Finalen eller startskottet?

gula västarna 190316

 

Helgen har varit full av dramatik, skjutning eller fake i Christchurch, skolbarnen i massdemonstrationer för – eller mot? – klimatet och den formella avslutningen på Gula Västarnas demonstrationer i Frankrike.

Vad gäller Christchurch får var och en försöka bilda sig en egen uppfattning, Second Opinions omfattande utlägg under Mewe-artikeln lär överträffa det mesta i svensk nyhetsförmedling – så länge som det får stå kvar. Helt klart är att bilden är komplicerad och att det finns mönster som känns igen. Om tvivlen är befogade har vi fått ett permanent inslag av reality theater som vedertagen metod att snabbt införa nya lagar och som ett alternativ till dragning i långbänk i de än så länge nationella parlamenten. Jag har ingen egen möjlighet att bedöma frågan om fake eller inte och nöjer mig med att vägra medias censur i syfte att försvåra allmänhetens möjligheter att granska materialet.

Matchningen av lilla Greta borde falla under lagen om barnmisshandel. Hur föräldrar kan utsätta sitt barn för denna psykiska press är ofattbart. Vilken objektiv bedömare som helst kan se att Greta inte mår bra. Chocken när hon förr eller senare inser att allt hon trott på bara är en påhittad liten kugge i globalismens maskineri, avsedd att nedmontera samhället och driva in mer skatt till nya institutioner som exempelvis Macrons klimatbank, lär knäcka henne för resten av livet. Sätt barnet i skolan istället, så hon får en rimlig chans att lära sig det hon behöver om verkligheten!

I Paris haglade gatstenarna för första gången mot de polisbilar som försökte bilda mur runt triumfbågen. Våldet eskalerade från båda sidor, Ruptlys direktsändande fotograf fälldes av en projektil och vattenkanonerna gick för högtryck. Helgen skulle bli avslutet för demonstrationerna i förhoppningen att Macron skulle kunna tvingas till förhandlingsbordet. Istället åkte Macron till Alperna för att åka skidor…

Macron har trott att krisen skulle kunna lösas genom en tvåmånaders propagandadrive i media, kallad Le Grand Débat, en sorts diskussion med det ”dumma” folket i syfte att få dessa att förstå Macrons glimrande idéer för en ny världsordning. Knappast en dialog, utan ett enkelriktat budskap med förhoppningen att undvika en liberalsocialistisk katastrof inför EU-valet. Detta är det som skrämmer Macron mest just, inte gula västar på gatorna. Under fredagskvällen fick Marine Le Pen ”tillfälle” att gå i svaromål under ett av den franska statstelevisionen arrangerat förhör, som skulle fått svenska Opinion Live och Agenda att framstå som förskolans sagostund. Under tre timmars utfrågning sattes hennes värsta kritiker in omväxlande för att debattera utvalda frågor – dock inte de som Marine ville prata om utan de av Macron i förväg utvalda. Den kvinnliga programledaren Léa Salamé talade oavbrutet i munnen på Marine och eldade på opponenterna, de häpna lyssnarna fick för det mesta höra tre personer tala – samtidigt. Sannolikt vann Marine Le Pen ändå sympatier efter att ha utstått denna obarmhärtiga häxjakt under tre timmar. 70% av fransmännen anser att Le Grand Débat inte tillfört något alls för att lösa krisen.

Efter 18 veckor av demonstrationer, med som mest en kvarts miljon deltagare, har i nuläget ingenting uppnåtts. Macron vägrar att lyssna och viker inte en tum. Istället inför han nya lagar efter bara en veckas handläggning, riktade mot demonstranterna, som Loi Anticasseurs mot skadegörelse, förbud mot folksamlingar, förbud mot maskering m.m.

Den allmänna uppfattningen är att Macron alltmer styr Frankrike mot ett totalitärt system och att lagar införs utanför demokratins spelregler. Den påbjudna mediatystnaden är i det närmaste total. Oron är därför stor att kommande val skall präglas av valfusk. Globalismen tolererar inte ett nederlag.

Utvecklingen i Frankrike är allvarlig. Dels visar den med all tydlighet vad jag försökt förklara under många år, att globalismen är ett totalitärt system. När den är fullt genomförd är ordet demokrati förpassat till historieböckerna. Den elit som då tagit makten kommer aldrig att släppa den. Delningen av befolkningen kommer att vara genomförd så att de mindre bemedlade alltid kommer att få stå och vänta vid månadsskiftet på att få sin magra lön eller pension för att kunna betala högen av räkningar. Samtidigt är kassan obegränsad för att betala de trogna inom eliten som svarar för att systemet upprätthålls. Evig rikedom är svårt att motstå för flertalet som får möjlighet att välja – vara fattig idealist eller rik kollaboratör.

Men fransmännen har inte gett upp än. Efter de 18 veckornas fredliga demonstrationer har man nu utlovat mer militanta åtgärder, som att lamslå landet ekonomiskt genom blockader av hamnar, flygplatser, motorvägar och andra kommunikationer. Detta kommer att föra landet närmare ett rent inbördeskrig, frågan är hur militären, som redan sympatiserar med oppositionen, kommer att agera i ett läge där landets ekonomi står på spel. Det kommer vi att få veta i god tid innan Europa går till valurnorna. Detta gäller inte bara Frankrike, utan oss alla. Globalisternas enda chans är att tysta all information, så förvänta er hårda tag även i detta avseende de närmaste månaderna!

Peter Krabbe

 

77 Responses to Finalen eller startskottet?

 1. Loa says:

  Åh! Hur har du klarat detta?

  • peterkrabbe says:

   Tack, då går kommentarerna fram igen! I Paris har det varit mycket våldsamt under helgen med ett flertal anlagda bränder. Lyxbutiker har demolerats och plundrats, hus brinner och en känd kyrka – St Sulpice – har drabbats av brand. En av lyxkrogarna i Paris – Fouquets har slagits sönder. Man går hårt åt polisens bussar med gatsten m.m.
   Under måndagen skall inrikesministern presentera Macons ställningstagande till den eskalerade situationen. Vi får se vad det kommer att innebära.

   • ceskyraj says:

    Bra Peter att kommentarerna är åter!

   • peterkrabbe says:

    Vandaliseringen av tjugotalet butiker, lokaler och tidningskiosker på Champs-Elysée är nog den största fysiska skadegörelsen i Paris sedan studentrevolten på 1960-talet. Inte ens andra världskriget skapade en sådan förödelse i det kulturhistoriskt värdefulla Paris. Gula västarnas motivering är entydig och klar: Efter 18 veckors manifestationer som fyllt Paris gator utan minsta reaktion från Macrons sida, förklarar men den fredliga fasen i syfte att söka dialog som avslutad. Nu väntar en militant fas, som inleddes med helgens våldsamheter. Att tvinga Macron till förhandlingsbordet är syftet. Champs-Elysée med sitt överflöd av lyx är för gula västarna själva symbolen för globalismens växande förtryck och ekonomisk ojämlikhet. Butiker som Boss plundrades och kläder slängdes ut på gatan till hugade nyttjare. Även svenska H&M fick sig en släng och fick en hälsning från ”asiatiska barnarbetare” målad på väggarna.

  • JohanW says:

   False flag
   När nu eliten är pressade och förhoppningsvis är nära ett ”slut” kan ett krig vara deras lösning. WW3 blev till intet så kanske dags att damma av raskriget. En falsk flagga i NZ mot muslimer, en ny mot kristna (kyrkbranden) och så några ytterligare inom en snar framtid, kanske kan det vara det skede de söker för att komma ur det grepp se sitter i??

 2. Eclipse says:

  https://www.smh.com.au/world/oceania/the-hero-like-the-villain-of-the-christchurch-attack-is-an-australian-20190317-p514xf.html

  Gärningsmannen attackerade två moskéer, Al Noor samt Linwood. Enligt artikeln ovan fanns det offer som agerade hjältemodigt i Linwood. I nedanstående artikel namnges ett offer från Al Noor (dog på sjukhus) som försökte rycka vapnet ur handen på skytten. Har jag missat något? Filmen från moskén där skytten är inne i två omgångar och sedan kör iväg innehåller ju inget sådant.

  (Sydney Morning Herald, socialliberal?)

  https://www.smh.com.au/world/oceania/christchurch-victims-from-all-walks-of-life-and-corners-of-globe-20190317-p514yo.html

  https://www.smh.com.au/national/it-didn-t-have-to-be-this-way-how-the-gun-lobby-made-nz-less-safe-20190316-p514sp.html

  https://www.smh.com.au/national/alt-right-extremists-are-not-being-monitored-effectively-20190317-p514y0.html

  Jämför med detta, Milos Yiannopoulos säger att Al Noormoskén producerat två terrorister:

  https://www.google.se/amp/s/sputniknews.com/amp/asia/201903171073315161-milo-yiannopoulos-al-noor-mosque-radicalism-report/

  • Jag rekommenderar att du går och ser alla videos producerade av en tidigare US Marine – FromDeath2Life. Jag lämnar länk i mitt namn – så jag inte spammar hela kommentarsfältet.

  • Gå igenom filmerna även från andra som tex Sizzorfite’s film: ”New Zeland Shooting. Strange things happen” = Det finns en problematisk arikel. Och du har Parkland-eleverna som varit och informerat om gun-violence prevention – se Anaconda MaltLiquor film ”Connections”.

  • Notera att när skytten går ur bilen med vapen i handen (inget litet vapen heller) så reagerar inte folket på gatan. Notera också att de första skotten han skjuter så puffar det ur vapnet men inget ljud hörs Film i namnet), sedan när han kommer in i moskén blir det ljud när han skjuter. Moderna vapen skapar normalt inte rökpuffar.

   Han skjuter också mot vindrutan i bilen utan att det går hål på rutan. Ole Dammegård och Vinny Eastwood kommenterade att under gärningsmannens så kallade livesädning så är det utan ljud ett par sekunder – sedan hörs ljudet igen. Om ljudet är bortklippt i ett par sekunder i en ”livestream” – så det ingen livestream.

   Man ser också på filmen då en kille lämnar rummet genom en dörr när skytten närmar sig medan övriga samlas i ett hörn – mer logiskt är att alla borde försöka springa ut ur moskén om de hör skottlossning i lokalen än att springa in i ett hörn och bli sitting ducks.

  • Loa says:

   ”From all walks of life and corners of the world” var offren i Paris 2015 också, så att man skulle få så många länder som möjligt med på tåget.
   Kanske t.o.m. staden valts för sitt namns skull?
   153news.net är helt överbelastat, eftersom det bara är där dissekerande videor tillåts. Men man kommer fram då och då. Vilken tur att den finns!
   I utescenerna försvinner patronerna spårlöst i luften. Någon menar att vapnet /skjutandet photoshoppats ovanpå trottoaren. Sköt utan människor i sikte.
   Skulle också förklara hur vindrutan stod emot upprepad beskjutning inuti bilen…

 3. Mycket bra analys Krabbe! Jag håller med dig om Greta. De använder ett barn för att driva igenom elitens agenda. Jag hittar inte ens ord för det.

  ”Globalisternas enda chans är att tysta all information”. Från USA hör man förslag om fördröjning på Youtube – så materialet hinner granskas innan de läggs upp. Idag ryker videos på Youtube som är kritiska till obligatorisk vaccinering av skolbarn. Ja, till och med böcker om mat och hälsa vill de förbjuda. Big Pharma vill inte ha konkurrens av metoder som fungerar. ( Läs gärna på Lars Berns blogg ).

  Plus kom ihåg att vi i agusti riskerar att detta förslag antas: Enligt ett nytt förslag från regeringen vill staten från och med den 1:a augusti 2019 bedriva digital massövervakning i syfte att bekämpa terrorbrott.

  Hela västvärlden går mot ett jättestort fängelse – befolkningen ska kontrolleras in i det minsta detalj. Och snart rullas 5G ut överallt. Och förarlösa bilar är en våt dröm för eliten. Som Ole Dammegård säger i intervjuern: ”Vi är 7 biljoner – de är några tusen, det är som ett sandkorn på en strand”. Det borde gå att bromsa deras agendor.

  Och som Ole också säger: ”Vi gör detta mot oss själva”.
  Se bara på alla krig – inte skickar eliten sina egna söner till krigszoner – nej de skickar dina barn. Gå inte globalisternas ärenden.

  Jag länkar till systemkritiksk video i mitt namn – klicka på namnet om du vill bli redpillad.

  Jag vill också tacka de som producerar läsvärda texter som Peter Krabbe, Lars Bern, Karl-Olov Arnstberg, Jan Tullberg, Stefan Thorsell, Mikael Willgert med flera.
  MSM-texter går inte att läsa. Bara agendadrivet. Tack till gänget ovan!

 4. Om någon vill höra min uppfattning så är dessa stora masskjutningar teater för att driva fram ett nytt lagförslag / sätta upp mer övervakningskameror, införa röntgenmaskiner på casinon, federala byggnader, skolor, kyrkor eller avväpna befolkningen. Gemensamt för dessa event är att de får 24/7 exponering på TV och att lösningen presenteras oftast i samma inslag eller dagen efter. Då rullar man ut lösningen med att ta bort möjligheten att livestreama (Christchurch), sätta upp metallblock s.k. ‘bollards’ (Melbourne), mer övervakningskameror eller röntgenapparater på skolor (Parkland), Backscatter X-ray (Las Vegas), förbjuda ”assault weapons” (Christchurch, Sutherland Springs, Sandy Hook).

 5. Loa says:

  TITTA vad jag hittade när jag gick till Generation Y, där jag inte varit på länge
  https://generacionyen.wordpress.com/2019/03/16/why-was-there-no-student-strike-for-climate-change-in-cuba/
  Den mångåriga dissidenten Yoani Sánchez faller för denna globala stunt! Inte för att en habanera kan klandras; hon verkar inte ens veta vilken sorts emission som är i ropet…

  Det ovan anförda om barnmisshandel verkar vara närmre sanningen än jag visste
  https://jensganman.wordpress.com/2019/03/15/det-handlar-om-barn/

 6. Benny says:

  Det ser illa ut för den förljugna bankrutta västvärlden! Fasaden håller på att rämna överallt medan politikerna låtsas som allt är under kontroll! Den senaste Säpo-rapporten bekräftar att man inget kommer att göra åt Sveriges riktiga och allvarliga problem som den okontrollerade invandringen och den militanta islam den för med sig! Säpo påstår sig ha koll på de återvändande IS-terroristerna från Syrien men har nog exakt samma koll som på Akilov dvs ingen alls. Det är bara en tidsfråga innan det smäller. Och så torgför Säpo några hundra NMR-sympatisörer och hör och häpna Ryssland som stora problem för Sverige!!?? Idiotin når nya nivåer hela tiden. Men så blir det när politruker har sina smutsiga fingrar överallt som inom säkerhetstjänsten, åklagarmyndigheten, polisen etc! Sverige är i mycket dåligt skick ekonomiskt, politiskt och moraliskt. I stället för att ta tag i verkliga problem diskuteras ickeproblem som klimatet, genusvetenskap och att en svart artist kallar sig neger! Man tar sig för pannan…

  • Mjölner says:

   Ja Benny, 68 rörelsen har svällt över brädden och genomsyrar snart HELA samhället. Se bara på Henriettes kommentar nedan. Kommunismen växer till en kompakt mur av idioti. Förr fanns det starka personligheter inom försvar och statsförvaltning som verkligen bekämpade kommunismen. Jag har deklarerat min åsikt om SÄPO i förra tråden. NWO är lika med kommunism, fascism. SÄPO är tillsammans med EXPO ett verktyg i maktens tjänst på väg mot NWOs maktövertagande.

  • Loa says:

   Väl skrivet.
   Vad har hänt med socialdemokraternas kärlek till Moskva? Sådana vindflöjlar! Har alla så kort minne att de inte ser den ologiska omsvängningen? En kommunistdiktatur beundrade man, men ett fritt Ryssland blir plötsligt ett hot. USA som bombade Vietnam hatade man, men nu springer försvarsministern i Pentagon och vi ska dras in i NATO. Sossarnas kärnväljarkår (invandrarna) har dock inte någon historisk kännedom om sina beskyddare, ej heller våra unga, kulturmarxistiskt groomed.

 7. Henriette says:

  Ursäkta men vem är du att uttala dig om Greta, hon har 2 intelligenta föräldrar som stöder henne och troligen vet bättre än alla andra att uttala sig om vad som är bäst för Greta!
  Du är kunnig på världsläget och politiken men har du verkligen tillräcklig kunskap om barn/ungdomar med Asperger?
  ”Sätt barnet i skolan istället, så hon får en rimlig chans att lära sig det hon behöver om verkligheten”
  Vad tror du och ALLA de som ger sig på ”barnet” att hon lär sig när hon är ute i världen och själv får se och uppleva hur världen ser ut och vistas i ”maktens lokaler”.
  Greta går också i skolan samt får läxhjälp under sina resor, vad kan hon rimligen missa att lära sig? Troligen lär hon sig mer än alla andra barn som sitter i skolbänken.
  Det Greta tror på och lägger all sin kraft på är att försöka berätta om miljöläget, hur kan detta vara fel eller skrämmande för er Greta tyckare…världens framtid ska tillhöra dagens barn och kampen är deras och de är många barn som ansluter sig till Greta!

  • peterkrabbe says:

   Henriette, om du läser vad jag skriver så ger jag mig inte på barnet Greta utan hennes föräldrar. Tvärtom anser jag att Greta inte får det skydd hon hade varit förtjänt av, i vad mån hennes föräldrar är intelligenta eller inte är kanske mer själva huvudfrågan i sammanhanget. Om man använder ett barn med Aspergers för att lansera politiska floskler i stil med ”vi har ingen framtid” finns det goda skäl att ifrågasätta föräldrarnas agerande.
   Jag kan försäkra dig att Greta aldrig kommer att förstå vad som egentligen sker i Maktens lokaler, det gör uppenbarligen inte Malena & Co heller. Du anmärker tydligen på att jag kallar Greta för barn. Enligt invandrarverket och statens nomenklatur är man barn tills man fyllt 18 år. Om jag uppfattat det rätt via media är Greta 15 år.
   Klimatdebatten är en politisk fråga. Om man är socialist tror man att världens räddning ligger under denna fråga, om man är lite mer påläst vet man att det ser helt annorlunda ut. Därför vill vi inte ha 15-åriga politiker som agitatorer i avgörande frågor. Man blir myndig och får rösta när man är 18 år. Det finns goda skäl för den spärren till vuxenlivet. Att locka världens barn från skolbänken till att sitta på gatorna i skolstrejker är därför ingen bra lösning.
   Jag har tre barn och fem barnbarn. Det gör mig inte till barnpsykolog, men jag tror mig nog ändå kunna bedöma när någon far illa.

   • Beundransvärt av Dig, Peter, att Du hade tålamod att bemöta det infantila expertinlägget om barns rätt och förmåga att utforma vår framtid.

    • Henriette says:

     Anna C af Trampe och Peter Krabbe jag har aldrig hävdat att jag är en expert på området men tycker inte Du/Ni att man ska ha rätten att ifrågasätt och belysa från en annan insynsvinkel när man tycker att någon går för långt i ett ämne eller helt enkelt att det skapar en reaktion hos läsaren.
     Ska man komma vidare i ex en fråga kan det aldrig vara fel att belysa frågan och svaren från olika håll och i detta fallet med Greta borde fakta som berör henne rimligtvis finnas hos den egna familjen.
     Flickan är 16 år och med den bakgrund med hennes Asperger och hur just hon mår i sin diagnos kanske detta är ett sätt för henne att hitta någon sort av lugn eller trygghet. Det var bara detta jag framförde, inte att barn ska styra din och andras framtid men även 16-åringar måste få ha drömmar och demontera för att visa sina åsikter i vuxenvärlden.
     Vem vet egentligen vad det rätta svaret är men tack för ditt svar Peter Krabbe och att Du Anna C af Trampe tog dig tid att bemöta mitt infantila inlägg.
     Det är ju inlägg som håller en diskussion levande vilken åsikt man än må ha och att behålla en respekt för andras åsikter.

     • peterkrabbe says:

      Jo Henriette, därför har jag också publicerat din kommentar, även om jag inte sympatiserar med dina åsikter. Jag har ingen anledning att gå in på någon djupare diskussion om Aspergers sjukdom, det överlåter jag till familjen och anser att den bör stanna där. Om man däremot ser det som någon form av sjukdomsterapi att skicka ett barn med de specifika besvär som alla kan läsa om på internet över hela Europa, tror jag att man är på fel väg. Politik är inget lätt ämne, varken för vuxna eller barn. Att tro att en sextonåring skulle ha något väsentligt att tillföra där är närmast skrattretande. Greta återspeglar sina föräldrars politiska åsikter, inget annat. De borde själva ställa sig framför TV-kameran, men klarar kanske inte av att hantera den retorik som ett barn slipper?

  • Lennart Lindsjö says:

   Enligt Greta själv lider hon av selektiv mutism. En diagnos inom Asperger spektrat. En behandlingsmetod som kan hjälpa barn i detta spektrum kallas för ”sliding in” och innebär att barnet stegvis och på ett strukturerat sätt får träna på att prata med kamrater, skolpersonal eller andra viktiga personer. Behandlingen sker vanligen via föräldrar och skolpersonal, under handledning av personal från Specialmottagningen (Sahlgrenska). Här har ”specialmottagningen” verkligen lyckats väl om så är fallet! Lyckat är också att många hundratusentals barn slipper att vara obekväma under denna diagnos. Dom dör på grund av missriktade resurser innan Gretas uppnådda ålder. Pengar som går rakt ner i globalisternas kassakistorna för att muta företagsledare och politiker till att införa överstatlighet, som liknar fascism, under denna ondskefulla filantropiska elit! Det är min analys!

 8. peterkrabbe says:

  En allvarlig händelse i Paris under söndagen som snabbt tystades ner, var branden i 1600-talskyrkan St Sulpice i centrala Paris. Branden var uppenbart anlagd och började innanför en av huvudentréerna, samtidigt som kyrkan hade många besökare. Kyrkan fylldes snabbt med rök. Genom en likaledes snabb utryckning av brandkåren kunde branden släckas innan skadorna blivit för omfattande. Porten blev helt sönderbränd. En polisutredning får försöka konstatera vem som varit förövare och motiv. Man behöver dock inte ha särskilt mycket fantasi för att tänka sig detta som en repressalie från muslimskt håll mot händelserna i Nya Zeeland. Låt oss hoppas att jag har fel…

  • Loa says:

   Verkar chockerande nog vara the order of the day
   https://samnytt.se/vag-av-vandalisering-mot-kyrkor-i-frankrike/
   ” 80 procent av vanhelgande av religiösa byggnader rör kristna kyrkor och 2018 innebar det i genomsnitt två kyrkor per dag i Frankrike.”

   • peterkrabbe says:

    Det finns en märklig ignorans inför denna typ av attentat. En ansvarig i Paris utesluter inte ”ett elektriskt fel” bakom branden i St Sulpice trots att brandkåren direkt konstaterade att den var anlagd. Det fanns ett stort antal turister i kyrkan vid tillfället, hur många vägrar man tala om. Inga detaljer i övrigt har heller läckt ut. Riksnyheterna i fransk TV rapporterade om branden i c:a fem sekunder och media i övrigt tiger. ”Normala” muslimska attentat i kyrkor brukar fokusera på altaret och Kristusfigurer, att försöka vanhelga det kristna inkråmet. När man tänder på utgångsdörrar och det finns kristna besökare i kyrkan handlar det om kvalificerade terrorattentat i syfte att döda kristna som befinner sig där, frivilligt eller ofrivilligt. Metoden är vanlig i muslimska delar av Afrika. Att händelsen är kontraproduktiv relativt Macrons ambition att förena Europa med Afrika är därför uppenbart och att nedtystningen av händelsen kommer från regeringskansliet är lika uppenbart.

    Kyrkobesökare lär fortsättningsvis behöva hålla ett öga på utgången när man besöker en kyrka.

 9. peterkrabbe says:

  Det franska regeringsgarnityret sitter just nu i krismöte i Elyséepalatset tillsammans med Macron för att hitta en formel för fortsättningen. De gånger Macron poppat upp i TV-rutan har hans inställning varit aggressiv med krav på ännu hårdare tag. Om han vidhåller den inställningen kommer Frankrike att gå in i en undergångsspiral under våren. Förre presidentkandidaten Segolène Royale framför det kloka omdömet att ”demokrati innebär att hålla en dialog med sitt folk”, detta misslyckas Macron totalt med utan visar istället en häpnadsväckande arrogans och nonchalans gentemot sina bedragna väljare. Dags för psykisk diagnos. Vi får se vad hans kollegor lyckas övertala honom till, men problemet är att han har andra uppdragsgivare som hellre ser blod än kompromisser….

 10. peterkrabbe says:

  Så har då premiärministern Philippe knuffats fram till TV-kameran med Macrons budskap till folket: Händelserna på Champs-Elysée är kriminella och kommer att förhindras och förbjudas med alla till buds stående medel. Demonstrationsfriheten vill man inte röra, en klimatmarsch ägde rum samtidigt under lördagen i Paris. Regeringen skall hävda sina maktbefogenheter fullt ut och skärpa kraven på ordning. Polischefen i Paris har avskedats på stående fot och fått en ny efterträdare som rimligtvis är vän av ökad våldsanvändning.
  Detta är vad alla befarat, Macron vägrar att vika en tum och vägrar dialog för att hitta lösningar. Fortsättningen kan därför bara bli ännu värre oroligheter och kravaller över hela Frankrike. I förlängningen kan det mycket väl gå över i ett rent inbördeskrig. Gula västarna är inga huliganer, utan vanliga fransmän som oroar sig för sina möjligheter att klara ekonomi och försörjning i Macrons globalistiska värld med försämrade sociala förmåner och högre skatter. De slåss för sina överlevnadsmöjligheter, inte för att roa sig med plundring och vandalisering.
  Framtiden ser mörk ut för Frankrike.

 11. Vi i västvärlden går mot facist-stater. Krabbes rubrik: ”Macrons meddelande till folken i EU: läget är akut! Ja, för Macron…”.
  Exakt så är det. Nu är de oroliga. De kallar oss för ”The useless eaters” – jag kallar dem ”The useless eliters”. De börjar få panik. I intervjuen med Vinny Eastwood säger Ole Dammegard någonting i stil med att de är oroliga för vad vi har att säga – annars skulle de inte bekymra sig med att tysta oss. Så vi har betydelse.

  Jag lyssnade idag på denna video om vaccin –
  https://153news.net/watch_video.php?v=1H4NRO62MWR8

  Nu har tydligen Google lovat att ”begrava” sökresultat som handlar om material som är kritiska till vaccin. I video så säger de att vi vinner debatten och de vet dem, därför blir det ingen debatt utan vi ska tystas ihjäl. En grupp som är kritiska till vaccin kallas nu för hatgrupp. Nästa steg blir väl att allt som diskutteras i denna grupp kan rubriceras som hate speech. Nästa grupp att få denna stämpel verkar vara de som är kritiska till GMO.

  De kan inte vinna debatten – så iställe fuskar de. Google försvårar för folk att hitta kritisk information om vaccin och Amazon drar nu in en bok som handlar om en alternativ metod att hjälpa barn med autism och aspergers (jag lyssnade på STG Report). Och snart ryker böcker som handlar om hur man kan äta sig frisk. Det Youtube och Google håller på med är modern bokbränning.

 12. Suavalle says:

  Leo Trotzki, Vladimir Lenin, Benito Mussolini, Josef Stalin, Adolf Hitler, Mao Zedong, Pol Pot – utvalda av dem som drar i marionetttrådarna på grund av sin extrema hänsynslöshet.

  Jag hoppas att Emmanuel Macron inte blir en till i raden av massmördare.

  • Benny says:

   Suavalle, du glömde en rad USA-presidenter på din lista av massmördare och några brittiska!

   • Suavalle says:

    Ja, det finns många fler. De jag listade upp är några av de värsta och mest kända.

    Men även ledare som mer indirekt förstör livet för sina medmänniskor genom att låta sig korrumperas så att sann sjukvård undertrycks, vacciner innehållande livsfarliga substanser injiceras in i små barns kroppar, våld och hopplöshet och kaos tillåts breda ut sig … är förstörelsens redskap och orsak till mycket lidande och död.

 13. peterkrabbe says:

  Så börjar då glöden att falna i Paris. Ett åttiotal butiker har vandaliserats på Champs-Elysée, som fortsättningsvis är förbjuden zon för ”manifestationer”. Kan undra om militärparaden den 14 juli är undantagen? Kostnaden för de tidigare 17 veckornas demonstrationer beräknas till 170 miljoner euro, den 18:e lär höja notan betydligt. Näringsidkarna är förtvivlade inför enorma kostnader för återställande och kundbortfall. Försäkringsläget är oklart.
  Jag kan via internet konstatera att ingenting (?) rapporterats i svensk TV om händelserna i Paris, som räknas till de största manifestationerna i Europa i modern tid. Hur känns det att leva i en låda utan fönster?
  Macrons slutsats är att slå ner alla protester med våld, vilket naturligtvis är ett direkt inbjudningskort till ännu fler protester. Trots 5000 poliser på gatorna i Paris så har man inte lyckats tygla demonstranterna, hjälper det då att förbjuda tillträde till Paris största paradgata? Gula västarna kommer nu att organisera samåkning och övernattningsmöjligheter för att alla som demonstrerat ute i landet skall kunna komma till Paris samtidigt och fylla gator och kvarter. Macron har gett order om förstärkt polisskydd av alla offentliga byggnader. Det liknar förberedelser inför ett fältslag.
  Olika myndighetspersoner uppträder i lydiga TV-kanaler och diskuterar demonstranternas aktioner som vore de huliganer på en fotbollsmatch. All bakgrundsanalys saknas. Varför finns Gula västarna? Varför kräver man en relation mellan skattepålagor och överlevnadsnetto? Varför har Macron ljugit om sin agenda under presidentvalet? Varför stoppar man inte en invandring som landet inte kan svälja? Varför monterar man ner industrin och skapar arbetslöshet? Varför stänger man ner kraftverk innan det finns alternativ?
  Frågorna är många och svaret är enkelt: Macron är Europas värsta superglobalist med uppdrag att inkapsla EU i bankmaffians globala nätverk. Han har fått betalt i förskott med miljarder och en egen liten ö med slott och poolen betald av staten i Medelhavet utanför Toulon. Han har inte råd att förlora.
  Detta är inte finalen, utan startskottet!

  • Mo says:

   Tack för din direktrapportering från Frankrike. Här i Sverige framställs protesterna som kriminella extremisters verk. Inga frågor om varför detta uppstått eller analys av den bakomliggande samhällsförändring i Frankrike och som väl till viss del är ganska likt det som vi ser i Sverige. Kanske därav medias begränsade information, är de rädda för spridningseffekter och ekonomisk/politisk kollaps ?

   https://www.dn.se/nyheter/varlden/gula-vastarna-kraftsamlar-tumult-i-paris/

 14. Lassekniven says:

  Peter
  Nedanstående kommentar gjorde jag på anthropocene igår. Jag tycker den passar här också, annars får du ta bort den men alla som läser din blogg läser ju inte Lars blogg. Jag är på båda.

  ”Lassekniven
  17 mars, 2019 kl. 11:50
  Kontrollerar man över 500000000000000 dollar i kapital, varor och tjänster då kontrollerar man allt. Man startar krig och man stoppar krig man köper arméer man kontrollerar institutioner såsom exempelvis FN man planerar för ett totalt övertagande i form av globalism.
  Jag är rädd, mima vänner, att vi är losers.
  Men förändringen kommer att komma uppifrån men innan dess kaos som vid Harmageddon. Allt på grund av ett tiotal familjers totala dominans men dessa demoner kommer inte att komma undan, ingen gör det.
  Tryck ut en liten skylt att ha på insidan av bakrutan i bilen där det står: ”Inför direktdemokrati i Sverige”. Då kommer Nisse i Hökarängen att fundera på vad detta betyder när han ser det och går hem och googlar och kanske börjar tänka lite själv.
  Direktdemokrati är enda lösningen. De går inte att ha inkompetenta VD:ar i ett företag som förutsätts generera vinst. Likaledes går det inte att ha inkompetenta, måttligt begåvade och dåligt utbildade politiker samt likaledes partigängade tjänstemän , vilka samtliga inblandade är egocentriska och giriga. Då blir det kaos. Inför tjänstemannaansvar och riksrätt samt:
  Inför direktdemokrati i vårt Fosterland och gör landet kristet igen.” (slut på kommentaren).

  Macron kommer inte att komma undan. Han har säkert tiodubblat sitt personskydd men det hjälper inte, han blir nedtagen, ingen ledare i Frankrike som inte lyssnar på folket kommer undan och dessutom är han svag. Han är ingen Trump eller Putin. Fransmännen i allmänhet är individualister oberoende av politisk åskådning. Till och med kommunisterna är det, därför blir de aldrig starka där, de är inte som nordkoreaner.
  Vi kan man bara hoppas på och be för ett minimum av blodspillan.

 15. JIM FETZER ”The Real Deal” (3-18-19) OLE DAMMEGARD Fake Shooting in New Zealand
  The Real Deal (18 March 2019): Jim interviews Ole Dammegard on the completely staged New Zealand fake shooting and the role of censorship and the media in manipulating public opinion to pass legislation adverse to the public interest.
  https://153news.net/watch_video.php?v=5SXNB86H44MX

  TheVoiceofReason: I don’t know what we are seeing right here but the viral videos have lessoned but now it appears our brothers and sisters are digging deeper and deeper. This is more than we could have ever asked for and you guys made it happen. The 503’s I thought would have lessoned but as people come on we are taking on millions of page refreshes as people watch for more news. We are a victim of our own success. So bare with the 503’s and hopefully a miracle will happen soon enough. To any angel investors out there…I can build it as big as there is funding for.
  https://153news.net/watch_video.php?v=AX27498W6W3X
  Shooting at Youtube (April 2018): https://153news.net/watch_video.php?v=62O4729H4NM8

 16. BUSTED: Crisis Actors Caught Rehearsing Staged Mosque Shooting
  https://153news.net/watch_video.php?v=G2RR26NA1YN5

 17. Arga gubben says:

  Jag vägrade se mordet på Khadaffi och vågar knappt klicka på alla länkar på bloggen. Några måste göra det för att hålla oss informerade, men jag kan inte.

  Näthatarna i media försöker få det till att skytten i Christchurch är högerextrem. Näthatarna? Vrid vapnet ur deras händer, det är progressivt (ett annat gammalt vänsterord). Ta tillbaka språket.

  Han reste runt i världen i sju år och fångades på bild i Pakistan, Turkiet och Nordkorea. Gillar Kina. Han sägs ha blivit rik på en kryptovaluta. Ska man tro på det?

  ”In a previous Facebook message about a trip to Pakistan on Facebook, he wrote: ‘an incredible place filled with the most earnest, kindhearted and hospitable people in the world,‘ The Sydney Morning Herald reported.

  The mosques that he targeted in New Zealand were Bangladeshi mosques. It is well known that Pakistan and Bangladesh are two Muslim nations that do not get along.”

  https://www.thegatewaypundit.com/2019/03/new-zealand-mass-murderer-visited-pakistan-last-year-called-it-incredible-place-filled-with-the-most-kind-hearted-hospitable-people-in-the-world/

 18. matte5958 says:

  Är det sant att facket i Frankrike uppmanar till strejk för att stödja gula västarna ? Då har nog Macron fått övermäktig motståndare !

  Skulle sen även militären ta parti för västarna så….

  • peterkrabbe says:

   Ja, facket har redan vid tidigare tillfällen deltagit i demonstrationerna i Paris. Socialistledaren Melenchon tillhör de mest högröstade kritikerna i nationalförsamlingen, men kommunisterna CGT är mest militanta. En generalstrejk står högt upp på listan. Facken har sedan tidigare stor erfarenhet av blockader och strejker, främst genom långtradare tvärs över motorvägarna och blockering av bensintransporter från raffinaderierna.
   Ett tänkbart scenario nu är blockader av kommunikationerna i Frankrike med fackets hjälp, Macrons motåtgärd genom undantagstillstånd och inkallande av armén för att klara uppemot en miljon demonstranter i Paris. Avgörandet sker då genom hur armén agerar – för eller mot Macron. Macron kan hantera polisen men inte militären, därför kommer han att undvika den utvecklingen i det längsta. Han utlovar nu ”nya besked” i mitten av april, naturligtvis för att få tiden att gå inför EU-valet. Det kommer inte att hjälpa honom….

 19. Jag har lyssnat på Fetzer och Dammegård idag. Intressant att Youtube stängde av livestreamen under pågående samtal då Dammegård intervjuades av Vinny Eastwood. I framtiden kommer ingenting att gå ut live från Youtube – allt ska granskas före publicering.

  Nu försöker de hota med 10 år fängelse om man laddar upp ”rampage”-filmen från Christchurch. De har gjort så många uppenbara misstag i den – så nu gäller det att täppa igen hålen.
  Nu har de visat någon som åtalats för att ha laddat upp rampage-filmen (blurrat ansikte). Jämför man den bilden med bilden på skytten så är det i samma rättsal, samma två poliser och samma person på båda bilderna. Skytten har en ljus beige-gul t-shirt på sig och på den som laddat upp filmen ser man samma beige-gula t-shirt-krage sticka upp under den gröna t-shirten. Så samma person verkar ha två olika roller i detta event – en som skytt och en som åtalad som laddat upp massaker-filmen.

  What the odds? Thanks Peekay.
  https://153news.net/watch_video.php?v=MD9XAONYUY86

  Fler filmer av samma skapare visas om man klickar på mitt namn.

   • Mo says:

    Lasse är bra, med hans mod och tankeskärpa kastar vi ut månglarna från parlamentet som sålde ut oss till slavjägarna. Med Kristus styrkan står vi emot den orättfärdiga invasionen och återtar vårt självbestämmande.

    • Arga gubben says:

     Tack för musiken, Mo. Operan före och efter Maria. Jag studerade henne för några år sen och lärde mig mycket om kvinnan. Hon var känslig och inte bara en diva. Hon ansågs vara fulsnygg som ung, men titta på henne.

     Våra fiender är chanslösa, men det vet de inte. Ha bara förtröstan, Kungen ingriper.

     • Mo says:

      Arga gubben, visst är det fint att vi kan glädja oss åt denna vackra kvinnas mäktiga framträdande på detta sätt, en evig röst.

      Vad kommer att hända nu, kan vi hoppas på att Fidesz byter grupp ?

      http://www.friatider.se/m-och-kd-lyckades-fidesz-st-ngs-av

      • Arga gubben says:

       Våra fiender har förstås förstått att deras vansinniga politik skulle resultera i en nationalistisk motreaktion. De har vidtagit åtgärder. Flera katolska länder får skydd, medan Sverige ska förintas. Det ser mörkt ut, men jag ger inte upp.

       • Mo says:

        Ja det är uppenbart att Sverige skall användas som uppsamlingsplats för världens problem. Frågan är när det började, kanske redan med Kreugerkraschen ?

        • Arga gubben says:

         Det började med drottning Kristina. Hennes mor ansåg att svenskarna var barbarer och själavårdarna blåste på. Några viktiga katoliker sade efter Martin Luther att vi skulle kontamineras av nedbrytande litteratur. Så är det fortfarande. Starkspriten började flöda efter Luther i Sverige och Ryssland och vi hade inget skydd. Polackerna var på väg att bli protestanter och kände sig som ryssar. Några årtionden senare var de katoliker och hatade ryssar. De intog Moskva.

         • Mo says:

          När man lyssnar på det här funderar man på vad som finns kvar av nationalstaten att rädda. Om 40 år tycks det i alla fall vara helt kört.

 20. mats says:

  Fria tider skriver idag om att västfödda muslimer är mer extrema än utrikes födda. David Wood som efter en extremt märklig uppväxt ägnar sitt liv åt att informera om Islam förklarar i denna video logiskt varför det ligger till på detta sätt. Gäller i praktiken här inte vanligt våld utan dödligt jihadvåld

 21. carinaagrell says:

  Tack Peter för oslagbar info och analys – ovärderligt Tack också kommentatatorer som bidrar med ytterligare analys, reflektion och länkning. En medborgarlön motsvarande studiemedlen nu när det sociala skyddsnätet inte längre existerar, måste överbrygga vedermödorna i processen mellan slavsamhället och det autentiska paradigmet. Direkt demokrati är den enda framkomliga vägen. Då slipper vi politikermarionetterna och transaktionsmyndigheterna kan skrotas. Därmed är 90% av transformationen genomförd genom de effekter som skulle uppstå.

 22. Sabine says:

  intressant bakgrund till NZ terrorist:

 23. Loa says:

  Malmö denna onsdag kväll kl. 21. Fullmånen (vårdagsjämningen!) sken klart – på tre feta chemtrails.

 24. Sabine says:

  Jag bor mitt i Skåne och såg det också. Det var klart chemtrails, eftersom de var avbrutna, dvs. had ”luckor”.

 25. Mjölner says:

  Inom en mycket nära framtid kommer Sverige att falla ihop som suverän nation. Läs artikeln nedan som är gästinlägg på Hagenbos blogg.(lite redigerad). Lite att tänka på inför EU-valet.

  Om du någon eventuell läsare vill se mina reflektioner som rena fantasier och konspirationsteorier så är det upp till var och en. När det gäller invändningar så emottages de tacksamt men då gällande den fakta som presenteras om Ventotene-manifestet.

  Min egna skrivna text publicerad år 2017 med vissa få nya tillagda justeringar.

  Enligt Ventotene-manifestet skrivet av Ernesto Rossi och Altiero Spinelli, men där endast Altiero Spinelli`s namn står ovanför huvudingången till EU-parlamentet, så skall ländernas suveränitet kraftigt begränsas.

  Ländernas medborgare och dess politiker skall enligt deklarationen inte längre få bestämma självständigt utan stå under en yttre kontroll.

  Det man skall vara högst medveten om att det inom EU-parlamentet finns en parlamentarisk Spinelligrupp där han enligt EU-gruppens egna texter anses som den första och absolut den viktigaste personen för det federala EU och att Venton manifestet anses vara ett grunddokument för dagens Europa.

  Ordagrant enligt manifestet

  ” Det är nödvändigt att ländernas självförsörjning upphör”.

  ”Den slutliga likvidationen av gränser som delar Europa till suveräna länder.”

  ” Privat egendom och tillgångar måste beroende av situationen avskaffas, begränsas, bli rättad eller utökad.”

  ” Meningen med att skapa en federal stat som står på sina egna ben är att den har en europeisk armé i stället för en nationell armé. Det finns ett behov av ett tillräckligt antal myndigheter och det innebär att varje unionsland har riktlinjer för att hålla en allmän ordning”.

  ”Vår rörelse ger säkerhet om målen och riktningarna för handlingar som inte är ett erkännande som en del av folkviljan utan från det medvetna som representanter av vad som är den djupaste behoven av ett modernt samhälle”.

  ”Tack vare detta ställer vi riktlinjerna för en ny ordning som skall informera befolkningarna vad som är deras första sociala disciplin”.

  Låt detta sjunka in trots att vi redan är medvetna att det är och har varit EU`s strategi och att all makt skall utgå ifrån folket enligt vår grundlag sedan länge mer eller mindre tagits ifrån oss genom att politikerna har ändrat i vår grundlag och infört en form av diktatur bakom det Svenska och många andra länders befolkningars rygg.

  Min egna tolkning är att detta manifest skrivet av två stycken kommunister eller kanske enligt andra i vilket fall socialister eller neo -marxist imperialister men oavsett gällande en helt annan tid och under helt andra förutsättningar. Manifestet har till vissa delar använts som en manual för superkapitalister och globalister som vill införa en ny världsordning.

  Vilka delar av manifestet som används och vilka som inte gör det det är förstås ur betraktarens öga och till att orka bemöda sig med till att göra research ifrån flera olika källor. Alltså inte bara ifrån propagandistiska pro EU och värdlandsavtalets medieplattformar dvs ifrån Svensk MSM-media med SVT och DN i främsta ledet.

  En av Spinellis strategier som lätt känns igen är hur de som har ett starkt inflytande över den förda agendastyrda globalistiska politiken och politikerna själva i EU-parlamentet det är via små steg, sakta men säkert, genomföra sin strategi för att undvika uppretade folkmassor. Till sin hjälp har man maktelitens ägarkoncentrationer av olika mediekanaler.

  Stora delar av EU parlamentet har en mycket långsiktig strategi där multinationella företag skall ha en fri tillgång till extremt lågbetalda ”skuldslavar” via politikernas och privatbankernas ohederliga allians och där man man kan se tendenser på en vilja att införa en ny typ av feodalsamhälle.

  Det enda man i alla fall utåt sett försöker motverka det är de multinationella företagens skatteflykt.

  Så länge man medvetet eller beroende på inkompetens misslyckas med detta så minskar förutsättningarna för den ”småskaliga” inhemska produktionen vilket innebär att de enskilda länderna blir alltmer beroende av EU. Det finns en anledning till att 9 av 10 jordbruk i Sverige har försvunnit sedan EU-inträdet.

  Nationalstaternas forna relativt homogena befolkningar skall enligt makteliten och våra beslutande politiker splittras i en mer lättstyrd mångkulturell samhällsordning där massorna inte gemensamt gör uppror eftersom den är alldeles för oenig om det demokratiska samhällets grundförutsättningar.

  Varför låtsades man att massinvandringen skall minska när man samtidigt talar om en anhörighetsinvandring på över 500.000 personer under åren 2017-2021?
  Svaret på den frågan är enkel. Nationalstaterna skall upphöra och bli underlydande provinser till makten som styr över EU-parlamentet och till FN.

  Varför agerar Svenska kustbevakningen och utländska hjälporganisationer vid medelhavet som asylsökarsmugglare istället för att forsla tillbaka folk till sin avgångsdestination vilket skulle motverka många människors drunkningsdöd?

  Minns att alliansen och den nuvarande regering har ändrat i vår grundlag och skrivit in att Sverige skall vara en del av EU och att man i en enig riksdag på 70-talet tog ett beslut om att Sverige skall vara ett mångkulturellt samhälle.

  Svenska staten och dess regeringar har tagit bort kommunernas självständighet som varit en del av vår grundlag sedan 1700-talet genom att man tvingar kommunerna att ta emot asylsökande.
  Det gjorde man utan att ha gjort en lagstadgad konsekvensanalys av vad det bl.a får för ekonomiska konsekvenser.

  Detta och att Sverige skall vara mångkulturellt genomfördes inte via folkomröstningar och efter en grundlig information till medborgarna utan som en statskupp i skymundan.

  Den dagen som kriminaliteten, våldsamheterna och våldtäkterna ökar ännu mycket mer beroende på att invandringen ökar ifrån länder som är dysfunktionella och våldsamma och det med med människor med en kulturellt nedärvd snedvriden kvinnosyn då väntar kaos och en risk för ett inbördeskrig.

  Om inte annat så kommer vi att få se ett slut på de välfärdssystem och det pensionssystem som har byggts som vi har varit vana vid och som vi har finansierat via skattsedeln. Likaså vår trygghet och det samhälleliga kittet som har hållit oss samman genom gemensamma värderingar kring demokrati, samfällighet, kultur, rättsväsendets principer, trosfrihet och kvinnosyn.

  Då rättsstaten och polisväsendet inte längre kan skydda oss vilket vi redan nu ser dagliga exempel på trots ett förnekande från politiker i höga positioner och regimvänliga s.k journalister då finns det en risk att en polisstat kommer att införas.

  Det kanske med hjälp av en utsänd EU-polis eller en EU-armé enligt manifestet och/eller NATO-trupp via en utökning av värdlandsavtalet. Det är även en myt att Svensk militär inte kan sättas in mot civila

  Det kommer i så fall att ske för att samhället inte skall genomgå en totalkollaps och för att inte inre strider mellan olika grupperingar utbryter beroende på att alla sociala skyddsnät är borta. Eventuella Polisstyrkor eller militär av andra nationaliteter som sätts in i Sverige kommer att göra så att brutaliteten mot det Svenska folket kommer att eskalera och bli allt grövre.

  Det andra alternativet är enligt min sett att se in i framtiden det är att vi står inför ett inbördeskrig när maten tryter och ingen längre går säker på våra gator när vårt Sverige har fallit samman. Det är när antalet s.k no go zoner är spridda över hela landet och gått ifrån 10-tals till 100-tals och sedan till 1000-tals vilket utvecklingen pekar emot.

  När den tickande bomben medvetet iscensatt eller beroende på en total inkompetens av den dåvarande alliansen och den nuvarande regeringen det är när de beräknade 80.000 personer som enligt Ygeman kan komma att utvisas, vilket han visste aldrig kommer att ske. Då kommer många att välja att gå under jorden och bl.a leva av kriminalitet, rån och begå våldtäkter.

  År 2016 så räknade Migrationsverket med att 46.000 människor kommer att avvika efter att ha nekats asyl och efterlysas av polisen fram till år 2019. Denna siffra som jag anser vara en alltför låg beräkning kommer hur som helst kontinuerligt att öka likaså våldet och otryggheten

  Man försöker dölja den extrema ökningen av grupp – och överfallsvåldtäkterna, minns kod 291, och det beroende på alliansens och den nuvarande regeringens helt sanslösa invandringspolitik och dess konsekvenser.

  Om gärningsmännen som är dömda för våldtäkt är i en majoritet som kommande ifrån MENA-länderna ö.h.t döms, så döms de ofta till extremt låga straff och det innebär enligt gällande straffpraxis att de i en allt lägre och lägre omfattning döms till utvisning.

  Ställ dig frågan varför man från politikerhåll har haft denna medvetna strategi att medvetet skada värnlösa flickor och kvinnor. Redan BRÅ- undersökningar ifrån år 1999 och år 2005 påvisade den extrema överrepresentationen av våldtäktsmän ifrån dessa MENA- länder så det var inget som de inte kände till skulle ske när man helt öppnade upp Sveriges gränser.

  Deras globalistiska och/ eller kulturmarxistiska agendor tog absolut ingen hänsyn till konsekvenserna för Sveriges infödda befolkning inte ens när de såg vad deras invandringspolitik ledde till när Sverige nu ligger i topp när det gäller grupp-och överfallsvåldtäkter, skjutningar och gängmord, skol-och bilbränder samt åldringsbrott i hela Europa.

  Dessa oansvariga politiker och myndighetspersoner uppvisar både ett sekteristiskt och ett psykopatiskt beteende.

  Vi har i vår enfald trott att politikerna försörjda av oss velat vårt allra bästa men sedan EU-inträdet så har som tidigare har nämnts nio av tio Svenska jordbruk försvunnit vilket gör att stora delar av Sveriges befolkning kommer att svälta ihjäl under en storkonflikt.

  Förutsättningarna för en levande landsbygd har medvetet till en stor del raserats av politikerna som sedan länge även har tagit bort våra beredskapslager vilket är ett hot mot vår överlevnad.

  Jag anser att man via politikerdirektiv och myndighetsutövning genomför en stort svek mot Sveriges befolkning. Man begränsar de privata tillgångarna enligt manifestets direktiv och det ifrån den infödda befolkning oavsett ursprung via allt högre skatter och avgifter och istället ger det till utrikesfödda invandrare där många är analfabeter eller i alla fall har en extremt låg utbildningsnivå och där en majoritet enligt FN inte flyr ifrån något krig.

  Genom denna globalistiska och kulturmarxistiska politik så dränerar man även befolkningens gemensamma tillgångar som sedan generationer byggts upp av våra förfäder.

  Det är enkel nationalekonomisk matematik att den låga andelen utrikesfödda som har ett heltidsarbete eller ett arbete som inte är skattefinansierat eller ett jobb ö.h.t hos de som kommit ifrån vissa kulturer och nationer den är så låg att pensionssystemet och välfärdsnäten på sikt kommer att haverera.

  Så varför gör man nu detta medvetet ifrån den s.k makteliten och politikerhåll?

  Ställ dig frågan varför och de enda som har varit helt öppna med strategin bakom det hela i Sverige det är Fredrik Reinfeldt och Anders Borg som helt öppet deklarerade att de ville söndra välfärdsstaten Sverige och skapa fler lågbetalda arbeten samtidigt som Anders Borg deklarerade i USA att ” You Make War, We Get the Refugees!” – It’s a Win-Win.”.

  Det skapar alltså nya skuldslavar till bankerna och lydiga arbetsmyror till staten på bekostnad av en majoritets välfärd och allt lägre pensionsutbetalningar och därav det accelererande antalet av fattigpensionärer som nu överstiger över 250.000 personer som bidragit till vårt välstånd.och trygghet.

  Därför så får allt färre infödda ungdomar ett eget boende eftersom de diskrimineras för att de blivit födda i Sverige vilket är en orättvisa som deras föräldrar tvingas subventionera genom skatteinbetalningar.

  Man har inom EU direktiv att motverka alla former av patriotism, nationalism, konservatism, antisemitism och på sätt och vis också, i alla fall mig, den inhemska religionen och det med stor hjälp av bl.a vår Ärkebiskop samt att motverka en intolerans mot andra religioner och homofobi.

  När vissa av medlemsländerna ser vad som sker i sina hemländer både ekonomiskt och trygghetsmässigt och vad som sker i bl.a i Frankrikes förorter (som dock inte har lika många bilbränder och skolbränder som Sverige per capita ) och som nu vägrar ta emot fler personer ifrån framförallt MENA-länderna då skall de straffas av EU via ekonomiska sanktioner eller tas i uppsträckning av ”vår” statsminister Stefan Lövén.

  Gör gärna egen research om FN´s roll i globaliseringen och agenda 2021 och agenda 2030.

  Även om Bilderberggruppen och vilka Svenskar som varit där och fått instruktioner och om committee of 300 samt om den Trilaterala Kommissionen dit Annie Lööf blev invald år 2017.

  Så långt Kenny Korén.

  Läs också detta inlägg om socialismens blodiga historia. Detta är framtiden för alla som bor i EU.

  Verkar detta citat nedan från artikeln bekant när det gäller EU?

  Socialism demands that we place blind trust in whoever takes the power to distribute society’s goods and services. History shows those who have this power abuse it in horrific ways.

  Läs denna artikel om hur EU när en skapelse av Khazarjudarna (Jew World Order) som gör sitt bästa för att ödelägga det kristna Europa och eliminera oss ”Goyim”.

  Citat: One cannot completely and totally oppose the EU, without mentioning its anti-European agenda, the origins of which are undeniably and self-evidently Jewish, as are the staunchest promoters of a dysgenic, anti-European: ‘United States of Europe’, today and historically.

  Om några veckor införs de verktyg för censur och åsiktsförtryck som EU-diktaturen behöver för de sista stegen att införa det nya Sovjetunionen. Läs Emanuel Karlstens otroligt viktiga text om det som kallas ”Internetfilter”, ”länklicens”, Artikel 13 och 11 i EU:s stora copyrightreform här.

  Nästa steg inom EU är väl nattliga arresteringar av dissidenter eller ”tragiska olyckor” som dissidenter och oliktänkande råkar ut för, som när Carl-Fredrik Algernon ”råkade” falla framför ett tunnelbanetåg 1987 (läs här).

  Kenny Korén

  • Tack Mjölner för denna text. Jag har sparat den.

   • Mjölner says:

    Second Opinion, tack själv. Du tillhör väl de flitigaste av flitiga på Krabbes blogg och bidrar till kvaliteten och bredden. Mitt favoritämne är sossarnas spioneri och NATO-bluffen.

    En sak som förbryllar många fler än mig är Putins återfall till Brezjnevjdoktrinen, när han annekterade Krim och hotade Ukraina. Putin skulle med de KGB resurser han har kunnat se till att stoppa USA-NATO attackerna och Soros i Ukraina innan oligarkerna tog makten.
    Eller var rysshatet för stort och ohanterligt?

    Krim blev ju oblodigt och ganska rumsrent. Att Putin här använt i stort sett samma metoder som sossarna tillämpat sedan kalla krigets start 1949 och får anmärkning på det från sossarna är väl magstarkt. Sossarna krattade minsann manegen för kommunisterna under kalla kriget, både för KGB och STASI. Man var mer än ryssvänlig då.

    Prata om att vända på klacken och byta åsikt utan att rodna. Den historielöse Löfven har snöat in på Hitler och begriper inte att alla andra innehar ett större perspektiv på historia och historiska händelser. Eller är han hjärntvättad av pansargeneralen Arnstad.

  • Mo says:

   Det bästa sättet att bryta den odemokratiska utvecklingen i EU är att byta ut den
   alkoholiserade Juncker. Han är vad Jeltsin var för Ryssland , Putins inträde kunde förhindra den utstakade nedbrytningen av landet. Alkohol i övermått och droger är en gammal och säker strategi man använt sig av för att bryta ned motstånd från ledare och befolkning, se Arga gubbens inlägg ovan. Alkohol i Ryssland och Skandinavien, Opium i Kina och nu attackeras väst med narkotika. Inga är så säkra och medgörliga offer för den totalitära styrningens övertagande som drog addicters. Men vem skall ta över efter Juncker ?

   • Arga gubben says:

    Mo, svensken drack öl, mjöd, och överklassen vin. Starkspriten togs fram i klostren och förgjorde oss efter reformationen. Ryssarna har äntligen lärt sig att soppan ska stå på bordet innan vodkan serveras, men vad vet svenskarna? Mellanölet och knarket ledde till missbruk i min ungdom. Många gick direkt till det värsta giftet och nu är de döda. Jag planterades om och slapp eländet. Våra analytiker snackar om miljonprogrammet och glömmer de nya förorterna på 50talet. Manfallet var stort.

 26. Arga gubben says:

  Vi gubbar har rymt från fängelset! Äh? Vi utmanar makten! Äh? Vi växte upp i en annan tidsålder i det gamla Sverige. Äh? Tidningen Sanning skriver inte längre sanningen och tidningen Nyheter trycker inte nyheter. Ja, betalväggarna är ett gott skydd. Finns det hopp? Nog finns det.

  O BROTHER WHERE ART THOU – Constant Sorrow

 27. peterkrabbe says:

  Inför lördagen i Paris dallrar luften av högintensiv spänning. Macron har efter förra helgens våldsamma demonstrationer beslutat att kalla in militären för att bevaka offentliga byggnader och utsatta platser. Beslutet har väckt stor uppmärksamhet och socialistledaren Melenchon har i ett uttalande fördömt planerna. Varför? Jo, den speciella militärstyrka som nu skall kallas in i full stridsmundering och med skarpladdade vapen, kallad Operation Sentinelle, är framtagen för att försvara landet mot terroristangrepp och har sin bakgrund i de muslimska attentaten i Paris för några år sedan. Är då Gula västarnas demonstrationer ett terroristhot mot Frankrike? Macron anser det. Folket är landets värsta fiende?

  Man inleder därmed kapitel 2 i denna utveckling mot ett regelrätt inbördeskrig. Istället för de 5000 poliserna, utrustade med tårgas och gummikulor, sätter man nu in militär med order att skjuta skarpt (deras enda beväpning) mot de som kan anses hota ”liv och säkerhet”. Eftersom den bedömningen är synnerligen subjektiv och samtidigt många demonstranter kommer att provocera för att få dessa stackare att i panik utlösa en skottlossning som blir signalen till fullt krig, är detta det allvarligaste tilltaget Macron hittills svarat för. Det kan inte ens uteslutas att detta är Macrons avsikt i syfte att med militär hjälp en gång för alla utplåna alla demonstrationer och upplösa parlamentet, som blir alltmer kritiskt till hans agerande.

  Som vanligt kommer Champs-Elysée, som tokstollen Macron har förklarat som förbjuden zon för demonstrationer, att bli forum för nya sammandrabbningar. Melenchon uppmanar till fredliga men mångtaliga demonstrationer och Macron utmanar ödet genom att göra precis det som han vet kommer att göra krisen än värre. Förbjuda gator och platser för tillträde och ställa landets militär öga mot öga mot sin befolkning. 10.000 militärer står i beredskap. Kommer de att vara lojala mot Macron eller folket de tillhör?

  IMORGON KAN INBÖRDESKRIG VARA EN REALITET I FRANKRIKE. Jag kommer att rapportera!

 28. JohanW says:

  Macrons chefer har ”allt” att vinna på om det utbryter kaos. Räcker att de planterar in en ”legosoldat” bland de 5000 så kan den personen orsaka ett helvete eller så ”vänder” man eget vapen mot militären som får en ”anledning” att ”försvara” sig. Mkt står på spel, frågan är om det varit planerat länge eller om man tagit tillfällen i akt från respektive agenda/läger. Om jag får önska något hoppas jag nu att man fångat/tvingat in Macron i en medveten fälla och att hans agerande/beslut kommer att slå tillbaks både mot honom som mot hans chefer.
  Låt oss be för att ”folket” fortfarande har kontrollen kvar över händelsernas förlopp!

 29. Mjölner says:

  Väntan i spänning, hur detta skall utvecklas. MSM undviker sorgfälligt att rapportera.
  Nya Dagbladet rapporterar felaktigt att fransk polis förbjuder demonstrationer på Champs.
  Intresset för Frankrike verkar vara mycket svalt. Vi får se vad som sker morgon..

 30. JohanW says:

  Deep State ökar trycket. Folket slår tillbaka (se sanktioner mot nord Korea nedan).

  Paris har blivit en stor ”spelplats” i detta krig. Vad händer där idag. Väntar på din rapportering Krabbe👍🏻

 31. Som jag nämnt tidigare, att dagarna efter dessa event klubbar de igenom nya lagar – vilket också hände efter 3 dygn i NZ.
  New Zealand Gun Laws Changed: https://153news.net/watch_video.php?v=KK4U3GY3NBYU
  ………………………………………………..

  Det här är den bästa breakdown videon jag sett från NZ-eventet. Det är en former US Marine som tittar närmare på livevideon. (Länk även i användarnamnet) 30 min sevärt
  THE VERIFY: https://153news.net/watch_video.php?v=KRAYO4Y2O8SB
  ………………………………………………..

  Svårt att förklara detta…
  Strange things happen: https://153news.net/watch_video.php?v=SX1RO91GGX15
  ………………………………………………..

  Några till bra videos om skjutningen i NZ.
  Police training: https://153news.net/watch_video.php?v=G25YYK451XSM

  The Raw Deal – New Zealand: https://153news.net/watch_video.php?v=1S7S3BHAYXDU

  Connections: https://153news.net/watch_video.php?v=962MSA816AHK

  On my Signal: https://153news.net/watch_video.php?v=8GA589MU777R

  • mats says:

   Den här videon där den före detta US Marine snubben analyserar är intressant. Vad var det egentligen som hände, många konstigheter som han pekar på

 32. 5 min med Ole Dammegård (Mars 2019)

  Han tipsar om denna föreläsning som han gjorde i Danmark på Open mind conference 2016
  https://153news.net/watch_video.php?v=91S7YH6W1R1X

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: