Sista ronden?

Kim Coronairus

 

Går vi nu sista ronden i en match om världsherraväldet? Aktiviteten världen över tyder på det. Helt plötsligt händer allting samtidigt. Coronaviruset skrämmer vettet ur politiker och allmänhet, oljepriset sjunker som en sten och utlöser kanske den globala ekonomiska kris som vi fasat för länge, samhällen lamslås av monopolens makt att sluta leverera mediciner och skyddsutrustning, smittorisken hjälper bankerna att avskaffa sedlarna och införa det önskade digitala bankväsendet där våra tillgångar bara utgörs av siffror i en dator som när som helst kan raderas, flygbolagen får sluta flyga, demonstrationsrätten kan avskaffas och kanske lyckas man till och med att inställa allmänna val med hänvisning till olämpliga folksamlingar?

Erdogan tillåts invadera Syrien med förnyade flyktingströmmar mot Europa som följd. EU käbblar om huruvida våra gränser skall vara öppna eller stängda. NATO skramlar med vapnen i planerade storövningar utefter ryska gränsen. I USA slåss Demokraterna om vem som man tror skall kunna besegra Trump i höstens presidentval. Samtidigt städar Trump upp i träsket så hårtestarna ryker, till och med Biden och Sanders får lyfta på fötterna när golvmoppen far fram. Under de väntande fyra åren efter Trumps förväntade omval kommer Deep State att slaktas och världen kan börja andas igen.

Den som trott att 2020 skall bli ett år som alla andra får nog tänka om. Istället blir innevarande år avgörande för det kommande decenniet i alla avseenden. Det inser även Putin, som ser till att ordna formaliteterna för sitt fortsatta presidentskap efter 2024. Det gör han rätt i. Med Trump omvald i USA kan de två uträtta underverk i världspolitiken. Freden i Mellanöstern hänger på att Trump följer Putins exempel att inte ha stridande militär på plats utan istället övervaka från luften så att nationsgränser respekteras och lokal milis hålls i örat. Att få Erdogan att förstå att ett nytt Ottomanskt rike inte är aktuellt. Samma begränsningar måste gälla även för Israel. Den som inte klarar att se på tio TV-skärmar samtidigt får börja träna.

Det är säkert svårt att ta in, men allt detta är delar av samma agenda. Skall globalismen sprida sig över jordklotet eller skall vi fortsätta att måna om våra nationer och därmed demokratierna? Kabalen vill skapa anarki i vår västerländska civilisation för att kunna ersätta ett tusenårigt system med ett annat – det globala totalitära samhället, styrt av den finansiella eliten. Vår vandring mot starka, självmedvetna individer skall vändas till en återgång till en undertryckt arbetarklass som fogar sig under maktens robotar. Vår välfärd skall krossas, utan ekonomiskt oberoende har vi inget annat val än att lyda. I globalisternas framtida samhälle är vapnen inte stridsvagnar, utan virus, 5G, mind control och geoengineering.

Att Coronaviruset drabbar Kina just nu, under bästa spridningssäsong, är naturligtvis ingen tillfällighet. Virus decimerar antalet fiender utan att förstöra byggnader, gator och infrastruktur. Den perfekta krigföringen. De som tvivlar på att detta är ett biovapen bör fråga sig varför viruset uppstår i de länder som USA betraktar som fiender – Kina, Iran och Korea – fast hoppsan, viruset kom inte över gränsen till Nordkorea utan drabbade vännen Sydkorea istället (så vitt vi vet). När USA bombat ett land sönder och samman brukar man tjäna miljarder efteråt på uppbyggnadsarbete, i den nya krigföringen gör man detsamma genom vaccinationsindustrin – tills det är dags för ett nytt virus. Italien är det land som har den mest upptrissade diskussionen om att lämna EU.

Nu är inte kineserna dummare än att de kan ta fram egna motmedel istället för att vänta på den amerikanska frälsningen. Genom duktiga kinesiska forskare (varav många arbetar i USA) tycks man ha lyckats bromsa pandemin genom två metoder, dels baserat på den klassiska intravenösa C-vitaminbehandlingen som nobelpristagaren Linus Pauling lanserade för flera decennier sedan, dels baserat på en utveckling av den lika klassiska malariamedicinen kinin, genom hydroxiklorokin som dörröppnare, kombinerat med zink som terapeutiskt medel.

Kinaträdets bark gav kinin, som har använts mot malaria i århundraden. Engelsmännen blandade kinin i sin tonic och gjorde gin and tonic till den vanligaste drinken i tropikerna. Kineserna lär ha skickat 50 ton C-vitaminpulver till Wuhan och kinaträdet växer – i Kina.

Varför använder då inte även vi dessa enkla naturbaserade produkter? Kan det möjligen vara att Big Pharma ser sina förväntade miljardvinster för planerade vaccinationer flyga all väg? Har utlovade ”provisioner” för detta fått våra västerländska myndigheter att vilja sprida viruset vidare, snarare än att stoppa det? En dansk läkare som i dagarna erbjuder metoden med hydroxiklorokin blir inte oväntat idiotförklarad av sina myndigheter. Idag kan vi bara ställa frågorna, svaren kommer i efterhand.

Man kan också göra reflexionen att miljömupparna nu får sina drömmar uppfyllda, med nolltillväxt, inställda flyg, minimal biltrafik, stängda industrier och medborgare som sitter i sina stugor och rullar tummarna. Vad kommer då att hända med klimatet efter några månaders uppehåll? Får vi ett kallare klimat eller fortsätter jordens uppvärmning ändå i oförminskad takt? Hur skall man lyckas dölja den obekväma, ytterligt sannolika sanningen – att ingenting förändrats? Inser man inte att detta kan innebära miljörörelsens självmord? Nu är det upp till bevis, det väntar vi med spänning på.

På söndag är det dags för kommunalval i Frankrike. Viruset lär inte hjälpa Macron, även om 28 % av väljarna överväger att stanna hemma på grund av smittorisken. Hans våldsamma bantning av sjukvården lär inte ge någon guldstjärna i detta sammanhang. Hans parti har inte lyckats få ihop kompletta listor i mer än var fjärde stad eller kommun. Även Paris tycks vara förlorat på förhand. Om valet raderar ut Macrons parti LREM från kartan eller inte återstår att se, men sannolikheten är stor. 40 av partiets anhängare i Nationalförsamlingen har redan lämnat partiet för att bli politiska vildar. Utan stöd på den kommunala nivån lär det bli svårt att genomföra hans kontroversiella politik.

Om inte valet avgörs direkt nu på söndag följer en andra valomgång den 22 mars. Det franska valet kommer att ha stor betydelse för den fortsatta utvecklingen i EU. Inte i något annat land har den nedbrytande globalismen fått ett så tydligt ansikte som här, protesterna från folket har inte heller låtit vänta på sig. Frankrike har stannat i väntan på en ny president och en ny politik.

För övrigt anser jag att Anders Tegnell bör avskedas omgående och ställas under ansvar. Nu har både Danmark och Polen stängt sina gränser mot Sverige, en åtgärd som inte varit aktuell sedan Hitlers ockupationer under andra världskriget. Jag förstår att man ser svenskarna, eller det vi väljer att kalla svenskar, som det mest besynnerliga folket i Europa. Jag skäms för vårt land och de galningar som styr det.

Peter Krabbe

225 Responses to Sista ronden?

 1. Erik says:

  Ett barn som lever i sin barndom, är för barnet som att befinna sig i ett närmast hypnotisk tillstånd. Ett barn litar totalt på sin föräldrar, tror allt de säger är sant. Precis samma sak är det med vuxna människor som följer medierna.

  • Savalle says:

   Erik, det är ett stort steg att ta från att ha haft förtroende för det som sägs i statsfinansierad TV, radio och press till att bli kritiskt granskande.

   Vi här har alla förstått att dessa informationskanaler är styrda av etablissemanget.

   Men många har ännu inte kommit så långt.

   För den som kommit till insikt om att väldigt mycket ”information” i själva verket är väl uttänkt propaganda med syftet att vilseleda kan det vara lätt hänt att undervärdera den intellektuella förmågan hos dem som ännu inte fått denna insikt.

   Jag tycker att du rätt ofta framför synpunkter som visar på att du starkt undervärderar andra människors tankekraft.

   Vi här på denna blogg har tagit det stora steget att kritiskt granska ALL information!

   När vi bifogar länkar står vi samtidigt upp för dem. Vi har granskat dem och funnit dem tänkvärda.

   Och du kan vara övertygad om att var och en av oss är tillräckligt klartänkt att ALDRIG köpa grisen i säcken.

   Vi granskar även de länkar som läggs ut av andra som vi har fått förtroende för och tar ingenting för givet.

   Men vi tar tacksamt emot länkar, eftersom vi söker att nå vidare i vår förståelse.

 2. Loa says:

  Peter!
  Du skrev om en rymdfarkost som sen länge patrullerade runt jorden. Med bild – men jag hittar inte inlägget. Vet du var?
  Kan detta vara samma? Sista bilden verkar lik:
  https://stillnessinthestorm.com/2020/03/nasa-officials-baffled-after-space-cameras-catch-ufo-following-iss-for-over-20-minutes/
  Men NASA verkar förvånade över vad de fotograferar…

 3. hllviken says:

  Ole Dammegård om bl.a. ”Övning Josefin” som ska ske idag:

  • eva-marie says:

   Tack för den här, Hillviken.

   Som Ole säger, ” Vad är det som är sant ” av all information som öser över oss . Alla siffror mm. Och det här med patent på viruset övergår mitt förstånd.

   • hllviken says:

    Nej, att ta patent på virus går inte – det vore ju helt orimligt även om man var den första som fick syn på det.

    http://fullfact.org/health/us-patents-on-viruses/

   • Savalle says:

    Siffror spelar en mycket viktig roll för kabalen. Kabbala och ockultism! Vortex-matematik!

    Fredagen den 13 är otursdag i hela världen. Fredagen den 13 var en otursdag för TEMPELRIDDARNA:
    ”At dawn on Friday, 13 October 1307 (a date sometimes linked with the origin of the Friday the 13th superstition”
    https://en.wikipedia.org/wiki/Knights_Templar

    TEMPELRIDDARORDEN är en gemensam nämnare för hela Kabalen!

    Frimurarna har deras kors. Påven har deras kors. City of london har deras kors. De har invaderat adelssläkterna. De har anknytning till Los Alumbrados, Illuminati, Jesuitorden.

    Och Vatikanen:
    ”Templar organizations simply changed their name, from ”Knights Templar” to the reconstituted Order of Christ and also a parallel Supreme Order of Christ of the Holy See; both are considered successors to the Knights Templar.”
    (Wikipedia)

    https://en.wikipedia.org/wiki/Knights_Templar

    Tempelriddarna var bankirer. Och de var krigare.

    Walter Veith talar om Tempelriddarna och deras starka anknytning till Kabbala.

    Ole Dammegård berättar om att talmystiken är utmärkande för terroraktioner.

    Han visar på att 322 är ett återkommande tal i detta sammanhang.

    1 Moseboken 3:22 är en koppling, tror jag:

    Herren Gud sade: ”Människan har blivit som en av oss, med kunskap om gott och ont. Nu får hon inte plocka och äta också av livets träd, så att hon lever för alltid.”

    Jag funderade lite på om 322 kan kopplas till ”Vilddjurets tal”, 666, när jag tog en promenad idag. Och visst!

    – Vänd bak-och-fram på detta tal och låt första siffran vara som den är, andra siffran halveras, tredje dubbleras. Då får vi 216 som är 6 gånger 6 gånger 6!

    Georgia Guidestones uppfördes den 22 mars 1980 (3/22)
    https://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

    Skull and Bones har 322 som sitt tal.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Skull_and_Bones

    I övermorgon är det den 22 mars.Kommer det att bli ytterligare ett terrordåd då,..?

    • eva-marie says:

     Intressanta observationer, Savalle ! Promenader är nog bra för tankeverksamheten.

     ” Vilddjurets tal ” som också är en människas tal, har jag för mig att Bibeln säger.
     Siffran 33 har också använts flitigt i Corona-rapporteringar.

     Vi får verkligen hoppas bli besparade från något ” terror-dåd ” den 22 ;a.

    • Eclipse says:

     20 mars är vårdagjämningen, som ju innebär ett nyår om man utgår från årstidernas växlingar där våren är födelse/barndom och vinter är ålderdom/död. Det medför en igångsättande energi. Den 22-23 mars befinner sig planeten Mars i gradexakt konjunktion med Pluto – en explosiv kombination.

     Konjunktionen infaller i Stenbocken (vare sig man använder den tropiska eller den sideriska zodiaken). Stenbocken är det tecken som förknippas med tarotkortet Djävulen och dess härskarplanet är Saturnus (Liemannen, Fader Tid). Stenbocken klättrar till höga höjder och är en naturlig ledare. Därför kan tecknet förknippas med samhällseliten.

     Igår befann sig Mars i gradexakt konjunktion med Jupiter och den 31 mars står Mars i gradexakt konjunktion med Saturnus. Dessa två planeter är de så kallade illgörarna i astrologin. Vid vintersolståndet den 21 december kommer Jupiter och Saturnus att befinna sig i konjunktion, vilket inträffar vart tjugonde år.

     På tal om Skull and Bones så korresponderar varje astrologiskt tecken med en kroppsdel. Stenbocken är tänderna och skelettet.

     2020-03-22 = 29 = 11
     2020-03-31 = 38 = 11
     11 är ju ett av kabalens favorittal.

     Stenbocken är ett jordtecken och i Jord blir saker och ting påtagliga. Så det är förstås ingen dålig gissning att det kan komma ett dödande slag nu när samhället står på randen till kollaps. Varför inte en KORONAmassutkastning som resulterar i förödande geomagnetiska stormar? Med den sedvanliga brasklappen att inte ett skit brukar hända när man är beredd.

     • kjellgholmsten says:

      I numerologin fortsätter man att addera summan, ex 11 blir också 2 som visar på en dubbel betydelse. 11 är ledarskap och visionär oftast börjar personen med något nytt och tar ledningen. 2 är diplomati, fred och samarbete. När det gäller ”händelser” så fungerar inte numerologin utan då är det mer energier från kabbalan sånt som Madonna sysslar med.
      Jag intresserade mig för numerologin när Obama höll på med sina konster och skulle bli president. Min analys stämde så bra året innan han blev president att bloggen jag hade om numerologi blev sänkt och jag var med om mycket konstigheter efteråt så jag la ner numerologin för ett tag. Trump har jag aldrig gjort någon analys på och vill inte det heller. Jag vet redan vad han står för och inte är den ljus, snarare mörker. Men så har det varit med de flesta presidenterna utom Kennedy. John F. Kennedy = 5! Fred, diplomati. Ok Donald Trump = 3 Narcissist ut i fingerspetsarna. Frihet för vad, vilka? kvicktänkt! och slutligen Barack Obama = 5? Blir en negativ 5:a ingen 5:a som konsonant eller vokal? Mörker och krig för fred. Det här med numerologi, kabbala och energier skiljer dem åt. Många Sionister och Judar håller kabbalan högst men de sysslar också med numerologi. Visst har namn en stor betydelse och födelsedatum som i Astrologin som funnits i minst 5000 år som vetenskap. Frimurarna sysslar mycket med dessa energier och symboler.
      Jag har varit Naturläkare i över 30 år och haft stor nytta av dessa konster, för det är vad det är en konst, ingen vetenskap för mig alltså. Personer med många 3:or i sina namn har ofta en Narcissistisk läggning, inte alltid men ofta. Namn med C, L och U och där summan blir 3 so=m i 12/1+2=3

      • Eclipse says:

       JFK hade Livsväg 7 via födelsetalet, som har större signifikans än bara förnamn+efternamn.

       5 har väl framför allt att göra med frihet, kommunikation och förändring/äventyr/action. 5 bryter sig loss från 4:ans kvadratiska inhägnad. Siffran 5 är också öppen både framåt och bakåt.

       Krafttalet 8 är en sluten figur, självtillräcklig, och kan ritas i oändlighet liksom nollan. 3 är en öppen 8 och därmed mera social och mera splittrad och rastlös. Väldigt många komiker och underhållare har 3:an, antingen i födelsetalet eller namnet.

       32/5 är USA:s tal.
       1776 07 04 = 32/5
       AMERICA = 32/5
       Inbördeskriget bröt ut 1861 04 12 = 32/5.

       2001 09 11 = 23/5

       Benjamin Franklin, Thomas Jefferson och Abraham Lincoln hade Livsväg 32/5. Den 32:a presidenten, FDR, var en 5:a. Samt frimurare av 32:a graden.

       BARACK OBAMA = 32/5
       YES WE CAN = 32/5

       Obama tillträdde 2009 01 20 = 32/5.

       De tvåsiffriga talen i dag och månad adderas som de är när man räknar på datum. Ex.
       1+9+6+8 + 10 + 15 = 49/4.
       Det lärde jag mig i Numerology and the Divine Triangle av Faith Javane & Dusty Bunker (1980). Det är med det systemet som samma tvåsiffriga tal dyker upp hela tiden när man räknar på saker som är relaterade. Min senaste roliga upptäckt är att Björn och Benny har samma Livsväg (48) och Själstal (37). Bådas för+efternamn blir dessutom 7 och de har även 7:an genom födelsedagen, 16 resp. 25. Vad är oddsen för detta?

       ABBA = 6

       Gruppens fokalpunkt Agnetha är Livsväg 6. Frida är 9:a men har också 6:an i sig genom sin födelsedag den 15:e. 6 och 9 kan tolkas som kundalini vid ryggslutet respektive hjässan.

       Mest kända låt, DANCING QUEEN = 60/6.

       ABBA GOLD release:
       1992-09-21 = 51/6
       ABBA MORE GOLD release:
       1993-05-24 = 51/6

       Gruppmedlemmarna är alltså 3-3-6-9. Dessa tal hör ihop geometriskt.

       ”If you only knew the magnificence of the 3, 6 and 9, then you would have a key to the universe.”

       /Nikola Tesla

    • Savalle says:

     Skull and Bones – inte bara en hemlig elitistisk organisation vid Yale University:

     (The Church Of Bones)

     Det är JULAFTON! YouTube har ingen censur längre!!! 🙂 🙂 🙂

  • Länken förefaller relevant vad gäller dödsorsaker. Ribavirin är en känd ‘letal’ drog, om administrerad under fel omständigheter. 50% av de döda 79,5 år gamla är inget att vara förvånad över. Under influensaincidenten i Sverige 2017/18, var 93% av de döda +65 år. Om jmf med Sverige då ska bli relevant måste vi justera upp de svenska siffrorna med Italiens mycket större folkmängd. Följande siffror förklarar:
   • Sverige 2017/18: 20.438 labverifierade fall, 1.012 döda inom 30dgr från diagnos, 9,995 milj inv
   • Italien idag: 59,433 milj inv; vilket ger relationstalen 121.532 labverifierade fall, 6.017 dödsfall, om coronapenetrationen ska vara lika utbredd som i Sverige då, med B/Yamagata, vilket ‘virus’ svarade för alla dödsfall utom sju i Sverige 2017/18, de sju resterande hänförda till ‘virus’ A(H3N2). F.n. anges 41.035 labverifierade sjukdomsfall och 3.405 döda i Italien.

   Varför denna uppståndelse nu? Skräckpropagandan kommer från WHO.

   Jag skriver ‘virus’, eftersom inga ‘virus’ hittills kunnat isoleras och blivit föremål för Koch’s Protokoll, för verifiering av en patogens smitta. Eftersom ‘virus’ inte kunnat isoleras, existerar de logiskt sett inte heller. ‘Virus’ är mest troligt RNA/protein-rester från fallerande gensekvensering, vilka rester är patogena och farliga för individen, om de inte elimineras, vilket inträffar när immunsystemet är svagt och ineffektivt. RNA/protein-rester kan mångfaldigas på ett naturligt sett genom cellens enzymer. För att illustrera resonemanget:
   • HIV-tester genomföres genom att eftersöka serumkoncentrationen av vissa specifika proteinsekvenser (obs att man inte eftersöker mängden HIV-virus; naturligt eftersom de inte finns). När koncentrationen överstiger viss nivå blir diagnosen HIV. Men, det finns en del andra felfunktioner, som kan ge samma ‘proteinsvar’. Det är t.o.m. så att vissa gravida kvinnor kan diagnostiseras HIV-positiva, trots att de inte är ‘sjuka’. Det har konstaterats att HIV smittade lider av kronisk brist på mineralen selen, vilken är kritisk för såväl rätt gensekvensering som rätt uppreglerat immunsystem.
   Jag avslutar min kommentar här för att den inte ska bli för lång och därmed ointressant för läsning.

   • kjellgholmsten says:

    Virus kan inte överleva utanför en människokropp. Alltså kan inte ett virus smitta. Enligt hur man innan det moderna medicinska paradigmet tänkte om vätskor och galla osv. Lägg till de Bakterier – Virus – Svampar som existerar inne i organismen, där existerar sjukdomen om vissa förutsättningar uppföljs. Läs Erik Enby ” Blod MOD och envishet” så förstår ni varför EE blev av med sin läkarlegitimation. För ingen får väckas ur hypnosen som det gjorde för mig, ty jag är inte inbillad inom den ”vetenskapliga skolmedicinen” jag har läst mycket klokskap från de gammla läggen som Homeopati och Samuel Hahneman och Béchamp och inte Pasteur för han var en förfalskare och vetenskaplig skurk i samma klass som Einstein. Eller varför inte se denna video med virolog Stefan Lanka bara att välja, börja med den första.

    https://www.youtube.com/results?search_query=Stefan+Lanka+HIV+artefact

    • Savalle says:

     Stort tack, Kjell och Göran!

     Ni är enormt viktiga nu med er stora sakkunskap inom mikrobiologin, biofysiken och ortomolekylär medicin.

     När det gäller influensan Corona kan vi nog vara rätt lugna.

     Det är allt runt omkring denna influensa med 5G, undantagstillstånd och konstiga övningar som oroar.

     Men kanske vänds allt nu till något mycket bättre. Vi får avvakta och se!

  • Eclipse says:

   Mike Pence leder Vita Husets arbetsgrupp mot pandemin och han har utsett läkaren och diplomaten Deborah Brix till ”Corona response coordinator”.

   Denna kvinna har kopplingar till f n terroristledda WHO (Event 201 i höstas) Mastercard (George Soros) och GMF.

   https://se.linkedin.com/company/german-marshall-fund-of-the-united-states

   Mycket mer information i Amazing Pollys viktiga videoinlägg:

   ”It’s basically the global warming for the medical industrial complex. That’s what this is.”

   Det är inga dåliga träskmonster Trump har i sin absoluta närhet. Hur ska man kunna göra någon annan tolkning än att sådana som Benjamin Fulford är bedragare?

   https://www.state.gov/pepfar/

   PEPFAR. Bush och Clinton övertalade Trump att inte ta av sig spenderbyxorna gällande detta statliga organ. Hur många av dessa miljarder har kommit på villovägar via korrupta tjänstemän?

 4. ragnhild says:

  Jeg kan bare ta det inn i små doser. Idag kikket jeg litt på kommentarfeltet som følger mengder av hva jeg vil kalle ”troverdig researcharbeid”. Mange, mange vet. De søker på sitt vis å rapportere om ondskapen. Men det gjenstår at myndighetspersoner slår til å utgjør en forskjell.

  ”Et studie i psykopati” var det en som uttalte.

  Torsdag: 19.03.2020

  https://www.veteranstoday.com/2020/03/19/slam-dunk-proof-iran-threatens-missile-attack-on-us-bio-weapon-labs/

  ps. jeg vet ikke hvordan det er hos dere, men været her i vest-norge har nå disse første 3 månedene her på sør-vestkysten av Norge vært helt utrolig demonisk, det startet tidligere i fjor høst som på ”KOMMANDO”. JEG går ikke på deres ”limpinner”, til det er det for spesielt. Min familie som er bosatt på Østlandet forstår tilsynelatende ikke ”bæret”, så det veksler fra region til region (?).

  Gi meg ingen musikk til dette, DEN når ikke inn til meg. Men det skal nok turen til havet gjøre 🙂

  Jeg savner AnnaK

  • ragnhild says:

   forts. Geoengineering; et vilt regn – og merk; hele døgnet sammen med vindkast av en annen verden gjennom måneder. Naturlig, ikke flg. undertegnede –
   Ragnhild.

  • Savalle says:

   Ragnhild, visst menar du Anna F, eller hur?

   Anna F är tillbaka! Du hittar hennes kommentar i slutet av ”Older Comments” i denna tråd.

   Jättekul att vår Anna F är här igen!

 5. Arga gubben says:

  Vi har gått över till vanlig grönsåpa istället för tvål. En gammal altan håller längre om man såpar in den. Det toapapper som finns har blivit mycket dyrare. Många unga insjuknar i USA och i Sverige säger man att bara gamla och sjuka är i riskzonen. Tegnell är 63 och anser sig inte vara i fara. Försade han sig?

  Kina registrerar inga dödsfall idag och skolorna öppnas. Med rätt metoder kan man bekämpa viruset på 5-6 månader. Vår regering låter oss insjukna och ännu reagerar den inte mycket på att företagen lider och den nya arbetslösheten. Nationalekonomen Kerstin Hessius säger ifrån ordentligt. Vi riskerar en förlorad generation. Sjöstedt noterar glatt att Jöken är i stor fara. Det är bara att gnägga med.

  Insjuknade ska vårdas på ålderdomshemmen. Ska de gamla ut?

  Mikael Willgert tycker att Corona är uppblåst. Det har han rätt i, eftersom någon/några vill skapa panik, men jag började tidigt följa viruset och det ser konstigt ut. Det kan ha en aidskomponent enligt de första rapporterna och de brukar vara bäst. Varför drabbas män värst? Smittskyddet tystnar. Gravida testas i Danmark.

  Jag brukar studera ansikten och alla varningsklockor ringer när jag ser den här mannen.

  Hårda kritiken mot Anders Tegnell i interna mejlen

  https://www.expressen.se/nyheter/harda-kritiken-mot-anders-tegnell-i-interna-mejlen/

 6. Savalle says:

  Censuren borta på YouTube:

  (VIKTIGT!! Google & Youtube släpper censuren! :))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: