Corona del 4 – sammanfattningen?

corona 4 blommor

 

I denna avslutande del om Coronaviruset hade jag tänkt presentera de behandlingsmetoder som – trots myndigheternas ihärdiga förnekande – ändå finns till hands. Jag nöjer mig med att länka till den schweiziske läkaren dr. Klinghardts sammanställning, som innehåller det viktigaste, både de kinesiska behandlingarna med C-vitaminet, hydroxiklorokin och D-vitaminet, kombinerat med diverse naturmedicin och sunt förnuft. En rapport från Kina har vi här också. Istället skall vi fundera lite mer generellt över vad som hänt.

Under hela mitt relativt långa liv har jag aldrig varit med om en sådan kakafoni av sanning blandat med osanning, kunskap blandat med okunskap, tvärsäkra påståenden blandat med ödmjuk underdånighet, bilder av kaos blandat med bilder av normal verklighet, inkompetenta politiker och experter blandat med vanliga medmänniskors sansade förnuft och förvåning och mycket, mycket annat.

Globalismens korthus verkar ha fallit samman totalt, EU:s länder vägrar samarbeta och stänger sina gränser mot varandra, statliga myndigheter stjäl munskydd och sjukvårdsutrustning från andra länder genom att kidnappa transporter på väg genom det egna landet, Italien ber Ryssland om hjälp när EU sviker och Sverige är en utskrattad och isolerad nation där uppe vid Nordpolen. Mest förbluffad blir man av att se Löfvén och hans regering hålla presskonferenser framför en rad av SVENSKA flaggor, med sosserosen på kavajuppslaget utbytt mot SVENSKA flaggan istället, de mörka kostymerna med slipsar i satanistfärgerna verkar ha blivit högsta mode igen och alla – utom Tegnell i sin märkliga utstyrsel – är tyngda av stundens allvar. Har Sverige plötsligt blivit nationalistiskt? Har EU-flaggan hamnat på soptippen?

I Skåne har vi inte varit portförbjudna i Danmark sedan Hitlers ockupation för 80 år sedan och nog är vi många som funderar på att flytta gränsen till Småland istället. Ändå har vi klarat oss relativt lindrigt undan hittills, kanske just för att danskarna varit snabba med att stänga ner Kastrup så att sjuka svenskar får landa på Arlanda istället. Vi har ju också förstått att om de äldre är en riskgrupp så inför man besöksförbud på äldreboenden, en logik som tycks vara obekant i Stockholm.

Magdalena Andersson har tydligen förstått hur staten kan tjäna pengar på andras olycka, en fundamental kunskap som vi alla vet var den kommer ifrån. Med ena handen tar hon in gigantiska utlandslån för minusränta och lånar med den andra ut samma pengar till konkursfärdiga småföretagare till drygt 6 procents ränta. En lysande affär för staten, men en säker undergång för näringslivet. Inte många kommer att kunna bära denna nya skuldbörda under en osäker framtid. Förstår inte denna kvinna att det finns en morgondag också? Varför inte istället införa en omedelbar skattepaus tills krisen är över? Behöver vi ha sociala avgifter med pensionsinbetalningar under ett krisläge? Om staten går med underskott så passar det ju bra att kunna låna till minusränta till statens egna utgifter, det finns ingen anledning att belasta näringslivet med detta. Facken får väl finna sig i att kollektivavtal sätts åt sidan och att anställda får arbeta de timmar som är möjliga istället för att gå hem för gott från ett konkursat företag?

Vad handlar då allt detta egentligen om?  Det är inte svårt att se att det är kabalens drömsamhälle som man försöker att skapa. En global ekonomisk kris skall knäcka de asiatiska ländernas framgångssaga, så att väst kan komma på fötter igen. Detta scenario har vi länge förstått skulle komma. Kontanter riskerar att försvinna och ersättas med digitala valutor, våra siffror på kontobeskedet vill man när som helst kunna radera och bankomaterna stängas. Eugeniken blomstrar igen och den äldre populationen utrotas, så pensionerna stannar i statskassan och äldrevården blir mindre kostnadskrävande. De som vägrar dö av virusen får man väl ta med vaccinen, eller hur Bill Gates? Du fick ju lära dig av pappa och Planned Parenthood, det var friska tag redan på 40-talet! Jag ser att du står beredd med dina nanopartiklar som skall injiceras till en lustiger dans till de strålande 5G-kanonernas musik.

Staten får nu visa sina muskler, så vi vet vad som gäller. Utegångsförbud följt av dryga böter för den som trilskas i många EU-länder, inga demonstrationer eller hotfulla folksamlingar längre, Macrons kravallpoliser kan ta en paus och vila upp sig, övervakning med drönare är billigare och effektivare. Men det är ju bara för en kort tid! Eller inte? Kanske gick det lite för fort i USA, vapenbutikerna tömdes på sitt innehåll av Vilda Västerns söner innan nya vapenlagar hann genomföras. Kanske blir det blodigt. Men Trump reder säkert ut det, FED hamnar hos finansdepartementet så skatterna kan snart avskaffas och vapnen läggas på hyllan igen.

Sverige har till sist insett att det är olämpligt att ha NATO-övningar igen. Har man inte förstått att krig är omodernt? Vi har ju nu sett att virus är både bättre, billigare och effektivare. Några provrör räcker för att vinna det tredje världskriget. Det går att formulera en målgrupp så att huvudsakligen soldater och politiker dör. Eller ett lands regering. Eller bara en ”olämplig” statschef. SÄPO har ju visat att det verkliga hotet finns inne i landet, alla extremister som befinner sig till höger om socialdemokraterna. Nu är tydligen rätt tid att förbjuda all yttrandefrihet, alla alternativa bloggar som ju bara ljuger, all alternativ medicin som ställer till med besvär genom att få människor friska som staten har bestämt skall avvecklas, all litteratur som bara kritiserar vårt välfungerande samhälle och att ersätta all musik med rap och Madonna.

Nog är det väl tydligt att den globala uppvärmningen har upphört nu när flyg och transporter är inställda, fabrikerna lagts ner och alla sitter hemma? Vid riksgränsen täcker snön tvåvåningshus och till och med i Skåne är det kallt som sa-n, fast vårblommorna kämpar för att inte dö i nattfrosten. Jag väntar med spänning på utvärderingen – hur mycket kallare blev det när tillväxten försvann?

Krya på er, kära läsare! Gå ut i naturen och njut av våren, den kommer inte tillbaks förrän nästa år. Njut också av en ren, blå himmel utan chemtrails och med helt normala moln. Påsken är en tid inte bara för lidande utan också för återuppståndelse. Vi sörjer våra avlidna men måste också se framåt. Det innebär att vi tillsammans skall besegra världens ondska, det är dags att sätta gränsen…

Peter Krabbe

371 Responses to Corona del 4 – sammanfattningen?

 1. Arga gubben says:

  Den som bara går efter viljan gör förståndet till slav. Kärnvapenhotet kräver global diktatur. Nä, jag har ändrat mig. Klimatkrisen kräver globala lösningar. Nu vet jag bäst! Corona ska ge oss en världshärskare.

  Ni svenska indianer, koppla av en stund.

  Gus Backus – Da sprach der alte Häuptling der Indianer 1972

 2. hllviken says:

  llll

 3. Mo says:

  Är det något den påförda Corona vilan synliggjort är det väl hur underbar vår värld är utan chemtrails. Hoppas någon dokumenterar skyn under uppehållet så att vi inte glömmer hur vår himmel skall se ut om besprutningen återupptas efter andrummet. Vi vill inte ha tillbaks det här. Det finns tysk undertext till videon.

  • Loa says:

   Jaså, du. I Skåne fick vi en vecka. Dock inte så många trails, utan diset levereras färdigt på morgonen. Det avslöjar sig med vågmönster framåt eftermiddan. Jag har dokumenterat.

 4. ragnhild says:

  Ikke én eneste dag har himmelen vært blå, uten en sky, som nå, et par dager. Ikke til å tro hva jeg ser. Har fulgt med helt siden 2016 da Peter Krabbe ga informasjon om hva som foregår. Og den slasken av en sjef i Meterologisk Institutt som svarte på spørsmål jeg stilte (e-post): ”Det du benevner er hva vi meteorologer kaller konspirasjonsteorier, se wikipedia”.

  Ja Mo, det er vakkert. Er det korona som midlertidig har stoppet dem. Forresten, én karakteristisk chemtrail tidlig morgen idag, den ble borte og nå i kveld fortsatt helt skyfritt. De trenger ikke innbille meg at det drittværet vi har hatt siden tidlig høst – kontinuerlig – har noe som helst med naturlig vær å gjøre. Haarp og andre krefter ER i bruk, bevege skyer o.a. det er ingen kunst idag. Ref. Kissinger som utvidet monsunen i Kambodia med 2 måneder (ref. Vietnamkrigen), tenk allerede den gang. Han får jeg forresten brekninger av å se i media, jeg haster forbi krapylet. Dessverre, slike ondskaper er der flere av!

  Og alle er ute, nyter hva som blir oss til del, en gunst for øyeblikket. De har lovet at striregnet blir den nye normalen, men altså akkurat nå …. gleden er blandet med raseriet. For min del savner jeg å gå tur i dusk-regn, tåke og øsende regn. Magnesium, barium m.m.-regn frister ikke. Hva gjør man. Mye er tapt…. jeg sørger på vegne av oss alle/naturen.

  • Loa says:

   …och de genomskinliga, magiska vårkvällarna.

  • Mo says:

   Det har faktiskt varit en häpnadsväckande förändring de här veckorna av det hårt Corona besökta Stockholmsområdet. Mestadels soligt men idag är det mulet men framstår som naturligt formade, inte det irriterande dagliga diset. Sen finns det förstås mycket SKIT i molnen från områden som chemtrailats i övriga Europa. Att ni drabbas i Norge hänger väl samman med att ni är en del av NATO. Samma gäller nog Skåne, som jag själv ofta har kunnat konstatera är hårt belastat. I alla fall Öresundsregionen uppfattas väl numera av NATO som en del av Danmark och därmed är det bara att blåsa på. Hoppas de är skonsamma mot det vackra Norge, jag har inte varit där sedan ca 10 år men kanske åker över i sommar. Några av mina favoriter Tromsö och Valldal, men det finns förstås mycket kvar att upptäcka.

   • peterkrabbe says:

    Att begränsningarna i flygtrafiken har gett oss de blå himlen tillbaks är väl det bästa beviset för att kemsörjan verkligen sprutades ut när det begav sig. Kolliderande intressen har medfört att den ena har avslöjat den andre. Vid ett par tillfällen har flygplan lagt ut maffiga kemspår över hela himlavalvet. Flygplanen finns då inte med på Flightradar, går alltså utan transpondrar vilket indikerar militärt ursprung. Någon gång är syndarna kinesiska eller sydkoreanska plan som på hög höjd passerar över Skåne, men deras lämningar (flygbränsle) är inte att jämföra med de militära tankersen som medvetet bygger upp molnsystem. Sannolikt ligger de lågt eftersom de är så lätta att upptäcka, ensamma på himlen.

    • Savalle says:

     Jag fick för inte så länge sedan intressanta upplysningar från en god vän som jag har fullt förtroende för att en person i hans bekantskapskrets med mycket stora kunskaper om flyget delgivit honom att blivande piloter från Saudiarabien utbildas i Sverige och att deras flygplan har avstängd transponder.

     En tanke: Kanske har dessa flygplan även en cocktali av aluminium, barium, strontium i sina tankar!

     Det är mycket skit som som döljer sig bakom sekretess och lögner.

     Hela corona-projektet slår med kraft mot konspiratörerna själva, mot förrädarna, mot hela patrasket.

     Dåliga omen för ormens yngel!

     Allt är på väg att synliggöras.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: