Har ridån gått upp för sista akten?

Har ridån gått upp bild

 

Förvirringen i vårt samhälle fortsätter att öka. Vi ser suddiga konturer av det som sker, utan att kunna urskilja vad som är sant eller falskt, farligt eller ofarligt, en agenda eller bara tillfälligheter? Skärper vi blicken ser vi att vårt samhälle i sin nuvarande form hotas av undergång – företag läggs ner, våra äldre dör tillsammans med alla sina erfarenheter och kunskaper, landets ekonomi rasar ner till sina grundvalar, betrodda politiker och tjänstemän framstår som idioter, inkapabla att hantera denna nya verklighet.

Kulturmarxismen fortsätter som om ingenting hänt, trots att alla vet att de ökande ekonomiska motsättningar som är ofrånkomliga i rådande situation, också kommer att öka polariseringen i samhället. Allt med samma målsättning – förvirringen. Att skapa panik. Kommer vi att dö på grund av vägrad sjukvård? Kommer vi att ha mat och dryck imorgon? Kommer vi att ha el och värme i våra hus? Kan vi lita på varandra?

Vi slapp banderollerna den 1 maj med ”Upp till kamp emot kvalen…”, nu när vänstern styrt vårt land tillräckligt länge för att kvalen borde vara ett minne blott? Har hyckleriet äntligen tagit slut? Kanske historiens största paradox till slut hamnar på skräphögen och Löfven med fladdrande ögon försöker hitta en ny målpunkt vid horisonten.

Naturligtvis är förvirringen avsiktlig. När man ser på Den Nya Världsordningens önskelista är samstämmigheten i resultaten för stor för att vara tillfälligheter. I förvirringens dimmor ser vi inte att våra valda politiker begår ett systematiskt folkmord – så många pensionärer som möjligt skall bort för att finansiera ökad invandring av lågutbildade migranter i yngre åldrar, detta trots att all statistik visar att integrationen i arbetslivet är bristfällig. Inbesparade pensionsutbetalningar, minskade vårdkostnader och konvertering av de äldres bostäder till nyanlända kan finansiera en stor del av befolkningsutbytet. Att förvägra äldre över en viss ålder sjukhusvård efter ett helt liv som skattebetalare är en ny företeelse, som inte hade accepterats av ett samhälle med normal klarsyn. Att förvägra vårdpersonal vid äldreboenden smittoskydd har inget annat syfte än att utsätta vårdtagarna för maximal smittorisk genom ett virus som sannolikt är speciellt framtaget för detta ändamål. Att vägra använda mediciner och motmedel med välkända botande egenskaper har samma orsak. Att just Sverige går i täten för denna vidriga agenda förvånar inte oss som länge kunnat konstatera att vårt land är pilotland för NWO:s framtida världskommunism. Att skylla på bristfällig planering inför en okänd framtid är nonsens, när andra länder det senaste decenniet genom välfyllda lager och utbyggnad av vårdplatser kunnat minska skadeverkningarna radikalt. Grannen Tyskland har jag framhållit i tidigare artiklar. Står vi nu inför ett system där staten fastställer en högsta tillåten ålder, över denna erbjuds bara morfin och livsavkortande medel av sjukvården?

Denna kollaps av samhällsmoralen ter sig än mer skrämmande när vi kastar blickarna mot morgondagen. Hur klarar vi samhällsekonomin när vår livsnerv – småföretagarna – gått i konkurs och bara monopolföretagen, samhällets parasiter, återstår? Det privatägda flygbolaget Norwegian går i konkurs medan det statligt ägda SAS överlever på skattebetalarnas bekostnad. Vad kommer flygbiljetterna att kosta sedan? Är det svårt att se konsekvenserna av monopolbildningen? Hur skall skatteintäkterna från energiförsörjningen ersättas när oljeproducenter, kärnkraftverk och kolutvinningen alla gått i konkurs? Kommer Kina att köpa våra älvar också? Skall vi betala skatt för luften vi andas och för vattnet vi dricker? Men vi har ju inga inkomster kvar ens att finansiera våra matinköp med. Privata odlingar kommer att förbjudas genom Agenda 2030, all mat skall levereras av den genmanipulerande livsmedelsindustrin. Monsanto står redo.

Det är märkligt att se hur Magdalena Andersson försöker framstå som en räddande ängel genom att erbjuda företagen lån till 6% ränta, samtidigt som staten lånar upp samma pengar till noll- eller minusränta. Inget företag kommer att kunna fortsätta med dessa skulder i bagaget samtidigt som förutsättningarna att överleva är reducerade i alla andra sammanhang. Detta är skandalöst. Om staten vill hjälpa företagarna att överleva krisen kan man ta upp sina gratislån för att betala statens utgifter, samtidigt som man inför temporär skattebefrielse för näringslivet. Utlandsskulden kan man reglera långsiktigt – förutsatt att företagen finns kvar. Om inte har vi snart ett helt land i konkurs istället. Klart att överlämna till den globala finansmarknaden till högstbjudande. Exemplet Grekland borde vara tydligt nog. Den som äger krediterna äger också landet. Det lärde oss redan Amschel Rothschild.

Det som händer i världen nu är ett gigantiskt trolleritrick. När vi luras att ha fokus på en sak, händer något annat som vi inte ser istället. Magins grundregel. Corona är och skall vara vårt fokus. Våra nära och kära dör. Men när vi kommit till sans igen ser världen annorlunda ut. Depopulationen har tagit fart genom vacciner, sjukdomsalstrande 5G-strålning, geoengineering från luften och i vattnet, kontaminering av livsmedel och dödsbringande mediciner i sjukvården. Så många som möjligt skall vara sterila, så barnafödandet planar ut i världen. Vänstersocialismen har tagit över FN, EU, de nationella regeringar som finns kvar, WHO, Världsbanken/ BIS och världens monopolföretag, som nu bestämmer vad vi skall äta och dricka, var vi skall bo och vad vi skall tänka.

Allt detta har man bestämt – utan att först fråga oss – att vara genomfört till år 2030. Blir det så? Ja, det är faktiskt upp till er själva att förhindra, om det inte känns bra. Glöm inte att ni är tillsammans den ojämförligt största majoriteten, ingen kan stoppa er om ni är överens om alternativet.

Peter Krabbe

344 Responses to Har ridån gått upp för sista akten?

 1. Mo says:

  Sveriges nya biståndspolitik, att ta över andra länders skulder. Regeringens märkliga väg att skifta poler, minus blir plus eller satsar de dubbelt upp på kredit i lyckohjulet ? Allt är möjligt i en förtrollad värld.

  https://sveanews.wordpress.com/2020/05/13/korruptionspengar-till-somalia/

  • Loa says:

   https://www.friatider.se/klart-sverige-ska-betala-av-somalias-statsskuld
   ” Samtliga riksdagspartier utom Sverigedemokraterna röstade på onsdagen ja till att Sverige ska betala av 21 miljoner kronor av Somalias skuld till Internationella valutafonden,”

   Såhär säger en sinnesrubbad socialdemokratisk riksdagskvinna:

   ” Ingela Nylund Watz (S) kritiserade under debatten SD:s motstånd till förslaget.
   – Sverigedemokraterna ställer alltså 21 miljoner kronor, som den svenska insatsen innebär för skuldavskrivning för ett av världens mest utsatta länder, mot insatser för att stärka svensk välfärd. Det är magstarkt, och det talar sitt tydliga språk, sade hon. ”

 2. peterkrabbe says:

  Jag har kraftiga störningar i min internetuppkoppling kombinerat med fördröjningar av wordpressfunktioner, förmodligen i avsikt att hindra mig från att lägga ut nya texter. Även moderering av kommentarer är drabbade, så det kan ta längre tid även för era alster att nå fram. Vi får se hur länge det pågår, så ha lite tålamod. Just nu kan jag bara skriva ett ord i minuten….

 3. Mo says:

  Och här kommer mer eller ska vi säga MP vill ge mer. Vore det inte bättre att Pengamakarna själva skyfflar ut dem så Sverige slipper räntan ?

  https://nyheteridag.se/eriksson-mp-skulle-vilja-att-vi-okar-det-svenska-bistandet/

  • Savalle says:

   Har vettet flugit sin kos?

   Romklubbs-styrda Sida fördelar ”biståndspengar” medelst kanalisering av förre ordföranden, svensken Anders Wijkman.

   En hungrig liten fågelunge är CONCORD, organisationen som ska se till att Agenda 30 genomförs.

   Moder Svea lever kanske upp till myten om pelikanen, som matar sina ungar med sitt eget blod?

   ”Det fanns under antiken, och långt fram i tiden, en föreställning om pelikanhonan offrade sitt liv för sina ungar.”
   https://langaryd.blogg.se/2014/march/om-pelikanen.html

   Föder Pelikanhonan Gökungar…?

   Galande hungriga gökungar överallt i vårt galna land: i Västergökland, i Östergökland, i Norrgökland, i Södergökland…

   Och snart klingar kanske Svenska kyrkans klockor till stolt och mångfärgad Gökotta…?

   • ingmedrid says:

    Savalle, jag uppskattar mycket din förmåga att se spektaklet från GÖKBOETS PERSPEKTIV… – Vad var det filmen nu hette… ??… – Hm… verkar som om alla de politiska rollerna är upptagna nu när det skall göras än mer REN TEATER – som skall sättas upp med titel – GÖKARNAS AFTONDRÖM… Samtidigt som flera organisationer nybildas… som GÖKSPANING FRA (tidigare …) – som även kommer att kräva officiellt deltagande i DEN SOCIALT DISTANSERANDE KURSEN – GÖKREDERIET… – Vilken ingen kommer att undkomma eftersom den numer har blivit obligatorium för den som önskar – REDA SITT BO…
    * FRA = för reda avstånd

    Hm… den som reder bon åt andra… faller själv ner… 😉

    Tur att vi inte är politiker, eller hur Savalle?

    • Savalle says:

     Ja, Ingrid, det är tur att vi inte är politiker. Politiker lever mycket farligt om de försöker gå emot makten.

     Vi sanningssökare här lever fortfarande och kan ännu säga det vi tror är sant.

     Filmen Gökboet (originaltitel: One Flew Over the Cuckoo’s Nest) speglar vår roll i ett genomsjukt samhälle. I denna film är patienterna mycket sundare än personalen.

     Ingrid, din hänvisning artikeln om kvinnan i det italienska parlamentet nedan är utomordentligt intressant!

     Men anknytning till denna fantastiska italienska riksdags-kvinna (Eller hur, Mo?) skulle jag vilja framföra ett rätt passande uttryck – även för vår situation här i Sverige nu – som myntats av den italienska författaren och journalisten Gianni Rodari:

     ”Nel paese della bugia la verità è una malattia.”

     (I lögnens land är sanningen en sjukdom.)

     • peterkrabbe says:

      Rodaris uttalande får mig att skratta när jag läser den kommentar som jag fick från judinnan Lea Goldzweig nyligen: ”Peter Krabbe är en sjuk människa med allvarliga mentala problem”. Lyckligtvis utgör kommentaren ungefär en av tusen, så jag tar det med ro….

     • Mo says:

      Savalle, absolut, en modig politiker, själv skulle jag önska mig fler svenska kvinnliga politiker av den kalibern, men det går lika bra med män.

   • Loa says:

    Wijkman? Har inte han fullt upp med klimat?

 4. ingmedrid says:

  Och nu Kära Vänner – kommer dagens – hälsotips.med inspiration från Dr. Mikael Nordfors:

  Han pratade om CISTUS ICANUS TE – vilket var en ny tesort för mig personligen, efter litet botaniserande på nätet – verkar detta te vara någonting mycket unikt samtidigt som det är ett te värt att pröva i snart kommande tider av – små små läskiga saker 😉 Att förebygga är bra i alla lägen…

  Jag har idag beställt från följande: https://www.salwator.se/shop/product/cistus-incanus
  (detta innehåller endast cistus & är ingen blandning)

  Det finns även som tinktur – men denna sida är särskilt intressant beroende på några berättelser litet längre ner på sidan: https://healingsolutionshealth.myshopify.com/products/biopure-cistus-incanus-herbal-tincture

  För övrigt finns det mycket information att tillgå på internet rörande CISTUS TE…

  Dr, Klinghardt har i följande länk en fin liten föreläsning om detta te, som han värderar mycket högt för hälsan… – Dock är ljudet litet svagt så man får ”spetsa öronen” rejält…

  Dr Klinghardt discusses Cistus Tea

  (11 min.)

  • Ett annat väletablerat hälsotips är ‘svenskdroppar’; ett gammalt örtkombinationspreparat, omfattande 11 växter, som använts och lovprisats av bortgångna Maria Treben. Dessa ‘Schwedenkräuter’ finns att köpa färdiga i rätt kombination som torrextrakt, vilka ska dragas med minst 38% sädesbrännvin under 14 dagar i solljust läge, varefter det kan brukas som elexir, såväl utvärtes som invärtes. Är själv sedan länge användare. Bred användning från läkning av infekterade sår på huden till hävning av ventrikelinflammation finns i den nära familjekretsen.
   Örtmedicin enligt traditionell kompetens försvann samtidigt med Flexnerrapportens genomförande till förmån för tillverkade, för kroppen onaturliga kemiska preparat. Studerar själv örtmedicin i rent intresse för naturlig läkning.

   • ingmedrid says:

    Göran, så kul att höra att även du är intresserad av örter och naturlig läkning. Det är häftigt när man finner såna universalmedel – som svenskdroppar. Har själv prövat det tidigare, och har ett paket liggande. Man blir glad och nöjd av att kunna ”hjälpa sig själv” – och det omhändertagandet blir liksom till en del i en läkande process. Flexnerrapporten är bedrövlig, och se vad som skedde i Järna. En av de bästa hostmedicinerna kommer från dem. Den lindrar även kikhosta. Den görs helst på backtimjan, men har man inte det tar man torkad timjan av bra kvalitet. Detta kokas rejält tillsammans med skivad färsk ingefära, och det skall göras mycket starkt, sen söta litet med honung när det silats och svalnat. Drickes klunkvis, och kan ges svagare till barn. Jag har tänkt på detta te nu i dessa tider. Samtidigt har jag funderat över hur viktigt det är att undvika mjölkprodukter vid hosta, eftersom dessa bidrar till slembildning (vilket jag även vet av egen erfarenhet, eftersom jag inte tål dylikt). Jag har för det mesta haft ett bra naturligt skafferi med det som har funnits att tillgå från naturen. Nyligen köpte jag malda hampablad, vilket ger en god och nyttig dryck, eller att användas till smoothies. (Finns här, länkar till deras fina sida med allehanda produkter samt mattips mm, ex fröknäcke och proteinbröd: https://www.rawfoodshop.se/blog/?p=1 ) Bra vatten är också viktigt, kollar runt litet nu på en bra vattenrenare. Jag är uppvuxwn i en familj där det naturliga var – det naturliga, så att säga. Därför anser jag att det är det skamligt att förstöra människan och naturen med alla miljögifter mm. Det här med Earthing är också något bra: https://heartmdinstitute.com/alternative-medicine/what-is-earthing-or-grounding/ – Jag länkade ju tidigare till en film om detta. Det finns en fascinerande bok om det också, den är fylld med fina berättelser om många vars hälsa har blivit förbättrad av att gå barfota i naturen (elektronerna bistår oss). – Göran. har du själv fler tips?

 5. ingmedrid says:

  ”Parlamentarikerns upprörda tal” – en italiensk intervju. mycket intressant och med oerhört tänkvärt innehåll… Ett Jättestort Tack till Anna B. – http://almanova.eu/italienska-parlamentarikerns-upprorda-tal/

  • ingmedrid says:

   Dr. Judy Mikovits & Dr. Rashid Buttar är helt enkelt suveräna när de debatterar i den följande länken, den försvann från TRIBUNALENS SIDA… Men någon har laddat upp den på annan plats för att vi skall ta del av det hela – så passa på att se den nu. Flera av de medicinska företrädarna har kontakt med Potus nu omkring vacciner mm… Vilket är bra… Jag har studerat Potus ledarskap en tid nu, och han verkar på flera ”plan” samtidigt, vilket är hoppfullt… Dr. Judy Mikovits’ bok ligger etta på en försäljarlista 😉

   Corona Emergency Hearing #4 Dr Rashid Buttar & Dr Judy Mikovits

  • ingmedrid says:

   Truth related to Performances…

   EXTERN VIDEO: Ole Dammegard’s most important video ever

   • Savalle says:

    Ola Slättenmark blev lite lågmäld i Ola Dammegårds video…

    I videoupptagningen nedan kan vi höra Ola Slättenmark berätta om detta nedtystade. Han säger här: ”Som en del i den övningen skickade jag ut ett mail den sjunde april klockan 14.52, en minut innan det första larmsamtalet kom.

    Wikipedia:
    ”Klockan 14.53 fick polisen larm om att ett fordon framfört av en okänd person hade skadat personer på Drottninggatan”
    https://sv.wikipedia.org/wiki/Terrord%C3%A5det_i_Stockholm_2017
    (Terrordådet i Stockholm 2017)

    En minut innan…

    Han är kanske synsk den här Ola Slättenmark…?

    Psyop Stockholm – Mötesplats samhällssäkerhet)

 6. ingmedrid says:

  Tänk att det finns människor som accepterar vad som helst… Precis nästan vad som helst i alla fall…- Men färglatt är det – så det förslår… Hm, detta är dagens HUMORPOÄNG – eller hur… ??

  https://thehill.com/blogs/in-the-know/in-the-know/497888-german-restaurant-gives-patrons-hats-with-pool-noodles-to-keep

  Keep The Distance To Social Media 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: