Forum Krabbe, oktober 2019.

forum 5

Eftersom jag till stor del kommer att befinna mig på resande fot under oktober, vänder jag på månadsbladet till Forum och hoppas att ni fortsätter diskussionen i min frånvaro.

Kanske har jag lite nyheter om Macron i bagaget. Med viss förvåning kunde jag konstatera att min artikel om Macron från mars månad – en av de mest lästa – för vilken jag då noterade antalet visningar till 9974 st, nu av WordPress har ”korrigerats” till 6 (sex) st för eftervärldens bedömning. Lite förvånansvärt med tanke på de 77 kommentarerna, 71 personer måste då ha kommenterat utan att ha läst artikeln. Hmmm.

Verklighetens konturer blir alltmer suddiga, snart behöver vi alla glasögon för att kunna se i vilken värld vi befinner oss. Men vi skall inte förlora hoppet!

Bilden föreställer inte en atombombsdetonation, utan en solnedgång över Köpenhamn i den sprayade himlasörjan…

Peter Krabbe

61 Responses to Forum Krabbe, oktober 2019.

 1. hllviken says:

  Mycket intressant om Gretas familjehistoria:

  Klicka för att komma åt greta.pdf

  Varför blev just hon utvald?
  Inte alls planerat långt i förväg?

 2. drhallonhatt says:

  WordPress som totalt sopat bort Parasitstopp.. och allt det Mikael skrivit om pengar och våra banker.. det här är ingen bra plattform..

 3. JohanW says:

  Passa gärna på och fråga Macron varför han ställt sig till skaran av kritiker (om än lite försiktigt) mot Gretas uttalande i FN.

  Trevlig resa/semester 👍🏻

  • peterkrabbe says:

   OK, jag skall fråga honom. Men jag tror att Greta inte går hem i ett land där man kräver att barn skall visa respekt mot vuxna och inte stå och skrika How dare You till världens församlade eminenser. Detta oavsett om man är överens om budskapet. Frankrike är diplomatins hemland på jorden. Barn skall veta sin plats i samhället och hellre gå i skolan för att lära sig fakta än att sitta på gatorna och visa sin naiva okunnighet om fakta som knappt ens vetenskapsmän kan enas om.
   Macron är nog enig för första gången med sina landsmän, man vill inte ha tusen Gretor skrikande på gatorna.

 4. hllviken says:

  ll

  • Arga gubben says:

   hllviken, du kommer med bra information. Det Katta säger behöver spridas i hela landet. Vi vet också att några invandrare har flera identiteter. Vi kan kalla fuskarna till en myndighet, ta DNA-prov och stoppa bidragen till de som inte kommer. Att det inte redan görs visar att makthavarna inte vill bråka med dem. Det är roligare att bråka med pensionärer som uttrycker sig oförsiktigt.

   Grekerna upptäckte för några år sen att landet hade ett onormalt stort antal hundraåringar. Det visade sig att dödsfall inte rapporterades. Några kan ha haft svensk pension.

   Vi har på senare tid fått massor av ny information. Några i Mellanöstern köper svenska fastigheter, men underhåller dem inte och det är tveksamt om de betalar skatter och avgifter. Det kan jämföras med att några svenska fastighetsägare fick sina tillgångar låsta i många år innan EU-domstolen dömde till deras fördel. De var utsatta för politisk förföljelse.

   Den nya informationen kommer med ketchupeffekt. Plötsligt får vi överraskningar, avslöjanden och skandaler. Livets Ord bad på sin tid om avslöjanden och fick dem i massor.

   Hur reagerar makthavarna? Jag tror att de är rädda. De svarar med att övervaka oss. De talar om allt annat än sanningen, den sanning som nu tränger in i det svenska folket.

   Ser ni alla självmål? Drottning Annies parti kan anklagas för antisemitism. Sossarna rasar i opinionen. Klansamhället avslöjas.

   Vi har fått två nya svenska folkgrupper. Politiker och journalister. De som trackar dem kan dömas för hatbrott. Någon lämnade sopor på deras fastigheter. Ett ”enormt” hatbrott med värre straff.

   Nästa steg är att kalla alla avvikande åsikter för hatbrott. Folkgruppen politiker får inte kritiseras. Jag bryr mig inte alls. Makten fäller sig själv i vår tid. Vi behöver inte lyfta en hand eller betala en krona, makten stupar på sitt eget svärd.

   Den senaste dumheten var att historieundervisningen skulle börja från 1945. Kristendomen och antiken skulle sopas bort. Reinfeldt har dock också skuld i detta. Han begränsade latinundervisningen så att det uppväxande släktet inte skulle kunna studera europeisk historia. Det är ringa skillnad på sjuklövarna. Skolministern tvingades backa efter massiv kritik.

   Ni vet att jag är kristen och jag bara lutar mig tillbaka och åser spektaklet. Det utvecklas på ett sätt jag har känt vara på väg en längre tid. Så var lugna, det löser sig. En fantastisk bönearmé strider för oss och makthavarna fattar inte ett jota.

   • Eclipse says:

    ”Några i Mellanöstern köper svenska fastigheter, men underhåller dem inte”

    Det får mig att tänka på mitt barndomshem, där jag bodde i 36 år. Ägs sedan flera år av en Mohammad, men huset står tomt. Inte en pinal på uppfarten eller i trädgården och aldrig en lampa tänd. Vem gör så?

   • Okänd soldat says:

    Arga gubben!
    Detta är en mycket, mycket bra och tankeväckande uttalande av en klok och erfaren gubbstrutt. Vi, du och jag, är förmodligen i samma skede av livet då förnuftet segrat.

    • Arga gubben says:

     Tack. Nog har jag läst Okänd Soldat och besökt de finska krigskyrkogårdarna. Lyssnat till luttrade krigsveteraner från flera länder. Vi slapp kriget den gången, men i århundraden har soldater fallit i våra familjer och svenskarna minns det inte. Kvinnorna var med sina män i anden. Ulla Billquist är väl den mest kända, men jag vill lyfta fram Anita Lindblom. Två i min familj for att slåss i främmande land i min tid och vi fick ett brev. Vi struttar kan påminna om den tidsålder vi såg i gamla Sverige, Finland och på kontinenten. Jag minns också Ryssland. Fyrkantiga brev var mest fruktade, då oregelbundna brev var livstecken.

     Anita Lindblom – Balladen om den blå baskern (1966)

     • eva-marie says:

      Hej igen, arga gubben. Nu väcker din video upp gamla minnen igen. Minns en ung man som min väninna sällskapade med en tid. Senare, när jag bildat familj, fick jag veta att denne man omkommit i sin FN-tjänst utomlands. Han och ngn mer hade kört på en slags mina / bomb.
      Så många människor man träffat på i livet som sen nästan glömts bort.

      Men Gud glömmer inte någon enda av oss.
      Kristus sa en gång att inte ens en liten fågel faller till marken utan Guds vetskap. Och att vi människor är värda mer i hans ögon än många fåglar.
      Märkligt vilken kraft musik har att väcka ” bortglömda ” minnen.
      Tack för sången/videon.

   • hllviken says:

    ll

 5. hllviken says:

  Fullständig klimatgalenskap:

 6. peterkrabbe says:

  Den senaste knivattacken i Paris visar vad islam gör med psykiskt instabila människor. Den anställde, som arbetade med administrativa uppgifter i polishögkvarteret, hade funnits på sin arbetsplats i tjugo år och skött sitt arbete utan anmärkning. För 18 månader sedan konverterade fransmannen till islam. När spänningar därmed uppstod på arbetsplatsen valde mannen att ta med en kniv och mörda fyra av sina kollegor, tre män och en kvinna. Denna problemlösning erbjuds i koranen när troende ställs mot otrogna. Polisledningen funderar fortfarande på hur händelsen skall rubriceras…

 7. Eclipse says:

  Jag länkar den här igen. Nya rön från Dr. Ronan Connolly & Dr. Michael Connolly, Center for Environmental Research and Earth Sciences som bekräftar en Einstein-tes från 1919. De har under fem år analyserat mätpunkter från väderballonger i alla nivåer av atmosfären, data från 50-talet och framåt.

  ”The data from the weather balloons has shown quite categorically, there is no green house effect. Increasing green house gases will increase the rate of absorption, but because the atmosphere is in thermodynamic equilibrium, it also increases the rate of emission and the net effect is, no.”

  En ganska torr och lågmäld föreläsning, men dynamit.

 8. Eclipse says:

  Vigilante Intelligence laddade upp den här för en stund sedan. Fick den via Know More News.

  Putin, Bibi and the Bolsheviks

  Ryssland och Israel, in it together..?

  • AnnaF says:

   Varning för YouTube-kanalen ”Vigilante Intelligence”! Det klassiska judiska ”chutzpah” med forum för sanningsökaren om judarnas inblandning i allt! Här finns sanningen – som det är bara de som inte redan vet, som inte vill veta någonting- och LÖGNEN hur Putin också tjänar den judiska ”saken” och inte bara han……….det är ju hela världen står bakom judarnas oändliga längtan för att kunna dominera mänskligheten!
   Jag kommer ihåg min barndom och alla fina besök på cirkus! Jag gillade av allt trollkarlen. Min pappa varnade mig att tro blint på vad jag ser och påpekade att det är bara en Illusion……och det gjorde faktiskt trollkarlen också…………Han började alltid med sanningen: Jag fuskar ….sa han, och ändå genomskådade de flesta inte honom!……FAKE NEWS i MSM är ett faktum men det dyker upp oroande tendenser i alternativa medier där blandas sanning och lögn friskt för att förvirra den redan förvirrade publiken ännu mer därför måste ses och läsas en del av alternativa medier med en viss sund skepsis!

  • Anna af Trampe says:

   Hej Eclipse!

   Materialet i denna video bekräftar det som förmedlas på en del ryskspråkiga småsajter. Jag har länge avfärdat sådan information/uppgifter såsom uttryck för ryssars missnöje med usla (ekonomiska) levnadsvillkor, men det kanske är dags att göra sig av med illusioner om oberoende presidenter. Vi lever ju i en era av enväldigt oligarkstyre. Att oligarker bråkar med varandra motsäger inte detta antagande, inte minst för att en synlig enighet mellan figurer/familjer med reell makt skulle väcka misstankar även hos dem som inte är benägna att tro på ”konspirationsteorier”.

   • AnnaF says:

    Anna! Det finns Inga oberoende presidenter. I den mängd av variationer vi känner till det finns ändå en del utmärkande drag. Vi tillhör den delen av världen där nationalstater är inte högt värderade längre av våra ”folkvalda” ledare och tyvärr- de flesta strävar efter (även befolkningen i dessa länder)något som inte längre motsvarar den vi är födda i och har blivit en del av vår identitet innan vi började förvirra oss i floder av märkliga ideologier av frihet där all tradition betraktas som börda!
    Utanför vår civilization finns väldigt starka identiteter och viljan att inte kompromissa bort identiteter, kultur trots den flera århundrade lång underläge och brist på fysisk möjlighet till försvar. Det är en kamp mellan identitet och identitetslöshet.
    Det är Ingen kamp mellan den onda och den goda! Det är kamp för överlevnad och bevarandet av en sorts suvärenitet från härskande ideologier och andra förödande attacker utifrån. Ingen har hotat USA eller Europa någonsin. Vi är själva det största hotet mot vår civilization. Den insikten saknar vi än idag därför är det så användbart att peka utanför mot påstådda fienden och utnyttja insiktslösheten som stöd för angrepp mot andra nationer. Hatet är alltid närvarande mer än vad vi erkänner. Det är kanske förklaringen om fenomenet den västerländska ”godhetsmänniskan” som Ingen hittar utanför den västerländska Kulturen. Vi förstår undermedvetet denna ondskan men vi väljer att spela på den ”goda spelhalvan” att slippa tappa ansiktet alldelles för mycket.
    Europeer har börjat vakna…..men det är för sent! De makter som under århundraden förstört ”de andra” har riktat sina destruktiva krafter mot europeer och har blivit europeernas största fiender. Nu är det Europa skall destabiliseras, förstöras och plundras! Det började med en omfattande politisk Korruption för ca 30 år sedan i stort sätt varje europeisk land. Så har man korrumperat ledarna i alla tider i varje land tidigare -utanför Europa- där destabiliseringen och totalitarism var målet. En liten elit gör jobbet, folket har inget att tillägga!
    Varje destabiliserade land i MÖ eller Afrika har invånare, brutala, störda individer som inte ens det egna landet vill ha att göra med! Med de sionistiska ”Mästarnas medverkan” har vi fått exakt dessa typer transporterade till Europa genom en ”humanitär Korridor” där syftet var inget annat än få hit just den massan som kan tillfoga den största möjliga skadan i framtiden! 2015 var General Repetitionen för den aldrig skådat folkombyte som påbörjades. Med utmärkt resultat! Den lågintensiva kriget mot europeer har börjat och Ingen vet var den slutar……..

    Men det viktigaste av allt! Det pågår en informationskrig i omfattning som är lika okänd som dessa folkombyte planer före 2015. Min personliga erfarenhet är att det är redan etablerade alternativa medier har fallit och infiltrerats av Propaganda eller rentav nonsens info….som har lika mycket tyngd som ett fjäder……Allt att få bort fokuset från fakta som underlättar att tolka den kanske- sista striden- före förverkligandet av en Federal bolsjevik/kommunistisk Europa!

    Länken är för alla som vill verkligen förstå vilka makter som har börjat kidnappa ”verkligheten” och hur mäktiga de är:
    https://www.moonofalabama.org/2019/09/senior-twitter-executive-is-an-officer-at-britains-army-troll-farm.html#more

    • Anna af Trampe says:

     Tack AnnaF! Ditt inlägg utgör en ackurat beskrivning: våra europeiska nationer befinner sig i en synnerligen eländig sits. ”Tack vare” den oantastbara minoritetens ”geniers” mästerliga grepp om information, utbildning och finanssystemet – samt övrigt med någon tyngd – åtnjuter alternativa medier den för europeisk civilisation giftiga friheten att arbeta för samma mål, NWO. (Flertalet av dem som jobbar inom alternativa medier är naturligtvis mer eller mindre omedvetna om sin ”patriotiska” gärnings verkliga effekter.) Det som skiljer de ”alternativa” från de ledande propagandacentralernas ”gospel” är följaktligen att de ”alternativa”, till skillnad från ”människorasens välgörare”, poserar – inte oväntat mycket framgångsrikt – som förkämpar för befolkningen i respektive land.

    • Mo says:

     AnnaF, är inte detta en del i strategin dvs den Hegelska dialektiken, att alltid försäkra sig om att vara på den vinnande sidan och snabbt kunna vända på kappan när vinden vänder. Hur skulle annars en minoritet ständigt kunna befinna sig i den styrande ledningen. Nu gäller det för oppositionen att vara uppmärksam och inte låta sig förledas i glädjeyra. Kanske den svåraste tiden.

     • AnnaF says:

      Mo! Det största problemet att det inte längre finns ren opposition! Konsten för en bra opposition är att ha mycket strikta, klara mål i siktet och Ingen kompromiss förutom alternativa vägar till målet. Det låter väldigt radikal i den västerländska konsensus kulturen där allt skall tuggas, vändas ut och in tills -tyvärr- målet har fallit bort från siktet! Det är så opposition infiltreras och förstöras inifrån och självklart kontrolleras utan att -förutom en obehag känsla- de vederbörande märker!

      • Mo says:

       Att vi inte längre har någon renodlad opposition kan vara ett tecken på en allmän åsiktförändring, pendeln vänder. Då finns det alltid opportunister som byter sida, de opålitliga är de farligaste. Det stämmer att i detta läget kan kompromisserna bli det söndrande instrumentet för kappvändarna. Men utan opposition faller demokratin över i diktatur alternativt splittring. En oroande tid för Europa som måste forma sin framtid. Märker ni någon förändring i Österrike, ökad optimism eller osäkerhet ?

       • AnnaF says:

        Du har rätt! Utan Opposition faller demokratin……och det är det som händer i Europa. I Österrike hade vi en sk ”Ibiza-Skandal” som har resulterat nyval med en negativ överraskning! Den riktiga oppositions-partiet FPÖ (Frihetspartiet) med HC Strache sänktes och valet har blivit en ny framgång för die Grüne (Mp) med 14,2 %. Förra valet 2017 (3,6 %) åkte de ut men den dramatiska klimathysterin hjälpt de tillbaka till makten. FPÖ har fallit och intar en ny oppositions roll utan intresse att delta i någon form av Koalition.
        Detta har varit en stadskupp mot en mycket fungerande Regering (orkestrerat utifrån) Så mycket om de omtalande västerländska demokratin!
        Vi upplever en förändring i samhället! Den tydligaste ser man alltid i social sammanhang med andra människor. Vi rör oss en del, reser och försöker få en uppfattning……..Vad vi ser är inte uppmuntrande: Människor ser ledsna ut, färre som ler och resten är zombifierad värre än någonsin…..
        Den unga Generationen är bortskämd, krävande och uppfylld med en imponerande självuppskattning. Våra bekanta, vänner beklagar sig över detta men har ändå en realistisk inställning hur lite makt de har att rädda dessa ungar när svårigheterna kommer. Saken är klar: det samhället som mycket framgångsrikt byggdes av generationer kommer inte att byggas vidare med samma entusiasm och kunskap…….

 9. Arga gubben says:

  Här kommer exempel på hur makten sänker sig själv. Pierre Schori kunde bara ha brummat lite grand och smitit in i ett annat rum. Istället gjorde han det värre för sig själv. Det ser ut som om han lät polisen gripa en journalist. Saken har blivit stor med utredning och massor av arga läsare och tittare i alternativa tidningar.

  Vi har också en socialdemokratisk flyktingsmugglare som ser ut att ha visst domstolsstöd för att få medborgarskap. Hur kan han tillåtas vara politiker utan medborgarskap? Hur många riksdagsledamöter har utländskt medborgarskap?

  Det värsta med Schori är att han inte vill svara på frågor om folkmord i länder han stöttade. Makten tror sig skydda sig själv, men drar bara på sig fler råsopar i processen. Oacceptabelt!, som statsministern säger.

  https://samnytt.se/intervju-var-polisens-agerande-mot-journalist-pa-bokmassan-rimligt-och-lagligt/

  Jag har studerat Lars Enarson en längre tid och lär mig ständigt mer. Hans Bibelförståelse är nära min, trots att vi har gått olika vägar. Inte är han swedenborgare, såvitt jag vet. Han är pingstvän.

  Vi har besök av en väninna till ett av mina barn. Jag var hennes extrapappa, när hennes far inte fanns till för henne. Hon kom ofta på besök och jag tog henne från betongen till den skärgård hon aldrig hade sett. Där var hon trygg och glad. Hon förvånar mig mycket med sina andliga insikter, den unga kvinnan. Det är som på 60-talet när unga antingen var vänster eller sökare som jag. Jag anar att ett nytt folk reses upp, det unga folk makten har försökt förstöra totalt. Vi äldre i den nya friskaran avlöses av en ung och stark. Flickan har en nordisk moder och en frånvarande utländsk fader. Hon kan mer om invandringen, klimatet, kosten och det andliga än våra makthavare. Hon är framtiden, som en av mina barnlösa vänner skulle säga.

 10. Erik Forsman says:

  Peter, angående ditt datavirus kanske du har blivit drabbad av HEUR:Exploit.Win32.Generic, eller heur trojan win32 superfish vilken är en trojan. Den upptäcktes först en det ryska Kaspersky Lab April 10, 2019 (1) är utnyttjar en svaghet i Windows. Det enda antivirus program som klarar detta är den ryska Kaspersk, om du inte gör det själv,manuellt – vilket kräver avancerade kunskaper. .

  (2)”Den amerikanska senaten har under 2017 arbetat med att bannlysa Kasperskys produkter från alla statliga nät. Detta sedan man sett spår av att Kasperskys i sina lösningar har försökt kartlägga hur NSA arbetar med datorintrång och övervakning. Från amerikanskt håll är man rädd för att Kasperskys framgångar kan vara en nationell säkerhetsrisk, i hänseende mot bolagets eventuella kopplingar till ryska staten”.

  Så som tillhörande ”väst” litar jag mer på ryska antivirus, än amerikanska varianter, då enbart ryska säkerhets program avslöja västs teknik (NSA osv) och omvänt borde ryska medborgare använda amerikanska antivirus och andra säkerhetsprogram – om ni förstår logiken.

  1) https://community.kaspersky.com/kaspersky-internet-security-13/heur-trojan-win32-generic-won-t-go-2261

  2) https://sv.wikipedia.org/wiki/Kaspersky_Lab, och kän

 11. Loa says:

  Robert Steele: Adam Schiff & CIA Compromised to Point of Treason?
  https://phibetaiota.net/2019/10/robert-steele-adam-schiff-cia-compromised-to-point-of-treason/
  ”… Dick Cheney, Donald Rumsfeld, Robert Mueller, Buzzy Krongard, George Tenet, John Brennan, Larry Silverstein, Maurice Greenberg, James Clapper, and Mike Hayden are all richly qualified to be indicted and tried and if convicted, sent to jail for treason if not executed. From 9/11 to Whistlegate, the insider attack that murdered 3,000, the seven trillion dollar war for profit, and the soft coup against candidate and now President Donald Trump are without equal, although the CIA assassination of John F. Kennedy and the combination of the Tonkin Gulf false flag, Viet-Nam War, and USS Liberty come close.

  Now add Adam Schiff to the list. Not only did he take massive amounts of money from a Russian-Zionist-Ukranian gangster, but he is severely compromised in relation to Los Angeles pedophilia and Satanic Ritual Abuse (SRA) operatiions based in Los Angeles.”

  • AnnaF says:

   Bra länk Loa till större förståelse för dems och Neocons hat mot Trump! Men här finns något som verkligen tar de viktigaste händelserna tillbaka till Ukraina och ger ett perspektiv om varför Ukraina har varit ett Inferno för alla de viktiga geopolitiska händelser i den senaste 10 åren. Tanken är svindlande men som det ser ut har NEOCON/NATO och den verkliga ”Deep State” planerat en tvåfrontskrig mot Ryssland.
   MÖ kriget skulle innefatta även Turkiet som skulle blockera från söder, Ukraina med NATO-s hjälp skulle öppna den andra fronten från väst. Allt var klappat och klart men………Trump har vunnit valet och därmed öppnades den djupaste avgrund mellan de olika globala ”Players”! Trump har allt att vinna om han lägger alla korten på bordet……….
   Länken är en dokument över hur Obama och Neocons förberett front2 och finalen för detta skulle vara nedskjutandet av MH17. EU-s sanktioner mot Ryssland är rena förlusten men som det ser ut fanns inget alternativ för EU! Läs och begrunda hur nära vi var till VK3. En del av sanningen om varför Trumps ordförandeskap skall förhindras och helst försöras finns här..Trump behöver all hjälp att blotta Obamas alla krigsbrott, inte minst i Ukraina.

   https://theduran.com/update-on-the-mh17-case/

  • Loa says:

   Det verkar vara saker i görningen
   Navy Intel: POTUS Activates Marines Directive 550/19: The Storm
   https://www.youtube.com/watch?v=o0q_ZINHXY8 igår
   och idag
   U.S. headed for civil war as military mobilizes to take down cabal
   https://benjaminfulford.net/2019/10/07/u-s-headed-for-civil-war-as-military-mobilizes-to-take-down-cabal/
   Mobiliseringen tyder på att the sealed indictments (nu långt över 100.000) ska öppnas.

 12. Hans Hjelm says:

  Varför bjuder FN inte in välrenommerade forskare med lång erfarenhet och djup kompetens inom området klimat, och som kan hålla faktabaserade tal på klimatmötena, istället för en uppskrämd 16-årig liten flicka?

  http://hotpot.se/politik/fn-anlitar-ater-barnarbetare-greta-brittany-och-severn-suzuki/

 13. Mo says:

  Ylva Johansson som kräver tvingande solidaritet mellan EU-länderna av flykting mottagande fick stöd av EPP (bla moderater och krisdemokrater ) och är nu godkänd som EU-kommissionär med ansvar för migrationsfrågor. På något sätt visar väl detta att det finns en stor underliggande politisk samsyn när det gäller migrations politik även om man i den svenska debatten vill ge sken av restriktivare hållning. Det kommer säkert att bli en stark front mot östeuropas invandringspolitik på samma sätt som motståndet mot SD i Sverige. Politikerna tycks känna sig trygga i sin utövning utan bakomliggande folkligt stöd. Vinnare blir som alltid oligarker med stöd av ekonomiska intressen.

  https://omni.se/

  • AnnaF says:

   Mo! Maktgalna Ylva får kräva vad hon vill! Vem orkar ta henne på allvar när hon sitter i sin spetsiga festblåsa med passande flin i EU parlamentet och ”kräver”! Makten korrumperar men tydligen gör de inblandade även blinda…… Tror hon verkligen att det inte finns eller kommer inte finnas väldigt väldigt mycket motstånd i framtiden?

   Kvaliten på politiska agenter sjunker och det är verkligen en välkommet inslag i realpolitiken. Ju mer de förstör desto större blir motreaktionen. Det ”lila” spetskreationen är redan transparent…..

 14. Kjell Holmsten says:

  Vilka tjänar på klimatkyrkan? 2030 kommer svaret men en förhandsvisning och förklaring i denna video.

  • Loa says:

   ”Klimatkyrkan” – kul!

  • AnnaF says:

   Och här kommer hela uppläggningen av global bankmaffian hur den ofattbara mängden av kapital skall insamlas och hanteras……….Det är ju f*n kriminellt……..men utan tvekan århundradets största affär…..

   https://www.societegenerale.com/en/measuring-our-performance/csr/environment

   https://www.societegenerale.com/en/NEWSROOM-Principles-Responsible-Banking-Collective-Commitment-on-Climate

   ”Societe Generale intensifies its action in the construction of a sustainable and climate-resilient future

   Societe Generale is a founding signatory of the Principles for Responsible Banking and today joins the Collective Commitment on Climate.

   As a demonstration of this commitment, Societe Generale is making significant contributions to the achievements of the UN’s Sustainable Development Goals (SDGs) and the Paris Agreement targets with the following new commitments:
    The Group commits to raising €120 billion to the energy transition between 2019 and 2023, of which:
   o €100 billion of sustainable bonds issues *
   o €20 billion dedicated to the renewable energy sector through advisory and financing
    The Group will progressively reduce to zero its exposure to the thermal coal sector, at the latest in 2030 for companies with thermal coal assets located in EU or OECD countries and 2040 elsewhere

   Principles for Responsible Banking: 130 banks for a sustainable future
   Societe Generale is proud to be a Founding Signatory of the Principles for Responsible Banking, committing to strategically align its business with the Sustainable Development Goals set by the United Nations and the Paris Agreement on Climate Change. The six Principles are supported by a strong implementation framework that defines clear lines of accountability and requires each bank to set, publish and work towards ambitious targets.”

 15. AnnaF says:

  En klimatsmart historia (översatt från tyska)

  Smällande dörrar, vild skrik …
  Vår dotter kom just hem från det dumma FFF- (Friday for Future) jippot!
  Hon var förbannad eftersom vi inte hämtade henne (klimatvänlig) och hon var tvungen att vänta 3 timmar på buss och tåg.

  Vi bjöd på torr vegan sojakaka (vi hade ostkaka själv) men det fanns ytterligare en del överraskning.
  Hon får åka till skolan med buss fr o med på måndag . Det här är lite dumt, eftersom bussen kör bara varje timme och hon kommer antingen till skolan en timme för tidigt (som vi föreslog idag att skolan skall inte värmas längre eftersom oljan motsvarar inte den nya eko riktlinjer) eller en timme för sent!

  Hon vill inte heller åka med cykel på grund av de många berg och sluttningar, och dessutom kommer vintern snart … om hon inte får en e-cykel till jul.
  På min fars förvåning ”jul” ?, Det är fullt med anti-ekologiska ting, alla färgglada ljus och bara Co2-utsläpp i överflöd ”.

  Och hur är det med…. ”e-cykel”?
  Har vår dotter ännu inte sett de förstörda områden som skapades genom utvinning av sällsynta jordmetaller för batterierna?

  Nu sitter hon uppe i sitt rum, och det är bara 8 grader. Vi har redan stängt av värmen på grund av det ekologiska samvetet.
  Troligen värmer hon sina fingrar genom att skriva ilskna e-postmeddelanden på sin I-Phone om de ”jävla föräldrarna” till de andra eko-medvetna!
  Vi har meddelat att hon kommer att lämna denna I-Phone klockan 19. senast!!!!
  Det är ju ansvarslöst att fortsätta slösa bort el för att skicka mer eller mindre värdelösa konversation till andra… se litiumutvinning och ekologiska konsekvenser …

  Hennes protester mot denna experiment bemöttes på nytt med en lugn röst att vi antingen skulle skicka I-Phone direkt till svältande barn i Afrika eller sälja den och donera den ekonomiska motsvarigheten till räddningen av den sydamerikanska regnskogen.

  Det blir riktigt roligt på måndag:
  Sedan byter vi ut de vackra kläderna för vävda saker med jute, ull och hampa. Nikes sportskor med plastsula ersätts konsekvent med holländska träskor!

  (Och om någon tror att det är satir: Nej, vi SKÄMTAR INTE:
  Om hon fortfarande härjar runt har hon två alternativ:

  1) att identifiera de hjärnlösa ekofascister hon har anslutit sig till
  2) att identifiera de hjärnlösa ekofascister hon stödjer!

  Tack Greta Thunberg
  Du har inspirerat oss, som ingen annan någonsin tidigare har gjort!

  Vi ropade just till dottern: ”Pappa och Mamma ska gå till Mc Donalds nu……..
  Vi hoppas att det hysteriska skriket har slutat när vi är tillbaka … ”

 16. ragnhild says:

  Fra newsvoice.se sitt kommentarfelt (ref. Sandstrøms artikkel 8.10.):

  For en svindel det hele er. Men så har disse mafiose personlighetene god trening/praksis. Globalresearch.ca har en utmerket artikkel om hva FED (privat banking) egentlig innebærer/står for. Artikkelen gir en detaljert (tesje/spon-innføring) beskrivelse av 1913-ordningen oligarkene svindlet til seg. DEN er så svindlene at vanlige folk (eks.) forsatt mer enn 100 år etter ikke forstår ”bæret” – det være seg smultron eller andre sorter.

  Og disse svindlerne er det våre politikere overgir våre land til. Just for the fun of it. Æreløst.

  • ragnhild says:

   Usj, dette er jo omtalt like ovenfor. Beklager – ingen hjelp i å si at innlegget er så bra at det kan gjentas. Rett så jeg rødmer.

 17. hllviken says:

  ll

  • Arga gubben says:

   Intressant. Judar och kristna gjorde motstånd på olika sätt.

   När den ryska maffian kom till New York flyttade andra ut!

   En del information är ny för mig. Putin är döpt och har en kristen själavårdare i ett berömt kloster. Han kan vara där i dagar, trots att han är överbelastad med arbete och 48-timmarsdag. Han kom till tro på ett märkligt sätt. I dödens väntrum.

   Han slogs på Sankt Petersburgs gator och ibland för att försvara en judisk skolkamrat. Han tog sitt kristna kors till Israel och besökte sin judiska tysklärarinna.

   Jag har studerat Putin i åratal och tror mig veta vem jag har att göra med. Han hatar ohederlighet. Oligarkerna, judiska och ryska, håller han nära och de fruktar honom. En flydde när han studerade en skandal och en annan tvingades betala ut löner till personalen. Judiska ledare protesterade mot vad extremisterna i Ukraina höll på med. Det är ju känt vilka oligarker de tjänar. Putin kritiserade en av de senare, den värste, och det vet väl hela svenska folket? Hä.

   Jag anser att Putin är rysk patriot, men han är också pragmatisk för att rädda sitt älskade Ryssland. Han tog även emot gamle Bush på en flygplats. Politik är det möjligas konst och Putin är en mästare på det. Han räddade Krim till Ryssland, inte till de som där ville skapa ett judiskt hemland.

   Så jag är med Putin. Här är icke jude eller grek, men här är våra fädernesländer. Här bekämpar vi de femtekolonnare som förstörde Ryssland och nu lägger Sverige under oket.

   Hörru, Vova. Du, gubbe, igen? Ja, några kallar mig smutsgris och dumskalle på ryska. Det får jag höra av ryska nationalister, gubbe. Speciellt av otåliga ryssar i utlandet. Jag vet! Är det inte märkligt att en svensk står vid din sida? Nä, svenskarna är lika lurade som ryssarna var. Jag håller ögonen på dig, Vova. Och jag på dig! Slåss för ursprungsbefolkningen!

   Hallå du gamle indian

  • Eclipse says:

   Alltså, vem ska man lita på, Adam Green eller dnajlion7 (som Loa länkade en bit tillbaka i tråden)? Vilt skilda uppfattningar, minst sagt.

   Rent instinktivt gillar jag egentligen inte någon av dem. Till skillnad från Jason Liosatos, Joseph P. Farrell, The Rageaholic, Swebbtv m fl.

   Vad säger Anna & Anna, Sture, m fl om den första videon? Adam Green gästas av Christopher Jon Bjerknes: Trump har sålt ut USA till Ryssland och Kina. Sovjets fall var bara fejk, det var Putin som skickade terrorister från Tjetjenien till Syrien, Putin var först med ”globalt krig mot terrorism” (1999). Putin vill placera muslimer bakom en järnridå under rysk-israelisk kontroll där de blir kommunistslavar. Trump tvingas bort och efter Pence kommer Kushner.

   Jag som trodde på Brexit till Halloween och jordskredsseger för Trump 2020.

   • hllviken says:

    Videon ovan ”Chabad” kan man lita på eftersom aktörerna själva berättar om sina framgångar inför likasinnade.

   • AnnaF says:

    @Eclipse!
    Du kan knappast tro på något idag. Det största överflödet av info är det minst användbar för klarare förståelse. Jag har utvecklat min egen teknik att få någorlunda sammanhang i bruset och inser hur viktiga informationer -även när rapporteras- aldrig följs upp, analyseras eller hölls kvar i info flödet. Globalisters (Gladio) mest flagranta och kriminella terrorattacker på våra samhällen rapporteras i syfte för att skrämma oss, tysta ner oss men aldrig något försök för att straffa de som har utfört eller inrätta särskilda åtgärder för att förhindra dessa i framtiden. Gränsen skall vara vidöppet, migranttrurismen skall intensifieras och nationernas frivilliga självmord skall uppmuntras och belönas! Det säger sig själv att det är en organiserad kriminalitet mot våra samhällen och Ingen enskilda dårars verk!
    Både Putin och Trump satt käppar i hjulet! Den osynliga handen har blivit synlig och det mest bizarra och synliga är att de är inte längre överens om hur makten skall tas över och bytet av plundringen skall fördelas. Deep State (när de samverkade) var relativ överens om det mesta och därför var representerad nästan överallt där det fanns något att kontrollera eller fanns tilldelning i form av naturtillgångar!
    Den splittringen är fortfarande dold men med min enkla analys skulle jag tro att delningen i stora drag består av de mäktigaste som är representerade av Bankmaffian i London City (även europeiska banker), FED, CIA, FN, NATO, EU. och andra sektorn som står bakom Trump med Israel ,Pentagon ,MIC, FBI. AIPAC, Mossad och den mäktigaste judiska Chabbad-rörelsen som är kraftig närvarande i Osteuropa, Polen, Ukraina och Ryssland!

    Globaliseringen och framgångarna var frukten av samverkan av dessa delar som kallades DEEP STATE men så är det inte längre! Bankmaffian vill inte ha krig eftersom det är ytterst osäkert hur mycket av den samlade rikedom skall tillfalla de efter konkliktens avslut!
    Deep State bakom Trump vill ha däremot krig! Hittills har Trump visat en ovilja (även om det är väldigt otydlig) och har bara försökt ”kriga” med handelssanktioner! Det gillar inte grabbarna i Bankmaffian! Deras Profit bygger på evig tillväxt och därför konklikten är djup när Trumps Politik förstör deras marknadsandelar i framtiden!
    Putin är stjärnan i dramat! För ca ett år sedan dök upp väldigt osmakliga påstående om Putins ställningstagande om judarna och Israel. Efter många års misslyckad demoralisering kunde vi läsa lite här och där att Putin är Israels h*ra! Det var spekulation bara men idag verkar vara en sanning som vill etablera sig…..utan grund! Taktiken är genomskinlig……..från att vara fiende, äger vi Putin istället! Putin är ryss (och inte jude som spridits) och han är förstklassig Diplomat! Den infantila mobbnings diplomati som hela väst och USA ägnar sig åt är relativ okänd i Ryssland! (Se svenska toppolitikers sandlåda nivå när de yttrar sig i diplomatisk sammanhang om andra nationer eller spy sina förolämpningar i EU mot sina motståndare)
    Mina amatörmässiga funderingar över DEEP STATE-s delning skall tas med en nypa salt. Det är affärer på högsta nivå där intressen faller samman eller går isär! Men som tankeställare skulle jag hänvisa till Trumps Aversion mot FN (USA har inte ens betalt sin del på senaste åren), proBrexit, mot FN-s Klimathysteri,mot EU i allmänhet,mot NATO-s vidare finansiering och den aning frostiga Relationen mellan FED och Trumps regering!
    En länk av min favorit Andrei och tankarna runt Putins medverkan i globala Konflikten!

    https://thesaker.is/debunking-the-putin-and-netanyahu-israel-work-together-canard-final-installment/

    • AnnaF says:

     och svar på din fråga Eclipse! Jag orkar inte se hela videon med Adam Green men påståenden om Trumps förräderi och Rysslands inblandning i det mesta runt terrorism skall tas som underhållning. Christopher Jon Bjerkne har näsa för vad folk vill läsa om, därför bloggar han om judisk rasism m.m. Vem vill inte läsa om detta förbjudna ämnet? Det är det säkra inträdesbiljetten i alternativa medier. Och utdelningen för hans insats kommer varken från Trumps-trogna ellen Putins-trogna kretsar…….var säker!

     • Eclipse says:

      Tack, Anna. Jag uppfattar Putin som den mest intelligenta, diplomatiska och sympatiska politikern på världsscenen. Det är ju inte kommunismen han vill återupprätta utan tsarerans ortodoxa kristendom. Ryska Federationens nationalemblem med dubbelörnen innehåller visserligen en RÖD SKÖLD, men inte med en Davidsstjärna utan med Sankt Göran och draken. Joseph P. Farrell kallar Ryssland för den första post-postmoderna staten.

      Jag tycker att de mest sympatiska profilerna på YouTube är de mest trovärdiga. Dark Journalist är jättebra, liksom Henrik Palmgren med Red Ice radio. Adam Green har en mer surmulen uppsyn, men någon här på forumet länkade en bra intervju med David Icke för ett tag sedan. Här är ännu en lysande 9/11 sammanfattning av Icke, på trevlige Jason Liosatos kanal:

 18. Mo says:

  Second opinion, vad säger du om attentatet mot synagogan i Tyskland. Det gamla vanliga teamet ?

 19. hllviken says:

  På tyska – 7:30 min. in i videon

  Rörande berättelse om hur en pojke med missbildade ben blir helad av Kristi Kraft.
  Anne S. ger den bästa förklaring hur förlåtelse fungerar.

 20. hllviken says:

  👺 👺 👺 👺 👺 Hit går dina skattekronor:

  http://uvell.se/2019/10/11/dod-eller-inte-dod/

  🤡 🤡 🤡 🤡 🤡

 21. Not CO2 says:

  Någon som vet vad som händer i Venezuela?
  MSM har tydligen tappat bort kartan över Sydamerika …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: