Forum Krabbe, juli 2020

 

Dags då att ta lite sommarsemester, strand och hav väntar. Ärligt talat sjönk intresset märkbart när det sena 1900-talets mest kontroversiella händelser kom på tal, flertalet kommentatorer försvann som på kommando från bloggen. Eller var det någon annan i Stockholm som tryckte på tangenterna för att få minnena att blekna? Så får vi då istället leva vidare med vår förljugna historia.

Kanske har vi för mycket annat att fokusera på när vi pensionärer avlivas på löpande band på grund av utebliven eller felaktig sjukvård, samtidigt som Coronan sprids som en löpeld i samhället. Bevisat verksamma mediciner och behandlingar förbjuds, de som ändå överlever skall vänta på välsignelsen i form av vacciner, vars egentliga syfte är okänt för de ändå hoppfulla. Bill Gates ler i smyg.

I USA organiserar Soros upplopp och kaos i syfte att underminera Trumps ställning inför höstens presidentval. Kapplöpningen har börjat. Fransmännen sopade banan med Macron i kommunalvalen och Merkel i Tyskland börjar kvickna till igen, ändå tror båda att de skall leda in EU i globalismens helvete. Låter vi det ske? I Sverige börjar Löfvén få kalla fötter inför den eskalerande invandringen. Blir nästa regering M+ S? Skenande kostnader för immigrationen går dåligt ihop med ett näringsliv som säckar ihop totalt av pågående pandemi, vem skall betala för det framtida Sverige?

Mycket att fundera över under den kanske oroligaste semestern hittills i de flesta svenskars liv. Försök ändå samla krafter under solens strålar, det kommer att behövas till hösten! Kanske ses vi då igen…

Peter Krabbe

442 Responses to Forum Krabbe, juli 2020

 1. eva-marie says:

  Mer Chaplin. Tror han skrev musiken till den här fina sången som sjungs av Nat King Cole ;

 2. JohanW says:

  Från igår, USA. Uttalande från doktorer om Covid19. Börjar bli hetare och hetare på alla plan så nu även gällande Covid. Filmen är på dryga 2 min och tydligen plockas den ner av twitter mm, passa på att se den. Kan vara den start vi behöver?

  • Loa says:

   https://stillnessinthestorm.com/2020/07/cover-up-fauci-approved-hydroxychloroquine-15-years-ago-to-cure-coronaviruses-nobody-needed-to-die/
   Dr. Anthony Fauci, whose “expert” advice to President Trump has resulted in the complete shutdown of the greatest economic engine in world history, has known since 2005 that chloroquine is an effective inhibitor of coronaviruses.
   How did he know this?
   Because of research done by the National Institutes of Health, of which he is the director. In connection with the SARS outbreak – caused by a coronavirus dubbed SARS-CoV – the NIH researched chloroquine and concluded that it was effective at stopping the SARS coronavirus in its tracks. The COVID-19 bug is likewise a coronavirus, labeled SARS-CoV-2. While not exactly the same virus as SARS-CoV-1, it is genetically related to it, and shares 79% of its genome, as the name SARS-CoV-2 implies. They both use the same host cell receptor, which is what viruses use to gain entry to the cell and infect the victim.

   • Mo says:

    Här en studie, inte stor men visar på väldigt positivt resultat speciellt kombinationen hydroxiklorokin – azithromycin, eller vad säger Sture ?

    Klicka för att komma åt Hydroxychloroquine_final_DOI_IJAA.pdf

    • Sture says:

     @ Mo,
     de två stora felen med just denna studie är 1. att patienterna inte alls är randomiserade. Och de som vägrar ta emot denna behandling får bli en liten kontrollgrupp. Så kan man inte göra en studie. Vi vet ju att symptombilden för COVID19 är extremt växlande, en del är mycket sjuka och andra har inga symptom alls.
     I den fallbeskrivning, som handlade om intravenöst C-vitamin och COVID19 – och som jag vet att du läst – hade den extremt sjuka patienten fått både fulldos Hydroxiklorokin från dag 1, därefter fulldos Remdesivir och därefter ytterligare en fulldos hydroxiklorokin + Azithromycin utan att detta hade någon synbar effekt på sjukdomstillståndet. Det som verkligen vände situationen var C-vitamin i högdos intravenöst. Nu kan ju Hydroxiklorokin, Remdesivir + Azithromycin ändå spelat en roll genom att hålla henne vid liv så länge, men det vände inte tillståndet såsom C-vitamin. Samtidigt vet jag att denna patient var sjukhusets IVAs första patient med COVID19 och deras absolut sämsta, ty när hon skrevs ut från IVA så var hon den hundrade patienten med COVID19 som skrevs ut från avdelningen, vilket man just firade. Således måste de andra haft mycket lindrigare sjukdomssymptom.

     2. I en jämförande studie måste man ha åtminstone 60-80 patienter i varje grupp för att få en någorlunda god randomisering. Men detta räcker om den är korrekt utförd med tillägg av dubbelblind. Däremot räcker det med 10 -12 patienter om dessa är sin egen kontroll i ett ”före – efter” scenario. Det finns dock andra studier med hydroxiklorokin där man haft tillräckligt antal patienter och randomiserat korrekt, som visar att det har effekt.

     Det märkliga i hela denna situation är ändå hur man lyckats förtiga C-Vitamin, D3-Vitamin och Melatonin, kroppsegna ämnen, som är det kraftfullaste vi har, samtidigt billiga, lätt att administrera och helt ofarliga även i bamsedoser.

     • Mo says:

      Tack Sture, absolut jag håller med dig, högdos C-vitamin är att föredra framför syntetiska kemikalier både för patienten och miljöns skull. Har du sett den här fina videon ?

 3. Sture says:

  Här berättas samma sak som Loa visade ovan, att Hydroxiklorokin är effektivt mot coronavirus. Och detta redovisade man redan i en artikel 2005 från det institut där dr. Fauci var chef. Även om han inte var en av medförfattarna, så kände han med all säkerhet till denna artikel. Nu har han ”glömt av” denna eftersom han hoppas på att kunna tjäna stora pengar på ett vaccin, som också kommer att innehålla ett litet mikrochips. Videon är väl värd att ses och spridas till andra sajter. Google, YouTube, Facebook och Twitter har redan försökt censurera denna diskussion mellan välrenommerade doktorer och hänvisar till att ingen får framföra andra terapiförslag än de som kommer från WHO, som vi vet är en genomkorrumperad organisation:

 4. Mjölner says:

  Ursäkta om jag avbryter med detta. Jag vet att det finns många som undrar.

  Ett tillägg som kanske mer tydligt belyser socialdemokraternas vingliga dansande runt skiljelinjen som vanliga människor kallar rätt och fel. Efter varje skandal eller affär reser sig partiet som fågeln Fenix ur askan tillsynes oberörda och traskar vidare som inget har hänt.

  Inom den militära underrättelsetjänsten hade det s.k. T-kontoret – (den hemliga underrättelsebyrån under ”Mister Hemlighet” fil..dr Thede Palms chefsskap) -1964 slagits samman med Elmérs ”Grupp B” eller IB som ägnade sig åt inrikesspionage.
  Alltså åsiktsregistrering. Redan på den tiden en politisk livsfarlig hantering.
  Efter praktskandalen 1973 när avslöjandet kom, frågade sig alla -hur kunde detta vara möjligt? Socialdemokraterna vred ut och in på sig. Med tanke på demokrati var detta minst sagt dubiöst. Säkerhetstjänst-kommissionen (SOU 2002:92, sid 25) påstår att ledande socialdemokrater ljugit. Flera personer har vid olika tillfällen lämnat oriktiga uppgifter.
  Det handlar om försvarsministern Sven Andersson, Olof Palme, Sten Andersson samt anställda inom IB. Framförallt Sten Andersson låste sig tidigt vid en version om vad IBs
  verksamhet handlade om.

  Man kunde tolka detta som att socialdemokratin genom ett centralt statsorgan (Fst/ÖB)
  letade upp politiska motståndare och genom säkerhetsmässig prickning tog dessa från banan.
  På grund av den långvariga socialdemokratiska makteran, allt sedan 1920 (Hjalmar Branting), hade Partiet börjat betrakta sig som Staten. Partiet och Staten var ett.
  Denna attityd lade grunden för de otaliga skandalerna och affärerna. IB, Bofors, Bodström,
  Ferm/Arbatov-affären, Ebbe Carlsson m fl. , skiljelinjen Parti/Stat blev mer och mer diffus.
  Ebbe Carlsson flöt som en socialdemokratisk agent in och ut ur de rättsvårdande myndighetena där respekten för Partiet var så stort att ingen vågade ifrågasätta formella fel.
  Detta påminner om nomenklaturan i det kommunistiska Sovjet.

  Förnekanden och dementier fabricerades. Det var inte så illa som det kunde se ut.
  *Det var ”opålitliga element” ur den extrema vänsterrörelsen och kommunister som registrerats. Detta skulle ses som en del av ett legitimt författningsskydd mot omstörtande rörelser. Denna övermaga fräckhet att försöka förneka sina politiska mullvadsaktiviteter slog alla rekord. Allmänheten hade inte en aning om att KGB-styrda inflytelseagenter doldes i UD och regeringsministären. Så var det då och har fortsatt. Ingen byk är tvättad.

  Vad kan då göras åt dagens situation?
  För att rädda nationen Sverige krävs först och främst utrensning av alla vänsternissar och nissor bördiga från 68-vänstern som infiltrerat samhällskroppen. Gäller politik, myndigheter, rättsväsen, universitet, näringsliv och media. För dagens socialdemokratiska parti gäller att till varje pris behålla makten utan hänsyn till kostnaderna för väljarna. Det blir mycket svårt att ändra på detta tror jag.

 5. Savalle says:

  Sent omsider vill jag stämma in i den kommentar Loa skrev den andra juli (den andra kommentaren till denna krönika):

  – ”Kanske” ?! Ja, men vi måste ses igen! Peter, du kommer att behövas till hösten!!

  Jag är en av dem som inte skrivit på din så fina blogg på ett tag, Peter. Jag hoppas på att ha fått tillbaka motivation och kraft till din nästa krönika. Jag vill definitivt återkomma.

  Och jag hoppas att även andra tidigare flitiga kommentatorer hämtar inspiration och kraft nu under sommaren att återkomma i kampen för frid, fred, lycka på jorden!

  Signaturen ”ingmedrid”, du behövs med ALL din insikt!

  Allra gladast skulle jag bli om Fiskargubben / Arga gubben kommer tillbaka, men jag betvivlar att han fortfarande är vid liv.

  Och jag hoppas att signaturen ”Mjölner” fortsätter att skriva.

  Ge inte upp, Peter!

  • peterkrabbe says:

   Nej, jag ger inte upp riktigt än, men blir alltmer tveksam till möjligheterna att få en förändring till stånd. Jag hade tänkt försöka orka med skrivandet fram till valet 2022, men i nuläget tycks det mesta redan haverera. Blir det inget regimskifte då är allt förlorat. Avgörande är om Trump lyckas bli omvald eller inte. Det är förutsättningen för att globalismen skall kunna stoppas.
   Vi kommer att få facit för framtiden redan innan detta årets slut. Jag tror att vi behöver sommaren för att ta in allt som hänt och kommer att hända innan hösten. Med Covid 19, raskravaller, Gates planerade vaccinationer m.m. har vi mycket att fundera över, allt bär globalisterna signaturer och vi får allt sämre möjligheter att stoppa det. Vi är på väg in i ett tredje världskrig, ett krig där vapnen ersatts av virus, ekonomiska kriser, fattigdom, upplopp och statsmaktens växande förtryck av oliktänkande och opposition. Det är hög tid att med stort allvar sammanfatta och försöka förstå det krisläge som kommer att närma sig inom en mycket nära framtid. Kanske har vi då vår sista chans att stoppa utvecklingen. Då behöver vi också alla våra krafter!
   Jag tror att du har tankeöverföring till Mjölner! Gubben har jag sökt utan resultat och tror tyvärr att du har rätt där.

  • eva-marie says:

   Savalle. Roligt att du verkar redo att komma tillbaka med dina kommentarer igen !

   Jag har saknat dig. Och jag saknar verkligen Fiskargubben också ! Hans ofta så underfundiga och kloka kommentarer. Det är bara något år sen som jag först kom i kontakt med honom på en annan blogg. Ändå känns det som jag känt honom länge.

   Jag har, liksom du, också saknat ” Ingmedrid ” här en tid. Hoppas hon vill återkomma igen.

   • Savalle says:

    Tack så jättemycket, Eva-Marie!

    Fiskargubben har under väldigt lång tid varit en fantastisk källa till klokhet, insikt och kunskap.
    Det skulle vara oerhört glädjande om han kom tillbaka.

    Signaturen ”Ingmedrid” kom relativt nyligen in på allvar här som en enormt positiv virvelvind med mängder med ytterst värdefull och hoppingivande information.

    Mjölner har vi förhoppningsvis (med eller utan tankeöverföring) tack och lov fått tillbaka!

    Låt oss hoppas på att även andra mycket värdefulla kommentatorer, som inte hörts av på länge, kommer tillbaka!

 6. Erik Forsman says:

  Ogillar att länka bort, utan föredrar att lägga ut texten själv: gör här ett undantag. Detta underfinansierade lilla genomgång av OS-invigningen i London 2012, ger ändå en fingervisning om att det mesta av vårt framtiden är planerad för oss och vi förväntas uppfatta de val vi gör som självständiga val. I själva verket styrs de av känslor och sagor som berättas för oss i form av symboler. Håll till godo: https://www.bitchute.com/video/CMmYwGgGOiP8/

  • peterkrabbe says:

   Intressant analys, lika tydligt framförande som Madonnas spektakel i Israel. De överöser oss med budskap som vi bara rycker på axlarna åt. Varför reagerar vi inte? Är vår framtid inte värd att kämpa för? Vårt lag har tusen spelare mot tio, ändå tycks vi inte kunna vinna matchen….

  • Sture says:

   @ Erik Forsman,
   väldigt intressant video som du lagt upp. Det är viktigt att veta vad de ondskefulla planerat. Men det är lika viktigt att veta att det inte kommer att gå såsom de planerat – annars blir man ju helt knäckt.
   Antikrist kommer alldeles snart att framträda och han kommer att få mängder av människor, inklusive många kristna, att gå vilse.Det är därför som Bibeln varnat för Antikrist i flera tusen år.
   Anti-krist kommer att framträda som en Kristusfigur, precis som Vatikanens bilder på solguden, han kommer antagligen att vara klädd i vitt, men framförallt kommer han att kunna åstadkomma ”under” eller spektakulära ”trollkonster” som trollkonstnären Labero. Detta kommer att förleda hela världen. Detta är anledningen till att Jesus förmanar människor som sett honom göra under att ”inte berätta detta för någon”. En tro som grundas på mirakler är en ”påtvingad tro”. Här gör många kristna fel – eftersom de alltid börjar med underverken. Den enda av hans lärljungar, som gjorde detta, var Judas Iskariot. Jesus vill inte att man skall ta upp detta utan inrikta sig på budskapet – älska din nästa så som dig själv.
   Detta sätt att sprida Guds budskap – med undren i förgrunden – kommer därför att bli de mainstream-kristnas akilleshäl.
   I denna video ser man väldigt tydligt vem som inte älskar sina medmänniskor som sig själva -utan tvärtom föraktar dem.
   Det är inget fel att vara ”blåögd” och naiv. Det betyder bara att man tror andra människor om gott eftersom man själv är god. Gud föraktar inte ”blåögda” och naiva människor. Han ser till vad som finns i deras hjärtan. Men han vet också vad som finns i de ondskefullas hjärtan. Därför kommer dessa att förpassas från jordens yta – för alltid. Ty strax efter att Antikrist framträtt kommer Kristus själv att framträda – på himlen. Och denna tid är mycket nära, tror jag. Detta kan komma att ske strax efter att Trump vunnit valet i november (jag hade hoppats på en ny fyraårsperiod), vilket inte kommer att accepteras av globalisterna och Baaldyrkarna. Jag ser en mycket turbulent tid framför mig. Spänn fast er i båten.

  • eva-marie says:

   Mycket intressant om OS-invigningen. Som en slags jesuitisk teater. Det är ingen tvekan om vem som är ” denna världens Gud. ”

   I Petrus 1;a brev, kap 2 står det också om hörnstenen, som är Kristus ;
   Vers 4 ; ”Kom till Honom som är den levande stenen. Han blev visserligen förkastad av människor, men i Guds ögon är Han utvald och dyrbar. Och låt er själva som levande stenar uppbyggas till ett andligt hus.
   Vers 6-8 ; ” Därför står det skrivet : Se, jag lägger i Sion en utvald dyrbar hörnsten . . . . men för dem som inte tror ” har den sten som byggnadsarbetarna förkastade” blivit inte endast en hörnsten utan också ” en sten som de stöter sig på och en klippa som de snubblar över.”

   I Romarbrevet kap 11 skriver Paulus bl a om Israels folk. Han skriver om” en kvarleva” . I vers 4-5 står det ; ” Jag har låtit sju tusen män bli kvar. De är mina. De har inte böjt knä för Baal.”

   • eva-marie says:

    Det jag citerade från Romarbrevet syftar på en händelse i GT och det var Gud som uttalade det. Men Paulus fortsätter med att skriva ; ” På samma sätt är det i vår tid ; det finns en kvarleva , som Gud har valt ut åt sig av nåd. ”

    I 2;a Tessalonikerbrevet kap 2 kan man läsa om laglöshetens människa / antikrist som först måste framträda innan Herrens dag kommer ; ” Han är upprorsmannen som reser sig upp mot allt som kallas gud och allt som är heligt, så att han sätter sig i Guds tempel och säger sig vara Gud. ”
    Det står vidare ” honom skall Herren Jesus skall döda med sin muns svärd eller sin Andedräkt och tillintetgöra , när han uppenbaras. ”

    Som Sture skriver , så tror jag också att det inte kan dröja länge innan Jesus kommer tillbaka.
    Sen tolkas det från ngt ställe i Bibeln att Antikrist skall ha makten i ca 3,5 år, alternativt 7 år. Men jag har hört flera profetior om att just 3,5 år kan bli svåra. Kanske är vi där redan ?
    Jesus uppmanade ofta lärjungarna att de skulle ” Vaka ”, dvs vara vakna för tidstecknen och se till att inte bli bedragna.

    Tack för dessa videos, Erik ! Så avslöjande.
    Tack också till Sture för ditt fina svar till Erik.

    • Erik says:

     Då får även jag tacka alla för så fint mottagande av budskapen. Påhängen med länkarna är att du behöver inte vara troende eller ens kristen för att inse att rörelsen kring kabalen är oerhört styrd av religiositet. Detta borde väcka en och annan tanke, som i sin tur kanske väcker ett nyväckt intresse för vad som står i bibeln. Till sist vill jag säga att människorna i vår tid är så fattiga i anden, med undantag här på bloggen.

     • Savalle says:

      Det var en guldgruva, Erik, med genomgången om OS-invigningen av Zakleo Se Bumbar!

      Jag vill uppmana er att se fler videor av denna så upplysta människa, särskilt de om Babylon.

      Och här ger Zakleo Se Bumbar en ENORMT intressant intervju med Patrik Holmqvist, som gjort en data-animering av en ny modell för vårt solsystem, som i hög grad ansluter till Tycho Brahes modell:

      (Intervju med Patrik: Avslöjande om vårt solsystem)

      Tycka bra om Tycho Brahe och tycka illa om NASA-nasare!!!

      • Erik says:

       Ja, Zakleo Se Bumbar bringar mycket klarhet. Tror även det är som han själv säger: han är fylld av den helige ande, som i sin tur väljer de delar som just bringar klarhet.

       Han säger flera tänkvärda saker.

       1.) För det första att det inte går att förstå kabalen, eller vad man nu vill kalla den, utan teologi. Detta då babyloniska rörelsen är så fixerad av religiositet – det går så att säga inte förstå teologi utan teologi.

       2.) För det andra går det inte att förstå, utan att förstå vad dom förstår – vad dom förstår vill dom inte att andra skall förstå.

       3.) För det tredje förstå de esoteriska hemliga läror, dess frekvenser, dess symboler samt slutmål.

       Förstår vi inte de esoteriska lärorna (här tillämpande i mörkrets tjänst) förstår vi inte samtidigt hur vi hålls i mörker, långt från upplysning. Det är just upplysning de vill hålla för sig själva (ljuset – solen) och vi andra skall vandra i dunklet.

       Ta bara en sådan enkel sak som att alla frimurargolv har schackrutigt golv. Det schackrutiga golvet symboliserar just det jag talar om – ljus och mörker. Syftet är att sänka ner en människa till den längsta energifrekvens – där ingen andlig utveckling sker – ingen tillväxt kan komma till stånd. Att hela tiden hålla henne på gränsen; gränsen mellan himmelen och helvetet. Ena stunden är livet toppen, har aldrig varit bättre. I nästa stund aldrig varit så helvetisk. Just detta låga energitillstånd, på gränsen mellan ljus och mörker, är där ingen andlig utveckling kan ta form, håller bland annat missbrukare fast i sitt missbruk. Ena stunden kan livet inte vara bättre än under påtändningens uppstigning, till avtändningens nerstigning. Eller emotionellt instabila personlighetsstörningar, som hela tiden växlar mellan att höja dig till skyarna, i en nära relation, för att i nästa stund få dig att känna att du inte är vatten värd.

       Det handlar primärt alltså inte om att enbart skrämma människor med rädslor, ty detta skulle bara med tiden leda till att hon samlade kunskap om sin rädsla, för att finna nytt mod. Nej, här gäller ömsom få henne ner i förtvivlan – att ge upp allt. Ömsom nå total lycka. Detta föder ett tvivel livet igenom – du kan inte lite på dig själv, då du är så tom i anden. Med tvivel och andlig fattigdom, kan ingen tro växa.

       • Savalle says:

        Mycket kloka ord. Tack än en gång, Erik!

        På den här tråden har vi talat en del om kommentatorer vi saknar mycket, men det har ju också kommit nya med stor inspiration. Sett i ett längre perspektiv är du en av dessa relativt nya som kommenterar här som bidrar starkt till att denna blogg, enligt min bedömning, är Sveriges mest avancerade sanningsblogg.

        Och som du påpekar tar bloggen upp andliga frågor, som ofta är en förutsättning för förståelse.

        • Erik says:

         Tack Savalle, och alla andra. Men detta handlar inte om mig eller för den delen om Zakleo Se Bumbar (eller Daniel som han föredrar att kallas) utan om kunskap, budskap och visdom. Själv beskrev han det som ett uppvaknande efter att en person bett för honom.

         Det vi ska akta oss för är: Me, I and Myself. Egocentreringen. Egot står alltid i vägen. Egot är ett litet outvecklat primitivt hungrigt snarstucken och äregirig väsen som aldrig kan bli mätt på bekräftelse – likt figuren Gollum i Tolkiens mytologi.

         Titta er omkring! Ytlig bekräftelse på Twitter, Facebook osv… Detta är ingen slump, utan följer de principer om att hålla människor borta från andlig tillväxt genom att mata ett aldrig mättat ego.

         De esoteriska lärorna är kunskap och visdom om de sju nivåerna eller sju strålar. Återigen handlar detta inte om ondska, utan just kunskap och medvetande. Insikten om att vi främst är andliga varelser, därefter kroppar, ligger dolt i de hemliga lärorna. Där av att det alltid är ”the mind” makten först försöker påverka och om det inte fungerar ger de sig på kroppen. Målet är de samma att hålla människor adligt fattiga.

         Mycket i Gamla Testamentet handlar om de esoteriska lärorna, som är synonymt med frukten från kunskapens träd.

         Mesopotamiska mytologin samt dess myter, gudar och demoner, med olika egenskaper övertogs av Assyrierna och Babylonierna – det är samma gudar som sumererna hade, men med andra namn. I grunden är de samma gudar som Cabalen i dag tillbeder. Detta att byta namn är tricket, för att vi inte ska se klart.

       • peterkrabbe says:

        Se Bumbars OS-analys är oerhört viktig och värd att bygga vidare på. På en punkt tror jag dock att han gjorde en felbedömning, nämligen i episoden där alla är inklädda i tidningspapper och en mediamogul med cigarr i munnen visade sig. Istället för Churchill, som Se Bumbar antog rör det sig nog om Robert Maxwell, som var en centralgestalt i medias framväxt som kontrollerande opinionsbildare med täta politiska kontakter över hela världen. Maxwell var född i Tjeckien och judisk flykting under kriget, en nära parallell till Soros från Ungern. Han var aktiv medlem i Cabalen och ansågs vara agent för Mossad inom storpolitiken. Hans dotter Ghislane var Epsteins partner i pedofilringarna och båda kan antas ha arbetat för Mossad, som också sannolikt belönat både Maxwell och Epstein med ”självmord” efter slutfört uppdrag. Ghislane, som bjöd in prins Andrew i pedofilhärvan, greps för övrigt för ett par veckor sedan och har rättegång att vänta.
        Maxwell passar med andra ord bättre in i den satanistiska OS-invigningen och dess sammanhang. Churchill var inte direkt inblandad i Cabalen, även om han i hög grad finansierades av den judiska Focus-stiftelsen. Läs gärna den intressanta skildringen av Maxwells liv här: https://www.lindelof.nu/robert-maxwell-gudfadern-3/

        • Erik says:

         Du har säkerligen rätt. Har bara lyssnat till vissa fragment av del två, ej sett den i sin helhet – man kan inte ta in allt på en gång. Det är vad som sker i oss, när sanningen uppenbaras för oss, vi ska iaktta och ta fasta på. Det kräver mod. Tror inte på personlig utvecklingen, utan andlig utveckling. Kanske vi kan tillsammans kan kartlägga vad som hindrar den andliga utvecklingen i människan?

      • Erik says:

       Det är Simon Shack som ligger bakom själva tankearbetat, och skrivit boken, men animeringen är gjord av Patrik.

       https://www.lulu.com/shop/simon-shack/the-tychos-our-geoaxial-binary-system/paperback/product-23722211.html

      • peterkrabbe says:

       Det är svårt att ta till sig en ny modell för vårt solsystem i en tid när vi tror att vi redan vet allt. Tychos modell låter lite för fantastisk för att vara sann, samtidigt finns mycket som stöder den. I tidiga civilisationer var det en självklarhet att både solen och månen cirkulerade runt jorden, man kan fråga sig varför med tanke på de stora astronomiska kunskaper som tillförts både egyptier, mesopotamier och ännu tidigare civilisationer, kanske med hjälp utifrån…
       Det som låter mest osannolikt är kanske att vi med dagens teknik inte skulle kunna fastställa planeters och solens bana med hundraprocentig säkerhet. Att NASA styrs av amerikanska politiska intressen är givet, men det finns ju andra vetenskapsmän i världen som är oberoende av både kristenhet och politik. Det vi vet att vi INTE vet är exempelvis varför växlingarna mellan istid och värmeperioder sker med hyfsad regelbundenhet, varför polskiften inträffar och vad som styr de mindre klimatväxlingarna under värmeperioderna, som också inträffar med stor regelbundenhet. Allt detta kan relateras till solens aktiviteter utan att vi förstår varför. Så det är för tidigt att skratta åt den gode Tycho, som hade sitt observatorium några mil från mitt eget hus.

       • Savalle says:

        Teorier och ideologier faller och corona-spektaklet visar sig vara ett gigantiskt falsarium – i en enormt snabbt växande kollektiv mänsklig insikt.

        Tycho Brahe blev 54 år – han var alltså en äldre vit man vid sin tragiska och plötsliga död. Hade han levat idag och blivit sjuk, hade han kanske dött av vanvård.

        – Jag tänker på Fiskargubben!

        Tycho och Fiskargubben, två mycket begåvade vita, äldre män!

        (Rolling Home,Rolling home, rolling home across the seas..)

        • peterkrabbe says:

         Hmmm, äldre? 54 är mina barns ålder idag. Annars håller jag med om att man överlever numera bara om man kan klara sig undan sjukvården….

         • Savalle says:

          Du må ha många år bakom dig, Peter, men du är öppen, undersökande och livfull
          som ett barn – mitt i all din visdom och kunskap.

          – Må du leva och verka länge än med all din unika insikt och ditt patos!

          Och jag instämmer helt med helt ditt överlevnads-recept.

       • På anthropocene.live under ‘fem tusen liv offrade i onödan’ den 6:aug kl 05:21 förklarar jag utifrån astrofysiken varför den framförda modellen är falsk. Läs gärna där så behöver jag inte skriva om inlägget här på Din utmärkta blogg.

        • peterkrabbe says:

         OK, här kommer ditt inlägg kopierat, så alla kan ta del av det på enklast möjliga sätt. Det är tveksamt om man skall sända en pod utan att ha någon sakkunnig med i diskussionen, särskilt om man rör sig på tunn is. Jag tror att även ”Daniel” får lära sig något av detta!

         Göran Åkesson
         6 augusti, 2020 kl. 05:21
         @Savalle
         Modellen är falsk, enligt astrofysiken. De ‘kringelmönster’ som visas är inte en effekt av att solen rör sig kring jorden utan en avspegling av att solen rör sig i bestämda mönster kring solsystemets tyngdpunkt, som inte är jorden. Således har, under loppet av 100 år, dessa rörelser fört med sig att solcentrum tre gånger är i närheten av solsystemets tyndpunkt, men sex på ett avstånd upp till ca två soldiametrar därifrån. Parallaxargumentet som framförs betr näraliggande stjärnors avstånd blir därför också felaktigt, likaså argumentet att retrograda rörelser är en effekt av att solsystemet rör sig kring jorden. Det senare blir en logisk konsekvens av solcentrum rör sig på det sätt som anges ovan, och att planeterna har olika omloppstider.
         Avståndsmatematiken för skattning av längre stjärnavstånd bygger på cepheider och fastställda relationer m.h.t. dessas ljusstyrkor, för att framställa det enkelt.
         Ett enkel observation att den geocentriska modellen (att solsystemet kretsar kring jorden) är fel är det faktum att jorden varje år vid bestämda tidpunkter från ‘samma håll’ träffas av meteorsvärmar från solsystemet. Hur kan det ske om solsystemet kretsar kring jorden?
         Osv. Man får inte ta för givet att alla ifrågasättande intervjuer/modellframställningar på YT är något att ta fasta på.

         • Savalle says:

          Och jag kopierar då det svar jag gav Göran på anthropocene.live:

          ”It’s Easier to Fool People Than to Convince Them That They Have Been Fooled!”

          – Göran, du har berättat att du är matematiker, men jag förmodar starkt att du även är fysiker.

          Det är svårt att släppa taget om något man omhuldat sedan ungdomen!

          ”Ja visst gör det ont när knoppar brister, ont för det som växer och det som stänger. Ja nog är det svårt när droppar faller. Skälvande av ängslan tungt de hänger, klamrar sig vid kvisten, sväller, glider – tyngden drar dem neråt, hur de klänger.”

          • Savalle says:

           Lite kuriosa när det gäller astronomi:

           Teleskopet hette LUCIFER, men döptes om till LUCI.

           ”LUCI (originally LUCIFER: Large Binocular Telescope Near-infrared Spectroscopic Utility with Camera and Integral Field Unit for Extragalactic Research) is the near-infrared instrument for the LBT.[20][21] The name of the instrument was changed to LUCI in 2012.”

           https://en.wikipedia.org/wiki/Large_Binocular_Telescope

         • jesslar53 says:

          Jag är en pensionerad sjökapten och har tagit många stjärnhöjder och solhöjder, är också medveten om nuttationen ”jordens wobbling” som ej påverkar våra positioner nämnvärt men kan korrigeras för.
          Videon som förklarar att solen rör sig runt jorden ser bra ut i första anblicken men många andra krafter blir då underliga , tex tidvattnet månens dragningskraft plus planernas position i linje för högsta tidvatten då är allt kastat på ände , dock intressant teori om den kan bevisas.

          • Savalle says:

           Ja, visst är det en intressant teori!!!

           Vad spännande med högsta tidvattnet i förhållande till planeternas position!

           Jag undrar om Tycho Brahe-modellen har svar på det.

           – Vad kul med denna diskussion! Vi ska inte bara lyssna på vad så kallade experter proklamerar, för vi inser nu att vi har blivit så lurade i så många avseenden. Eget förnuft gäller!

     • eva-marie says:

      Erik.

      Det är värdefullt om det får fler att intressera sig för Bibeln och budskapet där. Särskilt från Nya Testamentet, även om GT på många sätt är ett bra och ofta viktigt komplement.
      Med tiden kommer budskapet att finnas kvar inombords som en vägledning och påminnelse.

      ” Ditt Ord är mina fötters lykta , och ett ljus på min stig ”, står det i Skriften .

 7. Med referens till ‘Landsförräderiet’ från den 13 okt 2018, betecknar jag det av vår statsminister nyligen undertecknade EU-avtalet som en integrerad del därav. I detta fall, troligen motsatt undertecknandet av Agenda 2030 och Global Compact, har han genom EU-nämnden, pendang till Utrikesnämnden, fått riksdagspartiernas mandat till undertecknandet. Svårt att få veta korrekt, eftersom förhandlingsavstegen är hemligstämplade. Nåväl, även om det slutliga godkännandet ännu är en delvis öppen fråga m.h.t. EU-parlamentets slutliga ställningstagande, är det statsfinansiella avgrundsdjupet och komprometteringen av medborgarnas ekonomiska självständighet en högst relevant angelägenhet. Marionettfunktionen relativt beslutande organ kännetecknar statsministerns ageranden. Inget är till förmån för landets medborgare.

  Det aktuella avtalet, en upplåsning av självständiga staters ekonomiskt/finansiella självständighet är en logisk efterföljd till de strävanden, som fick stor kraft efter ww2. Marshallplanen, finansierad av USA hade som villkor inrättandet av ett europeiskt förenta stater, med betydande likriktning av handels-, ekonomisk- och statsfinansiell karaktär. Dessa strävanden konkretiserades dels av den Winston Churchill ledda European Movement, syfte federal union, dels av den parallellt uppståndna American Committee for a United Europe (ACUE), med syfte att kanalisera pengar till europeiska federalister. Willam Donovan blev den senare organisationens ordförande med Allen Dulles som vice, vars organisation investerade flera M$ i European Movement. Donovan agerade starkt för kreerandet av ECSC, europeiska kol- och stålunionen, vars syfte inte var något europeiskt fredsprojekt, utan snarare ett sätt att tillåta ståloligarker fortsatt ekonomiskt styre. Vi vet den fortsatta historien, som genom självständiga teknokrater skapade EEC och från den 1 nov 1993 EU, European Union. Byråkratteknologerna har därefter fortsatt arbetet mot en i alla avseenden från de europeiska medborgarna autonom organisation.

  Den ‘svenska’ inblandningen i historiens skeeden är ofta förbisedd. Den helt dominerande ekonomiskt/finansiella spelaren, i efterföljden till ww1 Tysklands straffekonomiska åtaganden, BIS, skapad för att administrera dessa transaktioner, med säte i Basel, var djupt involverad i högst dubiösa finansiella åtgärder med stulet guld och agerande som Hitlertysklands förlängda finansiella arm under ww2. BIS var under en lång tid, fram till 1956 under starkt inflytande av den ekonomiske svenske rådgivaren Per Jacobsens inflytande. Denna var en stark anhängare till ett federalt Europa. BIS fick p.g.a EPUs begränsade kompetens betydande inflytande över administrationen och fördelningen av Marshallplanens pengar.

  Kan vi som enskilda medborgare göra något åt dessa storskaliga, sedan länge i ‘planen’ ingående åtgärder, som efterhand begränsar vårt inflytande och våra personliga frihetsgrader? Inte mycket tror jag, såvida världshistorien inte kan förändras av dels Trump i den amerikanska hemisfären dels Putin, i den europeiska dito.

 8. Mjölner says:

  Så här går det till när Staten varnar en tjänsteman som tog bladet från munnen.
  En presumtiv visselblåsare tas av banan. Det finns slående likheter med gamla IB:s metoder.
  Jag misstänker att Partiet/Staten fortfarande kontrollerar sina anställdas åsikter, i detta fall en jurist. ”Varning, du bryter mot värdegrunden och har dessutom fel åsikt.” Skrämmande!
  En kontrollverksamhet med smak av diktatur som har gamla anor. Byken blir allt mer solkig

  MickeP den 2 augusti, 2020 kl. 11:34 Svara

  ”Statstjänstemän som idag räds konsekvenserna av eventuell vältalighet kommer att ta bladet från munnen. Jag känner åtskilliga sådana och jag vet precis, av egen erfarenhet, hur det känns att känna pressen att hålla tand för tunga.”

  Med risk för att göra dig besviken. Jag är en av de statstjänstemän du hoppas på. Åklagare. Jag tog bladet från munnen. Det ledde till att Ekobrottsmyndigheten betalade ett privat bolag 18 000 SEK för att göra en kartläggning av mina politiska åskådningar, närmare bestämt huruvida jag uttalat mig utanför den s.k. värdegrunden på bloggar som denna. På min fritid nota bene. När de inte hittade ngt rasistiskt från min sida lade de ned projektet. Då var kostnaden som sagt uppe i 18 k (jag har fakturan).

  Jag gjorde naturligtvis en JO-anmälan, men den kom tillbaka med vändande post.

  Jag betraktar mig numera som ett varnande exempel för andra statstjänstemän som funderar på att ”ta bladet från munnen”. Jag har fullständigt gett upp hoppet om detta land och inväntar bara min pensionering så att jag kan dra härifrån. Då har jag ändå gett drygt 30 år av mitt liv för ett rättsväsende som jag en gång trodde på och alltid ställt mig lojal till.

  Bitter? Bara förnamnet.

  MickeP

 9. Savalle says:

  Jag skulle vilja återkomma till de enormt avslöjande båda länkarna om OS-invigningen i London 2012, som Erik Forsman ger ovan.

  Här är soldyrkarnas egen presentation av soldyrkan. Det är en rätt kort historisk genomgång som är välgjord. Bortsett från att det är en försköning och lovprisning av soldyrkan visar den på hur oerhört omfattande och mäktig denna religion varit och är.

  Det jag framför allt vill framhålla i denna video-snutt är två symboler:

  1, Till vänster (från vår synvinkel) om kvinnan som modererar i filmen ser vi en symbol för soldyrkan. Jämför den med symbolen för The Trilateral Commission, där svenskarna Marcus Wallenberg, Urban Ahlin, Carl Bildt och Annie Lööf är medlemmar!
  https://en.wikipedia.org/wiki/Trilateral_Commission

  2. Blusen kvinnan bär har fem ”taggiga” hakkors.

  • Savalle says:

   Hoppsan! Hoppsan! Hoppsan!

   Jag glömde filmen, men den kommer här:

   • Agneta says:

    Om man är intresserad av vår verkliga historia vilka vi är och var vi kommer ifrån kan jag rekommendera att följa en fristående antropolog som heter Robert Sepehr på YT han finns också som Atlantean Gardens på YT (så länge han nu får finnas kvar). Länkar hans senaste filmsnutt det finns många… https://www.youtube.com/watch?v=JvTuqoMZndg

    • Savalle says:

     Tack, Agneta, för den videon! Zeus som en svan…

     Och här är en mycket känd låt ”This One”:


     (Paul McCartney ”This One” (Music Video 1989)

     – Det är intressant att musikvideon inleds med en bild av en svan, eller hur?

     ”This one” uttalas precis som ”This swan!

     Lätt även att associera till ”one-ness”, som Walter Veith ofta hänvisar till, och till singularitet!

 10. Savalle says:

  Hoppsan!

  Här är film-snutten:

  Die Ur-Religion der Sonne – Ursprünge der indoeuropäischen und ägyptischen Religion

 11. Savalle says:

  Fiskargubben / Arga gubben uppmanade mig att ta upp kampen mot förfallet inom den svenska organiserade kristenheten genom att belysa den mycket mäktiga organisationen Sveriges kristna råd.

  Här är två bilder från deras hemsida som är talande, tycker jag.

  Bild 1:
  https://www.skr.org/om-oss/generalsekretariatet/
  – Vad är det för symbol som skymtar fram på generalsekreterarens mage?

  Bild 2:
  https://www.skr.org/om-oss/styrelsen/
  – Person nummer sex från vänster är ordföranden för Sveriges kristna råd, den katolske kardinalen Anders Aborelius. Han är här klädd helt i svart. Vilka inom Katolska kyrkan är vanligtvis helt klädda i svart?

  Just när jag skriver det här försvinner bilderna på SKR:s hemsida och istället visas:

  ”Nere för underhåll
  Siten är nere för underhåll, men är strax tillbaka”

  – Quelle coïncidence…

 12. matte5958 says:

  “If voting made any difference they wouldn’t let us do it.”

  ― Mark Twain

 13. Mo says:

  De som bor i Botkyrka är inte så glada över att Stockholms skatteintäkter delas ut till övriga landet. Kanske blir det mångkulturen som tvingar fram regionalisering eftersom man inte uppskattar eller känner solidaritet med det nationella. Svensk landsbygd får i framtiden förlita sig på EU-bidrag för sin överlevnad ? Kanske något för landsbygdspartiet att fundera över.

  https://www.friatider.se/polisen-12-aringens-dod-ar-svenskarnas-fel

 14. Mo says:

  Den mörka sidans makt.

 15. eva-marie says:

  Ett lite äldre klipp om Antikrist och olika skepnader Han uppenbaras i med Derek Prince ;

  • eva-marie says:

   Kanske hellre olika kännemärken än skepnader, som jag skrev.

   En intressant tanke är att ”han” troligen börjar/utgår från Guds folk, eller i alla fall från en rörelse som inte förnekar Gud. Men som förnekar relationen Gud/Kristus som en enhet.

 16. JohanW says:

  2019
  ”The event 201 pandemic exercise”
  virus sprids från en grisfarm i Brasilien
  ”World economic forum” med nya ”bidrag” till mänskligheten….(vår kronprinsessa blev väl den som lanserade LGBTI i samband med Pride invigningen) se även det ”digitala övertagandet” i ”Pride”.
  ”military world games (wuhan)” med en del symbolik. länk på dryga 2 min från dess öppningsakt, ger en speciell känsla att se och lyssna på den. Om 201 säger att 0=Jorden blir 21 kvar (agenda 21)
  Allt planerat och klart och vi sitter nu och väntar på den ”andra vågen” som Bill Gates lovat oss och som ska bli mkt mer kraftfull…
  Minns Madonnas mkt skumma videos i början av utbrottet med svårtydda men ändock ett budskap men som nu mest hetsar (igen) mest mot Trump och i princip uppmanar till raskravaller…
  Känns som att något har bromsats upp deras planer?

 17. Simone says:

  Fler och fler höjer sin röst kring Covid-19 och hur globalisterna försöker tvinga in folket i diktatur fållan. Man kan bara hoppas på att fler och fler vaknar ur sin törnrosa sömn och börjar att agera. Demonstrationer runtom i världen är ett positivt tecken men det krävs mycket mer.

  • Loa says:

   Tappad sug?! Säger han dock inte, men har säkerligen fått hot.
   Så go’ han ser ut när han tar farväl.
   Fäll ut ”Visa mer”.

   • Loa says:

    Avskräckt av att Mikael Nordfors antagligen fråntas läkarlegitimationen?! För den lilla YT-instruktionsfilm, i mänsklighetens tjänst, som postats även här för ett tag sen.
    13 juli 2020
    Statens hämnd mot Läkare som talar fritt.
    IVO vill alltså av-vitrocka Nordfors av YTTRANDEskäl.

    Tror sjutton Tallinger emigrerar till Danmark. Och han drev ett helt läkarhus i Småland.
    Förlusten är vår. Inte minst för att svenskarna nekas tillgång till hydroxiklorokin.
    Snart drar väl Hallonkvist och Mengell in pulmicort också, sen dr Bartlett i Dallas visat det verksamt.

 18. Eclipse says:

  1945-08-06 = 33

  6 augusti är 33 dagar efter USA:s nationaldag.

  33:e parallellen (33 grader norr om ekvatorn) går mitt emellan Hiroshima och Nagasaki.

  USA:s 33:e president, Harry S Truman, nådde 33:e graden inom frimureriet.

  Den första atombomben sprängdes på Trinity testområde i White Sands, New Mexico, 33:e parallellen.

  Roswell, New Mexico ligger på samma latitud. Liksom Babylon, Damaskus och berget Hermon, där de fallna Nephilim nedsteg.

  Franklin D. Roosevelt dog under oklara omständigheter i Warm Springs, Georgia, vid 33:e parallellen. Den 15 februari 1933, 17 dagar före FDR:s tillträde som president, utsattes han för ett mordförsök av den arbetslöse muraren Giuseppe Zangara. Denne ropade ”Too many people are starving!” och sköt sex skott som skadade fem åskådare, varav en dödligt. 33 dagar senare avrättades Zangara i elektriska stolen. 1933-02-15 = 33.

  KENNEDY = 33. Dallas ligger vid 33:e parallellen. JFK mördades den 22 november. 22 + 11 = 33. RFK mördades senare i Los Angeles, vid 33:e parallellen.

  Pangstaden Beirut ligger nära 33:e parallellen. 2020-08-04 = 16.

  • eva-marie says:

   I dag läser jag att 66 000 liv kan sparas om alla använder munskydd ! (Har blivit ett ständigt tjatande om munskydd nu).

   Är inte alla de här siffrorna 11, 22, 33 , osv speciella för ”vissa” grupper? Kanske 66 också ?
   Läste en bok en gång som skrev mkt om det här, och lika om nummer för livsvägar och liknande. Och Bill Gates uttalade ngt om 33 miljoner döda i den här pandemin ? !

  • Savalle says:

   Oerhört intressant! Kabbala, numerologi och gematri styr i hög grad de styrande.

  • Eclipse says:

   Max Tegmark (kosmolog känd för multiversumhypotesen) kallar Sverige ryggradslöst som vägrar skriva under FN-konventionen mot kärnvapen.

   https://www.dn.se/nyheter/sverige/prisas-for-sin-kamp-mot-karnvapen-skams-over-ryggradslost-sverige/

   Ryggraden har 33 kotor och Max Tegmark föddes 1967-05-05 = 33.

   • Mo says:

    Är det personen som framför budskapet eller budskapet som är det viktigaste ? Jag tror att vi skall sluta att förlita oss på personen och istället lära oss att självständigt analysera budskapet dvs lära oss att tänka själva. Vårt politiska system handlar väldigt mycket om att skapa personer som vi lutar oss mot och litar på och så överför vi ansvaret för samhällsutvecklingen på dem. Då kan vi aldrig få den demokrati vi önskar oss. I det här fallet tycker jag att budskapet är riktigt oavsett vem som framför det. FN kan kritiseras ur flera synvinklingar men det är det världsomfattande forum som finns idag för angelägna frågor. Vem behöver kärnvapen ?

    • Eclipse says:

     @ Mo, vi behöver inte kärnvapen. Min iakttagelse belyser att universum är besjälat och att därför tematiska samband dyker upp där inga orsakssamband syns. Tegmark gjorde sitt debattinlägg med anledning av 75-årsdagen av Hiroshima vars datum har samma talvibration som hans egen födelse och så råkar han välja ordet ”ryggrad”. Jag tror inte på slumpen, däremot meaningful coincidences.

  • Eclipse says:

   Jag noterade inte ens symboliken i kortet jag la fram. Blixten kommer från himlen. Då ligger det nära till hands att en missil orsakade explosionen i Beirut.

   Det talas om ammoniumnitrat. Tornet är en fallossymbol. När urin lämnar kroppen är den korroderad av ammoniak.

   Och coronan är med. Inget som händer på världsscenen nu är isolerade händelser.

   Missilens avsändare är Israel. Kronan skiljs från toppen på tornet = omskärelsen. Notera också alla yoddar i luften, grundformen till alla bokstäver i det hebreiska alfabetet.

   Explosionen inträffade en tisdag, d v s Tyrs dag = Mars, som för övrigt är den planetära korrespondensen till trumfkort nr XVI.

 19. Sture says:

  @ Ecklipse,
  vad har vi för nytta av allt detta? Vi vet att de mörka krafterna är intresserade av mysticism och siffersymbolik. Räcker det inte att veta detta? Ty hur skall du använda detta? Om du nu tror så starkt på detta berätta då vilken händelse som är nästa stora händelse baserad på talet 33, så att vi kan kontrollera att du har rätt.
  Och berätta hur du vet att Harry S. Truman nådde 33 graden inom frimureriet? Jag tror inte på detta. För det första tror jag att sådant är hemligt. Och för det andra är detta endast förbehållet en viss etnicitet, och han var inte av en sådan.

  • Erik says:

   Ja är öppen för allt, samtidigt skeptisk: det måste både fungera logiskt och kännas rätt i hjärtat. Visst det finns det intressanta samband att upptäcka mellan siffror, men de har enligt mig inte något med datum att skaffa. Olika kulturer har olika kalendrar, och visst kan att lägga datum bredvid till siffror, men det säger ingen exploit om siffrorna som siffrorna inte kan berätta själva, utan datum.

  • Eclipse says:

   @ Sture
   https://www.trumanlibrary.gov/education/student-resources/places/grandview/grandview-masonic-lodge-618

   ”On October 19, 1945, Truman was given the 33rd degree of the Supreme Council of the Scottish Rite for the southern jurisdiction. He is the only President to have received this distinction, which he considered with satisfaction to be the culmination of his Masonic career.”

   https://nmasonic.com/wiki/freemasonry/famous-freemasons/freemason-presidents/harry-s-truman/

   ”Truman served as Grand Master of the Grand Lodge of Missouri and was a 33rd Degree Freemsson.”

   Däremot undrar jag hur vissa ”vet” att kungen och Silvia, brittiska kungahuset, Clintons, Busharna, Obama, Tom Hanks, De Niro, Madonna, Lady Gaga m fl är avrättade eller sitter på Gitmo och är ersatta av kloner. Eller hur man ”vet” att QAnon rapporterar sanningsenligt.

   @ eva-marie nämnde talet 66.

   SIRHAN SIRHAN
   199815 199815 = 33 + 33

   Denne var en patsy och de dödande skotten mot RFK avlossades av en säkerhetsvakt med bakgrund inom det militärindustriella komplexets aerospace-gren.

   NATO-lakejen Peter Hultqvist = 1958-12-31 = 66
   🙂

   Nu menar jag inte att allt detta är planerat av någon. Ta detta exempel:

   Specialeffektmakaren John Richardson arbetade på filmen The Omen (premiär 6/6/1976) och gjorde bland annat scenen där David Warners rollfigur blir halshuggen av en glasskiva som flyger från flaket på en rullande lastbil. I filmen föds Antikrist som barnet Damien med tecknet 666 medfött i hårbotten. Nannyn spelas av Billie Whitelaw, född 6/6 1932. 1+9+3+2 = 15 = 6

   Efter Omen arbetade Richardson på filmen A Bridge Too Far i Nederländerna. Fredagen den 13 augusti 1976 råkade han och assistenten Liz Moore ut för en bilolycka och när Richardson vaknade upp fann han Moore dekapiterad. Han tittade ut ur bilen och såg en vägskylt med texten ”Ommen 66,6 km”.

   OMMEN 666 = 42 = 6

   Liz Moore 1944-09-15 = 42 = 6

   Jerry Goldsmith fick en Oscar för musiken till Omen. Goldsmith 1929-02-10 = 33.

   (Huvudrollen Gregory Peck avbokade en flight till Israel under inspelningen av Omen och samma plan kraschade och samtliga ombordvarande omkom. Han bjöd filmteamet till sin favoritrestaurang i London, men den sprängdes när de var på väg dit. IRA sprängde regissören Richard Donners hotell, m m).

   Nu använder jag vanlig pythagoreisk numerologi. Andra kommentatorer har berättat om hur eliten också använder sig av andra system, t ex gematria eller olika kodtabeller som bl a Francis Bacon använde sig av.

   Ska man tolka denna logga som 11 11 11? Det blir ju 33.

   • Eclipse says:

    För övrigt fick Fredrik Ruinfeldt jobb som seniorrådgivare på Bank of America Merrill Lynch.

    Rensvält föddes 1965-08-04 = 33

    Den nya loggan skapades 1998 i samband med att Bank America gick samman med NationsBank. En uppdatering gjordes 2018:

    Formgivaren kanske bara hade en förenklad flagga i tankarna, där de blå vågräta linjerna är ett stiliserat B och de röda lodräta linjerna är ett stiliserat A.

    • peterkrabbe says:

     Intressant att Fredrik Den Girige tar full poäng. Kanske borde denna räkneoperation ingå som obligatorisk komponent i var mans CV, så man kan sålla bort agnarna från vetet? Själv kommer jag bara upp i 28 poäng och kan konstatera att risken att bli en fullpoängare är störst för dem som är födda under slutet av 1900-talet och gärna senast i september. Risken är kanske stor att oskyldiga drabbas om man kallar dessa för Satans barn? Det finns nog skäl att vara försiktig….

     • peterkrabbe says:

      Som jämförelse kan nämnas att Hitler med 1889-04-20 kommer upp i 32 poäng, vilket ju inte var så illa pinkat…..men inte mitt i prick!

     • Eclipse says:

      Siffror har både dygder och laster, så det handlar inte om bra och dåliga tal enligt personliga egenskaper. George W. Bush är 33:a som Reinfeldt. Detta ska ju vara en Kristusvibration eller ”Master Teacher”. Han kallade sig visserligen för ”compassionate conservative” och svarade Jesus på frågan om sin favoritpolitiker.

      Om vi gör en liten astrologisk tolkning av Bank of Americas logga, så påminner 11 om Tvillingarnas symbol, och Tvillingarnas (samt Jungfruns) härskarplanet är Merkurius. Han var utöver kommunikationens gud även handelsmännens och tjuvarnas gud, vilket ju passar bra in på bankverksamhet. Då loggan skapades var Hugh McColl VD, född 18 juni 1935. Han råkar ha både Solen och Merkurius i sideriska Tvillingarna.

      Nuvarande VD heter Brian Moynihan och har en kvarts miljard per år i ”ersättning” som det så fint heter när chefer ger av sin värdefulla tid. Nedan ser vi honom med händerna i den typiska posen för företagsledare och ekonomer. Jag håller händerna som krattor för att raka åt mig MER tillgångar.

      Alliansregeringen sålde 2013 oanvända svenska utsläppsrätter för 38,4 miljoner kronor till Bank of America, samma bank där Rensvält alltså utsågs till seniorrådgivare.

      • Eclipse says:

       Nu ska vi inte göra detta till en astrologiblogg, men vill bara tillägga en sak som föll bort. Eftersom det heter Bank of America och den blev nationwide vid sammanslagningen och nya loggan, så tittar vi också på USA:s födelsekarta. Då gäller 1776-07-04, vilket placerar Solen, Venus, Mars och Jupiter i sideriska Tvillingarna. Landet är alltså ett Tvilling-land med födelsetal 5. Och vad var det som attackerades på 9/11?

       2001-09-11 = 5

       Jo, tvillingtornen och pentagonen.

      • Savalle says:

       Utsläppsrätter… Vad de hittar på!

       Och det tillämpas även i mindre skala för att försöka skala av oss på allt vad vi äger och skuldsätta oss.

       Det var en artikel rätt nyligen i tidskriften Småbrukaren, där det framhölls att de nya strama reglerna för enskilt avlopp i de allra flesta fall bara är ett sätt att mjölka landsortsbefolkningen på pengar och att få in oss i skuldfällor.

       Jag har nyligen fått min beskärda del av denna utsugning av pengar via slamsugna myndigheter – inspektion av min trekammarbrunn!

       Om de inspekterande ”miljö”-fogdarna kommer med ålägganden, då har jag bestämt mig för att säga att jag i fortsättningen inte kommer att använda min toalett, utan jag tänker skita i en hundbajspåse och slänga den i soptunnan.

       – Tala med bönder på böndernas sätt men med lärde män på latin…

      • Loa says:

       Så håller även alla prattanter som får vara i tv händerna, alltså kvinnor vana att stå i det offentliga och kläcka ur sig förnumstigheter, assisterade av, för att inte säga förlitande sig på, ett trångt viftande av kratthänder i brösthöjd. Jag kallar det, i brist på bättre, för att klappa kaka; de vill få till ett konsistent paket, eftersom deras talade ord inte förmår det.. Mycket tyckande, jag känner någonstans, liksom, vi måste… Detta stympade gestikulerande får mig att önska radion tillbaka istället för teven. Då var inbjudna tvungna att formulera sig.
       Kvinnliga politiker ska vi inte tala om. Knapptryckarkompaniet klappar kaka, men ledargarnityret håller hotande tumme mot pekfingret. Som om det vore något precist som skulle fångas. Vi, då.

    • Erik says:

     ”Däremot undrar jag hur vissa ”vet” att kungen och Silvia, brittiska kungahuset, Clintons, Busharna, Obama, Tom Hanks, De Niro, Madonna, Lady Gaga m fl är avrättade eller sitter på Gitmo och är ersatta av kloner. Eller hur man ”vet” att QAnon rapporterar sanningsenligt”.

     Är inget annat än exakta uppgifter tagna från ”bakom kulisserna”: https://bakomkulisserna.biz/2020/07/14/ar-kungen-silvia-o-lofven-avrattade/

     Partiskt. Deep state talk!

      • mats says:

       Den där listan på avrättade människor är ju så dum så det känns nästan genant att ens kommentera den. Jag är osäker på hur detta startade men det finns en liten kategori som är besvikna på att inget händer o därför börjar hitta på alternativa förklaringar Det vill säga folk är redan arresterade o ibland också avrättade. Ett alternativ är att the deep state vill få patrioter att framstå som idioter. Även jag är besviken på att inte stora arresteringar skett men det får mig inte att tappa förståndet. Att alla dessa människor nu skulle vara kloner eller dubblar är ju bara rent vansinne. Vi såg den riktige Obama på en begravning härom veckan. absolut inget får mig att tro att det skulle kunna varit en dubbel.
       Arresteringar kommer då det kommer, jag tror fortfarande de kommer, om de inte kommer så har Trump misslyckats.

      • Eclipse says:

       Undrar hur går det till när man ”snabbspolar” alla dessa framodlade kloner till exakt samma ålder som originalen? 😀

       ”Eclipse” blir förresten 33. Avslöjad som illuminat..! Nja, jag tog nicket i samband med en då aktuell förmörkelse första gången jag kommenterade på bloggen för några år sedan.

   • Sture says:

    @ Ecklipse,
    du skriver: ”Däremot undrar jag hur vissa ”vet” att kungen och Silvia, brittiska kungahuset, Clintons, Busharna, Obama, Tom Hanks, De Niro, Madonna, Lady Gaga m fl är avrättade eller sitter på Gitmo och är ersatta av kloner. Eller hur man ”vet” att QAnon rapporterar sanningsenligt.”
    Det är naturligtvis ingen som ”vet” detta och inte heller någon på denna blogg som påstår detta. När det gäller kloner så får du vända dig till Loa – jag har ingenting med detta att göra. När det gäller Q-anon så rapporterar han ingenting – han ställer olika frågor. Var och en som följer Q får rannsaka sig själv och fråga sig om frågorna är relevanta. Personligen tycker jag att många frågor är relevanta. Och jag använder min egen intuition – som naturligtvis kan svikta – för att avgöra vem och vad jag skall tro på. Däremot låter jag mig inte ledas av numerologi när det gäller framtida händelser. Du kan inte förutsäga någonting med din metod. Eller om du kan det – berätta då vad din numerologi säger dig skall hända härnäst.

    • Eclipse says:

     @ Sture
     Jag förutspår att mitt jobbsökeri inte kommer att ge resultat förrän i oktober. I samma veva blir Alfakassans handläggning av mitt ärende klart och några korvören ramlar in efter ett halvårs väntan.

     Vid presidentvalet i USA kommer rösträkningen att vara under attack på ett eller annat sätt. Den 20 januari 2021 svärs den 46:e presidenten in, en 78-årig senil gubbe med lösgom och hårpluggar.

     Haha.

      • Eclipse says:

       @ Mo
       Syftar du på konjunktionen mellan Jupiter och Saturnus som inträffar gradexakt vid vintersolståndet i år? En del menar att en sådan konjunktion utgjorde Betlehems stjärna, i så fall 7 fKr.

       • Mo says:

        Ja, en ödesmättat konjunktion för aktuell president men oavsett valutgång så sitter väl Trump kvar till 20 jan 2021 ?

        Men när det är som mörkast tänds ljuset, denna gång blir det nog från öster.

        https://russulanatur.bloggo.nu/Orion/

        • Eclipse says:

         Tittade på Trumps födelsekarta med transiterna på för valdagen 3 november. Han genomgår en gradexakt Nodal Return då, d v s att månens noder (som är viktiga ödespunkter i horoskop) befinner sig i samma position som vid hans födelse. Lägg därtill att Trump har sin födelse-Sol alldeles invid den ena noden och Månen invid den andra, samt att han föddes vid en total månförmörkelse. Hans ascendent (punkten som är vid östra horisonten vid födelseögonblicket) i Lejonet är en grad ifrån fixstjärnan Regulus som kallas ”kungamakaren”, så han är ju ingen förlorartyp direkt.

         Någonting signifikant borde inträffa, för när jag skruvar tillbaka min egen karta till de två tillfällen jag haft samma retur (noderna tar 19 år på sig att vandra baklänges genom zodiaken) så ser jag att första gången var exakt när jag tog studenten och andra gången var när jag blev av med jobbet i sex månader p g a arbetsbrist.

         Jag tror på vinst, men kanske krångel med röstmaskiner, poströster eller dylikt. Merkurius byter från retrograd till direkt rörelse just på valdagen. Detta skedde också år 2000 och då slutade rösträkningen i total förvirring.

         • Mo says:

          Vem vill väljas till USAs president under dessa betingelser ? Kanske därför Trump vill skjuta på valet .

          https://www.horoskopi.se/331-planeternaskonjunktioner.htm

          https://www.expressen.se/nyheter/trump-vill-skjuta-upp-valet-/

         • Erik Forsman says:

          Den, som vill olycklig kärlek undvika, samt och tillika: olyckor mord och dråp – bör skaffa horoskop.

          Jag minns en flicka vars ögon blev våta och hon började gråta, när månen blev full, för gammal kärleks skull.

          Allting står skrivet I skyarna, sa hon, dessutom tillade hon, påverkas kroppens saft
          av månens dragningskraft.

          Ödet styrs inte av futiliteter, utan av planeter, stjärntecknens makt är stor.
          Långt större än du tror.

          I mitt horoskop jag mitt öde studerar, och jag planerar, varenda dag som går
          Efter var tecknen står.

          Jungfruns förnämliga stjärntecken har jag, och jungfru det var jag, tills för ett halvår sen.
          Och det beror på Sven.

          Jag träffade Sven den tju’sjunde april, och jag slog genast till, för enligt min dagsprognos
          skulle allt gå I lås.

          Man trodde ju, sa hon, att Sven var den rätte, av ödet utmätte, vilket han också blev,
          då I min säng han klev.

          Sen trodde jag bröllop I faggorna låg, men han var född I vågen, och inte nog med det:
          Saturnus var hans planet.

          Därför gav jag, sa hon halvkvävd av gråten, honom på båten, men han har lämnat spår, om du mig rätt förstår.

          Den som vill olycklig kärlek undvika, samt och tillika olyckor, mord och dråp: bör skaffa horoskop.

          • jesslar53 says:

           Horoskop kanske stämmer ibland,, men någon påverkan har månen & planeterna som ej kan ignoreras, Calais & Fundy Bay i Canada tidvatten på ca 13-15 mtr.

          • Mo says:

           Astrologin är en ursprunglig vetenskap med anknytning till både naturvetenskap och religion/mysticism. 1 % -en fäster visst stor vikt vid denna kunskap, det du hänvisar till faller nog under månglartraditionen och vår fallenhet för sagor. Vem tror på Simpsons ?

 20. Savalle says:

  Jag skulle vilja återanknyta till Walter Veith, eftersom denna tråds enormt intressanta klarlägganden i mycket hög grad ansluter till ett av hans framföranden:

  (223 – The New Age Agenda / Total Onslaught – Walter Veith)

  • Savalle says:

   Och arkitekten bakom New Age (och Förenta Nationerna) var jesuitprästen Pierre Teilhard de Chardin:
   https://www.wikizero.com/en/Pierre_Teilhard_de_Chardin

   En annan mycket känd jesuitpräst var skaparen av Big Bang-teorin, Georges Lemaître
   https://www.wikizero.com/en/Georges_Lema%C3%AEtre

  • eva-marie says:

   Tack Savalle ! Avslöjande om New Age, som mer och mer infiltrerar den kristna tron. Och som degraderar Jesus Kristus till en vanlig man fast Han är gudomlig och efter uppståndelsen nu är vår överstepräst i himlen. Han är också Vägen till Gud, eller Dörren vi måste gå igenom för att komma till Gud. Jesus är också ”ett” med Skaparen.
   Mycket i New Age låter fint och är därför lätt för många att bli bedragna av.

 21. Erik says:

  Kanske skribenten: ”Eclipse” har ett och annat att tillföra, men jag skulle vara mycket kritiskt mot denna skribent hur mycket sanningen som än kommer från detta epitet.

 22. Savalle says:

  Eclipse hat Grips! Och är mycket klipsk!

  • Savalle says:

   Jag ogillar egentligen allt dividerande fram och tillbaka om begåvning, trots att jag på denna tråd framhävt några personer som verkat och verkar här på bloggen.

   – Alla vi här, som har ett ärligt uppsåt, samverkar för en bättre värld och var och en är enormt viktig.

   ”Alla är genier. Men om du bedömer en fisk utifrån dennes förmåga att klättra i träd, så kommer den att leva hela sitt liv i tron att den är dum.”
   (Albert Einstein)

   • Savalle says:

    – Men trots det skulle jag vilja framhålla ytterligare en mycket speciell människa (när jag ändå är i farten) – en professionell komiker MED ETT MORALISKT ANSVARSTAGANDE – länge sedan, eller hur:

    (Peter Wahlbeck gästar Riktig Talkshow – del 1)

 23. Erik says:

  Med siffror kan jag bevisa vad som helt. Ta mitt favorit tal är: 9

  Man går 9 år i grundskolan
  Kvinnan är havande i 9 månader.

  Titta på detta:

  2 × 9 = 18 (1 + 8 = 9)
  3 × 9 = 27 (2 + 7 = 9)
  9 × 9 = 81 (8 + 1 = 9)
  121 × 9 = 1089 (1 + 0 + 8 + 9 = 18; 1 + 8 = 9)
  234 × 9 = 2106 (2 + 1 + 0 + 6 = 9)

  578329 × 9 = 5204961 (5 + 2 + 0 + 4 + 9 + 6 + 1 = 27; 2 + 7 = 9)
  482729235601 × 9 = 4344563120409 (4 + 3 + 4 + 4 + 5 + 6 + 3 + 1 + 2 + 0 + 4 + 0 + 9 = 45; 4 + 5 = 9)

  eller:

  12345679 × 9 = 111111111
  12345679 × 18 = 222222222
  12345679 × 81 = 999999999

  • peterkrabbe says:

   Poängen är kanske att om Cabalen är tvångsmässigt uppbundna på detta chiffer, kanske som i krig att bara de egna skall förstå meddelanden om viktiga händelser, så är det en fördel för oss andra att kunna förstå och genomskåda detta i förväg. Det innebär att ingenting händer slumpmässigt utan efter strikt planering och därmed blir lättare att genomskåda.
   Sedan är det naturligtvis inte så att någon får förändrade egenskaper genom att bli född den ena eller andra dagen på grund av datumet. Förr var flertalet kungar och härskare beroende av astrologi och numerologi, man rådfrågade sin astrolog innan man bestämde dag för ett viktigt fältslag eller andra viktiga händelser, det gjorde även Hitler. Att Cabalen gör det beror ju på deras beroende av mysticismen i den judiska läran och det tvångsmässiga behovet att i förväg ge förvarningar om vad som väntar. Det är detta vi ser i OS-invigningen 2012 och Madonna/ Beatles m.fl. Tyvärr är deras makt numera så stor att vi inte kan göra mycket åt deras planering även om vi förstår den. Vem hade ens kunnat föreställa sig ett projekt som 9/11 även om det hade annonserats ut med övertydlighet i förväg? Tröskeln är redan passerad.

   • Mo says:

    Så ska man se det, vissa i förväg utpekade viktiga datum som senare fylls med innehåll. Vad detta skall bli informeras de invigda i genom Dagens Nyhetsblad, så kontrollen över media är förstås väldigt viktig. I början av corona epidemin var nummer 33 frekvent återkommande, nu har det bytts ut mot 66. Hur skall vi tolka det ?

   • Eclipse says:

    Kan det vara så att Gore mutades bort från presidentposten efter valet 2000 och fick bli klimatmiljardär i stället? Kriget mot terrorismen var redan planerat och Bush vann efter omräkning i Florida med någon ynka röst.

    • Loa says:

     W vann aldrig. Jag vill minnas att Högsta Domstolen stoppade det hela av TIDSSKÄL och att hanging chads fortfarande hänger i luften…
     On Dec 12, 2000, the U.S. Supreme Court ruled 7-2 that because identical ballots might be treated differently by different vote counters, the recount violated the U.S. Constitution’s equal protection clause. Bush remained the certified winner in Florida.

   • Erik Forsman says:

    Men visst har du rätt, mönstret återkommer hela tiden. Att att det däremot skulle föreligga någon dold magiskt påverkan bara för att vissa siffror, eller tal, återkommer är vad jag vänder mig i mot. På samma sätt som att ingen äger språket, äger inte heller någon siffrorna – siffrorna äger vi alla.

    Är inte speciellt bra på matematik, vill därför ställa frågan till Er som är det: är inte noll (0) en bluff? Det kan väl inte finns något ”inget” för då finns det ju inte? ”Siffra” är dessutom ett arabiskt ord som betyder just 0, trots att (mig veterligen) nollan kom från Indien?

    Någon skumt är det; för samtidigt är nollan en fantastiskt kreativ uppfinning, som ingen annat uppfinning inom räkning kan slå. När nollan började användas i världen, så förändrades världen radikalt också. Sedan om någon som har förståelse och enkelt kan förklara skillnaderna mellan: tal, siffra och nummer och varför det inte finns fler eller färre av dessa?

    • Mo says:

     Siffra är en storhet, tal är en mängd som kan innehålla flera siffror, nummer är en jämförande ordning.

     Nollans storhet ligger i teamarbetet, ensam är inte stark.

    • Eclipse says:

     Förr räknade man i dussin, vilket borde härröra från zodiakens tolv tecken, årets tolv månader och klockans tolv timmar, d v s det perfekta sättet att dela in en cirkel, fyra kvadranter med vardera tre tårtbitar. Tre plus fyra ger det heliga sjutalet. Då har vi fått in cirkeln (ande), triangeln/triad (själ) och korset/kvadraten/heptad (kropp) i samma figur.

     (Den lodräta linjen i korset är ande som nedstiger i horisontallinjens jord/kropp).

     Har sett förslaget att vi borde utgå från dussinet i stället för decimalsystemet, men förstår inte hur detta skulle gå till. Ska kvantiteterna 10 och 11 få nya singelsymboler och 12 byta namn till 10 då, eller?

     Arabiskans sifr återkommer förstås i franskans chiffre och engelskans cipher.

     Vet ej om det finns något etymologiskt samband med hebreiskans sephira, pl. sephiroth, som betyder emanation, utflöde, och är också benämningen på de tio ”kanaler” i det kabbalistiska Livets Träd genom vilka guds medvetande uppenbarar sig. Eller ska man kalla dem stationer, som David Bowie sjöng i låten ”Station To Station”:

     ”Here are we, one magical movement
     From Kether to Malkuth”

     Namnet Sephira eller Zephyr kommer även från grekiskan, där betydelsen är ”västanvind”.

     För Pythagoras var 1 en cirkel med en punkt i mitten. Monaden, en i alltet.

     Noll kan väl representera Gud, ett kosmiskt ägg med potentialen till allt ur vilket de övriga siffrorna framspringer. Lustigt nog har såklart ingen människa födelsetalet 0 utom en, ur vår synvinkel. Jesus Kristus föddes år 0, vilket är en tidpunkt och inte ett år.

     • Eclipse says:

      Tillägg:

      Cirkel = 360 grader (9)
      Liksidig Triangel = 3×60 = 180 grader (9)
      Kvadrat = 90×4 = 360 grader (9)

      Dubblera triangeln: Salomos sigill / Davidsstjärnan = 180×2 = 360 grader
      Uppåtpekande triangel = Eld / Man
      Nedåtpekande triangel = Vatten / Kvinna

      YHVH = 26 Tetragrammaton, Guds namn uträknat via Gematria

      GOD = 26 (om man tar bokstävernas plats i alfabetet: 7, 15, 4) via vanlig numerologi

      Således 8, vilket är en symbol som illustrerar axiomet ”As above, so below”.

      8 är den enda siffra förutom 0 som kan ritas i oändlighet utan att lyfta pennan. Om man tänker sig nollan som ett snöre, så får man 8 (två nollor) om man tar tag i snöret och vrider på handen.

      Är det därför 08:or är smartare än lantisar?

      Anna Kinberg Batra 1970-04-14 = 35 = 8.

      STOCKHOLM = 35 = 8

      🙂

  • Eclipse says:

   @ Erik
   Det var ju ett något omständigt sätt att påvisa att talet 9 är det enda som inte går att förstöra när det multipliceras eller adderas med valfritt tal. Vid reduktion av resultatet står alltid nian kvar. Men något annat har du ju inte bevisat, förutom att dagens datum synkar med din tes.

   Det beror på att det finns 9 siffror och 9 som den sista representerar helhet eller fulländning. 9 som symbol illustrerar också kundalini när den nått hjässan och resulterar i upplysning, medan 6 illustrerar livskraften när den ligger sovande ihoprullad vid ryggradens bas och väntar på att uppväckas. Det är väl uppvaknande vi strävar efter här på bloggen?

   Spiraler är intressanta. Tog häromdagen denna bild på en fjäril med snabeln elegant ihoprullad:

   https://postimg.cc/fJt4YVfz

   Zodiaken är för övrigt så finurligt konstruerad att Vädurens tecken (barnet) ligger nio tecken eller månader efter Kräftan (moderskapet).

   • Sture says:

    @ Ecklipse,
    du skriver: ”9 som symbol illustrerar också kundalini när den nått hjässan och resulterar i upplysning, medan 6 illustrerar livskraften när den ligger sovande ihoprullad vid ryggradens bas och väntar på att uppväckas.”
    Likaså: ”Zodiaken är för övrigt så finurligt konstruerad att Vädurens tecken (barnet) ligger nio tecken eller månader efter Kräftan (moderskapet).”

    Detta är flum (från New Age). Du försöker strö lärd sand i ögonen på läsarna.

    • Erik says:

     Håller med Sture. Sprialer är matematiskt inte speciellt intressanta ((gyllene snittet 1.61803…) utan vad som är intresserade är att dessa mönster återkommer i Naturen, fast å andra sidan har naturen inget annat val om nu spiraler skall skapas.

    • Eclipse says:

     @ Sture
     Eriks inlägg är väl inte vortexmatematik (som enligt vetenskapen är flum)? Han illustrerade helt enkelt att när talet 9 multipliceras med vilket annat tal som helst så blir resultatet 9, vid reduktion till ental. Detta gäller enbart nian.

     75322496 x 9 = 677902464

     6+7+7+9+0+2+4+6+4 = 45
     4 + 5 = 9

     Att siffrornas form följer en logik är inget konstigt. Figuren 4 t ex innehåller korset, som är synonymt med kvadraten. Detta illustrerar den fysiska verkligheten, skapelsen, till skillnad från skapandet/kreativiteten (3, mamma-pappa-barn, Fader-Son-Ande o s v). När man skriver 4 för hand blir det ofta en öppen kvadratisk korgform. Kvadraten i 3D blir kuben. En kub i papper eller som vektorgrafik kan vecklas ut till ett kors bestående av sex kvadrater.

     Det är intressant att kuben relaterar både till sex och åtta. Sex sidor, men åtta hörn. Eller 6 sidor + 8 hörn + 12 kanter = 26 = 8. Kuben ritad i 2D blir just en hexagon, som den på Saturnus nordpol:

     Denna upptäcktes år 1988 (=26=8). Saturnus förknippas med talet 8 och färgen svart. Det kan inte vara en slump att muslimerna går sju varv runt Kaba ”kuben” medan judarna har sin tefillin på huvudet (två svarta läderkuber) och virar ett tillhörande svart band sju gånger runt armen.

     • Sture says:

      @ Ecklipse,
      Erik påvisade t. ex. att:
      2 × 9 = 18 (1 + 8 = 9)
      3 × 9 = 27 (2 + 7 = 9)
      9 × 9 = 81 (8 + 1 = 9)

      att man av 18 kan lägga ihop 1+8 och få 9 och att överhuvudtaget addera de olika ingående siffrorna och ur detta få ut en enstaka siffra förknippar jag med Vortex-matematik. Jag är inte matematiker till yrket men har sett och lyssnat på många YouTube-filer med Marko Rodin, där jag uppfattat det så. Men har du en bättre definition på vad Vortex-matematik är så låt höra.

      • Eclipse says:

       @Sture
       Jag vet inte vad vortexmatematik är! Googlade och kom till först till rationalwiki där det stod att Rodin är en bluff, ”crank” som de säger. Men det säger de om allt som inte tillhör den etablerade vetenskapen.

       Det där med 9:ans egenskaper är välkänt inom numerologin, men 3 eller 6 finns inte någonstans i Eriks kommentar, utan den avhandlade bara 9:an. Sedan såg jag i vidare i tråden att ni diskuterar 3-6-9.

       Bara 9:an har denna förmåga, men 3 + 6 = 9 och 3 x 6 = 18 = 9. 3-6-9 hör ihop geometriskt, på samma sätt som 4 och 8.

       Kan man säga att anledningen till att landet håller på att spolas ner i avloppet är att det är räknenissarna som styr? Civilekonomen Ruinfeldt sa att filosofi borde man inte få läsa på universitetet, för det är inte lönsamt.

       • peterkrabbe says:

        Jag tror inte att man skall hänga upp sig på att tvista om definitioner. Det är väl fullt klart för alla att räknesätt där summan 18 också kan skrivas som 9 inte hör till den konventionella matematiken. Ingen hade nog gjort statiska beräkningar till en byggnads konstruktion med den metoden.
        Däremot är det intressant mot bakgrund av mysticismen i kabbalan, där siffrorna avser att vara ett språk som inte alla avses förstå. Om man använder sig av detta språk kan man snabbt konstatera, som gjorts i tidigare kommentarer, att siffran 9 har en särställning som måste ha särskild betydelse i deras begreppsvärld. Tesla hade säkert rätt i att talen 3, 6 och 9 är nyckeln till många intressanta samband, både i naturen, fysiken och astronomin. Kanske har detta sina rötter i pyramidkulturen, kanske ännu längre tillbaks. Jag ser judendomen som sprungen ur den egyptiska kulturen genom Moses närvaro vid faraonernas hov och kontakten med deras präster, därför är det viktigt för oss även idag att försöka förstå koderna. Kanske främst därför att de inte vill att vi skall förstå dem.
        Ett exempel är, som nämndes tidigare, att sionismens Davidsstjärna består av två trianglar, vilket kan ses som 33, pyramidens högsta grad. Om vi kan lära oss detta
        symbolspråk kan vi också förstå och bättre bekämpa agendans onda avsikter. Vi får då lära oss att se konventionell matematik som en sak och kabbalans sifferspråk som en annan.

        • Savalle says:

         Och två liksidiga trianglar med topparna lutande mot varandra bildar en pyramid!

         Och en pyramid som skärs upp från de fyra hörnen upp mot toppen och trycks platt bildar ett tempelriddar-kors!

         • Savalle says:

          Detta illustreras i följande lilla korta video:

          Och missa inte vad som visas efter 1 minut, 50 sekunder!

          P.S. I videon kommer FYRA liksidiga trianglar till insats, men det räcker med två liksidiga trianglar, vars toppar berör varandra och där trianglarnas baser är parallella och har samma avstånd mellan sig som triangelsidan för att geometrisk pyramid ska bildas! D.S.

          • Eclipse says:

           Hörde en snutt av dagens sommarpratare som nämnde Utøya. 2011-07-22 = 33

           69 döda, 33 svårt skadade. I kombination med attentatet i Oslo 77 döda.

           Då kommer jag att tänka på Dammegård och räknar i huvudet på detta uttryck för första gången:

           FALSE FLAG = 33.

           Behöver inte betyda något alls, men lite kul.

          • Savalle says:

           Intressant! Och Anders Behring Breivik var frimurare.

           Här är instruktioner om hur dessa ska göra ren sin ring:

           – Kul med den ”utplattade pyramiden” på ringen, eller hur?

           Ord-lek: Ringmur kring ofri

  • Sture says:

   @ Erik,
   det är detta som kallas Vortex-matematik och som egypterna ägnade sig åt. Men som våra nutida matematiker inte verkar känna till och än mindre tillämpa.
   Det ligger något väldigt finurligt i detta system, som jag inte riktigt fått grepp om. Men om man undersöker vibrationerna i universum, så råder tydligen det förhållande som råder inom musiken: Om frekvensen fördubblas, fyrdubblas, åttadubblas etc., etc. så kommer denna frekvens ändå att stark påverka den ursprunglga frekvensen, villket vi benämner resonans. 3, 6 och 9 befinner sig dock utanför detta och utgör ett slags system i sig självt.
   Det skulle vara mycket intressant att veta hur exakt egypterna använde detta.

   • Loa says:

    Jag har sett detta, även om jag inte förstår det:
    “If you knew the magnificence of the three, six and nine, you would have a key to the universe.” – Nikola Tesla

    https://www.buggedspace.com/tesla-3-6-9-theory-and-why-he-called-it-key-to-universe/

    • Erik Forsman says:

     Vad Tesla menade tror jag var att om man tar bort 3, 6 och 9 blir summan 3, 6 eller 9.

     1+2+4+5+7+8 = 27 – 2+7 = 9
     2+8+5 = 15 – 1+5 = 6
     1+4+7 = 12 – 1+2 =3

     (1+2+3+4+5+6+7+8+9 = 45 – 4+5 = 9)

     1+4+7 kan också utläsas som 147 ta det tre gånger = 441 – 4+4+1 = 9 dela igen med 3 = 3.

     Eller 285 x 3 = 855 – 8+5+5 = 18 – 1+8 =9 delat med 3 = 3

     Eller ställ 285 tre gånger över varandra och summera: 2+2+2 =6. 8+8+8 = 24 – 2+4 = 6. 5+5+5 = 15 – 1+5 =6.
     läs ut svaren 666: 6+6+6 = 18 – 1+8 = 9 delat med 3 = 3.

     Eller samma sak med 528 två gånger = 5+5 = 1+0 =1. 2+2 = 4. 8+8 = 16 – 1+6 = 7. läs ut svaren: 147. Observera att i talet 528 finns inte 3, 6 eller 9 med. Dessutom 1+4+7 = 12 – 1+2 = 3.

     Samma sak med 528, 147 men lägg nu till 369 = 5+1+3 = 9. 2+4+6 = 12 – 1+2 = 3 samt 8+7+9 = 24 – 2+4 = 6: 936. 9+3+6 = 18 – 1+8 = 9 delat på tre = 3.

     Så här kan man hålla på. Poängen är att det är med 3, 6 och 9 vi skapar alla andra tal – alla i hela universum. Det är så man kan förstå primtal. Utan primtal kan vi inte skapa andra tal.

     Tesla och andra före honom trodde då att 3, 6 och 9 var heliga tal: 3 stor för energi, 6 för frekvens samt 9 för vibration.

   • Erik Forsman says:

    Vet inte om jag hänger med rikligt, men geometriskt ”vinkeltoner” kan du själv testa hur det låter: börjar med dela en rätt vinkel i två (45 Hz) sedan gånger två (90 Hz) = samma ton, men en oktav högre. Sedan är det bara att försätta: 180 Hz (lika med horisontellt eller vinkelsumman i trianglar) x två lika med cirkel osv: https://www.szynalski.com/tone-generator/

    (ändra på ”wawe type selector” om du inte hör det lägre tonerna).

    Det underliga är att dessa exakt geometriska vinkeltoner inte alls är behagliga att lyssna till: utan det är icke exakta som är behagliga som t ex 528 Hz – naturens egen musik. Dela 528 i många led så kommer du till 66 samt 33. Bevisar det något ont? Nej!

 24. Savalle says:

  När det gäller 9/11, så hittar vi en avbildning på fasaden till en av världens största katedraler:

  (The Absolute Masters of Darkness St. John the Divine Part 1)

  Den visas efter 4 minuter, 30 sekunder. En annan intressant fasad-detalj ser vi efter 2 minuter och 50 sekunder! – Kabbala, eller hur?

  Och här visas något från interiören i samma katedral, en korsfäst naken kvinna:
  https://juicyecumenism.com/2016/10/06/christa/

  • peterkrabbe says:

   Det är ju ett märkligt sammanträffande att en storbrand bröt ut i St John några månader efter 9/11, närmare bestämt 2001-12-18 vilket Eclipse har lärt oss =33. Man kan se detta som en tidig parallell till branden i Notre Dame. Den utbröt 2019-04-15 vilket ger 31, men med lite fantasi kan man tänka sig att hela byggnaden hade beräknats kollapsa ett par dagar senare på grund av motståndet i stenkonstruktionen. Utan tvekan hade man räknat med en totalkollaps genom kombinationen glödhet sten och kallt vatten. Är då detta medvetna terrorattentat mot kristendomen, som samtidigt signalerar en större offensiv?
   År 2001 inleddes sionismens kamp för att krossa arabregimerna, ta kontrollen över världens viktigaste oljeproducenter och installera judisk kontroll över området genom Yinon Plan (Storisrael), allt med hjälp av amerikansk militär. Nu står vi inför en ännu större omdaning av världen genom Coronaviruset och syftet att stoppa tillväxten, skapa kaos i ekonomierna, minska befolkningen med fokus på onyttiga pensionärer, kontrollera individen genom obligatorisk vaccinering med okänt innehåll och framtvinga förmögenhetsöverföring till dysfunktionella ekonomier.
   Extra bonus 2001 var att få igång flyktingströmmarna, idag är det att hindra Trump från att bli omvald, vilket bara kan ske genom valfusk och svarta siffror i ekonomin.
   Vad vi kan vara säkra på är att allt redan är noga planerat, därför är det oerhört viktigt att försöka avslöja deras planer. Cabalen skall inte få styra våra liv!

   • Eclipse says:

    @ Peter
    Tänkte först rätta dig i och med att 2001-12-28 = 43, men en snabb googling gav vid handen att det var den 18:e som branden bröt ut, vilket mycket riktigt ger 33, enligt min räknemetod.

    18 dec är för övrigt 99 dagar efter 11 september.

    Mo nämnde skyltandet med talen 33 och 66 i samband med pandemin. Ska de börja använda talet 99 när planerna går i lås?

    3-6-9 var enligt Tesla nyckeln till universum. Vet inte hur, dock. Elektricitet, magnetism, medvetande..?

  • Eclipse says:

   CHRISTA
   3899121 = 33

   😉

   Verkets upphovskvinna Edwina Sandys, dotterdotter till Winston Churchill.

   • Savalle says:

    Churchills dotterdotter Edwina Sandys poserar här klädd i magenta-färgen…

    En annan avkomling till Churchill är Rupert Christopher Soames som är VD för Serco.
    Han är Winston Churchills barnbarn.

    Ole Dammegård ger i följande framförande en presentation av Soames och Serco
    (efter 1 timma och 35 minuter):

    (Ole Dammegård – “Terror” – are you kidding me?)

    Mänskligheten terroriserad av generation efter generation av den här släkten!

    Winston Churchill har i mainstream historia presenterats som en hjälte, men granskar vi vad han gjort, så framkommer en annan bild.

    • Loa says:

     RT UK reports on SERCO helping illegals arrive by boat to 4 STAR hotels for months
     https://www.bitchute.com/video/hzzngNwl7IRd/
     “RT UK reports illegal immigrants arriving by boat getting 4 STAR hotels for months funded by UK taxpayers. 48,000 illegals at a cost of £4.8bn.
     SERCO the giant Globalist corporation is cashing in and probably lobbying political figures to keep their traps shut. The police turn up and ask the journalists to move away.”

    • Loa says:

     Churchill förstörde tre imperier och brandbombade 61 tyska städer.

     • Savalle says:

      Ja, Winston Churchill gav order om att bomba alla dessa städer sönder och samman 1945, när Tyskland redan var helt besegrat. Det var ett av historiens värsta terrordåd. Målet var civilbefolkningen inne i städerna. Staden Dresden blev ännu mer förstörd än Hiroshima och Nagasaki.

      En som överlevde terrorbombningen i den tyska staden Leipzig berättade för mig om detta inferno-minne från hans barndom, alltmedan tårarna rann ner för hans kinder.

      Winston Churchill var medlem i Ancient Order of Druids. Under rubriken ”Notable members”
      i Wikipedia hittar vi, förutom honom, fler med det efternamnet.
      https://en.wikipedia.org/wiki/Ancient_Order_of_Druids

      Här lite mer om Winston Churchills ockulta förankring i detta ordenssällskap:
      ”Churchill’s Druids and Britain’s Satanic Prime Minister”
      http://www.angelfire.com/weird2/obscure2/druid.html

      • Eclipse says:

       DRESDEN = 33

       HOLOCAUST = 33

       Davidsstjärnan består av två trianglar.

       Men detta är bara flum och rent nonsens. Beviset för det är att Mårten vattnade krukväxterna hemma hos Jacob Dahlin när Svullo sköt Lisbeth med armborst. Både Dahlin och Palme dog som bekant i Covid-19.

       KRUKVÄXT = 29

       Jacob Dahlin
       1952-06-06 = 29

       Palme dödförklarades 29 dagar efter sin sista födelsedag.

 25. Sture says:

  Familjen fick denna video från en av våra allra bästa vänner i USA.

  Hon var alldeles förstörd av vad den berättade. Här får man nästan dra något gammalt över sig och lägga sig ned och dö. Detta är fiendens narrativ, som han vill att vi skall tro på. Men det kommer inte att gå så, därför att detta huvudsakligen är ett andligt krig. Detta andliga krig har pågått i flera tusen år. Det avgjordes i ett första steg för 2.000 år sedan och kommer att avgöras definitivt alldeles strax. Detta kommer inte att förloras därför att Jesus Kristus/Gud träder in i detta krig, som han gjorde för 2.000 år sedan.
  Lyssna på denna kvinnas berättelser om vad Gud berättar om Donald Trump.

  Självklart kan man tvivla på sanningshalten i vad hon säger. Hon kan naturligtvis ha hittat på alltihop. Problemet med detta förhållningssätt är att dessa berättelser är ganska vanliga idag. De är alla olika i sina detaljer men följer samma mönster av samtal med Jesus Kristus/Gud, uppenbarelser eller drömmar där han visar i bilder vad som kommer att ske etc., etc.

  Det intressanta är också att Jesus Kristus för Jakob Lorber redan på 1800-talet beskrev att detta kommer att ske. Inte bara profeter kommer att profetera utan unga kvinnor och män i massor kommer att få drömmar och uppenbarelser, som de sedan förmedlar.
  Ytterligare en intressant detalj är att sådant inte finns inom islam, hinduism, buddhism och inte heller inom katolicismen. Det finns ingen muslim som någonsin hävdat att han pratat med Allah eller Muhammed.
  Hursomhelst, jag tror att denna kvinna har rätt och att Donald Trump kommer att vinna detta val trots allt fusk. Och det kommer sedan att bli så som Mark Taylor förutspått, men vilket ännu inte inträffat – att t.o.m. MSM kommer att ge Donald Trump det beröm han förtjänat hela tiden:

 26. jesslar53 says:

  Jag är väldigt skeptisk till all sorts religion men tänker då på bibeln om märket som gör att man ej kan handla etc , det är ju det man försöker införa, väldigt underligt att något som skrivet i bibeln långt tillbaka nu verkar bli förverkligat ??

 27. eva-marie says:

  Vill visa en kort video om en dröm som en liten flicka hade. Det var Arga gubben som först visade den här på bloggen. En fantastisk dröm barnet hade om det s k uppryckandet och Jesu ankomst.
  Kristna har olika uppfattningar om det här, om vissa kommer att ryckas upp innan vedermödan eller inte. Själv är jag osäker på hur man skall tolka det. Videon är ändå sevärd och flickan helt otrolig när hon försöker förklara för sin mamma.

  • eva-marie says:

   Få se om hela videon kommer med nu. Verkar som det började en bit in i förra kommentaren.
   Annars går det att spola tillbaka till början och se hela. Det är inte långt.

 28. Erik Forsman says:

  Jewish Gematria, vilket är en kabbalistisk metod för att tolka de hebreiska skrifterna genom att beräkna det numeriska värdet på ord, baserat på deras beståndsdelar, från det judiska alfabetet.

  A=1
  B=2
  C=3
  D=4
  E=5
  F=6
  G=8
  I=9

  J=500
  K=10
  L=20
  M=30
  N=40
  O=50
  P=60
  Q=70
  R=80

  S=90
  T=100
  U=200
  V=700
  W=900
  Y=400
  Z=500

  Av detta kan man skapa vad man vill: ”Number Of A Man Barack Obama” = 666

  N=40+U=200+M=30+B=2+E=5+R=80 + O=50+F=6+A=1 + M=30+A=1+N=40 + B=2+A=1+R=80+A=1+ C=3+ K=10 + O=50+B=2+A=1+M=30+A=1 = 666.

  Eller varför inte:
  ”Marak Squires”
  ”God Is In A Body”
  ”Messiah Kushner”
  ”Donald Drumpf Mike Pence”
  ”Only One God”
  ”Citizen”
  ”This Is A Hoax”
  ”The Mind Control Agenda”
  ”Of Cia”
  ”Mark Of The Beast Obama”
  ”Obama The Satanic Guide” osv…. Alla dessa fraser blir 666. Bevisvärde? Noll!

  • Eclipse says:

   @Erik
   Kul, men det där är halmgubbeargumentering. I ditt klippta och klistrade exempel har man med datorns hjälp tagit fram ordkombinationer som motsvarar ett givet tal och fram kommer då naturligtvis bara nonsensfraser. Det finns inget samband mellan dessa och man utgår inte från något.

   Jag gör t ex så här i stället. Jag vet sedan tidigare att USA:s tal är 5 och i synnerhet 32, eftersom

   1776-07-04 = 32
   AMERICA = 32
   USA = 5
   50 stater och femuddiga stjärnor i flaggan
   1861-04-12 = 32 (inbördeskriget inleds)
   2001-09-11 = 23 (första attacken mot fastlandet)

   Väljer idag att titta på vilka historiska personer som är avbildade på dollarsedlarna, lägger till de som är uthuggna i granit på Mount Rushmore och till sist just den 32:a presidenten i ordningen (som dessutom satt på sin post allra längst). Med den avgränsningen borde vi få en väldigt tongivande grupp i landets historia (till skillnad från om vi skulle ta ”alla presidenter” eller ”alla politiker i USA”). Kan deras födelsetal spegla nationens vibration 5 på ett signifikant sätt?

   Från Mount Rushmore tillkommer endast Theodore Roosevelt. De andra tre (Washington, Jefferson, Lincoln) återfinns också på sedlarna. President nr 32 var Franklin D. Roosevelt, vald 1932, insvuren 1933-03-04 = 23.

   $1 . . . George Washington
   1732-02-22 = 37 = 1

   $2 . . . Thomas Jefferson
   1743-04-13 = 32 = 5

   $5 . . . Abraham Lincoln
   1809-02-12 = 32 = 5

   $10 . . . Alexander Hamilton (finansminister, ny bekantskap, tyvärr två uppgifter på födeseåret)
   1755-01-11 = 30 = 3
   eller
   1757-01-11 = 32 = 5

   $20 . . . Andrew Jackson
   1767-03-15 = 39 = 3

   $50 . . . Ulysses S. Grant
   1822-04-27 = 44

   $100 . . . Benjamin Franklin
   1706-01-17 = 32 = 5

   Mount Rushmore . . . Theodore Roosevelt
   1858-10-27 = 59 = 5

   32:a presidenten . . . Franklin D. Roosevelt
   1882-01-30 = 50 = 5

   – – – – –

   Totalt har alltså fem eller sex av dessa nio födelsetal 5. Tre eller fyra av de fem-sex är 32:or. Den mest kände av alla USA:s presidenter, Abraham Lincoln, var en av dem. Han svors in 1861-03-04 = 23. Tre av fyra på Mount Rushmore är 5:or, varav två 32:or.

   Kan det inte vara ren slump? Kanske det, men om vi som jämförelse bara radar upp alla presidenterna efter WWII, så gissar jag att resultatet blir som att bläddra på måfå i en telefonkatalog. Google google…

   Truman 34 (7)
   Eisenhower 42 (6)
   Kennedy 52 (7)
   Johnson 53 (8)
   Nixon 24 (6)
   Ford 35 (8)
   Carter 27 (9)
   Reagan 20 (2)
   Bush Sr. 34 (7)
   Clinton 11
   Bush Jr. 33
   Obama 11
   Trump 40 (4)

   Tänka sig, inte en enda träff. Lite intressant att den första presidenten är den ende 1:an (pionjären) i den här samlingen. Reagan var 2:a, det mest ovanliga födelsetal man kan ha, i alla fall före år 2000. Kommer på rak arm bara på en person med samma födelsetal (20) och det är Karen Carpenter, som dessutom var född dag 2 i månaden. Helt följdriktigt ingick hon i en syskon-DUO. Reagan visade sig också ofta med en stark partner, antingen med Nancy eller själsfränden Thatcher.

   Obama är signifikant som förste afro-amerikanske presidenten.

   BARACK OBAMA = 32
   YES WE CAN = 32
   Tillträdde 2009-01-20 = 32

   – – – – –

   Bonus:

   När jag googlade på Mount Rushmore så fick jag även syn på skulptören som gjorde monumentet:

   Gutzon Borglum
   1867-03 25 = 50

   Nationalparken inrättades 1925-03-03 = 23. Skulpturarbetet avbröts 1941 p g a bristande finansiering.

   Bonus II:

   Washingtonmonumentet omges av 50 flaggstänger och är 555 fot och 5 tum högt.

   ”The cornerstone was laid on July 4, 1848; the first stone was laid atop the unfinished stump on August 7, 1880”

   1848-07-04 = 32

   1880-08-07 = 32

   Det sista fick jag reda på precis nu. Där kan man nästan tro att någon har tänkt till.

   • Erik Forsman says:

    Kul (för säga det samma): ”men det där är halmgubbeargumentering”. Mina 666-fraser är heller inte bara nonsens: ”The Mind Control Agenda”, ”Of Cia” eller ”Mark Of The Beast Obama”, utan det är du som väljer att se det så.

    Varför inte: 1776-07-04 = 32: 3+2 = 6. Samma som AMERICA = 32: 3+2 = 6.

    Sedan är det INTE klippt och klistrat, för försök att finna the Jewish Gematria i ASCII-tecken-format på nätet (kopieringsmöjligt) utan det finns enbart som bild. Bevisar kanske inte något och kanske man kan hitta dessa system kopieringsbara, men jag har inte gjort det i vart fall.

    • Eclipse says:

     @Erik
     Klippt och klistrat refererar till ordkombinationerna du listar som blir 666. Sajten gematrix.org är första träffen vid googling på ”Gematria calculator” och skriver man ”Marak Squires” i sökrutan så radar sidan upp alla de andra fraserna i ditt inlägg också:

     https://www.gematrix.org/?word=marak+squires

     ”(The calculator) also searches the database for more phrases and words that equals in the gematria value to the searched element.”

     ”The mind control agenda” = 597
     ”of CIA” = 69

     Du menar förstås ”The mind control agenda of CIA” = 666.

     Korrigerar också ”G=8, I=9” till G=7, H=8, I=9

 29. Savalle says:

  Den här tråden har gett oss insikt om att det stora ”informations”-flödet som når oss via TV, press, utbildnings-institutioner sannerligen kan ifrågasättas.

  Potemkinkulissen håller på att spricka!

  Här kommer en SANN journalist till tals, Jutta Rabe:

  https://www.vaken.se/minidokumentar-ms-estonia-sprangdes/

  Och här lite om Jutta Rabe:

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Jutta_Rabe

  • Savalle says:

   Vill man försöka spåra upp journalister av Jutta Rabes kaliber i Sverige får man kanske gå till kyrkogårdarna.

   Hannes Råstam var en av dem:
   https://newsvoice.se/2020/06/gravande-journalist-systemmedia/

   Men det finns andra som inte är journalister, som gör deras arbete!
   En av dem är sjökaptenen Stefan Torssell som – tillika med Jutta Rabes – förstod att Estonia-katastrofen var mycket värre än vad PRAVDA-folket spred ut med hjälp av sina mediala gödselspridare. Det resulterade i en avskalande bok, där svenska topppolitiker och topptjänstemän pekas ut som….

   Här är en intervju med Stefan Torsell som ingen sanningssökande bör missa:
   https://www.swebbtv.se/blogg/166-loerdagsintervju-30-stefan-torssell-om-moerklaeggningen-av-estoniakatastrofen

   • Savalle says:

    Och här ger Håkan Bergmark vittnesmål om vad han såg där nere i djupet:

    (Lördagsintervju nr 63 med f.d. dykare i marinen Håkan Bergmark om ett spränghål på Estonia.)

    Carl Bildt och Winston Churchill har försetts med en fin fasad av massmedia…

    • peterkrabbe says:

     Det är märkligt att man fortfarande i den svenska regeringen tror att det kommer att gå att dölja de verkliga orsakerna till förlisningen. Kanske tror man , precis som i Palmeutredningen, att vittnen hinner försvinna och att det därmed blir omöjligt att bevisa regeringens inblandning i kriminella aktiviteter. Uppenbarligen har man spelat ett högt spel i tron att det stora antalet passagerare skulle få motparten att ta hänsyn till dessa orimliga potentiella förluster vid sina försök att stoppa smugglingen av de militära komponenterna! Svensk naivitet i högform!
     Man kan inte bortse från tanken att det rörde sig om svensk militär teknologi som smugglats till Sovjet under Palmes tid och som man nu fick en gyllene chans att ta tillbaks obemärkt. Alternativet hade varit ett avslöjande för resten av världen som hade kunnat kasta nytt ljus över den illegala vapenexporten tio år tidigare. Konsekvenserna hade blivit förödande för Palmeutredningen, vilket kanske motiverade detta vågspel?
     I så fall en cynism som saknar motstycke i svensk historia…

     • Loa says:

      ‘vågspel’…

      F.ö. säger jag som jag brukar: Läs Ole Dammegård ”Statskupp i slow motion”. Palmes hädangång har förgreningar till M/S Estonia, därför skriver Dammegård i del 2 om Estonias sänkning, fr.o.m. s.757. Samma minutiösa genomgång av alla detaljer, vittnen, samtidiga skeenden. 69 stockholmspoliser är officiellt ICKE nämnda bland offren.

      • Savalle says:

       Ole Dammegårds ”Statskupp i slow motion” visar på en MÄNGD dödsfall i spåren av Palme-mordet.

       Jag vill minnas att han berättar om att självmord blev den officiella dödsrubriceringen på en som hittades död vid sin brevlåda med ett tiotal knivhugg i bröstet.

       Ole Dammegård är en våra få fantastiska grävande journalister (även om han är dansk och bor i Spanien).

    • Loa says:

     Estonia är även Mona Sahlins politiska livförsäkring.

 30. Lennart says:

  Den 5 augusti rapporterade media om en explosion i Beirut. Enligt denna artikel använde Israel ett taktiskt kärnvapen mot vad som uppges varit en vapendepå tillhörig Hizbollah.

  https://www.voltairenet.org/article210679.html

  • Sture says:

   @ Mo,
   varför skulle det vara så omöjligt för Trump att matcha detta? På både mor- och föräldrarnas sida är det bara vit hudfärg. Och släkten var stora slavägare. Pappan gifte sig med en indiska, så så mycket negroid är hon icke. Slaveriet upphörde i Jamaica först 1963, hundra år efter slaveriets upphörande i USA.
   Tulsi Gabbard påvisade i presidentvalsdebatten hur Kamala Harris som åklagare under 15 år förvägrade en till döden dömd att få genomgå DNA-test, som den fängslade begärt och som skulle friat honom. Enda anledningen för Kamala Harris att förvägra honom detta var naturligtvis att han var oskyldig vilket skulle visa att hon lyckats få en oskyldig dömd. Kamala Harris saknar fullkomligt moral och kan gå över lik för att göra karriär.
   Hon har säkert många flera lik i garderoben – och dessa kommer att plockas fram.
   Om nu Kamala Harris är så mån om att de svarta i USA skall få pengar för vad andra svarta slavar före dem har fått genomlida – har då Kamala Harris gjort någonting för att hennes egen släkt av stora slavägare i efterhand skall betala för sin del av slaveriet.
   Jag tror tvärtom att Kamala Harris är ett svagt kort – på just dessa två punkter. Hon är visserligen en orm – och på detta sätt är hon naturligtvis farlig. Men kommer att få försöka täcka upp för Joe Bidens alla blunders – och det blir inte lätt.

   • Mo says:

    Det du skriver är väldigt viktigt, insikten om att de svarta själva har varit högst delaktiga och gjort profit på slavhandeln. Inte minst gällde det hanteringen i ursprungslandet dvs Afrika. Med Kamala kanske dessa fakta aktualiseras. Det behövs en sakligare diskussion och förståelse för vad som driver denna inställning att människor är handelsvaror som kan utnyttjas. Det lever dessvärre kvar i stora delar av världen i lite andra former och drabbar numera främst kvinnor. Det är så förenklat att skylla på den vite mannen, nu skall även vi skuldbeläggas och ta vår del av ansvaret tycker politiker och profitörerna. Det kan man säga är ett sätt att utnyttja vår svaghet . Den starke slår ner på den svage, så har det alltid varit.
    Kamalas starkaste kort är kanske hennes asiatiska ursprung och många kvinnor ser fram emot en kvinnlig kandidat. Trumps svaghet är att han inte förstår det utan fortfarande lever i en manlig värld.

 31. Mjölner says:

  En fantastisk bra artikel för Er på denna blogg samt för alla hjärntvättade halvkokta grodor.
  https://newsvoice.se/2020/08/covid-19-agenda-designed/

  • Savalle says:

   Ja, den behöver vi hjälpas åt med att sprida – över hela världen!

   Artikeln är på engelska och bör nå människor överallt.

  • Mo says:

   Tack Mjölner, bra sammanfattande artikel. Jag har funderat över vad som driver deras virus agenda, jag tror att det är deras historiska intresse för växt/djur förädling, på sikt kanske de vill modifiera vårt DNA så att vi blir en fogligare typ? Eugenikernas återuppvaknande.
   I närtid vill de förändra näringslivet till att bli mer internetstyrt, den perfekta felfria produktionen utan mänskliga misstag. Deras Kontrollbehov är stort. Vi ser början på E-handels triumf med Amazon i täten, Göran Perssons Eskilstuna har öppnat de svenska portarna. Billigt och effektivt. För att inte tala om hur människor, främst de äldre, med hjälp av corona restriktioner
   har lurats in i matleveranser till hemmet. Skönt för dem att slippa butiker med kostnader för både lokaler och personal. För att inte tala om allt varusvinn det blir när kunderna plockar och väljer ut det de själva vill ha. I framtiden väljer nog eliten ut vilken matkasse som skall distribueras hem till vår dörr, de nöjaktiga pensionärerna får som vanligt de sämsta bitarna. Om du inte hör till samhällets välbetalda elit förstås, då kan du välja och vraka bland godbitarna. Människor fångna i sina hem, vågar inte gå ut pga våld som drivs av olika värderingar. Slutet blir inte gott om vi inte vaknar i tid.

 32. Not CO2 says:

  En mycket bra summering av tillståndet på Moder Jord. Men denna agenda har ju funnits tillgänglig under en längre tid, jag läste ett flertal dylika ”summeringar”/agenda-avslöjanden för ca 25 år sedan. Fortfarande finns ingen förklaring varför det skulle ligga i vissa ”elit-människors” intresse att förstöra en hel planet så den blir till en livlös himlakropp?
  Vem/vilka driver den agendan …. ?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: