Forum Krabbe, juli/augusti 2020

 

Dags då att ta lite sommarsemester, strand och hav väntar. Ärligt talat sjönk intresset märkbart när det sena 1900-talets mest kontroversiella händelser kom på tal, flertalet kommentatorer försvann som på kommando från bloggen. Eller var det någon annan i Stockholm som tryckte på tangenterna för att få minnena att blekna? Så får vi då istället leva vidare med vår förljugna historia.

Kanske har vi för mycket annat att fokusera på när vi pensionärer avlivas på löpande band på grund av utebliven eller felaktig sjukvård, samtidigt som Coronan sprids som en löpeld i samhället. Bevisat verksamma mediciner och behandlingar förbjuds, de som ändå överlever skall vänta på välsignelsen i form av vacciner, vars egentliga syfte är okänt för de ändå hoppfulla. Bill Gates ler i smyg.

I USA organiserar Soros upplopp och kaos i syfte att underminera Trumps ställning inför höstens presidentval. Kapplöpningen har börjat. Fransmännen sopade banan med Macron i kommunalvalen och Merkel i Tyskland börjar kvickna till igen, ändå tror båda att de skall leda in EU i globalismens helvete. Låter vi det ske? I Sverige börjar Löfvén få kalla fötter inför den eskalerande invandringen. Blir nästa regering M+ S? Skenande kostnader för immigrationen går dåligt ihop med ett näringsliv som säckar ihop totalt av pågående pandemi, vem skall betala för det framtida Sverige?

Mycket att fundera över under den kanske oroligaste semestern hittills i de flesta svenskars liv. Försök ändå samla krafter under solens strålar, det kommer att behövas till hösten! Kanske ses vi då igen…

Peter Krabbe

711 Responses to Forum Krabbe, juli/augusti 2020

 1. hllviken says:

  9:50 min. in i videon; vad (S) gjort mot de vita i Sydafrika:

  • Loa says:

   Vad i… Den fanns häromdan!
   ”Den här videon har tagits bort eftersom den strider mot YouTubes användarvillkor.”
   @hllviken:
   Skriv ut videons ordagranna rubrik + publicerare! Så blir den möjlig att hitta.

   • hllviken says:

    Tyvärr är den borta från EXAKT24, som gjorde videon.

    Häpnadsväckande ondska berättades av en insider som var med då (S) regeringen lurade vita att sätta in alla sina sparpengar i en bank i Schweiz som sedan gav bort deras pengar till de svartas terroristgrupp – de som var orsaken till att de vita ville emigrera från Sydafrika!

    • Mo says:

     Ja när ska svenskarna vakna, S:s absurda romantiserande av verkligheten som nog inte blir så rolig här heller. Men de kanske behöver pengarna till en Ranch ? Här en annan video som visar det makabra våldet.

     https://www.exakt24.se/video-har-skjuts-isabel-kallblodigt-ihjal-for-sin-bil/

     • hllviken says:

      Sveriges maktelit hjälpte denna regim att komma till makten, delvis med våra skattepengar. Stackars alla vita som bor där!

      • Mo says:

       Tänk när de vita från Sydafrika och deras släktingar i olika delar av världen förstår att det är vi svenska skattebetalare som har finansierat deras pöbel. Vad önskar de då, att vi ska få smaka på vår egen medicin ?

       • hllviken says:

        Nej, de önskar inte vanliga svenskar något ont.

        Killen som har Paleastra Media och Sanna Hill har vistats bland de vita i Sydafrika och diskuterat med dem. De vita är tacksamma för stöd.

        • Mo says:

         Jag har funderat på det du skriver men tror att vi måste släppa vårt engagemang runt om i världen. Vi kan inte rädda de svarta i USA eller de vita i Sydafrika däremot är det vårt ansvar att rädda Sverige, ingen annan gör det. Det är riktigt illa ställt med vårt land.

    • Loa says:

     Nadine Gordimer och pengarna som sponsrade den röda terrorn
     https://www.nyatider.nu/nadine-gordimer-och-pengarna-som-sponsrade-den-roda-terrorn/

     ” den svenska finansieringen av ANC och Sydafrikanska kommunistpartiet. Utan de svenska miljonerna, eller kanske rentav hundratals miljonerna, skulle den röda terrorkampanjen med bomber och vedervärdiga ”halsbandsmord” (brinnande däck runt halsen) aldrig ha kunnat genomföras. (…)
     1991 tilldelades Nadine Gordimer Nobelpriset i litteratur av Svenska akademien och en av de nuvarande ledamöterna Per Wästberg spelade en avgörande roll i att göra Sydafrika till en politisk fråga i Sverige. Han var också vän med den radikale socialistiske statsministern Olof Palme. Gordimer-Wästberg-Palme, det är så jag misstänker turerna gick, och det finns både fakta och fiktion som visar på detta.”

  • hllviken says:

   Rekommenderas – men antagligen vet denna bloggens läsare det redan. Lars Bern beskriver pedagogiskt det fundament vi nu står på. Man måste förstå det för att gå vidare.

   • Erik Forsman says:

    Jag förstår, vad du förstår… Antagligen förstår Lars det också (kanske alla här?) men han varken kan eller av någon anledning vill knyta ihop påsen.

 2. hllviken says:

  Härskarna i Sverige har använt skattepengar till massinköp av `vaccin´.

  • Erik Forsman says:

   Eller döda länken till ens och vars skynsängel.

  • Loa says:

   Snygg färg på tröjan..
   Vad jag avskyr Gates’ gälla röst och patetiska lyfta händer.
   Från Alfheimr:
   Nära-döden-upplevelse för Bill Gates när media frågar om farorna med hans vaccin
   Bill Gates har uppenbara problem med att ge klart svar på frågor som har med farorna med hans vaccin att göra…
   Bill Gates Caught Off Guard on CBS News, when Questioned About Vaccines
   •21 aug. 2020

   • hllviken says:

    Alla som har något mellan öronen borde förstå att den oligarkungen är odräglig och 100% opålitlig!

    • Savalle says:

     Även ett litet barn som inte förstår språket skulle kunna se att han ljuger!

     Han är nästan komisk i detta så oskickliga ljugande och han för tankarna till Monty Pythons The Parrot Sketch, eller hur?

     Och den skrikiga signal-färgen på tröjan förstärker Bill Gates papegoje-aura.

     Vilken tur för mänskligheten att globalisterna valt ett sådant genomskinligt, fånigt ålahuve som språkrör!

    • Mo says:

     Spegel, Spegel på väggen där, säg mig vem rikast i världen är.
     Big Pharma har förstått att bästa sättet att bli riktigt Big är att inrikta sig på flertalet dvs den friska delen av befolkningen. 165 vaccin är under utveckling, vilket race det blir till målet och de stora prispengarna, klart att Bill vill vara med. Det blir en riktigt BIG BILL som måste lösas med krediter, smidigare än de vanliga kanonerna och SoroS blir nöjd över utfört uppdrag.

     https://www.nyteknik.se/samhalle/det-har-vet-vi-om-vaccin-mot-covid-19-6994317

   • hllviken says:

    Den lila tröjan har exakt samma nyans som Sancta Gretas byxor på förra toppmötet i Davos.

 3. Savalle says:

  Jag har just upptäckt en väldigt intressant intervju, som jag även publicerat på Lars Berns fina blogg.

  Men eftersom omskakande intervjuer sällan leder till några diskussioner där, så publicerar jag den även här med förhoppning om att få respons på den.

  Det är Ole Dammegård som intervjuar en människa som är oerhört insiktsfull och som har insider-information om dem som styr i bakgrunden.

  Intervjun är från 2018.

  (Ole Dammegard and Ronald Bernard Webinar May 31st, 2018)

 4. Sture says:

  Detta är en utmärkt video för alla kommentatorer på denna blogg, som anser att kampen i USA rör sig om ett ”hegelianskt dialektiskt teaterskådespel”. Jag tycker att redaktören på videon gör en korrekt sammanfattning av världsläget (det står och väger) och förlorar Trump så är det nästintill förlorat för oss alla. ”Eliten”, som lider av både emotionell och intellektuell kretinism har sina bestämda planer (A, B och C) och för dem gäller – nu eller aldrig. Personligen tror jag att de kommer att förlora:

  Jag har hämtat videon från Everykindapeople.blogspot.com som är en utmärkt sajt med mängder av intressanta inlägg.

 5. Erik Forsman says:

  Jag lyssnar, men har mina tvivel.

 6. Erik Forsman says:

  Titta under ögon: stora svarta ringar, påsar, bekymrens rynkor, lidelse eller smärta? Nej! Ser han ut som en plågad, bruten man som han beskriver sin barndom som? Han ansikte ser snarare helt opåverkat ut. De flesta sociopater jag träffat verkar sova gott om natten obekymrade över den ondska de åstadkommit – där av det avspända och men samtidigt avstängda ansiktet. Snarare anser jag han har lite av ett narcissistiskt drag. Det är han som skall rädda världen och samla alla under hand fana. Och om, jag säger om han varit del av vad han säger att han varit, hur kan han då fortfarande vara vid liv, och samtidigt se så obekymrad ut?

  Varför skulle inte cabalen sända ut falska visselblåsare för att samla den verkliga oppositionen, vanligt folk, för att samma information samt leda dem åt fel hål?

 7. Mjölner says:

  Kriget mot swish-hororna har inletts. Systemkritiska skribenter skall knäckas via myndigheter.
  Lille Mollgan skall nu med Skatteverkets benägna hjälp granska bloggläsarnas donationer. Ett nytt försök att ta död på kritiken mot den vänsterblivna rödgröna röran, nu när han inte fick igenom lagstiftningen om inskränkt yttrandefrihet.
  http://helenaedlund.se/kriget-mot-swish-hororna-har-inletts/

  • Loa says:

   O Herre Gud. Förutom allt annat hon gått igenom. Där valde SKV:s puppet master rätt person att statuera exempel med! För dj*ligt – sila mygg och svälja kameler. Men kommentarerna visade ju att Mållgan kommer att bita sig i tummen…

 8. Sture says:

  Titta på denna fina video om en flicka som var ateist för några år sedan, och som hånade alla kristna för att de var så ”hjärntvättade”. Jag har varit där. Vi har kanske alla varit där och många är fortfarande där. Men så börjar det hända saker och ting för denna ”förklokade” kvinna, som led av svåra ätstörningar sedan 4 år. Hon var förtvivlad.
  Jag skulle tro att ”ateismen” kommer att bli det svenska folkets svåraste problem och det är därför jag lägger upp denna video.
  Sådana här videos finns det hur många som helst på YouTube. Och för de som undrar vilken religion man skall tro på så gäller detta: det är alltid Jesus Kristus som framträder när man önskar att Gud skall visa sig. Ingen har någonsin berättat om att de kommunicerat med Allah, Mohammed, Jahve eller Buddha eller någon annan ”gudomlig” entitet. Det skulle möjligen vara de nordamerikanska indianernas ”Den Store Anden”, men detta betraktar jag som samma Gud.

 9. hllviken says:

  På tyska, ni som ej förstår tyska kan söka på vissa ord och få info.

  VARNING! EU-kraterna har elaka planer mot oss:

  • Loa says:

   ”Ny migrations- och asylpakt” – pakt med vem? Det är inte den lagvidriga global compact som ryckt närmare? Nej visst, det var FN… Hur många immigrations”pakter” kan man ha för samma migrationsströmmar?
   En ”pakt” med EU:s invånare är det i varje fall inte. De är inte ens informerade.

   I höstas ansträngde sig EU extra för att tömma specifikt Afrika
   d.v.s. ge dem en omfattande laglig rätt att invandra till Europa
   Stefan Magnet: ”Unglaublich: EU-Beschluss zu den Grundrechten von Menschen afrikanischer Abstammung in Europa”

   Inte heller det kan jag påminna mig att ha informerats om i tv eller någon tidning..

   Och att global compact slapp ut var ju olycksfall i arbetet. Fritzon stod med väskorna packade. ”Två veckor före godkännandet bryter regeringen tystnaden om FN:s globala migrationsramverk ”Global compact” och kommer till riksdagen för att svara på frågor om avtalET.” Det då inte undertecknade, alltså.

   Till detta den nyliga gigantiska ”corona”skuldsättningen som toffeln Löfven skrev på ”med EU-nämndens mandat”. Trots karska ord inledningsvis och att han hade KUNNAT LÅTA BLI.

 10. hllviken says:

  13 min. Trump + sinnessjuka ”kristna”:

 11. Savalle says:

  En mycket intressant historisk belysning av bankväldet:

  https://www.vaken.se/bankvaldet-en-historik/

 12. Mo says:

  Det här är skrämmande och lite spännande. Utvecklingen går snabbt nu. Kan vi se fram emot en Bank AL som konstruerar ett rättvist penningsystem och som bekämpar banksters ? Hubbsan det blev en god bankir.

  https://www.rbth.com/science-and-tech/332370-russian-ai-graphic-designer-fooled

 13. Erik Forsman says:

  Truth vs New Age

 14. hllviken says:

  Visdom av Zakleo Se Bumbar

 15. Loa says:

  Nu: 666 kommentarer.

  • hllviken says:

   Många inom den esoteriska kretsen säger att Fiskens tecken var patrikalt styre och när vi nu kommer in i Vattumannens tecken blir det gemensamt styre av kvinnor och män.

   • Erik Forsman says:

    Inom judendomen återfinns en åsiktsinriktning att Adam var hermafrodit, då Eva kom från Adam. Det kan möjligen förklara vurmandet för hbtq? Det finns en rabbin vid namn Steven Greenberg som skrev boken: ”Wrestling with God and Men: Homosexuality in the Jewish Tradition”. Han menar på att Judendomen har en något bättre position här, eftersom den är mindre dogmatisk än andra religioner i synen på hbtq.

    Intressant är i vart fall att män har X- och Y-kromosom emedan kvinnor endast Y-kromosom. Och det vet ju alla att män är fullkomliga, men inte kvinnan 🙂

    • peterkrabbe says:

     Visst, hur mycket kan man egentligen åstadkomma med ett revben? Adam kunde ju åtminstone ha bjudit på lilla hjärnan…

    • Mo says:

     Erik, det är precis tvärtom men det vet du säkert. Kvinnan har två X kromosomer och män en X och en Y kromosom. Y kromosomen är kortare dvs har mindre mängd DNA än X. Utseende mässigt ser kromosomerna ut ungefär som dessa bokstäver dvs Y har tappat en arm och därmed vissa förmågor. Mannens överlägsen i nästan alla samhällen handlar nog mer om den fysiska styrkan och det beskydd kvinnorna hoppas på av detta i en våldsam miljö, kanske framförallt behovet av skydd för avkomman som kanske annars riskerar bli uppätna. Ja så hemskt var livet under svältperioder och det ligger närmare oss i tiden än vi har förstått och kan naturligtvis återkomma om våra i detta avseende mycket sårbara samhällen faller samman i hungersnöd.

     https://www.mynewsdesk.com/se/dna-guide/blog_posts/fraaga-vad-aer-den-genetiska-skillnaden-mellan-maen-och-kvinnor-866

    • Mo says:

     Man kan fundera över hbtq biologiska betydelse, för någon fördel har det säkert eftersom det är så utbrett. Kan vara ett sätt för naturen att reglera populationers storlek och därmed överbefolkning. Under perioder när befolkningen behövde växa var det förstås viktigt att förkasta detta beteende. För en liten folkstam som ville dominera kanske det blev en del av en religion och du kunde med moralens och lagens hjälp förbjudas att spilla din säd. Fiskargubbens tankegångar var intressanta, han skrev om degenererade släkter, det känns alltför negativt, jag tycke att man istället skall tala om behov av förnyelse. Dvs att i små samhällen riskerar det att uppstå problem pga av att ofördelaktiga anlag får genomslag och dessa försvinner bäst när nya individer kommer in i samhället. Därför tycker många att vi skall välkomna den invandring vi har idag. Problemet är att vi begränsar urvalet i ett mångkulturellt samhälle om grupptillhörigheten blir alltför stark dvs du har fått en mindre grupp för din fortplantnings möjligheter. På sikt kan sjukdomar därför istället få fäste pga vårt vurmande för isolering i ett mångkulturellt samhälle.

     • Erik Forsman says:

      Inte behöver man invandring för att undvika inavel. Populationen behöver inte vara så stor, det räcker med ca 30 000 individer som blandar sina gener för att undvika inavel. Sedan är inavel vanligt i klankultuter: kusingifte i många hundra eller tusen år ger en degenererad avkomma. På kort sikt kan inavel ge lågbegåvning, eller det motsatta högbegåvingen.

      • Mo says:

       Det blir inte lättare av att många kommer till Sverige i befästa klankulturer med en tradition av kusingifte som förstärks här.

    • Mo says:

     Erik, ursprunget har troligen varit hermafrodit, men om mycket blir mindre får du nog på nytt tänka tvärtom.

    • Eclipse says:

     @Erik,
     Kvinnor har endast X-kromosomer. Frånvaro av Y-kromosom leder alltid till kvinnligt kön, då SRY-genen i Y-kromosomen leder till ökad testosteronproduktion.

     Om ett XY-foster har en genetisk mutation som leder till resistens mot testosteron utvecklas en individ med yttre kvinnliga drag, och både inre manliga och yttre kvinnliga könsorgan. Dessa personer har 46XY-genotyp och kvinnlig fenotyp, s k NWO-mutation.

    • Loa says:

     Kvinnor har endast X-kromosomer.

 16. ragnhild says:

  David Icke videoen forsvant, min nettopp nå kommentar like så. Beskjed om denne min kommentar ble sagt å være. ”Kan ikke formidle denne” (ca). Hva skjer?

  • Savalle says:

   Prova igen, Ragnhild, men utan någon länk. Många informationskällor som vi länkar till är spärrade, men vi kan kringgå denna censur genom att beskriva hur vi kan finna länken.
   Censuren är sannolikt kopplad till AI, som vi fortfarande rätt lätt kan knicka.

 17. Mo says:

  Sture, nu släpper Donald in Melania, kanske hans säkraste kort i detta läge.

  • Sture says:

   @ Mo,
   jag tror att Melania är en mycket klok och känslomässigt djup kvinna och kanske den som fått Trump att vända åter till sin barndoms kristendom. Han lär ha fått en uppenbarelse av något slag för en 12-13 år sedan, som gjort att han förändrade hela sitt sätt att se på saker och ting. Och det måste vara ungefär då de träffades. Jag är övertygad om att han lyssnar mycket på hennes åsikter – hon verkar ha ”fingerspitzgefühl” för vad som är rätt eller fel.

   Om hon är ett ”säkert” kort i valet vill jag låta vara osagt – därtill räcker nog inte hennes engelska än så länge. (Men hon talar ju fem olika språk.)
   Än så länge tycker jag bara att motståndarsidan hånar henne.

   • Mo says:

    Trump verkar nöjd iallafall så det ger honom lite extra skjuts och så kanske hon förstår hur öst kabbalen tänker.

  • Loa says:

   Hon är så makalöst snyggt klädd. I’m blown off my feet.
   Och med ”Fingerspitzgefühl” – detta är krig.

 18. hllviken says:

  Mitt estetiska sinne vill att 699 blir 700 kommentarer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: