Redo för EU-valet?

EU flaggor

 

Så har då debatten om EU ebbat ut och väljarna vet nu naturligtvis allt om hur EU skall fungera framöver och vad man skall rösta på idag. Eller inte? Fredagens slutdebatt påminde mest om ett kafferep i hönsgården där Lundgren naturligtvis fick spela rävens roll. Mycket lite gick att få klarhet i trots allt tjattret.

Vad vi vet nu är att Liberalerna är det mest globalistiska partiet i Sverige idag, med krav på en Europaarmé, ett federalt FBI med rätt att åka till Sverige för att hämta ut potentiella brottslingar och som Lundgren uttryckte det – Allt Till EU. Ett totalt utplånande av nationen Sverige. Soros är säkert stolt över detta parti, som han ägnat stor möda med att göra till sitt eget. Tillsammans med Centern har han nu fundamentet till den framtida styrningen av vårt lilla land.

SD stod som väntat ensamma i sitt stöd för Östeuropas krav på att själva få avgöra sin framtid och sin befolkningssammansättning. Man stod lika ensamma i kravet på att flyktingar inte skall ges tillstånd till inresa i EU innan tillstånd beviljats i förväg. Märkligt nog, kan tyckas, eftersom de till övervägande del ekonomiska flyktingar som söker sig till EU efter att ha fått uppehållstillstånd i exempelvis Sverige, med hjälp av den fria rörligheten naturligtvis kan välja att bosätta sig eller arbeta i Paris eller Budapest eller var de vill inom unionen. Med hjälp av Global Compact som vår regering undertecknat kan nu alla som vill det resa till Sverige, få sina ekonomiska rättigheter debiterade på den svenska statskassan och sedan leva sina liv där det är lite trevligare än i den mörka granskogen med alla sina vargar och björnar. Till och med resa hem igen med för grannarna imponerande pensioner och medborgarskap. Den sociala pelaren är det nya modeordet. Vad man inte tycks ha förstått är att krigen i Mellanöstern är temporärt avslutade, ingen behöver fly för sitt liv längre. Tvärtom behövs alla arabmuskler för att återuppbygga regionen. Är det en bra genväg till ökad levnadsstandard att smita iväg till Sverige?

Även klimatdebatten blir alltmer förvirrad. Bara M, KD och SD (i debatten oftast kallade högerextremister) inser att el inte uppstår av sig självt, utan måste produceras någonstans. När världens alla bilar och flygplan i vänsterns fantasivärld skall ladda sina batterier lär det krävas mer än några vindsnurror och solpaneler för att hålla samhället igång. Den globala sjöfarten kan man säkert säkra genom att återinföra master och segel på containerfartygen? Den miljövänliga kärnkraften skall naturligtvis läggas ner snarast, vår storindustri lär få omlokaliseras till älvarna, där vattenkraften finns. Men vi skall inte se allt negativt, genom att eliminera efterfrågan på oljan kan ju de räliga oljeshejkerna i Mellanöstern göras utfattiga och tvingas återgå till kamelskötsel. Fast resultatet blir nog ännu fler ekonomiska flyktingar istället. Hmmm.

Egentligen är det kanske inte så dumt att avskaffa bensin och diesel. Krigen måste ju rimligtvis upphöra om stridsvagnar, stridsflygplan och missiler måste drivas med el. Laddstationerna för stridsvagnar brukar inte vara så frekventa där krig normalt bedrivs och köerna blir nog långa. Flygplan och missiler går så långsamt att de riskerar att falla ner. Fast det är ju lika för alla…

Fast de där ryssarna har ju egen olja och gas, så de går nog inte över till el bara för att vi gör det. Man kan aldrig lita på ryssar! Och kineserna! De har säkert redan köpt in världens tillgångar av lithium och andra batteriingredienser för att sedan sälja dyrt till oss världsförbättrare.

Märkligt nog tycks man se det som en självklarhet att det framtida EU skall bli en kopia av det förträffliga Sverige. Socialdemokraternas Sverige, det skall Löfvén se till. Man kommer nog att bli förvånade, om man lyfter blicken över Östersjön, att se att EU helt plötsligt har blivit HÖGERPOPULISTISKT. För de europeiska folken ser nog inte saken på samma sätt som de svenska vänsterpolitikerna. Salvini i Italien tar ledningen i en allians för att vända utvecklingen mot okontrollerad invandring och en nödvändig tillväxt i sällskap med Marine LePen och Östeuropas nya ledarskap. Theresa May lämnar scenen redan innan valet och Merkel lär inte bli så mycket äldre som kansler. Macron i Frankrike har ännu inte lyckats tygla sin besvärliga befolkning och landet riskerar snart bankrutt, trots att Macron försöker sälja ut alla nationaltillgångar.

Om allt detta får vi naturligtvis ingenting veta i en debatt som faktiskt handlar mer om Europa än om Sverige. Lyckligtvis har vi bara tjugotalet ledamöter bland de 751 som skall samlas i Bryssel för att hitta den rätta kursen för kommande femårsperiod. Men gå och rösta ändå, det handlar mer om att hindra de värsta från att få inflytande i Bryssel än att hitta de som kan bidra med något positivt. De är nämligen mycket svåra att hitta.

Peter Krabbe

 

68 Responses to Redo för EU-valet?

 1. Tritonen says:

  Att skrämma med Putin är ”det nya svarta”. Då ska man veta att Rysslands militärutgifter är
  ungefär en tiondel av USA:s, och ännu mindre i relation till NATO.
  Rysslands ekonomi är mindre än Tysklands, mera som Italiens. Dessutom är landet inringat av militärbaser och utsatt för sanktioner.
  Det vore bättre att knyta kontakter med Ryssland och försöka få med landet i den europeisk familjen.
  När det gäller påverkansoperationer klarar vi oss utmärkt med inhemsk produktion av fake news, thank you,

 2. Suavalle says:

  Pia Hellertz skriver så här i en kommentar på Newsvoice:

  ”Jag har just lyssnat på Mike Adams som beskriver “Five COSMIC things you need to know about Life, Earth and the WAR against humanity” – rekommenderas varmt. Conny har rätt – Världen är galen!

  https://www.brighteon.com/6040282052001

  – 23 maj 2019 – 27 minuter”

  https://newsvoice.se/2019/05/hur-hade-sapo-reagerat-om-terrorister-monterat-5g-sandare-overallt/

  • Suavalle says:

   Kommentaren jag hänvisar till verkar ha raderats från Newsvoice…

   • Suavalle says:

    Så här skriver Peter Krabbe i en kommentar här på bloggen den 17 april 2019, kl. 10.29:

    ”Kan det vara så djävulskt att chemtrailsen haft som syfte att driva på en global uppvärmning i syfte att få världen att tro att orsaken är koldioxid? Det senare i syfte att stoppa den teknologiska utvecklingen i Asien, något som hotar den amerikanska dominansen inom världsekonomin.”

    https://peterkrabbe.wordpress.com/2019/04/13/demokratins-svanesang/

    I länken som Pia Hellertz varmt rekommenderade läsarna på newsvoice.se att läsa (och som jag vidarebefordrat till denna bloggs läsare ovan) hänvisas det till en dokumentation som är ytterst intressant:

    CLIMATE CHANGE: CLIMATE ENGINEERING THROUGH STRATOSPHERIC AEROSOL INJECTION

    Här är dokumentet som PDF:

    https://journals.sagepub.com/doi/abs/10.1177/0309133312456414

    Ytterligare en reflektion gällande Pia Hellertz varmt rekommenderade länk: Namnet John Brennan omnämns i detta sammanhang av Mike Adams som en viktig tråddragare.

    Den f.d. CIA-chefen John Brennan är utbildad vid Fordham University:

    ”Fordham University (/ˈfɔːrdəm/) is a private Jesuit research university in New York City. ”
    (Wikipedia)

  • Suavalle says:

   Här är en artikel på newsvoice.se om chemtrails ÄVEN HÖGT UPPE I STRATOSFÄREN.

   https://newsvoice.se/2018/11/forskare-hemliga-projekt-spraya-atmosfaren/

  • Suavalle says:

   Mike Adams fem punkter:

   1. Manipulation av stratosfären i syfte att påverka klimatet och att ”dimma” solljuset

   2. 5G, vacciner, läkemedel, kastrerande hormoner m.m. medel för att selektivt decimera befolkningen

   3, Dödsskvadroner

   4. Civilbefolkningen i USA mobiliserar för att försvara sig

   5. Världens ledare ”sitter inne med” viktig kunskap som undanhålls människoskarorna

   Mike Adams uttalanden är skrämmande. Han spekulerar och försöker tolka till viss del, men jag anser att mycket av det han säger är viktigt och jag skulle vilja uppmana alla att lyssna på de första 16 minuterna.

 3. Klockren kommentar: …det handlar mer om att hindra de värsta från att få inflytande i Bryssel än att hitta de som kan bidra med något positivt.

  Inget riksdagsparti fick min röst – den gick till AfS.

  • Afs, bra val, men når dem 4 %?

   • peterkrabbe says:

    Man får se de små partierna MED och AfS som plantor som från fröstadiet nu börjar växa. Med två val under loppet av ett halvår kommer deras resultat idag att ge ett mått på tillväxthastigheten, ett mått som blir avgörande för deras framtid och vandringen mot nästa nationella val om drygt tre år. Att komma över 1 % är viktigt för båda eftersom det ger ekonomiska fördelar i valprocessen. Därefter går det snabbare. Det konservativa blocket behöver båda, både för att kunna bilda majoritet och för att bredda politiken.
    Den stora skillnaden mellan dessa båda är att AfS vill lämna EU, medan MED vill förändra. EU är bra som frihandelsområde och för den fria rörligheten inom unionen, men måste begränsa sin verksamhet till samarbete, inte federalt styre. Det senare urholkar demokratin och utplånar de nationella särdragen som gör Europa till just Europa. Det förutsätter också att man enas om att bekämpa dagens migration från länder utanför EU. På dessa villkor kan jag också se det som en fördel att Storbritannien är kvar i EU, det ger en bättre balans mellan stormakterna Tyskland, Frankrike och England. När man talar om EU som fredsprojekt är det detta man avser, 1900-talets båda krig har sin bakgrund i den ekonomiska kapplöpningen mellan dessa tre länder, det är därför en fördel om de spelar i samma lag fortsättningsvis. Samtidigt måste NATO hållas tillbaks för att undvika en polarisering mellan Ryssland och EU, annars får vi samma typ av fredsprovokationer som för hundra år sedan. Det gäller inte minst på grund av att de finansiella oligarker som nu är utslängda från Ryssland fortfarande har makten i väst. Dessa måste vi rensa ut omgående och jag hoppas att valet ger den möjligheten. Med Juncker, May, Macron och Merkel avlägsnade som ledare har vi en ärlig chans att skapa det EU som vi borde ha haft från början.

    • Sture says:

     peterkrabbe,
     håller med.
     EU behöver läggas nr eftersom hela dess syfte är att vara ett redskap för globalisterna att göra om hela världen till herrar och slavar och ta ifrån människorna deras frihet och inflytande. Det finns ingen som helst möjlighet att ”förbättra” EU. Och här skall man inte rösta taktiskt. Alla röster på de etablerade partierna är en bortkastad röst, därför att de inte kommer att genomföra det de lovat – och de har aldrig haft några avsikter att göra detta. Bara att lura väljarna.

     • Martin T says:

      Exakt så Sture

     • AnnaF says:

      Jag håller med dig helt! EU har adrig varit en demokratisk projekt, inte ens från början. Det har varit tänkt som en handelsunion med kontrollerade villkor men sedan dess har blivit en politisk styrd och eskalerande totalitarism som redan är en mardröm för hälften av Europas invånare. Att EU fortfarande har stöd av befolkningen kan bero på att möjligheterna till lukrativ profitering har aldrig varit bättre för just den typen som verksam inom byrokratin eller jobbar med någon form av aktivism eller politisk verksamhet.
      Helmut Schmidt (fd tysk Bundeskansler) har varnat för detta redan i början av 90-talet. Enligt honom en stark Nation byggs på en stabil tillverkningsindustri (ca 65 %) och resterande 35 % är tjänster och Administration. Så ser inte ut för länderna inom EU som har gjort oss redan mer sårbara än vad vi kan hantera när EU påbörjar på allvar förverkligandet av Federala Europa, zionisternas högsta önskan sedan mer än ett århundrade…..

      • Mo says:

       AnnaF, alltid lika trevligt med dina kloka inlägg. I Sverige har politikerna satsat på sysselsättning i en expanderande tjänstesektor inom välfärd och offentlig administration. Men det har inte varit lika lätt att finansiera denna tillväxt som att skapa alla tjänster som framförallt har tillförts storstadsregioner medan landsbygden utarmas. Senare år har det skett med hjälp av en rekordstor kreditexpansion. Vi har troligen nått vägs ände för detta och då får man leta andra vägar som tex indragna välfärdstjänster, vilket redan drabbat glesbygden, eller ökat skatteuttag. Om den totala svenska skulden kan du läsa här. Skrämmande !

       https://www.realtid.se/tino-sanandaji-hog-skuldsattning-forvarrar-lagkonjunkturen

       • AnnaF says:

        Hjärtligt tack för ditt uppskattande Mo! Även din länk är viktigt att förstå vilken fälla de har lagt ut för oss med den falska tillväxten som har blivit stöttad med kreditexpansion. Det finns inte mycket bärighet i detta och -utan att vara särskild insatt i ekonomi- detta kan bara leda till en enda slutsats: en finanskris av en aldrig tidigare skådat mått.

        Efter den konstgjord skapad finanskrisen 2008-2009 har tillväxten blivit byggd på finanskapitalism och en helt sjukt konsumtionshysteri. Många jobbar idag för lön eller får Pension som normalt hade aldrig räckt för den ”höga” levnadstandarden som en betydande del har fortfarande i Europa. Folk har fått detta genom fastighetsspekulationer, arv och lyckad värdepappers handel som genererat mycket pengar i omlopp på senaste 10 åren. Men var är den riktiga tillväxten som skulle ge en räddning när luften går ut ur ”marknaden””?
        Vad händer när dessa ”oumbärliga” byrokrater och aktivister inte behövs längre? De kostar ju en helsikes massa pengar som Ingen kommer att vara villiga att betala! Vad händer när konsumtionen sjunker på en rimlig nivå och mängder av anställda som jobbar inom handeln inte behövs längre? Vem skall köpa alla dessa tjänster -oftast orimligt dyra- när realiteter hinner oss i fatt och vi betalar bara för saker vi behöver för vår basbehov?
        EU idag är nära noll tillväxt! Att det hamnar ändå med lite frisering över mellan 0,5-2,0 procent kan ha sin grund att det finns fortfarande mycket pengar pga ovan nämnda falsk tillväxt som har ingenting att göra med den behövande stabiliteten när kaoset är ett faktum!

        • Mo says:

         Ja en finanskris om bubblan spricker eller att vi balanserar på en lina som gör oss rädda och medgörliga. Det kanske är det senare de som vill styra världen önskar sig. De vet att inget vilar så tungt på den kristnes axlar som skulden.

    • Sabine says:

     Jag lyssnade på Aron Flams intervju med Kai Rämo från MED.
     Fiendebilden Ryssland var väl etablerad hos denna företrädare för MED.
     Jag hade faktiskt övervägt att rösta på dem innan intervjun.

     • peterkrabbe says:

      Kai Rämö är officer och tillhör NATO-falangen inom MED. Denna interna strid är ännu inte avgjord, därför uppmanar jag dem som vill rösta på MED att kryssa Mons Krabbe, som står för motsatt uppfattning.

  • ragnhild says:

   Takk, reknestykket og tolkningen er det mange av oss har forstått som enkel. Det er jo slik de opererer. Tatt i betrakning av at myndighetene våre IKKE tar jobben med å analysere seriøse kilder, men forholder seg til oligark-Uvesenet så sitter vi i saksen. Bare en sak som jeg undrer meg på alikevel. Hvor er Kina og Russland i dette spesielle ”chemtraillandskapet”. Og er de utenfor dette spesifikke; så hvorfor hører vi IKKE protester ?? Jeg oppfatter bare taushet.

   Jeg opplever etterhvert som er vi satt under ”administrasjon”. Smuler av godvær utdeles som var det en gunst med besk smak, for vær du sikker – demonstrasjonen i form av det motsatte er sikkert som lås – jevnlig. En smak fra dem som eier været!!

   • ragnhild says:

    For ordens skyld, kommentaren min her 27.5 kl. 15:32 er svar til Suavalle, 09:35 den 27.5.

   • Suavalle says:

    Det är mycket intressan! Hur är det med Kina och Ryssland när det gäller geoengineering? (i dagligt tal: ”chemtrails”)

    Min förmodan är att det i viss mån förekommer även där. De bör ha intresse av att utveckla teknik inom detta militära kunskapsområde för att kunna värja sig mot nya hot.

    US Air Force vill ju äga vädret som vapen redan 2025:

    Styrdokument (PDF) OWNING THE WEATHER IN 2025:

    https://archive.org/details/WeatherAsAForceMultiplier/page/n17

 4. hllviken says:

  Välgjord dokumentär om Europa –

  passa på att se innan makteliten tar bort den helt från Internet! Sprid gärna!

 5. Rolf Löfgren says:

  Landsbygdspartiet oberoende är ett litet parti, som höjer sig över den vanliga vänster – höger skalan.
  Vi arbetar för:
  1. Sverige ut ur EU, EU ut ur Sverige.
  2. Förstärkt Nordiskt samarbete, ett Nordiskt statsförbund. En självförsörjande region i Norra Europa.
  https://landsbygdspartiet.org/fyra-hornstenar/

 6. Mo says:

  Först Ryssland nu Iran. Vem är egentligen motparten i USAs svälta rävspel.

  https://www.di.se/nyheter/svensk-export-till-iran-har-tvarnitat/

  • peterkrabbe says:

   Iran är Israels främsta motståndare i kampen om herraväldet över Mellanöstern. Trump har lovat dyrt och heligt att stödja Israel i denna kamp, som egentligen handlar om att etablera ett Storisrael, medan Iran har den omvända agendan att etablera ett muslimskt välde fram till Medelhavet. Ett sionistiskt Mellanöstern vore en spjutspets rakt in i Rysslands och Kinas hjärta. Här har vi den största risken för ett tredje världskrig.

   • Gunnar Karlén says:

    Borde inte Ryssland och Kina ogilla även ett muslimskt välde? Finns det möjligen fler och fredligare alternativ?

    • peterkrabbe says:

     Varken Ryssland eller Kina vill ha en muslimsk expansion in på sitt eget territorium, men har inga problem med att ha ett ömsesidigt handelsutbyte med ett land som är muslimskt. Dessutom är Iran en bra barriär mot judiskt maktövertagande i regionen och vidare österut. En gräns som är svår för Israel att passera. Det självklara alternativet borde ju vara självständiga arabiska stater som samarbetar inbördes med respekt för varandras traditioner och religion. Konkurrensen om oljeförsäljning och leveransvägar gör detta tyvärr omöjligt i en situation där för oss obegripliga tolkningsfrågor inom i grund och botten samma religion skapar dödsfiender istället för trosfränder. Vi har själva haft långvariga krig mellan protestanter och katoliker, men har svårt att få detta att passa in i en modern värld. Pragmatismen är tyvärr inte särskilt välutvecklad i arabvärlden, det kommer att ta generationer tills man har accepterat sin nya roll i ett industriellt samhälle, där handel förutsätter att både svärdet och koranen läggs åt sidan.

     • Suavalle says:

      När det gäller protestanter och katoliker…

      Här är en mycket komisk historiskt belagd händelse som verkligen fick mig att skratta gott.
      Scrolla fram till den fjortonde minuten och ta del av vad som hände med avlats-”försäljaren” John Tetzel:

 7. Sture says:

  @ Suavalle,
  jag vill tacka för alla dina fina videor av Griffin, Veith, Monteigh etc. Jag tror att det också var du som letade reda på en video om Enochs bok, den bok som katolska kyrkan valde att ta bort från bibeltexterna, därför att den berättade precis vad de ägnat sig åt genom århundraden – bedrägeri. I Enochs bok framgår det vad allt detta handlar om: Lucifer och de fallna änglarna. Detta är tiden före Moses och Abraham, före Adam och Eva, Och Jesus berättar för Jakob Lorber i manuskripten ”The Household of God” i två delar, inalles 900 sidor om denna tid. Denna tid har nu kommit till ett slut – The End of Times – och det är denna tid som Enoch beskriver i denna video. Tiden då alla dessa människor, som samlat på sig hela världens rikedomar och kastat in världens befolkning i krig och konflikter, kommer att störtas. Ja, de är galna. För hur kan man vara så dum så att man tror att man blir lyckligare genom äga halva världen (Rothschild anses vara god för 550 000 miljarder dollar). Ingenting av detta kan man ta med sig när man dör.
  Det är faktiskt väldigt intressant att lyssna på hur Enoch beskrev denna tid, som för hans del låg långt fram i framtiden:

  • Suavalle says:

   Tack så mycket för din uppskattning, Sture! Vi trogna kommentatorer här på Peter Krabbes fina blogg är verkligen – som Peter det en gång uttryckte det – som medarbetare i ”redaktionen” som bidrar med viktiga kunskaper och synpunkter till Peters så insiktsfulla krönikor.

   När det gäller den här videon om Enoch så var det du själv som publicerade den här på bloggen för ett halvår sedan:

   https://peterkrabbe.wordpress.com/2018/12/15/mot-ett-nytt-ar/

   Vi hade en mycket intressant diskussion om arkeologiska fynd av skelett av jättar och om nefilim. Vi var flera som bidrog med intressanta länkar.

   Ja, vi lever nog nu i ”The End of Times”.

   Här är ett hoppingivande föredrag som handlar om Uppenbarelseboken i Bibeln och som berör ändens tid:

   Revelation’s Ancient Discoveries – ”Revelation’s Startling Predictions for the 21st Century”

   (Mark Finley var – precis som Walter Veith – sjundedagsadventist.)

   • Sture says:

    @ Suavalle,
    jag gick tillbaka och tittade. Ja, det var faktiskt jag som initierade denna debatt, men du kom senare med enormt intressanta bidrag. Peter Krabbe hade därefter den absolut intressantaste kommentaren med en videofilm om ”jättarna” – arkeologiska fynd, som visade enorma gigantiska människoskelett som påvisade att Enoch har haft helt rätt i sim berättelse om ”jättarna”. Tänkte använda mig av denna videofilm i en debatt, men censuren har varit framme och tagit bort denna film. Man förstår att det är livsfarligt för globalisterna att denna visas, då visas ju samtidigt att Enoch hade rätt. Och då kan man ju börja läsa Enoch och förstå deras planer. Nu undrar jag, Peter Krabbe: Kommer du ihåg vad den videofilmen hade för titel? Och hur kan man söka den?

    • Suavalle says:

     Sture, jag gjorde samma reflektion som du när det gäller den videofilm som Peter bifogade. Jag har sökt rätt länge på YouTube efter den eller något liknande, men nu har jag tröttnat. Jag har bara hittat nykonstruerat skräp.

     Hela tiden gör de så där. Det som talar emot globalisternas lögn-paket på YouTube avlägsnas systematiskt och ersätts med förlöjligande videor med anknytning till dem som censurerats.

     Globalisterna har gett sig in i en turbulent kamp mot sanningen. Tidigare kunde de smyga fram sina lögner, men nu har de fått bråttom. På så vis avslöjar de sig tydligt. Det har blivit alltmer uppenbart för människomassorna att osanning har genomsyrat nästan allt som presenteras via offentliga kanaler.

    • peterkrabbe says:

     Kan du ge mig namnet på den aktuella artikeln så skall jag se om jag kan få fram mitt original med anteckningar. Minns inte när den var publicerad….

     • Loa says:

      Jag skrev upp namnet (ska man ALLTID göra – av denna anledning):
      ”Jätteskelett av människor hittats av vetenskapsmän – På olika platser i VÄRLDEN”
      men inget kommer upp.
      Din art. var 15 dec. -18.

     • Sture says:

      Peter,
      Artikel hette ”Mot ett Nytt År” och publicerades den 15 December 2018. Den har 268 kommentarer och någonstans på mitten postar jag en video om Enochs bok, varvid du postar en video om arkeologiska fynd av ”jättar”. Det var superintressant. Min kommentar är kvar men din inte din videolänk.
      Jag kan säga till övriga läsare: Detta är orsaken till att jag brukar i text på svenska beskriva vad mina videos handlar om. Detta kommer att stå kvar. Så när de avlägsnar videos från YouTube blir det så uppenbart att det handlar om censur. Alla kan se och förstå det.

    • peterkrabbe says:

     https://www.ancient-origins.net/unexplained-phenomena/top-ten-giant-discoveries-north-america-005196
     Jag har länken till filmen, men den är blockerad. Bifogar en annan, om än inte fullt så dramatisk. Det är irriterande med all denna censur, som vi tycker är meningslös men ändå har en politisk bakgrund. Så fort som vi lyckas glänta på en dörr, slängs den igen framför näsan på oss. Vi skall hållas okunniga om allt som rör historia och vår bakgrund.
     Det fanns en annan film också, där amerikanska soldater i Afghanistan vittnade om en levande jätte i en grotta, som infångades och flögs över till USA efter att ha avlivats med granatgevär. Den lär vi inte heller få se igen.

 8. matte5958 says:

  Och så mycket var den ”skandalen” värd….https://www.nordfront.se/judisk-terrorgrupp-misstanks-ha-orsakat-den-osterrikiska-regeringens-fall.smr

  I vanlig ordning en ”false-flag” – operation av allt att döma !

  • AnnaF says:

   Det är en ”false-flag” operation som har blivit verkligen framgångsrikt. Regeringen igår har förlorat en misstroendeomröstning och Sebastian Kurz Bundeskanslern har avgått. För några dagar sedan den mäktiga tyska Wolfgang Schäuble har gjort ett uttalande om ”Skandalen” och misstänkte att det var en avacerat operation som tyder på att utländska underrättelseorganer har länge förberett detta och utfört med en proffsig precision.

   Livet är verkligen märkligt! Jag har tillbringat en vecka på en båt med min äkta hälft i den fantastiska kroatiska övärlden. Intet anade -tog boken med mig- läste jag Claire Hoy/Victor Ostrovsky`s bok om Mossad: Med sveket som vapen. Vi var lyckligt ovetande om allt som har hänt i Österrike – det är självvald Internet/handyförbud på havet för oss- kommenterade boken med följande: Var lurar nästa Mossad operation? Tja….det är redan förmodligen inträffade redan då……Nu läser jag alla detaljer (det bara en bråkdel som har framkommit) och det känns djupt i maggropen att här lämnade förövarna ett tydligt fingeravtryck, tom sin DNA!

   Den boken måste läsas! En del kanske gillar aktion (en del fiktion) men det finns ett djupt underliggande psykologisk budskap för alla som vill lära sig mer om den mänskliga Naturen!
   Enligt Mossad som jobbar utifrån god kännedom om våra primitiva drifter behövs svaga människor som faller för dessa drifter: nämligen PENGAR, makt, PERVERSION, sex, och patologisk HAT, hämndbehov som gör de extremt sammarbetsvilliga. Det finns mängder av operation från 70-80 talet detaljerad beskrivna och Mossad var måttligt road när boken äntligen fick publiceras.
   Boken finns fortfarande och kan laddas ner! Gör det innan en viktig nutidsdokument försvinner för gott!

 9. Arga gubben says:

  Det verkar vara tillåtet att stoppa en kandidat några redan har röstat på, t.ex. Kristina Winberg i SD. Är det verkligen möjligt? Rösta och känn dig blåst.

  Jag undrar mycket över hur man ändrar sitt val. Har vi den möjligheten bara för att alla röstkort ska registreras med valsedeln? Är det bara därför? Rösta och vi registrerar dig.

  Stefan Löfvén, en Mycket Viktig Person, tilläts bli socialdemokratisk partiledare efter att ha godkänts av Arbetsgivareföreningen. Han var väl känd där efter många avtal. Släng ut Håkan Juholt!

  Jag hör förlorande partier proklamera seger. Vansinne har drabbat våra dåliga ledare. Vi behöver inte fälla dem, de fäller sig själva.

 10. Arga gubben says:

  Denna video cirkulerar och fäller mig till marken. Alkoholisten tillåts sjunga i församlingen. Där står han, fattig och föraktad, och rör mitt hjärta. Så mycket han har att säga.

  DRUNK BEGGAR ENTERS A CHURCH AND ASK TO SING (ENGLISH SUBTITLES)

  • Suavalle says:

   Ja, de misshandlade och utslagna blir inte sällan underskattade. Tack, Fiskargubben!

   • Arga gubben says:

    Suavalle, se hur han söker upp en kvinna, vars motstånd han andligen anar. Jag vet att sådant kan hända.

    Andra har senare velat utnyttja honom i andra församlingar och där var han kraftlösare pga utnyttjandet. Den sång vi fick ta del av var stark.

    • Suavalle says:

     Mycket intressant! När han står framför kvinnan sjunger han följande ord:

     ”For your world is pure.
     A shield to those who belive in him.”

 11. hllviken says:

  ll

 12. JohanW says:

  Om man vill vara ”kritisk” så sägs det att en av anledningarna till att Trump vann berodde på att man innan valet lyckats eliminera iaf delar av det organiserade valfusket. Varför lyckades UE kritiska partier så bra nu, framförallt i Frankrike och England? Kan det finnas en förklaring till att man lyckats eliminera valfusket även i dessa länder? Om, skulle det vara positiva nyheter som visar på en förskjutning i makten, dock gäller ju det inte Sverige (än) här rullar det på i vanlig ordning.
  Men kan EU valet visa oss att något skett bakom kulisserna?

  • mats says:

   I USA ör ju kontrollen av de som röstar i många distrikt väldigt slapp, dessutom har de ofta maskiner involverade
   Visst vi har datorer involverade i Sverige också men inte där röstningen sker, din valsedel är rådata. De finns säkert de som vill fuska men grundorsaken till situationen i Sverige är svenskarna själva. De flesta av oss ser bara att vi har det bra just nu o kan inte se vart vi är på väg o hur deras barn barns liv ska bli om några årtionden.

 13. Suavalle says:

  Jag försökte att intala mig att det kanske inte är meningslöst att rösta, så jag gjorde det nu i år igen, men jag hade hela tiden Edward Griffins ord ringande i mina öron om elektronisk rösträkning och en tanke gick även till VW:s och andra bilfirmors elektronikmanipulerande avgasmätare…

  Ja, vad vill manipulatörerna? Släpper de frivilligt fram EU-motståndare? Är det en del av strategin?

  Hur som helst – vi kan inte göra annat än att försöka kämpa emot.

  http://theglobalelite.org/images-page/dr-stanley-monteith-quote-illusion-truth/

  • Mo says:

   Socialdemokraternas nya strategi med massutskick på valdagen av sms med uppmaning att rösta på dem, både i EU och riksdagsval, varifrån har de inspirerats. En allt större del av befolkningen i Sverige kommer från kulturer som lägger beslutsfattandet på en upphöjd elit. Detta faller utanför det demokratiska samtal som bör föregå ställningstagandet i ett utvecklat samhälle. S har verkligen suddat ut gränsen mot manipulering och totalitär ledning.

   • Suavalle says:

    Javisst, Mo. Det blir med accelererande fart uppenbart – även för de mest inbitna och trogna stödjarna av socialdemokraterna – att detta en gång folkliga parti har målat upp en kolossal potemkinkuliss som skulle kunna göra Rembrant avundsjuk och att de är genomfalska.
    Och nu är de äntligen på välförtjänt väg att implodera som en stucken ballong.

    Vem vill anställa en halvutbildad svetsare med goda referenser från frimureriet och väloljat munläder samt exceptionellt flexibelt agerande – om betalningen är den rätta?

  • Carina Agrell says:

   Jag tror en i alla fall i början, kontrollerad demolering av EU är strategin. Vad annat skulle kunna ge en tillräckligt bra ursäkt för oanträffbara stats- och myndighetstjänstemän, uteblivna transaktioner till sjuka, arbetslösa, pensionärer osv när korthuset havererar? Alla ansvariga smiter ut bakvägen, ingen ”kan” ta ansvar p g a kaoset som kommer att framställas som effekten av en organiskt framvuxen kris och inte en högst iscensatt. Eftersom allt annat som händer i världen är planerat av Parasiterna, så finns ingen anledning att tro att ett havererande EU-komplex inte skulle vara det.

 14. hllviken says:

  Vilka förstörde Europa?

 15. Mer om Bail In
  * Det kommande Brottet ”Bail In”: https://www.youtube.com/watch?v=Ip7sT3KfHGQ
  * Uppdatering ”Bail-In”: https://www.youtube.com/watch?v=BmYJuJ2z5UY
  * Bail-In. Kraschen Del Två: https://www.youtube.com/watch?v=eAzvjvQ-UGE

 16. Mkt interessant samtal om 5G. Inte bara hälsoaspekter, utan även om förarlösa bilar, arbetslöshet och övervakning och el (och begränsning av el).
  **** Kalle Hellberg ***: https://soundcloud.com/ulf-bittner/intervju-samtal-med-kalle-hellberg-om-bla-5g-vansinnet-20190425

  * 10 poängs intervju… Superbra intervju med Conny Andersson (Utbildad spårare): https://soundcloud.com/ulf-bittner/intervjusamtal-med-conny-andersson-the-only-big-tracker-i-sverige-20190317
  * Conny Andersson och Ole Dammegård (Myndigheter och Rättsväsendet): https://soundcloud.com/ulf-bittner/intervjusamtal-med-ole-dammegard-och-conny-andersson-20190517

 17. Arga gubben says:

  Nya ord föds i vår tid pga svenskans poetiska potential. Hatsvans, säger statsministern. Vänsterblivna, hijabister. Kappaister? Ja, de ligger i ”lurven”,de två. Jag tror mig ha bidragit med ett nu etablerad ord och min salige bror gjorde ännu bättre ifrån sig, men då var det inte fråga om politik eller religion.

  Den gamla slangen var essentiellt poetisk och folklig. Ordet blatte, nu troligen förbjudet, vad döljs i det? Pjuck? Dojor? Dinka? Aftonpladdret, tidigare tidningen som bladade. Ja, den bladar ännu, men ett nytt öknamn behövs.

  Det går inte bra för Absurdistan där det ligger i Långbortistan. Här förekommer livning, det gamla ordet för mobbing. Här ska man jalla med eller gilla med? Gulla med? Här ska man haramisera? Bygga betaborgar, ett ord få förstår. Vi har fatwaister i regeringsställning och klunkelister i Bryssel. Nihaudister, Kinavänner, är inte välkomna. Haj!, Japan har rätt! Nej, du nipponist. Ruserna, ryssarna, de ruskiga, de raskande, de riskande, de rekande, står vid gränsen. Zapad! Vostok! Se hur moskoviterna tar över. Men det gör de ju inte? Jo, det säger natoisterna, det vet hela skogen, ni vet, den svenska som är under brysseliansk attack. Tack att ni förstår ren svenska.

 18. Udo Ulfkotte bekännelse: https://153news.net/watch_video.php?v=1N1UAR7N841O

  Köpta journalister… I boken Gekaufte Journalisten (”Köpta journalister”) från 2014 anklagar Udo Ulfkotte västerländska, och i synnerhet tyska, journalister för att vara korrupta.
  Boken ”Köpta journalister” fortfarande stoppad i Sverige och USA:
  http://jinge.se/allmant/boken-kopta-journalister-stoppas-i-usa.htm

 19. JohanW says:

  Återuppbyggnaden av Notre-Dame.
  Stämmer uttalanden att den skall återställas efter originalet?
  Isf försvinner väl dessa djävlar och demoner från dess fasader vilket vore en seger för goda krafter och då kanske vi kan lägga en ny pusselbit gällande branden??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: