Mewe – ett alternativ till Facebook?

Mewe

Idag har jag försökt ordna anslutningar till ett konto i Mewe. Vi är många skribenter som ser det som nödvändigt att möta Facebooks tilltagande censurverksamhet med andra alternativ. Detta sett inte minst mot bakgrund av den kommande lagstiftningen från EU om upphovsrätter m.m. som är framtagen för att lamslå alla oppositionella bloggar och medier som står utanför Main Stream Media, dvs den statskontrollerade propagandamaskinen i sionismens namn.

Att denna opposition växer lavinartat framgår inte minst av Macrons beslut att i Frankrike förbjuda inte bara antisemitism, utan också antisionism. Därmed skulle det vara förbjudet att motarbeta införandet av New World Order och nämna vilka som ligger bakom projektet, eftersom dessa företeelser sammanfaller. Att antisemitism kan få beklagliga följder, särskilt mot oskyldiga enskilda som aldrig haft några politiska ambitioner, är helt klart. Men att förbjuda kritik mot den politiska sionismen är detsamma som att förbjuda kritik mot valda delar av det politiska etablissemanget, och är självklart raka spåret mot ett totalitärt system. Att Macron väljer att ta detta steg visar på desperation. Nytt mod har Macron fått på sitt senaste möte med CRIF, den mäktiga judelobbyn i Frankrike som motsvarar AIPAC i USA – båda organisationerna anser sig vara världens verkliga ledare.

MeWe:s grundare Mark Weinstein är själv jude, i likhet med Facebooks Zuckerberg och Bill Gates. Det finns därför skäl att ifrågasätta projektets framtid, kanske är det ett sätt att fånga upp dem som nu överger Facebook i syfte att behålla läsarna inom det egna lägret? Eftersom jag hoppas på att det finns goda tankar inom varje människa tycker jag ändå att det finns skäl att ge Weinstein en chans att visa att vi alla faktiskt kan samverka utan onda baktankar. Därför kommer min blogg nu att aviseras ut på Mewe tillsammans med många kollegor som Lars Bern, Thomas Gür, Mons Krabbe, Jessica Stegrud m.fl så får vi se hur det utvecklas och om vi kan göra åsiktspoliserna arbetslösa.

Peter Krabbe

129 Responses to Mewe – ett alternativ till Facebook?

 1. Wigert Lindblom says:

  Vem står bakom VK ?

  • peterkrabbe says:

   VK är ryskt och skapat av Pavel Durov. Känner inte till hans bakgrund närmare. Alla tycks inte vara bekväma med en rysk operatör, så jag tror att Mewe kommer att gå bättre hos oss.

 2. Rune says:

  Det verkar som att man måste registrera sig där, för att ens komma dit och läsa?

  • peterkrabbe says:

   Det är samma procedur som på Facebook. Man får registrera sig och ha ett lösenord till sitt konto, dessa uppgifter kan sparas så man fortsättningsvis bara klickar in sig på en ikon eller vad man väljer. Sedan får man, också på samma sätt söka vilka vänner man vill ha där, få vännerna bekräftade av den utvalda och därefter finns de alla på ett nyhetsflöde. Den stora skillnaden är att man slipper reklam och evigt tjafs om vad man gör och bör göra. Det kan naturligtvis ta lite tid att knyta kontakter med vännerna, men har man Fb tidigare vet man ganska bra vilka man har glädje av. Skicka vänförfrågan till de som du läser mest på Fb. Alla kanske inte har etablerat sig på Mewe än, men det kommer snabbt nu. Lars Bern har stort flöde.

 3. Arga gubben says:

  Jag förstår dig, Peter, och hoppas att det fungerar.

  Några frågor:

  Måste man registrera sig med namn för att posta? Jag vill inte behöva tjafsa med släktingar, vänner och grannar och eftersökas av nosiga journalister. Jag vet inte längre vad som är lagligt, eftersom det råder rättsosäkerhet. Man kan dömas utan uppsåt.

  Det där med vänner har jag inte tid till. Vet inte hur det fungerar och vill inte kontaktas av Nisse i Hökarängen. Rubba inte mina cirklar, Nisse, det är snurrigt nog ändå.

  Jag tror på VKontakte för att ryssarna är toleranta, men är inte där.

  Den som misstror Google kan använda Yandex.

  https://translate.yandex.com/

  DN Åsikt. ”Det är dags att logga ut från Facebook”

  https://www.dn.se/asikt/det-ar-dags-att-logga-ut-fran-facebook/

  • peterkrabbe says:

   Man kan säkert använda pseudonym, det som är viktigt är rätt emailadress, den skall bekräftas med vändande post. Detsamma gäller ju här. Bloggarna berörs inte nu direkt, men i mitt fall annonserar jag ut nya blogginlägg via Facebook för att nå dem som inte är prenumeranter. Det är där censuren klipper förbindelserna med nya kontakter för att minska antalet läsare på bloggen. Om man blir godtyckligt avstängd på Facebook återstår bara de läsare som själva regelbundet söker upp bloggen, därför är det värdefullt att ha ett alternativ till ”annonstavla”, i detta fallet ett där man även kan lägga lite skarpare kommentarer. Det kommer säkert att behövas längre fram när globalisterna drar åt strypsnaran.

  • Sture says:

   @ Fiskargubben,
   att DN släpper igenom en sådan debattartikel måste bero på att de känner inpå bara skinnet att Facebook stjäl en stor del av MSMs annonsintäkter och kommer att leda till DNs död. Fast argumentationen handlar om någonting helt annat – som vanligt.

 4. Mo says:

  Fascisterna har alltid varit rädda för ordet, de vill begrava oss i okunskap. Dark Ages mörkermännens gyllene tid.

  http://www.bibeln.se/las/2k/joh#q=Joh+1%3A4

 5. Arga gubben says:

  Fruntimren i flera länder var svåra i min ungdom, men på äldre dagar får man distans till dem och börjar förstå hur de tänker, om ack, för sent. Tänk på det, ni unge. Hur många cigarrer röker du varje dag, Jacques? De plus que possible, ett bra svar. Plus de pain? Betyder det att brödet är slut eller att bagaren har ett överskott? Det förstnämnda lärde sig barbaren från Norden när han umgicks med Söderns vildar.

  Jacques Dutronc ”J’aime les filles” (live officiel) – Archive INA

  På väg från Provence till kalla Norden.

  Puisque vous partez en voyage

 6. Sture says:

  Titta på denna video om Trump av Serialbrain2, som jag nu skall försöka förklara. Serialbrain2 har ofta väldigt kluriga analyser, som delvis baseras på ”numerologi”, som vi vet också används hela tiden av de mörka krafterna för att få fram ett ”dolt budskap”. Det verkar som om Trump (och Q) kan detta numerologiska språk och använder detta i sin kommunikation.
  Vad man förstår av denna video, så använder sig Trump av: 1. tidpunkterna för när en tweet går iväg, vilket anger vilket Q-meddelande man skall väga detta emot. Om en tweet (som i det här fallet) går iväg kl. 10.00 PM så betyder detta att man skall titta på Q:s meddelande 2200. Om en tweet går iväg 10.13 PM så betyder detta Q-meddelande nr. 2213, osv.
  Trump använder sig också av: 2. stora bokstäver i ett meddelande för att få fram ett siffervärde (man adderar de stora bokstävernas värden) och kan med detta få fram ett annat meddelande med samma siffervärde, osv., osv. Det hela är mycket klurigt men så bestickande att det är svårt att slå ifrån sig. Jag har tittat på många clips av Serialbrain2 och blir lika häpen varje gång. Om detta är sant så inser man att Trump själv inte har tid att ägna sig åt detta utan att det i så fall måste finnas någon annan vid hans sida, som ser till att tweeten kommer iväg vid rätt tidpunkt (det kanske går att programmera).
  Ett annat exempel: Ett meddelande Thank you Andrew (T + A = 21) är ivägskickat kl. 10.21 PM. Man går till Qs meddelande 2221. Och där får man fram att 21 också är den numeriska summan för DNC (Democratic National Convention) och pekar på Seth Rich (som mördades). Man menar också här att det var Trump själv som ”beordrade” Andrew McCabe att ställa upp i intervjun med 60 minutes och avslöja att Rod Rosenstein var den som ledde komplotten mot Trump. Denna video handlar om att the Deep State måste byta ”playbook”, eftersom den gamla inte fungerat – och till vad?

  Trumps dolda budskap i dessa tweets + Qs poster är: ”Ni kommer definitivt att behöva en ny ”playbook”, ty jag viker mig inte. Sanningen bakom era olika bedrägerier och sanningen om DNC och mordet på Seth Rich kommer att avslöjas. Jag har satt fart på McCabe på ”60 minutes” och beordrat honom att bekräfta komplotten om ”25th amendment”. Rod Rosenstein har nu gått och därefter följer James Comey.

  • Mats says:

   Serial brain är för mig överkurs. Jag läser o hör på en del sammanställningar o häpnas,
   Jag tillhör dem som varit otålig o blivit besviken då det inte går så fort som jag vill
   För Sverige o Europa vore det fantastiskt om vi kunde få några avgörande avslöjanden innan EU valet. Svensken behöver se något chockerande för att få upp ögonen för hur vi konstant blir lurade av media. Set Rich, U1, Hillary video, 9/11. Tiden är knapp men jag hoppas att Trump blir helt rentvådd i närtid

   • Sture says:

    @ Mats,
    SerialBrain2 är överkurs för mig också. Men denna gång tänkte jag försöka sätta mig in i systemet. Det går långsamt med utvecklingen i USA, medgives. Men samtidigt blir the Deep State, Demokraterna, Hillery och de övriga nästan helt avklädda – och faller på eget grepp. Så om man ser till detta, så har det hänt väldigt mycket. Brottslingarna på Justitiedepartementet/CIA/FBI står ännu inte åtalade och har inte fått något straff. Men folk börjar få upp ögonen för att de bör straffas hårt – för alla brott och korruption. Så när de väl ställs inför rätta så kommer det att gå fort – folket har förstått.
    Deras ”playbook”, som de tagit från Saul Alinsky, har lärt dem att man skall ställa till ett rabalder, komma med falska beskyllningar, som republikanerna måste försvara sig emot. Och så ger man ett alternativ – om ni gör som vi vill, skall vi sluta ljuga på er. Och om man misslyckas, så bder man inte om ursäkt utan låtsas istället som ingenting och går vidare till nästa lögn, beskyllning och upplopp.
    Men denna playbook fungerar inte längre. Den fungerade inte med Judge Kavanaugh, inte med Stormy Daniels, Jussi Smollett, och kommer inte heller att fungera med Michael Cohen,eller skulden för slaveriet, som Kamala Harris just nu kokar ihop.Så vad skall de göra ?

  • Loa says:

   Det blir ju schizofrent, när Trump ”ytligt” skriver att han är för 5G – och 6G – men att när man förment avslöjar koden, det ska betyda tvärtom
   https://stillnessinthestorm.com/2019/02/serialbrain2-trump-didnt-endorse-5g-he-delivered-a-coded-message-that-5g-is-bad-and-we-need-to-stop-it-discernment-exercise/
   Till vem sänds då meddelandena?
   Det om 5D – 5 december (Bushs begravning) – var njutbart för schackhistoriker och en intelligent parallell. Men som meddelandeform verkar det kontraproduktivt. IMHO.

   • Trump vill se 5G överallt – Ja, nästan överallt
    Gärna 5G – men inte i Israel eller Palm Beach

    5G företaget Qualcomm (Israeliskt företag) – men 5G är inte installerat i Israel.

    1min 40 sek in – eller se hela videon

 7. hllviken says:

  Högt uppsatt insider beskriver hur Illuminati fungerar – även i Sverige:

  • Mo says:

   hllviken, fruktansvärt ! På vilket annat sätt skulle vi kunna informeras om det här än via alternativ media. Men den möjligheten vill politikerna beskära. De klarar uppenbarligen inte fighten mot ondskan utan väljer att jaga ” rasister ” dvs bla protesterande pensionärer med vårt rättsväsende. Det är svårt att tro att någon någonsin kan få någon ordning på katolska kyrkan, den när en svart orm vid sin barm.

   • Sture says:

    @ Mo,
    den katolska kyrkan (= ”Babylons sköka”) kommer att gå under och också Islam m. fl. – och detta snart. Vi är nu inne i en period i mänsklighetens historia där vetenskapen kommer att besegra vidskepligheten – och kunskapen om materian kommer att förenas med kunskapen om det andliga och om Gud.
    I Johannes Stora evangelium (som utgör hälften av Lorbermanuskripten), skrivet 1851-64, finns 6 kapitel där Jesus gör ett uppehåll i berättelsen om lärljungarna och istället talar om nutid och den katolska kyrkans framtid – bok 23, kap. 7-12. För att inte trötta ut er alltför mycket kan jag bara redovisa det första av dessa kapitel. Men jag vet att i alla fall några av läsarna kommer att läsa detta. Således:

    KAP. 7. NYA TESTAMENTET. BABYLONS SKÖKA.

    (A nota bene, dikterad den 11 augusti 1862. Fortsätter från kapitel 7 till kapitel 12)

    [1] OBSERVERA: nu ett klargörande för denna tid.

    [2] Redan 500 år efter mitt jordiska liv, fanns de flesta budskapen om allt jag har gjort och undervisat om under mitt fysiska liv på denna jord i hela judiska riket delvis inte längre tillgängliga och hade för det mesta blandats upp med gammalt strunt, speciellt vad gäller förklaringar av naturfenomen – och detta i en sådan utsträckning att ingen längre kunde upptäcka den rena sanningen i detta.
    [3] Även om många kopior av samma handskrifter, mestadels gjorda av greker och romare, bevarades, delvis i de 10 städerna i Jordaniens långa och breda dal (de cirka 60 städerna hörde också till det, vilka under min tid, men också redan före det och efter Mig till förstörelsen av Jerusalem och dess omgivningar, alla huvudsakligen var bebodda av greker och romare), delvis i Essaea (varav redan för 1200 år sedan inga spår kunde hittas eftersom den gruppen också var mycket förföljd av hedniska romerska kristna), men mestadels i det kända biblioteket i Alexandria.
    [4] Men titta bara på alla dessa förödande krig och stora folkförflyttningar i halva Asien, norra Afrika och nästan hela Europa. Och detta för att redan snart efter Mig förvrängde folket Min lära, speciellt samhällenas ledare, och blandade upp den med gammalt trams därför att den renaste sanningen från himlen gav dem för lite vinning – som profeten Daniel, och kort efter Mig Min lärjunge Johannes har visat i sin uppenbarelse, som jag gav honom på ön Patmos.
    [5] Så med mig var det så här: Bra, eftersom ni föredrar gammal, världslig lort i stället för mitt renaste guld från himlen, och eftersom ni på grund av detta mer och mer ser ut som hundar som återvänder till det de har kräkts upp, och också som grisar som snabbt springer tillbaka till pölen där de så ofta grovt smutsat ner sig, så kommer guldet från himlen att tas ifrån er under lång tid. I er bedrövelse, mörker och nöd kommer ni att trängta efter Mig, och döden kommer återigen att bli en stor plåga för er på jorden.
    [6] Och så hände det fram till nu. Nästan alla städer och platser där handskrivna kopior om mina många gärningar och läror till stor del var tillgängliga, förstördes och skövlades. Bara Johannes och Matteus korta evangelier, som tjänar som etiska rättesnören för människor av god vilja, är fortfarande någorlunda språkligt korrekta och bevarade som verkliga dokument om mina gärningar och läror. Även Lukas och Markus skrifter – så långt som han kortfattat skrev ner för sig själv vad han hört från Paulus – bevarades, liksom flera av apostlarnas brev, varav också många förlorats, och Johannes Uppenbarelse, fastän också med några språkliga fel, vilket dock inte förminskar någonting av det som är viktigast för dem som leds av Mig.
    [7] När det gäller andra läror om saker och ting och fenomen och deras egenskaper, så bevarades bara ett fåtal fram tills nu – här och där och mycket blev dolt. Och där någonting hittades från romarnas och grekernas tid så hamnade det i klostren, men detta berättades aldrig för mänskligheten som försmäktade i mörkret – inte ens ett pennstreck.
    [8] Sol- och månförmörkelser, kometer och andra mycket naturliga fenomen sågs inte som fördelaktiga för prästerna när dessa förklarades sanningsenligt. De ändrades snart till att bli förebud om straff som jag ådömt folket, som därigenom skrämdes upp, så att folket i massor skulle företa pilgrimsresor till tempel, vilka snart växte upp som svampar ur jorden, för att lägga många dyrbara gåvor vid prästernas fötter.
    [9] Det finns fortfarande många viktiga handskrifter från min tid, som kan återfinnas i katakomberna i Rom och i påveslotten i Spanien och Italien och på vissa ställen i det tyska riket. Men också nu, på grund av Babylons skökas enorma girighet och strävan efter makt och prakt, kommer hon inte att visa upp någonting av detta för folket, och detta av rädsla och väldig oro för att detta i hög grad nu skulle avslöja henne och att hon skulle tvingas att avge en noggrann redogörelse för var och en om skälet till varför hon i så många år har undanhållit sanningen för folket. Eftersom detta förödmjukande skäl säkert är ganska klart för varje tänkande människa, så är det inte heller nödvändigt att förklara detta ytterligare.
    [10] Hur kort är inte tiden sedan de fyra evangelierna och ”Apostlagärningarna” av Lukas, apostlarnas brev och Johannes uppenbarelse strängt undanhölls folket? Och
    i flera länder är de fortfarande undanhållna dem.
    [11] Hur starkt motsatte de sig inte ljuset från Min klara blixt som med vetenskapens hjälp återigen tydligt visar allt som från öst till väst finns på jorden, och detta redan för 300 år sedan. Och dess ljus skiner nu ännu klarare, och detta så mycket att även den tidigare så väldiga och mäktiga Babylons skökas allra hemligaste och mest dolda rum idag ligger för öppen dag.
    [12] Man skulle med all rätt kunna fråga sig: Ja, hur länge kommer Babylons sköka att kunna fortsätta?
    [13] Då säger jag: Det är en småsint fråga. Titta på ljuset från Min blixts belysning som blir klarare och mäktigare för var dag. Hur kan den gamla mörka, hedniska babyloniska mirakelsmörjan, vilket bedrägeri utsatts för ljuset i de minsta skrymslen och vrån, fortsätta att samexistera tillsammans med de nu tusentals, fullständigt matematiskt bevisade sanningarna från vetenskapens och teknikens alla färdigheter, vilka kan användas fritt och är tillgängliga för alla ?
    [14] Hon kan fortfarande stå sig så länge som det fortfarande finns ett fåtal gamla vidskepliga kvinnor i livet – hållna mycket stumma från tidigare – och några skenheliga fanatiker som vill tro på prästernas fabler och så länge som dessa härskare fortfarande har något sätt att skydda skökans tron. Men detta kan och kommer bara att hålla för en mycket kort tid eftersom det har ordnats så att sådana härskares medel kommer att tas bort – så som de redan tagits bort från många – och vilka nu är utan land och folk och nu måste se på hur deras gamla aktiviteter, ansträngningar och mörka gärningar går upp i rök och ånga.
    [15] Säg bara: Kan natten styra på jorden när solen redan står högt över horisonten? Och detta är nu redan situationen på jorden. Ljuset har blivit alltför kraftfullt. Och de härskare som högtidligt omfattade allt mörker så mycket – för sina troners och sitt obeskrivligt behagliga livs skull – börjar förstå sin stora maktlöshet i ljuset av denna oövervinnliga kraft. Om de vill överleva måste de nu anamma en vänlig attityd mot det ljus som de högtidligen hatade så mycket. Och om de obemärkt vill ha tillbaka det gamla mörkret igen, så kommer folk att inse det. De kommer då att vägra att lyda dem och göra dem mycket förlägna och jaga bort dem från deras härskartroner, och det finns redan nu många exempel på detta.
    [16] Min vilja kan inte motstås. Fastän jag oavbrutet lämnar åt folket deras fria vilja när det handlar om detaljerna, men i det stora hela så är jag Herren, och jag tar ingen hänsyn till denna jords mäktiga. Ljusets tid är nu här och kan inte längre hejdas av någon jordiskt mänsklig kraft.

  • hllviken says:

   Det är högst angeläget att ta fram de hemliga klubbarna i ljuset!

   Det är att fånga högvilt när en sådan som Leo Zagami blottlägger!

   De hemliga sällskapens strypgrepp på oss måste upphöra!

 8. Mjölner says:

  Med tanke på demokratins undergång, som nu även är på väg att i tur och ordning drabba de fria medierna, måste jag flagga för de verkligt farliga dödgrävarna som håller på att ta strypgrepp på yttrandefriheten. De befinner sig i MSB-s lokaler, jobbar i det fördolda och frotterar sig med likasinnade från främmande makt. Skall klassas som spioneri och högförräderi mot det svenska folket. Mikael Tofvesson är enhetschef på MSB och drivande för införande av censur av yttrandefriheten. Till sin assistans har han den kontroversielle Martin Kragh samt nätverksjobbaren Patrik Oksanen. Dessa individer utgör en stor fara för vår yttrandefrihet tillsammans med den väl kände verkschefen Eliasson. De borde åtalas för spioneri och landsförräderi och dömas till livstids internering.
  Lägger här en länk till en artikel i Samnytt skriven av Egor Putilov
  https://samnytt.se/msbs-interna-mejl-avslojar-myndigheten-forbereder-antidemokratisk-kupp/

 9. hllviken says:

  Hur youtube motarbetar maktkritiska kanaler:

 10. Mo says:

  En överväldigande majoritet röstar med distriktsstyrelsen och Ann-Sofie Hermansson får lämna posten som gruppledare för S i Göteborg. Ordningen är återställd och problemen kan sopas under mattan som brukligt är i det socialdemokratiska Sverige.

  https://www.gp.se/nyheter/göteborg/nu-avgörs-striden-inom-s-1.13799974

 11. Loa says:

  Trumps inspirerande tal (2 tim) för CPAC (Conservative Political Action Conference) i Maryland 2 mars. Obs. vid 3.40!

 12. Mjölner says:

  Nu har fulmedia hittat en tornado i USA och tjatar om detta i samtliga kanaler. Hur många tornados drabbade USA förra året och rapporterades någon av dessa? Orkaner är annars ett kärt objekt för MSM katastrofagenda. Nu kör vi även med tornados för säkerhets skuld. PK-svensken är som bekant totalförlamad, orkar endast trycka på mobiltangenterna, Svenskt näringsliv håller tyst. Bonniers och Wallenbergarna myser. Direktörerna inom näringslivet väntar längtansfullt till pensioneringen, då sticker man till Medelhavet och spelar golf med kompisarna. Tycker du att det här är satir? Tyvärr är det sant och verklighet. Ni som kan skaffa info från USA försök ta reda på hur många tornados som förekom förra året. Sedan ringer vi upp media och ber om förklaring varför inga tornadorapporter förekom i Svensk fulmedia förra året. Man
  tjatar även om Svartenbrant (död sedan 2016), man kan inte prata för sin sak när man är död. Det borde de förhållningsnödiga TV-4 cheferna inse och lägga av. Det är också populärt (åtskilliga år sedan det hände) när en film om ubåtskandalen skall visas att sprida lögner om händelseförloppet. Fyllekaptenen på U137 eller S-363 var visserligen av wiskeyklass liksom båten, men det var nog den enda ryska U-båten som besökte svenskt vatten.

 13. Arga gubben says:

  En astrolog säger att i mars får Trump problem och att vi kommer att få veta mer om mordet på Kennedy. Vi kommer att få se förändringar i Frankrike och Tyskland. Jag påminner om att Yandex också har en bra webläsare.

  Abraham Bolden on Kennedy, LaRouche, and Trump

 14. Mjölner says:

  Den brittiska delen av den djupa staten. Nazismens tillkomst genom IG-Farben, Hitler, Illuminati, Prins Philip, Prins Bernhard, den anglozionistiska maffian, kopplingarna till nazismen, hitlerjugend, vatikanens fulspel, det pronazistiska Sverige med rester kvar bland makthavarna.
  De flesta tycks vara intresserade av vad som händer i USA, men, det finns en hel del att avslöja om den dolda makten även i Europa. Globalismens styrande makt kommer givetvis från USA genom gangsterorganisationerna FN och EU. Det finns dock hopp att flera europeiska länder sätter sig till motvärn mot globalisternas maktutövning och gör revolt. Sverige är från början utsett till experimentland nr 1 och är därmed förlorat. Vi har en befolkning som själva bekostar förödelsen utan protester.
  http://hagenbo.blogspot.com/2019/01/om-ondskans-toppnoder-pa-planeten-och.htm
  Läs gärna hela artikeln
  Utdrag från Hagenbos blog av Carl Norberg

  Den svarta adeln (Black Nobility Council) är grundarna till the Committee Of 300, som också kallas Illuminati eller de ”upplysta”.

  Drottning Elizabeth II, är överhuvud för dessa 300 härskande familjer.

  Målet med the Committee Of 300 är att uppnå en ny världsordning (N.W.O) som stavas bakåt är (O.W.N).
  Nedanstående är citat av Dr John Coleman. (Skrivet ca år 1993, Se denna länk)

  21 Illuminati-målen och kommittén av 300 av Dr. John Coleman (ca 1993)

  From: Conspirators’ Hierachy: The Story of The Committee of 300

  1. To establish a One World Government/New World Order with a unified church and monetary system under their direction. The One World Government began to set up its church in the 1920:s and 30:s, for they realized the need for a religious belief inherent in mankind must have an outlet and, therefore, set up a ”church” body to channel that belief in the direction they desired.

  2. To bring about the utter destruction of all national identity and national pride, which was a primary consideration if the concept of a One World Government was to work.

  3. To engineer and bring about the destruction of religion, and more especially, the Christian Religion, with the one exception, their own creation, as mentioned above.

  4. To establish the ability to control of each and every person through means of mind control and what Zbignew Brzezinski called techonotronics, which would create human-like robots and a system of terror which would make Felix Dzerzinhski’s Red Terror look like children at play.

  5. To bring about the end to all industrialization and to end the production of nuclear generated electric power in what they call ” the post-industrial zero-growth society”. Excepted are the computer- and service industries. US industries that remain will be exported to countries such as Mexico where abundant slave labor is available. As we saw in 1993, this has become a fact through the passage of the North American Free Trade Agreement, known as NAFTA. Unemployables in the US, in the wake of industrial destruction, will either become opium-heroin and/or cocaine addicts, or become statistics in the elimination of the ”excess population” process we know of today as Global 2000.

  6. To encourage, and eventually legalize the use of drugs and make pornography an ”art-form”, which will be widely accepted and, eventually, become quite commonplace.

  7. To bring about depopulation of large cities according to the trial run carried out by the Pol Pot regime in Cambodia. It is interesting to note that Pol Pot’s genocidal plans were drawn up in the US by one of the Club of Rome’s research foundations, and overseen by Thomas Enders, a high-ranking State Department official. It is also interesting that the committee is currently seeking to reinstate the Pol Pot butchers in Cambodia.

  8. To suppress all scientific development except for those deemed beneficial by the Illuminati. Especially targeted is nuclear energy for peaceful purposes. Particularly hated are the fusion experiments currently being scorned and ridiculed by the Illuminati and its jackals of the press. Development of the fusion torch would blow the Illuminati’s conception of ”limited natural resources” right out of the window. A fusion torch, properly used, could create unlimited and as yet untapped natural resources, even from the most ordinary substances. Fusion torch uses are legion, and would benefit mankind in a manner which, as yet, is not even remotely comprehended by the public.

  9. To cause. by means of A) limited wars in the advanced countries, by means of starvation and diseases in the Third World countries, the death of three billion people by the year 2050, people they call ”useless eaters”. The Committee of 300 (Illuminati) commissioned Cyrus Vance to write a paper on this subject of how to bring about such genocide. The paper was produced under the title ” Global 2000 Report” and was accepted and approved for action by former President James Earl Carter, and Edwin Muskie, then Secretary of States, for and on behalf of the US Government. Under the terms of the Global 2000 Report, the population of the US is to be reduced by 100 million by the year of 2050.

  10. To weaken the moral fiber of the nation and to demoralize workers in the labor class by creating mass unemployment. As jobs dwindle due to the post industrial zero growth policies introduced by the Club of Rome, the report envisages demoralized and discouraged workers resorting to alcohol and drugs. The youth of the land will be encouraged by means of rock music and drugs to rebel against the status quo, thus undermining and eventually destroying the family unit. In this regard, the Committee commissioned Tavistock Institute to prepare a blueprint as to how this could be achieved. Tavistock directed Stanford Research to undertake the work under the direction of Professor Willis Harmon. This work later became known as the ” Aquarian Conspiracy”.

  11. To keep people everywhere from deciding their own destinies by means of one created crisis after another and then ”managing” such crises. This will confuse and demoralize the population to the extent where faced with too many choices, apathy on a massive scale will result. In the case of the US, an agency for Crisis Management is already in place. It is called the Federal Emergency Management Agency (FEMA), whose existence I first enclosed in 1980.

  12. To introduce new cults and continue to boost those already functioning which include rock music gangsters such as the Rolling Stones (a gangster group much favored by European Black Nobility), and all of the Tavistock-created rock groups which began with the Beatles.

  13. To continue to build up the cult of Christian Fundamentalism begun by the British East India Company’s servant Darby, which will be misused to strengthen the Zionist State of Israel by identifying with the Jews through the myth of ”God’s chosen people”, and by donating very substantial amounts of money to what they mistakenly believe is a religious cause in the furtherance of Christianity.

  14. To press for the spread of religious cults such as the Moslem Brotherhood, Moslem Fundamentalism, the Sikhs, and to carry out mind control experiments of the Jim Jones and ”Son of Sam” type. It is worth noting that the late Khomeini was a creation of British Military Intelligence Div. 6, MI6. This detailed work spelled out the step-by-step process which the US Government implemented to put Khomeini in power.

  15. To e xport ”religious liberation” ideas around the world so as to undermine all existing religions, but more especially the Christian religion. This began with the ”Jesuit Liberation Theology”, that brought an end to the Somoza Family rule in Nicaragua, and which today is destroying El Salvador, now 25 years into a ”civil war”. Costa Rica and Honduras are also embroiled in revolutionary activities, instigated by the Jesuits. One very active entity engaged in the so-called liberation theology, is the Communist-oriented Mary Knoll Mission. This accounts for the extensive media attention to the murder of four of Mary Knoll’s so-called nuns in El Salvador a few years ago. The four nuns were Communist subversive agents and their activities were widely documented by the Government of El Salvador. The US press and the new media refused to give any space or coverage to the mass of documentation possessed by the Salvadorian Government, which proved what the Mary Knoll Mission nuns were doing in the country. Mary Knoll is in service in many countries, and placed a leading role in bringing Communism to Rhodesia, Moçambique, Angola and South Africa.

  16. To cause a total collapse of the world’s economies and engender total political chaos.

  17. To take control of all foreign and domestic policies of the US.

  18. To give the fullest support to supranational institutions such as the United Nations, the International Monetary Fund (IMF), the Bank of International Settlements, the World Court and, as far as possible, make local institutions less effective, by gradually phasing them out or bringing them under the mantle of the UN.

  19. To penetrate and subvert all governments, and work from within them to destroy the sovereign integrity of the nations represented by them.

  20. To organize a world-wide terrorist apparatus [Al-queda, ISIS, ISIL, etc.] and to negotiate with terrorists whenever terrorist activities take place. It will be recalled that it was Bettino Craxi, who persuaded the Italian and US Governments to negotiate with the Red Brigades kidnapers of Prime Minister Moro and General Dozier. As an aside, Dozier was placed under strict orders not to talk what happened to him. Should he ever break that silence, he will no doubt be made ”a horrible example of”, in the manner in which Henry Kissinger dealt with Aldo Moro, Ali Bhutto and General Zia ul Haq.

  21. To take control of education in America with the intent and p urpose of utterly and completely destroying it. By 1993, the full force effect of this policy is becoming apparent, and will be even more destructive as primary and secondary schools begin to teach ” Outcome Based Education” (OBE).

  Den romersk-katolska kyrkan skapades för att de insåg att det skulle bli enklare och mer ekonomiskt att styra ett stort territorium med hjälp av rädsla från en svavelosande och terroriserande religion snarare än med militär makt. Den romersk.katolska kyrkan är faktiskt ett företag under den

  Genom att arbeta på detta sätt, med ockult stöd från Lucifer, skapade de ett nätverk av representanter och religiösa hängivna som kunde placera tiondelar (skatter) på de outbildade och omedvetna människorna.

  Under Vatikanets rättssystem har vi inte en nation eller en nationalitet. Företagsregler dikterar och det långsiktiga målet är att skapa en form av totalitär kommunism som låtsas vara frihet och demokrati.

  Vi har inga lagar i landet, endast admiralitet/maritima lagar i havet, och befolkningarna är egendom för de företag som vi refererar till som länder.

  Alla företag, frivilligorganisationer, globala styrelseorgan som Internationella valutafonden, Världsbanken, centralbankerna och till och med Förenta nationerna är en del av detta ockulta system, om de personer som arbetar i dem vet det eller inte.

  Den globala revolutionen, som började i Frankrike, sveper nu över hela planeten och består av människor som sakta men säkert lär sig ovanstående fakta och undersöker för sig själva, för att bekräfta verkligheten som har dolts från insyn i århundraden.

  Den här globala revolutionen är känd som #GiletJaunes, vilket betyder Gula Västar och vars demonstrationer består av människor som kräver att de ska erkännas, lyssnas på och respekteras som levande varelser och inte något företags egendom, oavsett hur det kan vara maskerat för att verka gott.

  The Yellow Vest anti-government movement started in France on November 17, when over 300,000 people across France protested a carbon tax on fuel that French President Emmanuel Macron touted as evidence of France’s leadership when it comes to mitigating climate change.

  The Yellow Vest protests quickly evolved into a general anti-government movement – with hundreds of thousands of angry French citizens taking to the streets for ten straight weeks of mostly peaceful protests marked with pockets of violence, looting and mayhem.

  What’s more – the movement has gone worldwide – with perhaps the most notable protests outside France taking place in Belgium, where Brussels riot cops have dealt with week after week of protesters blocking oil depot and throwing hard objects at them.

 15. Mo says:

  Tryggheten för de äldre skall öka i Sverige. Detta får anses angeläget med tanke på deras alltmer utsatta situation där de drabbas av olika former av övergrepp.

  https://mitti.se/nyheter/brott/bedragerierna-aldre-procent-2/?omrade=danderyd

  Hur vill samhället komma tillrätta med detta ? Lösningen från kommunen i södra Sverige inger oro, ökar man inte på detta sätt de äldres utsatthet ? Kanske seniorboende skulle vara ett bättre alternativ men tanken kanske inte var att främja de äldres situation.

  https://nyheteridag.se/boendekravet-70-plussare-ska-umgas-med-ensamkommande/

  • Suavalle says:

   Bibeln:

   ”Du skall resa dig upp för ett grått huvud och hedra den gamle. Du skall frukta din Gud. Jag är Herren.”
   (3 Mos 19:32)

   ”Visa aktning för din far och din mor, så att du får leva länge i det land som Herren, din Gud, ger dig.”
   (2 Mos 21:12)

   ”Den som förbannar sin far eller mor skall straffas med döden”.
   (2 Mos 21:17)

 16. Mo says:

  Suavelle, många i de yngre generationerna är inte frukten från de äldre svenskarna och det saknas därför både respekt och känsla för dem. Många har fått lära sig att de äldre är en kostsam börda. Kanske de äldre i tid medan orken fortfarande finns bör se om sitt eget hus. Ett nationellt seniorparti finns på min önskelista.

  • Suavalle says:

   Subversionen vänder upp och ner på allt.

   I denna video är massor med namn på dem som är del av …

   • Arga gubben says:

    Mycket intressant, Suavalle.

    Jag har sett Stefan Löfvén forma tummen och pekfingret till en ring framför ena ögat. Han såg mycket nöjd ut och tänkte väl att vi oinvigda inte förstod vad han gjorde. Det intressanta är att schamaner och medicinmän förr i tiden såg sig omkring genom ett hål i en träbit. De mäktigaste använde bara tummen och pekfingret. Att göra som Stefan är att visa sin makt.

    Vad är det för människor som styr oss? Det har aldrig varit så här illa förr. De tjänar inte oss, de tjänar andra.

    Jag har svårt att tro att president Putin är medlem i ett västerländskt hemligt sällskap. Han bygger upp sitt land och älskar det, medan våra härskare föraktar oss och river ned.

    Jag har inte hunnit se hela videon, men det ska jag göra.

 17. Mjölner says:

  Har precis läst Peters inlägg om Macron. Prata om galenskap! Må denna kalk gå ifrån oss. VI får se hur länge det håller. GiletJaunes kommer säkert göra allvar och kräva hans avgång. EU-sömmarna börjar spricka så smått, kanske inte så underligt för ett sådant fuskverk. Smällen kan kanske komma innan valet.

 18. AnnaF says:

  Sanna ord Mjölner: ”De flesta tycks vara intresserade av vad som händer i USA, men, det finns en hel del att avslöja om den dolda makten även i Europa. Globalismens styrande makt kommer givetvis från USA genom gangsterorganisationerna FN och EU. Det finns dock hopp att flera europeiska länder sätter sig till motvärn mot globalisternas maktutövning och gör revolt. Sverige är från början utsett till experimentland nr 1 och är därmed förlorat. Vi har en befolkning som själva bekostar förödelsen utan protester.”

  ….och det är orsaken till att den västerländska civilizationen försvinner på ett eller annat sätt. Den är skapad av ideologier från den anglo-sionistiska Kabalen som gör sitt bästa att förstöra den månghundraåriga ”skapelsen” som har utgjort även basen för deras framgång. Det hade aldrig varit så framgångsrikt om inte den ideologin hade haft substansen av den egna överlägsenheten och de ”andras” underlägsenhet. Världen gör uppror och maktbalansen ändras med blixtens hastighet. Europa har befunnit sig -inte minst de senaste 30 åren- i en moralisk undergång. Jag håller inte med de som påstår att vi har blivit lurade, hjärntvättade……..Vi har gjort våra val mellan propaganda och mängder av tillgänglig fakta och korrekta historiska analyser. Valet var mellan fakta och fiktion. Vems fel är det när människor i allmänhet blir tilltalade av fiction och väljer bort den andra möjligheten?
  Det är inte tillräckligt att upprepa hur genial Yuri Bezmenov definierat i 4 punkter systemets nedmontering. Utifrån Bezmenov`s varning kan vi lätt definiera var vi befinner oss just nu….Det handlar om simpla mänskliga drifter som kan höja oss men i ”fel sorts händer” tjänar till vår undergång.

 19. Mjölner says:

  Tack AnnaF för din klarsyn och support. Nu har bankdockan Macron tappat masken och vädjar till alla europeer att se honom som den borne ledaren i EU. Europaportalen har artikel om detta. Länk till Jan Norbergs artikel på Newsvoice.
  https://newsvoice.se/2019/03/macron-eu-akut/

  • AnnaF says:

   Tack Mjölner! Citat från dig: ”Vi har en befolkning som själva bekostar förödelsen utan protester.”
   Skulle jag säga att det är mycket mycket värre…….Förutom bekostandet och den uteblivna protesterna bidrar de med sina förbannade och förljugna dummhet att förstöra hela samhällsklimatet/strukturen där lögner, oärlighet blir norm och hycklande upphöjs till ett ädelt syfte. Se videon och känn den nödvändiga avskyn som behövs för den framtida utrensningen av dessa typer för att kunna få Sverige i balans.

   • Mjölner says:

    Ja, jag har sett detta skamliga hycklande. Alla säger sig vara med när det gäller, men sviker när det smäller. Ändå står man och påstår att man nog kan tänka sig att ta hem honom nästa dag, men inte just i dag.

 20. Mo says:

  Nu förbereds hemtagandet av IS-terrorister med medias hjälp . Uppmärksamheten vänds från alla dem som blev mördade och våldtagna, istället framställs de IS anslutna som de stora offren. Så öppnas svenska hjärtan.

  https://www.sydsvenskan.se/2019-03-06/rapport-is-barn-fangslas-och-torteras

 21. Mjölner says:

  Det var två barn som mördade en tiggare här i Sverige. En fjorton år , frikänd. Den andre 17 år skyddstillsyn, vilket kan jämställas med frikännande. HRW:s rövarhistorier får stå för deras del.
  Var fanns HRW:s kritik under kriget i Jemen där flera miljoner barn svalt ihjäl?? Löfven vill tillsätta tribunal. Alltid samma sosseflykt från ansvar. Någon annan skall alltid ta hand om skiten som han själv ställt till med. Det går inte att ens ana vilken soppa detta kommer att bli. Godhetsknarkarna och domedagsmaffian kommer att yla i kapp. Rädda baaaarnen! Rädda baaaaarnen!

 22. Arga gubben says:

  Müllers rapport kan köpas på Internet för några dollar. Jag råder alla att inte göra det, eftersom man teoretiskt kan anklagas för att köpa hemligstämplad information, alltså för spioneri. Därför länkar jag inte.

  Vem läckte? Någon som vill att journalisterna ska se vad Barr eventuellt censurerar? Vita Huset för att visa att Trump är oskyldig? Rapporten kan också vara falsk och då är den en fälla.

 23. Arga gubben says:

  Jag reagerade precis likadant som Peter, flinade, och förväntade mig en krönika. Den kom. Macron pratar, men säger ingenting. Hemskt om han installeras i Bryssel, men också kontraproduktivt, som vanligt.

  Magnus Ladulås gav oss hemfrid, kvinnofrid och kyrkofrid. Alla fridslagar är upphävda i vår tid av olika anledningar. Polisen kan gripa folk på kyrkans område, våldtäkterna förstör kvinnofriden och en polisman kan undersöka en lägenhet utan domstolsbeslut, enligt uppgift. Kan någon bekräfta det?

  När tidningarna skriver att Trump är dålig, så är han bra, det är huvudregeln. När han prisas blir jag orolig och börjar gräva. Nu sägs det att han misstänkte att viktiga missiler var undermåliga och det fick han bekräftat i Syrien. Han prövade också en megabomb i Afganistan.

  Jag har ägnat dagar och veckor åt att analysera vad han vill med Venezuela. Min teori är att han, affärsmannen, vill ha en bättre deal för amerikanska företag, men jag sörjer över att han skrämmer upp och utarmar folk. Dessutom undermineras hans anseende globalt och speciellt i Latinamerika. Några av mina nyhetskällor har torkat ut i väntan på vad som ska hända och jag rapporterar inte längre. Jag kan endast tillägga att Guaido verkar få babbla hur mycket han vill utan att komma någonstans och att Abrams, Rubio, Pence och Bolton sålunda är missnöjda. Betet fungerar inte. Hoten tilltar. Caracas konsoliderar sig så gott det går.

  Hjälp mig med Nordkorea. Vad hände? Trump behöver en seger på den koreanska halvön.

  GP ska tydligen få presstöd för första gången, ett bra sätt att politiskt kontrollera en tidning. Har den retat makten?

  Soffans blogg. Kommentarer inaktiverade. Jag lider med henne.

  https://soffangbg.wordpress.com/

  Vilka som ställer upp i Europavalet.

  https://data.val.se/val/ep2019/valsedlar/E/rike/valsedlar.html

  Valmyndighetens rapport.

  Erfarenheter från valen 2018

  Klicka för att komma åt Erfarenheter%20fr%C3%A5n%20valen%202018.pdf

 24. Loa says:

  ?
  Peter: Under ditt nästa /senaste inlägg om Macron står det ”Kommentarer inaktiverade”.
  Är det du eller WordPress?

  • peterkrabbe says:

   Loa, jag misstänkte att det förelåg någon form av sabotage, eftersom inga kommentarer kommer fram på detta blogginlägg. Det är WordPress som nu sällat sig till censurmyndigheternas skara. Jag trodde inte att de också skulle ge upp inför övermakten, men det är nu uppenbart att globalisterna nu styr hela mediaapparaten, även det som vi trodde var det fria internet. Detta är första gången för min del och sannolikt bara början. Bekräfta gärna kort om denna kommentaren går ut, så att jag vet hur vi skall hantera fortsättningen! Jag kan ändå glädja mig åt att pilen tydligen träffade prick, mitt i hjärtat. Inlägget kommer förhoppningsvis att ligga kvar, så det går ju tydligen bra att fortsätta kommentera här istället.
   Under nästa vecka kommer jag att rapportera direkt från Frankrike, så håll ögonen öppna! Självklart blir det bara en oskyldig reseskildring för turister som gillar Landet i söder!

   • Mjölner says:

    Kommentaren går ut OK. När jag i går fick ditt inlägg per mail via WordPress.com anade jag att här är troligen en kennel begraven. Det har aldrig hänt förut att kommentarsfältet helt spärrats eller inaktiverats som WordPress föredrar att kalla det. Därför kommenterade jag direkt på denna tråd.

    • peterkrabbe says:

     Bra, då fortsätter vi så, nästa vecka är jag på resande fot men modererar kommentarer mellan varven när jag får tillfälle!

     • Second Opinion says:

      Jag ser också meddelandet: Kommentarer inaktiverade.

      Någon har satt press på WordPress!
      Får jag gissa… Censurera ”frivilligt” – annars går vi in med lagstiftning.

    • JohanW says:

     ”censuren” jag lever i tron att vi är nära ”något” därav de allt grövre övertrampen från dem som har haft makten så länge. Macrons uttalande och andra händelser runt om i världen är lite i ”panik”. Desperation och rädsla är vad jag ser. Försiktigt ska man nog vara då desperata människors handlande man inget vet om. Kanske får vi reda på mer innan den 18/3?
     We the people

     • Arga gubben says:

      Johan, så ser jag det också och Soros säger att allt har gått åt skogen, intressant nog. Vad globalisterna än gör har de ödet emot sig. De vinner ett slag, men förlorar kriget. Så är det i Sverige, Europa, USA och Venezuela. Förvänta er överraskningar, ni alla. I USA är de delvis uppenbara, men inte i Sverige, där jag väntar det oväntade.

      Peter Krabbe åker söderut till den femte republiken och kanske får se körsbärsträden blomma i mars, som jag gjorde. Själv stannar jag och studerar Venezuelas femte republik. Bolton och kompani har misslyckats så totalt att landet nu drabbas av terrorism. Ett viktigt matlager brann och elen försvann i en stor del av landet på ett konstigt sätt. Senator Rubio, senator Rubin, lovar svält och elände. Det är hemskt vad han och andra säger. Cross Talks senaste video är intressant. Venezuela Analysis släpper fram kritik mot Maduro och nämner en del av det jag tidigare rapporterade. Även Chavez gjorde misstag.

   • Mo says:

    Det kanske är möjligheten att kommentera som skrämmer de demokrati bevakande frihetsälskarna mest, se även soffans blogg ovan. Detta att bloggare med skärpa och insikt informerar oss om tidens ordning är som farligast när det engagerar och möjiggör interaktion. Vi kan ju bli självtänkande individer, ve och fasa bäst att stänga ned ordet och återkalla tystnaden. Men precis som musiken flyger budskapet vidare med nya vingar, inget kan hindra de nyvakna slumrarna att stå upp. Desperata försök slår tillbaks på dem som håller i piskan.

    • peterkrabbe says:

     Så är det säkert! En ensam röst i öknen oroar inte, men när diskussionen kommer igång sprider den sig snabbt. Vi får lära oss ett språkbruk som undviker de känsliga orden…

   • Loa says:

    Ja, din kommentar gick fram.
    Nu lägger jag här det jag skulle posta där:
    Guy Verhofstadt
    http://www.friatider.se/liberal-ledare-vill-sl-samman-eu-och-afrika-stor-outnyttjad-potential
    t.ex.

    Ger ”unhinged” ett ansikte.

    • Loa says:

     Det här låter ju HOPPFULLT, men det är inte så de menar…
     https://nyadagbladet.se/kronikor/hur-kulturpersoner-forsvarar-att-eu-tar-over-makten/
     Notera deltagarlistan…
     ”Kändisgruppen är inte optimistisk om utgången av EU-valet. Om inte någon form av politisk väckelse inträffar, händer detta: “Det kommer att leda till seger för förstörarna. För dem som fortfarande tror på arvet från Erasmus, Dante, Goethe och Comenius blir det bara ett vanhedrande nederlag. En politik av förakt för intelligens och kultur kommer att ha triumferat. Det kommer att bli en explosion av främlingsfientlighet och antisemitism. En katastrof kommer att ha drabbat oss.”
     Avslutningsvis från Fylkes Allehanda

     • peterkrabbe says:

      Intressant artikel från Nya Dagbladet. Det är glädjande att paniken börjar sprida sig i Levys filosoflobby, det visar att möjligheten att bromsa globalismen är verklighet, en verklighet som ligger långt ifrån lobbyns fantasivärld. Bilden blir därmed också tydligare, kombinerat med den cirkus Macron ställde till med när Levys judiske kollega klev ut mitt ibland gula västarna, väl medveten om att en provokation var nödvändig för att lyfta Macrons förestående möte med CRIF till nya höjder. Att hävda antisemitism är det viktigaste vapnet i kampen för globalismen, med det kan man meja ner alla åsiktsmotståndare jäms med skosulorna, allt med hjälp av den egna pressen. Jag tror att det vapnet alltmer förlorar sin relevans i takt med att kunskaperna om de senaste seklernas verkliga historia kommer på bordet.

    • eric says:

     Politiken har en rot.
     Nej nu kan jag inte avstå längre från att förmedla en länk som kanske är på gränsen, men ändå säger en hel del om EU-projektets splittring och återfall……….
     ”I agree, the EU isn’t trustworthy The EU should blame themselves. The EU has a long record for using -for instance- these manipulation techniques”

 25. Arga gubben says:

  Vi som jobbar på Human Minds Watch har mycket att göra. Go Vovan och Lexus!

  ‘Useful to Keep Them Nervous’: LISTEN as Top Trump Aide Blabs US Venezuela Plans

  https://sputniknews.com/latam/201903061073002069-abrams-full-interview-audio/

 26. Mjölner says:

  Kan inte låta bli kommentera Cecilia Wickströms framträdande i TV-nyheterna. Hon säger sig alltid ha arbetat hårt och hållit sig till den rätta vägen. Hycklerska är bara förnamnet. Stryk det som ej önskas.

  • peterkrabbe says:

   Jo, jag strök sängkammarscenerna, även om de var roliga var de nog lite för obekräftade genom dokumenterad research…

  • AnnaF says:

   Cecilia förtjänar lite mer granskning. Länken är från 2012 och har stor aktualitet före EU-valet. Vänligen lägg märke till den unga kvinnan som intervjuar CeciliaW. Hennes ansiktsutryck säger mer än vad som är lämpligt att säga här om Cecilia i tryckform.

   Läsvärd:

   http://katolskobservator.blogspot.com/2012/11/vilka-representerar-cecilia-wikstrom.html

   Sevärd:

   • Mo says:

    Med tanke på katolska kyrkans mycket digra historiska bagage av sexuella övergrepp både mot pojkar och nunnor så är det svårt att ta deras synpunkter på kvinnors reproduktiva hälsa på allvar. Det är en mycket angelägen fråga som kräver ett seriöst närmande från organisationer med kvinnorepresentanter i beslutsfunktion och katolska kyrkan har ju bevisligen lämnat stora misslyckanden i sina spår.

    http://www.ystadsallehanda.se/tt-utrikes/fransk-biskop-doms-morkade-overgrepp/

    • Loa says:

     Detta gäller katolska kyrkans TREDJE högsta man: Kardinal George Pell, dömd för pedofili och – inte nödvändigtvis därför – entledigad från Vatikanens bank.
     Fulford anar att något stort är på gång
     https://benjaminfulford.net/2019/03/04/vatican-bribery-accounts-for-6000-so-called-world-leaders-have-been-shut-down/
     ” This means the bribery accounts of over 6,000 so-called world leaders have fallen out of satanic P2 Freemason control, according to the sources.
     As a background reminder, when a person becomes a prime minister, president, central bank governor, etc., they are visited by somebody from the Vatican Bank and given a bankbook with an astronomical sum of money in it, according to P2 Freemason and other sources. This can range from US$100 million for the head of a small country, or over US$1 billion for the leader of a large country, the sources say. The person is then told, “Welcome to the rich man’s club,” but is also warned that if he/she refuses the money, they will be killed. This is the famous choice between silver or lead, that the secret government has used for control since time immemorial. ”
     Hur långt ner bland småpotatisen har de ansett det lönt att sträcka sig? Löfven?? Men våra idioter är väl happy to be of service, bara Askungen får gå på bal.
     Kanske ett kollektivt S-konto att fördela inom vår ”vänskaps”genomkorrupta S-tatsapparat? Man kan ju verkligen undra, och vissa namn kommer för mig…
     Fulfords fortsatta betraktelse är något mindre munter. Kanske därav Flynns moln…

     • Mo says:

      Loa, det låter nästan som maffiakrig ?!

      • Loa says:

       Maffiafred… köpa lydnad. Eller snarare, ge ett erbjudande you can’t refuse. Alla statsöverhuvuden o.d. man ser är alltså köpta av P2..?
       MEN Fulfords rapport menar att det är SLUT i o.m. sparkandet av kardinal George Pell:
       ”This means the bribery accounts of over 6,000 so-called world leaders have fallen out of satanic P2 Freemason control.”
       Jag browsade runt på ämnet och/men hamnade på en intervju av Sarah Westall med Kevin Annett, som jag inte visste vem det var.
       Påven säges petad inför det ominösa datumet 23/24 feb. och ersatt av tre kardinaler. Det är inte det enda avslöjandet /påståendet… Annett ser genomsnäll ut. ”9th Circle” avser helvetets nedersta nivå.

       ”BREAKING UPDATE: Pope Francis Stripped of Power w/ Kevin Annett”
       En HALV miljon visningar på 2 veckor.

       • Loa says:

        Annett kallar påven vid hans namn Jorge Bergoglio, kan vara svårt att höra. Så ni inte går miste om KANONavslöjandet /påståendet.
        Fulfords rapport 11 mars:
        “Pope Francis was fired because he was too high-profile in the National Cyber Security Center. His past life in Argentina came back to haunt him. ”

        Spetsa även öronen om kyrkan San Lorenzo in Piscibus vid Petersplatsen.
        Åh – jag ser att de även har mångårig ungdomsverksamhet…
        http://www.vatican.va/roman_curia/pontifical_councils/laity/laity_en/uffici/san_lorenzo_en.htm

        Annett nämner även att hans ITCCS var orsak till att Ratzinger (+ tre kardinaler) avgick.

       • Mo says:

        Hur insyltat är mörka Norden ? Har vi någon tillförlitlig motkraft eller skall vi hoppas på Trumps vita duva ?

      • Loa says:

       Peter: Försvann mitt svar om maffiafred? samt intervju med Kevin Annett.

 27. JohanW says:

  General Flynn. Inte aktiv i texter på twitter men uppdaterar sitt twitter foto. Nämnde för ett tag sedan att han under året haft 2 bilder på himlen där första visar soluppgång sedan fm sol bakom moln. Trodde då att nästa foto skulle visa middagssol. Idag har han uppdaterat med just denna bild, solen än högre upp men mkt moln framför. Nu ska bara molnen skingras, eller hur??

  Ps G Soros. Vissa twittrar och vill dra paralleller till att Soros gripits i Guatemala för child trafficing. Bilder visar olika tv inslag där hans namn syns. Väldigt osäkert, ta det med en nypa salt man kan ju aldrig vara säker i dessa tider men man kan iaf hoppas på att det är sant eller blir det inom snar framtid.
  Trevlig helg

 28. Mo says:

  Sorrow Cecilia men i EU-parlamentet företräder man befolkningen inte storkapitalet. Att det kan vara så svårt att förstå eller är det mycket som vill ha mer.

  https://uvell.se/2019/03/04/18931/

  https://www.expressen.se/nyheter/cecilia-wikstroms-tarar-efter-beskedet/

 29. Pål says:

  Hei alle.

  I søken etter et nytt sosialt nettverk, så anbefaler jeg alle å ta en kikk på P2P nettverket https://alltinget.net

  Facebook, Gab, VK, Mewe og liknendene systemer er alle sentraliserte/federerte systemer, hvor brukerne er tvunget til å overgi kontrollen med ens aktivitet og ens private informasjon til mennesker og korporasjoner som når som helst kan misbruke sin makt. Kontoer kan stenges, medlemmer kan sensureres, ja hele sosiale nettverk kan taes ned, avvikles eller legges under myndighetenes kontroll.

  Alltinget derimot, er et 100% P2P (peer-to-peer), FOSS (free open source software) sosialt nettverk basert på Secure ScuttleButt protokollen. ”Alltinget” er bare kallenavnet på den del av nettverket jeg selv har startet i Norge. Alle er fri til å starte sine egne nettverk, og nettverkene kan så fusjonere helt dynamisk avhengig av hva brukerne selv foretar seg.

  I Alltinget/SecureScuttlebutt finnes ingen eiere, ingen moderatorer, ingen administratorer. Det er ikke mulig å sensurere, det er ikke mulig å stenge noen ute, det er ikke mulig å ta nettverket ned uten først å stenge hele internet. Om så hele internett stenges ned, så vil Alltinget/SecureScuttleButt likevel kunne fungere, da nettverket fortsatt kan oppdateres, utvides og synkroniseres ved hjelp av lokale nettverk (ethernet/wifi/mesh/blåtann og USB).

  I Alltinget finnes ingen påtvungne annonser eller reklamer, der finnes ingen AI og algoritmer som blander seg i hva brukerne skal få lese, og når de skal få mulighet til å lese det. Menings og ytringskontroll er ikke mulig å gjennomføre.

  Velkommen til å ta en kikk: https://alltinget.net

 30. Roger says:

  Ord och inga visor.

  https://www.bitchute.com/video/Cfah524u1L5H/

  En dansk som hamnade i kylan talar ut om banker.

  Och så har vi den hatade Trump som globalisterna älskar eller?
  Vem får rätt?

  Och kronan är på väg ner i källaren, stora aktörer säljer av, det börjar så smått nu.
  Många restauranger och mindre företag går omkull, spännande 2019 kan det bli, håll i plånböckerna.

 31. Arga gubben says:

  En av de bästa videor jag har sett. Intressant om Palmemordet. Här nämns Odd Engströms öde och mycket mer. Också John Olle. Allt är viktigt.

  Sanningen om Olof Palme – Claes Hedberg

  • Eclipse says:

   Hade tänkt länka till den videon. Mycket intressant och så mycket graverande uppgifter. ”Knäppgök de luxe” enligt kommentarsfältet, förstås. En annan kommentar menar att informationen om Jutterström inte stämmer p g a att hon var i Kenya vid den tidpunkten.

   Har också läst att Ernst-Hugo Järegårds hustru Karin Nordström bekräftat att Jan-Olof Strandberg sagt till Ernst-Hugo att ”mitt livs största roll var som gatuteatertragedienn på Sveavägen”. Men man kan ju inte veta om detta stämmer överhuvudtaget.

   Sedan undrar jag hur Palme kunde gå med HIV i tre år på den tiden utan att det syntes, bölder i ansiktet etc. Varför fick ingen av alla älskarinnor AIDS? Varför var det så viktigt att hålla Palme vid liv när han ändå var dödsdömd, medan man utan att blinka röjt undan tjogtals med personer som visste för mycket, orsakat flygkrascher, sänkt passagerarfärjor..?

 32. eric says:

  Här gav jag en länk en gång omkring markuppköp i sydligaste Sydamerika, Argentina.
  Finner nu en aktuell länk om detta ämne på Mintpress.
  George Soros’s business partner and Tavistock owner – Zionist Brit Billionaire Joe Lewis’s intricate land grab in Argentina:
  https://www.mintpressnews.com/dark-secret-behind-british-billionaire-joe-lewis-parallel-state-in-argentina-patagonia/256068/

 33. Mjölner says:

  I väntan på Peter!

  Damerna Wikström och Wetterstrand saknar helt insikt och förståelse om sina egna jävsituationer. De insisterar på lämpligheten att sitta i bolagsstyrelser och där inhösta feta arvoden samtidigt som man då hoppas styra politiken till egen fördel för att skaffa sig ännu fetare plånböcker. Moralen förgår Girigheten består. En annan farlig myglare heter Anders Wijkman. Han återfinns i hela sex olika organ inom Romklubbens organisation. Han och agronomen Rockström har exklusivt klippkort till alla TV-soffor när klimatet skall diskuteras.

  ROMKLUBBEN – klimathotets ursprung
  2019/03/05Uncategorizedsture@aastroem.com
  Nätverket bakom propagandan om klimatkrisen från ORDO AB CHAO av Jacob Nordangård, Linköpings UIniversitet
  Notera att Anders Wijkman, som innehar en ordförandepost i Romklubben, återfinns i SEX olika organ.

  Någon mer professionell lobbyist kan man svårligen finna. Ändå anlitade den rödgröna regeringen honom som ordförande i en parlamentarisk utredning om “klimatstrategi”, senare i “Miljömålsberedningen” och nu i “Nationella kommittén för klimatforskning”. Hade vi haft en konstitution värd namnet skulle den ha förbjudit sådana kopplingar i den demokratiska processen.

  + – + – + – +
  Rockefellers initiativ

  Romklubben grundades 1968 på David Rockefellers egendom i Bellagio i Italien. Medlemskadern är en ganska traditionell samling av grandiosa världsförbättrare med fd statsöverhuvuden, FN-byråkrater, ledande politiker och regeringstjänstemän, diplomater, vetenskapsmän, nationalekonomer och storföretagsledare. De kommer från hela världen men med en stark slagsida åt en västlig elit. Där ingår nu mångmiljardärer i släkterna Rockefeller och Rothschild samt George Soros. Anders Wijkman innehar sedan länge en ordförandepost.

  Romklubben fick sitt genombrott med den alarmistiska rapporten Tillväxtens gränser som gavs ut år 1972. Målsättningen med skriften var av allt att döma att med tillspetsad skrämselpropaganda, mobilisera världsopinionen och världssamfundet för en åtgärdsplan för att bemöta de stora hållbarhetsproblem som man hävdade att mänskligheten stod inför. Befolkningstillväxten och det ökande välståndet skulle komma att orsaka en ekologisk kollaps under de kommande hundra åren. Att livet på jorden har bestämda gränser är en kärnfråga inom miljörörelsens trossystem och för Romklubben. Tipping-points, ekologiska fotavtryck och rädsla för överbefolkning ingår i deras teorier. ”Vi har redan förbrukat fyra jordklot” annonserar man, sedan ”experter” gjort teoretiska beräkningar .

  The First Global Revolution (1991)

  En ny skrämselrapport publicerades med titeln Den första globala revolutionen som nog kan sägas ha haft en central betydelse för den framgångsrika skrämselpropagandan rörande antropogent orsakade klimatförändringar. I rapporten framgår tydligt att eftersom man misslyckats mobiliseras världssamfundet med att skrämma med befolkningstillväxten och brist på råvaror, så måste man hitta ett effektivare argument den här gången. Man skrev i rapporten:

  I sökandet efter en gemensam fiende som skulle kunna förena oss kom vi upp med idén att föroreningar och hotet om en global uppvärmning, vattenbrist, svält och liknande skulle passa väl . Alexander King

  Demokratin är inte lämpad för framtidens frågor

  Romklubben: Demokrati är inte ett universalmedel. Den kan inte ordna allt och den är omedveten om sina egna begränsningar. Detta faktum måste tas itu med utan omvägar. Hur respektlöst det än må låta, är demokratin inte längre väl lämpad för de frågor som väntar. Komplexiteten och den tekniska karaktären på många av dagens problem tillåter inte alltid valda representanter att göra kompetenta beslut vid rätt tillfälle.

  Romklubbens uppfattning får stå som en symbol för ekologismens inställning till den moderna representativa demokratin. Man vill precis som vänstern ersätta den med överstatligt elitistiskt expertstyre, det som i historien kallats upplyst despoti.

  Tänk er att Miljöpartiet får makt att driva igenom sitt förslag att viktiga beslut skall tas av miljöexperter. Det är alltså samma experter som gjort fel bedömningar i snart sagt alla större miljölarm under efterkrigstiden. Det gröna ledarskapet kanske skall utövas av Putin, Trump eller av en teknokratisk kinesisk despot ?

  Inser Sveriges politiker att de driver en klimatpolitik som avser att göra dem överflödiga ?

  Jan Norlin

  Åhus

  • Mo says:

   Mjölner, är vi inte redan där ? Den representativa demokratin hålls fram som det söndrade lapptäcke det blivit men ger oss ändå nog form av värme och känsla av trygghet och påverkansmöjlighet. På så sätt tillgodoses vårt starka behov av kontroll och vi fjärmas från kaoset. I verkligheten styrs redan vårt samhälle av en elitistisk expertis ( med hjälp av kapitalet )med deras hänvisning till att samhället har blivit så avancerat att inget annat än deras kunskap klarar av att hålla kursen. Redan idag ser vi hur politiker lämnar över viktiga frågor för expertutredningar och deras beredningar blir i praktiken beslutande. Experterna har säkrat sin makt med uppbackande svällande administrationer. Politiker är bara utförare vilket de naturligtvis förstår och deras rädsla för att bli bortrationaliserade gör dem extra känsliga för bestickning. De börjar bli rädda för sina egna väljare och gör allt för att med beteendevetare och medias hjälp fostra dem till följsamhet.
   Samtidigt måste vi se att befolkningstillväxten faktiskt är förödande för klimat och vår planet. Det viktiga är att vi förstår att denna tillväxt inte är naturlig utifrån kvinnans önskan utan har blivit en maktfaktor för att manipulera och ta över kontroll. Plötsligt lägger politikerna befolkningstillväxten på alla våras ansvar genom styrande organ som FN. Global compact for migration kommer att bli rena dynamiten i våra samhällen.

   Tack för alla dina insiktsfulla inlägg, NWO eller OWN i deras bakvända värld. Så enkelt och självklart att ägandet är deras drivande kraft. Äga eller ägas, vår existentiella ångest .

 34. Mjölner says:

  Arga Gubben! Lite om Venezuela. Får tyvärr inte återge bilder utan tillstånd.

  HUGO CHAVEZ var Venezuelas president från 1999 fram till sin död 2013. Chavez förespråkade ökat samarbete mellan de latinamerikanska länderna och antiimperialism, samtidigt som han förhöll sig mycket kritisk till nyliberalism och USA:s utrikespolitiska hållning gentemot Latinamerika. Den 11 april 2002 avsattes och arresterades Chavez i en militärkupp, där de USA-stödda kuppmakarna omedelbart upplöste parlamentet, högsta domstolen och ogiltigförklarade konstitutionen. När folk fick reda på det skyndade de till palatset Miraflores. Den lojala presidentvakten kunde då utan strid återta palatset. Chavez flögs tillbaka från flottbasen Turiamo där han hållits och var åter vid makten 47 timmar efter kuppen. Chavez meddelade under sommaren 2011 att han drabbats av cancer. Han fick vård på Kuba, där han genomgick flera operationer. Innan han avled på ett militärsjukhus i Caracas anklagade han USA för att gett honom och andra sydamerikanska ledare cancer. Bolivarianska republiken Venezuela, som är landets formella namn, kommer från nationalisten och generalen Simon Bolivar 1783-1830 som befriade Venezuela, Peru, Ecuador och dagens Colombia från det spanska väldet.

  Denna artikel tittar närmare på Venezuelas ekonomiska historia och varför landet hamnade i kris samt vem och vad som bär skulden. Valoegentligheter och rent fusk har framhållits när västmakterna kal­lar Maduro-administrationen illegitim. De enda som stöder Maduro uppges vara kommunist- eller skurkstater. Vi tittar här närmare på dessa anklagelser och på hur det går till att rösta i Venezuela. Återigen dyker en verklighet upp som är väsensskild från västmedias rapportering.

  Publicerad: 12 mars, 2019, 14:28

  För den som bara följer västmedia verkar det glasklart att Venezuelas påstått tomma mathyllor och påföljande svält är ”Maduro-regimens” fel. Förra veckan kunde vi visa att detta är flagranta lögner, då hyllorna inte ens är tomma till att börja med. Andra återkommande påståenden är att ”regimens reformer” kastat det en gång rika Venezuela i den nuvarande ekonomiska krisen och att USA:s sanktioner är av välvilja för att tvinga ”diktatorn Maduro” att sluta svälta sitt folk. Ungefär som flygbombningar av Syrien presenterades som lösningen för att tvinga ”djuret Assad”, som Syriens president har kal­lats av sin kollega Donald Trump, att ”sluta gasa sitt eget folk”. I praktiken hjälpte luftanfallen bara de utlandsstödda islamistterroristerna.

  – Det är klart att Nicolas Maduro inte är legitim /…/ valet den 20 maj [2018] var mycket bristfälligt, valurnor fullproppades [med röster på Maduro], det var oegentligheter vid rösträkningen, oppositionspartier förbjudna [att deltaga] … och den här regimen har gjort otrolig skada för det venezuelanska folket, sade bland annat Storbritanniens utrikesminister Jeremy Hunt.

  I denna analys ska vi titta närmare på om dessa anklagelser stämmer eller återigen är lögner och propaganda förklädda till nyheter och spelad omtänksamhet för ett folk som de facto lider under svåra förhållanden.

  Chavez till makten

  Bolivarianska republiken Venezuela och dess socialistiska styrelseskick infördes efter att Hugo Chavez valts till president och tillträdde 1999. USA tappade därmed greppet om sin forna allierade, lydstat enligt vissa, och inledde tämligen omgående försök att undergräva den nya regeringen. Försöken kulminerade i en statskupp 2002. Den misslyckades, mycket beroende på Chavez enorma popularitet. På åtta år vann Chavez åtta val och folkomröstningar – ett världsrekord. Han var röstmässigt den mest populäre statschefen i västra hemisfären – förmodligen i världen, och förblev landets president fram till sin död 2013.

  VICEPRESIDENT DELCY RODRIGUEZ är Venezuelas tillförordnade vicepresident sedan den 14 juni 2018. Ämbetet kan namnet till trots närmast liknas vid premiärministerns i Frankrike eller Sydkorea. I samband med att statsägda oljegiganten PDVSA tillkännagav flytten av sitt europakontor till Moskva träffade Rodriguez där Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov den 1 mars. Ryska utrikesdepartementet släppte efteråt ett pressmeddelande som bland annat kungjorde ”Vi är helt överens om behovet av ovillkorlig efterlevnad av de grundläggande principerna som föreskrivs i FN-stadgan av alla stater utan undantag – icke-inblandning i andra länders inre angelägenheter framför allt. Det är särskilt viktigt i dag när hela världen kan se den cyniska kampanj som syftar till att störta den legitima venezuelanska regeringen, bland annat genom att hota med direkt militär intervention”. Lavrov har tidigare påmint om att hot om intervention i sig är ett brott mot internationell lag, något västmedia i princip aldrig upplyser sina läsare om.

  Vad det gäller de i västmedia kritiserade reformerna så folkomröstades det om varje större ändring, till skillnad från västmakterna där inget land tillåtit en folkomröstning om ens den största förändringen Europa genomgått i kanske hela sin historia, massinvandringen. Då har dock västmedia inga synpunkter, tvärtom propagerar de hårt mot dem som föreslår att folket ska få säga sin mening. Sverige blev mångkulturellt genom en grundlagsändring 1975, som ingen fick rösta om eller ens upplystes om. I Venezuela godkändes nuvarande konstitutionen från 1999 av 71 procent av folket, som sedan också godkände var och en av de ingående 396 delarna. Dessa må beskrivas som socialistiska eller annorledes, men att framställa dem som påtvingade folket är rena lögner.

  När Chavez tog över var landets bruttonationalprodukt (BNP) på samma nivå som i början på 1960-talet och hade sjunkit med över en fjärdedel sedan toppnoteringen 1978. Köpkraften var bara en tredjedel av vad den varit två decennier tidigare. Situationen då var inte olik den Venezuela befinner sig i nu, i vissa aspekter värre, men då hade den orsakats av en USA-vänlig regering. Så länge multinationella företag kunde profitera på landets naturtillgångar spelade inte svält någon roll, vilket då var en realitet. Chavez nationaliserade delar av oljeindustrin och påförde de utländska oljebolagen skatter så landet och folket fick del av sina rikedomar. Oljeintäkterna, som var sex miljarder dollar årligen 1999, steg till 25 miljarder 2005.
  Ekonomisk tillväxt saboteras

  Under det första dryga decenniet under Chavez upplevde landet exceptionell ekonomisk tillväxt. Mellan åren 1998 och 2014 steg Venezuelas BNP nästan fyra gånger. År 1996 levde över 70 procent i fattigdom, en siffra som 2010 var nere på 21 procent. När Chavez valdes år 1998 var 21 procent av befolkningen undernärda, en siffra som sjönk till 5 procent år 2012. Under samma tid ökade antalet läkare per tiotusen invånare från 18 till 58. Spädbarnsdödligheten halverades mellan 1990 till 2010 och så vidare. Detta på grund av landets reformer som västmedia nu försöker framställa som skäl till rådande ekonomiska kris. Verkligheten är att Venezuela under Chavez drog ifrån länder i samma storlek, som Colombia och Peru. Venezuela gick till och med om Argentinas dåvarande goda ekonomiska utveckling.

  Oljan står för runt 95 procent av Venezuelas export. När oljepriset började falla kraftigt 2014 och nå bottennoteringen under 30 dollar fatet i januari 2016, slog det mycket hårt mot landet. Normalt när oljepriset sjunker brukar oljeproducerande länder med stort beroende av exportintäkterna, som Venezuela är, kompensera det med ökad produktion. Som vi visade i förra veckans artikel så har Venezuelas oljeproduktion istället fallit sedan 2016 och kraftigt efter de sanktioner som infördes i augusti 2017

  OMVÄRLDENS STÖD för Guaidó framställs som massivt i västmedia. Medan endast några få kommunist- och ”skurkstater” som till exempel Kuba, Iran, Kina, Nordkorea och Ryssland stöder ”diktatorn Maduro” säger västmedia – som ofta visar en världskarta liknande denna – och understryker att kuppledaren Guaidó har stöd av uppemot 65 länder. Återigen handlar det om ett PR-trick som lurar många. Notera alla de grå länderna på kartan, som utgör hela Afrika och stora delar av Mellanöstern och Asien. Det är därför att alla länder i Afrika utom Marocko stöder sittande president Maduro. I Mellanöstern stöder alla länder utom Israel Maduro, i Asien och Oceanien är det alla utom Australien. Inte ens på den amerikanska kontinenten, USA:s ”bakgård”, har Guaidó stöd av en majoritet, då 19 länder stöder kuppmakaren och 21 Maduro. Talande nog är det endast i Europa Guaidó har stöd av en majoritet på 56 procent av länderna där. Det är alltså cirka två tredjedelar av FN:s alla 193 medlemsländer som stöder Maduro. Skärmavbild: BBC

  Detta då USA genom offici­ella sanktioner inte bara hindrade Venezu­ela att ta hem inkomsterna från sin export samt skaffa finansiering från amerikanska banker och företag, utan också genom att dolt sätta press på utländska banker och nyckelföretag nödvändiga för att finansiera och upprätthålla produktionen. USA använde liknande strategi mot Nicaragua på 1980-talet, med kraftig ekonomisk tillbakagång och hyperinflation som följd.

  När den efterföljande misären sprider sig, kan måltavlan, den ”inkompetenta regimen”, utpekas som skyldig, vilken sedan USA ”hjälper till” att störta. När ekonomiska problem manipuleras fram utifrån så kan de inte sedan skyllas på mållandets ideologi, oavsett vilken den är och hur bra eller dålig den anses vara. Offret är inte förövare bara för att den sistnämnde eller västmedia påstår det.

  Hyperinflation som vapen

  USA:s sanktioner gjorde också att Caracas utländska valutaobligationer, som handlades under amerikansk lag, även de förlorades. En av Caracas största tillgångar var CITGO, ett USA-baserat raffinaderi, transportör- och säljföretag av petroleumprodukter. Majoritetsägt av det statliga venezuelanska oljeföretaget Petroles de Venezuela (PDVSA) och baserat i Texas. USA kunde därför omgående hind­ra hemtagning av PDVSA:s vinster från den viktiga amerikanska marknaden.

  Från 2015 innebar det stulna inkomster på i snitt en miljard dollar per år. Enligt en del beräkningar har sanktionerna kostat 6 miljarder dollar per år, vilket ungefär motsvarar Venezuelas årliga utbildnings- eller sjukvårdsbudget.

  JIMMY CARTER var USA:s president åren 1977-1981 och mottog Nobels fredspris år 2002. Expresidenten förargade västmedia genom att inte bara stå fast vid tidigare positiva uttalanden om valprocessen i Venezuela, utan även beskrev presidentvalet 2013 som ”fritt och rättvist”.
  Foto: Mercer University, 9 november 2012

  Vid Chavez död 2013 spenderades 6 procent av BNP på utbildning, vilket inkluderade allt från gratis dagis till universitetsutbildning. Nästan en fördubbling sedan han tillträde.

  Nyligen flyttade Venezuela energigiganten PDVSA:s europeiska högkvarter från Portugal till Ryssland för att undvika vidare stölder av sina tillgångar.

  Venezuela har länge plågats av inflation, men förra året nådde den närmast ofattbara 80 000 procent. Hyperinflation brukar det kal­las när inflationen når över 50 procent. Den är en följd av att regeringen skapat mer pengar för att täcka upp för växande budgetunderskott till följd av drastiskt fallande inkomster från bland annat oljeexport och skatter. Det finns flera historiska exempel på att sanktioner leder till kraftigt försvagad valuta.

  De är inte en bieffekt av sanktionerna, som västmedia i bästa fall vill framställa det som, utan en viktig del av strategin. Dåvarande amerikanske presidenten Richard Nixon sade på 1970-talet, innan USA införde sanktioner mot Chile, att han ville få ”landets ekonomi att skrika”.

  Ingen tvingar dock Caracas att ”trycka pengar” och det är regeringens beslut, visserligen under svår press, som bidragit till valutans kollaps och skenande inflation. Exemplet Iran, som i decennier uthärdat amerikanska sanktioner, visar att det går att tackla bättre. När en inhemsk valuta kollapsar tvingas befolkningen att hitta alternativa betalmedel som guld eller utländsk valuta, amerikanska dollar i Venezuelas fall, något få har möjlighet till.

  Dollarn är så eftertraktad att det krävs mycket för en utblottad familjeförsörjare att tacka nej till betalning i dollar för att till exempel delta i protester mot regeringen. Dollarflödet till landet kontrolleras också till stor del av Caracas fiender. Många väljer i detta läge att försöka hitta försörjningen i grannländerna, något miljoner venezuelaner också gjort.
  ”Fritt och rättvist”

  Presidentvalet 2018, som Maduro vann med 67,84 procent efter att nästan en tredjedel av de röstberättigade röstat på honom, bojkottades av den USA-kontrollerade delen av oppositionen, medan andra oppositionspartier efter förhandlingar deltog. Trots det fick Maduro fler röster och procentuell andel av befolkningen som röstade på honom än många västledare, som USA:s nuvarande president Donald Trump och den mycket impopuläre franske diton Emmanuel Macron. Detta är ett faktum ingen västmedia nämner. USA hindrade också genom påtryckningar utländska valobservatörer från FN och EU, trots inbjudan av Venezuela. Efteråt kunde Washington sedan kal­la valet illegitimt.

  LEGITIMITET är ett återkommande ord i västmedias kampanj mod Maduro-administrationen och för en kupp i Venezuela. Dessa siffror talar för sig själva om vem som är mer eller mindre legitim. Vänster kolumn visar de nuvarande statschefernas resultat i senaste valet och den högra hur stor andel av de röstberättigade de valdes av i sina respektive länder.

  Samma sak gjordes i presidentvalet 2013, då Maduro valdes till president efter företrädaren Hugo Chavez död samma år. Den då USA-stödde presidentkandidaten Henrique Capriles Radonski sade efter valet att det stulits från honom och västmedia gav då som nu skenet av en illegitim process.

  Valet 2013 kommenterades i positiva ordalag av USA:s tidigare president Jimmy Carter som grundat Carter Center, en NGO som har det uttalade syftet att försvara mänskliga rättigheter. Centret har övervakat 107 val i 39 länder, däribland flera i Venezuela, sedan 1989. Den tidigare presidenten pressades mycket hårt av amerikansk systemmedia och inte minst under en intervju med Miami Heralds Andres Oppenheimer, som ville tvinga Carter att ta tillbaka tidigare uttalanden som till exempel: ”Även om vi inte är överens med hans regerings alla åtgärder, har vi aldrig tvivlat på Hugo Chavez engagemang för att förbättra livet för hans miljontals landsmän”. Tidningen skrev bland annat att intervjun skulle klarlägga hur Carter kunde prisa Chavez, som ”omfamnade folkmords-diktatorer” som Syriens president Bashar Assad.

  Allt var upplagt för Carter att pudla. Istället stod Carter på sig och förklarade i intervjun att ”Venezuela har förmodligen det mest utmärkta röstningssystemet jag någonsin sett”. Han har också sagt: ”Faktum är att av de 92 val som vi har övervakat skulle jag säga att valprocessen i Venezuela är den bästa i världen” och att det är bättre än det amerikanska. På frågan om den lilla marginalen på 1,5 procent som Maduro 2013 vann med svarade Carter att omräkningarna av valsedlar, som oppositionen krävt, vid sidan av granskning av det elektroniska resultatet varit väl genomförda och dokumenterade. Spiken i kistan för amerikansk systemmedia kom när Carter sammanfattade valet med orden ”fritt och rättvist”.

  Hur var det då med utrikesminister Hunts anklagelser gällande presidentvalet 2018? Det var inte bristfälligt, enligt utländska observatörer på plats. Valurnor kan inte proppas fulla med fuskröster eftersom Venezuela haft nuvarande system i över tio år. Inga oegentligheter har anmälts. Oppositionspartier förbjöds inte att deltaga, utan de USA-stödda bojkottade valet. Hur mycket skada ”Chavismen” åsamkat venezuelanska folket lämnar jag till läsaren att avgöra.
  VENEZULAS VALSYSTEM – Så går det till:
  I Venezuela sker röstningen i fem steg i vallokaler där tjänstemän från valmyndigheten och lokala företrädare från samtliga partier är närvarande. Först identifierar sig den röstberättigade och lämnar fingeravtryck, höger tumme, så det kopplas till legitimationen.

  Nästa steg genomförs enskilt bakom en skärm, där röstaren knappar in sitt personnummer, lämnar fingeravtryck, bekräftar att uppgifterna är korrekta och väljer sedan parti och kandidat på en pekskärm. När detta är gjort så skrivs ett röstkvitto ut, som väljarna kan se stämmer med hur de röstat.

  Tredje steget är att den röstande går och lägger kvittot i en valurna. Efter det skriver väljaren under röstlängden och lämnar sitt fingeravtryck även där.

  Det sista steget är att trycka tummen i bläck som inte går att tvätta bort, i syfte att hindra någon som har till exempel falsk legitimation att rösta igen.

  Senare sammanställs allt så eventuella dubbla fingeravtryck kommer upptäckas. Viktigast är dock att kombinationen av uppdaterat valresultat i både vallokal och på valmyndighetens servrar sammantaget med de utskrivna kvittona gör att valfusk elimineras, eftersom de hela tiden är övervakade och efteråt kan jämföras med varandra.

  I till exempel Sverige är valfusk lätt, som senaste valet visade med bortkastade och efteråt insmusslade valsedlar. Till skillnad från Sverige sker röstningen också utan yttre press i form av valsedlar som den röstande måste välja inför grannar och valarbetare, i den mån de inte redan stulits.

  Presidentvalet 2018 i Venezuela hade över hundra internationella valobservatörer från många länder, däribland före detta statschefer från länder som Spanien, på plats. Efter att EU kritiserat valet och bland annat påstått att ”talrika rapporter om oegentligheter rapporterats”, något som västmedia återgivit mängder av gånger, så svarade flera av valobservatörerna i ett öppet brev som västmedia däremot inte återgivit.

  De skrev då bland annat att ”Kort sagt, påståenden i ert [EU:s] pressmeddelande är påhitt av de mest skamliga slag, som bygger på hörsägen och inte på bevis och är ovärdiga EU. Det har inte gått obemärkt förbi att EU inbjöds att sända observatörer till valet och vägrade att göra det. INGEN av kritiken i EU:s pressmeddelande är därför baserad på direkt EU-observation på fältet.”

  Materialet är upphovsrättsskyddat. Du har tillstånd att citera fritt ur artiklarna förutsatt att källa (www.nyatider.nu) anges. Foton får inte återanvändas utan Nya Tiders tillstånd.

  Christer Ericsson
  christer.ericsson@nyatider.nu

 35. Sture says:

  Jag tycker att detta verkar enormt intressant – och vad vi skulle behöva. Finns det någon på bloggen som kan utveckla detta ytterligare? Skall vi alla bli delar i detta eller liknande nätverk? Är detta lösningen på storebrors tyranni?

 36. Mjölner says:

  Med tanke på vad artikeln beskriver om händelserna i Venezuela, av USA:s Deep States agerande samt konsekvenserna därav, ser vi att USA inte tål länder med välstånd och demokrati. Dessa nationer skall erövras och mördas. Vid jämförelse mellan Venezuela och Sverige så är den senare otvivelaktigt en fascistisk skurkstat helt fri från demokrati och folkomröstningar, med ett korrupt valsystem som lätt kan manipuleras. Svenska politiker vill naturligtvis ha det så här. De springer i flock, för de tror att EU och globalismen är enda rätta vägen. Folket är grundlurat och förpassat till läktaren. Som jag sagt tidigare, Sverige är experimentlandet nr 1 och därmed förlorat. Hoppet står till att protesterna sprids över Europa och att EU i nuvarande form kollapsar. Europas öststater och även en del i väst bryr sig inte särskilt mycket om Sverige. Man ler lite och tycker Sverige är en stat styrd av idioter. Vilket man kan tycka är rätt diagnos. Sverige saknar lagar för att ställa IS-krigare inför rätta. De flesta nationerna inom EU har haft dessa lagar i ett decennium. Inte underligt att Sverige blir utskrattat av nästan alla länderna i EU när man vrider sig som en mask för att finna någon utväg att ta hem missdådarna med familjer och låta dessa gå lösa i samhället av humanitära skäl. Det om något är en måttstock på svensk kompetens.

 37. Arga gubben says:

  Lars Enarson har återigen kallats att undervisa oss om hur vi kan stå emot det hemska välde vi kan se i flera av videorna på bloggen. Jag överger mer och mer mina vanliga andefattiga och okunniga nyhetskällor för att istället lära av de som vet mer, t.ex. Ole Dammegård och andra. Walter Veith och Leo Zagami.

  10000 FÖR SVERIGE: Läget är kritiskt!

 38. Mjölner says:

  Det är något fel här! Det verkar ligga en gravad hund någonstans.

  • Arga gubben says:

   Mjölner, Nya Tider skriver bra om Venezuela, det kan jag bekräfta. Cross Talk tar också upp saken, men Nya Tider gräver djupare. Det jag ser i de stora tidningarna är bara larv. Jag antar att flera journalister läser artikeln, men det kan de ju inte erkänna. De är under stöveln och vill behålla sina arbeten. Det är skandal att inte ens sossarna säger ifrån som de gjorde förr. Har V uttalat sig? Nya Tider tar över stafettpinnen från den vänster som en gång i tiden vågade säga sanningen om imperialismen. Venezuelas sak är vår, men politikerna säger bara voff voff, husse.

   Jag antar att den gravade hunden har med Palme att göra eller med våra överherrar. Jag förstår nu bättre att det är vår uppgift att föra upp till ytan det som dolts i träsket. Då kan vi börja åtgärda problemen genom att sprida kunskaperna. Jag vet inte om Palme verkligen överlevde, men en recensent, Pia, säger att boken är späckad med detaljer och referenser. Jag läser inte längre böcker, men det kan unga ögon göra.

   Jag hade svårt med Palme, men det var hemskt när jag satt och arbetade på natten och fick beskedet på radion. Jag träffade honom när han levde, men växlade få ord med honom. Jag har förstått att flera dog efter ”mordet”, men har inte forskat.

   Jag är med i Enarsons bönerörelse och fick från ovan veta att jag skulle studera de som vet mycket mer än jag. Vi behöver inte uppfinna hjulet en gång till.

   • Mjölner says:

    Ja du, Arga gubben, i min gröna socialistungdom var jag aktiv i SSU och träffade Palme när han var Erlanders sekreterare. Han besökte då ett antal lokala SSU-föreningar. I egenskap av kassör och styrelseledamot mötte jag honom vid Stockholmståget. Vi promenerade en knapp kilometer, glatt samspråkande som det heter, till föreningslokalen där han tittade på våra räkenskaper och höll ett kort anförande.Det var då det, nu är jag totalt avsocialiserad.
    Den resencent du nämner, kan det vara Pia Hellertz du menar. Hon är skarp i skallen och skriver bra. Du måste läsa hennes bok Att leka Gud. Den är bara 200 sidor så den måste du orka läsa. Har utbytt lite synpunkter med henne via mail. På tal om läsa, jag håller på med fyra volymer av professor Bo Theutenbergs Dagbok från UD tillsammans ca 2500 sidor. Det kallar jag läsa.

    • Arga gubben says:

     Visst var det Pia på Nya Dagbladet. Du och jag växte upp i en tidsålder som inte finns mer. Jag mötte Gunnar Helen på gatan. Gamle kungen delade ut priser på nära håll och den nuvarande kunde man se i stans vimmel. Makten var ganska nära. Sträng tog bussen till jobbet. Gudrun Schyman vägrar åka tunnelbana för att slippa beblanda sig med populasen.

     Jag har också övergett sossarna, men när t.ex. Lars Bern talar om geopolitik säger han med andra ord vad vänstern sade förr, utan att kunna beskyllas för att vara vänster.

     Några har nog hört talas om galningen i Australien. Han är högerman och tog livet av många muslimer. Jag vet inte om det var en falsk flagga, men sådana måste våra högergrupper se upp med nu. De är elitens fiende nummer ett, trots att de inte är många. NMR och andra tagen varning. Håll ordning på ert folk.

     En intressant flyguppvisning, Mjölner. Stjärnan, förr Röda Stjärnan, har en speciell betydelse i Ryssland. Här målas den på himmelen. En försvarssymbol.

     Российские лётчики приветствуют Капитана Марвел

     • Mjölner says:

      Det är som jag alltid har sagt, HÄRLIGT ATT FLYGA. Fartdårar, som jag, får numera nöja mig med turbomatad motor i bilen jag kör. Har trots fartglädjen endast en bot för överskriden hastighet under 62 års bilkörande.

     • Vi har lösningen nu gäller det bara att hitta på problemet. Storyn i NZ är bullshit – en artikel om detta är postad redan den 6 mars – finns i Google cache-minne. Jag har också sett en video som visar hur föraren väntar in ett tecken för att få börja köra (och filma samtidigt). Och folk som blir skjutna framför en vit vägg, men inget blod på väggen. Och de vanlig koderna med the SON and the MAN i storyn samt nocturnal animals (standard i dessa event). De vill ta ifrån möjligheten för folk att livestreama. Säkert också en gungrab agenda.

   • Loa says:

    Hedberg säger att fyrtiofem personer behövde undanröjas, förutom de 60+ poliserna på Estonia, för att låta den sjuke mannen schappa. Och S leva.
    Ole Dammegård ”Statskupp i slow motion” I och II. Menar att det är två kupper samtidigt, som snubblar på varandra.
    OD genomför en pedagogisk stadsvandring 4 tim. för att följa förloppet/n

    Har ni aldrig slagits av hur det totalt saknas minnesmärken över Olof Palme? Martyr därtill…
    S kan alltså skämmas och visa viss god smak? – eller är det bara för att inte dra blickarna ditåt.

    • Mjölner says:

     Efter bara några minuter kommer ett osant påstående. Polisen Gösta Söderström var i en patrullbil på väg mot Sveavägen när larmet kom och var först på brottsplatsen. Här påstås att Söderström var där innan larmet gått. Det var han inte. Det var hans klocka som inte stämde med den officiella tiden. Söderström blev efter detta mobbad och utfryst och behandlad som mindre vetande eftersom han inte ville rätta sig efter de tillsägelser han fick. En enda beskrivning av händelseförloppet kan anses vara sanningen närmast. Bröderna Poutiainens bok Inuti Labyrinten. Boken är slutsåld sedan decennier men kan finnas kvarglömd på något bibliotek. Sambandscentralen (gropen) uppfann kvällen till ära egna rutiner för handläggning av larmtider telesamtal mm. Bland annat upprättades inte protokoll för Särskild händelse, vilket är rutin vid mord eller misstanke om mord.
     Till allt elände ”tillsattes” Hans Holmér att leda utredningen.
     En person, vars agerande noggrannare behöver granskas är Lisbeth Palme. Hon startade färden mot sjukhuset i ambulansen men anlände dit i polisbil iklädd annat ytterplagg. Bildbevis finns då det råkade stå en fotograf strax utanför akutintaget.

     • Loa says:

      Detta går Hedberg noggrant igenom. Det fanns summa tre Lisbeth den kvällen.

      • Mjölner says:

       Sorry doctor Watson! Det fanns rimligtvis bara en äkta Lisbeth som eskorterade sin man till avrättningen. Jag tror inte hon hade förmågan att vara på två skilda platser samtidigt.
       Då får vi gå in på den djupare magiska repertoaren. Eller börja förklara funktionerna mellan atomkärnan och elektronen där elektronen enligt kvantfysikens teorier kan befinna sig i en s.k. superposition, dvs befinna sig på två platser samtidigt. Jag tror inte Lisbeth kunde utföra det tricket. Det var endast utredarna och förhörsledarna inom polisen som kunde förverkliga detta. Man kunde genom manipulation av rättvisans representanter åstadkomma önskat scenario. Enda sättet att få klarhet är att gräva upp kvarlevorna och utföra en post mortem undersökning. Vem som höll i yxan har mindre betydelse. Det viktiga är kunskapen om vem eller vilka som planerade mordet. Av vilken anledning såg man till att Palmes dossier hos skattemyndigheten försvann samma natt?

       • Loa says:

        Så du förstod inte att ”tre” avsåg två statister?
        Gräva upp kvarlevor lär bli svårt..

        • Mjölner says:

         Det är klart jag förstod det. Men det fanns bara en Lisbeth som var äkta. Försök ta reda på vad hon gjorde efter skotten, någon av de tre måste vara den äkta Lisbeth. Beträffande Palmes kvarlevor går det absolut inte att få något tillstånd för den åtgärden, men den skulle
         teoretiskt ge svar på många frågor. Makthavarna är livrädda för att någon skall snubbla över
         något som avslöjar vad som verkligen hänt. Det blir sannolikt förlängning av hemligstämpeln.
         Rättsväsendet har satt grindvakter att bevaka och hindra alla försök till åtkomst av handlingar, protokoll och vittnesdokumentation gällande Palmeutredningen.Ett moment 22 i kvadrat. På Flashback har länkar till förhörs- och utredningsprotokoll i kommentarsfälten raderats och inaktiverats. Error 404 not found är beskedet.

         • Loa says:

          Den äkta skjutsades separat av kommissarie Christiansson till Sabbatsberg.
          Var tänkte du det skulle grävas? Tja, tomhet vore ju också talande.

          • Mjölner says:

           1 Är du absolut säker på det? 2 Du menar att graven är tom.
           Polisens och rättsapparatens officiella beskrivning av händelseförloppet är ett lappverk där man i efterhand sågat till puzzelbitarna för att lappverket någorlunda skall gå ihop.
           Medan tiden lider har åtskilliga privatspanare presenterat egna versioner. Författare och litterära amatörer har skrivit böcker i oändlighet etc. etc. Om jag nu skulle ha fått fel uppfattning angående Lisbeths agerande mordkvällen så erkänner jag det. Det har funnits många trådar att nysta i och flera har mynnat ut i yxskaft. Jag har byggt min uppfattning på brödernas Ps bok samt Sven Aners Palmeutredning och jämfört med den oficiella versionen.
           Du känner förstås till att obducenten Jovan Rajs var inblandad i Catrine da Costa fallet.

     • Eclipse says:

      Det ser inte ut som Lisbeth överhuvudtaget. Vems hand med långa naglar är det som öppnar bildörren inifrån baksätet?

 39. Mjölner says:

  Lilla Sverige (SÄPO) skäller på Ryssland som en liten terrier på en passerande långtradare. Man tror tydligen det är helt ofarligt och att Ryssland inte tänker agera. Det är lätt hänt att en liten terrier hamnar under ett långtradarhjul. Då är det godnatt med terriern. Nu är all undfallenhet från kalla kriget och ubåtsaffärerna glömt. SÄPO har i sin årsrapport signalerat fullt krig mot den som kritiserar den politiska makten. SÄPO tar nu till det stora suddgummit för att utplåna all kritisk granskning av makten. Spioner och IS-krigare får däremot fritt spelrum. Den tröge Morgan hinner inte med i svängarna utan skyller på EU. Han har i sin fantasi fått för sig att EU skulle hinna hjälpa till med lagstiftningen. Samma sak med landets katastrofberedskap. Han lät det mesta brinna upp innan åtgärder sattes in två veckor för sent. Men när det gäller jakt på den svenska opinionen har han sett till att lagstiftningen påskyndats. Tar man hem Ullenhag som liberal ledare kan de två kortisarna, för att inte slösa med resurserna, stå på samma pall och predika sina kryptiska budskap. Jag har genom mitt arbete för FMV och försvarsmakten blivit säkerhetsklassad och fått avlägga ed att inte yppa några hemligheter. SÄPO har ett antal gånger skuggat mig vid bilresor mellan flygflottiljerna. För det mesta lurade jag dem på villovägar. Respekten för SÄPO ……???? Inte så särskilt stor just nu. SÄPO var på väg att bli ett dårhus redan under Palmes tid. Tänk er bara att Hans Holmér var Säpochef en tid innan Palme dräptes. Som sagt, den siste riktiga polischefen hette Carl Persson. Det var länge sedan.

 40. Mo says:

  Här kan ni läsa DNs djuplodade analys om orsaken till det ökade terrorvåldet världen. Så förenklat och ansvaret kan läggas på befolkningen själva ! En av deras förklaringsmodell är Trumps presidentskap. Vilken parallell värld lever media i ?.Tröttsamt att påpeka men än en gång religiösa motsättningar är inte rasism.

  https://www.dn.se/nyheter/varlden/michael-winiarski-motivet-ar-uppenbarligen-invandringsfientlighet/

 41. Mjölner says:

  Fick för några dagar sedan följande email.

  Good Day,

  I hope this message find you in good health.
  I am still waiting for you response to my numeros unreplyed emails to you concerning your
  relative inheritance fund valued 6.2M USD left in our bank here before his untimely death.
  Contact me for more details on my private address (hd44491itig@gmail,com) so that you understand better.
  I await your response
  Mr. Hunter

  Jägaren och bytet.
  Nästa fråga, vilket kontonummer skall vi överföra pengarna till?
  Vad tycks? Rätt så grova maskor på det bondfångarnätet.

 42. Lennart says:

  Författaren Jyri Lina planerar att hålla dubbla föredrag i Stockholm och Göteborg i vår. Första föredraget handlar om ”magiska fenomen”, hur man missbrukat dessa genom historien och om hans möte med magiker. Han kommer även att berätta om en läkare som upptäckte cancerns gåta.
  Hans andra föredrag, ”Bakom Rysslands kulisser”, handlar om det ryska systemets dolda hemligheter och varför samt vilka som organiserade övergången från kommunism till det nuvarande auktoritära systemet. Han berättar också om Gorbatjovs enorma tillgångar och den sagolika förmögenhet som Kreml i dag besitter, medan folket lever i förtryck och fattigdom. Enligt Lina är läget i Ryssland illavarslande. Föredragen är underjordiska. Kanske Peter kan förmedla tid och plats för bekanta i närområdet?

 43. Lassekniven says:

  Mjölner
  Är inte militärens MUST Sveriges skarpaste och mest pålitliga säkerhetstjänst?

  • Mjölner says:

   Vet inte säkert. Försvarsstaben under ÖB har en egen operativ underrättelseavdelning med erfarenhet från kalla kriget, med rådgivande diplomater som kontinuerligt rapporterar. OP5 och OP2 om jag inte är felinformerad. Så har det varit men är osäker om det fortfarande gäller. Det borde vara så som du säger att MUST skulle vara skarpast. Du kanske minns Boforsaffären. I samband med den omkom en hög officer under ett tunnelbanetåg. Det var konteramiral Carl-Fredrik Algernon, krigsmaterielinspektör knuten till UD och Försvarsstaben.
   Utredningen om mord lades ned pga brist på bevis. Det finns teorier att Palme skulle ha mördats på grund av mutskandalen i samband med Bofors vapenaffärer med Indien.
   Men, som sagt vi vanliga medborgare skall hållas ovetande. Det krävs ett ständigt grävande för att komma sanningen närmare. SÄPO har i mina ögon problem med trovärdigheten och är tillsammans med EXPO ett politiskt verktyg i regeringens tjänst.

 44. Eclipse says:

  Det ser inte ut som Lisbeth överhuvudtaget. Vems hand med långa naglar är det som öppnar bildörren inifrån baksätet?

 45. Arga gubben says:

  Här finns flera intressanta referenser till Östeuropa. Den kampen förstår jag, men inte skytten. De som lider värst är de svårt skadade. Några måste sövas för att kunna sova. Varför Östeuropa? Jo, banka ned den där Orban och andra. Jag vet inte vad som hände, men jag är misstänksam.

  Who Are the People Whose Names New Zealand Mosque Shooter Scrawled on His Gun?

  https://sputniknews.com/asia/201903151073274592-names-and-dates-new-zealand-mosque-shooter-scrawled-on-his-gear/

  • JohanW says:

   länk från twitter. Patrioternas ”nyhetskanal” 8chan får oxå skulden för ”dådet”. Det enda positiva är att kanske är ”satanisterna” är allt mer inträngda i hörnet. Epstein’s lilla ö har oxå varit i blickfånget denna vecka (igen) på tal om ”satans” verk. Samtidigt som rättsväsendet i USA med Barr i spetsen rullar på i rätt riktning🙏🏻

 46. JohanW says:

  Ännu ett ”satans verk” med den senaste Fals Flag i Nya Zeeland. Må Sanningen/godheten segra (snart)

  • Eclipse says:

   Kan ni förklara lite närmare hur moskéskjutningen skulle vara fejk? Jag har tittat på det 16m53s långa videoklipp som Second Opinion länkade till. När gm skjuter på de personer som ligger i en hög på golvet flyger huvudbonader av, etc. Gm går tillbaka mot sin bil (som han lämnat med öppen baklucka, full med vapen), skjuter en kvinna som kommer gående på gatan. Hon ligger ner och ropar ”help me! help me!” varpå han skjuter henne i huvudet så blodet skvätter. Sedan sätter han sig i bilen och kör över henne på väg ut i trafiken. Hur är detta fejk?

   I dagarna har dock statstelevisionen för våra skattepengar visat en en tvättäkta fejkdokumentär, Leaving Neverland. Bara för att ge exempel på vad jag menar med att ha ordentligt på fötterna om man ska debunka något:

   Leaving Neverland ”glömde” att berätta att Wade Robson var tillsammans med Brandi Jackson (Michaels brorsdotter) i sju år. Michael förde ihop dem när Wade fick en crush på henne. Enligt Leaving Neverland sa Michael tvärtom till Wade att man ska ”akta sig för flickor”. Brandi och Wade blev tillsammans som mycket unga, puppy love alltså, men de hade inte samlag förrän hon fyllt arton. Wade var otrogen mot Brandi (och ljög om det) med bl a Britney Spears, vilket gjorde att Justin Timberlake bröt upp med henne. Har man sådant sexuellt självförtroende om sexdebuten bestod i att bli avrunkad och slickad i stjärten av en vuxen karl som sjuåring, med påföljande hundratals övergrepp? Wade bad f ö Michael att få hålla sitt bröllop på Neverland 2005, men fick nej, det var mitt under rättegången (då Wade till yttermera visso var försvarets förstavittne – vittnesmålet ströks dock av domaren). Han och hans mamma bönade och bad att få vara med på Michaels begravning och försökte hålla sig kvar i den inre kretsen efter Michaels död.

   Finns en Facebookvideo där Wade skryter om att han fått roll som dansare i Circle de Soleils ”MJ Experience” (efter Michaels död). Sedan blev det så att han inte fick jobbet. Då vände han på klacken och kom med dessa anklagelser. Det var 2013. Han har gjort misslyckade försök att stämma dödsboet.

   Brandi och Taj Jackson (en brorson till Michael) bjöds in till Good Morning America eller liknande för intervju men avbokades i sista stund. Undrar varför? Vilka inflytelserika personer såg till att Leaving Neverland kom med i Sundancefestivalen en och en halv månad efter deadline? Festivalen innehöll också dokumentären Untouchable, om Harvey Weinstein. En som är kompis med Weinstein, och även med Michael Jacksons ärkefiende David Geffen, är Oprah Winfrey som gjort ett stort nummer av Leaving Neverland i sitt teveprogram.

   Den filmade ”födelsedagshälsningen” från Michael till Wade i LN är nerklippt och torde inte ens rikta sig till honom då kläderna och bakgrunden visar att filmklippet är från ”artist of the decade award” i februari 1990. Wade fyller år i september. I den oklippta videon säger Michael att han inte firar födelsedagar (som Jehovas vittne) och att barnen ska hedra sina föräldrar och borde ge dem presenter i stället, som tack för att de kommit till. Hur nu detta skulle bevisa att människan är pedofil förtäljer inte historien.

   Brandi som kände Wade väl tycker att det ser ut som att Wade försöker hålla sig för skratt och inte för gråt när han berättar om övergreppen.

   Vad gäller Jimmy Safechuck så påminner hans vittnesmål väldigt mycket om Victor Gutierrez historia, som kastats ut av domstol. De har samma advokat. Safechuck har också stora problem med kronologin vid jämförelse med dokumenterade händelser.

   Engelsmannen Mark Lester som kände MJ i många år och vars barn umgicks med Michaels barn säger att en del av de många barn som vistades på Neverland missbrukade Michaels generositet och gästfrihet och var ”hooligans running around trashing the place”. MJ var ju ofta inte på plats utan på resande fot.

   70 poliser raidade Neverland 2003 och vände upp och ner på stället, varpå Michael aldrig flyttade dit igen. Ingenting hittades. FBI hade Michael under övervakning i tio år. Vid rättegången 2005 friade en helvit jury (jfr OJ Simpson) på alla åtalspunkter. På senare år har tabloidmedia påstått att polisen faktiskt hittade barnporr på Neverland 2003 (som då obegripligligen inte användes av åklagaren Tom Sneddon som t o m begick lagbrott för att få Jackson fälld. Inom parentes var Sneddon dessutom vän med vinodlaren Brooks Firestone, som förlorade budgivningen om Sycamore Valley Ranch, d v s Neverland, mot MJ. Om Jackson blivit fälld och registrerad som sex offender hade han tvingats flytta då för- och grundskolor fanns i närheten). Den bild man då visade i tabloidmedia är från en fotoutställning 2010, tagen efter Michaels död! Den föreställde unga killar i badbyxor, men tidningen hade manipulerat bilden så att det stod ”censored” över byxorna för att ge sken av nakenhet. Det planteras också ständigt historier om horder av offer som tystats för hundratals miljoner. Falskt. Den enda utbetalningen är den till familjen Chandler 1993. 23 miljoner dollar som utbetalades av försäkringsbolag (turné fick avbrytas). Michael ville först absolut inte betala, men ändrade sig under påverkan av rådgivare av olika skäl, bl a rättstekniska. Hans livs största misstag, naturligtvis. Evan Chandler, pappan till Jordie Chandler ville att Michael skulle finansiera filmen han skrivit manuset till, Robin Hood: Men in Tights (regi Mel Brooks), men fick nej. I stället fick han Jordie att anklaga Michael för övergrepp. Jordie ville senare inte ha med föräldrarna att göra och Evan tog livet av sig dryga fyra månader efter Michael Jacksons död 2009. Chandlers födelsenamn är Charmatz. Behöver jag nämna vilken folkgrupp vi talar om?

   De riktiga pedofilerna i Hollywood kan väl inte ha något intresse av att rikta strålkastarljuset någon annanstans, eller..? Corey Feldman försöker avslöja dem, men det verkar gå väldigt trögt. Enligt honom gjorde Michael inget mot honom överhuvudtaget (och samma säger Emmanuel Lewis och Macauley Culkin, två av Jacksons eviga försvarare) Men han sitter nu i en svår sits då han som pedofiloffer agerar från en plattform där han inte gärna kan avfärda personer som utger sig för att vara brottsoffer.

 47. hllviken says:

  Irland har liknande problem som Sverige. Där bildas nu en anti-korruptionsförening

 48. Suavalle says:

  En med GUL VÄST här i Sverige som gör mig glad:

 49. På CNN pratar de om vad man kan göra för att undvika att detta händer igen.
  Nu tror ni jag menar terrorattacker. Nej, det pratar om livestream – att de bör ändras så att man inte kan livestreama – endast mediahus ska kunna göra detta.

  Så här har vi agenda klar. Problem – reaction – solution. Det vill ha en fördröjning så Youtubes AI hinner gå igenom materialet innan de går ut på nätet.
  https://153news.net/watch_video.php?v=G5RDYXODOYB8

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: