Ett ljus i mörkret.

Så var det dags för Lucia igen. I det av invandring plågade Ronneby visar man upp Lucior av det slag som vi alla egentligen vill se – våra vackra, blonda och unga ljusbärare i en tid som inte bara behöver lysas upp rent fysiskt, utan också politiskt. Heder åt detta modiga initiativ! Inte ett spår av mångkultur i denna, vår kanske mest svenska tradition. Jag ser det gärna som ett svar till de obskyra krafter som tidigare försökt anlägga mordbrand i Ronnebys vackra medeltidskyrka. Rör inte vår kultur, den hindrar inte andras från att också få plats – var och en skall kunna ha rätten till sitt eget val men alla behöver inte trängas på samma ställe. Basta!

Inte bara Lucia tänder ett ljus i mörkret. Vi går alla med tändstickor i fickan för att se ljusen flamma i kyrkor, på kyrkogårdar och i våra egna stugor, fladdrande lågor som sedan urminnes tider skänkt trygghet och värme åt de små grupper av människor som behövt skyla sig mot mörkrets hotfulla och förmodade ondska och frostiga kyla. Årets mörkaste dag närmar sig. Det är nu vi behöver varandra, mer än vanligt. I vår fysiska eller imaginära grotta samlar vi krafter och mod för att möta det nya året med alla sina utmaningar. Kommer allt att förbli som förut?

Det vet vi redan, att så blir det inte. I själva verket kommer allt att förändras – om vi låter det ske. Kanske orkar vi ändå inte hålla emot? Men i takt med att ljuset återkommer ökar också våra krafter och vårt enda val blir att kämpa vidare för en tillvaro som vi själva får bestämma över. Låt oss göra det tillsammans, låt oss besegra ondskans krafter och bygga fundamentet till en värld utan våld, förtryck, korruption och maktmissbruk. Vi måste tro på att vi kommer att klara det…

När Lucia blåser ut sina ljus gör jag sammaledes och släcker skrivbordslampan för att få lite julefrid och mer tid för familjen. Jag önskar därför alla mina läsare en riktigt God Jul och en trevlig Nyårshelg, så löser vi världens problem under det nya året istället. Då har kanske också amerikanarna enats om vem som skall styra deras land och fransoser och britter har satt Nordsjöns fisk i rätt nät. Jag tänker på Cleese och hans fiskdans…

Peter Krabbe

240 Responses to Ett ljus i mörkret.

 1. jesslar53 says:

  Något utanför topic: Tittar nu på fåglarna som spisar solrosfrön och tänker då att det är bra om det blir fler fåglar som överlever vintern då blir det mindre insekter till sommaren , Men en andra reflektion blir då att är det bra med färre insekter ??? Någon som vet ,,, Balance ???

  GOD JUL ÖNSKAR TOMTEN, OM HAN FINNS

 2. Mjölner says:

  God Jul!
  Var nu riktigt rädda om er och låt julmaten tysta mun. Kom ihåg att hålla avstånd mellan tuggorna och eventuella snapsar.

 3. hllviken says:

  Detta är verkligen ljus i mörkret:

 4. Sture says:

  En ny uppdatering från den 24 december.
  Simon Parkes berättar att det hållits ett möte i Vita Huset den 23 December till vilket advokaterna Sidney Powell, Lin Wood, Rudy Giuliani, Michael Flynn m. fl. infunnit sig för att diskutera var man står. Alla dessa argumenterade för att utlösa ”martial laws”, dvs. ett slags undantagstillstånd vid vilket man kan kalla in militären. Och detta var en klar möjlighet och rättighet enligt generalen och Giuliani, Powell etc. och har gjorts vid 64 tidigare tillfällen i USAs historia, så det är inte ovanligt eller extraordinärt. De civila delarna av mötesdeltagarna (”chief of staff” m. fl. i Vita Huset) var dock emot detta och ville att man skulle ge demokratin ytterligare en chans innan man kallade in militären. Efter att länge ha lyssnat på båda sidor beslöt president Trump att inte utlösa detta undantagstillstånd utan att ge det juridiska systemet en sista chans (dvs. Supreme Court) att komma tillrätta med det enorma fusket under valet.
  Kanske skulle man också ge det republikanska partiet på gräsrotsnivån möjligheten att visa var de står. Det hade trots allt hänt väldigt mycket i lagstiftarnas inställning under de allra sista dagarna. De verkar som om de förstått sin egen absolut kritiska roll. Om de inte ingriper och tar kontroll över det som utgör deras skyldighet i valprocessen, så kommer militären att kallas in och de aldrig att återfå det politiska förtroendet hos den amerikanska allmänheten och kommer i historieböckerna att beskrivas som förrädare. Just detta har blivit ett enormt ”wake up call” och de har på bara två dagar förändrats från att vara osäkra, obeslutsamma, oroliga och känt sig hotade till att förstå att om de inte handlar så kommer de i historieböckerna framstå som de som kunde förhindrat ett militärt ingripande om de bara uppfyllt sina konstitutionella skyldigheter. Presidenten har nu uppmanat till ett stort rally i Washington DC den 6:e januari, då man hoppas på en miljon demonstrerande patrioter, som kommer att utöva påtryckningar på och stöd för de elektorer som valts av de lagstiftande församlingarna i ”swing states” och på Supreme Court. Alla elektorer från alla stater måste till Washington DC med sina röster och måste alla passera dessa människomassor som vet att valet varit riggat för Biden. Om man som elektor är osäker på hur man skall lägga sin röst så kan man här och nu uppleva hur det amerikanska folket har upplever valfusket. USAs konstitution är till för folket och handlar om dess friheter.
  Simon Parkes berättar nu att det går rykten om att militären har tagit saken i egna händer medan Trump är på julfirande i Margo-Lago, men dessa rykte är inte sanna.
  Detta valfusk kommer sannolikt i värsta fall att gå till kongressen att beslutas om och i detta fall gäller endast en representant från varje stat och eftersom 38 stater behärskas av republikanerna, så kommer Trump att få sin andra period.

 5. kirurgenblog says:

  Så här i Juletid med med det glada budskapet om Jesus födelse presenterar jag en video från Youtube som handlar om uppenbarelse och profetior.
  Det rör sig om en grekisk kvinna i 60-årsåldern, Vassula Rydén, gift med en svensk man. Hon fick kontakt med Jesus som kontaktade henne för cirka 30 år sedan. Vassula hade levt väldigt sekulärt och världsligt. Hon var ju född in i den grekiska ortodoxa kyrkan men var helt ointresserad av religion till dess hon fick sin uppenbarelse och sitt ekumeniska uppdrag. Hon har gjort flera viktiga profetior och skrivit flera böcker.
  Bifogade videolänk är väldigt intressant.

  • Sture says:

   @ Lassekniven,
   såg denna video – mycket intressant. Hon har varit helt okänd för mig, men jag ser nu att hon under 30 år har hållit mängder av möten och föreläsningar, som presenterats på YouTube. Det finns, som jag påpekat tidigare, tiotusentals sådana här berättelser som väntar på att bli lyssnade på. Tack för denna.

 6. Sture says:

  Jag saknar Mo i kommentatorsfältet. Var är du Mo?

  • Mo says:

   Sture, jag har blivit bortkopplad, vet inte av vem eller varför men misstänker att det är mina synpunkter gällande hanterandet av Coronan. Gör nu ett försök med mobil hotspot, kommer jag igenom så vet jag att operatören medverkar.
   Läs Eriks mycket kloka inlägg nedan på newsvoice som Mjölner länkar till, detta är kärnan i det framtida samhällets styrning.
   Jag tänker ligga lågt en tid, önskar er alla goda krafter inför det nya året !

   • eva-marie says:

    Mo. Gott nytt år till dig också. Hur nu året utvecklar sig. Vill tro att allt blir till det bättre för världen.

    Trist att du är bortkopplad, som du skriver, men jag hoppas det löser sig. Kanske Peter kan hjälpa dig på nåt sätt. Eller om du ändrar signatur? Jag har för mig att någon annan här fick göra så när det blev problem. (Fiskargubben som blev Arga gubben, tror jag)

 7. Mjölner says:

  Nu får det vara nog! Mållgan på strandhällen har beordrat chefen för Google i Sverige Anna Wikland, don´t be evil, att radera Swebbtv:s (Mikael Willgerts) hela produktion på Youtube.
  Den till både kropp och själ förkrympte justitieministern styr och ställer i medhjälp av miljökärringarna Lövin och Lind. Jag har nämnt ministerstyre i tidigare inlägg. Det här ingreppet på yttrandefriheten är hittills det grövsta tilltaget av den Expoinfluerade sittande ministären.
  De känner sig påkomna av kritiken och därmed skall den tystas. En otäck utveckling som måste påtalas och avslöjas. https://newsvoice.se/2020/12/swebbtv-riksdagen-repressiva-krafter/

  • Loa says:

   Tack!
   Ur Newsvoice’ eminenta intervju av Anders Gustafsson

   Först räknar Mikael Willgert nyktert upp all galenskap som drabbat Sverige.
   Willgert: ”Den kraft som skulle stått emot och avslöjat detta är våra medier. De är styrda av nyhetsbyråer och sina ägare, men har samtidigt etablerat en vänsterideologi genomgående.”
   Newsvoice: Vid sidan av de finansiella intressena är väl det här en irrationell utveckling av vårt samhälle?
   Willgert: ”Jag tänker att det är ett antal intressen som försöker tillskansa sig våra tillgångar och ta makten över oss, och jag tror att det är rationellt styrt. Det irrationella är i så fall den godhet som gör detta möjligt. Alla okunniga och lätt vilseledda människor som känner någon slags godhet när de ger bort det som tillhör dem själva och som skulle tillfalla deras barn,
   (…)
   Att Socialdemokraterna har haft som strategi att locka hit migranter är helt uppenbart. De har lyckats med ett par miljoner. De hade inte haft samma inflytande i dag, om de inte lyckats genomföra denna massmigration och detta gäller hela vänstern. De behöver personer som inte har jobb eller som är beroende av bidrag

   … sen har man internationella, finansiella maktintressen som vill höja belåningen. Belåningen i Sverige har ökat explosionsartat. Stiger räntorna tvingas många sälja men får stå kvar med lånen. Då blir det stora överföringar av tillgångar,
   (…)
   Det som gäller just nu är att få folk vaccinerade. Allt som talar emot det vill man ha bort från Youtube och Facebook.

   Youtube och de andra nätjättarna har dessutom delvis satt sig i knäna på regeringen och är tvungna att lyssna på deras ambitioner att censurera, för att få förmånliga villkor för sina etableringar i Sverige.”
   ( regeringen har drivit igenom en sänkning av elskatten för Google och Facebook till 0,5 öre /kWh, från 41,38 öre som vanliga hushåll betalar. Google har å sin sida fått ytterligare ekonomiskt stöd genom regeringens elcertifikatssystem och tillsammans uppgår Löfven-regeringens subventioner till de båda bolagen till miljardbelopp.)
   ”I Sverige är jag övertygad om att Morgan Johansson är en av dem som trycker på för censur. Han har tillsammans med Amanda Lind, enligt två oberoende källor, legat bakom den avstängning som drabbade oss förra sommaren.… och att de har organiserat massanmälningar mot våra program. (…)
   Detta med etableringsstödet och skattefriheten på el. Man ger bort flera hundra miljoner kr till Google och de är givetvis inte dumma. Det vapen som regeringen skramlar med är att dra in eller inte bevilja framtida förmåner. ”

   • Roger says:

    Även stora elslukande företag har samma skatt på elen.

   • Loa says:

    Googlechefens täta band till svenska etablissemanget
    https://www.friatider.se/googlechefens-tata-band-till-svenska-etablissemanget
    Flick-kotteri. Ytterst olämpligt.
    Anna Wikland (inringad) umgås med Annie Lööf och fungerar som rådgivare åt Anna König Jerlmyr (längst till höger).

    • Loa says:

     Kvinnokotteri och ”matriarkat”

     Ökande jämställdhetsproblem i offentlig sektor – nästan alla nya chefer är kvinnor
     https://samnytt.se/okande-jamstalldhetsproblem-i-offentlig-sektor-nastan-alla-nya-chefer-ar-kvinnor/
     ”Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) och Statistiska Centralbyrån (SCB) slår larm om bristande jämställdhet i den offentliga sektorn. Av alla chefer som rekryterats de senaste åren inom stat, region och kommun har sju av åtta varit kvinnor. Dessa dominerar nu stort.
     Kvinnodominansen är även påtaglig för övriga bättre betalda och mer prestigefyllda tjänster i sektorn.”
     Den ofantliga sektorn leder utvecklingen.

     En lärarvän berättade att män hade svårt att överleva i kollegierummen om de bar kavaj. Det blev cardigan istället.
     (Nu är kavaj kvinnoplagg – direkt på huden. Tänk Romson..)

     • peterkrabbe says:

      Jag har absolut ingenting emot kvinnor, men det blir tveklöst problem när alla högre befattningar besätts av kvinnor. Det visas främst i politiken, det är statistiskt konstaterat att kvinnor tänker vänster i betydligt större omfattning än vad som gäller för män. Därmed får vi en vänstervridning av samhället som inte är baserad på ett mer balanserat valresultat. Detta är allvarligt. Det är illa nog ändå.
      Värst framstår detta i agendasättande SVT, där ingen debatt eller underhållning visas om inte minst fyra av fem deltagare är kvinnor. I den mån män förekommer förväntas dessa vara mysgubbar eller homosexuella som lätt smälter in i den kvinnliga framtoningen. Sportprogrammen inleds alltid med kvinnliga ishockeyspelare, handbollsspelare eller skidskyttar för att betona att detta egentligen är kvinnosporter. Sist kommer i bästa fall några minuter med männens fotboll.
      SVT har jag slutat se på, men politiken går det ju inte att bortse ifrån. Männen måste få delta i debatten utan att betraktas som potentiella sexualförbrytare och våldsverkare. Att höja rösten i en diskussion leder normalt till att säkerhetsvakterna kallas in. En avvikande åsikt är ett hot mot tjänstekvinna.
      Nåja, vi kan nog lösa detta också, men det är förvånande att dessa agendor kan sprida sig så blixtsnabbt och genomgripande, trots att de tycks uppstå ur tomma intet. Den osynliga makten styr….

      • Loa says:

       Jag ser inte på sport, men tycker det är så tråkigt för männen när det bland 2-3 kommentatorer sitter en kvinna i denna deras fristad. Förstör deras killsnack och förstör för hela publiken som garanterat inte är inkvoterad framför burken.

       I ett byggvaruhus: disken bemannad av tre byggintresserade killar. In sveper en tjej, tar datorn (som någon håller på med) och allt annat avstannar (inklusive min betjäning). Killarna småpratar sysslolöst tills kollegan är färdig – de vågar antagligen inte ens tänka sina tankar.

      • Loa says:

       Spänn fast säkerhetsbältena!
       Skandalomsusade Ann Linde ny ordförande för OSSE – ansvarar för Europas säkerhet
       https://samnytt.se/skandalomsusade-ann-linde-s-ny-ordforande-for-osse-ansvarar-for-europas-sakerhet/

       OSSE = Organisationen för säkerhet och samarbete i Europa.
       Linde säger sig vilja fokusera på ‘demokratiska principer och mänskliga rättigheter’. Hon ska väl gå lös på Orbán.
       Minsta problemet: Sji kän nåt spik inglish.

       Obs. redan vid 10 sek.

 8. Mjölner says:

  Jag glömde en viktig sak.
  Vill säga till de svenska makthavarna samma sak som Arne Weise sa till sina kolleger på SVT när ha gick i pension, DRA ÅT HELVETE!

 9. Loa says:

  Svetsminstern går inte i täten och tar ”vaccinet”. Han väntar och ser..
  https://samnytt.se/nu-ar-massvaccineringen-igang/
  JAG FATTAR INGENTING. Ska de inte ha lite glädjemusik i radion, också? ‘Ring P1 och berätta’?

  Who’s murdering all the COVID scientists?
  https://www.naturalnews.com/2020-12-27-whos-murdering-all-the-covid-scientists.html

 10. Eclipse says:

  Färgen på drottning Elizabeths outfit under jultalen de senaste trettio åren. Jag har namngett kulörerna så gott det går, det skiljer en del mellan YouTube och stillbilder.

  1990 gammelrosa – 1991 rosa – 1992 rosa – 1993 klarblå – 1994 mellanblå – 1995 röd – 1996 blågrå – 1997 blekviolett – 1998 ljusblå – 1999 koboltblå – 2000 roströd – 2001 klarblå – 2002 mintgrön – 2003 stålblå – 2004 blålila – 2005 blågrön – 2006 ljusgrön – 2007 gyllengul – 2008 sandbeige – 2009 ljusblå – 2010 mörkviolett – 2011 klarröd – 2012 pärlvit – 2013 gul – 2014 ljuslila/ljung – 2015 benvit – 2016 blågrön – 2017 vit – 2018 gråvitmelerad (spets) – 2019 ultramarin.

  2020…

  • Loa says:

   Som i Rapport nyss, då. Från (mycket snyggt) mättad plommonlila på kvinnan, blålila på karln. Det var covidvaccin framlänges och baklänges. England (nöd)godkänt AstraZenecas vaccin. Hurra! Stapeln ”ta vaccin” dubblerats sen sommaren. Folk på stan positiva.
   Sen när Sverige var uttömt begav man sig till Afrika, där den plommonlila allvarsamt berättade att covid nu fått sitt grepp om kontinenten. Intervjuade ledare därstädes lyckliga över vaccin.
   Avrundat med en invandrerska från Syrien i Borlänge, som sörjde att inte få tillbaka sitt land. Ja, vem gör inte det.

 11. Loa says:

  Vi hoppas detta hjälper, när domstolarna inte verkar vilja ta i materialet..

  Attorney Sidney Powell Releases 270 Page Document on Massive 2020 Election Fraud Involving Foreign Interference
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/12/attorney-sidney-attorney-sidney-powell-releases-270-page-document-on-massive-2020-election-fraud-involving-foreign-interference-releases-270-page-document-massive-2020-election-fraud-involving-foreign/
  Attorney Sidney Powell released an explosive document on foreign interference to Zenger News this week.

 12. Sture says:

  Simon Parkes uppdatering från 27 december, 2020.

  Tre saker:
  1. Simon Parkes berättar från sina militära informationskällor att president Trump verkligen vill försöka lösa valfusket inom systemet utan att behöva använda militären. Det fanns en hel del felrapporteringar förra veckan då kommentatorer var fokuserade på Navy Ships och att dessa placerats utanför Kalifornien och New York. Orsaken påstods vara att FN och kineserna stod beredda att invadera USA, vilket inte var sant. Orsaken var istället att om militären mot förmodan skulle behöva ingripa, så måste den vara stationerad på rätt plats, med rätt utrustning och med denna placering täcker man upp östkusten och västkusten.
  Det har blivit en hel del förändringar i personalstyrkan (egentligen tillägg med militär bakgrund till denna) för att utgöra stöd för presidenten i denna tid. Dessa förändringar har inte och kommer inte att rapporteras av MSM eller alternativmedia.
  Det förekommer nu också rapporter om att Trump är förvirrad över vad han skall göra och tar råd hit och dit från en massa människor. Simon Parkes har fått helt andra rapporter från sin kontakt inom den militära underrättelsetjänsten och att Trump vet exakt vad han gör. Han har två slags möten som skiljer sig väldigt mycket åt: 1. Öppna reguljära möten i Vita Huset (för show) och 2. stängda möten i ”war room” med mycket mera insatta personer, som insett frågans allvar och är beredda ”att dö för honom”, människor som inte är korrupta eller kan köpas för pengar. De kommentatorer som talar om Trump som ”svag” gör därför ingen god sak utan underminerar honom istället, menar Simon Parkes.

  Den 6:e januari är extremt viktig om man lyckas mobilisera en miljon patrioter och är viktigare än Supreme Court och detta beror på att den amerikanska konstitutionen spelar en sådan viktig roll i alla amerikaners medvetanden.

  Simon Parkes berättar också att Kerry Cassidy (politisk dokumentärfilmare) nyligen var i UK men omedelbart tvingades återvända till USA, som nu stängs av för in- och utresor, vilket gör det svårare för ”bad actors” att fly landet, när det hårdnar för dem.

  2. Explosionen i Nashville: MSM har blivit beordrade att berätta att det rör sig om en självmordsbombare. Det var det inte utan är iscensatt av ”Deep State” (läs FBI, min. anm.). I själva verket var målet med hela bombningen att komma åt AT&T-byggnaden och kunna komma in där och lägga beslag på viktigt material, som sparats sedan 1987 i byggnaden. Denna byggnad håller alla mycket tidiga telefon-kommunikationer mellan amerikaner, som inte samlats av NSA (National Security Agency) och inte kan kommas åt via NSA. Målsättningen med teorin om ”självmordsbombaren” är att fungera som en avledande manöver för att man inte skall tänka på AT&T-byggnaden. AT&T har samlat miljoner gånger miljoner telefonsamtal mellan olika individer och de gav ut dessa samtal (i hemlighet) till vissa organisationer, vid förfrågan. De skötte också back-up för samtal till polisen i Nashville och i hela staten Tennesse.

  Det som hände i samband med explosionen var att all poliskommunikation i hela staten Tennesse upphörde, liksom internet och en del mobiltelefoni, liksom en del av infrastruktur kommunikationen. Mycket hände förstås i hemlighet för FBI när all denna kommunikation låg nere, vilket säkert var meningen. Det märkliga med detta är förstås att FBI publicerat en bild på den ”självmordsbombande” mannens hem och den skåpbil som skulle användas utanför detta hem – och detta innan själva explosionen hände. Tveksamt förstås om detta var personens hem, kunde egentligen vara taget från var som helst enligt Simon Parkes och flera andra. Att dessa bilder publicerades innan själva explosionen, vilket iakttagits på internet av ”white hats”, ger en klar uppfattning om vilka som iscensatt denna explosion. Vågar man gissa på FBI själva, som nu plötsligt fått in 500 uppgifter på andra (?) personer (min anm.). MSM kommer nu att kära hårt med berättelsen om ”självmordsbombaren”, som allt färre tror på. Simon Parkes berättar också att han fått besked om att MSM kommer att tas ner – men det har inte angivits några tidsramar.
  3. För en vecka sedan berättade Simon Parkes att en av de möjligheter, som skulle övervägas av Bidens team i samband med Trump andra installation, var att hålla en fake installation av Joe Biden och att inte alls nämna att Trump blivit installerad. Nu sprids det från demokraternas sida en berättelse som säger att när Biden installeras så kommer Trump att hålla en ”virtuell” installation. Alltså det absolut motsatta. Och detta har varit ett genomgående tema hela tiden: att ova att göra motsatsen till det man kommer att göra – ”ta fast tjuven ropar tjuven”. Så handlar George Soros till etthundra procent. Detta lurar väldigt många, men inte alla.
  Hur de än vänder och vrider på detta, så är bevisningen om valfusk överväldigande. Det finns nu 52.805 skriftliga vittnesmål (under ed) inlämnade, i genomsnitt 10.000 per stat.

  • Loa says:

   It’s not the same RV! Official narrative of Nashville “suicide bomber” melts away as RV supposedly used in the bombing found to have different stripe accents
   https://www.naturalnews.com/2020-12-27-its-not-the-same-rv-official-narrative-of-nashville-suicide-bomber.html
   ” The entire “Anthony Quinn Warner” suicide story is nothing but a cover story. As a bonus narrative, the establishment is now trying to blame Warner’s actions on “5G paranoia,” simultaneously blaming 5G critics for the bombing that was actually carried out by the deep state, working in conjunction with black hat units inside the US military (Army in particular).
   As we reported yesterday, a missile trail is clearly seen dropping from the sky to the ground right before the explosion took place.
   We are currently calling it a “missile,” although others have pointed out the possibility that this could be the result of a Direct Energy Weapon (DEW) fired from orbiting weapons platforms.”

   Också Mike Adams:
   Situation Update, Dec. 27th – Nashville a data wipeout operation… new details
   https://www.naturalnews.com/2020-12-27-situation-update-dec-27th-nashville-data-wipeout.html

   • peterkrabbe says:

    Det som är lite oroväckande är att man kan läsa mellan raderna att det finns en spricka inom krigsmakten, Deep State tycks ha kontroll över delar av militären trots att Trump uppenbarligen är trygg i förvissningen att de stödjer hans kandidatur. Vi har länge sett att speciellt DEW, som använts i samband med både branden i Notre Dame och skogsbränderna i Kalifornien, nu tycks ha använts också i Nashville – för demokraternas räkning. CIA är långt ifrån uträknade.
    Anledningen kan vara att Biden tar upp traditionen som krigspresident med nya kommande krig på menyn, medan Trump vill avveckla och dra ner på det amerikanska greppet om övriga världen, särskilt inom NATO. Militären är definitivt inte intresserade av en nedmontering av krigsmakten och vapenlobbyn är fortsatt stark i USA.
    Det är en farlig situation när båda sidorna i en nationell konflikt är beväpnade till tänderna med resurser att förstöra i princip vad som helst. Trump har en svår beslutsvånda framför sig här och vi får se hur det går. Ingen lär bli opåverkad av en militär konflikt, varken vi i lilla Sverige eller övriga världen.

    • mats says:

     Det ligger nog tyvärr en del i de farhågor som Peter ger uttryck för. Jag skulle gissa att från menig upp till överstes grad sjunker stödet från 90 till 75 procent. Sedan då vi kommer till generaler o amiraler så går det snabbt nedåt, det skulle kunna vara så illa som 50% bland de högsta o tyvärr är det ju i mångt o mycket de som bestämmer. Huvudorsaken är ju att generaler kan köpas o lockas med lukrativa år i det militärindustriella komplexet efter den aktiva karriären. Det är år som gör dem rika utan större ansträngning. Däremot så tror jag inte att Trumps vilja att dra hem soldater från meningslösa krig är av avgörande betydelse. De flesta vill ha ny modern o framförallt välunderhållen materiel, så har inte fallet varit de senaste årtiondena. Mot underlägsna motståndare så har man fungerande material så det räcker så det har inte avslöjats hur illa det är på sina håll. Det finns rykten om att Kinas uppbyggnad i av marina stridskrafter o framflyttade positioner till viss del beror på direkt mutade o eftergivna amerikanska politiker. Jag tror inte Trump någonsin kommet att satsa mindre på militären, välunderhållen materiel o fortsatt strategisk närvaro där man finner intresse. Jo Europa får nog vara beredda på att betala lite mera för amerikansk närvaro.
     Ok jag har svävat ut lite vi vet väldigt lite om vad som händer o kommer o hända. Mängden desinformation är nog stor varför vi ska akta oss för att vara för säkra på vad som är riktigt, kan även gälla Simon Parkes. Det enda vi kan vara någorlunda säkra på är att de kommande veckorna blir dramatiska. Ja hoppas Trump kan leverera några riktiga sanningsbomber som tar musten ur fienden…

    • Sture says:

     @ peterkrabbe,
     jag håller med både dig och mats om detta resonemang. Jag tror att det är detta som avses när Q talat om ”white hats” och ”black hats”, att dessa också finns inom militären. Det kommer säkert att bli ”ugly”, som Simon Parkes har påpekat. Jag förlitar mig på de ”profetior” som avgivits och fortfarande avges om hur Gud ser på detta. Han lär ha sagt: ”overturn, overturn, overturn”. Detta innebär att allt skall kastas om när det gäller den verkställande, dömande och lagstiftande makten. Så tolkar jag detta. Fusket finns inte bara i presidentvalet utan också i valen till representanthus och senat. Allt detta skall upp i ljuset och John Roberts och Stephen Breyer kommer att kastas ut från Supreme Court, för att de visats vara ”partiska”. Sådana skall inte döma i Högsta Domstolen.

     Jag säger som Loa nedan: ”Fatta mod”. Att ”tro” är inte bara att tro bakåt i tiden, t. ex. på Jesu återuppståndelse, utan framförallt en tro framåt i tiden. Det som många idrottsmän använder sig av idag, det som kallas ”kreativ visualisering”. Man måste tro på att man skall vinna om detta skall ske. Och segern skall betraktas som vore den redan ett faktum. Man har redan vunnit. Tankarna är det kraftfullaste som finns – och de fortplantar sig över hela världen och når andra sidan jordklotet på mindre än en sekund – precis som telefon-, radio och TV-signalen. Därför är bönen så viktig. Rädsla och tvivel förlamar och det har vi ingen nytta av.

     • Loa says:

      Nashville – Simon Parkes 30 dec.
      Space weapon – WHITE hats (they’re not gonna take it anymore)
      https://www.simonparkes.org/post/30th-december-update

     • peterkrabbe says:

      Man tror inte sina öron när man på SVT Rapport helt ogenerat talar om USAs president och det fortsatta sammanhanget visar att det är Biden som avses. Har denna bedrövliga propagandakanal förlorat förståndet? Kan det vara svårt att förstå att presidentvalet inte är avgjort än? Det skall bli intressant att se hur det kommande programmet Året som gått kommer att hantera historieskrivningen om höstens händelser. Förmodligen kommer vi att tro att det handlar om en annan planet….

      • Sture says:

       I Georgia fortgår kampen trots att man gjort sin tredje meningslösa omräkning där och igår kväll kunde man ”live” följa vittnesmålen och debatten i den lagstiftande församlingen om fusket. Rudy Giuliani, som vittnade, var ursinnig på det utbredda fusket och uppmanade ledamöterna att vara modiga – feghet kommer bara att leda till värre fusk nästa gång och slutligen till tyranni och att USA blir en bananrepublik.

       Nästa vittnesmål kom från en advokat som visade upp övervakningsfilmen över de 4 olika damerna i lätt igenkännbara kläder, som dragit fram de många lådorna av suspekta valsedlarna under bordet, då valobservatörerna gått hem kl. 22. I händelse att ledamöterna inte undersökt detta tidigare visade nu videobandet dessutom att kvinnorna lät köra samma valsedlar genom Dominions valmaskiner minst fyra gånger – hemliga och okontrollerade valsedlar. Dessa kvinnor är ännu inte kontaktade och intervjuade av FBI (!!!???), villket visar på korruptionen inom FBI.

     • Loa says:

      Benjamin Fulford — December 28th 2020: Massive Offensive Against Octagon Group Aims to Finish off Nazi 4th Reich
      https://stillnessinthestorm.com/2020/12/full-update-benjamin-fulford-december-28th-2020-massive-offensive-against-octagon-group-aims-to-finish-off-nazi-4th-reich/
      Smått och gott
      från Computer Generated Images, över Bidens lukrativa kopplingsschema till den trosvissa slutklämmen:
      As usual, there is a lot we cannot report yet but rest assured, the good guys are winning.

      Däremellan står
      ” NSA sources are telling us:
      “Trump just canceled the alien treaties President Eisenhower signed, all 12. These allow other species to come and assist mankind.”
      As usual with this type of information, it is best to be wary ”

      Jag har läst The Dulce Papers och har spridda anteckningar om hur amerikanska presidenter agerat Faust. Eller rättare sagt sålt sina medborgare i utbyte mot alien teknik:

      Truman received assurance to new high tech knowledge, and victory over all enemies on Earth. He then was introduced to Samaza and Khoach, aliens from Bootes and Tiphon [Draco], both reptilian ‘kings’ or Embassadors. Truman updated the ‘100 Treaty’ [that began in 1933, Roosevelt] and requested magnetic advance, space knowledge and experiments. Khoach agreed, Samaza partially agreed. He exchanged hostages for genetic experiments and magnetic advance, but vetoed space and beam weaponry.
      “”
      Grey Aliens Signed A Treaty With Eisenhower In 1954, After U.S. Government Rejected Overtures From Nordic Or Pleiadian Aliens,
      ””
      The Majestic-12 committee eventually brokered a sit-down between space aliens and President Dwight D. Eisenhower, during which an agreement was reached to enable alien studies of human biology via abductions and animal mutilations in exchange for use of extraterrestrial “black” technology that would lead to developments like the B-2 “Stealth Bomber.” (Later, it was suggested that John Kennedy’s threat to reveal the MJ-12 alien negotiations was the prime reason for his assassination.)

   • Loa says:

    Vad vet Nashvilles borgmästare som vi inte vet..?
    Nashville Mayor John Cooper Awkwardly Laughs And Jokes About Christmas Day Explosion During Interview
    https://brobible.com/culture/article/nashville-mayor-john-cooper-laughs/

 13. Jag tror vi är först att granska Coronakommissionens 318 sidor. De glömmer helt bort det viktigaste när det gäller att stå emot ett virus: Att se till att egna immunsystemet är på topp: https://newsvoice.se/2020/12/coronakommissionens-oberoende-utredare-granskar/
  Man kan också se hur Lena Hallengren och Mats Melin samspelade i presskonferensen.

 14. Eclipse says:

  Dokumentärprogram följer Simon Parkes tillvaro. Högeligen udda. Sedan får var och en dra sina egna slutsatser. Han är ju övertygande med sin lugna, trygga röst.

  * * * * *

  Henning Witte intervjuar Simon Parkes, i favoritämnet mind control:

  * * * * *

  Parkes föreläser om reptiler, DNA och människans utveckling, demonisk väsen och fjärde dimensionen, m m.

 15. Åke says:

  Covid-19 och den blinda fakta-fläcken som tigandet leder till. Bakom kulissen:

  ”We have treated over 1700 COVID-19 positive patients with hydroxychloroquine, zinc and azithromycin or doxycycline. We have had 1 hospitalization, and 0 deaths.

  https://www.collective-evolution.com/2020/12/14/epidemiologist-at-yale-provides-testimony-on-hydroxychloroquine-for-treating-covid-19/?fbclid=IwAR32MTrL9E8BTH25MWDcriY2oBCKuD_nlbN0G0jGl3X-U4dKIyQOkNaWydo

  C19Protocols – Reducing Risk of COVID-19 Infection and Severity.
  https://c19protocols.com/

  Om Vacciner, bakgrund och en beskrivning. Mycket nyttig…….
  https://unlimitedhangout.com/2020/12/investigative-series/developers-of-oxford-astrazeneca-vaccine-tied-to-uk-eugenics-movement/

  https://unlimitedhangout.com/2020/12/reports/10-facts-from-the-uk-government-pfizer-vaccine-guidance-that-promote-vaccine-hesitancy/

  Och mitt i allt detta önskar jag,
  trots alla bakslag,
  Ett gott Nytt År.

 16. hllviken says:

  Christopher Duffley är ett ljus i mörkret! Han föddes mycket för tidigt, blind, autistisk med flera kroppsliga handikapp. Övergavs av sina föräldrar strax efter födelsen. En faster adopterade honom. Nu sprider han hopp och glädje med sin sång:

  • eva-marie says:

   Vilken fin historia och fin liten kille Hllviken.

   ”Av barns och spenabarns mun har Du upprättat en makt . . .”
   (Psaltaren 8;3)

   Gott nytt år till alla!
   Jag hoppas på ett mer sansat och lite mindre galet år.

 17. Sture says:

  Lite om diskussionen bland Georgias senatsmedlemmar. Vittnesmålen är över och senatorerna verkar fast beslutna att betrakta detta val som ett länge planerat och väl genomfört valfusk från demokraternas sida, mot vilket de tänker protestera:

 18. Loa says:

  GOTT NYTT ÅR!

 19. Leif says:

  Hej, Gott nytt år till er. Jag undrar om någon här kan hjälpa mig. Vet inte hur man klistrar in eller kopierar, Finns en kvinna på tuben som berättar ngt intressant.
  Hon heter Catherine Austin Fitts./ Full interview/ Planet lockdown. På Truth matters. Skulle ngn vilja lägga upp den här. Tackar så mycket i förhand/ Leif

  • Roger says:

   En hjälp på traven.

   Högerklicka på videon(kopiera videoadress) som du vill lägga upp och sen klistra in den på denna sid eller andra hemsidor från tuben, inte alla plattformar stöder detta sätt.

   Du kan även översätta denna video till svenska om man inte är bra på engelska, även om översättningen blir lite konstig ibland genom att klicka på kugghjulet och välja språk.

   Skulle finnas fler kvinnor som kan förklara vilka fruktansvärda saker och ting som är på gång i framtiden.

 20. hllviken says:

  lllll

  • peterkrabbe says:

   Det finns många vittnesmål som styrker detta. Covid 19 har inte inneburit någon depopulation generellt, men en radikal minskning av de äldre och svaga i samhället, kort sagt en ekonomisering av samhällsstrukturen. Möjligen biter man sig själv i svansen eftersom möjligheten att sätta in invandrad och lågutbildad personal i äldrevården försvinner i takt med att de äldre försvinner. Man löser ett problem genom att skapa ett nytt. Att vi får en degradering av samhällsmoralen genom att kallblodigt avliva våra föräldrar och far/morföräldrar tycks inte bekymra våra styrande potentater. Varifrån denna agenda kommer tror jag inte att jag behöver sätta på pränt längre….

  • åke says:

   Läser man om hur ”palliativa paket” beställs med ett dataklick inom äldreomsorgen så är det tydligen en ren rutinåtgärd man tar till. Och varför är det sååå tyst inom läkarkåren om alternativa behandlingar som kunde ge ett mer livsbejakande alternativ, man blir mörkrädd över denna enfaldiga brist på åtgärdspaket, med styrdokument enligt WHO och UN-agendan.

   https://www.dagensmedicin.se/opinion/debatt/palliativ-vard-vid-covid-19-kan-glida-over-till-nagot-som-liknar-dodshjalp/
   Alternativ borde vara ”klick-bara” i vården/äldreomsorgen istället för isolerad väntan på palliativa åtgärder. Vad har man att förlora på det ? Vid tecken på covidsymptom :

 21. jesslar53 says:

  På nyheterna säger(särskilt utvalda) doktorer att det är en enorm press på sjukvården i dessa pandemi tider ??
  Då undrar jag om inte det är så att resurserna har dragits bort och Corona får stå som orsak??

  Quote!
  Storvarsel på Karolinska: 600 tjänster ska bort
  PUBLICERAD 6 NOVEMBER 2019
  Karolinska universitetssjukhuset lägger ett varsel på 250 läkartjänster och 350 underskötersketjänster. -Vi har försökt göra allt vi kan för att undvika det här, säger sjukhusdirektören Björn Zoëga.

  Samtidigt väntas årets resultat landa på minus 1,6 miljarder kronor.

  – Vi försöker anpassa vår kostym efter uppdraget vi fått, men vi har varit lite för sena med detta vilket lett till att vi fått stora ekonomiska problem, säger Björn Zoëga till SVT Nyheter.
  Unquote!

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/storvarsel-pa-karolinska-600-platser-bort

  Good fortsättning!

 22. hllviken says:

  VACKER VACCIN

  • jesslar53 says:

   En dykare som pratar om vacciner och genetiska påverkningar orkade ej höra på mer än dom första minuterna????
   Skärp dig hllviken , ingen skugga må dock falla över dig men populärvetenskap var i yngre dagar, om och kanske , kunde ??? Han har säkert rätt i vissa saker men det måste vara befästat med av sakkunskap .
   Jag är bara en pensionerad sjökapten som har knuffat supertankers fram och tillbaka det ger mig ej kunskap om kärnfysik men jag vet hur ett fartyg fungerar , så man skall söka visdom vid källan.

   • hllviken says:

    Dykaren citerar ur en bok, skriven av en kompetent läkare.

   • peterkrabbe says:

    Jo, att tugga i sig några kryddpepparkorn blir nog lite häftigt, men att ha dem i soppan ger ljuvliga dofter. Det intressanta är då vilka ingredienser i beskrivningen som kombinerats i de olika vaccinerna och hur de är tänkta att fungera tillsammans. Där kanske någon mer insatt kan hjälpa oss? Att aluminium har ett annat syfte än att skydda mot virus står nog ändå klart för de flesta, tankarna går osökt till 5G. Många forskare har påpekat de långsiktiga riskerna med flera av de nämnda ingredienserna och själva poängen med informationen är väl att väcka debatt och få svar från tillverkarna. En vederhäftig information väntar vi fortfarande på, samtidigt som det sprutas så det stänker om det.

   • ceskyraj says:

    jesslar53, pensionerad sjökapten. Jag är förvånad, att du inte märkte, att Håkan läser från en bok. Boken finns att köpa i Sverige. Innan du uttalar dig kritiskt, kolla själv. Även om du är sjökapten, kan du uttala dig om kärnfysik om du citerar ur en bok.

    • jesslar53 says:

     Jag kan inte säga annat att jag lyssnar/följer hans blogg och jag håller med honom men dock har inget nytt framkommit av recitera böcker som var och en har läst , men hans vittnesmål och synpunkter om Estonia är väl värda att tänka på,, mycket intrikata för dom som nu skall förklara förloppet av förlisningen.
     Så jag kritiserar ej honom som person endast att jag kan också residera en text som kanske jag ej vet något om och om den har med sammanhanget att göra .
     Om jag skall pådyvla andra människor om min Believe så då väljer jag en bok som passar in på mitt narrative ,, eller ??
     Jag kanske cyklar på fel sida nu.
     Hej good fortsättning på digital life

 23. jesslar53 says:

  Denna blogg och andra alternativmedias upplysning, har hjälpt mig att övertyga min gamla Socialdemokratiska moder 89 år att det är ej som det skall, plus min syster och min son att något står ej riktigt till i vår riksdag . I början tyckte alla att jag var konstig ,snällt sagt av dom men trägen vinner.
  Vi skall ge våra små bidrag till dessa alternativa medier så kanske det kan vända opinionen till det bättre särskilt kvinnorna bör fås att förstå det alvarliga i denna situation.
  Det beror nu hur kvinnorna röstar annars tillsammans med bidragssvenskarna så är saken förlorad.

 24. Eclipse says:

  ”Jag sitter så skrämd i min tvåa, och ser statens television
  Där säger en tv-hallåa, go natt till vår fria nation”

 25. Loa says:

  Inför väntade upplopp och förstörelse efter 6 jan.

  January 1, 2021, the President signed into law:
  S. 3418, the “Safeguarding Tomorrow through Ongoing Risk Mitigation Act” or the “STORM Act,” which authorizes the Federal Emergency Management Agency to provide capitalization grants to States to establish revolving funds to provide hazard mitigation assistance to reduce risks from disasters and natural hazards.
  https://stillnessinthestorm.com/2021/01/trump-signs-the-storm-act-is-this-the-beginning/

  Simon Parkes menar att denna STORM-lag är en aktivering av FEMA-lägren! ”Now the good guys want to put bad boys in FEMA camps.”
  Sealed indictments uppe i 220.000.
  2nd January Update Current News
  https://www.youtube.com/watch?v=kzJ7hCcGpNg&feature=emb_title 7 min.

  • Loa says:

   Två rykten
   https://stillnessinthestorm.com/2021/01/rumor-biden-planning-to-concede-and-cia-hint-that-black-start-dark-winter-great-reset-triggers-tomorrow/
   ” Several rumors have surfaced that Biden is planning to concede to Trump before the 6th in exchange for a pardon.
   And that a national power grid emergency could take place as early as tomorrow.

   If such an outage did take place, this would trigger a national emergency, drawing upon the powers entrusted to FEMA.
   The STORM Act, signed into law on the 1st of January 2021, just two days ago, gave extra powers to the agency to manage these kinds of situations.

   Multiple rumors are swirling concerning the concession of the Biden-Harris team before January 6. One rumor suggests that they are angling for pardons in return for conceding. One rumor that appears to be solid is that the planned Biden inaugural parade has been canceled.

   Keep in mind that Biden et al are essentially guilty of treason for declaring himself the President-Elect before the constitutional process was completed. (…) The media played a huge role in falsely declaring Biden the winner ”
   VILKET BETYDER att de ligger lika illa till.

   • ragnhild says:

    Tusen takk for alt arbeidet som utføres, bl.a. din prestasjon Loa holder oss alle ”grounded”. Vi i Norge som følger med har det som dere i Sverige, med våre politikerglobalistar (alle, jeg ser ingen unntak) uten forstand. Det er dessverre et faktum – også at landet selges ut bit for bit.

    Alle gode ønsker og GODT NYTT ÅR ønskes dere, denne unike arbeidsstokken av kollegaer til arkitekt, og så mye mer – Peter Krabbe med både mot, vett og innsyn på vegne av oss alle.

    Ragnhild

 26. Sture says:

  Uppdatering:
  Arizonas lagstiftande församling stödjer nu Trumps seger i Arizona (Arizona has flipped) och det är mycket tack vare Liz Harris och Bobby Piton 3s arbete. Inspirerad av arbeten i Detroit och Michigan, där man visat att döda människor röstat, gjorde hon likadant i Arizona och fick hjälp av 800 personer (alla partitillhörigheter) att ringa upp, knacka dörr etc. – många döda hade röstat. Dessutom fann hon att 20 % av de som röstat i Arizona inte existerade överhuvudtaget, när man undersökte Arizona och USAs nationella databaser (???). Hon fick hjälp med matematik och statistik av en dataexpert. Han fann att från 1998 till idag hade befolkningen i Arizona ökat med 44% men de på röstlängderna ökat med 200% (???). Bobby Piton beräknar 160.000-460.000 illegala röster i Arizona. Och Georgia verkar gå samma väg som Arizona och därefter Pennsylvania.

  • Loa says:

   Enastående fotarbete och räknearbete. Avslöjade mln 160.000 – 460.000 illegal ballots.
   Osar katt
   The Maricopa County Treasurer Is Resigning Early
   https://stillnessinthestorm.com/2021/01/the-maricopa-county-treasurer-is-resigning-early-his-reasons-raise-concern/
   Maricopa County Treasurer Royce Flora has called the 2020 election into question.
   Flora resigned early Wednesday, citing a “toxic environment” in county government
   “the political environment at the county has become so toxic I have no desire to endure further abuse.”

   Maricopa co omfattar Phoenix och Scottsdale.

  • Loa says:

   Detta är den fenomenale räknenissen (finansanalytiker) Bobby Piton, som Liz Harris bad titta på Arizonas röstsiffror. Han hittade enorma skaror av zombie voters – och att de börjat redan 2004. Piton delade upp rösterna i olika kategorier (3 kön, 82 ålder, 5 parti, alla distrikt) vilket ger oändliga kombinationer i röstmaskinen. Zombies går under könet ”U” (undefined). U visade sig ha mycket rigida valvanor…
   Health Ranger Report: PHANTOM voters exposed by Bobby Piton: This is how Biden got 13 million extra votes
   https://www.brighteon.com/0acf7fee-a68a-4413-a719-dd0cdbd04bd6
   Piton har också kartlagt Pennsylvanias horder av spökväljare.
   Han är nu anlitad att analysera kongressvalet.

 27. Sture says:

  Denna video måste ni se. I det fall YouTube beslutar sig för att censurera så heter videon ”Bribes, Corruption and Gavin Newsom”.
  Den beskriver hur utbredd korruptionen är i Kalifornien och exakt vad den korkade och ondskefulla ekonomiska eliten hoppas uppnå med alla nedstängningar i denna stat, deras krig mot kristendomen och kärnfamiljen. Videon lägger ut hela deras plan – och ökar vår klarsyn.
  Men bli inte alltför deprimerade – det kommer inte att gå så. De bara hoppas och räknar med det. Trump kommer att vinna detta race, men kanske inte redan den 6 januari utan det kan säkert dröja till den 20 januari – ”på mållinjen”. Och det kan komma som ett bombnedslag, som en uppenbarelse. Ge inte upp om segern inte kommer redan den 6 januari. Ha förtröstan. Trump är den som Gud har utsett skall leda detta. Ingen annan än Trump har den hårdhet och beslutsamhet, som krävs för att genomföra detta krig mot ondskan, bedrägeriet och girigheten. Alla andra kandidater skulle givit upp för länge sedan.

 28. Sture says:

  Redan i Bibeln står det någonstans att under denna tid (”Tidens ände”) kommer många profeter att uppväckas och profetera om framtiden. I Lorber-manuskripten, som skrevs för mer än 150 år sedan sägs detta också mycket tydligt. Unga och gamla, kvinnor och män kommer att få sanndrömmar och uppenbarelser, som det är deras uppgift att förmedla och vår uppgift att lyssna på. Wanda Alger är en sådan ”profet”, mycket energisk. Sedan 12 år tillbaka har hon skrivit mer sina hundratals drömmar, som ofta talar om denna kritiska tid. Hon återkommer också flera gånger till en dröm som hennes vännina hade om henne för tre år sedan och som beskriver detta valkaos som vi nu hamnat i och vilken upplösning detta kommer att få: Trump kommer att vinna ”på målsnöret” efter ett enormt valkaos. När hon frågar ”The Lord” om framtiden uppmanar han henne till att gå tillbaka till allt hon skrivit ner och menar att han berättat allting, allt finns där. I denna video plockar hon därför ut 6 profetiska drömmar, som hon diskuterar:

 29. Loa says:

  Lin Wood anklagade rättmätigt högste domare Roberts.
  Sen ett ännu hätskare utfall mot Pence, vilket fick pundits att tro att Wood lost it, och att man hackat kontot och bredde på extra, för att även få anklagelsen mot Roberts att framstå som befängd.
  Jag har hört mycket dåligt om Pence redan 2017; A heartbeat from the White House. Men trodde han antingen var ett misstag av Trump för att få med den kristna mellanvästern (vilket sades. Ja inte att han var ett misstag), alternativt att han höll Pence som gisslan enl. ‘keep your enemies closer’… (Det var Pence som fick Flynn avpolletterad innan han knappt hunnit börja (gällde försvunna barn)).

  Jag tror härmed att Wood är vid sina sinnens fulla bruk, till 110 %, en modig, rättskaffens, kristen texan:
  JAG BLIR KALL
  Posted on January 4, 2021
  Lin Wood at Parler #FightBack #SavetheChildren Thread
  https://pedoempire.org/lin-wood-at-parler-fightback-savethechildren-thread/
  Klicka på ’PARLER THREAD’

  LLinWood 8 hours ago · 764335
  ” So I have now conveyed the truth as I know it.
  There has been a rising chorus of people questioning my sanity in recent days. Now you can understand why. I have no idea what will be done to me or said about me in coming days, but I will rest well tonight for having spoken truth. ”

  Gå längst ner på tråden och sen uppåt
  LLinWood · @linwood 12 hours ago · 926224

  (Detta är ‘Kappy’
  Wikip: Isaac Kappy (February 17, 1977 – May 13, 2019) was an American actor and musician)

 30. Sture says:

  I denna video från Maria Bartiromos program söndag morgon förklarar kongressledamoten Jim Jordan vad som kommer att hända den 6:e januari. För att det skall bli debatt om valresultaten krävs att en medlem från vardera kongressen och senaten protesterar. I detta fall har man redan mer än hundra kongressledamöter och 12 senatorer som protesterar. Detta kommer att innebära att alla dessa 6 stater (Georgia, Arizona, Michigan, Wisconsin, Pennsylvania och Nevada = 79 elektorial votes) vardera kommer att genomlida en två timmars debatt separat i varje kammare. Därefter skall man rösta om valresultatet i dessa stater. Om man väljer att underkänna de elektorer som icke-konstitutionellt valts ut av guvernörerna i dessa stater och istället väljer de som konstitutionellt valts ut av de lagstiftande församlingarna, så vinner Trump. Om man inte kan enas om vilken lista man skall välja så kommer ingen upp i 270 röster och då inkallas 50 olika kongressledamöter, en från varje stat, för att avgöra frågan. I denna församling har republikanerna majoritet 38 mot 12, och man får då hoppas att dessa väljer Tump med tanke på republikens framtid annars.
  Hursomhelst, kommer detta att ta minst 12 timmar + alla pauser, vilket kommer att kräva minst två dagars debatt vid vilken alla bevis för det massiva valfusket kommer att presenteras. Jag är inte säker på att alla kongressledamöter eller senatorer tagit del av dessa bevis, såsom de faktiskt visats upp för allmänheten på Internet. Så detta lär nog bli en riktig chock för dem.
  Man talar också om att bilda en kommitté på 15 medlemmar som under 10 dagar utreder allt fusk (5 + 5 + 5 från Kongress + Senat + Högsta Domstol). Så detta kan ta tid.
  https://www.foxnews.com/shows/sunday-morning-futures

 31. Sture says:

  Och här är motargumenten mot det som Jim Jordan förklarade. En jurist specialiserad på den amerikanska konstitutionen menar att det som Jim Jordan här anför bara förvirrar debatten. Det stödjer sig på något som ändrades 1886 eftersom man då stred om dessa frågor – och så blandade man in den USAs lagstiftande församling (representahus och senat) i någonting som inte alls rör lagstiftning utan verkställan. Enligt denna expert så är vicepresidenten (dvs. Mike Pence) den som enligt konstitutionen är enväldig i att avgöra vilka röster som skall gälla. USAs Kongress och Senat skall vara närvarande, men inte besluta i ärendet.
  Det lär bli kaotiskt, speciellt med tanke på att mängder av beslut fattade av federala domare varit icke-konstitutionella under lång tid.

  • Sture says:

   Så här tror jag att det kkommer att utspela sig:

   Det kommer att hållas en debatt och bevisföring om fusket på två timmar för varje av de 6 staterna i både representanthus och senat, eftersom detta är deras lagstadgade rätt. Därefter kommer Mike Pence, styrkt i ryggen av alla dessa bevis på fusk, att välja de konstitutionella rösterna och avfärda de icke-konstitutionella. Kaos utbryter. Men det finns ingenting i konstitutionen som ger representanthuset och senaten rätt att rösta och utse en vinnare i dessa frågor. Detta har Nancy Pelosi och Mitch McConnel hittat på just nu.

 32. Loa says:

  Robert Steele: Are 10 Secretaries of Defense Fucking Traitors, or Part of the Wrestlemania Script?
  https://phibetaiota.net/2021/01/robert-steele-are-10-secretaries-of-defense-stupid-traitors-or-part-of-the-wrestlemania-script/#more-159549
  10 former Secretaries of Defense urge Pentagon to cooperate with Biden transition

  ROBERT STEELE: These people are not stupid. Therefore, they are either fucking traitors all in service to the Deep State, OR they are wearing ankle bracelets, have done video confessions, and are part of the final act in the Wrestlemania drama to end all dramas. Each of them is subject to trial by Military Tribunal, in some cases (Cheney, Panetta, Rumsfeld) for treason

 33. Loa says:

  4+ miljoner röster…
  Robert Steele: Best Single Summary of Election Fraud & Obstruction of Justice – Margin of Fraudulent Claim by Biden-Harris is 279,000 Ballots; Ballots Demanding Investigation Total 4,340,058
  2021/01/05
  https://phibetaiota.net/2021/01/robert-steele-best-single-summary-of-election-fraud-ballots-demanding-investigation-total-4340058/
  ( for Ease of Sharing:
  https://tinyurl.com/Election-Indictment )
  ”This is the single best summary of election fraud and obstruction of justice I (Steele) have seen to date. It provides stark numbers and detailed comments. It explicitly fries the Department of Justice, the FBI, the Supreme Court, the state courts, the State executives and legislatures,”

  PDF, översikt och liten video nederst av RDS.

 34. jesslar53 says:

  This last hope that Trump will continoue as president is dreaming , as his own republicans are already bought he will not continue , the globalist,, Fre Masons has done it again..
  Maybe Trump was not the solution same as we belive that socialism in sweden should take care of us after paying tax for our wellbeing at old age , listen what Swabb says Word Economic Forum
  banks will run the world as they already do,

 35. Loa says:

  RÄDSLA SÄNKER ALL SORTS IMMUNITET

  https://phibetaiota.net/2021/01/yoda-spiritual-message-from-matthew/ för till detta allsidigt upplyftande meddelande:
  January 4, 2021
  2012 – 2020; changes forthcoming; Illuminati control ending; awakened souls, advancement; free will; COVID SITUATION; lightworkers
  https://www.matthewbooks.com/january-4-2021/

  anger and resentment are fast replacing fear about the virus. Although those feelings do emit low vibrations, fear is rock bottom and that is what the dark ones want you to produce in abundance. Fear weakens immune systems, making people more vulnerable to covid and all other kinds of disease; but of far greater importance to the dark ones is that the energy of fear is vital for their very existence,
  (…)
  that disease is energy, and the less energy given it by thoughts and feelings, the faster it will fizzle out.

  Amen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: