Har vi sett det förut?

Wisconsin 2020-11-04 datafil

Det råder ett olycksbådande lugn över valdebatten i USA. När detta skrivs borde valet vara avklarat och en president vara utsedd för de kommande fyra åren, men istället väntar alla med en klump i halsgropen på om ett tillfälligt förhandlingsuppehåll skall övergå i fred eller krig. Deep State visar sina muskler på ett övertydligt sätt, media – som vägrar sända Trumps TV-framträdanden – tiger och konstellationen CIA/ FBI visar sitt stöd för motparten, Joe Biden, samtidigt som Trump söker stöd hos domstolar och krigsmakten – han är fortfarande dess högsta befälhavare.

Den som inte följer dramat på nära håll undrar kanske vad allt handlar om, så låt oss se efter.

Partiet Demokraterna i USA är ett verktyg för den globalism som Trump och hans parti Republikanerna försöker stoppa till förmån för en starkare nationell framtoning, manifesterad genom parollen Make America Great Again. I det konceptet ingår att minska USAs internationella engagemang, särskilt vad gäller FNs verksamhet som klimatagendan och den fria migrationen, vilket allt har en stark socialistisk prägel i strid mot de nationella strävandena med fler arbetstillfällen och en rekonstruktion av förlorad industri på hemmaplan, kort och gott, ett byte av den egna nationella välfärden mot ett bättre liv för folk i utvecklingsländerna. Minskade utgifter genom en bantning av världens största krigsmakt med baser över hela jordklotet kan istället användas för att stötta hemlandets ekonomi. Världen i övrigt får själv betala för sin ordningsmakt. Trump är unik genom att ha undvikit att starta externa krig under sin presidentperiod, istället har ett flertal fredsavtal kunnat slutas i krisområden som Mellanöstern och Rysslands randzoner.

Detta är inte populärt inom sionistiska kretsar i USA och Israel, då Israel är helt beroende av de obegränsade ekonomiska bidrag och den diplomati som USA hittills har stått för. Flertalet konflikter i Mellanöstern kan relateras till Israels strävan efter kontroll över Mellanösterns oljestater och landets behov av att hålla islamisterna i tyglarna, främst då shitiska stater som Iran och i viss mån Syrien och Libanon. Det sionistiska inflytandet är stort i USA inom partier som Demokraterna, utrikespolitiken och hela mediauppbådet.

Det har länge varit känt att dessa intressen, vars portalfigur Soros som ofta förekommer i debatten och finansierar lämpliga presidenter och hatkampanjer mot motsträviga dito som Trump och Orban i Europa, betalar enorma belopp för att få bort den propp i flaskan som dessa innebär för globalismens utbredning. Det är lika känt att rykten om planerat valfusk i detta presidentval planerats under hela Trumps period och det som händer nu ses av många som en bekräftelse på att planerna satts i verket. Föga förvånande då att Trump reagerar när en övertygande valseger plötsligt vänds till motsvarande för konkurrenten Biden.

Det som möjliggjort det omfattande valfusk som Trump anser nu genomförs är en utökad poströstning med hänvisning till risken för spridning av Covid 19. Vi har under hela det gångna året diskuterat huruvida viruset är framtaget och utsläppt av grupperingar som vill sprida kaos och anarki i världen, det är lätt att konstatera att tidsplanen för spridningen stämmer utmärkt väl för att sabotera det väntande presidentvalet i USA.

Man kan ha olika åsikter om ifall det finns en sådan ondska i världen att en kvarts miljon människor får sätta livet till för att åstadkomma ett skifte på presidentposten i USA, men mitt svar är ja. Övriga följdverkningar som depopulation av äldre och multisjuka och nedmontering av västvärldens näringsliv med åtföljande stopp för tillväxten är delar av samma agenda, nämligen den som Demokraterna och FN (och i nuläget EU) står för. Deras globalism innebär i klartext ett totalitärt, socialistiskt system där även Kina kan ansluta sig utan större ändringar i sin konstitution. Vi står inför ett världsomfattande systemskifte där västvärlden är förlorare och de globala storföretagen och deras allierade diktaturer är vinnare. Demokratin kommer att avskaffas. Det är därför ett hån mot alla sunt tänkande varelser när Bidens parti stoltserar med namnet Demokraterna, maken till falsk varubeteckning har vi inte sett sedan de amerikanska bankirerna finansierade de ryska, judiska revolutionärerna för hundra år sedan.

Biden kommer nu att vinna det formella valet i USA och inleda denna utveckling med full kraft – i den mån han saknar denna kraft tas uppdraget över av hans kommunisttrogna partner Kamala Harris. Hennes Kalifornien kommer att bli det första offret, men det har de ju röstat för, så OK. Trump kommer att överklaga valet i domstol, men kommer att få problem med bevisföringen eftersom det mesta av underlaget kommer att vara eliminerat innan dess. Ingen kommer att vilja betala för omräkningen av 300 miljoner röstsedlar, även om man vet att många av de som röstat inte existerar. Trump borde ha reglerat valprocessen i lag redan vid sitt tillträde och därmed garanterat full insyn och kontroll av alla parter, även i stater som inte styrs av republikaner. USA är inte så homogent som vi är vana att tro, staterna har ett omfattande självbestämmande. Nu är det kanske för sent.

För oss i Sverige är detta en väckarklocka, vårt eget val ligger bara två år fram i tiden. I vilken omfattning kommer man att kunna manipulera även vårt valresultat? Vi har sett det förut, med en stordator som kraschar och plötsligt spottar fram siffror som vi aldrig har sett tidigare. Är vårt kommande valresultat redan fastställt och ligger klart i någon kryptisk datafil? Om vi inte reder ut detta nu kommer vi att hamna i exakt samma situation själva år 2022.

Sverige kommer att sugas in i den växande globalismen utan kraft att ta oss ut, särskilt nu när USA har visat vägen för hur demokrati kan avskaffas. De som jublar när Biden väljs till president kommer att få stå där med skammen när även korthuset Sverige faller för samma vindar.

Peter Krabbe

418 Responses to Har vi sett det förut?

 1. Mjölner says:

  Det kan tänkas att det kommer utgå en bannbulla från Wallenbergarna som uppmanar regeringen utlysa tvångsåtgärder för allmänheten, näringsliv och skolor. Man tvingar folk till efterrättelse av givna anvisningar att vaccinera sig. Du som har pension eller annat allmänt stöd såsom socialbidrag, bostadsbidrag skall vaccinera dej, annars drar vi in dessa ersättningar. Om du vill fortsätta jobba här får du allt vaccinera dig annars blir det sparken. Om du vill fortsätta gå i den här skolan får du allt vaccinerar dej. Detta är fullt möjligt. Sverige styrs av ett banditgäng som struntar i lagboken, regeringsformen och författning. De ovan namngivna har del i styrelseskicket.

  Företagare, socialförvaltningar, rektorer och beslutande kommunstyrelser går redan alla i globalisternas koppel. Det är uppenbart när man ser hur bråttom alla har att utöka avstånd och andra meningslösa åtgärder redan samma eller dagen efter politikernas utspel.
  Vem eller vilka har tillverkat och gjort sig en bra hacka på allt plexiglas? Vem har beordrat design och tillverkning? Vad kommer efter denna ”pandemi”, kanske en till, fast lite värre.

  • Eclipse says:

   På tal om Wallenbergarna, som tycks ha förgreningar åt alla håll. Fantastisk föreläsning av Carl Norberg lades upp tidigare idag, ”Spionfabriken Sverige”.

  • Loa says:

   ”Pandemic is Over” – Former Pfizer Chief Science Officer Says ”Second Wave” Faked On False-Positive COVID Tests
   https://www.zerohedge.com/medical/pandemic-over-former-pfizer-chief-science-officer-says-second-wave-faked-false-positive
   Dr. Michael Yeadon is an Allergy & Respiratory Therapeutic Area expert with 23 years in the pharmaceutical industry. He trained as a biochemist and pharmacologist,
   In an interview last week (see below) Dr. Yeadon was asked:
   ”Are we basing a government policy, an economic policy, a civil liberties policy, in terms of limiting people to six people in a meeting…all based on, what may well be, completely fake data on this coronavirus?”
   Dr. Yeadon answered with a simple ”yes.”
   Even more significantly, even if all positives were to be correct, Dr. Yeadon said that given the ”shape” of all important indicators in a worldwide pandemic, such as hospitalizations, ICU utilization, and deaths, ”the pandemic is fundamentally over.”
   Yeadon said in the interview:
   ”Were it not for the test data that you get from the TV all the time, you would rightly conclude that the pandemic was over, as nothing much has happened. Of course people go to the hospital, moving into the autumn flu season…but there is no science to suggest a second wave should happen.”

  • Jonas says:

   Vill bara påpeka att Sverige styrs av främmande onda krafter, svenska politiker ska bara upprätthålla bilden av demokrati ( tillåt mig skratta ) de uppbär hög lön och en massa förmåner men de har inget att säga till om, detta är ju hur uppenbart som helst. För mig är SD det tydligaste exemplet på vad som händer när man kommer in i riksdagen, den stora frågan är bara hur de onda krafterna så snabbt kan komma åt dem.

  • Mo says:

   Så är det, mängder av varor kan produceras med den nya tekniken som måste hitta sin avsättning. Trots kraftigt ökad produktionskapacitet behövs allt färre personer kopplade till den direkta tillverkningen. En växande sysselsättning inom förvaltning och utveckling blir följden som även blir producenternas förlängda arm till marknaden. De globala storföretagens makt växer och styr allt mer av vår vardag. Vaccinindustrin är en jätteaktör och med den nya genteknologin kan det produceras långt mer produkter än vad det finns efterfrågan för. Politiker och myndigheter låter sig villigt styras, rädda som de är om sina egna positioner. Finns inte frivillig efterfrågan så ligger tvånget nära till hands. Först skall vi skrämmas till lydnad hjälper inte det så vädjas det till din moral, vi skall göra detta för att skydda redan utsatta grupper. Samma tänkande som inom migrationsindustrin som kan upprätthållas tack vare att vi har fostrats till att ta större hänsyn till andras behov än våra egna. Bakom ridån smyger mörka krafter.
   Det bästa med Trump har varit att hans fredssträvan och att han har förstått att man måste sätta den egna nationen främst. America first, sedan kan man hjälpa andra. Detta borde vara vägledande även för Sverige om det inte är försent.

 2. Jonas says:

  En djup analys här om president Trump och hans teams strategi, jag håller tummarna.

 3. Jonas says:

  En förklaring till varför Sidney Powell inte längre ingår i president Trump legal team.

  Mark
  @sometimesugotta
  17h
  Sidney is working on the criminal case that she couldn’t pursue if she was on Trumps team. Trump team is working the constitutional side

 4. Jonas says:

  En djup analys av vad som verkligen händer i Trumps ämbete, jag håller tummarna.

  • Loa says:

   “Georgia Is the First State I’m Going to Blow Up and Mr. Kemp and the Secretary of State Need to Go With It!” — Sidney Powell
   (i intervjun Sture postade 22 november, 2020 kl. 14:24)

   Governor and Secretary of State in Georgia Took Money From China (To Steal Election from Trump)
   https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/k-a-b-o-o-m-governor-and-secretary-of-state-in-georgia-took-money-from-china-to-steal-election-from-trump?fbclid=IwAR39S7jlhYktsvvSQpEJCbWPo4XixSk-OPi8OUURa_x3OO1k1v3QdkADqaM

   Hal Turner’s sources state that Georgia’s Republican Governor Brian Kemp and the Georgia Secretary of State Brad Raffensperger both allegedly took money from Communist China, perhaps to intentionally STEAL the November 3rd Election for Joe Biden.

   the feds have PROOF of the payments to both Kemp and Raffensperger.

   The Trump election legal team forced the President to WAIT before revealing this, until both Kemp and Raffensperger CERTIFIED the Election results.
   According to those same sources, once Kemp and Raffensperger CERTIFIED the results, their crime was complete. Both men certified those election results this week. By law, Mr. Raffensperger was obliged to certify the election results before 5 p.m. on Friday. Gov. Kemp, had to then certify the results by 5 p.m. on Saturday. Both men did exactly those acts.

   The implications of this revelation are staggering. First, that a sitting REPUBLICAN Governor would stab his Party’s President, and our nation, in the back, for a foreign government, is utterly horrifying.

  • Loa says:

   Så trevligt, isåfall. Men han har ju lämnat ett arv av en hydra, ner på detaljnivå i hela rättsväsendet. Med finansiering i flera led har han korrumperat de rättvisans tjänare som är närmast folket.
   Here’s how George Soros is stealthily taking over the American law enforcement system
   https://stateofthenation.co/?p=38235

   While people are convinced to elect district attorneys and Sheriffs, Soros funnels massive money into the campaign of his “selected” individual and at the same time, an army of his media goons, character assassination lawyers and social justice protesters campaign against who is running against his candidate and the outcome is very simple.
   (…)
   Soros had influenced the selection of states’ Supreme Court justices all across America, Europe, and Australia. In America, he’s funding massive efforts to end judicial elections, state after state which should be elected based on merit. Instead, he wants to create laws to pick the judges by favoritism, (…)
   He has already spent over $65 million to change state procedures from electing judges to having them appointed.
   Soros’s money is spent on “Justice at Stake,” an organization with its principal goal to replace judicial elections with judges picked by his attorneys.
   Soros’ money has gone to the American Constitution Society for Law & Policy, (+ ett tjog till, se artikeln) (…) with all these brainwashed new judges and attorneys
   (…)
   People really don’t care about governors and Sheriffs and especially district attorneys. They “do” vote for Sheriffs and Governors, but they don’t bother to investigate them before voting.

  • Loa says:

   Mannen som infilterade Antifa och råkade på en Dominionchef – som skröt om sin riggning!
   ”Dominion Executive : Trump is not going to win. I made f***ing sure of that.”
   https://www.youtube.com/watch?v=qZ_ks_sNITg&feature=emb_title 3 min.
   Founder of FEC United, Joe Oltmann, (infiltrerade Antifa och) made a bombshell discovery about a key member of Dominion’s leadership.
   Som heter Eric Coomer.

   Här har det uppdaterats..
   https://en.wikipedia.org/wiki/Dominion_Voting_Systems
   ” Dominion was the subject of a 2020 hoax, amplified by followers of the far-right QAnon conspiracy theory and later spread by One America News Network, President Donald Trump, and Trump surrogates and supporters. They have alleged that the company’s voting machines were compromised, …”

  • Loa says:

   Lång lista över anmälda fel:
   HERE IS THE EVIDENCE
   2020 Presidential Election, this is a crowdsourcing tool for organizing anomalies and legal issues.
   https://hereistheevidence.com/
   Märk kolumnen t.h. ”Source”!

   • peterkrabbe says:

    En imponerande sammanställning. Problemet återstår hur allt detta skall kunna hanteras inom de snäva tidsramar som gäller och kunna stoppa Bidéns tillträde. Biden har tydligen nu fått tillåtelse att inleda sin övergångsperiod och radar nu upp ministrar i långa rader i tron att detta skall skapa förtroende för hans planerade regim. Därmed hoppas han att folk skall rycka på axlarna och mumla ”det ser väl inte så farligt ut, ungefär som under Obamas tid”. Djupare än så tänker nog inte majoriteten, varken i USA eller i Sverige – där till och med Moderaterna håller på Biden…

  • Sture says:

   @ matte5958,
   jag tror inte att detta är sant, därför att han fortfarande har ett stort stöd inom FBI/CIA/DNC/Main Stream Media. Vi har hört sådana rykten förr, som visat sig vara osanna. Arresteringen av Soros kommer att komma först efter att Trump fått sin andra presidentperiod och kunnat rensa bort alla dåliga element i Justitiedepartementet/FBI/CIA. Och då lägger man förhoppsningsvis beslag på samtliga rikedomar som han och hans barn förfogar över.
   Eftersom Soros bara är en torped för Rotschild/Rockefeller/Goldman-Sachs etc. så får man hoppas att detta leder högre upp.

   • peterkrabbe says:

    Sture, håller med dig i princip. Men om Trump börjar tvivla på att Biden skall kunna stoppas juridiskt tror jag att han mycket väl kan tänkas agera nu mot Soros, under de två månader som han sitter kvar som president. Det bör räcka för att i alla fall få igång en domstolsprocess. Sedan är det givet att vi inte kan tro på detta utan bättre bekräftelser.

 5. Loa says:

  Mycket glädjande nyhet! ”Game changer”.
  Sidney Powell får uppbackning av miljardären Patrick Byrne.
  Sidney Powell Patrick Byrne Donald Trump Dominion Election Fraud Wall Street PedoEmpire Down
  https://www.youtube.com/watch?v=6mCzbgRlFmQ&feature=emb_title 6 min.

 6. Eclipse says:

  [Borttagen video]

  Aviseringshistoriken visar ”WakeUpGlobe: Så blev jag snabbt frisk från Corona.”

  ”Den här videon har tagits bort eftersom den strider mot YouTubes användarvillkor.”

  Någon som vet om det om det var något intressant som avhandlades?

  • Mariana says:

   @Eclipse

   Jag skrev ner vad som kan rekommenderas:
   Plaqvenil 200 mg.
   Super Zink 25 mg. Great Earth super.
   Vitamin D 3000 IE
   Vitamin C Holistic
   Natures way with Rose Hips 1000
   Azitromycin 500 mg. 1 tablett/dag i 5 dagar
   Pilmicort 200 mikrog. /dag.

   Jag noterade detta och skulle senare renskriva allt, men då hade ”någon” raderat hela videon.

   • Eclipse says:

    @Mariana
    Tack. Great Earth Super Zink tar jag redan. Samt Ester-C 1000mg och Holistic D3 5000 IE. (Inte för att jag är orolig för Covid-19).

    Plaquenil, Azithromycin och Pulmicort har väl sådana där trevliga biverkningar som det läkemedel jag fått nu i ett par veckor mot min magkatarr, Omeprazol. Har inte hjälpt ett dugg hittills, men vi får se vad min homeopat kan utröna i december.

    Lars Bern:
    https://www.tv-helse.se/omeprazol-losec-risk-tarminfektion/

    • Mariana says:

     @Eclipse.

     Det mest verksamma vid magkatarr är att ta ett glas vatten med 1 tsk. bikarbonat och röra om. Jag har under åren blivit ordinerad både Losec och Omeprazol för min då ständiga magkatarr. Det är nu sedan snart tio år sedan jag slutade med alla mediciner,

     Jag är övertygad om att du får hjälp av din homeopat. Klassisk homeopati är nästan magiskt och både jag och min hund blev hjälpta med våra olika åkommor. Jag blev så fascinerad att jag numera studerar filosofin bakom homeopati.

     • Eclipse says:

      Jag har gått i snart elva år hos min homeopat/irisdiagnostiker, ca 5 ggr/år. Det är underbart att ha samma läkare hela tiden.

      Det råder delade meningar om intag av bikarbonat, men äppelcidervinäger är ju väldigt bra. Anna Hallén (utbildar i hälsa, författare till bl a LCHF-kokböcker, och med koll på Coronabedrägeriet) om att basa sig med bikarbonat:

      https://www.annahallen.se/bikarbonat-2/

      Jag får prova ett glas vid tillfälle.

      • Mo says:

       En kopp Kamomill tee på fastande mage morgon och kväll lindrar vid magkatarr, dämpar inflammation och syrabildning i magslemhinnan men det kan ta några veckor. Det verkar även kramplösande och lugnande på hela magtarmkanalen.

    • hllviken says:

     I egenskap av magkatarrveteran rekommenderar jag fermenterad mat som t.ex. surkål, kimchi och kombucha.

  • Loa says:

   One America News Network has been suspended for one week and been demonetized by YouTube for allegedly posting a video promoting a cure for the COVID-19 China coronavirus.
   https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/youtube-suspends-demonetizes-one-america-news-network/

 7. Sture says:

  Sidney Powell väcker åtal i Georgia och sedan kommer att snabbt följa åtal för flera swing states:
  http://everykindapeople.blogspot.com

 8. matte5958 says:

  Sture, Peter;
  Nej det kanske var för bra för att vara sant, vi får se. Men likt en törstande i öknen söker man som den av (((globalisterna))) plågade människa man är med ljus och lykta efter hopp.

  Hopp om en bättre framtid, hopp om en värld i demokrati och frihet, hopp om nationens fortbestånd, hopp för barn och barnbarn, hopp att dårskapen som attackerar allt detta skall förintas!

  Det är mot detta fundament vi kämpar; https://askadaren.wordpress.com/tag/icke-judar/
  Onekligen skrämmande och intressant läsning !

 9. Mo says:

  Snart aktiveras schemat för Sveriges (mass?) vaccination. Sverige har säkrat vaccin till hela befolkningen. Den 1 jan 2021 skall Folkhälsomyndigheten vara klar med nationella upphandlingen för en vaccin leverans, 2 veckor senare rullar de första leveranserna ut till regionerna, enligt myndighetens upphandlingsdokument. Budget utrymmet från regeringen för vaccininköp uppgår nu till 4,5 miljarder.
  Sveriges vaccinsamordnare är Richard Bergström, tidigare vd för läkemedelsindustriföreningen, LIF, samt bla varit rådgivare åt WHO. Här en utförligare presentation av honom.

  https://svenskfarmaci.se/lakemedel/richard-bergstrom-sveriges-vaccinsamordnare/

 10. Sture says:

  Här är förhören i Pennsylvania med Giuliani:


  • Mo says:

   Fantastiskt bra ! Trump demokratins Paladin. Det parti, eller fristående grupp i Sverige, som kan engagera gräsrötterna till försvar för demokratin inför nästa val blir stora vinnare.

 11. Sture says:

  Här kan vi följa vittnesmålen 3,5 timmar från Pennsylvaniaförhören – framifrån.

  • Loa says:

   Vattenmärkningen dyker nu upp!
   Jim Stone – 700,000 PA Ballots Without a Watermark
   https://phibetaiota.net/2020/11/ed-jewett-jim-stone-700000-pa-ballots-without-a-watermark/#more-157544
   (från http://82.221.129.208/.uz1.html)
   700,000 Pennsylvania ballots have no watermark and are therefore proven fake.
   Let’s see CNN say “There is no evidence” now; you know they will!
   …it is happening live straight from military intelligence, before the Pennsylvania legislature.
   If the story came out during this hearing, it means TRUMP WON. There’s no way out of it.

   It appears that a Pennsylvania judge has blocked that state from certifying election fraud as legit. Details on this are sketchy but evidently the judge saw enough evidence of vote fraud to stop certification of the results, even after the canvassing boards and governor gave the go ahead.
   (…)
   If the judge (who must not have been corrupt) stopped it before it mattered, after every last step in the chain proved itself corrupt, what can happen, with zero real damage being done to Trump?

   Samt läxar Stone upp Trump “It took him 4 years to.. ”
   MEN upplyftande kommentar:
   Phi Beta Iota: We believe President Trump knew everything that Jim Stone says it took the President four years to learn. This take down of the Deep State has been over 16 years in the planning, with the last eight years being intense. Now we wait for the final battles to play out over next two months.

 12. eva-marie says:

  Lite klassiskt cowboy- Amerikanskt.
  Willie Nelson och Johnny Cash i högform.

 13. Sture says:

  Enligt de officiella siffrorna leder Biden i Pennsylvania med mer än 81.000 röster. Och för att dessa förhör skall ha någon mening för Trump måste fusket till förmån för Biden överstiga denna siffra. Gör den det? Låt oss lyssna på förhören. Jag ger er siffrorna, så att när de censurerar dessa YouTube-filer så står siffrorna kvar:

  Giuliani talade inför senaten i Pennsylvania: det fanns 682.770 röster som lades in som mail-in ballots bara i Alleghany county och Philadelphia utan att någon republikansk valobservatör fick vara med och inspektera detta. Ingen vet någonting om dessa, är de för Biden, för någon annan, eller från en och samma person. Det kunde funnits många kopior och de kunde vara utan namn? Ingen vet. Man skulle kunna gå tillbaka till kuverten – om dessa är ifyllda eller om de överhuvudtaget finns kvar. Enligt de lagar som stiftats av Pennsylvanias senat så är dessa valsedlar olagliga. Det har hävdats att republikanerna då tar ifrån 6 miljoner rösträtten. Istället är det så att om man godkänner detta fusk så har man tagit ifrån 74 miljoner deras rösträtt, menar Giuliani.
  Man har i Pennsylvania sänt ut 1.823.148 poströstsblanketter och fick tillbaka ungefär 1,4miljoner. Men när det gäller presidentvalet så har man räknat in 2,5 miljoner sådana röster (?????). Hur kunde man få 700.000 extra röster? (2.5 minus 1.8 miljoner). Siffran 2.589.242 fanns på Pennsylvanias regerings webbsida till igår kväll. Nu är den borttagen – av vilken orsak? Förklara också hur det är möjligt att via posten få tillbaka 22.686 ifyllda valsedlar samma dag som de skickades ut via posten. Hur förklarar man att 32.591 kom tillbaka ifyllda dagen efter att man sänt ut dem? Ytterligare ungefär 20.000 kom tillbaka ifyllda dagen innan de skickades ut. Hur förklarar man det? Man skickade också in 8.021 ifyllda valsedlar från döda människor, hur nu detta är möjligt? Men det måste vara klart lättare för döda att rösta via posten än att rösta personligt säger Giuliani sarkastiskt. Man hade ungefär 30.000 sådana. Man har också 4.984 valsedlar där man aldrig begärt att få sig tillsänt ”absentee-ballots” (”absentee-ballots” = för de som har lagliga skäl att poströsta, t. ex. Trump, som är skriven i Florida med jobbar i Washington).

  1. Röstningen ägde rum i ett stort rum på 115 x 115 m. Man hade gjort ett stängsel längs hela rummet 15 m in och alla valobservatörer befann sig bakom detta stängsel, långt från valsedlarna, medan hundra valarbetare öppnade alla postsedlar på ett avstånd av 3-70 meter. 96 % av valarbetarna befann sig 5-70 meter bort. Observatörerna kunde inte observera någonting.
  2. Dubletter fick en rosa prick. Valarbetarna fick veta att man skulle rosafärga de valsedlar som var skadade eftersom valmaskinerna inte annars kunde skanna skadade postsedlar. Man fick veta att det fanns mer än 5.000 sådana skadade postsedlar, men att antalet kunde vara mycket större. Valarbetarna arbetade i par, en ropade ut vad det stod på den skadade sedeln och den andra markerade i rosa (antagligen Biden). Detta höll de på med några dagar tills också de rosa blev oläsliga. (de hade alltså kört in samma valsedel många gånger). Lösningen på detta problem var att ge valarbetarna (som nu arbetade ensamma) hundratals blanka postvalsedlar var, som skulle fyllas i med mörk penna. Ingen fick iaktta detta. De höll på med detta i timmavis innan valobservatörerna meddelades vad man höll på med. Då höll valarbetarna upp den nymarkerade valsedeln några sekunder från 2-7 meters avstånd.

  En militär expert på valfusk, Greg Stenström, berättar om hur man i Delaware (Bidens hembygd) absolut inte kunde verifiera 100-120.000 mail-in ballots. I Delaware fanns 450.000 röstregistrerade och c:a 300.000 röstade men 120.000 kan absolut inte kontrolleras på något sätt. Valsedlarna och kuverten separerades till var sin sida av rummet och då blir varje omräkning meningslös eftersom omräkningen handlar om att matcha kuvertet med postvalsedeln.

  Överste Phil Waldron sysslar med psykologiska, informations- och elektroniska krigsoperationer. Hans team hade studerat manipulationer i rösträknings-maskinerna sedan 2018. Han påpekade att dessa valmaskiner byggdes för att kunna manipulera valet och har använts i Venezuela, Argentina, Italien, Bolivia och Singapore. Han pratade här om toppar (spikes) där siffrorna för den ena kandidaten stiger så snabbt att det faktiskt är omöjligt rent fysiskt att på denna korta tid föra in så många valsedlar i apparaterna och därför rör det sig här om fusk och så visas maxhastigheten för hur snabbt maskinerna registrerar. På 90 minuter hade de registrerat c:a 600.000 röster för Biden i en enda spike men endast 3.200 för Trump – vilket klar tyder på FUSK.
  Han berättar också hur alla valmaskinerna, vilka märken de än använder, har samma mjukvara, som är lätt att hacka, är uppkopplad på Internet och kan styras av praktiskt taget vem som helst. Den 30 september stals 30 usb-minnen och en laptop och dessa usb-minnen kunde vem som helst använda för att gå in och ändra hur man ville. Systemet tillåter ”autherized” och ”unautherized” användare att att ta bort röster, lägga till röster, flytta över röster från den ena till den andra, lägga in röster i förväg för den ena, använda blankröster etc., etc. i real time i stort antal och detta kan göras från utlandet, t.ex. Kina. Deras dataexperter tror att upptill 1,2 miljoner röster kan ha ändrats eller ha fuskats till. Detta har man upptäckt under de senaste 22 dagarna.
  Han menar att det fanns unger ett dussin olika sätt att manipulera rösterna. Giuliani frågar nu om ”spiken” i början där Biden genast får 337.000 röster direkt på mycket kort tid, detta tyder på fusk. Detta förhör har setts och kommer att delas av väldigt många. Sanningen är ute. Det är rimligt att det ser precis likadant ut i de andra swingstates. Pennsylvania har nu satt stopp för Bidens seger i Pennsylvania, tills allt detta är utrett. Om de sätter sig på tvären går detta till Supreme Court liksom alla andra likadan fall. Jag tvvlar på att Supreme Court kommer att godkänna allt detta fusk och tror att Trump kommer att vinna detta:

 14. matte5958 says:

  Ursäkta alla skribenter, men detta är VÄRST HITTILS !!

  Då in på; https://rense.com/

  scrolla ner till; ”Must see – Claire Edwards”

  • peterkrabbe says:

   En komplett sammanfattning av allt som vi hittills skrivit om och diskuterat. Gör vi något åt det?

   • matte5958 says:

    Igår när jag sett detta satte jag mig och mailade 20 personer, vänner, bekanta och affärspartners. Jag kommer fortsätta idag med lika många till. Jag kräver av alla att titta på den och vidarebefodra till 10 personer.

    Familjen (närmaste och avlägsnare) år inte medräknade i detta, de är redan vidtalade.

    Jag tar i alla också flyktiga lägen upp detta med obekanta. Är lått att inleda med corona. Trycker hårdast på att vägra vaccin.

    Jag år öppen för alla yttrerliggare ideer och tips om vad jag kan göra.

    Jag hoppas samtidigt att alla här agerar på liknande sått.

 15. Lassekniven says:

  Peter
  När det gäller Covid19 så är det en sak som stör mig när det gäller talet om fake och det gäller inläggningarna på IVA. Jämför man med inläggningarna tidigare år med vanliga förkylningsinfuensor så är det ju mångdubbelt fler nu och status på patienterna är mycket sämre nu. Detta är en realitet eller tror man att narkosläkarna är tubbade av Deep State att lägga in i onödan? Då tror man fel. När Covid19 slår hårt är det en mycket farlig sjukdom jämfört med vanlig influensa.
  Hela denna katastrof har skötts erbarmligt dåligt av de styrande. Jämför med Finland, jämför med Taiwan med 7 döda (!) och 500 smittade eller vad det är (Worldometer). Ett land med 24 miljoner människor.
  Lägger ut en skrämmande kommentar från Det Goda Samhället igår.
  Hoppas den får plats:

  BMB den 26 november, 2020 kl. 18:18 Svara
  Igår, under Sandrens artikel ”The Naked Communist” fanns tipset om Yri Bezmenovs föreläsning 1980 om maktövertagande via ett minimum av krigsinsatser. Den är en skrämmande aktuell beskrivning av nedbrytningsfaserna tillämplig även i Sverige:

  1 DEMORALISERA landet – vilket ofta tas upp här på DGS exemplifierade som ändrade värderingar från förr framdrivna av vänsterns 68-. En demoraliseringsprocess tar 15- 20 år. Det gäller att få en ung generation att omfattas av den. Vi har helt klart varit och är under demoralisering. Faserna överlappar ju.

  2 DESTABILISERA landet genom att stötta åsiktsgrupper med knäppa idéer som val av kön, poststrukturalism, ”synd-om- grupper ” … så att det blir gnissel, stök och bråk mellan grupper – och hatfylld retorik. (Vi är här! Den planterade och gradvis gödda PK-ismen har nu blivit så stark att för få öppet vågar stå upp för våra ursprungliga värden som kristendom, svenska seder … mm. (Bra med alla alternativa medier!)

  3 KRIS: När destabiliseringen mognat stiger bråknivån i samhället. ( Varken riksdag eller regering verkar fatta att de borde ena landet istället för att ge mentalt eller ekonomiskt stöd åt särintressen – inklusive sina egna. ) Dolda ledare (t ex Imamer, miljöpartister …) stiger fram och leder sina grupper. Krisen eldas på och saker slutar allteftersom att fungera. Då uppstår rop efter en stark, central ledare. (Som förbereder sig i kulisserna. Det är inte Löven.)

  4 DEN STARKE LEDAREN/LEDNINGEN tar makten, kväser dissidenter och centralstyr allt (produktion, kultur etc). ”Bråk” upphör, det blir” lugnt och fint”. Propagandan beskriver det som en ”normalisering” . Den starke ledaren/ledningen uppstår ur ett inbördeskrig – eller via annat lands ingrepp. Intressant nog sparkas, fängslas, dödas de forna revolutionsledarna nu. Säkert för att de med sin kompetens att leda är en risk. De skulle ju kunna hota den nya centralmakten.

  Föreläsaren är rysk journalist, som tagit sig till Canada. Anger att alla sovjetiska/ryska militärer lär sig om denna strategi – men inte de amerikanska e u. Nu var detta 1980. Jag vet för lite om strategin Ryssland har med sina ”stöd” idag till olika krigszoner, men gissar att de jobbar på samma sätt nu. Ovanstående strategi är ett mycket billigare sätt att skaffa sig makt än att gå in med krigsinsatser från början.

  För vår del, som kritiska tänkare, är poängen att se ”skogen” bakom alla ”träd” som vi ”klagar” på. Att vi verkligen står upp för gamla kärnvärden – de som gör livet i Sverige/Västvärlden värt att leva!

  • peterkrabbe says:

   Instämmer i detta. Men vad gäller Covid 19 så är det en fråga som ni läkare borde kunna svara på. Vad är det som gör situationen så mycket värre i just Sverige? Mitt intryck är att man medvetet förhindrar förebyggande behandling, som vi vet finns enkelt tillgängligt genom vitaminer m.m. som redovisats här tidigare, i syfte att tvinga fram en vaccinering som ingen vill ha. Då blir ju rimligtvis sjukvården, när man hamnat där, mer kritisk för patienten och dödligheten större. Är det acceptabelt att låta politik styra sjukvård? Där måste ni läkare sätta ner foten.
   Destabilisering och sönderfall är givna komponenter i ett maktövertagande. Nu har vi nog tyvärr lämnat det nationella planet och får se fram emot att Den Starke Ledaren som löser problemen är just de församlade härskare som vi kallar Deep State och oligarkernas tyranni. De som vi desperat försöker försvara oss mot. Ett systemhotande maktövertagande.

   • Mo says:

    Kanske är det så att hälsostatus har försämrats i Sverige pga snabb befolkningstillväxt, statistik har visat att coronadödligheten i Sverige är betydligt högre hos utlandsfödda vilket behöver analyseras. Se min hänvisning 22nov …. emanuelkarlsten

    Demografiska förändringar med en åldrande befolkning gör förstås även att det blir fler sjukdomsfall i absoluta tal. Speciellt betydelsefullt blir det om antalet personer med andra riskfaktorer ökar i samhället såsom hjärtkärlsjuklighet och diabetes. Bland de intensivvårdade corona patienterna hade 78,5% någon riskfaktor.

    https://www.icuregswe.org/data–resultat/covid-19-i-svensk-intensivvard/

    • peterkrabbe says:

     Det ligger säkert mycket i detta, men utlandsfödda tillhör bara i mycket begränsad omfattning kategorin äldre. Kanske får man då istället fokusera på utlandsfödd vårdpersonal som smittospridare och det lär aldrig hamna i statistiken…
     Den stora frågan är fortfarande varför våra myndigheter förbjuder välkända mediciner i förebyggande syfte.

     • Mats says:

      Ja detta är extremt märkligt. Hydroxiclorokin funkar tydligen inte om det ges sent men många vittnesmål från hela världen finns ju om goda resultat
      Detta med att det är farligt för hjärtat låter överdrivet o är inget man pratat om då det gäller malaria
      Visst det ska väl kanske vara på inrådan av läkare

     • Loa says:

      Texasläkaren Richard Bartlett med sin mycket enkla bot raderades av YT från Steeles sida, men är återuppladdad av andra. (DÄRFÖR är det så bra att spara rubriker..)
      Dr. Richard Bartlett | ACWT Interview 7.2.20

 16. matte5958 says:

  Och vad är nu detta ? https://www.nordfront.se/israel-forbereder-sig-pa-ett-krig-med-iran.smr

  Är det en ny ”false-flag” på gång för att fem i tolv ge Donald ansvar för ett av globalisterna länge efterlängtat krig som den senile och hans chefer sedan kan fullfölja ?

  Det luktar illa…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: