I väntan på facit…

Bill Gates 2

 

När jag var mycket liten och mörkrädd plågades jag mycket av skräcken att gå igenom en viss träddunge efter mörkrets inbrott. Månen kastade sitt dova sken och skuggorna dansade efter trädgrenarnas vilda dans i vinden. Någonstans därinne fanns det ONDA. Efter mycken vånda beslöt jag mig för att ändra på detta. Jag intalade mig att nu var det jag själv som var ondskan och jag skulle gömma mig i halvmörkret för att skrämma alla andra istället. Efter några trevande försök med att intala mig själv att genom att gömma mig i dungen blev istället alla andra som närmade mig, en halvskugga i mörkret, livrädda och sprang för livet. Jag hade kontroll. Mörkret blev min vän och bundsförvant. Det fungerade. Sedan dess kan jag gå in i vilket mörker som helst och bara känna trygghet, aldrig mer behöva vara rädd.

Nu sitter jag därför i mina tankar tillsammans med familjerna Gates, Soros, Rothschild och Rockefeller och planerar hur New World Order skall undvika att misslyckas, trots att världsherraväldet tycks vara så lockande nära. Opinionen vinner oväntade framgångar, Trump lägger krokben för hela rörelsen och kineserna hotar att ta över den nya världsordningen – hör och häpna – med sin egen kommunism som modell! De har inte ens vett att respektera att Gud har utsett oss sionister till världens härskare – vad har de själva att komma med? Ett gudlöst samhälle där varken Bibeln eller Torah existerar i det allmänna medvetandet! En kines i toppen på den pyramid som vi byggt på i tre tusen år! Ofattbart. Nu får det vara nog.

Redan Moses lärde oss utvalda att med Guds rätt tog man makten med svärdets hjälp. Men eftersom vi inte är så många har vi också fått lära oss att med Guldets hjälp kan vi få alla andra misshagliga att slå ihjäl varandra istället. Ingen kan motstå Guldet. Det har gett oss makten över hela västvärlden. Nu kommer kineserna och försöker vänslas med hela världen, köpa och sälja, dela vinsterna (lite i alla fall) och få alla att tro att de gör oss delaktiga i världens välstånd. De sprider ut sina miljarder kineser över hela det jordklot som vi hade reserverat för oss själva! Och ryssarna, de som vi trodde att vi hade kväst en gång för alla, sitter där och hånler. Nu får det verkligen vara nog.

De självömkande kristna var vi ju nästan färdiga med, bränt ner deras förbaskade symbol Notre Dame och fått påven att bli satanist, kanske till och med ödla! Deras massböner tycks få dem att resa sig, ja vibrationerna känns förvisso i skinnet, men vi kontrar med lite extra millimeterstrålning istället så går det nog över…

Det är ju självklart att världens befolkning måste minskas, annars förlorar vi kontrollen. Vårt dilemma har alltid varit att vi varit för få, för vi får ju desto mindre om vi blir fler än nödvändigt. Bill tjatar hela tiden om detta, hans pappa William har alltid hävdat att vi måste sterilisera alla goyim, men Planned Parenthood fick inte så stort genomslag. Bill vill istället gå över till vaccinationer, det är enkelt och praktiskt. Ingen utom vi själva vet vad vi sprutar in. Det gick dåligt att sterilisera kvinnor med hjälp av den där genmanipulerade majsen, men nu kan vi ta männen istället genom att göra deras spermier obrukbara. En lysande idé som Bill säger är klar att användas. Det gäller bara att få dessa trögtänkta nationalister att införa obligatorisk vaccinering, så systemet får full täckning. Så mycket enklare om vi hade haft vår världsregering på plats, då hade vi inte behövt diskutera så förbannat. Men vår forskning går framåt i rasande fart. De där chipsen som folk inte förstod nyttan med har vi redan ersatt med elektromagnetiska spårämnen som vi kan injicera tillsammans med ”vaccinerna”. De kan vi läsa av med 5G och både styra medicinsk status, tankar, vilja och … ja, helt enkelt när det är dags att säga adjö till alla individer som bara belastar världssamfundet till ingen nytta. Vi har ju robotarna istället, de opponerar sig aldrig… ha,ha! På köpet kan vi registrera alla världsmedborgare som föds och idag gömmer sig utanför systemet. En första spruta direkt vid födseln. Någon tyckte att vi skulle kalla det ID 2020. Bra tänkt!

Nu är det ju ett problem att kineserna tänker precis som vi. Tyvärr är de inte ens dumma i huvudet. Till råga på allt leder de utvecklingen med 5G, tekniken som vi själva skulle haft för att kontrollera och styra hela systemet! De har också fräckheten att bryta allt asiatiskt Guld som vi skulle ha haft för att korrumpera alla goyim, vi kan ju inte gör allt själva när vi bara utgör en bråkdel av världens befolkning. Vi hade kunnat styra på ett sympatiskt och diskret sätt, nu riskerar vi att få kineser över hela jordklotet – hur kul blir det?

Vad kan vi då göra åt detta? Jag har en idé. Kineserna leker ju alltid Följa John och nu när vi har så bra biologiska stridsmedel – där är vi ju självklart bäst – så låter vi kineserna få lära sig lite om detta. Inte allt, men tillräckligt för att de skall tro att de får hjälp att möta vår sofistikerade krigskonst i någon inbillad form av maktbalans. De får vara med i våra säkerhetsklassade laboratorier här i USA och Kanada och kan gott få med sig några provrör att arbeta vidare med hemma. Vi kan hjälpa dem att bygga ett lab i Wuhan, där bygger de också världens största 5G-nät för att överglänsa oss alla. Eftersom vi själva är intresserade av att se kombinationseffekterna av 5G och virus som vapen blir det ett ypperligt tillfälle att testa detta på den kinesiska populationen! Surprise, surprise! Bill har ju jobbat med Corona ända sedan 2012 och har ett färdigt vaccin i garderoben. Lieber från Harvard har lovat att hjälpa till med överföringen, han har varit kinesisk dubbelagent i flera år redan. Vi behöver bara säkra beviskedjan till fladdermössen i Kina för att slippa problem själva.

Military World Games i Wuhan i oktober 2019 blir ett bra startdatum, lätt som en plätt att föra över provrören i cykelramarna eller annat sportutrustning för att plantera ut viruset innan hemresan. Djurmarknaden i Wuhan blir bra, det ger ett perfekt alibi, dessa tokiga kineser som inte kan hålla reda på någonting och dessutom äter fladdermöss! Effekten visar sig i december och spridningen fixar resandet under det kinesiska nyåret. Den kinesiska ekonomin och all global handel kollapsar omedelbart, miljoner kineser dör och vi kan lära oss hur viruset fungerar och skall modifieras. Bill tycker att vi skall ha ett möte under hösten för att diskutera detaljerna. Men vi låtsas att viruset släpps i Sydamerika, så det inte blir alltför uppenbart hur vi tänkt.

Eftersom alla sjukhus i Wuhan har 5G kan vi också se om det går att skilja virusets effekter från strålningens. I framtiden kan det ju bli så att vi får förlita oss enbart på strålningen, med 40.000 satelliter som sändare kan vi ju bättre styra effekterna geografiskt. Förutsatt att det är våra, förstås, men det är ju vi som har raketerna.

Fast risken med viruset är ju att det kan spridas till oss själva om man inte hinner stoppa resandet tillräckligt snabbt. Man kan tänka på norra Italien exempelvis, där 300.000 kinesiska textilarbetare bor och arbetar. Hur snabbt kan man stoppa deras pendling? Fast lite kaos får det ju bli om vi skall kunna göra en omstart av världsekonomin – på våra villkor. Och en spridning till Iran vore också värdefullt, kanske kan man störta regeringen på ett billigare sätt än med stridsvagnar, vi får ju tänka på att oljeproduktionen skall kunna fortsätta så man får gå lite försiktigt fram med bomberna.

Bill, du har ju goda kontakter i sjukvårdsindustrin, så du kan väl se till att onödig skyddsutrustning inte går att få fram i tid? Vi ser resultatet lite tydligare då. Alla erfarenheter är värdefulla. Då kör vi då, grabbar, det måste gå snabbt så den där lurifaxen Trump inte hinner ta över kontrollen över Federal Reserve. Nu skall vi ju passa på att ösa ut papperspengar över hela världen så de ekonomier vi vill ha kvar kan bestå och skuldberget som vi skall kräva in lite senare blir högre än alla världens pyramider tillsammans!

Detta var givetvis fria fantasier och alla eventuella likheter med verkligheten är inget annat än rena tillfälligheter! För vi väntar ju fortfarande på att få läsa facit. Men när vi förstår behöver vi inte vara rädda längre och har kraft att slå tillbaks. För att förstå ondskan behöver man kunna se den från insidan. I det verkliga livet går alla mina tankar till de som drabbats av lidande och sjukdom och förlust av nära och kära. För jag är ju varken globalist eller sionist….

Peter Krabbe

306 Responses to I väntan på facit…

 1. ingmedrid says:

  Det var en gång en tid när människor träffades i publiken på teatrar och olika scener… – Ibland blev de så förlustade att de sjöng, dansade och log… Ja det var allt goda tider det… Minns ni?…

  Det var en gång ett galant och dansant gäng som outtröttligt delade länkar med en trolig förhoppning om bättre tider, och de delade och delade, och delade igen… Och de kom på att skratt och leenden är smittsamma, och de delade och delade och skrattade och log… Och de liksom började att leva inifrån och ut i sin kreativa anda – vilket var hälsosamt… Och sannerligen är också tiden kommen att än mer välja framtid… – Och tipsen kom och visade på vägen – ”Stop Drifting START ROWING”… – Vår gemensamma båt behöver en god färdriktning… – Låt oss inspireras av en som tog ett djärvt och tänkvärt beslut…

  From Office Worker to Record-Setting Ocean Rower

  • Arga gubben says:

   Resan på det stora människohavet är svår. Det var tider då jag förfärades av havets och vågornas dån och inget fyrtorn såg. Då klev lotsen ombord. Du har klantat dig, Gubbe, sade Han och jag höll med. Kurs sydost. Äh? Kurs nord. Ni som följer Lars Enarsons dagliga betraktelser förstår. I fredags förklarade han Bibeln på ett andligt och sällsynt sätt. Det har jag saknat i den svenska kristenheten. Ni skulle ha hört Bror Edin predika om den förlorade sonen. Han kom hem och luktade gris.

   Lise og Ludvig Karlsen Den himmelske losen

   • eva-marie says:

    Liknelsen om den förlorade sonen är verkligen fin. Önskar jag hört Bror Edin ( som jag inte känner till ).

    Många av oss är eller har varit förlorade får. Det fina är att Jesus i liknelsen lämnar de 99 fåren som ” är i hamn ”, så att säga, för att söka efter ett enda som hamnat vilse. Så mycket är vi värda, var och en. Ingen är förlorad för alltid för att han /hon kommit bort från vägen.
    Den förlorade sonen insåg hur bra han haft det och vände hemåt igen, omvände sig.

    Du skriver om det stora havet och svårigheter vi möter där.
    Jag kommer att tänka på president Kennedy , som enligt vad jag läst, eller om det var en film,
    skall ha haft en liten ram på skrivbordet med några ord skrivna. Som jag minns stod det ungefär ;
    ” Gud. Havet är så stort och min farkost är så liten ”.
    Jag tyckte det var gripande att en president hade de orden i sitt arbetsrum.

    • ingmedrid says:

     Så fint skrivet eva-marie… och så underbart att åter upptäcka dina rader om Kennedy… – Det är så genuint vackert och fint, och jag har hela tiden burit med mig Arga Gubbens rader, dina och Savalles – som alla relaterade till samma bild och innehåll… Nu vet jag ju litet mer om ditt intresse för Kennedy sedan du berättade om det i en annan tråd… Och det gör det fina i det hela än större… WWG1 WGA… stod det på en stor klocka som fanns på Kennedys båt… Where We Go One We Go All… – Dessa är ledorden för uppvaknandet och processen som nu pågår i så stor skala, fint eller hur… ??

     • eva-marie says:

      Tack igen för dina ord Ingrid !

      Arga gubben och Savalle är de som förde mig hit till den här bloggen. De betyder så mycket för mig, men just nu saknar jag ” gubben ” och är orolig, precis som Savalle är.

      Jag uppskattar att du Ingrid också är här nu och bidrar med allt du fått och får kunskap om. Alla här är väl viktiga på sitt sätt, men det kan inte hjälpas att man fäster sig speciellt vid vissa människor.
      Tack för ditt stora engagemang i jakten på sanningen ! Precis som du hoppas jag på att mer folk skall vakna upp i stor skala. Tack också att du påminde mig om orden på klockan i Kennedys båt . Jag har hört det ngn gång förut och blev nu påmind om det.

      mvh / eva-marie

   • ingmedrid says:

    Att hålla kursen – ja på havet är det inte enkelt, men bara man vet var man har styrbord och babord 😉 Däremot är det mer vist att styra livet med hjälp av alla gåvor vi får som pockar på livets växt… Dock är det inte alltid så angenämnt med alla dessa prövningar, inte förrän efteråt när man kan ana ”knuffen” där bakom… Sen får somliga av oss litet för mycket av existentiella vedermödor, man kan undra varför det är på det viset… ?? – Har inte lotsen fångat upp oss… ?? Jag uppskattar när mina sinnen visar mig stigen vidare 😉 och det händer allt ibland… – dock inte alltid när jag själv önskar det… men det är väl det som är LIVETS MAGISKA RESA…

  • Savalle says:

   Härligt!

   Jag kommer att tänka på en av mina stora favoriter, Bengt Danielsson som deltog i Thor Heyerdahls Kon-Tiki-expedition 1947, och hade ett stort engagemang och intresse för Oceanien.

   I sin underbara bok ”Bengt Danielssom i Söderhavet” berättar han om ett oväntat besök på sin ö där i Polynesien. Svensken Anders Svedlund dyker upp en dag med sin roddbåt – som väldigt mycket liknar den båt Roz Savage rodde iväg med.

   Bengt Danielsson beskriver i sina böcker hur fint den då oförstörda polynesiska kulturen fungerade. De onda krafterna hade ännu inte riktigt nått dit då, men de kom med buller och bång bara lite senare med sina atombombs-testningar.

   Det är så oerhört fascinerande att ta del av Danielssons beskrivningar av de lyckliga och extremt väl fungerande samhällena i Polynesien på fyrtiotalet.

   De hade inga skrivna och väldigt enkla lagar – men enormt effektiva.

   Och en ung kvinna som blev med barn välkomnades av alla. Alla på ön gladde sig och de hjälptes alla åt att ta hand om barnen.

   Etnografen Bengt Danielsson skrev den älskade serien Villervalle i Söderhavet, som jag såg som barn på TV.

   Och här en passande låt med anknytning till detta fina:

   (Rod Stewart – Sailing (Lyrics))

 2. Arga gubben says:

  77 procent av Teliakunderna i Täby har mobilen hemma. 60 procent i Botkyrka. Orsakerna är oklara. Några arbetar hemifrån, några är sjukskrivna eller vabbar. Några är arbetslösa och har varit det länge. Några studerar hemifrån.

  Stefans mamma är inte sjuk. Har någon hög politiker förlorat släktingar på ålderdomshemmen?

  Östrogen kan möjligen skydda, det är en tröst för kvinnorna.

  Det är bra att det här påpekas, men Stefan klarar sig nog. Han har globalistiska polare.

  Folkrättsforskaren: Löfvens coronastrategi ”bryter mot mänskliga rättigheter”

  https://www.friatider.se/folkrattsforskaren-lofvens-coronastrategi-bryter-mot-manskliga-rattigheter

  ”Och från Wuhan, Sydkorea, Vietnam och Hongkong kommer rapporter om att friskförklarade personer kan återinfekteras.”

  https://www.friatider.se/forskare-varnar-flockimmunitet-ar-ingen-losning

  ”Slaganfallen och hjärtproblemen tros bero på att Corona orsakar proppar.”

  Larmet från USA: Unga coronasjuka dör av stroke

  https://www.expressen.se/nyheter/larmet-unga-dor-i-stroke-av-corona/

  ”Wuhan är långt ifrån flockimmunitet, visar nya studier.”

  https://www.expressen.se/nyheter/coronaviruset/corona-i-korthet-studier-langt-fran-flockimmunitet-i-wuhan–sjukskoterskan-marielle-39-dod-i-corona–nya-zeelands-strategi-utrota-viruset/

  ”Forskare i Kina varnar för att flockimmunitet inte stoppar spridningen av covid-19.

  Samtidigt visar tester att tillfrisknade personer i flera länder i Asien åter har smittats.”

  https://www.expressen.se/nyheter/forskare-flockimmunitet-stoppar-inte-coronasmittan/

  Tegnell får på nosen i Expressen. De kritiska forskarna hade mer rätt än han. Några är virologer och det är inte han.

  https://www.expressen.se/nyheter/tegnells-fel-i-braket-med-de-22-forskarna/

  ”Äldreforskaren: ”Ingen pratar om demens som riskfaktor”

  I våra tidigare studier kan vi se att en tredjedel av den normala dödligheten i landet kan förklaras av demenssjukdomar. 90 procent av de som bor på äldreboenden har en demenssjukdom. Utifrån våra resultat beror en stor andel av dödligheten i covid-19 på demenssjukdom.”

  https://www.expressen.se/gt/aldringarna-berattar-vi-overlevde-corona/

 3. hllviken says:

  Fariséerna dominerar världen idag

  • hllviken says:

   💰 💰 💰 💰 💰 💰 💰 💰 💰 💰

   Epsteins offer avslöjade dessa:

   Trump hoppade av i tid men…….

   🤠 👽 🤑 ☠️ 🤠 👽 🤑 ☠️ 🤠

   • ingmedrid says:

    – Denna berättelse är oerhört stark och överväldigande – med tanke på hur den djupa staten har drillat sina offer… Men den är även ytterst livsbefrämjande – med tanke på vad en människa kan klara av att genomgå, och sen göra resan till att bli en hel människa via kärleken…

    MK-Ultra Mind Control Survivor – Cathy O’Brien

    • ingmedrid says:

     Mer information om – MIND CONTROL: https://trance-formation.com/

    • ingmedrid says:

     Cathy O´Brien har skrivit en mycket fin bok rörande processer samt metoder som kan användas i läkande syfte – PTSD: TIME TO HEAL.

     I det samtal som länkas till nedan berättar Cathy om den boken, men också om mycket annat som berör samt relaterar till det hon tvingades in i när hon var mycket ung. – Personligen tänker jag att vi alla kan lära oss mycket av hennes kärleksfulla framtoning… Det är som om – den som överlever ett trauma, samt också kan bearbeta det – finner andra värden i livet – vilket vi kan ”inspireras” utav och fundera vidare över i förhållande till våra egna liv…

     Det hemska som Cathy har varit med om – förekommer överallt – med vissa variationer… Vad har tilldragit sig i de svenska grupperingar som så många berättar om i vårt forum… ?? – Det är en ondska som är ofattbar, och detta har sedan länge överträffat de moraliska spärrar som de flesta av oss trots allt har… – Vi är alla extremt manipulerade och kontrollerade av exempelvis media, och av alla mörka förgreningar som existerar inom alla samhälleliga institutioner mm…

     Så mycket har synliggjorts av destruktivt mörker särskilt den senaste tiden… Det behövs ett kontinuerligt arbete – för att bryta alla dessa bojor vi gemensamt har präglats via… Med det samhällsengagemang som Cathy O´Brien också har – ser jag henne som en av de allra finaste inspiratörerna…

     Cathy O’Brien 1/10/2018

 4. Mo says:

  Idag har Macron öppnat sitt hjärta och han öppnar dörrarna till de franska äldreboendena för anhöriga. Han har förstått att stängda dörrar krossar de äldres hjärtan men inte Coronans intrång . Skall Stefan Löfven blicka ut från sin instängdhet och lära av ödmjukheten eller är den svenska modellen som vanligt ”the best way”.

  Lite information om den socialdemokratiska kommunala Robin Hood till alla skatteslavar.

 5. peterkrabbe says:

  Tystnaden har lägrat sig över bloggen. Om någon undrar så är jag i livet och till och med fullt frisk. Däremot verkar någon robot ha skvallrat för sina höga uppdragsgivare med följden att flödet av kommentarer verkar ha strypts helt, liksom spridningen av bloggen. Sannolikt levererar vi för många sanningar om Corona, något man inte gillar i Bryssel. Det olydiga folket kanske inte ens kavlar upp ärmen för höstens spruta, det vore ju oerhört….
  Vi får se hur länge detta varar, ha det bra tills vidare och njut av våren istället!

  • hllviken says:

   Fariséerna – är de intresserade av de få människor som läser här? Märkligt är det i så fall.

  • ingmedrid says:

   Peter – somligt kan helt enkelt ha naturliga förklaringar: – Tänk om vi alla samtidigt fick samma unika tanke – att sola oss i solljusets glans – och insupa än så länge gratis vitaminer 😉

 6. Arga gubben says:

  Folk kanske inte är på bloggen dessa vackra dagar och många är trötta på Corona.

  Nedan får ni rykten. Världen är full av dem och det är svårt att veta vad som är sant.

  Det kan vara så att något S T O R T händer just nu!

  Vatikanen, London City och
  Washington DC har fallit!

  https://bakomkulisserna.biz/2020/04/14/varlden-ar-fri/

  Jag var tvungen att starta webläsaren Yandex för att kunna se videon och även då var det svårt. Är påven ett hologram?

  https://real923la.iheart.com/content/2020-04-16-video-of-the-pope-disappearing-people-think-it-was-a-hologram-watch/

  Det här är vad Gates säger, vad han tycker är en annan sak.

  ”Bill Gates tror inte att Sveriges strategi är rätt väg ut ur coronaviruskrisen – men varnar omvärlden för att anta att svenska myndigheters regler innebär att livet pågår som vanligt.

  Microsoft-grundaren och filantropen är djupt engagerad i kampen mot coronaviruset och sedan USA drog sig ur är han och frun Melinda de som donerar mest pengar till WHO.”

  https://www.expressen.se/nyheter/coronaviruset/bill-gates-kritik-mot-sverige-inte-ratt-policy-/

  • Savalle says:

   Oj, tänk om det här som Rainer Irgang säger på bloggen Bakom kulisserna är sant…!!!

   Jag sökte lite information om Rainer Irgang – och så här skriver han om sig själv på LinkedIn under rubriken Utbildning:

   ”regular schools of indoktrination until I found the truth!
   the lazyness degree because it did not make sense!”
   ”I disliket schools becuase no teacher could tell me why we have to learn things we will never be using later in life.

   Rainer Irgangs beskrivning av de onda maktstrukturerna är mitt i prick, anser jag.

   Frågan är om den massiva bekämpning av dessa så ofattbart onda krafter som han säger är i full gång är sant eller lögn.

   Jag försöker alltid att leta efter dolda signaler för att avslöja desinformation – och jag noterar att han är klädd i svart, som en jesuit. Men det måste ju inte betyda något.

   Rainer Irgangs videor benämns Scorpion 58, men det kan ju syfta på när han är född.

   Och uttalar man det norska namnet Rainer Irgang på tyska blir det ”reiner Irrgang”, vilket betyder ”ren förvillelse”, men han kan ju inte rå för vilket namn han har, förmodar jag… 🙂

  • Savalle says:

   Scrollar vi fram 1:06 i videon med den försvinnande påven ser vi en kyrka med ett stort fönster i mitten. Det bildar en oktogon. Oktogonen är en central symbol för Tempelriddarna.

   Tempelriddarna förbjöds på 1300-talet och gick under jorden. I Spanien poppade de upp under namnet Los Alumbrados (De Illuminerade). Grundaren av Jesuitorden, Ignatius von Loyola, tillhörde denna gruppering.

   Den svenska myndigheten MSB har oktogonen som logo:
   https://www.msb.se/

  • ragnhild says:

   Herunder en stemme verd å lytte til, en sort sammenstilling av hva som har foregått til nå…..
   President Trump er ikke lett å bli klok på, men iblant har han noen betraktninger som synes seriøse nok. Hans problem kan bl.a. være (på nynorsk):

   ”Til lags åt alle kan ingen gjera”;)

   Realiteter og det motsatte som løgn/omskrivinger/utelatelser* av fakta kan man knapt vegre seg mot om man ikke følger med og gjerne driver litt gravearbeid. Etterhvert kan evnen til å sortere mellom løgn og sannhet styrkes. En god framstilling akkurat her.

   *Våre myndigheters sponsede MSM har ”utelatelser” som foretrukne agenda/ref. daglig oppdatering av corona uten sammenligninger med tidl. år og vanlige årlige dødstall hva influensa angår. Til og med noen alternative medier oppviser dette, purre på redaksjoner-no use. Heldigvis reageres der i kommentarfeltet. NRK har stengt sitt. Det viser at de er myndighetenes mest lojale medie. Sjefen premieres som takk med uanstendig høy lønn.

   Regner de alle nevnte fortsatt med at vi/folket er i dyp søvn og at vi stoler blindt på dem. For noen annen agenda enn gjøre det beste for menneskeheten har de jo ikke? Det har heller ikke forbrytere som ”the elders” med selveste Kissinger som leder. Vår tidl. (Norge) statsministers holdning er hugget i stein. Hun ledet WHO en gang – er forøvrig el-overfølsom, men tror dere hun er engasjert i 5G-problematikken, hah.
   Kissinger: Som 97 år gammel-ung driver han fortsatt sin agenda for mord på overskuddet av ”kaniner”. Det må vi jo forstå er ren altruisme, ikke sant?

   Tenk, jeg kommenterte ikke Bill Gates – He,he. …. unødvendig, ref. kaniner ….
   M.v.h. 🙂

   p.s. vår ennå ikke diagnostiserte nåværende statsminister har sponset vaccineindustrien hittil med 3-tre milliarder, de to siste nå nylig – hun er ambassadør for agenda 2030, ingen bevegelse fra den kanten unngår fokus på den agendaen – gjennomsyrer alt. Våre sparepenger ”oljefondet” er ikke i gode hender, ny sjef har sine formuer solid plassert i skatteparadis i internasjonalt farvann, det bryr meg ikke sier banksjef Olsen i Den Norske Bank. Forveksle ikke denne Olsen med ”Olsenbanden” da (ref. filmserien) … legger til siste setning for ordens skyld.

 7. Mo says:

  Hur har egentligen politiker hamnat i våra domstolar och kyrkorum. I vems intresse, där hör de verkligen inte hemma. Hur kan man påverka det här, finns det inga protestlistor att skriva under ?

  https://samnytt.se/s-namndeman-friade-valdtakt-med-kritiserad-motivering-tittade-inte-den-tilltalade-i-ogonen/

  • ingmedrid says:

   Mo: – Jag brukar vara bra på att leta rätt på listor att skriva på… MEN… även om vi skapade en egen i nuet – var 17 skulle vi sända den – med tanke på de extremt osmakliga sammanhang som alltmer synliggörs… ?? –> Må tiden å det snaraste avslöja allt som är fördolt bland dem som förirrat sig i alla dessa extrema samt nedtystade sammanhang med symboler av den värsta sorten 😦 … – Ja må de rensas ut som det ”ogräs” de är… – Vi människor behöver äntligen få leva utan påtryckningar samt undanhållandet av allt det som är värdefullt för oss samt för naturen och för alla andra levande varelser som alla djuren och BINA – vars BISTÅND vi behöver för vår världs fortsatta existens… – Jag hoppas på en TRIBUNAL här i landet…

 8. Savalle says:

  Här är åter ett tal som jag anser vara extremt viktigt. Jag har länkat till det tidigare här och på andra bloggar, men aldrig fått någon respons på det.

  Talet hålls av dr. John Coleman, som arbetat för MI6 och det är från 1994.

  Han säger efter 7 minuter i detta tal: ”In 1986, I wrote a work called Mind Control, Metaphysics, Extremely Low Frequency Radiation and Weather Modifications.”

  – Aktuellt, eller hur?

  Lyssna på detta tal! Det innehåller enormt mycket information.

  Man kan fråga sig om John Coleman är äkta eller om han är så kallad ”kontrollerad opposition”.
  Men hur det än är innehåller talet mängder med sanningar.

  (Wake up America! – Dr. John Coleman (Illuminati, Committee of 300))

  • Savalle says:

   Detta tal av Coleman är så extremt aktuellt. Ett exempel: (efter 41 minuter) eugenitik genom virus. Jämför med följande två artiklar på AlmaNova:

   https://almanova.eu/ar-aids-medvetet-folkmord-riktat-mot-svarta-och-homosexuella/

   http://almanova.eu/corona-versus-aids/

  • Savalle says:

   Rom saknas i John Colemans tal. Kanske hade han inte den kunskapen…

   Men pusselbitarna faller på plats om man nogrannt tar till sig informationen i följande YouTube-föredrag:

   934 – The Beamable Sustainable Princes / Rekindling the Reformation – Walter Veith

  • Loa says:

   Tack för detta föredrag!
   Colemans ‘Story of the Committee of 300′ kom genast upp på cia.gov (1991):
   TITTA vad som står redan på s.4 om Olof Palme:
   ” On 30th April 1981, I wrote a monograph disclosing the existence of the Club of Rome identifying it as a Committee of 300 subversive body. (—)
   Many of the predictions made in that 1981 article have since come to pass, such as the unknown Felipe Gonzalez becoming prime minister of Spain, and Mitterand being returned to power in France; the downfall of Giscard D’ Estang and Helmut Schmidt, the return to power of Swedish nobleman and Committee of 300 member Olaf Palme, the nullifying of Reagan’s presidency and the destruction of our steel, auto and housing industries in terms of the post-industrial zero-growth order handed down by the Committee of 300.
   The importance of Palme lies in the use made of him by the Club of Rome to deliver technology to the Soviet Union on the forbidden list of the U.S. Customs, and Palme’s world-wide communications network employed to train the spotlight on the phony Iran hostage crisis, while he shuttled back and forth between Washington and Teheran in an effort to undermine the sovereign integrity of the U.S. and place the phony crisis in the realm of a Committee of 300 institution, viz, the World Court at The Hague, Holland. ”

 9. Roger... says:

  Covid-19 smulas sönder helt av dessa 2 läkare, lika jag såg för några månader sen av en italiensk läkare.

  Journalisterna har problem här.

 10. Not CO2 says:

  Satanistisk infiltration …
  Jag gick ur Svenska kyrkan för drygt 20 år sedan. Då fanns det enligt Juri Lina 7 biskopar som var frimurare (?) 2 st omkom i en bilolycka på väg hem ifrån ett frimurarmöte!
  Jag har studerat frimurarmatriklar och Svenska kyrkan är nerlusad med frimurare på de flesta nivåer. Politiker tycks följa samma mönster och infiltrerar olika verksamheter i samhället och sprider den ”globalistiska läran”.

  • Mo says:

   För att inte tala om rättsväsende och våra domstolar. Morot eller piska, ris eller ros, svårt för den ståndaktige tennsoldaten att välja rätt. Socialdemokraternas taggiga rosor, två flugor i en smäll. Många guldklockor tickar, tick TACK för trogen tjänst.

 11. Arga gubben says:

  Det pågår en strid. Två dagar före den andiga statskuppen i Solnahallen begränsades antalet deltagare och deltagare från andra nordiska länder hade svårt att komma dit och att åka hem. Nu är det ännu svårare att mötas. Regeringens statskupp samlade all makt i statsministerns hand och han myser. Folket sluter upp bakom honom och han tror att han kan göra vad han vill. Tack, kamrat Corona!, säger han. Bönerna uppmärksammades i den andliga världen och fienden gick till motattack. Han är ganska desperat och vet inte att han lägger krokben för sig själv. Nu bes det mer än på länge i hela världen och han surar. Vi kommer att få se flera kontrollförsök med globalistisk signatur. Ibland måste det bli värre innan det blir bättre, det vittnar gamla kristna om. Konstigt, vi ber och så blir det värre? Kraft och motkraft, det vet även naturvetare. Hemligheter är nedlagda i skapelsen. Så ovan, så nedan.

  En ryss säger att rökning skyddar mot smitta, men att rökare blir sjukare. MSM påstår att manliga kineser dör för att de röker. Vad är sant?

  ”Studier tyder på att rökare har betydligt lägre risk än andra bli sjuka av covid-19. Nu ska franska forskare prova att använda nikotinplåster på coronapatienter för att se om det är nikotinet som ger skydd, rapporterar The Guardian.

  Den kände franske neurobiologen Jean-Pierre Changeux föreslår att nikotinet kan stoppa viruset från att nå celler i kroppen i på så sätt förhindra virusets spridning. Nikotin skulle också kunna minska den överreaktion i kroppens immunsystem som har påträffats i de allvarligaste fallen av covid-19-infektion.”

  https://www.friatider.se/franska-forskare-testar-nikotinplaster-pa-coronasjuka

  Genusforskaren kanske hänvisar till den svenska regeringen?

  ”Att vara vit man utbildad i Oxford behöver inte vara de enda kriterierna för effektivt ledarskap.”

  Vänsterprofessor: Rasistiskt om Storbritannien ska uppfinna coronavaccin

  https://samnytt.se/vansterprofessor-rasistiskt-om-storbritannien-ska-uppfinna-coronavaccin/

 12. Roger... says:

  OK.

  Del ett av Dr Erickson(f.d.norsk) var för giftig så den togs bort, men sista korta delen finns kvar i diskussionen. över 4miljoner tittare på kort tid av del ett har jag för mig så den var nog för bra?

  Får snart ladda ner och spara de giftiga uppläggen om man misstänker att sanningen ska döljas på alla sätt, inte första gången detta sker..

 13. Mo says:

  Med grön kraft lyckades MP vinna folkets hjärtan. Många är vi som längtar efter ren luft utan chemtrails ,rena hav och marker utan militära och industri sopor, fågelsång istället för trafikbuller, mat utan ohälsosamma tillsatser osv. Men detta var inte MPs uppdrag, Bah Kuhnke är åtminstone ärlig för den som har öron att lyssna med i det tilltagande bruset.

  https://nyheteridag.se/bah-kuhnke-mp-ar-asylrattens-forsvarare-i-regeringen/

 14. Mo says:

  Hur ska man kunna stå ut med det tilltagande fusket och kriminaliteten i Svea rige ? Nu används våra skattepengar till företagens korttidspermitteringar vilket i och för sig kan vara lovvärt men inte om det används som ett extra tillskott i kassan. Nu kommer larmen, företagen kvitterar ut ersättningen, personalen får jobba på som vanligt.

  https://www.breakit.se/artikel/24742/fackforbund-larmar-om-fusk-med-korttidspermitteringar-rent-bedrageri

 15. ingmedrid says:

  AVSNITT 6 – OM VACCINER (25:48):

  –> VILL VI HA IN DETTA I VÅRA BARNS KROPPAR… ???????

  * CHICKEN FIBROBLAST CELLS & EMBRYOS

  * CHICK RETINAL & KIDNEY CELLS

  * MONKEY & DOG KIDNEY CELLS

  * ABORTED HUMAN FETAL LUNG FIBROBLAST CELLS

  * MOUSE BRAIN TISSUE

  • ingmedrid says:

   COLTON VAR EN FRISK OCH AKTIV UNGDOM – TILLS HAN VACCINERADES… BERÄTTELSEN OM HONOM ÄR ETT AV ALLA MÅNGA TUSENTALS BEVIS FÖR HUR VACCINER SKADAR…

   VaxXed Stories: Colton in Utah

 16. Arga gubben says:

  Håll Tegnell på armlängds avstånd när ni funderar på Corona så att han inte smittar. Studera honom. En kvinna hade en skulptur som var antingen fågel eler fisk. Fågel, sade den ene. Fisk, sade den andre. Studera Anders Tegnell.

  ”Statsepidemiolog Anders Tegnell vill att människor håller sig på armlängds avstånd – nu finns hans ansikte på Gustav Lloyd Agerblads arm.”

  https://www.expressen.se/nyheter/tegnell-pa-arm-langdsavstand-hyllning/

  Många barn har insjuknat i Japan.

  ”Ett litet men stigande antal barn drabbas av magsmärtor, tarmsymtom och hjärtinflammation, larmar brittisk sjukvård – som misstänker en koppling till covid-19.

  Symtomen påminner om dem man får av inflammatoriska sjukdomen Kawasakis syndrom – och vissa av barnen har dött.

  Åtminstone 12 barn som fått sjukdomen ska ha behövt intensivvård, enligt Mail Online.

  Elizabeth Whittaker, barnläkare på St Mary’s Hospital i London skriver på Twitter att sjukdomen även observerats i andra länder.

  ”Våra kolleger i Spanien och Italien har också rapporterat detta.Siffrorna är låga, men viktiga”, skriver hon.”

  https://www.expressen.se/nyheter/brittiska-lakare-larmar-corona-kan-ge-barn-ovanlig-sjukdom/

  ”Han kände att han var nära döden – men att tron hjälpte honom.

  – Jag var nära döden. Jag har aldrig varit så nära döden men samtidigt kände jag en hoppfullhet. I slutet av mars mobiliserade sig många i hela Norden och bad en bön för mig. Jag tror att detta påverkade min situation.”

  https://www.expressen.se/gt/roland-utbult-bonerna-gjorde-mig-friskare/

  Jag tror snarare att ålderdomshemmen var måltavlor.

  ”Utrikesminister Ann Linde (S) säger att de relativt höga dödstalen ”definitivt inte var en del av planen”, men förklarar det med att smittan tagit sig in på äldreboenden och att de boende där utgör hälften av de döda.”

  https://www.expressen.se/nyheter/coronaviruset/corona-i-korthet-vaccin-kan-vara-klart-i-september–trumps-svar-efter-sagade-forslaget–ann-linde-om-sveriges-strategi/

  ”Nästan åtta av tio personer som avlidit i covid-19 i Sverige hittills har haft högt blodtryck – hypertoni.

  Högt blodtryck är vanligt i Sverige, något som beräknas drabba hälften av alla över 65.”

  https://www.expressen.se/nyheter/coronaviruset/presstraff-om-coronaviruset/

  ”Antikroppar från tillfrisknade coronapatienter ska i en skånsk studie ges till 50 personer som lider så svårt av sjukdomen covid-19 att de behöver syrgasbehandling.”

  https://www.expressen.se/kvallsposten/ny-skansk-studie-ska-hjalpa-svart-sjuka-covid-patienter-/

  Barnen är inte smittade.

  ”Var sjunde gravid kvinna som testats för corona på förlossningsavdelningen på Östra Sjukhuset var smittad av viruset.

  Några av dem har också fött barn under sjukdomstiden.”

  https://www.expressen.se/gt/var-sjunde-testad-patient-pa-forlossningen-hade-corona/

 17. ingmedrid says:

  Timing Is Everything, Drip, Drip, Then The Flood, Prepare For Information Warfare – Episode 2160b

 18. Mo says:

  Corona är en naturkatastrof anser Jacob Wallenberg och då måste staten rädda SAS. Det kommer att krävas många många skattekronor för livräddaren. Men affärer kräver rörlighet och med tre KRONOR i bagaget måste det få kosta. Hur skall regeringen ställa sig till detta med en överetablerad flygbransch. Månntro MP vill fortsätta att flyga och fara ?

  https://tt.omni.se/baylan-flyger-man-inte-blir-det-valdigt-svart/a/lA2Exe

  • peterkrabbe says:

   Glömde de att ta upp ”projektet” på Bilderberggruppens möte? Eller fick inte Bill Gates något inbjudningskort?

   • Mo says:

    Man ju också fundera över om den överetablerade flygnäringen med dålig lönsamhet har tagit på sig ett och annat extrauppdrag för att dryga ut kassan, som tex att hjälpa till med lite chemtrailing ?

    • peterkrabbe says:

     Detta kan anses vara bevisat i fallet Ryanair, genom vittnesmål från piloter. Lågprisprofilen behövde lite hjälp utifrån…

     • Mo says:

      Ja, man önskar att någon gjorde en inventering av vilka flygbolag som varit behjälpliga, men de är förstås tysta som möss när jobben är hotade… Angående Bilderberggruppen så diskuterades det visst där genom Percy Barnevik i samråd med bla Ingvar Karlsson och Mona Sahlin att svenska arbetare borde utsättas för lite lönekonkurrens genom ökad arbetskrafts invandring. Och så blev det med råge så nu är det dags att de flygflängande utsätts för lite prispress. Varför inte leasa flygplan till Bilderbergmöten, så slipper vi skattebetalare vara med att betala. De pengarna behövs mer än väl inom den havererade svenska äldrevården.

   • Roger... says:

    Ang. Bilderbergarna om någon kommer ihåg idag?

    Var på tapeten vid 1973 då den s.k.bensinkrisen uppstod och man fick tilldelade bensinkuponger, även jag fick extra ransoner för jobbets skull, och oljan skulle vara slut inom 10 år.
    Bensinen höjdes kraftigt efter detta och de flesta raggare med jänkare försvann från torgen och amazoner/folkvagnar blev de nya fordonen som inte drog så mycket soppa under ”nöjeskörningen”.

 19. Loa says:

  Äldre kvävs till döds utan syrgas – plågas i dagar
  https://samnytt.se/sjukskoterska-aldre-kvavs-till-dods-utan-syrgas-kan-plagas-i-dagar/
  ” Enligt Latifa Löfvenberg, som arbetar som sjuksköterska på ett äldreboende i Gävle kvävs de äldre till döds utan syrgas, medan det är ….. förbjudet att skicka de äldre sjuka till sjukhus för en mer kvalificerad hjälp. Detta kan ske först efter ett godkännande av läkare på sjukhuset ”

  • Loa says:

   Annan patenterad svensk myndighetsidioti:
   ” hemtjänsten i Mariestad slår larm om att personal förbjuds att använda munskydd. Om de trotsar förbudet hotas de med uppsägning, ”
   https://www.friatider.se/hemtjanstpersonal-hotas-med-sparken-om-de-bar-munskydd
   Varför?
   Idioti åt sidan; vilket är ”skälet”?

  • Mo says:

   Outbildad personal får ge morfininjektioner men inte syrgas ? Skrämmande om detta stämmer.

   • eva-marie says:

    Jag kan inte svara på om just den uppgiften stämmer. Men det låter konstigt. Den erfarenhet jag har från äldrevården, är att morfininjektioner alltid ges av en sjuksköterska. Absolut inte av ngn outbildad. Vissa uppgifter, som provtagning t ex, kan sköterskan delegera till en undersköterska.

    Morfininjektioner ges i vissa fall till svårt sjuka och döende personer, särskilt vid stark smärta och ångest. Det lindrar smärtan och sägs underlätta andningen, kanske p g a att personen blir lugnare. Det kan även vara så att andningsfrekvensen (vet inte om det är ett bra ord) blir mindre / långsammare av medicinen och därför upplevs lättare av personen.
    Det brukar ordineras av en läkare och sen får sjuksköterskan ge det vid behov.

    Syrgas hade vi vid några tillfällen till några som hade behov av det bara ibland. Jag kan inte säga hur det är om en äldre har Corona . Där borde syrgas behövas under en längre tid , och i sådana fall har jag för mig att vårdtagaren skickades till sjukhus.
    Om någon läkare eller annan mer kunnig i medicinska frågor ifrågasätter det jag skrivit, så är det bra om de kan förklara bättre.
    Jag är bara på undersköterskenivå, och vår främsta uppgift på boendet var omvårdnad fast det ingick lite medicinska delar som medicinutdelning t ex.

    • eva-marie says:

     PS! Vi, som vårdpersonal, kunde däremot få ge morfintabletter vid behov. Det skrevs noga upp på ett särskilt papper ( tid och styrka ) och tabletterna kontrollräknades regelbundet av sköterskan. Men aldrig gav vi morfininjektioner som jag varit med om.

    • Mo says:

     Jag reagerar framförallt på om vården börjar använda starka mediciner på ett icke föreskrivet sätt pga att det saknas resurser för utbildad personal. Det är väldigt viktigt att vara medveten om när vården utgår från patientens behov och när den styrs av organisationens behov eller tillkortakommanden. Speciellt i en tid när de äldre blir fler och upplevs som en ekonomisk belastning av det politiska systemet och vårdplatserna på äldreboenden inte räcker till.

 20. peterkrabbe says:

  Ovanligt mycket filmer om Hitler nu, två stycken samma kväll på SVT2. Ett säkert tecken på att marken börjar gunga under Deep State. Snart kommer säkert repriser på alla filmer om förintelsen också…
  Man skjuter vilt med alla vapen man har. Finns det någon annan rimlig förklaring till att börja mala om andra världskriget igen, efter mer än 70 år?

  • Not CO2 says:

   SVT har under lång tid (1-2 år) visat filmer och dokumentärer om Nazityskland och Hitler.
   Det vore på sin plats att SVT lika ihärdigt visar kommunismens ofattbara brott mot mänskligheten i Sovjet, Kina, Kambodja etc!
   Även historien om de svarta och vita slavarna som skeppades till Nordamerika och vilka som låg bakom detta. Sedan finns indianernas enorma döds-siffror i Nord och Sydamerika.

  • Loa says:

   TV alla kanaler kör ju andra världskriget alltid; äventyrsfilmer för vuxna pojkar. Våld, vapen, rök och damm, list, flykt, fransyskor, tyska valkyrior, spioner, uniformer… Jag brukar säga att det enda som kan stoppa detta är tredje världskriget..
   Förintelsen körs ymnigt varje 27 januari, en relativt nyinstiftad gråtfest de bjuder in oss alla till. Som judiska församlingen i Malmö rätt sansat uttrycker sig: ”då nazisternas största förintelse- och arbetsläger Auschwitz-Birkenau befriades (sic) av Röda Armén.”
   Men statsfinansierad SVT kör lika högljutt som obildat i gamla hjulspår:
   https://www.svt.se/nyheter/inrikes/75-ar-sedan-befrielsen-av-auschwitz
   ” högtidlighålls minnet av de miljoner människor, varav sex miljoner judar, som nazisterna dödade.” Ett sådant oerhört baktalande av det tyska folket!
   Och inte ett ljud – eller kunskap – om de (äkta) miljoner civila tyskar som dödades EFTER kriget. De som fördrevs från de gamla tyska områdena i Polen och Österrike, de som svalt av förbud att importera mat, och Eisenhowers ”Rheinland meadows”, inhägnader där civila tyskar förgicks under bar himmel.

 21. Åke i Sörmland says:

  någonting märks i naturen f.n. och det är tystnaden hos småfåglarna. För 30 år sedan behövdes nästan hörselskydd i skogen för den enorma fågelsången – nu tvärtyst. Rachel Carson silentspring.2 ? Granbarkborren ”tunnar ut” granskogen medan andra insekter får man leta efter.
  Är Corona ”guden” en false flag för något annat?

  • Savalle says:

   Ja, det är kusligt tyst i skogen.

   • Savalle says:

    Johann Wolfgang von Goethes dikt Wanderers Nachtlied

    Über allen Gipfeln
    Ist Ruh,
    In allen Wipfeln
    Spürest du
    Kaum einen Hauch;
    Die Vögelein schweigen im Walde.
    Warte nur, balde
    Ruhest du auch.

    Svensk tolkning:

    Högt uppe bland bergen
    är ro.
    Intet levande väsen
    synes
    i träden bo,
    fåglarna tiga i skogen.
    Vänta en stund ännu,
    snart tystnar även du.

    – Bo Setterlind (1958)

    (Schubert D 768 Wandrers Nachtlied (‘Über allen Gipfeln ist Ruh’).wmv)

  • Not CO2 says:

   Kanske chemtrail och 4G/5G ligger bakom?
   Hittade detta klipp i mina gömmor:

   -”Tio miljoner gråsparvar har försvunnit i Storbritannien. Forskarna tror att mobiltelefoner är boven, enligt The Guardian. Försvinnandet av arten sammanfaller med utplaceringen av telefonmaster, säger ornitologföreningens talesman Rosie Cleary. Tre av fyra sparvar ska ha försvunnit sedan 1994.”
   (Aftonbladet 13 Januari 2003)

   • Loa says:

    Förr kom gråsparvarna alltid i stora flockar – flög om varandra och tjattrade. De satt i klungor i häcken, 20-30 små varma bruna kroppar. Så de enstaka nu måste tycka det känns konstigt.

 22. eva-marie says:

  Hörde jag fel nyss, eller pratade de om 33 miljoner som ev kan dö i världen av Corona? I Sverige ca 20 000. Jag befann mig i ett annat rum, så jag vet inte om jag hörde rätt.
  För inte så länge sen , FÖRE denna pandemi , talade Bill Gates om att i en ” kommande ” pandemi (som han då förutsåg) skulle upp till 33 milj människor kunna dö !
  Känns som han var väldigt framsynt.
  Det känns som något planerat, oavsett om viruset finns på riktigt eller inte.

  Stefan Löfven avråder från resor även inom landet , kanske hela sommaren ! När får jag träffa min familj igen ? Dom är mer rädd än jag, och det är klart vi skall vara försiktiga. Men ibland får jag en känsla av att de medvetet vill skilja familjemedlemmar åt. I alla fall de som bor långt från varandra.

  • Savalle says:

   33 miljoner…

   och här 33 igen:

   https://newsvoice.se/2020/05/coronakrisens-konkurser/

   33 är ett frimutar-tal och en signal till de invigda.

   33 förekommer enormt ofta i etablissemangets publicerade uppgifter, tillsammans med vissa andra tal.

   • eva-marie says:

    Ja Savalle. Jag tänkte faktiskt också på det.

    Redan när jag först läste om Gates uttalande på Newsvoice, var det en kommentator som skrev;
    ” Varför just 33 miljoner? Varför inte 31 eller 34 ? ” ( ungefär så skrev hon)
    Sen tog hon upp just ”deras” fixering vid speciella siffror, för hon var medveten om vilka krafter som verkar ligga bakom.
    Därför reagerade jag när de står i nyhetsstudion och pratar om att upp till 33 miljoner kan dö av covid-19 !
    Ibland tänker jag också på ” den s k 33-åringen ” som de länge pratade om i samband med Palme-mordet. Skumt, minst sagt.

 23. Ralf Pergndé says:

  Skaka av er rädslan för covid-19, och titta djupare in i kärnan av förvrängningen. Covid-19 viruset har aldrig isolerats som ett virus. Förvisso påstår tre publikationer att de har ”isolerat” viruset – men använt sig av PT-PCR metoden – som ALDRIG KAN VISA VIRUS. ALDRIG. NÅGONSIN.

  Det test har inte skapats för att användas på det sättet. (Och covid-19 testet i sig, är inte ens godkänt för att göra diagnoser på !!) Även tester är medicinska produkter – som måste verifieras. Men för Covid-19 har detta aldrig gjorts.

  Viruset var ALDRIG isolerats enligt Koch’s och River’s Postulaten. Istället använder man sig av PCR metoden att hävda att man ”isolerat” viruset. Men detta är faktiskt ett väldigt undermåligt test som inte uppfyller de sanna kriterierna för virus isolation, identifikation och eventuellt sjukdomssamband.

  Dr Kaufmann berättar exakt varför det inte går – och på vilket ovetenskapligt sätt man hävdar att ha bevis för ett virus existens – som inget PT-PCR kan göra. Om man skapar vacciner – baserad på ett icke vetenskapligt bevisat ”virus”…. förstår du hur djupt bedrägeriet egentligen går ?

  Videon är absolut lysande, och borde för den vetgirige sätta punkt för allt som heter rädsla för covid-19.

  Även det beryktade HIV ”virus” som påstås att ha skapat AIDS sjukdomen. Samma lurendrejeri. En marknad som är värd 800 Milliarder $ per år ! HIV/AIDS virus – är ett av de största medicinska svindlerier någonsin i mänsklig historia.

  Med extremt giftiga medikament som praktiskt taget skadar/dödar människor (AZT och dess varianter). Sådana AZT liknande medel har också använts i fejk pandemin Sars 2002/03 – vilket ger svåra biverkningar pga av sin giftighet, och flera dog just på grund av medicinen – inte pga av sjukdomen.

  Om detta kan du läsa mer om, skriven av David Crowe.

  Klicka för att komma åt SARS.pdf

  Och om vetenskapliga skandaler och bedrägerier kring de påstådda Svininfluensan, Cervial cancer (HPV), SARS, BSE, Hepatitis C, AIDS och Polio kan du läsa i ”VIRUS MANIA”, skrivna av Torsten Engelbrecht, Claus Köhnlein + Robert F Kennedy Jr.

  Klicka för att komma åt 2020-02-26_Virus-Mania.pdf

  Vakna ! Skapa fred med din rädsla. Res dig ur skuggorna och lämna den därhän. Annars blir vi bara fångna en slags ”echo chamber” för våra farhågor… Och jag vet ärligt talat inte vart det leder än av ge ännu mer näring åt skuggorna.

  Är inte meningen att vi höjer våra sinnen ? Skapa en djupare kontakt till den inre portalen (hjärtat), och på så vis också den yttre portalen (universumets kraft)

 24. Åke i Sörmland says:

  På 60-talet på en resa STO – GBG fick man skrapa vindrutan för krossade insekter, nu är det inget alls på en hel sommar. En lokförerkompis säger samma sak om resor i över 200 ryck.

 25. ingmedrid says:

  Det här är ett intressant sammanhang – som jag hoppas att fler kan ta del av – samt kommentera… – Det finns så oerhört mycket som ter sig så absurt, med tanke på alla dessa långsiktiga planeringar som uppdagas…

  COVID-19
  Get the latest information from the WHO about coronavirus.

 26. hllviken says:

  I Folkhälsans namn inför vi STASI-hälsopolis:

 27. hllviken says:

  Faktaspäckad blogg om en-procentarnas krig mot oss andra:

  http://stopthecrime.net

 28. Bearhugger says:

  Hej.

  Har följt bloggen ett bra tag och mycket kloka människor här inne. Vill dela med mig av en video jag såg som är intressant.

  • Mo says:

   Djupet i den här videon är hissnande. Det framställs som att Coronan utnyttjas som en dimridå vilket till viss del stämmer. Det oroväckande är om du tittar på bilden och underliggande organisations nivåer så påminner utseendet om Corona viruset själv. Skall vi därmed uppfatta att det i virusets genetiska kod finns inlagrat de egenskaper som skall implementeras i värden dvs oss själva efter inkorporeringen ?

 29. eva-marie says:

  I dag är det första maj. Vill passa på att hälsa alla med en fin sång ( i mitt tycke ) som heter just
  ” First of may ”. Den finns på den allra första LP-skiva jag kunde köpa själv för egna pengar en gång.
  Jose Feliciano är en latinamerikansk sångare/gitarrist . Han är blind men väldigt fin musiker.
  ( Bröderna Gibb, d v s Bee Gees har skrivit sången )

  • eva-marie says:

   Och om Peter tillåter vill jag lägga ut en så bra video där han bara spelar gitarr. Fantastisk gitarrist.

 30. Savalle says:

  Läkaren Mikael Nordfors är ett ljus i mörkret.

  Låt honom bli till ett exempel för oss alla! Den som ängsligt står och darrar med huvudet nedkört i sanden när angreppen kommer har inga stora chanser att klara sig eller att skydda sina kära.

  Vi behöver alla inspireras av denna läkares mod att kämpa för sanningen.

  (Läkare starkt kritisk till svensk vård: Big pharma-korruption dödar fler än covid-19)

  Och här lugnar Mikael Nordfors alla dem som blivit skräckslagna av all propaganda rörande corona:

  (Dags att sluta vara så rädda för Coronaspöket)

 31. Savalle says:

  Här intervjuas Ingemar Ljungqvist, redaktör på hälsotidningen AlmaNova och kommentator här på bloggen, om varifrån corona kommer:

  (Ingemar Ljungqvist: HIV är skapat. Kanske även Covid-19.)

 32. Savalle says:

  Läkaren Mikael Nordfors – Lösning på covid-19 är nära:

  https://www.vaken.se/lakaren-mikael-nordfors-losning-pa-covid-19-ar-nara/

 33. hllviken says:

  1:a Maj – Eld med gnistor!

 34. Savalle says:

  ”Lögn, förbannad lögn och statistik” är en bevingad fras som beskriver användning av statistik – inte sällan felaktig eller överdriven – för att stärka svaga argument.[1] Hela citatet lyder ”Det finns tre sorters lögn: lögn, förbannad lögn och statistik”, från engelskans ”There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics.”. Ofta översätts det med pluralformer, ”Det finns tre sorters lögner: lögner, förbannade lögner och statistik.”
  (Wikipedia)

  Här är ett bra exempel på detta:

  https://newsvoice.se/2020/04/begravningsbyraer-larmar-covid-19-dodsorsak/

 35. Mo says:

  En hälsning till vackra Dalarna.

 36. Savalle says:

  Idag på morgonen hör jag fåglar sjunga. 🙂

 37. Savalle says:

  Study Shows Direct Correlation Between 5G Networks and “Coronavirus” Outbreaks:

  http://stateofthenation.co/?p=12846

 38. Savalle says:

  Så här skriver Kenneth Thorberg i en kommentar till artikeln Begravningsbyråer i NYC larmar: Avlidna klassas felaktigt med Covid-19 som dödsorsak på Newsvoice om intervjun med dr. Andrew Kaufman nedan:

  ”Sen jag vaknade upp för c:a 10 år sen och började förstå hur världen verkligen är beskaffad med alla lögner som sprids via msm , myndigheter , etablerade institutioner och gud vet vad , har jag tittat på mycket material i form av filmer och texter som fått mig att förstå åtminstone hur den större bilden ser ut av vad som pågår. Men…jag har nog sällan sett en så informativ och avslöjande film som den du länkade till på London Real. Och då kan jag säga att jag ändå ”visste” det mesta av vad Dr Andrew Kaufman presenterade. Som du skrev ; ”Helt otroligt”!!”

  https://londonreal.tv/unmasking-the-lies-around-covid-19-facts-vs-fiction-of-the-coronavirus-pandemic/

  (Dr. Andrew Kaufman
  UNMASKING THE LIES AROUND COVID-19: FACTS VS FICTION OF THE CORONAVIRUS PANDEMIC)

  • ingmedrid says:

   Jag har lyssnat på den länk som Ralf ovan postade rörande DR ANDREW KAUFMAN… – Det är enkelt att slå fast hur INSIKTSFULL SAMT KUNNIG denne doktor är… På sin hemsida har han följande mycket intressanta information:
   https://www.andrewkaufmanmd.com/videos-episodes-medicamentum-authentica/

   I den intervju som jag lyssnade på berättade han även om Dr. Jennifer Daniels… – Jag fann en vederhäftig inspelning med henne:

   Murder By Medicine 1 – Dr. Jennifer Daniels

   (18 min.)

 39. ingmedrid says:

  Med tanke på den inledande texten till detta avsnitt på Peters blogg – måste jag erkänna att jag dygnet runt (i princip) är engagerad med att – finna vägar / söka information / dela material – så att de som under så många år grävt gropar och tunnlar för andra – må falla på sitt eget grepp…

  För att än mer kunna se samt fördjupa sig i dessa oerhört ondskefulla skuggor – är det viktigt att kontinuerligt bearbeta och sortera ut de egna ruvande monstren… – För ju helare vi är – desto mer kan vårt ljus och vår inre styrka – få dessa parasiter att falla samman…

  Kunskap och information är vägen till att kunna handla, samtidigt som det är betydelsefullt att vi förökar oss – ja med tanke på att få med allt flera som kan AGERA FÖR LIVET…

  TRIBUNALER ÄR VÄSENTLIGA: https://itnjcommittee.org/why-the-itnj/what-is-natural-justice/
  (här finns massor av bra info – att använda sig av)

  FANTASTISKA ADVOKATER ÄR HÖGSTA PRIO I NUET: https://sidneypowell.com/
  (följ gärna hennes nyhetsbrev för mycket aktuell info)

  GRÄVANDE SKRIBENTER / JOURNALISTER – MED PENNAN PÅ SKAFT – ÄR A & 0:
  https://www.coreysdigs.com/health-science/eugenics-infertility-population-growth-crisis/

 40. ingmedrid says:

  –> SÄG NEJ TILL EUGENIK – SKRIV PÅ (namn + mailadr.)… & DELA VIDARE… !!!

  We Call For Investigations Into The ”Bill & Melinda Gates Foundation” For Medical Malpractice & Crimes Against Humanity

  https://petitions.whitehouse.gov/petition/we-call-investigations-bill-melinda-gates-foundation-medical-malpractice-crimes-against-humanity?fbclid=IwAR0JytNAX_p_lc8LJ_yagmEQi13sC9u-R__M9L-ukZ1ya6CQuM9XRQGvygc

 41. ingmedrid says:

  PER SKRIVER FÖLJANDE PÅ NEWSVOICE:

  Ikväll, lördagen den 2 maj klockan 18.00, samt imorgon söndag vid samma tid, så sänder The Truth About Vaccines rundabordssamtal med några av de mest intressanta deltagarna i serien The Truth About Vaccines: Dr. Rashid Buttar, Dr. Sherri Tenpenny, Dr. Judy Mikovits, Bobby Kennedy, Del Bigtree, and Dr. Andrew Wakefield med flera.

  Vi kommer att få helt dagsaktuella förklaringar om vad det är som pågår i världen just i detta nu, med corona, 5G, nedstängningen av de mänskliga rättigheterna, vilka som ligger bakom, och så vidare. Om du inte redan har registrerat dig, så gör det här:
  https://go.thetruthaboutvaccines.com/?ref=07cc394f-050c-4e06-aef6-2a0e3789d1bc

 42. Pingback: Så blev nästa steg i agendan avklarat… | corneliadahlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: