I väntan på Vadå (förlåt, Godot)

godot

”Kvinnorna föder grensle över en grav, dagen glänser till ett ögonblick, och sen är det natt igen.” (Pozzo, andra akten). Jo, så skrev Samuel Beckett i sin berömda teaterpjäs, som ingen egentligen förstår vad den handlar om. Godot dyker aldrig upp. Men mina tankar går till de svenska regeringsförhandlingarna och dagens besked från Annie Lööf.  Jag skall inte gå in på detaljerna i jämförelsen utan överlämnar detta till läsarens fantasi. Men tveklöst vet ingen svensk medborgare idag vad vi väntar på. Det politiska landskapet har havererat. Tryggheten i att vara vänster eller höger är bortblåst. En oformlig amöba brer ut sig över svensk politik, sticker ut en tentakel än här, än där.

Det är inte obekant för mina läsare att inget svenskt parti hittills velat kännas vid begreppet globalism. Men den nyfödda amöban är globalismen personifierad. Inte oväntat, vi visste redan att alla löven föll från samma stam av det sega virke som över hela den övriga världen numera kallas Globalismen. Annie Lööf, som plikttroget trampar i Macrons fotspår, trots att Frankrike står på randen till revolution. Lövin som vill ha flygskatt för alla som betalar sina flygbiljetter själva. Löfvén som samlar röster i takt med den ökande invandringen.

Det lär vara första gången i både svensk och utländsk politik som en regering bildas av en minoritet som ”lovar” att lyda ett utomstående politiskt block, eller vad man nu skall kalla resterna av en Allians som gått i graven. Kanske skall vi vara glada över att lille Kristersson inte blev statsminister, hans CV är knappast övertygande. När skall Moderaterna lära sig att en statsministerkandidat måste vara någon som inger förtroende och står på egna ben? Efter Batra springer Kristersson omkring med Reinfelds telefonnummer i fickan och vill att vi skall tro på bättre tider. Välj för Guds skull en partiledare som duger som statsminister, annars försvinner partiet för gott. Eller så vill Gud att Ebba tar över, vår kristna tro behövs allt mer som mothåll till islam. Hon är på rätt väg.

Och Åkesson då? Gav han upp i ett tidigt skede i förhoppningen att ett extraval skulle ge nya möjligheter? Förmodligen, men där underskattade han den församlade globalismens krafter, kanske hade han till och med en fot i globalistlägret för säkerhets skull? Nu får han vänta i fyra år till, då lär läget vara i det närmaste oreparabelt, vilket ökar hans chanser men omöjliggör räddningen.

Kära svenskar, satsa nu på EU-valet istället! EU styr Sverige, så det är ingen ko på isen, förutsatt att vi förenar oss med de förhärdade exkommunisterna i Östblocket och gör slut på globalisterna den vägen. Fylleristen Juncker faller av sig själv, Macron blir avsatt av sina patrioter och Merkel har redan sagt adjö. Så förlora inte hoppet, det reder ut sig. Det blir kanske invånarna i EU som räddar oss istället, alla vet att vi är de sista idioterna och tar sitt ansvar. Kanske kommer man också fram till att vi inte heller behöver mäta krökningsradien på gurkorna längre, så blir nog allt bra….

Peter Krabbe

92 Responses to I väntan på Vadå (förlåt, Godot)

 1. Jonas says:

  Som vanligt en lysande betraktelse över svensk politik och globalismen. SJälv har jag i princip gett upp vårt land då jag insett att den stora massan fortfarande inte har vaknat upp och kommer troligen aldrig heller att göra, inte ens när sharia poliserna knackar på dörren förstår de vad som har hänt och hur de kunnat förhindra detta. I grund och botten tror jag problemet är att vi i Sverige inte har någon stark ledare, i 7-klövern finns det bara svaga fega vänster feminister och som vi alla vet har dessa fötts med någon hjärndefekt som gör dem helt oförmögna att se bortom sitt eget JAG, samma gäller för vänster patrasket inom svensk media. Vad gäller det parti alla tror ska rädda vårt land så hände någonting under tiden Åkesson var sjukskriven, samtidigt erkände han spelmissbruk och som alla missbruk av något slag så ger detta lätt hållhakar för elakartade individer. Dessutom så kommer SD aldrig att tillåtas få något inflytande, hatet mot dem är alldeles för STORT, det är så STORT att man måste fråga sig varför?

  Själv följer jag sedan mer än ett år sedan allt som händer i USA och likheten med vårt eget land är skrämmande slående där också extrem vänstern fått fotfäste och styr demokraterna och om den kriminella Clinton-klanen hade vunnit presidentvalet så hade det snabbt gått utför med stora steg. Men nu vann en STARK ledare helt klart uppbackad av militären och han är HATAD av etablissemanget. Hade någon av oss blivit så hatade så hade vi nog snabbt packat ihop och övergett skutan men president Trump ger inte upp och troligen har han situationen helt under kontroll.

  Då det mesta som händer i världen dikteras från det stora landet i väster så har jag idag mitt hopp till Trumps förmåga att rensa ut ”the deep state” dvs. globalist träsket som jag tror ger återverkningar på Europa och Sverige för vi alla vet hur vårt lands största förrädare nr.1 som blev statsminister 2006 har samarbetat med deep state i USA och han blev ivrigt påhejad av den andra stora förrädaren Bildt som var djupt inblandad i Estonia- katastrofen där svenska staten medverkade till att smuggla vapen från det fallna Sovjet Unionen till USA.

  • Gunnar Karlén says:

   @Jonas
   Betraktar du Ebba Busch Thor som hörande till kategorin ”svaga fega vänster feminister”?
   Det är en högst oseriös kommentar! Hon har en tendens att med stor framgång reta gallfeber på personer med vänsteråsikter, så jag skulle inte tro att de sistnämnda delar din åsikt…

 2. hllviken says:

  Precis så har jag tänkt de senast dygnen; det finns inte tillräckligt stark opposition mot Globalismen i Sverige.

  Nu bildar Italien allians med Visegrad-ländernas nationalistiska ådra – förståndiga svenskar bör haka på där!

  • ceskyraj says:

   Ja, en annan kampvilja mot globalister i mitt gamla hemland som ingår i Visegrads-länderna. Även om Soros har fortfarandre fingrar i olika migrationstödjande grupper och överstatliga infustrier har sin del i spelet, är majoritet av folket på vakt och villiga att försvara sitt fosterland. Fosterland som försvarades i flera generationer mot inkräcktare som ville landet illa. Här i Sverige har i flera generationer folk lärt sig att ”lita på” staten, att den vill folkets bästa=blev fredsskadade. I östeuropa är folket lärda att revoltera mot övermakt. I Sverige vill folket inte vakna,”någon annan” får börja först”. Här dominerar feghet. Det räcker inte att vi invandrare från öst engegerar oss, etniska svenskar måste resa sig upp och göra motstånd.

 3. Lassekniven says:

  En dyster krönika men i sista stycket börjar solen titta fram igen. Jag är positiv därför att ett system söker hela tiden efter balans och harmoni, det försöker hela tiden svänga in sig på ett optimalt läge. I vårt fall i Sverige är dock tidskonstanten lång på grund av att vi svenskar av födsel och ohejdad vana är tröga. Sedan är det inte alls säkert att Löfven blir statsminister så länge, det skall röstas och det räcker med några ”avfällingar” bland C och L för att en till exempel en budget skall fällas.
  Vad är det som gör att SD är så motbjudande för övriga partier? Jag tror att det beror på SD:s storlek, läser man dess partiprogram så finner man väl inget som är extremt kontroversiellt?
  Det är väl fråga om makten och socialdemokraterna speciellt ser väl sig som födda till den politiska makten i Sverige. S är störst beroende på att folk röstar på S för att det skall vara så, inte som ett genomtänkt val.
  Den politiska situationen är i obalans och dysfunktionell och med stöd av ovanstående som en intelligent gissning är att den blir förr eller senare ohållbar.
  Till sist, vi behöver inga politiska partier i Sverige utan starka ledare och ett system med direktdemokrati och dessutom med kristna ledare som ger svenskar identitet genom vår tusenåriga kristna religion som motpol till islam. Det är vi som bestämmer var skåpet skall stå, basta.
  Religionsfrihet ja, men inte med religioner som försöker invadera. Har vi några problem med buddism, hinduism, taoism etc? Svar nej. Det bara islam som ger oss problem och det vill vi inte ha, vi har nog med problem ändå.

 4. Arga gubben says:

  Jag skrev tidigare att jag inte vet vilken regering som är bäst. De rödgröna med C och L kan vara bra, så att svenskarna reagerar. Egor Putilov tror att vi återigen har lurats. Ja, vi har lurats hela tiden och det ena efter det andra avslöjas.

  Europavalet är viktigt, men nog ska vi rösta om det blir nyval, extraval. Ingen omröstning har ägt rum ännu. Jag hoppas att V saboterar den. Heja, Jonas! Inget opinionsinstitut kan klassa mig politiskt, de ger upp. Arga Gubben är en underlig filur, Jonas.

  • mats says:

   Ja det känns lite märkligt att man ska sitta o hoppas på Jonas. Det är ju en väldigt kraftig sväng till höger som ingår i uppgörelsen, i alla fall på pappret.
   Det ser extremt mörkt ut, vad ska få svensken att rösta annorlunda. Tydligen måste det bli ännu sämre för att vi ska vakna. Det kan dock gå väldigt fort,alltså att det fort blir sämre. Trump o USA är det lilla hopp vi har. För att han ska lyckas lite på sikt o inte bara sätta dit skurkarna i det politiska skiktet så måste han lyckas med att knäcka centralbankssystemet. Turbolänta ekonomiska förändringar som säkert i det korta perspektivet kommer göra ont ligger i pipen.
   Om det gör riktigt ont i börsen så kommer svensken att reagera om inte annat för sin egen skull. Då hjälper det inte att man bor på tryggt avstånd från nattliga bilbränder

   • Arga gubben says:

    Ja, det är märkligt att vi måste hoppas på V. Partiet har körts över i många år och bara gjort motstånd en gång, såvitt jag vet. V ville medverka i en misstroendeomröstning och då blev det fart på Göran Persson. Partiet skulle tjäna på ett extraval. Det kan dock finnas hemliga överenskommelser, som vi inte får information om. Sådana kan S, L, C och MP också mörka. Många anser att S vann i förhandlingarna. Flera saker ska utredas och kan försenas. C och L kommer inte att sitta i regeringen.

    Alla tror att talmannen föreslår Löfvén son kandidat, men den förstnämnde har inte sagt sitt ännu. Talmannen har stor makt och kan föreslå vem som helst och kanske även sig själv.

    L har idag beslutat att stödje de rödgröna. Jag vet inte vad V kommer att göra.

 5. Pelle says:

  MARTIN ARMSTRONG: Never Walk Between Money And The Government

 6. Reblogga detta på Micaels Lidéns Blog och kommenterade:
  Amen

 7. Sabine says:

  Jag tror att det är dags att peka ut vänsterns ansvar i hela det globalistiska elände och argumentera mot dem. De befolkar ju alla mediahus och myndigheter och jag tror att många, fångade i sin emotionella argumentation för migranter, inte fatta vad de håller på med: att de
  de facto fungerar som nyttiga idioter till Mr.Globalony, dvs de multinationella företagen och bankerna.
  Här är en utmärkt artikel som analyserar just detta, från vänster.
  Alla de bra argument finns här, men den är lång och på engelska:
  https://americanaffairsjournal.org/2018/11/the-left-case-against-open-borders/

 8. En annan says:

  Jag vill starkt rekommendera boken ; Geografins Makt, skriven av Tim Marshall.
  Journalist, författare tidigare utrikeskorrespondent,expert på internationell politik, varit verksam i 30 länder, Han förklarar världen med 10 kartor som underlag, startar varje förklaring med att beskriva geografin, sedan historia och fram till nutid.
  Han går bl a igenom Ryssland, Kina, Europa, USA, och Sydamerika, ja kort sagt hela jorden.
  Boken kom ut 2015, men släpptes nyligen på Svenska med uppdateringar från 2018.
  Mycket intressant, att tro att globalisterna skulle lyckas lägga under sig världen efter att ha läst den boken, nä knappast, däremot lämnar den läsaren med gott hopp, alltså ingen dystopi, snarare tvärtom, så sluta deppa, det finns hopp, det finns alltid hopp, vi är väl vikingar, inga veklingar.
  Ps. Tänk du fick rätt Peter i din krönika du skrev om sommarvädret 2018, tror det var i Mars, handlade väl om HARP mm, ja där ser man….

 9. S Eriksson says:

  Brutalt uttryckt men med substans.

 10. Stig Rydmark says:

  Vilhelm Moberg hade en fantastisk förmåga att beskriva den fattige torparen, smålänningens kärlek till den fysiska jorden, den som skulle hjälpa till överlevnad och hålla svälten utanför dörren. Astrid Lindgren bidrog som person och med sitt författarskap till den positiva bilden av Småland och smålänningen.
  Som kontrast ser vi idag Annie Lööf agera som sann globalist, fiende till nationen Sverige och sin småländska hembygd. Är man där stolt över sin ”äkta” rekordeliga smålandstös? Man sover
  förstås även i Småland och kommer kanske alltför sent att upptäcka förrädaren Lööf. Många smålänningar tyade inte förhållandena i 1800-talets Sverige och flydde till Amerika.
  I ett framtida Sverige och Småland kommer man inte att tya längre, man flyr på nytt från odrägliga förhållanden

 11. Mo says:

  Så lyckades Löfven till slut splittra alliansen och vi slipper oroa oss för fler överenskommelser. Men priset blev 2 svarte petter istället för 1 och hur skall V förmås skriva under en uppgörelse som leder till högerpolitik och dödsstöten för det egna inflytandet. Det blir kanske ingen regering och vad hjälper ett extraval ? Vårt nya land i ett nötskal. En nation med viljor som aldrig skall mötas, då vänder vi vårt hopp till EU.. With Love ..

 12. pogust says:

  För att förstå vad som händer nu måste vi se tillbaka i tiden och se de förändringar som sker över ett större tidsperspektiv. Vi måste förstå sambandet mellan energi och den utveckling vi haft de senaste 300 åren.

  För 300 år sen var vi 0,5 miljarder på Jorden. Snart är vi 8 miljarder. Den utvecklingen har varit möjlig endast pga den lagrade solenergin i kol och olja. Det energilagret skapades under miljoner år av solljus på växter och plankton som under tryck omvandlats till den fossila energi vi använder idag.

  En liter bensin/diesel motsvarar 150 arbetstimmar i energiinnehåll! Innan vi började utnyttja denna resurs var olika former av slavar/trälar den normala energiformen. Vi hade statarsystemet i Sverige tills för 100 år sen bara.

  Vi har bytt mänskligt arbete mot fossil energi. Vi tar det för givet att vi alltid kommer att ha denna resurs tillgänglig. Dessvärre är fossil energi en ändlig resurs. Vi har plockat de lägst hängande frukterna först, de lättast utvinnbara källorna. 1970 hittade vi lika mycket nya oljekällor som den mängd vi förbrukade årligen. 2018 hittade vi 13% nya utvinnbara källor motsvarande den årliga konsumtionen. Vi lever idag på de gamla källorna som hittades för decennier sedan, när de sinar finns inget alternativ.

  Det vi ser i många länder nu med folklig revolt beror på detta. Att levnadsstandarden minskar för de flesta pga den allt större delen av kakan som går till att uppehålla det energiintensiva samhälle vi vant oss vid. 85% av vår energi kommer från fossil. 95% av transporter går med olja.

  De längst upp i näringskedjan, de få % som styr över oss tar en allt större del av kakan och vi andra börjar protestera mot orättvisorna. Så länge även vi fick del av utvecklingen så höll vi god min och accepterade det i tron att det skulle fortsätta för evigt.

  Vi står inför en stor omställning i samhället. Det kommer att vara smärtsamt och innebära en totalt ändrat förhållande till energikonsumtion. Inget av de politiska partierna talar om det, de har helt enkelt ingen lösning. De kan inte förändra nåt, bara käbbla om hur de skall fördela de minskande resurserna.

  Vi finns på den här planeten enbart pga solens energi. Vi hade till för 300 år sen den dagliga solinstrålningen som enda energikälla. Så hittade vi den lagrade ”reserven” som tillät oss att explodera i antal (som alla varelser gör i samma situation) och hamna i den situation vi är idag. Den återgång till det normala som gällt under de tidigare tusentals åren av mänskligt liv kommer sannolikt att innebära en minskning av populationen till balans mellan instrålad solenergi och antal individer.

  För närvarande lever vi på krediter i tron att det löser sig nog av sig självt.
  Blev visst lite långt det här….

  • Mats says:

   Man kan säkert diskutera o tvista om peak oil,nya kommande energikällor med mera.
   Dock kan jag inte direkt se samband mellan människors missnöje och brist på energi.
   Visst är bensinen dyr men inte ör det väl därför jag visar missnöje här. De flesta oljeprodukter, plast o skit är ju fortfarande billigt
   Dock ditt inlägg var långt så jag kanske missförstod

  • peterkrabbe says:

   Jag har lite svårt att se relevansen i dina antaganden. Peak Oil diskuterades mycket, bl.a. i svensken Kjell Alekletts bok Drogad av Olja, men det finns många som har en avvikande uppfattning. USA har under senare år ökad sin oljeproduktion avsevärt och ligger nu i topp tillsammans med Saudiarabien och Ryssland. De Saudiska reserverna tror man är relativt begränsade men nya olje- och gaskällor dyker upp överallt. Mycket är ännu oåtkomligt av politiska skäl och USA gör allt för att hindra exporten från Ryssland, men mot köpare som Kina lär inte amerikanarna kunna stoppa flödet nämnvärt. Oljepriset tyder inte heller på någon större brist, det har periodvis varit uppe på både det dubbla och tredubbla tidigare.
   Att vi får allt högre energipriser beror på politiska ställningstaganden genom extrema skattepåslag, det är exempelvis vad som händer i Frankrike just nu. Man försöker stödja vind och sol, trots att alla inser att detta aldrig kan klara energiförsörjningen, varken nu eller senare. Den fossila energin är nödvändig för att klara välfärden i en till antalet växande befolkning, om man tror att man kan minska folkmängden genom att undanhålla befintlig energi är man nog på fel väg, särskilt som den knappast utgör någon bristvara. Däremot är det opportunt att skattevägen optimera statens vinster samtidigt som globalismens mål att göra de fattiga fattigare och lydigare uppfylls.
   Jag har inte det minsta tvivel om att effektivare energikällor genom en förädlad kärnkraft redan finns färdiga att sättas in när det är nödvändigt, men petroleumprodukterna har också så oerhört många andra användningsområden, dem kan vi aldrig vara utan. Problemet är snarare att framtidens oljekällor ägs av andra länder än de som står under USA:s kontroll.

  • Mo says:

   Här kan du läsa om att oljereserverna inte minskar utan istället tycks öka, detta då olja nybildas kontinuerligt och tidigare uppfattning att fossila bränslen härör från biologiskt material har reviderats. Men den påhittiga människan kommer nog ändå att på sikt hitta nya effektivare och mer lätthanterliga sätt att utvinna energi som vi omges av.

   https://theupliftingcrane.wordpress.com/2014/02/06/does-oil-really-come-from-fossils/

  • pogust says:

   Det finns inga möjligheter att här kort förklara hela sambandet mellan finans och energi, hur den finansiella politiken och energipolitiken samverkar. De som är intresserade av vår framtid får själva läsa på, våra politiker bryr sig inte längre än till nästa val. Att förlita sig på msm är som bekant inte att rekommendera i det här fallet heller….

   Det spelar ingen roll hur mycket olja det finns i backen om ingen har råd att utvinna den! Självklart hittas många nya oljekällor årligen, men till vad nytta om ingen kan betala priset för den oljan? Det är inte oljan som kommer att begränsa oss utan vår förmåga att betala för den.

   När priset gick upp till $120 per fat blev shale-olja lönsamt. Konsumtionen minskade snart då färre kunde betala det priset. Priset gick snabbt ner, nu går de oljebolagen på minus och riskerar att få slå igen. De lever på billiga krediter tills vidare och rullar skulderna framför sig. Snart räcker kassaflödet inte till att betala räntorna.

   Problemet är att konsumenter inte är villiga att betala det pris som producenterna behöver för att göra vinst. Häri ligger vårt dilemma. Inte mängden olja i sig, det kommer alltid att finnas olja kvar som inte kan tas upp av ekonomiska skäl.

   När energin som driver hela vårt samhälle blir dyrare så minskar överskottet. Skatterna baseras på överskottet, så de höjs för att kunna hålla hela samhällsapparaten igång. Höjda skatter ger mindre konsumtion, vi får en nedåtgående spiral. Det är vad vi ser, att allt färre har råd att spendera som förr. Det tog Trump till till president, och Brexit i UK. Samt nu Italienarnas revolt mot Bryssel.

   Och självklart bildas det fortfarande ny olja djupt ner under stort tryck. Processen har inte avstannat. Väntar vi några miljoner år så finns det sannolikt mer olja att pumpa från de gamla källorna. Ursprunget är irrelevant, det är tidsperspektivet som begränsar.

   Några länkar för de som är intresserade.

   https://ourfiniteworld.com/2019/01/09/2019-world-economy-is-reaching-growth-limits-expect-low-oil-prices-financial-turbulence/

   https://surplusenergyeconomics.wordpress.com/2018/12/01/139-the-surplus-energy-economy/

   http://tradgardenjorden.blogspot.com/2018/09/vem-skall-leda-atertaget.html

   • peterkrabbe says:

    Jag tror inte att man skall skylla på konsumenterna i ett läge där flertalet länder, inte minst Sverige, beskattar konsumenten vid bensinpumpen så att 60% av det betalade beloppet utgör skatt till staten. Hur mycket bensin hade vi gjort av med om den kostat 7 kr/liter att tanka? Vår förmåga att betala för oljan är helt styrd av skattesystemet. Det är nog inte obekant att vi har en skatteväxling som hårdbeskattar olja till förmån för alternativ energi. Att den senare ändå inte fungerar är en annan sak.

 13. Mo says:

  Än är inte tärningen kastad. Det hettar till bland vänsterpartister.

  http://flamman.se/a/dorrmattor-finns-pa-ikea-extraval

 14. hllviken says:

  ”Regeringsmissbildningen” är det vi borde sätta på första plats nu.

  • När man lyssnar på ”storpatrioten” Jaroslaw Kaczynski kan man faktiskt – i sin naivitet – tro att det han säger är verklighetsförankrat, särskilt om man inte vet något om denna figurs första steg i maktens korridorer. Jag måste dock erkänna att Polens marionett-politruker är mycket skickligare än våra svenska ”makthavare”. Egentligen en självklarhet med tanke på att utbildningsnivån i Sverige sjönk/sänktes flera dekader tidigare än i Polen. Det enda som förbättrades inom det polska utbildningsväsendet är yngre polackers kunskaper i engelska, vilket är till föga hjälp när det gäller att informera folk som inte kan polska, eftersom nyhetsförmedlingen på engelska är skräddarsydd för att prisa utvecklingen i Polen. Vanliga infödingar får hålla till godo med att hetsa mot tyskar; jag misstänker att även det är sponsrat av krafter som vill stärka den polska ”chauvinismen”.

   • hllviken says:

    Jag vet inte vilka du känner samhörighet med, Lucy –
    jag tycker att nationalism är naturligt och sunt i grund och botten.

    Vi vanliga människor blir ibland förda bakom ljuset så vi tror på falska profeter….

    Jag kan inte uttala mig om Polen för att min kunskap är alltför liten.

 15. Mo says:

  När skall den svenska regeringen samlas för att få en samlande bild av alla övergrepp som begås i vårt land ?

  https://svenska.yle.fi/artikel/2019/01/13/sexualbrott-mot-barn-nu-ocksa-i-helsingfors-regeringen-samlas-for-att-diskutera

 16. Arga gubben says:

  Lars Enarson sade att bönerörelsen inte hade fått bönesvar helt, men undrade om den konstiga regeringsbildningen kanske var bönesvar. Nu har vi sett kaos i flera månader. Annie Lööfs globalister, hennes chefer, var för övermodiga, och stoppas nu av V. Det finns hopp för vårt arma land.

  • Loa says:

   Lars Enarsons kraftsamling kanske satte krokben för rödluvan i första ronden! Det hade hon inte väntat sig (minns fröet hon ”sådde” hos Skavlan, samtidigt som hon gjorde bort sig mot Jordan Peterson. Snacka om att vara clueless.) Hennes hussar hade räknat med lite enkel hegeliansk syntes där. När blocken fixats till 144 – 143 mandat, så vore det ju så enkelt med detta mellanting, denna tunga på vågen, denna salomoniska dam… Tack Gud och Enarson, att det (ännu) inte blivit så.
   Tänk att man nu ska sätta sitt hopp till kommunisten, låt vara till att han obstruerar.
   Nybakade Löfven dundrade om extraval genast 2014, tills rådgivarna berättade för honom att det var osmart av en minoritetsstatsminister… Men hoppas, hoppas att så sker denna gång. Med Eliasson incommunicado.

 17. AnnaF says:

  Väntan på vadå….? Väntan på en -av globala maffian- organiserad kaos i hela Europa.? Det sker alltid med en lömsk politisk kaos som just nu drabbar Sverige. Helt överens med Jonas här ovan! Det spelar inte längre någon roll vem styr och i vilken uppsättning! Framtiden för länder som har lagt sig för globalister är mörkt…..mörkare än natten. Flera årtiondens systematisk maktmissbruk kan aldrig rättas till med ”politisk Akrobatik” där finns inte ens en enda genomförbar politisk Vision längre…..
  Syriens öde borde vara en varningsignal en gång för alla. Ett land som förstördes av samma makter som med alla medel och med blixtens hastighet destabiliserar även Europa. Invasionen av utvalda ”migranter” som är inga flyktingar men utbildade unga män, legosoldater för globalister är bara en del av problemet. USA-s målinriktade förstörande av Europas energipolitik, fria handel med Kina och Ryssland är mycket allvarligare och verklig. Man måste vara enorm naiv eller tom blind att inte se att det pågår en utstuderat mobbning mot Europa och den påstådda ”Make America great again” kommer ev. att ske på bekostnad av Europas nuvarande tillstånd och välstånd. Valet till EU parlamentet är mycket viktig! Men vem bryr sig eller förstår detta. Att en minoritet gör fortfarande förändrar ingenting. Massan som har valt en bekväm men ack så dumm och korkad tillvaro är för många……Det är de som sover och det är värre än så……..Låg utbildningsnivå (tyvärr även akademisk) och en liberal drogpolitik har skapat en svampliknande hjärna……Väck inte den massan……de kommer att göra mer skada än nytta!

  Yarmouk Camp ligger öster om Damaskus där ca 160 000 palestinier har fått nytt hem efter Israels utrensning 1948. En fullt funktionerande stad med byggnader, Infrastruktur m.m. Den videon visar förödelsen efter att Damaskus har varit omgiven av USA/NATO-s legosoldater som har utplånat allt innan Assads styrkor fått tillbaka Kontrollen. Alltså så levde palestinier före 2011 i Syrien som hela världen har lärt sig -efter MSM propaganda- att hata och förakta……
  Vi europeer har förlorat all ödmjukhet och tacksamhet för vad vi har fått. Jag säger inte att vi har byggt upp eftersom människor i hela världen kämpar och jobbar lika hårt som vi. Vi hade bara turen att vi har fått så oändligt mycket mer för vår insats. Det är kanske orsaken att vi kan inte ens värdesätta längre……Det är självklart……men är det så?
  Jag väntar förhoppningsfullt att Annie Lööf käkar upp sin högra sko! Annars får vi hjälpa henne på traven.
  Video om Yarmouk Camps brutala öde:

 18. AnnaF says:

  Förtydligande:

  Invasionen av utvalda ”migranter” som är inga flyktingar men MILITÄRT utbildade unga män, legosoldater för globalister är bara en del av problemet Vikten finns på militärt utbildad och inget annat……

  • Suavalle says:

   Samhällsanalytikern William Engdahl varnar för just detta i sin bok The Lost Hegemon: Whom the Gods Would Destroy:

   https://www.bokus.com/bok/9783981723700/the-lost-hegemon-whom-the-gods-would-destroy/

   Engdahl skriver att ISIS värvar migranter genom att betala dem. Han visar på parallellen till vad som skedde i Jugoslavien.

   George Friedman, grundaren av STRATFOR, säger i detta föredrag att de planerar för krig i Europa genom att uppvigla grupper mot varandra:

   (40 minuter och framåt)

   Detta är extremt allvarligt.

   Vi kan inte alls lita på våra ledare. Om de är köpta, utpressade, förblindade av maktrus – eller vad det än är – de gör ingenting för att förhindra den i amok löpande statsstaten Sverige, trots den avgrund vi är på väg mot.

   Vi alla som har insikt behöver tala med människor i vår närhet, människor som har förtroende för oss. Många är så invaggade i dvala av TV, radio och tidningar att de inget gör, men om vi kan nå dem tror jag att de snart vaknar upp, för bilden är tydlig för alla som öppnar ögonen.

   Förändringen hos varje människa är enormt viktig. Lokalt och överallt måste vi kämpa emot det hierarkiska.

   • peterkrabbe says:

    Man får ta Fridman med en nypa salt. Han är sionist och ärkeglobalist med drömmen om att återskapa ett judiskt imperium i Östeuropa, gärna inkluderande Ryssland, där inser han dock sina begränsningar. Det är det gamla judiska kärnlandet, varifrån flertalet judar i Europa och USA härstammar. Man får nästan hjärtinfarkt när man hör honom hävda att Bush var ovetande om 9/11, i själva verket var det familjen Bush som planerade alltihop. Han skyller också på Reagan med påståendet att denne finansierade båda sidor i väpnade konflikter, när det i själva verket är det sionistiska receptet på krigsföring sedan tusen år tillbaks. Hans resonemang om att USA inte har bemanning nog för att styra ett världsimperium är också nonsens, det är precis vad man gör idag men med ekonomiska och tekniska medel. Betecknande är också hans mantra att USA bör anfalla först för att undvika att själv bli anfallen. Allt klassiska sionistiska resonemang. Vad USA har i Ukraina att göra tror jag att alla utom Friedman frågar sig. Sionisterna vet. Jag blir upprörd, samtidigt som jag är medveten om att splittringen av Europa är medveten och genomförs av hans gelikar. Allt Friedman säger indikerar att globalisterna måste krossas snabbt, innan det är för sent för oss alla!

    • Loa says:

     Vet denne sionist – och andra – hur han/de projicerar? Man kan läsa dem spegelvänt som en öppen bok – deras akilleshäl när fantasin får löpa… It takes one to know one.

     • peterkrabbe says:

      De vill att vi skall veta vad de planerar. På något sätt tror de att vi då vänjer oss vid tanken och inte reagerar lika häftigt när det börjar genomföras.

      • Suavalle says:

       Globalisterna följer Kabbalah. En regel är att alltid i förväg tillkännage sina onda avsikter. Därför använder de sig av Simpsons, The Economist och andra kanaler för dessa tillkännagivanden.

       I följande intervju berättar den före detta yrkesmördaren Chip Tatum att han alltid var tvungen att på något sätt ge en förtäckt förvarning till sitt offer om vad som var på väg att ske:

       • Loa says:

        Tack Savalle. Ang. Simpsons får man säga det är lång framförhållning… The Economist visste jag inte – hur gör de? Sen finns det väl spelkort med ”synska” motiv.
        Jag tänkte på alla terrordåd som Ole Dammegård dissekerat: Där fanns alltid ett kryptiskt tips om var nästa skulle äga rum. Förklaringen var att stämplarna skulle slippa karma, genom att ha ”berättat” för kommande offer – det var upp till dem att undvika den ”aviserade” platsen.

        • Suavalle says:

         Loa, här är förutsägelser för 2019 i tecknad form på framsidan av The Economist:

         (Det spegelvänt skrivna om Putin: PUTINS PIPELINES)

       • hllviken says:

        Orsaken till att grupp X tillkännager i förväg att de planerar göra ont mot människor utanför deras egen grupp är en urgammal föreställning i bl.a. Kabbalah att villkoret för att få Guds förlåtelse är att offret informeras först om kommande dåd.

      • Loa says:

       Det säger du? Men när man spegelvänt tolkar vissa historiska skeendens återgivning – eller bara lyfter på lite stenar – blir det ett ramaskri, blånekande och ögonblicklig mobilisering av hela spektrats nyttiga idioter! Det konstiga är att de kan injicera vårt folk med sin egen känslomässighet. Kanske p.g.a. av att vi saknar religion och dess genomgripande känsla, dess tro på gott och ont? – Vi är för snälla. De sista religion vi hade var Palmes socialism. Vi har ett hål som andra kan fylla.

    • Loa says:

     Obs. fullt med swooshar i The Chicago Councils logga.

     • Suavalle says:

      Jämför med vad som kommer efter 4 minuter här:

      • Loa says:

       Tack, men swoosharna är de sinistra Saturnus’ ringar. Inte en nymåne.
       Walter Veith (lika sympatisk som underhållande) drar friskt ihop det mesta till en ”ekumenisk” hedendom. Hans bevisföring är vad jag sett vilt anekdotisk. Månskäran som islams symbol är inte gudinnan Manats eller än mindre Allahs… Den omsluter en stjärna, inte solen. Han blandar Sumer med Babylon med Egypten. Av det lilla jag hörde kallar han Horus’ öga för Osiris’. Bel (Ba’al) är en titel, oftast vindens gud. Solen var manlig hos semiterna. Etc.
       Veiths bedriver bevisföring som ett sällskapsspel, att hitta ‘dots’ att ‘connect’.

       • Suavalle says:

        Ja, Walter Veith är verkligen mycket sympatisk och underhållande.

        Loa, du som är religionsvetare upptäcker naturligtvis felaktigheter, eftersom Veith är lekman på detta område och han försöker överallt att hitta samband. Men även om han spekulerar en hel del tycker jag att hans tal är oerhört tankeväckande och viktiga.

  • ragnhild says:

   Jeg synes du treffer godt AnnaF. Takk.
   Yandex har mye fra Yarmouk Camps. Ikke i begynnelsen av de mange lenkene, søke til de rette må vi gjøre selv. Hopp kanskje over wikipedia, det gjorde jeg. Mange live-videoer bys oss.

   Palestinerne fikk dette området i 1957. Og så flott det så ut på førbildet du viste. Og så kom drapsmennene ansatt av de snart unevnelige.

   Hm. hva mener du med at vikten finns på millitært utbildad? Jeg gjør mine tanker, men noen få karakteristikker – utdannet for å lyde ordre?

   • AnnaF says:

    Jag menar de ”insatser” som USA, Israel och de teknisk utvecklade vasaller har bidragit med i Mellanöstern i form av militära utbildningar. Här finns ett brett utbud av hög militärteknisk utbildning på hög officierare nivå ner till vanliga legosoldater som lär sig hantera mer avancerade vapentyper än vad en europee lär sig under sin värnplikt. De lägst stående ”legosoldater” tar ”hand om” civila i ”uppfostringssyfte” och deras hantering med knivar har vi även här i Europa fått flera blodiga erfarenheter om.Det sist nämnda har dykt upp 2015 i stora horder på Balkan och Italien. Vi har flera stående skämt här men även i Ungern om dessa guldklimpar. Unga, mycket muskulösa och vältränade män som uppvisade inte det minsta spår av strapatser efter de ”påstådda” flera tusen Kilometer långa vandringen. Däremot deras agressiva, hotfulla uppträdanden tydde på ett mycket våldsamt förflutet som kan jämnställas med någon form av militarism……Sorgligt nog det är dessa typer som är mest ”användbara” för att skapa inbördes konflikter. De är billiga i drift, fullständigt hänsynslösa och väldigt mobila med EU/FN-s och med alla frivilliga organisationers medverkan.

 19. Arga gubben says:

  Jag börjar undra om Löfvén har en liten fin maskirovka (ett lurendrejeri). I så fall vill han lura C och L. Alliansen är redan skadeskjuten (ett viktigt mål för honom) och jag tror inte att han behöver frukta nyval. Inte vill han genomföra vad inte ens Reinfeldt ville genomföra. Han och Sjöstedt kan ha kommit överens så att S inte får skulden för haveriet. Är han så lurig? Tänk att behöva vara så misstänksam.

  Vad säger drottning Annies globalistvänner nu? Jag hoppas att de stönar.

 20. Lassekniven says:

  ”Ni skall inte vara rädda för dem, ty Herren, er Gud, strider för er.”

  5 Mos 3:22

  • Suavalle says:

   Tack, Lassekniven, det är ett mycket trösterikt Bibelcitat.

   Jag hoppas att du ursäktar att jag associerar lite när det gäller siffrorna i detta citat…

   Det har spekulerats mycket över varifrån Skull and Bones har fått talet 322:

   https://en.wikipedia.org/wiki/Skull_and_Bones

   En del menar att det är hämtat från Bibeln.

   I 1 Moseboken 3:22 står det:

   ”Herren Gud sade: ”Människan har blivit som en av oss, med kunskap om gott och ont. Nu får hon inte plocka och äta också av livets träd, så att hon lever för alltid.”

   Georgea Guidestones är starkt förknippat med 322:

   ”Opening date March 22”

   https://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

   Och läget:

   • Lassekniven says:

    Suavall, mycket intressant. Bifogar ett par meningar från wikipedia om Skull and Bones:
    Emblem

    Skulls and Bones emblem består av en dödskalle med två korsade benknotor ovanför numret ”322”. Enligt en sägen ska numret 322 stå för ”grundad ’32. 2:a kåren”, med hänvisning till att en första kår skulle finnas i ett okänt tyskt universitet.[12][13] Andra menar att 322 hänvisar till Demosthenes död och att dokument funna i sällskapets samlingshall daterats till ”Anno-Demostheni”.

    Kända medlemmar
    Det hemliga sällskapet har blivit känt mest på grund av att det har som medlemmar ex-presidenten George H. W. Bush, ex-presidenten George W. Bush samt före detta president-kandidaten, sedermera utrikesministern, John Kerry.[14][15]

 21. Pelle says:

  STEVE KEEN on How Democracy Has Failed

 22. hllviken says:

  Varning för chock!

  Mest intressant från 17 min in i sändningen:

 23. Arga gubben says:

  Annies högmod kan bli hennes fall. Överenskommelsen offentliggjordes. Vad säger väljarna om högre hyror och sämre anställningsskydd? Annie, likt alla globalister, prioriterar kortsiktiga vinster och gör långsiktiga förluster.

  Det finns en hemlig överenskommelse mellan S och V. Vi får en rödgrön regering på fredag, ser det ut som, och jag är besviken på Sjöstedt.

  Det fina efter valet är att vi har bjudits på överraskningar. Annies globalistkontakter, de trilaterala, och Kristerssons handlande innan han blev statsminister. Nu vet vi också att C och L lurades av Löfvén. Han är en skicklig förhandlare och växer i mina ögon. Om han vinner omröstningen kan han utlysa nyval om C och L är besvärliga. Får vi se fler överraskningar? Himmelen är emot det som händer nu i vårt stackars land.

 24. erik says:

  Om utländsk ägande av vårt elnät.
  Svenska försvaret kontra vårt elnät. Fann denna blogg-artikel av Birger Schlaug, den är ganska bra, läsvärd och med fötterna här och nu i den svenska myllan.
  https://schlaug.blogspot.com/2019/01/nagon-javla-ordning-maste-det-val-anda.html

 25. Lassekniven says:

  http://uppenbar.info/uppenbar/rev/com300.html#Anchor-Dessa-49575

  I denna länk finns allt om det som vi här på bloggen inte tror på eller accepterar.

  The New True Christian global world order comes in the name of Jesus Christ and when He has decided it. Illuminati are out.

 26. Arga gubben says:

  ”Centerledaren Annie Lööf, själv jurist, bryter mot lagen när hon tvärtemot sina löften i valrörelsen släpper fram S-ledaren Stefan Löfven som statsminister. Ett sådant grovt löftesbrott borde få juridiska konsekvenser, skriver Josefin Wicklund i Moderat ungdom.”

  Enligt 3 kap § 30 avtalslagen ska avtal anses vara ogiltigt om det är uppenbart att endera avtalsparten förfarit svikligt. Det är just det som Annie Lööf gjort.”

  https://www.dn.se/asikt/loof-bryter-mot-lagen-nar-hon-slapper-fram-lofven/

  • Loa says:

   Hmm.. Påminner mig om decemberöverenskommelsen 2014.. med MÅNGA på de anklagades bänk. Liksom Löfven, som lovade (”hotade” med) extraval, vilket han bröt.
   Kärande är det svenska folket.
   Vi kan också gräva upp Reinfeldt, som svek alla M-väljare genom att föra MP(!)politik. Förutom att han som statsminister på pin kiv ökade invandringen för att ”straffa” de hundratusentals landsmän som röstat SD. På honom väntar riksrätt.

 27. hllviken says:

  En mycket positiv beskrivning av människans existentiella situation:

 28. Sture says:

  X22Report är en bra sajt som jag ibland tittar på. Den är ganska mycket vinklad på Trumps kamp mot centralbankseländet. I detta avsnitt tar de upp nedstängningen av den amerikanska regeringen, som berör 800.000 federalt anställda. Man har satt detta i samband med att Trump vill sätta press på demokraterna så att han kan få sina pengar till bygget av muren mellan USA och Mexico, men frågan är mycket större än så, hävdar X22Report.

  Republikanerna argumenterar idag med ganska stor tyngd för att detta skulle stänga ner – inte bara den illegala invandringen – utan också 90% av heroininförseln, illegal vapenhandel, kriminell invasion bl. a. av MS13-gängen från Honduras och sexhandeln, framförallt med barn (vilken är mycket omfattande).
  Demokraterna hävdar å andra sidan att regeringen måste öppnas omedelbart för att man överhuvudtaget skall kunna börja förhandla om murens finansiering, trots att Nancy Pelosi sagt att hon ändå inte tänker anslå mer än en dollar tlll att bygga muren. Och de vädjar nu till Trump att ha medkänsla för de 800.000 familjer som inte får någon löneutbetalning. Men Trumps medkänsla ligger hos de som offras genom knarket, våldtäkterna, våldsbrotten osv.

  Trump kommer att vinna detta. Och han är smart. Globalisterna bakom centralbankerna älskar stora regeringar, genom vilka de kan utöva sin makt, samtidigt som dessa betalas med medborgarnas skattemedel. (Hur de skaffar sig sina egna pengar vet vi – de trycker på en knapp så kommer det ut nytryckta sedlar hur många som helst). Således är regeringen en del av Deep State, 80% fyller ingen vettig funktion förutom att vara seg och trög byråkrati – om de överhuvudtaget uträttar någonting. De flesta är motståndare till Trump och motarbetar aktivt och passivt hans målsättning. Så genom att stänga ner regeringen så blir han av med väldigt mycket av deras aktiva motstånd, sparar pengar och gör folk medvetna om att dessa människor inte behövs för att landet skall kunna styras. Tvärtom. Och så kommer han att få sin mur.
  Detta är vad som menas med att vara kreativ, dvs. att med en enda åtgärd kunna lösa flera problem samtidigt. Den okreativa kan bara lösa ett problem i taget – om ens det.

  • Loa says:

   Genialt!
   https://phibetaiota.net/2019/01/donald-trump-worth-a-read-how-the-shutdown-might-lead-to-a-reduction-in-force-across-the-us-government/ Två länkar. Den ena visar att NASA har flest ”reduction in force”.
   Jag har även hört att Trump gärna vill ha Declaration of National Emergency betr. muren.

   Fulford skrev detta förra veckan 2019/01/07:
   ” the shutdown of the U.S. government, now entering its third week, is likely to lead to the declaration of martial law, the sources say. The unfolding scenario will see military intervention after unpaid prison guards and airport security walk off the job, while food stamp recipients start hunger riots. The U.S. military is fully funded for the next year, so there is no need to worry about a mutiny by unpaid soldiers, by the way.”

   Hur den helt avlönade militären ska beskydda gränsen, skriver R D Steele här:
   https://phibetaiota.net/2019/01/robert-steele-how-our-military-can-help-defend-the-border/

  • Loa says:

   Och vet ni var dessa kapabla och kunniga män tagit vägen, efter sina olika ”avsked”?!
   https://stillnessinthestorm.com/2019/01/benjamin-fulford-january-14th-2019-supreme-court-justice-world-bank-president-and-another-rothschild-fall-as-revolution-continues/
   ”Meanwhile, former U.S. Attorney General Jeff Sessions, General James Mattis, and General John Kelly are running military tribunals with intelligence support from former NSA Director Admiral Mike Rogers and former Defense Intelligence Agency boss Mike Flynn, who are currently dealing with the above-mentioned KKR and Petraeus, the sources say.

   With the U.S. government now shut down for the fourth consecutive week and no end in sight, the whole world can see that the days of the U.S. Corporation are numbered.”

   • Sture says:

    @ Loa,
    tack för dessa länkar. Om man sammanfattar den första så säger den alltså att det är praktiskt taget omöjligt att på lagliga grunder avskeda regeringsanställda (och detta vet dessa om). Men om man på grund av resursbrister (=budgetunderskott) måste omstrukturera verksamheten, så går detta att göra.
    Trump har nu hemförlovat (”furloughed”) 800.000 regeringsanställda i 25 dagar, vilket är den längsta regeringsavstängningen på mycket länge. Om dessa är hemförlovade i mer än 30 dagar så kan man avsluta deras anställning helt och hållet och uppmana dem att söka annat arbete (vissa kan komma att omplaceras). Och det är detta som håller på att ske. 80-85% av de regeringsanställda utgör ”the resistance” och motarbetar Trumps agenda eller uträttar ingenting alls. Det är bara 5 dagar kvar innan Trump lagligen kan avskeda hela denna onödiga del av den sega byråkratin. Det verkar som om Nancy Pelosi och Chuck Schumer inte alls har förstått vad som håller på att ske. Skall de kunna förhindra att ”the resistance” får sig ett ordentligt nederlag så måste de nog skynda sig tillbaka till förhandlingsbordet och skyndsamt tillskjuta de 5,6 miljarder dollar för muren som Trump krävt, annars kommer regeringsavstängningen att fortsätt ytterligare en tid och Trump dra ner på de statliga arbetsstyrkorna.
    Han verkar kunna ställa dem schack matt.

   • Sture says:

    @Loa,
    här pratar Bernstein om samma sak. Trump spelar schack med demokraterna och han tänker 13 drag i förväg. Demokraterna, å sin sida, tänker kortsiktigt och tar ett drag i taget.

    Denna lag att man kan avskeda folk som varit hemförlovade mer än 30 dagar har funnits länge men aldrig använts eftersom de statliga avstängningarna sällan varar längre än 30 dagar. Så nu om bara några dagar kan Trump börja dränera träsket och bli av med mängder av onyttiga människor i de statliga organisationerna.

    • Mo says:

     Vi kanske kan hoppas på att regeringsuppgörelsen i Sverige skapar lagliga möjligheter att dränera det mycket djupa träsket även här.

     • Loa says:

      Hela vår riksdag och regering har varit i limbo och utan sina ordinarie arbetsuppgifter i fyra månader – så fyrfalt hem med er, adjö! You’re fired!!
      Nytt, fräscht, lagenligt, fuskfritt val NU.

    • Loa says:

     Hoppas, hoppas – det vore ett genidrag.
     Betr. vad som pågår bakom lyckta dörrar i Guantanamo
     28 dec., ett par dagar före Court Is Now In Session…

     ”SerialBrain2 decode: 2 massive prison barges headed to Gitmo
     Happening now!”

 29. erik says:

  Ser ut som om D.Trump blev något stött och sur när ‘vännen’ Israel fick de pengar som kunde gått till muren där hemma. Trots allt gäller ju ‘Amerika först’.

  Här en analys omkring D.Trump’s agerande och manövrerande bland blindskären i Mellan Östern-konflikterna. Ser det ur en ganska positiv syn på vad D.Trump försöker göra trots internt motstånd från flera håll.
  https://syria360.wordpress.com/2019/01/11/making-sense-of-trumps-middle-east-foreign-policy/

  • Mo says:

   Jag kan tycka att Tyskland har betalt tillräckligt till Israel och att det nu är USAs tur, det var ju ändå de som med öppna armar tog emot flest nazister efter ww2. Dessutom har Israel en plats i många kristnas hjärtan.

 30. Mo says:

  Sverige drabbas av eldhärdar i olika skepnader. Nu omfattande fastighetsbränder i Skövde. Det är 70-tals betongfastigheter som klätts med plåtfasad och mellanliggande cellplast isolering som brinner. Man kan fråga sig hur många fastigheter i bostadskrisens Sverige som har plastats in.

  https://www.sla.se/2019/01/16/kraftig-brand-i-flerfamiljshus/

 31. Suavalle says:

  I denna debatt framkommer kopplingar mellan sionism och jesuiter:

 32. Arga gubben says:

  Jag hoppas att ni orkar se hela den här videon. Lars Enarson har mycket viktigt att säga. Det fantastiska är att han också når de sekulära. Swebbtv intervjuade honom. Hans bönerörelse är fortfarande aktiv och han får ickekristna att fundera över kristendomen. De kristna kanske inte är så dumma ändå. Hans värsta motstånd finns i våra församlingar, där globalisterna har tagit över.

  AGENDA 2030: Vad kan vi göra?

  • Suavalle says:

   Mycket bra föredrag! Efter 59 minuter: CONCORD SVERIGE som övervakar att Agenda 2030 genomförs och som även övervakar bl.a. migration, jämställdhet, demokratiskt utrymme…

   Under denna minut berättas också att Svenska Bahá’í-samfundet ingår i Concord tillsammans med exempelvis Islamic Relief Sverige…

 33. Suavalle says:

  Vi måste synliggöra och belysa ondskans utövare!

  Ur andra stycket under rubriken ”The Extreme Oath of the Jesuits”:

  ”Therefore, to the utmost of my power I shall and will defend this doctrine of his Holiness’ right and custom against all usurpers of the heretical or Protestant authority whatever, especially the Lutheran of Germany, Holland, Denmark, Sweden, Norway, and the now pretended authority and churches of England and Scotland, and branches of the same now established in Ireland and on the Continent of America and elsewhere; and all adherents in regard that they be usurped and heretical, opposing the sacred Mother Church of Rome.”

  http://www.biblebelievers.org.au/jesuits.htm

  De har infiltrerat ALLT.

  Vi kan göra våra medmänniskor medvetna om denna infiltration så att de slutar upp med att tjäna ondskans syften. De vill styra mänskligheten till att gräva sin egen grav.

  VI SKA ALLA UPPHÖRA MED ATT VARA EN DEL I ONDSKANS MASKINERI.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: