Tankar inför det kommande året.

trump i irak

När jag nu sätter mig igen vid datorn för att försöka formulera mina tankar efter ännu ett årsskifte, är min första undran – vad har egentligen hänt sedan min förra årskrönika? Fortsätter vi bara vår mödosamma vandring utan att kunna se några nämnvärda förändringar, eller ser vi faktiskt något litet ljussken vid horisonten? Jag väljer då att ta fram min förra årskrönika för att se efter. Så här skrev jag då:

Tillsammans har vi då ett avgörande år framför oss, kanske det viktigaste i svensk politisk historia, med höstens riksdagsval som slutpunkt. Jag säger slutpunkt, för om inte vårt land nu får riksdagspolitiker med kraft, kunskap och integritet nog för att radikalt förändra politiken i en riktning som gynnar dess invånare kommer den kommande fyraårsperioden att oåterkalleligt driva oss över stupet.

Ta därför väl vara på de nio månader som återstår för att rensa upp i vårt eget träsk, vår egen Deep State, fyllt av korrumperade toppolitiker som svurit trohet åt globalismens förgörande krafter, utrotningen av nationalstaten och dess demokrati och i lika hög grad utrotningen av vårt både fysiska och psykiska kulturarv, genom att öppna dörrarna för dem som inget hellre vill än att utplåna oss.

Aldrig tidigare har vårt land varit utsatt för ett allvarligare hot, ett hot som har som främsta syfte att dela vår befolkning i en liten förmögen och privilegierad elit och en ekonomiskt förslavad, arbetande och underdånig anonym massa utan inflytande. Sverige håller på att förvandlas till ett pilotprojekt för globalismen. När länder som Polen, Ungern och Österrike vägrar att ge upp sin suveränitet, väl medvetna om den nya europeiska totalitära socialismens avigsidor, går svenskarna med bindel för ögonen mot graven.

Tog vi vara på tiden fram till valet i september eller inte? Det ser faktiskt ut så. Vi har åtminstone inte samma regering kvar just nu, även om Löfvén tycks tro det. Å andra sidan har ett ännu värre hot börjat ta form – tokliberalernas försök att på globalisternas uppdrag kapa åt sig statsministerposten för att ge lite extra skjuts åt Sveriges inträde i globalismen och NATO. I skrivande stund kan vi bara hoppas på att ett extraval blir resultatet av pågående överläggningar. Vi får då tre månader till på oss att beskåda vad som sker ute i den stora, vida världen. Kanske räcker det för att svenska folket skall förstå vad som pågår, även på hemmaplan. Samtidigt har vi alla fått en riktig ögonöppnare genom Annie Lööfs ogenerade uppvisning av en total inkompetens och arrogans som bara kan mäta sig med skådespelet i Frankrike runt hennes likasinnade, psykopaten Macron. Minst sagt lärorikt för alla som tidigare inte förstått vad globalism är för något mystiskt fenomen. Men molnen börjar faktiskt skingras och mot den bakgrunden är ett extraval och den betänketid som det ger en gudagåva.

Ytterligare en välkommen faktor är valet till Europaparlamentet under våren. Nu är det inte bara Polen, Ungern och Österrike som insett att nationalism innebär demokrati och globalism diktatur, utan hela östra Europa från Östersjön till Medelhavet har fått nog av EU:s kulturmarxism. Till råga på allt håller fransmännen på att göra revolt mot den nationella utplåningen av sitt älskade fosterland. De gula västarna har goda möjligheter att tvinga fram ett nyval och har startat en folkrörelse som kommer att förändra hela Europa i det kommande EU-valet. Med England utanför EU kommer även Merkel i Tyskland att få ta skydd i närmaste bunker.

Om inte EU:s ledning, till brädden fylld av gamla kommunister och nazister, får en annan sammansättning som bättre motsvarar den framväxande medvetenheten om globalismens agenda, kommer EU inte bara att förlora britterna utan också de forna öststaterna. Friedmans hypotetiska Europakarta kommer allt närmare verkligheten. Var kommer Sverige att befinna sig i detta skeende? Lierat med globalisternas Merkel och Macron, eller på väg ut i världen tillsammans med England? Att vi skulle ha fått plats i framtidens handelsallianser med Asiens stormakter är väl knappast att hoppas på, åtminstone inte innan svetsarens blåslampa har slocknat. Tyvärr finns inget annat ljus heller att tillgå, undantaget polisbilarnas blåljus.

Jo, det finns faktiskt ett nytt ljus – Trump i USA börjar bli mogen att ta itu med sina viktigaste vallöften – att krossa Deep State och avskaffa Federal Reserve. Luften surrar av rykten och förhoppningar. Guantanamo är nyrenoverat och arresteringsorderna läggs på hög. Det tunnas ut i de övre leden, Rockefeller, McCain och gamle Bush förpassas till kyrkogården och Clintons lär bara ha gallerburen som alternativ.

Det är intressant att konstatera att generalerna blir allt viktigare. För Trump är kontrollen över krigsmakten hans livlina, CIA och FBI har inte mycket att sätta upp mot denna, särskilt inte i ett läge som alltmer närmar sig en militär, inrikes konflikt. Efter ett möte för ett år sedan med sina högsta militära ledare deklarerade Trump att detta var ”lugnet före stormen”. Trumps ambitioner att kalla hem sin krigsmakt från allt fler utrikes operationer, senast Syrien, har sannolikt också avsikten att stärka skyddet av Trumps administration på hemmaplan. Trump slåss nu bokstavligen för sitt liv, det gäller vinna eller försvinna under det kommande året. Man kan då inte ha sin armé utspridd över hela jordklotet. Beslutet att ta hem militären från Syrien är också en markering mot Israel, som såg den amerikanska närvaron som ett fundament för genomförandet av Storisrael (Yinon plan), där de befintliga staterna skulle styckas och omfördelas i mindre, under israeliskt inflytande. I planen ingick bildandet av ett fritt Kurdistan, något som Turkiet starkt motsatt sig. Trump har nu valt att få behålla Turkiet i NATO istället för att gå Israel till mötes, vilket är uppseendeväckande.

Europa får ta hand om sitt eget öde. NATO kommer att delas, vilket mot bakgrund av ett sönderfallande EU kommer att förändra Europa i grunden. Är någon beredd att låta globalisterna i Bryssel, om de mot förmodan lyckas hålla sig kvar, låta EU gå in i en ny kapprustning med egen armé och interna insatsstyrkor för att hålla ordning på befolkningen? Blir världen säkrare av att två kontrahenter istället blir tre? Vill någon ha en sådan armé när Europas befolkning till 20% består av muslimer, med rätten och ambitionen att vara delaktiga? Och hur agerar en sådan armé när Turkiet som NATO-land kräver inflytande och bemanning i en EU-armé? En av globalisternas första åtgärder kommer att bli just att släppa in Turkiet i EU. En totalitär struktur passar dem bra i det planerade scenariot, så rösta rätt i vårens val – det är viktigare än någonsin!

Likheterna mellan USA och Frankrike består i att generalerna ställer sig bakom folket – mot globalisternas planer på att utplåna nationerna och förslava dess fundament skattebetalarna. Skillnaden är att Trump står på samma sida medan Macron istället får finna sig i att bli hotad av sina generaler och bli kallad landsförrädare. Den som är köpt av oligarkerna har små möjligheter att retirera, för Macron återstår bara att spela spelet till slutet. Allt fler ministrar och rådgivare hoppar av hans regering, nu närmast energiministern. Det kommer inte att sluta väl och kanske finns det en och annan svensk politiker som tvingas dra lärdom av detta. Därför behöver vi de tre månaders betänketid som talmannen förhoppningsvis ger oss. Världen kommer att se annorlunda ut när knopparna brister och nationalisterna förhoppningsvis tagit över majoriteten i Europaparlamentet. Missa inte detta val, som är viktigare just nu än det svenska! Vi är redan så under klacken på FN:s globalister att resultatet av vårt eget val blir marginellt, oavsett utgången. Utvecklingen kan bara stoppas på plats – i Bryssel!

För första gången på länge kan jag sammanfattningsvis känna en viss optimism. Raden av dominobrickor kan börja falla – först Deep State i USA, därefter Macron i Frankrike, därefter EU:s globalister, sedan begynnande återvandring av muslimer till ett fredligt Mellanöstern, ett enat Korea och sist en regering i Sverige som slutat tro på sin roll som skapare av världens godaste och värdegrundsknarkande, kränkthetsfobiska enåsiktssamhälle, frossande i mångkulturens alla färger.

Därmed önskar jag återigen er alla En God Fortsättning och hoppas att vi ses igen under året med nya, intressanta diskussioner!

Peter Krabbe

bilden: Trump förklarar läget för sina militärer i Irak/ Jonathan Ernst/Reuters/TT

82 Responses to Tankar inför det kommande året.

 1. hllviken says:

  Mycket välformulerat!

 2. mats says:

  Frågan är om Annie o Stefan enas redan nu i januari. Skräcken o hatet mot SD är för stort för att vi ska kunna hoppas på en konservativ regering, M, KD med stöd av SD. Jag skulle välkomna ett extraval men kan i nuläget inte se något skulle förändras, jo möjligen så åker något pari ut. Svenskarna har blivit rörligare i sina val av parti om man jämför för 40 år sedan men det är fortfarande oerhört trögt. Att 83% kan rösta för fortsatt globalism efter de senaste 4 åren är rätt märkligt. Det finns tyvärr tecken också på att SD börjar vackla i sin längtan att bli accepterade. För mig är de ändå tills vidare det enda alternativet.
  Trump är enda hoppet o även om jag är otålig o vill se resultat NU så är jag fortfarande mycket hoppfull där. Frankrike är väl kanske det land i Europa där missnöjet är som störst nu men då det kommer till val så röstas globalister fram igen o igen.
  Realistiskt, vad skulle kunna få svensken att rösta annorlunda i ett extraval. JO om bilan faller i USA o det fullt ut avslöjas att många av världens toppolitiker är o varit inblandad i människohandel o brott mot barn. All trovärdighet för våra politiker skulle rämna.

  • Suavalle says:

   Val i vår?

   Förslag till säkerhetsåtgärder:

   -Dan Eliasson under uppsikt i den gamla ap-buren på Skansen under hela valet.

   -Strömmen avstängd till MSB och stordatorn konfiskerad.

   -Brevduvor sköter hanteringen av valkuverten.

   Kanske kan då pensionärer och andra så misshandlade svenska medborgare börja hoppas igen…

   • Mattias says:

    Savalle jag har problem med min dator men jag vet du är flitig att kommentera. Lars Bern har jag följt länge. Men på youtube prince one song. Den har tagits bort massor av gånger. Kolla texten och lyssna på sången. Prince var en sanningssägare ej många känner till detta,, han var dessutom begåvad musikaliskt som ingen annan. Han va portad från msm. Men tyvärr gick han bort!!!!???

   • mariana says:

    Underbart !!
    Skrattar fortfarande efter att ha sett den här videon för tredje gången.
    Det är på detta sätt som jag står ut i det här absurda samhället . Något att spinna vidare på – tävla om hur många sätt det går att använda en pensionär på. Lite brainstorming på temat att vara kreativ. En uppgift brukar annars vara att uppfinna nya sätt att använda sig av ett gem.

    Uppfyller kravet som ålderspensionär dock utan tv och bingolotter och än så länge hund istället för rullator.

   • matte5958 says:

    Du har skrivit många bra inlägg på denna blogg, men denna var inte bara bra, utan också skrattframkallande !!

    Kanske vi kan skratta till slut om den försiktiga optimism som Peter Krabbe uttrycker blir verklighet.

    Jag har själv som säkert många andra här pendlat mellan hopp och förtvivlan, men liksom hos Peter så har även min optimism blivit starkare de sista månaderna.

    Svensken – inbäddad i trygghet sedan sekler och van att lyda överheten – håller faktiskt på att vakna. I MSM är det snart bara Anders Lindberg, Lars Lindström, Oisin Cantwell och några få till som är kvar i sin kommunistiska samhällsbild och dessutom så förblindade av densamma att de inte ser eller förstår verkligheten.

    Känslan är att de skriver sina krönikor för varandra – alla vi i verkligheten har insett eller är på väg att inse vad som händer, varför och på vems order.

    Vi håller tummarna för att optimismen får fortsätta frodas. Den rädsla man kan känna är för en desperat motståndare. Desperata människor gör desperata saker som att till exempel starta krig. Vi får hoppas att de stoppas långt innan dess !

    • peterkrabbe says:

     Du har helt rätt i att desperationen hos en förlorare är den största faran för mänskligheten i detta skede. Därför är det så viktigt att Trump som både president och överbefälhavare är på vår sida och att militären lyder sin president. Det bör minska risken för ett krig, som skulle ha som främsta syfte att rädda globalisterna skinn.
     Därefter i riskgradering kommer, logiskt nog, ett försök att mörda Trump. I likhet med mordet på Kennedy, där London Johnson som vicepresident redan var värvad av globalisterna, är Pence ett osäkert kort vid en sådan händelse. Trump är de facto oersättlig. Låt oss hoppas att han har förstånd att skydda sig!

   • Loa says:

    Savalle:
    Ja, Eliasson skall vara helt isolerad. Dock långt innan; minns att han tillträdde MSB (”entledigades från Polisen”) ett helt halvår före valet.
    Internationella valobservatörer i alla lokaler, med uppsikt av varje led.
    Endast EN valdag. Och endast EN valsedel, med alla partier uppräknade i bokstavsordning; v.g. kryssa en ruta. Ni skulle bli förvånade hur många det finns som kandiderar till riksdagen! Över 20 st, där 8-klövern klädsamt smälter in i mängden… (och AfS står överst).

    • Suavalle says:

     För att kunna få en folklig representation skulle vi dessutom behöva hyvla bort det övre skiktet i varje riksdagsparti, eftersom detta sediment till allra största delen består av svansviftande, globalistslickande avskräde.

     Helst skulle partierna behöva hyvlas bort helt och hållet.

     Varje lokal enhet skulle utse någon ansvarsfull och omtänksam person – enkelt och bra!

     • peterkrabbe says:

      Det var ord och inga visor, Suavalle. Men jag håller med dig. Den folkliga förankringen finns inte längre, inte ens i de lokala partiorganisationerna. De som måste försörja sig har inte tid längre med ideellt, politiskt arbete. Partierna består av en kärna som livnär sig på kommunala eller statliga befattningar och omges av framsorterade svansviftare, som du mycket riktigt kallar dem, som står i tur för kommande uppdrag. Andra göra sig inte besvär.
      På riksplanet är det en katastrof när dessa verklighetsfrämmande riksdagsledamöter blir satta på utredningar utan att veta ett dyft om sakfrågan. Men det önskade svaret levereras samtidigt som uppdraget, för enkelhetens skull. MED tog faktiskt upp tanken att minska antalet ledamöter till hälften. Det minskar kostnaderna (lönerna och livstidspensionerna) men förbättrar knappast folkets inflytande.
      I princip hade det räckt med partiledarna och ett röstetal i proportion till valresultatet, resten saknar ändå inflytande.

      • Suavalle says:

       ”Partistödet ökar medan medlemsantalen sjunker. Det sammanlagda svenska partistödet är drygt 1,2 miljarder kronor och har de senaste 40 åren ökat med i snitt 15,5 miljoner kronor om året.”

       http://www.dagensarena.se/innehall/partistodet-okar-mycket-mer-medlemstalen/

       Lönerna till våra svikande topp-politiker ökar accelererande, medan fattigpensionärerna dör i vanvård och förtvivlan.

       Lyxresor till globalistmiljardärernas villor, slott och yachter för gräddfilspolitikerna.

       Likt övergödda sumobrottare är våra svikande ledare så fullproppade med MAMMONS alla former att knappt orkar rapa fram sina färdigskrivna tal.

       Frosseriet i lyx och överflöd i politiken är ett mögel som fått moralen att ruttna bort!

       Vi behöver sanera systemet så att vi får goda ledare. Här är ett föredöme:

       José Mujica Uruguays president 2010-2015

     • Mjölner says:

      Suavalle@ Varför kan inte du och jag ta kontakt och utveckla dina teorier och åsikter via mail. min mailadress är toragard1@outlook.com Till dig Peter kämpa på, vi kommer att segra.

   • Arga gubben says:

    Vi har inte Gitmo, men vi har apberget på Skansen. Det är meningen att vissa sällsynta djur ska visas på Skansen. Han som sålde ut Sverige, ser han ut så där? Ja. Han som sänkte pensionärerna? Ja. Och Drottningen? Så ser hon ut. Hmmm. Ja. Hmmm. Får man mata dem? Nej. Jag tog med några bananer. Det går inte. Och den där, vad heter han nu, han som vill ha in oss i Nato, är han här? Ja. Kan vi släppa ut dem i djungeln, så att de får leva fritt? Inget afrikanskt land vill ta emot dem. Den svenska djungeln, du vet där landet inte fungerar? Frestande, men vi har regler ”feståru”, där klarar de sig inte.

    Skämt åsido, Suavalle, vi kan inte göra det, men skoja kan vi.

    • Suavalle says:

     Ja, det är lättare att se verkligheten i ögonen och ta tjuren vid hornen om vi kan skratta åt eländet också!

     Och humorn är ett vapen! Falskheten tål inte ljuset – men inte heller humorn!

     Och självironi och känsla för humor är nog något svenska makthavare lider svår brist på.

     Här är ett exempel på det:

 3. Mo says:

  Tack för en som vanligt mycket bra och djuplodad krönika som väcker många tankar. På min önskelista finns även en total förändring eller kanske tom avveckling av FN. På hemmaplan funderar jag på om inte ett starkare KD skulle ge bäst utdelning i ett eventuellt extraval ?

 4. Björn i Bromma says:

  De Gula Västarna har nu också fått fäste i Canada. Det rör onekligen på sig
  https://www.armstrongeconomics.com/world-news/civil-unrest/yellow-vests-becoming-world-wide-movement/

  • ceskyraj says:

   Bra att Gula Västar startar i flera länder. De finns även i Sverige. Protesmöten varit i Stockholm på Mynttorget, i Göteborg, Helsingborg och tror att även i Malmö. De kan köpas på Clas Ohlsson. Nu den 12/1 planeras på nytt på Norrmalmstorg i Stockholm. Kolla på svenskt.bloggo.se

   • peterkrabbe says:

    De gula västarna blev obligatoriska i Frankrike för varje bilägare, man skulle synas bra om man fick motorstopp eller punktering på vägen. Därför finns de överallt. Undrar om det finns någon som ångrar sig?

 5. Lassekniven says:

  Intressant artikel om ” the Supreme Court of The United States (SCOTUS)”.

  Nu hoppar Ruth Bader Ginsburg av på grund av hälsoproblem, hon är 85 år och var vänsterliberal. Senaten, med republikansk majoritet, kommer ju då att välja in en konservativ domare och fördelningen blir då 6 konservativa och 3 liberala domare.

  Detta inför alla åtal som ligger i pipeline. Klaga månde Electra eller vad säger du Peter.

  • mats says:

   Bland Amerikanska bloggare är det en ganska vanlig uppfattning att deep state har hållhakar på chefsdomaren Roberts. Jag är inte helt insatt men gjorde han inte en sen juridisk kullerbytta då Obamacare drevs igenom. Vet inte vad det handlar om , någon sa att en adiption från Irland gjorts på ett olagligt sätt. Det kan ju i o för sig tyckas smått med tanke på vad många andra gjort. Dock för en domare så är det känsligt.
   Jag tror att Trump behöver utse en ny lagens väktare före han ska kunna känna sig säker på att ha trygg Majoritet

 6. Elisabeth says:

  God fortsättning och tack för, som vanligt, välskriven krönika.
  Ja, jag känner också viss optimism och jag fortsätter att vara tacksam över att Trump finns i Vita Huset . Hans kamp är herkulisk. Jag länkar till en intressant artikel om den amerikanska imperiepolitikens tillbakagång under Trump. Imperiepolitiken gick ju bl a ut på att skapa total kaos i MENA-länderna, man ville härska genom att söndra. Kaoset skulle också leda till ( och ledde till ) enorma flykting/migrantströmmar in i EU som genom söndringen där blev lättare för imperie-lakejen EU att dominera. Men nu är arkitekterna bakom Syrien-katastrofen borta eller på tillbakagång ( Hillary, Merkel, Macron, Netanyahu, Cameron ) men maskineriet och deep state finns förstås kvar. De behöver dock syre för att överleva. Trump håller mödosamt på med att rita om världskartan. Måtte han klara sig undan attentat.
  https://www.zerohedge.com/news/2019-01-01/americas-defeat-syria-crisis-empire

 7. Elisabeth says:

  Och jag måste också glädja er med denna länk.https://www.zerohedge.com/news/2019-01-02/giuliani-says-assange-should-not-be-prosecuted
  Trumps juridiske rådgivare och vän Rudy Giuliani säger i en intervju att Assange inte bör åtalas eftersom han inte gjort något fel. Giuliani jämför med Pentagon-dokumenten som ju stals och publicerades i Washington Post och NY Times. Men det var ju ingen på de tidningarna som blev åtalad , eller hur, säger Giuliani. Han säger vidare att problemet för Assangeförföljarna inte är att dokumenten publicerats utan att de var/är sanna, att Hillary avslöjades.
  Vi ska vara evigt tacksamma gentemot Assange, det är en total skam för Väst och vårt rättssamhälle att han är i den situation han är. Vi i Väst anser att vi kan vara överlägsna gentemot Stalin och hans skådeprocesser mot försvarslösa människor. Men samma övergrepp sker ju här.

 8. Kurt Hahmann says:

  Tyvärr tror jag det är försent. Dessutom verkar folket vara invaggad i en falsk trygghet / Vad vi har att vänta oss är totalt kaos d v s ett totalt sammanbrott
  av de sociala välfärdssystemen med påföljd av att ett klansamhälle, där bara den starke överlever.

 9. erik says:

  Hej Peter. Tankar inför det kommande året ger oss hopp om bättring, men det är ändå så att man känner det klart svårt att förstå Trump’s agerande. Ett trendbrott är ju vad vi alla vill ha, men så enkel är nog inte den önskeekvationen, det finns alltför mycket som pekar i motsatt riktning, vi blundar för det uppenbara många gånger, ty vi har ju förhoppningar om att vindarna vänder. Men ber er läsa denna länk och begrunda sedan vem D.Trump är eller kan vara i värsta fall. Jag hoppas ju, precis som många andra att problematiken kan rundas på något sätt, men har svårt att se hur. Men vi bör ha den bilden också i bakhuvudet och inte låta oss luras in i tankemönster som leder fel. ( jag vet det är en svår materia i detta )

  https://clarityofsignal.com/2017/10/13/beyond-the-divisive-agenda-defining-donald-trump-as-a-tool-of-the-zionist-elite-and-why-he-was-really-placed-in-power-to-wage-war-on-iran/

 10. Mo says:

  Kurt, vi får inte misströsta, men visst ser det dystert ut, drygt 418 000 beviljade uppehållstillstånd de senaste 3 åren i Sverige. Motsvarar väl ca Malmös och Lunds sammanlagda befolkning. Borde inte våra politiker kunna hänvisa till bostadsbrist vid det här laget. Malmö bygger så det knakar men vem betalar ?

  https://nyadagbladet.se/inrikes/over-130-000-nya-uppehallstillstand-beviljades-under-2018/

  Enligt detta inlägg väntar ytterligare 50-80 000 migranter från MENA i Bosnien och Serbien, försedda med betalkort från UNHCR för att ta sig vidare till Tyskland och Sverige.

  https://nyadagbladet.se/insandare/hur-mycket-far-invandringen-kosta/

 11. christian says:

  tack för positiva tankegångar-det ger energi i mörkret. God fortsättning.

 12. Arga gubben says:

  Jag följer inte Q och Gitmo och är mycket tacksam för de rapporter vi har fått på bloggen. Fängelsepråmarna ser ut att vara verkliga och unge Bush har avslutat sitt Twitterkonto. Biden verkar inte vara orolig, eftersom han funderar på att ställa upp i presidentvalet. Fru Clinton såg inte heller orolig ut under begravningen.

  Pentagons stabschef har just avgått och Mattis och en talesperson har också lämnat sina ämbeten. Det är vad man kan vänta sig efter att revisorerna har granskat Pentagon. Massor av pengar har försvunnit. Vad väntar? En revision av säkerhetstjänsterna?

  Vi kanske ingenting får veta, men notera om några prominenta amerikaner lämnar USA och om några inte åker dit från Europa. Eller om någon plötsligt blir mycket lydig.

  Gamle Bush har haft hälsoproblem. Kan man säkert säga hur han dog? Det sägs mycket på Internet när en sensation anas. Tre triljoner dollar är en ofattbar summa. Det är känt att han besökte Schweiz på 90talet och det misstänktes att skötte sina konton. Det är också känt att han använde sig av Strategic Investments. Att han besökte ”sin vän” Pieter Wallenberg, som tidningarna skrev.

  Trump har på mindre än två år lyckats fantastiskt bra. Arbetslösheten är rekordlåg, köpkraften ökar och företagen har fått bättre tullskydd. Han har gjort vad våra etablerade partier har misslyckats med i åratal. Titta på dem, de kan inte ens bilda regering. Det som är bra med kaoset är att folk börjar få upp ögonen och reagerar. Må vi få nyval. En storkoalition blir DÖ 2.0 och retar väljarna ännu mer. Trumps andra viktiga åtgärder kommer nog om han återväljs. Jag tänker på statsskulden t.ex.

  Macron begår ett misstag och talar nedsättande om de gula västarna. Chris Forsne har en bra artikel om Frankrike på Ledarsidorna. Le Monde, ett globalistorgan nuförtiden, är lite kritisk mot Macron. Vad betyder det?

  Nya Dagbladet rapporterar att en antikorruptionsenhet startar två undersökningar om valfusk i Dalarna. Äntligen händer nånting, men risken är att speciella åklagarkammaren får ta hand om saken och dra ut på den.

 13. Arga gubben says:

  Jag har studerat några naturfolk och imponerats. Vi förlorar våra kunskaper och de bevarar sina. De är mycket uthålliga, medan vi försvagas. Karl May i Tyskland skrev indianböcker som jag växte upp med och indianerna har ännu en speciell plats i Tyskland.

  Gamla Nordisk familjebok visade mig fantastiska träkonstruktioner högt ovan mark i den afrikanska djungeln. Inte många av oss kan kopiera dem.

  Swedenborg säger att våra olika folk har olika uppgifter i den andliga högre världen, den andliga människan (Himmelen har mänsklig form). Några är som senor och brosk och andra som organ och muskler.

  Dessa små naturfolk invaderar oss inte, har inga farliga utsugande kapitalister och kommer inte hit som ekonomiska flyktingar, trots att de är svårt utsatta i sina hemländer. Gruvbolagen är efter dem i Kongo och i södra Afrika har några tvingats in i reservat. Välj en kortare video, om ni vill. Det här är viktigt. Eldsländarna i Patagonien finns inte mer och jag sörjer dem. De hade gråa ögon och liknade både européer och asiater till viss del. Pappa påpekade den blågråa ögonfamiljen nära polerna. Vi sörjer utdöda djurarter och glömmer förlorade folk och språk. T.ex. äkta stockholmska. Jag menar det, jag har inte hört den rena dialekten på åratal och hur det blir med vårt folk vet jag inte.

  Mbuti Pygmies of the Rainforest

  • Mo says:

   Gubben, när det verkligen gäller kanske vi nordbor är bäst anpassade att överleva i de svenska trollskogarna.

   • Arga gubben says:

    Ja. Vi är barn av havet och skogen. Här kommer ett nästan okänt svenskt språk. En man från Älvdalen lär ha förstått en gammal islänning bättre än unga islänningar och språket hjälpte oss under kriget vid norska fronten. Ingen förstod sig på signalisterna. Jag kämpade med nordiska språk och studerade frisiska, ett viktigt nyckelspråk, men nu har jag glömt mycket.

    Elfdalian Song – Bufyörswaisa – Övdalsfuäk

    • Mo says:

     En annan Älvdaling.

     • Loa says:

      Larz-Kristerz, dansband från Älvdalen bildat våren 2001, som väl ingen missade under julen? Nostalgirock, country och en spelglädje som även nöjesmakare från storstaden – pratsamt – fascinerades av. En upplevelse! Hela Sverige lever (om det får).
      http://larzkristerz.com/blogg/

      • Mo says:

       Visst är det bedrövligt när partiledare som Fredrik Reinfeldt och Mona Sahlin inte förstår att tillverkningen av världens bästa elgitarrer var sprungen just ur det svenska kulturarvet. Enfaldiga politiker, de gör mer skada än nytta, inte blir det bättre av att de frigör sig från beroende av medlemmar och väljare, bestämmer sina egna frikostiga förmåner och skyddande administrativa back ups. Dem skall vi börja med att kasta ut.

      • Arga gubben says:

       Loa och andra. Språkvetarna klassar älvdalska som ett eget språk, men politikerna gillar det inte. De vet att pitebondska och andra dialekter kan komma med anspråk. Min fd. kunde tala med sin morfar, men inte jag. Det var inte pitebondska.

       Älvdalingarna var signalister vid norska gränsen och tyskarna förstod dem inte. Amerikanerna använde navajoindianer och japanerna förstod dem inte.

       Detta är nu avslöjat som en kristen sång. Jag studerade språk när jag kom ut på Internet (inte vid universitetet), men det här förstår jag inte. Mitt huvudämne var ett annat.

       Have you ever seen the rain på älvdalska/ Ukad weder ed

       • Mo says:

        Det finns väl lite olika uppfattningar om älvdalska, att det har likheter med isländska handlar väl främst om att de båda har sina rötter i fornnordiska som bevarats pga folket levt isolerat på en ö och i skogsbyar. Likhet finns även med norskans bokmål. Här sjunger dalmasar Fröding en annan av våra stora kulturbärare, något för politiker att lyssna till så att de lär sig mer om vår stolta kultur.

        • Loa says:

         A match made in heaven! Eller Dalarna, snarare. Mando Diao och Fröding. Och vattnet i bakgrunden. Vad glad jag blir. Sverige LEVER.

       • Loa says:

        Små hagströmsukuleler..?

       • Arga gubben says:

        Det är roligt att se flickornas glädje. De säger rajn, eng. rain, och skaj, eng. sky. Det finns mycket nordiska i engelskan. Som hello, hell.

 14. ceskyraj says:

  Tack Peter, God fortsättning på det Nya Året 2019 även till dig. Jag har bokstavligen längtat efter ny text på din blogg. Mina tankar går åt samma håll som dina. År 2019 blir avgörande för oss alla, i Sverige, Europa, världen. Må folket i Sverige ta på sig gula västen och visar att de har fått nog.

 15. ceskyraj says:

  Detta med mord på Trump. Jag har också tänkt på globalisternas desperation att använda detta som sista vapen. Tyvärr har detta hänt på flera ställen i världen inklusivt Sverige. Hoppas att Trump skyddar sig, annars är hela världen i fara.

  • mats says:

   Jag har sett några som skrivit att Globalisterna som sista utväg skulle mörda Trump. Jag kan inte bevisa det men är övertygad om att flera försök redan gjorts men att de kvävts i sin linda. Media har heller inget intresse att gräva i sådant då det ”i värsta fall” skulle kunna skapa sympati.
   Kennedy var eller snarare blev efter sitt första år i Vita huset en ivrig antiglobalist, även om sådana begrpp inte fanns då. Precis som Eisenhover så insåg han faran med det militär industriella komplexet. dessutom så såg han hur CIA ofta ljög för honom. Han ville avskaffa FED och göra om CIA i grunden. Dock han var ensam o därför säkert ett lätt byte då de väl bestämt sig för att han skulle bort. Vi är i alla fall några här som tror att det finns en plan och att han har flera led av säkerhet runt sig, Viktigast det skydd som vi tror kommer uppifrån och att så många kristna som möjligt hjälps åt att be för hans skydd

   • Is This Me says:

    Ryktas att Trump sedan han tillträdde som president har utsatts för tolv mordförsök.

    • Arga gubben says:

     Fem försök har gjorts att mörda president Putin, sägs det. Globalisterna hatar honom och Trump. Gud välsigne dem båda och jag ber för dem varje dag. Enligt en teori enades Nixon, Johnson och Bush om att ta över USA en i taget efter Kennedy.

 16. Ivan Björn says:

  Hej Peter.

  Jag har sett och läst på flera olika hemsidor att Trump vill göra sig av med den djupa staten och återta makten över USA. I detta sammanhang nämns det att många stora politiker, tjänstemän och Vatikanens präster ska sättas bakom lås för att inte kunna skada världen mer.

  Här kommer mina funderingar in. Hur vet vi att det verkligen sker. Ett exempel är Hitler med sina kompanjoner som dog enligt den officiella versionen och hans kompanjoner blev dömda. I själva verket vet vi att Nürnberg rättegång har varit en skenrättegång och de verklig stora och betydelsefulla levde sina liv vidare i USA, och Latin Amerika inklusive Hitler.

  Tänk om det som pågår är bara till för att skapa den Nya Världsordning. Vi vanliga människor tror hela tiden att i den djupa staten involverade individer kommer att överta världen. Det skulle aldrig lyckas för att de har just förstört världen. Tänk om de så kallade Vita Dragonerna som kommer att fördela världens rikedomar https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2019/01/06/benjamin-fulford-revolutionen-fortsatter-nar-gamla-regimer-kollapsar-i-mexico-och-eu/ är lösningen på införandet av NWO där jordens arméer går samman för att skydda jorden mot ett yttre hot?!

  Hur ska jag veta att det som pågår är verkligen äkta?

  Jag har tänkt ut några punkter utom inbördes ordning som måste bli verklighet om jag ska tro på att något äkta verkligen sker.

  1. Poliser och myndigheter ska hjälpa till för att undersöka och öppna massgravar efter offer för rituella mord! https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2019/01/06/europeiska-kungligheter-dodar-barn-pa-sina-manskliga-jakt-partys/
  2. IPCCS och de falska forskarna ska lösas upp och sanningen ska redovisas.
  3. Nedrustning av det militära ska igångsättas.
  4. Tillverkare av medicin ska upphöra med sin förgiftande verksamhet och sanningen om vacciner ska bli allmänt känd.
  5. Alla hemliga program i vilka man förgiftar människor och alla andra ohyggliga experiment ska redovisas.
  6. GMO forskning och en snedriven jordbrukspolitik ska avskaffas och nya kunskaper ska läras ut.
  7. Offentliga politiker, tjänstemän som tillåter gifter i maten och strålning i luften ska redovisa av vilken anledning de ledde befolkningar i olika länder bakom ljuset och sanningen ska redovisas.
  8. Tidningar och radio och TV ska på ett korrekt sätt återspegla ovanstående skeende och ska verka för en sann och informativ förmedling av olika samhällsprocesser och nyheter.
  9. Nationella gränser ska tjäna till att uttrycka människors sedvänjor, tankesätt och särart och en ömsesidig respekt mellan länder ska borga för samhällsutveckling, andlig utveckling, teknologisk utveckling och förståelsens utveckling där huvud tanken är att allt är bra och alla sätt att utrycka livet är bra så länge man inte begränsar eller skadar någon annan.
  10. På sikt kommer även nationella gränser att upphöra då människor i sin utveckling inser att de varken är titlar nationer, eller kultur men att de är i första hand spirit (ande) som har inkarnerats här för att uppleva och ha roligt och därmed berika sig själv och andra individualiserade andar som har inkarnerats hit. Detta är den naturliga utvecklingen…

  Detta är alltså bara några punkter i sammanhanget. Det finns säkert fler. Kommer detta att ske då tror jag verkligen på en äkta utveckling och i en sådan utveckling, när människor blir medvetna skapare av sitt liv är det knappast nödvändigt att beröva frihet åt individer som tjänade det gamla systemet. Det gamla systemet finns här för att vi tillsammans skapar den med vårt sätt att tänka. Ett sätt som är baserad på rädsla, på en tro på hierarkin, på högre och lägre, handlande för egen vinning skull m.m. Det är vi som måste ändra oss.

 17. hllviken says:

  En sådan härlig kvinna som försvarar sitt land!
  (Motsatsen till Cecilia Malmström)

 18. msandberg2016 says:

  Amen till detta hoppfulla meddelande Krabbe.

 19. Arga gubben says:

  Sandberg, du är en sökare och därför på min bönelista, men det vet du inte. Här får du mera Taube, en av mina favoriter. Peta inte i såren, mina är helade. Jag är Herren din läkare, minns det Ordet. Förlåt oss våra skulder, såsom ock vi förlåta dem oss skyldiga äro.

  Kärleken och vinden – östen med resten

  Jag har haft dåliga andliga upplevelser. En svart man slog ned mig i drömmen när jag sade att han skulle tro på Herren och jag blev också avrättad. En närstående satte igång med svart magi. Ingenting att vara rädd för, ty Herren härskar.

  Skallen? Har vi några tjockskallar på bloggen?

  Språkbegåvade har tjockare hjärna

  http://www.friatider.se/spr-kbeg-vade-har-tjockare-hj-rna

  • peterkrabbe says:

   Sandberg har önskat att jag raderar hans inlägg på denna tråden. Självklart gör jag då det, samtidigt som jag känner obehag inför att vi inte kan hjälpa en människa i nöd. Vi får hoppas att Sandberg söker en mer professionell vård än vad vi kan ge här på bloggen. Arga gubben bidrar med de troendes goda råd, själv känner jag mig maktlös eftersom individens psyke ligger bortom min kompetens. Jag hoppas ändå att krisen är tillfällig och att molnen drar förbi.

 20. Arga gubben says:

  En rabbi säger att de många jordbävningarna och vulkanutbrotten signalerar den judiske messias ankomst. Samme rabbi har tidigare sagt att deras messias har identifierats, säger rysk media. Naturfenomen står i Bibeln för omvälvningar i samhället och en judisk messias är en sådan.

  Åtminstone på den här bloggen är vi förberedda på att magi kan komma att användas. Den brinnande luften över Indonesien var inte naturlig och kan ha varit ett test. Antikrist väntas ta ned eld från himlen. Bill Clinton sade en gång att teknik var som magi, men den verkar finnas på riktigt.

  Jag undrar om det kinesiska kontrollsamhället också är ett test innan systemet införs globalt. Kameror sattes upp i London för kanske 20 år sen och nu har bättre mjukvara tagits fram. Kina samarbetar sannolikt med globalisterna.

  Det ryktas att Annie Lööf är beredd att stödja Ulf Kristersson, men det är inte bekräftat. Jag har blivit lurad i flera val och vet inte vilken lösning som är bäst. Det är bra om vi blir av med de rödgröna, men vad händer om drottning Annie får inflytande? Turordningsreglerna kanske räddas, eftersom SD tycker om dem och det gör jag också. De är inte bara en socialistisk idé, eftersom min borgerliga farfar gillade dem. Vi får se vad som händer. Kristersson kanske får tyst på Annie om invandringen, eftersom han behöver stöd av SD. Eller? Annie har förlorat på alla fronter och förlorat folkets sympati.

  Om regeringsbildandet kan man skriva en bok och det kanske redan görs. Om en tid börjar politikerna berätta om alla turer. Så talade och sade Annie Lööf bakom stängda dörrar. Ja, väljarna har ju inte fått veta mycket om vad som avhandlats. Vi är för oviktiga för politikerna.

  Premiärminister Philippe vill klämma åt de gula västarna. Våra härskare satsar på kortsiktiga vinster och gör långsiktiga förluster. De har inte förstånd.

  Vera Oredsson var Sveriges första kvinnliga partiledare, skrev Aftonbladet surt. Hon friades nyligen i hovrätten för en påstådd nazisthälsning. Vera kom antagligen i en av de svenska bussarna. Hon gifte sig med Lindholm, ledaren för ett socialistiskt nazistisk parti, och även Ture Nerman hade viss sympati för honom. Lindholm blev så småningom kommunist och accepterades. Vera gifte sig med Oredsson, men glömde inte att hjälpa gamle Lindholm. Hon och hennes man ansåg att Tyskland behövde förenas från DDR. Jag träffade en judinna som också kom med en av våra bussar. Hon visade mig sitt inbrända nummer på armen. Övergreppen ska inte glömmas bort. Hon berömde det svenska barnhemmet. Hon förlorade nästan alla sina släktingar, men på barnhemmet var hon trygg.

  • Arga gubben says:

   Vera Oredsson, jag har svårt att tro att ingen har sänt mina ord till dig. Nog tänker du. Nån som var med på 50talet sade att Göran Assar hade svårt med stavningen, en annan att han var en god talare och ännu en att du hjälpte Sven Olof Lindholm på ålderdomen. Man ska alltid studera oppositionen. Ni kom fel, men ni var inte helt bakom. Jag gillar gamla DDR.

   En kontakt på Östermalm i Stockholm berättade om det förfärliga kriget, någon var på plats, och jag tror att du förstår det här. Tryck fram engelskan.

   WATCH and LISTEN: Putin Sings Russian National Anthem With 130,000 People!

 21. Lassekniven says:

  Fiskargubben
  De två första meningarna i din kommentar är något kryptiska.
  a) Eld har regnat över jorden många gånger under gångna senaste 2000 åren.
  b) Sture säger att Lorber säger att Jesus kommer att framträda på himlen efter cirka 2000 år kanske då i samband med naturkatastrofer och eldregn.
  c) Judarna har sin egen egen messias ( förutom de messianska judarna).
  d) Det kanske är så vid Jesu Kristi återkomst att Judarna äntligen då förstår efter alla dessa år att Jesus verkligen var och sannerligen är den riktige och sanne Gud Son.

  • Arga gubben says:

   Lasse, elden över Indonesien hängde i luften och föll inte till marken. Länken finns i den förra krönikan. En judisk messias är snabbt på ingång, det har vi talat om på bloggen. Det innebär problem.

   Bibeln talar om katastrofer av olika slag i den sista tiden. Herren kommer tillbaka och jag tror att den onde vill lansera en konkurrent. Det gäller att se upp om det händer. Det kan vara svårt för många. Herren kommer på skyarna, lite dolt och alla ser det inte ännu. Jag tror att Herren kommer tillbaka på ett oväntat sätt i sina barn, sin kropp, men den onde kommer att lansera en människa på jorden. Vad ska några kristna tro?

   Ja, judarna kommer att omvända sig till Herren.

   • Lassekniven says:

    Ja, du har rätt. Vad vi kan göra är att vaka och be.

   • Loa says:

    Eld som hänger i luften
    Betr. de bränder i Kalifornien i november som orsakades av DEW – riktade energivapen – finns en lång artikel på R D Steeles sida
    https://phibetaiota.net/2018/11/special-california-fires-caused-by-dew-weapons-clear-route-for-high-speed-rail/
    ”SPECIAL: California Fires, DEW Weapons UPDATE 16: Forest Fire Burns Houses & Cars But Not the Forest?”
    Scrolla ner till update 14, som visar hur mikrovågor explosionsartat intensifierar eld i plasma:
    UPDATE 14: Houses, Cars Burned From Inside Out — DEW/Electrical
    ”… buildings on fire, but exterior walls are not on fire; flames were contained by exterior walls which fell last and inward. Thus lawns and trees and shrubs between houses are unscorched by flames. DEW-created fire WAS NOT forest fire. The houses burned from inside out, as did the cars.”
    Videor à tre min. demonstrerar:
    Microwave Plasma Experiment

    Microwave Plasma : AWESOME experiment

    Kalifornierna drabbades av eld från ”himlen”.

    • Arga gubben says:

     Du övertygar, Loa. Globalisterna plågar oss på flera sätt och bränderna terroriserar oss. I Sverige brinner både skog och hus. Vad ska vi tro?

     Här kommer lite annat. Den magnetiska polen flyttar sig närmare Ryssland. En forskare säger att den fysiska polen har gjort detsamma under lång tid. Han tror sig ha hittat tre gamla poler söder om den nuvarande. Hänger det ihop med magnetiska polskiften? Hannes Alfvén sade att universum är elektriskt och nya bevis stödjer honom. Det gäller elektriska flöden i andra galaxer.

     ”The magnetic poles are moving quickly, going away from Canada towards Siberia, yet geologists cannot determine why the change is so sudden and dramatic.”

     https://sputniknews.com/science/201901111071383462-earth-magnetic-field-acting-strange/

     Jag kan också meddela att Expressen till slut har upptäckt fascism av det konstigaste slag i Ukraina. Den liknar inte den gamla. Korruption, brott och oligarkvälde blandas med extremism. Stratcom säger nästan samtidigt att ryssarna ljuger när de säger samma sak. Tjeckiens president Zeman säger att Ukraina har blivit vårt absolut värsta problem och hans företrädare Klaus håller med. En av extremistledarna, talmannen i parlamentet, besökte Konstantinopel för att tala med patriarken. Det är nämligen så att flera ortodoxa kyrkor vägrar att stödja beslutet att överlämna den ryska kyrkan till Ukraina. Det ryktas att patriarken mutades med miljoner, men det är inte bekräftat.

     Till slut vill jag säga att vi ska hoppas att de etablerade politikerna inte förstår hur mycket de gör bort sig. Då kan vi få nyval. Löfvén och Busch Thor är väl de enda som har varit mestadels konsekventa och det belönar väljarna dem för. Tidningarna skriver ömsom att de rödgröna vinner och ömsom att M och KD gör det. Det gör mig misstänksam. Hela folket sitter på första parkett och ser spektaklet.

 22. Lassekniven says:

  Fiskargubben.

  C och L är mycket rädda för nyval av naturliga skäl. C är mer höger än L som är delade i en höger- och en vänsterfalang. Sannolikt blir det väl så att Kristersson väljs till statsminister och att Lööf och Björklund får var sin ministerpost med mer makt än de skulle få hos Löfven där de snabbt blivit obetydliga och överkörda. Lööf har nog räknat ut detta, hon är ju inte dum i huvudet. SD kommer sannolikt att ligga lågt så vida inga riktiga stolleprov läggs fram.
  Nyval passar SD bra.

 23. Loa says:

  För sidans Book of Enoch-intresserade! Jag hittade detta på R D Steeles sida idag om/av Erich von Däniken (så intressant bakgrund, och sympatisk man)
  https://phibetaiota.net/2019/01/berto-jongman-erich-von-daniken-chariots-of-the-gods-on-the-original-extraterrestial-story-denied-then-accepted-now/
  Vid. 30 min. nämner han sin organisation http://ramar.space/ där foton finns av alla mystiska fynd jorden runt.

  • peterkrabbe says:

   Tack för intressanta länkar. Erich von Däniken är en veteran nu, en av de första att observera och dra slutsatser av de udda ting som omger oss i världen. Hans angreppssätt är vetenskap kryddat med den fantasi, som den etablerade vetenskapen inte tillåter sig för att undvika att hamna i foliehattskategorin. Hans forskning är en av de bästa byggstenarna för att forma den världsbild som vi är på väg mot, genom våra profeter, religioner och fragmenterad verklighetsforskning. I den senare sitter alla forskare i sin egen lilla sandlåda och inser inte att de alla sitter i samma grustag. Samordning existerar inte. För att komma framåt måste man kombinera den fysiska verkligheten med de informationer vi får på andlig väg, tillsammans ger de oss allt vi behöver veta. Jag tror att vi snart lagt pusslet.

 24. Mo says:

  Statsministerkandidaten som förhandlar om anti-SD-klausul för att stänga ute SD från politiskt inflytande

  https://nyheteridag.se/alliansen-forhandlar-om-att-stanga-ute-sd-fran-inflytande/

  Hur har han det med de egna leden ? Moderatpolitiker i Kristerssons hemlandsting som även är uppsatt på M-riksdagslistan, har denne M-politiker kvinnliga väljares fulla förtroende ?

  https://samnytt.se/riksdagskandidat-m-hoppade-pa-sin-systers-mage-du-vill-bli-svensk/

 25. ragnhild says:

  Beklager, jeg kommer med noe fullstendig off topic – om jeg får lov, men det er ikke et måste fra min side, noter det:
  https://resett.no/2019/01/09/syk-og-fattig-78-arig-svensk-kvinne-ble-opprort-over-grov-kriminalitet-mot-eldre-dommes-for-hets/

  Er dette fake news, eller er der kommet til en lov i Sverige (noe liknende i Norge) som straffer den som kommer med hva som antas være ”hets mot folkgrupp”? Er konsekvenser av brudd mot denne loven slikt som dette, ref. lenken. Vi i Norge er ikke kommet dit, men lovens intensjoner kan vel også ramme oss etterhvert.

  Kommentarfeltet (ref. lenken)er i opprør over svenske tilstander, og ønske om pengerulling igang. En Åberg refereres der til i kommentarfeltet – han har visst som oppgave å saumfare nettet (spes. facebook) og sørger ved treff å anmelde svenske borgeres (tidligere, nå ikke lenger?) ytringsfrihet.

  Vi kommer etter, dere skulle bare opplevd vårt regimes taushet, PK, omskrivinger, salg av norges ressurser, infamiteter – jeg kunne bare fortsette. Alt går til h. Vi følger så godt vi kan med på hva som skjer i Sverige og synes det er utrolig hvor godt dere balanserer vanviddet, leser mellom linjene situasjonen og sympatiserer stort med dere.

  Resett er en ny blogg, 1 år pluss. En populistisk sådan, altfor mye NTB-meldinger men ytringsfriheten rules stort sett. Jeg har få meninger om siden – de kan det å provosere for å si det slik 😉

  Mvh. og godt NYTT år til deg Peter og alle andre som visiterer her.

  • peterkrabbe says:

   Ragnhild, det stämmer tyvärr. Åberg är en statsfinansierat huvudjägare, som främst inriktar sig på försvarslösa, äldre människor som uttrycker sig – i statens ögon – olämpligt på internet. Avsikten är att skrämma befolkningen till tystnad och underkastelse. Man verkställer kännbara bötesstraff eller hotar med fängelse för människor som aldrig haft något otalt med rättvisan under hela sitt långa liv. Det är en tydlig trend i det svenska samhället att skärpa straffen för etniska svenskar samtidigt som man friar eller utdömer obetydliga straff för invandrade våldsverkare.
   Åberg utsattes nyligen för ett överfall med påföljande misshandel. Låt oss hoppas att detta får honom att tänka efter.

  • Loa says:

   Från Nya Tider mars 2018:
   ”Tomas Åberg har sin försörjning genom bidrag från staten. Han letar upp i huvudsak äldre kvinnor som skrivit arga kommentarer under exempelvis nyheter om invandrare som gruppvåldtagit svenska flickor. Dessa anmäler han till polisen, som trots att de i dag inte ens hinner utreda våldtäkterna, tvingats hantera över 800 anmälningar från Näthatsgranskaren.”

   https://www.nyatider.nu/djurplagare-bakom-nathatsgranskaren-lat-sina-djur-svalta-till-dods/

   https://www.nyatider.nu/tomas-aberg-flyr-nya-tiders-fragor-jag-ar-inte-tomas-jag-ar-nathatsgranskaren/
   Han forsätter som vanligt. En anmälning av tio ”lyckas”.

   • Mo says:

    Bra Loa, mycket viktig information ! Det stinker om regeringens ruttna behandling av de äldre och utsatta men ändå så trogna äldre som väljer att stanna kvar och försvara landet. Är det socialdemokraternas nya partisekreterare som tar med sig närkingska traditioner och visar hur köttbergets rosor kan risas ? Det glädjande är att vi förstår att de inte har lätt att hitta villiga till deras smutsiga uppdrag. S och C, vilka kålsupare ! Löfven borde vänta med sitt flin till efter riksdagsomröstningen.

 26. Eclipse says:

  Med lite hjälp utifrån ordnade det sig till slut med vår nya regering.

  Statschef Vladimir Putin
  Statsminister Viktor Orbán
  Inrikesminister Matteo Salvini
  Finansminister Jan Tullberg
  Utrikesminister Geert Wilders
  Försvarsminister Gustav Kasselstrand
  Justitieminister Sebastian Kurz
  Socialminister Katerina Janouch
  Näringsminister Donald Trump
  Finansmarknadsminister Nigel Farage
  Kulturminister Marine Le Pen
  Utbildningsminister Jair Bolsonaro
  Bostads- och miljöminister Peter Krabbe
  Sjukvårds- och livsmedelsminister Lars Bern
  Infrastrukturminister Stefan Torssell
  Minister för forskning och högre utbildning Peter Stilbs
  Migrationsminister Karl-Olov Arnstberg
  Landsbygdsminister Bert Karlsson
  Samfundsminister Lars Enarsson
  Rikspolischef Rodrigo Duterte
  ÖB Stefan Sauk

  • peterkrabbe says:

   Stort tack för att jag fått plats i denna imponerande regeringsbildning! Jag lovar att jag skall göra mitt yttersta för att bidra till att Sverige får en ny roll i världen och därmed bidra till ett bättre liv för våra medborgare – ett liv i trygghet och harmoni. Som första åtgärd kommer jag att påbörja byggandet av nya bostadsområden i Mellanöstern – projekt Nya Sverige – varvid, trots byggfackets protester, bara utländsk arbetskraft kommer att användas. I syfte att rena vår inandningsluft kommer jag att införa krav på raketbränsle för flygtrafiken så de snabbare lämnar svenskt luftrum. Fast förstås, om både Trump och Putin skall vara med så blir det nog regeringskris, för US Airforce lär hamna ända framme vid Moskva innan de hinner bromsa.

  • ceskyraj says:

   Äntligen fick vi ny regering, den bästa som vi kunde tänka oss. Alla medlemar är kompetenta inom sitt område och landets framtid är säkrad!

  • peterkrabbe says:

   Efter dagens besked från Annie Lööf får vi nog se detta som ett förslag till exilregering. Vi kommer att äta frukost i Paris, lunch i Genève, middag i Budapest och gå på nattklubb i Amsterdam.

  • Mo says:

   Spännande men jag skulle vilja göra några justeringar, Bert Karlsson skall bort, Putin flyttar vi till försvaret, Kasselstrands energi kan behövas för att bygga upp landsbygden, för bostad och miljö väljer jag den spirituella modiga och begåvade Pia Hellertz, som kronan på verket vår statschef Peter Krabbe.

   • peterkrabbe says:

    Tack för förtroendet och avancemanget, men Putin blir nog förnärmad. Risk för statskupp!

    • Eclipse says:

     Peter, du kan få bli statsminister i stället, så flyttar vi Orbán till UD. Putin tar hand om försvaret och så blir Gustav VII Kasselstrand bli vår nya regent. Han är trots allt Karl XII:s reinkarnation, berättade Mikael Jansson i Kungsträdgården på AfS valfinal.

  • Arga gubben says:

   Kul, men varför är inte jag med? Nej, jag tackar Herren att jag inte har haft politisk makt eller varit oförskämt rik. Vad hade jag kunnat ställa till med?

   Vladimir Vladimirovitj meddelar telepatiskt att han också är road. Han kan lite svenska, ska ni veta. Det visar hur viktigt han anser vårt land vara, men inte har han tid att besöka bloggen. Det gör säkert andra ryssar. Bloggen är mycket viktig. En termometer på svenskarnas insikter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: