Mot himmel eller helvete?

Vinnare eller förlorare? Vi vet inte än…

Känslostormarna efter det amerikanska presidentvalet börjar nu lägga sig och allt återgår till det normala. Eller? Är allt normalt? Jag kan garantera att det inte är det och sannolikt aldrig mer blir det, åtminstone inte under överskådlig tid.

Världen är delad i två falanger, dels de som tror att Biden nu kommer att vara president de kommande åren och att socialismen då sveper in även USA under sitt kvävande täcke. För det är ju det som alla vill ha, eller hur? En globalistisk kommunism där nationsgränserna är raderade och världens folk fritt strömmar omkring till alla världens metropoler, allt efter fritt val. Kostnaderna skall betalas av de som under sitt liv, eller generationers, samlat ihop ett sparkapital för att kunna trygga sin familjs existens. Det kallas omfördelning av världens resurser och berör bara de som inte lierats sig med den styrande klicken och därmed försäkrat sig om ledningens generösa löner, mutor och klapp på huvudet.

Dels de som fortfarande tror och hoppas på att Trump kommer att vara USA:s president igen om några månader, när man hunnit sortera dyngan i samband med presidentvalet och slagit näven i bordet – nu får det vara nog! Basta! Många blev desillusionerade när Simon Parkes i sina spännande rapporter från Trumps närhet tvingades ge upp det första slaget om makten, vid installationen av Biden den 6 januari. Men Parkes meddelade redan tidigt att processen skulle innefatta ännu några månader eftersom det skulle ta tid att analysera valfusket i alla dess aspekter och därmed klarlägga både motståndare och strategier

. Nu har vi fått den första rapporten om dessa händelser genom Mike Lindells tvåtimmars video Absolute Proof, som med hundraprocentig säkerhet fastslår att valet genomförts med hjälp av historiens största valfusk. Rapporten innehåller samtliga komponenter i fusket med detaljerade uppgifter om var, hur och varför. Det finns inte minsta tvivel om att Trump lurats på en solklar valseger.

Detta och kanske ytterligare, kommande material är vad militären i USA behöver för att ”övertyga” korrumperade domstolar och statsledningar om att valetresultatet skall ogiltigförklaras och att den rättmätige vinnaren skall återinstalleras. Materialet är nämligen tillräckligt detaljerat för att exakt fastställa de korrekta siffrorna. Militären har svurit sin ed att försvara landet och konstitutionen i ett läge som detta och det finns ingen anledning att tro att de inte skall uppfylla sitt löfte. Det är detta vi nu väntar på.

Vad vi kan vara säkra på är att det inte kommer att bli så enkelt som det kanske ser ut i nuläget. Biden gömmer sig i en filmstudio och Vita Huset står tomt. Förvisso pågår en planering hos motståndaren för att klara förväntade motattacker. Mycket kan utläsas mellan raderna i Lindells video. En slutsats som sticker ut är att mycket av valfusket genom datorer och ballots administrerats från andra länder, särskilt Kina. Man kan fråga sig varför Bidens anhängare skulle behövt denna hjälp när man lika enkelt kunde genomfört samma styrning från egna datorer och IP-adresser, i en maktställning hade man kunnat radera allt material efteråt som hade riskerat ett avslöjande. Att valfusket skulle genomföras visste t.o.m. Biden redan under valkampanjen, att döma av hans egna uttalanden – ”Jag behöver inte era röster, jag kommer att vinna ändå”.

Att datorsystemen Dominion m.fl. har styrts från IP-adresser i Kina innebär ju inte med nödvändighet att det är kineser som suttit vid datorerna. Detta kunde vi se när militären intog den operationscentral i Frankfurt som också medverkade i fusket. Där satt inga tyskar, utan agenter från CIA. En mer logisk slutsats är då att hela valfusket genom utländska IP-adresser styrts av CIA, som är Deep States torpeder, oavsett från vilket land överföringarna gjorts. Att de inte raderats betyder också just detta:

Man vill få det att se ut som om Kina är huvudorsaken till valfusket och därmed har gjort sig skyldiga till en inblandning i USA:s interna angelägenheter som kan rubriceras som en krigshandling. Medskyldiga skulle också vara Iran och Ryssland. Anledningen är lika tydlig och självklar – man vill nu ha en giltig orsak att militärt angripa Kina och Iran som vedergällning, Ryssland får man på köpet genom deras allians med Iran. Det handlar om historiens största False Flag i syfte att starta ett tredje världskrig. Kina har aldrig angripit ett land på en annan kontinent och kommer inte att göra det heller, Kinas maktutövning sker genom global handel och varuproduktion, inte genom bomber och stridsvagnar, något som är USA:s modell i brist på annat.

För att kunna få klarsignal till ett sådant angreppskrig måsta Trump avlägsnas och ersättas med virrpannan Biden, som skriver på vad som helst. Trump har inte startat ett enda krig under sina fyra år som president och är därmed unik i det avseendet. Militären är kluven i detta läge, det finns generaler som vill aktivera krigsmakten istället för att dra tillbaks den från världsscenen och NATO, men det finns också generaler som sätter världsfreden och den amerikanska konstitutionen främst. Vi får se vilka som är starkast.

Jag vill inte skrämma någon, men de närmaste månaderna kommer att vara avgörande för vår civilisations fortbestånd. Om Biden får sitta kvar några månader till kommer han att få order om att skriva ut angreppsplanen mot Iran, Kina och Ryssland – i den ordningen. Då har vi ett nytt världskrig på halsen, startat av samma krafter som startade både det första och andra världskriget. Om å andra sidan Trump hinner återinstalleras med hjälp av den goda sidan inom militären kommer denne, världens främste diplomat, att lösa upp alla konflikter och konspirationer och ge oss många nya år i fred och samverkan.

När skall den svenska regeringen förstå detta och sluta med sin dyrkan av marionetten Biden? Vi har inte lång tid på oss. Vid en konflikt kommer Sverige att bli ett lydland under USA:s krigsmakt och fokus för krigsföringen i norra Europa, någon neutralitet kan ingen räkna med denna gången, det har våra politiker sett till redan för länge sedan.

Om jag har fel blir jag gladare än någon annan!

Peter Krabbe

304 Responses to Mot himmel eller helvete?

 1. De som styr låg även bakom ryska revolutionen! Du glömde det. Tror målet är Iran i första rummet. Fiende nummer ett till Israel. Kina styr dom redan. Vi ska ju få världskommunism. Putin ja! Tror han är lika stor actor i spelet som Trump! Vill man ju helst inte tro för då har man ju ingen att hängs upp sitt hopp på! Men…. Tror Henry Makow är rätt ute om inte nu även han är med i spelet och skriver i en viss ordning för att få favörer och en klapp på axeln av den högste! Vem fan ska man kunna lita på!

  Donald Trump Was an Actor in a Political Reality Show
  He had a clear path to overturn the rigged election, and he didn’t take it.

  https://www.henrymakow.com/2021/02/donald-trump-is-a-traitor-who.html?_ga=2.34446689.1172455493.1609518139-903648786.1588285733

  • peterkrabbe says:

   Jag har läst hela Patrick Byrnes berättelse och delar inte Makows slutsats. Det framgår helt klart dels att Giuliano är en i dessa sammanhang inkompetent fyllbult, dels att stora delar av Trumps egen administration motarbetade honom i egna ekonomiska intressen. Domstolar och stora delar av kongressen var mutade av motståndarna. Hur man kan få detta till att Trump är förrädaren är obegripligt och rent publikfrieri.
   Man skall inte tro att presidenten har all makt i sin egen hand, det finns starka intressen och lobbygrupper som i praktiken sköter det mesta. Att göra personundersökningar på tusentals anställda i förvaltningen är knappast presidentens uppgift. Det är väl solklart vilka som är förrädarna?

   • Peter! Inte vet jag! Men vet vilken makt som styr och hur den ätit sig in i hela systemet! Så Trump hade det inte lätt och jag vill också tro att han har blivit förrådd! Han verkar ärlig och var/är förmodligen alldeles för gullible! Vi får se om det sker ett under och om det här med militären är på riktigt! Eller om det bara är bullshit! Gud så tråkigt! 🙂

    • Erik says:

     Vad vore alternativet? Bara se tillbaka i historien, där en ledare inser att denne inte kan lita på någon, blir despot och rensar ut i leden. Trump var inte den psykopat som många påstått, för då skulle han, utan minsta moraliska tvivel, gå all in och suttit ensam kvar vid makten.

     • Hans Hjelm says:

      https://thesaker.is/zone-b-exists-thus-there-is-hope-i-promise-you/

      Zon B finns, så det finns hopp, jag lovar dig!
      [Den här kolumnen skrevs för Unz Review ]
      Kära vänner,

      Idag verkar det som att våra motståndares triumf är total. Jag vill lägga upp den här kolumnen och säga att jag inte tror på att detta är sant. Allt jag vill göra idag är att förklara varför. Således, för att göra det klart för dem som är begåvade, är detta inte en omfattande analys och jag kommer att utelämna många saker…..

      (Hans, jag tar inte in så här långa artiklar som kommentarer, särskilt inte när de saknar namngiven författare. Länken räcker bra. Datoröversättningen är dessutom näst intill obegriplig, så den som vill läsa gör det bättre på originalspråket. / Peter

   • Jonas says:

    Har också läst Byrnes redogörelse som är chockerande men den ger också svaret på varför Sydney Powell går sin egen väg.

  • Jonas says:

   Jag köper inte att Trump är en fulspelare, fanns ingen anledning för honom att ge sig in i detta överhuvudtaget förutom det faktum att han älskar sitt land och vill förgöra de krafter som förstör landet och hela världen för den delen. Jag har inte gett upp Trump men jag inser nu att de krafter han har emot sig kanske är för stora att kunna förgöra.

  • Jonas says:

   Trumps problem har hela tiden varit att han är omgiven av förr_dare. Det finns bara ett litet fåtal han verkligen kan lita på men dessa personer kan så klart inte ta på sig alla roller i en statsapparat. Hoppas att militären i alla fall står bakom honom så vi snart får det resultat vi väntat på i flera år.

 2. Eva Dillner says:

  Oerhört intressant om vem som styrt datorerna och varför.

 3. Erik says:

  Förträffligt formulerat Peter, just då är det.

 4. Jonas says:

  Det finns nog bara en väg att gå om de ska kunna rädda USA och det är militärt ingripande och massarresteringar men det är nog mycket tveksamt om detta kommer att hända. I de fyra år jag följt händelserna i USA så är jag mycket chockerad över hur demokraterna hela tiden kommer undan med sina fulspel och lögner, det är ju så uppenbart vilka ful spelare de är och hur de helt öppet ljuger. Deras uppgift precis som svenska riksdagens uppgift är att verka för sitt lands och folkets bästa men det är ju hur tydligt som helst att detta är ingenting de prioriterar. De avlönas med skattepengar, och det är inga dåliga löner och förmåner de har och så är de genomkorrumperade. Det finns bara ett sätt att lösa våra länders problem på men skriver jag det så blir det inte publicerat.

 5. bjornwiklund says:

  BRA krönika…. hela situationen i USA är som ett vitkålshuvud och för varje skal man plockar av dyker det upp ett skal som pekar åt ett annat håll. Väldigt trist dock att man hoppar på isflak till isflak och hoppas att man hamnar på fast mark o inte i spat……är ganksa hemskt….. ingen litar på någon…. money talks…..

 6. Molly says:

  Jag fattar snart ingenting. Tidigare uppfattade jag att Biden typ ”sålt ut” landet till Kina, och att en del av Deep State var Kina. Nu ska de alltså starta krig mot Kina, och orsaken är valfusk med kinesisk inblandning. Ska de, Biden &Co då erkänna valfusk först? Det valfusk som de sagt hela tiden att det inte förekommit. Och om de erkänner valfusk, ska inte Biden bort då, och Trump bli president, det vore väl det naturliga? Och varför gömmer sig Biden i en filmstudio? Har sett mycket skriverier om detta, men ingen som skriver om varför det skulle kunna vara så. Och om Trump hade gett upp, skulle väl hans kompis Lindell ge upp också.

  • peterkrabbe says:

   Det är relevanta funderingar och mycket som vi inte vet i detta världspolitiska spel. Jag ser det på följande sätt, men kan naturligtvis ha fel:

   Biden har inte sålt ut sitt land till Kina, men kineserna har betalt Biden stora summor för att få honom att i egenskap av president arbeta för kinesiska intressen i USA. Det innebär att slippa Trumps handelsrestriktioner mot Kina – skyddstullar m.m. som skadar Kinas export till USA – samt att hålla USA passivt vid en kinesisk invasion av Taiwan, som Kina ser som en del av sitt land och vidare har stor betydelse för maktbalansen i Sydkinesiska Sjön (olja m.m.).

   Det handlar också om maktbalans globalt. Bidéns demokrater och Kinas kommunister är eniga om att kommunismen passar bra för det totalitära världsomfattande riket. Men i sandlådan sitter nu en kines och en sionistisk amerikan. Bara en av dem kommer att kunna bestämma över sandkakorna. Om inte jag får bestämma slår jag sönder din kaka för du är dum. Båda vaktar sin kaka och vill dessutom ha den andres. Trots att de delar samma sandlåda kommer de aldrig att kunna komma överens. Bättre då att mosa den andres kaka och köra ut honom från lådan. Kinesen vill kunna köra med sina bilar i hela sandlådan och bestämma över vem som skall få köra dem, sionisten har den största spaden. Bäst då att använda spaden och mosa allt, så springer kinesen hem och gråter. Alternativet är att sionisten springer hem och gråter för att kinesen har sina bilar överallt!

   När pappa kines kommer springande för att ta sionisten i örat så gäller det att kunna säga att det var kinesen som började. Man får ju tänka lite på vad de andra barnen tycker också. Dessutom finns det så många andra otäcka kineser i kvarteret.

   För att återvända till vuxenvärlden så har Biden under hela installationen haft en kines med okänd bakgrund flåsande i nacken. Jag antar att hans uppgift är att skydda Kinas investering. Inte ens Vita Huset är en säker plats längre. USA:s. militär finns obehagligt nära och ingen vet när eller om Trump dyker upp.

   Jag är övertygad om att Bidéns gäng inser att man bara har en kort tid på sig att övertyga militären om ett lockande anfallskrig, plötsligt och överraskande innan någon förstått vad som händer – en klassisk stridsteknik som militären länge hävdat vore bäst i maktkampen mot Ryssland. Får man igång en krigsinsats genom Bidéns underskrift (Trump hade aldrig godkänt detta) tror man att valet är glömt under överskådlig tid, det finns viktigare saker att tänk på då. Då förlorar också Trump militärens stöd för sin upprättelse i valutgången och Biden sitter säkert i sadeln. Det spelar då ingen roll att valfusket blir erkänt, viktigast är att kunna anklaga Kina för intrång och hot mot landet. Man kan använda patrioterna i militären till att slå ut en påstådd fiende samtidigt som världskommunismen kan införas – under amerikansk/sionistisk ledning.

   I politiken lurar alla varandra. Det är ett pokerspel. Trump kan detta också och jag tror att han är bra på det. Därför har vi några veckor framför oss som kommer att bli en rysare, för jag tror inte att någon av oss vill ha krig. Låt oss därför hoppas på det bästa!

  • Erik says:

   Molly du gör samma misstag som många andra, som inte till fullo i känner kulturmarxismens innersta själ. Deras kommunikation präglas av två ansikten eller språk; ett ämnat till oss vanliga dödliga människor har inget krav att på något sätt vars logisk eller sann, utan kan ändras från dag till dag, hur motsägelsefullt och ologisk som helst för det spelar ingen roll för så länge som en massiv propaganda omger allt och allasom till slutar får alla människor att sluta tänka självständigt, och en annan inre del, som alltid döljs, där varje steg är strategiskt diaboliskt utänkt i syfta att långsiktigt ta alla avdaga som dom själva inte är beroende av.

 7. åke says:

  Röstfusket, en genomgång. Video från 6/2. Absolute Proof :
  https://michaeljlindell.com/

 8. Jonas says:

  Från Simon Parkes 6/2 update
  Doug Billings intervju Flynn says, ” I think I still refer to Trump as president Trump cause he is still the president” och ”the congress are impeaching him and you can only impeach a president” that tells us who really is the president.

  Vi får hoppas att det är så.

 9. tegetornvall says:

  Militärers – och särskilt högre sådanas – givna uppgift är att föra krig. Utan krig har de ingen uppgift och knappast heller något existensberättigande. Alltså våntar de på nästa krig. Om inget kommer, försöker de skapa det. Eftersom konflikter kan lösas med seriösa förhandlingar, sitter militärer löst Ju mer civiliserat ett samhälle är, desto mindre behövs militära lösningar.

  Faran i detta är -ismer och riktningar som menar sig stå för en enda, sann lära och därför inte kan förhandlas med. Dit hör social- och kommunism, nationalsocialism, ortodox kristendom och islam samt andra liknande. Mot dem måste vi skydda oss! Mig veterligt är kristendom och islam de enda globala trosriktningar som med svärdet i hand vill få andra att underkasta sig.

  Det för knappast mänskligheten framåt.

  • Jonas says:

   Militärens uppgift är att skydda det egna landet från utrikes och inrikes fiender, och om så krävs med våld / krig.

   • Benny says:

    Ja, skydda det egna landet…Nu sysslar ju militären i USA inte med att skydda det egna landet utan de bombar sönder andra länder! Skulle tro att militären i USA är djupt inblandade i att vara med och besluta om krig tillsammans med politikerna…Allt annat vore märkligt!

  • Sture says:

   @ tegetornvall,
   du skriver: ”Militärers – och särskilt högre sådanas – givna uppgift är att föra krig. Utan krig har de ingen uppgift och knappast heller något existensberättigande. Alltså väntar de på nästa krig. Om inget kommer, försöker de skapa det.”

   Det är inte militären som skapar krig och de har ett klart existensberättigande även utan något krig – för att försvara sitt land på sitt eget territorium.
   USAs krig i nutid har inte drivits fram av generaler utan av kabalen bakom Federal Reserve och Wall Street. Dessa tjänar pengar på att militären offrar sina liv och lemmar, dessutom offras det kristna Amerika i dessa krig – inte sionisternas söner. Och det är detta som är själva poängen.

 10. Skrev tidigare att något skulle hända på fredag och det gjorde det också. Faktum är att militären hade, helt i enlighet med konstitutionen (som jag inte läst), tagit kommandot för länge sedan (20 januari). Biden är avrättad och är ersatt med en kopia (en välliknande skådespelare). Faktum är att jag tror många har avrättats och ersatts med kopior (detta har framkommit på bloggen ”Bakom kulisserna”). En stor del av kongressen och senaten har arresterats. Ward kallar det hela en pantomi ( bakomkulisserna.biz/2021/02/06/charlie-ward-biden-arresterad-msm-media-morkar/). Bloggen bakomkulisserna är mycket väl värd att följa. Den, Parks och Ward har informationskällor som få andra.

  Här en lista över arresterade och över avrättade Bakom kulisserna 2021-01-27.

  Någonstans på alla de videos jag sett sägs: Lita på Trump. Det är vad jag börjat göra. Han är både en skotte och en affärsman/politiker av rang.

  Det har varit en europeisk tribunal som fällt europeiska politiker mm. Kommer inte ihåg var jag läste om den. Någon av er kanske har en länk.

  Med vänlig hälsning
  Mikael Möller

 11. hllviken says:

  Det kommer fram artiklar om valet 2020:

  • Loa says:

   Som om det vore BRA!
   TIME Mag: “Trump Was Right. There Was A Conspiracy… Well-Funded Cabal, Powerful People Changing Laws, Steering Media & Controlling Information.”
   https://thenationalpulse.com/analysis/time-mag-trump-was-right-there-was-a-conspiracy-well-funded-cabal-powerful-people-changing-laws-steering-media-and-controlling-the-flow-of-information/

   author Molly Ball lays out how it all happened:
   The handshake between business and labor was just one component of a vast, cross-partisan campaign to PROTECT the election – an extraordinary shadow effort… Their work touched every aspect of the election. They got states to change voting systems and laws and helped secure hundreds of millions in public and private funding.
   (…) big business, big activist groups, big unions, and big media would collaborate to keep President Trump away from office and keep reporting on the steal off the airwaves and social media.

   • Sture says:

    @ Loa,
    man undrar förstås varför Time Magazine publicerar en sådan artikel, som går rakt emot deras helt igenom lögnaktiga journalistik. Är det för att valfusket snart för varje människa kommer att bli så uppenbarat i varje detalj (och att Trump vann med ”a landslide”) att det kommer att bli omöjligt att gå emot detta. Bättre då att erkänna och få människomassorna i USA att åter få förtroende för Time Magazines ”ärlighet” och få in dem i fållan igen. Detta fusk kan sedan snart bluddras bort och valet har ju trots allt gått igenom och kan inte göras om. Om en tid är allt detta om valfusk glömt och ”det bidde en tumme”.

    • hllviken says:

     👍 👍 👍 👍 👍

    • Loa says:

     De kanske TROR att det var bra! ”cross-partisan (ska det ge sken av ”båda sidor” = Dem. + Rep.?) campaign to PROTECT the election”. För ledstjärnan här var ju att rädda Demokratin.. Det var själva personen Trump som var fel..
     Jag förstår inte hur hon får ihop det, men det är ju också fingret i luften: Att här håller folket på att bli riktigt misstroget och någon reaktion behövs från media, annat än förtigning-förnekande-hån (i den ordningen). Så det blir en artikel om det Rafflande Spelet bakom Kulisserna: Demokratiälskande Trump-slayers lämnar ingen möda och inga pengar osparda. Djungeltrummorna går, motståndet organiseras, gräsrötter mobiliseras, taktik läggs upp.. Hon tror väl till slut det är Sherwoodskogen hon beskriver.

  • hllviken says:

   Förvånansvärt uppriktigt

 12. Loa says:

  För att fortsätta dessa uppmuntrande nyheter
  6 februari, 2021 kl. 01:43
  Trump has won two-thirds of the cases to date that have been adjudicated by the courts.
  https://www.lifesitenews.com/blogs/trump-is-winning-election-lawsuits-in-case-you-havent-heard
  så tuffar det på i SC också!
  Breaking:
  US Supreme Court Schedules Pennsylvania Election Case, Sidney Powell’s Michigan Case and Lin Wood’s Georgia Case for Feb 19 Conference
  Published February 5,
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/02/breaking-us-supreme-court-schedules-pennsylvania-election-case-sidney-powells-michigan-case-lin-woods-georgia-case-feb-19-conference/

 13. karlskoglund says:

  Hej! Stort tack för löpande artiklar! Jag delar så hårt jag orkar. Dels till vänner, dels till ett 50-tal beslutsfattare inom media, regering och riksdag. Vi hoppas få åter beslutsfattare som vill Sverige väl. / Karl S

  Skickat från min iPhone

 14. Mjölner says:

  Oavsett vad som händer i USA eller Sverige kommer de som vaccinerar sig mot Covid19 att spela roulette med livhanken. Ingen vet säkert vad som väntas. ”Vaccinet”, som inte är något vaccin, kan vara en plattform för manipulationer av det mänskliga immunförsvaret. En manipulation som vid framtida ”vaccinationer” kan orsaka hastig död. Kroppens naturliga immunförsvar sätts ur spel och låter ett ny variant av virus fritt angripa kroppens celler.

  https://prickigahuset.com/2021/02/07/moderna-erkanner-mrna-sprutorna-ar-ett-operativsystem-som-ar-utformat-for-att-programme

 15. Sture says:

  Simon Parkes publicerar idag en bild på Biden i ”Vita Huset” i möte med bl. a. Nancy Pelosi. Man ser då i hörnan rakt fram hur väggarna går isär. Det är således enbart studiokulisser, vilket de alla är medvetna om. Vad pinsamt. Hur länge skall denna lögn kunna hålla i sig?
  https://www.simonparkes.org/post/corner-wall-coming-apart

 16. Sture says:

  Kim Clements dotter försöker nu samla ihop alla faderns profetior om Trump, de första kom 2007 då han berättade att Herren säger att Trump kommer att bli ”en trumpet”. 22 februari 2014 hade han sin berömda profetia om att Trump kommer genomgå ”impeachment” två gånger, men det kommer inte att gå igenom.
  I denna video berättar hon också om ett brev (tidpunkt 13.50) hon funnit på hans e-mail, som han skrivit till Trump i juni 2015, således en månad innan Trump deklarerar att han ställer upp i 2016 års val. Hon är dock osäker om Trump fått detta brev, men hon tror det. Det finns både på e-mail och handskrivet.
  Kim Clement berättar där för Trump alla otidligheter som de kommer att kalla honom: ”unsuitable, impertinent, contrary, unreasonable, unseasonable, unsuitable irrational, ludicrous, ridiculous, absurd and baseless, what a perfect choice for the season and time. Run this race but cry out more passionately …”

 17. eva-marie says:

  Har tittat och lyssnat på den här videon två ggr. Hade lite svårt att hänga med först, då det inte är textat. Med Mark Taylor och Paul Oebel.

 18. eva-marie says:

  Glömde videon. Här är den

 19. Loa says:

  Hänvisning från PhiBetaIota till denna för mig okända sida, så den kan väl inte vara ett skämt..
  We Are Watching A White Hat Movie: The 2021 USA Inc. Joe Biden Shadow Presidency
  obs.: WHITE
  Updated: 31 minutes ago
  https://www.humorousmathematics.com/post/we-are-watching-a-white-hat-movie-the-2021-usa-inc-joe-biden-shadow-presidency?postId=601edc6c1eaac60017f91cba

  … Joe Biden or the actor playing his role rather, is an illegitimate President. This has all been part of the plan and nothing can stop what is coming; God won already.
  The actor or double is playing out the white hat military controlled shadow presidency to awaken the normies and libtards to the consequences of a president controlled by CCP, deep state, Zionist, Freemasonic, Illuminati, Khazarian, Jesuit, globalists trying to usher in the communist transhumanist pedophiliac Luciferian Nazi one world order.
  It had to be done this way, … to awaken the world ….

  Finns här någon frenolog..? (scrolla ner)
  The Executed: Clones, Doubles, & Vril Lizard Reptilian Parasites
  Updated: 4 days ago
  https://www.humorousmathematics.com/post/the-executed-clones-doubles-vril-lizard-reptilian-parasites

  … It’s being reported that many public figures have been replaced by stand in clones/doubles these days, and thankfully the great team at ZetaTalk has been keeping track for us. According to ZetaTalk these Military Tribunals have been running in the US since the start of 2019, authorized by President Trump’s Executive Order. Issues such as treason and crimes against humanity fall under the military purview and allow for a speedy trial in secrecy, commonly resulting in executions or lengthy stays at GITMO.
  (…)
  we can take a look at a few of the most obvious public figure clones/doubles. These people are merely place holders until the public has awoken enough for full disclosure and declassification of their disgusting crimes against humanity.

 20. Sture says:

  Jag tänkte ge en liten sammanfattning av den 2 timmars video som Mike Lindell lagt ut och som refererats av flera på denna blogg – för dem som inte haft tid att titta.

  För det första går Mike Lindell i detalj igenom alla de oegentligheter, som förekommit i varje vallokal: 1. republikanska observatörer förnekas möjlighet att observera, 2. det kommer billaster på nätterna med hundratusentals valsedlar från andra stater, som alla röstar på Biden, 3. en observatör som egentligen arbetade extra som tekniker för Dominion noterade att hon under sitt pass på 22 timmar av tusentals röster inte ”kunde upptäcka en enda röst på Trump” – alla var för Joe Biden, 4. Samma falska valsedlar för Joe Biden körs om och om igen i Dominionmaskinen mellan 4-10 gånger, 5. I två olika counties blev det ”fel” i Dominionmaskinen i 68% och 82%, varvid man tog ut dessa valsedlar och lät de demokratiska funktionärerna ange vilken kandidat som skulle få den rösten, 6. I ett county fanns det tre gånger så många röster lagda som det fanns röstberättigade, 93% var på Joe Biden, etc., etc. Listan går vidare.

  För det andra: Väl medvetna om valfusket via datorerna 2018 hade man på USAs cyber security enhet (NSA) i förtid förberett övervakning av den internationella trafiken. Man har nu insamlat en datamängd som räknas i terabytes, tusentals sidor med intrång och förändringar i Bidens favör. Man har följt 2.995 counties i USA (= samtliga) och har följt och registrerat VARJE överföring, exakt tidpunkt på sekunden, från vilken dator (ID-nummer) och vilket IP-nummer som angreppet skett och på vilken dator i USA (ID-nummer) och på vilket IP-nummer, i vilket county och vilket stat detta skett, noterat om den fientliga staten haft log-in och password (det hade de ofta fått) eller måste bryta sig igenom ”brandväggen” eller bådadera, om röststölden lyckats eller misslyckats (den lyckades nästa alltid) och slutligen hur många röster som stals från Trump. Kina stod för 66% av röststölderna via nätet och Iran för en annan del + Frankrike Italien etc., etc. Man har alltså data på ALLT.

  När man räknade bort dessa stölder från Trump på endast det som skedde via nätet så skulle Trump ha vunnit med 80 miljoner röster mot Bidens 68 miljoner. Sedan tillkommer allt detta som skett lokalt på varje lokallokal, som inte finns med i denna beräkning. Några har räknat med att Trump hade vunnit 75% av alla röster. En gigantisk röststöld som måste få konsekvenser för dem som genomfört detta och för dem som godtagit det – aktivt eller passivt.

  • Erik says:

   Jösses, där fick han/du med allt:

   ”deep state, Zionist, Freemasonic, Illuminati, Khazarian, Jesuit, globalists trying to usher in the communist transhumanist pedophiliac Luciferian Nazi one world order”.

 21. Loa says:

  Patrick Byrne
  How DJT Lost the White House, Chapter 5: Agitation & Chaos (January 6 – 20)
  February 8, 2021
  https://www.deepcapture.com/2021/02/how-djt-lost-the-white-house-chapter-5-the-chaos-january-6-20/

  • Loa says:

   Törs man tro på detta..

   Trump Team’s New Legal Brief DESTROYS Democrats’ Post-Presidency Impeachment Dreams
   https://stillnessinthestorm.com/2021/02/moseley-trump-teams-new-legal-brief-destroys-democrats-post-presidency-impeachment-dreams/

   President Trump’s new lawyers, Bruce L. Castor, Jr., David Schoen, and Michael T. van der Veen, just nuked that debate on pages 15 to 17 of their trial brief.

   • Sture says:

    @ Loa,
    argumentationen i deras inlaga är nog korrekt och kommer långsamt att fräta sönder ”moralen” hos demokraterna. Det är inte säkert eller inte ens troligt att detta har någon omedelbar effekt, men säkert på lång sikt. Många förändringar följer det förlopp, som man ser när man kokar vatten: det händer ingenting synligt på många minuter, men allteftersom värmen i vattnet stiger så kokar det plötsligt över – på en sekund. Jag tror att de politiska förändringarna i USA kommer att ha detta förlopp – ett lugn före den plötsliga stormen och förändringen.

  • Loa says:

   Monkey business special with GARRETT ZIEGLER
   [2021-02-06] – Monkey werx (video)
   https://www.bitchute.com/video/ammK201OnTPJ/
   Denne unge man Garrett Ziegler har arbetat I Vita Huset I två år, för Peter Navarro. Han har både varit fluga på väggen och försökt föra fram förslag till president Trump, men då märkt den kompakta byråkratin och alla no-men.
   https://phibetaiota.net/2021/01/concluding-trump-triumph-looms/#more-159428
   .. his last talk with the president on January 19 and his conclusion that, if Trump has always been a skilled business man, he was not prepared to deal with the endemic inertia and back-stabbing, nor did he seem to have even been remotely aware that such could exist at any level of government, let alone in the White House.
   (…)
   Garrett Ziegler is one of the two staffers who called Patrick Byrne on January 18.

  • Loa says:

   Patrick Byrne
   How DJT Lost the White House, Chapter 6: The Aftermath
   February 9, 2021
   https://www.deepcapture.com/2021/02/how-djt-lost-the-white-house-chapter-6-the-aftermath/
   Jag skulle tro att PDB uttyds Presidential Daily Briefs.

   Här finns en lång passage om hydroxykloroqin och ivermectin. Använt sen 80-talet, hur bra och billigt det var – tills media blev slagrörda över det förra sommaren.

 22. hllviken says:

  Jana & Steve De Noon: ”Vem är den kommande Moshiach?”

  De varnar alla kristna för den organiserade judenhetens plan.

  Gå in på Youtube, tryck på länken under för att se hela filmen.
  Under finns intressanta länkar.

 23. Mjölner says:

  En läsvärd och förklarande artikel när det gäller fusket med vacciner av Lars Bern.
  https://anthropocene.live/2021/02/08/att-mala-in-sig-i-ett-horn/

 24. Mjölner says:

  Svenska politiker och myndigheter har förbjudit användandet av preparatet hydroxiklorokin som tillsammans med zink är verksamt mot Covid19. Förbudet gäller endast Covid19.
  Preparatet används i Afrika som profylax mot malaria. Hos oss mot reumatisk artrit. Ett ofarligt ämne utan biverkningar.

  Den svenska sjukvården undanhålls ett ofarligt verksamt preparat mot Covid19, en skandal utan motstycke. Det här tilltaget av svenska politiker och myndigheter kan betraktas som ett förtäckt mordförsök på den äldre befolkningen, samt svaga personer med nedsatt immunförsvar.
  Man har även planer på ett s.k. Covid19-pass som skall skilja vaccinerade personer från ej vaccinerade. Det blir då lätt att skilja agnarna från vetet.

  Det här kan utnyttjas för införande av alla tänkbara förbud. Du får inte resa utomlands eller kanske du blir portad på ICA, vem vet. Pandemidiktatur råder.
  En uppenbar sak som myndigheter och politiker inte tänkt på, vad händer när viruset muterat och en ny smitthärd börjar sprida ett alldeles ny och färsk influensa? Vad händer då med Covid19-passet Skall vi vaccineras igen? Ett nytt pass utfärdas etc. etc.

  Det blir som alla vid sunda vätskor redan räknat ut, det blir vaccinering på vaccinering och ytterligare vaccinering. Det finns en liten klick som gynnas av den här karusellen, en som tillhör den klicken heter Bill Gates. Många kommer att skrämmas in i vaccinfållan när friheten hotas.
  En otillbörlig och grym utpressning styrd av svenska politiker/myndigheter.
  Politiker/myndigheter sprider lögner. Det mesta som sägs är kvalificerat skitsnack där okunnigheten avslöjas och sanningen fjärran.

  • peterkrabbe says:

   Är det verkligen så att hydroxiklorokin är förbjudet i Sverige? Sture kanske kan verifiera? Det vore ju fullständigt horribelt att förbjuda ett fungerande läkemedel bara för att gynna vaccinationsindustrin! Det finns ju dessutom människor som på grund av allergier och autoimmuna sjukdomar inte kan ta vaccinet. Skall vi då behöva ta till illegal import av medicinen från andra länder, som om vi vore knarksmugglare?
   Detta är ju inte ens ett förtäckt mordförsök utan ett helt öppet och ogenerat sådant i syfte att ta död på alla som vägrar utsätta sig för riskerna med de obeprövade vaccinerna!
   Nej, fram med högafflarna gott folk och skicka ut politruckerna i dyngan, nu är gränsen nådd!

   • Sture says:

    @ peterkrabbe,
    jag och en kollega köpte hydroxiklorokin precis i början då det blev känt att det fungerade som ett skydd initialt. Men sedan kom den falska studien i Lancet som påvisade att det var farligt – vilken artikel senare drogs tillbaka. Lassekniven försökte därefter skriva ut detta till sig själv men fick på apoteket veta att endast reumatologer numera får skriva ut detta till patienter – med reumatologiska besvär – inte på någon annan indikation. En doktor får alltså inte ens skriva ut till sig själv. det är fullkomligt horribelt. Men sjukvårdens medicinska principer drivs inte längre av läkare utan av politiker och journalister, som tar order av Klaus Schwab i ekonomiskt forum.
    Men Ivermectin är ännu effektivare – ett antiparasitmedel från 1960-talet.
    Man gav detta till 800 sjukvårdsarbetare i Brasilien, som arbetade med COVID-19 patienter. Ingen blev smittad. 400 sjukvårdsarbetare fick inte Ivermectin och fick vara kontrollgrupp. 58% av dessa (=216) blev smittade med COVID-19.
    Även detta läkemedel har man förbjudit. Och allt detta är följdriktigt. Hur skall man kunna upprätthålla skräcken för COVID-19 om det finns läkemedel som botar, t. ex. kombinationen Ivermectin, C-Vitamin, D-Vitamin, Melatonin, zink, Kortison, Hydroxklorokin? Vi har allt vi behöver.

    • peterkrabbe says:

     Detta är ju skandalöst! Finns det inte ett läkarförbund som kan protestera kollektivt om nu inte enskilda läkare har någon framgång? Det måste ju rimligtvis finnas någon samvetsklausul som ger en läkare rätten att rädda livet på sina patienter, oavsett kryptisk lagstiftning.
     Vet du om det finns andra länder som säljer medicinerna, med eller utan recept? Jag såg en artikel från Indien där myndigheterna till och med skickade ut ett kit med Ivermectin gratis till sina invånare.

     • Mjölner says:

      Det finns något som heter Hippokrates ed, en deontologisk ed som alla tandläkare och läkare förväntas följa. Denna ed förekommer i Sverige i reviderad form, man svär inte eden men man förväntas följa den. Det handlar om moral och etik inom läkarkåren. Samtidigt skall en läkare följa Socialstyrelsens anvisningar. Där sprack både etiken och moralen.

      En av Hippokrates regler var, ”låt maten vara din medicin”. Det rådet finns inte på kartan i den svenska läkarkåren. Troligen finns här ytterligare ett förbud från Socialstyrelsen som tycker det är farligt att äta svensk husmanskost och i samma veva påstår att D- och C-vitamin inte gör någon nytta. Ordet ”vitamin” har bannlysts. Först ordinerar man morfin på äldreboenden sedan förbjuder man hydroxiklorokin. Morfin är en opiat som är vanebildande. Hydroxiklorokin är ofarligt.

      Läkare i Stockholmsregionen ordinerade morfin per telefon till gamlingarna på äldreboenden och lät dessa insomna i andnöd och plågor. Man tog detta beslut på rak arm utan att träffa patienten. Där försvann plötsligt både etik och moral. Det finns där en del att förklara.
      Då följde man inte Hippokrates eller Socialstyrelsens anvisningar utan hemsnickrade hittepåregler från regionens politiker. Man kommer som vanligt undan utan åtgärd.
      SKANDAL räcker inte, det är dags att beivra detta omoraliska och kriminella handlande.
      Socialstyrelsen tiger och vill inte ta i denna smutsiga byk.

   • Det är sant. Förbudet är utfärdat av läkemedelsverket. Se Lars Berns blogg – Anthropocene.

  • Loa says:

   Om vaccinering på vaccinering
   eller som det heter i pressen: ”Den andra sprutan kan vara besvärligare” :

   Dr. Sherri Tenpenny
   EXPLAINS HOW THE DEPOPULATION mRNA VACCINES WILL START WORKING IN 3-6 MONTHS
   [2021-07-07] (video)
   https://www.bitchute.com/video/thgHE7VUsDrn/
   Dr. Sherri Tenpenny gives VERY important information! Hyper-immune response in test animals for previous attempts at coronavirus vaccines, like SARS and MERS, has been a persistent problem. All is well for a while, UNTIL the animals are exposed to the wild mutated virus. Dr. Tenpenny and other scientists have forecast that millions may die, and it will be BLAMED ON A NEW strain of COVID, making an ARGUMENT for even MORE deadly vaccines.

   See: ”The Coming Genocide of Adverse COVID Vax Reactions, and Who to Blame for It”
   https://coronanews123.wordpress.com/2021/01/25/the-coming-genocide-of-adverse-covid-vax-reactions-and-who-to-blame-for-it/

   • Sture says:

    @ Loa,
    återigen ett stort tack för dina länkar. Dr. Sherri Tenpenny var ny för mig – men med explosiv kunskap, som det tycks.

    • Loa says:

     Tack – ja, hon är bra. Koncis och tydlig:
     Om SPÄDBARN
     Dr. Sherri J Tenpenny warns about the perils of vaccination
     Vaccine’s Safety: A Crime Against Humanity

     16 min.
     181 960 visningar
     •7 nov. 2011

     • Sture says:

      @ Loa,
      fantastisk genomgång av vaccinernas roll i sjukvården av dr. Sherri Tenpenny.

     • Loa says:

      Studie: Icke-vaccinerade barn är friskare
      https://nyadagbladet.se/vetenskap/studie-icke-vaccinerade-barn-ar-friskare/
      3300 patienter under en tioårsperiod.

      Barn som fått 90 till 95 procent av de vaccin som rekommenderas av folkhälsomyndigheten (USA) var 25 gånger mer sannolika än icke-vaccinerade att uppsöka läkarvård för hög feber.
      … tre till sex gånger oftare än icke-vaccinerade för anemi, astma, allergier och bihåleinflammation.
      Vad gäller luftvägsinfektioner hade vaccinerade barn dessa hela 70 procent oftare än icke-vaccinerade.
      INTE fanns någon större skillnad gällande förekomsten av vattkoppor, rotavirus eller kikhosta hos vaccinerade och icke-vaccinerade.
      Mässling, hepatit, påssjuka, röda hund, stelkramp … återfanns varken hos de icke-vaccinerade eller de vaccinerade barnen.

      • Eclipse says:

       ”Mässling, hepatit, påssjuka, röda hund, stelkramp … återfanns varken hos de icke-vaccinerade eller de vaccinerade barnen.”

       Och vilket svar får man på det argumentet?

       Men det beror ju på att vaccinationerna har utrotat de sjukdomarna. De ovaccinerades friskhet beror på att de allra flesta vaccinerar sig. Vaccinmotståndarna är alltså parasiter som ska brännmärkas.

       • Erik says:

        Om mässling, hepatit, påssjuka, röda hund, osv inte uppträder hos vaccinerade eller icke vaccinerade hos vilka uppträder sjukdomarna i så fall? Hos ingen? Fet finns bara två grupper: vaccinerade eller icke vaccinerade.

      • Sture says:

       @ Loa,
       den rent formella invändningen man kommer att göra emot denna studie är att författarna kan vara ”biased”, dvs. vilja ha det resultat de får. Efter vad jag förstår har de beskyllts för att vara ”vaccinationsmotståndare” och då blir frågan mycket infekterad. Jag vet i alla fall en nära anhörig som kommer att komma med denna invändning. Men snöbollen har satts i rullning.

  • Jonas says:

   Jag har sagt det många gånger de senaste åren och det måste skrikas ut så alla förstår.

   SVENSKA POLITIKER OCH MYNDIGHETER ARBETAR INTE FÖR SVERIGE OCH DET SVENSKA FOLKETS BÄSTA.

   De är helt ointelligenta och kan inte tänka i banor som ”orsak och verkan” men vad än värre är att de är djupt korrumperade, de är köpta av fienden. Skulle vara mycket intressant att få veta deras bank tillgångar men de är säkert gömda i utlandet.

   Peter har rätt, fram med högafflarna och jaga ut dem ur riksdagen.

 25. Patrik says:

  Mjölner,

  Vilka myndigheter har förbjudit exakt vad mot vad och varifrån har du fått den informationen?

 26. Sture says:

  Slovakien är det första EU-land som godkänt Ivermektin mot COVID19, både som profylax och behandling:

 27. kirurgenblog says:

  Om jag inte minns fel så såg jag alldeles nyligen en blänkare i MSM (lagrade tyvärr inte denna info) där det verkade som att alla läkare nu kan skriva ut Hydroxyklorokin (Plaquenil-R) men inte för behandling av Covid 19 utan endast mot rheumatoid artrit. Enligt indiska läkare gäller dosen 250 mg x 2 första dagen, därefter 250 mg per dag i 7 dagar. Det är förmodligen rätt meningslöst att sätta medicinen sent i coronaförloppet. Det skall in så fort symtomen kommer. Tillägg av Erytromycin lär ju potentiera men jag förstår inte mekanismen bakom detta.
  Jag skall försöka luska reda på lite mer men Läkemedelsverkets hemsida ger ingen info.
  Risken för long Q-T syndrome med denna korta behandling är väl förmodligen obefintlig.
  Ett skäl enligt apotekaren jag talade med, för restriktionen, skulle vara att om man släppte på utskrivningen så skulle risk för restnotering uppstå och de som står på långtidsbehandling skulle riskera bli utan. Men detta är ett svagt argument då det är fråga om att öka takten och pressa mer tabletter. Billig medicin. Det är ju inte frågan om vacciner.

  Laassekniven
  (återkommer med några tankar om vaccinerna)

 28. Mjölner says:

  https://www.nyatider.nu/europaradet-slar-fast-i-resolution-vaccinationer-far-inte-vara-tvingande-och-ingen-ovaccinerad-far-diskrimineras/

  Två labbråttor diskuterar vaccinet mot Covid19
  Ska du vaccinera dig?
  Du är galen, de har inte avslutat testerna på människa ännu!

 29. Loa says:

  Europarådet är tyvärr inget som hör till EU; inget juridiskt bindande. Bara ‘samarbete’ och det välkända malandet om ‘demokrati, rättsstat (borde lägga Sverige under luppen) mänskliga rättigheter’..´ Vilket man ju kan tycka detta faller under.
  Finns något kodex från efter Nürnbergrättegångarna också – vilket borde borga för icke-bindande – att det är förbjudet att utföra medicinska experiment på människor. Gäller läkare. Kanske inte politiker…

  • Mjölner says:

   Loa!
   Europarådet har lyft frågan. FN:s skrivning om mänskliga rättigheter säger att ingen mot sin vilja får utsättas för övergrepp, tvång eller experiment med mediciner.
   Om man inte följer FN:s konvention om mänskliga rättigheter i enskilda fall finns möjlighet att gå samman och stämma i EU:s domstol. EU:s domstol är piskade att följa FN:s skrivning om mänskliga rättigheter. Om EU:s domstol slår knut på sig själv och vägrar ta upp frågan är vi verkligen illa ute.
   Den svenska s. k. rättvisan har abdikerat och lämnat fältet fritt för allehanda personliga övergrepp. Där finns ingen hjälp. Man ignorerar gällande lag, ändrar i praxis och utnyttjar tankeluckor där tillfälle ges.

 30. hllviken says:

  Jag förlitar mig inte till 100% på Big Pharma och Big Medicine. Det är bra att ha kunskap om Naturmedicin.

  Dr. Axe: Western medicine is wrong… [The Dr. Gundry Podcast]

 31. Sture says:

  Nu när ”räkenskapens tid” snart är inne kommer två händelser att vara mycket betydelsefulla, mordet på JFK och 9/11. Plötsligt kom denna film upp i mitt flöde, den är på över 3 timmar men börjar med en redogörelse för mordet som följer ”JFK and the 8 assassins”, som är det bästa som visats om mordet.

  Denna film är ännu längre. Ladda ner den eller bokmärk den om ni inte kan se den omedelbart. Jag är övertygad om att de kommer att försöka censurera den:

 32. hllviken says:

  llll

 33. Mjölner says:

  Här en gammal artikel från 2003 om korruptionen bland svenska läkare. Det är illa nog om bara hälften av artikeln är sann. Distriktsläkarna på de svenska vårdcentralerna verkar till största delen vara pillergubbar som gynnar läkemedelsföretagen. Man botar aldrig sjukdomar utan dämpar symtomen så karusellen hålls igång och pengarna rullar in. Man lurar patienterna till livslång användning av helt onödiga preparat t.ex. statiner och blodtryckssänkare. Statiner sänker det goda kolesterolet som är livsviktigt för det metabola systemet. Alltså en helt onödig och farlig behandling som de svenska läkarna ordinerar. Undersökning har visat att personer med högt kolesterolvärde kan leva längre än de med lågt värde, (enl. Lars Bern).

  https://prickigahuset.com/2021/01/02/miljarder-satsas-for-att-paverka-svenska-lakare/

 34. Mjölner says:

  Följer upp med denna artikel från 90-talet med för nutiden rykande aktuellt innehåll.

  https://juliacaesar.blog/2021/02/09/det-har-skrev-jag-1990-tystnad-rader-kring-de-stora-lakemedelskatastroferna/#more-21916

 35. ragnhild says:

  … Jeg ler meg skakk av følgende:
  Dere alle registrerte vedkommende immunolog Fauchi, som anbefalte to koronabeskyttende masker samtidig. Forøvrig ser jeg stadig mindre barn, også førskolebarn gå med maske. Konsekvenser synes være foreldre uvedkomne. Hvor er myndighetene. Så til det ”latterlige”.

  Resett.no med både troll, og ofte i disse tider hederlige, gode kommentarer i kommentarfeltet.
  Få med dere 1ste kommentar etter artikkelen, akkurat nå med 75 upvotes og hvor den norske helseministeren spiller en stor rolle (avbildet).

  https://resett.no/2021/02/11/vurderer-a-anbefale-bruk-av-to-munnbind-i-norge/

  Jeg selv takker for god latter, vedvarende sådan.

 36. ragnhild says:

  Først i etterkant tok jeg inn hele artikkelen. Nakstad (nevnt i samme artikkel) sies å ha aksjer i munnbind-bransjen. Ingen aerosoler skal nå komme til. Munnbindet skal bli dråpetett – ingen luft skal tilkomme, brukt luft skal heller ikke unnslippe. Et mål? Jeg tror knapt lenger at verden står til påske. … om ikke USA tilknyttede generaler reiser seg og utgjør en forskjell…. !

  https://resett.no/2021/02/11/vurderer-a-anbefale-bruk-av-to-munnbind-i-norge/

 37. Loa says:

  Den sinnessjuka manspojken leker med tennsoldater: globala frontsoldater mot infektionssjukdomar, att rycka ut som first responders, rustade till tänderna.
  Video: Weirdo Bill Gates Calls For ‘Global Alert System’ Ahead Of ‘Next Pandemic’
  https://summit.news/2021/02/02/video-weirdo-bill-gates-calls-for-global-alert-system-ahead-of-next-pandemic/
  “We also need new capabilities, including a global alert system and infectious disease first responders, or what I like to call a pandemic fire squad.”

  • Loa says:

   Svensk sillmjölke deltar lydigt i leken
   FHM: Inga lättnader i restriktioner att vänta
   https://www.friatider.se/fhm-inga-lattnader-i-restriktioner-att-vanta
   – Vi står möjligen inför en ökning av smittspridningstakten. Som vi visat i våra modelleringar finns det en stor risk för en tredje våg under våren, om vi inte lyckas hålla de regler och rekommendationer som finns, säger Folkhälsomyndighetens generaldirektör Johan Carlson.

   • Mjölner says:

    Svensk sillmjölke, ett hyfsat bra mått på fegheten.

    Europarådet (Council of Europe) är en mellanstatlig samarbetsorganisation med 47 medlems- stater. Dess resolutioner är som du skrev inte juridiskt bindande men rekommendationerna till medlemsstaterna brukar efterlevas. Sverige deltog den 27 januari och godkände resolution 2361. Punkt 7.3 i resolutionen påbjuder alla medlemsländer säkerställa att medborgarna informeras om att Covid- vaccinationer INTE är obligatoriska.

    Medlemsländerna skall även säkerställa att ingen diskrimineras om någon inte vill vaccineras på grund av hälsorisker (biverkningar).
    Den svenska regeringen var snabba med att meddela den 4 feb. – vi inför digitala vaccinationspass till sommaren 2021.
    Vad är vitsen med att införa vaccineringspass om man skall följa rekommendationen i punkt 7.3 om att inte diskriminera personer som av hälsosjäl avstår vaccinering.

    På regeringens hemsida den 29 januari sammanfattas de viktigaste punkterna från sessionen. Där nämns inte med ett ord punkt 7.3 med informationen om att vaccinationer INTE är obligatoriska. Man struntar medvetet tillsammans med massmedias förrädare journalistkåren att viktig information delges medborgarna.

    • Loa says:

     Nya Tiders ledare v.6, 2021
     Europarådet slår fast i resolution: Vaccinationer får inte vara tvingande och ingen ovaccinerad får diskrimineras
     https://www.nyatider.nu/europaradet-slar-fast-i-resolution-vaccinationer-far-inte-vara-tvingande-och-ingen-ovaccinerad-far-diskrimineras/
     Resolutionen går så långt som att påbjuda att medlemsländer som till exempel Sverige AKTIVT SKALL upplysa medborgarna om att de har denna rättighet

     • Mjölner says:

      Det var väl ungefär vad jag skrev i min kommentar.

      Förutom att hålla käft om Europarådets resolution 2361 punkt 7.3 så har svetsar-Steffe tillsammans med miljö-Tomtarna förstört alla möjligheter att bl. a. få fason på den svenska elförsörjningen. Gemene man på landsbygden kommer att sätta kaffet i halsen när vinterns elräkningar dimper ned. Spotpris den här veckan 225öre/kW. Med moms och skatt samt skatt på momsen blir elräkningen betungande för privatekonomin. Företag och industrier med energikrävande processer annonserar neddragning av produktionen. Man är rädd att inte kunna betala elräkningarna med nuvarande priser. Har miljö-Tomtarna tänkt på hur de skall kunna ladda sina elcyklar när det blir strömavbrott. Nej det har de inte! Jag tänkte inte på det
      sade uppfinnar-jocke. Tänka är inte miljö-Tomtens starka sida.

      Socialdemokrater/Miljöpartister har varit och är ett mycket tungt bojsänke för nationen Sverige.
      Dessa båda ”framstegspartier” har med allierade jasägare/knapptryckare sett till att skutan Svea gått hårt på grund i Stillhetens Hav, med svår slagsida och läckande skrov som följd.
      Den brutala nedmonteringen av nationen pågår och fortsätter utan hänsyn till medborgarna.
      Våra rättigheter, yttrandefriheten, den personliga integriteten och friheten är hotade.

      • Loa says:

       Uppgifter: Vattenfall ville bygga ny kärnkraft – stoppades av rödgröna regeringen
       20 februari 2021
       https://samnytt.se/uppgifter-vattenfall-ville-bygga-ny-karnkraft-stoppades-av-rodgrona-regeringen/
       ” Dokumentation från Strålsäkerhetsmyndigheten (SSM) … avslöjar att den statligt ägda energijätten … haft långtgående planer på att bygga fler reaktorer vid Ringhals.
       Projektet gick under namnet Svea. En källa med insyn i Vattenfall uppger att det satsats mycket stora pengar på detta från 2006 och fram till 2014, då det plötsligt lades i malpåse.
       – Vattenfall spenderade väldigt mycket pengar och var väldigt, väldigt seriösa, säger DI:s källa.
       Avbröts när rödgröna regeringen tillträdde
       Att Projekt Svea avbröts sammanfaller i tid med att Socialdemokraterna bildade regering med Miljöpartiet och att Stefan Löfven i samband med det bytte fot i kärnkraftsfrågan från positiv till negativ.

       Enligt SSM kan Vattenfall när som helst – exempelvis efter ett regeringsskifte – återuppta Projekt Svea. ”
       !

 38. Jonas says:

  OT men jag blir mer och mer övertygad om att ingen människa, företag, organisation eller sammanslutning får bli så rika och mäktiga att de kan utöva den makt vi ser exempel på idag. Det är jordens folk som ska bestämma i sina respektive länder, åtminstone de länder som är demokratier. Elitens makt måste tas i från dem och sedan måste vi införa begränsningar för hur stora och mäktiga personer och företag får bli och hur stora rikedomar som ska tillåtas.

 39. Sture says:

  På denna video på 2 timmar, som publicerats på ”Bakom Kulisserna”, finns ett intressant samtal mellan David Zublick och Simon Parkes (tidpunkt 27.00 – 1.28.00). En del av detta har jag hört tidigare, men det fyller ut luckorna om Simon Parkes. Grundregel: Lita på er egen intuition och lita inte på vad andra människor säger om olika personer. Det är sällan man kan lita på de som kastar smuts.

  Det finns också en redogörelse av David Zublick om Jeffrey Epstein, som jag inte alls tror på. Jag jag vill varna för att föra ut detta innan det bekräftats mera handfast.

  • Mats says:

   Zublick är en person som jag alltid misstrott, att Parkes inte länkar till detta kanske säger något eller också har han inte hunnit
   Epstein historien, nä jag vill inte tro på den
   Sen säger nu Simon att militären nu vill ha en form av seger i någon domstol, rädd för vad som ska stå i historieböckerna
   För det första är det segrarna som skriver historien o har man torrt på sig då det gäller valfusk så är det väl det som kommer stå i böckerna
   Sedan om detta är sant så kan vi utgå från att historien om att de skulle slå till 20e men blev skrämda är felaktig
   Jag kan acceptera felaktig info men Simons trovärdighet skulle öka om han nämnde detta

   • Sture says:

    @ mats,
    instämmer. Aldrig tittat på någonting av Zublick tidigare och även om han är ärlig, så säger mig min intuition att han har svårt att rätt bedöma källor och uppgifter.

    Argumentet Simon Parkes nämner om att militären inte vill slå till utan ett domstolsutslag är mycket illavarslande och det visar att de saknar det som krävs för varje stor omvälvning: djärvhet, djärvhet och åter djärvhet. Detta visar att de tvekar och om man tvivlar och tvekar kommer man att misslyckas. Man måste tro på sig själv för att lyckas. Och här visar också Simon Parkes dåligt omdöme. Han borde vara mera orolig inför denna argumentation.

    Man kan lätt föreställa sig att den upprördhet, som militären kände inför kabbalans avrättning av John F. Kennedy 1963, har lagt sig något när dessa generaler gått i pension och nya tillkommit.
    Däremot tror jag fortfarande på profetiorna från Mike Thompson, Kim Clement, Mark Taylor, och mängder av andra, som växer upp som svampar ur jorden. Gud kommer att ingripa här och USA kommer åter att bli ett rättfärdighetens land och en lysande fackla för övriga världen. Alla hemliga makthavare kommer att dras fram i ljuset och avslöjas, ställas inför rätta och dömas.

    • eva-marie says:

     Sture. Här är en ny video med Mark Taylor och Paul Oebel.
     Mark hade, liksom Kim Clement, en vision om att Trump skulle bli USA;s president innan Trump ens hade sagt att han skulle kandidera. Han har haft flera visioner som han skrivit ner om Trump och ser honom som ”särkilt utsedd” av Gud för den här tiden.

     Här fortsätter de prata om vad som händer. Bl a talar de om att det just nu är väldigt tyst. Att många har svårt att höra Guds röst. Även Trump är tyst och det oroar många, även demokrater oroas av tystnaden. Mark menar att det är menat att vara så just nu. Att det är ”by design”. Han säger att många känner på sig att något inte står rätt till. Det ligger liksom i luften.
     Människor firar inte på gatorna precis, att Biden nu anses vara president i stället för Trump. Och Mark tror att många demokrater nu har panik och därför agerar som de gör.
     (Det har ju också blivit känt att valet manipulerats till Bidens fördel.)

    • Sture says:

     @ kaosforskning,
     Tagga ner !

    • kirurgenblog says:

     Jag upplever dig, kaosforskning, som antisemit och Gudsförnekare, sådant kommer att straffa sig.
     Sluta att ge dig på Sture som en spelar i en annan division än vad du gör.

    • peterkrabbe says:

     Mikael, du har lagt tre kommentarer utöver denna som jag inte godkänt. Jag kan bara konstatera att du är väldigt kategorisk i dina omdömen om andra och ditt sätt att skriva väcker anstöt i en omfattning som inte gynnar bloggen. Även om du själv är ateist innebär det inte fritt fram att på ditt respektlösa sätt kritisera andra människors uppfattningar, åsikter och tro. Det är därför bättre för oss alla om du tar en paus i ditt kommenterande. Jag vill inte ha en blogg där inbördes käbbel och personangrepp tar fokus från de viktiga sakfrågor som vi har att debattera. Den kristna trons vara eller inte vara är inte en sådan sakfråga. Problempunkter inom religionen diskuteras redan flitigt, inte minst av dem som du har synpunkter på. Detta är sunt och något vi skall fortsätta med. Det innebär inte att frånvaron av tro är något idealtillstånd som har prioritet på bloggen. Alla får ha åsikter som kan relateras till var och ens utgångspunkter i ideologi, det är inget mindrevärde om dessa inte överensstämmer med just din egen, så försök visa lite respekt för andra istället så får vi ett bättre bättre åsiktsutbyte!

     • kirurgenblog says:

      Tack Peter, du är klok du. Olika åsikter måste får förekomma men dessa skall brytas på ett civiliserat sätt annars blir ju inte debatten eller diskursen fruktbar. Du föregår ju själv på ett föredömligt sätt. Jag ser fram emot nästa krönika. Som du skriver, man väljer själv, troende ateist eller osäker agnostiker. Men när kristna uppenbarelser slår till då är man försvarslös och känner frid (Guds Ande). De flesta människor börjar ana detta innan döden.

     • Sture says:

      @ peterkrabbe,
      när det gäller om man tror på en Skapare eller inte, så kan jag berätta att jag var en ganska frispråkig och vältalig Gudsförnekare ända tills jag var väl över 40 år. Jag var antagligen inte ett dyft olyckligare i mitt liv för det och jag var säkert inte en sämre människa heller. Jag har alltid, både som ateist och troende, ömkat för människor som har det svårt och alltid behandlat alla människor med lågmäldhet, vänlighet och respekt. Detta kan sägas som svar till Mjölner, som jag har den allra största respekt för som människa på grund av hans hederlighet, moral och godhet (som jag upplever det) och som tagit upp denna fråga tidigare.

      Min kristna tro har således inte kommit till mig som ett behov av ”trygghet” utan ett behov av att veta vad som är sant eller osant. Det som verkligen förändrade spelplanen i grunden var när jag av en händelse råkade stöta på boken ”Vägledning för vilseförda” av E.F. Schumacher i bokhandeln. Denna bok fick mig att inse att jag varit ideologiskt vilseförd hela mitt liv och gjorde mig intresserad av att undersöka vad man vetenskapligt vet om livet och döden. Vidare introducerade den mig för tre viktiga litterära jättar: Emmanuel Swedenborg, Edgar Cayce och Jakob Lorber, om vilka det då – förutom om den förstnämnda – inte stod ett endaste ord i våra Encyklopedier. Jag har gått en lång slingrig väg för att komma fram till där jag står idag, men jag skall inte trötta er med det.

      • peterkrabbe says:

       Jag tror att det är bra och lärorikt för många läsare att få höra lite mer om hur man kommit fram till sin nuvarande livssyn. Många av oss som är aktiva i den alternativa mediavärlden har intressanta erfarenheter från den utgångspunkt som, ofta efter en sicksack-vandring genom livets olika ideologier, lett fram till den uppfattning vi har idag. Vi som är lite äldre har viktiga erfarenheter att förmedla till de av våra läsare som fortfarande är unga och kanske sökande. Många är alltför rädda för att dela med sig av sina upplevelser, men jag tror att det är en viktig mission vi har att förmedla just detta.

       Jag kom också tidigt i kontakt med Cayce och blev fascinerad av bredden i hans berättelser. Han var djupt troende kristen, men trots det svår att placera in i ett strikt kristet fack. Ett exempel är hans berättelser om reinkarnation och upplevelser utanför vår smala fysiska upplevelsevärld, som passar dåligt in i de bibliska tolkningarna. Jag tror därför att kristendomen måste breddas utanför prästerskapets smala dogmer och kopplas samman med det förflutna som ligger betydligt längre tillbaks i tiden. Detta behöver inte innebära något motsatsförhållande, men stärker kanske andligheten till en nivå där prästerskapet börjar tappa kontrollen.
       Alla de tre som du nämner är viktiga vittnen från en dåtid som är kraftigt redigerad av vår samtid, genom dem kan vi förstå hur och varför. Det måste finnas en avsikt med den förmåga de alla fått att förmedla information från en tid där väldigt lite är nedskrivet och dokumenterat på vår kravnivå.

       Jag söker fortfarande sambanden i en historia som sträcker sig 15-20.000 år tillbaks i tiden, när den är klarlagd kan man börja tala om att förstå vårt ursprung och välja vad man vill tro på. Jag kan se den och den är helt logisk och sammanhängande och vidgar vårt vetande till den nivå du själv skriver om i samband med skiftet mellan liv och död. Detta är fascinerande och viktigt för oss som har större delen av livet bakom oss.

      • Sture says:

       @ peterkrabbe,
       i Jakob Lorber-manuskripten berättar Jesus för lärljungarna om hur människornas ande återföds åtskilliga (kanske tusentals) gånger i den fysiska världen, men att det brukar gå c:a 300 – 400 år mellan återfödelserna. Och detta är också förklaringen till vissa individers exceptionella begåvning – de har tränat i tidigare liv. Allt detta om reinkarnation togs emellertid bort vid kyrkomötet i Nicea på 500-talet e.Kr.

       Det behöver dock inte alltid gå så lång tid mellan återfödelserna. På TV har man kunnat följa en hel serie program om barn, som mindes sitt tidigare liv. Det kan då ha rört sig om något tio-femtiotal år och man har också verifierat sanningshalten i barnens berättelser.

       1994 kom det ut en bok av Sture Lannerstrand om Shanti Devi, en kvinna i staden Mathura i norra Indien, som dött 23 år gammal i barnsängsfeber och som återföddes ganska direkt därefter. Som 5-åring i det nya livet mindes hon allt från det tidigare livet, var hon bott, vad hennes make hette, hennes barn osv. Gandhi utsåg en opartisk undersökningskommision om hennes fall som verifierades. Sture Lannerstrand har berättat att han vid flera tillfällen haft långa samtal med Shanti Devi.
       För ett antal år sedan kom det ut flera böcker skrivna av Marie-Louse och Robert Hahn, den sistnämnde mycket välmeriterad professor i Narkos- och Intensivvård. Hans uppgift var att skriva ner hustruns andliga resa under hennes meditation och då blev han efterhand varse egna oförklarliga minnen, som tydde på att han levt ett tidigare liv som soldat i den tyska armén under andra världskriget. Efter vad jag minns från boken så dog han 1945 av en granat. Han reste sedemera ner till Tyskland och kunde verifiera sina minnesbilder, var han bott, fotografier osv.

       När man återföds drabbas själen av ”den stora glömskan”. Anledningen till detta är att det är mycket plågsamt att ha dessa gamla minnen (vilket barnen har berättat). Därför tror jag inte man skall rota för mycket i detta. Hinduismen har läran om ”karma”, som förklarar att man i nästa liv skall straffas för sina missdåd i det tidigare livet. Det kan tyckas rättvist, men är egentligen ganska grymt. Man blir alltså inte en bättre människa för att man tror på inkarnation – titta på Indiens kastsystem, som skapats av teorin om karma.

       Med Jesus Kristus kom istället ”förlåtelsen”, dvs. att alla människor som i djupet av sitt hjärta ärligt och uppriktigt ber om förlåtelse för tidigare ondskefulla handlingar, kommer också att få förlåtelse. Läpparnas bekännelse räcker dock inte. Och här är vi alla likställda – ateister och troende. Självgodhet och högfärd är ingen god egenskap oavsett om man är ateist eller kristen. Gud bryr sig inte om vad man har i sin hjärna. Han är intresserad av vad man har i sitt hjärta.

 40. Loa says:

  Trevligt, t.o.m. hoppingivande. De flyr från något; känner sig hotade.
  2021/02/12
  Mike Flynn: While You Were Sleeping . . . CEOs Stepping Down
  https://phibetaiota.net/2021/02/mike-flynn-while-you-were-sleeping-ceos-stepping-down/

 41. kirurgenblog says:

  YES, Donald Trump freed. Jag undrar vilka sanningar som kommer att rullas upp nu? Hoppas att han inte får det besvärligt med civila åtal.

 42. Loa says:

  Donald Trump friad – kan göra comeback som president
  https://samnytt.se/donald-trump-friad-kan-gora-comeback-som-president/

 43. Loa says:

  Illustration till
  6 februari, 2021 kl. 01:40
  Nyupptäckta truckloads av Bidenröster i Michigan
  (för vilket IT-personen på plats, Melissa Carona av domare ansågs ”ej trovärdig”)
  The TCF Center Election Fraud – Newly Discovered Video Shows Late Night Deliveries
  …. no one has bothered to review the video footage from the TCF Center on election night.
  Som alltså är här:
  Here’s What Really Happened in TCF Center on Nov. 4
  https://www.simonparkes.org/post/november-4th

 44. Eclipse says:

  Länkar till Sveriges mest Trumphatande inrättning, radioprogrammet Spanarna i P1. I det senaste avsnittet berättar Fjoll-Göran Everdahl berättar om sin Trumpstinens efter den f d presidenten, som liknas vid ett tortyrredskap. Den klimathotsförnekande solariegubben som stängde in mexikanska barn i burar hade aldrig nånsin majoriteten av väljarna och folk dansade på gatorna i USA när han förlorade valet. De evangelikala som gjort avbön från sina profetior om en andra ämbetsperiod har dödshotats, stolliga konspirationsteorier om judiska rymdlaserkanoner som orsakat skogsbränder i Kalifornien, o s v.

  Everdahls tiominutersspaning från 19 min:

  https://sverigesradio.se/avsnitt/1670870

  • Jonas says:

   Men bojkotta skiten, om alla Sverige vänner hade varit konsekventa och bojkottat msm, svt och sr så hade de snart blivit tvingade att säga upp sina journalister och sina hatare. Har själv inte tagit del av någon av ovanstående media på mer än 5 år och jag är konsekvent.

 45. mats says:

  Vi har ju någon gång länkat till the Marshal report. Även om jag inte delar allt hon säger eller spekulerar om så är hennes senaste artikel intressant. Varför var det så angenämt att försöka med 25 amendment med så lite tid kvar av Trump i vita huset, sedan förfrågan i HD å nu
  impeachment . Helt enkelt för att de var de tre möjligheter som fanns att ”konstitutionellt” ta makten från militären efter att insurrection act är aktiverad, nu har alla tre misslyckats. Andra säger att det aldrig aktiverades.Vi får se

 46. kirurgenblog says:

  Sture
  Här är en kommentar till din kommentar ovan, densäger allt:

  ”Vad hjälper det om någon säger sig ha tro men inte har gärningar? Inte kan väl tron rädda honom?” Jak 2:14.

  Kommentar till Jakobs brev 2:14
  ”Rövaren på korset intill Jesus fick nåd direkt. Tron räcker alltså för den hjälplöse. Men den som har ett val och avsiktligt avstår från att göra det goda han skulle kunna utföra med hänvisning till sin förträffliga tro är ju helt enkelt en hycklare.”

 47. kirurgenblog says:

  Här är intressant läsning:

  Catherine Austin- Fitts tal finner ni här:
  https://www.conservativewoman.co.uk/big-tech-are-very-afraid-of-this-woman/

  C A-F är en mycket skärpt amerikansk affärskvinna, högt utbildad.
  Ett av hennes förslag till att välta globalismen är att alla människor borde lämna storbankerna som är styrda av globalister och byta till små lokala banker som fungerar ungefär som gammaldags sparbanker. Skall nya pengar tryckas ut så skall staten göra detta och inte ett fåtal globala banker genom ohemula utlån och luftpengar och förberedelse för ett helt kontantlöst samhälle.
  Ni förstår själva, detta skulle var en oblodig revolution.
  Peter och ni andra, ta er tid med att läsa referensen, det är ingen bortkastad tid.

  • peterkrabbe says:

   Catherine Austin Fitts är väl värd att lyssna på, hon har en lång och gedigen inblick i amerikansk politik och var tidigare bostadsminister redan under Bushs tid. Hon är därför särskilt väl insatt i bankernas strategier på fastighetsmarknaden. Min artikel Dominion från förra månaden handlar om just detta och Catherines föredrag!

 48. Mjölner says:

  Jaha, och i dag gottar sig bokhandlarna med globalsläpp av Bill Gates bok. Finns det ingen gräns
  för fräckheten? Jag har förslag på ett passande ställe för denne man.

   • Loa says:

    ” while Americans are being told that the dream of owning private property is over under a future ‘Great Reset’, Gates and other billionaires have been buying up huge amounts of farmland.”
    Då kan han ju odla sina korvmikrober på sina ägor. Konkurrera med grannen Texas longhorns,

    • Loa says:

     Som nu ska konkurreras ut
     Globalist-Directed Geoengineers Aim Their Powerful Weather Weapons at
     the Lone Star State to Conduct Covert Acts of False Flag Geoterrorism
     https://stateofthenation.co/?p=52970
     OPERATION DEEP FREEZE
     Purposefully Carried Out by NWO Cabal
     to Paralyze Texas Patriot Movement
     and Shut Down Power Grid

     Även Fulford säger (15 feb.): ‘The sudden polar vortex hitting Texas is also a space-based attack, U.S. Space Force sources say.’

     Nu vill DS en gång för alla kväsa alla självständigt sinnade texaner och ge dem ett andra Alamo. Men jag tror: Don’t mess with Texas!

     • Loa says:

      Trump Briefed on “Weather Warfare” in Texas
      February 17,
      https://realrawnews.com/2021/02/trump-advised-on-weather-warfare-in-texas/
      ” HAARP (High-frequency Active Auroral Research Program), Dr. William Happer, Professor Emeritus at Princeton University, said, had been weaponized and directed at Texas, possibly as a warning to Republican states that have eschewed Biden’s Covid-19 policies and promised to fight his dissection of the 2nd Amendment. ”
      (HAARP är på inget sätt nerstängt; möjligtvis Gakona)

      Här är en mycket intressant sak om elnätets transformatorer – många tillverkas i Kina och kan nås /hanteras via nätet. Detta hade Trump hindrat Kina att göra, men på sin första dag på jobbet suspenderade Biden denna säkerhet. Tre veckor senare…?
      Dnajlion7 February 19, 2021
      … Texas Dark Winter A Chinese Attack, …
      https://rumble.com/vdzq3l-q-awards-texas-dark-winter-a-chinese-attack-minneapolis-circle-jerk.html
      8 – 12 min.

      • peterkrabbe says:

       Det är lite förvånansvärt att Trump inte tror på Happers teorier om HAARP-manipulerade jetströmmar, detta fenomen har vi varit utsatta för länge i Europa och Ryssland, främst genom fastlåsning av jetströmmen i syfte att orsaka extremvärme med påföljande torka och många dödsfall för främst de äldre. Även skördarna påverkas negativt genom detta verktyg. Det är min uppfattning att vädermanipulation pågått och förfinats under de senaste tjugo åren och fått påbyggnad även genom geoengineering via chemtrails från flyget. Systemet ligger definitivt färdigt i USAs vapenarsenal. Happer har som vetenskapsman kunnat följa detta under lång tid.
       Att guvernörerna inte uppfattat några verbala hot från Biden innebär ju inte att detta inte kan vara en politisk varning, den kommunikationen går sannolikt i skiktet under, på nivån Deep State. Detsamma gäller skrämselpropagandan riktad mot Europa, det räcker med att visa att man har teknologin och att man testkör den, för att budskapet skall gå hem.
       Trump är säkert väl medveten om filosofin Väder Som Vapen, som utvecklats av US Airforce sedan länge och nu säkert ligger under Trumps kelgris Space Force istället. Här skickar man en signal till Trump att han inte längre har kontroll över detta, belägg för detta får vi om problemet även drabbar Florida och Trump personligen…

     • Loa says:

      Why Culture Matters in a Collapse: Texans Show How Civilized Society Functions, Even When the Power Grid Doesn’t
      https://stillnessinthestorm.com/2021/02/why-culture-matters-in-a-collapse-texans-show-how-civilized-society-functions-even-when-the-power-grid-doesnt/

      The events of the past several weeks really highlight a difference in the way Texans respond to disaster compared to, say, the residents of inner-city Atlanta, Detroit or Minneapolis. Even though millions were left without power for days on end, there has not been even one report of rioting or looting anywhere in the Lone Star State.
      (…)
      This is the difference between Texas culture and Chicago culture. Texas maintains an ethos of working hard, caring for others, and doing the right thing.

   • Mjölner says:

    Man får andnöd bara av att läsa dravlet. Biff a la Gates pretty amazing. Feta fluglarver blää!
    Här duger det inte med fläsk och bruna bönor.
    En nutidens dollarberusad Joakim von Anka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: