Ett val för USA – eller oss alla?

Presidentvalet i USA närmar sig alltmer. Medan vi i Sverige försöker bearbeta våra egna surdegar Palmemordet och Estoniaförlisningen i en evig kamp mot ett tigande etablissemang, står på andra sidan Atlanten det avgörande slaget om demokratins vara eller icke vara. Invektiven och lögnerna haglar i båda riktningarna, samtidigt som poströstningen är i full gång. Både här och där har vi en situation där 51% av befolkningen kommer att styra resterande 49%. Där har vi demokratins ömma tå. The Winner takes all. Man skulle kunna tycka att en bättre demokrati skulle innebära att parterna försöker hitta långsiktiga samarbetslösningar i det breda mittfältet och att vinnaren sätter sin egen profil i det lite mer marginella ytterområdet. Att man inte genomför större ändringar utan åtminstone två tredjedels majoritet?

Detta resonemang finns tyvärr bara inom försvarspolitiken, av naturliga skäl, ett militärt försvar kan inte minska och öka som en jo-jo i takt med valresultaten. Personal- och materialanskaffning måste vara långsiktiga och visa en oföränderlig målsättning utåt. Av någon märklig anledning inser man inte att invandringspolitiken, polismakten och rättsväsendet måsta ha samma märke, en stabil långsiktig inriktning med en större konsensus än 51%. 

I själva verket är det så att behovet av en majoritet minskar radikalt när de överstatliga styrorganen, EU, FN och i viss mån USA, istället erbjuder den back-up som saknas nationellt.

När Löfvén inte får stöd för sin invandringspolitik här hemma reser han ner till Bryssel istället och kommer hem glad i hågen – där är vi överens om allt! Om Trump mot förmodan skulle bli snuvad på segern genom förväntat valfusk försvinner den broms på utvecklingen som hittills fått vår demokrati att åtminstone finnas på pappret. Att kommunismen – i sin moderna form globalismen – har stöd internationellt kan vi knappast förvåna oss över med tanke på snedfördelningen av välfärden globalt. Men är vi beredda att offra det samhälle i relativ balans som vi själva byggt upp under seklernas gång för att bli en kugge i den internationella kommunismen? Att förlora vår – i internationella sammanhang betydelselösa – välfärd som en ren symbolhandling för att visa solidaritet mot övriga världen?

Kan vi inte istället lyssna på de länder i Östeuropa som levt under kommunism i femtio år och försöka förstå deras dyrköpta erfarenheter? Jag tror att det är svårt för många att förstå att den politik som alltmer sprider sig över vad som vi betraktar som en gediget kapitalistisk västvärld faktiskt är en kommunism, som inte nämnvärt skiljer sig från den politik som vi alltid avskytt som den sovjetiska, totalitära regimen.

I kommunismen har staten monopol över företagsamheten, landets råvaror och folkets vilja. I globalismen har de utvalda globala storföretagen monopol över den gränslösa företagsamheten, jordklotets råvaror och det utvalda folkets vilja. Enda skillnaden är att de globala storföretagen styr även staten, istället för tvärtom. Vem styr då de globala storföretagen? Är det fortfarande någon som inte vet?

Om deras marionett Joe Biden vinner valet i USA lär ni i så fall få veta det snabbare än vad ni anar. Om tio år skall deras projekt vara genomfört globalt. FN blir den enda och överstatliga makten, styrd av ett noggrant urval av lydiga tjänstemän, den nya adeln, med feta magar och tunga plånböcker. Tro inte att ni kan bli en av dem, för de väljer bara varandra och har era åsikter registrerade i sina datorer. Alla allmänna val blir nu avskaffade och eliten vet bäst, både om och hur ni skall leva. I den årliga pandemiutgåvan sorteras de som är svaga och kostnadskrävande bort, så samhället blir lönsamt. Framtiden säkras genom att fostren besiktigas och får sina gener korrigerade och tankejusterande elektronik inopererad. Ni kan ansöka om att få föda barn om ni fullgjort era skyldigheter gentemot samhället och styrkt att ni är till nytta. Äktenskaplig rasblandning blir obligatorisk förstås, rasbegreppet är ju historia numera. Äktenskap med staten är förstås ett alternativ, då kan ni hämta ut ett barn ur den statliga fosterbarnsbanken om ni kan visa att ni är könlös.

Nåja, jag skall inte skylla allt detta på Biden, den stackaren. Alla blir vi ju gamla och lite senildementa, även om flertalet inser sina begränsningar och väljer en lugnare ålderdom än att vara president. Problemet är kanske att det vi kallat Deep State med Biden vid rodret blir Real State, inte bara over there utan överallt.

Finns det då ingenting positivt i kikarsiktet? Jo, naturligtvis de färska nyheterna om att Trump räddats undan Covid 19 genom den nya mirakelmedicinen från Regeneron, REGN-COV2, som med hjälp av syntetiska antikroppar ger ett snabbt tillfrisknande. En euforisk Trump lovar på stående fot samma medicin till alla amerikaner kostnadsfritt, något som skulle kunna slå undan benen på hela den politiska vaccinationsagendan, inkörsporten till var mans hälsotillstånd genom hotet om obligatorisk vaccination och påföljande vackra framtid som jag skisserat ovan. Bill Gates torde vara nära hjärtstillestånd efter beskedet som skulle kunna få hans vaccinationsindustri att sjunka ner till börsernas dyngbotten, investerade miljarder puts väck! Efter den senaste månadens debatt om vacciner lär inte många nappa på erbjudandet om frivillig vaccination.

Trumps läkarteam lär få gå med livvaktsskydd under överskådlig tid. Detsamma gäller säkert för ledningen av Regeneron, i alla fall om de vägrar sälja verksamheten till Gates Foundation för nedläggning och total utplåning…

Spännande dagar återstår därmed fram till valet i USA. Glöm dock inte att vi är inte bara åskådare till en teaterpjäs, det handlar i högsta grad även om vår egen framtid och vårt eget lands politik. Vi har två år kvar till vårt eget val. Blir det sista gången vi kommer att kunna påverka?

Peter Krabbe

190 Responses to Ett val för USA – eller oss alla?

 1. Nyberg, Hans (H.N.) says:

  Hej
  Du talar om de länder som tillhör EU. Kina och Ryssland, Indien kommer nog inte dansa efter globalisternas pipa.

  Skickat från min iPhone

 2. Pingback: Ett val för USA – eller oss alla? — Peter Krabbe – Life, Death and all between

 3. Benny says:

  Peter, hur menar du att 51% styr över 49%? För det första är ju valdeltagandet i USA bara strax över 50% så det blir ju i praktiken att ca 26% ”styr” över resten av folket! Sen är det ju så att folket i USA inte har mycket att säga till om! Presidenten i USA har i stort sett mandat att ändra lite i skattesatser och peta lite i sjukvårdssystemet! Utrikespolitiken styrs av ”Deep State” och ändras inte av vilken marionett som sitter i Vita Huset och några större förändringar av den enorma militärbudgeten, förutom höjningar, kommer inte på fråga. Att kalla USA för en demokrati är en skymf mot ordet demokrati precis som i Sverige alltså! Sen att Trump sprattlat emot ”Deep State” på ett sätt som inte setts sen Kennedys dagar ska han trots allt ha en eloge för och man kan hoppas Trump på något sätt kan bryta ”Deep States” och globalisternas makt. Svensk fulmedias närmast patologiska intresse för ”valet” i USA har redan gått över styr, vi svenskar har inte rösträtt i USA som de verkar tro! Stalltipset är att Trump vinner och att ”Deep State” kommer att göra allt för att avlägsna honom på ett eller annat sätt. Tror inte att man försöker med ett nytt ”Russiagate” som visade sig vara en enorm bluff iscensatt av Clintons utan man filar nog på andra metoder..Med ett lågintensivt inbördeskrig pågående och folk beväpnade till tänderna så kan man nog utesluta ett direkt attentat mot Trump utan det blir nog via skattejuridiska spetsfundigheter man försöker få bort Trump med nästa gång.

  • peterkrabbe says:

   Jag tänker på den parlamentariska situationen i väst. Demokrati existerar pro forma när möjligheten att rösta i val som inte manipuleras existerar. Tyvärr har du rätt i att en befolkning som inte blir lyssnad på ändå slutar gå till valurnorna. Påverkan genom media ger också snedvridna åsikter, liksom tvånget att rösta på politiker framavlade genom trånga partikorridorer.
   Ändå är steget stort till ett system där valen är avskaffade och en självutnämnd elit befäster sin egen makt. Tröskeln är möjligheten att genomföra storskaligt valfusk genom ogenomtränglig datateknik som ytterst få kan avslöja. Detta kommer vi att få se under kommande månad och vi fick smaka på det redan under förra svenska riksdagsvalet. Manipulerade valundersökningar i USA utmålar redan Biden som segrare, naturligtvis för att det manipulerade resultatet skall kännas ”äkta” och bli svårare att ifrågasätta. I strategin ingår att tvinga Trump svara på frågan om han tänker erkänna Biden som segrare eller inte, en fråga som saknar svar. Om Trump har bevis för att valet har manipulerats avgår han naturligtvis inte innan saken är utredd men riskerar samtidigt att bli anklagad för att inte respektera demokratin. Verkligen ett dilemma som nu kommer på bordet för första gången.

  • Sture says:

   @ Benny,
   jag tycker att Peter har rätt. Du har väl inga bevis för att de personer som avstod från att rösta skulle fördela sig annorlunda än 51/49% om de röstat.
   De som inte röstat får så att säga skylla sig själva och acceptera valresultatet 51/49%. Det är meningslöst att argumentera för att dessa motsätter sig detta valresultat.

   • Benny says:

    Sture, det är väl så att de som inte röstar tycker att de har något att välja på precis som Peter tar upp i sitt svar! Så man kan nog säga att ca 26% mer eller mindre engagerade väljare tvingar på resten sin vilja! Så kanske ingen av de två kandidaterna skulle få den protesterande delens röster! Och som sagt i USA är det ”Deep State” som styr i praktiken och folk där är nog väldigt medvetna om att några stora förändringar inte kommer att ske förrän man fått bort oligarkerna, CIA, NSA, och MIC i första hand! En enorm uppgift och kanske omöjlig utan det inbördeskrig som USA med raska steg närmar sig!

    • Sture says:

     @ Benny,
     du skriver: ”det är väl så att de som inte röstar tycker att de har något att välja på.” En ren spekulation från din sida. Det behöver inte alls vara så. Att de inte röstar behöver inte bero på missnöje. Det kan bero på lathet eller att de rent utav är ganska nöjda med hur det är. Så jag tycker att det är helt fel att påstå att 26% tvingar på resten sin vilja.
     Man vet t. ex. att 40% av de evangeliska i USA inte har valregistrerat sig och det beror på att de inte tycker att kristna skall blanda sig i det världsliga utan endast bry sig om det andliga. De verkar inte känna något tvång i detta utan detta är helt självvalt.

     du skriver också att: ”folk där är nog väldigt medvetna om att några stora förändringar inte kommer att ske förrän man fått bort oligarkerna, CIA, NSA, och MIC ”

     Det tror jag inte alls att de är medvetna om. Vänstern verkar t. ex. helt omedveten om att de är ett verktyg för oligarkerna.

     • Benny says:

      Sture, folket i USA har röstat fram presidenter som försökt bekämpa ”Deep State” förr och de flesta är nog medvetna om att det med nuvarande korrupta system inte går! Trump är ju ett val för dem som trodde han kunde rensa träsket och han har väl lyckats skrapa lite på ytan av detta träsk! Du ska nog inte göra misstaget att tro att alla är korkade eller hjärntvättade av etablissemanget i USA det märks bland annat av att folk beväpnar sig alltmer för de vill ta striden med Washington och den korrupta federala staten. Båda sidorna kommer att skylla på valfusk och jag är tveksam till om Trumps anhängare kommer att gå med på en ”valförlust” där ”Deep State” manipulerar valresultatet för att få bort Trump!

 4. Erik says:

  Uppe i toppen mirakelmedicinen REGN-COV2 glimmar.
  Nere i skiten Bill Gates vaccinationsindustri simmar.

   • peterkrabbe says:

    Det slog mig just tanken
    Att djupt ner i stanken
    Ruttnar det hopp
    Som fört Gates till sin topp

    • Mo says:

     En stjärn antikropp

     Likt en stjärna tindrar
     återkomstens hopp
     Mörkrets avgrund lindrar
     ljusets antikropp

     Covids vassa klubbor
     slår tillbaks på dem
     Som med lögnens rädslor
     bygger maktens hem

     Viruskrig mot mänskligheten(S)
     innersta kärna
     angrepp på glädjen och delaktigheten
     hindrar denna stjärna

     • peterkrabbe says:

      Bravo Mo, poesin flödar. Det blir bara bättre och bättre….

      • Erik says:

       Soros är en märklig man
       vill bygga världen till eget borg och rike
       men allt han gör är att gräva ett dike

       EU att alla länder lån till fest
       bjuda in var hungrig MENA som gäst
       bort alla präktiga svenska karlar
       medierna skrika högt och fritt,
       svart är vit och vit är svart,
       så länge det nu varar

       Trump en orädd man
       bara segra han kan
       för en kamp i en sadel
       vilt svängande svärd och sabel
       bara han inte stupar i täten
       svenska folket däst sover helt förgäten.

       Vi alternativa sprider segerns ljus
       de fega smyga tyst kring hembyns hus
       våra rop höras som näktergalen
       bringar segern röst, ger tröst i bröst
       och ljuder vida i dalen.

  • Svante 1 says:

   Nere i skiten simmar Bill Gates !!!!

 5. Sture says:

  Här skall jag berätta en liten personlig historia: Min syster, som bor i USA sedan många år, är Trump-anhängare. Hennes frisörska med egen hårsalong är republikan och mycket orolig för hur det skall gå för Trump i valet, väl medveten om att demokraterna satsar allt på att fuska sig till en seger. Och om de inte lyckas på valnatten, så kommer detta att bli en utdragen juridisk process med säck på säck av plötsligt påkomna ”glömda” demokratiska valsedlar. Så hårfrisörskan har bett och bett till Gud om valutgången.
  Så händer detta, vilket hon berättar för min syster: Just under själva bönen hör hon en alldeles klar och tydlig röst inne i sitt eget huvud, som säger: ”I AM IN CONTROL.” Och detta lär ha hänt inte bara en gång utan flera gånger.
  Nu återstår att se vad detta betyder och svaret får vi om några veckor.

 6. hllviken says:

  Väsentliga synpunkter och frågor du formulerade. Alla är värda att fundera över.

  Jag är inte helt säker på någonting inom politiken. Känslan är, att vi maktlösa får bara veta en liten del av sanningen.

  Skönt med ett forum där olika aspekter visas.

 7. Mjölner says:

  Är som vanligt sent ute. Läs gärna sista kommentaren i förra kapitlet.
  Där får ni allt beröm ni förtjänar.

 8. Sture says:

  Valundersökningarna är helt fejkade i USA:

  Det stora mönstret är att Joe Biden är en starkare kandidat än Barack Obama var 2008 och att Trump är en svagare kandidat än George Bush d.ä var mot Bill Clinton 1992. Detta stämmer ju inte alls med den bild vi får när vi ser tiotusentals människor gå på Trump rallyn medan nästan inga människor kommer till Joe Bidens (5-10 personer), samtidigt som han gömmer sig i sin bunker nästan hela tiden och måste läsa innantill på telepromter varje gång han får mjuka frågor från speciellt utvalda journalister. Obama fick då den största vinsten över John McCain sedan Lyndon B. Johnson 1964.
  Rasmussens ”poll”, som var den mest precisa 2016 påstår nu att Biden kommer att få en större vinst än Roosevelt 1944 i slutet av Andra Världskriget efter D-day. FDR som var den mest populära presidenten efter George Washington. Nu påstår Rasmussen att Biden är populärare än FDR.

  Quinnipiac University Poll placerar Gillum (D) före Ron de Santis (R) med 7 % och han blir då guvernör i Florida. Det kommer att bli omöjligt att bli president utan att vinna Florida. Under de senaste 7 valen har vinstmarginalen varit 2,5% i genomsnitt. Nu påstår man att Biden slår denna marginal med 400% – en kandidat som på sin höjd kan dra en skara på 5-10 personer och som knappast kan uttala två logiska meningar i följd.

  Även i Pennsylvania (swing state) påstår man att Joe Biden kommer att vinna stort. Trump vann detta 2016. Och Obamas seger 2008 var den största sedan LBJ 1964. Nu påstår man att Bidens seger kommer att bli större än Obamas. Man påstår också att Trump kommer att förlora PA med 13%. Men sedan 2016 har demokraterna i denna stat förlorat 41.924 väljare medan republikanerna har fått 158.445 nya väljare (=väljarregistreringar). Hur går detta ihop? 2016 vann Trump denna stat med 78.000 röster. Och nu har hans väljarregisteringar ökat med 150%.

  2016 fick Trump 88% av republikanernas röster men enligt Rasmussens poll kommer han nu endast att få 76% av deras röster. Detta trots att vi upplever en enorm uppslutning kring Trump från republikanernas sida sedan 2016.

  Allting, precis allting, talar för att Trump skall vinna detta val. Det enda som talar emot detta är valundersökningarna, som är extremt konstiga och omöjligt kan stämma. Personligen tror jag att de här valundersökningarna alla är fejkade och och de har tillkommit för att man skall acceptera ett resultat som tillkommit genom enormt valfusk. När folk skriker om det enorma valfusket, så kommer man att hänvisa till valundersökningarna, som ju visade på Biden som stor vinnare. Detta är illavarslande och visar tydligt vad de tänker göra. Demokraterna fuskade även i stor skala 2016 men underskattade Trumps stöd. Därför reste aldrig Hillary Clinton på valturnéer eftersom hon fått försäkringar om att hon säkert skulle vinna. och inte behövde några valturneringar.

  • peterkrabbe says:

   Detta är den helt avgörande faktorn i valet. Ingen förstår varför pollsen ser ut som de gör. Man skulle nästan kunna tro att de lärt sig lite av det svenska valet 2018, då SD i valundersökningarna låg betydligt högre än vad man såg som lämpligt. Misstanken att valet manipulerades genom ”datorhaveriet” mitt i sammanräkningen då SD sjönk till den önskade nivå på några sekunder, uppstod genom att förväntningarna inte infriades. Kanske har man då förstått (tekniken kom sannolikt från USA!) att pollsen måste ligga på samma nivå som den man vill ha som slutresultat för att kunna accepteras. Det är säkert det vi ser nu, samtidigt skulle man ju vilja tro att åtminstone något opinionsinstitut ligger rätt redan från början…

    • peterkrabbe says:

     Intressant! Så då vet vi vad som kommer att hända…

    • Mjölner says:

     Om detta är sant så är elektronikhårdvaran i dessa röstmaskiner rena stenåldern. Inte ens på senare delen av nittiotalet kunde man byta romchips så lättvindigt. På den tiden var integrerade maskinlödda moderkort, där allt var samlat, ett krav för datasäkerheten. Det gick inte då och går inte i dag att byta någon som helst komponent på ett sådant kretskort. Hela kortet måste bytas och skickas till lab för felsökning. Datateknikern som förr i tiden bytte eller reparerade hårdvara på fältet är i dag arbetslös. Man skickar nytt moderkort eller hårddisk till kunden vars dataansvarig eller systemtekniker byter hårdvara. Detta koncept gäller naturligtvis inte stordatordrift med supersnabba laserskrivare eller maskiner som superflopp IBM Blue Gene m fl. Dessa maskiner kräver betydligt högre kunskapsnivå att hålla i drift än ett serversystem. Servrar eller system för ett företag med filialer spridda ute i landet betjänas vanligtvis av en egen eller inhyrd stordator, eller ett mycket kraftfullt serverkluster.

     • Loa says:

      Så betryggande Mjölner, då kan vi inte förvänta oss något hårdvarufusk då? (Jag vill minnas att manipulerade röstningsdatorer fix och färdiga levererades i valet 2016, men hann bara verka till Hellarys fördel i begränsat antal innan White Hats ryckte in.)
      MEN vi har ju mjukvara…
      Hacking Democracy – The Hack

      • Mjölner says:

       Fel Loa, Jag menade att kommer de maskiner som nämns i artikeln till användning svävar allt i luften. Modern elektronikhårdvara (kretskort) implementerad och tillverkad i andra halvan av nittiotalet går inte att manipulera i normalfallet. Däremot går det naturligtvis att tillverka kretskort med falska funktioner om man vill och har resurser. Den största faran är manipulering eller hackning av programvaran. Man kan med andra ord tillverka valrobotar som förvanskar resultat genom inbyggda buggar i hårdvaran samt manipulering av mjukvaran. Otäckt va!

   • Erik Forsman says:

    Men förlåt en novis, men detta att ”valundersökningarna låg betydligt högre” samt att”datorhaveriet mitt i sammanräkningen då SD sjönk till den önskade nivå på några sekunder” hade så vitt jag vet inget med valresultatet att göra. Här gäller räknande av lappar, på gammalt traditionellt vis, Visst, kan man manipulera val på ett oräkneligt sätt, t ex genom att: försvåra distributionen av valsedlar, ogiltigförklara valsedlar där väljaren skrivit, om än hur tydligt som helst, partiets namn då partiets valsedlar saknats vid valurnorna. Vidare byta ut valsedlar vid insamlandet osv.

    • Sture says:

     @ Erik Forsman,
     valfusket skedde inte på denna nivå. Efter att ha räknat rösterna i ett distrikt inskickas resultatet till centrala myndigheter och blir till en siffra på datorskärmen.
     Som du kanske minns så låg SD i den mest pålitliga norska valinstitutet Sentios undersökning på 27-28 %. Marcus Oskarsson trodde t.o.m. att de skulle kunna ligga över 30%. Alla andra valinstitut hade lägre siffror för SD kring 23-24% men hade i tidigare val totalt underskattat SDs stöd (=skamfaktorn). Sossarna låg då också kring ungefär samma siffror, 23-25%.
     På valkvällen fick man så plötsligt SDs siffror, som låg på 22-23%, vilket mycket väl kunde stämma eftersom AfS kanske kunde knipit 3-4% av deras stöd från valundersökningarna.

     Plötsligt kraschar 4 servrar samtidigt och är nedsläckta i en halvtimma. När de nya resultaten kommer upp ligger SD på endast 17,1% och S kring 27-28%, där de kvarligger ganska konstant hela kvällen. Kvällen blir sedan dramatisk eftersom de två olika blocken blir nästan helt jämna. Allt detta luktade kraftig manipulation med siffrorna.
     Senare framkom att någon hög person på Google (han kunde namnges) hade i hemlighet sparat en ”nyckel” till sig själv och faktiskt kunde gå in och manipulera alla länders valresultat. Och så tror jag faktiskt att det gick till. Allt är krypterat men någon innehar krypteringsnyckeln.

     Så tror jag också att de kommer att göra i det amerikanska valet. Frågan är hur alerta republikanernas datorexperter från NSA + Bill Binney och Robert David Steele är.

     • Loa says:

      I manipulerandet av det svenska valet ingick att få upp de drunknande L och MP över vattenytan; L låg på 3 % och MP på 2! Men tänka sig, de kom upp i 5,5 resp. 4,4…
      Moderaterna dök också, men fick ha lite tilldelning. För målet var ju att få två block som stod och vägde – ååh så spännande. Sen kunde rödskrikan förhala ett avgörande hela hösten, med hur hon skulle fördela sina gracer. Statsministerkandidat, minsann.
      Under denna INTERRIM passade EXPEDITIONSMINISTÄREN på att ta beslut som om de vore kvar i regeringsställning! Löfven struttade i Bryssel på EU-möte, och framåt advent kom FN:s GLOBAL COMPACT av misstag till undersåtarnas kännedom. Löfven var upptagen med att bevista Nobelfesten, så han skickade Fritzon till Marrakech att skriva på. (Måste ha varit svårt val för honom; intergovernmental conference för 150 länder i exotisk miljö och behagligt vinterväder.)

    • Jonas says:

     Men som jag kommer ihåg valet 2018 så låg SD över 20% vid valräkningen i TV rutan sen helt plötsligt tappade man kontakten och när rösträkningen kom igång igen så låg de betydligt under 20%. Igen tvekan utan att det var fusk men utfallet har ju visat sig att det inte spelar någon roll för svenska folket är ju precis så blåsta som de alltid har varit och köper allt som utan att i fråga sätta. SD å sin sida har ju bara blivit en i klövern, de har ju helt släppt sin kraftfulla retorik som gjorde att jag själv röstade på dem i två val, dock inte 2018. Finns bara ett parti som kan göra skillnad och det är AfS.

     • Svante 1 says:

      AfS-3 månader tillbaka medlem !!!!

     • Loa says:

      Ja. Så hjärtskärande att de efter alla sina ansträngningar och entusiasm, den långa turnén och grande finale i Kungsan, trots stadens mödrar i Stadshuset ”avbokat” dem – bara skulle tillintetgöras med en knapptryckning någonstans på MSB. Förpassas ner till en tiondel av vad de antagligen fick. SD + AfS skulle ha gjort att en TREDJEDEL av vår riksdag var nationell! Man skulle nästan kunna tala om folklig representation.

      • Eclipse says:

       Jag röstar på AfS, men de har ett fel. Man hyllar Investor, som ju är Sveriges grundproblem. För att lösa det så krävs gatlopp i tjära och fjädrar för Wallenberg och Bonnier, med målgång i lämplig lyktstolpe.

       • hllviken says:

        De 2 första meningarna håller jag med om. 3:e tar jag bestämt avstånd ifrån – det är kontraproduktivt att tänka och uttrycka sig så.

        REFORM behövs!

        • Eclipse says:

         The Great Reform in Sweden 2021.

         Estonia bärgas
         Bankreform
         EU-utträde
         Internationella avtal till skada för landet rivs upp, gäller även ”asylrätten” och klimatavtal
         Biståndet slopas
         SR & SVT läggs ner
         Folkomröstningar görs bindande och 2/3 majoritet krävs
         Författningsdomstol och riksrätt inrättas
         Den institutionaliserade korruptionen avslöjas och myndigheter, rättsväsende och utbildningssystem rensas från politruker med partibok
         Politisk tillsättning av chefer inom polis, försvarsmakt och myndigheter med anknytning till samhällsskydd förbjuds
         Straffrabatt och automatisk villkorlig frigivning avskaffas
         Nämndemannasystemet avskaffas
         Poliser förbjuds bära klädesplagg eller symboler som uttrycker lojalitet med något som konkurrerar med lojaliteten till svenska staten
         IQ-krav inom polisutbildningen höjs från 81 till minst 90. De gamla fys-kraven återinförs
         Presstödet avskaffas
         Regnbågsflaggor vid offentliga byggnader ersätts av svenska flaggan
         Återvandring inleds, först av grovt kriminella och personer som uppehåller sig illegalt i landet
         Alla uppehållstillstånd från 1 januari 1995 omprövas. Uppehållstillstånd som utfärdats utan uppvisande av giltig ID-handling rivs direkt
         Svenskt medborgarskap kräver goda kunskaper i svenska språket
         Inga bidrag till utlänningar
         Folkräkning
         Hälften av de 220 statliga verken läggs ned, inklusive Migrationsverket och Arbetsförmedlingen
         Regionerna avskaffas
         Arbetsgivaravgiften sänks och löneavgiften avskaffas
         Svenska soldater i utlandstjänst tas hem
         Riksdagsledamöternas antal minskas till 149 och närvaroplikten höjs
         Rusta upp försvaret
         Sverige är neutralt och därmed inte en NATO-lakej i smyg
         Riv upp Patriot-avtalet
         Ekonomiskt gynnsamma förbindelser och handelsavtal med Ryssland införs
         Satsningar för att göra Sverige självsförsörjande
         Kraftigt höjda pensioner
         Krav på svensk undersköterskeutbildning och flytande svenska inom äldrevården
         Nystartsjobb och ineffektiva subventioner avskaffas
         Järnvägsnätet rustas upp
         Gratis kollektivtrafik, alt. kraftigt sänkta avgifter
         Stockholmscentralismen motverkas
         Redaktionen till P1-programmet Klotet tvångsomhändertas av mentalvården

         Medborgarlön eller inte, det är frågan…

         • hllviken says:

          🧐 🤓 😉 Nu har du gjort ett riktigt bra jobb 😀 😃 😄 😁 😊

         • Loa says:

          Det var en genomtänkt lista.
          Får jag lägga till:
          Riksdagsledamöternas arvode halveras.
          SJ tåg PLUS bana ska vara ETT verk.
          Inga utländska servrar med subventionerad, för att inte säga gratis, el. Inga utländska servrar alls, om elen inte räcker till.
          Vindmöllor ut, kärnkraft in.
          Ingen gratis mineralutvinning i Norrland.
          Auktoritet till lärarna (som skall vara behöriga) = ordning i skolan.
          Betyg förstås, normala som anger kunskap; inga ”matriser”.
          Tandvård ingå i sjukförsäkringen.
          Värnplikt för alla unga män (vilket först kräver återvandring).

          ”IQ-krav inom polisutbildningen höjs från 81..” ?? ÄR det det nu???
          Varför ”till 90”? Varför inte 100? Som definitionsmässigt ändå är medelmåttigt.

          https://www.friatider.se/forsvarsmakten-lyckas-inte-varva-kvinnor-trots-allt

          • Eclipse says:

           IQ-nivå 81 hörde jag i en intervju häromdagen, var det Exakt 24?

           Ja, jag glömde en del som skulle vara med, skolan och energipolitiken. Skriver under på allt.

          • Jonas says:

           Nya tider har nyligen redogjort för de nya sänka kraven för att bli polis och om jag inte missminner mig så är det 80 med kommentaren att detta är på gränsen till sjukdomen borderline.

         • Loa says:

          Till ”Sverige är neutralt och därmed inte en NATO-lakej i smyg” vill jag foga:
          STOPPA CHEMTRAILEN!

         • Erik Forsman says:

          Tummen upp!

         • Jonas says:

          Instämmer men medborgarlön för svenska medborgare måste också införas.

    • Mats says:

     Jag håller med Erik här.
     Som jag påpekat förut om man vill fuska med hjälp av dator i sammanräkningen så behöver man inget avbrott. Villkoret läggs in innan, får SD Afs mer än x % justera så att Max inte överskrids
     Dessutom så vill det till att partierna då inte har kontrollanter vid räkningen.
     Jag vet inte om det finns SDare med i alla vallokaler, någon kanske vet

     • Erik Forsman says:

      Lite förenklat granskas rösterna när valkuverten läggs ner i valurnan. Om röstningen gjorts rätt läggs rösten ner i valurnan och väljaren prickas av i röstlängden.

      Valurnan töms och valsedlarna räknas. Efter att länsstyrelsen granskat rösterna och lagt ner de godkända valkuverten i valurnan töms valurnan. Rösträknarna öppnar valkuverten och tar ut valsedlarna. Sedan räknas antal valsedlar för varje parti. Sedan räknas antal personröster för varje kandidat.

      Sedan är det en annan sak det som Sture tar upp. Men efter att allt detta, räknas rösterna om igen – en gång till, sedan får man det preliminära valresultatet, till skillnad från det preliminära. Det spelar allting ingen roll vad som rapporteras in till en databas, i och med att var röstsedel räknar om. Så har jag fattat det i vart fall.

      • kjellgholmsten says:

       Val 2018 en gigantisk lögn. Valet avgörs inte av levande det avgörs av prickar som inte finns eller dubletter som räknas ”fel” av döda helt enkelt. Jag har flera gånger begärt att få räkna om valsedlarna i mitt distrikt men får inget svar alls från ”myndigheten” som är ett bolag som helt kontrolleras av den djupa staten. Alla val i Sverige har manipulerats sedan sosseriet uppfanns. Allt kan fortgå så länge folk tror på röstsedlarna som inte har någon makt alls. Har deltagit i flera fackval där sosseadeln alltid vann fast över 50% var kritiska mot dem. Sedan hittade vi röstsedlar hos fackordföranden var ditlagda i stället för de som inte orkade rösta. Så gå till vallokalen och be att få se röstlängden och stämma av med röstsedlarna då blir de nervösa kan jag lova. 2018 fanns inga småpartier med alls i mitt distrikt, fast jag vet 2 valarbetare som lämnat valsedlar i lokalen.

    • Rune says:

     Ja, men hur kommer man förbi kontrollräkningen av valsedlar som utförs av Länsstyrelserna några dagar efter valet? De räknas ju för hand, om jag förstått rätt. Om det hade fuskats med datorerna på valdagskvällen så skulle det ju spricka vid kontrollräkningen.
     Om det var ett fusk som genomfördes, så hur gjorde de?

     • Erik Forsman says:

      Ja men precis. Det är här det spricker. Men naturligtvis kan man väl fuska på länsstyrelse också.

 9. hllviken says:

  JUDENDOM IDAG – med deras egna ord.

  Alla icke-judar ska utplånas!

  • Mo says:

   Tack hllviken, tydligare än så här kan inte budskapet bli !

   Kanske var det så att det måste skapas ett land för amalek inför fulfilment och det blev Tyskland. Men vem låg bakom skapandet av Europas amalek ?

   https://www.eaec-se.org/articles/Torell/det_judiska_folket_ar_offer_for_sitt_eget_ledarskap.htm

   • hllviken says:

    Hela ledarskiktet i Nazityskland var judar – det är en märklig värld vi lever i.

   • peterkrabbe says:

    En förvirrad artikel av Torell som knappast kan rekommenderas som historieskrivning. Full av motsägelser och sammanblandningar i en salig röra. Värst är beskrivningen av Hitler och nationalsocialismen som en ond ande, uppstigen ur intet och för sin egen skull, utan minsta anknytning till bakomliggande orsaker och sammanhang.
    Skrönan om Hitler som barnbarn till en jude är bevisat falsk. Hitlers far, Alois Hitler, var född utom äktenskapet, men den sannolika fadern kom från en normal österrikisk bondesläkt, inte en judisk familj som Torell fått för sig. Även om farmodern som piga hade gjorts med barn av en judisk herreman hade det knappast gjort Alois judisk. I sitt liv sedan spädbarnsåldern fanns inte minsta kontakt med judiskt liv eller tradition och hela hans föreställningsvärld var österrikiskt katolsk. Adolf Hitler själv hade däremot goda kontakter med en judisk konsthandlare som hjälpte honom att sälja hans alster under ungdomstiden som konstnär. Det fanns mänga vänskapskontakter mellan ledande nazister och judar, dessa fanns överallt i samhället som alla andra. Göring hade exempelvis judiska styvföräldrar, vars slott han fick ärva.
    Hatet mot judarna uppstod när Hitler blev medveten om deras politiska agenda i samband med första världskriget och de kommunistiska revolutionerna, vilket hotade att krossa allt som var tyskt och kristet. Droppen blev freden i Versailles, som helt dirigerades av de allierades judiska förhandlare.

    • Loa says:

     Har du möjligtvis hört denna (rövar?)historia? Jag förkortar /saxar:

     Efter prins Alberts död 1861 blev drottning Victorias (f.1819) manliga sällskap ”John Brown” (f.1826). I augusti 1868 åkte de på en hemlig tur till Schweiz, för att Victoria skulle nedkomma med vad som blev en dotter, Klara. Hon kunde inte ta barnet till England, och inte gifta sig med Brown och fortsätta vara drottning.
     Except that she was a devout Catholic, little is presently known about the life of Klara Hanover (Victorias dynasti). Her education was arranged by the Jesuits, and she was fluent in 3 languages: English, French, and German.
     Klara födde sonen Adolf 20 april 1889.
     Barnafadern var en ”gung-ho British imperialist” Houston Steward Chamberlain (f.1855) i Genève.
     In 1889, Chamberlain arranged a marriage between Klara and a man named Alois Hitler. He became the surrogate father of baby Adolf. Chamberlain’s point man in Vienna was a professor of botany named Julius Wiesner. Wiesner arranged for the marriage of Klara to Alois Hitler. By marrying ”Alois the Ugly” (f.1837), the attractive 21-year-old adopted the name Hitler.
     Adolf’s education was totally in the hands of his parents Houston and Klara. Alois was eliminated from the picture entirely in 1903 when he died from a stroke.

     ?

     • peterkrabbe says:

      En av de bästa biografierna om Adolf Hitler är Bengt Liljegrens mycket sakliga och objektiva bok på Historiska Media 2009. Han ägnar ett femtiotal sidor åt Hitlers barndoms- och ungdomstid med full genealogi. Historien ser mycket kortfattat ut så här:

      Klara (Pölzl) var 24 år yngre än Adolfs far Alois och arbetade som hemhjälp och barnflicka åt Alois, som redan hade två äktenskap bakom sig med avlidna fruar och två minderåriga barn att ta hand om. Hon blev den tredje hustrun 1885 och födde åt Alois ytterligare sex barn, varav bara Adolf (nr 4) och sistfödda Paula överlevde sekelskiftet. Klaras morfar Johann Nepomuk Hüttler anges som tänkbar far till Alois, vars ursprung mörkades, sannolikt för att dölja att giftermålet med Klara skedde med ett barnbarn.
      Alois ändrade sitt efternamn från Schicklgruber (träskgrävare) till Hitler, sannolikt taget som en variant av Hüttler.

      Alois hade i sitt andra äktenskap med Franziska Matzelsberger sonen Alois Junior, sju år äldre än Adolf och formellt halvbror. Denne gifte sig i England med Bridget Dowling och fick sonen William Patrick Hitler 1911, som efter kriget bytte namn till Stuart- Houston och bosatte sig i USA. Han dog först 1987 och försökte på många sätt tjäna pengar på sitt släktskap med Hitler genom böcker och föredrag som inte anses vara särskilt sanningsenliga. Att han inte längre ville använda namnet Hitler i USA är lättförklarligt, men varför han valde Stuart- Houston är oklart. Houston Stuart Chamberlain var en antisemitisk ideolog. Någon annan koppling dem emellan finns inte dokumenterat.
      Hitlers farfar uppgav han själv var mjölnargesällen Johann Georg Hiedler, som fem år efter Alois födelse gifte sig med farmodern Maria. Dessa komplicerade turer gjorde att Adolf försökte dölja familjehistorien, som han inte ansåg anstod en Führer, Detta i sin tur blev en grogrund för vilda teorier av den typ som främst William Patrick levde på att lansera.

    • Mo says:

     Det är säkert riktigt men det viktiga är att så mycket kring nazismen och dess ursprung förtigs och får inte diskuteras. Då frodas lögnen. Några har blivit offer och andra den bestialiska utövaren, behovet av att förstå bakomliggande orsaker ifrågasätts och misstänkliggörs. Vi tvingas vidarebefordra en tillrättalagd världsbild till kommande generationer och med våra skattepengar finansiera förintelsemuseer. Vill vi ha det så ?

    • Mo says:

     Var (är) det inte så att sionismen har två vingar, en vänster åt öster som fick manifestera kommunismen och en höger åt väst som manifesterar kapitalismen. Tes och antites som skall konjugeras i NWO. Det bästa från båda i syntesen, men skillnaderna är som vi vet inte så stora, samma maktbärare ger inte näring åt variation.

    • matte5958 says:

     Helt rätt Peter. Detaljstuderar man Tysklands inrikespolitik mellan 1920 och till 1939 så kan man inte låta bli att slås av den fantastiskt skickliga politiker som Adolf H var. Han hade pricksäker intuition för när han skulle slå till samt alla sina motståndares svagheter. Talar man med tyskar som levde medans Adolf var vid makten så får man klart för sig hur positivt merparten av tyskar såg honom innan 1939, men även efteråt. Han utrotade arbetslösheten, återtog stoltheten efter skammen i Versailles till folket, höjde levnadsstandarden, skapade framtidstro hos folket.

     Tyvärr gjorde dåliga rådgivare (Ribbentrop m.fl) och vissa luckor i hans kunskap om Brittisk mentalitet att kriget bröt ut. I efterhand ter det sig ganska klart att han kunnat undvika det när det skedde och ändå behållit merparten av vunna politiska segrar.

     Vad inte många vet är att han hyste en motvillig beundran för judarna. Det var främst deras förmåga att hålla ihop sin ras, sitt folk som imponerade på honom, men även deras intelligens – tro’t eller ej!
     Han tog i en diskussion ett exempel: ”..förde man 5000 judar till Sverige skulle de inom kort erövra alla ledande ställningar” Man kan säga att han såg dem som negativa övermänniskor, och han beundrade också deras uppfattning om sig själva som ett ”utvalt folk”, deras stränghet i att fullfölja sitt av Gud givna uppdrag att härska över världen.
     Det var detta budskap han själv sökte inpränta i det tyska folket, ett formidabelt självförtroende baserat på den germanska rasens överlägsenhet utan religiösa inslag. I detta lyckades han mycket bra.

     • peterkrabbe says:

      Instämmer helt i detta. Ditt citat om Sverige är vår verklighet idag, fast flertalet inte är medvetna om det.

      • Erik Forsman says:

       Naivitet: faktum är att Hitler arbetade för Kurt Eisners revolutionära regering som vald sambandsman och propagandist för de kommunistiska soldaterna Råd för den bayerska sovjetrepubliken. Kurt Eisner (jude, socialist och revolutionsledare) och var Hitlers mentor och Hitler besökte Kurt Eisner på dennes begravning, vilket är fångats både på film och foto. Adolf Hitler at Kurt Eisner’s funeral in Munich, February, 1919. https://adolfhitler33.wordpress.com/2016/11/19/adolf-hitler-at-kurt-eisners-funeral-in-munich/

       Varför försökte Hitler dölja det faktum att han arbetade som spion för Kurt Eisners revolutionära regering. Varför infiltrerade Hitler det tyska arbetarpartiet och bytte namn till det nationalsocialistiska tyska arbetarpartiet och ersatte dess ledare Anton Drexler. Varför besökte Hitler Kurt Eisners begravning?

       Jag tror att det redan från början var bestämt att Tyskland skulle förlora kriget. Den som först myntade begreppet Arien som stod mot tysken, var inte Hitler utan Moses Hess, som framkommer i boken ”Rom och Jerusalem” Den sista nationalitetsfrågan. Där beskrivs att Tyskland måste krossas samt att Israel skulle bildas (något förenklat). Hitler förverkligare bara detta. För i annat fall, varför:
       lät han britterna fly i Dunkirk? Varför förlorade han slaget om Storbritannien och varför motsatte hans sig Operation Sea Lion?
       Varför samarbetade Hitler med Sovjetunionen, för att sedan attackerade och säkerställde sitt eget nederlag? Varför Hitler, som aldrig förklarade krig, förklarade krig mot Amerika? Varför Hitler ville ha Lebensraum i öst för sina redan döda tyska soldater? Varför Hitler lät Hermann Goering medvetet förlora kriget (slå ut hela luftwaffe i kampen mot RAF och förlora luftherraväldet)? Varför Hitler upprepade gånger offrade sina soldater till sovjeterna. Varför Hitler vägrade att förhandla om en fred vid krigets slut och istället utfärdade Nero-ordern med uppmaning till Tysklands självmordsförstörelse.

       • Erik Forsman says:

        Rättelse: ” Arien som stod mot Juden” ska det vara.

        • Erik Forsman says:

         Råder läsarna att fördjupa sig i Haavara; överföringsavtalet mellan världssionistiska organisationen och Nazityskland, som är en av de minst smickrande episoderna i sionismens historia.

         I det andra valet i Tyskland förbjöds alla andra partier att bedriva valpropaganda (men ändå fick bara nazisterna 47 %) med ett undantag: den sionistiska propagandan fick verka ohämmat. Jag tror så här: tyska folket inte var ett dugg intresserade av nazismen och än mindre att få en krigshetsare tillika galning som Hitler till sin diktator. Vidare att en absolut majoritet av judar som bodde i Tyskland också var lika ointresserade av att fara till Palestina. Många av den visste inte ens om att du var judar – det var en ickefråga. Ingenstans i historien har judarna integrerats och assimilerats så bra som i dåtidens Tyskland. Sionismen ändra på allt detta. Läs mer om den politiska bakgrunden till själva avtalet som ingicks i augusti 1933, strax före den 18: e sionistiska kongressen i Prag. Den sionistiska organisationen var fast besluten att samla så mycket som möjligt av tyska judarnas beräknade förmögenhet på 5 miljarder dollar. Judarna själva var inte så viktiga, som att lägga vantarna på så mycket som möjligt för att bygga sin judiska stat.

         Tror för övrigt att när
         Judar som emigrerade var tvungna att avveckla hela sin rikedom till ett fruset konto. Tyska varor skulle senare beställas i Palestina och betalas från dessa konto. Dessa varor skulle säljas i Palestina och intäkterna ges till emigranten. I praktiken, efter olika nazistiska och sionistiska avdrag, skulle emigranten skatta sig lycklig om ens 10% av kontant sin ursprungliga förmögenhet fanns kvar.

         Hitler var många olika saker: en illegal invandrare till Tyskland. En narkotikamissbrukare. En psykiskt störd narcissist med sadistisk läggning. Bög? Kommunist tillika antisemit och slutligen sionist.

         • hllviken says:

          Han var agent åt Nazitemplar/bankkabalen – de finansierade hans gäng. Hans avsky mot kommunismen verkade vara äkta, har jag intryck av efter att ha lyssnat på flera av hans tal.

          • Erik Forsman says:

           Jag tror så här: kriget var inget annat än, en socialistisk världsrevolution som krossade monarkierna i kontinentaleuropa: tsaren Nicholas II, och Kaiser Wilhelm II och banande väg för socialistiska diktaturer istället. Kriget producerade också det så viktiga för sionisterna Balfour-deklarationen och gjorde det möjligt för britterna att ta Palestina från det ottomanska riket. Kommunister och sionister förutspådde också världskriget redan på 1800-talet och välkomnade de möjligheter det skulle ge dem, vilket de noggrant förutsåg, såg helt enkelt detta som a golden opportunity to create Israel.

           Betänk att trots att nazisterna, i motsats till den allmänna uppfattningen idag, inte kom till makten på grundval av sin antisemitism som de facto hade hållit nere ända sedan 1925 och säkert fram till 1930, men antisemitism uppfyllde en viktig funktion som jag tror ni nu förstår varför. Detta är ett exempel på var sionismen är, med tanke på valet mellan judarna och den judiska staten, föredrar sionisterna den senare. Själva försvarar sionisterna Haavara som varande den enda metoden genom vilken tyska judar hade skyddats från antisemitiskt våld i Tyskland, som tvingat tredje riket att noggrant begränsa det antijudiska våldet i landet. Jag tror att sionisterna föredrog att bygga sin stat, framför att skydda Tysklands judar, i annat fall hade inte så många judar som vägrade betala föra att fly till Palestina förintats i utrotats förintelselägren.

           Detta måste döljas, och därför har vi en massiv propaganda om förintelsen som jag brukar kalla för ”Hitler-TV.

         • hllviken says:

          Tänk om Världshärskarna först och främst ville massmörda vita kristna?!?!

          Resultatet från 1917, sovjetterrorn, Holodomor, 1VK, 2VK är en enorm mängd dödade vita kristna!

         • hllviken says:

          Jag lyssnade nyss på Jüri Lina (WakeupGlobe) han citerade Lenin: ”Bra om 90% av ryssarna dör så 10% får njuta av revolutionen”.

       • Mo says:

        Erik, ditt inlägg är mycket tankeväckande. Till detta skulle kunna läggas hur kommer det sig att det vi ser i Kina idag skulle kunna falla inom ramen för nationalsocialism. Samma konstruktör ?

        • Erik Forsman says:

         Om man är lite generös och lättar lite på förlåten, och för en sekund antar att detta stämmer faller nämligen andra bitar på plats. Tror att bägge världskrigen egentligen är att betrakta som en och samma rörelse, utvecklingen pekar nämligen åt det hållet. Storbritannien förutsåg Tysklands uppgång och förstod att de skulle förlora världsherraväldet, vilket inte fick ske. Enda sättet var att krossa Tyskland, (och Ryssland) till vilken kostnad som helst – bäst att köra dom mot varandra. Subversion blev metoden.

         Jacob Henry Schiff åstadkom vad Hitler och Napoleon inte kunde. Schiff besegrade nämligen Ryssland genom revolution och installerade sin egen regering för att styra nationen. Det fanns en kraft under kriget som främjade dels den kommunistiska saken runt om i världen samt hjälpte till att sätta Hitler vid makten. Samma kraft som hjälpte Adolf Hitlers att komma till makten såg också till att Adolf Hitler skulle leda ett antisemitiskt och antibolsjevikiskt nationalsocialistiskt parti och göra honom till någon sorts Tyskt Jeanne d’Arc, tillika farlig demagog och krigförande diktator.

         Efterkrigstiden har ägnats åt en massiv antinazistisk propaganda ämnat följande mål: öka på antisemitismen genom att föda en motreaktion, som uppstått i Europa, där Hitler och nazityskland utmålas som den enda kraften som velat och kunnat knäcka den falska bilden av att judarna styr världen. Den antisemitismen gynnar sionismen, som då måste bli starkare vilket är synonymt med att stärka Israel. Så ni som inners inne tycker att Hitler var en hjälte, är lurande i bemärkelsen att det stärker sionismen (var flesta anhängare inte är judar utan kristna) som är en rörelse som vill radikalisera judar (och muslimer samt kristna) som drabbar alla, inklusive judar som inte är speciellt religiösa och som tycker som de flesta andra tycker om Israels förtryck av bland annat palestinierna.

         • peterkrabbe says:

          Erik, nu kryssar du i dimman, även om du skymtar fyrbåken. Det är lätt att spekulera när man har närmare hundra års distans till verkligheten. Min tyska farmor lyssnade dagligen på radiosändningarna från hemlandet och hade en livlig brevkorrespondens med sina tyska släktingar under den aktuella perioden. Hennes erfarenheter står det inte mycket om i dagens historieböcker. Däremot i breven. Jag skall kommentera dina spekulationer så fort jag får tid.

         • Mo says:

          Jag tror oxå att ww1 och ww2 handlade som du skriver om att införa en socialistisk världsrevolution där den gamla ledningen, monarkin tätt förenad med den kristna kyrkan, skulle bytas ut mot internationella bankirer i samarbete med de illuminerade. Detta förankrades av tätt samarbete med en arbetarrörelse som organiserades av samma ledning.
          Hitler var tveklöst bank cabalens man, han vistades ofta i Schweiz och han duperade tyska folket vilket inte var svårt i det utsatta läge de befann sig efter Versaillesfördraget som väl hade detta politiska syfte.
          Sionismen är som Peter skriver kärnan i denna strategi, ett världs monopol med bankirer i ledningen.

          • hllviken says:

           Jag är också inne på den vägen.

          • Erik Forsman says:

           Tack Mo och hllviken. Detta lite slarvigt snabbt beskrivna har jag kommit fram till, inte efter att gjort efterforskningar om nazismens eller Tysklands officiella historia eller för den delen bägge världskrigen, utan mitt intresse har strikt varit att försöka kartlägga framförallt judiskt kultur och tankestrukturer och framförallt sionismens motstridiga historia.

           Få förstår och inser att nästan all vår moderna västerländska kultur är baserat på eller har påverkats av judiska tankestrukturer: socialismen, kommunismen, psykoanalysen, kritiskt samhällsanalys, kristendomen (som jag anser i betydelsen var en väckelserörelse inom den judiska kulturen) litteraturen osv, osv…Den enorma påverkan är man blind in för, då man inte ser skogen för alla träden.

           Rannsakningen kom efter att jag försökte rensa ut allt judiskt från min identitet och insåg att den var baserad på judisk kultur: psykoanalysen med Sigmund Freud (som själv förkastade religionen, men själv hade en mycket stark judisk identitet. Freud var också starkt sympatiskt inställd till sionismen tillika sonen Ernst som också var sionist. Faktum är att inga av Freuds barn konverterade till kristendomen eller för den delen gifte sig med icke-judar.) C. G. Jung, senare Autor janov, Ludwig Wittgensteins språkfilosofi, Noam Chomskys samhällsdebatt sedan en lång, lång rad författare: Melanie Klein, Carl Gustav Jung, Milton Fridman, Samuel Beckett, Franz Kafka, Spinoza, Theodor Herzl, Moses Hess, Isaac Singer, Irvin Yalom osv, osv…

           Få har omgärdats så mycket under så lång tid av judiskt kultur och tänkande som jag (det är i och för sig inte så intressant) men bott London och gå en typiskt psykoanalytiskt behandling i judisk tradition, i en judiskt område på ett institut startats av en mycket stark och väldigt judiska kvinna. Nästan alla min medpatienter var judar. Jag bodde och i en judiskt familj. Jobbat med judiska teaterensamblar med uppsättande av judiska dramatiker. För mig är detta så självklart att jag faktiskt inte tänkt på det, men så är det.

           När jag trängde djupare in i sionismen rötter, så går det inte att går förbi profeter som tex Sabbatai Zevi, som senare plockades upp av Jacob Frank och man kan säga att Adam Weishaupt och Meyer Amshel Rothschild hörsammade detta som mynnade ut i Illuminati som i sin tur tagit över frimurarna och nu är vi strax vid målet med new world order.

           Sedan när jag försökte fördjupa mig i judisk mystik samt esoteriska läror och dess tankesystem av dualistiskt tänkande, motsatser – bilden och skuggbilden. Jaget och skuggan. Kunskaper i detta kan användas för att förleda människor. Den urnordiska mystiken eller myten är uppbyggd på ett helt annat sätt: där mod, ärlighet och där fientlighet är tydligt uttalad. Svårt att förklara enkelt här.

           Ok, Mats, Kurt Eisner kanske inte var Hitler mentor, men absolut att han påverkar Hitler, som var på hans begravning med en röd jävla röd armbindel. Vad är egentligen samhällena i Europa innan de bägge världskrigen bröt ut? Borgliga? Absolut! Monarkier? Ja! Fria bönder och det vi i dag kallar för egenföretaget med en kristen grundsyn? Svar ja! Socialismen (förtäckt frimureri med en omstörtande agnade) var något helt nytt. Ingen, absolut ingen rörelse under 1900-talet kunde kom till utan de initierande godkännande eller att de på annat sätt kunde begagnade sig av dom. Allt handlar om att förverkliga religiösa profetissor, och för detta ändamål måsta alla de abrahamitiska religionerna radikaliseras och det gör man med terror, övergrepp och massmord.

          • Mo says:

           Erik, det är imponerande erfarenhet du bär med dig och rätt använd en källa till att medverka till förändring. Även jag har på lite andra vägar kommit fram till att vi i väst har påförts ett tankesystem som är felaktigt och inte passar oss. Främst sätter jag nog den nordiska egenskapen ärlighet, ur den springer modet och tilliten. När man tar del av hllvikens videos så förstår man att det inte kan vara så roligt att vara utvald av en vredgad gud.
           Sanningen skall göra er fria, Jesus ord har så många bottnar än mer när man betänker vem de var riktade till.

          • Loa says:

           Nordbor är påprackade det ‘judeo-kristna arvet’ med dess tudelning i rätt och fel /synd, med dess stora potential till dåligt samvete. Det är helt onaturligt – bokstavligen – för den nordiska själen. Vi är ärliga och rättframma, vilket ger dålig jordmån för att ha samvetskval eller mala oförrätter eller spekulativt vända och vrida på saker.
           Enkelheten och öppenheten låg oss i fatet när juden ville göra vår bekantskap. Vi kände inte till ett sånt kynne, och saknade immunitet.
           Kristendom, som var det som ledde judisk dikotomi in i vårt tänkande, är skapad som helt anti-judisk, med sin mildhet och universalism. NT skiljer sig ideologiskt från GT; det var meningen.
           Bibelbältet i USA är helt kapat och förblindat av att de också ska hylla Israel, eftersom det var Jesus’ land.
           NT:s kärleksbudskap kan slå över i slavmoral. Helt främmande för (den forna) nordbon. Vi har rättspatos och ibland helig vrede.
           PS
           När man fått upp ögonen för det judiska genomsyrandet, förstår man varför så mycket konst och litteratur inte tilltalar – bokstavligen, talar till – en.

          • eva-marie says:

           Vet inte var den här kommentaren hamnar, men jag är mest intresserad av att besvara de reaktioner Erik fått från några här.
           De menar tydligen, om jag förstått det rätt, att vi nordbor inte naturligt har egenskaper som empati eller kan känna samvetskval. Detta har alltså påtvingats oss av judisk/kristen påverkan, enligt det resonemanget.
           Att vara ärlig är väl inte automatiskt motsats till att kunna känna medlidande t ex?

           Åter igen hamnar Bibeln, Kristendomen och Gamla Testamentet i skottgluggen. Trots att den inte har något med revolutioner, kommunism, socialism mm att göra !

           Sen är inte GT och Nya Testamentet så helt motsatta varandra som många tror. Ta bara de tio budorden som exempel. Är dom onda? ”Att inte bära falskt vittnesbörd mot sin medmänniska”,
           ” Att inte dräpa/döda någon ” , ” Att inte ha andra Gudar ” . (Där gudstron trycks undan uppstår ofta i stället ”Ideologier” som ett substitut. Ofta ideologier som leder till blodutgjutelser och olika hemskheter för att nå ett utopiskt mål)
           I GT finns många fina lagar som dåtidens Israel skulle följa. T ex att inte skörda sin åker ut till yttersta kanten. Det skulle sparas till den fattige och främlingen som hade lov att fritt plocka upp den skörden. Främlingen var också förpliktigad att följa de lagar som landet hade.

           Nya testamentet har på många sätt urvattnats av dagens kristenhet, så den framställs som mjäkig och svag. Jesus själv gick ofta hårt åt de religiösa ledarskapet på den tiden, för att de hycklade och la tunga bördor på vanligt folk. Och att de följde sina egna traditioner och människoläror, men glömde det viktigare sakerna .

          • Mo says:

           eva-marie, nu har du nog inte riktigt förstått, ingen har i inläggen förnekat att nordbor besitter den viktiga förmågan till empati, den hänger samman med tillit för annars riskerar du att empatin blir oselektiv, det finns en stor fara i om den hamnar fel. Jag kan inte tycka att samvetskval och skuld är samma begrepp. Samvetskval är en positiv egenskap som utgår ifrån din egen bedömning av din handling och som hjälper dig att förstå och förändra ditt beteende i en riktning som gör att du sedan blir nöjd med dig själv, då mår du bättre. Skuld är en väldigt tung negativ aspekt som läggs på dig av någon annan och du har därmed svårt att påverka den, du blir någon annans offer.
           Det finns mycket i GT som är lovvärt men det medför inte att vi okritiskt skall acceptera allt det vi uppfattar som ondskefullt.

       • matte5958 says:

        Erik Forsman

        Du har mycket kunskap inom många områden, men här blev det fel; eller inte en siffra rätt. Du ställer ett antal frågor på egna felaktiga premisser, det blir för långt att reda ut varje fråga men vi kan ta ditt initiala påstående om att AH skulle arbetat som spion för Kurt Eisner.

        Det förhåller sig såhär; efter WWI uppstod i Bayern en mängd nya partier både på vänster och högerkant. Denne Kurt Eisner, en skäggig bohem som kan karaktäriseras som en vänstersympatiserande outsider blossade upp några månader under 1919 men fick aldrig något inflytande eller några massor som följare. Han var en bland ett hundratal liknande.
        Han mördades den 21 februari 1919. AH hade vid den tiden inte mer än börjat vakna politiskt. Att den då döde Eisner skulle fungerat som mentor är ju följdaktligen omöjligt.

        AH hade för övrigt precis fått sitt första engagemang för den undersökningskommission som delstaten upprättat med syfte att spåra upp fd soldater som anslutit sig till kommunistiska rörelsen, ett uppdrag han hade skött föredömligt – alltså diametralt motsatt den inrikning Eisner företrädde. Det finns ingenstans i några källor några uppgifter om att AH någonsin under sin levnad skulle haft sympatier för kommunism eller än mindre arbetat för den sidan som ”spion”. Den första ideologi som AH tilltalades av var fascismen som uppstod ungefär samtidigt som hans intresse för politik väcktes.

        Ett suddigt foto som länkats föreställer en mansperson med mustasch – mera går inte att tyda.

     • Loa says:

      Hitler ville inte kriga mot England och lade fram över tio fredsförslag, som alla avvisades. Han gjorde nämligen aldrig några eftergifter om det nationella tyska ekonomiska systemet.
      Jüri Lina ‘Världsbyggarnas bedrägeri’ (2017) s.448-9:
      ” England och Frankrike hade förklarat Tyskland krig 3 sept.1939, men det blev ett mycket passivt krig. Frimurarna hoppades att Tysklands rikskansler skulle ogiltigförklara sitt beslut att överge guldmyntfoten. Enligt Hitler skulle grunden för penningvärdet vara arbete. Detta ogillades av Wall Streets bankirer.
      De avskydde även Hitlers planer för att minska räntesatserna och sedan helt avskaffa dem.
      Hitler försökte övertyga Storbritanniens premiärminister Neville Chamberlain att gå emot konspiratörerna och sluta ett fredsfördrag med Tyskland. Chamberlain gav slutligen efter. Då satte man i pressen igång en häftig kampanj mot honom, och han avgick i maj 1940. Winston Churchill blev regeringschef istället.
      1 aug. 1940 vände sig Sveriges kung Gustaf V till Storbritanniens kung George VI och erbjöd sig att medla. Men premiärminister Churchill uteslöt vidare förhandlingar. London ville överhuvudtaget inte befatta sig med något fredsförslag, om Tyskland inte återgick till det gamla ekonomiska systemet. ”

     • Loa says:

      ”luckor” … i hans kunskap om Brittisk mentalitet att kriget bröt ut. …
      https://www.veteranstoday.com/2018/01/05/winston-churchills-darkest-hour/

      • peterkrabbe says:

       Det finns många intressanta citat av Churchill som kastar ljus över utvecklingen av andra världskriget. Några exempel:
       ”Germany becomes too powerful, we have to crush it” /Churchill nov. 1936, ”This war is an English war and its goal is the destruction of Germany” /Churchill hösten 1939 (radio), ” the war was not just a matter of elimination of fascism in Germany, but rather obtaining German sales markets. Germanys unforgivable crime before WW2 was it’s attempt to loosen its economy out of the world trade system and to build up an independent exchange system from which the world-finance couldn’t profit anymore” /Churchill mars 1946. Samt många, många andra.
       Churchill var besatt av sitt tyskhat, som grundade sig i rädslan för en konkurrent inom världshandel och ekonomi, livligt påhejad av den judiska Focus-stiftelsen som höll honom under armarna ekonomiskt. Hitler ville inte förstå detta tyskhat och trodde i det längsta att Tyskland och England skulle kunna bli partners i den nya världen, därav hans återhållsamhet vad gäller krigshandlingar mot England ( Dunkirk m.fl.) och de dussinet fredsförslag som han redan 1940 började sända till Churchill. Samtliga negligerade. Churchill hade sedan länge planerat att använda Polen som lockbete för att få igång ett nytt krig, därav biståndspakten med ett Polen som delade Tyskland i två separata delar.

       • Loa says:

        Omtumlande bok:
        Gerry Docherty and Jim Macgregor: Hidden History, The Secret Origins of the First World War.
        Churchill var ett – självgående – redskap för ‘The Secret Society’ grundat 1891 av Cecil Rhodes, med målet att befästa det brittiska imperiet för evärdeliga tider. Aristokratin skulle verka men inte synas. Rothschild finansierade. Churchill, i mina ögon ett svart får i aristokratin, krigsgalen och bullrig, ombesörjde deras önskade krig att krossa Tyskland. Vilket varit målet för ‘The Secret Society’ från allra första början.
        https://firstworldwarhiddenhistory.wordpress.com/publications/hidden-history-the-book/

        Mo, här har du lite mer svar i Peters citat, på din fråga 1 oktober, 2020 kl. 11:39:
        “ obtaining German sales markets. Germanys unforgivable crime before WW2 was its attempt to loosen its economy out of the world trade system and to build up an independent exchange system from which the world-finance couldn’t profit anymore” /Churchill mars 1946.

    • Anna af Trampe says:

     Tack, Peter. Att Tyskland under nationalsocialistiskt styre utgjorde det största hotet någonsin mot den globalistiska världsordningen borde stå klart för de svenskar som har förmågan att tänka självständigt. A propos Adolf Hitlers rötter, bifogar jag en länk; https://nationalvanguard.org/2019/06/the-myth-of-hitlers-jewish-grandfather/

   • hllviken says:

    Trump håller högtidliga tal om *Ljuset i Mörkret* nuförtiden – vad betyder det?

    Tikkun Olam: Illuminating the Darkness = Eliminating the Gentiles

   • hllviken says:

    Q `Dark to Light´ is Kabbalah

    • hllviken says:

     Obs! Det finns flera oberoende källor som säger att D. Trump i hemlighet konverterat till Judendomen. Uppgifterna tas bort snabbt från Internet.

     • Mo says:

      Jag tror och hoppas att Trumps tal om att ljuset skall vinna över mörkret är ett förtäckt sätt angripa satanismen, som brer ut sig i USA inte minst bland överklassen. Dekadensen hänger även samman med narkotika bruk hos stora grupper. Det var väl ett liknande fenomen som sågs i Weimarrepubliken så det är en varningssignal.
      Ivanka Trump är tillräcklig förklaring till Trumps starka band till judendomen tycker jag. Ingen kvinna är så älskad av en man som en dotter. Å andra sidan gäller detta även mor son relationen. Den heliga Maria symboliserar detta starka gudomliga band mellan mor och son. Motståndet mot invasionen av vårt land borde bygga på dessa välkända psykologiska fakta. Att det ändå inte riktigt går att manifestera kan hänga samman med att föräldrarollen och de känslomässiga banden mellan generationerna har brutits ned genom samhällets tidiga övertagande av barnets fostran. Detta kan vara en av orsakerna till att socialdemokraterna vill införa obligatorisk förskola redan vid 2 årsålder. Barnen har blivit samhällets egendom. Nästa steg blir att samhället bestämmer även över urvalet vid befruktningen.

      • hllviken says:

       Jag hoppas också att USA´s styre ska bringa gott till världen men….

       Hittills har imperierna endast ökat kontrollen över undersåtarna så att de i toppen berikat sig på de andras bekostnad.

       Orden har alltid varit lovande för undersåtarna – och sedan svikits.

   • Jonas says:

    Slående är att en STOR majoritet av alla som åker dit för våldtäkter, sexuella trakasserier, pedofili och trafficking i USA tillhör det utvalda folket. Då ska man veta att det utvalda folket endast utgör en minoritet av folket i USA. Har sett dokumentär om sexhandel där Israel tydligen är ett mottagarland för massor av unga flickor från det fattiga öst Europa, detta är allmänt känt och accepterat i landet.

  • Loa says:

   Oj – den hann jag inte se.
   Youtube-robot som reagerat på innehållet utan att kolla avsändaren?

  • hllviken says:

   Norskjudiske Jon Bjerknes, som fått hela sitt livsverk borttaget från Amazon, har kommit med en ny bok som beskriver den judiska Planen:

   http://www.bitchute.com/video/fAqlEEcEBxc/

 10. Erik Forsman says:

  Läste ånyo igenom bloggposten och finner den både underfundig och väl sammanfattad. En tanke, tänk om Trump inte alls blev smittad av Covit 19, utan att onda krafter försökte förgiftad honom, men misslyckades? Hur många mordförsök har han undsluppit? Han flydde då hals över huvud och saneringen av Vita huset tog vid. Gissar att det sedan planerats sedan lång tid tillbaka att han skulle gå ut med att han smittats av Covit 19, för att omdirigera debatten till sin egen favör – därav att han lämnade Vita huset med munskydd till ett militärsjukhus. Han kan mycket väl tidigare blivit smittad, men med milda symtom?

 11. Sture says:

  @ Erik Forsman,
  spekulation, spekulation, spekulation.

  Vad får dig att tro att detta försök att få bort Trump inte skulle ha utförts med hjälp av COVID-19 smitta? Det vore väl ändå det allra lättaste och svårast att leda i bevis som ett mordförsök. Mängder av människor i Trumps åldersklass har dött av COVID-19 och mängder har, trots att de överlevt, tvingats att vårdas på intensiven veckovis. En nära släkting till mig överlevde, men var så nära döden man kan komma och tvingades vårdas på IVA i 7 veckor.
  Sju veckor för Trump skulle ha sabbat hela presidentkampanjen och räknat ut honom.
  Det finns, tycker jag, ingen anledning att spekulera över något annat. Detta är fullt tillräckligt.

 12. hllviken says:

  Mikael Willgert sammanfattar Sveriges problem på ett tydligt och förtroendeingivande sätt: [11 min]

  • peterkrabbe says:

   Willgert är en viktig kämpe liksom hans SwebbTV, men som flertalet undviker han pudelns kärna – sionismens grepp om de företeelser han räknar upp och dess aparta religiösa agenda som är grunden till Ondskan. Man kan tyvärr inte slåss mot ett begrepp som ondska om man inte ger den ett ansikte.

   • hllviken says:

    Internationella finansintressen säger han ligger bakom den dåliga politiken. Det är nog så långt man kan sträcka sig för att inte Makten ska spräcka skallen på en.

   • Erik Forsman says:

    Stämmer. Ringde in en gång och hamnade i slussen var vid jag föreslog att bjuda in Lasse Wilhelmson för en intervju. Den snälla och skarpsinnige Wilhelmson, som garanterat inte är antisemit utan tvärtom bara har positiva minnen från sin judiska uppväxt, men av detta bidde det inget. Känner många kring swebbtvrörelsen samt även många från education4future. Vissa av dom är lika upplysta som oss. Tror strategin ligger i att samla och engagera de breda massorna och då går sakfrågorna förlorade om man fokuserar på etnicitet, men lite kunde man kanske lätta på skynket kring Illuminatiorden som t ex Adam Weishaupt och Mayer Amschel som grundade det internationellt bankirvälde. Bauers 5 söner är 5 riktningar i ett enormt ekonomiskt imperium – ett gigantisk världsbedrägeri – de 5 pilarna. Bauer ändrade sitt namn till Rothschild.

    Målet är en total ekonomisk kontroll över jordens länder genom att bygga upp ett privatägt bankvälde med riksbanker för att skuldsätta nationer. Genom tryckningen av sedeln kan riksbanken kontrollera penningvolymerna dvs makten fanns då i de privata händerna. Skuld ger juridisk rätt att pantsätta tillgångar. Penningförbrukningen ökar genom lån, lånebaserad konsumtion, spekulation, droghandel, vapenhandel med rebell- och terrorgrupper, säkerhetspolis mot terrorism, revolution, nationella krig och katastrofer. Allt blir till blodspengar i en katastrofkapitalismen. Död för många. Rikedom för ett fåtal. Bankirer gör sig till ägare av jorden. I detta ingå väldigt många fler aktörer än enbart sionister.

    • Mo says:

     De har haft bra inslag som blottlagt Rockefeller imperiet, skall de uppfattas som sionister ? Peter kanske vet.

     • peterkrabbe says:

      Willgert och SwebbTV är naturligtvis inte sionister, vi står på samma sida. Vad jag menar är att flertalet debattörer vågar inte ta upp det faktum att ett överväldigande antal av aktörerna bakom NWO/The Great Reset/Whatever You Call It är judar. Man är rädda för att bli kallade antisemiter och få drevet på sig. Wilhelmsson hör till de få som vågar tala ur skägget eftersom han själv har judisk bakgrund. Det ger legitimitet att kritisera och ifrågasätta. Jag har själv, vilket jag ofta påpekat, judiska släktgrenar på mitt träd och räknar därför med att min kritik av sionismen inte kan härledas till rashat utan till berättigad kritik av faktiska omständigheter.

      • Mo says:

       Det blev lite otydligt formulerat, jag menar om Rockefellers skall uppfattas som sionister. Deras makt är väldig.

       • peterkrabbe says:

        Jag uppfattar Rockefellers som sionister eftersom de följer den sionistiska agendan till punkt och pricka. Däremot kan jag inte i nuläget bevisa att de har judisk härkomst, även om jag är helt övertygad om att så är fallet.
        Det skrivs ibland om kristen sionism, jag har aldrig kunnat förstå hur man kan få ihop dessa två begrepp, men tror att det är ett frireligiöst sätt att legitimera de judiska berättelserna i gamla testamentet om den judiska erövringen av Mellanöstern i Moses version.
        När jag skriver om sionism är det naturligtvis en förenkling av problematiken, i agendan ingår som alla vet diverse obskyra sällskap som frimurare, jesuiter, tempelriddare, fabianer och många andra och deras efterföljare idag finns i organisationer som FN, EU, CFR, Bilderbergare, Romklubben, WEF, Världsbanken, BIS m. fl.
        Gemensamt är den politiserade versionen om judarna som det utvalda folket och deras rätt till världsherravälde, dvs sionismen. Att den har kunnat få sådan spridning beror i sin tur på att världens finansmarknader ägs och styrs av de judiska bankirerna, med hjälp av obegränsade ekonomiska tillgångar kan vem som helst köpas och en underliggande ordning av välavlönade medlöpare skapas, i flertalet fall kristna eller sekulära.
        Judarna med en population om c:a 15 miljoner, varav kanske en tredjedel aktiva i sammanhanget, har aldrig trott att de ensamma kan styra 7,5 miljarder människor i världen. Systemet bygger på dessa köpta undersåtar som ligger på nivån under i pyramiden och i sin tur skapar nya lager nedåt. Pyramiden är ingen fiktiv konstruktion utan krass verklighet. Att spränga bort toppen blir med denna uppbyggnad omöjligt.

        • mats says:

         Visst man kan kalla det judiska berättelser om man vill men de allra flesta kristna tror att även gamla testamentet är Guds ord. Väldigt många kristna tror att 1000 årsriket kommer att uppstå då Jesus kommer tillbaka efter att Gud samlat Israel från hela världen, inte för att de förtjänar det utan för sitt heliga namns skull, hes 36. Sakarja beskriver hur den dagen kommer då Jerusalem skola se upp till honom som de genomborrat, de skall sörja honom som man sörjer sin enda son av allt att döma en framtida händelse.
         Ett annat känt faktum bland framförallt de evangeliska kyrkorna är att Satan oftast försöker kopiera Guds plan men förvränga den . Tex antikrist, uppochnedvända kors o allt vad det kan vara. Därför vill satan upprätta sitt rike i Jerusalem med antikrist som boss, det är i alla fall vad många tror. Att sedan toppsatanisterna till övervägande del har judiskt påbrå spelar inte så stor roll. Låt judarna tro att det bygger ett judiskt herravälde toppen vet att de tjänar satan. Därför fortskrider Guds plan, samtidigt som satan försöker bygga sin korrupta kopia. vi kan hävda med viss rätt att det är onda sionister som skapat Israel men det ingår även i Guds plan för slutet. Det här är i alla fall ungefär vad väldigt många kristna tror inom det vi brukar kalla den evangeliska kyrkan

        • hllviken says:

         👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍

        • hllviken says:

         …eller med andra ord: [Sean Hross]

        • hllviken says:

         Leo Zagami vill befria oss från slaveriet:

        • Martin says:

         Peter, det finns en andlig aspekt på detta också. Johannes andra brev (vers 7-11):

         ”Ty många bedragare har gått ut i världen, sådana som inte vill erkänna att Jesus Kristus har kommit i mänsklig gestalt. Där har ni bedragaren, Antikrist. Se till att ni inte förlorar det ni har arbetat för utan får full lön. Den som inte förblir i Kristi lära utan går andra vägar, han har inte Gud. Den som förblir i hans lära, han har både Fadern och Sonen. Om någon kommer till er utan denna lära skall ni inte släppa in honom i ert hem och inte hälsa honom välkommen. Den som välkomnar honom gör sig till hans medbrottsling.”

         Judendomen erkänner inte Jesus Kristus i mänsklig gestalt, och är Antikrist. Bedragaren Antikrist. Och det är sannerligen en bedragare. När den bedragna kyrkan febrigt ropar ”Välsigna Israel!” gör den sig till medbrottsling.

         Jag berättade för en kompis att kyrkan välsignar just de människor (judiska ledarskapet) som Jesus gick tillrätta med (för att uttrycka sig milt). Jesus kallade dem huggormsyngel och kyrkomänniskorna välsignar dem. Varför gör de det?, frågade han. Jag svarade: Jag vet inte.

        • Mo says:

         Att de nationaliserade väst judarna tidigt i ett nätverkstänkande etablerade sig inom bank och affärsvärlden när industrin tog fart måste ha gett ett oerhört ekonomiskt försprång. Detta utnyttjades i sioniströrelsen som utåt främst gav sken av att vara en rörelse för att etablera ett hemland åt det förskingrade folket och lockade därför till sig ett starkt stöd inte minst inom den kristna väckelserörelsen. De övergrepp mot judarna som skedde under nazismen har kanske varit sionisternas starkaste stöd eftersom ingen vill ifrågasätta en rörelse som vill skydda dem som utsattes för dessa vidrigheter. Följden blev att de som gynnades mest av Hitlers övergrepp blev de rika judarna i väst diasporan eftersom folk inte riktade förstod vem som höll i kniven. Sionisterna blev beroende av sin egen konstruktion som stärkte dem och ingen vågade ifrågasätta deras affärsmetoder som blev alltmer internationella medan de fattiga judarna som etablerade sig i Israel ha fått bära världens hat mot dem… Ungefär så tänker jag mig utvecklingen, är det fel ?

   • Jonas says:

    Tycker också att många av de alldeles utomordentliga alternativa nyhetskanalerna undviker att tala om det verkliga problemet som är att vårt lilla kalla land är toppstyrt av the ”deep state” i USA och i förlängningen sionisterna, detta har vi framför allt carl bildt och reinfelt att tacka för. Men skulle tro att denna insikt är alldeles för STOR att greppa för det stora flertalet svenskar så det får väl komma fram så småningom. Oavsett vilket, lyckas Trump med det han har föresatt sig så tror jag det får positiva återverkningar på hela världen och Sverige.

 13. Mats says:

  Internet är ju som alla vet fulla av rykten. Om ryktet omBin Laden Iran pengar seal team 6, Obama, Hilllary med flera är sann ja då är det som Q har sagt nothing can stop what is coming. Vi får avvakta något dygn o se om det finns något i ryktena

 14. hllviken says:

  STATISTIK rensat från globalisternas manipulation:

  http://affes.wordpress.com/2020/10/13/under-tacket-pa-bra/

 15. Mjölner says:

  LÄS! En svidande och befogad kritik av landstingspolitikernas (regionpolitikernas) totala okunnighet och nonchalans gällande vården av de äldreboende. En okunnig sosse utan examen beredes chefstjänst med ansvar för vården i Region Stockholm för att han vid tillfället var arbetslös och tidigare SSU:are. Ett folkmord är knappast en överdrift.
  https://anthropocene.live/2020/10/14/den-politiska-adelns-folkmord-pa-vara-skoraste-aldsta/

  • hllviken says:

   Dessutom: jag citerar från en artikel av ingrid.johansson@mitti.se

   Covid-sjuka på äldreboenden hade kunnat få syrgas – om bara någon lyft luren och ringt ASIH. Men ingen bad dem komma…..det medicinska stödet till äldrevården är överhuvudtaget bedrövligt…

  • Loa says:

   Jaså, nu passar det DN att skriva om detta?! Som dr Jon Tallinger sagt i ett HALVÅR https://www.youtube.com/channel/UCPi09ewi9RSkDwT2fsSsxKg/videos
   att läkarna tillhållits att de facto avliva ev. coronasjuka äldre på äldreboenden

   istället för att ge dem syrgas! Som inte ens fanns. Tallinger lät bygga en portabel sådan.
   (Om äldres smittorisk skrev Rebecca Weidmo Uvell:
   https://uvell.se/2020/06/05/aldrevarden-som-integrationsslask/)
   Tallinger har idogt spridit sitt budskap till alla svenska media och utländska media tog upp det, men det var döva öron hos svenska politiker och media. Han blev tvärtom hotad, samt visste att han inte skulle få tjänst i NÅGOT landsting hädanefter. Where they go one, they go all. Jag tror han fruktade för sin läkarlegitimation, med tanke på hur dr Mikael Nordfors behandlats.
   Vi har nu mist denna godhjärtade, energiska man till Danmark. Jag gratulerar honom och danskarna.

   • Mo says:

    Loa, Danmark har bättre förutsättningar att utveckla kraften hos de godhjärtade. Sverige drunknar i politiskt styrd byråkrati, det visar Lars Berns artikel ovan med all tydlighet. Politiska meriter väger tyngre än kompetens vid chefstillsättning ! En svensk Tjeka ?

    • Mjölner says:

     Det är en djävulsk process som nu pågår i landet. Eclipse önskelista ligger just nu ljusår in i framtiden. Mo, det är enligt min åsikt knappast någon merit att ens vara politiker just nu och absolut inte att bli chef för att man har partibok i sosseriet. Detta är den sublima korruptionen som genomsyrat hela riket. En metod som det socialdemokratiska partiet praktiserat sedan lång tid tillbaka. Har släktskap med den globalist- sionistiska metoden att skaffa sig monopol.
     Socialdemokraterna har sedan kalla krigets början och 68:ornas intåg i UD och SVT haft en vänster slagsida beroende på KGB:s tidigare starka och skickliga indoktrinering av de svenska vänsterpolitikerna i regeringsställning. En del av ”Palmes pojkar” var som bekant spioner i KGB:s tjänst. Pierre Schori drar fortfarande i de ideologiska trådarna bakom kulissen.
     Det vänstervridna etablissemanget med svans vill ha monopol på allt även språket. Råkar du säga nger eller jude blir du genast idiotförklarad samt klassad rasist/nazist.

     • Mo says:

      Det är väl som du säger att politiska meriter har varit vägledande länge inom offentlig förvaltning men följderna pga inkompetens blir alltmer absurda och dessutom inskränker det demokratin och åsiktsbildning när människor blir rädda för repressalier vilket de facto tilltar idag. Värdeladdade ord är svårt men man skall nog undvika dessa, problemet kan ju vara att vi har olika värdemätare, för oss som växt upp med Pippi Långstrumps ståtliga pappa kan det kännas lite larvigt men det är bara att acceptera. Däremot tycker jag det är bedrövligt när samhälle och personal tillåts klassificera de äldre med bokstäver och siffror utifrån funktionsgrad som annan boskap. Det om något är väl både kränkande, diskriminerande och avhumaniserande.

    • Loa says:

     Arg blatte vs Jon Tallinger. Edited version. From Angry Foreigner’s channel.
     – Det är inte ”vs”. Det är en strålande intervju. KLIMAX 39.57
     •14 sep. 2020

   • Jonas says:

    En överläkare i USA gick nyligen ut och berättade att sjukhusen får mellan $20-30.000 för varje dödsfall de rapporterar som covid 19. Skulle tro att detta också gör de mer skrupelfria läkarna redo att helt enkelt låta patienter avlida.

 16. Mo says:

  Svensk socialdemokratisk politik, mer av samma medicin som ger ökad sjuklighet. Skuldberget växer i Sverige, bara corona lånen överstiger 200 miljarder dessa kan nu behändigt föras vidare elektronisk som helikopterpengar till behövande länder. Var blir lånebördan störst i framtiden ?

  https://www.friatider.se/225-miljoner-svenska-skattekronor-delas-ut-till-sudans-befolkning-direkt-till-mobilen

 17. Mjölner says:

  En skarp tillsägelse

  En inkvoterad statsminister säger att om medborgarna underlåter att rätta sig efter ev. kommande restriktioner under coronapandemin kommer skarpare åtgärder att vidtas. SARS CoV-2 pandemin synes vara, vad många tror, en gigantisk bluff. Svenska myndigheter tar nu nya tag för att underblåsa och öka folks rädsla. Att bära ansiktsmask ger inget effektivt skydd mot virussmitta säger expertisen. Kirurger och tandläkare bär mask för att skydda patienten, inte sig själva. Många tror att tvångsvaccinering en masse snart kommer på tapeten. Många är också trötta på den här teatern som bara har en enda låååång akt. Det orsakar protester. Folk går på krogen och har fester med för många deltagare. Man börjar inse att restriktionerna kanske blir fler och permanenta.

  Statsministern är tydligen inte bekant med grundlagen, Regeringsformen kap2, då särskilt par.6
  om medborgarnas skydd mot kroppsligt ingrepp etc. etc. En regeringschef som öppet deklarerar brott mot svensk grundlag måste skyndsamt avlägsnas från makten. Han eller någon annan makthavare i riksdag eller regering äger ingen legitimitet att åsidosätta grundlagen och därmed hitta på egna godtyckliga paragrafer. Det borde Löfven veta. Om inte skall han upplysas om vad som krävs för att sköta ett statsministerjobb. Missköter någon sitt jobb riskerar vederbörande sparken. Misstroendevotum blir snart en nödvändighet för att stoppa honom och de planerade övergreppen.

  • Lennart says:

   Peter, jag kommenterar lite på det jag kan något om. Svar till 13 okt kl 18.09 om ”kristen sionism”. Jag sätter citationstecken därför att begreppet är inte klassisk kristen tro, utan är en lära som dök upp för ungefär 200 år sedan och därför är falsk. Luther skriver i sitt förord till skriften om judarnas teologiska lögner:

   ”” Kanske hade jag föresatt mig att varken skriva om judarna eller mot judarna. Men då jag har erfarit, att detta landsflyktiga, oförbätterliga folk icke upphör med att locka oss, de kristna, till sig, har jag utgivit denna lilla bok, så att jag kan räknas bland dem, som gör motstånd mot judarnas giftiga förehavanden och varnar de kristna, så att de aktar sig för judarna. Jag hade icke menat, att en kristen skulle låta sig narras av judarna, och föras in i eländighet och jämmer. Men Djävulen är världens Gud, och där Guds Ord icke är, går det honom väl, icke blott bland de svaga, men också bland de starka. Gud hjälpe oss. Amen.”

   Nu förstår vi bättre varför det finns något som kallas kristen sionism. Satan är lögnaren och bedragaren som har sänt falska profeter bland de kristna. Men Skriften är klar. Gud gjorde ett nytt förbund med judarna genom Kristus och avskaffade det gamla förbundet. Jesus säger i Hebreerbrevet 12:22: ” Ni HAR kommit till Sions berg och till levande Guds stad, det himmelska Jerusalem, och till den oräkneliga änglaskaran”. Jesus kom med Guds rike och detta rike är ett andligt rike som når sin fullbordan vid tidens slut.

   Gamla testamentet pekar fram emot det nya. ”Kanans land som flyter av mjölk och honung” är en förebild till det som skulle komma med Kristus. Löftet om ett geografiskt land gällde gamla förbundets folk. I Nya Testamentet finns inte ett enda ord med löfte om ett geografiskt land. Däremot ett löfte om det himmelska Jerusalem och det himmelska landet, för alla folk. När Jesus slöt det nya förbundet med judarna avskaffades också det gamla förbundet, med dess dagliga tempeloffer. Jesu offer på korset var det fullkomliga offret för all tid.

   Mats skriver också riktigt att gamla testamentets skrifter används för att rättfärdiga den judiska staten idag. Men dessa profetior har i de flesta fall redan fått sin uppfyllelse när Jesus kom. T.ex. Sakarja ”Jerusalem ska se upp till honom som de genomborrat”. Jesus blev som bekant genomborrad med ett spjut när han hängde på korset.
   Tusenårsriket som ett framtida rike är en annan judisk villolära. Detta rike började redan vid Jesu födelse och änglaskaran sjöng ”Ära vare Gud i höjden och frid på jorden” (Luk 2:14).

 18. Mjölner says:

  Ett tillägg som kanske mer tydligt belyser socialdemokraternas vingliga dansande runt skiljelinjen, som vanliga människor kallar rätt och fel. Efter varje skandal eller affär reser sig partiet som fågeln Fenix ur askan tillsynes oberörda och traskar vidare som inget har hänt.

  Inom den militära underrättelsetjänsten hade det sk T-kontoret – den hemliga underrättelsebyrån under ”Mister Hemlighet” fil..dr Thede Palms chefsskap -1964 slagits samman med Elmérs ”Grupp B” eller IB som ägnade sig åt inrikesspionage. Thede Palm skulle avsättas och ersättas med Elrmér. Alltså åsiktsregistrering. Redan på den tiden en politisk livsfarlig hantering.

  Efter praktskandalen 1973 när avslöjandet kom, frågade sig alla -hur kunde detta vara möjligt? Socialdemokraterna vred ut och in på sig. Med tanke på demokrati var detta minst sagt dubiöst. Säkerhetstjänst-kommissionen (SOU 2002:92, sid 25) påstår att ledande socialdemokrater ljugit. Flera personer har vid olika tillfällen lämnat oriktiga uppgifter.
  Det handlar om försvarsministern Sven Andersson, Olof Palme, Sten Andersson samt anställda inom IB. Framförallt Sten Andersson låste sig tidigt vid en version om vad IBs
  verksamhet handlade om.

  Man kunde tolka detta som att socialdemokratin genom ett centralt statsorgan (Fst/ÖB)
  letade upp politiska motståndare och genom säkerhetsmässig prickning tog dessa från banan.
  På grund av den långvariga socialdemokratiska makteran allt sedan 1920 (Hjalmar Branting) hade Partiet börjat betrakta sig som Staten. Parti och Stat var ett.
  Denna attityd lade grunden för de otaliga skandalerna och affärerna. IB, Bofors, Bodström,
  Ferm/Arbatov-affären, Ebbe Carlsson m fl. , skiljelinjen Parti/Stat blev mer och mer diffus.
  Ebbe Carlsson flöt som en socialdemokratisk agent in och ut ur de rättsvårdande myndighetena där respekten för Partiet var så stort att ingen vågade ifrågasätta formella fel.
  Detta påminner om nomenklaturan i det kommunistiska Sovjet.

  Förnekanden och dementier fabricerandes. Det var inte så illa som det kunde se ut.
  *Det var ”opålitliga element” ur den extrema vänsterrörelsen och kommunister som registrerats. Detta skulle ses som en del av ett legitimt författningsskydd mot omstörtande rörelser. Denna övermaga fräckhet att försöka förneka sina politiska mullvadsaktiviteter
  slog alla rekord. Allmänheten hade inte en aning om att KGB-styrda inflytelseagenter
  doldes i UD och regeringsministären. Så var det då och har fortsatt. Ingen byk är tvättad.

  Mjölner

 19. Eclipse says:

  Amerikanskt nyhetsinslag om Joe Biden under valkampanjen 1988 avslöjar honom som en retorisk plagiatör och att han ljugit om sina påstådda studiebedrifter.

  * * * * *

  Kenneth Copeland, om försöket till marxistiskt maktövertagande i USA.

  • Eclipse says:

   Hoppsan, det var lite värre än så för Creepy Uncle Joe. Hans son Hunter är crackmissbrukare och i dennes laptop hittades bilder och filmer där han har sex med prostituerade och minderåriga kinesiskor. Kina och Ryssland har bilderna och Biden är därför ett säkerhetshot som eventuell president. Korrupta FBI har suttit på det här materialet i snart ett år, om jag uppfattat saken rätt. Bye Bye, Biden!

   • Mo says:

    Kompisar

    • Eclipse says:

     Lika barn leka bäst, ja. Fast det där är Gustaf R. Den kolasnortande sonen i polisrazzian var Erik.

    • Loa says:

     Bra! Tryck ner detta photo-op-skryt i halsen på stridskusen. Synd för Biden att han inte hade något hår att sniffa på.

   • peterkrabbe says:

    Familjen Biden tycks bli alltmer avslöjade som en korrupt organisation av samma typ som Clinton Foundation, med system att ta betalt av utländsk makt för att utföra ”politiska tjänster” i kraft av sitt inflytande.
    Intressant är att se hur media skyddar Bidens mot avslöjande artiklar och nyhetsinslag, tydligen förstår de inte i sin desperation att de samtidigt avslöjar sin egen roll i valkampanjen. Flertalet inlägg på sociala media saboteras och görs oläsliga, i alla fall på min dator. Återstår att se om allt detta påverkar opinionen eller om det rinner mellan fingrarna….

 20. hllviken says:

  ”Det var en medveten samhällsförstörelse vänstern genomförde de senaste 50 åren”.

  Pensionerade Kommundirektören och Kommunjuristen Tommy Ulmnäs: ”Sverige: Från välfärdsstat till fattigland – Receptbok för svenskt nytänkande”.

 21. Sture says:

  Förra veckan kunde vi följa utfrågningen av Amy Coney Barrett i den amerikanska senaten under tre dagar. Hon var verkligen srålande och fick all demokratiska senatorer att verka fåniga. Hur skulle man kunna angripa henne, som har fått strålande omdömen från precis alla tidigare medarbetare. Och inte kunde man anklaga henne för att ha försökt våldta någon pojke i tonåren. Den kvinnliga demokratiske senatorn Hirono gjorde faktiskt ett försök genom att ställa frågan om Amy Barrett någon gång efter könsmognad ”försökt våldta någon”. Svaret var nej, förstås.

  Så, republikanerna har rösterna (53 mot 47) för att rösta igenom Amy Coney Barrett till Högsta Domstolen nu på tisdag. Demokraternas linje går ut på att försöka blockera detta genom att fördröja. Det skulle inte förvåna mig om Demokraterna mangrannt vägrar att infinna sig till omröstning på tisdag. Där viner nämligen partipiskan hårt. Och den amerikanska konstitutionen stipulerar att ett visst antal senatorer från motståndarsidan måste vara närvarande för att senaten skall bli beslutsmässig. Vi får se.

  • Mo says:

   Sture, i den församling i svenska kyrkan som jag tillhör har aktiviteter återupptagits men med begränsningar. Det annonseras följande inför dagens högmässa kl 11:00.
   Max 40 personer, tillhör du en riskgrupp ber vi dig stanna hemma.
   Riskgrupp har samhället stadgat till 70+, så den grupp som varit mest isolerade och vars största risk många gånger är ensamhet uppmanas stanna hemma ! Vad har de för medicinskt underlag för detta ? Den del av församlingen som genom ett livslångt arbete kanske bidraget allra mest till svenska kyrkans ekonomi och därmed överlevnad. De äldre är fullt kapabla att avgöra själva vilka risker de vill utsätta sig för och vad som tillför kvalitet till deras liv. Det är väl förstås socialdemokratiska kyrkopolitiker som anmodats befästa skrämselpropaganda och inför dessa begränsningar i väntan på vaccination så att denna fullföljs av riskgrupper. Det efterlängtade frivilliga tvånget. Även kyrkopolitiker ingår numera i den korrumperade svansen.

 22. Mjölner says:

  Ni som rapporterar om USA får ursäkta mig.

  I dag begärde jag utträde ur Svenska Kyrkan. Hyckleriet med ekonomiskt bidrag till den vedervärdiga sekten islam har fyllt den bittra bägaren till mitt beslut. Herren vare mig nådig.

  Kyrkan skildes från staten och alla förväntade sig en mer gedigen lutheransk inriktning.
  Så blev det icke. En osund politisk vind förgiftade atmosfären för den kyrkliga menigheten.
  En vänstervriden kommunist- influerad falang med spionkontakter i DDR övertog roderpinnen.
  Diakonissan som snärjde Assange i sina socialistgarn har en farlig position i den socialdemokratiska kyrkofalangen. Inte att förglömma statsministerns lagvigda som innehar en hög position i de förment religiösa aktiviteterna i Svenska Kyrkan. Jag har nu fått nog.

  • Sture says:

   @ Mjölner,
   jag förstår dig och jag har ingenting med dessa människor att skaffa. Min fru har gått ur svenska kyrkan för några år sedan. Enda anledningen till att jag inte gått ur är att jag tror att de vill det. Om inga kristna svenskar finns med i svenska kyrkan är det ju fritt fram att ge bort denna till Islam och omvandla alla kyrkor till moskéer. Det tror jag är Antje Jackeléns målsättning. Hon är ju inte själv kristen utan en Stasiagent från DDR.
   Och det vänder sig i magen på mig när jag tänker på hur deavser att förstöra Sveriges kulturarv.

  • hllviken says:

   Bra gjort! Det finns andra kyrkor som sätter Jesus Kristus i centrum!

   • Mo says:

    Det torde bli uppenbart för allt fler att svenska kyrkan valt att bli politikers världsliga redskap. Om inte annat så ställde man beredvilligt upp och välsignade massbegravning på havets botten efter politikernas ödesdigra konflikt i samband med Estonias transporter av militärt material. Och nu hjälper man dem i deras världsliga strävan efter ett gränslöst herravälde. Kanske inget nytt under solen, var det inte den ursprungliga tanken ?
    Men när man tom hjälper svenska politiker att kasta de gamla på sophögen då är det kanske dags att se sig om efter en ny församling.

    https://omni.se/lakare-efter-tysk-okning-far-aldrig-bli-som-i-sverige/a/kRJV76

  • Lennart says:

   Här kan man hitta andlig näring och gemenskap i Svenska kyrkans gamla tradition:

   https://kyrkaochfolk.se/

   https://sites.google.com/site/lutherstiftelsengbg/goeteborgs-stifts-tidning

 23. Sture says:

  Nu kommer nog historien med Hunter och Joe Bidens korruption upp på allvar. Först ut är historien om Hunter Bidens dator, som han lämnade in för reparation, men aldrig hämtade ut. Rudy Giuliani berättar här att Hunter Biden var berusad båda gångerna när han hade att göra med ägaren för butiken. Men han återkom aldrig. Samtidigt hade butiksägaren börjat se diskussionerna om Ukraina och Burisma på TV och trodde att han kanske hade att göra med kriminellt material, så han kontaktade FBI, som kom och fick hårddriven, men sedan inte hörde av sig mera.
  Orsaken till detta är att innehållet på datorn skulle fria Trump från alla anklagelser om ”Russian Collusion”, och detta ville förstås inte FBI medverka till. Således kunde Mueller fortsätta sina utredningar, trots att friande material fanns.

  Efter 90 dagar anses sådant material förverkat och tillhöra den som innehar det. Således gjorde butiksägaren tre ytterligare kopior, en till Rudy Giuliani, samt två till vänner i fall han själv skulle bli mördad för detta material.
  Datorn innehåller 40.000 e-mails där det framgår massor av kriminell korruption och utförsäljning av USA till Kina – för blodspengar. Dessutom innehåller den 25.000 bilder med massor av pornografi inklusive tydligen barnpornografi, varför ärendet har överlämnats till FBIs barnpornografi expert.
  https://www.foxnews.com/shows/life-liberty-levin

 24. Sture says:

  Nästa skandal kommer att bli porrklubbsägaren Bevin Cooneys dator. Bevan Cooney hade ett bolag tillsammns med Hunter Biden och Devin Archer (styvson till John Kerry) som gjorde affärer med det skandalberyktade Burisma i Ukraina. De ägnade sig också åt investeringsbedrägerier vilket 2019 blev föremål för rättegångar. Bevan Cooney fick fängelsestraff men de övriga två gick fria. Man frågar sig förstås vilket inflytande Joe Biden och John Kerry hade för att deras söner skulle bli friade.
  Hursomhelst så hade Bevin Cooney råkat läsa Peter Schweitzers bok ”Secret Empires”, som just handlar om de amerikanska politikernas korruption, huvudsakligen Hillary Clinton och Joe Biden och beslöt sig för att ta kontakt med Peter Schweitzer. Denne fick nu skrifligt bevis på att han hade rätt att gå in på Bevin Cooneys dator, inloggning + password och kunde där läsa 6.000 e-mails som handlar om alla olagliga ekonomiska transaktioner utförda av Hunter Biden, Devan Archer och Bevin Cooney. Rätt skall vara rätt. Cooney är förbannad för att han fick ta hela straffet medan de andra gick fria.
  Självklart kommer MSM + twitter, Facebook, Google att göra allt för att dölja detta. Men till priset av att de sjunker ännu djupare i det amerikanska folkets ögon. Frågan är hur långt de är beredda att gå. Även för djupt korrumperade journalister måste det finnas en gräns.

  https://www.foxnews.com/shows/hannity

  • Mjölner says:

   Sture!
   En fråga?
   Denna till synes bottenlösa korruption och kriminalitet bland amerikanska politiker, som nu håller på att dras fram i dagsljuset, kommer väl inte att tas upp rättsligt just nu.
   Vad tror du? Trump har suttit en period med ganska klent resultat när det gäller att få bukt med den utbredda kriminaliteten i de politiska leden. Det är väl mest andrahandsfigurer som straffats. Clintons, Obama m.fl. går fortfarande lösa och kommer förmodligen att klara sig från åtal. Alla stora bovar har tentakler som leder rakt in till den räddande ängeln Rockefeller Foundation, som äger det mesta av amerikansk media. Hoppet står till Trump, om han klarar livhanken och får en period till, att han efter januari 2021 tar itu med träsket på allvar.
   Det levande politiska liket Biden, som skall föreställa demokraternas motkandidat till presidentämbetet, hoppas jag blir utburen för gott från den politiska scenen nu i november.

   • Sture says:

    @ Mjölner,
    Trump behöver vinna presidentskapet, samt både senaten och representanthuset för att kunna göra något åt korruptionen. Dessutom behöver han bli av med uppenbart korrumperade republikaner och få dessa ersatta med helt andra typer av republikaner, som mera ser till folkets väl än till sina egna ekonomiska intressen, typ Kim Klacik.
    Jag tror att det finns möjlighet att detta sker i detta val, men med tanke på det enorma planerade valfusket från demokraternas sida så är jag inte alls säker.
    Man måste vara på det klara med att Rotschild, Rockefeller, Goldman-Sachs, Adam Schiff, Nadler, Blumenthal, Nancy Pelosi etc., etc inte har någon respekt alls för den amerikanska konstitutionen eller folks demokratiska rättigheter utan mera ser detta som teater som måste utföras för att lyckas föra folket bakom ljuset. I Pennsylvania (som är en betydelsefull swing state) har man bestämt att mail-in-ballots inte alls behöver vara poststämplade för att räknas vilket innebär att demokraterna kan skicka in mängder med valsedlar efter valdagen. Hur kan man besluta så tokigt? Svar: därför att man är korrumperad.

    Men om Trump vinner alla dessa tre val så tror jag att allt detta korrupta kommer upp. Man har Hunter Bidens båda e-mailskandaler (40.000 + 6.000 e-mails). Mike Pompeo har också sagt att man har alla Hillary Clintons 34.000 förlorade e-mails (via NSA). En stor del av korruptionsnätverket kommer att kunna kartläggas. Där framgår ju hur tydligt som helst metoden för att olagligen berika på sin regeringspost – ”betala så spelar vi (Pay for Play)”.

    Vi har ju väntat länge på Durhams utredning, som verkar ta tid och kanske inte alls leder någonstans. Är han feg eller vad beror det på? Vad som nu verkar ske i väntan på denna är att enskilda individer släpper dessa många e-mails till olika senatorer, kongressledamöter och TV-bolag, i en slags frustration mot Durhams saknade utredning. Då tror jag att trycket efterhand kommer att bli så stort att man inte längre kan blunda för den enorma korruption, som finns i hela politikerkåren. Och efterhand kommer också Obama att dras in i detta.
    Men Trump måste göra sig av med Christopher Wray i FBI och Gina Haspel i CIA och ersätta dessa med mycket ärligare politiker som t. ex. Michael Flynn och Rick Grenell.

    • Mjölner says:

     Tack Sture för ditt svar och analys av det komplicerade amerikanska rävspelet.
     Det finns sorgligt nog paralleller mellan Sverige och USA i korruptions-branchen.
     Skillnaden ligger i metodiken. Resultatet blir ändå lika, ett land i förfall.

     • Mo says:

      Maffian har tagit på sig kostymen och ledningen i USA sedan länge. Arbetssättet har fått spridning och har nu ett säkert grepp om tjänstemannasektorn i EU. Sverige sprattlar genom socialdemokratin ordentligt i nätet, narkotika och migrationsflöden till Sverige är organiserad brottslighet. Politiker undviker benämning som maffia( ett av de förbjudna värdeladdade orden ) och pratar i stället om kriminella gäng och klaner.
      Sveriges narkotikarelaterade dödlighet är 4 ggr så hög som övriga Europa, som vanligt blir unga män offer. Korruptionen är vanlig bland offentliga tjänstemän och politiker och många kan vandra vidare direkt till lukrativa positioner inom näringslivet. Nu förhandlar visst industrin direkt med regeringen, fallet PREEM.
      Inte ens polisen skyr längre väl inarbetade vägar i Sveas förfallna rike.

      https://www.dagensmedicin.se/specialistomraden/psykiatri/svensk-drogdodlighet-hogst-i-europa/

      https://www.dagensjuridik.se/nyheter/polischefer-fick-lagenheter-nar-de-sjalva-satt-i-styrelsen/

      https://www.europaportalen.se/2013/10/maffian-har-kontakter-inom-alla-eu-institutioner

      • Mjölner says:

       Mo, du är en idog länkleverantör. Maffiakostymerna har invaderat Bryssel.
       Svensk drogdödlighet ökar och polischefer myglar.
       Polischefen Carin Götblad har ett digert register i myglarbranchen.
       Hon har bl. a. när hon var polischef på Gotland suttit i hovrätten och begått mened.
       Hon lämnade vid rättegången om ett fejkat narkotikabeslag (brottsprovokation) osanna uppgifter, som rätten i sin okunnighet svalde utan kommentarer. Förundersökningen var tillrättalagd för att dölja en olaglig brottsprovokation. Det finns fler konstigheter än att hon ljugit vid rättegångar, men det tar för stort utrymme att förklara. Hon har ändå av någon underlig anledning alltid fått behålla sin chefstjänst hos polisen. Hon kanske är socialdemokrat, vem vet.

  • Eclipse says:

   Sveriges Radio körde Hunter Biden-nyheten idag, utan att nämna något annat än eventuella oegentligheter angående Ukraina och att Hunter skulle ha fått jobb p g a sin far.

   ”Vi har ju inte sett några bevis på att det är sant.”

   ”New York Post är en tabloid.”

   ”Uppgifterna kommer från Rudy Giuliani som står nära Donald Trump.”

   ”Utredning visar att Joe Biden inte har gjort sig skyldig till något brottsligt under sin tid som vicepresident.”

   :/

 25. Mjölner says:

  Tack för responsen, den lindrar lite.

  I ett mail från vänner i Tyskland säger de att hårda restriktioner är på väg. Just nu får endast 10 personer från två familjer träffas för privat umgänge. Som Mo:s länk förtäljer har Tyskland aldrig tillämpat planerat mord på pensionärer. Varför fattade man detta skandalösa beslutet i Sverige?
  Allt tyder på att man troligen kommer undan även med denna skandal.

  Jag besökte nu i veckan vårdcentralen för provtagning. Uppföljning av hälsotillståndet efter hjärtinfarkten för två år sedan. Jag blev tillsagd av en sköterska att sprita händerna. Vad gör det för nytta frågade jag. Vi vill att alla skall göra det blev svaret. En enligt min uppfattning en ganska tunn förklaring. Bara du gör som du blir tillsagd är allt bra. Ingen av personalen använde munskydd. I affärer och varuhus kan man se ett fåtal personer med hemmagjorda munskydd i glada färger och konstiga mönster. Det måste erkännas, man blir stundtals upplivad av spektaklet.

  • peterkrabbe says:

   Jag instämmer helt i dina synpunkter på det åldersrelaterade folkmordet i spåren av Covid 19. Detta borde ställas under rättslig prövning som ett folkrättsbrott, att utesluta en hel kategori människor från sjukvård under en dödlig pandemi kan inte kallas annat än folkmord. Beslutet måste ha fattats av en begränsad grupp människor inom den statligt styrda sjukvården och det kan knappast godtas att försvara detta med bristen på tjänstemannaansvar. En jämförelse med andra länder visar klart och tydligt att detta var ett politiskt beslut som kostat många människor livet. Definitivt en fråga för domstolen i Haag, eftersom svenska domstolar aldrig skulle våga ifrågasätta sin uppdragsgivare…

 26. Mjölner says:

  Just precis Peter!
  Det är socialdemokratiskt laglöst tråckleri. En ljusskygg order från regionen räckte för att sopa undan både yrkesetiken och lagen. De hemliga direktiven har gått ut till bl.a. Kronobergs, Stockholms och Västra Götalands regioner.
  Den högst ansvarige i Stockholms region är enhetschef Christoffer Bensköld (S och SSU).
  Man har lagstridit hemligstämplat direktiven för att inte avslöja innehållet.
  När reportern Zaremba (artikel i DN) började intervjua och nysta i fallet svek nerverna på de ansvariga. Plötsligt försvann de olagliga hemligstämplarna. Region Stockholm som är ansvariga för det största manfallet borde bli pilotmål i Haag. Svenska domare och juridiskt ansvariga väjer inte för att lägga ned allt som verkar besvärande för makten och dem själva. Man vill heller inte riskera något avslöjande om inbördes jäv och korruption.

 27. hllviken says:

  Om Epidemilagen genomförs, blir Danmark en skrämmande diktatur. Pads Palsvig m.fl. leder en proteströrelse:

 28. Mo says:

  Det hjälpte inte att F. Reinfeldt deklarerade sin stora erfarenhet av internationellt samarbete inför önskad nominering till styrelsen, hos folket har han ingen hjärteplats.

  https://www.dn.se/sport/fredrik-reinfeldt-nekad-intrade-i-djurgardens-styrelse/

 29. Sture says:

  Titta på dessa båda videor och jämför. Trump är i North Carolina och håller rally och samtidigt är Kamala Harris där i samma syfte. På Trump rallyt tiotusentals människor, det är nästan oöverblickbart. På Harris rallyt, bara de närmast sörjande, partifunktionärer och tekniker. Inga andra. Nu försöker man inbilla oss att Biden leder i opinionsundersökningarna med 10-15%. Pyttsan!

  JÄMFÖR:

 30. eva-marie says:

  Kung Salomo skrev bl a ;
  ” Om inte Herren bygger huset, så arbetar de fåfängt som bygger därpå. ”

  Salomo var också, enligt Bibeln, den som byggde det första templet i Jerusalem.
  Förebilden till templet var det Tabernakel som uppfördes under Israels ökenvandring med Mose som deras ledare.
  Tabernaklet var en tältliknande byggnad och Gud själv gav instruktionerna till hur det skulle se ut.
  Det kunde också ”packas ihop” och bäras med när folket skulle förflytta sig.
  Tabernaklet var en förebildning av det som skulle komma ; Kristus och hans försoningsoffer för mänskligheten.

  En video som visar hur Tabernaklet beskrivs i skriften och vad föremålen representerar.

  OBS! Förhänget till ”Det allra heligaste” var troligen vävt i ett stycke, dvs utan öppning i mitten.
  Dit in fick Översteprästen bara gå en gång varje år för att få försoning för folkets synder.

  • eva-marie says:

   PS.

   Alla tolkar inte det här bokstavligt utan mer symboliskt. Hur man än tolkar det, så var själva tabernaklet väldigt vackert med alla symboliska detaljer, som skådebröden, ljusstaken, rökelsealtaret, som var en bild för bönen, och framför allt förbundsarken som representerade Guds närvaro.

 31. Mo says:

  Sanningens ögonblick närmar sig.

 32. Sture says:

  Det kommer upp fler och fler detaljer om Joe Bidens korruptionsskandal. I denna video redogör Tony Bobulinski om sina affärsuppgörelser med det kinesiska företagskonsortiet CFC, som bakom kulisserna helt kontrolleras av det kinesiska kommunistpartiet. Bobulinska är Navy-veteran och efter sin militära karriär blev han mycket framgångsrik affärsman. När möjligheterna uppkom att sälja ut USA till Kina kom upp – och Bidenfamiljen kunde stoppa gigantiska summor i egen ficka – kontaktades Tony Bobulinski, som sedan blev CEO i det gemensamma företaget SinoHawk.

  När Tony nu hör hur Joe Biden påstår att han ”ALDRIG” diskuterat med Hunter Biden om dennes affärsuppgörelser, vill Tony berätta hur det verkligen var. Joe Biden, som i all skriftlig dokumentation, inklusive e-mail, kallas ”the big guy”, var extremt ängslig för att nämnas i skriven text. Men alla inblandade visste att det var Joe som stod bakom alting och att hans position inom regeringen var det som garanterade alla affärsuppgörelser.
  Tony Bobulinski vill nu berätta sanningen och erbjuder alla sina tre mobiltelefoner till senatens utskott under ledning av Ron Johnson, för undersökning. Där finns allt viktigt, sms, e-mail. etc., etc.

  Och MSM kommer naturligtvis att försöka tiga som muren om denna omfattande korruptionsskandal.

 33. Mo says:

  Tack Tyskland som med mod tar ledningen och visar vägen för övriga Europa. Med svenska silkesvantar blir det inga handslag, vi skapar istället konflikter när ingen vet vad som gäller.

  https://www.exakt24.se/muslimsk-man-vagrade-skaka-hand-med-kvinna-nekas-tyskt-medborgarskap/

 34. Mjölner says:

  Så här skriver J Westerholm om svensk korruption. Artikeln kräver +Plus, här är hela artikeln.

  Korruptionen och delikatessjävet inom polisen som nu DN har avslöjat är sannolikt bara toppen på ett isberg. Sverige har lyckats med konststycket att bygga ett självkorrumperande system vilket om inte annat polisen är ett gott exempel på.

  Dagens Nyheter kunde under gårdagen att utöver att ett flertal polischefer, däribland Carin Götblad, kunnat avslöja att Brottsförebyggande rådets (Brå) generaldirektör Kristina Svartz bor i en paradvåning i polisens stiftelsefastighet som hennes man, Nils Svartz, fick då han var hög polischef.

  Brottsförebyggande rådet, Brå, är den myndighet som ska utvärdera och följa upp Polismyndighetens arbete.

  Kristina Svartz ingår i det kretslopp av generaldirektörer som går från myndighet till myndighet i likhet med förre rikspolischef Dan Eliasson som innan han blev chef för polisen hann vara generaldirektör för såväl Migrationsverket som Försäkringskassan. Idag är Dan Eliasson generaldirektör för Myndigheten för Samhällsskydd och beredskap.

  Svartz utsågs 2019 till ny generaldirektör för Brottsförebyggande rådet och kom närmast från tjänsten som generaldirektör för Myndigheten för familjerätt och föräldraskapsstöd.

  Även hennes make Nils Svartz kom att ingå i denna pool av över- och generaldirektörer. Svartz lämnade polisen och avslutade sin karriär med att vara vikarierande generaldirektör för MSB fram tills dess att Dan Eliasson tillträtt.

  Ett annat känt exempel på generaldirektörer som hoppar mellan myndigheter är Maria Ågren. Maria Ågren var generaldirektör för Statens geotekniska institut 2002. Hon var sedan generaldirektör för SMHI 2003–2008 och åren 2009–2015 var hon generaldirektör för Naturvårdsverket. Från mars 2015 och till och med januari 2017 var hon generaldirektör för Transportstyrelsen då hon avskedades på grund av det uppmärksammade informationsläckaget vid myndigheten i samband med en IT-migration.

  Det är inte heller första gången eller i de enda fallen som polisen har låg kompetens kring frågor som korruption, jäv och det som kallas delikatessjäv. Den senaste upphandlingen av pass, som även den avslöjades av DN, bedöms ha kostat 100 miljoner kronor för mycket men denna kunde inte hävas. Det senare ej reglerat men en term som innebär att även om ett förhållande inte bryter mot regelverket så är det olämpligt ur ett förtroendeperspektiv.

  I Riksrevisionens senaste rapport från 2019 om korruption och jäv, där bland annat polisen granskades konstaterade Riksrevisionen att när det gäller hanteringen av jäv finns ingen funktion eller avdelning inom polismyndigheten med ett särskilt ansvar för frågan.

  Däremot finns det en antikorruptionsenhet. För att möta Sveriges internationella åtaganden på området och ta ett samlat grepp mot korruptionen inrättades den Nationella anti-korruptionsgruppen 2012. Gruppen består av både poliser och civila som är specialiserade på att utreda korruptionsbrott. Arbetet med att utreda korruptionsbrott är till stor del vad som brukar kallas underrättelsebaserat, det vill säga grundar sig på information som samlas in, bearbetas och analyseras.

  Men, vilket inte är känt inom Sverige, så saknas effektiva lagrum för att möta korruptionen i Sverige. En tidigare svensk tjänsteman som arbetade med OECD:s antikorruptionsdelegation, placerad av UD berättade för Ledarsidorna att

  ”När jag började min tjänst och träffade de andra medlemsstaterna så inledde jag med att Sverige, som rankas som ett av världens minst korrupta länder, att vi i praktiken inte har någon korruption i statsförvaltningen. Jag blev utskrattad.

  Den italienske delegaten sade till mig att ”Visst har ni korruption, vår uppfattning är att ni helt saknar kunskap om den och med saknad kunskap saknar ni lagar och en kultur för att möta den”

  Jag har nu insett att han hade rätt och det är nu på senare år som vi fått upp något som liknar övriga OECD-länders regelverk men att vi har en lång väg kvar”.

  Sverige mäter annars korruption i antalet fällande domar. Är lagstiftningen svag och den politiska viljan låg på området så får det genomslag i statistiken. Att ingen korruption finns. Samtidigt är det bara en liten grupp ansvariga myndighetschefer som roterar mellan varandras tjänster. Detta skapar en ”hemmablindhet” eftersom inga nya perspektiv eller erfarenheter tillförs. Detta kommer att förstärka självkorruptionen.

  Detta kom att förstärkas genom den av Ardalan Shekarabi, under hans tid som civilminister, införda tillitsmodellen för verksamhetsstyrning. En modell som prövats redan innan han införde den av Folkbildningsrådet med känt resultat.

  Att Sverige är ett precis lika korrupt land som alla andra OECD-länder är därmed ett rimligt antagande. Korruptionen och delikatessjävet inom polisen som nu DN har avslöjat är sannolikt bara toppen på ett isberg. Och oavsett vad som sker nu så kommer de aktuella polischeferna kunna behålla både jobb, titlar och lägenheter då Sverige saknar regelverk för att ogiltigförklara eller häva hyreskontrakt förvärvade i tjänsten eller skilja cheferna från sina tjänster.

  Sverige har lyckats med konststycket att bygga ett självkorrumperande system vilket om inte annat polismyndigheten är ett gott exempel på. Som sannolikt kommer följas av flera.
  Johan Westerholm Johan Westerholm

  Korruption
  Polisen
  Regeringen
  Riksdagen

  Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.
  E-postnotiser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: