Macrons meddelande till folken i EU: läget är akut! Ja, för Macron…

Macron EU 2

 

I dagarna har Macron gått ut med en appell till medborgarna i EU med uppmaningen att bygga ett bättre Europa. Den som har lite humor kan skratta, men flertalet torde undra hur det egentligen står till med den franske presidentens förstånd. Som om problemen på hemmaplan för Macron inte skulle räcka, går han nu ut i en självpåtagen frälsarroll även för resten av Europa. Trots rasande opinionssiffror i Frankrike och motdemonstrationer vars sympatisörer omfattar 70% av det franska folket, de värsta sedan franska revolutionen för två hundra år sedan, låtsas Macron att nu väntar hela Europa på just honom.

Hans Waterloo lär inte ligga många månader bort. Gula Västarna planerar en upptrappning av demonstrationerna i mitten av mars för att tvinga fram presidentens avgång. Planerar Macron att byta lokaltåget till fjärrtåget? Att rädda globalistprojektet från Bryssel istället för från ett Paris i sammanbrott? Är detta hans plan B?

Vad är det då som Macron anser vara akut?

Dels Brexit. Från en position i EU:s ledning skulle Macron kunna försöka stoppa Brexit genom att fördröja och omförhandla utträdet.

Dels globalismens sammanbrott. Att de europeiska nationerna fortfarande har en smula självbestämmande får Macron att se rött. EU är globalismens paradprojekt, faller det samman faller sannolikt hela globalismen. Det gigantiska migrationsprojekt som man i stort sett lyckats hemlighålla i femtio år har nu fått så påtagliga konsekvenser att ingen längre kan blunda för dem. Den gamla kolonialpolitiken har gjort det till en helig ko för Macron att väva samman Europa med Afrika, där de franska intressena är koncentrerade. Att sluta en framtidspakt med Afrika står högt upp på Macrons önskelista. Men detta kostar mycket pengar, så EU behövs för att finansiera investeringar på plats, hålla en arme´ för att mota Al Shabab och ta emot, mestadels fransktalande, migranter till Europa. Fransk TV rapporterar mer om vad som händer i Afrika än om Europa och afrikanska skådespelare och nyhetsjournalister sätts numera in i alla sammanhang.

Macron önskar sig också en europeisk valbyrå som skydd för manipulationer (kontroll av lämpligt valresultat), förbud mot hat (mot Macron?) på internet, förbud mot utländsk finansiering av politiska partier (tänker förmodligen på Ryssland samtidigt som Soros sitter i besöksstolen), en ömsesidig försvarsklausul inom EU som inledning till en europaarme´ (redan upprättat med Tyskland), och att avskaffa kolkraftverken inom trettio år (utan att alternativ finns).

Dessutom står på önskelistan att få en europeisk klimatfond, alla globalisters våta dröm, där ökade skattemedel kan samlas i en okontrollerbar kassakista. Allt kombinerat med sanktioner mot Facebook och likasinnade om de inte följer order från den politiska propagandamaskinen.

Det är så gravt anmärkningsvärt att en fransk president går ut med en appell som denna, översatt till 21 språk inom EU och distribuerad till medlemsländernas medborgare, att man måste undra vad som egentligen ligger bakom. Att Macron inte förstår att han inte har med medlemsländernas interna politik att göra kan man förstå med tanke på hans mentala tillstånd, men det han gör är att bedriva en valkampanj inför EU-valet där han vill se sig själv som förgrundsfigur för hela EU. Många minns säkert också när Macron satt i Köpenhamn och hävdade att det inte fanns några danskar. Hans egna fransmän är nu offer för den politik som han vill göra till hela EU:s. Att då lansera sig själv på EU-nivå måste vara som en dödgrävare som gräver sin egen grav. Han förstår helt enkelt inte att hans politik inte är önskvärd, varken i Frankrike eller någon annanstans.

Min egen slutsats kan bara bli att hans uppdragsgivare insett att Macron just nu gör mer skada än nytta för globalismen och beordrat honom att hellre avgå än bli störtad under våren för att istället få en plats inom den globalistkontrollerade EU-ledningen, där han slipper direktkontakt med folkmassorna. Bara EU-valet kan ändra förutsättningarna för detta, så om vi inte aktar oss och röstar rätt har vi snart Macron som efterträdare till Juncker istället. Då börjar den verkliga mardrömmen för oss alla!

Peter Krabbe

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: