När kommer uppvaknandet?

Sparks fill the air as Paris Fire brigade members spray water to extinguish flames as the Notre Dame Cathedral burns in Paris

 

Frågan kan tyckas provokativ, men är faktiskt väl motiverad. Klyftan mellan det svenska folket i gemen och det styrande skiktet av politiker och höga tjänstemän, flertalet styrda av en allt mer distinkt politisk agenda utan den sakkunskap som alla förväntat sig, blir allt djupare och får allt svårare konsekvenser för det svenska samhället.

Under mer än tjugo år, sedan Barcelonaavtalet undertecknades 1995, har mångkulturen stått i fokus för svensk politik utan att folket varit medvetna om avtalets innehåll och målsättningar. Under regeringskrisen förra året undertecknades dessutom dess fortsättning genom FN:s Global Compact av den svenska provisoriska regeringen. Man har gått till valurnorna i den goda tron att höger var höger och vänster var vänster. Floskelpolitiken har medvetet fått väljarna att tro att allt var som vanligt. Media har effektivt hindrat alla politiska alternativ från att få utrymme i debatten. Såväl statsstyrda SVT som våra större tidningar har bombat ut sin propaganda för mångkulturen på ett sätt som hade kunnat få vilken diktator som helst att bli grön av avund. Hela filmindustrin, såväl den amerikanska som den svenska, har producerat filmer vars smygindoktrinering har varit både så subtil och medveten att vi inte själva märkt hur våra åsikter och attityder anpassats till de nya målen. Värdegrund, globalisering, påstådd antisemitism och brunsmetning, hatet mot nationalismen, krossandet av könsroller och familjeband har varit nya vapen i kampen mot dem som älskat sitt land.

Mångkulturen handlar inte längre om att hjälpa migranter till ett bättre liv, den handlar om att genomföra ett utbyte av Sveriges urbefolkning mot ett spektrum av jordens alla folkgrupper, där svensk identitet begränsar sig till en blågul tröja på en fotbollsmatch. Om 40 år kommer den utländska, invandrade befolkningen att styra Sverige med majoritet. Detta innebär att svenska traditioner och svensk kultur kommer att väljas bort av samhällets nya herrar. Det finns ingen återvändo i detta scenario eftersom vår nativitet aldrig kommer att kunna mäta sig med invandrargruppernas annorlunda syn på betydelsen av storleken på den egna familjen, klanen eller trossamfundet.

Många undrar i sitt stilla sinne varför invandrare med muslimsk tro favoriseras framför kristna från samma problemområden. I muslimska länder idag är de kristna grupperna de mest förföljda och därför de mest skyddsbehövande. Ändå skickas de hem på grund av triviala administrativa misstag, medan motsvarande muslimska får stanna trots hårresande våldsbrott, begångna i det nya samhälle de förväntas bli en fungerande del av. Representanter för vår egen kristna kyrka orienterar sig alltmer mot islam. Kristna symboler monteras ner och kyrkorna förväntas bli lokaler för gemensam trosutövning, ett hån mot vår tusenåriga kristna kultur. Vi gnäller lite och accepterar. Vad kan vi göra?

På kontinenten ökar vandaliseringen av de kristna kyrkorna lavinartat. Varje dag härjas någon kyrka. Mordbränder antänds omväxlande med spontana rivningar av kors och helgonbilder. I flertalet av dessa handlar det om islamisters maniska hat mot kristendomen. Västvärlden skall underordnas islam. När det handlar om kvalificerade attentat som branden i Notre Dame i Paris är det uppenbart för många bedömare att en elit av annat märke vill ge oss en förvarning om att hela kristenheten kommer att gå samma väg. Vad vi inte får läsa i tidningarna är att det finns en kombinerad sionistisk och jesuitisk agenda att låta islam utrota kristendomen, till förmån för den nya gemensamma världsreligionen, utarbetad av globalismens företrädare. Under augusti 2019 hölls i Tyskland en konferens med tusentalet deltagare under mottot Global Alliance of Religions for Peace, sponsrad av Soros, Rockefellers, Ford Foundation och med stort deltagande från FN och det amerikanska utrikesdepartementet – kort sagt hela det globalistiska garnityret som vill införa New World Order, ett världsstyre under sionistisk kontroll.

En grundbult för denna agenda är FN:s Agenda 2030, som Sverige villigt undertecknat och som är en fortsatt utveckling av Barcelonaavtalet, syftande till fri migration dit där pengarna fortfarande finns, en inkomstutjämning globalt som konkret innebär att de länder som har en välfärd över medelnivå skall dela sina tillgångar med dem som ligger under densamma, avskaffandet av demokratierna till förmån för ett totalitärt system, styrt av en självutnämnd elit och en gemensam världsreligion.

Någon ny religion lär knappast behövas eftersom Agenda 2030 är en religion i sig självt, tillsammans med sina nya evangelier klimatrörelsen, AI och könsutplåningen. Dess biskopar är bankdirektörerna och de globala företagsledarna. Under den nya världsordningen kommer ingenting att vara som förr. Världens arbetande befolkning kommer successivt att ersättas av robotisering och datorisering, det blir enklare så när ingen mänsklig hjärna kan ställa till med trubbel och opposition.

Vad man med fog kan fråga sig är hur praktiskt taget alla våra politiker, både här hemma och i globalismens flaggskepp EU, så okritiskt kan ansluta sig till dessa systemskiften som så uppenbart går på tvärs mot väljarnas intressen. Därav rubriken. Varför protesterar vi inte mer handgripligt? Få våra politiker att inse att de skall främja våra intressen, inte Afrikas, Mellanösterns eller Asiens. Det vi kan göra för dessa miljarder människor står inte i proportion till den uppoffring vi nu ställs inför genom ett allt mer absurt skattetryck.

Är våra politiker korrumperade av globalismens intressenter eller bara totalt ignoranta mot sina väljare? Kan vi inte vända denna trend inom de närmaste åren, är vi hopplöst förlorade. Det är nu eller aldrig. Våra barnbarn kommer aldrig att förlåta oss.

Peter Krabbe

bilden: branden i Notre Dame – inledningen av kristendomens utplåning?

79 Responses to När kommer uppvaknandet?

 1. stigrydmark says:

  En fruktansvärd sammanfattning. Jag har skickat den till Löfven som säkert har en censurerare till sin hjälp. Måste vi se fram emot ett inbördeskrig som enda lösning? Jag hoppas nästan.

 2. hllviken says:

  Steg 1: Svenska folket ska sluta rösta på de partier som orsakat eländet = 7-klövern!

  • Mora@Nisse says:

   Jo men svenska folket är grundlurade av etablerad media och majoriteten tror fortfarande att allt är som vanligt i det lilla kalla landet uppe i norr. Själv har jag kommit till den punkt då jag bara har förakt för mina svenska brödrar och systrar för dummare folk får man leta länge efter och många av dem ser verkligen rasister bakom varje buske.

   • Erik says:

    Var och en är sig själv närmast. Själv är jag inte ung lägre, men nog ännu yngre än er flesta här kanske? Men våra barn då, frågar kanske någon? Tja… En av mina döttrar flyttade redan 2012 ut ur landet. Pluggat utomlands och jobbar nu inom ekonomi och finans. De som är emot globaliseringen, är ju dem som inte är gångbara på en internationell marknad. För att vara lite provokativ: det är bra losers som inte gynnas av en internationell marknad – dem som ingen vill ha eller behöver.

    • peterkrabbe says:

     Erik, jag tror att du inte förstått innebörden av globalisering. Internationell handel och ekonomiskt samarbete över världen kommer alltid att finnas. Globalismens fokus ligger på de politiska systemen. Demokrati är bara möjligt vid nationellt självbestämmande eller vid unioner med gemensamma synsätt och problemlösningar. Ett globalt styre blir med automatik totalitärt, eftersom samma system skall påtvingas helt olika kulturer och samhällsbildningar. Vi är alla väldigt olika, även om det finns de som förnekar det. Våra synpunkter är knappast relevanta för hur man bör leva i Nigeria eller omvänt. Varje folk måste få utforma sitt samhälle efter sina egna förutsättningar, det kallas närdemokrati. Vi skulle få en mycket tråkig och ointressant värld om alla skulle stöpas efter samma form. Varje land behöver inte heller vara en minikopia av resten av världen. Att få lov att resa eller arbeta i andra länder står inte i motsats till ett nationellt tänkande.

     • Erik says:

      Första gången jag du kommenterat någon jag skrivit, även om jag inte skrivit så många kommentarer; däremot läst det mesta av artiklar (med stort behag) så väl som samtliga inlägg: så jodå… Förstår mycket väl vad globalismen är för något – hela vägen ner … Min poäng (kanske inte stark eller smashig) så har är ”globalismen” som företeelse betraktad, är något som pågått i säkerligen över 10 000 år. Allt sedan vi blev bofasta och bönder, har det funnit räknare, administratörer och andra administrativa kontrollörer som haft kontroll över utsädet (sädeslager) som manipulerat marknader för egen vinnings skull som varje generation profiterat på för att överleva. Alla makter: Mongolerna med Djingis Khan, Romarna, Araberna osv har alla haft samma mål; att kontrollera världen, människorna samt våra tankar om deras makt. Hade ingen gått deras ärenden, genom historien, hade ingen av dessa makter kunnat uppstått. Antigen är vi alla socialister som vill att staten ska ta hand om oss alla, eller är vi konservativa, som sörjer för vår egen framtid och därför har vår egenmakt, inte skylla på andra för sin egen olycka.

      Vad jag menar är att alla som inte kan flytta och utbilda sig i en global omvärld (som aldrig kommer att försvinna med vår IT-teleologi) så ser vi på invandrare från tredje världen (med en undermålig folkskola – som får skylla sig själva) som inte ska invadera vårt land, bör vi samtidigt ställa oss samma fråga – är vi gångbara i en global omvärld? Här är nationen den enda räddningen för alla som inte kan försörja sig själva. Men vem ska försörja dem, om vi alla inte är socialister?

    • AnnaF says:

     @ Erik! Det var en aning föränklad syn på globaliseringen och dess förträfflighet. Det är inte okänd för de flesta att framgång är stark kopplad till gångbarhet (användbarhet) på globala marknaden men -hur konstigt det låter- är inte alla som tilltalas av detta och ändå gör ingen risk att förlora sitt ”marknadsvärde” på hemmaplan/nationell marknad. Globalismen har skapat en mänsklig material – om vi pratar om användbarhet – som vi kallar för kosmopoliter. Global marknad av varor, tjänster är inte möjligt om inte omdistribueras en jämn ström av human massa. Det är det som sker nu på gott och ont! Det goda sidan är tillgång till en betydligt större marknad – som vi inte alltid behöver- än tidigare på bekostnad av nationell utveckling, bevarande av kultur, tradition och unika mänskliga egenskaper!
     Globalismens löfte om frihet är det största bluffen sedan 68-rörelsen. Dagens 68-or är sk. kosmopoliter som är lika användbara som verktyg i maktens händer som deras förfäder har varit. Jag antar att det finns ändå en väsentlig skillnad mellan de: Dagens kosmopoliter föraktar verkligen allt som kan binda de till något värde i traditionell mening.

 3. Mo says:

  Tack Peter, ännu en välgrundad analys som man skulle vilja sätta i händerna på alla svenskar för det förvirrade folkets uppvaknande. När vi förstår att politikernas välmurade värdegrund skall ersättas med hedningarnas uråldriga sedvänjor och kannibalism, till förmån för de upplystas styrning, då går det fort. Vi och Europa reser oss och säger nej tack till Soros och Rockefellers rov. Vi klarar vår egen valuta,med hjälp av tillit och förmåga blir den guld värd.

 4. Anna af Trampe says:

  Kära Peter!
  Tack för Din skrämmande men korrekta bild av den framtid som väntar oss vita ”supremacister/rasister”. Trots att jag inte kommer i närheten av Dina insikter och kunskaper om NWO-agendan, vågar jag mig på att hävda att den i Sverige har uppnått det stadium där den dolda makten inte behöver göra mycket mer än att låta ignoransen ta död på allt det inhemska. Liknande utveckling äger dessvärre rum även i länder där folkutbytesagendan fortfarande opererar i kulisserna, dels för att lokalbefolkningen ännu inte är mogen att i lugn och ro åse en synlig sådan, och dels på grund av att splittring mellan vita folk fyller en viktig funktion. (Divide et impera.)

 5. JohanW says:

  Saknat dina texter, gott att ni är ”tillbaks”. Håller med till iaf 99%, det som jag ännu inte ”förstått” är grundorsaken till branden, finns ju som sagt alltid 2 sidor på ett mynt.
  Min uppfattning idag är att VI är tillräckligt många som förstår att något är fel (dock så är vi ju i olika faser av vårt uppvaknande). VI behöver bara lite hjälp utifrån för att starta denna process och vem vet, det kanske redan planeras, även i vårt land?
  Hjälpen kommer att komma, ha lite tålamod, frågan blir i vilken form den kommer? Så länge de kontrollerar nyhetsflödet blir det dock svårt att ena oss men när den ”bromsen” släpper, då kommer det nog gå fort

  • peterkrabbe says:

   Johan, eftersom jag var i Frankrike under branden har jag också haft tillgång till många uttalanden och bedömningar som senare mörklagts. Jag är också som byggnadstekniskt sakkunnig helt överens med de slutsatser som dragits av en internationell expertis direkt efter branden : kyrkans vind saknade elektriska installationer just för att eliminera brandrisken. Man gjorde regelbundna och noggranna kontroller för att undvika andra eventuella riskmoment. Kyrkan har därför klarat sig genom två världskrig och 800 år av andra oroligheter. Takstolarna av gammal ek hade aldrig kunnat antändas ens vid en konventionell brand, det hade krävts högre temperaturer än så. All expertis är överens om att brandförloppet krävde planerade insatser.
   Genom färgen på röken och dess spridningsfölopp kan man avgöra temperatur och startpunkter. Antändningen gjordes på flera ställen samtidigt och med en temperatur i registret 1000- 2000 grader. Det indikerar användningen av kemikalier kombinerat med DEW (directed energy weapons). Videofilmer visar också personer på taket som avger laserimpulser innan branden bryter ut.
   Lika övertygande är förnekelsen och mörkläggningen efter branden, det är lika givet som efter 9/11 att sanningen aldrig skall komma fram, däremot har man planterat ut sin varning till kristenheten att det nu är dags att ge upp kristendomen. Likheterna med 9/11 är slående. Man lät till och med en man klädd som muslim vandra synligt i tornen innan och under branden för att kunna kasta skulden på islamiska terrorister. De klarar dock inte av attentat i denna högteknologiska kategorin, kunskaperna finns istället hos Mossad.

   • Arga gubben says:

    Peter, jag såg videon. Någon/några traskade omkring på taket. Jag postade länken på en blogg, men den censurerades. En annan man syntes gå omkring lite längre ned i en annan video. Posta länkar, om du har dem kvar.

    Nu måste både kristna och sekulära försvara den kristendom, som har format vårt land. Inga hedersbrott ägde rum på 80-talet, så vitt jag vet. Det är även läge för judar att göra det, eftersom de ser vad som händer och vad som är på väg att hända.

    En präst är under utredning. Han/hon sade på ett konfirmationsläger att Herren älskar alla människor, men inte alla gärningar, när frågan om homosexualitet kom upp.

    Angående sionismen, anser jag att några judar är hovjudar, inte härskare. De utnyttjas som våra svenska politiker av de verkliga härskarna. Jag tror det är uppenbart även för några i Israel. Netanyahu och vår statsminister har en sak gemensamt. Deras förstånd har fördunklats för att de gör fel. Han kallade israeliska motståndare för araber! Reaktionen var våldsam och han stängdes av från ett konto på Internet. Han tror han ska vinna valet med struntprat. Även familjen Adelson är emot honom och hans hustru.

   • Erik says:

    Du har säkerligen helt rätt.

  • Mora@Nisse says:

   Tror att ”hjälpen” möjligen kan komma från andra länder som vaknat upp och börjar ställa krav på att Sverige måste dra i handbromsen och börja utvisa i stor skala. Men grund problemet är köpta politiker och det sionistiska msm så länge de finns kvar vid köttgrytorna så kommer inget att bli till det bättre.

 6. Not Co2 says:

  I Elbert County, Georgia, USA står ett stenmonument som ofta kallas för The Georgia Guidestones. Den innehåller 10 budskap (lagar?) där den allra första säger att världens befolkning ska hållas under 500 000 000 … Monumentet restes 22 Mars 1980. Detta luktar NWO och satanism lång väg. Ca 30 mil sydost ligger Charleston där världsfrimureriet hade sitt högkvarter på 1800-talet och där dess ledare Albert Pike utformade planen med revolutioner och tre stora förstörelser (världskrig) …där nämns den sista förstörelsens slutfas där ”Lucifers rena lära ska presenteras”. Det känns tyvärr som om ”eliten” försöker uppfylla stenarnas budskap.

 7. Utmärkt sammanfattning av sakernas tillstånd, Peter!
  Man kan på goda grunder påstå att eftersom vissa åsikter så gott som alltid utesluts ur den politiska debatten debatten så måste agendan naturligtvis vara en annan än den man påstår sig saluföra!
  Folkutbyte eller t o m folkutrotning är ju också ämnen som diskuterats av ”höga” makthavare från t ex Rockefellerfamiljen och Kissinger som t o m påstod att den nya världsordningen kommer att ske och för de som överlever så kommer det att bli så bra, så bra!
  Jag tillåter mig, på grundval av de senaste årens skeenden, att tvivla!
  Vi måste börja agera kraftfullt emot elitens människorförstörande agenda om vi inte önskar leva som slavar i mänsklig förnedring!!!

 8. Arga gubben says:

  I Sverige berättas om kvinnliga imamer. En norsk professor om feministisk Islam:

  ”A University of Stavanger associate professor has argued that Islam and feminism are not only quite compatible, but actually share a strong historic affiliation.”

  https://sputniknews.com/society/201909131076792954-norwegian-prof-publishes-book-on-feminist-islam/

  Statsvetaren Ulf Bjereld sitter i verkställande utskottet och sägs vara medlem av Equmeniakyrkan. Får den pengar av SIDA? Är det kul med pengar, pastorer? Anja Lundby Wedin sägs också vara kristen.

  Jag undrar om vår regering fattar att den står under katolsk kontroll. Inte direkt, utan genom något konstigt sällskap. En kommun har upptäckt att en djävulsk sekt infiltrerar de anställda.

  Påven svamlade om att djävulen inte finns och blev nästan avsatt. Pappen, som jag kallar honom, avfärdar konservativ katolsk kritik. 666 står för guldets välde, men om en kyrklig ledare beter sig som nu, så kan man verkligen tala om antikrist. Skökan Babylon, som horar med jordens konungar.

  ”Nästan ända sedan argentinaren Jorge Mario Bergoglio blev påve Franciskus år 2013 har konservativa kretsar inom kyrkan sett med misstänksamhet på honom. Han har kritiserats för ”vänsteråsikter” i frågor som migration, fattigdom och klimatförändringar, men också för sin relativt försonliga inställning till homosexuella och frånskilda katoliker.”

  https://www.dn.se/nyheter/varlden/paven-attackerar-hogerkritiker-knivhugg-i-ryggen/

  Nu blir det fart på S och V. Hur ska partiet Nyans hanteras?

  Controversy-Addled Pro-Islam Party Sets Sights on Swedish Parliament

  https://sputniknews.com/europe/201909131076790608-controversy-addled-pro-islam-party-sets-sights-on-swedish-parliament/

  Svenska folket börjar långsamt vakna. Det börjar med de som har ögon att se, som Lars Bern och Peter Krabbe. Swebb-TV:s senaste video är rena reveljen och sömniga politiker tycker inte om den.

  • Mo says:

   Arga gubben, jag tror att de flesta kristna ser 666 som det ondskefulla talet oavsett guldets eventuella inblandning. Inom Islam är 666 något positivt, ett heligt tal. Ännu en motsägelse inbyggd mellan de abrahamitiska religionerna, mer eller mindre medvetet som har urartat i heliga krig.

   http://freerepublic.com/focus/f-chat/1971221/posts

   • Arga gubben says:

    Ja, Mo, 666 var en hög symbol förr i tiden. Att talet nämns i Uppenbarelseboken tyder på falsk religion. Falsk kristendom, som jag ser det.

    Vatikanen har samlat pengar i århundraden. De investerades och mångdubblades. Tänk på hur spekulationen utarmar oss. Kolonialismen. Så lämpligt att påven vill att vi ska försörja fattiga från Afrika och Mellanöstern. Statsministern applåderar.

    De grå får mig att tänka på munkar. Jag tror mig veta att avancerade kunskaper är sällsynta i universum. Vi har dem för att vi har en speciell uppgift vi ännu inte riktigt förstår. Vi har också indikationer på att ufos kommer från jorden, men utan bättre information kan jag ingenting säkert säga.

 9. JohanW says:

  Håller med till fullo att branden är anlagd men jag kan ibland fortfarande funderar, av vem, lite med tanke på att denna kyrka uppenbarligen tagits över av onda krafter, se dess utsmyckning som tillkommit under senare delen av dess historia samt MSM snabba artiklar med nya idéer allt från badbassäng till minaret och andra tokigheter, känns det helt klart som en planerad aktion från deras sida, men IOM att det beslutats att den nu ska (tror jag iaf) återuppbyggas enligt ursprunget samt att man ska lyckats rädda flera kristna statyer kan ju det finnas en möjlighet att av en hemsk händelse vända det till något ”gott”?
  Minns även en bild på M Obama skålandes på en båt samtidigt som lågorna gjorde ”sitt”. Vid de senaste terrordåden har av en händelse folk ur Deep State varit på besök i området strax innan eller under dådet.
  Attack mot kristendomen, Ja absolut men kanske klarar kristendomen av att ”slå” tillbaks genom att Bl.a. spela med samma metoder (och inte vända andra kinden till).

  De verkar vilja göra bibliska ”referenser” i sina illdåd och du nämner 9/11, minns en kort hemmagjord dokumentär för några år sedan av en kvinna som gjorde liknelsen mellan skadan i fasaden (se ”vingarnas” avtryck) på första tornet med skadan i kristus bröst (se svärdet) i samband med korsfästelsen.
  9/11 kommer inte kunna hållas i all evighet. Allt fler förstår. Vill man föra en diskussion med en ”skeptiker”, börja med buildning 7, sedan kan man fylla på…

  Att det pågår en kamp/krig det är jag övertygad om, vi ser den knappt, lätt att gå ”vilse” då mkt sker genom Koder symboler mm.
  En annan händelse man kan fundera mer på är Dorian. Många har tankar om denna orkan oxå. Det är nog den första orkan som iaf stått still ett tag för att sedan ändra riktning. Skapad av ondskan? men ”övertagen” och ”neutraliserad” av de goda? ( med stor ursäkt för de oskyldigt drabbade på Bahamas och omnejd). Vädermanipulering på hög nivå?
  Ja man får se vad som händer den närmsta tiden, hur mkt av det bild man skapat sig kommer visa sig vara sann?

  • Mo says:

   JohanW, nu går du rakt in i den kristna fällan, religionen som vid konflikt implementerat två lösningar i vårt medvetande som sitter så djupt att det hamnat i den limbiska sfären dvs utanför tankemässig kontroll. ” Vända andra kinden till eller lyfta svärdet ” Det är precis det vår fiende vet och vill att vi reflexmässigt skall lyfta svärdet som leder oss in i ww111.
   Vem kommer att bli vår och Europas fiende i den skapade konflikten dvs invasionen av migranter (muslimer). Är det de som skapat dessa (S)oros härdar i vår omgivning ? Det är de illuminerade vilka är vår fiende som har orsakat varbölden som med ett svärdshugg borde öppnas och dräneras. Men de har gjort sig osynliga i skydd av mörker och hemliga nätverk, det blir istället den av dem konstruerade fienden.Troligen önskar man att Europa på nytt skall bli slagfält (vad säger oss Brexit) och att vi skall angripa DERAS fiende dvs Ryssland med deras kompanjon Iran.
   Jag har hört stridsrop från de kristna som inte längre vill vända andra kinden till men vill slipa svärdet för heliga krig. Men vår planet tål inte fler kärnvapenurladdningar, det skulle bryta sönder atmosfärens ozon så att jorden blir det brinnande helvete som några längtar efter. Så låt oss tänka förnuftigt, låt inte Ryssland bli vår fiende utan vår kristna vän.Tillsammans kan vi hjälpa de muslimska länderna att hitta andra lösningar åt sitt folk än att invadera andras länder även om många längtar tillbaks.

 10. Not Co2 says:

  Världen befinner sig just nu vid ett vägskäl. Orwells 1984 ”vision” tycks redan vara på plats? Vi ”styrs” av elektroniska skärmar dygnet runt och håller i rask takt på att förlora vårt kritiska tänkande, våra egna åsikter och våra egna känslor.
  Vårt eget tänkande och språk attackeras 24/7 så att vi per automatik blir våra egna censur politruker …
  Om man VILL och SÖKER, så FINNER man information om våra makthavare som visar att dessa i mångt och mycket är folkförrädare, landsförrädare, internationella brottslingar, mytomaner och begår brott mot mänskligheten. Varför?
  Än så länge är dessa gangsters mer rädda för sina ”Herrar” än vad de är för folket. Vilka är dess ”herrar”? Fundera en liten stund på varför geoengineering (Chemtrails, vädermanipulering, HAARP) pågått i ca 70 år! Det ”regnar” dagligen ner aluminiumsulfat, Barium, Strontium över oss.
  Ekosystemet börjar på vissa platser i USA att haverera. Senaste ”lysande” idén ifrån ”forskar-eliten” är att bespruta atmosfären med svaveldioxid för att bekämpa ”global varming”!? De vill fixa ett ”lock” av smog för att kyla planeten men blundar för att vi åter får sura, frätande regn som vi försökte kalka oss ifrån på 70-80-talet. Fracking pågår i stor skala i USA, Canada och numera i Storbritannien! Försök att börja i Sverige har redan gjorts. Spräckning av berggrunden för att utvinna gas och eventuellt olja med ”biverkningen” att grundvattnet förgiftas av 100-tals kemikalier som används och att grundvattnet i värsta fall också försvinner. Kärnreaktor haveriet i Japan var utfört med avsikt, precis som de i Ryssland och USA också tydligen var … Stilla Havet har idag fortfarande väldigt höga nivåer av radioaktivitet.
  5G härstammar ifrån amerikanska försvaret och används där som ett vapen! Det är det ultimata kontroll, manipulering och avrättnings verktyget som med Stefan Lövens klartecken börjar rullas ut även i vårt land. Monsantos besprutnings arsenal av kemikalier stör, slår ut och dödar våra bin, humlor och andra pollinerare …
  Detta går att sammanfatta med ett ord: ”Terraforming”!
  Gör er beredda att möta Reptoider, De Grå, Mantis (insektoider) med flera, de är ”Herrarna” som den globala eliten lyder. En dam jag träffade för drygt 20 år sedan berätta om när hennes son körde taxi i stockholm. Han fick en körning till diplomatkvarteren och hämtade upp ett svenskt miltärt ”högdjur” som var ganska rund under fötterna. Efter lite småprat så säger han: ”Vi har ingenting att säga till om, det är De Grå som dikterar allt …vi kan bara gå ner på knä och be till Gud …. om det nu finns någon? ”.

  • Mo says:

   De Grå ! Då går mina tankar till De grå vargarnas hemvist i vargariket Sverige men du kanske hade tänkt dig något mer sofistikerat. Men nog är de Grå vargarnas nedslag i svensk politik tillräckligt komplicerat för att ge kalla kårar. Med sin etablering i svenska förorter och anknytning till islamister så blir den blåögde svensken ett lätt byte. Man kan förstå att S och C finner varandra i samverkan för att skydda sig mot intrång och hur Mp har det i sina garderober efter Kaplan vet vi väl inte riktigt.

   https://aktuelltfokus.se/ifokus-vilka-ar-de-fascistiska-terroristerna-i-gra-vargarna/

   https://ledarsidorna.se/2018/08/centerpartiets-ledning-hade-all-information-om-kopplingarna-till-de-gra-vargarna-redan-2015/

   https://www.expressen.se/nyheter/politikerna-at-middag-med-hogerextrema-gra-vargarna/

   • peterkrabbe says:

    Mo, jag tror att skribenten tänker på aliens i sin uppräkning av hoten. De grå är den vedertagna beteckningen på de små aliens med stora huvuden som man hade möjlighet att studera efter Roswell-störtningen, där ett UFO kunde undersökas i detalj för att sedan hemligstämplas. Händelsen gav upphov till många berättelser från personer som haft insyn eller varit ögonvittnen, bl.a. nämndes att presidenten skulle ha haft överläggningar med den överlevande och kommit överens om teknikutbyte m.m. mot att man accepterade de grå som övervakare av vår utveckling. Vad som är sant i detta sammanhang vet vi fortfarande inte, men utläckt bildmaterial gör det sannolikt att det finns en substans i berättelserna.

    • peterkrabbe says:

     Det finns farhågor för att man kommer att använda den hologramteknik som redan finns i begränsade sammanhang för att visualisera närvaron av aliens inför större folksamlingar. På så sätt skulle man kunna motivera behovet av en samlande kraft – världsregeringen – för att ena mänskligheten mot hotet utifrån. Vi tror på det vi ser med våra egna ögon. Vi lär dock få erfara att inte ens detta går att lita på…

     • Not Co2 says:

      Det är korrekt, den överförfriskade höga militären som hämtades upp i diplomatkvarteren i Stockholm menade att vår värld styrs av ”De Grå” eller så kallade ”aliens”. Det finns många personer som kan vittna om närvaron av andra typer av varelser, men oftast förblir de flesta tysta om sina upplevelser p.g.a risken att bli idiotförklarad, vara konspirationsteoretiker eller att ha grandiosa vanföreställnigar…
      Hologramteknik i kombination med laservapen, högenergivapen etc finns installerat idag och detta är även satellitbaserat för att kunna nå varje vrå av Moder Jord.

      • Mo says:

       Man bör förstås vara öppen för alla möjligheter i en värld som vi inte förstår, även DE Grå. Nog får man säga att utvecklingen gått med en hisnande, accelererande fart de senaste 100-åren. Och snart tar Al ( Aliens ?) över, vi kan bara önska att detta sker med Guds välvilja. Men så länge vi inte vet vad de önskar måste vi förlita oss på vår egen känsla för vilket samhälle vi vill ha och inte ge efter för politikernas totalitära agenda.

  • Mora@Nisse says:

   Majoriteten av de som styr världen och sitter på all makt och pengar är ”reptilians”, ja skratta ni bara. Jag skrattade själv åt denna galenskap för några år sedan men efter att ha fördjupat mig i ämnet och läst på så är jag idag övertygad om detta. Många av dem ser också reptil liknande ut i sin ansiktsform som tex. hussein ( barack obama ) , mark zuckerberg och nu senast jeffrey epstein m.fl m.fl. Finns också filmat material som visar ”face shiftingar” på massor av högt uppsatta och andra kända personer. Finns en anledning till att antik historia visar bilder och talar om onda andra som visat sig i reptilliknande skepnader och liknande.

   • Not Co2 says:

    Jag skrattar inte … jag har en person i min omgivnng som jag litar på till 100% , den personen beskrev det fenomen som många beskriver gällande ”reptoider” …vid en situation där en person / reptoid fallerar att hålla sin frekvens tillräckligt högt, så kan den som observerar denne få se vem/vad den egentligen är. Mina egna erfarenheter gällande reptoider inskränker sig bara till att ”känna” deras energier och att observera hur t.ex en hund reagerar. Däremot har jag haft besök av ”de grå” som försökte ”plocka ut” min själ/ medvetande ifrån min kropp. (tydligen är många av elitens hantlangare utbytta till reptoid-medvetande). Men det finns flera olika ”aliens” närvarande här,.bl.a de så kallade ”Mantis” (insektoider) , ”de långa grå” plus diverse hybrider..

 11. hllviken says:

  Varför är kristna den mest förföljda gruppen?

  Varför trycker zionisterna på muslimsk invandring till Västvärlden?

 12. Ron says:

  Skatteuttaget i Sverige är extremt högt och det är konstruerat så att det systematiskt slår hårdast mot fattiga arbetande svenskar som först jobbar långa pass och sen avhänds större delen av lönen också. Arbetaren är tydligen inte värd sin lön.

  Med tanke på det inställda nyvalet i december 2014 när S-budgeten fälldes i riksdagen och efterföljande ”uppgörelser” mellan Partierna undrar jag:

  Är skatteuttaget att betrakta som legitimt? Med vilken rätt?

  • Mora@Nisse says:

   Systemet är uppbyggt så att det ”vanliga” folket ska ”hållas på mattan”, har alltid varit så. Finns ingen anställd som kan arbeta sig till rikedom, knappast heller någon egen företagare eller små företagare, är själv där så jag vet. Det är helt legitimt att vinna stora pengar för det är ytterst få som gör detta så de kan inte hota makt eliten. De som vinner pengar har också ofta inget förstånd på att investera dem så att pengarna växer och gynnar kommande generationer. Många vinnare spenderar bort pengarna på kort tid vilket självklart gynnar makteliten som tjänar på konsumtionen.

 13. Pingback: När kommer uppvaknandet? – Suzie Weathers

 14. Pingback: När kommer uppvaknandet? – Bakom kulisserna

 15. hllviken says:

  Superintressanta synpunkter på Sverige

 16. Arga gubben says:

  Del ett. Rosita och Ragnar kommer till den del av den andliga världen där fåren skiljs från getterna. En mycket komprimerad novell bara med utdrag. Aldrig förut publicerade.

  Rosita såg sig undrande omkring. Hon befann sig i en stad. Husen såg slitna ut.
  – Var är jag?
  – Du är hemma. Du bor i det här huset, sade mannen när de stannade framför en port.
  – Jag minns inte. Vem är du?
  – Jag är föreståndare för huset. Kom, jag ska visa dig var du kommer att arbeta.
  De gick in genom porten och tog trappan upp till andra våningen. Föreståndaren öppnade en dörr och de trädde in ett stort och tomt rum.

  – Här ska du arbeta, sade han.
  – Vad ska jag göra?
  – Du ska skura golvet.
  – Skura golvet? Konstigt. Jag minns inte säkert, men jag tror att jag var chef, någonstans, någon gång.
  – Här är du inte chef. Här skurar du golv.
  – Det här golvet tar dagar att skura.
  – Det finns flera golv, det här är bara det första.

  ..

  – Britsen är till höger, sade han.
  – Kan vi tända lampan? Det är så mörkt.
  – Det finns ingen lampa.
  – Hur ska jag kunna orientera mig utan ljus?
  – Britsen är till höger och höet till vänster.
  – Höet? Vilket hö?
  – Du behöver hö, om du vill sova mjukt. Lägg dig nu, du ska upp tidigt i morgon. Jag väcker dig klockan fem.

  ..

  När hon hade ätit färdigt fick hon en skurhink, en trasa och en borste. Tillsammans gick de till det stora rummet hon hade sett kvällen innan. Hon tittade på golvet och tänkte.

  – Jag behöver knäskydd och handskar.
  – Det finns inte. Du får hitta på någonting.

  ..

  Sex timmar senare hade hon skurat halva golvet. Ryggen och högerarmen värkte och hon var hungrig. Plötsligt såg hon en man komma in genom en dörr på andra sidan rummet.
  – Oj, förlåt, sade han. Jag trodde att det var tomt här. Sedan var han borta. Allt gick mycket snabbt. Bakom sig hörde hon föreståndaren komma.

  ..

  Precis när hon var klar klev den okände mannen in i rummet igen.
  – Oj, du är kvar, nu stör jag dig.
  – Jag är precis färdig, svarade Rosita. Vem är du? Jag såg dig inte vid lunchen.
  – Jag heter Ragnar, tror jag. Jag har glömt så mycket.
  – Jag heter Rosita, det är jag rätt säker på, men annat har jag glömt. Jag skurar golv, vad gör du?
  – Jag skurar också golv. Det har jag gjort så länge jag kan minnas.
  – Har du varit här länge?
  – Några år, tror jag i alla fall. Tiden räknas inte här, den flyr.

  ..

  – Jag trodde att jag var chef, men det verkar inte stämma.
  – Jag trodde länge att mitt jobb var att lösa världsproblemen. På ett abstrakt och intellektuellt sätt. Nu vet jag bättre. Mitt jobb är att skura golv.

  Rosita gick vidare. Hon såg glada och sorgsna människor. Två griniga unga män stod och rökte vid ett gathörn. De tittade på henne och det tyckte hon inte om.

  ..

  – Jo, jag vill veta varför du har rullat upp byxorna.
  – För att skydda knäna.
  – Smart, det tänkte jag inte på.
  – Gör det du också.
  – Ja, bra idé.
  – Har du verkligen skurat länge?
  – Ja, det är det enda jag får göra. Skura. Skura golv. Det tar aldrig slut.
  – Är din föreståndare nöjd med dig?
  – Han är måttligt nöjd, måste jag säga.

  ..

  En kväll mötte hon Ragnar på gatan. Hon hade inte sett honom på länge. Han gick med händerna i byxfickorna och såg sur ut. Hon hälsade vänligt och frågade hur han mådde.

  – Bra, svarade han vresigt. Jag har just listat ut hur jag ska beräkna avståndet till solen. Nästan i alla fall.
  – Va?
  – En av vetenskapens grundstenar. En längdenhet, som kan mätas på olika sätt. Jag valde det enklaste, men ännu återstår några problem.
  – Jaså. Hur går det med skureriet?
  – Det måste gå, men inte går det bra. Jag är inte skapad för det jobbet, men jag måste ju.

  ..

  – Du minns din utbildning?
  – Ja.
  – Var fick du den?
  – Vet inte.
  – Var bodde du?
  – Vet inte, Rosita.
  – Är du gift? Var du gift?
  – Vet inte.
  – Jag vet inte heller.

  ..

  – Varför är du på dåligt humör, Ragnar?
  – Jag vill räkna ut avståndet till solen, det kräver en resa, men jag måste ju skura golv.
  – Skura lite noggrannare. Sedan kanske du får göra din resa.

  ..

  Under kvällspromenaderna hade hon tillfälle att tänka över vad som hade hänt med huset. Längs gatan såg hon mycket förändras. Biografen såg helt nedgången ut nuförtiden, men restaurangen hade nya dukar och tavlor på väggarna. Hade någonting gjorts fel i biografen och någonting rätt på restaurangen? Kanske det var så.

  Andra förändringar såg hon också. Där det förut hade varit en ödetomt stod nu ett nytt hus. En skola.

  ..

  – Kul. Vad undervisar du i?
  – Nästan allt nu i början, men snart får vi fler lärare. Då hoppas jag få undervisa i matematik och fysik. Kanske i Bibelkunskap. Jag har just upptäckt att jag kan lite grand om Bibeln. Du minns kanske att jag sade dig att vi tar våra kunskaper med oss hit.
  – Ja, jag minns och du har rätt. Jag har upptäckt att jag kan laga mat. Nu står jag i köket och slipper skura.

  ..

  – Här har vi ett Råd, men den som ytterst bestämmer är Herren.
  – Ingen har talat om honom.
  – Det är för att du inte har frågat. Vet du inte vem Herren är?
  – Nej.

  ..

  Den kvällen tänkte Rosita på vad Ragnar hade sagt. Vem var den där Herren? Vem är det som bestämmer? Här står jag i köket och vet inte alls hur samhället fungerar. Det finns visst ett Råd också.

 17. Eclipse says:

  UFO, JFK, 9/11. Jag slänger ut lite svartvitröda brödsmulor här, från de intervjuer med Joseph P. Farrell jag hunnit lyssna på under sensommaren.

  Farkosten som kraschade i Roswell 1947 kom söderifrån. De första rapporterna talade endast om ”debris”. Historierna om utomjordingar i farkosten kom om jag uppfattat det rätt årtionden senare. Enligt annan uppgift var farkosten märkt med nazityska försvarsmaktens Balkenkreutz. Mängder av exilnazister arbetade med exotiska teknikprojekt i Argentina, däribland bröderna Horten (flygande vingen) och Ronald Richter (fusionexperiment). Juan och Evita Perón kontrollerade konton med 800 miljoner dollar i nazipengar i 1945 års pengavärde.

  Intelligence collection memorandum från september 1947 uppger att UFO-farkosterna är ”vectored jet turbine craft”, inte ”advanced field propulsion anti-gravity Haunebu and Vril flying saucers”. De var sålunda inte interplanetära. Det står också att vi behöver ta reda på var bröderna Horton befinner sig. (Svar: Argentina).

  När Lee Harvey Oswalds bostad genomsöktes efter Kennedymordet hittades telefonnumret till ledaren för det amerikanska nazistpartiet. Oswalds kontaktperson i Ryssland var general Reinhard Gehlen, tidigare chef för nazisternas militära underrättelsetjänst på östfronten. Under kalla kriget var Gehlen affilierad med CIA och BND. Oswald talade både tyska och ryska.

  Geväret som hittades i Texas School Book Depository efter mordet på JFK uppgavs vara ett italienskt Mannlicher-Carcano. Men den allra första uppgiften, som snabbt korrigerades, var att det var en tysk Mauser, en modell som specialtillverkades på licens till Argentina.

  Citat ur boken The Men on the Sixth Floor av Glen Campbell och Mark Collom:

  ”When we began to look a little closer att D. Harold Byrd, nephew of the famous admiral Byrd, there was one major detail that jumped out at us. It wasn’ t that the fact that he was a staunch right winger and a personal friend of Lyndon Johnson, nor was it the fact that he founded the Civil Air Patrol, an organisation to which Lee Harvey Oswald once belonged. What intrigued us was the fact that D. Harold Byrd, Dallas millionaire and oil tycoon was the owner of the Texas School Book Depository building.”

  Amiral Richard E. Byrd kallades över till Tyskland inför nazisternas expedition till Antarktis 1938 för att briefa expeditionens kapten, Alfred Richter, och vetenskapsmännen som deltog i expeditionen. 1947 ledde Byrd den amerikanska expeditionen till Antarktis, Operation High Jump. Man hade utrustning för åtta månader, men återvände hem efter åtta veckor.

  John F. Kennedy föreslog att USA och Sovjet skulle göra gemensam sak till månen. Chrusjtjov accepterade slutligen förslaget bara dagar före mordet på JFK.

  Prescott Bush gjorde sig en förmögenhet på samröre med nazifinansiärer. En samarbetspartner var stålmagnaten och bankägaren Fritz Thyssen. En av de intressegrupper (utöver maffian och CIA) som Kennedy förargade var The Texas Oil Men, eftersom han ville ta bort de stora skattelättnader oljebranschen haft sedan 1920-talet.

  Mohamed Atta rekryterades i Kairo av två tyskar. Han bodde sedan hos ett tyskt par i en villa i ett medelklassdområde i Hamburg. Under denna tid sponsrades han av Carl Duisberg Gesellschaft. Duisbergsällskapets officiella verksamhet är mångkulturalism och att hjälpa fattiga studenter. Bland sponsorerna finns Henry Kissinger, Hillary Clinton och Zbigniev Brzezinski. Duisberg var chef för kemjätten Bayer under WW1 och var medgrundare av I.G. Farben, synonymt med nazitysklands krigsmaskineri. På grund av alla patent och licenser upplöstes inte I.G. Farben helt vid krigsslutet 1945, utan först 2003.

  På pilotskolan i Florida fick Atta besök av personer som kom med sedelbuntar. Besökarna hade namn som Hans, Peter, Jürgen och Wolfgang.

  Hitlers bankir, François Genoud hade kopplingar till familjen Bin Laden.

  Det ursprungliga World Trade Center hade detaljer som hämtade ur frimureriet, vilket ju är lierat med den västerländska makteliten. På flera av de mindre skyskrapornas tak fanns pyramid, trappstegspyramid, oavslutad pyramid och kupol. Tvillingtornen är frimurarlogens två pelare Jachin och Boaz, ursprungligen från ingången till kung Salomos tempel. WTC7 hette Salomon Brothers Building. En känd bild från elfte september är den så kallade falling man (se bild). Jämför mannens position och benställning med tarotkortet XII Den Hängde.

  Flight 77 (7+7 = 14, 1+4= 5) påstås ha flugits in i Pentagon (pentagram, five petals of Venus). Flight 77 hade ”Venus 77” som call sign. Pentagon började byggas den 11 september 1941.

  Notera treuddsdesignen längst ner på tvillingtornen (se bild). Treudden symboliserar Poseidon, eld och Satan. Jfr. den hebreiska bokstaven Shin (bet. tand, ståndaktig, förändring, återkomst, år) som representerar elementet Eld.

  Dessa saker kan tänkas indikera en attack MOT frimureriet. Det kan röra sig om en penetrerad operation, där djupstaten överraskades av en ännu djupare nivå.

  Hani Hanjour påstods vara kaparen som flög flight 77, som gjorde en otroligt svår manöver strax över markhöjd. Han blev utslängd från pilotutbildningen eftersom han var en så usel elev, och då handlar det om att flyga Cessnaplan.

  Ett Wikicitat som avslutning:

  ”Ground Zero originated as a term to describe the site of a nuclear explosion and later was used to refer to the point of any dramatic or violent event.”

  • Sabine says:

   Stort tack för denne utmärkta sammanfattning på svenska! Jag har läst de flesta av Farrells böcker.
   I ”The Third Way” kan man läsa (och se dokument på) att man under ett möte 1942 under medverkan av tyska politiker och industriledare planerade Europas nyordning efter den förväntade nazistiska segern efter kriget.
   Det stämmer kusligt noga överens med EUs struktur och sättet att leda Europa snarare genom direktiv än genom lagstiftning.
   Man kan också notera att visserligen har tyska Wehrmacht kapitulerat för de Allierade – men varken tyska staten/regeringen eller Nazipartiet….

 18. hllviken says:

  Fick David Icke med allt väsentligt?

 19. AnnaF says:

  När kommer uppvaknandet? undrar Peter i sin välskrivna krönika! Läs om ett väldigt avslöjande tillstånd var vi befinner oss och till vilken riktning det bär……… (Extra uppmärksamhet för de inbäddade bilderna)
  Finns det återvändo från detta vansinne där flera generationer ersatt sin identitetslöshet med en odefinierbar dummhet? Flyktingarna har önskat bara försörjning och en västerlänsk levnadsstil…….men här bjuds på förstklassig underhållning -i god feministisk anda- som inte ens de mest fantasifulla hade kunnat föreställa sig……….Grundarna till Frankfurtskolan, NEW AGE och deras ideologiska folkbildare ler i sin himmel! Uppdraget är fullbordat!

  https://juliacaesar.blog/2019/09/10/arvsfonden-finansierar-mangkulturellt-flumprojekt/#more-12970

 20. Arga gubben says:

  Del två.

  Några dagar senare blev Rosita kallad till Rådet.

  – Vad har du gjort?, frågade vaktmästaren.
  – Gjort?
  – Någonting måste du ha gjort när du har kallats hit.

  Tre dagar senare blev hon för andra gången kallad till föreståndaren.

  – Du är återigen kallad till Rådet, sade han bekymrat.
  – Varför då?
  – Det vet jag inte, men jag vet att det är ovanligt.

  ..

  – Vilka män har du träffat här?
  – Föreståndaren och männen i huset. Jo, en till. Han heter Ragnar och är lärare nu.
  – Vad sade Ragnar?
  – Att jag snart skulle minnas mina kunskaper. Så blev det också.
  – Någonting mer?
  – Han talade om Herren och Rådet. Han bad mig studera Herren.
  – Gjorde du det?
  – Nej, jag sköt på saken och glömde bort.
  – Tror du på Herren?
  – Jag känner honom inte. Jag vet så lite.
  – Om du inte tror på Herren, så tror du inte att han bestämmer. Vem tror du bestämmer?
  – Jag har nog trott att jag bestämmer, det verkar så, det ser jag nu, men här vet jag att föreståndaren bestämmer och jag står inför Rådet, som bestämmer.

  ..

  – Har du önskat någon ont?
  – Inte vad jag vet. Inte här i alla fall.
  – Tror du att du har makt att göra någon illa?

  Nio allvarliga rådsmedlemmar studerade henne noga.

  ..

  Du är här för att jag just har fått veta att vi får en ny lärare.

  – Jag har en elev här, sade Ragnar. Var är hon?
  – Det är nog jag det. Rådet vill att jag undervisas.
  – Du? Det var konstigt, det visste jag inte.

  – Vi börjar. Det finns en Gud och Han är god. Allt börjar med vem Han är och vad Han vill, dvs. vad Han säger. Du måste veta att Han finns, men också göra som Han säger.

  – Jag har sett dig någonstans förut. På en annan plats.
  – Kanske, Rosita.
  – Jag tror att du har betett dig som en tölp.
  – Kanske.
  – Det gör mig upprörd. Jag får lust att slå dig på nosen.
  – När jag kom till matrummet fick jag lust att ge dig smisk på stjärten.
  – Du skulle bara våga!

  – Har vi verkligen träffats förut, Rosita? Har vi ouppklarade affärer?

  ..

  Rosita kom i vånda inför allt hon inte förstod. Plötsligt såg hon en lägenhet och visste att hon hade bott där. Det var som en vision från den värld hon hade lämnat bakom sig. Hon såg en man, men hon såg honom bara på ryggen. Hon kände bördan av dödsfall, bördan av sorg hos mannen och sig själv. Ekonomiska problem och strider i hemmet. Längtan efter barn. På bordet stod två flaskor vin, som hon snabbt tömde, medan mannen vägrade dricka. Hon blev aspackad och lät vinet tala när hon skällde ut sin man. Han flydde från min tunga, det vet jag nu

  Den kvällen föll Rosita ihop.

  ..

  Två soldater kom och hämtade henne i huset. De tog henne till Rådsbyggnaden och ned i källaren. Längst ned, på den understa våningen, sattes hon att skura golvet i ett stort rum. Rummet var enormt. Hon fick veta att hon måste bli färdig varje dag, om hon ville äta.

  ..

  Nu visste han vem hon var. Hon skurar stora golv i underjorden, tänkte han. Det är bäst att jag hjälper henne, annars klarar hon inte av det. Någonting kan jag göra. Jag hatar att skura golv, men hon måste ju äta.

  – Jag förstår inte. Skräm mig inte, jag klarar inte golvet ensam.
  – Jag kollar upp dig, det lovar jag. Skura på.
  – Hur länge är vi här?
  – För evigt. Skura på.

  ..

  – Hur kan jag hoppas?
  – Du är ännu kvar i staden. Det finns mycket värre platser. Vissa ramlar ned i ett svart hål direkt när de kommer hit. Du är i vågskålen och jag också. Jag var här före dig.

  ..

  Hur länge hade hon stått här och skurat? Nu mindes hon nästan bara källaren. Av huset hade hon bara ett svagt minne. Vad hade hon gjort där? Skurat, ja, men vad mer? Hon såg luddigt en spis med pannor och kastruller. Hade hon lagat mat? Kanske. Var hade hon varit innan hon kom till huset?

  ..

  Dagen efter var Rosita tillbaka i selen. Händerna var röda och nariga, men hon arbetade på. Golvet var inte lika hårt smutsat längre. Hur kunde golvet smutsas ned varje natt? Varför var det lite renare idag? Vem var den unga kvinnan?

  ..

  – Berätta om solen, Ragnar.
  – Solen? Varför då?
  – Den var viktig i källaren, men jag förstod inte varför. Vad är en sol?
  – Solen är en stor värme- och ljuskälla.
  – Jag har aldrig sett den.
  – Det har du nog gjort, men du minns inte. Solen finns här hos oss. Högre upp syns den tydligt. Solen är Herren.
  – Varför ska man mäta avståndet till solen?
  – Här säger det oss hur långt vi är ifrån Honom.

  – Hur mäter man avståndet till Herren?
  – Bra fråga, Rosita. Du förstummar mig.

  ..

  Luttrad som en järnbit i elden såg hon en väldig kämpe, en kvinnlig krigare, följa henne genom livet i många år. Där stod Margot i allt sitt majestät, så högt över henne och så högt över sin far. Hon såg Margot ta henne förbi farliga vägpartier på vägen till och från jobbet. Hon såg Margot mildra hårda ord i hemmet. Hon såg henne stryka bort sin mammas tårar.

  ..

  – Du har kommit rätt, men här kan mycket hända i den evighet vi har framför oss. Vi vet inte vad mer vi måste hantera. Vi är i vågskålen. Endast Himmelens barn är säkra.

  ..

  – Det vi inte gör i livet blir aldrig gjort, Rosita. Här kan det inte göras.
  – Nej, det vet jag också nu, men det fanns stunder i livet då jag ville komma till din äng och reda upp en massa elände.
  – En början.
  – Ja, men varför går du, Ragnar?
  – Jag ska mäta avståndet till solen. Margot har lovat hjälpa mig.

  ..

  Ragnar log och tände pipan. Äntligen var problemet löst och han hade löst det alldeles själv. Den astronomiska enheten var hans, åtminstone en variant av den på denna plats. Den här ska jag visa barnen, tänkte han. De måste lära känna vetenskapens grundstenar. På denna har det arbetats i århundraden. Även stora män har räknat fel.

  Det är mig inte givet att veta hur det gick, ty minst en av de två var kvar på jorden och skurade i den andra världen. Fortsättning följer möjligen.

  Righteous Brothers – Ghost – Unchained Melody – Traduction Française

  • eva-marie says:

   Åh, arga gubben ! Dina videor. Jag gråter nu. Inte bara för förlorad livskamrat. Utan för alla andra människor jag tyckt om och stått mig nära.
   Senast i går besökte jag en gammal väns grav. Smärtsamt. Jag hoppas på uppståndelsen vid Jesu återkomst.

   PS! Jag läser din berättelse med stort intresse.

   • Arga gubben says:

    eva-marie, en mystisk novell på runt 24 A4 är svår nog att förstå. Den kan inte publiceras på Peters blogg. Korta utdrag får duga, men räcker inte. Folk får tänka själva.

    Novellen skrevs på en helg och en halv måndag och jag erkänner den som inspirerad. Den skrev sig själv och jag hade ingen aning om slutet. Då var jag flera gånger refuserad och struntade i att försöka få även min novellsamling i tryck.

    Det viktigaste är att vi lever i två världar samtidigt och är vilsna i båda. Vi skurar hela tiden i bästa fall och vet det inte. Som vi lever fortsätter vi att leva när vi bara lever i nästa, men ibland med sorger. Vi talar med våra nära och avlägsna utan att helt veta det och får förhoppningsvis bättre förstånd. Jag tvekar att posta mer. Även jag tänker över vad som var, vad som är, vad som kommer att vara och vad som kunde ha varit. Jag har suttit vid dödsbäddar och tvingats ta farväl av andra skäl.

    Så började det.

    Tamara Lund – Valkoakaasiat 1962

    Fortsättningen är upprörande nog censurerad på youtube.

    Så här kan det sluta.

    ”Till din blomstrande äng” Ingela Wahlgren Singingnurse

  • Mo says:

   Arga gubben, här en annan version. De illasinnades favoritsysselsättning, de letar upp de bästa som blir deras guldkälla för att sedan sakta brytas ned, alltid samma sätt och samma slut. Det glimrande guldets makt.

   • Arga gubben says:

    Att vi talar om såna här saker är ett tecken på att tiderna förändras.

    Guldet, makten, framgången. Mo, du får mig att minnas den här videon. Några artister exploateras och slängs sen bort som tomma räkskal. Vackra Tamara Lund var en duktig sopran. Den här videon var inte bra för henne och hon tröstade sig med en yngre utlänning när hon blev äldre. Jag har sett både män och kvinnor inte få gå ifred.

    Tamara Lund – Jos kuusi kertaa sun pyssys laukeaa 1969

 21. hllviken says:

  ❓🇸🇪❗️🇸🇪❓🇸🇪❗️🇸🇪❓🇸🇪❗️🥶🥵🥶🥵🥶🥵🥶🥵

  http://rosatraktor.com/2019/09/18/kommande-rattegang-mot-mig/

 22. hllviken says:

  Framväxten av teknokratin i USA 1930 – 1969

 23. Lassekniven says:

  ETT ROP PÅ HJÄLP (Off topic)
  Bästa bloggvänner på Peters blogg.
  Resumé: jag opererades i september 2011 på SS/SU med isättning av biologisk aortaklaff pga stenos. Efter en vecka utvecklade jag en fulminant infektion i sternum i form av djup osteomyelit ”Systemet” gjorde fel. Sedan dess är jag opererad cirka 60 gånger på grund av ideliga recidiv, senast fyra operation under sista veckan i augusti samt första i september. På grund av resistens sedan tidigare insattes jag på de tyngsta antibiotika som fanns kvar (Fosfomycin och Cubicin, riktiga gifter). Idag 14 dagar efter sista operationen får jag recidiv igen. Jag har nått vägs ände. Inga antibiotika kvar. Jag vill fråga eftersom många av er samt givetvis också Peter har stora kunskaper i nutrition samt alternativa metoder. Sedan två dagar har jag lämnat allt socker och gått över till 100 % LCHF, bara proteiner och fett. Om detta är rätt eller fel vet jag ju inte. Sedan länge tar jag 10 gram C-vitamin samt en rågad tesked gurkmeja x 2, vidare Kyolic samt alla vitaminer och mineraler.
  Jag funderar på vattenfasta men brukar ha svårt för att genomföra en fasta.
  Någon som kan hjälpa.

  • Arga gubben says:

   Lasse, detta är ditt andra nödrop. Jag är inte läkekunnig fysiskt, men försöker be för dig varje dag. Jag jagar efter vitamin B17, men vet inte om det kan hjälpa dig. Som lekman vågar jag inte ge råd, men som kristen kan jag uttala mig av egen erfarenhet om helande. Vi lever inte av bröd allena, ej heller av sjukvården, vi lever av allt som utgår ur Guds mun.

   Du vet att jag trodde mig stå på gravens rand. Jag böjde mig och väntade. Skrev testamente, gav bort min egendom och gjorde mig skuldfri. Sparade begravningspengar. Rensade också min andliga börda. Då fick jag inkallelseorder till min stora förvåning. Jag lade mig att sova utan att frukta att dö på natten när bördan föll av. Denna sång talar om andlig mat och mediciner. Jag vet att den lyfte minst en annan människa. Jag är en av de som förstår dig perfekt.

   Gud I Dina Händer – Nederluleå Ungdomskör

  • hllviken says:

   Jag känner personer som blivit hjälpta i svåra sjukdomstillstånd av

   Antroposoferna i Järna

   Kinesiska läkare i Stockholm

   Naturläkare.

   Om man förstår tyska kan man kontakta alternativmedicinare där. I de tyskspråkiga länderna har man behållit den gamla kunskapen om örtmedicin.
   (De kan engelska förresten)

   Den här kanalen har flera intressanta föredrag där man kan ställa in svensk undertext.

  • AnnaF says:

   @Lassekniven! Blir ledsen av att läsa om din kamp men det känns inte alls att hoppet är ute! Du är på rätt väg med LCHF diet men eftersom din Antibiotika behandling en längre tid kan ha förstört mycket av din tarmfunktion vill jag rekommendera något som verkligen enkelt och helt enkelt mirakulös! Du har gedigna kunskaper själv och vet att immunitet och sund tarmfunktion är A-O! Jag tycker att du skall koncentrera -förutom rätt diet- på höjningen av din immunitet -som börjar i tarmar- Jag har tidigare föreslagit här på tråden daglig intag av KEFIR och -hur banalt det låter i sin enkelhet- men vill jag föreslå igen att du på allvar börjar lägga detta till dina dagliga matvanor!
   Besparar dig mina besvär men som det visade sig berodde på uselt immunitet (mycket hög infektionsrisk) och alla negativa följder. Allt är reparerat och balansen är återställd med kefir-diet! Hade jag bott i Sverige skulle jag personligen lärt dig hur enkelt du kan fixa själv men bristen på denna möjligheten länkar jag en kvinna som har mycket bra kunskaper och kanske kan hjälpa dig med en startsats av kefirgryn och sedan bara se till att du dricker din daglig dos! Även när du fastar kan du dricka kefir, att vattenfasta är inte att föredra när man behöver näring hela Tiden pga sjukdom! Grundregel: använd mjölk med hög fetthalt!

   Länken:
   http://www.saraseviga.se/2015/11/gora-sin-egen-kefir.html

   Ytterligare en viktig sak som man kanske inte gärna erkänner men vid sjukdom och annat elände är alltid närvarande. Och det är stressen! Ju sämre hälsostatus desto högre stress!
   Mitt blodtryck slog till taket när jag kom till Österrike. Jag vägrade ta medicin och hoppades att själv kan hantera detta! Det gick utmärkt! Har Ingen större tålamod för långa meditations processer -jag blir bara uttråkad- men jag började min egen djupandningsövning som varade inte längre än 3x 10 minuter dagligen! Mitt blodtryck är helt normalt 70/115/120 och min djupaste övertygelse att djupandningen var klart bidragande Faktor till detta. Du hittar övningar på Youtube men det viktigaste är att du andas djupt ner i magen och Inga yttliga som fastnar i bröstkorgen. Ge inte upp! när man känner sig stressad hyperventilerar man och med övning kommer du att öva upp förmågan till rätt andning. Djupandning är att syresätta blodet som också bidrar till läkningen i hela Organismen!
   Jag vet att mina tips är enkla och lite banala men bygger på den tron att kroppen, psyket har en enastående läkningsförmåga om vi medvetet instruerar utifrån och ihop med en inre tro låta naturen sköta regenereringen av systemet.
   Kära Lasse! vänta inte med påbörjandet av mina ideer, du har bara att vinna.

  • Mo says:

   Lassekniven, du tycks ha genererat många värdefulla DRG-poäng !
   Har du övervägt alkemisternas heliga elexir, det röda guldet ?
   Både i gamla Egypten och Kina användes kolloidalt guld som tonikum i helande och medicinskt syfte.
   I modern tid utfördes forskning av nobelpristagaren Robert Koch som 1890 fann att kolloidalt guld var bakteriedödande.
   Inom svensk medicin har guldets immunmodulerande effekt använts vid behandling av framförallt RA.
   Moses malde israeliternas guldkalv till guldsalt och gav dem att dricka efter deras utsvävande ritualer.
   Jag förmodar att en homeopatiskt skolad läkare kan ge dig värdefull information, de finns säkert på din hemortort annars kanske någon Dansk expertis är att föredra.

   https://kolloidaltguldochsilver.se/wordpress/anvandning-av-kolloidalt-guld-forr-och-nu/

   http://www.bibeln.se/las/2k/2_mos#q=2+Mos+32%3A20

  • Savalle says:

   Lassekniven, jag ska redogöra för vad jag skulle göra i ditt ställe.

   Allra först skulle jag försöka att optimera immunsystemet. Här är några enkla och snabba möjligheter:

   1. LDN (Low Dose Naltrexone) mångdubblar kroppsegna endorfiner och anges här hjälpa mot
   Chronic recurrent multifocal osteomyelitis: http://customhealthpharmacy.com/ldn-comprehensive-list-conditions-may-benefit-ldn/

   LDN upptäckte jag genom boken Outsmart Your Cancer av Tanya Harter Pierce där den beskrivs under rubriken Ten More Treatments Options och har jag använt metoden på mina hundar med mycket stor och snabb verkan.

   Här är en bra länk om LDN:
   http://www.ldninfo.org/

   Här beskriver den läkare som utvecklat metoden dess verkan:


   (Dr Bihari is Interviewed about Low Dose Naltrexone LDN for Normalizing Immune System Function)

   Här är en bok om LDN:

   https://www.bokus.com/bok/9780786437153/the-promise-of-low-dose-naltrexone-therapy/

   2. Oral extremt hög dosering av vitamin D3.

   Här är först en kort och sedan en lång video av D-vitaminexperten Jörg Spitz som är enormt kunnig och enormt klok (båda är på tyska):


   (Vitamin D Hochdosis-Therapie und Sensitivität – 1. Internationaler Workshop zu Vitamin D)


   (Vitamin D – „Hype oder Hope“ Vortrag von Prof. Dr. Jörg Spitz)

   3. Högdocering av vitanin C (Sture vet)

   Jag skulle samtidigt ta kontakt med ELIAVA – INSTITUT FÜR PHAGENTHERAPIE i Georgien för att få komma dit på behandling. Där kan de verkligen detta med bakteriofager och många många människor har botats från kroniska bakteriella sjukdomar där.


   (Killer Cure – Video about Phage Therapy ,Tbilisi , Georgia)


   (Phage Therapy: An Effective Alternative to Antibiotics?)

   Genom den högdosering av antibiotika du under lång tid genomgått behöver du återställa tarmfunktionen och avgifta kroppen systematiskt. En högkvalitativ Ayurveda-kur vore att rekommendera. Ingemar Ljungqvist, AlmaNova, kan säkert ge tips.

   Fasta kan även vara en väg. Rudolf Breuss långtidsfasta har jag mycket stort förtroende för.
   https://www.bokus.com/bok/9780920470565/the-breuss-cancer-cure/

   Jag önskar dig allt gott, min bror!

  • Eltervåg says:

   Jag sökte på orden: sternum bone infection i Edgar Cayce arkivet. Endast ett svar med alla tre orden i texten. Återger hela texten i hopp att den på något sätt kan vara till hjälp, Lasse

   TEXT OF READING 3006-2 F 64 (Widow)
   This psychic reading given by Edgar Cayce at the office of the Association, Arctic Crescent, Virginia Beach, Va., this 8th day of September, 1943, in accordance with request made by the self – Mrs. [3006], Associate Member of the Ass”n for Research and Enlightenment, Inc.
   P R E S E N T
   Edgar Cayce; Gertrude Cayce, Conductor; Gladys Davis, Steno.
   R E A D I N G
   Time of Reading 3:50 to 4:10 P. M. Eastern War Time. …, Illinois.
   1. GC: You will go over this body carefully, examine it thoroughly, and tell me the conditions you find at the present time; giving the cause of the existing conditions, also suggestions for help and relief of this body; answering the questions, as I ask them:
   2. EC: Yes, we have the body here.
   3. As we find, there are many conditions – considering the general body – that are very good. However, there are those regarding which precautions should be taken, as there are tendencies and inclinations that may become serious – gradually causing more and more anxiety for the body.
   4. These, then, are the conditions as we find them with this body, [3006].
   5. The blood supply indicates that there is a tendency in the chemical forces for the lack of elements in the hemoglobin, as well as in the plasma of the blood itself; so that there is the tendency towards arthritic conditions.
   6. Also, from the manner of pulsation, there is the indication that all is not as it might be in the circulation between lungs, heart, liver and kidneys, or especially that between heart and lungs.
   7. There is a little irregularity, and there is caused more of the awareness; not exactly an ache or pain, but a fullness across the area at the lower portion of the breast bone or sternum. This indicates that there are sources, then, not so much of infection but of pressures that are hindering or slowing the eliminations as related to the alimentary canal, the liver and kidney circulation, the perspiratory system, and the lungs – or the pulmonaries.
   8. These are slowed somewhat through pressures that are indicated, not so much in the spinal system here as in the areas where cerebrospinal and sympathetic nervous systems coordinate at certain ganglia centers; as in the secondary cardiac plexus, or the 3rd and 4th dorsal, also at the 9th dorsal and 3rd cervical.
   9. We find that these are more, as indicated, in the coordinating patches of the lymph and the cerebrospinal centers. These are also indicated in the chemical forces of blood, of plasm, in the digestive juices, in the lack of proper eliminations at all times through the alimentary canal. Kidneys through this become involved. Hence there is felt at times a fullness across the upper portion of the kidney.
   10. These are the tendencies and inclinations and conditions as we find them with this body, [3006] we are speaking of; and how this is how we would meet same at the present time:
   11. Each week we would have a good hydrotherapy treatment, by one who would interpret the disturbances and take the measures to correct same by the use of certain characters of hydrotherapy treatments. These should include first the Fume Bath, rather than the Dry Heat, and the Fumes should include a great deal of Witchhazel alternated with Atomidine; that is: one week using Witchhazel, two teaspoonsful in the pint of water boiling in the cabinet to produce the Fumes, and the next week one teaspoonful of Atomidine in the boiling water to produce the Fumes, and so on.
   12. Following the Fume Bath there should be the needle shower; that is, both cold and hot, or hot and cold compresses – provided the body is watched closely as to the quick reaction between cold and hot. Hence as we find, the needle shower would be preferable.
   13. After this there should be the thorough rubdown.
   14. Also once each week we would have those particular areas indicated RELAXED, not stimulated but relaxed, either by a good masseuse or an osteopath that would relax – not stimulate – especially the 9th dorsal area, 6th and 7th dorsal, and the brachial center (2nd & 3rd dorsal) and the 3rd cervical.
   15. Do these, being mindful of the activities and the diet.
   16. In the activities it is well for the body to keep in the open, but not too ACTIVE in the open! that is, not too much straining, not too much stooping or too much lifting – for this isn’t getting to be any help for the body, since these pull too much on the central nervous system.
   17. Hence the relaxing the more often will be the better. Not that the body shouldn’t keep busy with its hands and head, but not too much to the extreme!
   18. In the diet, do not take fried foods ever for this body. These are hard on the liver and the kidneys, for the body especially.
   19. Do not ever take white potatoes or white bread at the same meal, or spaghetti or macaroni; no two of these at any one meal.
   20. Do take more of raw vegetables, and those of the yellow variety, so that there is kept a better balance as to the natural or normal reactions from vitamins from these fruits and vegetables in the body that are yellow in color, especially.
   21. Do take more of such fruits as figs, pie plant (rhubarb) cooked apples, dates, plums, and those natures that tend to be not so much as a laxative as a purifier and an absorber for the gases and oxygen forces in the intestinal tract.
   22. Do keep these rather in order and we will feel much better.
   23. Make and keep the mental attitude hopeful. Keep optimistic. Not only be good, be good for something – and let everyone feel better for the entity having been present. Give as well as demand of others in their abilities to give or to entertain, and we will bring bettered conditions for this body.
   24. Ready for questions.
   25. (Q) Is there any indication of the development of cancer?
   (A) Not as we find in the present. There are those tendencies for slowed circulation, but if these applications are followed in the manner indicated we should keep all of these better coodinating.
   26. (Q) Other than indicated, is there any serious heart trouble?
   (At times I have pain over that area.) (A) No; this can become so, but not in the present.
   27. (Q) Kidney?
   (A) No, not in the present.
   Do these things as indicated for better conditions of this body.
   28. We are through for the present.

  • peterkrabbe says:

   Lassekniven, jag hoppas att du får nytta av alla de rekommendationer som strömmat in! Jag är själv lekman inom området och kan inte ge så många konkreta råd, men alla verkar vara överens om att du måste stärka immunförsvaret ytterligare. När vi pratade om C-vitaminet för ett år sedan konstaterade vi att det behövdes betydligt större doser – i storleksordningen 30- 60 gram IV stötvis, ex. 2 ggr 10 dagar- för att få en verksam effekt. Detta framgick också av rapporterna från Riordan och de tyska klinikerna. Sedan är det ju inte givet att effekten inom cancervården blir densamma i ditt fall. Jag vet också att Sture stöttar dig efter bästa förmåga och kanske är detta främst hans område.
   Jag hoppas också att du har någon närstående som kan hjälpa dig att värdera och sortera bland råden, i en pressad situation är det självklart svårt att tänka klart. Man orkar nog inte heller ta del av alla länkar och bedöma värdet av dem för dig personligen. Under alla förhållanden tänker vi alla på dig och hoppas på en snar bättring, att hålla modet uppe är också en bra medicin. Vi finns här för fortsatt samtal och mentalt stöd närhelst du känner för det!

  • hllviken says:

   Von Krebs geheilt – Ich habe Gottes Wunder erlebt!”

   (Man kan ställa in svensk undertext men den är bristfällig)

 24. Lassekniven says:

  Arga gubben
  Tack för dina kloka och tröstande ord. Gud i Dina Händer ger skönhet och perspektiv. Jag ser fram emot del 2. Novellen om Rosita och Ragnar.

  Döden av Bo Zetterlind:

  Det gick en gammal odalman och sjöng på åkerjorden.

  Han bar en frökorg i sin hand och strödde mellan orden
  för livets början och livets slut sin nya fröskörd ut.

  Han gick från soluppgång till soluppgång.
  Det var den sista dagens morgon.
  Jag stod som harens unge, när han kom.
  Hur ångestfull jag var inför hans vackra sång!

  Då tog han mig och satte mig i korgen
  och när jag somnat, började han gå.
  Döden tänkte jag mig så.

  Bo Setterlind

  ==

  Kategorier: Dagens dikt, Litteratur, Viva la vida;

  • Arga gubben says:

   Bo Zetterlind imponerar fortfarande stort på mig. Han och andra kristna tänkare gjorde avtryck i mig och andra. En kvinna skrev att hon tog en läskedryck med Jesus. Så kan det vara.

   Jag vågar knappt skriva mer om Ragnar och Rosita på bloggen. Ragnar var kvar på jorden och förstod inte helt hur han var påverkad av den andliga världen och vad han gjorde där. Rosita? Vet ej, men de interagerade på ett högst verkligt sätt och det fanns ett element av kärlek. Det jag vet säkert är att hus plötsligt kan byggas i nästa värld, eftersom Herren ger oss allt vi behöver. Människans utseende kan förändras och mycket kan glömmas bort. Ibland av barmhärtighet, ibland för att få fram en omorientering.

   Det finns en fortsättning. Den handlar mer om Ragnar när han verkligen är död. Novellen är spridd på gamla usb-stickor och jag letar. Kanske jag postar, om jag hittar den, men beslutet får vänta.

  • mats says:

   Lasse, Jag har inga medicinska råd men som många andra kommer jag att be för dig

 25. Mo says:

  Lassekniven, jag tycker att man kan känna sig tveksamma till denna höga dos askorbinsyra för långtidsbehandling. Det har ju uppenbarligen inte hjälpt dig. Är du säker på att det inte ger interaktioner med de givna kemoterapeutikum ? Det finns ju numera datorprogram för ordinerande läkare så det har ni förstås kontrollerat.

 26. AnnaF says:

  @Lassekniven! Istället för ascorbinsyra rekommenderar jag en Naturprodukt ACEROLA pulver (hög halt av naturliga C-Vitamin) som kanske finns i Sverige annars kan från Tyskland beställas:
  Länk till Produkt:
  https://www.dr-ehrenberger.eu/produkt/bio-acerola-vitamin-c-pulver/

  Min tanke var i förmiddags att tippsa om ytterligare en Naturprodukt men var för ivrig att posta och därför det uteblev!
  Den heter Colostrum och i den bifogade länken finns -förutom beställningen och priset- en omfattande beskrivning (längre ner på sidan) om verkningseffekten. Den innehåller 30 % naturlig immoglobulin och har en avsevärt Effekt på immunförsvaret. Länken är på tyska men jag tror du klarar bra att förstå …….
  https://www.zeinpharma.de/colostrum-pulver-100-g

  Finns det möjlighet för dig att få en omfattande immunglobulinbehandling på sjukhuset istället för Antibiotika? En länk att beakta:
  https://www.tays.fi/sv-FI/Tjanster/Inre_medicin/Infektionssjukdomar

 27. Mo says:

  Lite allmänt, efter en vattenfasta gäller det att bygga upp något positivt för att främja sin tarmhälsa. Litet tips, men i lagom mängd som med det allt det goda, annars lurar bukfetman.

  https://www.lu.se/article/malt-gor-tarmen-glad

  https://alnemar.com/malta-egen-malt-guide/

  • Lassekniven says:

   Tack Mo. Jag tar till mig. Beträffande höga doser av C-vitamin är jag inte så bekymrad. Det finns inga varningar på Janus Info. Sture som kan ”allt” om C-vitamin frikänner det också.

   • Mo says:

    Lassekniven, vad fint att du är öppen för andra möjligheter. LU kanske kan tipsa om någon lokal producent så att du får den bästa malten. Öl har varit en del av vår kultur sedan urminnes tider, det talar för att det bidragit med något gott. Däremot tycker jag inte ditt bönemantra är bra, det är negativt och nedslående. Du behöver något som stärker din kampvilja mot din oönskade stjärn gäst, något i stil med….Gode Gud hjälp mig att bekämpa min rädsla och ge mig av din styrka.

 28. Lassekniven says:

  TACK

  Tack för den omtanke och medkänsla som jag fått här på Peters blogg samt vidare för alla fina, kloka råd och synpunkter och förslag till terapi.
  Jag är ju ganska påläst själv men mycket är nytt för mig och jag suger åt mig allt och prövar noga.
  Jag hoppar inte på allt på en gång utan prövar en sak i sänder (utöver C-vitamin och gurkmeja varje dag), just nu går jag in i ketosis med viss kalorirestriktion på LCHF och får se om det blir vattenfasta efterhand. Jag ligger lite lågt på T4.
  Än en gång ett varmt tack, givetvis också till dig Peter. Din blogg är outstanding med intellekt, värme och klokskap och en skön familjär sammanhållning på bloggen. Detta ditt projekt skall du vara mycket stolt över.

  Lassekniven

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: