon förstår det, medger att spelet är förlorat om man inte bromsar i backen. Det ger oss signalen att vi är på rätt väg med vår kritik av globalismen och att Trump går mot en jordskredsseger i nästa val. Nationalismen är grunden för självbestämmande, närdemokrati och individens inflytande över sin egen närmiljö. Den tänker vi inte förlora!

Peter Krabbe

Bilden: Fransmännen demonstrerar i Paris mot Macrons skattehöjningar.

172 Responses to När fasaden börjar spricka…

 1. hllviken says:

  Instämmer till nästan 100% 👍

 2. Lilla fröken PK says:

  Macron, och kanske flera, fördömer med patos nationalismen, som i motsats till patriotismen fördöms som ond. Helt obegripligt! Patriotism kan inte existera utan ett fosterland, en nation. Det verkar som den nuvarande eliten desperat försöker blanda bort korten och jämställa nationalism med nazism.

  • Loa says:

   Som talande ett romanskt språk torde Macron ha omedelbar förståelse för ordens rötter: Natio – födelse, släkt; pater – fader, fosterland.

 3. hllviken says:

  Hade du röstat annorlunda om du vetat detta?

  • matte5958 says:

   Detta är väl det mest öppna och konkreta hotet mot demokratii och yttrandefriheten hittils. Visst har vi länge levt under förtäckt demokrtur, men med detta så blir det ju sanktionerat ”von oben” och vi kan vänta stor iver från våra valda ombud att hänvisa till detta och köra igenom förvandlingen av Sverige till Sovjet och DDR ”light”.

   Jag uppmanar alla här att likt mig försöka få in en insändare i lokala tidningar och nyhetsblad med samma text/innehåll som ovan.

   Inte stora utsikter att lyckas men man vet aldrig, detta skaver nog även på en och annan vänsterjournalist – vad blir nästa steg kan de liksom vi fråga oss…

  • Loa says:

   Det kallar jag koncist. Bravo, de som arrangerar, ”Stockholmare för ett suveränt Sverige”!
   De manar till uppslutning på Mynttorget i Stockholm imorgon söndag 2 december kl 14:00-17:00. https://samnytt.se/demonstration-pa-sondag-i-stockholm-mot-fns-migrationsavtal/

 4. Mjölner says:

  Den israeliska lobbyn puschar globalismen framåt i för högt tempo, som sagt.
  Det är dags att bromsa en aning. Att Soros betecknas som psykopat är väl ingen överdrift.
  Men, Hillarys reträtt är den bara tillfällig, eller? Nu när hon sagt det hon sagt kan det vara
  för sent att ångra. Jag misstänker att man försöker ta nya tag ganska omgående. Ännu är inte EU och FN lika kaputt som Merkel, men kanske på väg. Man får inte låta hoppet fara.

 5. Peter says:

  Kanske kommer
  HC aldrig att få chansen att ställa upp i nästa val. Om nu historieböckerna kommer skrivas om kommer bla clinton’s att hamna under de mörka kapitlerna.
  Följ Q ”anon” / Q drops mm och gör egna bedömningar.

  Trust the plan

  • Loa says:

   Jag trodde HRC var obotligt sjuk (minns valkampanjhösten -16), en dubblett, död o/el en computer generated image när hon talar.

   • Loa says:

    En vars dagar är räknade är Robert Mueller!
    Benjamin Fulford är i gasen och säger att städning är i full gång,
    ”The 28-page report at the link below, exposing Special Counsel Robert Mueller and others, is a detailed example of the horrific crimes the Khazarian mafia have been getting away with.

    Klicka för att komma åt doj-ig-memo-mueller-bribery-extortion.pdf


    (—) The battle remains fiercest in the U.S. with the ongoing purge of the FBI, the Justice Department, the CIA, the military-industrial complex, the political system, etc.”

 6. Sture says:

  @ Peter,
  jag tror att du har rätt. De inser att de gått för fort fram. Fabianismens affärsidé är ju att ta så små steg mot tyranniet att ingen märker det. Men så plötsligt har halva befolkningen plötsligt vaknat.
  På denna sida finns en bra täckning över världen. Fiskargubben, AnnaF m. fl. täcker upp Ukraina och Ryssland, Suavalle täcker upp de hemliga sällskapens förehavanden och målsättningar, Mats och jag täcker upp USA och Mjölner, Lassekniven, Peter, Loa m. fl. har ett slags helhetsgrepp.
  I USA är det en strid på kniven varje sekund – och Trump kommer att vinna detta, som han har vunnit alla andra slag. Titta på detta fina tal av f.d. FBI-agenten Dan Bongino. Han klär av dem totalt. Denna video sprids nu viralt över nätet:

  • Jag blev av en kamrat uppmärksammad på ordet Fabianismen i Stures text. Det är helt rätt om de små stegens tyranni Vi har ett ypperligt exempel här i Sverige och det beskrivs av boken http://www.syntes.be/kaos/SAP/HistoriaSAP.pdf. Där får man lära sig att SAP är styrt av Fabianerna det vill säga kommunisterna och därmed av juden. Man får redan i början lite information om vilken filur Hjalmar Branting var.

   • peterkrabbe says:

    Under oktober 2016 i mitt arkiv finns fyra avsnitt om fabianismen. Där kan du läsa mer även om Rothschilds inblandning i denna rörelse och deras propagadacentral The London School of Economics.

   • Carl says:

    Du blandar ihop ”juden” med kommunisterna som om det är något fel på att vara av judisk härkomst. Judar är varken bättre eller sämre folk än alla vi andra. Vissa skyller allt elände på judar när man själv inte vill ta ansvar. Judar begår brott i lika hög grad som homosexuella, fiskare, portugiser, nagelskulptriser och hovsångare. Hittar man en trupp ohederliga cirkusartister betyder inte det att man kan dra alla cirkusmänniskor över en kam. En del gör det väldigt lätt för sig när man jagar skurkar.

    • Arga gubben says:

     Du har rätt, Carl. De judar jag har träffat har varit bra, men jag förstår mig inte på vissa politiker och oligarker. Även våra är konstiga, som vi vet.

     Judarna får skulden för allt ont och det är bekvämt för våra riktiga härskare. De vill inte synas och de gillar inte nationalstaten Israel, som de inte helt kontrollerar. Det började jag förstå när Vatikanen uttryckte sig hotfullt för flera år sen. Det ser jag nu också när Israel gör motstånd mot de internationella härskarna. Hamas har fått vapenhjälp av västvärlden, det kom fram för kanske tio år sen. Varför är våra härskare kära i Islam?

     Lars Enarson förstår det här. Han lyfter speciellt fram en judisk tänkare, som lovordar nationalstaten.

     Soros säger att han inte är religiös och inte tror på Gud. Han och Wallström är inte välkomna i Jerusalem.

     Till slut några ord om antikrist. Det här kommer från gammal kristen tradition och är inte mina ord. Han sägs ha en judisk kvinna som mor, en kvinna vars leverne inte var rätt. Han vill sätta sig i Herrens tempel i Jerusalem, men det har inte byggts ännu. Istället sätter han sig i oss människor med pengar, hor och otro, vi som ska vara Guds tempel. Hans tid är kort och han är vred. Säkert arg på Israel, som inte erkänner honom som sin konung. Ett stort krig i Mellanöstern kan vara hans verk och vi drabbas alla. Det sägs i en profetia att han studerade i Paris för många år sen och då har han åldern inne för desperata åtgärder. Förstörelsen breder ut sig på alla fronter. Jag räknar upp så mycket jag kan i mina dagliga böner och lyfter speciellt fram de många självmorden. Unga och gamla orkar inte längre och vi har rena krigsförlusterna.

     Israel är en naturlig allierad och det fattar Trump och även några av våra nationalister. Evene shalom alechem. Shalom betyder fred.

     • Arga gubben says:

      Här kommer länken. Svenskan är ibland finurligare än engelskan. Vi skiljer på fred och frid. Jag har fått uppleva frid, som Herren redan har gett oss, men också många kämpiga dagar.

      Hevenu Shalom Alechem

     • Suavalle says:

      Ja, vi har mycket självmord. Och många har så svag livsgnista och känner så stor hopplöshet att sjukdom och verklighetsflykt in i droger och missbruk får makt över deras liv.

      Vår uppgift är att ge dem hopp.

      Bibeln säger:

      Och budskapet om riket skall förkunnas i hela världen och bli till ett vittnesbörd för alla folk. Sedan skall slutet komma.
      (Matteus 24:14)

      Sedan kommer Guds rike med Jesus Kristus som vår kärleksfulle ledare. Döden kommer att försvinna. Markens förbannelse kommer att upphävas. Vi kommer att få tillgång till livets träd, evigt liv:

      Herren Gud sade: ”Människan har blivit som en av oss, med kunskap om gott och ont. Nu får hon inte plocka och äta också av livets träd, så att hon lever för alltid.” 23Och Herren Gud förvisade människan från Edens trädgård och lät henne bruka jorden varav hon var tagen. 24Han drev ut människan, och öster om Edens trädgård satte han keruberna och det ljungande svärdet att vakta vägen till livets träd.
      (1 moseboken 3: 22-24)

    • Nej inte blandar jag ihop juden med judar eller kommunister. Du skall läsa som jag skriver: Juden. Jag tar inte upp enskilda judar. Juden är en religiös kriminell sekt. Den som läst sin historia vet att kommunismen, socialismen med flera ismer skapats av juden. Ett par namn: Karl Marx och Moses Hess. Det senare namnet upplyste Lasse Wilhelmson mig om. Går att läsa på hans blog som innehåller mycket av intresse.

     Jag har aldrig sagt att det är fel att vara av judisk härkomst. Sin härkomst kan man inte göra något åt. Det är vad man gör som betyder något. Nu är det så att den religiösa sekten som juden är en förkortning av har utfört många kriminella saker. Egentligen skall man kalla dem för khazarer. Men då kommer man in på folkgrupp vilket juden inte är. Juden är en religiös kriminell sekt.

 7. peterkrabbe says:


  Livesändning från Paris.

 8. 5ven55on says:

  Underbart! Brexit, Trump, Östeuropa och Italien, och nu Clintons nödtvungna backande. Motståndet växer. Men i Sverige går det långsamt. Vi får sätta hoppet till de andra länderna och att det sen leder till räddningen även här.

 9. Peter says:

  Visserligen ett halvår gammal men ger iaf mig energi, hoppfullhet och en slags inre värme

 10. Lars H says:

  Eftersom protesterna nu spridit sig till Belgien kan knappast de gula västarna handla om franska bensinpriser.

  • peterkrabbe says:

   Det är en protest mot globalismen. Detta innebär mycket mer än bara bensinpriser. För den enskilde innebär det höjda priser på det mesta som staten kontrollerar, samtidigt som löner och pensioner står still eller minskar. Resultatet blir ökad fattigdom och sänkt levnadsstandard för dem som inte räknas till de priviligierade i samhället. Genom att använda exempelvis höjda priser på gas för uppvärmning, som folket inte kan undvara, gör man standardsänkningen ytterst påtaglig och kännbar. Höjda bensinskatter gör livet dyrare för alla som lever utanför städerna, vilket gäller för flertalet i ett land baserat på jordbruk. Man gör stadskärnorna svåråtkomliga genom att införs trängselavgifter för alla städer med fler än 100.000 invånare, vilket drabbar dem som skall leverera varor till butikerna, samtidigt som butikerna i stadskärnorna blir av med många av sina kunder. Det handlar inte om 10 kr per passage som i Stockholm (?) utan mångdubbla belopp.
   Samtidigt luckrar man upp arbetsrätten för att göra det enklare att avskeda anställda och höjer pensionsåldern, vilket ställer allt fler över 50 års ålder utanför trygghetssystemen. Man vill ge plats för migranter med lägre löneanspråk istället. Sammantaget handlar det om ett krig mot den egna befolkningen i syfte att göra majoriteten fattigare och klicken i toppen rikare. Detta är globalismen.
   Det som börjar i Frankrike kommer att sprida sig till alla globaliststater i Europa, sannolikt även till oss. Men vi är så tröga i huvudet så det kommer att ta åratal innan vi ens förstått vad globalism är för något.

   • Suavalle says:

    Subversionen i Sverige – där har vi nog varit världsbäst.

    Dagis-mentaliteten ska ut ur Sverige. Den hör inte hemma här.

    Kampvilja, vaksamhet, samspel istället.

   • Loa says:

    Trög i huvudet…
    http://www.friatider.se/l-fven-hyllar-bush-den-ldres-globalism
    ” George H.W. Bush. hyllas nu i en rad medier och även Sveriges statsminister Stefan Löfven sänder sin sorgebetygelse.
    Bush den äldre var viktig för globalismen, enligt Löfven.
    – George H.W. Bush trodde på FN och på multilateralismen som den bästa vägen framåt. Under sina sista år stod han tydligt upp för det sunda förnuftet och mot en ökande polarisering, säger Löfven i ett officiellt uttalande på lördagseftermiddagen.
    – Han kommer att bli ihågkommen för sina gärningar och för sin ödmjukhet, sin humor och sin grundläggande anständighet.”

    • Suavalle says:

     Ur Bibeln:

     De vet vad Gud har bestämt: att alla som lever så förtjänar döden. Ändå är det just så de lever, ja än värre, de tycker det är bra när andra gör det.

     Romarbrevet 1:32

    • Suavalle says:

     Så här lyder Robert David Steels omdöme om Bush:

     ”Jag kommer att hålla detta kort. George H.W. Bush, den största bedragaren, den största brottslingen och den största förrädaren i den moderna amerikanska politiska historien, har dött. Denna man som år 1990, om inte tidigare, godkände omvandlingen av och dömde tvillingtornen, World Trade Center, till en false flag terroristattack, som planerades och verkställdes av Israel och som skulle motivera krig utomlands och en polisstat i hemlandet USA.”

     https://newsvoice.se/2018/12/robert-david-steele-beskriver-george-h-w-bush-med-harda-ord/

 11. Mjölner says:

  Även vi svenskar kommer att få känna på verkligheten inom en snar framtid. Särskilt vi som bor
  på landsbygden samt villaägare utanför tätorten. Bensin och diesel är som bekant inte ensamma mjölkkossor.

  Vid den tillfälliga köldknäppen nyligen gick elförbrukningen i topp.
  Det var inte extremt kallt och varade bara några dagar. Vad händer när vintern slår till
  på allvar.

  Den svenska elproduktionen räckte inte, vi blev tvungna importera el från Norge.
  Miljömupparnas vindsnurror mäktade intet. Vi kommer att få kraftiga prishöjningar
  på el nästa år. när elskatt och Kw-pris höjs. Svenska kraftnät flaggar för att nätet inte klarar att distribuera den el som efterfrågas. En rejäl utbyggnad krävs, den kostnaden kommer att drabba elkunderna. Det planeras i kulisserna att tillfälligt lösa problemet med selektiva
  strömavbrott. Allt detta kan vi tacka miljöpartiet för, med Isabella Lövin som kaxigt språkrör.
  -”Vi i miljöpartiet har fört Sverige framåt”.
  Våra ärade gäster som bor mestadels i tätort med hyran betald av skatteslavarna, kan kosta
  på sig att slösa med elen av hjärtans lust, så länge det finns någon.

  Vårt trygghetssystem kommer att kollapsa förr eller senare och pensionerna står stilla.
  Visst kommer det att sprida sig det som nu sker i Europa. De Svenska politikerna saknar
  all förmåga till konsekvensanalys. De kommer driva globalist-konceptet, in absurdum.

 12. Lassekniven says:

  Peter
  En utmärkt skriven krönika som andas lite hopp, just for a change. Frimurare är ett ord som återkommer ofta på din blogg från alla håll och kanter i mycket negativ bemärkelse och förknippas med en massa åsikter och gissningar.
  Med risk för att bli hånad och attackerad känner jag att det nu är läge att meddela att jag är frimurare samt ge en kort sammanfattning häröver. Låt mig också säga att jag inte ljuger utan är en ärlig människa. Detta inlägg med hänvisning till Ludwig Wittgensteins berömda Satz: wovon man nicht sprechen kann, darüber muss man schweigen. Jag gissar således inte utan vet vad jag talar om.

  ”Frimureri[redigera | redigera wikitext]
  Greve Axel Wrede Sparre
  Cirka 1731 recipierade han i en frimurarloge i Paris, sannolikt i en jakobitisk loge[1], där han erhöll de tre första frimuraregraderna innan han återvände till Sverige. Han grundade 17 mars 1735 den första svenska frimurarlogen i Sverige, en loge som kom att kallas Greve Wrede Sparres loge och som hade sina sammankomster i Stenbockska palatset. Vid logens första sammankomst recipierades Carl Gustaf Tessin som då fick de två första graderna. Tessin var Wrede Sparres svåger. Verksamheten i logen var ojämn och från 1752 övergick alla medlemmarna ill den nybildade logen S:t Jean Auxiliaire.”
  I de fem nordiska länder samt på vissa håll i Nordtyskland arbetar man efter den så kallade svenska frimurarmodellen. Denna innebär att man måste vara kristen, män som tillhör judaismen eller islam kan inte vara medlemmar. Men kristna judar och till exempel kristna araber kan vara medlemmar. I övriga länder, inte minst USA, kan kristna, judar och muslimer vara medlemmar. Villkoret är att man tror på EN Gud.
  Meningen med vårt frimureri är lära sig att bli en bättre människa enligt den kristna grunden. Frimureriet är inte något hemligt som sker i okända mörka ljusskygga lokaler. Det går alldeles utmärkt att besöka det vackra stamhuset i Stockholm samt alla andra ordenshus . Vårt logearbete är dock slutet, även internt inom graderna föreligger ”vattentäta skott”. Det försiggår inga konstigheter. Jag är en hög frimurare och innehar den tionde graden. Den finns ytterligare en grad, den elfte, som de frimurare av tionde graden kan få om de lagt ner ett mycket stort frivilligt arbete inom Frimurarordens organisation och administration. De är oftast pensionärer.
  Vi talar aldrig politik eller pengar inom frimureriet. Några miljardärer finns inte och säkert inte stormrika män heller. Jag har aldrig under alla dessa år hört någon som nämnt ordet globalism, varken som något positivt eller negativt.
  Jag kan säga så mycket att det första vi lovar vid reception till första graden är att följa Sveriges Rikes Lag. Vidare är det inte så att domare, advokater, höga militärer, läkare och präster dominerar som medlemmar. Yrkesgrupperna i samhället är väl spridda inom frimureriet.

  Vad som sker inom det amerikanska frimureriet har jag inte minsta aning om. Många amerikanska presidenter har varit frimurare men långt ifrån alla. Under nazitiden i Tyskland var frimurarna en grupp som förföljdes mycket och många fängslades.
  In conclusio: det försiggår inget konstigt inom vårt frimureri. Tro mig.

  För övrigt vet alla som har läst mina kommentarer precis vad jag står.

  • peterkrabbe says:

   Lassekniven, tack för din ”bekännelse”. Du behöver dock inte göra dig några bekymmer över detta, det är bara positivt att bloggen får input från dem som vi ibland kritiserar, det breddar debatten. Det finns ett par filmer på Netflix som beskriver det du också skildrar, diversiteten och inslaget av ”vanliga” människor i rörelsen. Där rör man sig dock på en ganska lokal nivå och inom de tre första graderna, som tycks vara de allmänt tillgängliga. Det verkliga spelet tror jag dock utspelas inom grader över nr 25, och problemet är kanske att detta får ingen utomstående ta del av. Om man vill dölja något finns det normalt starka skäl för det. Jag undrar om du läst Juri Linas bok om frimureriet? Där har du kanske något att bita i… Presidenter som Roosevelt placerades automatiskt i grad 32 – observera under de verkligt styrande i grad 33.

  • Mo says:

   Lassekniven, nu kanske vi skall vara lite rädda för ditt namn, men svenska frimureriet är visst en modell light med bara 11grader så det kanske inte blir så blodigt ? Här på bloggen har du gjort goda avtryck och vem vill inte till himmelen ?

  • Suavalle says:

   Lassekniven

   Utifrån det perspektiv som du har på frimureriet har jag förståelse för din inställning.

   Men de hemliga sällskapen utnyttjas som en rekryteringsbas och som ett globalt nätverk för Ondskans syften.

   Här berättar några människor om sina upplevelser av att vara medlem i hemliga sällskap, en av dem var frimurare:

 13. Sture says:

  @ Lassekniven,
  jag visste att du var frimurare eftersom du för länge sedan berättat detta för mig – även om den kristna grunden. Många av våra väldigt fina kollegor inom akademin är frimurare – jag känner flera. Och jag blev för många år sedan erbjuden att bli frimurare av en väldigt trevlig person som jag och min fru träffade under en semesterresa. Vi hade väldigt många fina diskussioner om allt möjligt – även det andliga. Och vi umgicks en del på fritiden även efter detta.
  Det hela föll slutligen på att jag var 10-15 år äldre än han hade trott och därför skulle jag ”säkert inte hinna uppleva” allt det som man som frimurare skall hinna uppleva. Jag tolkade detta som vissa andliga ritualer, som man skulle genomgå under sin utbildning. Han gick inte in på detaljer.

  Jag har inget emot frimureriet men skulle vilja att allt detta sker helt öppet. Jag förstår inte behovet av hemlighetsmakeri. Man genomför vissa ritualer i samband med att man stiger i graderna. Varför kan inte detta diskuteras helt öppet? Jesus har sagt att ”allt det som viskats bakom lyckta dörrar, kommer att skrikas ut från alla tak”.
  Samma sak gäller jesuiterna och en av mina idoler ”Pierre Teilhard de Chardin”, jesuitisk präst och paleontolog och den som fann ”Pekingmänniskan”. I denna sekt avlägger man tysthetslöfte. Varför det?

  • Suavalle says:

   Bibeln:

   Ni har också hört att det blev sagt till fäderna: Du skall inte svära falskt och: Du skall hålla vad du har svurit inför Herren. Men jag säger er: ni skall inte svära någon ed alls. Inte vid himlen, ty den är Guds tron; inte vid jorden, ty den är pallen under hans fötter; inte vid Jerusalem, ty det är den store konungens stad. Inte heller skall du svära vid ditt huvud, ty du kan inte göra ett enda hårstrå vitt eller svart. Vad ni säger skall vara ja eller nej. Allt därutöver kommer från det onda.
   (Matteus 5:33-37)

   Det finns ingen­ting dolt som in­te skall dras fram och ingen­ting un­dangömt som in­te skall kom­ma till sy­nes.
   (Markus 4:22)

  • Mo says:

   Frimurarna i världen, når de inte Sverige ?

 14. Peter says:

  Stämmer det att ”statsministern” lovordar Bush den äldre
  En ”man” med stor släkt som gjort så mkt ont i världen. Delaktig under ww2 med finanser till Tyskland.Delaktig i mordet på JFK? Delaktig i knarksmuggling? Delaktig i krigen
  sedan -90 talet som baserats på lögner
  Delaktig i new world order mm

  Är vår ”s-minister” okunnig, lurad, elle
  r är han en Lika ”hemsk” människa?
  Tragiskt!!

  • Sture says:

   @ Vår statsminister är en byfåne, liksom Annie Lööf. Hoppas detta svar förklarar hans handlande för dig.

  • Maja Dacke says:

   Vad skulle Löfven annars säga? Han följde bara mallen oavsett vad han eventuellt tyckte och tänkte själv. Om han öht tänkte. Säkert en talskrivares ord dessutom.

  • Loa says:

   Svetsministern är för korkad för att förstå. Han hör ordet ‘solidaritet’ när man säger ‘globalism’. Han identifierar invandrare med den lilla människan som sossarna ska värna, inklusive Löfven själv såsom bortlämnad som bebis. Han är invuxen i Rörelsen, som Göran Persson. Tron (i detta fall på Socialdemokratin) tar vid där vetandet slutar, vilket i hans fall är mycket tidigt. Han är antagligen skadad av FAS (googla). Det är tjusigt i FN, alla är globala (solidariska, we are the wooorld) och Ulla tycker om resorna. Nu närmast till Marrakesh, ska bli skönt i höstrugget.
   På Löfven kan jag skoningslöst använda min devis från skolans fysiklektioner:
   Dumhet är ledande element för ondskan.

 15. hypermakt says:

  Tack Peter för att Du vill, kan och vågar vända upp och ner på den KUNSKAP, som den svenska modellen av skolplikt lärt, tränat och betygsatt som ENskild utvecklad och ägd mental KUNSKAP.

  Här kvalitetssäkrar i rum och tid, namn på det svenska rättssubjekt som i tid och rum producerat budskap ovan med eller utan nytta, ansvar och risk för säkerhetsbrist i producerat resultat ovan.

 16. Elisabeth says:

  Tänk om det är inledningen till den ”Europeiska våren” vi ser i Frankrike nu………

 17. Lassekniven says:

  En avslutande och sista kommentar om frimureriet.

  Jyri Lina är säkert en fin och intelligent man men när det gäller vårt svenska frimureri har han inte en susning utan ter sig för mig vara konspirationsteoretiker med drag av rättshaverist. Men det är min alldeles privata åsikt.
  Min kommentar ovan gällde en kort information och inte ett debattinlägg eftersom det är omöjligt att debattera för mig med referens till Wittgensteins Satz.
  Det föreligger en faktor 3 mellan det anglo-amerikanska och det svenska frimureriet. Således graderna 30 till 33 svarar mot vår elfte grad. I USA och England stannar de flesta frimurarna i arbetsgraderna 1 till 3. I Sverige går nästan all vidare till högre grader men det tar sin tid. För mig tog det många många år att nå X:e graden. Man måste vara flitig i logearbetet och jag innehade flera viktiga ämbeten. Då kan det gå lite fortare men inte så mycket. Det har inte hänt i modern tid i Sverige att någon hoppat från noll till en hög grad. Ingen har heller hoppat över någon grad.

  Historiskt sägs det att frimurarna var inblandade i mordet på Gustav III. Men Ankarström var inte frimurare utan i allmänhet en misslyckad person som hatade kungen som hade låtit avrätta en kamrat till A. Hästesko tror jag denne hette. Ribbing däremot lär ha varit frimurare men som motarbetades av de flesta inom adeln där nästan alla var frimurare.

  USAs frigörelse från England leddes och organiserades av frimurare. Alla var i stort sett frimurare. Georg Washington den störste. Även den intelligente Benjamin Franklin var frimurare men hans förslag som heraldiker till nationalsymbolen innehöll varken pyramid eller öga. Förslaget förkastades dock.
  I Italien och Frankrike har frimurare alltid varit inblandade i politiken. Garibaldi var frimurare. I den så kallade Banco Ambrosianoaffären där bankdirektören Calvi mördades 1976 och hängdes upp och ner på Black Friarsbron i Londen var den skumma orden P2 inblandad och mafian givetvis också. Alla italienska ordnar uteslöts därefter ur den internationella gemenskapen 1977. De senaste åren har vissa loger i Norditalien tillåtits att komma tillbaka.
  Sveriges frimurare, i alla fall under modern tid, har inte lagt sig i politiken. Det är inte vår policy. Den ende politikern som jag vet som är frimurare är den numera pensionerade Anders Björk.

  Läs följande artikel i tidskriften Världens Historia om vad som är sant och falskt om frimureriet.

  https://varldenshistoria.se/samhalle/frimurarorden-historiens-mest-mytomspunna-sallskap
  Det finns inga smutsfläckar på det svenska frimureriet.
  Case closed
  Vänligen
  Lassekniven
  PS. Peter om du hade gått med i Frimurarorden så är jag övertygad att du hade blivit en stor frimurare. Symboliskt härvidlag är att du också är arkitekt och byggare och ”murare”. Det är något speciellt med det.

  • Lennart says:

   Jag skulle inte lita på ”världens historia” som kontrolleras av familjen Bonnier. Det finns ett särskilt judiskt frimureri; B’nai B’rith eller ”Förbundets söner”, även i Sverige. Frågan är hur de förhåller sig till det ”svenska systemet”. Kan berätta att jag vet en präst, som dessutom predikade väldigt bra och bibeltroget, som samtidigt var frimurare av 10:e graden. Jag har själv besökt frimurarlogen under ”öppet hus”. Frimureriet vilar på kristen grund, sägs det. Men redan i invigningsritualerna till första graden ställs frågan om man vill ”byta bort din religion mot frimureriets religion?”. Som medveten kristen svarar man nej på detta eller förväntas göra det. Då avancerar man kanske inte längre än till 10:e graden. Men Arvid Lindman och Nathan Söderblom hade betydligt högre grader.
   Frågan är vilka kopplingar som finns med andra frimurarsystem för dem som säger ja till ”frimureriets religion”. I de högre graderna inom ”svenska systemet” ingår astrologi, kabbala, grekisk filosofi och egyptisk magi samt blodsritualer. Vilket för tankarna till religionsblandning. Så här sägs kopplingen till andra frimurarsystem vara:

   Sverige är IX:e provinsen och har 11 grader. Internationellt finns det 33 grader, skotska systemet. Amerikanska presidenter har ofta varit höga frimurare: Bill Clinton, Franklin Delano Roosevelt, George Washington, Harry S Truman, Woodrow Wilson.

   Tänk på en liksidig pyramid med spetsen uppåt. Namnen ovanför grad 33 är en liten pyramid för sig, utan grader. Hemligt förstås.
   Vad sägs om titlarna?

   Patriarken – Den Okrönte Världskejsaren
   De sjus Råd- Sanhedrin – Kahalen
   Orden B’nai B’rith. Allseende ögat. Generalstaben, de 300 eller ”Den dolda handen”.
   Alliance Israelite Universelle
   33 Suverän general – Storinspektör: Innersta Orient, Grand Conseil.
   32
   31 Nathan Söderblom, 31 grad i Grand Orient, Ärkebiskop, Teologie Professor, Nobelpris.
   30 Hämndens Riddar Kadosch. Arvid Lindman svensk statsminister 1906-11.
   29
   28
   27 Riddarna här måste förneka Kristus, skända korset.
   26 Nådens furste
   25 Riddare av Smygande Ormen
   24
   23 Herre av Tabernaklet
   22 Furste av Libanon
   21 Preussisk riddare, invigs i naturligt månsken
   20
   19
   18 Rosenkreuzgrad, suverän Mästare Furste av Jerusalem, förberedelse till grad 30; revolt, Kristus vanlig dömd jude
   17 Riddare av Öster-Väster
   16
   15
   14 Stor skottsk riddare
   13
   12 Stormästare Arkitekt
   11 Svenska systemet: Stormästare Salomos Vikarie
   10 Svenska systemet: Högst Upplyste Förtrogne Riddare purpur
   9 Svenska systemet: St. Johanneslogens Upplyste Förtrogne
   8 Svenska systemet: Högst Upplyste Salomos Förtrogne
   7 Svenska systemet: Högst Upplyste Stewardsbroder, Den edsvurne och Domaren
   6 Svenska systemet: Andreas Mästare
   5 Svenska systemet: Andreas gesäll
   4 Svenska systemet: Andreas lärling , hemlig mästare i fjärde klass
   3 Svenska systemet: Johannes Mästare
   2 Svenska systemet: Johannes Gesäll: Boas Pelare
   1 Svenska systemet: Johannes lärling; Jakins Pelare

  • Suavalle says:

   Jüri Linas bok är mycket väldokumenterad och jag har stort förtroende för hans vilja att söka sanningen och att delge den till andra.

   Jag har också stort förtroende för din vilja att söka sanningen och att göra det som är rätt enligt Bibeln.

   Utifrån ditt perspektiv är frimurarlogerna säkerligen på flera sätt mycket positiva med bland annat kamratskap och välgörenhet.

   Men inte ens en medlem i en organisation som nått relativt högt upp i hierarkien kan överblicka en hemlig organisation som bygger på principen ”rings within rings”. Både Robert David Steele och Jüri Lina talar dessutom om hemliga högre grader än den 33:e.

   Walter Veit är en person som jag också har stort förtroende för. Här talar han om frimureriet:

   Och här hittar vi länkar som berättar om frimureriet och tempelriddarorderna:

   https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_masonsknightstemplar.htm

   I Bibeln står det:

   Den som är trogen i smått är trogen också i stort, och den som är ohederlig i smått är ohederlig också i stort. Om ni inte har varit trogna i fråga om den ohederliga mammon, vem vill då anförtro er det som har verkligt värde? Och om ni inte har varit trogna i fråga om andras egendom, vem vill då ge er det som skall tillhöra er?

   Ingen tjänare kan tjäna två herrar. Antingen kommer han att hata den ene och älska den andre eller att hålla fast vid den ene och inte bry sig om den andre. Ni kan inte tjäna både Gud och mammon.”

   Lukas 16:10-13

 18. Mjölner says:

  Inte blev MbS arresterad vid G-20 mötet i Argentina. Det är mycket tråkigt att ett nätmedia som
  Nya Dagbladet sprider fake news. De måste väl ha bättre möjligheter att kontrollera fakta är en
  enskild person utan journalistleg. Tråkigt.

  Det här med den avsatte statsministern och dumheten. Tänk efter, allt är inte vad det synes vara. Är detta verkligen sant, vi har en mängd andra kandidater i riksdagshuset, myndigheter,
  kommuner och landsting som uppför sig på likartat sätt. Jag tvivlar på att det är dumhet.
  Globalisterna och deras lakejer är berusade av framgångarna i det destruktiva arbetet med
  nedmonteringen av nationalstaten och bryr sig inte vad folket tycker. Rik belöning hägrar när
  jobbet är klart. Man finner förmodligen något slags nöje i detta spel. Att djävlas med folk.
  Notera den konsensus som präglar akrobatiken runt talmannen. Annie Lööf och tambur-
  majoren får hållas utan några reella protester.

  När Sverige skrivit på Global Compact kommer man givetvis att tänja på paragraferna
  och överdriva insatserna för asylturisterna. Det kommer nog att gälla alla instanser i
  välfärdskarusellen. Det kommer tyvärr inte bli mycket över för Svensson.
  Det enda hopp vi har, måtte Trump lyckas utan att råka illa ut, måtte den nystartade
  revolten in Europa växa och spridas, innan den blir nedslagen och det blir för sent.
  Det ryktas att det står 59 miljoner och väntar på frakt till Europa. Hemskt är bara förnamnet.

  • Loa says:

   Jag glömde att till de olika yttringarna av svetsministerns korkadhet lägga maktberusning. Den torde ju ha kommit först med riksdagens mjuka stolar och bra lön. Även om hans känsla av att ha rätt och att vara i centrum uppkommit redan under hans långa fackliga ”arbete”. Samt lärt sig ett antagonistiskt språk (helt fel för en riksdagsman). Makt är ju tillvänjande, bekvämt och absolut. Svårt att tänka sig vara ute på golvet igen. Så håll fast med näbbar och klor, och kalla det ”internationell solidaritet”!
   Dumheten sållar bort all kritik.

 19. Mjölner says:

  När det gäller HC:s utspel om uppbromsning av invandringen i Europa och Amerika, är hon
  talesman för den panik som drabbat globalisterna, när de ser det växande motståndet och avskyn för de globalistiska ideerna. Flera stater i Europa har fått regeringar som är starkt kritiska, nästan hatiska till den massiva invandringen som drabbat flera länder. Nu sätter man stopp. Om detta får sprida sig ohämmat finns stora risker för att globalisterna tappar greppet.
  Huruvida hon siktar på presidentämbetet eller inte framkommer med tiden.
  I all hast, M

 20. Sture says:

  Detta är ett YouTube clip från Next News Network som visar hur Donald Trump i sitt jultal prisar Jesus Kristus och kristendomen i Amerika. Detta är naturligtvis mycket vågat eftersom att bara nämna Jesus Kristus och hans återuppståndelse är att ”kränka” andra religioner, främst då Islam men även judendomen, som aldrig accepterat Jesus Kristus som Messias (fast det kommer de att göra).
  Säga vad man vill om Donald Trump, men någon fegis är han inte.

  • Lassekniven says:

   Sture, helt rätt. Vi behöver en stark kristen väckelserörelse. Det finns inget bättre än att Jesus håller en i handen. Frid älskade frid, inombords och i världen.

 21. peterkrabbe says:

  I ett tal i tisdags går Macron ut med sin avsikt att ställa om Frankrikes energiförsörjning till förnyelsebart på mycket kort tid. 5 miljarder euro årligen skall omställningen kosta och allt skall betalas med den höjda bensinskatten. Vindkraften skall tredubblas på tio år och solenergin skall femdubblas under samma tid. 14 kärnkraftverk skall stängas ner och samtliga kolkraftverk skall ha stängt till år 2022. Uppenbarligen förstår inte den franske presidenten, som kopplat all sin prestige till Parisavtalet, att detta innebär självmord för landet.
  Tyskland, som ligger steget före, har redan insett att den förnyelsebara energi inte på långa vägar kan lösa energiförsörjningen. Det är tämligen givet att Macrons oförmåga att förstå verkligheten kommer att leda till nya upplopp och kriser i fransk ekonomi. Precis som Löfven tror han att samhället fortsätter att fungera som vanligt, oavsett hur mycket man höjer skatterna. Det kommer att bli ett smärtsamt uppvaknande för båda när ländernas ekonomi kollapsar.

  • Mats says:

   På tal om energi vad tror ni den seismiska vågen som registrerades 11 november var för något?
   Jag har inte sett någon förklaring i vanlig media. En del Q nördar tror att det var något energiexperiment som kommer leda till något positivt. Hoppas kan man men jag avvaktar till förklaring ges

 22. Mo says:

  Arga gubben, Herren tar hem de bästa.

  • Arga gubben says:

   Det Aznavour säger är att vi inte förstod mycket när vi var unga. Jag har fått tänka om. Jag känner mig tröskad och omskapad. Nu förstår jag kvinnor bättre, men det är ju lite sent. Ursäkta, mina damer, men nu kan jag läsa er, ni höga varelser.

   När vi vet att vi är små finns det hopp. När vi tror att vi är nånting är vi på en nedåtgående trappa där sista trappsteget har avlägsnats.

   En fattig trubadur

   • Mjölner says:

    Charles Aznavour, gift med svenskan Ulla Thorsell, såg honom på Olympia i Paris.
    Rikt dekorerad armensk nationalhjälte, stjärna på Hollywood Walk of Fame, etc. etc.

 23. Peter says:

  https://qposts.online/

 24. Peter says:

 25. Mjölner says:

  I lördags pågick kravaller i Paris och andra större städer hela dagen. De gula västarna
  demonstrerade och lekte katt och råtta med polisen. Fransmännen har nu definitivt
  tröttnat på Emmanuel Macron och hans politik. Hans politik liknar nästan vårt eget
  nationsförstörande miljöpartis politik. Nu är goda råd dyra för den sminkade Macaronen.
  Han själv förhåller sig tyst men skickar fram sin premiärminister Edouard Philippe att ta
  de första stötarna. Vi får försöka följa utvecklingen så gott det går. Min franska är för
  dålig, har glömt det mesta sen jag bodde där på 70-talet. Det är bara sava, je m `apelle
  tres bien och merde som fastnat.

  • Arga gubben says:

   Mjölner, jag talade flytande och bodde där, men inte längre. Jag stavar fel och glömmer namn. Två av mina barn har tagit över. Arvet lever vidare och jag talar om ett genetiskt arv, som kanske gjorde franskan lättare än engelskan, ty så var det. Märkligt.

 26. Lillian says:

  Mycket bra skrivet Peter!

  Men det är en sak som är konstig. Jag har i flera år fått meddelande från din hemsida, men det här kom Inte. Hittade det hos ett par makar Ohlin i Göteborg, som har en egen hemsida.

  • peterkrabbe says:

   Tack Lillian, det kan ha varit någon tillfällig överbelastning, artikeln har haft 8.000 läsare under helgen, vilket är ovanligt. Om du är följare skall det ju fungera, säg till om det inte förändras!

 27. Martina says:

  Jag ser det också posetivt att vi inte har en regering. Landet lagom rullar på som vanligt utan parasit politikerna i riksdagshuset. Jag får skratt anfall när jag tänker hur de ska övertyga svensken om att flytta makten till en fn världsregering. Det kommer inte hända då det fungerar fint utan en regering. Vi börjar bli väldigt många vakna och till min glädje väldigt många invandrare som vet exakt vad som pågår. Tack Peter för utmärkt analys.

 28. Mjölner says:

  Väst fortsätter våldtäkten på Ryssland genom Nato.

  https://newsvoice.se/2018/12/vast-valdtakt-ryssland-nato/

 29. AnnaF says:

  Viktig krönika här Peter! Fasaden är redan sprucken – om jag får säga mitt- men tyvärr en stor del av befolkningen kommer inte ens att reagera om de får tillbringa resten av livet på dessa ruiner. Jag är realist, stabilt förankrad i verkligheten och utan patetiska illusioner men det är svårare än förut att okritisk titta på detta helvetet som pågår. Jag följer -och följt ordentligt de senaste 5 åren- stort sätt alla händelser som kommer att ha påverkan för oss i den kommande tiden. Har följt olika källor från Sydamerika, Afrika, Asien och inte minst Europa. Min slutsats är att det är fullständigt kaos! Överallt!
  Jag går inte längre tillbaka än VkII-s slutdatum. Vad som har inträffat efteråt är det mest absurda, mest förljugna perioden av mänsklighetens historia. Den helt ofattbara tekniska utvecklingen har gynnat oss men den som har mest varit gynnad är TheCommittee of 300! Deras ”lära” har nått till den mest avlägsna platsen och slagit ut den viktigaste mänskliga egenskapen som är ”självbevarelsedriften” . Våra ”stormästare” har verkligen tagit över den västerländska civilisationen genom ett mycket enkelt tricks. Tekniken användes att vi skall överge vår integritet frivilligt och på det sättet börja belöna eller bestraffa vårt beteendemönster! Kontrollen är uppnådd! Psykopater, narcissister står högt på belöningslistan och dreglar troget efter husse…..och lägg märke till det……Ingen har tvingat de till detta (förutom den egna betingade Reflexen)! Den länken är en viktig Illustration hur belöningen fungerar och hur smutsiga syften kan uppnås. Tänk att Reflexen av salivproduktion fungerar lika uppenbart även hos den tvåbenta som stödjer sig på sin hög ”IQ”! Mänskligheten har förlorat sin moraliska Kompass och lär inte hitta den i närmaste framtiden……..

  Nobel Fredspris! Här finns en lista om pristagarna och deras kanske inte alltid ”fredsbevarande” insatser. Här vill jag lyfta fram Martti Athisaari som medverkat som FN-s chefförhandlare i Balkan kriget och hans insatser -när vi vet fakta- är en av det mest skamliga.

  https://www.globalresearch.ca/the-nobel-peace-prize-in-support-of-war/5661814

  ”Finnish Martti Ahtisaari got the prize in 2008, «for his efforts on several continents and over more than three decades, to resolve international conflicts». This is very true. Left out is what should be added to the sentence, to resolve international conflicts – as a total Western victory. Ahtisaari is directly linked to the creation of the NATO-protectorate of Kosovo. By 1999, NATO had decided to splinter Yugoslavia one more time. A 78 day aerial bombing campaign had little effect, so they sent in the diplomats. It was suggested that an envoy from a ‘neutral’ country would be more efficient. Here is how Ahtisaari handled the situation, telling the Serbs what ‘we’ would do (my emphasis):

  Ahtisaari opened the meeting by declaring, “We are not here to discuss or negotiate,” […]. Ahtisaari says that Milosevic asked about the possibility of modifying the plan, to which he replied, “No. This is the best that Viktor and I have managed to do. You have to agree to it in every part.” [..] As Milosevic listened to the reading of the text, he realized that the “Russians and the Europeans had put us in the hands of the British and the Americans.” Milosevic took the papers and asked, “What will happen if I do not sign?” In answer, “Ahtisaari made a gesture on the table,” and then moved aside the flower centerpiece. Then Ahtisaari said, “Belgrade will be like this table. We will immediately begin carpet-bombing Belgrade.” Repeating the gesture of sweeping the table, Ahtisaari threatened, “This is what we will do to Belgrade.” A moment of silence passed, and then he added, “There will be half a million dead within a week.”

  The Serbians signed the treaty.”

 30. Mjölner says:

  Lassekniven och Sture Hallå!

  Har i dag gjort ett planerat besök hos läkare för kontroll av min hjärtsvikt.
  Blodtryck, puls, EKG, stick i armen, längd och vikt och samtal med doktorn.
  Hade en fantastisk tur att få träffa en geriatriker som hade exakt samma åsikter om piller-
  industrin som jag.(Jag tillhör Lars Berns skola när det gäller metabolismen hos människan.)
  Läkaren justerade min medicinlista till tre i stället för nio sorter som jag måste ta livet ut.
  Jag har haft två lätta infarkter med två års mellanrum. Vid varje tillfälle har hjärtmedicinarna
  ökat pillermängd och antal preparat. När jag sagt att jag vägrar äta blodförtunnande
  mediciner som warfarinsubstitut (råttgift) och statiner, har medicinarna rynkat pannan
  spänt ögonen i mig och sagt , tänk på att du löper stor risk att få stroke om du inte tar den medicin vi ordinerat. När man nu träffar en läkare som har samma åsikter som jag känns
  det ytterst befriande. Det verkar vara en tyst revolution på gång inom läkarkåren i
  Kronobergs län mot den gängse skolmedicinen. Undrar om ni som läkare har märkt något
  av detta i edra kretsar av kolleger eller tidigare kolleger. Det vore i så fall intressant ifall
  det finns fler läkare som insett att det mall som nu används inte håller i längden.
  Jag har länge legat i konflikt med medicinarna på lasarettet som naturligtvis inte gillar
  att jag opponerar mig. Mitt blodtryck var i dag 125/85 puls 72 vikt 87,6 och längd 179 .
  Mår alldeles förträffligt. Doktorn sade att nu avslutar vi de onödiga kontrollerna och
  springet på vårdcentralen, du är för din ålder ovanligt pigg och alert. Återkom om du känner
  någon förändring. Tack för det. Gud kan vara god ibland.

  • @Mjölner
   Hjärtsvikt är ett tillstånd som främst är betingat av brist på thiamin, dvs B1- vitamin. Det kan sägas ingå som ett symptom inom klassningen beriberi. Brist på B1-vitamin leder bl.a. till muskelsvaghet och demens, den diagnos som heter Korsakoffs syndrom.

   • Suavalle says:

    Göran Åkesson, jag har en fråga.

    En god vän till mig har drabbats av grå starr. Hon är mycket gammal och hon bor mitt ute i skogen och är helt beroende av att kunna köra bil för att kunna bo kvar.

    Hon vill inte opereras.

    Finns det naturliga alternativ?

    Souersop (annona muricata) och kronärtskockor lär kunna hjälpa…

    Även ni andra får gärna ge förslag till alternativ till operation.

    • Lassekniven says:

     Savalle
     Tyvärr går det inte utan operation. Det är en standardoperation för erfarna ögonkirurger. Risken för komplikationer är minimal. Jag kan inte siffrorna men den är säkert mindre än 1 procent. Den utföres i lokalanestesi i form av speciella ögondroppar och patienten får mellan 5 och tio milligram Stesolid preoperativt för att slappna av. Operationen tar mellan 15-30 minuter och man vanligtvis ett öga i taget, säg med en månads mellanrum.
     Hälsa din vän att jag gjort båda ögonen helt utan problem. Efter operationen ser man ”ljuset”. Alternativ behandling kan inte ta bort katarakter för då hade man gjort detta. Ögonkirurger har mer än nog att göra som det är.
     Enkel operation med mycket goda resultat i genomsnitt. Utan operation blir man med tiden i princip blind.

    • @Suavalle
     Det vi vet är att såväl grå starr (katarakt) som ‘gula fläcken sjukan’ (makuladegeneration) är sammankopplade till selenbrist. Tillstånden uppstår som en kontinuerlig verkan av fria radikaler. Selen har stark antioxidant verkan och förhindrar genom sin verkan i glutation-peroxidas-enzymsystemet bl.a oxidation av fettsyror, uppkomsten av ceroid lipofucsin, vilka ansamlas i ögat och orsakar makuladegeneration. Makuladegeneration kan gå i remisson.
     Det grå i katarakt är ‘förstörda’ linsproteiner, som också antas uppstår till följd av ansamling av fria radikaler. Att ta större mängder antioxidanter kan få processen att göra halt. Selen, E-vitamin, bioflavanoider och C-vitamin kan hjälpa. Din hypotes om kronärtskocka har därför fog för sig, eftersom den har antioxidativ verkan och innehåller C-vitamin.
     Som Du säkert vet förvärrar UV-strålning symptomen och likaså metabola problem som diabetes. Inflammationsdrivande födoämnen, som skapar fria radikaler, bör undvikas likaså rökning.

   • Sture says:

    @ Göran Åkesson,
    du skriver: ”Hjärtsvikt är ett tillstånd som främst är betingat av brist på thiamin, dvs B1- vitamin.”
    Om man tittar på den vetenskapliga litteraturen på PubMed så hittar man 154.257 artiklar med orden ”hjärtsvikt” i titeln eller i sammandraget, 3.261 artiklar med orden ”Tiamin-brist” men endast 16 artiklar med en kombination av båda dessa (från 1953 – 2018). Otvivelaktigt kan Tiamin-brist spela in men det finns många andra orsaker också.

    • Mjölner says:

     Sture, jag fick min hjärtsvikt när jag slutade röka för 21 år sedan.
     Ingen medicinare eller allmänpraktiker har för mig nöjaktigt kunnat förklara uppkomsten av hjärtsvikt. Hjärtat arbetar på nervimpulser från hjärnan, så förmaksflimmer och arytmi måste
     logiskt bero på en bruten koppling, någonstans i nervbanorna till hjärtat.
     Grundorsaken till att detta tillstånd uppstår kan vara vilken som helst, eftersom ingen kan
     svara på frågan, varför? Har elkonverterat två gånger utan varaktigt resultat, efter det
     hamnade jag i pillertrillarnas våld i femton år. Har nu slagit mig fri från skolmedicinarnas
     ordineringsiver och medicinerar mig själv på olika sätt, frånsett tre nödvändiga preparat.
     enalapril, trombyl och betablockeraren metroprolol.
     Du får gärna svara på om du känner till någon påbörjad revolt mot pillersyndromet.
     Geriatrikern jag träffade heter Per Bjerkhoel. Han har haft praktik i Växjö tidigare men
     är nu distriksläkare i Landstinget Kronoberg. Enlig rykten har hjärtmedicinarna på
     Växjö lasarett varit ”hjärtligt” trötta på hans teorier. PS Om man drabbas av rakit,
     engelska sjukan, så sker det företrädesvis i barndomen och orsakas av främst brist
     på D-vitamin. Mamma gav mig s..k. AD-droppar (fiskleverolja) regelbundet när jag var
     barn. Någon brist på den vitaminen tror jag inte förelåg.

     • Sture says:

      @ Mjölner,
      du skriver: ”Du får gärna svara på om du känner till någon påbörjad revolt mot pillersyndromet.” Det finns ju flera böcker skrivna om detta, t. ex. Goetschkes bok om läkemedelsindustrin.
      Tyvärr tror jag att Lars Bern skjuter över målet och att han ”kastar ut barnet med badvattnet” i sin kritik av någonting han kallar ”skolmedicinen”.
      Det grundläggande problemet med pillersyndromet är de ”stora” undersökningarna. Och Lars Bern är fortfarande bländad av stora undersökningar och återkommer ständigt till detta. De stora undersökningarna är inte lösningen på utan orsaken till problemet.

      Man kan med endast 5-6 patient-observationer och icke-parametriska test, som Lassekniven förtjänstfullt påpekat, avgöra om ett ämne har en klar effekt. Med 600 patient-observationer kan man statistiskt säkerställa en 10 gånger mindre effekt och med 60.000 patient-observationer (t. ex. en stor multicenterstudie) en 100 gånger mindre effekt. Vad har man medicinskt för nytta av en sådan liten effekt? Där har du problemet i ett nötskal.

      Endast läkemedelsbolag har ekonomiska möjligheter att genomföra stora undersökningar (vilket tas igen i priset på det färdiga läkemedlet) och anledningen till att dessa är tvåfaldig: 1. effekten av preparatet är liten och 2. mätmetodens precision är dålig.[Sedan tillkommer alla problem med fusk i redovisningen]
      Mot detta får man ställa små högkvalitativa undersökningar på 10 – 40 patientobservationer med hög mätprecision utförda av läkarna själva. Det finns många sådana, fast de drunknar i bruset från de ”stora” undersökningarna. Men framförallt, det är inte fel på ”skolmedicinens” undersökningsmetodik.

      • Mo says:

       Tack och lov för Lars Bern och andra kritiska röster som vill räta på den kantrade svenska sjukvårds skutan. Det är inte bara läkemedelsindustrin som bär ansvaret, sjukvården i Sverige står under politikernas beskydd och har utvecklats till en egen industri med allt vad det innebär i ett samhälle som söker med ljus och lykta efter arbetstillfällen åt befolkningen. Man söker därför med alla medel tillfällen att behandla både den ena och den andra riskfaktorn med farmaka och gränsen mellan sjukdom och biologisk variation suddas ut. Och ingen vet riktigt vem som eventuellt har glädje av behandlingen. Låt prevention bli friskvård helt fristående från sjukvården som kan ägna sig att behandla sjukdomar. Här en annan läsvärd bok om hur det står till inom området.

       https://www.bokus.com/bok/9789172412538/forskningsfusket-sa-blir-du-lurad-av-kost-och-lakemedelsindustrin/

  • Sture says:

   @ Mjölner,
   ett grundläggande problem med dagens mediciner från Big Pharma är att det rör sig om syntetiska ämnen. Alla Guds skapade naturliga molekyler är precisionsinstrument i det stora maskineriet. Därför passar dessa molekyler inte till de receptorer som finns i systemet och ger därför upphov till olika typer av biverkningar.
   Man kan naturligtvis använda dem (i brist på annat) för kortsiktiga lösningar (under anestesi och i intensivvård), men bör antagligen inte ha dem under längre tid.
   Jag kan ta ett exempel: det finns fluorider i nästan varje medicintyp, som kommer att visas i videon nedan. Jag vet faktiskt inte varför man använder fluorider i våra mediciner, ty jag vet ingen djur- eller växtmolekyl som naturligt innehåller fluor. För övrigt innehåller kroppen en mängd spårämnen, men inte fluor. Lassekniven kan kanske hjälpa mig med denna fråga. Det verkar som om naturen skyr fluor som pesten och förklaringen tror jag finns nedan.

   Det speciella med fluor är att molekylen i vissa avseenden liknar klor, som är en av organismens 4 viktigaste grundämnen och finns i allt saltvatten utanför organismens celler och kan därför lätt lura kroppen och gå in och ersätta kloratomen. Ett annat viktigt faktum är att fluor är det grundämne som har den största elektronegativiteten av alla (4,0) vilket betyder att den har den största benägenheten att stjäla elektroner från viktiga biomolekyler, som t. ex. enzymer och andra äggviteämnen. När den gör detta så skapar den oxidation, som är ett slags förstörelsearbete (=biologisk rost) i hela maskineriet. Syrgas är det grundämne som har den näst största benägenheten att stjäla elektroner från biomolekyler (elektronegativitet 3,5), men syrgasens möjlighet till oxidation är starkt begränsad till att den bärs i blodet av hemoglobin (som att bära syra i glasflaskor – det fräter inte) och placeras i mitochondrierna (kroppens energiverk) där deras starka reaktivitet kommer till nytta.
   Så jag tror egentligen att det är skadligt att på lång sikt äta denna typ av mediciner. Man har ju också märkt att antalet mediciner ökar med tiden, vilket kanske är ett tecken på att de gör skada. Men få doktorer är idag uppmärksamma på detta problem.

   • Mjölner says:

    Sture.Tack för din utredning. Visst det är livsfarligt att borsta tänderna, klorid är toxiskt.
    Nu finns det klorfri tandkräm hos hälsokost, tack och lov.
    Jag kurerar mig med en mtsk. kokosolja till morgonkaffet efter ägg ett grovt bröd med ost
    och ett glas ekologisk 4% mjölk. Äter lagom portioner lagad mat, husmanskost. Tar aldrig om.
    Fil med gurkmeja, rödbetor, nötter, omega-tre i kapslar, vitamin D3 minst 2000 ie/dag.
    Ekologiskt rött kött av nöt och vilt. Inga charkvaror socker eller godis. Framför allt
    inga snabba kolhydrater. Sträckan runt ekvatorn (magen) under 1 meter.

    Du kanske frågar, vad kan du ha för nöje av livet?
    Svar: snaps och glögg till jul, snaps och öl till påsk och midsommar samt att livet självt
    känns värt att leva och att husets föreståndarinna är snäll.

    • Sture says:

     @ Mjölner,
     förutom att du blandar samman fluor och klor så var det rätt. Klor kan man inte undvika, det är den fjärde största jonen i kroppen (om man räknar bort calcium i skelettet).
     När det gäller just tandborstningen med fluorider, så har det faktiskt på allvar ifrågasatts av många läkare. Politikerna på vissa ställen har gått motsatt väg och tillsatt fluor i dricksvatten, vilket jag tror är direkt skadligt för hela kroppen, men kanske mest för hjärnan, som det har visat sig.
     Du skriver: ”Du kanske frågar, vad kan du ha för nöje av livet?” Nej, jag frågar faktiskt inte det.
     Kosten är väldigt viktig och jag kan inte finna att din kost är ett dyft tråkigare än vad man brukar äta i Sverige.
     Genom de senaste decenniernas forskning om ”epigenetik” har det visat sig att de ämnen man upptagit från tarmen och omsatt i levern inte bara går in i cellerna och blir till energi. Det har också visat sig att de olika molekylerna kan gå in i cellkärnan och påverka hur DNA:t kommer till uttryck; man talar om ”gene expression”. De olika molekylerna kan då gå in i cellkärnan och slå på och slå av olika ”switchar” ungefär som man tänder eller släcker ljuset i ett rum. Det har t. ex. visat sig att vissa molekyler, som upptagits från tarmen, kan vara ”cancerogena” eller ”anti-cancerogena” beroende på om de slår av eller på genen för apoptos (=automatisk celldöd för skadade celler), osv., osv.
     Och här visar sig då många av de kryddor du nämner vara väldigt viktiga. Det finns nu väldigt mycket medicinsk forskning kring detta.

     • Mats says:

      Då vi är inne på mat o medicin, vad ska man äta för att hålla nere blodtrycket
      Jag hade lågt som ung men nu drar det iväg om jag inte motionerar så jag vet betydelsen av att röra på sig
      Sen har jag läst om o provat rödbetor som jag tycker hjälper en aning, käkar också 2.5mg Enalapril. Finns det annat i matväg man ska äta eller undvika?

    • Mjölner says:

     Skall naturligtvis vara fluorid, inte klorid, tankspridd som en professor.
     Eller borsta tänderna i whisky som man kan göra vid utlandsresor ifall
     dricksvattnet inte är tjänligt.

   • Mo says:

    Ett annat grundläggande problem med Big Pharma är deras arbetssätt där dessvärre sjukvården medverkar, här en komprometterande intervju.

    https://www.vaken.se/dr-peter-rost-tidigare-vice-vd-for-pfizer-varnar-for-den-kriminella-lakemedelsindustrin/

 31. Lillian says:

  Ja Peter, det är flera månader sedan jag fick något av dina bra meddelanden. Upptäckte det nyss när jag kollade.
  Men saker och ting går med rasande fart i dag.
  Allt gott!
  /Vännen Lillian

 32. Mjölner says:

  Angående klimatkonferensen i Polen, den allmänna hysterin och klimattramset.

  Vad kostar det att motverka 0,5 graders temperaturökning?
  Sveriges statsbudget, kapital på årsbasis, är ca tusen miljarder. Det kapital som politikerna
  till en del stjäl, rufflar bort eller sprätter iväg ut i rymden med klimatåtgärder.
  Europas nationers samlade likvärdiga statsbudget är ca 30.000 miljarder.

  Om man räknar väldigt snällt och i underkant kommer, enligt trovärdiga ekonomer,
  åtgärden att motverka 0,5 grads temperaturhöjning att kosta just 30.000 miljarder.
  Trettio gånger Sveriges statsbudget.
  Ekonomerna säger att åtgärder i den storleksordningen inte går att genomföra.

  Trettio tusen miljarder till ingen nytta, då koldioxiden inte nämnvärt, eller påvisbart ändrat
  eller kunnat påverka vårt klimat. Bevis saknas! Rockström och Wijkman är ute och seglar.

  De påstår att det är hundratals professorer och experter som har rätt om klimatförändringarna.
  IPCC redovisningar bygger på datormodeller, med felaktig och lögnaktigt modifierad input.
  Det är inte antalet idioter som avgör sanningshalten i klimatdebatten utan fakta, ren fakta.
  Fritt efter Klimatsans.

 33. matte5958 says:

  Måste säga att det är oerhört störande och stötande att huvudarkitekten bakom Sveriges nedmontering som nation; Hr Fredrik Reinfeldt trots sitt avhopp från politiken verkar styra mera än någonsin.

  Hans hatobjekt nr 1; välfärdsstaten (=det system som producerat honom själv) håller nu via massinvandringen på att implodera. Han ser också förnöjd ut – och det har han anledning till.

  För er som missat hans litterära mästerverk så länkar jag till hans alster här: https://petterssonorg.files.wordpress.com/2013/08/det-sovande-folket.pdf

  Han oroas i alla intervjuer han medverkar i över hatet. Läser man hans bok (som han idag inte talar om) så slås man över det drypande föraktet och hatet, inte bara mot välfärdsstaten utan mot Svensken i gemen.
  Tala om att kasta sten i glashus!

  Många skribenter här kommenterar utifrån en kristen åskådning och tron på en gud. Man önskar att den guden skulle befria vårt finns samhälle från marodörer och parasiter som Reinfeldt.

  Men han får tydligen bara fortsätta. Går väl som bäst och väntar på bud om en marionett-post i det nya världsstyret. Budet kommer från NWO styret samma som avlönar honom idag.

  • Mjölner says:

   matte5958, till din tröst, håller med fullt ut.
   Det är mer än underligt, störande och stötande att han fnattar omkring som om ingenting
   har hänt. Har stor support och beundrarskara i näringsliv och banksektor.
   De är så angelägna att få bekräftelse på att de går den rätta vägen, globalismens väg,
   att de är beredda att betala miljoner för att lyssna på FR:s kraxande om dess fördelar.
   Det finns en figur till, Carl Bildt, som tillhör samma kategori av människa.
   Båda är stereotyper för pultron och landsförrädare med psykopatiska drag.

   Familjerna Bonnier, Wallenberg och bankmaffian är de verkligt styrande i Sverige,
   den svenska Deep State. Genom länkarna FR och CB går instruktioner till skitjobbarna
   i riksdag och regering hur landet skall styras. Det har ingen som helst betydelse för
   landets väl och ve att det för tillfället saknas en regering. Det går alldeles utmärkt ändå.

   Akrobatiken runt talmannen är en show, ett gallerispel, ägnat att Svensson skall titta
   bort och inte upptäcka vad som egentligen är å färde. Jag misstänker att man nu med
   televisionen och övrig medias hjälp tänker ta ett steg till att omvandla det svenska styret.
   Man kommer snart säga, så här kan vi inte ha det, vi måste se till att landet kan styras
   av en stabil och duglig politisk ledning. Man är ute efter att ändra lagar och valsystem
   i syfte att kunna förbjuda en farlig stigande folklig opposition SD. Lyckas detta har det
   svenska folket blivit lurade upp på läktaren och har för evigt förlorat allt inflytande.

  • Arga gubben says:

   Ett gudomligt ingripande är på väg. Det är utlovat. Jag tycker mig se att Guds stora dag redan förbereds eller kanske pågår. Ett sådant tecken ser jag på Internet, det är kristna protester på oväntade ställen. Ett annat är den ökande medvetenheten. Guldet härskar och makten vill ha mera makt. Titta bara på kalabaliken i riksdagen och vad vi lär oss av den. Antikrist kan inte framträda förrän den som hindrar honom röjs ur vägen, säger Bibeln. Vem hindrar? Förfallet har pågått länge. Om antikrist är en speciell människa och inte bara en ärftlig guldets förvaltare måste han bli synlig innan han sparkas ut. Herren ingriper alltid, men oftast i sista stund, säger Swedenborg. Vi ska få höra en ärkeängels röst och en Guds basun, säger Uppenbarelseboken. Lorber och Swedenborg?

   Det jag nu funderar på är hemliga globala överenskommelser. Vargen, detta vilddjur, kommer tillbaka i många länder och gör det svårare att plocka svamp och bär. Pga ett direktiv från Bryssel eller ett hemligt beslut? TVskatten är redan införd i Tyskland och Finland. Nånting gör att M godkänner skatten mot väljarnas vilja. Globalisterna härskar över sjuklövern.

   • peterkrabbe says:

    Även Frankrike har TV-skatt, men ett belopp som är hälften av den svenska, räknas per hushåll och inte person och har många undantag för sämre bemedlade. Det kommersiella TV-utbudet är betydligt större i Frankrike och därmed motivet mindre för just staten att beskatta TV-tittandet. Inga länder i EU vill dock bli av med sina propagandakanaler. Även de statliga kanalerna i Frankrike har reklam, vilket ger inkomster som minskar skatten. I Sverige kan jag tänka mig en mindre avgift för att slippa kommersiell reklam i SVT, men istället får vi trailers inför kommande program som nästan gör en galen genom sin hundrafaldiga upprepning.

  • hllviken says:

   REINFELDT – det kommer mera:

 34. Suavalle says:

  Mer om dolda maktstrukturer:


  (på engelska)


  (på tyska)

  Två så enormt viktiga föredrag av Walter Veit att jag här tar fram dem på två språk.
  Sprid dem!

  • Suavalle says:

   Enligt Walter Veith finns det inom frimureriet (och annat) två versioner / varianter av det som lärs ut: en för de invigda och en för ”gojim”

   Jesuiternas IHS, står enligt Veith egentligen för Isis, Horus, Set.

   Wikipedia: ”Set /sɛt/ or Seth /sɛθ/ (Egyptian: stẖ; also transliterated Setesh, Sutekh,[1] Setekh, or Suty) is a god of chaos, the desert, storms, disorder, violence, and foreigners in ancient Egyptian religion”

   https://en.wikipedia.org/wiki/Set_(deity)

   Kan man kanske koppla till:

   https://en.wikipedia.org/wiki/Desert_Storm_(disambiguation)

   Symboler, numerologi, benämningar är noga utvalda.

  • Suavalle says:

   En annan reflektion:

   I det engelskspråkiga föredraget finns något som jag tycker är väldigt märkligt:
   32 minuter fram till 32:20)

   Quelle coïncidence!

  • Suavalle says:

   Lite mer hänvisningar till föredraget ovan av Walter Veit (det på engelska):

   Efter lite drygt en timme redogör Veit för Skull and Bones.

   Skull and Bones är ett av de mäktigaste av de hemliga sällskap, vilka alla i bakgrunden styrs av jesuiterna.

   Efter 32 minuter får vi se vilka mål jesuiterna har.

   Efter 21 minuter: Eden som jesuiterna måste svära.

   Efter 109 minuter : Bohemian Club.

   Och här följer en kort viseo om Bohemian Club:

  • Suavalle says:

   Ytterligare en kommentar till de klarlägganden som framförs av professor Walter Veit:

   De som manipulerar världens skeenden i det fördolda är mästerliga i att skapa illusioner och att gömma sig bakom andra grupperingar.

   De är ockulta och de lämnar spår som kan härledas till kabbalan som har uråldriga rötter och som ser Lucifer som sin ”herde”.

   Genom att kabbalan även kommit in i judendomen skapar dessa onda krafter illusionen att det rör sig om en judisk konspiration.

   Vilka står bakom?

   Black Nobility med stark koppling till Khazarer, Tempelriddare, Prieuré de Sion (sionism).

   Deras baser:

   Vatikanen, City of London, District of Columbia i Staden Washington är några av deras fästen. Men de finns även på många andra platser, särskilt i Schweiz (som alltid står utanför alla krig och kriser) och Italien.

   Genom särskilt det brittiska kungahuset kontrollerar de politiken i USA etc.

   Jesuiterna är deras ledande militära organ. De styr alla hemliga ordnar, underrättelsetjänster, subversiva organisationer…

   Föredraget av Walter Veit belyser just jesuiterna. Ta del av detta föredrag och sprid det!!!

   (Den tyska versionen motsvarar i stort den engelska.)

   Vi ska dra fram mörkrets krafter i ljuset!

   • Suavalle says:

    Israel är även deras skapelse och en viktig bas – och naturligtvis Astana.

    • Loa says:

     Känner ni till den judiska autonoma oblasten i ryska Fjärran Östern, vid Kinas gräns?
     Yevreyskaya eller JAO
     https://en.wikipedia.org/wiki/Jewish_Autonomous_Oblast
     ”Article 65 of the Constitution of Russia provides that the JAO is Russia’s only autonomous oblast. It is one of two official Jewish territories in the world, the other being Israel.”

     • Suavalle says:

      Tack Loa!

      Mycket intressant.

      Här är två citat från artikeln i Wikipedia (som kanske pekar i en viss riktning…):

      ”Although Judaism as a religion ran counter to the Bolshevik party’s policy of atheism, Vladimir Lenin wanted to appease minority groups to gain their support and provide examples of tolerance.”

      ”Judaism is practiced by only 0.2% of the population of the JAO.”

 35. matte5958 says:

  Staten har lärt sina hantlangare att prioritera resurserna rätt. Brott mot PK och värdegrund går först ;http://www.dagensjuridik.se/2018/11/rattsvasendets-legitimitet-en-pastatt-skjuten-varg-prioriteras-nar-manniskor-mordas-pa-oppen?fbclid=IwAR1MsMXL0oZW3aWFO59HS6iV3R9fUdvtpDF1xBxujarolur0CPSKujEr04c

  Vi kan nog vänta oss mera från Sovjetstaten, när tror ni att de första renodlade åsiktsfängelserna står klara ?

 36. Mo says:

  Försiktigt motstånd till FNs migrationsavtal i svensk media. När skall frågan genomlysas av de folkvalda politikerna ? GP som vanligt i täten, här i ledare från 3 dec.

  http://www.gp.se/ledare/sonesson-skriv-inte-under-fn-s-migrationsavtal-nu-1.11424888

 37. Jonas says:

  Är rätt säker på att förändringens vindar nu blåser bort globalismen. Det är många nu som vaknar upp och inser vad som är på gång och allt de kommer att förlora. När man i Europa protesterar i tusental med Q-tröjor och håller upp skyltar där det står ”We want Trump” så har det gått långt. Det är inte mer än drygt ett år sedan som USA framstod som den stora djävulen i världen och nu vill vi ha hjälp av USAs president.

  Det stora hotet för vårt land är och har alltid varit landets politiker och media. Visst kan svenska folket överlag skyllas för att vara godtrogna och naiva men de som utnyttjar dessa trots allt goda egenskaper hos ett folk i syfte att göra ont finns det ingen ursäkt för.

  Själv oroar jag mig nu mest för den lilla istiden som enligt många experter är på väg och den ska komma fort, redan 2019 ska nerkylningen av jordklotet börja.

 38. Mjölner says:

  Läs om the Dirty Dozen, nätverket på UD, svågerpolitiken och jävsnystanet.
  Socialdemokraterna har säkrat möjligheten att fjärrstyra svensk utrikesagerande även
  i opposition.
  https://ledarsidorna.se/2018/12/natverket-som-styr-ud-aven-den-dag-socialdemokraterna-har-lamnat-over-makten/

 39. Arga gubben says:

  Om ni tiger ska stenarna tala, säger Bibeln ungefär. Nu är det så illa att ”stenarna” mobiliseras och irriterar makten (få kristna talar). Klimatbluffen avslöjas och mycket mer. Peter Krabbe och Lars Bern är som Gideon och hans friskaror (kolla upp honom). Plötsligt fick jag inkallelseorder. Äh? Jag, nu? Ja, Gubbe, det är dags för dig att göra lite nytta. DjukiNew1957 översätter till svenska och har länge varit en glädje. Alexandrovkören decimerades svårt i en flygolycka. Vi står inför en stor informationstrid och alla kommer inte hem igen från svenska Gulag. Jag räknar kanske två år.

  Den slaviska kvinnans avsked – Dina Garipova & Alexandrov-ensembeln (2013)

  • Suavalle says:

   Fiskargubben, jag återpublicerar ett framträdande av Alexandrov-ensembeln som du gett oss här på bloggen för något år sedan.

   Inspelningen gjordes 2014. Nu är nog alla utom den lilla flickan som sjunger döda.

   ”On 25 December 2016, its artistic director, Valery Khalilov, and 63 other members of the Ensemble were killed in the Russian Defence Ministry aircraft crash of a 1983 Tupolev Tu-154 into the Black Sea just after takeoff from the southern resort city of Sochi, Russia.”
   (Wikipedia)

   (Jag är inte ensam om att förmoda det var ett attentat.)

   Se på människorna i publiken: Vilka vackra känslor deras ansikten uttrycker!

   Och se på musikerna och flickan – vilken glädje, vilket samspel!

   • Arga gubben says:

    Jag tror också att det var ett attentat. Det tyder Moskvas reaktion på. Man pekade inte ut någon, man var märkligt tyst. Det pågår ett sorts krig vi inte får information om. Jag tror att rymdprogrammet också kan ha utsatts för attentat. Det har varit för många konstiga problem.

    Kören färdades i ett militärt plan rattat av erfarna piloter. Vi fick veta att olyckan troligen berodde på ett mänskligt misstag, men det var nog en bortförklaring. Det kan bli pay back vid rätt tillfälle.

   • Loa says:

    Så fruktansvärt! En sådan förlust. (Den kulan visste var den tog.)

 40. Mjölner says:

  Tre artiklar på Newsvoice.
  https://newsvoice.se/2018/12/gula-vastarnas-protester-globalisterna/
  Läs gärna kommentarerna om gula västarna.

  https://newsvoice.se/2018/12/senator-5gs-halsofaror/
  När reagerar de svenska parlamentarikerna?

  https://newsvoice.se/2018/12/regeringskrisen-negativ-parlamentarism/
  När reagerar de svenska parlamentarikerna? När reagerar de över huvud taget?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: