Kommer vi att rösta för en bättre värld om två veckor? Eller är det bra som det är?

kravallpolis

 

Med två veckor kvar till EU-valet tilltar nervositeten hos etablissemanget. Skall man lyckas behålla greppet över människorna eller kommer den våg av ökad medvetenhet och frihetslängtan, som nu växer sig allt större, att svepa bort de onda krafter som vill se oss mentalt fängslade i sina system?

Blev lanseringen av internet i själva verket dödsdomen för det trägna arbete mot en totalitär världsstat som man arbetat med under de senaste hundrafemtio åren? Denna möjlighet att plötsligt skaffa sig alternativ information, alternativa kunskaper och därmed öppna den smala springan mellan gardinerna för att kunna se ut, hotar nu att krossa drömmen om världsherravälde. Inte ens Amchel  Rothschild, som under 1800-talet byggde upp sitt världsvida finansimperium, kunde föreställa sig att den media som han öppet förklarade var nödvändigt att behärska, skulle få en annan form i framtiden än tidningar, böcker och den då fortfarande okända filmduken. Att alla människor som ville det skulle kunna skicka sina åsikter, meddelanden och bilda opinionsgrupper genom en knapptryckning ut i en cyberrymd, där ingen åsiktspolis skulle kunna stoppa dem!

Idag försöker man desperat hitta metoder för att krossa denna förfärliga och samhällsomstörtande frihet, som aldrig skulle ha funnits. Förr var allting så enkelt, bara att skicka ut kravallpolisen för att banka in lydnaden med batonger i skallen på människor som inbillade sig att de hade rätten till en åsikt. Macron i Frankrike tror fortfarande, trots sin ungdom, att denna metod är användbar. De svarta robotliknande maktens soldater utan ansikte, med rätt att slå ner civila är numera ett permanent inslag i Paris stadsbild. Vi kommer ändå snart att få se att den metoden är historia.

Inte ens censur fungerar längre. Cyberrymden är för stor. De små partiklar som bär våra meddelanden letar sig fram överallt, de går inte att stoppa. Kanske till och med våra förfäder avbryter sin själavandring för att läsa av den ofattbara mängden budskap som bombarderar dem i sin himmel. Det gäller bara att hitta den rätta frekvensen…

Nej, effektivast är säkert att krossa den enskilda individen genom att ta bort hans möjligheter att överleva. Utan inkomster ingen mat, ingen bostad och ingen internetuppkoppling. Utan familj och vänner kan ingen leva (fast hunden blir svår att övertala). Så gör alla arbetsplatser statliga eller kommunala, inför yttrandeförbud genom obligatorisk Värdegrund, konfiskera all privat egendom och avskaffa arvsrätten, så går det nog till slut. Men det är arbetskrävande.

Stora grepp behövs också. Avskaffa rätten att flyga och köra bil, så minskar man kontaktytorna och mötena mellan dem som fortfarande tror på tanken att man behöver prata med varandra. Fast risken är förstås stor att alla då istället samlas på gator och torg, vi vill ju inte heller ha demonstrationer eller människor som pratar i grupper. Macron har infört en spray som gör att alla demonstranter kan identifieras vid hemmarazzior efteråt. Väldigt praktiskt, alla behöver inte gripas på samma gång. Påhittig karl, den där Macron!

Det är också ett problem att det alltid finns folk som inte kan hålla tyst, utan berättar sådant som samhället tydligt förklarat är belagt med hårda straff att avslöja. Det hjälper tydligen inte att kalla alla för Konspirationsteoretiker, de fortsätter att gå till sina arbetsplatser och pladdra under kafferasten. Hur skall man kunna styra världen när det finns människor som ostraffat påstår att klimatet kommer att bli kallare, att havsnivåerna sjunker istället för att stiga som det är bestämt, att isbjörnarna är fler än någonsin, att man blir sjukare av att äta glyfosat, att man blir dement av att andas in aluminium och barium, att cancer går att bota utan kemikalier och tusentals andra dumheter? Vi behöver ju 5G och microchips så folk slipper att gå vilse, mentalt och fysiskt. Är det då så farligt att några blir sjuka eller dör lite tidigare, man får ta det onda med det goda.

Ännu värre är det med dem som inte förstår att Ryssland måste krossas med kärnvapen och Kina med handelsblockader. Att NATO behöver försvara oss genom att omringa Moskva med missiler, att all olja i Mellanöstern tillhör USA (man glömde bara att lägga in det i sin konstitution). Vi skall vara glada för att USA utökar sina militärallianser med Brasilien, Colombia, Japan, Sydkorea, Australien och 17 andra länder samtidigt som de fredliga länderna Ukraina och Georgien får vara med i NATO. Vilken härlig världsallians, bra bäddat för ett nytt världskrig som utplånar Kina och Ryssland. Samtidigt blir man av med några miljarder av jordens befolkning, bra tänkt!

Ni måste lita på Stefan Löfven när han säger att nationalism är ett hot mot demokratin och att alla partier till höger om centerpartiet är högerextremister. Fast om kommunisterna egentligen är vänsterextremister, finns det ju nästan bara socialdemokrater kvar som är normala. Bönderna i Centerpartiet borde väl vara nationalister, eftersom de bara kan bruka sina svenska jordar? Utan svenska åkrar inga svenska bönder. De är säkert högerextremister de också, alla utom Annie Lööf. Fast varför heter Löfvens parti Sveriges Socialdemokratiska Arbetarparti om man inte är nationalister? Är vi lurade? Sverige och demokrati i samma partinamn?  Det är nog dags att byta namn till Internationella Mångfaldspartiet. Låter väl bra? Ledningen garanteras bra avtal med globalisterna och en plats i världsregeringen.

Nigel Farage gav i några intervjuer med Alex Jones uttryck för sina tvivel mot den agenda som representeras av Globalismen och New World Order, internationellt flitigt använda begrepp. Om man inte är nationalist måste man nämligen vara globalist, något annat finns inte. Till allas förvåning gick flera judiska organisationer ut med protester mot användningen av ord som globalism och NWO, de anses vara antisemitiska, trots att Farage aldrig nämnt ordet jude i sina resonemang. Så nu är man antisemitisk om man är nationalist och inte tycker om dess motsats globalism, samtidigt är man demokrat och alls inte fascist bara för att man vill utplåna nationerna med hjälp av svartklädda robotar,  tårgas och gummikulor. Ja, vissa av nationerna, förstås.

Farage konstaterar också att EU är det avgörande experimentet som skall visa om det går att utplåna nationerna till förmån för ett – självklart – demokratiskt världsstyre. Problemet är bara att det ryms inte så många i världsstyrets ledningscentral, så platserna är starkt begränsade. För enkelhetens skull får de som redan sitter där själva välja sina efterträdare, men vi kan läsa i tidningarna om deras enastående meriter. Det är ju också en form av demokrati. Vissa vet mer än andra, det får man faktiskt acceptera.

Det är detta som ni skall rösta om den 26 maj. Antingen är ni en Sverigeälskande nationalistisk och antisemitisk fascist-rasist-nazist eller så är ni en globaldemokrat med makt att rösta bort vår kultur till förmån för en internationell mångkultur, som alla väl förstår är bättre!

Hoppas att ni inte blev alltför trötta i huvudet av denna ironiska retorik, men faktum är att i framtiden kommer bara kritik i form av satir att tillåtas. Så försök vänja er och lycka till med valet!

Peter Krabbe

bilden: Globalismens ordningsmakt – för att skydda oss mot oss själva.

178 Responses to Kommer vi att rösta för en bättre värld om två veckor? Eller är det bra som det är?

 1. Mitt i prick! Tack Peter!

 2. Klockren text Krabbe. Jag kommer att lägga min röst på AFS – enda partiet som vill ha ett EU utträde. (Jag delade ut valsedlar och flyers för AFS i Skåne inför Riksdagsvalet). Ni som vill rösta på AFS i EU-valet – gå in på deras hemsida och beställ valsedlar (Klicka på mitt namn).

  • Lassekniven says:

   Att lämna EU för lilla Sverige är helt orealistiskt, Det kommer inte att fungera. En röst på AfS är därmed en bortkastad röst.

   Jag röstade för EU då men dåvarande EU var inte detsamma som det är i dag men jag tror fortfarande på EU men i reviderad och reducerad form:

   Maximal nedmontering av den administrativa överstatligheten.

   Knivskarpa nationella gränser. Alla länder bidrar med sin del för skydda EU:s yttre gränser mot illegal människosmuggling. Asylsökning behandlas och beviljas utom Europa vid behov på ett korrekt och humanitärt sätt enligt FN:s regelverk.

   Visa för icke-medlemmar samt EU-pass för medlemmar med obligat läsning av fingeravtryck och ögonbottenläsning samt snabbövergångar.

   Frihandel och total tullfrihet.

   Kraftigt ökat polisiärt samarbete mot intern och extern kriminalitet och terrorism ( i huvudsak islamistisk) samt mellan medlemmarnas militära säkerhetstjänster ( från Sverige MUST).

   Stående kriskommissioner för akuta farliga ekonomiska, medicinska och militära situationer. Dessa kommissioner skall huvudsakligen bestå av meritokrater och teknokrater med direktkontakt till ministerrådet. MSB måste därvid omorganiseras för att öka kompetensen. Jag anser personligen att chefen för MSB skall vara en erkänt skicklig och erfaren general.

   För övrigt anser jag att det är nödvändigt, för att få ordning på Sverige, att återinföra Riksrätt och Tjänstemannaansvar i vårt land.

   • Sture says:

    @ Lassekniven,
    det du pratar om här är inte EU utan om europeiska länder som samarbetar med varandra. Jag tror inte att någon är emot detta, och kan till och med acceptera ”utvidgat samarbete”. Men hela EUs idé är: 1. undertryckande av folkviljan genom att skapa en överstatlig organisation som inte är möjlig att påverka för individerna. 2. ”slöseri” – nu senast exemplifierad av vpk-tösens enorma traktamenten på en miljon (förutom hennes digra lön + kontorsersättning). Ju mer man slösar desto mer måste man låna från bankerna och desto mera låsta blir de olika nationerna. Och dessa två punkter är själva grundtanken med EU.
    Jag skulle helst se att hela EU rivs ner, att man tar bort alla EU-valda ämbetsmän och för förhandlingar länderna emellan. Som det var förr.
    Trump har ju också talat om att han inte förhandlar med EU som enhet eftersom dessa tjänstemän inte är demokratiskt valda. Han förhandlar endast med de enskilda ländernas representanter.
    Därför talar han med Nigel Farage, Salvini i Italien, Orban i Ungern etc. Helt rätt.

  • Anti@Globalist says:

   Fick mina AfS valsedlar tidigare i veckan.

 3. Benny says:

  Lysande Peter! Sen tror jag ju knappast att Ryssland kommer att lägga sig frivilligt utan man kommer att ge tillbaka med kraft! Och med denna vedergällning kan vi nog skriva det sista kapitlet i människans historia för jag tror knappast att någon människa i långa loppet överlever ett kärnvapenkrig med radioaktivitet och atomvinter i årtionden.

 4. Sabine says:

  Tack Peter!
  Här en klipp från Vimeo som inte sprids i MSM om hur Macron mottas av sina undersåter med ägg och skrik.

 5. drhallonhatt says:

  Det dags att alla Nationalistiska krafter enas och börjar samarbeta.. Att rösta på AFS i EU valet är en bra start.

  • Suavalle says:

   Ja, här är ett utdrag ur en artikel om EU:s nazistiska rötter (vilka nu på allvar blir alltmer tydliga):

   ”I maj 1938 möttes Mussolini och Hitler i Rom för att diskutera deras gemensamma plan att militärt lägga under sig stora delar av Europa och angränsande stater. En månad senare, juni 1938 var Walter Hallstein med i den officiella delegation av tyskar som besökte Rom för att slutföra de juridiska dokument som skulle ge den dåtida ”Nya världsordningen” en laglig skrivning och som skulle implementeras sedan man vunnit kriget. Denna plan för en ny världsordning offentliggjorde Walter Hallstein vid ett offentligt möte den 23 januari 1939 inför flera prominenta tyska nazister i Rostock.

   Mindre än 20 år senare skulle Walter Hallstein vara tillbaka i Rom. Den 25 mars 1957. Han var en av de 12 som undertecknade Romfördraget dvs de dokument som låg till grund för det som idag är EU.

   Den som nagelfarit de båda fördragen från 1938-39 och 1957 ser att likheterna är så många att man bara behöver använda sig av en kopiator. Bakom båda fördragen var Walter Hallstein den ledande och drivande kraften. 1958 belönades så Walter Hallstein med att bli ordförande för EU-kommissionen.

   Samma Hallstein som varit medlem i Nazistorganisation Lagens Försvare, en förening där man bara kunde upptas som medlem om man uppvisade en lojal följsamhet för och deltagande i Nazismens ideologi.”

   Läs hela artikeln här:

   https://newsvoice.se/2017/12/ingemar-ljungqvist-eu-walter-hallstein/

   Detta onda frodas nu igen. Genom Operation Paperclip räddades en mängd ledande nazister undan rättvisan. Kort tid därefter bildades CIA…

   Och sedan började EU att ta form…

   • Lennart says:

    Jag tror inte dessa uppgifter om en tysk plan att lägga under sig Europa är riktiga. De framstår som sionistisk propaganda och efterhandskonstruktion, inte minst genom användandet av beteckningen ”nazister”, vilket inte är en historisk korrekt term. Hitler hade inte dessa ambitioner utan avsåg att återställa Tysklands gränser och dess ställning före första världskriget, som sionisterna startade, på samma sätt som de och inte tyskarna bar störst skuld till utbrottet av andra världskriget. ”Judea declares War on Germany” kom i mars 1933, samma månad som den tyskfientlige Roosevelt blev president och genast började omge sig med judar och piska upp har mot Tyskland, som man nu gör mot Ryssland. Skillnaden är att Ryssland har lärt sig läxan. Kan rekommendera historieboken ”De skapade ett blodigt 1900-tal” och utgiven på förlaget Historiskt korrekt.

    • peterkrabbe says:

     Jag håller med om att något känns fel i denna historia. Hallstein kan mycket väl ha haft stort inflytande i samband med bildandet av EU, men kopplingen till Tyskland under 30-talet får allt bevisas bättre. För mig framstår Hallstein som ett judiskt namn, vilket skulle kunna räcka som förklaring till att någon försöker tillskriva NWO Hitler och nazisterna. Jag har dock inte kunnat kolla upp detta än, så se det som en ren hypotes. Du har rätt i att både Hitlers och Mussolinis främsta ambition var att bekämpa den snabbt framväxande kommunismen via de judiskt-ryska bolsjevikerna, samt att i Hitlers fall återförena de områden med tysk befolkning som fråntogs Tyskland i freden i Versailles efter första världskriget. Man försöker konsekvent mörklägga judarnas roll i kommunismens framväxt i Europa, vilket ofta gränsar till ren historieförfalskning. Vi har anledning att återkomma till detta. Sedan kan man ju undra vilka sympatier den svenske författaren hyser som väljer att intervjua Sjöstedt i frågan. Svaren torde ju vara givna.

     • Lassekniven says:

      Jag anser att det är viktigt att göra följande distinktion:

      Det är ljusårs skillnad mellan följande tre huvudsakliga judiska grupperingar,
      De ultrakonsevativa exempelvis Hassidim (eller chassiderna som de också kallas, postfixet ”im” betecknar plural på hebreiska). Dessa är emot våld och får inte döda.

      Det judiska FOLKET i form av arbetarklass och medelklass i Israel och i förskingringen. Folket vill ha fred och står med båda fötterna på jorden och inser att ett Stor-Israel i mellanöstern är orealistiskt av den enkla anledningen att Ryssland och Kina inte kommer att tillåta detta.

      De rika judiska finansfamiljerna (det finns några icke-judiska familjer också i gänget) och globalisterna som för närvarande styr tre fjärdedelar av världsekonomin men som kommer efterhand att tappa denna makt. Dessa måste bekämpas med ordet och internet som svärd. De är orättfärdiga.

      Rätt skall vara rätt.

      Skriver Lassekniven, kristen halvjude, men som inser att att det är lika svårt att vara halvjude som för en kvinna att vara halvt gravid. Jesus säger: ” Tro på Gud tro också på Mig.

      • peterkrabbe says:

       Självklart är det så! Någon enstaka gång får jag frågan om jag hatar judar. Det gör jag naturligtvis inte, det är de judar som driver globalistprojektet som jag har svårt för. Det är obegripligt att denna lilla grupp anser sig ha Guds uppdrag att styra världen . Min farfars mor var judinna och jag har inga problem med det judiska folket, tvärtom kommer många av mina kanske bästa egenskaper därifrån. Däremot kommer vi aldrig till rätta med globalismens onda agenda om vi inte diskuterar dess ursprung och orsaker.

       • Las says:

        Som du skriver skall ju diskursen röra sig om transparens. Det är väl detta som globalisterna är rädda för. Kravet på öppenhet från de stora massorna och detta krav växer på internet på denna och alla många tusen liknande bloggar över hela världen. En liten sten i vattnet ger små vattenringar men väldigt många små kanske kan genom interferens ge upphov till en väldig tsunami som ändrar hela scenariot för dem så att de tvingas att överge den befängda idén om en global värld som bygger på deras Mammon, för det är väl den guden de tjänar och inte den sanne Guden, vår Gud. Globalismen kommer när tiden är moget för det och av helt andra skäl än vad tror. Men de kommer ju inte att ge sig så lätt.

    • Suavalle says:

     @Lennart och Peter Krabbe

     Lennart,jag har boken ”De skapade ett blodigt 1900-tal” av Hans Myrebro. Det är en mycket viktig och avslöjande bok.

     Likheten mellan de båda fördragen som beskrivs i artikeln om Walter Hallstein bedömer jag vara riktiga. Jag har lärt känna artikelförfattaren Ingemar Ljungqvist personligen och jag vet att han är ärlig i sin strävan att söka efter sanningen och att han gör mycket djupgående studier i de sakfrågor han skriver om. Han är en av vårt lands viktigaste kämpar för naturliga metoder till hälsa. Han har skrivit böcker om Erik Enbys forskningsrön och om ursprunget till AIDS och han har varit initiativtagare till grundandet av hälsotidskrifterna 2000-Talets Vetenskap och AlmaNova.
     Ingemar Ljungqvist har varit medlem i Vänsterpartiet och han har en socialistisk grundsyn, som jag inte alls delar, men han är ärlig och noggrann i sina efterforskningar.

     Lennart, du har rätt i att beteckningen ”nazister” inte är en historisk korrekt term. Det ordet började användas som ett skällsord av kommunisterna i Tyskland. Nationalsocialister är den riktiga termen, men ordet nazist har kommit att ersätta det i dagligt tal hos många.

     Hitler var en marionett.

     Han var lika styrd av de makter som fortfarande styr i det fördolda liksom exempelvis även Lenin och Macron.

     Här är en enormt intressant intervju med Antony Sutton om makten bakom Hitler:

     Wall Street, Nazis & the Bolshevik Revolution by Prof. Antony C. Sutton

     • peterkrabbe says:

      Suttons böcker ingår i mitt bibliotek, han gör ett grundligt arkivarbete innan han skriver och är helt tillförlitlig. Jag har bara läst utdrag ur Myrebros bok och instämmer i det mesta av vad jag läst hittills, men beklagar att han inte vågar tala om vem han egentligen är – det minskar trovärdigheten. Särskilt som han uppges vara historiker och då borde ha bra källor.
      Ingen skugga vilar över Ljungqvists civila gärning, den är berömvärd. Men som kommunist är det givet att det är lockande att skylla globalismen på Hitler istället för på de judiska krafterna, kanske är han inte helt medveten om det judiska engagemanget i den ryska revolutionen, något som varit dolt för de flesta tills Sutton började skriva om fenomenet. Vi vet idag att även Hitler fick ekonomiskt stöd från de judiska bankerna i USA och att man ansåg honom vara intressant att utnyttja i den ekonomiska återuppbyggnaden av det krossade Tyskland.
      Det intresset försvann snabbt när Hitler bröt med dessa bankirer och införde sin egen valuta utan stöd av Fed och det amerikanska guldet. Det tyska undret berodde till stor på detta, Hitler fick det tyska folket att själva gå i borgen för sin valuta, säkerheten skulle helt enkelt vara tron på sig själva och viljan att återuppbygga sitt land. Detta i sin tur var orsaken till att judarna förklarade krig mot Tyskland, som Lennart skrivet 1933, vilket genomfördes med hjälp av globala handelsblockader i syfte att stoppa Tysklands häpnadsväckande utveckling. Denna viktiga aspekt på Hitlers inställning till judar är sorgfälligt sopad under mattan i en historia som skrivits av de senare.
      Flera av Tysklands största företag som AEG var egentligen amerikanska bolag (General Electric) som förväntades göra stora affärer efter kriget. Förfarandet var det gamla vanliga i USA, krossa med hjälp av krig och sedan bygga upp med hjälp av amerikanska företag. Detta upprepades efter kriget genom Marshalplanen.
      Att Hitlers mål skulle vara globalt herravälde stämmer inte, det är som barn som pekar finger och säger ”han gjorde det” när det i själva verket var de själva.

      • Suavalle says:

       Peter, jag håller med om nästan allt som du skriver här, men när det gällde Hitlers inställning till ett globalt herravälde är jag tveksam.

       Hitler var i många avseenden en styrd marionett, men han tycks i mina ögon ha gått emot sina herrar i vissa avseenden. Precis som Muammar al-Gaddafi införde han en egen valuta utan läckage till bankerna, vilket fick den tyska ekonomin att blomstra. Han hade även mycket storvulna planer när det gällde framtida arkitektur.

       Albert Speer var Hitlers mästerarkitekt när det gällde att skissa på fysiska byggnadsobjekt och Walter Hallstein ser jag som Hitlers mästerarkitekt för att skissa på den framtida organisatoriska uppbyggnaden.

       • peterkrabbe says:

        En bra, nyanserad och initierad bok är Adolf Hitler av Bengt Liljegren på Historiska Media. Ingenting att vara rädd för, man blir inte nazist av att läsa denna bok!

        • Suavalle says:

         Tack, Peter, den ska jag läsa. Jag hoppas att boken även tar upp Hitlers och de ledande nationalsocialisternas förhållande till den katolska kyrkan. Särskilt intressant finner jag prästen och jesuiten Bernard Stampfes roll som rådgivare åt Hitler.

         • Suavalle says:

          Ursäkta, jag stavade fel. Hitlers rådgivare under många år var Bernhard Stempfle.

          ”Bernhard Stempfle (1882 in Munich – 1 July 1934) was a Catholic priest and journalist. He helped Adolf Hitler in the writing of Mein Kampf.”
          (Wikipedia)

     • Suavalle says:

      När det gäller ordet ”nazism” är det intressant att det förekommer i den påstådda mycket omtalade brevväxlingen mellan Albert Pike och Giuseppe Mazzini redan den 15. augusti 1871:

      ”The Second World War must be fomented by taking advantage of the differences between the Fascists and the political Zionists. This war must be brought about so that Nazism is destroyed and that the political Zionism be strong enough to institute a sovereign state of Israel in Palestine.”

      https://safenetforum.org/t/albert-pikes-three-world-war-letter-1871/22051

      https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_masonsknightstemplar15.htm

      (”The Pike letter to Giuseppe Mazzini was on display in the British Museum Library in London until 1977.
      This letter has been claimed by many internet sites to reside in the British Library in London, which denies the letter exists.”)

      Edward Griffin säger med hänsyftning till kommunism och fascism:

      ”They are two wings of the same ugly bird.”

      • Sture says:

       @ Suavalle
       du citerar Edward Griffin angående kommunism och fascism där han säger att ”they are two wings of the same ugly bird”. Har du prövat att fråga en kommunist vad det är för skillnad på en kommunist och en fascist? Gör det och du får bara hymlande till svar. De klarar nämligen inte av detta.
       Vilka är då likheterna?
       1. Båda förespråkar de ”socialism”, dvs. statens dominans över individen (och borttagande av de individuella fri- och rättigheterna). Fascisterna vill bygga upp den statliga dominansen i ”korporationer”, dvs. samhällskroppar som vissa typindustrier, etc. Så är Sverige idag uppbyggt vilket också hävdades i en bok på 1970-talet av socialdemokrsaten Jörn Svensson ”Korporatismen i Sverige”.
       Kommunisterna påstår att ”folket äger produktionsmedlen”. Men det är bara på papperet, i verkligheten kontrolleras alla produktionsmedel av en liten partielit (=staten). ”Folket” kontrollerar inte en enda krona av detta.
       2. Båda använder rent, öppet våld och censur för att genomdriva sin politik.
       De är lika som bär – och båda är VÄNSTER. Det finns ingen skillnad mellan dessa och därför är också AFA (antifascistisk Aktion) det mest fascistiska (=kommunistiska) vi ser idag.

       • Suavalle says:

        Ordet fascism kommer från FASCES som användes som symbol av Benit Mussolini och som var en viktig symbol för total makt inom romariket.

        Det är värt att notera att FASCES fortfarande är en viktig symbol (en yxa med skaftet omlindat av käppar). Här exempelvis:

        https://en.wikipedia.org/wiki/Knights_of_Columbus

        ”The Knights of Columbus is the world’s largest Catholic fraternal service organization.”

      • Arga gubben says:

       Den som uppfann ordet nazism stödde sig troligen på ett ryskt ord. Har ni sett den sovjetiska hälsningen? Högerhanden i vädret på ett lite annat sätt. Svensk TV vägrade visa den. Se också den romerska hälsningen och den nordiska. De är alla släkt.

       • Karl W says:

        Jag har haft tillfälle att fråga dom som var med. Egentligen heter det Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei, eller kortare Nationalsozialist. Det var krångligt att säga så ordet förkortades som slang till Nazi. Det var precis samma sak som vi säger sossar istället för Socialdemokrater. Konstigare är det inte. När det gäller hälsningen kommer den som sagt från romarna, och den användes tidigare även i USA för att hälsa på flaggan och kallades då ”The Bellamy Salute”. Man lyfte högerarmen uppåt framåt. När tyskarna adopterade den bytte USA till att lägga handen över hjärtat. https://en.wikipedia.org/wiki/Bellamy_salute

     • Suavalle says:

      När det gäller likheten mellan de båda fördragen är det värt att påpeka att Förenta Nationernas stadgar üppvisar en påfallande likhet med Sovjetunionens stadgar.

      Även Sovjetunionens emblem och FN:s emblem är rätt lika varandra:

      https://en.wikipedia.org/wiki/State_Emblem_of_the_Soviet_Union

      Och jag kan inte undvika att associera till Baiterek Tower i Astana:

      https://en.wikipedia.org/wiki/Baiterek_Tower

    • Anna af Trampe says:

     @Lennart. Jag ställer mig också högst tveksam till detta materials tillförlitlighet. Efter att ha läst författare vars verk inte har tillkommit i syfte att cementera det koma-tillstånd som alla vita (kristna) folk har försatts i, däribland Douglas Reed (Controversy of Zion”) och Mark Weber (The weight of tradition. Why Judaism is not like other religions) samt Gerard Menuhin (Tell the truth and shame the devil), har jag blivit kvitt den i stort sett överallt härskande beredvilligheten att svälja allt som framställer Tyskland som ärkeskurken.

     Beträffande begreppet ”Nazi” tar jag mig friheten att citera den sistnämnde författaren, som till skillnad från många andra judar, inte döljer sin börd:
     ”Nazi” is a political epithet invented by Jewish journalist and member of the Social Democratic Party Konrad Heiden, during the 1920s, as a means of denigrating the NSDAP and National Socialism. The term is an imitation of the nickname given to Marxists of the SDP at the time, Sozi. It was then popularized abroad by various Judaics and other subversives , including Heiden himself, who fled the country after the NSDAP were elected to government. The term was regarded as as a derogatory epithet by National Socialists and was used almost exclusively by Marxist agitators.Typically, the use of ”Nazi Germany” and ”Nazi regime” was popularized by Jewish emigres from Germany after 1933, especially in English-speaking countries”.

     • peterkrabbe says:

      Tack Anna, bra och klargörande kommentar. Det finns skäl att anta att hela Pikes påstådda brev från 1871 är fake. Inte heller fascism var ett begrepp på den tiden när även demokrati i egenskapen folkstyre genom allmänna val var okänt. Den politiska sionismen uppstod under 1800-talets sista decennium genom bildandet av den Zionistiska Världskongressen i Geneve 1897.

      • Kjell Lindmark says:

       Zionistkongressen 1897 hölls i Basel i Schweiz, ursprungligen planerades att den skulle hållas i München men flyttades på grund av stora protester. Vad jag förstår var det mestadels tyska judar som protesterade mot att kongressen skulle hållas där. Men det spelar inte så stor roll i Schweiz blev det i alla fall.

 6. Utmärkt skildring från politikernas dårhus och deras enormt förnuftsvidriga inställning till yttrandefrihet, eller ja, frihet överhuvudtaget!!!

 7. Maria Eliasson says:

  Bra skrivet! Undrar bara hur många länder inom EU som kommer att ha gula västarna protesterande alltjämt efter valet. Finns det tillräckligt många vakna för att det ska ske en förändring?

 8. Sture says:

  Alexandria Ocasio Cortez (AOC) rör om i grytan i det Demokratiska Partiet med sin nya Green Deal. Den går ut på att om man inte gör så som AOC förordar så kommer hela världen att gå under om 12 år. Många politiker tror henne – framförallt en massa ungdomar som får ångest för sin framtid. De kan ju ingenting om koldioxid och syrgas och förlitar sig på ”experter”, som de påstår stödjer detta scenario.
  För att göra en lång historia kort: AOC är lite korkad, men det är ju ingenting ovanligt bland politiker idag. Och så brukar AOC sända ut lite live-inspelade åsikter till sin röstbas via sociala medier, sittande barfota på golvet i sin nya omöblerade lägenhet i Washington.
  Många människor har förstått att AOC är lite korkad (men långt ifrån alla) och passar på att skämta vilt med hennes åsikter. Denna kvinna ”Sara Gonzales” försöker imitera AOC och inslaget är faktiskt ganska dräpande. Detta är nämligen på gränsen till vad AOC skulle kunna hävda:

  • mats says:

   I längden tror jag att AOCs budskap kommer att slå tillbaka, det är bara för dumt. Egentligen är det otroligt att hon tagit sig till kongressen. Det finns även åtninstone två videos där en åttaåring imiterar o gör narr av AOC, klart roliga.
   Valet ja, vi får hoppas på en förskjutning i Frankrike o kanske i en del andra länder. Svårt att veta vad gula västarnas protester har gjort för intryck på det franska folket i stort men man kan i alla fall hoppas att Macron åker på ett svidande nederlag. I Sverige kommer som vanligt ingenting att hända. SD kommer inte kunna öka kraftigt förrän de får fram fler kvinnor som kan argumentera. Röster på MED o Afs tror jag blir få o i praktiken bortkastade.
   Peter tror jag nämnde en MED kvinna som gått över till SD , vad hette hon?

   • peterkrabbe says:

    Hon heter Jessica Stegrud och är nr 2 på SD:s lista. Jessica är en frisk fläkt och dessutom akademiker, till skillnad från chaffisen i toppen av listan. Jessica har mitt fulla förtroende och ingår i mitt nätverk, vi bor på samma ort. Kryssa henne om ni röstar på SD! Jessica kommer in oavsett, men bör vara förstanamn istället för att spela andrafiolen.
    Min son Mons togs av internröstningen i MED fram till en andraplats, men anses vara för radikal i invandrarfrågan och flyttades ner till nr 4, kryssa därför Mons Krabbe om ni röstar på MED! I ärlighetens namn håller jag med om att varken MED eller AfS kommer att få tillräckligt många röster för att komma in i parlamentet.
    Macrons stöd i Frankrike har mer än halverats, Le Pen kommer sannolikt att få fler röster. Gula västarna är en genuin folkrörelse rörande den usla levnadsstandard som Macron erbjuder. Eftersom de inte är politiskt strukturerade och saknar bra ledare med verbal förmåga kommer de inte att slå igenom i valet. Det är beklagligt att media inte sprider den rätta bilden av Macron som globalismens värsta lakej, det som framkommer på sociala media räcker inte för att förmedla den sanna bilden av Macron som det största hotet mot demokrati och frihet i Europa. Man tror inte sina öron när Annie Lööf framhåller Macron som en förebild i politiken, det är en hårresande okunnighet. Men de två sponsras av samma intressen och ingår i samma plan för vår framtid.

    • Mo says:

     Jag har tittat på SD:s lista och tycker det ser riktigt bra ut med god representation från olika delar av landet, olika yrkeskategorier och adekvat könsfördelning. Detta tunga namnet på toppen blir nog svårt för sossarna att matcha. Det man missar är senior representation.

     För er som är intresserade av komplementärmedicin, här följer det sorgliga slutet. Vi kan nog utgå ifrån att VoFs ord vägt tungt i sammanhanget.

     https://www.svt.se/nyheter/lokalt/sodertalje/nu-stanger-sjukhuset-vidar-rehab-ner

 9. Loa says:

  Det var ju vääldigt vad det tar lång tid att ladda kommentarerna. Jag har dessutom just rensat datorn.

 10. OT. WIKILEAKS Releases B-Roll of Moon Landing Hoax Rehearsals
  https://153news.net/watch_video.php?v=86H87W1KA3YX

 11. hllviken says:

  Den kristna civilisationen ska krossas, eller?

 12. Mo says:

  Eclipse, var det denna video du efterlyste ?.. Enligt Hedberg var det svenska filminstitutets skapare Harry Schein som stod för dramaturgin.

  • Det var videon med denna titel som togs ner/försvann: Palmes hädanfärd Claes Hedberg
   (1h 25 min 8 sek).

   Ladda alltid ner ”dynamitfilmer” – Youtube tar ner dem direk. Jag sparade denna.

  • Eclipse says:

   Mo, det var en nytt YouTube-klipp, föreläsning med frågestund efteråt.

   Claes Hedberg
   gula081
   7 videor”

   Första listas som [Borttagen video].

   Hedberg berättade också om en enarmad man som sprang uppför trappan från Tunnelgatan till Malmskillnadsgatan, vilket stämde med vittnesuppgifter om något underligt med rockärmen.

   Dammegård visar också i Second Opinions länk hur tecknerskans bild föreställer en nordisk man, medan fantombilden visar en med sydländskt eller mellanösternutseende.

   https://153news.net/watch_video.php?v=MKXD3NNU1SNO

  • Mats says:

   Fascinerande historia. Mycket av konstigheterna kring vad som hände på mordnatten är ju kända sen länge men detta scenario får en att tappa hakan.

 13. Anti@Globalist says:

  Mitt hopp står till president Trump, det händer MYCKET i USA just nu och det verkar onekligen som ”the deep state” är på väg att falla och deras tentakler sträcker sig globalt och ända in i vårt eget land så faller de i USA kanske globalisterna i Europa och Sverige blir helt villrådiga och inte längre har någon som dikterar villkoren för dem och stakar ut vägen och då kan de nationella krafterna i Europa komma fram. Kanske naivt men jag ser inget annat hopp.

 14. peterkrabbe says:

  https://hagenbo.blogspot.com/2016/10/om-socialismen-som-navet-for-den-nya.html?m=1&fbclid=IwAR3PRlur48z4o-_wZdS-0uLQrs9TY7d5nh7G-cCoZHPACdkGReZydMHQJMo

  Mikael Hagenbo bidrar på nytt på nätet med sin sammanfattning från 2016. Den är omfattande och tankeväckande. Lassekniven gillar nog inte inslaget om frimurarna, men frågan behöver diskuteras, liksom allt annat. Det är svårt att tänka sig en situation där detta innehåll stämplas som konspirationsteorier och helt enkelt sopas under mattan. Vill vi ha det så, eller vill vi behålla en fri och öppen debatt där alla åsikter får komma till tals? EU-valet handlar också till stor del om den frågan.

  • Härligt med svensk text i ämnet. Jag har kopierat alla 4 delarna i ett worddokument och läser det senare + att jag laddade ner båda filmerna. Jag litar inte på att material blir kvar på bloggar och Youtube.

 15. JohanW says:

  Tack Krabbe för att ni en gång visade oss er vän Mikael Hagenbo och att ni fortsätter med det👍🏻

 16. peterkrabbe says:

  Jag har bestämda åsikter i många frågor som rör Europas historia. Det beror på att jag inte bara läser mycket litteratur i ämnet, jag har också en egen släkthistoria som är både lång, komplicerad och innehållande det mesta av vad som faktiskt skett i Europa, både i ett längre och i ett kortare perspektiv.

  Jag är tidvis bosatt i Frankrike, men har en släkthistoria som har sin tyngdpunkt i Tyskland. Två stora släktgrenar därifrån, var för sig helt olika har satt oss mitt i historiens epicentrum. Den ena är min farmors, vars aristokratiska bakgrund från Sachsen och Dresden gett oss den tyska överklassens perspektiv på historien. Den innehåller den tyska utvecklingen under tiden efter Tysklands enande 1876, efter kriget mot Frankrike, mot det industriella välståndet och också den tyska militarismen. Alla män på den sidan var vid sidan om sin övriga verksamhet antingen militärer eller kyrkans folk. Det var obligatoriska val. På den sidan fanns förmögenheter men också de som bevakade den tyska utvecklingen – de första stridsflygarna under första världskriget tillsammans med Röde Baronen och Göring, men också de som skulle bli del av den tyska armén under det andra världskriget. Däribland en av Görings och Luftwaffes generaler, min farmors bror. Värt att tänka på är att dessa var yrkesofficerare i den tyska armén långt innan Hitler kom till makten. Många dog. De blev inte officerare därför att Hitler kom till makten, de var det i generationer dessförinnan. Denna släktgren blev ruinerad genom den av judiska bankirer framkallade tyska inflationen 1923-24, då de förlorade c:a 50 miljoåner i dagens värde på värdelösa obligationer och fastigheter. I krigets slutskede bombades Dresden sönder och samman genom order från den brittiske juden Lindemann.

  Den andra släktgrenen, min farfars mor, hade en bakgrund som tyska judiska köpmän i Hamburg. De konverterade till kristendomen under början av 1800-talet för att kunna verka utan restriktioner. Man kan gott kalla dem för oligarker, med verksamhet inom bank, försäkring och framför allt, ett av Tysklands största rederier med världens största fullriggare som seglade på Sydamerika. De kände Warburgs från Hamburg, som skulle gestalta den amerikanska historien genom bildandet av federal reserve och även den tyska genom riksbanken. De skapade de första tankbåtarna som gick i trafik på USA med fotogen och sålde dessa till Rockefeller, som då fick fart på sin oljehandel. Övriga fartyg konfiskerades av tyska staten, både under första och andra världskrigen och gick därefter förlorade som krigsbyte till de allierade. Den sista fullriggaren ligger nu som restaurang i Boston. De gjorde alla militärtjänst som tyska officerare under kriget och såg sig som tyskar i första hand, inte judar. Imperiet krossades när samme Lindemann bombade igen, nu hela Hamburg till ett brandinferno.

  Dessa släkter förenades för 100- 150 år sedan i Skåne med mina danska förfäder, spillrorna av den av svenskarna redan på 1600-talet krossade danska adeln. I mitt släktarkiv har jag hundratals brev och dokument från denna historia. Jag kan läsa om min farfars kamp om upprättelse för min farmors förlorade tillgångar genom devalveringen som ruinerade släkten, jag kan läsa om hennes förhoppningar när Hitler kom till makten och hennes förtvivlan när kriget bröt ut och skräcken för att hennes svenske son skulle ställas mot sin bror i ett fruktansvärt krig. Hon dog hösten 1939. Jag föddes 1943, samma höst som Tyskland hade planerat att anfalla Sverige.
  Under efterkrigstiden fick vi skicka matpaket till Tyskland för att rädda överlevande släktingar från den svält som den amerikanske juden Morgenthau hade tänkt skulle utplåna den återstående civilbefolkningen.

  Jag kan se det som en fördel att ha fler än ett perspektiv på den historiska utvecklingen. men det finns en underliggande faktor som förklarar sammanhangen på ett bra sätt, det är globalismens framväxt. Tyvärr är det en huvudsakligen judisk agenda. När jag beskriver den är det inte för att hetsa mot judar, utan för att skapa förståelse för vad som faktiskt hänt och fortfarande händer. Det är för mig obegripligt att inte alla intelligenta judar som lever och verkar i vårt samhälle reagerar mot denna galna agenda och genom sina organisationer sätter stopp för maktbegäret och förordar fredlig och produktiv samlevnad med kristenheten. I en sådan samlevnad finns tillräckligt för att räcka åt alla. Behöver någon triljoner dollar för att forma världen efter sitt eget tycke? Naturligtvis inte.

  Jag kommer att sammanställa de omständigheter som belyser denna agenda på ett övertygande sätt, om inte här så i bokform. Medvetenheten om globalismen och dess konsekvenser för världen måste medföra att även judarna i vårt samhälle städar upp i eget hus, de är själva bäst skickade att reda ut problemen. De får därför tåla att saken diskuteras offentligt. Det duger inte att kalla all kritik för antisemitism.

  • hllviken says:

   Hoppas att alla sanningsälskare med hög moral ber för dig så du får ha hälsa och krafter många år än så du kan genomföra detta projekt!

  • Richard says:

   Hittade lite om Frederick Lindemann på http://tomatobubble.com/id1275.html bl.a detta:

   ‘Do you know,’ he [Lindemann] asked, ‘what the future historians will regard as the most important event of this age?’

   ‘Well, what is it?’

   ‘It will not be Hitler and the Second World War; it will not be the release of nuclear energy; it will not be the menace of Communism.’

   These negatives seemed very comprehensive. He put on an expression of extreme severity ‘Do you know,’ he asked, ‘what the future historians will regard as the most important event of this age?’

   ‘Well, what is it?’

   ‘It will not be Hitler and the Second World War; it will not be the release of nuclear energy; it will not be the menace of Communism.’

   These negatives seemed very comprehensive. He put on an expression of extreme severity and turned down the corners of his lips: ‘It will be the abdication of the White man.’ Then he nodded his head up and down several times to drive home his proposition.”

   * The Prof’ — R.F Harrod, McMillan, 1959. Page 261/2. A Personal Memoir Lord Cherwell

   Det verkar som han var inne på samma linje som, den av Rothschilds stöttade, konstnären Cleon Peterson som brukar skildra hur svarta dödar vita.

   • peterkrabbe says:

    Det kan tilläggas att Lindemann och lord Cherwell är samma person. Som tack för sina förtjänster som planläggare av ett av krigets största folkmord på civila tyskar adlades han och fick ett lämpligt alias med engelskt namn och plats i överhuset. För den som tror att utbildning är lika med god moral kan också påpekas att Lindemann var professor och Churchills gode vän och rådgivare.

  • Loa says:

   Tack, Peter, för din berättelse.
   En i sammanhanget mindre sak: var inte Henry Morgenthau amerikansk jude? Roosevelts finansminister.

   • peterkrabbe says:

    Visst har du rätt, det blev omkastat i hastigheten. Lindemann var brittisk och rådgivare åt Churchill och Morganthau amerikansk och rådgivare åt Roosevelt. Fast Lindemann var egentligen tysk flykting, vilket gör hans hämnd ännu mer absurd. Han borde ju ha haft många vänner i det civila Tyskland som han ville utplåna.

 17. Suavalle says:

  Peter, det skulle vara enormt intressant att få ta del av denna dokumentation!

  När det gäller den fruktansvärt intensiva bombningen av Dresden 1945 så lär förstörelsen ha varit ännu större än i Hiroshima och Nagasaki. Kriget var nästan slut och ändå bombades många städer sönder och samman. Det var massmord på civilbefolkningen och enorm förstörelse.

  Detta undervisas det inte om i våra skolor, inte heller om hungersnöden som kom sedan och som varade i många år…

  • peterkrabbe says:

   Genom den angloamerikanska bombningen av Tyskland fälldes 1.350.000 ton bomber med 600.000 dödsoffer och en till stora delar utplånad kulturmiljö som följd. Tysklands bombning av England beräknas till 74.000 ton. Atombomberna över Japan beräknas ha dödat 337.000 civila. Lindemann-planen var medvetet inriktad mot civila och då de befolkningstätaste delarna av Tyskland. Klartecken till bombningarna, som i det längsta hemlighölls för parlamentet, gavs av Churchill personligen med motiveringen ”You must understand, this war is not against Hitler or National Socialism, but against the strength of the German people, which is to be smashed once and for all” (1939). I sina memoarer skrev Churchill ” Germany’s unforgivable crime before WW2 was it’s attempt to loosen its economy out of the world trade system and to build up an independent exchange system from which the world-finance couldn’t profit anymore”. Churchills roll i historien blir alltmer ifrågasatt, snarare än krigshjälte är han att betrakta som en av de värsta krigsförbrytarna.

   • Suavalle says:

    Winston Churchill var en 33:e gradens frimurare inom Druid-Ordern berättar Walter Veith och presenterar bevis på det i detta enormt intressanta och utförliga föredrag om frimureriet och dess nära koppllng till Kabbalah (efter 1 timma och 28 minuter):

    • Suavalle says:

     Och i detta lika intressanta föredrag presenterar Walter Veith det korrekta innehållet i brevet (efter 9 minuter) från Albert Pike till Giuseppe Mazzini den femtonde augusti 1871 (som vi diskuterade ovan):

     Här talas det visserligen om sionism, men då bör vi ha i åtanke att Prieuré de Sion enligt Jüri Lina bildades för mer än 900 år sedan (Källa: Världsbyggarnas Bedrägeri)

     Här recenserar Pia Hellertz Jüri Linas bok Världsbyggarnas Bedrägeri:

     Klicka för att komma åt Varldsbyggarnas_bedrageri.pdf

     Föredraget av professor Veith visar även det nära sambandet mellan sionism och katolska kyrkan.

   • Mo says:

    Det var intressant, att största brottet från Tysklands sida mot de allierade skulle ha varit att de ville frigöra sig från världsekonomin med en egen oberoende valuta. Det var väl det Hitler försökte genomföra men hur länge hade dessa tankar funnits ? Vilka bankirer fanns bakom Hitler och fanns det konkurrens i det av Rothschild uppbyggda diversifierade banksystemet ? Är uppbyggnaden av euron en fortsättning på denna tankegång, vad jag har förstått har väl USA och dollarn motarbetat införandet av euron, handlade inte deras skuldsättning av Grekland just om detta ? Ett starkt finansiellt centrum i Frankfurt skulle inte det gynna Europa ? Många frågor, har vi någon ekonomi kunnig med oss.

    • Eltervåg says:

     Jag är väl över medels intresserad i ekonomi och finans, så jag vill försöka ge något att begrunda rörande länder som försökt frigöra sig från banksystemet.

     Hitler försökte frigöra sig, och mig veterlig, var han den ende som arresterade en Rothschild och deporterade honom. https://europathelastbattle.wordpress.com/watch/ part tre omtalade detta, men nu verkar det omöjligt att se videon 😦

     J F Kennedy försökte också, sök på The Federal Reserve and Executive Order 11110, 4 Juni 1963. Det gav US möjlighet att skapa sin egen valuta, oberoende av The “Federal” Reserve, som är privat ägt.

     Saddam i Irak försökte lämna dollaren. https://www.theguardian.com/business/2003/feb/16/iraq.theeuro

     Gadaffi försökte också.
     https://www.thenewamerican.com/economy/markets/item/4630-gadhafi-s-gold-money-plan-would-have-devastated-dollar
     https://sputniknews.com/politics/201603171036485001-gaddafi-gold-story/

     I dag ser vi hur Kina och Ryssland tycks luta åt att bryta dollar hegemonin, och satsa på guld.

     Euron är inte ett försök att frigöra sig från dollarn eller banksystemet. Åtminstone inte vad jag uppfattat. Jag får fundera lite på frågan, och leta lite i mina böcker och sparade filer.

     • peterkrabbe says:

      Vi har haft länkar här tidigare till Europaseriens tio delar, då kunde man se dem, nu är de tydligen cencurerad. Det visar vart utvecklingen är på väg. Den som har VK kan se dem där. Det är den bästa serien som gjorts om den sanna historien, men den är tuff att se med sin realism.
      Alla länder har som har försökt frigöra sig från dollarn har angripits av USA, vilket ju beror på att dollarn skulle kollapsa utan säkerheter i guld och olja. De amerikanska bankerna skulle inte kunna fortsätta att trycka pengar utan säkerhet på det sätt som nu görs. Guldet finns sannolikt inte längre i bankvalvet och oljeländerna tar sig nu ur dollarberoendet. Det straffas med utplåning. Venezuela är nästa oljeproducerande land på listan.Ryssland och Kina vet vad de gör när de nu bygger upp egna guldreserver. Tyskland var ett av de första länderna som drabbades, England och Frankrike uttryckte saken så att Tyskland började bli för mäktigt som aktör inom världshandeln.

      • Suavalle says:

       Och det svenska guldet…

       ”Idag förvaras en stor del av Sveriges guldreserv i England, närmare bestämt i London…”

       https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/riksbanken-visar-upp-delar-av-guldreserven

       Rothschild ruvar nu även över svenskt guld.

       Joakim von Anka skulle vara avundsjuk.

       • peterkrabbe says:

        Det är för mig obegripligt att nationer inte behåller sina guldreserver på egen mark. Har vi någon anledning att förvara våra tillgångar i krigförande länder som USA och England? Möjligen då som säkerhet för utlandsskulden om någon skulle anse att våra nationaltillgångar i övrigt inte är tillräckliga. Riksbanken borde förklara.

        • Eltervåg says:

         Ett av skälen att länder förvarade guld t.ex. i London, är att då kunde de leasa ut guldet och på så vis få en inkomst på guldreserven.
         Europeiska Centralbankschefen, Mario Draghi, har gått ut och sagt att riksbanker inte fritt kan använda sin guldreserv. ECB måste först godkänna detta.
         https://www.reuters.com/article/ecb-reserves-draghi-idusf9n1xj02n

         Det är värt att lägga märke till datumet, 28 Mars i år. Ty Basel III infördes dagen efter, 29 Mars!
         Basel III säger att guldreserver som tidigare valuerades 50%, numera bokförs med 100% av värdet. Det är en enorm förändring i länders värde reserv. Ryssland och Kina har ökat sina guldreserver enormt på senare tid, så deras bokförda reserv måste ha ökat signifikant.

         http://thesaker.is/basel-3-a-revolution-that-once-again-no-one-noticed/

        • Suavalle says:

         Man skulle kunna ställa frågan om överlämnandet av det svenska guldet till City of London är anledningen till att chefen för Riksbanken förärats en plats i det ytterst exklusiva Committee of 300.

         Committee of 300 med Rockefellerfamiljen, Rotschildfamiljen, kungligheterna, eliten i världspolitiken, påven, George Soros, Wallenberg…

     • Mo says:

      Tack Eltervåg för din information, du får gärna gräva mer i frågan om Euron skulle kunna användas på ett sätt som befriar oss. På nytt påminns jag om vår reviderade historia, inledningen på part 1 är den avklädda sanningen som skall vägleda oss. ” The head of the snake is the financesystem ”

      • Eltervåg says:

       Mo, her är vad jag har hittat som förhoppningsvis ger några svar.

       The Global Minotaur, (2011) Yanis Varoufakis
       Tatt ur Germany’s Europe, sidorna 195-198

       Tyskland fick ekonomiskt andrum, nämligen den gemensamma europeiska marknaden.
       Från 1973 vilade Europas utveckling på den kombinerade effekten av att bibehålla en en högt utvecklad industri, som var knuten till Tysklands globala företag. Tysklands inhemska marknad var inte stor nog att dessa företag kunde växa, så exporten till länderna i marknadens periferi tillgodosåg behovet. Och tillät Tyskland att vara mindre beroende utav den Amerikanska marknaden.
       USAs ökande handelsunderskott efter 1985 ledde till att Tyskland fick en mycket bättre handelsbalans. Vilket också ledde till att den europeiska marknadens handelsbalans blev positiv.
       Nyckeln för Tyskland var att hålla tillväxten lägre än resterande Europa, och under samma tid bibehålla investeringsnivån på en mycket högre nivå än sina grannar.
       Denna policy gav stadigt ökande handelsöverskott gentemot de Europeiska grannarna, och på så vis kunde Tyskland finansiera sin ökade export till USA, och senare Kina.

       Problemet för Tyskland var att vissa länder kunde devalvera sin valuta gentemot den Tyska Marken, och på så vis begränsa sitt handelsunderskott gentemot Tyskland. Så “European Exchange Rate Mechanism” infördes där valutorna mer eller mindre knöts til Marken, men blev inte långvarig.
       Den kollapsade efter massiva och spekulativa attacker i början på 1990-talet. (Jag förmodar han syftar på George Soros som sänkte inte bara den svenska valutan, men även Englands och Italiens valutor. Just det, Annie Lööfs hjälte och förebild!).
       Då valde Tyskland att gå in för en gemensam europeisk valuta. (Tyskland hade aldrig en folkomröstning rörande Euron).
       Men det var ett högt pris att betala för de svagare länderna.
       Inget land fick ha högre underskott än 3%. De länder som hade högre underskott fick dra i bromsarna och deras produktiva sektorer slutade att växa. Bristen på ökande inkomster kompenserades genom växande långivning och sjunkande ränta. Precis som USA hade gjort genom införandet av kredit kort på 70 och 80-talet.
       – – –

       Jag kan tillägga at:
       Den Europeiska Centralbanken och EU fungerar inte på samma vis som Det federala systemet i USA.
       I Europa infördes Euron. Men ländernas statsskulder överfördes inte til ECB. Och de olika ländernas statsskulds-växlar har inte gemensam ränta av detta skäl. Tyskland gynnas av lägre ränta än t.ex Italien.

  • peterkrabbe says:

   Att gå igenom mitt släktmaterial är ett livstidsengagemang. Brev och dokument som skrevs på 1800-talet i Tyskland är skrivna med handstil och med ett alfabet som inte längre finns. Det är därför oerhört tidsödande, men jag arbetar med det när jag får tid över. Jag hoppas att jag kan sammanställa det i bokform, det är en krönika över hundratals år som speglar verklighetens historia.

 18. Diddno says:

  Så länge folk ”röstar” kommer ”homo politicus” att fortsätta det dom är tillsatta att göra, hindra folk att ägna sig åt det som angår dom, det är vad politik alltid haft som syfte.
  Hur kan man ge bort en ”rättighet” man själv inte besitter ?

  Alternativet till dagens sorgliga mänskliga ekvation kan vara att inse skillnaden på statiskt och dynamiskt tänkande och vem som manipulerat majoriten till att fastna i det statiska träsket och hur, en ledtråd är ”kyrkan” numera förklädd till ”akademin” Ola Alexander Frisk beskriver detta i boken ”så knullar staten din själ”.

  Kanske dags att sluta delta i det riggade monopolspelet och ta fullständigt ansvar för det man tänker, säger och gör, dessutom starkt överväga att tillsammans med likasinnade anamma fenomenet frivilligt samarbete utan mellanhänder/politiker även om det skulle innebära tillfälliga bekvämlighetsförändringar i ens komfortzon, allt vi inbillar oss att vi vill ha/uppleva finns utanför denna berömda zon annars skulle vi redan haft det, så ock med ”polyticks” goda intentioner och visioner som dagligen presenteras av lallande idioter som inte borde gå lösa har inte ändrat nåt till det bättre, (politikens ”track record” talar sitt tydliga språk och lik förbannat så går det vilseledda folket/parasitvärdarna till valurnorna/gravurnorna gång på gång, hög tid att bryta förtrollningen genom att stänga av all kakafoni, stanna hemma en månad oavsett ”ekonomiska” konsekvenser och kontemplera kring vad livet borde handla om, vi behöver inga politiker, dom behöver oss, en sak är dock säker och det är att livet handlar INTE om att vara ett engångsbatteri åt psykopater som drivs av ren och skär ondska, vill man ha dessa som företrädare så har man sannerligen förverkat rätten att beklaga sig.

  • Loa says:

   Du har hög fart! Formuleringar mitt i prick. 🙂 Håller med.

  • Arga gubben says:

   Diddno, du har rätt. Dynamiska modeller kräver kunskap om ekvationer av andra ordningen, inte andra graden, och förstås knappast av våra politiker och inte ens av alla ekonomer. Det var väl andra kursen i matte på universitetet, om jag minns rätt.

 19. Elisabeth says:

  Svensk statstelevision och Svenska Kyrkan är tydliga i sin aktivism när det gäller Skråmo-barnen. Det finns förstås länkar mellan aktivisterna på UD och aktivisterna i dessa organisationer. Annars är det helt obegripligt. Om svenska folket hade haft någon som helst talan här hade säkerligen majoriteten velat att barnen stannade i mellanöstern med sin morfar och muslimska mormor. Ställ denna media-aktivism mot rapporteringen i fallet Ola Bini. Denne arresterades i Ecuador i april , alldeles uppenbart p g a vänskap med Assange. Ola Bini är en oerhört skicklig programmerare med sympatier för Wikileaks och det fria ordet. Nu för hans bedrövade svenska föräldrar en ensam kamp för att åtminstone få till stånd en ”fair trial”. De syns i videon nedan. Ola Bini har nyligen förflyttats till ett högre säkerhetsklassat fängelse. Var är svensk media här ? Sådana som Bini ignoreras medan IS-barn prioriteras.

 20. Suavalle says:

  En uppmaning till alla er som läser detta:

  – Ta tre minuter av din tid och ta del av innehållet av den här filmen!

  Sionisterna och katolska kyrkan samarbetar för att förstöra kristendomen.

 21. Loa says:

  Tre underbara dagar utan chemtrails! Den blåa himlen hann hämta sig, och molnen återfå sina konturer. Söndagen helt sagolik, riktigt blått och molnen VITA och BULLIGA, runda och fasta som lyste av solen! Träden i sin unga grönska, rapsen knallgul. En sådan dag.
  Men idag var det dags för chemslöjor ovanför, kyla och sordin. Även den konstiga sortens helt släta, syntetiskt vita ”moln”, utdragna och spetsiga. Chemslöjorna som var överst koagulerade till sin kompakta filt av knotter eller veckningar.
  Jag sitter i skymningen och tittar på träden och blommorna, som vibrerar av vår, fast Något vill dem illa. Tjock luft och kyla över deras oskuldsfulla spirande och doftande. They don’t know what they’re up against. Stillheten känns som limbo.

 22. hllviken says:

  Vänligen; informera det svenska folket om detta!

 23. Tack för trevlig läsning. Snart blir väl enbart satir i form av fabler med djur möjligt för att gå under radarn.

  Noterar att varken små-faschist-nassarna eller de väldigt väldigt arga kommunist-stalinist-radikal-feminist-terror-sekterist-fåglarna vill ta oss ut ur EU längre.

  Vad ska du rösta på Krabbe?

  • Sture says:

   @ Martin Gustavsson,
   nej det är ju lönsamt för individen att vara med i EU. Även om man är vpk-are kommer man att tjäna 2-3 miljoner per år. Så det är klart att man inte vill gå ur. Det är själva grundtanken med EU, att ge dem så mycket ersättning (=slöseri) att de vill vara en del av globalismen. Därefter kommer lobbyisterna in med pengar under bordet. Sedan kan man ju alltid förvränga argumenten och säga att man ”kämpar för den lilla människan”. Nej. egenintresset är det som styr vpk och alla övriga och det har alltid varit så.
   Själv kommer jag inte att kunna rösta på något etablerat parti – inte ens SD. Om man, som SD, inte vet att det är globalisterna som styr världen, så har man inte mycket nytta av ett sådant parti. Det enda jag vet om AfS är att de har förstått att det är globalisterna som styr. Det får bli AfS, bära eller brista. Snarast brista förstås. Men det finns inga andra alternativ.

   • peterkrabbe says:

    Man räknar med att det finns 10.000 lobbyister i Bryssel. De skall bearbeta drygt 700 parlamentariker, restriktioner saknas. De extrainkomster som dessa lobbyister tillför sina offer redovisas ingenstans, men man kan utgå ifrån att de utgör en väsentlig del av mångas totala inkomst. Systemet känns igen från USA där många kongressledamöter får kontant betalning för att rösta ”rätt”.

   • Tja, alternativet vore ju att få plattskatt-AfS att bära åt rik svensk adel, ex. genom att delta i bred valsamverkan så att de får in någon kandidat inledningsvis. En skräll.

   • Suavalle says:

    Vladimir Lenin körde Rolls-Royce, Lev Trotskij levde i lyx bekostad av Jacob Schiff och Karl Marx frossade på Rothschilds guld.

    Traditionen förs vidare av vår tids ”proletärer”…

    Vilka hycklare!

   • Mo says:

    Ibland måste man vara pragmatisk. Jag tror att det nordiska samarbetet kan stärkas i ECR där SD, Dansk Folkeparti och Sannfinländare ingår.

    • peterkrabbe says:

     Jag håller med om att det nordiska samarbetet är fundamentalt. Men Sverige är problemet, ingen vill ha med oss att göra.

     • Mo says:

      Vill och vill. Ibland är det andra som väljer. Skråmo var norsk medborgare, vem vet, i framtiden kanske hans barn vill komma till fädernelandet.

  • peterkrabbe says:

   Jag ser EU-valet som ett personval i första hand. Därför röstar jag naturligtvis på Mons Krabbe i MED, eftersom vi har samma åsikter och samma inblick i verkligheten. Den som röstar på MED måste dock kryssa Mons, annars blir det inte bra.
   Jag är medveten om att MED förmodligen inte når över tröskeln, men man måste också tänka långsiktigt, annars får vi aldrig någon förändring.
   Som alternativ vill jag framhålla Jessica Stegrud i SD, också med kryssning. Jessica kommer direkt från MED och representerar en bra blandning av båda partierna. Som nr 2 har hon en säker plats i parlamentet och kan börja arbeta direkt.

   • Jag tycker det är lojalt och korrekt av dig att kryssa din son. Hälsa honom det! Jag tror att han känner sig uppskattad och glad och att det är din förtjänst.

    Långsiktighet är viktigt, men även realism och pragmatism.

    SD verkar vara bankmaffiofila, tyvärr, så jag föreslår att din son antingen övertygar MED att valsamverka brett, eller att han leder en utbrytning ur MED och valsamverkar brett med den, direkt efter valet, då det är dags för ny taktik, omgrupperingar och nya partier.

    Jag tror att sådant ledarskap kan leda till mandat föe din son redan nästa val, om fler partier hänger på och det blir en s.k. ketchup-effekt.

    Då kommer vi lätt över 4% tillsammans, tror jag.

 24. Pingback: Kommer vi att rösta för en bättre värld om två veckor? Eller är det bra som det är? – Suzie Weathers

 25. Lassekniven says:

  Denna sång dedikeras till er alla fina här på Peters blogg.
  De onda krafterna i världen kommer att tvingas på knä och detta vet de om och det är därför det är så turbulent i världen och maktmänniskorna som inte vill massorna väl känner vad som är på gång och vrenskas och rasar.

  • Suavalle says:

   Vilken vacker sång av Brooke Ligertwood! Här är bibelcitatet hon refererar till alldeles i inledningen:

   ”Herren är nära dem
   som har ett förkrossat hjärta
   och frälser dem
   som har en bedrövad ande.”

   (Psaltaren 34: 18; Bibel 2000)

 26. Janos Levai says:

  Tack Peter!

  Hög klassad satir som ger hopp att överleva! Utan humor vi kan inte leva.
  Jag är ungrare 73 år gammal och jag tror på Orbán Viktors och Matteo Salvinis Europa och hoppas att vi kan samla goda krafter och vända den sorgliga utvecklingen!
  Med vänlig hälsning

  Janos Levai
  Hoppet är det sista som lämnar människan.

  https://rosatraktor.com/2018/07/16/eu-skapades-av-nazisterna/

  ”EU SKAPADES AV NAZISTERNA”

 27. Mo says:

  Nu har jag förtidsröstat, det blev ett kryss för Jessica.

 28. peterkrabbe says:

  Idag sticker jag emellan med att blogga om den löpande artikeln Berättelsen om en Falsterbogård. Den är lokal, men har ändå ett visst allmänintresse eftersom det gäller vad jag anser vara maktmissbruk från kommunala myndigheters sida. Jag känner oro för utvecklingen här, det gäller samtidigt ett område som jag har varit delaktig i under ett livslångt yrkesliv.

 29. Eltervåg says:

  Vad tror ni om den här tanken?

  Detta rör följande individer:
  – Äldre människor som har gått i pension, eller är ifärd med att gå i pension, och som inte har arvingar.
  – Som sliter med ekomin, fast de har en fastighet.

  Vad om de sålde sin fastighet till halva priset? Med garanti att få bo kvar så länge de lever, eller har möjlighet att klara sig själv?
  Utan arvingar vill ju fastigheten gå till myndigheterna.
  Så varför inte säkra sin ålderdom och ekonomi på detta vis? Om de kan hitta någon som vill investera på detta vis.
  Finns det skog på fastigheten, så borde det ju vara lockande, även för yngre människor. Då skog behöver lång tid på att växa.

  Och vem vet. Kanske säljare och köpare etablerar kontakt, och vänskap då de har något gemensamt
  Eller är det hela en absurd ide?

 30. Jag hade tänkt länka till en film om DeMolay om hur man får ungdomar att ställa upp på olika event – men jag hittar inte länken.
  Jag hittar dock några andra som visar att mycket av de vi ser på TV är rena teatern – och en tydlig agenda som Disarming America. Första visar ett tydligt exempel, nr 2 och 3 kan nog väcka många msm-indokrinerade. Bort med det rosa rastret. Du har blivit lurad.

  Children school shootings – I denna får vi en liten hint om hur ungdomar kommer in i gemenskapen
  https://153news.net/watch_video.php?v=NX3H9M29XS9M

  STEM Shooting Hero: https://153news.net/watch_video.php?v=AUN1NGAS1SSO

  I lost My Son: https://153news.net/watch_video.php?v=42YSX2X1G454

  Jag länkar till denna istället då jag inte hittade den om DeMolay (frimureri för ungdomar)
  (Freemasonry) ARE WE REALLY SUPPOSED TO BELIEVE THAT THIS IS ALL A COINCIDENCE?: https://153news.net/watch_video.php?v=GWW3BR3326S8

 31. Suavalle says:

  Vi är många här på Peter Krabbes blogg som är mycket intresserade av historia, SANN HISTORIA – för precis som globalistkontrollerad massmedia förvränger människoskarornas verklighetsuppfattning genom att manipulera nyhetsrapporteringen (vilket sker genom att inte rapportera om viktiga händelser, förstora upp och förvränga det tämligen oviktiga samt genom direkta lögner) – precis lika viktigt har det varit för dessa manipulerande krafter att förmedla en falsk bild av vår historia.

  Det är inte lätt att försöka leta sig fram mot vad som är sant och viktigt när det gäller historiska händelser och fakta, men på samma sätt som guldsökaren vaskar fram sina guldkorn gäller det att finna det som är iögonfallande.

  Även när jag talar med människor med hög bildningsnivå och gott förstånd märker jag att deras kunskap om tre enormt små stadsstater med oerhört stor makt är i stort sätt obefintlig.

  Varför hålls detta i mörker?

  City of London, Washington District of Columbia och Vatikanen utstrålar enorm makt över ekonomi, politik och människors tankar och känslor.

  Och dessa tre stadsstater uppvisar stora likheter och hänger intimt ihop.

  Var och en av dem är helt självständig. City of London är fristående från London och England. Washington District of Columbia är fristående från Washington och USA. Vatikanen är fristående från Rom och Italien.

  Dessa tre stadsstater har egna lagar, egen polismakt egen flagga och i mitten av var och en av dessa pyttesmå stater står en kolossal obelisk.

  Ole Dammegård har visat att på de platser attentat och mord av historisk betydelse utförts har det uppförts obelisker eller pyramider (Palme, Kennedy, M.L. King…

  Här är en kort video om City of London, Washington D.C., Vatikanen:

  Jag har under senare tid gång på gång lyssnat till ett mycket långt föredrag av Walter Veith som till stor del handlar om Englands historia för jag tycker att detta föredrag är synnerligen intressant just när det gäller att bringa ljus över de tre mäktiga stadsstaterna samt Englands och USA:s roll i världspolitiken.

  Om ni känner er avskräckta från att lyssna på ett så långt föredrag kan jag föreslå att ni skippar inledningen och skrollar fram till den 27:e minuten.

  The Beamable Sustainable Princes / Rekindling the Reformation – Walter Veith

  • Karl W says:

   När det gäller City of London, Washington DC och Vatikanen är det för mig inga nyheter, jag har alltid varit väl medveten om deras särställning. Två delar av historien har alltid intresserat mig speciellt, Tredje Riket och Kina. Man börjar inte verkligen inse hur förfalskade saker är förrän man kommer dit och börjar träffa folk som var med. Det började jag med jag när jag var yngre. Tredje Rikets historia skrevs av segrarna och USA propagandan, och den är ordentligt förfalskad till denna dag. När det gäller Kina är det rent otäckt hur grovt främst media har förfalskat verkligheten och bilden av Kina, och det även idag – nästan dagligen. Det gäller både då-tid och nu-tid. Det problem man ofta möter är att börjar man försöka förklara vad som verkligen hände eller vad det är likt idag, då dyker det alltid upp otrevliga troll som gör personangrepp, smutskastar och anklagar.

   • Suavalle says:

    @ Karl W

    Du har relativt nyligen börjat skriva på den här bloggen och jag har inte kunskaper nog att kunna bedöma den bild du strävar efter att ge av Kina.

    Jag känner igen signaturen från en annan blogg: Newsvoice.

    Där huserar en Karl W med långa och talrika kommentarer till försvar för utbyggnad av 5G.

    Denna person (kanske du) är, enligt mitt förmenande, med allra största sannolikhet en PR-konsult, eller krasst uttryckt: ett troll.

    Peter Krabbe, jag hoppas att du publicerar detta av mig, även om det är rätt angripande. Jag vet att du inte är konflikträdd. Jag ser även att du nyligen släppt in en som blivit portad här tidigare. (Det är, så som jag ser det nu, bra. Vi behöver kritikerna, möjligen även trollen. De allra skickligaste kanske vi inte ens upptäcker…)

    • peterkrabbe says:

     Om du tänker på Martin G så kan man nog vara lite generös i valtider – i demokratins namn. Det är OK så länge som man håller en vårdad ton i debatten. Jag har också en viss respekt för resonemanget att småpartier som inte än på länge kommer att kunna spela en roll i politiken kanske skulle kunna få framgång genom en valallians. Jag tror att det blir oerhört svårt att lösa i praktiken med så många olika viljor, men samtidigt ser jag att samma fenomen växer även i de små nykomlingarna med en tilltagande fragmentering som följd. Det saknas en pusselbit i den konservativa oppositionen som kan ta denna fram till en majoritetsroll, den måste komma någonstans ifrån.
     Vad gäller Karl så har hans kinesiska efternamn fått mig att tro att han har information från Kina som är mer insiktsfull än vad vi är vana vid i Sverige. Jag tror att hans motbild mot den vanliga rapporteringen är värdefull, men kan som du själv skriver, inte utvärdera den. Det överlåter jag till läsaren. Om 5G har han varit klok nog att inte skriva här, däremot tog jag nyligen bort ett både arrogant och oförskämt inlägg om chemtrails, skrivet av Karl W. Kanske behövs det för att gränsen skall tydliggöras.

     • Suavalle says:

      Ja, jag avsåg Martin G.

      Jag tycker att det är klokt av dig, Peter, att ge dem som portats en ny chans – efter en tid…

      Karl W. har skrivit ytterst arroganta och oförskämda inlägg mot artikelförfattare som varnat för 5G på Newsvoice och jag har gått i svaromål mot honom där.

      Allt det han har skrivit om Kina bleknar inför dessa påhopp och inför hans försök till angrepp mot avslöjandet av chemtrails här på din blogg.

     • Karl W says:

      Peter. Vad du tar bort eller inte tar bort är din ensak på din blogg, jag namnger inte personer normalt, men jag har ingen avsikt att skräda orden när det gäller extremister som utger sig för att vara något dom inte är och förfalskar. Vi har yttrandefrihet, men den var knappast avsedd att utnyttjas för att missleda. MSB har börjat tala om att införa ansvar för sådana påverkanskampanjer som skadar hela samhället. Det är på tiden.

      • peterkrabbe says:

       Självklart har jag friheten att styra innehållet på min blogg. Min främsta ambition där är att hålla ett vårdat och moget samtal, att undvika att förnedra och håna dem som har en annan åsikt än respektive skribent. Det är knappast möjligt att avgöra vad som är korrekt eller förfalskat, det brukar historien ta på sig. Men även historien skrivs som du vet av den fysiskt starkaste.
       Ordet påverkas kampanj bör inte förekomma i en demokrati, där rätten att framföra sina åsikter är fundamentet. När man eliminerar rätten att bemöta vad politiker anser vara den enda sanningen eliminerar man samtidigt demokratin. Det är inte den väg vi vill välja i Europa.

      • Suavalle says:

       Du, Karl W, skriver här:

       ”MSB har börjat tala om att införa ansvar för sådana påverkanskampanjer som skadar hela samhället. Det är på tiden.”

       Oj, oj, oj! ÄNNU mer censur???

    • Karl W says:

     Suavalle Ja – det är samma person, och det namn jag använder är det namn som står på mitt körkort och mitt ID kort, ett av Kinas vanligaste familjenamn. ”Denna person”, bara för din information, är högutbildad Sverige inom IT&T, har jobbat på många olika platser i världen, och är numera pensionär bosatt i Kina. Jag försvarar inte utbyggnaden av 5G, men jag angriper utan hänsyn de obildade, okunniga, fabulerande aktivister som uppträder likt en sekt under lagligt stulna falska titlar och sprider fejk och desinformation, och det till den grad att myndigheterna har tvingats att ingripa mot dom. Efter att Newsvoice lånat sig till att vara deras propagandakanal, censurerat tillrättalägganden, har jag tagit kraftfullt avstånd från Newsvoice och varken , läser, skriver eller kommenterar längre på sajten. Som exempel, sekten talar om ”strålning”, vilket språkligt förknippas med radioaktiv och röntgen, men det heter ”radiovågor”. Dom talar om ”Chemtrails”, men det heter ”avgaser”. Dessutom ser jag med avsky på individer som försöker misstänkliggöra andra och dra dom personligen i smutsen. Det är att sjunka väldigt lågt. Välkommen med fakta istället.

     • peterkrabbe says:

      Karl, jag lägger in dessa dina senaste inlägg, så har du fått tillfälle att plädera för din sak. Resten är upp till läsarna. Det är bra och belysande att du presenterar din bakgrund. Däremot har du en nedlåtande attityd mot alla som har en avvikande åsikt, som inte är acceptabel. Jag betvivlar inte att du är högutbildad, jag har själv tre år vid universitet plus fem år vid teknisk högskola bakom mig och flertalet av de skribenter som medverkar här på bloggen har liknande bakgrund. Du borde då veta att det inte alltid råder konsensus i den akademiska världen. Lyckligtvis, då samhällets utveckling är beroende av en bredd i vetandet som sällan tillfaller enstaka eller ett fåtal personer. Likriktning av åsikter motverkar tvärtom en sund utveckling.
      Ifrågasättande medier som Newsvoice och många andra är därför omistliga inslag i ett väl fungerande samhälle. Motsatsen är fascism och kommunism. Du borde därför vara försiktig med uttryck som ”fabulerande aktivister”, det är ett uttryck som vi normalt förknippar med vissa politiska rörelser. Inom politik tycks det inte behövas några kunskaper, bara åsikter. Inom vetenskap behövs det tvärtom kunskaper med bevisvärde och åsikterna får komma i andra hand. De områden du tycks intressera dig för är 5G och chemtrails. Det korrekta namnet för chemtrails är geoengineering och detta är inga avgaser, utan ett medvetet manipulerande av klimat och stratosfärens egenskaper. De kemikalier som avges där sprids inte i normalfallet genom motorerna utan genom separata munstycken. Huvudman är US Airforce och det yttersta syftet är militärt.
      Vad gäller 5G vet du ju säkert att all energi är en vågrörelse, där våglängden definierar vad vi kallar resultatet. Det vi kan uppfatta med blotta ögat är en mycket liten del av spektrat, resten är för flertalet abstrakt. Det kan därför vara svårt för många att förstå, även om kategorierna lågfrekvent eller högfrekvent är normal kunskap. Den som har något att tillföra om de många gånger okända effekterna av olika energiformer har en pedagogisk uppgift framför sig som knappast hjälps upp av arrogans och nedlåtande.
      Du avslutar med frasen Välkommen med fakta istället, det gäller i hög grad även för dig själv, om du vill ha intresserade läsare.

      • Suavalle says:

       Jag instämmer till fullo!

      • Karl W says:

       Tack Peter. Till viss del ger jag dig rätt, ibland blir jag både bitsk, ilsken och ledsen, och det speciellt när jag som person konstant blir dragen i smutsen som någon avlönad ”agent” för något diffust ”propagandaministerium” som inte ens existerar. Vi talar inte om ”avvikande åsikt” utan om fakta, sedan kan man debattera dessa fakta. Jag har försökt, men att föröka debattera med dessa personer är som att debattera med någon som besvarar allt med bibelcitat. Man kommer ingenstans. Jag avser precis som ”vissa politiska rörelser”. Det är precis det jag menar, inga kunskaper, bara åsikter, att allt är baserat på att tycka till på känslomässiga grunder. Jag håller helt med dig när det gäller ifrågasättande medier, men när medier stänger ner kommentarer och selektivt censurerar efter påtryckningar från aktivister, då talar vi väl om något helt annat. Allt kan framföras, men det skall även kunna bemötas och sakligt diskrediteras. Aktivisterna talar om de vita linjer som ibland uppstår efter trafikflygplan och anser det vara någon slags hemlig förgiftning av mänskligheten. Det är det inte. Däremot sysslar man även med ”geoengineering”, men det är något helt annat. Jag håller helt med om att det kan vara svårt för många att förstå, och det är svårt ibland att förklara utan att ta till komplicerad matematik. Ta en titt på diskussionstråden https://anthropocene.live/2019/05/07/allvarligare-an-klimatlarmen/ där jag får en rad allvarliga och seriösa frågor, och jag försöker förklara varför 5G ger betydligt mindre exponering av radiovågor än tidigare system.

       • peterkrabbe says:

        Jag har skummat Lars Berns artikel och dina kommentarer där. Det gör mig bekymrad och jag tror att även Lars blir det. Du har en väldigt aggressiv ton och försöker dominera övriga kommentatorer på ett sätt som är olämpligt på våra bloggar, som försöker göra läsarna delaktiga i debatten, inte förnedra eller tysta dem. Kanske ligger den avgörande skillnaden just där – våra bloggar har tillkommit just för att ge dem ett forum som MSM förvägrar dem. Din inställning att straffa människor som inte accepterar systemets egna utvalda sanning är ju hårresande. Ditt sätt att tala i vi- form när du fördömer tyder på att du representerar intressen som är rakt motsatta de som torgförs på våra bloggar. Vilka är ”vi”? VoF, Expo eller AFA? Förklara gärna.
        Din värld verkar vara en omvänd verklighet. Aktivister är i vår värld sådana som jag nämnt ovan, inte de som reagerar och protesterar mot upplevda och sannolikt helt korrekta missförhållanden i samhället.
        Jag hade hoppats på en bra input om ett Kina som vi inte vet så mycket om, men ser att du allt mer fokuserar på företeelser i globalismens agenda som vi andra ser som det verkliga hotet mot en sund samhällsutveckling. Om du skall fortsätta att skriva här så välj en annan attityd, annars tror jag tyvärr att du valt fel forum.

       • Mo says:

        Karl W, vad fint att du har hittat Peters och sanningssökarnas blogg och vad trevligt för oss att få direktkontakt med och information från Kina. Chemtrails är ett jäkla skit. Det man inte ser finns inte, det kan man stå ut med. Det blir svårare när det man ser inte finns enligt maktens företrädare. Ditt ställningstagande är inte märkligt, dessutom vet vi ju inte hur himlen ser ut i Kina. Själv var jag under många år, trots lång akademisk utbildning, inte medveten om fenomenet. Mitt liv var så fyllt av arbete och stress och dagtid satt jag mestadels innesluten på ett rum, så jag hade inte riktigt tid att blicka upp på himlen och när jag gjorde det så tänkte jag som du att det var smuts och avgaser från människans alla maskiner. Först för några år sedan när jag som pensionär lade det hektiska livet åt sidan och hade tid att betrakta himlen med eftertanke öppnades mina ögon och jag såg. Det var skillnad på Chemtrails och Contrails ! Och ju mer jag fördjupade mig ju starkare blev min övertygelse. Det bästa du kan göra är att ta del av all information som finns om detta på nätet innan du fortsätter att stödja förnekarna. Kunskap är vägen till sanningen.

        Mästaren sade: You, ska lära dig vad vetande är? Att veta vad man vet och att veta vad man inte vet, det är vetande ( Konfucius Samtal )

       • ”propagandaministerium” som inte ens existerar. ????
        – Existerar inte. Har du inte hört talas om tvångsfinansieringen. SVT och SR håvar in 8,5 miljader kronor av skattekollektivet.

        ”Vi har yttrandefrihet, men den var knappast avsedd att utnyttjas för att missleda.”.
        – Jag hoppas att du avser alla direkt olämpliga kostråd som läkare och dietister lär ut.

        Jag har själv köpt Lars Berns bok och rekommenderar den. Bara en tidsfråga innan de kommer att försöka hindra att böcker av detta slag kommer ut.

        Lars Bern presenterar sin bok ”Den metabola pandemin”.
        http://www.metabolhalsa.se/2018/05/13/den-metabola-pandemin/
        http://www.metabolhalsa.se/produkt/medlemskap-enskild-1-inkl-bok/


        ……..

        Den fantastiska produkten Kolloidalt silver – ligger i farozonen.
        Helt suveränt, jag har själv kurerat en varansamling med detta.
        Använder det som munsköljning varje dag.

        Svenskt företag har fortsatt sälja farligt silvervatten, också i Finland – Läkemedelsverket kräver vite
        https://svenska.yle.fi/artikel/2019/03/18/svenskt-foretag-har-fortsatt-salja-farligt-silvervatten-ocksa-i-finland

        Kolla gärna in detta experiment. CS trollar bort mögel.
        DOES COLLOIDAL SILVER KILL Mold? Let’s Find Out EXPERIMENT
        https://153news.net/watch_video.php?v=MMUX95M16XSU

        Paret som gjorde testen med COLLOIDAL SILVER – de hade en populär Youtube-kanal där de fick drog in $2000 per month in ad revenue that day. Men över ett dygn fick de 3 strikes och kanalen gick i graven – och idag får de bara $100 per month on ad revenue.

        Youtube har makten att ta ifrån folk deras inkomst. Jag har följt dem och de gör väldigt bra granskande videos om allt från föräldrar som förlorar sina barn för att de blivit anmälda för en småsak och de pratar ofta om vaccin och hälsa.

        Säkert finns det någon som betraktar deras filmer som påverkanskampanjer som skadar hela samhället. Och vill att någon ingriper – då folk inte anses kunna tänka själv.

    • Karl W says:

     Suavalle När det gäller kunskap om Kina är det ett bra tillfälle att välkomna dig att komma till Kina och lära dig lite mer. Undvik storstäderna, Go West. Stanna gärna några år. Den bild av Kina du fått genom svenska media är mycket grovt förfalskad, och har spritts av en liten handfull extrema politiska agitatorer, aktivister och självutnämnda ”experter” som länge spridit hat och desinformation, samtidigt som dom maskerat sig som ”journalister”. Samtliga är nu portade från Kina, och två har blivit varsamt blockerade från att skriva för ett par stora svenska media likt reportern Claas Relotius. Dom är nu degradera till bloggare. Claas Relotius var reportern som fick sparken från den anrika tyska tidningen Der Spiegel, då han fejkade sina nyheter ”avsiktligt, metodiskt och med hög nivå av kriminell energi” och ägnade sig åt ”faktafantasi”. Der Spiegel agerade, man kallade det en katastrof som skadat tidningen rykte. Kina framstår alltmer som en framtidsmodell, folk är mycket välinformerade, yttrandefriheten är stor, mänskliga rättigheter respekteras högt, välmåendet stiger fort, och folk är mycket entusiastiska om framtiden.

     • Suavalle says:

      Karl W, tack för din inbjudan att komma till Kina! Jag får väl ta min gamla cykel och ge mig av på en lång färd österut. Det skulle vara väldigt spännande att själv få uppleva allt det positiva du skildrar från Kina!

      Karl, jag hoppas att du har rätt när det gäller Kina och jag hoppas att du har förståelse för min avvaktande inställning.

      Det formligen kryllar av PR-folk på de sanningssökande och högkvalitativa bloggarna, så det gäller att vara vaksam.

      Och jag hoppas att du fortsätter att skriva om Kina. Det du hittils har skrivit om Kina har varit mycket intressant att ta del av, men var och en här får vara beredd på att det man säger kommer att granskas och kanske kritiseras och ifrågasättas hårt.

      Här försöker vi vaska fram sanningen och rena den genom anrikning.

      • Skrämmande inställning den här nya förmågan Karl W har.

       ”Vi har yttrandefrihet, men den var knappast avsedd att utnyttjas för att missleda. MSB har börjat tala om att införa ansvar för sådana påverkanskampanjer som skadar hela samhället. Det är på tiden.”
       – Jasså, det är alltså bra att man täpper till truten på de som exponerar lögner. Jag förstår inte ens varför du skriver här – jag uppfattar Krabbes blogg som en blogg för folk som inte vill bli skedmatad med MSM – utan vill höra sanningar – även om dessa är obekväma.

       Bara för att någonting presenteras i media behöver det inte vara sant. DN:s text om Brandmannen från Boden är ett utmärkt exempel på Fake News. Sandviken-rapporten en annan.

       ”Som exempel, sekten talar om ”strålning”, vilket språkligt förknippas med radioaktiv och röntgen, men det heter ”radiovågor”. Dom talar om ”Chemtrails”, men det heter ”avgaser”.”
       – Electromagnetic Radiation Spikes går att avläsa på Nexrad. Och man kan mäta med ett instrument Electromagnetic fields. Gällande Geoengineering aka Chemtrails så finns det visselblåsare över hela världen. Även de egna ögonen ett användbart instrument, det är bara att titta upp på himlen. Så här såg inte himlen ut på 60- och 70-talet.

       ”är högutbildad Sverige inom IT&T, har jobbat på många olika platser i världen”.
       – Att vara högutbildad är ingen garanti för att man inte tror på propaganda. Det är 2019 och de finns fortfarande högutbildat folk som tror att vi varit till månen.

       – Ang Silicon Valley-jättarna. Vaccin-kritiska filmer tas bort direkt från Youtube. Och även på Googles sökresultat. Endast en uppfattning får finnas på området. Och detta gäller även andra ämnen. Exempelvis så raderas flertalet videos upplagda av privatpersoner om NZ-eventet. Bara mediahusens material skulle vara tillgängliga. Gör du en video som visar att den officiella versionen inte stämmer – tas videon ner. Var det inte MSB som besökte svenska Youtube och hotade med lagstiftning? Vilken tur att det finns några alternativa plattformar så folk har möjlighet att få info från annat håll än statlig propaganda.

       Så kallade citizen journalist som går igenom artiklar och nyhetsinslag och intervjuer från MSM – och finner motstridiga uppgifter eller direkt felaktiga – trots metodiskt redovisande av uppgifterna får en sådan video inte bli kvar på Youtube. Mycket bra undersökning av en privatperson som sände sitt material till en kändare granskare som gjorde en föreläsning om upptäckterna. Jag länkar till den i mitt namn om någon är nyfiken. Videon lades upp på Youtube för 3 dagar sedan.

 32. Mo says:

  Nu börjar vi se följderna av Trumps handelskrig, att bli great again är det monopolets sista utpost i OWO (one world order).

  https://svenska.yle.fi/artikel/2019/05/20/bakslag-for-kinesiska-huawei-all-support-for-android-stoppas.

  Dags för Europa att spänna musklerna, kan vi hoppas på Nokias återkomst på hemmaplan medan Sverige lägger sin energi på meetoo och att bura in Assange ?

  https://www.nokia.com/phones/sv_se/

  Och de har redan utvecklat det FRIA operativsystemet.

  http://www.dator.xyz/System/linux/206252.html#.XOJxYvZuJZU.

  Hyvä Finland.

 33. Eclipse says:

  ”Palmes hädanfärd” finns på Tuben igen:

  Trevligt. Jag firar så här i valveckan med att leka lite i Paint:

 34. Claes Hedbergs föreläsning om Palmemordet kan tas bort av Youtube. Jag rekommenderar folk att spara ner filmen. Mycket intressant föreläsning. Helt klart värd 1,5 h.
  +

  Banksystemet – Rena maffiametoder

  Bail-In – bankernas okända taktik för att tömma svenskarnas sparkonton

  Med bail-in så har ”systemkritiska” banker(läs SEB, HSB, Swedbank, Nordea etc) rätt att konfiskera svenska sparares pengar när en stor finansiell kris närmar sig – och det gör den just nu med stormsteg.

  Hela världen sitter som gisslan i bankernas enorma pyramidspel där de blåser upp priser och börskurser och tjänar en massa pengar under ett par decennier för att sedan låta allt falla ihop som ett korthus när de drar in krediterna och höjer räntan. Det är ofattbart att världens folk har låtit oss luras till allt detta under ett århundrade men mardrömmen är sann och den beror på massiv propaganda och ett totalt förtryck av all verklig opposition mot bankernas gangstersystem som utövas i maskopi med främst staten och MSM.

  Hela texten: http://www.sanningenomsverige.se/2018/02/11/bail-bankernas-okanda-taktik-att-tomma-svenskarnas-sparkonton-del-1/

  • Eclipse says:

   Hedbergs teorier förkastas på Flashback. Några citat:

   ”Flera deltog under själva obduktionen som dokumenterades. Bl a Marjasins granskningskommission fick en grundlig genomgång med bl a åtskilliga stillbilder tagna under obduktionen, möjlighet att ställa frågor till de som närvarade etc. En av kommitte’ledamöterna var Annbritt Ahlenius som inte är känd för att mörka eller svamla. Hon har inte uttryckt några invändningar. Det var OP som obducerades.

   Allt annat är sinnesrubbat svammel.”

   ”Som andre man på tekniska roteln var Elving Gruvedahl med på obduktionen. Om du tar dig till ett välsorterat bibliotek så kan du låna den bok han skrivit om MOP. Det är den klart mest underskattade boken i ärendet och helt klart en av de bästa. EG är starkt kritisk mot PU och till skillnad mot Claes Hedberg levererar han tunga underbyggda fakta i sin argumentation. För mig är det ställt utom allt tvivel att EG skulle mörka något av väsentlighet i Olof Palmes obduktion.”

   ”Det är fantasier.
   Han fantiserar om att bilen utanför Grand med tonade rutor stod på Luntmakargatan, och att AK lotsade Palme via någon bakdörr.”

   ”Gubbjäveln är fan pårökt eller psykotisk.”

   ”Givetvis rent nonsens. Vissa rena faktafel kan man också utröna. Som att Björn Rosengrens bror dog i samma flygkrasch som John-Olle Persson. Det dog en socialdemokratisk riksdagsman i den kraschen, vid namn Hans Rosengren. Men han var inte släkt med Björn Rosengren.”

   ”Lisbet-bilden.
   1. Det är inte Lisbet.
   2.Rimborn vars bil syns på fotot, kommer till sjukhuset först av de poliser som kommer dit. Då är Lisbet redan på akuten. Omvittnat av alla som arbetade där.
   3. Andra bilen dit är 1210, en Saab.
   4. Här påstår Anér att kl är 23.42, då har inga andra polisbilar varit vid Sabb. Det är bevisat.
   5. Fotografen själv, Ulf Karlsson, uppger i tidningen NU april 88, finns på KB, att han är på mordplatsen 23.40 och fotar vittnen.
   6. Fotot är taget efter midnatt , då de bilar som syns på fotot bla är de som kallades dit för bevakning av Rimborn och Christiansson.
   7. Fotot visar Mårten och Ingrid, som bevisligen kördes dit av patrull 3120.”

   ”Hedberg är en galning, och de som tror på skiten är ännu galnare. Hedberg hör hemma på en institution.
   Att han tar hjälp av NMR för att saluföra sitt jävla pladder säger väl allt om vad Hedberg är för en.”

   ”Hörde en dokumentär om fenomenet i USA där sådana här psykfall ringde hem till föräldrar till barnen som mördades vid Sandy Hook och anklagade föräldrarna för att gömma barnen, då hela skjutningen bara varit ett skådespel iscensatt av staten. Tänk att få sina barn mördade och så kommer såna sjuka idioter och håller på.

   Hedberg är en sån!”

   ”Resultatet av den vanskötta utredningen triggar igång knäppgökar på löpande band.
   En helt naturlig bieffekt.”

   ”När det kommer en teori med klart antipalmebudskap så blir den som en gnista på en äng med torrt gräs. Det brinner snabbt men inte länge.”

   *******

   Ja, vad ska man tro? Scenariot är fantastiskt och osannolikt, men förklarar samtidigt så många av konstigheterna kring utredningen, till skillnad från andra spår. Hedberg anklagas för att vilja tjäna pengar på detta, men han säger ju att han satsat 640 tusen och att han flyttat in i ett kyffe. Man blir inte rik på att sälja ett par tusen böcker.

   • @Eclipse , men fler får gärna läsa.
    ”Hedbergs teorier förkastas på Flashback”.
    Vad folk på Flashback förkastar är helt ointressant för mig.

    Hedberg, Anér, Dammegård och bröderna Poutiainen – alla har de tillfört intressanta pusselbitar. För det är pusselbitar – Inget utom den innersta kärnan i denna konspiration har hela pusslet.
    Vad jag minns bäst ur bröderna Poutiainen bok ”Innuti labyrinten” var att i den utredning som gjordes om mordet, kom de fram till att om två motstridiga uppgifter fanns om en händelse UTGICK DET FRÅN ATT BÅDA UPPGIFTERNA VAR KORREKTA. (Detta visar att hela utredningen är ett enda falsarium).

    Sven Arnér har till och med konfronterat mannen med walkie-talkie som finskorna mötte. På en direkt fråga om det var han som sköt Palme svarade AA ungefär: Det är ingen idé att du försöker nysta i det här, du vet att vi är skyddade. (Jag har inte länken till videon där Arnér berättar).

    Hedbergs liksom Dammegård driver teorin om att Palme inte skulle mördas. Hedbergs tes är att det också slutade så. Dammegård presenterar upplägget att Palmes död skulle fejkas, men att contract killers hade fått i uppdrag att mörda Palme på riktigt – dvs två grupperingar på plats – en svensk ”bluffen” med Holmérs pojkar och the real deal med hitmen från Operation 40. ”Svaret på mordgåtan finns i oduktionsprotokollet” sa rättsläkaren Milan Valverius. Dammegård har försökt få ut obduktionsprotokollet och när han till slut fick ut det var stora delar svärtade. Jag lutar mig till Dammegårds teori eftersom att två hitmen från JFK-mordet var i Stockholm just den helgen. Hade det varit ett teatermord hade de inte behövt yrkesmördare.

    Det finns de som säger att Kennedy inte mördades. Jag tror dock inte på detta eftersom de hade hitmen som Frank Sturgis, Charles Nicoletti och Charles Harrelson på plats. Samma upplägg som 28 Februari 1986. Plus Beverly Brunson egna utredning gör att jag inte tror på ett teatermord i Kennedy-fallet. Hedberg har mycket matnyttigt i sina föreläsningar som till exempel Chamonix-affären, vilken även Sven Arnér skrivit om. Även om jag tror mer på Dammegårds teori, så skulle jag inte alls bli förvånad om Palme inte mördades. Tidigare CIA operative Chip Tatum har berättat för Dammegård att han flygit ut flera officiellt döda personer.

    Om sanningen om mordet på Olof Palme kommer fram, kommer den att skaka Sverige i dess grundvalar, sa Hans Holmér.
    – Att en alkoholist i 40-års åldern mördat Palme skulle alltså chocka hela landet. Det är uppenbart att det är en mörkläggning av gigantiska mått.

    ——————————————————————-
    Så att folk på flashback avfärdar Hedberg betyder ingenting för mig. I ett av dina utvalda Flashback-citat har du detta:
    ”Hörde en dokumentär om fenomenet i USA där sådana här psykfall ringde hem till föräldrar till barnen som mördades vid Sandy Hook och anklagade föräldrarna för att gömma barnen, då hela skjutningen bara varit ett skådespel iscensatt av staten. Tänk att få sina barn mördade och så kommer såna sjuka idioter och håller på.

    Jag rekommenderar detta PDF av professor Jim Fetzer: https://botcast.net/pdf-nobody-died-at-sandy-hook-book-by-jim-fetzer/

    Det är Obama som stod för Smith-Mundt Modernization Act of 2012 – som gjorde det LAGLIGT i USA att göra psykologiska operationer mot den egna befolkningen, vilket i Smith–Mundt Act från 1948 var förbjudet. Endast drygt 2 månader efter denna ändring inträffade Sandy Hook School Shooting. Paul Preston som hade hand om skolsäkerhet såg nyhetsinslaget om skjutningen på TV och kontaktade Obama-administrationen – och fick då veta att det var ett staged event för att promote gun control.

    Jag lyssnade på denna i dag med professor Jim Fetzxer och Scott Bennett (Army Psyop Operation) där de nämner Sandy Hook-fallet, men även andra fall. 22 maj lades videon upp. https://153news.net/watch_video.php?v=BDR38441R3OW

    24:16 i denna video (hela videon 58 min är sevärd): – ser vi Donna Soto mor till läraren Victoria Soto som ska ha dött i Sandy Hook 2012. Samma kvinna (överlappad ansiktsjämförelse) under namnet Susan Bro förekommer också som mamma till Heather Heyer som dog i Charlottesville 2017. Direkt efter, 25:45 ser vi Noah Pozner som uppges ha dött i Sandy Hook School Shooting i Connecticut USA, två år senare dog han också i skolskjutningen i Peshawar Pakistan.
    *** https://153news.net/watch_video.php?v=4UGUBHWK57KM

    Och i denna 15 minuter långa video ser vi föräldrar och klasskompisar som förlorat sina barn eller vänner i mass shootings i USA. Det är exempel från Parklsand Florida, SANDY HOOK Connecticut och Stem School San Diego och Freeman High Spokane Washington. Denna video kan väcka döda, titta gärna och fundera om det verkligen är föräldrar som mist sina barn som intervjuas. I dessa fall är det frågan om dagen efter eller samma dag och i två fall 3-4 dagar efter.
    *** https://153news.net/watch_video.php?v=42YSX2X1G454

    • Som en händelse har en privatägd plattform blivit anmäld ikväll av Sandy Hook-gänget – det kallar sig Honr Network. De har anmält en film på siten och medlemmar från Honr Network har stått för 21 av 22 anmälningar mot plattformen.

     ” Geri Medack is part of the HONR network who attacks those exposing the truth of Sandy Hook. He is one of the people that is in big trouble when the American people wake up and figure out Sandy Hook was a hoax.”

     Forced Video Takedown Email – The DIS-HONR Network:
     *** https://153news.net/watch_video.php?v=G3HUGDAYYGW3

     Och 2 timmar senare: 153news.net vs HONR – We Win Again: 153news.net vs HONR – We Win Again:
     *** https://153news.net/watch_video.php?v=MXDOWXK61136

    • Eclipse says:

     Bra, Second Opinion, du svalde mitt bete. ☺️ Det skulle vara bra om Hedbergs teori stämmer och framför allt om sanningen kommer ut i offentligheten. Det bästa som kan hända det här landet är att det ”skakas i sina grundvalar”. Men folk skulle väl fortsätta rösta på sossarna ändå. Jag vill därför ha en samhällskollaps också. Att på demokratisk väg få Sverige att ändra kurs är totalt omöjligt.

     Samhällskollapsen känns betydligt närmare än en sanningskommission. Ta bara exemplet med Stasiarkiven. Ännu en fråga där SD svängt 180 grader för att passa in i den vänsterliberala mallen.

  • Mo says:

   Banksters ! Du får som kund ta bankens risk pga deras låga egna kapital tillsammans med alla skattebetalare i form av din insättningsgaranti. Detta samtidigt som bankens anställda, framförallt i ledningsfunktion får ofattbara ersättningar i olika förmåns och bonussystem. Som tex Swedbanks tidigare vd, Bonnesen, fick lön och förmåner 15 miljoner kr under 2018, till detta en premie på 35% av lönen för avsättning i pensionsförsäkring. När hon fick sparken hade hon rätt till 75 % av lönen under uppsägningstiden dvs 12 mån samt därtill ytterligare 75 % av lönen under 12 mån som avgångsvederlag. Detta till trots att det bevisligen förekommit grova överträdelse i verksamheten. Vilket annat företag skulle få bedriva verksamhet med liknande gynnsamma villkor ?

   https://www.riksgalden.se/insattningsgarantin/

   • Glöm det där med ”insättningsgaranti”. Om bankerna ”krisar” har de rätt att ta kundernas innestående medel. Har de också lån i banken blir de återbetalningsskyldiga även om banken snott kontoinnehavet. Denna bankbubbla är uppbyggd på så sett att bankerna ska gå med vinst även om de misskött sig. Bostadsbubblan spricker när som helst och då blir det en ekonomisk kris av gigantiska mått som Sverige aldrig tidigare upplevt. Den Grekiska krisen kommer i jämförelse vara småpotatis. Kommunerna har lånat mer än 600 miljoner i utländsk valuta, med dagens kronfall gör att dessa lån blir gigantiska med förluster på mer än 20% om året, kommun efter kommun gå i konkurs därefter landet Sverige. Bankerna har medvetet tillsammans med Riksbanken/Politiker åstadkommit detta gigantiska pyramidspel, men allt kommer som vanligt att skyllas på den enskilde bankkunden som lånat i god tro att allt står rätt till i gamla Svedala. Är det någon som hör något parti ta upp dessa frågor till debatt?

    • Det ska vara 600 ”miljarder” i utländsk valuta.

    • peterkrabbe says:

     Stämmer detta verkligen, Kjell? Garantin är ju utfärdad av Riksgälden, inte bankerna. Att det blir problem är ju klart, med en statsskuld som idag är 1 140 992 989 819 SEK . Hur skulle man då kunna ersätta varje kapitalägare med 950.000 kr vid en omfattande bankkonkurs? Det känns angeläget att vi får denna fråga klart utredd, jag håller med dig om att en ekonomisk kris av megaformat inte är långt borta.

      • Mo says:

       Tack Suavelle, skrämmande, 35 miljarder i riksgäldens fond skall täcka 1527 miljarder av allmänhetens inlåning dvs besparingar hos svenska banker år 2015, så var det med den insättningsgarantin. Systemet infördes febr 2016 i hela Europa så vi kan nog utgå ifrån att även täckningen blir EU-gemensam. Att tro att Sverige kan lämna EU,när inte ens England klarar det, är väl ändå lite naivt. Det framställs ofta att bankerna skapar pengar ur tomma intet men så är det ju inte, de skapar krediter med hjälp av kundernas dvs medborgarnas tillgångar som som garant. Men sättet skuldsättningen har skenat i Sverige under 2000-talet, kanske framförallt efter finans krisen 2008 känns konstruerad. Finanssystemen är som kommunicerande kärl, någon tjänar pengar på den andres bekostnad. Det som är väldigt oroväckande är att så mycket av skuldsättningen i Sverige har gett näring åt en expanderande banksektor och skenande kostnader inom byggsektorn. Hur kan det under en 10 års period bli dubbelt så dyrt att producera fastigheter i landet. Vari ligger kostnadsutvecklingen ? Peter kanske vet.
       Svenska politikers omsorg om och välkomnande av de allra fattigaste invånarna från regioner med oerhörda rikedomar som tex mellanöstern är moraliskt degenererande och leder till ökande klyftor på den egna befolkningens bekostnad. I andra länder kan man samarbeta utifrån vad som är bäst för landet som helhet.

       https://www.svt.se/nyheter/utrikes/danmark-samarbete-mellan-s-och-dansk-folkeparti

 35. Gunnar Karlén says:

  Under förutsättning av GOD TON tycker jag att det blir spännande läsning när sannolikt pålästa skribenter kommer fram till slutsatser som är till synes helt inkompatibla. Då blir jag nyfiken på den fortsatta debatten!

  • Suavalle says:

   God ton och insinuation…

   Vi diskuterar allt möjligt här på denna generösa och välmodererade blogg – bland även språkligt intressanta uttryck.

   Den tyskspråkiga kulturen upplever jag som mer öppen, direkt och förklarande än vår egen kultur. Man är ofta inte lika harig när det gäller att ge sig in i diskussioner och förklara vad man tycker.

   Svensken i gemen har en viss tendens att knyta näven i fickan eller klistra en dekal på bakrutan med texten ”Jag ar förbannad!!!” när han blir upprörd istället för att ärligt säga sin mening. I

   Och ibland försöker någon att förlöjliga andra i en diskussion genom att antyda att det de framför är ologiskt – utan någon som helst förklaring varför – och genom att låta påskina att endast han själv har ”ätit av sanningens frukt” och sitter inne med facit.

   Här är ett uttryck på tyska som lakoniskt och direkt ger svar på tal för att bemöta en sådan kryptisk och högdragen attityd:

   ”Klugscheißer!”
   (som är ett betydligt starkare uttryck än ”viktigpetter” eller ”besserwisser”)

 36. JohanW says:

  Eurovision
  Vad ska vi anse om deras föreställning? Varit intressant att följa analyserna av Madonnas ”show”. Så här öppet har jag nog inte sett de spela ut sin ”religion” tidigare. Frågan blir, är ”slutet” nära nu eller gjordes detta i ett ”desperat” försök att ”vinna” kampen?
  På något vis var detta bra. Här kan man nu tydligt visa medmänniskor som ännu ”sover” ett bra ”piller” för ett uppvaknande!

  • MADONNA PERFORMS MASSIVE SATANIC KABBALAH RITUAL IN ISRAEL.. (15 minuter)

  • Suavalle says:

   Ja JohanW, här kan vi nu tydligt visa våra medmänniskor som ännu ”sover” ett bra ”piller” för ett uppvaknande!

   Här är en kort, enkel och bra genomgång av en del av den ockulta symbolik som manifesterades i denna show:

   Det är mycket intressant att Madonnas vänstra öga är övertäckt. Så som jag tolkar det syftar det inte enbart på ”The Allseeing Eye”, utan det utgör också ett TROTSANDE av Bibelns profetia om den ovärdige herden:

   16. ty se, jag vill låta en herde uppstå i landet, som icke vårdar
   sig om de får som hålla på att förgås, icke uppsöker det
   förskingrade, icke helar det sargade, icke sörjer för det som är
   helbrägda, utan allenast äter köttet av de feta och river sönder
   klövarna på dem.»

   17. Ve över denne ovärdige herde,
   som övergiver sin hjord!
   Må ett svärd träffa hans arm
   och hans högra öga!
   Må hans arm alldeles förtvina
   och hans högra öga
   förmörkas i grund!

   (Sakarja 11: 16-17)

   Detta trotsande av Bibelns dom över de onda ledarna är ett återkommande tema inom film och musik.

   I följande video (efter 45 minuter) visar professor Veith oss en mycket påkostad Holywood-film med detta tema:

  • Suavalle says:

   I slutet av Madonnas show sjunger de gång på gång:

   ”Not everyone can come into the future.
   Not everyone that´s here is gonna last.”

   Samtidigt visas en apokalyptisk bild av världen i brand. Detta frammanar en ominös om vad de onda har för avsikt att genomföra.

   Jag skulle vilja besvara denna kungörelse med två Bibel-ord:

   Och detta är det eviga livet: att de känner dig, den ende sanne Guden, och honom som du har sänt, Jesus Kristus.
   (Johannesevangeliet 17:3; Bibel 2000)

   Dina döda skall få liv igen,
   deras kroppar skall uppstå.
   Vakna och jubla, ni som vilar i mullen!
   Ty din dagg är en ljusets dagg,
   du låter den falla över skuggornas land.
   (Jesaja 26: 19; Bibel2000)

 37. Hans Lindblad, direktör för Riksgälden, uttalade sig på SVT på följande sätt om bail-in i ovanstående video:

  ”Långivare till bankerna kommer att få sina tillgångar nedskrivna tills banken är rekapitaliserad igen…”

  Alla som har ”pengar” på bankernas konton (Bankens tillgång = ett bedrägligt ord och falskt) lånar ut sina pengar till bankerna. Bankerna använder dessa tillgångar vid en baile in. Staten har aldrig menat att de ska rädda bankerna som de gjorde vid den senaste bankraschen. Riksbanken håller en låg räntenivå för att lura in så många i pyramidspelet där de som sitter på toppen alltid är vinnarna medans folket får ta skulderna som egentligen är Bankens skuld till alla kontoinnehavare. I folkmun kallas detta för bedrägeri och pyramidspel har alltid varit förbjudet men nu finns det utbildade (egentligen inbillning) nationalekonomer som gör allt för att dölja sanningen om detta bankbedrägeri.

 38. Arga gubben says:

  Vi som är födda under en vandrande stjärna. Från koja till slott och sen tillbaka. Du gav bort dina miljoner, gubbe! Ja, bättre mig aldrig hänt, som man sjunger i Guldgrävarsången. Knasboll, du är ju klassförrädare!

  Lee Marvin I was born under a Wandering Star remastered

 39. Loa says:

  Vår ‘gamla goding’ med enorm sprängkraft dyker upp på Benjamin Fulfords rapport denna vecka.
  Det gäller alltså Malaysia Airlines försvunna (8/3 -14) /nerskjutna (17/7 -14) plan.

  ” We also got this interesting report last week about funky goings-on in Malaysia:
  “One of my Malaysian intelligence contacts told me last week that [disgraced former Prime Minister] Najib Razak is not really in custody as is publicly stated He is under a type of house arrest and does travel around West Malaysia as he wants. (—)
  Najib has made a deal with his handlers, the Khazarian Zionist Mafia. He has all the data on the MH370/17 inside job. He has it placed in several safe locations. If he goes to jail and has his offshore assets confiscated, the data is to be released.”

  Despite efforts like this by the Rothschilds to cover up the Malaysian Air Flight 370/17 scandal, it is also coming to a head in Holland. Already Russia has formally accused the Dutch government of covering up evidence relating to the downing of that flight. ”

  • Suavalle says:

   Lite bakgrundsfakta för nya läsare:

   Planet som bara försvann, Malaysia-Airlines MH 370, hade 20 kinesiska experter på mikroteknologi som passagerare. Fyra av dem hade dagarna innan tagit patent på en ny revolutionerande teknik gällande mikrochips. De arbetade alla för ett Rothschild-ägt företag, Freescale.

   Efter försvinnandet av planet dödförklarades människorna som befunnit sig ombord och i och med det övergick äganderätten av patentet till Jacob Rothschild…

   Här är en kort video som redogör för detta:

   • Loa says:

    Tack, Savalle.
    Jag vill minnas att det var många kinesiska dataingenjörer ombord, ty även en annan elektronik-sak var involverad; att Kina ville ha ett eget mot USA vattentätt datorsystem (minns ej gällande vad) utan amerikanska (el. andra) back-doors. Men:
    MH370:s kosa styrdes till Diego Garcia i Indiska Oceanen, en hemlig US militärbas.
    https://www.youtube.com/watch?v=QpxN1tlqDeg 7 min.
    Obs. videon är upplagd 23/3 -14, då fortsättningen ännu inte utspelat sig.

    • Suavalle says:

     Många flugor i en smäll…

     Och flygplanet verkar ha kommit till användning lite senare som Malaysia Airlines Flight 17 i Ukraina som slutade med en smäll:

     https://sv.wikipedia.org/wiki/Malaysia_Airlines_Flight_17

     Ett människoliv är för dessa tråddragare nog inte värt mer än en fluga.

     • Always follow the money and you find who is behind it.

      • Suavalle says:

       Ja, det framträder enorma vinstintressen.

       Här är en mycket bra video som även den pekar mot att MH 370 flögs till den amerikanska militärbasen Diego Garcia:

       Storfinansen i samarbete med staten är fascism.

       Världen styrs av kriminalitet, fascism, ockultism.

       Så här säger Bibeln om de onda människorna:

       ”Ni har djävulen till fader, och ni vill göra vad er fader önskar. Han har varit en mördare från första början, och han står utanför sanningen därför att någon sanning inte finns i honom. När han ljuger talar han med egna ord, ty han är en lögnare och lögnens fader.”
       (Johannesevangeliet 8:44)

       • Loa says:

        Tack för denna video. Du måste ha googlat dig igenom många sidor för att hitta den. De kör bara upp ‘debunk’ vilka sökord man än tar..

        • Suavalle says:

         Ja, den videon är bra! Det blir svårare och svårare att hitta tillförlitlig information på YouTube. Och jag har lagt märke till att det som förintas ersätts med ”junk”-videor med skenbart liknande innehåll. De onda måste ha massor med människor i sin tjänst for att möblera om så totalt på YouTube.

         Och tack tillbaka till dig, Loa! Du är en väldigt skarp iakttagare och jag är övertygad om att även du ägnar mycket tid åt att hitta tillförlitlig information åt oss.

         Som tur är vågar nog inte Youtube (ännu i alla fall…) att ta bort den ovärderliga information som vi får av dem som är kända och lästa av många miljoner läsare, som Walter Veith, Edward Griffin och Stanley Monteith – och där finns det enormt MYCKET att hämta.

 40. Mo: Du skriver ”Det framställs ofta att bankerna skapar pengar ur tomma intet men så är det ju inte, de skapar krediter med hjälp av kundernas dvs medborgarnas tillgångar som som garant.”

  Vadå medborgarnas tillgångar? Det som finns nerskrivet i ditt kontoutdrag är inga tillgångar och kan heller inte vara det. För en tillgång är något som du har tillgängligt, något du kan ta ut från banken. Men bankens konton innehåller inte SKR (Svenska kronor, det är endast Riksbankens konton som kan innehålla SKR alltså riktiga pengar och det är det som bankerna bollar mellan varandra via Riksbanken för de vill inte bli lurade som de inbillat/utbildat oss andra i) och kan heller inte göra det, detta skriver till och med banken själva att de inte har. Går du till banken för att hämta ut dina ”tillgångar”? (Ett lurendrejeri ord som ekonomer har inbillats att inbilla oss alla andra i) så ger de dig en postväxel eller check inga SKR för banken tillhandahåller inga kontanter! Det är därför bankerna vill bli av med kontanterna (Som ju är de SKR vi använder oss av när bi betalar kontant och som därför dödar skulder!) Med denna check som ju är bankens skulder går du sedan och betalar den bil eller motorcykel med, du betalar alltså med bankens skulder.

  Det är bara bankerna som kan syssla med sådant skojeri, för du kan inte betala en vara du vill ha med din skuld till exempelvis Telia. Då blir du genast anklagad för bedrägeriförsök och polisanmäld.

 41. Om detta finns en väldigt bra förklaring att ladda ner från

  Bokus: https://www.bokus.com/cgi-bin/product_search.cgi?ac_used=no&search_word=michael+thud%E8n

  ”Crash course i hur penning och banksystemet fungerar E-bok”

  Ursäkta reklamen men den är viktig om vi vill lära oss hur vi blir bedragna och det är vi som får så med svarte petter? Väl värda 75Kr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: