Vem kommer egentligen att styra det framtida Europa?

Sarkozy Macron

För att förstå vad som händer i Frankrike idag behöver man göra en historisk återblick på fransk politik, där ingenting är som man i allmänhet tror idag. Till vår hjälp med detta har vi analytikern Thierry Meyssan och bloggen Globalresearch, så läs och förvånas! Meyssans artikel är skriven 2008 under Sarkozys påbörjade presidentperiod. Genom att bläddra tillbaks tio år i historien får vi nu ett perspektiv på dagens franska president Macron.

Att Frankrike som nation räddades undan en svidande förlust av de allierade under andra världskriget vet de flesta. En ny epok skulle inledas i ett av kriget sargat land. Men Frankrike bestod inte bara av sin europeiska del, Metropolitan France, utan också av kolonier över flera kontinenter. I USA fanns en stark oro för att dessa kolonier skulle komma under sovjetiskt inflytande. I sitt traditionella tankemönster såg CIA ledaren för den franska motståndsrörelsen, generalen de Gaulle, som en lämplig kandidat till presidentposten med uppgift att hålla kommunisterna borta.

Frågan ställdes på sin spets när FLN i Algeriet 1958 med våld försökte bryta sig ur Frankrikes överhöghet och kräva självständighet. I USA mobiliserades CIA för att under kuppartade former återinsätta och garantera de Gaulle fullmakter för att stoppa utbrytningsförsöket. USA hade redan under kriget nära samarbete med den italienska maffian, gudfadern Lucky Luciano var behjälplig med säkerheten i de amerikanska hamnarna och bidrog vid invasionen via Sicilien och genom försörjningen av de amerikanska trupperna där. Kontakter etablerades mellan Frank Wisner Sr – senare Allan Dulles – från CIA, och maffians Etienne Leandri, Lucianos representant. En livvaktsstyrka byggdes upp runt de Gaulle (SAC) genom Leandri och korsikanerna Pasqua och Peretti. Pasqua ledde sprittillverkaren Ricard, som också fungerade som täckmantel för den italienska maffian i USA.

Efter ett långvarigt terrorkrig i Algeriet insåg dock de Gaulle att vägen framåt var självständighet för flertalet kolonier, men med bibehållandet av ett ekonomiskt beroende. De Gaulle ansågs då av sina uppbackare vara en förrädare, genom CIA och NATO genomfördes en misslyckad statskupp och genom änglavakt klarade han sig undan fyrtiotalet mordförsök. Som president under tio år satsade han på att göra Frankrike starkt och byggde upp ett militärt försvar baserat på kärnvapen kombinerat med industriell uppbyggnad. Beroendet av USA och Atlantpakten minskades radikalt. Leandri sattes som chef för oljeproducenten ELF/ Total och Pasqua fick en inflytelserik post i Afrika som tack för hjälpen.

Som premiärminister valde nu de Gaulle Georges Pompidou, rekryterad direkt från Rothschild Bank i Paris. Pompidou avlöste de Gaulle som president 1969, men dog efter några år i cancer. Här kommer den första blinkningen till Macron, som själv kommer från Rothschilds bank och dessutom omger sig med livvakter från maffian. Precis som nu, intensifierades därmed närmandet till Europa och dåvarande EEC, föregångare till EU.

Efter en transportsträcka över presidenterna d’Estaing, Mitterrand och Chirac närmar vi oss så Nicolas Sarkozy, som vi nog kan se som den verkliga förebilden för Macron. Sarkozy hade sina rötter i en ungersk inflyttad katolsk adelsfamilj på fädernet och i en grekisk, judisk mamma, Andrea Mallah. Hon var sekreterare åt de Gaulles livvakt Peretti, som efter att ha grundat SAC gjorde en politisk karriär som slutade med presidentskapet över Nationalförsamlingen. I USA avslöjades dock maffiaorganisationen the Corsican Union, där Peretti var djupt inblandad tillsammans med Jean Venturi från Pasquas sprittillverkare Ricard. Peretti tvingas dra sig tillbaks.

Sarkozys föräldrar skiljer sig, även pappans andra äktenskap med Christine de Ganay upplöses och styvmamman gifter om sig med sonen till CIA-bossen Frank Wisner Sr – Frank Wisner Jr. Sarkozy har nu täta kontakter med styvmamman i USA och deltar i träningsprogram hos amerikanska utrikesdepartementet. Han utbildar sig till jurist i USA, gifter sig med en brorsdotter till Peretti och tas in i Gaullistpartiet i Frankrike via Pasqua. Som advokat arbetar han med försvaret av sina korsikanska vänner.

Hänger ni med i svängarna? Det kommer mer…

Sarkozy efterträder Peretti som borgmästare i Neuilly, Frankrikes Djursholm, och inleder ett förhållande med Chiracs gifta dotter Claude, vilket leder till en brytning med den kommande presidentfamiljen. År 1981 bildar Mitterand en regering med Pasqua som inrikesminister och Sarkozy som ekonomiminister. Pasqua får nu möjligheter att styra droghandeln över Marocko och legalisera casinos och spelaktiviteter från sin verksamhet i Afrika. I Washington blir samtidigt Frank Wisner Jr chef för försvarsdepartementets avdelning för politisk planering.

Frank Wisner och hans kollegor vid CIA planerar nu för fullt hur Sarkozy skall bäras fram till presidentposten. Man arbetar medvetet med eliminering av politiska motståndare genom lämpliga skandaler i pressen och ommöblering i partitoppen genom att ersätta Alain Juppé med Sarkozy som partiledare. Chirac tvingas ta in Sarkozy i sin regering, trots kärleksaffärerna. Hemliga listor med konton till uppsatta skattesmitare cirkulerar. Skandalerna duggar tätt i Frankrike under en period som ofrånkomligt slutar med att Sarkozy blir Frankrikes president, året är 2007.

Som finansminister tar Sarkozy in Christine Lagarde, som har hela sin karriär i USA och täta kontakter med bl.a. Zbigniew Brzezinski, en av hjärnorna bakom Deep State. Hon kommer sedan att gå vidare till IMF. Kontakterna med Eduard de Rothschild får nytt liv.

Sarkozy tar initiativet till Medelhavsunionen och sätter fart på det europeiska samarbetet med MENA-länderna. Invandringen ökar nu markant till Frankrike och exploderar i terrorverksamhet under efterträdaren, socialisten Hollande. Varje ny president i Frankrike utlovar en förnyelse, i Hollandes fall bort från det kapitalistiska systemet mot en arbetarvänlig socialism. Hollande, som saknar stöd av storfinansen, misslyckas dock totalt och tvingas genomföra skattehöjningar som snabbt underminerar hans position. Hollande bäddar därmed för nästa aktör, som utlovar sin egen version av samhällsrevolution – Macron drar på sig stövlarna.

Putsad och fejad av Rothschilds Bank i Paris och omgiven av hårdhänta livvakter som den mystiske Benalla intar han presidenttronen 2017.  Huvudkonkurrenten Fillon har manövrerats ut genom skandalisering i pressen. Fransmännen är euforiska – äntligen blir det bättre! Men ack, det räckte med ett år för att fasaden skulle rämna. Allt var bara tomma ord, skattehöjningar, mer arbete och rättslöshet. Återstår bara att ta fram de gula västarna och gå ut på gator och torg. Hjälper det? Jag tror inte det.

Vad denna lilla sammanfattning vill visa är att Frankrike styrs genom ett tätt nätverk, bildat under loppet av hela efterkrigstiden. Det har sina starkaste komponenter i USA:s Deep State med CIA, sionismens bankväsende, den italiensk-korsikanska maffian och den redan tidigt etablerade franska överklassens järngrepp över ekonomin. Det som överraskar är de väl maskerade relationerna med USA och, sammanhängande, relationerna med den maffiastyrda droghandeln. Både Afghanistan och Kosovo ingår i trafikeringen av droger via Frankrike (the french connection) och Italien till USA, en verksamhet som har den amerikanska militärens stöd och en enorm betydelse för den ekonomiska brottsligheten i världen.

Men den franske presidenten är underordnad detta, vem han än är. Löften om Folkets Väl är bara luftbubblor. Vi skall vara medvetna om spelreglerna om vi av någon märklig anledning vill fördjupa samarbetet med Europas kärna. CIA har ett starkt grepp om Frankrike, vilket är den direkta anledningen till att Frankrike marknadsförs som pilotland för EU. Macrons tydliga besvikelse över att Trump vänt honom ryggen efter en inledande flirt visar att han hade räknat med fortsatt stöd i sitt projekt att med CIA:s hjälp öka det amerikanska inflytandet i EU. Nu tyder det mesta på motsatsen, vilket vi kan vara glada för.

Lycka till, Gula Västarna, ni arbetar också för vår räkning! Till kraven kan nu också räknas att dra bort täcket över fransk politik.

Peter Krabbe

bilden: Macron och Sarkozy i hemligt samförstånd. Hollande låtsas inte se./ politico.eu

72 Responses to Vem kommer egentligen att styra det framtida Europa?

 1. Tritonen says:

  Ja, vad är det som ”sker i det som synes ske”? Det kan man fråga sig också när det gäller svensk politik. Särskilt öppet och demokratiskt är det i alla fall inte när en vingklippt minoritetsregering hankar sig vidare med hjälp av ”liberaler”, som målar upp skräckbilder i form av SD.

 2. Johan says:

  CIA
  Undra hur stark styrning de ”onda” har idag på denna organisation, inblandande i presidentmord, regimförändringar, droger, human trafficing, mockingbird mm.
  Sägs att styrning, uppbyggnad är…. Mosad styrs av Rotschild?
  CIA av Rockefeller?
  MI6 av engelska kronan?

  Är ”fraktbolaget” Evergreen CIA ”täckmantel” för att frakta verksamheten runt jorden?
  När man vet vad man ska se efter är det helt plötsligt mkt lättare att beskåda sin omgivning. Gällande Evergreen transporter upplever jag på senare tid en betydande ökning på vägar (även tåg, upp till 11 containrar på samma tågset). Om kopplingen till CIA är riktig kan man ju bli lite ”nyfiken” på denna trafik

 3. peterkrabbe says:

  https://www.rt.com/news/450410-yellow-vest-protests-france-macron/

  Gula Västarna demonstrerar, nu den tolfte veckan. Nationalförsamlingen vill inte agera genom förtroendeomröstning mot Macron, vilket höjer temperaturen. Polisen är ovanligt passiv idag.

  • matte5958 says:

   Vad ska hjälpa Peter, om inte de gula västarna lyckas? Hade hoppats på en helikoptertur á la Ceaușescu på en sisådär 40 km för Macron och en rensning av Europa med början i Frankrike.

   Går det att fortsatt vara optimist, eller är det bara att resignera ?

   • peterkrabbe says:

    Macron kommer aldrig att ge sig frivilligt. Hans uppdragsgivare har investerat uppåt en halv miljard i hans uppdrag, ett misslyckande tolereras inte. Militären tvekar, det är ett stort steg att gå in aktivt, vi lever i Europa år 2019. Ingen vet vad konsekvenserna kommer att bli. Det sannolika är att fransmännen får stå ut till nästa presidentval om några år och försöka fördröja genomförandet av Macrons beslut under tiden. Viktigast nu är att även fransmännen, 80% stöder gula västarna, röstar nationellt i EU-valet för att tillsammans med Östeuropa bilda en majoritet som stoppar globalismen från Bryssel. Detta gäller även för oss svenskar ( den minoriteten som inte accepterar vår regering). Oppositionen ökar även i Tyskland. Jag tror att Merkel drar sig tillbaks om EU-valet stoppar hennes gemensamma agenda med Macron.

  • peterkrabbe says:

   SVT rapporterar under lördagen om ”nya” oroligheter i Paris och illustrerar med ett flera veckor gammalt inslag med rökgranater och bortsläpade gula västar. I själva verket var lördagen fri från våld och ägnades åt att hedra de 2000 människor som skadats av polisens gummikulor och granater. Tolv personer har dödats under de tre månader som protesterna pågått och sjutton personer har fått ögonskador genom att polisen trots förbud skjuter mot huvudet. 60.000 personer deltog i sorgedemonstrationerna. Vad sysslar SVT med? SlaskTV.

 4. Astrid says:

  Många långa näsor på bilden !

 5. Arga gubben says:

  Peter, du vet vad jag inte vet, men ett litet bidrag kan jag göra.

  Det sägs att korsikanerna dominerade den franska underrättelsetjänsten. de Villepin behandlades skandalöst och det är kanske därför han besöker ryska Valdai. I sitt avskedstal gav Chirac motvilligt sitt stöd till Sarkozy i den absolut sista meningen av sitt tal. Han tyckte att hans dotter hade behandlats illa av Sarkozy.

  Ségolène Royal, Hollandes fd. hustru, startade en anonym kampanj på Internet för att försöka bli president. Vi undrade alla vem hon var. Sarkozys nuvarande hustru är en kopia av Cecilia och hon tror att hon kan sjunga.

  Jag vill inte klogga ned den här krönikan och fortsätter därför att rapportera om Venezuela i den tidigare tråden.

  • peterkrabbe says:

   Sarkozy och Carla Bruni är ett udda par. Sarkozys kärleksaffärer har alltid varit nära kopplade till hans karriär och agenda. Jag tror inte att de blir lyckliga på gamla dar…
   Media rapporterar gärna om Venezuela men undviker Frankrike. Det är därför jag fokuserar på vår närmaste omgivning, den betyder mest för oss. Vi har sett många gånger förut hur USA störtar obekväma regimer genom isolering, handelsblockader och slutligen konstruerade folkresningar. Ryssland, Kuba och oljan är huvudingredienser. USA vill inte ha Rysslandstrogna oljeproducenter i sitt närområde, särskilt inte om de vägrar petrodollarn. Scenariot skiljer sig inte mycket från Ukraina/ Georgien. Fast där handlar det om Rysslands närområde – skulle man kunna tycka. Men USA:s världskarta ser annorlunda ut.

   • Arga gubben says:

    Jag förstår hur du tänker, Peter. Vi kan göra olika saker. Av anledningar som nog går tillbaka till andra sorgliga maktövertaganden reagerar jag på övergreppet i Venezuela. Det kan vara ett vattenmärke och ändra tidvattnet,

    Frankrike exporterar ”bomb de terre”. en lek med det franska ordet för potatis (
    (några säger faktiskt patate istället). En handgranat från första världskriget hittades i Kina. Macron förbereder en mystisk folkomröstning och jag har inga detaljer.

    Det var kul när Bildt intervjuades av france24 på engelska och tydligt visade att han inte kunde franska när han var aktuell i kommissionen (kan han ens svenska och engelska?). Ännu roligare var det när Gösta Bohman på urusel skolfranska lät sig intervjuas av TF1 omkring 1979.

    • peterkrabbe says:

     Jag kommenterade i höstas Hillary Clintons förvånansvärda uttalande om att EU borde dämpa migrationshysterin, vilket ju är tvärs emot globalisterna agenda. Anledningen var att man började oroa sig för en rekyl, att opinionen skulle växa sig så stark att hela agendan äventyrades. Macron har nu fått samma direktiv – gula västarnas opinionskapande verksamhet riskerar nu att ge vårens EU-val ett helt annat utfall än vad man tagit för givet. Östeuropas röster kommer att gå nationalismens väg. Om plötsligt 80% av Frankrikes befolkning (uppmätta sympatisörer) nu skulle göra gemensam sak med nationalisterna så förlorar globalisterna kontrollen över EU.
     Macrons nödlösning tycks nu vara att försöka blidka fransmännen genom att hålla folkomröstning i fyra- fem huvudfrågor INNAN EU-valet för att kunna vända opinionen i tid. Macron kan därmed hålla skenet uppe att han arbetar för folkets intressen. Den gängse reaktionen tycks dock vara att ingen litar på Macron längre och att detta bara är taktik för att krångla sig igenom valet. Tror han verkligen att vi är så dumma i huvudet, säger gula västarna. Oavsett utfallet av en folkomröstning, som naturligtvis bara blir rådgivande, lär någon politik knappast omformuleras det närmaste året. Man har ju facit från presidentvalet – tomma ord och grovt maktmissbruk…

 6. Mjölner says:

  Frankrikes och Amerikas inbördes kontakter tog sin början redan i senare hälften av 1700-talet under det amerikanska frihetskriget. År 1788 bildade Amerika en allians med Frankrike som ändrade styrkeförhållandet till amerikansk fördel gentemot britterna. Detta skedde efter 1776 års självständighetsförklaring. Efter slaget vid Yorktown blev det fred genom Parisavtalet 1783 Frankrike och Amerika har en historisk tradition att leva upp till. Sprit, knark, maffia, militärt samarbete, tillverkning av presidenter, you name it. Lilla frihetsgudinnan står i Paris och stora i New York.

 7. Pelle says:

  Financial Capitalism: The Endgame
  https://renegadeinc.com/financial-capitalism-endgame/

  DANNY DORLING on the Scapegoats of Inequality

  • Mo says:

   Pelle, bra artikel. Detta är globalisternas akilleshäl som kommer att krossa dem. Ta ifrån dem makten att skapa pengar som ger dem själva vinster och länderna skuldsättning och vi har kommit en bra bit på väg.

 8. Elisabeth says:

  Tack ! Mycket intressant kartläggning av komplicerade maktstrukturer och relationer. Ska spara denna artikel.

 9. stigrydmark says:

  Ja Peter, en mycket intressant sammanställning. Passar som underlag till ett filmmanus, med alla ingredienser: intriger, kriminalitet, maktspel och maffian.
  Det var väl 1994 vi folkomröstade om EU. Jag erkänner att jag röstade för och mitt klena försvar är den dåliga informationen och ett mått av naivitet. Uppvuxen med andra världskriget i bakgrunden blev fredstanken det avgörande. Vänliga grannar och medlemmar går väl inte i krig med varandra. Historien visar ju dock hur traktat och avtal bryts, speciellt av de ”stora”.

  Nu har både Märkel och Macron visat sina ondskefulla ansikten, de uppmanar medlemsstaterna att ge upp sin suveränitet. Så det var grundtanken med EU: underkastelse. FN och Islam har samma mål.

  Vi äldre svenskar har kanske en nostalgisk bild av statsministrar av landsfadertyp. Politiker som
  inte hatar delar av befolkningen och som värderar människor olika med sina utspel om allas lika värde. Rheinfeldt och Löfvén har ju visat sig vara mina fiender, som inte vill mitt och andra medborgares bästa.

  Nationalismen för en svår kamp i underläge, med ett kompakt motstånd från media. Kanske verkligheten blir nationalisternas bästa vän. Om inte måste vi bereda oss på att styras av främmande makt, där landsfadern heter Juncker och i förlängningen: Guterres, kommunisten.

 10. Lassekniven says:

  Sorry, OFF TOPIC men jag måste lägga ut denna länk:

  http://advances.sciencemag.org/content/5/1/eaau3333

  LÄS.

 11. Mo says:

  Jag tycker man kan vara försiktigt optimistisk om EU framtid, kanske Brexit kan lösa något på globalisternas och city of Londons tyglar ? Fördelarna med Merkel har varit hennes positiva relationer med Kina.

  https://www.euronews.com/2019/02/01/the-eu-thinks-it-s-very-important-eu-japan-trade-deal-comes-into-force

  https://www.europaportalen.se/teman/kina

 12. hllviken says:

  Sjöstedt: (L) så desperata att de hade röstat på en död bäver som statsminister!”

  Jaha….så det var därför.

 13. erik says:

  Om Frankrike och dess intressen i Afrika och nu i Syrienkonflikten. (twitterflöden).

 14. Arga gubben says:

  Frankrikes finansminister identifierar Sverige som ett broderligt globalistland och kommer på besök. Han är villig att ge västarna några köttben, men ger inte upp skattesänkningen för de rika. Republiken marscherar inte längre bakom Macron, den marscherar med västarna, så där behöver han tänka om.

  Franskan är en barriär för många. En fransman förklarar på engelska vad de gula västarna egentligen är och vad de vill.

  12 minutes to understand the Yellow Jackets Movement in France

  • peterkrabbe says:

   70% av befolkningen i Frankrike stöder Gula västarna, medan 24% stöder Macron enligt France24. Detta ställer frågan på sin spets – vad innebär egentligen demokrati? Fortlöpande dialog eller en åsiktsyttring vart femte år?

 15. Arga gubben says:

  Om de gula västarna.

  https://samnytt.se/video-har-bryter-polisen-nasan-pa-obevapnad-demonstrant/

  Macron vill inte ha folkomröstning om hans avgång. Naturligtvis inte.

  Vem är den där Macron aka Ludwig den sextonde aka Jupiter? Han gjorde sig omöjlig redan under presidentvalskampanjen. Han har höga tankar om sig själv och ser ned på vanligt folk. Översätt på Google eller Yandex.

  https://www.les-crises.fr/macron-leborgneur-il-est-alle-trop-loin-il-doit-partir-par-frederic-lordon/

  https://www.les-crises.fr/le-complotiste-de-lelysee-par-frederic-lordon/

  Franska fackförbund demonstrerar för högre minimilön, lika lön för lika arbete, skattereformer och mer i Paris dag. Västarna stödjer dem. Polisen verkar använda tårgas. Macron vill minska antalet folkvalda i en folkomröstning, medan västarna vill öka den lokala demokratin, eftersom Paris bestämmer för mycket.

  Napoleon blev alldeles röd om öronen när en korsikansk politiker kritiserade honom. Han sparkade politikern i baken och sade ungefär (troligen felstavat): Tutti Corsicani sono banditi (alla korsikaner är banditer). Politikern fanns sig och svarade: Non tutti, ma buena parte (Inte alla, men Bonaparte). Jag kan inte garantera att historien är sann.

  • Rune says:

   ”Non tutti, ma buena parte”
   Kan man inte tolka detta också som?: ”Inte alla men en god del”
   Så att svaret fick en dubbel betydelse.
   I så fall en väldigt elegant replik.

   • Arga gubben says:

    Ja, visst finns det en dubbelmening, det glömde jag att nämna. En suverän kommentar, om historien är sann.

 16. Sture says:

  Jag måste säga att jag har problem med att hänga med i alla svängar angående Venezuela – till och med på denna sida. Vi får veta att Trump (tillsammans med Macron och EU) stödjer uppstickaren Guido (som är en Macron-liknande figur).

  Här är en intressant ekonomisk analys av X22Report, som för in ett helt annat perspektiv på krisen i Venezuela: Det första de slår fast är att det som händer i Venezuela har att göra med guldet. Och Q har påpekat guldet kommer att krossa Federal Reserve. Trump kan inte bara knäppa med fingrarna när han tar tillbaka makten från centralbankerna utan måste ta en liten bit i taget.
  Vi befinner oss just nu i en övergångsfas mellan systemet med privata centralbanker och ett system där dessa är krossade och patrioterna tagit över makten över sina länder. Detta kommer att bli en smärtsam process. Det är därför lite av en illusion att ekonomin går så bra – det gör den visserligen just nu. Men det kommer att bli svängigt eftersom globalisterna vill skapa en ekonomisk kris inför valet 2020 – så att Trump kan beskyllas för detta eftersom man vill bli av med honom. De vill få det till att det beror på tullarna – och de är nervösa. Men Trump känner till deras planer och han gör sina motdrag lite i skymundan.

  Man måste förstå vad Trump har i tankarna. Om man får bort systemet med centralbanker så kommer det att bli välstånd och fred i världen, precis detta som John Kennedy insåg och som möjligtvis också Trumps nära vän JFK Jr. uppdagat. Ett sådant välstånd och fred i världen ogillas i högsta grad av globalisterna. När därför Trump skriver om NAFTA, gör sig av med TPP och skriver om andra handelsavtal, är detta tvärtemot vad globalisterna vill – men en del i hans försök att få centralbankssystemet att falla ihop inte bara i USA utan i hela världen. Men det kommer att bli krisartat när man rör sig ur centrala banksystemet. Globalisterna planerade att flytta ut hela systemet från USA till FN och IMF och göra om USA till ett tredje världen land och en bananrepublik under en 16 års period. Detta verkar Trump sätta stopp för.
  Globalisterna tog 1971 bort guldstandarden och förde in världen petro-dollar-systemet med agendan att skapa krig och militärbaser över hela världen och samtidigt skapa privata centrala banker under deras kontroll i alla dessa länder, Kina, Ryssland.
  Trump måste och är faktiskt på väg att vända denna utveckling. Globalisterna använder sig av sanktioner för att få länderna att följa deras agenda. Trump gör något väldigt intressant – han använder samma spelare för att rulla tillbaka denna utveckling och de förstår inte ens att de blir utnyttjade. Och X22Report menar här att Bolton är en sådan spelare, som inte riktigt förstår vilken roll han har.
  Många länder i världen förbereder sig för att lämna dollarn. Trump vill att detta skall hända. Populist-rörelserna i Europa tar intryck av Trump, som försöker lösa upp och rulla tillbaka allt det som globalisterna ägnat sig åt i decennier. Det amerikanska imperiet är någonting som ligger i det centrala banksystemets intresse – inte i det amerikanska folkets intresse. Då måste han avväpna den amerikanska dollarn, petro-dollarn, som är globalisternas vapen mot världens folk – och etablera en ”guld-standard”. Tyskland och flera andra länder har tagit tillbaka en del av sitt guld, andra har börjat köpa guld. Och Q berättar att guldet kommer att få Federal Reserve att falla.

  Venezuela var desperata med att spendera sitt guld för att kunna importera just på grund av USAs sanktioner (och detta långt före Trump). USA försöker nu styra över Venezuelas tillgångar till Guido. Så Bolton och Pompeo sänder nu tillbaka guldet till Venezuela och förhindrar att centralbanken skall kunna sälja det.
  Det är precis motsatsen till vad centralbankerna gör; de låter länderna blöda och folken lida. Centralbankerna har stulit guld från alla dessa länder, Ukraina, Libyen, Irak, Libanon etc., etc.
  Trump använder alltså Bolton för detta. Deep State tror att de skall få en regimförändring med Guido – men det viktigaste är att guldet återgår till Venezuela. Trump måste riva ner petro-dollarsystemet för att kunna krossa Deep State och globalisterna.

  • Såvitt jag förstått ligger stora delar av Venezuelas guldreserv i England, under kontroll av Bank of England, som ägs av Rothschild. ‘England’ vägrar lämna tillbaka denna. Det är logiskt och bekräftar det Du säger om guldets betydelse. Trump har inget inflytande över BOE. Det venezuelanska folkets guld i England kommer att förbli under ‘globalistssystemets’ bankkontroll tills vidare.

   • Sture says:

    @ Gunnar Åkesson,
    vad som sades i denna video var att den venezuelanska centralbanken forfarande hade för 8 miljarder guld kvar i sina valv och att 1,2 miljarder av dessa skulle lämnas ut. Och det var denna guldreserv som Bolton och Pompeo återförde. Annars är det som du säger.
    När det gäller guldreserverna hos Bank of England och Federal Reserve, som inte tillhör dessa banker så blir det i framtiden en fråga om militär makt. Som det berättades i en annan video på denna sajt så kommer denna maktpyramid att vittra sönder underifrån.

  • Arga gubben says:

   Tack för dina inlägg, Sture. Du fick mig att tänka till om Venezuela, eftersom Trump ärvde ett projekt han delvis tog avstånd från i sitt tal tilll nationen. Ingen av oss har alla pusselbitar, men vi kan poola våra resurser. Jag fortsätter att rapportera om Venezuela i den tidigare krönikan och även på Lars Berns blogg, eftersom han nu intresserar sig för Venezuela och Frankrike.

   Har vi två Vita hus, varav ett är hemligt? Venezuela är rikt på mineraler. Det här kan handla om både guld och olja samt att stänga Ryssland och Kina ute.
   Tyskland fick kämpa för att få tillbaka sitt guld, det ska inte glömmas bort. Vad ska Guaido göra med landets guld? Det ser inte ut som att han är på väg att bli riktig president och guldet kan korrumpera honom. Venezuela stoppades från att sälja guld till UAE. Jag anser att det var elakt gjort, men det kan finnas andra motiv.

 17. Mo says:

  Kortfattad redogörelse av gula västarnas politiska krav, till detta kommer direktdemokratisk hantering i viktiga frågor. En paneuropeisk agenda ?

  https://www.politico.eu/article/we-want-to-change-this-europe-yellow-jackets-announce-second-list-for-european-election/

 18. Sture says:

  Äntligen verkar detta hända som man länge hoppats på. I denna rapport sägs att George Soros, som är en av världens mest ondskefulla människor, sägs vara arresterad i Schweiz den 3 februari av en militär styrka ”Alliance” sammansatt från Pentagon.Han påstås vara djupt involverad i pedofili, child trafficking och sataniska ritualer i Vatikanen. Läs detta själva och begrunda sanningshalten i detta. Jag kan inte veta hur sant detta är men hoppas verkligen att man kan sätta stopp för hans ondskefulla verksamhet innan han dör spontant. Han skall i fängelse och man skall ta ifrån honom och hans släktingar alla hans tillgångar.

  • peterkrabbe says:

   Jag har hört detta från många olika ställen, men det är exakt samma text som läses upp överallt. Det finns alltså bara en enda källa. Även om det vore en önskedröm har jag svårt att tro på sanningshalten. Någon officiell kommentar borde vid det här laget ha läckt ut från amerikanska myndigheter. Vi får nog avvakta lite innan vi korkar upp champagnen …

   • hllviken says:

    Originaltexten kommer från en kvinna med multipla personligheter dvs psykiskt sjuk!

    • Sture says:

     @ hllviken,
     detta kommer naturligtvis att ge sig. Det är bara att vänta och se. Men du skriver ”kvinna med multipla personligheter”. Hur vet du detta?

    • hllviken says:

     Jag sökte på nätet genast när påståendet kom i omlopp.
     Jag sparade inte – den som vill gräva i det kan göra det.

     Orsaken till mitt ifrågasättande: ”för bra för att vara sant”.
     Om det verkligen varit så hade MSM kommenterat detta.

     • Sture says:

      @ hllviken,
      det är klart att ”det är för bra för att vara sant” – men vissa saker kan vara sanna ändå. Den som lever får se.

      Men min fråga gällde inte detta. Du skrev: ”kvinna med multipla personligheter”. Hur vet du det? Det var min fråga.

      • hllviken says:

       En person som gick till botten med ärendet kom fram till ett kvinnonamn. Sedan sökte han på det namnet och det visade sig att hon tidigare varit med i TV-program som handlade om multipla personligheter där hon framträdde som en sådan. Psykologist program.

       • Sture says:

        @ hllviken,
        det kan säkert vara som du säger och jag tackar för de uppgifterna. Å andra sidan finns det många ”troll” som blandar bort korten. Vi får se tiden an.

 19. Mo says:

  Är detta bankirernas värdegrund ? Man tror sig förvalta för mänsklighetens väl.Vekligheten visar hur misslyckanden följer i dessa mäns spår.

 20. peterkrabbe says:

  Den generalstrejk som jag berättade om i förra veckan har idag påbörjats. Den stora förändringen idag är att fackföreningarna nu utnyttjar situationen. Gula västar blandas med röda västar från främst CGT, den starka kommunistledda fackföreningen. Det ställer Macron inför nya problem- han kan omöjligt ställa kravallpolisen mot politiska motståndare i en demokrati. Facket är dessutom välorganiserat och planerar sina insatser ur den synvinkeln. Om strejkerna sprider sig – lördagen är planerad som klimax – kan detta bli en tipping point i kampen. Fransmännen är rutinerade vad gäller strejker. Vi får se vilka samhällssektorer som dras in, sjukvården är på väg eftersom dessa liksom i Sverige får kraftigt minskade anslag i Macrons budget. Kampen har bara börjat!

  • Sture says:

   @ peterkrabbe,
   skulle tro att de snart låter Macron falla. Totalkonfrontation är inte vad globalisterna vill ha – om de kan undvika det. Det drar ögonen åt sig och klär av dem. Bättre då med bedrägeri i olika former. Man undrar vad de har i bakfickan.

   • Elisabeth says:

    Kanske man kör med Venezuela-tricket och utser talmannen till interimspresident ?? Eller passar sig inte sådana tricks i Europa ? Nåja, man kör nog Operation Övertalning , han får nog ett ”offer he can´t refuse” eller ett hästhuvud i sängen.

 21. Pelle says:

  Martin Armstrong’s ”The Solution”

 22. hllviken says:

  It´s OK when I do it!

 23. Sture says:

  Donald Trump har igår hållit sitt ”State of the Union” tal i Representanthuset. Ett väldigt starkt tal, tycker jag. Och Demokraterna kommer att få väldigt svårt att hålla stånd mot Donald Trump – för han viker inte ner sig och kommer att vinna detta.
  Tittade idag på en Youtube-fil med Pat Robertson (88 år) som intervjuar Stephen Strang om hans nya bok ”God and Donald Trump”. Det framgår att Stephen Strang inte var någon stor Trumpbeundrare och inte alls ville rösta på honom. Men han har ändrat sig, framförallt efter att ha blivit varse att 82 % av evangelikerna i USA stödde Trump och hade bett för honom. Det är möjligt att det är alla dessa röster som avgjorde valet.
  Stephen Strang berättar i boken om 4 olika profetior (det fanns flera) om att Trump skulle bli USAs president, den tidigaste 2008 av Chuck Pierce. Samtidigt berättar han att en buddhistisk munk till en katolik redan på 1980-talet berättat att Trump skulle komma ”att åter göra USA till ett kristet land”. Detta berättades för en medicinstuderande och gick viralt på nätet under denna tid. Det är kanske därifrån vi har alla tecknade serier om Trump som president. Hur som helst fick Trump vid ett tillfälle reda på denna profetia och det är kanske därför han vägrar att vika ner sig och istället hela tiden omger sig med kristna människor.

  • Sture says:

   De av er som tittade på denna video, märkte kanske att den efterföljdes av visningar av Kim Clements profetior från 4 april 2007 således 9 innan han blir vald till president. Dessa profetior är mycket imponerande med tanke på hur kampen mellan Dems + Media + globalisterna + Deep State utspelat sig.
   För dem av er som inte dagligen lyssnar på amerikansk web-TV och är vana vid suddigt tal har jag skrivit ut vad han säger. Denna video har visats tidigare men det tillkommer nya läsare och den tål att ses.

   April 4, 2007:
   ”Detta som skall ske kommer att bli något mycket ovanligt, en metamorfos, ett inträde in till nyhetsmedias marknadsplats, om ni så vill, där Time Magazine inte har någon annan möjlighet än att säga vad jag vill att de skall säga.
   Newsweek, [kommer att säga] vad jag vill säga. The View [=TV-program] vad jag vill säga.

   Trump skall bli en trumpet, säger Herren. Trump skall bli en trumpet. Jag kommer att leda Trump att bli en trumpet och Bill Gates att öppna den finansiella världens dörr för kyrkan, säger Herren. Ty, jag glömmer inte den 11 september, säger Gud, jag glömmer inte vad som hände denna dag, och jag glömmer inte portvakten, som skulle vaka över New York och som än en gång skall vaka över denna nation, säger Guds Ande. Detta kommer att ske på så sätt att den man som jag placerar på det högsta ämbetet skall inträda dit viskande mitt namn.
   Men när han träder in i detta ämbete, sade Gud, kommer han att skrika ut med Andens kraft, ty jag skall fylla honom med min ande när han inträder i sitt ämbete. Och det kommer att vara en bedjande man på den högsta positionen i ert land. Det kommer att bli en bedjande president, inte en religiös sådan, ty jag kommer att narras med folket, säger Herren, jag kommer att narras med folket. Ja, det kommer jag att göra. Gud säger, att den utvalde kommer att inträda och de skall säga [om honom att ]’han är hetlevrad’. Ty Guds Ande säger, ja, han må vara hetlevrad, men han kommer att uppföra detta lands skyddsmur på ett mäktigt sätt och detta lands ekonomi skall snabbt förändras, säger massornas Herre. Lyssna till Herrens ord. Gud säger, jag skall under två perioder sätta en president vid rodret som ber, men han kommer inte att vara en bedjande president när han tillträder. Jag skall placera honom på ämbetet och sedan skall jag döpa honom i den helige anden och [förse honom] med min makt, säger massornas Herre.”

 24. nils says:

  En anledning mindre för en kupp.
  Man har flyttat en del av guldreserven ut ur Venezuela, troligen för att skydda guldet från giriga neocons. Vi vet hur det gått med Ukrainas och Libyens guldreserver. Troligen fraktflyg till UAE eller möjligen Iran ( har sett en sådan uppgift ). Här Zerohedge :
  https://www.zerohedge.com/news/2019-02-01/20-tonnes-venezuelan-gold-may-be-its-way-dubai

 25. Johan says:

  Och i Los Angelses var det militär aktivitet för någon dagsedan. helikoptrar, Black Hawks (2st) som landade inne i stan (på gatan) samt militärer som sprang ut från intilliggande byggnader, bärandes på något…

  • Loa says:

   Har gåtts igenom av dnajlion7 i ett par dagar

   Här fr.o.m 1.50 – den goda sidan verkar ha vunnit detta slag.
   Bakgrunden är ”kill switch”, biologiska vapen som deep state troligen besitter, trots nerstängda lab.

 26. hllviken says:

  Vem som kommer att styra det framtida Europa kommer an på oss allihopa!

  • peterkrabbe says:

   Mads Palsvig med sitt nya parti JFK21 i Danmark presenterar ett nytt koncept för politik. Är det kanske i denna riktningen vi skall gå? Eller vad säger Sture? Kanske ett JFK21 som täcker hela Norden men med nationell röstning…
   https://www.jfk21.dk/om-jfk21/

   • Ja, det verkar som ett seriöst initiativ. Att penningsystemets reformerande är huvudfrågan innebär att de börjar i rätt ände. Frågan om att ta tillbaka makten över pengarna och maskinerna som skapar dem från Parasiternas bankirer och återcirkulera ev ränta och återbetalade lån till folken, är utan tvekan den avgörande – om det bara går att få folk att begripa det väsentliga med en sådan utveckling. När krisen kommer upp över ytan och arbetslösheten rullar in så uppstår en reell möjlighet, tror jag.

    Bra namn också – John F Kennedys hämd och en motreplik till Agenda21 läser jag in i det! 🙂

 27. Mo says:

  Ta er tid och lyssna på denna mycket informativa men skrämmande intervjun med Dane Wigington, expert på geoengineering. Han informerar bla om komplexiteten, sambanden med US military complex och 5G. Det finns inget naturligt väder kvar, vi förgiftar vår planet och oss själva. Politikerna sviker men medvetenheten ökar och allt fler engagerar sig i frågan.

 28. Sture says:

  @ Loa,
  i den förra krönikan frågade du mig och Lassekniven vad vi ansåg om en artikel i Samhällsnytt som handlade om israeliska forskares påstående om att de redan inom ett år skulle ha en medicin som botade all cancer inom 3 veckor. Forskningen byggde på att man skulle motverka cancercellens mutationsbenägenhet på 3 olika ställen, vilket skulle göra det omöjligt för cancercellen att komma förbi. Och det beror på att man känner den spontana mutationsfrekvensen (en mutation på hundra miljoner DNA positioner) och sannolikheten för att cancercellen skall kunna ta sig förbi 3 effektiva medel är en chans på 100 miljoner x 100 miljoner x 100 miljoner). Inte så stor med andra ord. Samma infallsvinkel kan man använda för en kombination av 3 antibiotika på en infektion. TBC utrotades praktiskt taget i vårt land när man införde ”trippelbehandling”. Problemet med de israeliska cancerforskarnas infallsvinkel är att endast 5 % av våra cancertumörer anses bero på genetiska mutationer, t. ex. genen p53. Istället har cancern många naturliga orsaker, den hänger ihop med vad vi äter och hur vi lever, vad vi tänker och hur vi känner, vilket man blivit varse under senare års forskning. Och jag hoppas kunna återkomma till detta.

  För övrigt så finns det redan en cancerbehandling sedan många år som jag tror mycket väl matchar den som i år fick Nobelpris. Denna heter RIGVIR och betyder ”virus från Riga”.
  Liksom det finns snälla bakterier (t. ex. i tarmen) så finns det tydligen också ”snälla” virus. Detta virus är uppfunnet av en kvinnlig doktor i Litauen och är extremt framgångsrikt. På mig verkar detta vara den behandling som ger snabbast resultat, inom 2 veckor. Det är godkänt av europeiska FDA på indikationen malignt melanom, men verkar fungera på alla cancertyper.

  Viruset använder sig av två mekanismer:
  1. går in i endast cancerceller, förökar sig där (som alla virus) och spränger till slut cancercellen. Detta är möjligt därför att cancercellen (och endast cancercellen) har en specifik receptor på sin cellvägg, som släpper in viruset, men som saknas på normala kroppsceller. När cancercellen förstörts kommer det förökade viruset ut i blodet igen och går in i 10-20 nya cancer celler, som slutligen sprängs osv., osv.
  2. viruset sätter också en markör på utsidan av cancercellen, som upptäcks av immunsystemets mördarceller (en slags vita blodkroppar), och som talar om att ”jag skall förstöras”. Alla cancerceller borde förstöras normalt men cancercellerna har lurat immunsystemet genom att utsöndra ett speciellt ämne, som gör att cancercellen felaktigt lämnas ifred av immunsystemets mördarceller. Cancercellen luras alltså. Med RIGVIR genomskådar immunsystemet detta.

 29. Sture says:

  @ Loa
  På denna sajt har tidigare visats en del videor där personer mycket framgångsrikt har behandlat även avancerade cancrar med naturliga medel – diet, örter, livsstilsförändringar – utanför det medicinska etablissemanget, som bara erbjuder kirurgi, strålning och cellgifter. En sådan är Lorraine Day, överläkare i traumatisk ortopedi (e.g. trafikolyckor) och tillika chef på sin ortopedklinik på ett stort sjukhus i USA. Trots avancerad bröstcancer (apelsinstor) så avstod Lorraine Day både kirurgi, strålning och cellgifter eftersom hon lärt sig under sina medicinstudier att dessa metoder hämmar och trycker ner immunförsvaret. Hon fann sin livsstil och lever nu 30 år senare (69 år gammal) i högönsklig välmåga – utan cancer. En annan är Chris Wark, som 26 år gammal fick diagnosen cancer i tjocktarmen med spridning till levern. Han lät operera bort sin cancer i tjocktarmen men vägrade senare ta varken cellgifter eller strålning och har mött samma öde som Lorraine Day.

  Grunden till mycket av de goda behandlingsresultaten med kost, diet, örter är något som kallas ”epigenetik”. Detta begrepp har jag känt till sedan 1980-talet då Arthur Koestler i sin bok ”Janus” skrev om den konferens år 1969 som kallades ”Mot reduktionismen” och som handlade om den hemliga, underjordiska kritiken från mängder av prominenta biologer om ”evolutionsteorin”. Där använde man begreppet ”epigenetik” (≈ ovanför genetiken) när man skulle förklara hur vissa stamceller utvecklades till leverceller medan andra utvecklades till hjärn-, hjärt- muskelceller etc., etc. Eftersom varje cell i kroppen innehåller exakt samma genetiska material så är ju detta lite konstigt. Och man drog slutsatsen att det var någonting utanför eller ”ovanför” genetiken som bestämde detta – ”det stora centrala något” – som Arthur Koestler då uttryckte det. Det verkade som man hade en hel symfoniorkester till sitt förfogande men på dirigentens tecken, så kunde vissa instrument tystas medan andra framhävdes. Vem är dirigenten och varifrån kommer han/hon?

  Hursomhelst, begreppet har nu genom omfattande genetisk forskning utvidgats betydligt. Förutom att vissa funktioner i genen kan bli permanent avslagna eller påslagna beroende på om det är en levercell eller en hjärtcell – så kan vissa delar av genen tillfälligt sättas på eller stängas av. Man talar om ”gene expression”, hur genen ”uttrycker sig”. Genen är som den är – oförändrad – men kan bestämma om den vill vara tyst eller uttrycka sig i vissa avseenden.
  Föreställ dig en lägenhet. Allting finns på plats, men ändå blir det skillnad i lägenheten om man tänder eller släcker ljuset, sätter på eller stänger av badvattnet så att det rinner över på golvet eller förhindras att rinna över, varmt eller kallt vatten, sätter på eller stänger av elementen etc., etc.

 30. Arga gubben says:

  En italiensk psykiater ansåg under presidentvalskampanjen att Macron inte var vid sina sinnens fulla bruk och framhävde att hans hustru tvingade honom till en tidig sexdebut. Hon var hans lärarinna i två ämnen och ett av dem var drama och (larvigt) drama är han ju känd för. Nu kan vuxna dra över 13 år gamla franska barn, enligt en ny lag. Hur gammal var han egentligen när det hände?

  Mediapart är ganska oberoende och det gillar inte Macron.

  ”Pressfrihetsförespråkare kritiserar Macrons regering efter ett tillslag utan husrannsakningsorder mot den oberoende nyhetssajten Mediapart, detta efter att de publicerat potentiellt komprometterande material om presidenten.

  Mediapart vägrade gå med på genomsökningen och hänvisade till att man inte hade någon husrannsakningsorder.

  Mediapart publicerade tidigare okända inspelningar där Benalla och Vincent Close, en före detta säkerhetschef för Macrons parti, hörs säga: ”Så ’chefen’ (Macron) skyddar oss?””

  https://samnytt.se/kritik-mot-emmanuel-macron-efter-regeringen-forsokt-eftersoka-nyhetssajts-kallor/

 31. Om censur på Internet – och vad du som privatperson/citizen journalist riskerar.

  UNITED FOR COMMON GROUND MEDIA SUMMIT (7 min)
  https://153news.net/watch_video.php?v=6H6D5NYW994W

  ————–
  Kopierat kommentarer. Den översta är från han som pratar i klippet.
  TheVoiceofReason: Your right. Standing by Side Thorn and Granny and seeing the world crush them and the devils take them has been a shocker. As I listen to an old lady cry and see how easy it is to silence people over a lie, I weep for my brothers and sisters and the land on which I was born. I didn’t even piece the last year together until you posted this. I thank God I got to ride with solid people until the end. You guys will always be my family here, even after I have disappeared into the jungles.
  https://153news.net/watch_video.php?v=5R4HSYAMU4AM (5 min) – Om eventet – klicka på mitt namn så är det länkat.

  Skepticon: So, there are the choices. Pretend to be mentally retarded and believe whatever they put on TV. Or, think for yourself in a padded cell cosplaying One Flew Over The Cockoos Nest. I think I will go for Door Number Three. Say…where is John Galt? Whoever the fuck that is.

 32. Suavalle says:

  Systrar och bröder, vi kämpar tillsammans.

  • Arga gubben says:

   Ja, Suavalle, här är inte jude eller grek, som Paulus sade. Här är inte vänster och höger, här är folket, tillägger jag. Lars Enarson säger att vi står inför en tippingpoint. Det är inte så illa som vi tror. Allt kan ändras snabbt.

 33. hllviken says:

  Kommer sådana som han styra det framtida Europa?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: