Corona del 2 – virus istället för bomber?

coronaviruset

 

I en artikel i tidningen GreatGameIndia ges följande förklaring till utbrottet av Coronaviruset i Wuhan. Direktlänk till originalet finns här, jag översätter en sammanfattande version nedan. Naturligtvis finns det andra sajter, exempelvis Wired, som dömer ut artikeln som fake, dock såvitt jag kan se utan att på något sätt kunna motbevisa innehållet på annat sätt än genom hänvisning till polisens rökridåer. Mot bakgrund av artikelns betydelse är detta inte särskilt förvånande och något som vi numera är ganska vana vid, så jag låter läsaren avgöra själv vad som kan anses vara sannolikt eller inte.

https://www.just-international.org/articles/dr-francis-boyle-creator-of-bioweapons-act-says-coronavirus-is-biological-warfare-weapon/

GreatGameIndia:

I en intervju gav Dr. Francis Boyle, som låg bakom Biological Weapons Act 1989, ett detaljerat uttalande som medgav att 2019 års Wuhan Corona virus är ett offensivt biologiskt militärt vapen, och att WHO redan känner till det.

Francis Boyle är professor i internationell lag vid universitetet i Illinois, juridiska fakulteten. Han arbetade fram den amerikanska grundläggande lagstiftningen för konventionen om biologiska vapen, känt som Biological Weapons Anti-Terrorism Act 1989, som godkändes enhälligt i den amerikanska kongressen och undertecknades av president George H.W. Bush.

I en exklusiv intervju för Geopolitics And Empire diskuterar Dr. Boyle utbrottet av Corona-viruset i Wuhan, Kina och det biosäkra Nivå 4 laboratoriet (BSL-4), från vilket han tror att infektionssjukdomen släpptes ut. Han tror att viruset är potentiellt dödligt och ett offensivt biologiskt stridsmedel eller genetiskt modifierat dubbelverkande stridsmedel med tillagda egenskaper, vilket är orsaken till att den kinesiska regeringen initialt försökte dölja det och nu tar till drastiska åtgärder för att stoppa spridningen. Wuhans BSL-4 laboratorium är också ett forskningslaboratorium i tjänst för World Health Organisation (WHO) och Dr. Boyle understryker att WHO är fullt medvetna om vad som pågår där.

Dr. Boyle berör också GreatGameIndia´s rapport Coronavirus Biovapen, som rapporterade i detalj hur kinesiska agenter som arbetade på det kanadensiska laboratoriet i Winnipeg, var involverade i smugglingen av Coronavirus till laboratoriet i Wuhan, varifrån det tros ha läckts ut. Se vidare länken här (tyvärr fortfarande censurerad av You Tube!)

Dr. Boyles åsikter står i stark kontrast till MSM:s berättelser om hur viruset har sitt ursprung i djurmarknaden, något som nu allt mer ifrågasätts av många experter.

 

Nyligen avfärdade senatorn Tom Cotton också MSM:s version, som försöker binda viruset till en marknad som säljer både döda och levande djur. Cotton anser att marknaden i Wuhan inte kan ha varit ursprunget till den dödliga smittokällan. Cotton refererade till en studie i Lancet, som visade att många av de första drabbade fallen, inklusive det allra första, saknade anknytning till djurmarknaden, vilket helt underminerade medias påståenden. Vi vet fortfarande inte var det började, säger Boyle. ”Jag vill notera att Wuhan också har Kinas enda biosäkra nivå 4-laboratorium, som också arbetar med världens dödligaste patogener, inklusive – Coronaviruset”.

 

Liknande betänkligheter har också framförts av J.R. Nyquist, författaren till böcker som Upphovet till det fjärde världskriget och medförfattare till Nya taktiker för världskrig. I en artikel återger han hemliga tal, hållna till högnivådeltagare i kommunistpartiet av den kinesiska försvarsministern, general Chi Haotian, där denne förklarade en långsiktig plan för att garantera Kinas nationella renässans – vars lösning skulle innehålla Kinas hemliga plan att använda virus som stridsmedel.

Artikeln i GreatGameIndia med titeln Coronavirus biovapen – Hur Kina stal Coronavirus från Kanada och skapade ett stridsmedel grundade sig på nyheten att ett olagligt intrång av kinesiska medborgare i det kanadensiska nationella mikrobiologiska P4-laboratoriet i Winnipeg gjordes, där det nya coronaviruset förvarades tillsammans med andra organismer av dödlig art. Den kanadensiska polisen kallades in för att utreda händelsen och kineserna vägrades fortsatt tillträde. Den kinesiske chefsforskaren Dr. Xiangguo Qiu gjorde regelbundet resor mellan Winnipeg och Wuhan.

NCoV-organismen skall ha upptäckts 2012 av saudiarabiska läkare, därefter förts till Winnipeg, varifrån det stals av en kinesisk forskare och fördes till Wuhan. Det är mycket sannolikt att denna organism där vidareutvecklats till ett biovapen. Efter publiceringen av artikeln ovan har GreatGameIndia utsatts för blockering och dataintrång, Även bloggen Zero Hedge blockerades av Twitter efter att ha publicerat berättelsen om hur indiska forskare konstaterat att 2019 Wuhan Coronavirus inte kan ha utvecklats på naturlig väg, utan sannolikt har framställts i ett laboratorium. Efter intensiv kritik från media tvingades forskarna ta tillbaks sitt konstaterande.

Indien har istället svarat genom att inleda en fullskalig utredning om Wuhans Institut för Virologi. Den indiska regeringen har beställt en undersökning om en studie i den nordöstra provinsen Nagaland nära Kinas gräns, där forskare från USA, Kina och Indien arbetat tillsammans om antikroppar hos fladdermöss och människor i samband med dödliga virus som Ebola. Anledningen var att tolv av forskarna tillhörde institutet i Wuhan och studien finansierades av USA:s försvarsdepartements Threat Reduction Agency (DTRA).

Resultatet av studien publicerades i oktober 2019 i PLOS Neglected Tropical Diseases Journal, som grundats av Bill och Melissa Gates Foundation.

Nyquist är en av dem som kräver en utförlig utredning om utbrottet i Wuhan. Kineserna måste garantera världen full öppenhet i detta. Om kinesiska tjänstemän är oskyldiga har de ingenting att dölja, om de är skyldiga kommer de att vägra samarbeta.

 

Min kommentar:

Historien om kinesernas överföring av forskningsresultat från Winnipeg till Wuhan är inte en isolerad företeelse. Dokumenterat genom amerikanska myndigheter är exempelvis också den amerikanska nanoteknikforskaren Dr. Lieber från Harvard som nu arresterats, misstänkt för att också ha överfört amerikansk teknik till just Wuhan. Lieber har konstaterats vara avlönad både av kinesiska staten och Harvard samtidigt. Detsamma gäller för kollegan dr. Church, teknikforskare inom 5G vid Harvard.

På Bostons flygplats greps nyligen också en kinesisk forskare vid stadens universitet, på väg till Kina med resultat från cancerforskning i sina strumpor. Han visade sig samtidigt vara överste i den kinesiska armén.

Hittills kan vi bara spekulera om orsaken till utbrottet av Coronaviruset, men allt mer tyder på att detta handlar om ett medicinskt ingenjörsarbete för att skapa ett biovapen, inte någon naturlig utveckling av tidigare virus. Att Kina inte vill vara sist i den utvecklingen kan jag förstå, med tanke på att motpolen USA uppenbarligen sedan länge har den färdiga tekniken. Det finns minst ett dussin säkerhetsklassade laboratorier i världen, Kinas enda är i Wuhan. Kampen om kunskapen är lika intensiv som kalla krigets kamp om kärnvapenutveckling. Att det nu figurerar spionhistorier om smuggling av forskningsresultat är därför knappast förvånande och med stor sannolikhet en realitet i Coronafallet.

Naturligtvis är det inte kineserna själva som läckt ut viruset i Wuhan, utan deras motståndare i detta krig i det fördolda. Jag ser hela historien som ett sätt för CIA/Mossad, gamla parhästar sedan 9/11, att avslöja Kinas lyckade kopiering av ett amerikanskt stridsmedel genom att låta den egna befolkningen få smaka på resultatet och samtidigt rikta världens ögon mot den potentiella fienden i avskräckande syfte. Att även Iran i Mossads ögon tillhör denna tror jag inte någon har svårt att ta till sig…

För kabalen är detta ett drömscenario som ger möjlighet att utveckla övergången till globalismens totalitära system genom den finansiella världskris som nu tycks bli verklighet. Små och mellanstora företag kan nu krossas och ge plats för de växande monopolföretagen som styrs av kabalens finansbolag. Med hjälp av monopolen kan man göra de fattiga fattigare och de rika rikare. Genom att mobilisera polis och militär mot oroliga medborgare som protesterar på gator och torg bäddar man för den totalitära makten. Vi skall förstå att nu är det staten som bestämmer.

Förespråkarna för depopulation jublar, de gamla avlider och slutar belasta sjukvården, pensionerna kan gå till statskassan istället och unga, arbetsvilliga invandrare skall läras att betala skatt (förlåt, de var visst flyktingar…). Visst är det synd om dem som dör, men något får man väl offra för det framtida drömsamhället, eller hur? Det är ju krig…

Peter Krabbe

58 Responses to Corona del 2 – virus istället för bomber?

 1. Jag har kommit fram till samma resultat om än med en liten extra knorr – 5G. Har förfärdigat ett nummer av Attack mot Kaos som kommer delas ut/spridas om 1-2 dagar. Egentligen skulle jag vilja vänta någon vecka då det innehåller många lösa trådar men för att bistå en bekant i kampen för överlevnad kommer det nu. Panikviruset måste stoppas omedelbart. Det är definitivt dödligt.

  Klicka för att komma åt 1-2020.pdf

  Vad jag inte tar upp är nyttan med kollodialt silver och C vitamin. Det får bli en annan gång. Dock har jag köpt en dunk om 5 liter så att byborna kan få hjälp om det behövs.

  Med vänlig hälsning
  Mikael Möller

 2. Tritonen says:

  Utan tvivel är man inte riktigt klok.
  (Tage Danielsson)

 3. Rolf Löfgren says:

  Bill Gates verkar vara inblandad i corona.
  ”Coronavirus and the Gates Foundation”

  skriven av F.W.Engdahl, författare till boken ”Hotet mot livet”.

  https://journal-neo.org/2020/03/18/coronavirus-and-the-gates-foundation/

  • peterkrabbe says:

   Detta skrev jag om i den första delen av krönikan. Gates finns som finansiärer med i de flesta sammanhang som har med virusforskning och vaccin att göra. En okontrollerad uppgift som lämnats här på bloggen är att Gates även finns med som finansiär för Karolinska i Stockholm och därmed har möjlighet att påverka våra egna statsepidemiologer. Om det är så, vilket jag inte kan bekräfta, förklarar det en del om den svenska tveksamheten vad gäller att stoppa spridningen snabbt och effektivt.
   Jag kan tillägga att i USA är det snarare regel än undantag att toppchefer inom den medicinska industrin periodvis blir chefer även inom den statliga övervakningsfunktionen, FDA. På så sätt blir de statliga cheferna en i gänget och kan fylla sina plånböcker. (källa Engdahl). Därmed inte sagt att det är så i Sverige…

   • Mo says:

    Det är inte bara Karolinska som har samröre med makarna Gates hälsoarbete. Även Göteborg och Sahlgrenska universitets sjukhuset engageras i det globala hälsoarbetet med stöd av Gates Foundation. Finansieringen sker genom NGOer inte via vinstdrivande bolag.

    https://akademiliv.se/2017/03/38808/

   • Anders N says:

    Jag måste säga att jag tycker FHM agerar bättre än andra länder och bättre än vad b.l.a DN förespråkar. De verkar självständiga och inte falla för propagandan eller vad andra länder har för sig. Det går förstås inte isolera sig tills viruset försvinner.
    Viruset finns över hela välden och kommer blossa upp igen och igen tills vi har någon form av flockskydd. Det är bra om friska starka individer går i bräschen och drar på sig sjukdomen, vi skulle fokusera mer på att skydda riskgrupper men i övrigt bara leva på som vanligt.

    • Mo says:

     Anders N, det primära är precis som du säger och som även framförts här tidigare att få en kontrollerad smittspridning och att skydda riskgrupperna. Men för att reglera mängden virus i populationen får det anses viktigt att stänga landets gränser vilket även Sverige gjort men först efter EUs påbud. FHM riktlinjer är framtagna från aktuell situation, den dagen det finns ett tillgängligt vaccin kanske vi får andra förhållningsorder. Jämför med FHM massvaccination av befolkningen med svininfluensan, vem frågade folket vad de önskade och då hade du ändå möjlighet att säga nej. Om politiker inför lagstiftning som möjliggör tvångsvaccination då har du inte ens möjlighet att säga nej tack. Det mest troliga blir kanske att det initialt omfattar dem som samhället definierat som riskgrupper dvs personer över 70 år och dem med kroniska sjukdomar.

    • hllviken says:

     Verkligheten i Spanien:

 4. Savalle says:

  Javisst är det krig – och nu rätt öppet.

  Under mycket lång tid har många av världens samhällen utsatts för så kallad asymmetrisk krigföring / subversion och vi har inte förstått det. Men nu kommer människor till insikt.
  Det är mycket glädjande.

  Citat ut krönikan:
  ”Lieber har konstaterats vara avlönad både av kinesiska staten och Harvard samtidigt. Detsamma gäller för kollegan dr. Church, teknikforskare inom 5G vid Harvard.”

  Harvard-forskare har väldigt ofta varit djupt involverade i globalisternas manipulationer.
  William Engdahl namnger många av dem i samband av utplundringen av Ryssland och andra östländer på nittiotalet. En av dem var Jeffrey Sachs.

  Enligt min åsikt spelar 5G en mycket stor roll i kombination med smittspridningen.

  Elektromagnetiskt riktad högdoserad strålning och vacciner är jag mycket mer rädd för än viruset, som med all sannolikhet är framställt av människor i något laboratorium.

  Därför är det enormt viktigt med öppenhet och klarlägganden även när det gäller 5G och vacciner.

  Det är en livsviktig kamp som vi för nu.

  SANNINGEN SKA FRAM!

 5. Mo says:

  Tack Peter för ännu en viktig bit i pusslet, bildens innehåll blir allt tydligare. Du är en modig sanningssökare, först när vi förstår faran kan vi bekämpa den. En kunnig ledare som vi kan lita på är vad vi önskar oss. Det svåraste är sveket, det medvetna lurendrejeriet. Narren må vara ett trumfkort men till slut tror ingen längre på att vargen kommer. En ulv i fårakläder eller ett får i ulvens skepnad. Vilket är farligast ? Vem skall sättas på tronen när kröningen närmar sig ? EU har gjort ett gott val hoppas och tror jag.

 6. Tror att vi först måste förstå att dom som viftar med sitt spö nu kontrollerar både Kina och USA. Ja, hela världen. Det syns ju tydligt nu.
  ”Lieber har konstaterats vara avlönad både av kinesiska staten och Harvard samtidigt. Detsamma gäller för kollegan dr. Church, teknikforskare inom 5G vid Harvard.”

  Lyssnade på Richie från Boston. Städerna fylls med soldater. US Soldiers i Europa. Och vad gör vår militär? I USA har man Fema camps. Vilka ska sitta där. De som följer Q tror att Trump och Co ska sätta pedofilringar och andra skummisar där. Nej! Där ska vi sitta som förstår vad som pågår. Ja, det kommer läger även här.

  Riksbanken pumpar in pengar i affärsbankerna! Som inte kommer företagen till del. De får skulder upp över öronen! Och allt är meningen! Om man vet agendan så är det så! Corona är en kuliss bakom vilken det hela växer fram. Det är i stil med 1929 och efterföljande svält på 30-talet. De behöver inte starta ett WW3. Det går bra på detta sätt: genom tragedier och vaccineringar.

  The number of deaths in the world in the first two months of 2020

  2360 : Corona virus
  69602 : Common cold
  140 584 : Malaria
  153,696 : suicide
  193,479 : road accidents
  240,950 : HIV loss
  358,471 : alcohol
  716,498 : smoking
  1,177,141 : Cancer

  Then do you think Corona is dangerous?

 7. Savalle says:

  ”I regionen Brescia/Bergamo (781 avlidna samt 5 255 smittade) som är den i särklass mest drabbade skedde mellan december 2019 och februari 2020 en massvaccinering mot hjärnhinneinflammation på 40 000 individer där sjukvården erbjöd gratis vacciner.”

  http://almanova.eu/vad-du-bor-veta-om-coronaviruset/

 8. Arga gubben says:

  Vår gata är ganska tom och inte många kommer till busshållplatsen i rusningstid. Folk sjukskriver sig eller vårdar barn. Anders Tegnell måste vara purken. Han vill sprida Corona i hela samhället, utan att bekymra sig om sjukdomsförloppet och dödstalen. Folkopinionen förbryllar mig. Regeringen får stöd, trots urusel Coronahantering. Några regioner minskar antalet bussturer. Corona trivs när folk står packade. Hur tänker beslutsfattarna? Jag får rapporter om att Coronadöden inte är trevlig, att den är som att drunkna. Det rapporteras att många invandrare får intensivvård. De verkar vara unga män. Samtidigt nekas äldre patienter.

  https://www.expressen.se/nyheter/minst-6-av-15-doda-stockholmare-var-svensksomalier/

  Fattiga Serbien testar hela befolkningen och får hjälp av Kina.

  ”President Vucic meddelade på tisdagen att Serbien nu ska börja masstesta befolkningen och att alla som testar positivt kommer att placeras i speciella coronaanläggningar.

  Till en början kommer 3 000 bäddar att iordningsställas. Den med lindriga symptom hålls för sig, och de som får allvarliga problem ska föras till sjukhus. När ett kinesiskt team anlände till Belgrad i helgen så mötte Vucic dem på flygplatsen och kysste den kinesiska flaggan.”

  https://www.expressen.se/nyheter/corona-i-varlden-usa-snart-nytt-epicentrum/

  https://www.expressen.se/nyheter/stodet-for-s-okar-under-coronakrisen-/

 9. hllviken says:

  C-virusets spridningshastighet jämfört med andra influensor:

 10. hllviken says:

  Tyskarna förstår faran för fascistiskt maktövertagande.

  MAX OTTE: ”Sei Wachsam”!

 11. eva-marie says:

  När man tänker på det här med färger som förra tråden tog upp, så verkar det visas väldigt mkt
  färg i nyhetsrapporteringar nu. Som ngn skrev, skall man inte stirra sig blind för mycket på det, men jag blir fundersam. Jag har undvikit TV;s nyhetsprogram en tid, men tittat lite mer sista tiden.
  Aktuellts studio, och ev någon mer, är påtagligt färgsatt i olika lila /cerise/ blekrosa nyanser.
  Även reportrars klädsel går ofta i dessa färger. T o m handskar på vårdpersonal är ofta lila eller blå. En tillfällighet allting ?

  Savalle, Bibelcitatet från Uppenbarelseboken kändes väldigt träffande i dessa dagar.
  Babylons fall skall ju ha att göra med att köpmännen och konungarna på jorden plötsligt står där handfallna. Men då är det svårt att få ihop det med bara Rom. Såvida inte de är inblandade i handel och köpenskap på något sätt. Det stora Babylon kanske är mer omfattande , som ändå innefattar Rom också ? Någon annan kanske har en teori om det ?

  ” On the thirty-first floor
  a gold-plated door
  won`t keep out the Lords
  burning rain . ”

  ( Ur låten ”Sin City” , med the Flying Burrito Brothers )

  • Savalle says:

   Eva-Marie, Vatikanen är oerhört rik och är i allra högsta grad inblandade i handel och köpenskap!

   (Trinity of Control – Vatican, Washington DC, London City)

   • eva-marie says:

    Ja Savalle. Att Vatikanen är rik och mäktig har jag vetat. Men inte tänkt så mycket på all köpenskap dom är inblandad i, som den här videon visar. Jag har tänkt mer på falska läror och avgudadyrkan och andra otäcka saker de är inblandade i.
    Påven är väl också en förespråkare för befolkningsminskning har jag läst. Liksom andra rika höjdare.

  • Eclipse says:

   Noterade också detta igår kväll. Tror det var TV4 som hade en stor lila Sverigekarta (ev. över smittutbrottets utbredning) bakom programledarna.

   • eva-marie says:

    Eclipse. Den såg jag också. Jag blev förvånad för det såg ut som hela kartan var svagt lilafärgad. Många kanaler kör med samma färgskalor.

  • eva-marie says:

   Hllviken. Din video visar , som ett ex, några av de färger jag skrev om i kommentaren.
   Det behöver ju inte betyda något speciellt. Men känns ändå lite olustigt, trots de fina färgerna.
   ( Har inte sett videon än. Tyckte bara sammanträffandet med min kommentar var så precis.)

   • hllviken says:

    Det är inte en slump. Max Otte vet vad färgerna betyder….
    Jag lade också märke till det. Har man en gång förstått det så kommer man alltid tänka på det när Makten talar.

 12. Lassekniven says:

  Mikael Möller och Peter

  Följande kommentar lade jag ut på Lars Berns blogg häromdagen:

  24 mars, 2020 kl. 10:41
  Silvervatten har en dokumenterad effekt som ett preparat för ytsterilisering. Mikroberna avdödas. Detta beror givetvis på den höga koncentrationen av silver. Samma sak gäller på hud både på människor och djur.
  Däremot är det tveksamt om man kommer upp i tillräckliga koncentrationer vid internt bruk, i varje fall när det gäller bakteriella infektioner. Vid virusinfektioner vet jag inte riktigt. Virus är ju ingen levande organism utan ett protein med en halv DNA-sträng=RNA som har ett behov av att sprida sig men inget egentligt behov av att döda värdorganismen då finns det ju inget substrat längre att sprida sig i.
  Den dos som internationellt rekommenderas är en ounce= 2 matskedar x 4-6.
  Här är två referenser:
  1. Wikipedia som vanligt lite pk, är kritisk men visar 18 länkar.
  2. Handlar lärorikt om joner. Kanske inget för docent Bern, professor Sjöberg och professor Åkesson som redan kan sånt men är lärorik för övrige.

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Kolloidalt_silver

  https://kolloidaltguldochsilver.se/wordpress/nanopartiklar-av-guld-och-silver-atomer-och-joner/

  Slutligen, det hade varit en smal sak för läkemedelsföretagen och statliga medicinska institutioner, vilka båda har pengar, att göra prospektiva randomiserade blindade studier på silvervatten. Då hade man fått evidens på det ena eller det andra. Men detta är helt ointressant för dem. Tyvärr.

  Enligt Folkhälsomyndigheten:

  Minst 50 miljoner människor dog i Spanska sjukan som så småningom typades till virus typ A med undergruppen H1N1. Så vitt jag har förstått uppstod inte detta viruset i Kina utan i Europa i slutet av första världskriget.

  Asiaten 1957, H2N2, tog 5 miljoner liv.

  Hong Kong- pandemin, H3N2, 1968 tog 1 miljon liv.

  Tills sist: Peter och alla goda goda människor på bloggen, isolera er för allt i världen. Skall man bli sjuk i Sar CoV-2 så skall man bli det om en månad då det förhoppningsvis finns några lediga respiratorer om det skulle behövas. Jag bedömer det dock så att av alla 75-åringar och äldre är det max 10-15 procent som överhuvudet behöver uppsöka vården vd smitta och en liten del av dessa respiratorvård (de multisjuka).
  En behandling som jag själv tror på är adjuvansbehandling med ozon i form av autohemoterapi eller mycket lättare inflation av ozon i rectum via en tunn plastkateter.

  Dessutom, självklart, intravenöst vitC minst 7,5 gram x 4. Tyvärr tror inte skolmedicinen på detta. Trots att Sture har bevis.

  • Loa says:

   Från Alfheimr.xyz:
   Efter 9 000 obduktioner står det klart. Det var den amerikanska globalistfamiljen Rockefeller som startade spanska sjukan. Det skedde genom massvaccineringar av soldater på väg att strida i Europa under första världskriget……
   Källa:
   https://www.winterwatch.net/2019/05/the-truth-revealed-about-the-deadly-1918-spanish-flu-it-was-actually-bacterial-pneumonia/
   The Truth Revealed About the Deadly 1918 Spanish Flu:
   It Was Actually Bacterial Pneumonia

  • Loa says:

   Värre än ‘ointressant’. Helsingborgs Dagblad har fört en rabiat kampanj mot Ionosil i Löddeköpinge – varför man nu skulle vilja döda en lokal industri… Den kan nu bara marknadsföra kolloidalt silver som vattenrening, inte som kosttillskott. Absolut inte som hälsomedel, men i Facebookgruppen Kolloidalt Silver 2.0 berättar /frågar /svarar tusentals medlemmar om sina läkehistorier.

 13. Savalle says:

  Jag återger här en enormt viktig kommentar av Ulf Claréus från Newsvoice:

  ”Must See: Coronavirus, Noahide Laws, End Time – What’s Up. Walter Veith & Martin Smith—March 22, 2020
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=204365

  En timme lång diskussion om en tysk 80-sidig rapport från 2012, som på ett fascinerande sätt föregriper det som klotet nu står inför. In i minsta detalj förutskickas vad som väntar oss. Det blir utdraget i tid. TRE år, närmare bestämt! För Tysklands vidkommande blir det 7.5 miljoner ”Tote und Vermisste”, där den sista gruppen, de som alltså betecknas försvunna, kommer ligga kring 40 procent. D v s tre miljoner tros komma att bara försvinna! Sug på den karamellen.

  I slutet av diskussionen blir det extra intressant när religiösa aspekter tas upp. De avgörande och länge planerade s k Noahide lagarna som finns inom kabala tankegodset och i Talmud, är det vi har att tackla.
  Veith och Smith är båda kristna, protestanter förmodar jag, men det förringar inte deras budskap det allra minsta. Och det säger en gammal hedning, som jag själv.
  Lyssna!”

  https://newsvoice.se/author/torsten7374/

  • hllviken says:

   👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 TACK! Superintressant!

   Antar att ”Modi–SARS-Virus” betyder modifierat SARSvirus. Det verkar som det fanns planer på att tillverka ett högdödligt virus som attackerar alla åldrar.

   Diskuterades i Bundestag år 2012 – ”PANDEMI DURCH VIRUS” skrolla ned till sidan 55 om du förstår tyska.

   Här finns riskanalys som nästan exakt beskriver det vi upplever nu.

   Klicka för att komma åt 1712051.pdf

  • hllviken says:

   Walter Veith är medlem i kyrkan Sjundedagsadventister.

 14. hllviken says:

  Nationalekonomen och officeren Carl Norberg anser att företaget Ericsson är orsaken till mycket av det ekonomisk-politiska skeendet nu:

  • Anders N says:

   Han tror att Wallenbergarna styr hela världen och att allt som händer i världen har med dem att göra. Jag tror han är lite väl besatt och överskattar deras betydelse på den globala spelplanen något enormt.

  • Mo says:

   Så är det naturligtvis men utan de privata investeringarna skulle många länder stå helt utan fungerande telekommunikation. Man kan även fundera över om det blir en maktförskjutning av de trådlösa nätverken. När det gäller korruption så har det statligt delägda Telia varit en klass för sig själv med påverkan från ryska oligarker. Ingen stjärna i julgranen precis. Lite märkligt att denne man inte förstår att när sjukvården säljs ut så är bakgrunden många gånger att den blivit så misskött av politiska och tjänstemanna välden att det blir den sista desperata åtgärden. Det blir inte bättre med bara män, se hur det gick för Kuba.

 15. Sabine says:

  Filmen 12 Apor med aktuell tolkning.

 16. Savalle says:

  När det gäller färger…

  Steve Bannon, mannen som gjort sagolik karriär i alla riktningar, mannen i svart!

  Steve Bannon är nästan alltid lika svartklädd som en formellt klädd jesuit, så även denna gång.
  Lyssna på Bannons råd här!

  (Bannon on coronavirus: We have an economic inferno coming at us)

  Steve Bannon har med dessa sina råd fullständigt bekänt färg, eller hur?

  • hllviken says:

   Jag sätter ett ❓för att New Yorks hälsosystem är på väg att bryta ihop pga överbelastning – det är inte så många smittade med C-virus i USA.

   ”If we have to go trough hell – let’s go as fast as possible”, låter bra i mina öron.

   • Savalle says:

    Företag ska enligt Bannon ”räddas” med FED-pengar! FIAT-pengar – pengar utan täckning – räddar ingen! Allt gynnar centralbankssystemets samordnare, finanseliten.

 17. Savalle says:

  JESUITER – fördjupade insikter för den som är intresserad:

  (Vatican Secret Societies Jesuits and the New World Order)

 18. Arga gubben says:

  Corona är tio gånger dödligare än en vanlig förkylning. Några svenska forskare vrålar och kräver en bättre Coronapolitik. Norrmännen vrålar också. Swebb-TV talar återigen om blodgrupp 0. Den blodgruppen hade fyrtio procent av befolkningen på 70-talet, sade en läkare, och nu talas om tio procent. Vad händer med genetiken i Sverige?

  Vi hör att nästan bara gamla dör, men får inte veta åldern på de som intensivvårdas och inte om de är invandrare. Där råder patientsekretess, som det behändigt kallas.

  Lars Enarson fick veta att det som nu händer i Sverige är en förberedelse för antikrists välde. Några fruktar obligatorisk vaccinering och ett chip om man vill kunna köpa och sälja. Några kristna kommer att vägra och hatas. Familjen Wallenberg har köpt ett sjukhus. Varför då?

  Ett lokalval ställdes in nyligen. I Riksdagen råder borgfred och ett nyval är osannolikt. Det viskas om en sammlingsregering utan SD. Bra i så fall, vi måste ha någon opposition i landet.

  Viking Line ställer sina färjor på vänt, men jag antar att Silja fortfarande rullar på Östersjöns vågor. Silja ägs av amerikanska kapitalister, regel nummer ett, och Finland behöver varuleveranser, regel nummer två, i den ordningen. Viking ägs av en stor mängd småsparare.

  Svenska forskare tar reda på om corona sprids i luften

  https://www.friatider.se/svenska-forskare-tar-reda-pa-om-corona-sprids-i-luften

  ”En grupp professorer vid Karolinska institutet och Chalmers har startat en namninsamling för att förmå regeringen att omedelbart vidta åtgärder mot spridningen av covid-19. Över 2.000 forskare från svenska universitet och lärosäten uppges redan ha skrivit under.”

  https://www.friatider.se/over-2000-svenska-forskare-i-upprop-kraver-tuffare-tag-mot-smittan

  https://www.expressen.se/debatt/fyra-krafttag-som-kan-stoppa-corona-i-maj/

  ”Vi i Norden har en lång historisk kunskap av att använda isolering och karantän för att skydda oss mot smittor. Det är väldigt märkligt att svenskarna nu går emot denna kunskap, säger professorn och smittskyddsläkaren Bjørg Marit Andersen, till Aftonbladet.”

  https://www.expressen.se/nyheter/coronaviruset/hard-kritik-mot-sveriges-taktik/

  Jimmie Åkessons tal till nationen

  • Mo says:

   Kärnan i Åkessons tal är bra, vi måste rädda oss själva först då kan vi långsiktigt även hjälpa andra. Låter vi de svenska företagen gå under kommer vi snart att sälla oss till de hjälpsökande.j

 19. hllviken says:

  🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪

  J.Å. tal; håller med om varje ord!

 20. hllviken says:

  Ett gott skratt förlänger livet?!?!

 21. Savalle says:

  I följande video redogörs för en övning, finansierad av bland annat Bill Gates. Den ägde rum i oktober förra året och gäller en pandemi orsakad av ett corona-virus.

  Efter sju minuter talas det om censur på internet för att undvika desinformation!

  (Did Bill Gates & World Economic Forum Predict Coronavirus Outbreak? An Inside Look May Shock You!)

 22. hllviken says:

  Står SÄPO på 🇸🇪 folkets sida❓❓❓

  http://petterssonsblogg.se/2020/03/27/sakerhetspolisens-arsrapport-2019/

  ☭ ☪︎ ☭ ☪︎ ☭ ☪︎ ☭ ☪︎ ☭ ☪︎ ☭ ☪︎

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: