En utveckling utan återvändo?

Med demokratin i fängelse?

Så har då dimmorna skingrats över slagfältet i Washington DC. Bara ett fåtal skott har avlossats men utgången är klar i denna den första konfrontationen i kriget om demokratin. Biden kan hissa satanismens lila flagga över Vita Huset och Trump har retirerat till Florida. Låt oss dock hoppas att Trump fortfarande har kärnvapenkoden i fickan.

Trump har i alla fall lyckats med sin främsta föresats, att visa det amerikanska folket och övriga världen djupet i Deep State och omfattningen av korruptionen i ett världsledande land där en majoritet av de styrande i sin tur är styrda och betalda av andra intressen än det stackars folkets, som förgäves gått till valurnorna i tron att deras röster hade en betydelse. Hur skall de med denna vetskap kunna lockas tillbaks i framtida val? Kanske är det inte heller meningen. Biden har hotat med att omgående redigera om den amerikanska konstitutionen. Blir ett tillägg ” rådgivande val kan anordnas om behovet anses föreligga, annars väljer den sittande administrationen sina efterträdare”? Eller ”presidenten skall verka för att ett enat AMERIKA, från Arktis till Antarktis, blir EN nation med en president, en religion, ett språk och gemensamma tillgångar”? För att ha något att börja med. Man behöver inte ens ändra namnet. Kineserna får vi ta sedan.

Politiker över hela världen jublar, även i Sverige. Globalismen hägrar, det löser ju alla problem – inga raser, inget ägande, inga demonstranter på gatorna, inga onödiga val, alla lika fattiga och lydiga (utom politikerna förstås), fördela folkets (inte politikernas) tillgångar över jorden så fattigdomen utrotas, begränsa sjukvården så folk dör i tid, införa begränsade matransoner så det räcker till alla, ta betalt för vatten och luft (inandning och utandning), släng ut de gamla från sina stora hus så folk har någonstans att bo och välkomna alla världens fattiga till vårt generösa land! Här finns det plats och hjärta!

Begreppet globalism börjar bli lite utslitet, så nu döper vi om det istället till Corporate Communism (Coco-agendan).  Den innebär att storföretagen, oligarkerna, bestämmer vad vi skall göra, äta och tycka. Valen är ju nu avskaffade och styrelsen är inte längre folkets bekymmer. Big Food odlar allt vi behöver äta. Big Pharma botar allt som det finns anledning att bota, i MSM kan vi läsa vad vi skall tycka och Riksdagen kan vi ändra till en Pensionskassa för Utvalda. Om någon har mage att klaga så finns det ju robotar istället, så passa er noga, hjärnsubstituten finns redan på lager.

Nåja, kanske överdriver jag lite, lite, men det behövs för att flertalet skall förstå att det som händer nu i USA är VIKTIGT. Med Biden vid makten kommer detta scenario att vara fullbordat om tio år, vill vi det? Nu går det snabbare och snabbare och vi har förlorat förmågan att protestera. Med chips i tumvecket eller i överarmen är vi på väg mot transhumanismens halvrobotar. Med 5G i lyktstolparna och självkörande bilar bestämmer vi inte själva vart vi skall åka utan får invänta starttillstånd och ”önskad destination godkänd”. Eller ”invänta samåkning för godkänd trafikfördelning”.  Även flygtrafiken kommer att behovsprövas med hjälp av chipsen.

Trump kanske inte skulle kunnat förhindra teknikutvecklingen, men definitivt se till att statens förhållande till individens frihet och rättigheter inte styrs av teknikens möjligheter att göra just detta.

Kina kommer att leda en sådan utveckling och ett mothåll från ett land som har möjligheterna att stoppa eller bromsa den kommer att vara absolut nödvändigt. Detta mothåll riskerar vi nu att förlora, istället blir det med Bidens politik ett ömsesidigt samgående om genomförandet. Återstår att avgöra vem som skall styra eländet, kineser, jesuiter eller judar? Det senare ställs på sin spets när vi granskar Bidens toppskikt, till och med israeliska medier är förvånade över det stärkta judiska inflytandet över lydlandet USA.

Att Trump fallit i onåd i Israel beror på hans fredspolitik i Mellanöstern, i detta ingår oviljan att militärt ge sig på Iran, något som endast gynnar just Israel och landets önskan att kontrollera försvagade och förminskade arabstater, judarnas dröm om Greater Israel eller Yinon Plan efter upphovsmannen. Därmed tror Israel sig bli av med antagonisten Hizbollah /shia och få kontroll över oljeexporten i hela regionen. I förlängningen är siktet inriktat på ursprungsländerna runt Rysslands gränser och de jungfruliga områdena i riktning Kina. En fredspolitik permanentar nuvarande förhållanden och försvårar en sådan expansion, som är viktig för att möta Kinas växande inflytande. Trump vill istället dra ner på kostnaderna för krigsmakten och konflikterna i dess spår. Man skall vara medveten om att USA finansierar merparten av Israels militära aktiviteter.

Trumps konstruerade valförlust, som till och med förvånar det amerikanska folket, är därför inte bara en fråga om amerikansk inrikespolitik, demokrater eller republikaner, utan handlar om en positionering i genomförandet av globalismen.

Rollspelet riskerar därför att bli detsamma som för hundra år sedan, med två stormaktsblock som skall konfrontera varandra och en liten ministat som hetsar och styr. Biden saknar den integritet som behövs för att föra en egen politik och blir därmed en riskfaktor för världsfreden.

Vi måste vara mycket observanta på utvecklingen den närmaste tiden, att Trump skulle kunna komma tillbaks och styra utvecklingen rätt igen är nog tyvärr för mycket att hoppas på, men hoppas skall vi likväl. Hoppet är det sista som lämnar människan…

Peter Krabbe

355 Responses to En utveckling utan återvändo?

 1. Mats says:

  Jag brukar köpa lite metaller i mellanåt
  Läste om rusningen som pågår. I går vid ett besök på Tavex i Solna så hade inget att sälja. De skulle få in i veckan. Oklart om det är alla rykten om någon form av reset som är orsaken. Lite förvånad att även svenskar var medvetna o hamstrar

 2. Mjölner says:

  Vadå vaccin?
  En bra och enkel beskrivning vad det s.k. ”vaccinet” mot covid19 kan ställa till.
  https://anthropocene.live/2021/01/31/vada-vaccin/

 3. hllviken says:

  Israel prepares for war?

 4. Loa says:

  Influensamånad..?
  Lists of High-Profile Deaths: January 2021
  https://stillnessinthestorm.com/2021/02/lists-of-high-profile-deaths-january-2021/

 5. Loa says:

  As of January 22nd
  CDC Data Reports at Least 273 Deaths & 9,845 Adverse Events to COVID-19 Vaccine Thus Far
  https://stillnessinthestorm.com/2021/02/wow-cdc-data-reports-at-least-273-deaths-9845-adverse-events-to-covid-19-vaccine-thus-far/
  273 deaths, most of them occurring within 48 hours.
  – 177 people who received Pfizer’s jab and 95 who were given the Moderna vaccine.

 6. Loa says:

  Har byfånen varit i Davos?

  Löfven ska kartlägga dina tillgångar och skulder
  https://www.friatider.se/lofven-ska-kartlagga-dina-tillgangar-och-skulder
  Uppgifterna ska sedan användas för att göra Sverige ekonomiskt ”jämlikt”.

  • Savalle says:

   Ur påve Franciskus senaste encyklika FRATELLI TUTTI (som betyder ”alla bröder”), §119:

   Detta fick dem att inse att om en person saknar vad som är nödvändigt för att leva med värdighet, beror det på att en annan person undanhåller det.

   Saint John Chrysostom sammanfattar det på detta sätt: ”Att inte dela vår rikedom med de fattiga är att råna dem och ta bort deras försörjning. Den rikedom vi besitter är inte vår egen, utan också deras.”

   Med orden av Saint Gregory Den Store, ”När vi förser de behövande med deras grundläggande behov, ger vi dem vad som tillhör dem, inte oss”.

   http://www.vatican.va/content/francesco/en/encyclicals/documents/papa-francesco_20201003_enciclica-fratelli-tutti.html

  • hllviken says:

   Enprocentarna vill ta ifrån oss allt vi äger.
   Vill vi sedan bruka något måste vi hyra från dem.
   S.L. är deras hantlangare.

   • Loa says:

    Om han ens vet det. Jag ser för mig hur han väcks på morgonen, får havregrynsgröt och ostsmörgås, kläs i nyborstad kostym, kammas med en lätt pomada och förseglas med en slipsknut…
    När han var utkommenderad till 25-årsminnesceremonin för de 852 Estoniaoffren och lade ner kransen, tyckte jag det var obscent hur blanka hans skor var. Eftersom han inte gjort det själv, men skulle se ut som om han tog tillfället mycket högtidligt.

    • hllviken says:

     👍 😉 😀 😁 🙃

    • Savalle says:

     Caligula utnämnde sin häst Incitaus till senator. Rom styr. Det spelar inte så stor roll vem som innehar ett ämbete under Rom, bara detta maktens kreatur tilldelats makt att utfärda order i enlighet med order från en viss order.

   • Erik says:

    Allt vi äger? Dra första av alla lån, och har du något kvar, så äger du kanske något.

  • Jonas says:

   Nu måste vi handgripligen avlägsna dårarna i riksdagen och förpassa dem till slutna mental anstalter. Om alla klass skillnader ska utjämnas så finns det ju inget att kämpa för eller hur. Sen vet vi ju alla också att de rika blir bara rikare på vår bekostnad så det där med jämlikhet och rättvisa gäller inte för alla.

   Hade en på jobb idag som på fullt allvar hävdade att Trump varit på väg att starta flera krig bl.a i Nord Korea så det var tur att han blev avlägsnad som president. Det där med röstfusk var Trump som bara ville behålla makten. Detta är alltså en hög chef på mitt jobb som på fullt allvar tror detta, är det konstigt att det är illa ställt i vårt land???

 7. Sture says:

  Jag vill återigen tacka Loa för hennes fantastiska arbete. Här tänker jag anlägga en lite annorlunda infallsvinkel på kampen:

  I jämförelse med debatten bland ”kristna” i Sverige, vilka är både strykrädda och aggressionshämmande, är det uppfriskande att lyssna till kristna i USA. De knyter inte händerna i fickorna utan kämpar och säger rakt ut vad de tycker om det politiska läget.

  Mike Thompson är den profet, som redan 2005 påstådde sig med förvåning ha fått se ”The Lord” lägga händerna på Donald Trumps axlar. Detta var 11 år innan han valdes till president och Mike Thompson menar att Gud fortfarande står bakom Donald Trump. Mike Thompson har ständiga uppdateringar på nätet för den som är intresserad.

  Till skillnad mot vad många andra kristna (t. o.m. profeter) hävdar – att det gäller Guds plan och inte personen Donald Trump – så menar här Mike Thompson att de framstående personernas karaktärer i världshistorien har varit viktiga, Moses, David, Abraham, Washington, Lincoln, John F. Kennedy etc., etc.
  Mike Thompsons huvudbudskap här är att inte ge upp och falla undan. Det är precis så som fienden spelar sitt spel – genom att utså ”tvivel och skräck”. Tvivel och skräck förlamar och det har man ingen nytta av.

 8. Sture says:

  Här en ny video med den energiska ”profeten” Wanda Alger. De kristna i USA har verkligen hamnat i en svår sits och många tvivlar. De kan inte träffas på grund av COVID19 och detta har varit fiendens plan hela tiden. Splittra upp kyrkan och få de kristna att tro att de i alla fall gör en god sak genom att inte träffa varandra. De kristna måste här börja bli ”olydiga”, menar Wanda, eftersom COVID19 är ett biologiskt vapen, inte bara ur fysisk utan desto mera ur mental synvinkel.

  Plötsligt dök ordet ”acquiesce” (= samtycka, bifalla, vara medgörlig) upp för henne – ett ord som hon aldrig använder – men hon menar tillsammans med Mike Thompson att man inte alls skall vara medgörlig och aldrig sluta tro på en seger för det amerikanska folket, patrioterna, vilket också är en seger för världens folk. USA skall åter bli ett ljus för världens folk. Landet skall styras med ”rättfärdighet” och auktoritet och Gud kommer inte att försumma att straffa ”the swamp” hårt.
  Till skillnad mot Mike Thompson så hävdar hon att det som nu sker i USA inte handlar om Donald Trump eller någon annan person utan om ”Guds plan för re-awakening”. Många resonerar på samma sätt, vilket Mike Thompson motsatte sig i förra videon. Jag kan tycka att båda dessa synsätt skulle kunna vara förenliga.

 9. Nej Sture Covid-19 är inte ett biologiskt vapen utan ett psykologiskt vapen. Med ditt sätt att skriva försöker du få med alla möjligheter. Det leder fel och hjälper endast fienden. Alltså Covid-19 är ett psykologiskt vapen! Här gäller ingen biologi. Se de skrifter jag gett ut och hänvisat till.

  Med vänlig hälsning
  Mikael Möller

  • Sture says:

   @ kaosforskning,
   jag redogjorde för vad Wanda sade och hur detta uppfattats av de kristna i USA.

  • kirurgenblog says:

   Kaosforskning
   Hur vet DU att Sars-CoV 2 inte är ett biologiskt laboratorievapen, framställt i Wuhan?
   Du kan omöjligen Veta det.
   Skrämmande psykologiska effekter uppstår alltid vid hot, vid Covid 19 såväl som Ebola eller hot om NGO (=NWO). Hotet att vår frihet är på väg att tas ifrån oss.
   För övrigt anser jag att dina åsikter om judeförföljersena och holocaust (shoa) under WW2 är ytterst märkliga. Genocide är något vedervärdigt var det än försiggår.

   Lassekniven (halvjude)

   • Instämmer: Folkmord är vedervärdigt. Det är vad som pågår nu via vaccineringar.

    Den som studerar finner att virus är smutspartiklar efter städningen av gifter samt att sjukdomsbakterier är vanliga bakterier som beroende på sin uppgift ändrat form.

    En god vän till mig är halvkhazar. Det är vad judar är, till antalet minst 75%, Khazarer. Att du kallar dig för halvjude gör dig i mina ögon bara lite löjlig. Börja studera! Vill du ha förslag på litteratur står jag gärna till tjänst.

    Med vänlig hälsning
    Mikael Möller

    • Sture says:

     @ kaosforskning,
     hur skulle det vara om du sänkte din svansföring något lite?

     • Sture jag föreslår att du klart och tydligt anger vad du menar med svansföring.

      Diskutera sak istället för att smäda.

      Med vänlig hälsning
      Mikael Möller

      • Sture says:

       ”Att du kallar dig för halvjude gör dig i mina ögon bara lite löjlig. Börja studera! Vill du ha förslag på litteratur står jag gärna till tjänst.”
       Detta är hög svansföring!

    • kirurgenblog says:

     Därför att jag känner för det judiska folket. Du kallar mig lite halvlöjlig i en sådan viktig fråga. Detta är att gå in på personligheter. Det accepterar inte jag och överväger att lämna Peters blogg.

     • peterkrabbe says:

      Jag tror att du missuppfattar Möllers kommentar. Troligtvis tänker han på att flertalet av de judar som nu lever i väst tros ha sitt ursprung i det Khazarien, norr om Svarta Havet, som existerade för tusen år sedan och som kallas Ashkenazi även i deras egen kultur. De skulle därmed inte ha sitt ursprung i de semitiska folken i Mellanöstern, i motsats till de Sefardiska judarna, som bl.a. flyttade till det moriska Spanien och som anses vara de ursprungliga judar som utvandrade från Egypten i tidernas begynnelse. Vi har diskuterat detta många gånger tidigare på bloggen.
      Man kan väl förenklat säga att många av rötäggen i världspolitiken idag tillhör gruppen Ashkenazi och kallas därför ofta för den khazariska maffian i debatten. De kom in i Västeuropa från öst och kända profiler idag är Soros och Rothschild tillsammans med många andra i det amerikanska politiska toppskiktet. Jag skulle kunna räkna upp hundratalet andra. De är sällan religiösa utan använder judendomen som en affärsmöjlighet i internationell politik.
      Det blir då lätt fel om man med judar tänker på religiösa välartade människor, som liksom vi själva besöker våra kyrkor besöker sina synagogor och deltar i allmänt utvecklande arbete inom forskning, vetenskap, konst, musik och annan kultur där de otvivelaktigt är framstående.
      Vi i Sverige är minst sagt hämmade vad gäller att ifrågasätta den ondska som finns i vissa judiska kretsar, som vi nu konstaterat finns den också inom kristendomen i form av jesuiternas verksamhet och inte minst i den blandning som uppenbart är vanlig i många hemliga sällskap som Illuminati m.fl. I andra länder, inte minst USA har man en mer öppen diskussion, vilket jag tycker är bra. I min bokhylla finns minst tjugotalet alster av judiska författare som själva är kritiska till de sionistiska kretsar som man anser förstör för dem som ser judendomen annorlunda. I Israel idag finns många invandrare från Ryssland och andra länder som inte har semitiskt ursprung. De utgör ofta ett problem även för övriga israeler genom sin radikala utrikespolitik och är inte odelat välkomna.
      Man måste kunna diskutera judendom på en godtagbar nivå för att komma till rätta med de problem som vissa grupperingar ställer till med, annars spårar det lätt ur, vilket inte är konstruktivt. Det handlar inte om etnicitet utom om maktbegär hos människor som utnyttjar judendomen som alias för kartellbildning och egna agendor som inte främjar andras intressen. Detta måste vi komma till rätta med och kunna diskutera.

      • ceskyraj says:

       Tack Peter. Sedan jag kom hit, har jag lärt mig massor. Tillsammans med mina erfarenheter från min uppväxt i ett land i öst under kommunist diktatur och fd medlem i katolsk kyrka ser jag världen och Sverige på ett annat sätt än förut. Du är väldigt viktigt för många av oss som läser din blogg.

      • Erik says:

       Helt riktigt Peter och detta med ”äkta” eller konverterade judar så räcker det med att tänka på språket Hebreiska, som kom från folket som kallades hebreer Gamla Testamentet tidiga israeliter och dom var svarta.

      • jesslar53 says:

       ””Det handlar inte om etnicitet utom om maktbegär hos människor som utnyttjar judendomen som alias för kartellbildning och egna agendor som inte främjar andras intressen. Detta måste vi komma till rätta med och kunna diskutera.””
       Helt rätt men man skall ej dra alla över en kam ..
       Då är det till oss att urskilja vilka de kan vara,,, då blir det DDR igen ,
       Tror dock på frispråkighet vad man säger vad man tror och tycker ( hoppas) att det kan
       påverka meningsmotståndare till ett förstående för ens egna idéer ,,,utan åsiktsregistrering ,, vet ej ej hur man kommer tillrätta med olika åsikter säger då åsiktspolisen……

   • Savalle says:

    Den kloka Fiskargubben sade om Rotschild & Co. att de var Hovjuden.
    Det är en bra beteckning. Vissa judar, som lyder under makten som styr, exponeras för att förleda människor att tro att det är en judisk konspiration som står bakom det onda som sker.

    ”In September 1769, Prince William appointed Meyer Amschel Rothschild of nearby Frankfurt to transact some of his financial affairs in the capacity of Crown Agent.
    Aware that the Rothschilds are an important Jewish family, I looked them up in Encyclopedia ]udaica and discovered that they bear the title “Guardians of the Vatican Treasury.”
    The Vatican Treasury, of course, holds the imperial wealth of Rome.”
    (Tupper Saussy)

    Den ärlige och enormt kunnige Tom Friess klargör det här:

    • eva-marie says:

     Väldigt intressant Savalle!

     Otäckt också om Vatikanen har sån makt över regeringar. Och deras inblandning i morden på Kennedys, om det är sant som sägs i videon.
     Men vi vet också att de inte kommer att bestå. Ett gudomligt ingripande kanske är närmare än vi tror.

     På tal om judar, så har denna kvinna, som jag tror har judiska anor, gjort mycket fin musik.
     Ur texten ;
     ”They hurt you, . . ., they take your soul if you let them. But don`t you let them.”

     You got a friend.

     • Savalle says:

      Ja, Eva-Marie, ett gudomligt ingripande är vårt hopp och vår tro. Det gäller för oss nu att göra det bästa vi kan nu för att sprida ljus och upplysning. Hela världen är i den ondes våld och människor har förvillats från vaggan till graven.

      Mycket vacker sång och musik och mycket tänkvärd text av judinnan Carole King!

      Raser spelar ingen roll. Vi är alla människor. Det som är viktigt är hur vi väljer att leva. Vi ska inte låta de onda ta vår själ! Vi ska vara omtänksamma mot varandra, mot djuren och mot naturen.

      När det gäller musik, kultur, filmer, böcker behöver vi vara försiktiga, eftersom så mycket av det är genomsyrat av antikrists läror och lögner.

      Här är ännu ett utdrag ur den PDF som jag bifogade tidigare här i kommentarsfältet med jesuiternas extrema ed, den fjärde eden. Det är från instruktionerna som beledsagar eden:

      ”You have been taught to plant insidiously the seeds of jealousy and
      hatred between communities, provinces, states that were at peace, and
      to incite them to deeds of blood, involving them in war with each
      other, and to create revolutions and civil wars in countries that were
      independent and prosperous, cultivating the arts and the sciences and
      enjoying the blessings of peace; to take sides with the combatants and
      to act secretly with your brother Jesuit, who might be engaged on the
      other side, but openly opposed to that with which you might be
      connected, only that the Church might be the gainer in the end, in the
      conditions fixed in the treaties for peace and that the end justifies the
      means.”

      Hat väcks mellan raser, nationaliteter, grupper genom att så splittring.

      Vi ska inte medverka i det.

 10. Mjölner says:

  En elegant artikel av Jan Sjunnesson om den svenska fegheten.
  https://katerinamagasin.se/foretagare-forsvara-sverige/

 11. Loa says:

  Och var utövar Biden sitt CEO-skap över den konkursade amerikanska ”republiken”?

  LIVE at CASTLE ROCK STUDIOS WHITE HOUSE Lights On in Culver Studios (PART 1 ) January 28, 2021

  The Culver Studios is a movie studio in Culver City, California. Originally created by silent movie pioneer Thomas H. Ince, classics from Hollywood’s Golden Age were filmed there.
  ( Ny ägare Michael Hackman https://www.hackmancapital.com/michael-hackman-on-his-major-culver-city-buys-and-landing-dream-tenant-amazon/ )

  PhiBetaIota: There is also a replica of the Oval Office at studios in Baltimore.

 12. Loa says:

  Coronaimporten, forts.
  BEKRÄFTAT: Asylsökande undantas från covid19-test för inresa till Sverige
  https://samnytt.se/bekraftat-asylsokande-undantas-fran-covid19-test-for-inresa-till-sverige/

  Alla utlänningar ska för att minska smittspridningen av coronaviruset enligt ett färskt regeringsbeslut kunna visa upp att man testat negativt för covid-19. Många som passerar gränsen är långväga asylsökare, men den gruppen undantas från kravet.
  Undantag gäller också personer som är bosatta i Sverige som reser utomlands och sedan återvänder hit.

  Var det inte Damberg som sa något tufft bara i måndags?
  Nytt rekord i skjutningar i Sverige – Damberg: ”Vi är kompromisslösa mot gängen”
  https://samnytt.se/nytt-rekord-i-skjutningar-i-sverige-damberg-vi-ar-kompromisslosa-mot-gangen/

  • hllviken says:

   Det värsta är att de flesta tycks inte reagera mot de ständiga politikerlögnerna.

   • Mjölner says:

    Hej hllviken!
    Börjar förstå din strävan att även få en nyanserad debatt om situationen i Sverige.
    Rätta mig om jag har fel.
    Jag tycker vi alla här som kommenterar skall driva våra hjärtefrågor obehindrat och fritt utan rädsla för kritik. Tror det finns läsare som inte skriver någon kommentar. Vi har mer att vinna än förlora genom inbördes tolerans. Ni som bara läser, skriv ! Vi fortsätter naturligtvis den etablerade och viktiga utlandstråden. Det kan inte skada med en parallell debatt om det korrumperade svenska träsket vars agenda driver oss mot undergång. Jag inriktar mig på rättvisa i Finspång.

    • Loa says:

     Enligt Sveriges grundlag skall regering och riksdag skydda medborgarna. I det fallet bryter de nämnda totalt mot grundlagens tydliga mening. … i dagens Sverige utsätts medborgarna för våld och övergrepp med regeringens och riksdagens goda minne. De kan hindra detta genom en minskad invandring men gör det inte.
     Därför skulle de ställts inför riksrätt om vi haft en författningsdomstol.
     /Olle Ljungbeck, Gävle

     https://sv.wikipedia.org/wiki/Folkmord
     … som folkmord … gärningar under förutsättning att de förövats i avsikt att helt eller delvis förinta en nationell, etnisk, rasmässigt bestämd eller religiös grupp som sådan.
     Gärningarna som räknas upp i FN-konventionen är
     1. Att döda medlemmar av gruppen
     2. Att tillfoga medlemmar av gruppen svår kroppslig eller själslig skada
     3. Att uppsåtligen påtvinga gruppen levnadsvillkor, som är avsedda att medföra dess fysiska undergång
     4. Att genomföra åtgärder, som är avsedda att förhindra födelser inom gruppen
     5. Att med våld överföra barn från gruppen till annan grupp.[

     Kunde inte preciseras bättre!

    • Loa says:

     FOLKMORD

     http://alfheimr.eu/
     Sverige följer USA och Danmark – inför vaccinationspass i strid mot folkrätten
     Det olagliga passet planeras införas till sommaren 2021. Det är olagligt då det bryter med deklarationer om mänskliga rättigheter Sverige förbundit sig till, bl a UNESCO:s deklaration om bioteknik och mänskliga rättigheter från 2005 men även artikel 7 i Europarådets resolution om Covid-19…
     Källa: zerohedge

     Sweden Joins Denmark, US In Issuing ”Immunity Passports”
     https://www.zerohedge.com/covid-19/sweden-joins-denmark-us-issuing-immunity-passports

     Sweden will be following Denmark in offering a digital coronavirus passport by the summer to show whether people have had a vaccination, raising questions about whether the rest of Europe will follow.
     ”It should be easy for the one issuing the certificate, the one using it, and the one controlling it,” said Anders Ygeman, Sweden’s Minster for Digital Development, after the country announced on Thursday that it would begin preparing the digital infrastructure to handle the verification process for who has or hasn’t received vaccinations. Globally, Sweden says it wants to play a bigger role in developing these standards.

     Tror jag säkert.

   • Jonas says:

    Min erfarenhet också men tror det beror på att de flesta inte klarar av att tänka i ”orsak och verkan” . Sedan vill alla människor känna sig trygga och bara gå vidare med sina vanliga liv. Om de skulle inse / erkänna att politiker och svenska myndigheter faktiskt motarbetar dem på så många plan så skulle de aldrig mer känna sig trygga. Har två familjemedlemmar som nu är arbetslösa och ser på nära håll hur de blir behandlade av a-kassa och arbetsförmedling. Det är faktiskt ren och skär kränkning av människor rätt till att bli väl behandlade men så är de då också pursvenskar. De hade aldrig behandlat människor med mörk hudfärg och/eller utländska namn på samma sätt. Vi måste göra oss av med alla dessa institutionerade kommunist svenskar som arbetar på alla dessa myndigheter, det är faktiskt så illa att många av dem inte ens är svenskar då de har namn vi inte ens kan uttala. Gammal krigföring är ju att ta in soldater och infiltratörer från helt andra länder och kulturer så utför de sitt arbete utan empati och medkänsla. Det är ingen tvekan att allt som händer i vårt land är noga planerat.Mitt problem är att förstå alla dessa tiotusentals politiker som faktiskt tillåter det hända, till och med verkar för att det ska hända.

    • ceskyraj says:

     Jonas, jag är förtvivlad med dig över vad som händer i detta fina land. Själv uppvuxen under kommunist diktatur i öst, känner igen det som ska komma. Och folket tiger och låter sig manipuleras. Tyvärr, måste det bli ännu sämre, innan folket ska våga gå ut på gator och revoltera mot landets förfall. Över 200 år behövde folket inte kämpa för sitt land. Det sätter sina spår i folkets själ.

     • Savalle says:

      Människor över hela världen är mer eller mindre passiviserade genom massiv indoktrinering, men jag undrar om något land överträffar vårt här, när det gäller passivisering?

      Den passiviseringen medelst indoktrinering sker ända från barndomen – genom blädderböcker och styrd förskoleundervisning, vidare via skolornas läroplaner, utformade och tillrättalagda över hela världen av Robert Muller, som var ställföreträdande generaldirektör för FN och utformare av dess filosofi, vilken till stor del bygger på Helena Petrovna Blavatskys teosofi och Pierre Teilhard de Chardins New Age-filosofi.

      Universitetsstudier fördjupar indoktrineringen och Tv och annan massmedia och löjliga dataspel dunkar in budskapen varje kväll hos många.

      Och underhållning – Bröd och Skådespel!
      https://sv.wikipedia.org/wiki/Br%C3%B6d_och_sk%C3%A5despel#:~:text=Br%C3%B6d%20och%20sk%C3%A5despel%20(latin%3A%20panem,och%20n%C3%B6jda%20och%20inte%20protestera.

      Underhållning heter på engelska entertainment. Delar vi upp detta ord i tre delar, så ser vi bättre vad det egentligen handlar om.

      Enter-tain-ment

      ENTER = KOMMA IN I

      TAIN = HÅLLA KVAR
      (tain- comes from French and ultimately from Latin, where it has the meaning “hold.” It is related to the root -ten-. This meaning is found in such words as: abstain, attain, contain, detain, entertain, maintain, obtain, pertain, rein, retain, retinue, sustain.)

      -MENT är ett suffix som betecknar något permanent

      Underhållning på Tv – och i övrigt – syftar ofta till att tränga in i människors sinnen med föreställningar och tankemönster samt att få dem att hänga kvar där.

      Därför behöver människor tänka om från grunden och börja ifrågasätta det de fått i sig!

      Tupper Saussy avslutar sin enormt avslöjande bok “Rulers of Evil” med orden:

      If St. Francis Xavier can say “I would not even believe in the Gospels were the
      Holy Church to forbid it,” with no less commitment I can say that I would not believe even the Bible were Truth to forbid it.

      Översatt till svenska.

      Om St. Francis Xavier (som var en av grundarna av jesuitorden på 1500-talet) kan säga: ”Jag skulle inte ens tro på Evangelierna om den Heliga kyrkan skulle förbjuda det”,
      med inget mindre engagemang kan jag säga att jag inte ens skulle tro på Bibeln
      om sanningen skulle förbjuda det.

      • Savalle says:

       Rättelse: Robert Muller var Ställföreträdande generalsekreterare för FN.

       Robert Muller (March 11, 1923 – September 20, 2010) was an international civil servant with the United Nations. Serving with the UN for 40 years and rising to the rank of Assistant Secretary-General, his ideas about world government, world peace and spirituality led to the increased representation of religions in the UN, especially of New Age Movement. He was known by some as ”the philosopher of the United Nations”.
       https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Muller_(United_Nations)

  • Jonas says:

   Finns det någon här på denna blogg som har det minsta tvivel om att politikernas avsikt är att orsaka det svenska folket så mycket skada som möjligt. Behöver jag tillägga vad detta skulle bli för brottsrubricering om nu det svenska politiska systemet, media och rättsväsende hade fungerat som det skulle.

   • Savalle says:

    ”Therefore, to the utmost of my power, I will defend the doctrine and his Holiness’ right and custom against all usurpers of the heretical or Protestant authority whatever, especially the Lutheran church of Germany, Holland, Denmark, Norway and Sweden and the now pretended
    authority of the Churches of England and Scotland, and the branches of some now established in Ireland, and on the continent of America and elsewhere, and all adherents in regard that they may be usurped and heretical, opposing the sacred mother Church of Rome.”

    – Utdrag ur den extrema eden jesuiterna svär – se kommentar Savalle says:
    25 januari, 2021 kl. 17:24 till denna krönika! Där finns eden. OBS att det är en PDF, så ni måste skrolla ner för att kunna läsa eden.

    Därför förstörs nu våra länder inifrån!

   • Savalle says:

    Ännu ett citat från jesuiternas extrema ed:

    ”I do further declare, that I will help, assist, and advise all or any of his Holiness’ agents in any place wherever I shall be, in Switzerland, Germany, Holland, Denmark, Sweden, Norway, England, Ireland or America, or in any other Kingdom or territory I shall come to, and do my uttermost to extirpate the heretical Protestants or Liberals’ doctrines and to destroy all their pretended powers, regal or otherwise.”

    Översatt till svenska:

    ”Jag förklarar vidare att jag kommer att hjälpa till, assistera och ge råd till var och en av
    Hans helighets agenter var jag än befinner mig, i Schweiz, Tyskland, Holland, Danmark, Sverige, Norge, England, Irland eller Amerika, eller i något annat kungarike eller territorium som jag kommer till och göra mitt yttersta för att utrota de kätterska protestanterna eller liberalerna och att förstöra alla deras orättfärdiga maktutövning, kungligt styrelsesätt eller annat.”

    Lägg märke till att eden inte enbart omfattar utrotning av protestanter utan även ”liberaler”, det vill säga katoliker som inte HELT anammar Katolska kyrkans doktriner.

    Alla krig och talrika revolutioner sedan jesuitordens tillkomst på 1500-talet har varit religionskrig – inte enbart det Trettioåriga kriget, utan alla de andra också.

    Amerikanska frihetskriget på 1700-talet och Amerikanska inbördeskriget på 1800-talet syftade i första hand till att bereda vägen för Katolska kyrkans utbredning i USA, vilket Tupper Saussy utförligt redogör för i sin bok ”Rulers of Evil”.

    Första världskriget, Ryska revolutionen och Andra världskriget var även de i högsta grad religionskrig, vilket Edmond Paris redogör för i sin bok ”The Secret History of the Jesuits”.
    Enormt stora områden kom då direkt under Katolska kyrkans inflytande eller indirekt via Ortodoxa kyrkan, som lyder under Katolska kyrka.

    Även Vietnamkriget var till stor del ett religionskrig med syftet att utrota buddismen och bereda vägen för Katolska kyrkan.

    Här är den extrema eden igen (scrolla ner en liten bit):
    https://www.remnantofgod.org/jes-oth.htm

    Eden innehåller sådana ohyggligheter att jag inte ens vill citera dem. Där svär den som avlägger eden att genomföra sådana ofattbart grymma avrättningar som Jüri Lina beskriver ägde rum under Ryska revolutionen i dokumentärfilmen ”In the Shadow of Hermes”, vilken jag länkade till i en kommentar till den förra krönikan här.

    Då förstår vi vilka som låg bakom Ryska revolutionen.

    • Savalle says:

     Påven Franciskus är en högt uppsatt jesuit. Denna före detta nattklubbsvakt var i egenskap av jesuitisk ärkebiskop i Buenos Aires chef för en jesuitprovins i Sydamerika och därmed är det klart att han svurit denna vidriga ed, vilket ledande personer i denna milis måste avlägga.
     https://sv.wikipedia.org/wiki/Franciskus_(p%C3%A5ve)

     • Savalle says:

      Missförstå mig inte, jag skulle med glädje välkomna varje vilsekommen människa, oavsett dennes förflutna – om det skulle finnas tecken till uppriktig ånger och försök att leva väl.

      Men en person som förhärdar i sin hädiskhet och som insisterar på att kallas fader – och mer dessutom – är endast ett maskerat falskt kräk.
      Matteusevangeliet 23:9

    • Savalle says:

     Det har samlats många här på Peters blogg med stora insikter och gott hjärta.
     Förvillelsen är total hos de flesta i vårt land och i världen inför nedstängningar och undantagslagar.

     Därför behöver vi fördjupa vår insikt – genom samarbete – så att vi kan nå många andra människor.

     Alla ni här som kan läsa böcker, som inte finns på svenska, behövs nu för att ge våra medmänniskor den information som hittills undanhållits dem.

     Boken ”The Secret History of the Jesuits” av Edmond Paris är enormt viktig!

     Läs den och ge vidare av dess förståelse av de senaste 500 årens händelser och vad det innebär nu!

     Klicka för att komma åt Paris-The_Secret_History_of_Jesuits_1975.pdf

 13. Sture says:

  Plötsligt igår morse fanns denna video i mitt flöde när jag öppnade YouTube. Den är både mycket rörande och mycket märklig. Men rörande och märkliga saker händer ibland.
  Videon handlar om ett djupt kristet ungt par som inför sitt första barns förlossning bestämt sig för att föda barnet UTAN RÄDSLA och förlita sig helt på böner till ”The Lord”. Så sker också.

  Det lilla barnet mår utmärkt under de första 30 minuterna men blir sedan extremt dåligt och får flera hjärtstillestånd samt kollaps av båda lungorna. Under flera dagar vårdas det lilla barnet på barn-IVA i respirator med slangar och övervakningsapparatur över hela kroppen. De bekymrade läkarna försöker tala allvar med föräldrarna, som verkar leva i ”förnekelse” om allvaret i situationen. Plötsligt blir barnet helt återställt (=100%) och doktorerna kan inte hitta någon enda liten förklaring till det plötsligen mycket dramatiska förloppet – inga sjukdomar på hjärtklaffar, kranskärl eller lungor. Förbättringen har för föräldrar och doktorer karaktären av ett gudomligt ingripande.
  Berättelsen är relevant även för oss, som tvivlar alltmera, eftersom några ”profeter” påstår att tillsättandet av Donald Trump för en andra presidentperiod kommer att ske genom ett ”gudomligt ingripande”:

  • eva-marie says:

   Sture, en gripande video ! Vilken underbart stark tro föräldrarna visar prov på i den svåra situationen. Och så händer det, när barnet mot alla odds öppnar ögonen och inte har tagit skada. Ett litet, stort underverk.

 14. Detta fick jag i min brevlåda idag. Om det stämmer är det gigantiskt. Ja mer än så: ”Ett mirakel”.

  Vi får se imorgon.

  Med vänlig hälsning
  Mikael Möller

 15. Mjölner says:

  Budskap till er politiker och ministrar som höjt era löner men blundar för pensionerna. Ja vet att ni tjuvläser diverse bloggar. Ni är foliehattar utan perspektiv och ansvar. Ansvarslösa hycklare är väl en ganska snällt epitet, tycker ni inte det. Ni är nu fullt upptagna att djävlas med folk om covid19. En världsomspännande bluff som ni svalt med hull och hår.

  I Göteborg har några empatiska människor tagit ett lovvärt initiativ och startat en hjälpverksamhet
  med namnet En Ny Dag. Sorgligt nog används facebook och instagram som bidragsforum.
  Det ändå en välkommen hjälp för de utslagna som politikerna med sina höga löner vördsamt skiter i.
  https://katerinamagasin.se/volontarer-hjalper-fattiga-och-hemlosa-pensionarer-i-goteborg-de-diskrimineras-for-att-de-ar-svenskar/

 16. Susanne says:

  Våra förrädare, oops menar naturligvis företrädare, har i vart fall inte sina uppdragsgivares bästa för handen. Det kan vi konstatera vid det här laget.

 17. Loa says:

  February 3, 2021
  https://www.matthewbooks.com/february-3-2021/

  … this is Matthew. To all who are disappointed that no major action was taken three weeks ago to rid the United States government of pervasive corruption, we say, please do not be downhearted. The force of lightworkers has not abandoned the mission!
  When those in charge received a late-hour threat that could have been a national disaster, they chose a safe course that also will give time for broader public receptivity.

  Många intressanta (världsliga) saker,
  OCH:

  The energy of fear for self or others for any reason lowers immunity and makes bodies more susceptible to contracting covid and a number of other illnesses. That is one of the benefits the Illuminati are reaping; the fear energy emitted by everyone in financial straits due to lockdown is another. Remember, dark hearts and minds REQUIRE FEAR ENERGY’s low vibrations for their very survival.

 18. jesslar53 says:

  Hopi indianerna som dom kallas av oss hade en livssyn som följer:
  The first world was destroyed as a puninishment for human misdemeanours,, by an all consumimg fire that came from above and below.
  ”” Dinosarierna försvann,, meteorit ??
  Then second world ended when the terestial globe toppled from it’s axis and everything was covered with ice , ?? Earth crust disposition ???
  The third world ended in a universal flood,
  The Ice cap melted due to present stability of earth crust
  Biblical och andra religiösa skrifter talar om samma , dessutom fossiler i öknen etc tyder på att det har varit havsbotten , dom teutoniska plattorna kanske laddar upp så mycket energi pga jordens rotation framkallar en ny domedag , då ter sig det politiska förehavandet mindre viktigt,, eller vet dom när det skall ske ??? High ground ??

  Graham Hankock the fingerprints of the goods dock 700 sidor för den intresserade

 19. hllviken says:

  Kan det verkligen vara så? Kan Svea Hovrätt döma fel???

  • hllviken says:

   Carl Bildt var också med på ett hörn:

   Klicka för att komma åt FULLTEXT01.pdf

   • Mjölner says:

    Ett starkt fördömande av de fördömande. Fy f-n vilka hycklare.
    Grymheterna i Sudan bör brännas in i Bildts panna. Sagorna om Estonia. Skvallerresorna till USA. Hur kan denne man komma undan med allt detta och fortfarande vara stor i käften.
    Han saknar definitivt all förmåga till empati och självkritik. Han är alltid Kung i Baren.
    Dessutom gift med en vassnäst ful käring som sitter i Bryssel och håvar in ett fett
    arvode.
    Stryk det som ej önskas.

    • hllviken says:

     Kanske är C.B. springpojke åt Klanen Verka Utan att Synas?

     • Savalle says:

      Carl Bild är mycket högt uppsatt i hierarkin – i nivå med kungen och Wallenberg.
      Alla dessa tre familjerna: Bernadotte, Bildt och Wallenberg har vid ett flertal tillfällen förlänats Sveriges högsta utmärkelse, Serafimerorden, som är en utomordentlig belöning av jesuitorden för särskilt värdefulla insatser för den Katolska kyrkan.

  • jesslar53 says:

   Domstolarna i vårat Svenska rättskipnings system är dock korrumperat av överklaganden och advokater som driver svaromål för ekonomisk vinning, politisk tillsättning av nämndemän helt fel , kanske jury som i US kan vara bättre ??

   • Loa says:

    De är en mycket stor drivkraft för invandringen, alla överklaganden och juridiska tjänster som invandrarna förorsakar håller liv i mången advokat. De vill absolut inte se inflödet sina!

  • Mjölner says:

   hllviken!
   Hur ser åklagarens sakframställan ut i de båda rättegångarna?

   Det har hittills varit praxis med frikännande dom i nästan alla mål näringsidkare/civilperson.
   Jag har drivit flera mål mot fuskande byggföretag, men aldrig fått rätt i tingsrätten.
   Av det skälet har jag aldrig överklagat till hovrätt då det var uppenbart att byggfuskarna skulle gå fria. Advokater och domares ord, ”du har i alla fall visat musklerna”, var inte särskilt tröstande. Lagmännen visade sig också vara totalt okunniga om byggbranschen.
   Bara en gång, gällande strid om elförbrukning, fick jag till en förlikning i tingsrätten.
   Mitt argument att elbolaget inte läst av elmätaren regelbundet avgjorde till min fördel.

   Det kan vara så att praxis utökats att gälla åklagare/näringsidkare i både tingsrätt och hovrätt. Man utnyttjar medvetet tankeluckor för att kunna frikänna. Det kan förekommit politiska eller andra påtryckningar. Visst är det skandal att resonera på detta sätt, men vi är som vanligt borträknade från sanningen.
   Diktatorns dotter Karimova hade väl ett mutkonto på Gibraltar om jag inte missminner mig.
   Högen med svenska affärer och rättsskandaler växer stadigt, Assange, Hedin, Estonia etc.etc.

  • hllviken says:

   …men vanliga enskilda personer döms för småsaker.

  • Loa says:

   Trots brottsmisstankar – JK inleder inte förundersökning mot kriminella nätverkets advokater
   https://samnytt.se/trots-brottsmisstankar-jk-inleder-inte-forundersokning-mot-kriminella-natverkets-advokater/

 20. Sture says:

  Det är tyst från Simon Parkes, och det är kanske ett gott tecken. Hursomhelst, han har postat en video som visar hur Joe Biden har sitt ”Oval Office” i Castle Rock i Culver City. Dock visar detta inte vilket datum det handlar om. Men om detta är sant, då vet också hela MSM om att Biden inte är i Vita Huset utan i Castle Rock. Intressant.
  https://www.simonparkes.org/post/biden-s-oval-office-studio

  • peterkrabbe says:

   Detta stämmer säkert, vi har ju också andra rapporter som visar att Vita huset varit nedsläckt den senaste veckan. Det är uppenbart att ingen bor där i nuläget. Även Kamala Harrison har blivit hänvisad till en annan bostad utanför området i Washington DC. Man kan fråga sig varför ingen i presidentkonstellationen vågar bo där. Vi kan bara konstatera att detta är inte normalt, något är på gång…

  • RB says:

   Som Peter skriver finns andra källor. Här är en som spanar på Vita huset varje dag. Han menar att det är nedsläckt, i alla fall nattetid. Vilket framgår av vissa bilder och videos.

   Det finns också en film som han själv tagit på vita huset i somras, vilken är ihopklippt med en film från Bidens påstådda vita hus. Den senare är samma som Parkes länkade till.

   Det som visas när kameran snabbt snurrar runt i det klippet du länkar till är onekligen knepigt. Detsamma gäller tidigare tidigare publicerade klipp på Biden där man kan se fordon utanför fönstret. Om man som president, mot förmodan ,måste ha en bil och en lastbil utanför ovala rummet, varför inte bara dra för gardinen?

   Ett mindre forskningsprojekt:

   Bygg vidare på analysen i videon du länkade till. Hur ser det ut på andra sidan vägen? Fler röda byggnader eller annat rött? Har svårt att se att den delvis röda byggnad han visar kan förklara det som syns i videon?

   Det borde gå att hitta ”den rykande pistolen” om den finns.

   • Loa says:

    Var hålls press briefings med den nya grå musen? (Jag längtar efter Kayleigh McEnany!)
    De journalisterna ser ju om Vita Huset är tomt. – Och säger inget?! Hyenorna tappade plötsligt sitt väderkorn för scoop… Långvarig malpractice.

 21. Astrid says:

  Angående ”It is all happening now”. För mig framstår det som att man skämtar och gör narr av oss, hoppet om mirakel. Utmanövrerandet av Trump (står Putin på tur?) var för dem en triumf, för oss en tragedi, svår att komma över. Det kan vara värt att tänka på hur Jesus Kristus hånades och bespottades en gång: Han kan ju inte ens rädda sig själv och stiga ner från korset, ungefär.

  • Sture says:

   @ Astrid,
   ja, de hånar och bespottar oss på samma sätt som med Jesus Kristus. Men hur gick det sedan?

  • Savalle says:

   Donaldus Trumpus är en romersk förrädare av sällan sedda mått.

   • peterkrabbe says:

    Jag tror knappast att det var Trump som aviserade rubrikens händelser, snarare var det ett uttryck för de flestas förhoppningar. Att det inte blev så var det nog inte många som blev förvånade över.

    • Savalle says:

     Jag respekterar din inställning, Peter, och även alla andra hoppfulla människors tillit till Trump, men tyvärr är det nog så att han från första början svikit alla.
     Det finns, enligt min mening, inget som styrker att han någonsin varit uppriktig.
     Trump är, så som jag ser det, en utstuderad bedragare.

     Men vi ska inte misströsta. Edward Griffin säger att det nästan är bättre om vi inte har stöd av en mäktig president i vår kamp (jag vill minnas att det är i denna intervju):

     • Anna af Trampe says:

      Jag håller med Dig, Savalle, både när det gäller jesuiter – och Katolska kyrkan – och den av många konservativa idealiserade Donald Trump. Det förstnämnda lärde jag mig huvudsakligen från Dina inlägg, förutom mina negativa erfarenheter av kontakt med katoliker. Beträffande Donald Trump hade jag faktiskt små illusioner i början av hans kadens, men fann dem idiotiska efter att ha följt några amerikanska icke-PC sajter och lyssnat på Fash the Nation podcasts. Jag förstår dock att många fortfarande sätter sitt hopp till the Donald; det finns ju inget alternativ.

    • Savalle says:

     Citat från boken DEN GLOBALA STATSKUPPEN av Jacob Nordangård, kapitel 8, Trumfkortet:

     ” För den som ser honom (Trump) som en frälsare från globalism, teknokrati och den globala finansiella-politiska eliten har han dock vänner, rådgivare och finansiärer som borde få ögonbrynen att lyfta sig några snäpp. Han förefaller snarare spela en viktig roll i ett grandiost teaterstycke med rent religiösa övertoner, där syftet är att med stöd från både höger och vänster kickstarta den stora digitala transformationen.
     I slutändan framståt Trump mer som en bricka i ett hegeilanskt spel än som någon äkta opposition. Hans väg kantas av förespråkare till den Fjärde Industriella Revolutionen, Big Data och en totalitär övervakningsregim.”

     • Savalle says:

      Ursäkta skriv- och stavningsfel! I Jakobs Nordangårds bok är språket – i likhet med annat – korrekt. Det är jag som slarvar med stavningen.

 22. Sture says:

  Mike Lindell, som blivit mycket hårt attackerad och t.o.m. avstängd för sitt stöd till Trump har gjort en fin sammanställning av valfusket i USA:
  https://www.simonparkes.org/post/absolute-proof

  • peterkrabbe says:

   En övertygande sammanfattning av historiens största valfusk. Nu väntar vi bara på fortsättningen. Det som är oroande är att Kina tycks ha haft en omfattande inblandning i fusket. Antingen är det så som det ser ut eller så är det en false flag för att ge vissa kretsar i USA motiv för att göra ett militärt ingripande mot i tur och ordning Kina, Iran och Ryssland. Vi har sett den strategin bakom i stort ett varje större global väpnad konflikt, så vem blir förvånad? Står vi inför ett nytt världskrig eller ett återinsättande av Trump? Låt oss hoppas på det senare…

   • Loa says:

    Trump has won two-thirds of the cases to date that have been adjudicated by the courts.
    https://www.lifesitenews.com/blogs/trump-is-winning-election-lawsuits-in-case-you-havent-heard
    Physicist John Droz assembled a team of his fellow scientists and engineers – all volunteers – to take a close look at the lawsuits that have been filed, all of which are a matter of public record, and to summarize the results. This is no easy task, since there have been 80 lawsuits filed in connection with the 2020 presidential election by Trump or on his behalf,
    … of the 80 total lawsuits, 34 have either been withdrawn, consolidated with other suits, or dismissed due to legal technicalities …
    Of the 46 remaining lawsuits, 25 cases are still ongoing, so that the winner and loser of these cases is yet to be determined, while 21 have been completely adjudicated.
    … of these 21 cases, Trump has won 14 and lost 7.

   • Sture says:

    @ peterkrabbe,
    man har genom åren hört många beskyllningar om ”valfusk”, framförallt i Latinamerika och Afrika. Men detta är första gången som detta letts i bevis – fullkomligt övertygande och överväldigande. Detta kunde endast ske i Amerika, vilket visar den intellektuella styrkan i det amerikanska samhället.

    Jag talade igår med en person, som för Volvos räkning under många år gjort otaliga besök i Kina. Han berättade då att han bl. a. undervisat kineserna i vikten av att skydda ”whistleblowers”, så att oegentligheter och felaktigheter i produktionen kan komma fram. Kineserna hade då förklarat för honom att de var glada att han tagit upp detta med dem, men att detta var så långt ifrån kinesisk mentalitet man kan komma. Om kineser ser eller träffar på oegentligheter i företaget eller i partiverksamheten, så sänker de blicken eller tittar bort. De menade att man aldrig kan få en kines att rapportera detta för han/hon tänker: Om den gubben faller, vem kommer då efter honom? Och den som kommer efter honom kommer att ha ögonen på mig.
    Kina bär på en femtusenårig slavmentalitet, som Steve Bannon påpekat. De är visserligen intelligenta men har aldrig varit fria och är inte alls vana vid att tänka fritt. De har svårt att göra egna uppfinningar och bli entreprenörer av just detta skäl och är därför helt beroende av att kunna stjäla intellektuell egendom från västerlandet och skicka sina unga studenter till den kristna världen för att göra just detta.

    • Jonas says:

     Har gjort affärer med Kina i mer än 10 år nu och kan instämma i detta. De är så angelägna att vara till lags att det ofta blir fel. De bryr sig inte om det blir rätt eller ej bara de får vara till lags.

  • Loa says:

   Nyupptäckta truckloads av Bidenröster i Michigan
   February 5, 2021
   The TCF Center Election Fraud – Newly Discovered Video Shows Late Night Deliveries
   https://www.thegatewaypundit.com/2021/02/exclusive-tcf-center-election-fraud-newly-recovered-video-shows-late-night-deliveries-tens-thousands-illegal-ballots-michigan-arena/
   … he noticed that the city of Detroit Clerk’s Office and its emblem were written on the white van that showed up with the ballots.
   3:30 am was the first ballot delivery … when 138,000 ballots showed up suddenly.

   Until today, no one has bothered to review the video footage from the TCF Center on election night.

 23. Loa says:

  Rädda mig. Skona mig. Trösta mig.

  Per Bolund (MP) blir vice statsminister
  Publ. 5 februari 2021
  https://www.friatider.se/bolund-mp-blir-vice-statsminister

  Salt i såret:
  …OCH klimat- och miljöminister.

  • Jonas says:

   Hur kan ett litet skitparti som mp få sådana poster, luktar mygel lång väg. mp har bara språkrör, finns ingen partiledare vilket innebär att ingen av dessa extrema sk. miljömuppar vågar ta ansvar, man har ett kollektivt ansvar genom sina språkrör, inte konstigt att de kan föra fram en sådan fullständigt vettlös politik som ingen av dem behöver ta ansvar för.

   • Loa says:

    och så behöver de vara TVÅ, en man och en kvinna bevars, vid alla representativa tillfällen då övriga partier sänder en partiledare. Vilket måste betyda att de bara anses ha halv kapacitet.

    Måste alla flumtaburetter gå till muppar?
    MP: Bistånd till andra länder är ”bra för Sverige”
    https://www.friatider.se/mp-bistand-till-andra-lander-ar-bra-sverige
    ” I nuläget betalar Sverige ut cirka 50 miljarder om året i bistånd.
    – Det TYCKER JAG verkligen VI SKA KÄNNA att vi har råd med, ATT VI VILL … säger unge Per Olsson Fridh.” Så talar en stalinist.

    Och skatboet har kultur /demokrati
    Den nya har jämställdhet
    Mannen ovan har internationellt utvecklingssamarbete
    Och Bolund miljö och klimat..

    Men det är ännu värre när de anförtros något tungt
    Åsa Lindhagen, finansmarknadsminister och bitr finansminister

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: