Har vi åska i luften?

coronavirus

 

Så har vi då fått smaka lite på det nya decenniet. Att nervositeten hänger i luften kan vi inte missta oss på. Eller är det bara lite åska? Man kan nog se det som en upptrappning på alla fronter. Frågan är hur mycket vi tål utan att börja må dåligt på allvar.

I min förra krönika valde jag att låta agendan med depopulation vänta av den anledningen.

Ändå kom chocken med Coronaviruset som ett brev på posten. Vi befinner oss nu mitt i en global pandemi, som vi inte vet hur och när den slutar. Antalet dödsfall ökar för varje dag och motmedel saknas. Naturligtvis finns det motmedel mot ett virus som man i USA tagit patent på för 5 år sedan, det är bara inte tillgängligt för dem som redan är utsedda till förlorare. Är det en tillfällighet att detta virus dyker upp just nu, när alla går och väntar på vad kabalen skall hitta på för att bromsa Kinas ekonomiska utveckling? Tullar och handelskrig hjälper inte, USA hamnar ofrånkomligt på efterkälken. Så lägligt då att Kina nu blir helt isolerat, med avskurna kommunikationer och stopp för exporten.

Kina visar istället upp sitt nya ansikte med en öppenhet och effektivitet i sitt agerande mot virusspridningen som imponerar. Smittkällor isoleras och nya vårdplatser byggs i rasande fart. Samtidigt får alla kinesiska turister som hittills berikat övriga världens ekonomier nu stanna hemma, vilket kanske minskar skadorna för den uteblivna exporten. Den nya kinesen bär ansiktsmask. Man kan undra vad som hade hänt om smittokällan hade legat i Sverige eller i patentets hemland USA?

Det finns tillräckligt många indicier för att tro att spridningen av virus är ett moget biologiskt vapen, som ligger klart att använda trots alla internationella konventioner som förbjuder det. Men vem har släppt ut det? Svaren kommer vi att få i efterhand, så i nuläget får var och en tro vad man själv vill. Jag tänker inte skrämma någon med fler bakgrundsfakta, utan vi får hoppas att detta löser sig på ett för flertalet rimligt sätt.

I USA slåss Trump för sin överlevnad som president i en cirkus som inte kan kallas annat än patetisk.

Det handlar egentligen om inledningen av valkampanjen, en kampanj som lär bli den smutsigaste någonsin i USAs historia. Självklart blir Tump frikänd från motståndarsidans anklagelser och lika självklart blir han omvald till en ny presidentperiod. Därefter börjar den slutliga slakten på Deep State och vi kommer att åter kunna se lite mer positivt på framtiden. Priset lär bli ett ökat inflytande för sionismen i Mellanöstern och problem för oss alla att få stopp på en migration från en region i ekonomiskt förfall. Med historiska förtecken får vi ett triangeldrama mellan de gamla imperierna, det Ottomanska riket, det Persiska riket och det judiska Sion. En fredlig utveckling lär inte finnas på kartan ens.

Brexit är naturligtvis ett av de främsta samtalsämnena.

Det är bara att gratulera Boris Johnson och Nigel Farage, när nu den brittiska flaggan halas i EU. Den arrogans som EU:s självutnämnda ledare visar står i bjärt kontrast till engelsmännens glädje. Det är inte svårt att se vem som är vinnare i denna kamp om oberoende och nationell demokrati. När dimmorna skingrats lär fler länder följa efter och jag tror inte att EU i sin nuvarande form kommer att hålla decenniet ut.

Nästa land ut lär bli Frankrike, när man gjort sig av med Macron, själva sinnebilden för ett totalt maktmissbruk i globalismens namn.

Nu får hans kravallpoliser slåss på gatorna även mot advokater, brandsoldater och sjukvårdspersonal.  Upproret är i det närmaste totalt och strejker och demonstrationer kommer att pågå tills Macron slänger in handduken. En helikopter står i ständig beredskap för hans kommande flykt ur landet. Folkets missnöje har inte varit större sedan Hitlers ockupation under andra världskriget. Närmast under mars kommer de franska kommunalvalen, resultatet där lär bli förödande för Macrons parti. Därefter är det dags för armén att ingripa. Vem i Sverige vet att Frankrike står på randen till inbördeskrig? SVT tiger som muren, så se på internationella nyhetskanaler istället!

Här hemma i Sverige fortsätter vandringen mot vår civilisations undergång.

Våld, skadegörelse, ekonomiska bedrägerier och nedmonteringen av sjukvård, polis och skolsystemet fortsätter utan nämnvärda protester. Rättsväsendet är ett skämt, där etniska svenskar får hårdare straff för åsikts- och tankebrott än invandrade våldsverkare och samhällssabotörer. Är vi verkligen sådana syltryggar? Har vi inte rätt att säga nej till en mångkultur som inte fungerar? Är det så svårt att inse att när olika religioners heliga skrifter innehåller olika normer för mänsklig samvaro, så påverkar det också det dagliga livet i ett mångkulturellt samhälle? Har vi inte rätt att kräva respekt för vår kristna kultur, som varit vår ledstjärna i tusen år? Är det verkligen vi som skall anpassa oss?

Vi får glädja oss åt att ljuset nu är på väg tillbaks, dagarna blir längre och granen har åkt ut till katternas förtvivlan. Men mössen och sorkarna har vaknat, så det kommer nya glädjeämnen, även för en katt. Kanske också för oss…

Peter Krabbe

179 Responses to Har vi åska i luften?

 1. Corona-viruset är inte så farligt som det påstås. Självklart har det med flit släppts ut ur ett lab. Vad som är farligt är den panik som sprids. Denna behövs för att få folk att vaccinera sig med vacciner som innehåller skadliga ämnen. När den slutliga vaccinationen kommer så ställer sig folk i kö (tragiskt nog) och sen väljer man ut vilka som ska få vanligt vatten och vilka som skall få ett långsamt dödande ämne insprutat.

  Här kan ni få lite kunskap http://www.renegadetribune.com/can-herbal-medicines-fight-wuhan-coronavirus/. Skall försöka få den översatt. Jag är inte bra på växter och sådant.

  Med vänlig hälsning
  Mikael Möller

  • peterkrabbe says:

   Antalet direkt avlidna är litet jämfört med våra vanligaste, ständigt återkommande naturkatastrofer, så jag instämmer i ditt konstaterande att den följande vaccinationskampanjen som är avsedd att verka på längre sikt har högre prioritet för upphovsmännen. Sedan är nog den ekonomiska vinsten för kabalen genom att isolera Kinas medborgare och företagare från övriga världen huvudsyftet. Den globala paniken får man på köpet. Allvarligast är kanske att virus som vapen nu ingår i krigsindustrins arsenal.

  • Elisabeth says:

   I samband med rapporteringen om Corona-viruset har också rapporterats om de djurmarknader som finns i Kina. Det är outhärdlig läsning. Djur av allehanda slag sitter i burar och väntar på sin död. Fullständigt avskyvärt. Allehanda djur ingår ju i kinesisk matlagning och medicin. Många anser ju att viruset är sprunget ur dessa onaturliga förhållanden.Jag har också läst att man tidigt stängt sådana marknader i Wuhan. Viruset blir naturens hämnd på människors barbari och grymhet. Är det inte en mer sannolik förklaring till virusets uppkomst ? Många tidigare influensor har ju också startat i Kina.

   • Anna af Trampe says:

    @Elisabeth

    Jag är glad att Du uppmärksammade detta barbari, Elisabeth. Som en stor djurvän har jag faktiskt svårt att vara positivt inställd till Kina, oberoende av om kineser är offer eller förövare i fråga om Corona-viruset.

    Att folk utanför den europeiska kultursfären ofta saknar empati för djur visste, men jag hade ingen aning om att kineser utmärker sig i detta avseende. Jag hade svårt att glömma de fasansfulla bilder från den årliga hundköttfestivalen i Yulin som fanns på Nätet. Man kan bara föreställa sig vad dessa – ”med hög IQ utrustade” – figurer gör när inga västerlänningar ser på. Tyvärr, är det inte ovanligt att folk i Kina inbillar sig att torterade djurs kött smakar bättre. Otroligt att någon med den påstått höga IQ (högre än vitas!) kan skära ut delar ur levande djur, flå dem levande, etc. Det lär dessvärre inte vara mycket bättre i resten av Asien (troligen med undantag för Japan) när det gäller behandling av djur, Sydkorea inkluderat, trots att just detta land anses vara starkt påverkat av västerlandet (även där har man köttmarknader med utvecklade djur som hundar).

  • Margareta says:

   Jag trodde också, att coronavirus är inte så farligt, men nu tänker jag om. China börjar beslagta mobiler, laptoper för att omvärlden inte ska ta reda på vad som händer där. Kanske våra regeringar håller det hemligt, för att inte skapa panik, eller de ser det inte komma. Jag känner mig ganska olustigt.

 2. Arga gubben says:

  Coronaviruset har en HIV-komponent och kan vara skapat. Wuhan är en knutpunkt för vägar och järnvägar. Viruset uppträdde inför det kinesiska nyåret då folk reser runt i Kina. Det hävdas att viruset främst drabbar kinesiska män, inte vita och svarta. Främst äldre drabbas och få har tillfrisknat än så länge. Svenska experter säger att det inte finns anledning till oro och det gör mig orolig. Rysslands och Nordkoreas gränser med Kina är stängda. Svininfluensan hade tre olika komponenter, bl.a. Spanska sjukan oh då klarade sig de som genomlevde Asiaten på 50-talet. Nu verkar de unga vara mer i farozonen.och det tar tid att tillfriskna.

  Om HIV:

  ”Indian scientists have just found HIV (AIDS) virus-like insertions in the 2019-nCov virus that are not found in any other coronavirus. They hint at the possibility that this Chinese virus was designed [”not fortuitous’].”

  https://twitter.com/ARanganathan72/status/1223320879162986496

  Tyvärr baserat på bara åtta personer:

  ”The result indicates that the ACE2 virus receptor expression is concentrated in a small population of type II alveolar cells (AT2). Surprisingly, we found that this population of ACE2-expressing AT2 also highly expressed many other genes that positively regulating viral reproduction and transmission. A comparison between eight individual samples demonstrated that the Asian male one has an extremely large number of ACE2-expressing cells in the lung.”

  https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.01.26.919985v1

  ”The “novel corona virus” now infecting people in China is designed to leave those of European descent unharmed, according to P3 Freemason sources. We have previously provided extensive proof to show this was also true of SARS.”

  https://benjaminfulford.net/2020/01/29/engineered-novel-corona-virus-okay-for-europeans/

  China develops rapid Coronavirus test that works in under 15 MINUTES

  https://www.rt.com/news/479705-china-develop-coronavirus-rapid-test/

 3. Arga gubben says:

  Cassius Clay hade en rak vänster och dansade i ringen, Som sossarna förr. Nu heter de Mohammed Ali som Cassius. Jag är störst, bäst och vackrast!, sade Cassius. Nä, det är jag, säger Stefan. Hur gick det för Cassius? Han blev dimmig med åren. Jag är inte dimmig!, säger Stefan. Äh? Minns någon matchen? Se bara videon om ni gillar boxning eller vill se Cassius. Han var 22 år gammal när han vann. Som i sossarnas ungdom. Frid över honom och socialdemokratin.

  Cassius Clay vs. Sonny Liston – 1964 Boxen

 4. Erik says:

  En bra sammanfattning av omvärldsläget. På ett plan har globalisterna accelererat som aldrig förr, och just i detta nu flyttar de fram sina positioner i rasande tempo. Sett i ljuset av detta upplevs framtiden mörkare än på mycket länge. På ett annat plan har motståndet också eskalerat och hoppets låga tänds därför mångas hjärtan. Det står lite och vippar fram och tillbaka; ett är klart, eller oklart, och det är att vi aldrig kan förutsäga vad globalisternas nästa chockterapi kommer att bli, för att återta initiativet. Vem hade kunnat förutse coronaviruset utbrottet i Kina – där vår fantasi tar slut, tar de globala intressena fantasi vid.

  Det är ytterst svårt att förutse vad en psykiskt störd individ kan ta sig för i en konfliktsituation. Skulle vi tänka som de tänker, skulle vi vara som dom, vilket vi inte är.

  Detta är slutstriden. Vinner globalisterna kampen, kommer de att krossa nationerna som vi känner dem i dag. Införa en världsregering och driva detta projekt som en diktatur med syfte att reducera jordens befolkning ner till en bråkdel. Vinner vi, å andra sidan, kommer det att ske massgripanden och många skurkar kommer att sitta av resten av sina liv fängslade på Kuba.

 5. Mo says:

  Sture, du skrev i en tidigare kommentar ” i vilket fall så ser man den enorma intellektuella klyftan mellan USAs jurister och politiker och Sveriges. Det är deprimerande. ” Utfallet av målet mot pensionsbolaget Allra som föll igår är mer än deprimerande, det är skrämmande. Har svenskt rättsväsende själva förlorat sin förmåga att skilja mellan rätt och fel frågar sig allt fler när det ena målet efter det andra skyddar brottslingen på brottsoffrets ( många gånger den svagas) bekostnad. Är det inkompetens eller ett system fel när jurister utan ekonomisk kompetens får döma i ekobrottsrelaterade mål. Är det systemet med politiska nämndemän med havererad rättskänsla där det politiska partiets agenda får företräde vid det slutliga ställningstagandet som skall ifrågasättas.
  Pensionsbolaget Allra med socialdemokraten och advokaten Thomas Bodström i styrelsen gjorde inget olagligt enligt Stockholms tingsrätt när de betalade 430 miljoner av pensionsspararnas pengar till sin samverkans partner OAK Capital, som därefter tog 170 miljoner av dessa i provision och köpte värde papper för 260 miljoner för pensionsspararnas räkning. Om kostnaden för detta köp, 170 miljoner (40 %) inte skall uppfattas som ocker så borde det kanske klassas som stöld från svenska pensionssparare ? Och av dessa 170 miljoner gick 102 miljoner tillbaks till Allra bolagets fickor i form av aktieköp i detta bolag. För den vanlige svensken med normal rättskänsla uppfattas detta som bedrägeri mot pensionssparare, men inte av jurister eller politiker som anser att detta faller inom svenskt lagutrymme ! Så skall man alltså tillåtas behandla sitt eget folk ! Den rike skor sig på den fattigas bekostnad med skydd av socialdemokratin.

  https://www.di.se/nyheter/aklagaren-yrkar-pa-langa-straff-i-allra-harvan/

 6. Sture says:

  @ Mo,
  du har naturligtvis helt rätt. Och allt detta beror på mängder av faktorer, som planterats in i vårt samhälle under lång tid – nedmonteringen av vår moraliska kompass, skolböckernas innehåll, urvalet av människor som går olika utbildningar, innehållet i vår universitetsutbildning etc., etc. Peter Krabbes artikel om fabianismen har öppnat våra ögon – så små steg att ingen märker något – under lång, lång tid.
  Men jag tror den allra viktigaste faktrorn är den som du själv pekar ut:
  ”Är det systemet med politiska nämndemän med havererad rättskänsla där det politiska partiets agenda får företräde vid det slutliga ställningstagandet som skall ifrågasättas.”

  Politikernas subjektiva åsikter bestämmer vem som skall bestraffas eller inte – och inte ”det allmänna rättsmedvetandet”, som det skall vara och som det står skrivet. USA har ett bättre system äv vad vi har eftersom en jury, utvald bland folket, avgör skyldig-oskyldig. Sedan finns det mycket annat som är åt helskotta där. Men på denna punkt har de rätt. Domarna skall stå i överensstämmelse med den allmänna rättskänslan – inte med politikernas plånboksproblem. Tomas Bodström litar jag lika lite på som Anne Ramberg.

  • Erik says:

   Har lite svårt att förstå den praktiska tillämpningen med jury/nämndemän? Jag förstår filosofin eller den goda avsikt men med att allmänheten skall ha insyn, så att folket får förtroendet för rättsväsendet, men varför räcker det inte med en domare som dömer? För det första har inte amatörer den kompetens krävs för att döma. För det andra är det bevisningen som avgör ett rättsligt utfall. Halvsovande nämndemän som knappast kan göra sig en föreställning om komplicerade omfattande mål, där rättegången kan ta månader, med tusentals sidor förundersökning. Det finns över 5 miljoner lagar och förordningar som amatörer varken kan eller förstår sig på. Även om de läser innantill, så måste man också läsa och förstå förlagorna till lagen, där det står hur lagen skall tolkas. Amatörer förstår inte hur jurister värderar bevis eller hur dem resonerar osv.

   • Sture says:

    @ Erik,
    det utdömda, skyldig icke skyldig, skall stå i överensstämmelse med det ”allmänna” rättsmedvetandet. Och det kan man endast få från folket. När man verkar som jury i USA så får juryn höra på båda sidors argument efter att ha varit isolerade från tidningar, TV och anhöriga och vänner under hela rättegången. De diskuterar sig sedan fram till en enig dom – som skall vara ENIG. Detta är absolut ett mycket bättre system än vi har i Sverige, där vilken politiskt aktiv människa som helst (förutom medlemmar i SD), t. ex. muslimer, som är uppvuxna med en helt annorlunda rättstradition (läs sharia) kan bli nämndemän. Dessa kan väl ingenting heller om juridik? Och dessutom blir de säkert blasé och röstar politiskt korrekt.
    Amatörer vs. proffs? Man skall nog akta sig för att övervärdera specialister, det kan bli hipp som happ.
    Anne Ramberg har varit ordförande i advokatfacket i ett 20-tal år. Jag har absolut noll förtroende för hennes förmåga att skapa rättvisa.

    • Erik says:

     Visst är det en fin tanke att ett rättsligt utslag i en domstol skall stå i överensstämmelse med det allmänna rättsmedvetandet, men det spelar ingen roll vad det allmänna rättsmedvetandet anser. Domstolen har endast att följa lagstiftarens intentioner, som i Sverige fattas i riksdagen av politiker – d.v.s lagar. Resen är upp till dels sakframställan samt domstolens värderingen, vad som skall godkännas som bevisning samt att den stämmande parten har den tyngs som behövs i sin bevisbörda för att vinna en rättslig tvist.

     Det amerikanska rättsväsendet är helt annorlunda uppbyggt. De amerikanska lagarna har i mångt och mycket processats fram genom rättsfall, utan inblandning av politiker, efter de konstitutionella ramen. Den enda lagar som är uppbyggt på samma sätt i Sverige är mig veterligen arbetslagstiftningen (samt vissa äldre delar av delar av Jordabalken). Här har parterna (fack och arbetsgivare) processat fram lagstiftningen genom konflikt, utan politikernas inblandning. Vaken nämndemän eller jury behövs. Möjligen tre eller fem domare istället.

 7. JohanW says:

  Trots all oro runt om i världen känner jag ett stort, inre lugn och är faktiskt bara positiv för vår framtid. Visst har man lärt sig mkt under de sista åren bl.a om ”styrningen” av vår värld men resan har även givit en insikt att det finns oerhört starka/goda krafter som jag är övertygad kommer att gå segrande ur detta. Alldeles får många positiva händelser blandat med så många människors uppvaknande runt om i världen fyller mig med optimism/lugn. (känslorna har tidigare pendlat mellan hopp/förtvivlan-men ej längre).

  • Sture says:

   @ Johan W,
   du har antagligen rätt. Framför allt får vi inte deppa ner oss, då förlorar man alltid. Det goda kommer att segra. Igår blev det klart i USA att det inte blir någon impeachment (”riksrätt”) av Donald Trump och demokraterna kommer inte att lyckas avsätta honom eller ens smutsa ner honom. Han går stärkt ur detta och kommer att vinna valet 2020 med en ”landslide” hur mycket demokraterna än fuskar. Och eftersom han då kommer att ha majoritet i både senat och representanthuset så kommer det att hända mycket positivt.
   Nu när vi kommit så här långt i utvecklingen (det blir ingen riksrätt) så tänkte jag ännu en gång gå tillbaka till de profetior om Trumps presidentskap, som gjorts långt före han annonserade att ställa upp som presidentkandidat. Detta med ”profetior” är ju problematiskt eftersom många profetior om världens undergång variot felaktiga. Men denna från Kim Clement verkar dock vara sann. 2007 uttalade Kim Clement detta om president Trumps presidentskap:

   ”Sannerligen, Herren gör ingenting utan att först ha avslöjat sina planer för sina tjänare, profeterna.
   – Amos 3:7.
   April 4, 2007:
   ”Detta som skall ske kommer att bli något mycket ovanligt, en metamorfos, ett inträde in till nyhetsmedias marknadsplats, om ni så vill, där Time Magazine inte har någon annan möjlighet än att säga vad jag vill att de skall säga.
   Newsweek, [kommer att säga] vad jag vill säga. The View [=TV-program] vad jag vill säga.

   Trump skall bli en trumpet, säger Herren. Trump skall bli en trumpet. Jag kommer att leda Trump att bli en trumpet och Bill Gates att öppna den finansiella världens dörr för kyrkan, säger Herren. Ty, jag glömmer inte den 11 september, säger Gud, jag glömmer inte vad som hände denna dag, och jag glömmer inte portvakten, som skulle vaka över New York och som än en gång skall vaka över denna nation, säger Guds Ande. Detta kommer att ske på så sätt att den man som jag placerar på det högsta ämbetet skall inträda dit viskande mitt namn.
   Men när han träder in i detta ämbete, sade Gud, kommer han att skrika ut med Andens kraft, ty jag skall fylla honom med min ande när han inträder i sitt ämbete. Och det kommer att vara en bedjande man på den högsta positionen i ert land. Det kommer att bli en bedjande president, inte en religiös sådan, ty jag kommer att narras med folket, säger Herren, jag kommer att narras med folket. Ja, det kommer jag att göra. Gud säger, att den utvalde kommer att inträda och de skall säga [om honom att ]’han är hetlevrad’. Ty Guds Ande säger, ja, han må vara hetlevrad, men han kommer att uppföra detta lands skyddsmur på ett mäktigt sätt och detta lands ekonomi skall snabbt förändras, säger massornas Herre. Lyssna till Herrens ord. Gud säger, jag skall under två perioder sätta en president vid rodret som ber, men han kommer inte att vara en bedjande president när han tillträder. Jag skall placera honom på ämbetet och sedan skall jag döpa honom i den helige anden och [förse honom] med min makt, säger massornas Herre.”

   Februari 22, 2014, profeterade han vidare:

   ”. . . Och sedan finns det en nation som han visade mig och tog mig till som har en stark längtan efter en ny slags lag för Amerika. De kommer att ropa: ”ställ honom inför riksrätt, ställ honom inför riksrätt”, säger de. ”Nej”, denna nation skall komma mycket plötsligt, men den skall inte komma under president Obamas tid, den skall komma när den nye stiger fram, min David, som jag har utvalt för denna nation, en bönens man, en man som väljer sina ord, inte en man som är ……inte en man som pratar för mycket. De skall till och med säga att ’denne man talar inte tillräckligt mycket’. Men Gud säger: jag har utvalt honom. De skall ropa: ”riksrätt”, ”riksrätt”. Men det kommer inte att ske.: . .”

   • peterkrabbe says:

    Hoppingivande, låt oss hoppas att han har rätt. Ett problem med denna sortens profeter är ofta att man kanske hittar lika mycket i deras uttalanden som visar sig vara fel. Detta sorterar man gärna bort. Jag kan dock inte bedöma Clement ur den aspekten och hoppas naturligtvis att du har inblicken i hans material.

    • Sture says:

     @ peterkrabbe,
     jag skar bort en hel del av citaten eftersom jag publicerat de här tidigare och inriktade mig bara på det som berättade att de redan från början skulle skrika om riksrätt men att det inte blev något.
     Men det finns mycket mera som vi väntar skall slå in. Det är med Kim Clement som med Edgar Cayce. Det kommer inte från dem själva utan de får en röst, som berättar för dem.

     Ofta när det gäller våra domedagsprofetior, så har de en annan karaktär. Någon läser ett Bibelcitat, som de rycker ut och får för sig att tolka på ett speciellt sätt.

     Man skall naturligtvis vara försiktig att övertolka. Jag har dock funnit Kim Clements profetior som mycket anmärkningsvärda och mängder av hans förutsägelser har redan slagit in trots att de gjordes långt före Trump ställde upp i cirkusen.

 8. Not CO2 says:

  Det är lite märkligt att en ”pandemi” startar i Wuhan som tydligen har två (2) stycken Nivå-4 Biohazard/Biosecurity-laboratorier? För några månader sedan genomfördes ”Event 201- a global pandemic exercise” med sponsorer som World Economic Forum, John Hopkins – Center for health security och Bill & Melinda Gates Foundation …och övningen var inriktad på Coronavirus !? Idag är microship så små att de kan injektseras med en spruta. ”Event 201” övningen drog slutsatsen att det kan finnas själ att införa en global ekonomisk myndighet som finansierar, styr upphandling och distribution av vacciner globalt, då får säkerligen alla invånare på planeten samma vaccin med microship i så att det matchar 5G systemet. (?)

 9. hllviken says:

  Ola Tunander om angreppet på Libyen och störtandet av Khadaffi:

  • hllviken says:

   Av en outgrundlig anledning deltog Sverige i störtandet av Khadaffi och dess katastrofala följder med oskyldiga människors lidande…..

  • hllviken says:

   Varför tog jag upp detta ämne nu? – Jo, därför att kriget fortfarande pågår där.

   För några dagar sedan släpptes en bomb som dödade ett stort antal personer.
   Sverige deltog i störtandet av en legitim regim.

 10. Eclipse says:

  Några färska videor.

  I Wuhan finns Kinas främsta institut för virusforskning. Den 18 november annonserade de ut en till två forskartjänster som skulle använda fladdermöss för att undersöka de molekylära mekanismer som medför att Ebola- och SARS-relaterade Coronavirus kan ligga latenta en längre tid utan sjukdomsutveckling.

  En professor Charles Lieber, chef för Harvards Department of chemistry and chemical biology, med mycket lukrativa kopplingar till Wuhaninstitutet, har gripits. Hans verksamhet inbegrep nanoelektronik och ”cyborg tissue”.

  Dagarna före smittutbrottet monterades tio tusen 5G-sändare upp i mångmiljonstaden.

  – – – –

  Dark Journalist, bl a om astrologen Jeane Dixons inflytande på amerikanska presidenter. Richard Nixon 1972: ”The year 2020 will be cataclysmic, not only for America, but for the world.”

  – – – –

  David Icke – A Vision For Israel By The Man They Own:

  • hllviken says:

   David Ickes´ analys – sorgligt men sant.

   • Mo says:

    David Ickes gröna tröja är väl nog så avslöjande för var denne före detta språkröret för Gröna partiet i Storbritannien har sitt hjärta. Jag tolkar det som att det är den sedan länge sammansvurna linjen vänster/gröna som på detta sätt kan föra ut sin agenda. Jämför den upphöjda Gretas rödgröna budskap där det är så svårt att se bakomliggande intressen. Och för den delen svenska Miljöpartiets komplexitet. Att Israel-Palestina konflikten inte fått någon lösning kanske handlar om att det finns starka intressen som vill hålla konflikten levande för att det gynnar deras egna intressen.
    Att som vänstergruppen i EU, med stöd av de gröna, driva kravet om en palestinsk stat med 1967 år gränser och Jerusalem som dess huvudstad är väl om något huvudlöst, då frågar man sig vill de ha en lösning ?

    https://www.varldenidag.se/nyheter/europaparlamentet-rostar-om-erkannande-av-palestinsk-stat/cbbnkx!z6kyEW4agzGWBEp5FRzLow/

    https://www.lindelof.nu/grona-alternativ-i-palestina/

    • Eclipse says:

     David Icke diskuterar ofta klimatbluffen: ”The world is not going to end. What is going to end, if you keep buying this crap, is your freedom.”


     You Are Being Scammed Kids And This Is How (And Why)


     What Is Really Happening In Australia? No, Not ”Climate Change”


     Agenda 21 – The Plan To Kill You


     David Bellamy – The Honest Man Who Told The Truth About The Climate Change Hoax


     Climate Change, Free Speech, & The Hijacking Of The Left


     5G & The Climate Change Cult


     ”I was a climate alarmist. I believed the narrative” – Som Wardner Talks To Gareth Icke

    • Eclipse says:

     Mo, här är Ickes senaste attack mot klimatsekten och miljardärerna bakom densamma:

     • Mo says:

      Tack Eclipse, när det gäller Soros delar jag Ickes uppfattning. När det gäller Israel-Palestina frågan ser jag den som betydligt mer komplex och vi vet att olika intressen har varit med från början på resan. Det har hela tiden funnits ett fulspel i bakgrunden från omgivande muslimska länder som inte accepterade Israel och tidigt angrep landet militärt och i samband med detta uppmanades palestinier att lämna området. Jag antar att man räknade med att de skulle kunna återvända när judarna hade fördrivits men historien fick en annan vändning.

 11. messkalle says:

  Först fick vi inget veta. Sen hände allt plötsligt. Nu vet man inte vad som är sant och att tro att växtextrakt kan förhindra Corona viruset är för bra för att vara sant. Därmed förkastar jag inte gammal kinesisk läkemedelskonst,

  https://www.msn.com/en-us/news/world/early-missteps-and-state-secrecy-in-china-probably-allowed-the-coronavirus-to-spread-farther-and-faster/ar-BBZya9o?ocid=spartanntp

  Klicka för att komma åt 2020.01.22.914952v1.full.pdf

  https://www.msn.com/sv-se/nyheter/utrikes/bekräftade-coronafall-i-kina-nu-nära-12-000/ar-BBZxYbv
  – Att viruset planterats för att stoppa Kinas ekonomiska tillväxt är orimligt när jag läst länkarna. Visst finns trollfabriker men Kinas tystnadsfabrik väger tyngst.

  • Loa says:

   R D Steele menar att det är ett vaccin som av misstag sluppit ur ett lab i Wuhan, samt påpekar deras intensiva 5G-nät, som skulle ge liknande symptom.
   B Fulford håller sig till det ekonomiska kriget: Väst har papperspengarna, Öst har guldet.
   https://benjaminfulford.net/2020/02/03/huge-anti-china-campaign-mounted-after-secret-talks-fail/
   ”A massive hybrid warfare attack has begun on China following the failure of negotiations between Eastern and Western secret societies, sources close to the negotiations say. The attack on China is using a combination of bio-weapons, propaganda and economic warfare
   (—)
   This is the response of the U.S. Corporate government after it failed to find financing for a January 31st international payments deadline, according to European royal family sources.

   ”They KNOW it’s Nipah. The shit is going to hit the fan once people know the mortality rate,” the CIA doctor bragged.
   According to a Mossad source:
   “It was released as we say, accidentally on purpose. This is the last stand for the cabal. The world is waking up their lies, manipulations, never-ending wars, and Babylonian money magic.” ”
   Det sista avser ränteslaveriet.

 12. Arga gubben says:

  Oljepriset tar stryk av Corona. Göteborgs hamn kontrollerar alla inkommande fartyg. Stängda gränser påverkar världshandeln. Svenska företag stoppar vissa inköp i Kina. Alldeles för lite sägs om de ekonomiska konsekvenserna av viruset.

  Tyska forskare säger att viruset smittar innan sjukdomen bryter ut. Kvinnan i Sverige kan ha smittat hela vägen från Landvetter och på planet. Lita bara på Smittskyddet, säger en minister. Akta er för Internet. Smittskyddet säger att kvinnan inte kunde smitta och jag går inte på det. Det misstänks att smittan inte kommer från fiskmarknaden i Wuhan och kan ha spritts mycket tidigare.

  Det talas om obligatorisk vaccinering på nätet. Barn vaccinerades mot mässling i Sverige på 70-talet och då fick vi en epidemi. Det är svårt att lita på myndigheter och politiker. Vaccin tas fram i Kina, Ryssland och Sverige och processen tar tid. Finns det redan i USA?

  Det påstås att skyddsmaskerna är slutsålda i Stockholm. Sant?

  Mers skördade många liv i Mellanöstern. Sars var inte lika farligt och Corona är inte lika dödligt, men har den egenheten att sjukdomen är svårläkt. Jag hoppas att våra bloggläkare kan höra sig för med virusexperter.

  Vi amatörer kan lika mycket om virus som om nya ryska vapen, dvs. ingenting. Jag kan bara fundera på olika möjligheter. Trump vill inte ha skadad världshandel, men viruset kan ha tagits fram i ett amerikanskt biolab utanför USA. De finns i Ukraina och Georgien bl.a. Av de rikaste av de rika? För att skada Kina? Mänskligheten? För att vi inte ska uppmärksamma annat som händer?

  Britterna är också intressanta. Några kroppar från WW1 hittades på Island och Spanska sjukan kunde identifieras. Redan den sjukdomen misstänktes vara ett tyskt biovapen under kriget. Epidemin började bland amerikanska soldater och var inte spansk. Informationen kommer från några kommentarer på Internet och behöver inte vara sann.

  Förstå att vi inte kan konkurrera med kineserna. Arbetsförmågan och den starka centralmakten har sett till att två nya sjukhus kom på plats i Wuhan på kort tid. Viruset identifierades på rekordtid.

  Dödsdagen är noga bestämd, så var inte rädda, men fundera på hur vi ska undvika obligatorisk vaccinering och andra konstigheter.

  Från Hagenbo och svårt att utvärdera:

  Stealth NanoBots in Us All to Deliver Cornavirus to All.. Must See and Share

  • eva-marie says:

   Arga gubben. Jag tycker om den kristliga inramningen i den här videon i början och slutet.

   Har läst att meningen ” Var inte rädda ” är den oftast återkommande i Nya Testamentet. Kanske i hela Bibeln ; ” Frukta inte för dem ” . . . ” Var inte rädda ” . . .var ständigt återkommande ord från Jesus.
   Däremot att vara vaksamma ; ” Se till att ni inte blir bedragna ”. Speciellt den yttersta tiden blir extra förrädisk.
   Någon troende man har sagt, att Gud tar det onda som människor hittar på/gör och omvandlar det till något gott. Alltså att Gud kan förvandla onda syften till något som slår tillbaka på dom som hittar på det och gör det till något som är gynnsamt för människorna.
   I slutändan kan de inte vinna, fast det kan se så ut en tid, och alla hemligheter skall avslöjas.

 13. Lassekniven says:

  Senaste tiden har det här på Peters blogg förekommit en hel massa skrämmande information om allt möjligt. Vad är rätt och vad är fel. Vad är rena konspirationsteorier och vad har ett strikt och stringent vetenskapligt underlag. Det är som Sture brukar säga: i den allmänna världen är det vetenskapen som måste styra. Och som vetenskapsman till professionen håller jag givetvis med om detta till ett hundra procent.
  När det gäller nanopartiklar används sådana mer och mer men någon tung vetenskap om biverkningar och bieffekter finns så vitt jag vet inte ännu. Min intuition som stark (detta är inte vetenskap) säger mig dock att man skall inta försiktighet när man handskas med nanopartiklar som är några tusendelar av en mikrometer i storlek (diameter?) och kan förmodligen lätt tränga igenom en cellvägg, på gott och ont. På gott om partikeln på detta sätt kan döda en cancercell, på ont om en frisk cell skadas.
  En kombination av 5-g och styrbara nano-partiklar verkar ju vara ren science fiction men det är kanske bara en tidsfråga innan det blir verklighet.
  Man måste dock vara skeptisk till dess vetenskapen verifierat eller förkastat hypotesen.

  David Ickes video är bestickande och det är synd om det lidande palestinska folket på gräsrotsnivå, inte om Hamas eller den korrumperade al- Fatah-rörelsen. Arafat hade chansen till fred då Shimon Peres var öppen för detta men tog den inte – pengar bakom?

  Skall USA och Israel gå på Iran får det bli med ett enda slag med järnnäven och bomba Iran tillbaka till stenåldern. Detta går förmodligen utan att ta till kärnvapen. Då har man dock gjort bort sig eftersom världsopinionen inte kommer att vilja ha något att göra med dem längre. Med rätta.
  Man kan aldrig erövra Iran genom invasion och krig på marken. Det har man inte militär kraft till och så många soldater har man inte.
  Men det är min fasta uppfattning att Iran inte skall ha kärnvapen. Se hur det gick när Pakistan förrådde världen genom att ge Nordkorea kärnvapen.
  Förr eller senare faller mullorna och situationen blir förhandlingsbar.
  Men det finns en sak som inte diskuteras och det är Moder Jords eget svar på allt bråk genom att släppa loss ett utbrott från en hypervulkan exempelvis den i Yellowstone. Då får maktmänniskorna och politikerna och deras handgångne män och kvinnor något annat att syssla med än konspiration.
  Till dess ber jag som troende kristen att Jesus må komma snart.

  P.S. Ni män bör säga till era hustrur, döttrar och andra kvinnor att inte använda hårspray med nanopartiklar. Ni kvinnor som är här på bloggen är väl så kloka att ni avstår från sånt.

  • Mo says:

   Det har under åren östs ut biståndspengar från FN, EU,och ett flertal länder till Palestina för olika utvecklingsprojekt. Sverige ger idag 500milj/år. Uppföljning av hur pengarna har använts har varit kravlös och många anser att stora summor gått till terrorism och korrumperade politiker. Arafat hade en enorm undangömd egen förmögenhet vid sin död, troligen miljarder dollar. Biståndspengar har utvecklats till ett sätt att upprätthålla samhället på konstlad väg och ger så stora fördelar att man kanske ser detta som en permanent lösning ?
   Under osmanska riket existerade inte ens Palestina som en egen nation, det var spridda småbrukare och beduiner i en klanstruktur. De fick heller aldrig någon vettig chans att etablera sig som en nation och frågan är vad omgivande länder i mellanöstern önskade. På något sätt har Palestinierna blivit martyrerna som utnyttjats av hela regionen. Har det någonsin funnits en politisk ledning med en verklig önskan att utveckla Palestina till en självständig demokratisk nation. När Palestina uttrycker krav på att ta över hela regionen vem tror på det ?

   https://www.hd.se/2006-03-05/folkvald-framtid

 14. Not CO2 says:

  David Icke har tyvärr rätt i nästan allt av det han framför. När ”otrolig” information kommer fram så brukar det ofta bli så att gemene man försöker ”döda” budbäraren därför att det rubbar hela världsbilden. Av egen erfarenhet vet jag att jag har tänkt: ”så här illa kan det väl ändå inte vara?” …men ju mer man gräver, desto värre fakta kommer fram. Ofta visar det sig vara tio gånger värre än man trodde.
  Det är än i dag (anno 2020) fortfarande tabu att hävda utomjordingars (inomjordingars) existens! Det är därifrån den ”digitala tekniken” kommer ifrån, och dess avsikt är inte
  till mänsklighetens fördel när den är implementerad av en mörk kraft som i princip vill avfolka Moder Jord. Vetenskapen är idag kidnappad av lydiga politruker av den ” mörka kraften”. Jag har ett litet klipp ifrån början av 00-talet: ”Att vi nu har statliga myndigheter och ekonomiska intressen som talar om för forskarna vilka teorier de skall använda och vilka resultat de förväntas komma fram till är synnerligen illavarslande”.
  Bo Rothstein
  Professor i statsvetenskap
  Göteborgs Universitet

  För drygt ett år sedan hittade jag VATT …det är Vatican Advanced Technology Telescope. Vatikanen spanar ut i universum i sitt eget observatorium och enligt uppgifter ska präster och kardinaler ha sagt att ” utomjordingar” ska komma och ”hjälpa” oss !?. Är det dessa figurer som är våra gudar?

  • Loa says:

   Ja, det är spännande att gräva.. Gå dit näsan pekar, i ens egen takt. Annars kan man inte ta in fynden. Därför är det så svårt att informera (‘missionera’) för den andre är inte förberedd. Hur många gånger har jag inte tyckt, att detta är o-troligt: hemskt, gräsligt, oväntat eller mycket intressant. En sådan oförutsägbar väg det varit/är! Och inte ana slutet.

  • Erik says:

   Har läst åtskilligt med David Icke samt är open-minded och vill tro honom, här måste jag bara få sätta ner foten. Den digitala tekniken kom inte från utomjordingar, utan har funnit allt sedan 1800-talet med hålkortsteknik. Denna teknologi har bara digitaliserats (alltså gått från mekanisk avläsning till elektronisk) men tekniken i sig är gammal och dess ursprung är matematisk nämligen det binära (bi = två) så kallade talsystemet, som inte är något annat än ett teckenöversättning av siffror, som antingen läses eller inte läses. Det är inte svårt att förstå. För att få fram siffran 50 görs följande:

   1, 2, 4, 8, 16, 32.
   ———————-
   0 1 0 0 1 1

   Alltså: 32 + 16 + 2 = 50

   • Mo says:

    Matematikern Ada Lovelace programmerade redan på 1800 talet fram hålkortstekniken som ledde fram till dagens datorsystem.

    https://www.unt.se/kultur-noje/underskattad-pionjar-jubilerar-4012349.aspx

   • Sture says:

    @ Erik,

    Jag tror precis som du att utomjordingar inte alls har med detta att göra – däremot intelligens.

    För att förmedla information i form av ord, ljud eller bild använder man i datorer ett binärt talsystem (ettor-nollor), i vilket en elektrisk impuls motsvaras av en etta och avsaknad av impuls av en nolla. Vanligtvis används en kombination av 7 eller 8 på-av-signaler (7- eller 8-bitars kod vilket kallas ”en byte”), för att beteckna en egenskap, t.ex. en bokstav eller en siffra. Bokstaven W i Wikipedia utskrivs t.ex. som 0-1-0-1-0-1-1-1 (se http://susning.nu/Bin%E4ra_talsystemet).

    Med 8-bitars kod får man 256 möjliga 8-bitars kombinationer. Donator/mottagarmönstret i vätebindningarna mellan de två komplementära DNA-strängarna bildar, intressant nog, precis samma mönster. Koderna för aminosyrorna Leucin (Cytosin-Uracil-Cytosin), eller Treonin, (Adenin-Cytosin-Cytosin) bildar t.ex. 1-0-0-0-1-1-0-0 respektive 1-0-1-0-0-1-0-0.

    Sjuttio procent av dessa genetiska koder består av 7- eller 8-bitar och trettio procent av 6- eller 9-bitar. Det digitala systemet i arvsmassan är helt identiskt med det vi har i våra datorer med den enda skillnaden att naturen i detta fall använder sig av protoner istället för elektroner. Tack vare ingenjörs-intelligens kan nu hela världslitteraturen, all musik, alla bilder och filmer skrivas om som ettor och nollor. Vad det digitala systemet i den genetiska koden uttrycker vet vi inte idag. Men vi måste vara öppna för alla möjligheter. Det är därför man idag talar om Intelligent Design-rörelsen, man finner således så mycket likheter mellan det som skapats i naturen och det som samhället skapat via intelligens varför man tror att naturens alla former skapats av intelligens och inte av en slump.

    • Erik says:

     Sture, när det första hålkortsmaskinerna skapades, hade man varken någon kännedom eller kunskap om de binära dolda koderna i DNA, som du nämner, utan man använde sig av mänsklig logik, intelligens och kan vi för enkelhetens skull också säga matematik? I få fall var den gudomliga ”intelligent designaren” också tvungen att avvända sig av samma binära logiska uppbyggnad, och då är blir det gudomliga, inte lika gudomligt längre.

     Skapade denna gudomliga intelligenta designaren logiken och matematiken också, eller fanns den redan klar innan?

     • Sture says:

      @ Erik,
      du förstår inte vad jag vill säga:

      Människan har förmåga att känna igen sådant som skapas med hjälp av intelligens och sådant som skapas med rena naturkrafter.

      Om du tittar på ytan av vilken bergformation som helst, så kan den ha alla möjliga former. Den kan t. o. m. vara väldigt komplex.
      Om man sedan tittar på de bergformationer i Mount Rushmore där de fyra amerikanska presidenterna är uthuggna så kan alla människor inse (även om de kom från Amazonas djungler) att dessa är inte naturliga bergformationer utan gjorda av människohänder (=intelligens).

      Alla människor kan skilja på vad tornados kan åstadkomma med byggnader i t. ex. Ohio och vad människohänder åstadkommer. Det är inte svårt alls.
      Men:
      Ingen skulle komma på tanken att våra datorprogram skulle ha kunnat skapas av slumpens ingripanden – utan här rör det sig om intelligens.
      Däremot tror evolutionsförespråkare att den kod som finns nedlagd i våra gener har tillkommit av en slump, trots att denna är oerhört mycket mera komplicerad och dessutom flera miljoner gånger mindre.
      Vad jag här ville visa var inte bara att den genetiska koden tillkommit genom ett andligt medvetande utan också påpeka att den faktiskt råkar var uppbyggd på ungefär samma sätt som våra digitala koder. Var inte detta ett intressant sammanträffande? På vilket sätt skulle detta bli ”mindre gudomligt”? Denna skapades ju i alla fall för 540 miljoner år sedan, långt innan det fanns människor som kunde skriva digitala koder.

      • Mo says:

       Det är väl vårt DNA som styr oss och det älskar replikationen.

       • Erik says:

        Vissa biologer tror att vår enda uppgift är som överlevnadskärl för gener. För genernas del, torde det mindre spela roll om de överlever och reproducera sig i en människa eller en blomfluga.

      • Erik says:

       Sture, jag tror jag förstår vad du vill ha sagt, då du uttrycket adekvata och intressanta tankegångar tidigare, rörande evolutionsteorins problem med ur-varelsen, som du mycket effektivt och framgångsrikt har redogjort för – jag kanske inte kommer till samma slutsats, saknar någon gen, är för ung och oerfaren?

       Men du kan ha helt rätt har, har bara snubblat lite kring koden i DNA, är inte mitt specialintresse, men visst är det förbryllande? Finns massor av tankegånger här. Uppfinner vi samma binära kod, är vi en skapelse av samma
       kodmakare, som upptäcker skaparen, i sin egen skapelse.

       En annan tanke i är att den intelligenta programmeraren, programmerar ett programspråk, som i sin tur skapar en simulering: vårt universum. I denna simulerade värld finns förutsättningar för intelligenta livsformer. Programmerarens följer inte den simulerade universums naturlagar, utan står utanför den simulerade observatörens förståelse, och kan när som helst stoppa simuleringen, fixa till några variabler och boota om simuleringen.

       Vi människor uppfattar endast att något har brutit mot programmets regler (naturlagarna). Därför kan vi kanske inte bevisa att programmeraren finns t ex genom upprepningsbara experiment. Kanske kan människor finna argument för programmerarens existens, men aldrig bevisa själva existensen.

       Liknande tankegångar finns här: https://alefochomega.com/kortare-bibelreflektioner/gud-som-programmerare-informatör-och-kommunikatör/

       Förhåller det sig så, uppstår en ny tankegång: öppnar möjligheten att de intelligenta varelser i den simulerade värden, även dem kan skapa en simulerad värd, där andra intelligenta varelser kan uppstå osv.

       Återstår dock frågan vem som ytterst skapade första programmeraren?

      • Erik says:

       .1) ”Ingen skulle komma på tanken att våra datorprogram skulle ha kunnat skapas av slumpens ingripanden – utan här rör det sig om intelligens”.

       Inför oändligt många försök, så till sist skulle kanske bitarna falla på plats? Hur många kvantfluktuationer sker i en kubikmilliliter vakuum,varje sekund? Lägg till hela det väldiga universum samt miljarder, miljarder av år. Det kan vara slump, eller en intelligent skapare, med en smula mer tålamod än oss, där tid inte spelar någon roll?

       Man skulle också kunna säga att den intelligenta skaparen alltid har funnits, och om något alltid funnit, spelar ju tiden inte någon roll. Jag vet inte och jag tror inget heller.

      • Sture says:

       @ Erik,
       du skriver: ”Inför oändligt många försök, så till sist skulle kanske bitarna falla på plats?”

       Som du kanske vet så spekulerade Darwin inte bara om, huruvida amfibierna utvecklats från fiskar, reptiler från amfibier osv, osv. Det är idag axiomatiskt att uppfatta darwinismen som en teori, som förklarar hela livets uppkomst. i The New Encyclopaedia Britannica heter det t. ex.:”Det är inte orimligt att anta, att livet uppkom i en vattnig ’soppa’ av för-biologiska organiska föreningar, och att levande organismer senare uppstod genom omgivande kvantiteter av dessa föreningar med hjälp av membran som förvandlade dem till ’celler’ . Detta betraktas allmänt som början på den organiska (”darwinistiska”) evolutionen” och ungefär så beskrivs det i våra nutida biologiböcker.

       Entusiasmen för en ’naturlig’ lösning på livets gåta har alltid varit mycket stor, och ingenting tycks vara lättare än att tänka sig en molekyl, som kan regenerera sig själv och därefter omge sig med ett membran fullt med receptorer för kommunikation med omvärlden.

       Émile Borel utvecklade 1913 ett speciellt teorem, som i analogi med evolutionsteorin slog fast, att visst kunde apor skriva Shakespeare genom att slumpvis trycka på tangenterna – bara de fick ”oändligt” lång tid på sig. Ungefär som att man kan bygga slott genom att under oändligt lång tid slumpvis slänga tegelstenar i en hög.
       Hur förhåller det sig med sanningshalten i dessa påståenden? Jorden är ju inte oändligt gammal utan endast 4 500 miljoner år.

       I sin revolutionerande bok ”Evolution: A theory in crisis” utvecklade läkaren och professorn i mikrobiologi Michael Denham detta resonemang på följande sätt:

       Inom engelska språket finns 500 ord på 3 bokstäver (t.ex. ”hat”, ”cat” etc.), men kombinationsmöjligheten för tre olika bokstäver är mer än 17 000 (26 upphöjt till 3). Endast ett av 34 av på detta sätt slumpvis bildade ord skulle således ha någon mening. Resten är nonsens.

       Vidare i jämförelsen finns 10 000 resp. 1 000 ord på 7 resp. 12 bokstäver (t.ex.
       ”English”, ”require”, ”construction”, ”reasonable”) men mer 8.000.000.000 respektive 100.000.000.000.000.000 kombinationsmöjligheter för dessa 7 resp. 12 bokstäver (= 26 upphöjt till 7 resp. 26 upphöjt till 12). Endast en av de 100.000.000.000.000 kombinationerna av 12 bokstäver är ett meningsfullt ord. Resten är nonsens.

       100.000.000.000.000 är ett mycket stort tal. Om man skulle tänka sig en apa, som slumpvis tryckte på en skrivmaskins tangenter, ungefär en bokstav var femte sekund, skulle det ta 1 000 miljoner år att slumpvis kunna bilda ett enda meningsfullt 12-bokstäversord.

       Men litterära verk består ju inte av enstaka ord utan av meningsfulla meningar. Lingvister
       har uppskattat antalet meningsfulla 100-bokstavsmeningar i engelska språket till 10 upphöjt till 25, men kombinationsmöjligheterna är avsevärt mycket större, (26 upphöjt till 100 =10 upphöjt till 130). Detta innebär, att man av en slump bara skulle kunna konstruera en meningsfull mening per 10 upphöjt till 105 nonsensmeningar.

       Analogin med apan var alltså felaktig. Nu börjar vi få en känsla för möjligheten att kunna skapa meningsfull DNA-information av en ren slump.

       • Erik says:

        Behöves darwinismen pådyvlas oss, finns det väl en orsak till det också.

        Anpassning som direkt orsak till överlevnad tror jag knappast någon tvivlar mejslar ut de starkaste, som för sina anlag vidare. Så fungerar i djurriket, och även till viss del med människan. ”Survival of the fitness” är inte samma sak som evolutionsteorin. Varför ville de händer som styr världen dölja det gudomliga inslaget i skapandet?

     • eva-marie says:

      Antar att Sture svarar dig här. Jag har inget vetenskapligt svar att ge eftersom det här med binära talsystem och koder i DNA är lite överkurs för mig, fast väldigt intressant.

      Om Gud har skapat världen, så är det för mig självklart att allt som existerar i världen ytterst kommer från Skaparen ; Våra tankar, intelligens, förmåga att känna , kreativitet mm.
      Att människan kan upptäcka nya saker och utveckla dem beror på det förstånd Gud gett oss.

      Ordspråksboken 2 ; 6 ,
      ” Ty HERREN är den som ger vishet ; från Hans mun kommer kunskap och förstånd. ”

      Predikaren 3 ; 11
      ” Allt har Han gjort skönt för sin tid. Ja, Han har ock lagt evigheten i människornas hjärtan, dock så, att de inte förmå att till fullo , ifrån begynnelsen intill änden , fatta det verk som Gud har gjort. ”

 15. Arga gubben says:

  Coronaviruset är inte bara hälsofarligt, det påverkar också på andra sätt. Smittskyddet fick backa från påståendet att viruset bara smittar när man är sjuk. Det finns ingen anledning till oro. Ha! Sanningen är viruskrigets första offer. Vi har inte direktflyg till Kina! Jo, då hade vi det och allt snack tyder på propaganda. Som när en expert sade att Tjernobyl inte var farligt. Det var det år då experter inte planterade grönsaker och älgköttet var farligt.

  Vad händer på börserna runt om i världen? Går de ned? Kan företag köpas upp billigt? Oljepriset fick ju en smäll.

  Aidsmedicin används framgångsrikt mot viruset. Någon har kokat ihop ett vapen mot Kina och hela världen. Fågelinfluensan är tillbaka i Kina. Landet har varit för framgångsrikt. Ja, konkurrens är en synd, anser vissa.

  Man kan bara spekulera om vem som har lagt ut snubbelstenen. Jag gissar på spekulanter. Det är lönsamt att spekulera i ekonomiska nedgångar. Dessa herrar och damer har gjort som de velat i århundraden. Har de i övermod sänkt sig själva detta nådens år 2020?

  Allt händer när vi har vårdproblem. Läkemedel och medicinsk utrustning har flera gånger saknats och sjukhus har haft stabsläge. Civilförsvaret övar och övar. Personalen har gammeldags utrustning när de vårdar den svenska kvinnan. Hur kan kineserna ha modern utrustning och inte vi?

  Det intressanta är vad som inte rapporteras. Kontrolleras kinesiska fartyg i amerikanska hamnar? Byts chaufförerna ut vid ryska gränsen? Saneras lastbilarna och tågen? Hur stor är kommande påverkan på världshandeln? Svensk BNP kan påverkas.

  Clucking hell! New outbreak of BIRD FLU sees thousands of chickens culled in coronavirus-stricken China

  https://www.rt.com/news/479871-china-bird-flu-coronavirus/

  Scientific study finds virus doesn’t come from bats

  https://www.infowars.com/msm-tries-to-suppress-evidence-that-hiv-delivery-system-is-embedded-in-coronavirus/

  • peterkrabbe says:

   Jag tror att vi nu ser samma underliggande händelser som förde fram till det första världskriget. Tyskland hade enats under Bismarck efter det fransk- tyska kriget 1871, och blev snabbt det ekonomiskt starkaste landet i Europa, tillsammans med Österrike- Ungern omfattade detta tyska imperium större delen av Europa. De ekonomiska framgångarna blev en nagel i ögat på Frankrike och England, som såg sin välfärd hotad. Till råga på allt började Tyskland skaffa kolonier i östra Afrika i konkurrens med Frankrike, England och Portugal.
   Frankrike och England var helt överens om att Tyskland måste stoppas. Resultatet blev krigsutbrottet, efter diverse manipulationer.
   Det vi ser idag är ett Kina i Tysklands gamla roll. Främsta opponenten mot Kinas ekonomiska tillväxt är USA och försöken därifrån att stoppa Kinas växande ekonomi är närmast övertydliga. Istället för kanoner använder man modern krigsföring med IT och biovapen, men syftet är detsamma – att stoppa en konkurrent om världsherraväldet. Kina vill inte ha krig lika lite som Tyskland ville det, men kommer de dåliga förlorarna i maktkampen att ändå provocera fram det?

   • Erik says:

    Du kan mycket väl ha rätt. Skillnaden ligger i att Kina kanske inte har västliga spioner inom administrationen samma sätt som på den tiden. Det finns en helt annan medvetenhet och kunskap om västerlandets taktik och geopolitiska strategi, som bland annat den samhällsomstörtande kulturmarxismen, som bara låter sig lyckas i en öppen demokrati, som Kina inte är. Dessutom gör dagens övervakningsteknologier, samt den snabba kommunikationen det mycket enklare att avslöja och rensa ut femtekolonnare.

    Maktspelet mellan världspolitikens intressesfärer har aldrig varit lätta att förstå, och än svårare är det i dag. Din fiendes fiende är din vän. Behandla därför din vän som om han en gång kan bli din fiende, och en fiende som om han en dag kunde bli din vän.
    Marcus Tullius Cicero (106 f.Kr.-43 f.Kr.)

    Den svåra pusselbiten att få in, är det Israelisk och eller det judiska som är så spretig och motsägelsefull.

   • Erik says:

    Den ekonomiska framgången i Kina kom efter att väst investerade och outsourcade sin industri till Asien. Starten kom efter kuppen i Chile, där Milton Friedmans ekonomiska nyliberala rekonstruktionen av den chilenska ekonomin inleddes, som senare kom att öppna upp Kinas ekonomi. Chicagopojkarna åkte nämligen land och rike runt och lyckades sälja in sina idéer. Hur hänger detta ihop geopolitiskt? Det gör det inte, är det korta svaret. Det blev nämligen inte som man tänkt sig.

    Det kinesiska kommunistpartiet släppte aldrig helt kontrollen och en ny nationalistisk variant av den marknadsliberala monetarismen såg dagens ljus, och inte bara i Kina, utan dessutom i Ryssland. Det är roten till dagens konflikt. Man underskattade helt enkelt Kinas förståelse kring monetarismen konsekvenser och detta mycket på grund av Deng Xiaoping.

    • Erik says:

     I Ryssland (efter att Sovjetunionen fall) var västs nya ekonomiska marknadsliberala strategi på vippen och lyckas med vad man misslyckades med i Kina. Hela Rysslands enorma naturtillgångar låt praktiskt taget helt öppna för västs exploatering och den framgångsrika strategin bakom Boris Jeltsin såg helt enkelt ut att segra. Sedan klev Vladimir Putin in på scenen och satte stopp.

     Det är alltså inte alls konstigt att Ryssland och Kina i dag i princip smält ihop sina ekonomier, i vart fall på energiområdet.

     • Mo says:

      Erik, och snart kanske Turkiet och Iran ansluter sig, eller vad tror du ?

      • Erik says:

       Tror och tror… Har många gånger försökt att förutsäga framtiden. Vad tror du själv?

       • Mo says:

        Ryssland, Kina och Iran har kommit långt i sin samverkan. Kina behöver Irans olja och Iran behöver handelspartners när man utsätts för sanktioner från väst via USA. Så de 3 upplever jag som sammansvetsade. Det är svårare att veta vad det sunnimuslimska Turkiet vill och hur mycket de klarar av att stå emot NATO och sina bröder i Saudi.

        https://www.svt.se/nyheter/utrikes/iran-genomfor-forsta-militara-marinovningen-med-kina-och-ryssland

        • Erik says:

         Jo, via den nya sidenvägen samt den kollektiva viljan att gå bort från dollarn som världsvaluta, med egen världsbank eller utvecklingsfond. Kina lånar och investerar för fult i bland annat Afrika länder. Visst, men dessa försök motarbetas naturligtvis hela tiden och det finns intressekonflikter och samarbetetsytor mellan Turkiet och Ryssland, både i Syrien samt i Libyen.

         Hela maktbalansen håller på att ritas om, nu när USA lämnar scenen som världspolis.
         .

 16. Mo says:

  Själv är jag mer rädd för det här än virus. Ett vaccin tar samhället ta fram även om det inte behövs vid de flesta virusinfektioner eftersom vi har fantastisk förmåga att bilda ett naturligt försvar. Men hur kan vi försvara oss mot ett eskalerat våld när politiker inte vill se att det kommer.

  https://www.dn.se/nyheter/sverige/ungdomsgang-misshandlade-och-fornedrade-bilist-filmen-lades-ut-pa-snapchat/

 17. Arga gubben says:

  Så börjar det. Trump kan få problem med återvalet om ekonomin tankar. Pensionsfonderna lider. Jag spekulerar inte, men ni som gör det kan berätta vad som händer i Sverige och Europa. Det är läge för ”någon” att köpa upp bra företag. Jag gissar att vissa statspapper också tar stryk. Hur är det med guldpriset?

  Chinese Stocks Fall Nearly 9% on Opening After Extended Holiday Amid Coronavirus Outbreak

  https://sputniknews.com/business/202002031078210259-chinese-stocks-fall-nearly-9-on-opening-after-extended-holiday-amid-coronavirus-outbreak/

  Worst day in years as Chinese markets plunge 8% amid coronavirus outbreak

  https://www.rt.com/business/479929-china-markets-plunge-coronavirus/

  Coronaviruset – döda ska brännas omedelbart på plats

  https://samnytt.se/coronaviruset-doda-ska-brannas-omedelbart-pa-plats/

  • Not CO2 says:

   Guldpriset styrs ifrån City of London (Rothschild) och är med stor sannolikhet manipulerat till en alldeles för låg prisnivå. Ett flertal nationer har under sista åren köpt upp guld som säkerhet/ uppbackning av egna valutan om (när) den globala ekonomiska kraschen kommer. Det spekuleras friskt i om US-Dollarn ska ”dumpas” som världs/reserv-valuta. Har man stora ekonomiska tillgångar så är det nog hög tid att byta ut en del av värdepappersinnehavet och elektroniska pengar på konton till guld och silver.

 18. Loa says:

  In explosive interview, author of Bioweapons Act Dr. Francis Boyle confirms coronavirus is an “offensive biological warfare weapon”
  https://www.naturalnews.com/2020-02-04-dr-francis-boyle-confirms-coronavirus-an-offensive-biological-warfare-weapon.html
  Dr. Boyle menar att det är tillverkat i Wuhan och har sluppit ut.
  Vidare att ”the WHO is covering for China’s bioweapons program”!
  Se vid 11 min.!
  The full video is posted at YouTube at the moment, but is likely to be banned:

  alt.
  https://www.brighteon.com/0a618138-5881-4805-83a1-24cc35fad34c 38 min.
  ”Francis Boyle: Wuhan Coronavirus is an Offensive Biological Warfare Weapon”

 19. Arga gubben says:

  Misstänkt Coronafall i Blekinge. Svensk fisk handrensas i Marocko. Vem vill äta den om Corona kommer till Afrika? Vad händer med vår matförsörjning? Jag misstror informationen om antalet dödsfall. Kina har intresse av att tona ned antalet döda.

  USA har minst nio konstaterade fall. Vänta bara tills viruset når Afrika och Latinamerika, ty det gör det. Hur ska fattiga länder klara det? Vi klarar det redan dåligt.

  Insatsvarorna kommer inte fram. Tänk på att vi med en svag krona köper in stora mängder.

  Carmakers Hyundai, Kia Slow Production Due to Coronavirus-Caused Parts Shortage – Reports

  https://sputniknews.com/asia/202002041078224064-carmakers-hyundai-kia-slow-production-due-to-coronavirus-caused-parts-shortage–reports/

  Chinese Media Call on Investors Not to Panic Following Market Slump Amid Coronavirus Scare

  https://sputniknews.com/business/202002041078224639-investors-panic-market-slump-coronavirus/

  Kanske vi kan lita på statistiken över antalet fall. Kanske.

  https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6

 20. Arga gubben says:

  Det finns ingen anledning till oro, får vi veta, men den metoden har en baksida. Folk tror att de har en vanlig förkylning. De går till jobbet och handlar, precis som Skatteverket vill. En kinesisk expert tycker att det var dumt att ta hem en riskgrupp till Europa och han har rätt.

  En ansiktsmask skyddar inte mot smitta, men skyddar andra om man är sjuk. Den patient som rymde kanske inte hade en.

  Många tror att antalet sjukdomsfall är underskattat. WHO säger att man kan smitta innan man blir sjuk, men _inte ofta_. Sådant larv.

  Det enda jag tror mig veta är att gamla och sjuka är i riskzonen och att det tar tid att bli frisk. Det är inte konstigt om viruset har en Aids-komponent.

  Bibeln säger att vi inte ska frukta, men ingenstans står det skrivet att vi ska utsätta oss för fara. Vi ska veta att vi kan ställas inför myndigheter och synagogor för vår tro, men det är en annan sak. Vem ger sitt barn en orm när det ber om fisk? Vem vill ha konstig Aids i kroppen? Vi har aska i luften, som länken till krönikan säger.

  ”Outbreaks of a highly pathogenic avian influenza, commonly known as bird flu, were detected in Saudi Arabia and Vietnam, the World Organization for Animal Health (OIE) said on Tuesday, citing the Saudi Environment Ministry and the Vietnamese Agriculture Ministry.”

  https://sputniknews.com/world/202002041078229261-saudi-arabia-vietnam-detect-highly-pathogenic-bird-flu-outbreaks/

  Om den stad som nu anses vara död. Den är ett kinesiskt nav, en framgångssaga, och någon tycker inte om den. Här får vi veta hur viktig den är.

  武汉在北欧宣传片 Wuhan, Different every day!2016

  • eva-marie says:

   Arga gubben. Visst är det otäckt med sådana här sjukdomar , naturliga eller manipulerade.

   Jag tänker samtidigt på alla dem som inte kan hålla sig undan sjukdomen ; Vårdpersonal t ex.
   Dom har visserligen skyddskläder, men det garanterar inget.
   Vi andra har inte heller alltid möjlighet att hålla oss undan riskområden. Det är ju nästan omöjligt.

   Kanske vill någon eller några skapa panik ? Eller om det är för att sänka Kinas ekonomi ( troligt).
   Om det är ett manipulerat biologiskt vapen, så är det ondskefulla krafter bakom. Vi vet ju att FN ofta har talat om att vi är för många människor på jorden. Dom ser gärna att ett fåtal blir kvar och de som orsakar den här sjukdomen ( säger inte att det är just FN ) har säkert ett motmedel.
   Det är cyniskt och människofientligt i högsta grad.
   Har också läst att det finns patent på det här viruset sen några år tillbaka. Hur kan man ha patent på ett virus ? Och i så fall , visste dom redan då att detta skulle bryta ut ? Hmm, låter skumt i mina öron.

   ” Den som är ond har ingen framtid ; de ogudaktigas lampa skall slockna ut.
   ” Ty plötsligt skall ofärd komma över dem, och vem vet , när deras år får en olycklig ände ? ”

   (ordspråksboken 24 ; 20, 22 )

  • ragnhild says:

   Dette (ref. linken herunder) var en øyeåpner på så mange sett. En ny blogg for meg i tillegg, via anthropocene.live idag ell. i går (swebbtv unntatt) som videre førte meg til mer:

   https://www.vaken.se/till-minne-av-lilli-och-jakob-segal/
   Linken har mang én dyrbar om trist informasjon og anbefales sterkt.

   Dere er dyktige der borte, vi kan knapt varte opp med halvparten, hva kvalitet angår – som vi kanskje burde, i forhold til også befolkningsmengden tatt i betraktning. Den er forøvrig ikke avgjørende hva norske alternativmedier gjelder – I know!

   • eva-marie says:

    Tack Ragnhild för den länken. En del kände jag till sen tidigare. Men att svenska forskare legat så långt i framkant med AI visste jag inte. Mycket intressant och skrämmande läsning om alla medel maktmänniskorna använder sig av.

    (Skall läsa igenom mer noga sen. Har bara hunnit titta igenom lite snabbt än)

 21. Sture says:

  Så är då riksrätts-processen i USA över – för denna gång. Och den slutade med totalt frikännande av president Donald Trump på båda anklagelsepunkterna.

  Man måste komma ihåg hur den började – redan långt innan han var tillsatt som president, dagen efter valet den 8 november 2016. Ja. egentligen hade de detta i tankarna redan före valet – om Trump mot alla odds ändå skulle vinna valet.
  Så vad de egentligen åtalade var det amerikanska folket, som hade fräckheten att välja Trump som sin president.

  Det hände egentligen inte så mycket – annat än skrän – förrän de vunnit majoriteten i Representanthuset (435 medlemmar valda på 2 år). Då satte demokraterna igång med hemliga förhör längst nere i en bunker och inkallade 18 demokratiska vittnen, till vilka de få republikanska medlemmarna i ”intelligence committé” inte fick ställa kontroversiella frågor, eller korsförhöra. Republikanerna fick inte heller inkalla egna vittnen och presidenten eller hans advokater fick inte närvara. När det blivit tillräckligt mycket publicitet kring dessa ”stalinistiska” förhörsmetoder tvingades de flytta upp förhören till ”judiciary committée” och hålla öppna förhör. Republikanerna fick dock inte inkalla egna vittnen och fick fortfarande inte ställa obekväma frågor eller korsförhöra. Trots dessa lagliga oegentligheter framkom det att det bara fanns en person med förstahandsuppgifter, ambassadör Sondland – allt annat var hörsägen – och han påpekade att president Trump INTE gjort något som kunde betecknas ”Quid Pro Quo”. Trots detta skyndade man nu fram ett ”riksrättsåtal” mot Trump före julhögtiden eftersom det var brådskande – men satt ändå på sina dokument en månad efter detta. Avsikten med detta var att dra ut så länge som möjligt på processen, delvis skulle Trump dras ner i smutsen under våren, vilket skulle försvåra hans chanser att vinna valet 2020, och dels skulle Bernie Sanders förlora mot Joe Biden på detta.
  Målsättningen för demokraterna var att inkalla nya vittnen, trots att detta inte är senatens uppgift, som skulle förlänga processen under hela våren.
  De förlorade detta genom en omröstning i fredags kväll (31/1) genom röstetalet 51-49. Det var fyra republikanska senatorer, som hade uttalat viss tveksamhet om det behövdes ytterligare vittnen, Alexander, Susan Collins, Lisa Murkowski och Mitt Romney. Och jag tror att Mitt Romney var huvudkonspiratören här. Hade demokraterna vunnit tre av dessa hade det stått 50-50 varvid Högsta Domstolens ordförande John Roberts skulle få utslagsröst. Om han då röstat med republikanerna så skulle demokraterna kunna anklaga honom för att vara partisk. Det var deras plan B. Nu gick det inte så. Senatorerna Alexander och Lisa Murkowski hade hört nog och behövde inga flera vittnesmål. Endast Susan Collins och Mitt Romney ville ha flera vittnesmål. Det stod 51-49 för Trump och avgjorde saken. Så igår röstades det om att helt frikänna Trump (här krävdes 2/3 majoritet, vilket hela tiden varit helt omöjligt). Susan Collins hade nu lämnat Mitt Romney som står kvar med Svarte Petter. Mitt Romney sade i sitt 10 minuters tal att detta varit hans livs svåraste beslut. Det är det nog ingen som tror på. Mitt Romney är helt enkelt en del av globalisternas elit, som nästlat sig in i det republikanska partiet. Han kommer att få det svårt eftersom ingen längre litar på honom hur mycket han än bedyrar att det är Gud som leder hans beslut (Romney är mormon).

 22. Erik says:

  Tack Sture. Utmärkt summering. Bra för oss som inte har tiden att bevaka allt. Skadeglädje?

 23. hllviken says:

  Intressant diskussion om läget i Sverige och vad man kan göra åt det:

 24. Erik says:

  Så är primärvalen över. En mardröm för Demokraterna. Partiets valanalytiker vet att slaget kommer att stå kring konservativa röster. Sett ur detta perspektiv lär inte Bernie Sanders (kallar sig socialist) eller för den delen, en öppen homosexuell som Pete Buttigieg, vara första hands valet precis.

 25. Arga gubben says:

  Peter har bra utrikeskorrar. Jag hinner inte följa utvecklingen i USA.

  Två nya misstänkta fall i Sverige. Utländska experter talar öppet om framtida pandemier. Sverige har brist på griskött. Ja, det måste vi ha i ett nästan muslimskt land.

  ”Under några minuter angav den regeringsnära IT-jätten Tencen att över 150 tusen är smittade och knappt 25 tusen döda i coronaviruset. Och nu spekuleras det i att någon ”på insidan” medvetet kan ha försökt läcka mörkad information till allmänheten.

  Det har också rapporterats om instruktioner till läkare att ange andra dödsorsaker än coronaviruset, skriver Taiwan News. Professor David Hui-Shu-choeng på China University i Hong Kong gick i början av veckan ut och sa att Kinas officiella statistik för coronaviruset bara utgör “toppen av isberget”, skriver australienska News.com.au.

  Om de tillfälligt publicerade siffrorna från Tencent är korrekta så innebär det att coronavirusets dödlighet i själva verket är närmre 16 procent – till skillnad från de 2-3 procent som är den officiella siffran. Som jämförelse har de närbesläktade SARS- och MERS- virusen 10 respektive 36 procents dödlighet.”

  https://www.exakt24.se/25-tusen-doda-i-coronaviruset-enligt-kinesisk-statistik-som-snabbt-drogs-tillbaka/

  ”Det nya coronaviruset har lett till rusning efter munskydd på svenska apotek.

  Experter fruktar även att det ska bli brist på viktiga läkemedel.

  Dels för att människor panikköper virusmediciner, dels för att Kina är världens största producent av läkemedelsråvaror.

  Det har exempelvis spritts på sociala medier att antiretrovirala läkemedel som används vid HIV är verksamt mot coronavirus. I Thailand har sådana läkemedel använts för att behandla flera personer som smittats med coronavirus.

  Om Kina skulle stänga sina gränser är det ett globalt problem, poängterar Steven Lynn, konsult och tidigare anställd på amerikanska läkemedelsverket FDA, enligt branschorganet StatNews.”

  https://www.expressen.se/nyheter/experter-corona-kan-skapa-lakemedelsbrist/

 26. Arga gubben says:

  På ett sätt är det synd om statsminister Stefan Löfvén. Han var en kompromisskandidat efter partistrider och kompis med Wallenbergarna, hans enda ”merit”. Han kan lika lite lösa Sveriges problem som jag kan ta fram sjätte generationens kärnkraftverk, men ingen ber mig, förstås. Folk är inte så vansinniga som medlemmar av VU, sossarnas dumcentral.

  Han får gärna besöka oss i förorten och se verkligheten. Igår försökte jag köpa en skruvmejsel och kunde inte göra mig förstådd. Tidigare slängde jag bort pengar på att försöka tala med en utländsk läkarvikarie. Jag är ofta ende svensk i affären i mitt eget land. Utanförskapet är mitt, men jag kämpar på med utländska språk. Folk förvånas. Den där gubben är ju inte svensk. Jo. Är svensken människa?, frågar någon. Undra, sa flundra, om gädda är fisk.

  En knasboll påstår att det inte var bättre förr. Hur gammal är han? Sex år?

  Sossar på landsbygden klagar. De vill inte gå till val med Stefan en gång till. Han är mycket bister på bilder. Han vet att han går till historien som Sveriges sämste statsminister i en regering från helvetet. Det ska vara från den lägsta delen av helvetet mer precist. Där samlas machiavellisterna.

  Det sägs att vi betalar 50 miljarder till FN. Är det sant? De pengarna behövs här hemma. Våra myndigheter är i livets slutskede och lagas med tejp och gummiband. Ett sjukhus har haft stabsläge igen.

  Vännen Savalle berättar att det finns kulvertar i Stockholms underjord. Ministrarna kan traska från hotell Sheraton till sina arbetsplatser. Det går en kulvert från Sagerska palatset till Rosenbad, vill jag minnas. Ja. det är skönt att slippa den otvättade populasen. Bevakas kulvertarna? Säkerligen lika bra som i Rosenbad där det är lätt att stjäla vapen.

  Ann Linde arbetar hårt på att underminera Wallströms destruktiva arbete. Lavrov visar henne hur mycket hon har att göra.

  Russian Foreign Minister Lavrov and Swedish Counterpart Linde Hold Press Conference – Video

  https://sputniknews.com/russia/202002041078223506-russian-lavrov-and-swedish-linde-hold-press-conference/

  • VU betyder just Very Uneducated. Pengar till FN, som USA inte längre understödjer, ska ökas med snart lika mycket till EU och SIDA. Det senare beloppet och dess resultat ingår inte i den redovisning som borde ske till Riksdagen och svenska folket. En del av pengarna till SIDA förlänas via kryptoorganisationer till föreningar som står nära MB. Alltmedan kommuner står nära ruinens brant, gamla misshandlas fysiskt och näringsmässigt i socialisternas nedmonterade välfärdssystem, poliser rekryterar av i utanförskap till klansystemens stigande våldsmonopol, bidragssystemen invaderas av analfabeter utan arbetsmöjligheter och skattebetalande medborgare funderar över varför de ska vara tvungna att finansiera den ökande misären och den politiska adelns privilegier.

   • Not CO2 says:

    Och svårt sjuka Svenskar nekas ekonomisk hjälp av A-kassor, Försäkringskassan och kommunernas socialtjänst, med resultatet att de kastas ut på gatan när alla besparingar är förbrukade och värdefulla tillgångar är sålda/pantade!

 27. Mo says:

  Ann Linde fortsätter att försvara regeringens politik att använda svenska skattebetalares pengar till stöd för terrorism. Man väljer att kalla det för en form av socialbidrag vilket även det kan kännas tveksamt. Vilka möjligheter har Sverige att värdera behovet av socialbidrag i andra länder. Var går gränsen mellan Sveriges och ländernas egna sociala nationella ansvar.

  https://www.varldenidag.se/nyheter/ann-linde-kallade-terroristloner-for-socialbidrag/reptaD!XWGYJvmiNADqEJhqzUHT1g/

  https://www.varldenidag.se/debatt/oacceptabelt-att-skattepengar-uppmuntrar-terrorism/reprbo!pY644aS2K1a5szJ7UyhrA/

  • Erik says:

   Intressant. Tack för länkarna.

   • Mo says:

    Riktigt skrämmande eller hur, som svensk skattebetalare är du med och finansierar skolböcker som lär barnen att judar är ormar och vargar och uppmuntrar dem att döda israeler, kartor där Israel är borttaget, utplånat. Miljarder av svenska skattekronor har bistått detta genom åren. Det kallas solidaritet ! Så fungerar den totalitära socialdemokratin som numera fått med sig de etablerade partierna. Folket är okunnigt och har inte förmåga att förstå hur deras pengar bäst skall användas, det är den politiska elitens uppgift. Men ansvaret får vi alla bära. Hur kommer framtiden döma våra barn som i okunskap varit med och bidragit till detta ?

 28. hllviken says:

  Ännu värre än åska i luften:

 29. Sture says:

  @ Arga gubben,
  men samtidigt är det ju så att de som spridit detta virus vill att paniken kring detta skall bli så stor som möjligt. Om detta skett helt medvetet via ett virus, som man tagit patent på, så har man vaccin på lager. Och förutsättningen, för att alla regeringar i världen skall köpa detta vaccin och tvinga detta på sin befolkning, är att dödligheten anses vara väldigt stor. Jag förstår därför inte vad man skulle tjäna på att ge alldeles för låga siffror på dödligheten. Man har allt att vinna på att skriva upp dessa dödlighetssiffror så mycket som möjligt.
  Men det är klart, det vanliga är att man medvetet underskattar. Och man kan undra om de driver ett spel med oss – försöker få oss att tro att de medvetet döljer och underskattar siffrorna för att skapa panikrusning efter vacciner.

  Själv är jag inte så bekymrad. Jag har läst in mig på polioepidemin i slutet av 1940- och början av 1950-talet. Folk blev förlamade över hela världen och många dog. Samtidigt kunde dr. Frederick Klenner i USA bota samtliga sina 60 patienter som inkom med avancerad polio bara inom ett par dagar med hjälp av höga doser (30 – 60 g) Vitamin C intravenöst. SAMTLIGA !!!!!
  Sannolikheten för att detta skulle förklaras av en ren slump är en chans på 10.000.000.000.000.000.000 (19 nollor). Räkna själva 0,5 x 0,5 x 0,5 . . . (60 gånger). Hans vetenskapliga rapport om dessa fall är mycket intressant och mäkta imponerande, inte bara vad gäller hans resultat utan allt vad han visste om polioviruset.

  Detta har varit helt okänt för mig och övriga läkare i 70 år och jag tipsades om detta av dr. Erik Enby i hans bok ”Blod, mod och envishet”. Eriks hustru Gunnel Enby drabbades av polio i 15-årsåldern och blev förlamad hela livet och eftersom Erik var kär i henne så gifte han sig och skaffade ett barn med henne. Gunnel Enby blev sedemera journalist och är den som skapade den årliga ”Bokmässan” i Göteborg. Erik försökte lösa polions gåta och hittade litteratur från 1948 som hade glömts bort. Frederick Klenner hade en gång föreläst om sina 60 botade poliopatienter på en konferens om polio ett år senare 1949, men fick inga frågor alls. Och det hela föll i glömska förutom för ett fåtal entusiaster.
  Nu har det kommit upp igen då dr. Paul Marik i Virginia har börjat använda det på patienter med septisk chock (sepsis = allmän blodförgiftning där patienterna hamnat i chock med extremt lågt blodtryck), som har en normal dödlighet på c:a 40 %. Alltså, tillståndet är fullkomligt livsfarligt – och det går fort. Man räknar med att dödligheten ökar med 4-8% för varje timma man väntar med att starta behandling. En 5 timmars väntan på akumottagningen (inte särskilt ovanligt i Sverige) kan således öka dödligheten med 40 %. Och har man lång transportväg och får vänta ytterligare, så är man nästan redan ute ur leken.
  Den 7 januari i år var det en 30 minuters dokumentär på norsk TV2 om ett litet sjukhus i Norge, Volda sjukhus, där man sedan c:a 3 år använt det på sina patienter med förunderligt resultat:
  https://www.tv2.no/aktualitet/11105063/

  I en nyligen publicerad studie CITRIS-ALI studien på 178 patienter fick hälften av patienterna höga doser Vitamin C intravenöst under 4 dygn (50 mg/kg/dygn) i tillägg till konventionell sepsisbehandling. Efter fyra dygns behandling hade 24 patienter dött i gruppen som fick konventionell behandling medan endast 3 dog i gruppen som fått höga doser Vitamin C i tillägg till konventionell behandling. En fullkomligt makalös skillnad med en sannolikhet på p<0.0005.
  De flesta doktorer är fullkomligt yrvakna och efterlyser "större studier" – vilket inte kommer att ändra på någonting. Istället borde man genast börja med detta på alla sjukhus.
  Vad jag vill säga med detta är att det sannolikt finns andra lösningar på dessa problem än mass-vaccinationer. Och lösningar som inte alls innebär samma risker som mass-vaccinationer.

  • Loa says:

   https://phibetaiota.net/2020/02/robert-steele-china-coronavirus-my-appraisal/
   NEW 7 FEB 2020:
   ”John McAfee, never one to mince words, joins Robert Steele in calling out the corrupt Western media waging an information war against China (and probably also on behalf of the corrupt CDC and Big Pharma and Bill Gates, all salivating at a false flag excuse to mandate vaccinations of everyone). The corona virus is BULLSHIT. Xi is acting decisively because his government was slow off the mark and is now playing catch up. The virus will wind down. It is less virulent than SARS.”
   och Fulford sade 3 feb.:
   ”The attack on China shows many signs of advanced planning. First of all, the new coronavirus hitting China is definitely a bio-weapon. Researchers in India have identified HIV insertions”

   • peterkrabbe says:

    https://gizadeathstar.com/2020/02/wuhan-and-harvard-and-jeffrey/
    Konspirationsteorierna står som spön i backen vad gäller bakgrunden till virusutsläppet i Wuhan. Ändå ser jag Farrells blogg, i länk från Robert Steele, som intressant.
    Det finns ett tydligt samband mellan två forskare, tillika professorer, från Harvard och händelserna i Wuhan. Den ena är Charles Lieber, forskare inom nanoteknik med specifikt intresse för påverkan på hjärnan, den andre är George Church, forskare inom genmanipulation av virus. Båda är nu under utredning i USA på grund av sina påstådda inblandningar i Wuhan. Som en tredje komponent finns den nu avlidne Jeffrey Epstein, som tycks ha varit förmedlare av kapital i storleksordning 100 miljoner till dessa forskare.
    Finansiär har också varit DOD (amerikanska försvarsdepartementet), vilket tyder på kopplingar till kabalen och sionisterna – både Epstein och Lieber är judar. Kineserna är naturligtvis inte oskyldiga, man har sökt amerikanskt know-how till sitt BSL-4 laboratorium i Wuhan – det enda i Kina – och fallit för frestelsen att rekrytera villiga krafter från Harvard. Lieber och Church är i pågående efterspel anklagade för att ha sålt industrihemligheter till Kina och kan se fram emot både fängelse och höga bötesbelopp. Att de samtidigt haft uppdraget att infiltrera Kinas forskning för amerikansk räkning lär inte nå dagens ljus i rådande läge. Liebers tre kinesiska doktorander från Harvard har varit placerade i Wuhan. Lieber själv har fått pris för sin forskning av kinesiska staten och har en plats i den kinesiska vetenskapsakademin.
    Man kan se Lieber och Church som dubbelagenter i klassisk anda, med uppdrag från CIA att samtidigt utveckla och fortsättningsvis kontrollera utvecklingen av biovapen i Kina. Detta har pågått det senaste decenniet. Att Epstein dyker upp här i en annan roll än pedofilringen (utpressning mot inblandade i videoinspelningar) visar att hans ”självmord” avsåg att dölja mer än pedofilin. Avståndet till Mossad är inte långt.
    Detta är då min hypotes – naturligtvis en ren gissning: Att sprida ett dödligt, genmanipulerat virus över världen har två syften. Dels dör ett antal människor, vilket gör Gates glad, dels kräver det omfattande vaccinationer av mänskligheten. Med hjälp av dessa vaccinationer kan man injicera nanopartiklar i hjärnan som är verksamma inom begreppet Mind Control, att styra tankar och rektioner samt att via elektronisk märkning av partiklarna göra människan fysiskt spårbar med hjälp av 5G. Det förra är Church’s specialitet, det senare är Liebers specialitet.
    Wuhan lär vara den stad i Kina som har det bäst utbyggda 5G-nätet. Man kan tänka sig att detta varit optimalt för att göra en test i liten skala genom att släppa ut en liten mängd genmanipulerat virus, vaccinera befolkningen och sedan följa upp om spår- och påverkanssystemet fungerar.
    Något har dock gått snett, kanske att viruset spreds sig för snabbt, eller att hela programmet inte var koordinerat tillräckligt. Då tänker jag främst på vaccinationerna. Kanske stoppades ett färdigt vaccin i USA när man på DOD såg andra möjligheter i den uppkomna situationen? Vi vet alla vilken situation som Kina nu hamnat i. Den är mumma för sionisterna. Kineserna är grundlurade och får nu i panik försöka reparera skadorna.
    Sanningen får vi kanske veta om några år, mest sannolikt är ändå att den sopas under mattan som ett inslag i det kalla krig som nu fått Kina som motpart istället för Ryssland. Helt klart är ändå att både biovapen och 5G är militära vapen som vi kommer att få se mer av i framtiden.

    • Marit says:

     Takk for blogg med mye utmerket informasjon
     Som du skriver er det mange teorier om hva som ligger bak virus-utbruddet. Og her er det virkelig mye interessant. Men før vi vet hva som har hendt, kan vi heller ikke si med sikkerhet hvordan eller hvorfor det har hendt. Eller hvem som ev. står bak og med hvilke motiver.
     Francis Boyle er en jurist som skrev utkastet til den amerikanske loven om biologiske våpen. Det er et intervju med ham lenger oppe på denne siden. Han sier at det finnes en vaksine mot dette coronaviruset, at USAs regjering har tatt patent på den, og at han har en kopi av patentet:

     ”You can’t patent a vaccine with the United States patent office unless the science is there. So there is a vaccine. Everyone’s lying about that, no one’s pointing this out – there’s a vaccine but instead big pharma wants to make money and the researchers say, well, it’ll take three months and we’re racing forward, you know. Everyone’s gonna make a buck off of this, that’s for sure. But there is a vaccine, I have the patent here. It’s been patented by the United States government. ”

     For de som heller vil lese intervjuet med Boyle er det et transkript av intervjuet:
     https://greatgameindia.com/transcript-bioweapons-expert-dr-francis-boyle-on-coronavirus/
     Anbefales.

     • peterkrabbe says:

      Patentet finns som länk i min artikel, det ägs av Pirbright Institute som i sin tur ägs av Gates Foundation. Det har legat klart i fem år nu, dags att ta hem vinsterna när coronaviruset spridits tillräckligt för fri prissättning…

    • Sture says:

     @ peterkrabbe,
     det är detta som gör att jag inte tror på de världspolitiska motsättningar som målas upp, t. ex. USA, Israel och Saudiarabien mot Kina, Ryssland och Iran.
     Kabalan har för länge sedan tagit kontroll över ett stort land som Kina. Och det gjorde de redan strax efter den ryska statskuppen 1917. Det enda land som jag inte är säker på att de fortfarande kontrollerar fullt ut är Ryssland under Putin. Än så länge.

     David Duke kunde i sin bok ”The Secret of Communism” (som alla borde läsa) avslöja exakt hur de startade det kinesiska kommunistpartiet och alla andra kommunistpartier också. Jag tror att de för länge sedan har haft ett fast grepp över hela utvecklingen och Henry Kissingers bedrägliga överläggningar under Nixon var bara ett sätt att stärka kineserna så att just de skulle kunna ta ner USA, kabalans främsta motståndare, när nu Ryssland och Tyskland krossats.
     Deras målsättning med motsättningarna är att både USA och Kina skall försvagas, medan de som håller i trådarna går stärkta ur detta.

     Det finns kommentatorer på denna blogg som t.o.m. sätter sitt hopp till att Kina skall kunna stå emot USA. Kina är en totalitär regim och kommer att vara så under överskådlig tid. Det enda hopp jag har är USA, ty endast i USA har människor den frihet och vakenhet som behövs för att krossa globalisterna. Kina kommer aldrig att kunna krossa globalisterna utan är i hemlighet helt infiltrerade av dessa. ”The Deep State” finns praktiskt taget över hela världen, det är ett hemligt nätverk som byggts upp under mycket lång tid.
     Och Kinas kommunistparti och globalisterna har exakt samma målsättning – ett totalitärt styre där alla underordnade människor görs om till slavar. Dessas uppgång sätter jag inte mitt hopp till i något avseende.

    • hllviken says:

     Man kan inte vara annat än paranoid dessa dagar! ”Eliterna” är kapabla till oändlig ondska.

     • Not CO2 says:

      Jan Stenbeck hade ett favorit citat som han hade snappat upp någonstans:
      ”Är man inte paranoid så har man inte tillräckligt med information”.

      • peterkrabbe says:

       En modern version av ”saliga äro de enfaldiga”. Den som inte vet någonting lever lycklig i sin lilla värld.

       • ragnhild says:

        ”eia var jeg der” – eller?

        En besnærende tanke, men slik noen er skrudd sammen; jeg er en slik – så takker jeg ja til kunnskap istedet, koste hva det vil.

        Not CO2: Den var god, og skal komme til bruk.

       • Erik says:

        Eller: saliga äro de korkade, ty de hålla sig flytande.

    • ragnhild says:

     Og som ”Arga gubben” nedenfor sier:

     ”Den 19 februari röstar Riksdagen om nya övervakningslagar och tvångsvaccinering. Då får vi också i oss en aids-komponent, om moderaterna får som de vill”.

     Servile Sverige i møte med ondskap? Sett ned foten. Se til Frankrike og de gule vester. Fordi:
     da er livet ei så svært, døden ikke heller, det er hva som kjennetegner ageringen til frankrikes befolkning her og nå.

     Selv kommer jeg aldri mer til å stemme på noe parti *(nevnt før). Og jeg oppfordrer alle til å sette foten ned. Og prøver de seg, ja så prøver de seg, MEG får de ALDRI!

     *Her i Norge finnes der et antall småpartier som kunne utgjøre en forskjell, dersom de gikk sammen om å berge folk og samfunn. Når heller ikke de enkeltvis bare ”meler” sin egen kake. DA står mitt standpunkt som velger FAST!

     Takk Peter Krabbe, outstanding/suveren info om skremmende, men DET er jo kjennetegnet på reinspikka djevelskap.

    • Loa says:

     VEM menar du ville göra en test (för att följa upp om spår- och påverkanssystemet fungerar)? Liebers grupp eller kineserna? Antingen är Lieber et al. en trojansk häst på BSL-4, eller skulle Kina vara så dumt som att låta kabalen vaccinera kineser? Till yttermera visso med konstiga (lyckade!) resultat?

     Från Fulford 3 feb.:
     ”CIA-linked doctors say the insertions were made so a fruit bat virus would be contagious to humans.
     Meanwhile, Chinese doctors have discovered the coronavirus is designed to attach to lung receptors that are five times more common in Asian males than in African or Indo-European males. Asian females also have less than half the amount of these receptors than Asian males.”

 30. Arga gubben says:

  WHO och andra myndigheter tonar ned faran med Corona. Det gör det lättare för viruset att sprida sig och då blir det riktig panik, vilket kanske är hela syftet. De brittiska forskare som väntar kommande pandemier är ovanliga röster. Sverige har tydligen ingen virusexpert. Är det så?

  En minister säger att det är en myndighet som bestämmer hur sjuka och misstänkt sjuka ska hanteras. Förstår hon vad hon säger? Vi kan montera ned hela regeringen och spara nio miljarder per år.

  Den 19 februari röstar Riksdagen om nya övervakningslagar och tvångsvaccinering. Då får vi också i oss en aids-komponent, om moderaterna får som de vill.

  ”Harry Chen visar en video på vad som händer i Kina när försörjningskedjan bryter ihop. Här visas 20 000 ankor som välter ihjäl och det ”händer över hela landsbygden” på grund av omfattande karantän, reseförbud och blockader.”

  14-miljonersstaden Guangzhou satt i karantän – Hongkong stänger gränsen mot Kina

  https://samnytt.se/14-miljonersstaden-guangzhou-satt-i-karantan-hongkong-stanger-gransen-mot-kina/

  Tesla has temporarily closed its stores in mainland China from Sunday, February 2, according to an online post from a company sales employee.

  https://sputniknews.com/asia/202002071078249053-tesla-temporarily-closes-chinese-stores-public-health/

 31. Sture says:

  Många av oss har sett hur Nancy Pelosi river sönder Donald Trumps skrivna tal inför hela världens ögon. Hon följde inte normalt protokoll när hon presenterade honom inför talet till nationen, vilket jag tror Donald Trump noterade. Det var hennes första etikettsbrott. Att hon nu rev sönder hans tal var hennes andra etikettsbrott och Matt Gaetz har nu stämt henne inför deras etikkommittée. Så gör man inte med en president tal hur mycket man hatar honom. Detta är den etiska sidan. Men frågan är om inte detta har en mycket allvarligare och juridisk sida.
  Detta var ett regeringsdokument som var underskrivet av presidenten och det skall läggas till handlingarna och sättas in i pärmar för framtida bruk.
  Att riva sönder ett regeringsdokument på detta sätt är kriminellt och kommer säkert att få efterverkningar för Nancy Pelosis del.

  • peterkrabbe says:

   Låt oss hoppas att vi slipper se denna tokkärring mer i politiken. Även demokraterna borde inse vid detta laget att hon är en katastrof för deras ambition att föra en meningsfull opposition. Omvänt kan man säga att med henne kvar är Trump en given vinnare av det kommande presidentvalet.

  • Erik says:

   För bra för att vara sant. Som du skriver, inför hela världen som vittne. Detta vittnar om den undergångsvisionen för Demokraterna.

 32. Lassekniven says:

  Det kommer en dag då slavarna blir herrar och herrarna slavar och det är när Jesus visar sig på himlavalvet.
  Till dess kanske vi skall önska oss här i landet att Vänsterpartiet blir ett strikt nationellt parti. Men Vänsterpartiet tillsammans Liberalerna är väl de partier som pläderar för ateism.
  Det är dock synd att Sjöstedt går, det finns inte mycket efter honom.
  Vi kan inte ha en sådan här utveckling. Sossarna och moderaterna har sålt ut landet. Man kan inte ha sådana löneklyftor och sociala klyftor som de har skapat för att berika sig själva. Det är inte rättfärdigt.
  I övrigt frågar jag mig om det inte är väl mycket av konspirationsteori i den här tråden. Som neurokirurg ställer jag mig frågande till i hjärnan påverkbara nanopartiklar av externa elektromagnetiska fält. I så fall är det väl bara att ta på sig en foliehatt. Kemisk påverkan av hjärnan är en annan sak. Det märker man ju om man tar tre glas vin i stället för ett.
  När det gäller virus är det ju fullt möjligt att skapa sådan med vidhängande vaccin. Om det finns en sådan ondska att en stor del av mänskligheten skall utrotas då korsar jag mig. Det finns säkert sådana tankar hos sjuka maktmänniskor men sådana planer kommer förr eller senare i dagen och då kommer de små människorna, ”slavarna” att sluta leden och sopa bort de onda. Mänskligheten kommer säkert att decimeras men det kommer att ske när Moder Jord har tröttnat och släpper loss exempelvis hypervulkanen i Yellowstone National Park eller andra vulkaner.

  • peterkrabbe says:

   Jag är inte särskilt förtjust i uttryck som ”konspirationsteorier”. De är skapade av Makten för att få alla som kritiserar deras utövning att framstå som samhällsomstörtare, trots att de bara är en ersättning för den konkreta information som samhället borde ha försett sina invånare med. Ordet är uttryck för en förmyndarmentalitet som sällan känns berättigad. Detta särskilt som många av oss känner att okunskapen i de ledande skikten är skriande och förskräckande, relativt den kunskap som ofta förmedlas i den fria världen på sociala medier. Ibland kan det vara motiverat att mörklägga fakta för att undvika en panik som kan ge ännu värre konsekvenser, men när det gäller liv eller död kan man inte frånta människan rätten till egna beslut.
   Forskningen inom Mind Control ligger idag mycket längre framme än vad någon kan ana. Den enda styrning vi kan bidra med är att offentliggöra och skapa opinion om planerade förändringar av samhället som INTE är acceptabla sett ur individens synvinkel. Man kan kalla detta konspirationsteorier om man vill ställa sig på maktens sida, men jag ser det hellre som ett absolut nödvändigt ifrågasättande av för mänskligheten helt galna försök att skapa nya maktstrukturer, som vi aldrig kommer att kunna frigöra oss ifrån. Ibland drar man säkert fel slutsatser, men det får man leva med när syftet är att tvinga fram sanningarna bakom pågående destruktion av vårt samhälle. De kommer inte av sig självt.

   • Erik says:

    Kanske borde man problematisera ordet konspiration: maskopi, komplott, sammansvärjning. Alla brott av rang, börjar väl med en konspiration? Det vill säga: dom konspirerar, vi står för teorierna.

    Det ligger i konspiratörernas intresse att hemlighålla. Kvarstår endast att teoretisera.

    Det är poängen med begreppet ”konspirationsteorier”. Det mest naturliga är att lösa gåtor man inte förstår, kring symtom man vet inte borde finnas. Hela vår samlade kunskap är sprungen ur denna drive. Det är vår mänskliga självklara rationella reaktion de vill förinta.

  • Mo says:

   Om Jonas Sjöstedt var Vänsterpartiets store fadersfigur så blir Nooshi DadgoSTAR deras intellektuella stjärna. Hon är oerhört duktig och politiskt kompetent. Om hon blir partiledare kommer hon att ta fighten mot socialdemokraternas försoffade ideologi, hennes linje är att återföra frågor som sjukförsäkring, bättre pensioner och en fungerande vård till den politiska dagordningen. Det kan nog bli många av kommunals alla svikna kvinnor som söker sig till dessa led.
   Jag har också svårt att ansluta mig till konspirationsteorier avseende coronavirusets eventuella laboratorieursprung. Om någon önskar skada mänskligheten varför tar man isåfall fram ett så snällt virus med en än så länge uppvisad dödlighet på 2 % varav flertalet har bakomliggande komplicerande faktorer som andra kroniska sjukdomar och hög ålder. Jämför dödligheten med tex Sars ca 10 % och Mers 34 %. Den sannolika orsaken till eventuellt framkallad epidemi skulle väl vara de rent ekonomiska dvs de miljardintäkter som skulle kunna frambringas åt vaccinationsindustrin.
   En annan orsak till att moder jord tröttnar kan vara att vi utarmar hennes jordar till den grad att de inte längre förmår producera tillräckligt med föda åt mänskligheten. Rent historisk har svälten ofta följt efter kraftigt ökad befolkningstillväxt. Och då när människan är i avmagrat nedslaget läge slår viruset till med sina stora epidemier.

   • Läs första kommentaren igen. Sista utropet jag sett är att Kina anger 15%. Läs gärna Ulf Bittner voulf56@gmail.com. Hans brev är hopplösa och utomordentliga exempel på dålig pedagogik men de innehåller många bra saker – väl underbyggda. Skriv honom och be att få bli uppsatt på hans epost-lista.

    Vad som pågår är massmord. Det tredje världskriget har varit igång länge. Vapnen är dock annorlunda. Ett av vapnen är vaccinbussen som kommer varje sommar. Bybor och sommargäster radar snällt upp sig i kön för att få sin fästing spruta. Snacka om får. Ett år kommer de få olika sprutor varav en del kommer vara direkt dödande ett antal veckor senare. Varför tror ni makten vill genomföra obligatoriska vaccination. Inte en djävel lyssnar på mig. Förutom djävulen själv förstås – som ger mig ett djävulskt leende.

    Mikael Möller

   • Erik says:

    Visst kan coronavirusets vara man-made i något ondsint syfte, men knappast för att decimera jordens befolkning – finns det inte effektivare metoder? Min fantasi kanske inte räcker till, men säkerligen finnas andra som inte har skrupler.

    Har det förövrigt någonsin i historien tidigare varit aktuellt med dylika idéer som gått att realisera? Tidigare mäktiga imperier och civilisationer hade ju en ganska vag uppfattning om jorden alla olika folk. Nu har jorden krympt i takt att kunskapen om jordens människor ökat i takt med nya kommunikationsmöjligheter. Tidigare kunde despotens onda avsikter på sin höjd sträcka sig inom landets gränser, möjligen också en bit utanför dem.

    Att diskutera: är tankar om att förinta världens alla människor en ny företeelse, eller har tankarna alltid funnits: det som inte går att realisera, kanske man inte heller tänker på?

    • peterkrabbe says:

     Tanken att minska världens befolkning är inget nytt, den lanserades på allvar redan 1977 genom de två amerikanarna Holdren/ Ehrlich i en bok som väckte stor uppmärksamhet, https://thedepopulationagenda.wordpress.com/2010/08/14/john-p-holdrens-visions-on-lowering-population/.
     Holdrens resonemang byggde på att jordens resurser inte skulle räcka till en snabbt växande befolkning, men det finns också en underliggande sionistisk agenda. John Holdren fick en viktig roll i Obamas administration och hans tankegångar finns fortfarande inom kabalen. Det handlade inte om att förinta alla människor utan om att reducera befolkningen till ett tillstånd av ”balans”. Konkret innebar det att mer än halva den nuvarande befolkningen skulle bort.
     Min tanke är följande: Jordens normala tillstånd är istid. De postglaciala värmeperioderna varar c:a 10.000 år medan istiderna vara uppåt 150.000 år. Då minskar jordens beboeliga yta med 30- 40%. Jämför senaste istiden, då iskalotten täckte Europa ner till Centraleuropa, detsamma på den amerikanska sidan. Vi har haft vår postglaciala period nu under 12.000 år och statistisk sett går vi in i en ny istid när som helst. Detta är vetenskapliga fakta. Vi lär inte då kunna tränga ihop oss på återstående odlingsbara ytor utan en kraftig decimering av befolkningen, som då kommer att vara betydligt större än idag. Naturen kommer att ta hand om detta genom svält, om inte människorna dessförinnan redan slagit ihjäl varandra för att få höra till de utvalda. Holdrens poäng är just att kunna göra ett kontrollerat urval i förtid för att garantera överlevnaden för vissa privilegierade grupper, en ”bra” blandning av styrande elit och nyttiga slavar som kan fortsätta livet under de krävande förhållanden som då kommer att råda.
     Det paradoxala är att man idag predikar den omvända klimatagendan, att jorden fortsätter att bli varmare, vilket är en ren lögn. Kanske förvirring hjälper till att dölja verkliga förhållanden?

     • Erik says:

      Kände till detta i stora drag, men inte de två författarna Holdren och Ehrlich än mindre att dessa var knutna till Obama-administrationen. Så här har det väl alltid sett ut: en styrande elit och resten mer eller mindre livegna.

      Men är det så fel egentligen, förutsatt att man tillhör de utvalda förstås?

      Brukar tänka i termer av kolonibyggande varelser. Vilka djur på jorden uppför byggnader och anlägger organiserade samhällen, där olika delar av samhället har olika funktioner. Människor och insekter, tänker närmast här på myror. Ett framgångsrecept. Faktum är att räknat efter biomassa är gruppen myror störst. Alltså, ställer man alla människor på jorden i en skål och alla myror i den andra, slår vågen över till myrornas fördel.

      Tittar men ännu lite närmare är dessa samhällen strikt styrda matriarkat. Det maskulina inslaget har reducerats ner till ett minimum. De få som ännu finns kvar, lever i ofattligt överflöd av lyx, uppassare dygnet runt och behöver aldrig slita flitigt som bara myror kan. När de blivit fullvuxna, väntar himmelriket och dessa bortskämda brats blir nu bokstavligen omsvärmade av hundratals villiga oskulder.

      Myrorna har funnit i åtminstone 50 miljoner år. Könsrollerna har bytt plats. Kvinnorna är här mycket aggressiva och männen tänker bara på kärlek.

      Ska människan bli lika framgångsrik så är det kanske detta scenario som feministerna tänker locka oss karlar med, för att vi ska anamma deras agendor? Svår att tacka nej till ett dylikt erbjudande, även om det sker på bekostnaden av resten av manligheten.

  • Not CO2 says:

   Stora delar av etablissemanget i världen verkar ha smittats av ”ondskans virus” och det yttrar sig som total frånvaro av empati.
   I slutet av 90-talet skall microship ha varit så små att de kunde placeras i en injektionsspruta enligt ”insider” källor? Jag minns att det rapporterades om detta under den värsta anstormningen av svin-influensan. Det skulle ha upptäckts microship i nålarna?
   Och jag har för mig att Norge hade ”problem” med vaccinationsprogrammet då de ej hade ”rätt” nålar !?
   I början av 2000-talet annonserade ett företag vid namn Applied Digital Solutions om ett microship som kallades för ”Digital Angel”, storleken var ungefär som en svensk 1-krona av senaste variant. Microshipet övervakade personens fysiska status – puls, kroppstemperatur etc – och det kunde kopplas upp till GPS-systemet och Internet. Dr. Peter Zhou som var involverad i vid skapandet av microshipet, promotade detta på följande vis:
   ”Digital Angel will be a connection from yourself to the electronic world.
   It will be your guardian, protector.
   It will bring good things to you.
   We will be a hybrid of electronic intelligence and our own soul”.
   Ungefär samtidigt i början av 2000-talet gjordes en intervju av Rick Overton med några forskare på Nanoscal Sience and Technology vid Rice University i Houston. De försökte då skapa molekylära microship!? År 2014 kunde man läsa att amerikanska militärens enhet DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) utvecklade microship för hjärnan som ska kunna ”radera” eller ”plantera” minnen på objektet. Neuroforskaren Joseph LeDoux uttryckte i MIT Review: ”What they plan to do is put chips in the brain! The ethical implications include the possibility that the application of the technology could lead to the creation of ”fearless monsters” ”.
   Nu dyker det upp information att DARPA forskar på bl.a coronavirus och att de har kopplingar till både vaccintillverkare och BSL- laboratorier som figurerar i den nya pandemi-härvan?
   Visst, allt detta kan vara dimridåer, halv-sanningar eller lögner … men ibland passar pusselbitarna väldigt bra ihop!? Men det kanske är planen med all (des)information som flödar ..?

  • Erik says:

   Ingen sympatisk Jesus om han enbart vill vända på rollerna: ”det kommer en dag då slavarna blir herrar och herrarna slavar och det är när Jesus visar sig på himlavalvet”. Då är ju Jesus inte bättre än dagens dispoter. Nej, kom upp med bättre argument.

 33. Arga gubben says:

  Igår såg jag Swebb-TV:s intervju med polisen Peter Springare. Han berättar om klanerna och om vad som har hänt med polisen, som inte går in i klanområden. Det måste finnas hemliga överenskommelser. Klansamhällen har byggts upp utan att vi har fått veta det. Det är lättare för makten att härska i ett delat land. Vi har indikationer på att vissa polischefer har kopplingar till organiserad brottslighet. Nationalekonomen Hans Jensevik och polisen Conny Andersson är ockå värda att lyssna på. Mycket uppenbaras i denna sena tid. Lennart Matikainen har bidragit med viktig information om polisens omorganisering, dvs. förstörelse.

  Jag välkomnar de hemska nyheterna. När vi får rätt information kan vi åtgärda problemen. Vi måste dela med oss av informationen för att väcka det svenska folket. Det är intressant med våra nordiska bloggvänner. Jag såg just en kommentar på danska eller kanske på norskt bokmål och norska Ragnhild känner vi.

  Makten ser inte ut att kunna röstas bort i detta arma svenska land. Det går inte att lita på valresultatet 2018. Gammelmedia har i åratal dolt sanningen om invandringen. Jag har länge bett om skandaler och vi får dem hela tiden. Den politiska dammuren brister på flera ställen och sanningen sipprar ned till oss. Swebb-TV ger oss minst tre videor per vecka och flera alternativa tidningar bidrar med viktiga nyheter. Allt med frivilliga gåvor.

  Vad kan vi göra när det totalitära samhället ser ut att redan vara här och snart förstärkas med mer övervakning? Militär på gatorna? Eutanasia? Ett veit ja.

  Vi vänder om – Du är älskad feat. Stefan Jernsand och Sebastian Stakset (TEXTVIDEO)

 34. Erik says:

  Sebastian Stakset aka ”Sebbe” sjunger i videon.

 35. hllviken says:

  Tyska folket reser sig upp. Makteliten slår ner dem.

 36. Idag har jag sett siffror på att Wuhan kremerat 50000 och att detta bekräftas av mängden svaveldioxid i luften.

  Nåväl låt oss räkna. Siffror från https://sv.metapedia.org sök på kremering. Det finns även annorstädes.

  Att kremera en människa tar mellan 90 och 120 minuter. Låt oss använda 100 minuter. Den tid det tar är således 50000*100=5000000 minuter. I timmar blir detta 83333 timmar och i dagar 3472 dagar.

  Hur många ugnar behövs för att utföra detta arbete på säg en månad. Det blir ca 115 ugnar som går dygnet runt. Finns det så många i Wuhan? Vidare måste ugnarna underhållas efter ett antal bränningar. Tänk sig jag tror inte på domedagssiffror.

  På samma sätt har jag bevisat att svartmålningen av Tyskland inte stämmer. Hur lång tid tar det att kremera 6 miljoner människor? Räkna ut det!

  Med vänlig hälsning
  Mikael Möller

 37. Arga gubben says:

  När misstron får fäste så misstror vi allt, rätt eller fel. Våra makthavare har ljugit i åratal och processen har gått längre i USA. Det såg man på 90-talet.

  Det nya viruset ser ut som en reklamaffisch för socialdemokraterna och har på mycket kort tid skördat fler offer än Sars. Nu säger även en WHO-expert att vi kan få pandemier. En britt diagnostiserades med viruset och åkte till Frankrike på semester. Flera smittades. Vi kan ha döden på gatorna, eftersom myndigheterna är inkompetenta. Flera kryssningsföretag portar kineser. Det är svårt att få fram skyddsmasker. De måste man ha i Pekings tunnelbana, annars släpps man inte in. Kina begär svensk hjälp. Den förbjudna staden är stängd. Putin betonar faran.

  Kina har inte intresse av att publicera aktuell statistik och skrämma bort utländska företag. Det är i vårt intresse att hjälpa landet. Då straffas vi inte för antikinesisk propaganda.

  Till våra härskare:

  ”Ni säger: ”Vi har slutit förbund med döden, vi har ingått fördrag med dödsriket. När gisslet far fram som en översvämmande flod, skall det inte nå oss, ty vi har gjort lögnen till vår tillflykt, falskheten till vårt gömställe.” Jes 28:15

  ”Det är fruktansvärt att falla i den levande Gudens händer.” Hebr. 10:31

  ”Även de som tillfrisknat kan vara smittobärare. Det har ett tyskt fall visat.”

  https://nyadagbladet.se/halsa/experten-darfor-bor-vi-ta-coronavirusets-spridning-pa-allvar/

  En påminnelse om det kommande presidentvalet:

  Trump 2020 Prophecy – Kim Clement

  • Mo says:

   Det finns gott om utländska företag med närvaro i Kina inte minst svenska, Volvo, ABB, Ikea, HM, Ericsson mfl. Det blir svårt att dölja fakta för dessa starka aktörer och de lär inte skrämmas bort så lätt, vart skulle de annars ta vägen. En framtid i Europa med förestående kaosartad utveckling med en snabbt växande befolkning med stort utbildningsbehov lockar nog inte. Men Trump skulle bli nöjd han önskar ju att USAs företag skall återvända hem. Dessutom finns nu en delegation från WHO på plats i Kina så förhoppningsvis får vi relevant information…Däremot kan man känna oro för Sverige, vem planerar för vår framtid och vad är syftet ?

   https://nyheteridag.se/migrationsverkets-prognos-fler-asylsokande-till-sverige-i-ar/

 38. Sture says:

  @ Arga gubben,
  ja, och han profeterade detta så tidigt som 2007 och 2014 – att de skulle ställa honom inför riksrätt. Men att detta riksrättsförfarande skulle misslyckas. Imponerande.
  För dem, som inte känner till det, så drabbades Kim Clement av en svår hjärnblödning strax innan Trump ställde upp i presidentvalet 2015 och dog som videon säger strax efter valet 2016, men var satt ur spel under hela det föregående året, inklusive presidentvalskampanjen.
  Han säger också att Trump kommer att återväljas 2020, vilket flera andra förutsagt.

 39. Arga gubben says:

  Ann-Sofie Hermansson är en riktig människa. Hon var en valmagnet i Göteborg tills hon började kritisera extremismen. Hon friades av tingsrätten. Åklagaren lade ned förtalsärendet och då råkade hon ut för enskilt åtal. Vi får se om beslutet överklagas till hovrätten.

  Det är möjligt att Soffan sitter kvar i partistyrelsen. Hon arbetar som ”sopgumma” och är ett exempel för Stefan Löfvén som inte planerar att umgås med populasen. Förr kunde man möta Gunnar Helen och Olof Palme på gatan. Gunnar Sträng tog bussen till jobbet. Jag var på begravning med Lars Lejonborg och Karin Söder och de talade som riktiga människor över den döde. Nu har vi vattentäta skott mellan folket och Vipparna.

  Inte många vet vad enskilt åtal är. Vem som helst kan starta åtal, men riskerna är stora i vår tid med dyra advokater. Förr kunde en bonde ta sina klagomål till byrådet utan att ruinera sig. Det satte staten stopp för på 1800-talet.

  En lagkunnig man fick en kriminalkommissarie häktad inför sittande rätt på 70-talet och tidningarna skrev inte ett ord.

  Jag är svag för sopgummor och sopgubbar. Som fyraåring såg jag stora starka karlar bära tunga säckar och bestämde mitt yrkesval, men nu bär jag mest politiska sopor. Till svensk destruktion. Sopan Löfvén har antagligen regeringsplanet redo. Från Dominikanska republiken kan han inte utlämnas.

  https://samnytt.se/fore-detta-s-topp-frias-fran-atal-om-fortal/

  2019 blev rekordåret för Näthatsgranskaren: ”Vi är uppe i 1400-1500 anmälningar”

  https://samnytt.se/2019-blev-rekordaret-for-nathatsgranskaren-vi-ar-uppe-i-1400-1500-anmalningar/

  • Erik says:

   Det är fruktansvärt med den statsfinansierade näthatgranskaren, men inte behöver man anlita en advokat för att stämma någon. Inte är det dyrt heller, utan kostar strax under tusingen. Det är inte svårare än att fylla i en gammaldags postblankett. Du behöver läsa in dig lite kring lagstiftningen samt hur turerna går till i en rättssal. Förlorar du måste du dock stå för motpartens kostnader. I regel avgörs nästan samtliga fall vid i en förlikning. Poängen är obehaget motparten upplever. Det är inte trevligt att få ett brev hem där man är stämd. Det är hela påhängen menar jag.

   Ett vinna ett enskilt förtalsmål är ganska svårt.

   • Arga gubben says:

    Den som är lagkunnig behöver ingen advokat och den aktuelle mannen hade råd att förlora målet. Skolungdomen får inte veta sina rättigheter. Jag läste några ynka poäng på universitetet och mest civilrätt. Förr riskerade bonden inte att betala motpartens advokatkostnader. Den bonde jag tänker på fick sitt arrende ändrat av byrådet. Alla i rådet kände markplätten och såg att den hade utarmats. Rätten var oss närmare.

    Jag kan inte starta enskilt åtal mot ett försäkringsbolag och är beroende av allmänt åtal. Hur många kan lagen och förarbetena? Orkar studera prejudikat? Om åklagaren lägger ned målet, hur många kan lägga resurser på att kolla om jäv föreligger?

    Så det var bättre förr. Nu härskar guldet också i rätten och vi hålls okunniga. Dessutom dömdes vi av våra likar. Nu döms vi av anonyma politiker. Överklaganderätten är inskränkt för att spara pengar, dvs. guld.

    Davids Advokatsnack är intressant. Lite grand sipprar ned till oss.

    • Erik says:

     Du har naturligtvis helt rätt vad gäller större mål, men det stäms för lite i detta land. Varför, när det är enkelt och kostar nästa ingenting även om du förlorar. Tänker då på FT-mål (förenklat tvistemål) där tvisten rör en något mindre summa (upp till ca 25 000 kr.). Kunskapen du tillskansar dig genom några rättsprocesser (som stämmande part) vida överstiger allt du kan läsa dig till. Det är svårt för den vinnande parten att få kostnader ersatta av den förlorande – som tvister i hyresnämnden ungefär. Sedan är kunskaperna också lite si och så även hos mindre hyresvärdar, arbetsgivare, trilskande grannar och andra dryga småpåvar som försöker sätta sig på folk.

     I regel anlitar de egna jurister som blir svindyrt för dem, även om de vinner. För med jurister är det så att de är särskilt förtjusta i att skriva brev. Ett eller två rekommenderat brev för klientens räkning och så bränner motparten allt från 10 000 – 30 000 innan ens målet ens nått till de förberedande muntliga förhandlingarna. Självklart, ju längre tid en jurist kan dribbla med klient, ju mer cash.

     Revenge is a dish, best served cold!

     Så… Vänta gärna till den värsta uppståndelsen lagt sig lite, så blir det fina i kråksången än vackrare: motparten obehag! Det ska man inte underskatta. Det är inte roligt att bli stämd, även för en skitsumma.

 40. eva-marie says:

  Beppe Wolgers skrev texten till denna fina sång med Göran Fristorp

  Hoppas det fungerar. Är inte bra på det här

 41. Erik says:

  En tanke att livet kom utifrån och ”uppstod” här. När den första encelliga bakterien uppstod, uppstod även det första viruset. Hur och varifrån kom i så fall detta viruset, om det inte uppstod inne i en cell? Nu har forskare upptäckt ett helt nytt virus: ”This bizarre virus has genes never seen before in any life-form”
  https://www.livescience.com/new-ameoba-virus-discovered.html?utm_source=notification

  Tänk om virus är kommande utifrån, av entiteter med en mindre god intention?

 42. Mo says:

  Nu har SAS plockat bort sin antiskandinaviska reklamfilm, efter protester på sociala medier. Uppenbarligen har man förstått att det är skandinaver som flyger med SAS och därmed genererar deras kassaflöde. Kanske något för våra politiker att fundera över INNAN vi plockar bort dem.

  https://www.adforum.com/creative-work/ad/player/34613729/what-is-truly-scandinavian/sas-scandinavian-airlines

 43. Sture says:

  @ Erik,

  jag tror du måste ge upp det där med att livet uppstod utifrån rymden – även om det antagligen finns liv i hela universum. Livet har uppstått här på jorden genom en skapelse i flera steg. Man har hittat bakterieceller som tros vara så gamla som 3,9 miljarder år (på Grönland). Sedan dröjde det flera miljarder år innan vi kan hittat några andra livsformer, vilka alla tycks ha bildats inom en extremt kort tidsrymd på 12-15 miljoner år för 540 miljoner år sedan.
  Alla livsformer är beroende av den information, som finns nedlagd i organismens DNA, och detta är inte så lätt att förklara i rent materialistiska och darwinistiska termer.

  DNA kodar bl. a. för bildning av proteiner. Proteiner är extremt specifika och fungerar som ett slags precisionsinstrument eller ’nycklar’ vid all ämnesomsättning i cellerna och kan inte ersätta varandra eller ersättas av någon huvudnyckel. Antalet olika aktiva proteinmolekyler i vår kropp uppskattas till 100.000. Och varje cell har rätt genetiska uppsättning för att kunna bilda dessa proteiner. Varje proteinmolekyl består av en lång kombination av 100 – 500 aminosyror, av vilka det finns 20 stycken olika, som måste kombineras på ett unikt sätt för att proteinet skall kunna fungera.

  Antalet kombinationsmöjligheter för dessa 20 aminosyror är då mer än 20 upphöjt till 500 (ett gigantiskt tal). Detta innebär att praktiskt taget samtliga av de möjliga proteinerna inte kommer att kunna fungera i en cell utan blir till en slags skräp. Sannolikheten för att av en slump bilda EN ENDA korrekt proteinmolekyl, som kan vara aktiv och fungera, är då en chans på 10 upphöjt till 645, dvs extremt liten, och sannolikheten för att av en slump skapa en cell, som kan producera ALLA de 100 000 proteinerna är ungefär en chans på 10 upphöjt till 64,5 miljoner, dvs. NOLL.
  Tidigare talade vi om Emilé Borels ”Ap-teorem” från 1913, där det skull ta en apa 1000 miljoner år för att kunna bilda ett enda betydelsefyllt 12-bokstäversord, genom att slumpvis trycka på skrivmaskinstangenterna. Man undrar ju förstås hur lång tid slumpen skulle ta på sig i detta fall.

  Detta är de problem vi har att brottas med om vi tror att livet har uppstått på det sätt som Darwin anvisat, dvs via en slump. För en evolutionsförespråkare är detta naturligtvis inget problem – han sopar problemet under mattan och talar inte mera om det – fast övertygad om att det inte kan finnas någon Gud, och absolut inte någon som kan skapa något. Så han/hon ser evolutionen som den enda möjlighet, som återstår, och då behöver man inte problematisera evolutionen.

  • Sture says:

   @ Erik,
   vad jag ville säga med detta är att man inte löser problemet med hur livet uppstod på jorden genom att anta att det kommit via utomjordingar. Problemet kvarstår ju genom att man inte med detta löst hur livet uppstod på den planet varifrån utomjordingarna kom. Det är säkert lika matematiskt omöjligt att skapa fungerande proteiner i cellerna vilken planet man än anser är ursprung till livet – och svaret blir antagligen att det även där skapats av en ”Skapare”.

   • Erik says:

    Jag tar tacksamt emot det du framför. Anta att du har rätt. Varför lärs detta då inte ut? Bland kända och tongivande biologer kan väl ändå inte det du framför vara helt okänt?

    • Mats says:

     Jag vet att frågan inte är till mig men rent allmänt så är det så här.
     Det är inte lätt att erkänna att det troligen finns en skapare, i vissa länder blir du mobbad om du erkänner dig som kristen i Sverige ses du i alla fall som lite rubbad. ”Kanske är han svag, har problem”Är du dessutom i karriären så kan det som forskare stå dig dyrt

   • Mo says:

    Livet behöver inte har kommit med utomjordingar, det är troligare med hjälp av en meteorit eller komet. Är livet unikt för jorden eller utgår den från en universell skapelse, dina beräkningar säger inget om detta. Man kan väl tänka sig att den materiella jordiska skapelsen är unik utifrån de byggstenar som har användats, bla 20 aminosyror. Man har funnit främmande aminosyror i nedfallna meteoriter vilket kan innebära en avvikande konstruktion på någon annan planet. Men det hindrar inte att mallen, DNA koden kan vara universell. Om Darwin imponerades av de stora makroskopiska likheterna så kan vi med dagens teknik hänföras av dem på mikronivå, samma gener och proteiner hos människa och bananflugan. Det talar väl egentligen bara för att skapelsen utgår ifrån en gemensam mall som kanske har haft en från början inprogrammerad utveckling. Men det viktigaste i livet, konstruktionen av livsgnistan, vår universella själ, vet vi fortfararande inget om eller vet du ?

    https://www.forskning.se/2006/04/25/onaturliga-aminosyror-viktigt-forskningsredskap/

    • Själen är vår manifesta del av den kosmiska urkällans medvetande. Medvetandet finns överallt, det är vilande i mineralriket, kommer till liv i växtriket, rör sig i djurriket och tänker i människoriket. Jag vill minnas att @Sture refererade något liknande i en tidigare kommentar från Lorbers diktning. Redan Esséerna visste detta, vilket framgår av esséevangeliet, som säger att ‘själen’ eller livets essens har vi fått av vår ‘Himmelske Fader’, medan kroppen har vi fått av vår ‘Jordiska Moder’. Det betyder i modern klartext att vårt DNA som bestämmer kroppens utseende är anpassat till vår tillvaro på Tellus, medan själen är universell, en integrerad del av urkällan/Gud, evig energi. Livets essens fanns enligt esséerna innan vår jord fanns till, vilket enligt min tolkning refererar till den kosmiska urkällans existens, som skapare av vårt manifesterade Universum. Att vårt DNA troligen är bärare av/kommunikationsagent för vår specifika erfarenhet, undermedvetenhet etc. är en annan fråga. Blev Du klokare av detta eller blev resonemanget abstrakt utan förklaringsvärde?

     • Mo says:

      Tack Göran, det var en fin beskrivning. Vi får del av den gudomliga energin genom själen som behöver den materiella kroppen för att utveckla sitt medvetande. Ungefär så ? Däremot tror jag inte att DNA är specifikt för vår planet, jag kan inte förklara varför, det är bara en stark känsla jag har. Kanske för att det är uttryck för en så vacker intelligens.

    • Sture says:

     @ Mo,
     du skriver: ”Men det viktigaste i livet, konstruktionen av livsgnistan, vår universella själ, vet vi fortfararande inget om eller vet du ?”
     Ja, det är klart att jag vet. Jag vet det på precis samma sätt som jag vet praktiskt taget allting annat inom vetenskapen.
     Och hur ”vet” jag (eller man) det jag (eller man) ”vet” inom vetenskap ? Det är denna fråga du skall besvara.

 44. Lassekniven says:

  Sture
  Jag tror du tycker om den här länken:
  https://www.gluefox.com/skap/univ/univ4.shtm

  ”gluefox” är en kristen skarp kille.

 45. peterkrabbe says:

  Här kan vi se en alternativ informationsfilm från Kina. Statistiken skiljer sig en hel del från den officiella. Vad som är sant eller propaganda i båda riktningarna är i dagsläget omöjligt att avgöra. Helt klart är nog ändå att de nya sjukhussalarna knappast verkar vara avsedda för ”vård”, snarare förvaring för att undvika smittspridning utåt. Hur kan någon klara sig, sida vid sida med tusentals andra infekterade?

 46. Lassekniven says:

  Lyssna på denna lilla kille i Blue Moon of Kentucky:

 47. Sture says:

  I USA rör Trump upp i träsket och lägger sig i hur de korrumperade domstolarna sköter sitt jobb.

  Roger Stone är en person, som rört upp känslorna bland demokrater och MSM-journalister genom att han är talför och talar sanning. När Demokraternas datorer hackades inför valet 2016 och materialet sändes till Wikileaks, som läckte delar av detta, så kommenterades detta av Roger Stone – bl. a. i en brevväxling till Jerome Corsi, som också varit väldigt talför mot Demokraterna och MSM. FBI under ledning försökte klämma åt Jerome Corsi och krävde att han skulle ljuga om Julian Assange för att själv få slippa långt fängelsestraff. Men Jerome Corsi gick ut i pressen, bl. a. till Sean Hannity på FoxNews och påvisade hur FBI krävt att han skulle ljuga om Julian Assange, som han inte kände och aldrig träffat.
  Med denne Jerome Corsi hade Roger Stone många samtal, bl. a. ett samtal där han TRODDE att Julian Assange satt på mera material om Hillary Clintons förstörda e-mail, som han inför Jerome Corsi trodde skulle släppas inom kort inför valet 2016.
  Nu menade FBI att detta berodde på att han VISSTE att Julian Assange och Wikileaks skulle göra detta. Men Roger Stone menade att han varken kände eller träffat Julian Assange och att detta bara var en ren spekulation från hans sida, som han då trodde var ganska välgrundad med tanke på hur Wikileaks tidigare agerat.

  Då försöker FBI komma åt honom på annat sätt: De kommer med hela insatsstyrkan, 20 man med kulsprutor och tanks till hans hem kl. 4 på morgonen och tränger sig in och lägger beslag på alla dokument plus datorer. Efter att ha gått igenom hela hans brevväxling börjar de förhöra honom om denna. Roger Stone hävdar att han gärna vill ha sin brevväxling framför sig när han svarar eftersom han omöjligen kan komma ihåg alla de tiotusentals brev han fått och framförallt inte kan komma ihåg datum. Således snubblar han på några av svaren – som FBI naturligtvis redan känner till eftersom de har brevväxlingen framför sig – och beskylls nu för att ha ljugit för FBI.

  Detta skall nu ge 9 års fängelse. Och här träder justitieminister William Barr in och säger. ”Vänta nu, denna handling bör inte ge 9 års fängelse”, varvid Trump tycker det är bra att Barr ingríper.

  Vad många inte ännu förstått är att FBI i vissa delar är en helt kriminell organisation. Vissa delar fungerar naturligtvis exemplariskt och tar fast tjuvar där de bör tas fast. Men vissa delar används politiskt för att tysta kritiker, ungefär som Stalins och Hitlers hemliga polismakter.

  Vi får se vad det blir av detta. Kanske vill demokraterna ha en ny riksrättsprocess mot Trump för att han tyckte att 9 års fängelse för detta var helt uppåt väggarna.

 48. Lassekniven says:

  Det blev fel av någon anledning. Googla på Carson Peters and Ricky Skaggs Blue Moon of Kentucky. Old Oly Opra. Grabben Carson är helt fantastisk.

  • Loa says:

   Ricky Skaggs ger kanske samma chans som han själv fick: Sex år gammal fick han komma upp på scen med sin mandolin för Bill Monroe!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: