Står demokratin vid avgrundens rand?

Så har då det nya året inletts, dock utan att vi – ännu – med säkerhet vet vem som kommer att styra Amerika, det sjunkande flaggskeppet för världens demokratier. Hotbilden blir alltmer påtaglig, även om redan fabianerna i London för hundra år sedan påpekade att demokrati är bara ett tillfälligt system på vägen mot det perfekta totalitära samhället, där herre-slavrelationen är det ekonomiskt enda hållbara.

Samma beskrivning av vad vi har att vänta oss görs idag av allt fler bedömare, både hos Mr Globe, som analytikern Catherine Austin Fitts kallar mörkermännen, och de potentiella slavarnas energiskt kämpande självutnämnda livräddare. Till dessa räknar vi oss oberoende debattörer som för en allt svårare kamp mot Mr Globes alla censurerande myndigheter och kontrollerade media. Utgången är tyvärr given om inte folket i gemen vaknar och inser realiteter. Men kan vi egentligen föreställa oss vad som planeras? Det är inte lätt när man redan lever i en trygg och ombonad miljö, men jag tror att vi måste vända oss om för att se vem som står och håller i den matta vi alla står på, för att när vi minst anar det rycka undan den. Men hoppar vi i rätt ögonblick blir det kanske Mr Globe som ramlar baklänges av rycket istället?

Mr Globe bor i New York, har kontor i Washington DC och sommarstuga i Kalifornien. På sin semester reser han till Israel, där det är varmt och skönt. Han är inte president, men vill gärna ha sin trädgårdsmästare inne i Vita Huset. Där skall denne rensa och beskära, plantera nytt och få allt att se trevligt ut, så alla kan se att gödsel kanske luktar illa, men gör att tillväxten blir enastående – inom murarna.

Vad har vi då att se fram emot? För att skapa ett slavsamhälle måste man först förvandla alla fria, företagssamma och energiska jag-klarar-mig-självare till ekonomiska vrak, helt beroende av statens välvilja. Det klarar man bäst genom att skapa en skrämmande pandemi, med vars hjälp alla småföretag kan stängas ner på grund av smittorisken, alla möten eller demonstrationer kan inskränkas till ett minimum, alla meningsutbyten på fria media censureras eller stängs ner och kyrkorna bara öppnas för begravningar. Med lite uthållighet och lämplig påfyllning av virus går snart flertalet småföretagare i konkurs och deras verksamheter kan köpas upp av ett storföretag, solidariskt med de nya tankarna. Storföretagen ägs redan i dussintal av globalföretaget, som i sin tur ägs av – Mr Globe .

När småföretagarna gått i konkurs är det dags att med hjälp av banken kräva in lånen, vilket innebär att banken blir ägare till småföretagarnas bostadshus och verksamhetslokaler. Dessa köps därefter in av lämpligt investmentbolag, som i sin tur överlåter fastigheterna till staten. I Kalifornien har från årsskiftet en ny lag införts som illustrerar detta – när investmentbolagen lagt sista budet kan staten överta köpet genom förköpsrätt. Om man vill, annars ägs ju redan investmentbolagen av globalföretaget, det kan också duga. Poängen är att småföretagaren är borta och får stå i kön till socialen för att få pengar till mat och husrum i det statliga bostadsbeståndet. Han har blivit en slav istället.

Om någon försöker klara sig på sparade tillgångar kan man alltid, som planeras i Sverige, införa fastighetsskatter, arvsskatt och gåvoskatt som utplånar det egna kapitalet inom loppet av några år. Det är ingen dum idé att införa en årlig fastighetsskatt om 100.000 kr som kräver en löneinkomst om 300.000 kr före skatt för att kunna betalas! Först beskatta bruttoinkomsten, sedan ta resten i en skatt för att man äger det man köpt för sina beskattade pengar. Skatt på skatt, skratt på skratt. Detta knäcker även den mest motsträvige på kort tid…

Det är naturligtvis ingen idé att äga ett hus när man kan hyra lämplighetsprövad bostad av staten, bara staten kan ju avgöra vem som behöver ett stort hus eller ett litet hus eller inget hus alls. Frälsningsarmén har ju härbärgen där man kan få både mat och husrum, så varför klaga?

Denna omfördelning av ägandet är inget nytt i historien. Innan reformationen i början av 1500-talet ägde kyrkan 2.400 gårdar bara i Skånelandskapen. Men man kunde få arrendera dem om man ville få ihop till mat för dagen, kyrkan behövde bara fylla sina egna lador med tiondet först. Man kunde ju välja mellan att bli slav eller livegen framför att bli landsstrykare, det var väl generöst? Men idén var så bra att den togs över av staten/ kungen när reformationen gjorde det försvarbart att dra in all kyrklig egendom till staten. Tydligen är den fortfarande så bra att Mr Globe inte kan låta bli att återupprepa ett vinnande koncept?  Det kanske är så att Mr Globe tror att han är kung – eller Gud?

En pandemi är då ett utmärkt sätt att förverkliga dessa planer på den nya totalitära staten. Men det förutsatte naturligtvis att en massa människor inte kunde medicinera sig själva och bli friska i förtid. Att förbjuda alla alternativa mediciner och behandlingsmetoder har därför stått överst på önskelistan. Det blir nämligen ingen bra fortsättning om man inte kan kontrollera sjukdomsbilden och dess utveckling med hjälp av ett vaccin. Eller skall vi kalla det ett styrmedel? Ett sätt att kontrollera vilka befolkningskategorier som skall dö eller leva utifrån ett samhällsekonomiskt perspektiv? De äldre kostar för mycket i form av sjuk- och äldrevård och deras pensioner behövs till annat, de yngre behöver vi sterilisera så befolkningstillväxten avstannar. De medelålders behöver bli lite sjukare för att förhindra att de blir för gamla. Förr behövdes inga pensioner för folk arbetade tills de dog. Gammal kunskap blir som ny, som vi sett ovan. Det är egentligen bara att slå upp historieboken.

Det som inte står där är kanske synen på AI, artificiell intelligens, dvs att ersätta mer och mer av människan med robotteknik. Med hjälp av Mind Control kan man styra vårt beteende, verktygen i form av 5G, mobiltekniken och lämpliga receptorer i kroppen är redan klara. För oss återstår bara att fundera över vilka nanopartiklar som hotar eller botar i vaccinerna.

Det kommer vi inte att få veta, men vaccinationerna kommer att bli ett permanent inslag i vår tillvaro, där kan man ändra, lägga till eller dra ifrån efter sina önskemål. Kanske behöver vi inte ens ha en mobil i framtiden, det kan räcka att prata in i handflatan, vi är en liten prick på jorden som kommer att kommunicera direkt med 5G-satelliterna i rymden. Nåja, det dröjer kanske lite till, men poängen blir att vi kan följas i tid och rum lika effektivt som myrorna i en myrstack. Tänker vi så olämpliga tankar som jag gör nu så kan de raderas, vi kan också avlägsnas helt när det finns en lydig robot som gör jobbet bättre.

Den som fortfarande läser denna artikel förstår säkert att jag raljerar en smula, men verkligheten ligger inte långt ifrån det jag skriver. Globalismens mål är att fullfölja detta projekt inom tio år, med slutdatum 2030.

Därför har man bråttom, en envis och motsträvig president som Trump måste då naturligtvis bort och en lydig marionett, trädgårdsmästaren Biden, måste installeras i Vita Huset. Han avses kort därefter ersättas av Kamala Harris från pilotlandet Kalifornien. För att besegra Trump har man genomfört historiens största valfusk, något svenska och många internationella media vägrar erkänna, trots att det är fullständigt och oemotsägligt dokumenterat.

Detta är i Sveriges fall mycket oroväckande, stödet för Biden går över hela det politiska spektrat från socialdemokrater till moderater. Var finns oppositionen? Kommer samma sak att hända här?

Vad vi ser nu i USA, under sista ronden, är att många toppolitiker stöder Biden därför att man själva är så genomkorrumperade att man riskerar att åka ut med badvattnet om Trump får tillfälle att fortsätta en utrensning av både senat, kongress, regering, krigsmakt och säkerhetsväsende som CIA och FBI och som kommer att trotsa allt som tidigare skådats. Detta gäller både demokrater och republikaner. Valfusk har alltid förekommit muttrar politiker i blåsvädret som en matt ursäkt för att svika nationen. Men denna gången handlar det om ett systemskifte som blir lika oåterkalleligt som den ryska revolutionen. För oss alla i västvärlden. Vill vi att det skall bli så?

Den 20 januari kommer vi att veta.

Peter Krabbe

97 Responses to Står demokratin vid avgrundens rand?

 1. Peter jag har glömt mina lösenord.

  Det är så rätt Peter men värre. Till att börja med så existerar inte virus, http://www.syntes.be/attack/pdf/6-2020.pdf. Vidare så dödar vaccin, http://www.syntes.be/attack/pdf/7-2020.pdf, och nu i morse fick jag bekräftat att man riktar in sig på den genetiska koden,http://tapnewswire.com/2021/01/moderna-admits-here-that-what-they-inject-now-is-an-operating-system/.

  För er som inte är så bevandrade i programmering: Ni har väl hört talas om skadlig kod som kan ta över datorer genom att ersätta en del av ett programs kod med ny kod. DNA är varje människas kod. DNA är människans operativsystem. Med hjälp av ny teknik kan man ersätta bitar av DNA-koden så att nya egenskaper erhålls. Det är det min sista länk ovan handlar om.

  Jo de närmaste dagarna blir oerhört påfrestande. Hur stark är gruppen bakom Donald Trump. De bestämmer människans framtid nu. Ni som ännu inte begripit vad gruppen runt Trump sysslar med svara på dessa två frågor: Vilka nya krig har Trump startat och vilka krig har han avslutat.

  Med vänlig hälsning Mikael Möller

 2. Marita says:

  Hej Peter,

  Läste precis ditt inlägg – tack! Jag bor i USA sedan 1980 och har läst och lyssnat till olika källor i över 20 år, och jag hittade dina bra inlägg för ca ett år sedan och prenumererar på dem. Gällande Catherine Austin-Fitts namn på ”cabal” så kallar hon dem ”Mr Global”. Jag antar att det är samma du refererar till…

  Sent from Marita’s iPhone

  >

  • peterkrabbe says:

   Jo visst är det Austin-Fitts diplomatiska benämning på Cabalen som jag använder i artikeln. Jag försöker göra den lite tydligare med en satirisk touch. I vetskapen om att Deep State, som bl.a. dominerar rättsväsendet, är Cabalens vakthund är många försiktiga med att peka ut dess medlemmar. Detta är fortfarande ett stort problem eftersom det är svårt att rätta till ett problem utan att kunna peka på en ansvarig för det. Trots det tror jag att de flesta vet ganska bra vem det handlar om.
   Det är roligt att höra att min blogg är intressant även för personer som bor i USA, trots det stora utbud av samhällskritiker som redan finns där. Jag hoppas att intresset kvarstår även under pågående slutstrid om framtidens politiska styrsystem!

 3. Mats says:

  Alla vägar leder till Rom brukar manchu säga
  Den här historien om hur allt gått vis Rom blir större för var dag. Obama är central o verkar ha finansierat detta
  Om detta är sant så får det ses som ett Gudsingripande på mållinjen

 4. jesslar53 says:

  https://hangthebankers.com/the-great-culling-has-begun/

  Det verkar gå mot minskning av människor på Jorden därför är det svårt att förstå varför Européer
  som minskar naturligt eftersom vi har mindre familjer men vill öka våra barns livskvalité, då finner man på att öka antalet européer med import av lyxsökare från andra länder som dock behövs där dom kommer ifrån för uppbyggnad av deras egna länder, och det första dom skall göra där hemma är att bli fri från alla banker som betungar dom, men kanske det är en Trojansk häst som vi har välkomnat av oförstånd ??

  • peterkrabbe says:

   Vad gäller EU och övriga västvärlden har det inte hittills handlat om depopulation utan inkomstutjämning globalt. Genom att ta in invandrare från världens fattigaste länder får man en fördelning av vår välfärd till fördel för dessa invandrare, den invandringen kommer att fortsätta tills vår ekonomi inte längre fungerar. Våra besparingar och ekonomiska resurser överförs skattevägen till dessa mindre bemedlade. Där kommer också den planerade fastighetsskatten in i bilden, eftersom vi, till skillnad från vårt fastighetskapital, kan fly till andra länder.
   En annan konsekvens av invandringen – enligt Agendan – är att blanda världens olika befolkningsgrupper så att rasskillnaderna på sikt försvinner. Det är bara att slå upp IKEA-katalogen för att se vilka som förväntas dela sängarna framöver. En världsregering, en religion, en ras och alla lika fattiga – utom elitens 1-procentare som förväntas leva gott och bli 150 år gamla.
   Globalismen är en totalitär regim i bemärkelsen ett ekonomiskt system av Kinas modell, det är bara frågan om vem som skall sitta i toppen som man inte delar med Kina. Blir Kina en del av globalismen eller globalismen en del av Kina? Tyvärr är det en utbredd vaneföreställning att globalismen är en form av demokrati, därför har Biden det stöd som exempelvis Sverige ger. Många kommer att bli förvånade om tio år….

   • Jonas says:

    Min erfarenhet så här långt i livet är att folk inte vill förstå, eller inte kan förstå. Folk överlag vill bara njuta och ha roligt och ingå i sociala gemenskaper där de är trygga och de kommer aldrig att koppla ihop det som nu sker till facit om 10 år. Var precis och hälsade på nära vänner och de står bildligt talat redan i kö för att vaccinera sig och de är helt oemottagliga för alla argument vi kommer med. Det har gått så långt att jag och min fru väljer att undvika dessa ämnen för vi vill trots allt fortsätta ha dem som vänner.

 5. jesslar53 says:

  Kanske räddningen ligger i Believe on högre makter ???

 6. carinaagrellgmailcom says:

  Det scenario du beskriver ligger nog nära deras våta dröm om allsmäktighet. Metallerna är ju ytterligare en möjlighet för dem. Genom att konfiskera dem för småpengar, och sedan inflatera står folket kvar med tomma byxfickor – precis som på 30-talet. Har hittat en engelsk sund analytiker/investerare – Neil McCoy-Ward – som i några av sina publikationer läst ur dagböcker om livet för de vanliga dödliga i depressionens dagar. Vad sägs t ex om dansmaraton?

  • peterkrabbe says:


   YT tog tydligen bort din länk, bifogar den här igen. Det är en intressant jämförelse mellan 30-talets depression och nutid. Roosevelt kom till makten med hjälp av sin agenda New Deal, idag ställs vi inför The Great Reset, som skall bära fram Biden. Det hjälpte inte vanliga dödliga då och lär inte göra det nu heller. Historien upprepar sig, påpekar Neil, och tyvärr är lösningarna också fortsatt lika dåliga, så tyvärr lär vi oss väldigt lite av historien. Låt oss ändra på det!

   Ser att länken försvann igen, vilket visar att den var lärorik och informativ! Sök på hans namn istället!

 7. 2695535d says:

  Det här inslaget har jag haft mycket ‘tröst’ av i julhelgen’.
  Apropå politiska uppdrag ‘hen’ inte kan avsäga sig ifrån utan oerhörda politiska —krångel -slingringnar.
  Magnus Uggla & Tommy Körberg-Moder Svea (1989)
  Youtube.com/watch?v=KRukWWspzGw

 8. Jonas says:

  En av dina bästa krönikor och en bra sammanfattning på det som nu sker. Det våra länders styrande inte förstår är att de bara är en bricka i ett stort spel och att de och deras barn och barnbarn självklart också kommer att offras på detta altare, detta visar tydligt på hur korkade dessa människor är. Trodde i min enfald att vi nu skulle gå mot en ljusare framtid med Trump på kaptensbryggan i fyra år till men efter din krönika så ser det inte så ljust ut längre. Har med stor spänning följt fenomenet Trump i snart fyra år och har gått från ett stort förakt för det stora landet i väster till en stor beundrare av den klarspråkade Trump och allt han har åstadkommit men framför allt inga nya krig startade på 4 år bara detta borde göra att han blir omvald men då krig skördar liv och skapar rikedomar och sår splittring så är väl detta inget världens rikaste vill.

 9. peterkrabbe says:

  Direkt från Washington!

 10. Loa says:

  Joint session of Congress now underway

  (Kolla Pelosis klänning.)

  • Loa says:

   Vid procedurfrågor inledningsvis svarade Pence kallt, två gånger, att debatt inte var tillåten vid detta tillfälle on the House floor, samt citerade en paragraf. Bådade inte gott..

 11. Loa says:

  Tanten från Kalifornien ljuger; Schiff ljuger: Ingen domstol har tittat på bevisen!

 12. hllviken says:

  Sanna Ehdin, bakgrund: doktor i immunologi, många år som forskare inom biomedicin, har viktigt budskap till alla som vill lyssna:

 13. Martin T says:

  ”False flag” nu i Washington ?

  • peterkrabbe says:

   Vad som pågår just nu tycks vara att Trump-supporters trängt in i Capitolium i ett försök att ockupera kammaren. Politikerna är evakuerade och polisen förbereder att sätta in tårgas mot demonstranterna. En person uppges ha blivit skjuten av polisen, utgång oviss. Trump manar till lugn, något man knappast kan förvänta sig efter det rally som pågått utanför under hela dagen. Många av demonstranterna är naturligtvis beväpnade, så detta kan bli den tändande gnistan. Oron verkar ha utlösts av att Mike Pence förefaller ge vika för påtryckningar från Bidens anhängare och formalisera hans utnämning.
   Detta är knappast en false flag utan konkret verklighet i syfte att stötta Trump, sannolikt får det motsatt effekt. Vi får se hur det utvecklar sig.

   • carinaagrellgmailcom says:

    Jag tänkte också ”fals flag” när jag hörde Trump orera i affekt om att aldrig ge upp. Inte för att jag tycker att han ska ge upp, det är svårt att inte misstänka valfusk. Frågan är om han använder sig av valfusket för att dra igång ett inbördeskrig. Lite sanning och lite lögn är ju det vanliga receptet…

    • peterkrabbe says:

     Jag tror att detta är en organiserad protest i syfte att skrämma elektorerna, dock har den spårat ur genom att patrioterna försökt ockupera kammaren och tagit sig förbi portarna. Polisernas skyldighet blir då att använda vapen för att skydda liv och egendom i byggnaden, många av patrioterna är uppenbart beväpnade, de vill i alla fall att det skall se ut så. Trump hade säkert gärna sett byggnaden omringad UTVÄNDIGT, men inte längre än så.
     Det har förekommit andra rykten om mer avancerade attentat mot Capitolium i samband med pågående sessioner. Dessa liknar då mer en false flag eftersom de anses avses att genomföras som ett attentat där skulden skall läggas på Iran. Nästa steg blir då en vedergällningsattack mot Iran i syfte att störta regimen där, något vi känner igen från 9/11 och ”kriget mot terrorismen”. Hittills har inte detta skett utöver uppsnappade telesamtal, som tolkas som förberedelser.

     • carinaagrellgmailcom says:

      Så kan det vara, jag är inte så insatt. Reagerade bara på Trumps stridssignal, såsom jag uppfattade det.

     • Jonas says:

      Videoklipp jag såg igår på den kristna nyhetskanalen Victory Channel visade tydligt att de som slog sönder fönster och tog sig in i byggnaden klart och tydligt var militia av något slag och med all säkerhet inga Trump supporters eller patrioter.

      https://www.youtube.com/channel/UCvYVGf_JFME9dVe3WtljP1Q

      • peterkrabbe says:

       Mitt intryck är att Antifa fått dörrar och avspärrningar öppnade för sig och lurat med sig patrioter in i byggnaden. Kvinnan som sköts var fd USAir Force och uppenbart patriot, samtidigt som många kända Antifa är identifierade. Patrioterna borde ha insett att detta skulle skada Trump och låtit bli, men i en upphetsad stämning försvinner oftast förnuftet. Detta hade man säkert räknat med.

   • Mats says:

    Säkert en blandning men flera är redan identifierade som antifa
    Bland annat han med bar överkropp skinn över axlarna o någon form av djurhorn som huvudbonad

  • Vedklampen says:

   Det enda som kanske är false flag är att några utav personerna som intagit senaten antas vara AFA. Någon verkar ha en Hammare/skära tatuerad.

  • Loa says:

   Antifa och Sunrise kan ju dirigeras vart som helst. ”Klä er patriotiskt” förmodar jag.
   https://stillnessinthestorm.com/2021/01/update-trump-urges-peaceful-protests-after-capitol-evacuation-citywide-curfew-tear-gas-deployed/
   CNN håller fyr i brasan, visar för en gångs skull stora skaror anhängare, som fredligt står på trappan, och kallar dem våldsamma (kör fönsterkrossningen av det professionella patrasket) och anklagar Trump som i morse sade till Mega-marschen ”Var starka”. Bevis nog..

   • Loa says:

    Ja!
    eye-witness accounts paint a different picture, as related by Bernhardt Guenther:

    “It makes NO sense from the viewpoint of true patriots. More and more on-ground intel is coming to the surface that the breach of the Capitol building has been initiated by ANTIFA thugs dressed up as Trump supporters. Classic Agent Provocateur tactics and straight out of the communist/Marxist color revolution playbook. The MSM is already having a field day, blaming Trump supporters for violence.”

  • Loa says:

   Jim Stone
   http://82.221.129.208/.uw3.html

   The electoral college was stormed.
   CONFIRMED. WORST FEARS REALIZED. NO PATRIOTS STORMED THE CAPITOL EXCEPT FOR ONE PREGNANT WOMAN THE DC POLICE WERE NOT SURE WAS AN ACTOR, SO THEY SHOT HER. THIS VIDEO PROVES IT. THE DC POLICE SIMPLY LET THE PEOPLE IN AND THE GUY WHO WENT INTO THE CHAMBER AND SAT BEHIND THE PODIUM IS RIGHT HERE, IN THIS VIDEO.
   [video src="http://82.221.129.208/dcpolicepermit.mp4" /]

   Det står faktiskt DC CAPITOL POLICE på ryggen på inkastarna.

  • Anders N says:

   Tyvärr var det här det absolut värsta som kunde hända Trump och de som vill ha motstånd mot globalisterna. Nu är det inte bara det här valet kört utan han är borta helt och hållet. Det kommer att vara en paradgata för globalister och demokrater nu.
   Det tillsammans med att tidigare vettiga och demokratiska stater inför groteska inskränkningar på mänskliga rättigheter i en handvändning p.g.a en influensa gör att framtiden ser mycket mycket mörk ut.

   • Mats says:

    Ok, visst det ser mörkt ut men ingen här kastar in handduken före Trump
    Nu har alla visat sin hand. Om Trump har RIKTIGT tunga bevis så spelar det ingen roll vad som hände igår
    Vi får se om alla vägar leder till Rom

    • peterkrabbe says:

     Det finns mycket att ta in från gårdagens händelser och bilden klarnar säkert under dagen. Antifas roll, Mike Pences roll, BLMs roll, polisens roll och hur kommer fortsättningen av valproceduren att se ut? Vi ser historia i realtid.

    • Anders N says:

     Problemet är att han har hela MSM emot sig och det här alienerar bort en hel del av Trumps mer moderata väljare.
     Tror tyvärr inte heller att det spelar någon roll vad BLM, polisen m.fl har för roll, MSM kommer att styra narrativet och nu kommer också Big Tech kunna klippa bort honom från Twitter och andra sociala medier blixtsnabbt och minska hans inflytande än mer. De tillsammans med MSM kan tysta honom helt.
     Jag är imponerad av eran optimism men jag kan bara inte dela den. Ganska snart kommer det visa sig hur det går.

 14. Loa says:

  Det var senatorsval i Georgia igår.. ”Har vi sett det förr?”
  1.
  Here We Go Again: DeKalb County Georgia is Re-Scanning Advance Ballots Because of ‘Memory Card Issue’
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/go-dekalb-county-georgia-re-scanning-advance-ballots-memory-card-issue/
  2.
  Caught Live: CBS And CNN Remove 32,400 Votes Away From Sen. Perdue During Live Broadcast
  https://welovetrump.com/2021/01/06/caught-live-cbs-and-cnn-remove-32400-votes-away-from-sen-perdue-during-live-broadcast/
  3.
  What the HELL is Happening in This Georgia County? Polls Closed for 3+ Hours… Only 42% of Votes Reported
  https://100percentfedup.com/what-the-hell-is-happening-in-this-georgia-county-polls-closed-for-3-hours-less-than-40-votes-reported/
  4.
  och “segraren” är…
  Democrat Raphael Warnock Declares Georgia Senate Victory
  https://thefederalist.com/2021/01/06/democrat-raphael-warnock-declares-georgia-senate-victory/
  5.
  Georgia Runoff Election Was Stolen Last Night, Claims Professor John C. Eastman
  https://stillnessinthestorm.com/2021/01/georgia-runoff-election-was-stolen-last-night-claims-professor-john-c-eastman/

 15. Loa says:

  Kan tydligen göra nytta också
  Facial Recognition CONFIRMS Antifa Infiltrated Jan 6 Washington DC Trump Protest That Put Capitol in Lockdown
  https://stillnessinthestorm.com/2021/01/report-facial-recognition-confirms-antifa-infiltrated-jan-6-washington-dc-trump-protest-that-put-capitol-in-lockdown/
  “ the firm XRVision used its software to do facial recognition of protesters and matched two Philadelphia antifa members to two men inside the Senate.”
  Kolla utklädningsinstruktionerna..

 16. matte5958 says:

  Ja detta var bland det värsta som kunde hända. Mest troligt AFA/Antifa utklädda till patrioter som stod för våldet.

  Så – den skyldige är given = den som uppmanade till (fredliga) demonstrationer. Därmed torde sista chansen flugit sin kos, eller?

  Vilken auktoritet har Trump idag? Följer militären sin (fortfarande) överbefälhavare, eller har de redan tagit höjd för Biden?

  Trump har fått slagits med en deep state från dag ett och även innan. Han må ha missbedömt djupet av denna varböld och kämpat i fyra år med ständigt två steg framåt och ett steg bakåt.

  Dock har det förvånat mig hans saknad av en stor inre krets = pålitliga till 100% som sina närmaste.

  Tvärtom har (((fienden))) suttit på parkett i hans innersta från början via svärsonen Kuschner. Hans vicepresident har alltid gjort ett tvivelaktigt intryck vilket till 100% bekräftats senaste dygnet.
  Hur kunde han missa dessa femtekolonnare? Och många med dem?

  Som sagt – vad är hans möjligheter nu?

  Han borde med de maktmedel han förfogar över slagit till en vecka efter valet mot valfusk = brott mot konstitutionen. Nu har det tåget gått, nu blir han skurken oavsett.

  Djupt tragiskt för mänskligheten!

  • peterkrabbe says:

   Jag tror att du har rätt i dina funderingar. Det är påfallande hur ensam Trump blivit den senaste tiden. Många av hans närmaste allierade har bytt sida eller dragit sig tillbaks till skuggan. En uppenbar anledning är korruptionen. Det är omvittnat att personer på senatorsnivå kan räkna med ca en miljard SEK i ”kampanjbidrag för fri användning”, utbetalade av kassören Soros organisationer vid byte av sida. Taxan sjunker i takt med personens minskande betydelse. För flertalet gäller då en tryggad framtid utanför politiken, under en regim där man får beskydd av den nya härskaren.
   Trumps tro på att folkets stöd i en fredlig demonstration skulle hjälpa honom byttes snabbt ut mot en fejkad invasion av Capitolium, organiserad av motståndarna i syfte att utmåla Trump som kuppmakare.
   Trumps sista kort är nu ett rent militärt ingripande, där organisatörerna grips och neutraliseras, följt av rättegångar om landsförräderi. Detta kan dock leda till fullt inbördeskrig eftersom det är oklart hur starkt stödet för Trump är inom militärens olika vapenslag. Om Trump överväger detta är det mer sannolikt att han avgår och ger upp. Det vore ett hårt slag mot den fria världen i övrigt. Ett dödsbud för demokratin.

  • Erik says:

   Enkelt: Trump byggde aldrig ett lag kring sig.

   • Loa says:

    Donald Trump närmades av white hats i militären, som frågade om han ville bli deras ledare och omsätta vad som kokat i deras led under ett halvt sekel. DJT hade rätt lynne och driv. Här är ordet ‘utmaning’ adekvat – den största av uppgifter. En börda. Ett kall!

 17. peterkrabbe says:

  Förhandlingarna återupptas, direkt från Capitolium.

  • Loa says:

   Loeffler la sig genast platt. Där gick halva Georgia-kampanjen.
   Rand balanserar ”Försvara konstitutionen”..

 18. Jonas says:

  Ser ut som Lin Woods twitter konto är avstängt, det var aktivt igår kväll. Det påstås att Trumps twitter och facebook också är avstängda, vad händer??

  • peterkrabbe says:

   Media är de som kommer att sätta in nådastöten mot Trump och sannolikt i fortsättningen kräva riksrätt mot Trump för att motivera sitt mångåriga drev mot presidenten. Vill man veta vilka som låg bakom valfusket är det bara att följa spåren media lägger efter sig. Vem äger media, vem äger finansen, vem driver globalismen – det behövs inga läsglasögon.

   • Loa says:

    CNN börjar nämna ”möjligheten att åberopa 25:e tillägget”- med det sista skälet i åtanke:

    The Twenty-fifth Amendment (Amendment XXV) to the United States Constitution says that if the President becomes unable to do his job, the Vice President becomes the President. This can happen for just a little while, if the President is just sick or disabled for a short time. It could also happen until the end of the President’s term (his time in office), if the President died, resigned, or is ”unable to discharge the powers and duties of his office”.

    Som om det vore att få någon insydd på hispan.

 19. Sture says:

  Här kommer en ny uppdatering av Simon Parkes, bara någon timma gammal. Han pratar här om flera olika saker, Antifas roll på Capitolium bl. a. Sedan går han in på något som är helt nytt och som varit den pusselbit som saknats i all denna dataöverföring mellan Dominion maskinerna och Kina: Vatikanens roll. De verkar vara nyckeln i hela konspirationen mot Trump liksom de är nyckeln i hela konspirationen mot mänskligheten genom förberedelserna för Antikrists framträdande.
  Simon Parkes menar att det därför var nödvändigt för ”the good guys” att låta Georgias valfunktionärer fuska i det senaste senatsvalet. Allt är uppfångat och registrerat av den militära underrättelsetjänsten och kommer att få efterföljder.
  Trump har nu 13 dagar på sig att ge offentlighet till allt detta och hur främmande makter har styrt valet i USA. Att tillåta detta är ”treason”. Vi får se hur detta utspelar sig. Det finns ingen anledning att ge upp före den 21 januari. Matchen är inte slut ännu.

  • matte5958 says:

   Sture; dina initierade och positiva inlägg om läget i USA har varit till stor tröst i mörkret den senaste tiden.

   Men nu tvivlar jag. Som Peter påpekade så har våra (((vänner))) lagt en rejäl belöning till de som flippar över och byter sida. Vi kan för öppen ridå konstatera att ett flertal gjort just detta den senaste tiden allt flera ju längre tiden går.

   Hur många generaler står idag kvar och kan tänkas lyda sittande president Trump under kommande 13 dagar?
   Och om han har nödvändiga generaler med sig, vilka konstitutionella medel finns kvar nu när kongressen formellt valt Biden till president?

   Simon Parkes har sagt det man velat höra under en tid, men hur trovärdig är han som källa? Måste säga att jag tvekar rejält efter Eclipses inlägg förra krönikan. Är han en narcissist och mytoman eller finns sanning med? Och i såfall hur mycket?

   • peterkrabbe says:

    Det är en befogad skepsis. Jag hoppas också att Simon Parkes har rätt och det verkar vara rimligt att valfusket administrerats via ett satellitnät som inte är åtkomligt för den amerikanska militären. Där skulle Vatikanens fyra kommunikationssatelliter kunna ha gjort nytta, men som NATO- medlemmar borde det finnas många internt öppna skott mellan Italien och övriga NATO. Det är svårt att tänka sig att Vatikanen, trots operatörer i Italien skulle ha kunnat operera i hemlighet.
    Man måste också fråga sig vad Vatikanen skulle ha att vinna på att motarbeta Trump. Drömmen om världsreligionen i den globala staten? Den rollen lär inte tillfalla påven så länge som judar är drivande i NWO. Jesuiternas övertro på sin betydelse i världssamfundet? Deras medverkan känner vi till ända sedan den franska revolutionen, Illuminati mm men räcker knappast i ett framtidsperspektiv där både Kina och Ryssland kommer att vara inblandade. Girighet och ambition att slå vakt om sina enorma förmögenheter? Kanske, men möjligheterna hade nog varit bättre i det nuvarande systemet än i ett totalitärt kommunistiskt.
    Sista hoppet är ändå som Parkes antyder, att Trump proklamerar totalt undantagstillstånd under kommande vecka och använder sitt kanske färdiglagda pussel för att motivera att hela administrationen röks ut. Men fler och fler råttor hoppar av det sjunkande skeppet och frågan är om någon finns kvar ombord i sista minuten. Att man försöker isolera Trump från all mediakommunikation visar ändå att denna tanken finns även hos motståndarna.
    Det blir spännande dagar under nästa vecka.

   • Sture says:

    @ matte5958,
    jag vet inte mera än vad du vet. Men man vinner ingenting på att ge upp och har allt att vinna på att hålla ut. Att ta ut nederlaget i förskott är inte min grej och rädsla och tvivel förlamar.

    Jag har faktiskt inte förlitat mig och trott så mycket på Simon Parkes som på så kallade ”profeter”. Men det beror på att jag VET att det finns en andlig värld. Vad ”profeterna” förmedlat kan naturligtvis också vara fel, självklart. Vi får bara vänta och se.

    Jag är inte särskilt störd av vad Ecklipse postade om Simon Parkes. Ecklipse inriktar sig ofta på VEM som säger saker och ting – inte VAD som sägs. Jag gör tvärtom. Hans videor om Simon Parkes är välkomna och ger en bakgrund men förändrar ingenting av Simon Parkes berättelser i mina ögon.

  • carinaagrellgmailcom says:

   Ja, det blir en överraskningsattack fem i tolv, tror jag. Ju närmare den 20;e, desto säkrare på vinst blir Biden. Desto smärtsammare blir hugget. Det säger min intuition, men den har lurat mig förr…

 20. Jonas says:

  Detta är en tung och deprimerande dag för oss som följt fenomenet Trump. Det enda som återstår är att militären med Trump i spetsen tar över, håller tummarna. Detta är egentligen inte klokt, folket har gjort sitt val av president inte bara en gång utan två gånger för valfusket är ju hur uppenbart som helst. Tyvärr är det lika illa i vårt eget land, valet är endast ett spel för gallerierna, det finns kvar bara för att vi ska tro att vi lever i en demokrati vilket de flesta tyvärr tror på. Tyvärr har korruptionen ( globalismen ) gått så långt i de flesta västländer att endast en väpnad revolt kan vända utvecklingen men det finns nog tyvärr inte på kartan, om inte USA kan lösa detta så har vi andra inte en chans. Är väl bara att förbereda sig på det mörker som nu kommer att lägga sig som en våt filt över våra länder och sedan blir det upp till framtida generationer att försöka skapa en ny framtid när de inte står ut med förtrycket längre.

 21. Sture says:

  Här är lite mera information om detta. Den kom egentligen redan dagen innan, den 6:e januari, men postades först idag den 7:e.
  Den handlar om Obama och hans samarbete med Vatikanen för att krossa Trump. Själva kan vi bara hålla tummarna och hoppas att det som Simon Parkes här förmedlar är sant och kommer att få viktiga konsekvenser. De närmaste två veckorna lär utvisa detta:

 22. Eclipse says:

  Praise the Lord, and pass the tax return!

 23. Sture says:

  Titta på denna, den stödjer vad Simon Parkes och Charlie Ward har berättat om Vatikanens roll:

  • Eclipse says:

   ”A new administration will be inaugurated on January 20th.”

   ”A smooth transition” till en ny Trumpadministration utan Pence, Chao och de andra förrädarna, alltså? Om man tolkar så välvilligt som det bara går.

   Jag struntar i hur det går nu. Vi vet i alla fall att korruptionen är total på alla nivåer.

   • Jonas says:

    och det är samma i Sverige som för övrigt bara är en lydstat till the ”deep state” i USA och detta har vi landsförr_dare nr.1 reinfelt och bildt att tacka för.

   • Loa says:

    Jim Stone 8 jan. 21
    http://82.221.129.208/.uw0.html
    “ Very suspicious circumstances surrounding Trump
    1. Nancy led a fake raid on the capitol that she did not inform everyone about beforehand and this is guaranteed because her son in law was one of the organizers.
    2. As fallout from the raid, Twitter suspended Trump’s account only to have what may be a deep fake of him speaking be the only thing posted since ”he was allowed access”. It is a good deep fake but it lacks the clarity of original video. People have dissected this quite well, and have found where the video repeats the exact same facial expression with the body in two different positions. It does indeed look sketchy and it would be expected during a communist coup.
    The following shows two different frames from his ”concession video” that were spaced about a minute apart and I agree, this does not look right.
    (I videon ovan)
    3. At the exact same time Trump got suspended, his entire family went silent on social media. This would match having the communists seize everyone simultaneously so no one could get the word out. It is how they do it.
    (…)
    To summarize the above: Nancy led the raid. It was not a secret to her. Trump posted a twitter video condemning the raid and calling for peace. (…)
    Twitter deleted that video, called Trump violent which was an abject lie, and suspended his account. Simultaneously Trump’s entire family went silent. A supreme court case scheduled for the 7th never happened and Trump would have had to have been there. And then the deep fake video of Trump ”conceding” got posted.
    One of two scenarios is possible: 1. Trump and family went into military protection all at the same time, or 2. They are captured the way communists always do it,

  • Sture says:

   det tog inte många timmar innan de tog bort denna video.

   Men den finns som back-up på Bitchute under titeln ”06 JAN ITALIAN INTRIGUE IN THE STOLEN ELECTION OF 2020”
   Det är advokaten Debbie Georgatos som gör intervjun på sin kanal. Sannolikt årets viktigaste händelse.

   • Loa says:

    ”Den här videon har tagits bort eftersom den strider mot YouTubes riktlinjer för communityn.”
    Tror jag, det.

   • Sture says:

    @ Ecklipse,
    tack. Jag sökte och fann också videon på BitChute. Det börjar bli farligt för YouTube, de kan inte längre censurera som de vill eftersom många laddar upp sina videor på både YouTube och BitChute, så det blir meningslöst att censurera. Det leder bara till att fler och fler går över till BitChute och kanske lämnar YouTube. Jag gjorde faktiskt så att jag lyssnade in och skrev ner texten noga eftersom det går snabbare att läsa än att lyssna in alla 53 minuterna – och så står det kvar även efter censur av video. Således:

    Detta är Debbie Georgatos intervju med Maria Zack. Den senare, amerikanska med rötter i Italien, har bildat organisationen ”Nations in Action” som nu gått samman med en annan organisation ”The Institute of Good Governance”. ”Nations in Action” har studerat valfusk sedan 2000 och särskilt under 2016 och 2018 (spec. i Browder County i Florida), men detta som skett i detta val ligger på en helt annan nivå, menar Maria Zack. Hon berättar att man känner till den person i Italien som laddade upp (”uploaded”) mjukvaran för att manipulera de digitala röststölderna on line. Denne har berättat var och hur detta gjordes och har skrivits ner detta som ett vittnesmål under ed med stöd av en italiensk stjärnadvokat, vilket vittnesmål redan varit föremål för en juridisk process i en statlig italiensk domstol för några dagar sedan (#global trending).
    Vad som laddades upp var ”instruktionerna för hur man kastar om rösterna” (från Trump till Biden). Dessa gick till en satellit som ägs av ”Leonardo SPA”, det italienska företaget för ”Cyber Security”, som den italienska regeringen anlitar. Signalerna gick sedan via servrar i Tyskland (Frankfurt) tillbaka till USA. Detta är själva beviset på att utländska makter styrde valet i USA för att få den president de önskade.

    Personen ifråga har lång och extraordinär erfarenhet av datavetenskap och var anställd som ”senior fellow” vid företaget ”Leonardo SPA”, som är ett enormt stort företag och räknas som det 11:e största kontraktsföretaget i världen inom försvarsindustrin. Han var således ingen nyanställd, okänd eller perifer person. Företaget har fått mer än en miljard dollar av amerikanska skattebetalares pengar under det gångna året, och var de som orkestrerade hela stölden av valet. Alla i USA har haft på känn vad som skett men man har saknat den lilla pusselbiten om ”vem, var och hur?”. Nu har man denna pusselbit. Detta undanröjer behovet av en grundlig och omfattande undersökning eftersom man har personen som berättar att han begått stölden och hur det gått till. Han stod för alla de överföringar av röster, som man kunde se under valnatten och hans skrivna bekännelse och vittnesmål finns att ladda ner på ”America, can we talk” (Debbies blogg). Men han är personligen ingen ond person och handlade bara på uppdrag. Man vet att den italienska regeringen på hög nivå har haft täta kontakter med högt uppsatta personer på den amerikanska ambassaden i Rom. USAs Utrikesdepartement och CIA är också insyltad i detta, vilket finns med i vittnesutsagan. En av ambassadmedlemmarna sågs t. ex. ofta på gatan tillsammans med general Claudio Graziano på väg till möten – naturligtvis för att kunna orkestrera detta bedrägeri. Claudio Graziano är också chef för EUs militär och sitter i styrelsen för Leonardo SPA.

    Det Maria Zack berättar här är inte bara ”a smoking gun”, utan här har man den hand som håller i vapnet och han är villig att vittna. Enligt Debbie så måste alla ”electorial votes” sändas tillbaka till de lagstiftande församlingarna, som måste gå igenom hela materialet för att få fram sanningen. Om inte Mike Pence skickar tillbaka dessa ”electorial votes”, så gör han sig skyldig till bedrägeri. Man vet nu vad som skedde, hur det skedde, vem som gjorde det och vilka som var inblandade. Personen ifråga berättar i sin vittnesutsaga att röststölden från Trump till Biden skedde under ledning av den amerikansk ambassadpersonal och på ”Pescara facility” vid Leonardo SPA och man använde sig av ”military grace cyber warfare encryption capabilities” för att överföra ”switched votes” från militära satelliter of Futino Tower till Frankfurt. Allt är kartlagt i detalj.

    Inte bara ”swing states” utan 17 olika delstater är inblandade i detta bedrägeri. Debbie påpekar att hon läst att man i december börjat arrestera olika människor för ”hacking”i Italien, vilket hon förmodar bara var för att dölja vad som verkligen skett. Reuters hade faktiskt en artikel om denna ”hacking” men Maria Zack håller med Debbie, det var en undanmanöver för att dölja spåren för bedrägeriet. Det dök upp några artiklar omedelbart efter valet och ”Leonardo” började avskeda personer i ledningen för Cyber Security och såg till att folk arresterades. Mannen hade då sagt till sin fru: ”Jag förstår inte varför vi blandar oss i USA-valet.” Det var då det började hända saker. Maria Zack och hennes organisation deltog i valövervakningen i USA och många hederliga observatörer frågade sig hur det kom sig att Dominion maskinerna kopplades upp till Internet. Det fanns faktiskt en förbindelse mellan en valobservatör i Georgia och Italien, så folk förstod att allt inte stod rätt till.

    Under juldagen vistades Maria Zack på Maro-Lago och delgav då Trump nyheten om vittnesmålet. Så Trump har vetat detta länge – och tydligen bara väntar på att folk avslöjar sig. Det verkligt störande är att den amerikanska ambassaden + utrikesdepartementet + CIA är inblandade i komplotten.

    Idag den 6 januari lämnade hon till vissa medlemmar i kongressen samt till presidentens ”chief of staff” in detta vittnesmål skrivet under ed. Förmodligen är italienska regeringens och Vatikanens roll bara att vara en förmedlande länk till Kina, som några har påpekat.

    Maria Zack berättar också att hon sedan flera veckor varit i kontakt med sin gode vän guvernör Brian Kemp i Georgia om detta och att han väntat på att få se resultatet. Hon försvarar honom som en ärlig person, och menar att han blivit orättvist attackerad.
    https://www.bitchute.com/video/7UcGz9g2u5pg/

   • Loa says:

    Arturo D’Elias affidavit
    Foreign Interference! IT Expert From Global Defense Contractor Testifies in Italian Court, Admits to Switching Votes in US Presidential Election
    https://welovetrump.com/2021/01/06/foreign-interference-it-expert-from-global-defense-contractor-testifies-in-italian-court-admits-to-switching-votes-in-us-presidential-election/

 24. Sven says:

  Nu är narrativet i all MSM media att Trump måste avgå omedelbart. Vill man bara förnedra Trump in i det sista eller är någon / några mycket rädda?

  • Loa says:

   Några är MYCKET rädda, ty:

   https://phibetaiota.net/2021/01/concluding-trump-triumph-looms/

   7 January 2021
   PBI: Our sources tell us there were two Antifa action teams disguised as Trump supporters that caused the violence; and that this was anticipated and Special Operations elements integrated such that we captured seven specific laptops including Nancy Pelosi’s laptop. The USA is in a state of war with NATO countries joining the Deep State to steal the election. This will not stand.

   8 January 2021
   POTUS has not conceded.
   We now have a certified list of every Member of Congress complicit in treason; the Pelosi laptop with all her complicit communications with China, Antifa (a domestic terrorist organization) and of course Dominion plus.
   Declassification alone will fry Schumer and Pelosi and destroy both DNC and GOP traitors.
   Add to that the public appearance of Epstein and perhaps also JFK Jr. and it is GAME OVER.
   NOTE:
   Pedophilia & Empire Book 4 https://pedoempire.org/ just published. Pence & Roberts in index.

 25. Målet är världskommunism! Vedervärdigt! Svårt för sanningen att komma fram med köpt media och kuvade journalister. De som styr hånar och leker med demokratin. Svårt för Trump att välta brädet när han bara är en pjäs i spelet. Men han försöker. Hoppas han kopplar in militären och sitter kvar som president. Så borde det bli med tanke på det gigantiska valfusket. Eloge till Trump som försöker. Vem kan han lita på? Svar: Ingen!
  Och här tar Pence emot judaspengar!

 26. Leonard - utan o says:

  Suverän Summering !
  Bör omedelbart översättas till engelska och spriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidas !

 27. Loa says:

  Ett skepp kommer lastat till Pennsylvania

  RIGGED: Michigan print shop created fake ballots for Pennsylvania, other swing states
  https://www.naturalnews.com/2021-01-06-michigan-print-shop-fake-ballots-pennsylvania.html
  In addition to the fraudulent mail-in ballots that were allegedly printed in China and sent to the United States prior to the election, a print shop in Michigan, according to Patrick Byrne, churned out fake ballots for Delaware County, Penn., some of which were diverted to Bethpage, N.Y.

  In mid-December pattern recognition specialist Jovan Hutton Pulitzer went on with former CIA operations officer Charles “Sam” Faddis to discuss suspected fraud in the 2020 election:
  Pattern Recognition Specialist Jovan Pulitzer Says Over 300K PA Mail-In Ballots Never Processed By USPS
  https://stillnessinthestorm.com/2021/01/pattern-recognition-specialist-jovan-pulitzer-says-over-300k-pa-mail-in-ballots-never-processed-by-usps-video/
  Among the many explosive revelations Jovan makes are that there are some 300,000 MAIL-IN ballots that were counted in Pennsylvania and yet DO NOT SHOW UP IN THE POSTAL SERVICE tracking system as having been processed. That is 300,000 ballots that seem to have appeared out of thin-air.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: