När det onormala blir normalt…

Säkert är det många människor som i likhet med mig själv har svårt att bearbeta det senaste årets händelser, för att kunna gå vidare i förvissningen att allting är normalt, att det som hänt är helt naturligt och förutsägbart och att vi nu går vidare mot det nya lyckoriket.

Utbrottet av Covid 19 var självklart bara ett litet missöde från en fiskmarknad i Kina som världssamfundet med all kraft räddat oss ifrån, dess rörande omsorger om vår hälsa och den snabba uppkomsten av helbrägdagörande vacciner och alla personalinsatser i syfte att göra oss friska, kan vi bara hylla och beundra! Eller?

Var det kanske ett sedan länge planerat utsläpp av ett dödligt virus i syfte att minska jordens befolkning, ruinera alla småföretagare och utrota medelklassen, visa potensen i samhällets överhöghet och få oss att inse att vi små kryp begriper ingenting och har att foga oss efter de vise männen bakom världens regeringar och obskyra sällskap?

Valet av president i USA var livsavgörande för demokratins fortbestånd. Sittande president hade stöd av en förkrossande majoritet av det amerikanska folket för att garantera just detta, den enskilde individens rätt mot ett framväxande totalitärt politiskt system i förening med världens övriga kommunistiska stater. Ändå blev det just så, demokratin vändes mot folket istället, det demokratiska valet blev genom ett ogenerat valfusk av aldrig tidigare skådade proportioner istället vapnet som krossade folkets vilja.

Hur kunde det ske? Hur kunde demokratins fundament – valet – genom några samordnade regissörer världen över på bara några år förvandlas till det verktyg som istället skulle komma att utplåna den demokrati som vi alla trodde skulle leva för evigt?

Den som läst historia är ändå inte överraskad. Redan för hundra år sedan, i Fabianernas tankesmedja i London, myntades tesen ”demokratin är bara en övergångsform till vårt totalitära system”. Inte bara de socialistiska fabianerna insåg att tiden ännu inte var mogen för en direkt övergång till kommunismen, i den av Rothschilds grundade British School of Economics fördes tesen ut till framtida makthavare, nittonhundratalet skulle innebära en gradvis övergång till ett toppstyrt samhälle för att undvika bakslag. Att detta var rätt strategi visade sig samtidigt i kollapsen av bolsjevikernas revolution, den sovjetiska kommunismen kunde aldrig lyckas eftersom den hade folket emot sig. Bättre då att organisera och ta kontrollen över fackföreningar och socialistiska partier i syfte att styra dessa, långsamt och målmedvetet, mot den slutliga och permanenta lösningen. Genom att få världens arbetare att tro att de själva styrde utvecklingen kunde man istället få dem att gräva sin egen grav. Tålamod!

Så är vi då där. Vi har till och med fått ett slutdatum för processen – 2030-03-30. Det innebär att nio år återstår. Skulle det bli ett problem kan man alltid i värsta fall utsträcka sig till 2060-06-06, sedan får det vara nog. För mystikerna i de hemliga samfund som i praktiken styr vår värld är numerologin viktig, allt skall ske som det är förutbestämt. Det som hetsar dessa herrar är övergången i astrologin från Fiskarnas tecken, som varat de senaste två tusen åren, till Vattumannens tecken som vi kommer att leva under de kommande två tusen åren. Denna övergång sker nu. Vattumannen står för den nya tiden, därav brådskan. Med Vattumannen tar mänskligheten steget ut i rymden på allvar, vi besöker månen och Mars och kanske upprättar vi kolonier där. Solsystemet blir vårt närområde.

Vi kan skratta åt detta, men i själva verket har det större betydelse än vad vi vill tro. De sju vise männen finns i vår civilisations berättelser ända sedan den äldsta kulturen för 15.000 år sedan, till den sumeriska och faraoniska för 5.000 år sedan, via den grekiska för 3.000 år sedan till den indiska och vår tids judiska Sions Vise. Det är männen som bestämmer utan att behöva sitta i en regering eller vara statschefer. Den tråd som visar vår historia går mycket långt tillbaks i tiden. Vi kommer aldrig att få veta vilka de egentligen är.

De vise männen vill nu städa upp på vårt (förlåt – sitt) jordklot, minska befolkningen till en lagom nivå, sätta in robotar och AI för att göra tillvaron enklare och slippa diskutera varje spörsmål som kan tänkas förarga någon för mycket tänkande människa, ge alla mat och tak över huvudet (men inte mer) och behålla resten själva. Guldet är själva makten och har så varit i femton tusen år eller mer. Den som har guldet har också makten, det är inte bara en metall, det är magi.

Går det då att kämpa emot denna utveckling, eller är det dags att inse sin egen obetydliga roll i det framtida scenariot? Det faktum att NÅGON utplacerat små varningsklockor som ringer lite då och då under historiens gång, visar kanske att det ändå finns en högre makt som inte är helt överens med de vise och som uppmanar oss att kämpa för vårt oberoende och tron på ett bättre öde. Denna kamp visar sig i form av vårt ökande kollektiva medvetande, motkraften till transhumanismens försök att kuva vårt tänkande och förpassa det till tangentbordet på en centraldator.

Vi kan kalla det för religioner, sekter eller till och med den mentala kraft som finns på sociala medier och som växer med lavinens hastighet, detta är vårt svar mot en robotiserad ”ordningsmakt”. På samma sätt som Makten vänt demokratin mot oss kan vi vända deras redskap för individkontroll – Internet – mot dem själva. Tekniken går inte att backa. Våra fysiska kroppar är vår sista försvarslinje, låt oss inte kapitulera där!

Världen är fylld av religioner, vilken som är den rätta eller enda är knappast konstruktivt att diskutera i nuläget, istället måste vi ena oss där Makten försöker splittra oss och vägra underkastelse. Bara genom att tro på oss själva kan vi vända utvecklingen.

Peter Krabbe

bild foto DN.se

185 Responses to När det onormala blir normalt…

 1. carinaagrellgmailcom says:

  Fantastiskt bra analyserat och summerat – tackar hjärtligast! Min brasklapp är dock Trumps roll i teatern på lång sikt. Han kan vara pressad att spela världsfrälare, eller gör han det med hela hjärtat, men inser att han ändå tillhör Sions Vise med allt vad det förpliktigar tids nog. Oavsett så kan inte Trumps akt strykas utan verket måste spelas ut såsom planerats. Bloggaren Ken på ”Redefining God” bjuder på intressant läsning härvidlag! redefininggod.com

  Ja, Universum/Gud/Naturen kommer att återta det kapade operativsystemet och ställa allt tillrätta ,det kan vi vara säkra på! Det är först nu som vi genom t ex Sheldrake, Lipton, Tom Campbell (My Big Theory of Everyting) Douglas Vogt (Diehold Foundation) som vi kunnat greppa de enskilda medvetandenas kraft i samlad trupp, men många kommer att få sätta livet till på vägen. Det är upp till oss själva att sätta stopp för det, och det är glädjande att så många alternativkanaler har poppat upp de senaste åren, och särskilt att de lyckats klämma åt presstödsfuskare. Det är nu de magrande råttorna som jagar de feta katterna!

  • Loa says:

   Aborter – frampropagerade sådana hos friska kvinnor medelst ”röda hundskräck” dinglade framför dem. De var förbjudna i normala (icke-medicinska) fall, så här fick Dr. Stanley Plotkin måla medicinska skräckscenarier.. Och skördade sjuttiosex små blivande barn. De var utvalda efter prickfritt friska föräldrar /släkter dessutom, så det var A-foster som hamnade i labbet.

   SICK: Rubella Vaccine Inventor Admits Dozens of Babies Were Strategically Aborted to Establish a Suitable Cell Line for Vaccines
   https://stillnessinthestorm.com/2021/02/sick-rubella-vaccine-inventor-admits-dozens-of-babies-were-strategically-aborted-to-establish-a-suitable-cell-line-for-vaccines/

   During the 1960s, women were coerced to abort their babies out of fear of getting rubella during pregnancy. Instead of encouraging healthy prenatal development and strengthening the natural immune function of pregnant women, the medical establishment scared women into aborting their babies if they didn’t get the abortion-tainted rubella vaccine.

   On January 11, 2018, Dr. Stanley Plotkin gave a deposition, admitting that seventy-six babies were aborted to establish the WI-38 cell line.
   These dead babies were not the product of miscarriages or medical emergencies. Plotkin confessed that the babies were strategically selected for termination after the third month of gestation.

   • carinaagrellgmailcom says:

    Det finns ingen mening med vacciner över huvudtaget annat än ren ondska, och det förvånar mig att oligarkerna får hålla på med sina bedrägerier. Gratis vitaminer, mineraler och essentiella fettsyror hade bättre kompenserat utarmade jordar och kvicksilverförgiftad fisk till immunsystemets fördel. Analysen måste starta om från början genom att hederliga människor frågar sig om det ens finns virus som går att isolera och tillverka vacciner emot. Presidenter har nog koll på problemet, och de som ändå stödjer verksamheten, anser inte jag vara autentiska, inklusive Trump. Genom att blanda upp oligarkernas vilja med folkets, kommer en sörja ut som är klassisk – lite lögner och lite sanningar. Som någon presenterade saken: ”Antingen är hamburgaren lögnen, inklämt mellan två brödhalvor av sanning, eller är de två brödhalvorna lögnen, omslutande en saftig sanning.”

 2. pmnilssonpmn says:

  Bra och intresant👍. Tänk på att det finns inga ”externa virus” som hoppar på oss. Det som kallas ”virus” skapas naturligt i våra kroppar vid cellers processer för städning och utrensning.

  Alla ”virus” är av godo. Alla vaxx är av ondo.

  Eliten/kapitalet skapade socialismen i ”arbetarkampen” för att kontrollera och styra folket. Genom korporativismens alla förgreningar…OK, Konsum, Folksam, Sparbanken, Facken, osv. 100 tentakler för att fånga in alla mäniskor.

  • Savalle says:

   – Ja, det är mycket desinformation som virvlar runt. Virus är med stor sannolikhet – anser även jag numera, efter att ha inhämtat kunskap från olika källor – så som du väldigt kort beskriver det, en försvarsmekanism i vår egen kropp.

   Det är därför intressant att jämföra med kolesterol. Precis som virus har kolesterol deklamerats som något som är skadligt för kroppen. Ljugande, alternativt klenförstående, ”forskare”, myndigheter och i synnerhet media har trumpetat ut detta budskap.

   Kolesterol är enormt viktigt för vår kropp, inte minst genom att kolesterol används av vår egen kropp för att snabb-laga det som brustit i kroppen. Kolesterolavlagringar i blodkärlen är som ett lagat punkterat däck på en cykel. Den egna kroppen har snabblagat blodkärl som varit på väg att brista, vilket kan bero på olika faktorer, deficit är en av dem.

   • peterkrabbe says:

    Statinskandalen handlade om att utplåna vårt kolesterol, som i sin tur gjorde det möjligt för oss att tänka. Kolesterolet är hjärnans bränsle. Så passande då att få läkarkåren att kränga ut statiner för att få oss lobotomerade och försvagade av muskelsjukdom, vi åldrades minst tio år när vi började ta statiner. Hur många har numera slängt pillerburkarna? Jag hoppas att det är många, om jag själv inte hade gjort det för tio år sedan hade inte denna bloggen funnits…

    • Savalle says:

     Ja, vi kan bara gissa hur många människor som förstörts och dött av denna desinformation och statinerna i synnerhet!

     Vad väl för oss alla att du kastade pillerburkarna!

    • carinaagrellgmailcom says:

     Ja, kanske århundrats hälsobedrägeri i paritet med Neurosedynet, men med längre inkubationstid. Tribunalerna kommer att ha att göra med Big Pharmas långdragna folkmord under ansenlig tid.

 3. Astrid says:

  Den viktiga frågan är den om andlig realitet, som jag ser det. Om man talar med människor utan att nämna någon religion vid namn, brukar man nå varandra bättre. Ett fint samförstånd ligger inom räckhåll. Jag möter ibland människor som inte tillhör kristendomen, men som för mig framstår som mer kristna än många troende kristna.

  Den spirituella sjukvården vid Vidarkliniken i Järna har rönt stor uppskattning. För många år sedan florerade artiklar i olika tidningar där antroposoferna vid kliniken lovordades som ”förklädda gudar” som botade och gjorde ”underverk” med sjuka människor…

  Det spirituella förenat med en praktisk verksamhet visar andens kraft att höja och förädla. Man erfar andlig närvaro mitt i vardagen – inte endast ”tror”. Det andliga blir just en realitet.

  • carinaagrellgmailcom says:

   Precis, Astrid, och vi har ju märkt hur intresset för metafysik ökat dramatiskt – tack vare den andlige CG Jung kan man tänka. Personligen har jag alltid varit andlig, men såg tidigt att spiritualitet inte har med religioner att göra. Snarare gäller det motsatta vill jag påstå. Det mesta är 180 grader åt helvete i detta system, och det måste rättvändas. Rekommenderar historikern Roberth Sephers bok ”1666 – Redemption through Sin” där bakgrunden till upp och nedvända världen får sin förklaring.

 4. Savalle says:

  Agenda 2030 är den plan som i Sverige främst ska implementeras av organisationen Concord.
  På ytan ser den ut att vara god, likt ostbiten i råttfällan.

  Det finns en annan ond plan riktad mot mänskligheten, med benämningen ”Owning the Weather in 2025”. Här är en intressant video om det:
  https://banned.video/watch?id=60396d477a2fcc1db9d813ae
  (Globalisternas väderkrig för att krossa mänskligheten)

 5. hllviken says:

  Jag studsade till genast när jag kom in på denna sida; bilden på *Herr Underlivsporslin* som en vålnad från Helvetet.

  Peters välformulerade rader är behagligt att läsa!

  • Savalle says:

   Ja, som en vålnad från helvetet! Det är intressant med alla dessa ansiktsmasker som nu även börjar bli en rätt vanlig syn här i Sverige. De för tankarna till megafilmen ”V for Vendetta”, där alla slutligen bär mask.
   https://newsvoice.se/2020/11/v-for-vendetta-2020/

   Men vi associerar kanske ännu mer till Eurovision Song Contest 2019 i Tel Aviv, där Madonna et al framför symboliska budskap som nu redan blivit realitet. Vitklädda människor bärande gasmask och med blomsterprydda huvuden dominerar andra delen av hennes sångframträdande.

   Vist förstår vi vad gasmaskerna står för, eller hur?

   Jag har funderat på de blomsterprydda skallarna och det ligger väl nära till hands att förmoda att de ska symbolisera den hjärntvätt via exempelvis TV som förvandlat tänkande människor till blinda människor på grönsaksnivå.
   Satanisten Anton Szandor LaVey har gjort ett mycket intressant uttalande om det inflytande TV har på människor:

   “In previous centuries, the Church was the great controller, dictating morality, stifling free expression and posing as conservator of all great art and music. Instead we have Tv, doing just as good a job at dictating fashions, thoughts, attitudes, objectives as did the Church, using many of the same techniques but doing it so palatably that no one notices. Instead of ‘sins’ to keep people in line, we have fears of being judged unacceptable by our peers (by not wearing the right shoes, not drinking the right kind of beer, or wearing the wrong kind of deodorant). Coupled with that fear is imposed insecurity concerning our own identities. All answers and solutions to these fears come through the television, and only through television. Only through exposure to TV can the new sins of alienation and ostracism be absolved.”
   https://www.goodreads.com/quotes/858000-in-previous-centuries-the-church-was-the-great-controller-dictating

   LaVey medger alltså att Tv styrs av onda krafter! Ändå sitter mängder av människor i timmar varje kväll framför denna förståndsfördärvare!

   Första delen av Madonnas uppträdande är ytterst intressant. Studera och analysera det!
   https://newsvoice.se/2019/05/madonna-eurovision-song-contest-2019/

   • hllviken says:

    ESC har signalerat politiska maktelitbudskap i många år.

    ESC 2019 Estlands bidrag –

    Victor Crone ( = Segerkrona) (Corona = Krona)

    Han tjatade om och om igen ”Storm like this”! Stycket kallades STORM.
    –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

    Donald Trump har i många år manat till förberedelse och lugn inför Stormen som kommer.

    Jag antar att det syftar på Coronakris –-> Ekonomisk omställning i megaformat.

    Perfect Storm = an extremely bad situation in which many bad things happen at the same time. [Cambridge Dictionary]

    –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

    Madonnas framträdande

    Scenen i början var katolsk med munksång. Svart med rött ljus – symboliska färger.

    Pelarna som bars uppför trappan tror jag betyder bygga 3:e templet i Jerusalem.

    Påvarna har fraterniserat med Israel i det projektet.

    Någon skrev att det är inte klokt att vi i den tysta majoriteten låter Illuminati förstöra hela vår planet.

    • Savalle says:

     ”Påvarna har fraterniserat med Israel i det projektet.”

     – Jominsann!

     https://en.wikipedia.org/wiki/Temple_of_Solomon_(S%C3%A3o_Paulo)

    • Savalle says:

     ”Någon skrev att det är inte klokt att vi i den tysta majoriteten låter Illuminati förstöra hela vår planet.”

     – Vad är Illuminati?

     Det är formellt sett en hemlig orden som grundades 1776 i Ingolstadt i södra Tyskland av jesuiten Adam Weishaupt.

     Adam Weishaupt skolades av jesuiterna från det han var sju år gammal. Han blev så småningom professor i civilrätt och kanonisk rätt vid universitetet i Ingolstadt, som var jesuiternas högborg i Tyskland vid den tiden. Senare förflyttades denna högborg till München, även om Ingolstadt kvarstod som ett mycket viktigt fäste för jesuiterna.

     Adam Weishaupt var alltså professor i kanonisk rätt, som är en romersk katolsk rättsskipning med rötter i Romarriket, där piskning och dödsstraff symboliseras av Fasces, som gett namn åt ideologin fascism.
     https://en.wikipedia.org/wiki/Fasces

     Det är intressant att kanonisk rätt råder i de tre sammanhängande stadsstaterna och enklaverna Vatikanen, City of London och Washington DC.

     Jesuiterna hade förbjudits i nästan alla länder de varit verksamma i, cirka 80 länder, under andra hälften av 1700-talet eftersom de fullständigt förstörde länderna inifrån.
     Likt en spindel som fångar en insekt i sitt nät, bedövar det och sedan långsamt suger musten ur det, hade jesuiterna orsakat krig, uppror, söndring, förstörelse i dessa länder och de hade tillskansat sig ofantliga rikedomar på alla andras bekostnad.

     1773 förbjöds denna orden till och med av påven. Då gick de under jorden.
     Illuminati var en av många organisationer jesuiterna fortsatte sin sedermera underjordiska verksamhet i.

     Det är emellertid anmärkningsvärt att en utlöpare till Tempelherreorden, som förbjudits på 1300-talet och som då gick under jorden, poppade upp i nordvästra Spanien. Grundaren av jesuitorden Ignatius de Loyola hade starka band till denna rörelse, som benämndes Los Alumbrados, vilket betyder ”De Illuminerade”.

     Illuminati kom att spela en ledande roll i den franska revolutionen under slutet av 1700-talet.

     1814 återupptogs jesuitorden inom Katolska kyrkan.

     Alla de organisationer som skapades under tiden jesuitorden var helt underjordisk, fortsatte sedan sin verksamhet, Illuminati är en av dem.

     Här är en kortfattad år-för-år-jesuit-historik:

     Klicka för att komma åt chronology.pdf

     • hllviken says:

      Ibland används *Illuminati* som samlingsnamn på meta-nivå för att beteckna hemliga maktsällskap som strävar efter världsherravälde. Jag gjorde det i min kommentar.

      Att exponera samhällsförstörande hemliga sällskap är en välgärning för mänskligheten.

      • Savalle says:

       De styrs alla av det stora Babylon. ”Dra bort från henne, mitt folk, så att ni inte deltar i hennes synder och drabbas av hennes plågor”.

       • hllviken says:

        Anti-zionistiska kristna judinnan Jana Ben-Nun beskriver översiktligt hur talmudism från Babylon –-> fariseism inom judendom –-> Katolska Kyrkans doktriner och ritualer:

     • carinaagrellgmailcom says:

      Tack Savalle för detta inte så lustiga CV. Det är hög tid att börja räkna deras dagar. De måste ha samma devis som Wallenbergs, d v s att verka utan att synas, för att lyckas nästla sig in så kapitalt i varenda buske. Kanske Wallenberg t o m är en medlem med tanke på familjens tidiga utbredning globalt?

      • Savalle says:

       Ja, Carina, det finns en del samband. Den enormt elitära plantskolan för ledande politiker, School of Foreign Service vid Georgetown University är ett sådant. Serafimerorden är ett annat.

       Georgetown University ligger i Washington DC och grundades 1789 av jesuiten och ärkebiskopen John Carroll, som spelade en mycket viktig roll vid grundandet av USA, vilket framgår av Tupper Saussys bok Rulers OF Evil. Det är ett av 28 universitet i USA som officiellt drivs av jesuiterna.
       https://www.ajcunet.edu/institutions

       School of Foreign Service, SFS, som är en del av Georgetown University, tillkom senare. Det var den likaledes bakom kulisserna enormt mäktiga jesuiten, Edmund A. Walsh, som grundade den 1919.

       Professor Caroll Quigley, som skrev det monumentala Tragedy and Hope: A History of the World in Our Time, undervisade vid SFS. En av hans elever var Bill Clinton.

       Några andra av Quigleys elever var Madeleine Albright och Marcus Wallenberg.

       Flera medlemmar av familjen Wallenberg har tilldelats Serafimerorden, som är Sveriges främsta utmärkelser. Det märkvärdiga är att denna orden pryds av JESUITERNAS EMBLEM, vilket framgår av denna bild på medaljen från Wikipedia:
       https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Kors_och_kedja,_serafimerorden_och_-_Livrustkammaren_-_50053.tif

       • carinaagrellgmailcom says:

        Oj, mitt i prick alltså! Mycket intressant information – tack, men med tanke på Wallenbergs makt så är det kanske inte så förvånande egentligen. Jag har Saussys bok på kö, och det ska bli intresant läsning. Jag kände till att Quigley var Clintons rådgivare, men inte att Markus Wallenberg frotterade sig bland dessa allra högsta höns. Likaså känner jag till att dansken Dino Knudsen inför sin avhandling fick tillgång till trilaterala kommisionens arkiv, och därigen förstod att rådgivning gick TILL presidenterna och kom inte ifrån dem, och det är nog inte många som riktigt förstår det…

 6. Leonard G says:

  Helt rätt i all röta. För en aning om positiva förtecken rekommenderas Elisabeth Klarers bom Beyond the Light Barrier. Det finns hopp !!!!!!!!!!! För den dystopiske kanske Outwitting the Devil från 1938 … tryckt mer än 70 år senare för författarens och familjens ”säkerhet”.. Napoleon Hill skrev bastexten. Finns också på svenska: Att överlista djävulen : Läs ONDSKAN.

 7. Mjölner says:

  Av Peters text i det nya inlägget har jag valt att framhålla detta stycke.

  Går det då att kämpa emot denna utveckling, eller är det dags att inse sin egen obetydliga roll i det framtida scenariot? Det faktum att NÅGON utplacerat små varningsklockor som ringer lite då och då under historiens gång, visar kanske att det ändå finns en högre makt som inte är helt överens med de vise och som uppmanar oss att kämpa för vårt oberoende och tron på ett bättre öde. Denna kamp visar sig i form av vårt ökande kollektiva medvetande, motkraften till transhumanismens försök att kuva vårt tänkande och förpassa det till tangentbordet på en centraldator
  .
  Enligt mitt tycke, en diamant i en mycket bra och tänkvärd text.

  • peterkrabbe says:

   Tack Mjölner, din uppskattning värmer bättre än vårsolen. Jag tror att vi nu måste börja agera på allvar, det finns inte längre någon annan att vänta på eller att förlita sig på för att rädda situationen. Bordet ligger rensat framför oss.

   • Loa says:

    Strålande vårsol idag; bländande för den ovana, satt timmavis i gasset!
    På eftermiddagen långa, feta chemtrails. Nu sörjig himmel och kallt. Framför allt fult.
    Sprayar de även alla mulna dagar, fast man inte ser dem ovan molnen?

    • Savalle says:

     – Javisst gör de det! Vi äldre minns ju hur vinterhalvåren var förr. Soliga höstar, soliga vintrar, soliga vårar.

     Och när det snöade var snöflingorna alltid stora. Bara högt upp i Norrland var det kornsnö.

     Lögner, lögner, lögner.

     Chemtrails och HAARP. Koldioxid. Corona. Nyheter. Historia. Medicin. – ALLT!!!

     • Loa says:

      De genomskinliga vårvinterkvällarna, med föraningar om vår; de som ska/skulle börja snart.. Även förstörda av sommartiden (ska den börja igen eller har det magiska 40-årsstrecket uppnåtts nu? Bara inte de djävlarna anser det uppfyllt i HÖST..)

 8. Agneta says:

  Väldigt bra skrivet tycker jag, tack!! ”Våra fysiska kroppar är vår sista försvarslinje” – verkligen -vägra vaccin och munskydd är en bra början något som alla kan göra och som ger effekt.

  Jag tror fortfarande på Trump & Co. Inte planerar man så länge för en så stor operation och missar att domstolarna är korrupta etc. Tror allt har planerats väl och att det som sker nu följer planen rätt väl.

  Intressant det som händer i Myanmar och Armenien. Intressant också med Putins Och Xi Jin Pings agerande vid Davos mötet (läs tex Lars Berns sammanfattning och analys https://anthropocene.live/2021/02/17/paradigmskifte-mellan-ost-och-vast/).

  Det händer saker och på söndag ska Trump tala på CPAC mötet.

 9. Mjölner says:

  Om det är någon här på bloggen som är intresserad av internationellt militärt spioneri
  finns här några godbitar.

  https://newsvoice.se/2021/02/saabs-gripen-i-slutspurten-av-finlands-hx-projekt/
  https://humanismkunskap.org/2020/12/01/filmtips-eye-in-the-sky/

  • carinaagrellgmailcom says:

   Haha, underbart! 😀

  • Vetgirig says:

   Ja Biden verkar verkligen vara osynlig o helt ”borta” se detta klipp!

   Är det ens den riktiga Bidén? Det är så mycket konstigt som tycks pågå. Är det hela ett skådespel? Varför får han inte hålla några press konferenser? Det är något som inte stämmer! Han verkar helt senil eller är han en skådespelare? Varför i så fall, vem håller i trådarna?

   • peterkrabbe says:

    Redan innan valet svarade Kamala Harris på en fråga om hennes roll för presidentämbetet och Biden att ”we have a plan”, något som allmänt tolkades som att Biden kommer att avgå relativt snart för att ge plats för den första kvinnliga presidenten. Möjligen såg man det som mer lagom att hon sitter de sista två åren för att kunna lanseras som huvudalternativet i valet 2024, men det brådskar nog att ta bort Biden, mer än vad man förväntat sig. Samtidigt har fler amerikaner fått upp ögonen för att Harris är marxist, lite to much för USA…

 10. Loa says:

  February 26, 2021
  Benjamin Fulford – America 2.0
  https://benjaminfulford.net/2021/02/26/benjamin-fulford-america-2-0/
  intervju 27 min.

  • hllviken says:

   Jag som är en vanlig undersåte vet ej vad som försiggår i härskarnas sammanträdesrum men Benjamin Fulford verkar trovärdig.
   Speciellt gillade jag hans ord om zionism.

 11. Astrid says:

  Roligt med rörelse, att situationen inte stelnar. Det som impulserar till liv och rörelse är bättre än likgiltighet och misströstan.

  Vi kan inte längre hoppas på en Gud som kommer någonstans ifrån och hjälper oss; men Gud lever i vårt hjärta, i vår ande om vi vill. I det klara ljuset av medvetande. Tänkandet är en andlig verksamhet i människan och det måste vara rörligt. Det gäller att vara aktiv i sitt tänkande och skapa med Jaget.

  Karma kan tyckas obönhörligt. Det som möter oss är oundvikligt, men hur vi bemöter karma är upp till oss, där finns möjligheter.

  En förlossning eller inte står öppet och beror på människans vilja.

  Allt måste genomträngas av medvetande numera. Vi kan nå djupare förståelse genom det levandes lagbundenheter, som återfinns i den mänskliga själen och anden. Världen är byggd efter konstnärliga principer.

  • carinaagrellgmailcom says:

   Klokt sagt! Rörelse och stagnation motsvaras av Freuds teori om livsdrift och dödsdrift och inget kan vara mera sant,

  • carinaagrellgmailcom says:

   Klokt sagt! Rörelse och stagnation motsvaras av Freuds teori om livsdrift och dödsdrift och inget kan vara mera sant! Möjligen bara att människan verkligen är Guds avbild i kreativitet och kärlek.

   Besvikelsen är stor nu bland finansoligarkerna när vi gått in i Vattumannen, och det är inte konstigt att de hafsat ihop sin covidioti och sina mördarvacciner som ett sista massivt anfall mot människans natur – trots att de sedan länge vet att de förlorat.

  • carinaagrellgmailcom says:

   Många roliga bilder där! Körkort till alla automatiskt, och varför inte varsin bil att öva med? Snart verklighet för alla – utom svenskfödda förstås!

  • Mjölner says:

   Instämmer, kreativt och giftigt! Här i Sverige fanns Lindström. Han dog hux flux, ingen vet om hans verk kommer att bevaras. Han var väl ganska fräck när han avslöjade Svenssons sexuella böjelser och samtidigt var han helt hänsynslös mot GUD och Jesus och katolicismen och det och…det….och…..det …….Obetalbart när hunden ger sig på dammsugaren.
   En jaktscen på mammut från stenåldern. Nisse står ensam framför en stor mammut med spjut i handen. Jaktkompisen som står tryggt bakom ett stort träd skriker då -För fan Nisse omringa honom och döda den djäveln.

   • peterkrabbe says:

    Lindström var en mästare, en av de absolut bästa tecknare vi haft. Hans teckningar var alltid kombinerade med en suverän humor och en försynt samhällskritik, något – om man skall vara kritisk- bidrog till en acceptans av galenskaperna i samhället. Om man kan skratta åt något är det också lättare att lägga det bakom sig och gå vidare. Men tveklöst var Lindström en tröstare och klarseende samhällskritiker som vi kommer att sakna, hans like finns tyvärr inte idag.
    En konstnär av hans kaliber kommer alltid att leva vidare, hans alster blir eviga. De är ett tidsdokument som berättar en historia om vår tid. Om de bränns på bål har vi det ultimata testet på att vår civilisation går mot sitt slut. Tack Hans Lindström för dina insatser!

 12. Loa says:

  Live
  Trump at CPAC

  • peterkrabbe says:

   Jag lyssnade på hela talet igår kväll, en och en halv timme, för att få information om den kommande planeringen. Om jag skall försöka vara objektiv så bjöd inte talet på många nyheter, till 98% var det en upprepning av valretoriken med tillägg av alla kängor relaterade till valfusket och de av Bidéns orders som upphävt Trumps egna, som Muren, handelsavtalen med Kina, avtalen med WHO och FN m.m.

   Jag sökte efter indikationer på närliggande åtgärder i syfte att bli av med Biden, något som vi alla väntat på, men därav blev ingenting, mitt intryck kvarstår därför att spelplanen är lagd för de kommande fyra åren. Några militära insatser eller en folkets revolution mot den nya övermakten blir det inte inom överskådlig framtid.

   Det enda nya kan sammanfattas i två punkter:
   Trump vill fortsätt genom att vara en form av partiledare för det konservativa partiet, istället för att starta ett eget parti, som diskuterats tidigare. Hur detta skall gå till framgick inte, USA har inte det europeiska systemet med partiledare och Trump sitter varken i senaten eller the House. Inte ens som presidentkandidat för partiet är han given, eftersom det efter tre år kan finnas andra som ser sig mer lämpade och en valprocedur utser kandidaten. Hur Trump skall kunna behålla sitt inflytande i partiet under kommande fyra år är därför en gåta, särskilt som demokraterna kommer att ständigt hitta på nya sätt att få honom åtalad och misskrediterad.
   Vidare vill Trump ändra valdagarna så att de blir enhetliga för alla stater och att valet sker samtidigt på EN ENDA DAG, med ett minimum av poströster, bara för dem som har tungt vägande skäl. Att valfusket kunnat genomföras tolkar Trump som ett resultat av rådande kaos i valproceduren, vilket säkert är helt rätt. Covid har använts som en ursäkt för att sprida ut valet i tid och därmed kunna utvärdera och korrigera det under pågående process. Vi är många som anser att Covid togs fram med främst detta syfte, ett beslut som kostat en kvarts miljon människor livet. Hur Trump skall få sittande administration att ändra ett vinnande koncept framstår också som en gåta, den verkliga makten ligger nu hos Deep State, med presidenten som marionett.

   Man får därför vara mer än optimist om man vill tro att något kommer att förändras till det bättre under kommande fyra år. Vi får väl alla försöka vara det, men skall jag vara realist så går utvecklingen raka spåret ner i helvetet och någon rekyl uppåt sker inte förrän vi nått botten, om ens då. Tyvärr ser framtiden ut så.

   • Agneta says:

    Hur mycket kan en människa förändras på 10 år??? Inte samma ögon, leende, sätt att prata, örsnibbar etc. https://twitter.com/mbracemoore/status/1365743508578062338?s=20

   • peterkrabbe says:

    Trump är ingen politiker, utan Folkets man och hans auditorium är just folket på stora arenor och i TV-kanaler, där han kan föra direktkommunikation i starkt förenklad form. Att han skulle kunna få stöd som politiker i kongressen, där allt görs upp genom smussel i korridorerna, finns inte på kartan ens. Ingen politiker skulle orka med Trumps långa utläggningar i en kammare där allt handlar om lagtexter och detaljerade formella inlagor, bara för att Trump vill ha TV-kamerorna på plats för sin privata show. Inte ens republikanerna skulle vilja detta. Precis som i vår riksdag är man trygg med att få vara ifred och slippa bevakning av TV-teamen, ta sina luncher tillsammans och göra upp under bordet. Belysande är filmningen nyligen av en aspackad Pelosi i senaten med whiskeyglaset i pulpeten, motvilligt intervjuad av en påstridig reporter, sluddrande ”I dont understand what you are saying…”
    Slutsatsen är att om Trump efter två år skulle lyckas bli vald till senaten, så kommer det ändå bara att leda till kaos. Hans roll är som populistisk talare direkt till folket och som internationell förhandlare, där han kan ta Kim om axeln på en avskild promenad genom trädgården. Vi får nog finna oss i att se Trump succesivt försvinna ut i dimmorna, han är utmanövrerad för gott. Deep State jublar…

    • Erik says:

     Lysande, lysande formulerat Peter och på pirken rätt och riktigt. Visst har du rätt i att Trump är själva sinnebilden av den gammeldax amerikansk presidentkandidat som reser ”land och rike runt (stater då) och vinner väljare. Det karln kan är att kommunicera direkt till människor.

    • carinaagrellgmailcom says:

     Ja, det är stor synd, han hade verkligen behövts – även om jag som sagt tror att han ändå i grund och botten inte kan svika teaterensambeln. Kanske finns hållhakar också, vem vet?!

   • eva-marie says:

    Det kanske händer mer bakom kulisserna än vad som visas utåt.
    Många CEO;s har avgått ; Amazon, Disney m fl m fl.
    Det sker även många arresteringar i s k ”trafficing”-ärenden. Bl a nu på Super Bowl där över 70 personer greps.

    Trump sa också lite kryptiskt ; ”I wonder who that might be”, angående nästa president. Han kan ha menat ngn annan än sig själv. I vilket fall tror jag inte man kan räkna ut Trump än.
    Kanske finns militären med och styr i bakgrunden? Det är bara så mycket konstigheter med ”Biden-regeringen”.

    • peterkrabbe says:

     Trump fick upprepa den meningen tre gånger utan att få det svar han ville locka fram – att publiken skulle skandera TRUMP. tror därför inte att han avsåg någon annan än sig själv, men vi får väl se. Att någon Kennedy skulle dyka upp är det svårt att fortsatt tro på.

   • Vetgirig says:

    Peter, jag lyssnade också på Trumps tal i omgångar. Tycker det han sa i början, lät både kryptiskt och hoppingivande! När de sände hans tal, på tror de var Fox News, var den delen av talet bortklippt?

    • peterkrabbe says:

     Jag lyssnade på Right Side Broadcasting, Loas länk. Där sändes 1 tim. 30 min och jag kunde inte uppfatta att något var bortklippt? Det han sa inledningsvis var att han skulle kandidera till valet 2024 och hoppades då vinna för tredje (!) gången. Det kan ju vara en möjlighet om han lyckas hålla sig kvar i politiken tills dess, annars blir det ju just det som blir svårt – inte att få rösterna men att få en roll att spela och att få valsystemet förändrat.

     • Vetgirig says:

      Såg också på Right Side Broadcasting, 8.08 in i den låånga inspelningen, precis efter sången, kan den heta The Amerikan dream? När han börjar sitt anförande. Sa han de meningarna jag syftade på, hoppingivande, kryptiska. Resten av talet tyckte inte jag heller gav något direkt nytt. Undrar om inte det han sa om att kandidera till valet 2024 bara är en dimridå?

   • ceskyraj says:

    Jag har också hört Trump. Din analys stämmer med mina tankar. Några vänner väntar på en ”räddning” i början av mars. Det gör inte jag. Vi får vara beredda på en dyster framtid. Fortsätt med din blogg, vi behöver dig.

 13. Savalle says:

  Vi kan i alla fall protestera mot förtrycket, eller hur?
  https://blueshift.nu/upprop-stoppa-regeringens-pandemilag/

  Upp med näven från byxfickan och gör något för nationen Sveriges frihet!

 14. Loa says:

  Video (26:02) Mirror CRIMES AGAINST HUMANITY – Nano Engines In the COVID-19 Tests? Update Adds Kerry Cassidy
  https://phibetaiota.net/2021/02/video-2602-mirror-crimes-against-humanity-nano-engines-in-the-covid-19-tests/
  Video om vad som finns I PCR-testen, samma står i texten: Dataapparatur i saltkornsformat? Vem kokar ihop det??
  Efter texten finns korta länkar. Först fyra om syrebrist och 5G (som Kung Flu-videorna): ”COVID-19: Not ARDS; Electron Spin Resonance.” (ARDS = Acute respiratory distress syndrome)

  SEDAN:
  … straight from hell.
  And so is the Covid nose test. Check it out:
  https://www.bitchute.com/video/HT2pqelJkvYF


  MORGELLONS.
  Milda makter. Är det medelst dessa som nanotekniken ovan ska krypa in i huvudet?
  Var det en sådan ‘bomulls’topp de hade på min skånska vårdcentral?

  • carinaagrellgmailcom says:

   Usch ja, detta är riktigt läskigt. Jag informerade mig lite för 6-7 år sedan och fick då bl a veta att läkare slår ifrån sig och hade börjat använda ”Morgellons!” som skällsord för allt som de ansåg vara inbillningssjuka. Här en YT-film från 2015 som föreslår att Morgellons är en svamp: https://www.youtube.com/watch?v=2dtuSYIZFU8
   Harald Kautz-Wella minns jag var engagerad, och är kanske fortfarande om någon vill googla.

   • Loa says:

    Clifford Carnicom
    https://carnicominstitute.org/mrpsurveydata/
    https://www.dailymotion.com/search/morgellons/videos

    För 5-6 år sen såg jag hur han mikroskopiskt filmade fanstyget – det VÄXTE fast det inte var organiskt!! Det är en trippelbastard och går inte att ta död på – inte eld, is, syra… Har inte vågat titta på det igen – ”det kryper på skinnet på mig”.. VILKA FORSKARE har konstruerat detta??

    • carinaagrellgmailcom says:

     Många skräckfilmer på den länken! Mindes genom titlarna att områden som odlade GMO-grödor var särskilt drabbade, och jag har noterat att det finns misstankar om att GMO-föda kan vara det som triggar fördröjda reaktioner på coronavaccinet.. Kan det spridas via chemtrails, tro såsom någon titel föreslog? Men frågan kvarstår – vem har forskat fram det?

     • Loa says:

      Jag tänkte jag skulle kolla på den späckade sidan Chemtrailsisverige https://chemtrailsisverige.wordpress.com/ – titta!
      ” Privat webbplats
      Denna webbplats är för närvarande privat. ”
      Hon har jagats bort! Med alla filmer sen 2011 och dokumenten om överenskommelser mellan regeringen och USA..

      The Morgellons Research Foundation (MRF)
      https://www.morgellonsexposed.com/
      CHEMTRAILS AND MORGELLONS – IT’S WORSE THAN YOU THOUGHT!
      https://www.morgellonsexposed.com/chemtrails-morgellons-worse-thought/
      Det var en grundlig sida..

      https://www.morgellonsexposed.com/morgellons-syndrome-and-what-you-can-do-about-it/
      by Amir Alwani
      PotentNews.com
      November 29, 2012
      ” As many of us now know, a vast amount of airplanes are currently spraying most of the Earth’s population with aluminum, barium, strontium, etc. Less discussed components of the spray programs include lab-created synthetic life-forms and other biological materials such as red blood cells, fungus, and self-replicating nano-fibers. Massive and diverse geo-engineering operations are indeed occurring. Moreover, a peculiar syndrome called Morgellons has emerged and has now been linked to these eugenics/transhumanist operations. ”

      Se Facebook: Chemtrails, Morgellons, Self Assembling Polymers and Nano Technology

      Godnatt. Sweet dreams.

      • carinaagrellgmailcom says:

       Tack, Loa!

       ”En bakterie som vetenskapen missat”? Eller kanske en bakterie som är känd men som påverkas av yttre omständigheter, kanske kemikalier eller GMO. Är de fibrer som människor drabbas av desamma som lägger sig över gräset och flyger runt i luften (filmen)?

       Tydligen kan sjukdomen helt eller delvis botas med någon form av antibiotika och det rimmar väl gott med bakterietesen? Kanske är det en effekt av industrialismen såsom föreslås initialt, och orsakerna kan vara komplexa och sammanflätade. Vi har ju t ex chemikaliecoctails bestående av många olika toxiner som samverkande blir droppen som får bägaren (immunsystemet) att rinna över, och förklaringen till morgellons kan ju vara analog med detta?

       Tiden får utvisa, men jag tycker att jag inte har sett så mycket chemtrails på senare tid. Kanske har parasiterna i deep state annat att tänka på nuförtiden! 🙂

       • Loa says:

        Nej, för de läggs på nätterna! Morgonen kommer med ready-made soppa. De har väl märkt att för många sett strecken dagtid, och smusslar undan sprayandet. Eller lägger dem till havs med uträknad vindriktning. De få dagar med ”klart” väder vi haft (Skåne) företer de förhatliga trailen, men färre än för ngt år sen. De är också otydligare eftersom luften redan är skitig.

        Men denna söndagen som var, alltså – det FINNS en blå himmel up there! Och ohindrad så GASSAR solen, gyllengul.
        Jag vill också ha vita bulliga moln. Sådana som lyser av sig själva..

        • carinaagrellgmailcom says:

         Aha, ja, det kunde man ju räknat ut med mindre ädla kroppsdelar! Jag måste erkänna att jag studerat vädret dåligt. I norra Småland där jag bodde förut i ett samhälle, kunde jag dock inte låta bli att lägga märke till giftmolnen som drog in över sjön och som fick min ena katts luftrör att väsa och min skalle att dåna. Förmodligen Haarpade från Växjö. En halvmedveten kvinna anförtrodde mig att det antagligen var huvudorten Hultsfreds straff för att de vägrade mer flyktingmottagande. Jag tror nog mera på att det berodde på mina provokationer i domstolarna samt p g a en bekant som flyttade dit samtidigt som jag och som staten försökt ha ihjäl i decennier för att han avstyrde en knarkaffär och kanske satte P för ett större dito projekt. Deep state gillar av någon anledning inte att man lägger sig i! 😉

        • Loa says:

         Jag menar lördagen 27 feb. Går till historien. Fram till kl.3.

  • Sven says:

   Enligt Claus Schwab så skall ju våra fysiska och digitala identiteter smältas samman i den fjärde industriella revolutionen. Låter lite dimmigt men har kanske en väldigt reel innebörd.
   Medan alla fokuserar på vaccinerna som medlet för detta så är det kanske PCR testerna som är det verkliga verktyget för att ta sig in in våra kroppar. I så fall har man redan nått långt i detta projekt och är snart färdiga innan någon anat oråd.

 15. Erik says:

  Tack Peter. Som så ofta tar du orden ur vår (min) mun. Skillnaden ligger är väl i att du din ”roll” inte ska, får eller bör sprida defatism, för det leder ingenstans, utan det är vad kabalen vill höra.

  Sett med liter mer realistiska och syniska ögon är loppet naturligtvis skört. Denna oerhörda koncentration av makt vi nu ser (för att Trump tvingade den samme visa sina muskler i samband med turerna kring det amerikanska valet) är så monumentalt stark att endast ett Gudsingripande kan vända utvecklingen men Gud visar inte sin styrka på det sättet, utan kommer till den som ber om hjälp, tillsamman med andra troende. Tror vi leds bort från denna insikt genom att bokstavligen tro på gamla testamentets vredgade Gud som aktivt och personligen ingriper i politiska samhällsskeenden efter eget tycke och behag.

  Håller med dig om att gränsen går vid MIN kropp. Jag vet att den så kallade kabalen redan i dag ser både på våra kroppar och våra sinnen som sin egendom. Hävdar vi ensamrätt kommer vi i framtiden att begå ett lagbrott, mot deras lagar.

  Ser det som så, att jag lever nu på övertid. Kommer aldrig att vaccinera mig och kommer därför sakta men säkert att manövrars ut bort från köttgrytan och vattenhålet för att dö svält- och törstdöden – ”I’m fine with that”. Skönt att man till slut sätter ner foten ”and stand my ground, whatever happens”.

  Min kropp, mitt liv.

  • eva-marie says:

   Erik.
   Jag tror den här covid-cirkusen kommer ebba ut, kanske snart. De kommer inte kunna vaccinera alla. Alltför många är ovilliga. Har läst att bl a i Tyskland är det en stor del som inte tänker ta sprutan. Var det en tredjedel eller kanske två? (av befolkningen).
   Säger som Mjölner. Cheer up. Fast det är lätt att misströsta ibland.
   Bön och Guds Ord kan styrka i jobbiga tider. Läs gärna Psaltaren. Så mycket fina och tröstande sånger/dikter. Jesus sa bl a

   ”I världen lider ni betryck. Men var vid gott mod. Jag har övervunnit världen.”

   Något som också styrker och lindrar tycker jag, är fin musik.
   Kanske den här fina klassikern ”Wonderful land”

   • carinaagrellgmailcom says:

    Ja, även om det kommer att påstås att ”i princip alla nu är vaccinerade” så är det propaganda i syfte att manipulera folk att acceptera sprutorna. Betydligt fler än vad som anges kommer inte att ta några sprutor!

   • Erik says:

    Hoppas du får rätt. Jag är emellertid skeptisk När jag läste Jacques Ellul’s bok ”Propaganda” som enligt mitt literata tycke är den mest övergripande bok om propaganda som någonsin skrivits, följer media här strategin till punk och pricka, slaviskt, för att det fungerar.

    Ska propagandan bli framgångsrik kan den inte ta form av en tillfällig kampanj, utan måste vara ständigt närvarande dygnet runt i alla mediakanaler och får aldrig tystna för att på så vis fullständigt omsluta medborgarna på ömse sidor, alltid.

    Det av vikt att känna till att propagandan inte innehåller information, men den säger att den gör det. Propagandan är inte en manual, ett utkast att ta ställning till, utan kräver obönhörligt underkastelse. När propagandan fungerar får den medborgarna att bli totalt faktaresistenta. Medborgarna reagerar nu känslomässigt på alla budskap men tror i ingenting. Ändrar propagandan 180 grader gör medborgarna likadant och all tidigare tankestoff är så bortblåst att dom inte mins eller vill minnas något från vad dom tidigare hävdat. Där är vi nu, och detta har bara börjat.

    • Sven says:

     Jag kan se TV kanaler från de flesta Europeiska länder. Det är konstant massiv propaganda för vacciner hela tiden. Man skildrar vaccinering från alla vinklar. Tillverkning, distribution, vaccinering, osv, osv. Påverkans operationen är total !

     • Erik says:

      Absolut Sven, gör samma iakttagelse som du. Man problematiserar vaccinering ur oräkneligt olika perspektiv. Sedan göra man olika frågor av det: ”direktörer går före arbetare” (klassprespektiv) Invandrare före etniska svenskar osv, osv, och vi förväntas ta ställning utifrån deras påståenden. Det gemensamma är att vi förväntas reagera känslomässigt hela tiden. Mönstret går igen kring miljöpropagandan om koldioxiden, där vi också förväntas reagera med våra känslor annars skulle man inte kunna promota klimatgreta som inte kan ett dyft om fysik, väderfenomen och än mindre om klimatforskning. Så länge vi alla reagerar med våra emotioner kan de leda oss vart vi vill.

    • Savalle says:

     “Shortly, the public will be unable to reason or think for themselves. They’ll only be able to parrot the information they’ve been given on the previous night’s news.”
     — Zbigniew Brzezinski

  • kirurgenblog says:

   Guds Frid Erik
   Var inte orolig, Gud har kontroll men Han har också givit oss den fria viljan som har har använts fel och har vänts till viljan att vara ofria. Vårt västerländska ego är problemet som manifesteras i New World Order och kabbalan som inte är lika med det judiska folket. Men NWO kommer inte att inträffa då det inte kommer att accepteras av Ryssland, Kina, Indien och andra länder. Det är Europa som går i strypkoppel.
   Jag är läkare och jag kommer att ta vaccin mot Covid 19 (Pfizers). Jag är mer rädd för viruset än för vaccinet. Realiteten är den att ytterst få allvarliga biverkningar har detekterats. Jag kan så mycket om hjärnan att veta att ett m-RNA vaccin kommer inte att kunna påverka människans medvetande och beteende. Däremot vill jag inte ha ett chip implanterat subkutant. Det kan jag klara mig utan.
   President Trump är fortfarande med och kommer att belysa saker och ting. Bidens och Harris socialisering av USA kommer att misslyckas, det är jag övertygad.

   • Erik says:

    Tack kirurgenblog! Kan det tänkas att du blandar ihop kabbalan med kabalen här? Kabbalan är en esoteriskt filosofiskt verk tillika ett hemligt tankebygge utvecklat inte enbart av judiska rabbiner utan även av muslimska tänkare. Används sedan slutet av medeltiden som ett sätt att tolka bland annat gamla testamentet på – esoterisk kunskap är varken ond eller god, utan kan användas hur som haver. Med kabbalan förhåller det så att man lär sig lite mer för var gång man fördjupar sig i det. Kabalen däremot är ett annat ord för en hemlig sammanslutning, sammansvärjning, intrig, komplott, konspiration, ränker, stämplingar osv.

    Många läkare har inte mer kunskap och kännedom om vacciner är vad så kallade vanliga människor kan, utbildningen till trots, utan är enbart mer bekant med själva företeelsen.

    Har det kunnat sägas bevisas att vaccin någonsin haft den världsförbättrande egenskaper för mänskligheten Big pharma vill ge sken av?

 16. Mjölner says:

  Det är beklagligt för dig Erik, att som du skriver, ”lever på övertid”. Du som är relativt ung skall inte ha sådana tankar. Vi överåriga levande 80-plus liken har inte tappat sugen ännu, så nu skall vi sätta hakan i vädret och piska globalisterna röda i röven. Cheer up buddy.

  En annan sak som belyser globalisternas makt och penninghunger är denna artikel.
  Mama….don´t let you´re son grow up to be cowboy…………….

  https://sputniknews.com/us/202102281082210665-media-reveals-why-bill-gates-has-been-purchasing-farmland-in-the-united-states/

  • Erik says:

   Tack Mjölner. Det är bra att vi stöder varandra. Blir mer och mer imponerad när jag möter 80 + människor (jorå träffar en del ute på landstället) som både har tro, kraft och övertygelse kvar. Själv är jag inte purung länge utan är nära de 60, även om vi i den åldern närmast framstår som mullebarn inför er oldfolks 😉

   • Mjölner says:

    Ja Erik det är faktisk så att trettioåringarna är avundsjuka på oss gamlingar. Vi ser alldeles för friska och raska ut. Var i dag på lasarettet och brände ett blodkärl i näsan efter en störtblödning. Doktorn (ca trettio år) uttryckte sin frustration över att alla åttio+gubbar verkar så djävla friska och krya. Det är inte rättvist, ni skall vara gamla och utarbetade tyckte han.

 17. Erik says:

  Angående vaccin så gäller här som alltid att ta information från olika källor och sedan ligger avgörandet hos individen. Här är det senaste bidraget som både är underhållande och tänkvärt, Lite kort om showen:

  John Blaid är en 41 årig sanningssökare som har ifrågasatt saker inom näringslära, medicin och vacciner under cirka 10 år. Under år 2020 när den så kallade pandemin uppkom så började han granska frågan om det påstådda SARS-CoV-2 viruset har isolerats och därmed bevisat sig existera. Vad som visade sig i undersökningen var att väldigt stora missuppfattningar och bedrägerier har skett inom vetenskapen både nu och historiskt sett. Han har tillsammans med andra i världen samlat ihop olika FOIA (förfrågningar gällande isoleringen av viruset) som sammanfattar 55 svar från 44 olika institutioner i olika länder som England, Skottland, Wales, Irland, Kanada, Nya Zeeland, Australien, Danmark, Slovenien, USA (CDC) och Europeiska CDC som visar bristen på bevis för förekomsten av SARS-CoV2. Under denna intervju berättar han om dessa efterforskningar och han kommer även in en del på Stefan Lankas rättegångar i Tyskland där det konstaterades i domstol att mässlingsviruset inte existerar.

  • carinaagrellgmailcom says:

   Tack Erik – superintressant – missa inte detta!

  • Astrid says:

   Mässlingen är egentligen ingen sjukdom, utan ingår i barnets mognande. Men för t ex undernärda barn kan förloppet bli farligt.

  • Agneta says:

   Frågan om virus verkligen finns är den viktigaste frågan att få svar på egentligen. Det borde väl kunna krävas att man vetenskapligt bevisar virus existens? Utan virus funnes ingen pandemi, inga åtgärder och inga vacciner.

   • Erik says:

    Bra Agneta. Du börjar så smått att förstå vilka händer som vrider denna värld till vad den är.

    Vi har väl alla kommit lite olika långt här, men kanske att vi alla går mot samma håll? Det tar tid att inse hur och var den egentligen organiserade brottsligheten opererar från.

 18. Hans Hjelm says:

  Johnson & Johnsons nyligen godkända Covid-vaccin mötte motstånd då katolsk stift fördömer det för ”band till abortceller”.
  När Johnson & Johnson rullar ut sitt nyligen godkända Covid-19-vaccin i USA, står det inför en religiös kontrovers. Katoliker rekommenderas att inte ta vaccinet eftersom Johnson & Johnson använde cellinjer som härrör från decennier gamla aborter vid både testning och produktion av den nya produkten, säger ärkebiskopen i New Orleans i ett uttalande.

  Den romersk-katolska kyrkan har stött Covid-19-vacciner i allmänhet. I själva verket hävdade påven Franciskus i januari att människor har en ”moralisk skyldighet” att få en av de nya vaccinationerna så snart som möjligt. Men kyrkan är fortfarande starkt emot abort och allt utnyttjande av vävnad från aborterade barn.

  Cellerna i fråga med de nya coronavirusvaccinerna spåras tillbaka till fostervävnad från aborter utförda på 1970- och 1980-talet. Dessa celler har replikerats miljarder gånger och manipulerats i farmaceutisk forskning, liknande behandlingen av livmoderhalscancerceller hos en kvinna som heter Henrietta Lacks, en patient vid Johns Hopkins Hospital i Baltimore.

  I amerikanska tester var vaccinet 72 procent effektiva för att förhindra Covid-19-infektion och 86 procent effektiva för att förhindra allvarlig sjukdom eller död. Tvådoseringssputnik V testades med mer än 95 procent effektiva, strax ovanför vaccinerna Pfizer-BioNTech och Moderna.

  Adenovirala vacciner – inklusive Johnson & Johnson’s, Sputnik V och AstraZeneca-Oxford-vaccinet i Europa – kan lagras i kylskåp, medan mRNA-doserna måste hållas djupt frysta.
  https://www.rt.com/usa/516930-johnson-johnson-vaccine-catholic/

  • peterkrabbe says:

   Förmedlar svar från Loa:

   Aborter – frampropagerade sådana hos friska kvinnor medelst ”röda hundskräck” dinglade framför dem. De var förbjudna i normala (icke-medicinska) fall, så här fick Dr. Stanley Plotkin måla medicinska skräckscenarier.. Och skördade sjuttiosex små blivande barn. De var utvalda efter prickfritt friska föräldrar /släkter dessutom, så det var A-foster som hamnade i labbet.

   SICK: Rubella Vaccine Inventor Admits Dozens of Babies Were Strategically Aborted to Establish a Suitable Cell Line for Vaccines
   https://stillnessinthestorm.com/2021/02/sick-rubella-vaccine-inventor-admits-dozens-of-babies-were-strategically-aborted-to-establish-a-suitable-cell-line-for-vaccines/

   During the 1960s, women were coerced to abort their babies out of fear of getting rubella during pregnancy. Instead of encouraging healthy prenatal development and strengthening the natural immune function of pregnant women, the medical establishment scared women into aborting their babies if they didn’t get the abortion-tainted rubella vaccine.

   On January 11, 2018, Dr. Stanley Plotkin gave a deposition, admitting that seventy-six babies were aborted to establish the WI-38 cell line.
   These dead babies were not the product of miscarriages or medical emergencies. Plotkin confessed that the babies were strategically selected for termination after the third month of gestation.

 19. hllviken says:

  Rädsla för Skärselden?

 20. peterkrabbe says:

  http://stureblomberg.blogspot.com/

  Eftersom vi nu diskuterar vacciner ur olika synvinklar lägger jag här en artikel om smittkoppsvaccinets bakgrund och verkan, skriven av vår vän Sture. Den ger skäl till eftertanke även i ett vidare perspektiv…

 21. kirurgenblog says:

  Jag blandar inte ihop, ren felskrivning. Jag är insatt I kabbalah och de 10 Sefirot och har läst mästerverket Gershom Scholem, Hans samlade föredrag och essäer, utgivna under titeln On Kabbalah and its Symbolism (1965). Det är det inte så många som har gjort och man skall inte ge sig på det utan kunskap, farliga saker.Jag är också mycket insatt i vad Kabalen är.
  Israel, dess judar samt judarna i förskingringen är viktiga för mig, om inte annat än för att jag har judiska gener. Kabalen har inte att göra med någon annan religion än Mammon .
  Men jag är kristen och står för det.

  När det gäller vaccinering i allmänhet och mot Sars-CoV-2 i synnerhet så gör var och en som han själv vill. Take it or leave it. Inte mycket att tjafsa om.

 22. Loa says:

  Matthew
  March 2, 2021
  Divine plan for Earth; US government reformation, G/NESARA; reason for political emphasis; power of love; free will; honoring Gaia’s choices; adjusting to higher planes of energy; discerning true or false information
  https://www.matthewbooks.com/march-2-2021/
  Fria viljan som ställer till problem.

 23. carinaagrellgmailcom says:

  För den som är sugen på lite ”predicted programming” som godnattsaga, så analyserar kanalen ”entertheStars” symbolismen i serien ”Counterpart”. Magstarkt! https://www.youtube.com/watch?v=OdszeArqsZ4&list=TLPQMDIwMzIwMjGlpfWjog84qQ&index=1

 24. jesslar53 says:

  OT , Men om nio år, alltså år 2030,tänker Volvo bara göra bilar som går på el.
  De ska sluta göra bilar som går på bensin.
  De ska också sluta göra bilar som går på både el och bensin. De kallas för hybrider.

  Och vi vill vara en del av lösningen i kampen för klimatet.

  Bra utdelning för Volvochefen: får 36 miljoner i ersättning ,
  Av de 30 miljarder kronor som betalats ut till svenska företag i permitteringsstöd har AB Volvo och Volvo Cars fått en miljard vardera, rapporterar DN.

  Nog är dom smarta våra företags ledare !!!

 25. Erik says:

  Pfizer-vaccin har dödat 40 gånger fler äldre än Covid-19 i Israel och kallas därför den nya förintelsen.

  https://newsvoice.se/2021/03/israel-pfizer-vaccin-har-dodat-40-ganger-fler-aldre-an-covid-19/

  • Savalle says:

   Hela covid-spektaklet är ett illa dolt massmord:

   – Undantagslagar hindrar människor att få gå ut i den livgivande solen och tanka D-vitamin.
   Sporthallar stängs. Människor tvingas sitta stilla oroliga istället för att ha roligt tillsammans och motionera.

   – Gamla människor blir inlåsta på hemmen med näringslös mat och massor med kemikaliska ”mediciner”. De hindras från att träffa sina kära, men exponeras för mängder med snabbutbildade vårdbiträden som inte förstår svenska.

   – På vårdinrättningar i hela världen tvingas alla att bära tjocka och verkningslösa masker som försvårar andningen.

   – Människor avrättas formligen på vårdinstitutioner genom ”palliativa åtgärder”, vilket denna sjuksköterska vittnar om:
   https://bakomkulisserna.biz/2021/03/02/globala-bedrageriet-bevisen-pa-att-all-information-ar-100-falsk/

   • carinaagrellgmailcom says:

    …och även om folk ser igenom teatern, så fattar man att det står ohyggliga mängder med jobb på spel, så det gäller att inte arbetsgivarna hittar orsaker att avskeda just mig.

  • Loa says:

   och 260 ggr fler av de unga!! Som behövde externt gift för att få sin livskraft rubbad.
   ‘260 times’ more of the young than ‘what the COVID-19 virus would have claimed in the given time frame.’

   Experimental vaccine death rate for Israel’s elderly 40 times higher than COVID-19 deaths
   https://www.lifesitenews.com/news/experimental-vaccine-death-rate-for-israels-elderly-40-times-higher-than-covid-19-deaths-researchers

   Märkligt att Israel är så hårdhänt mot sitt utvalda folk.
   Men som Yoda skrev på phibetaiota: Culling the Herd of the Elderly and the Stupid.

   • peterkrabbe says:

    Det är som du skriver märkligt att israelerna går så hårt fram med sina vaccinationer, men det är väl en tanke att eugeniken hjälper landet att bli mer överlägset, sålla bort de dummaste och äldre obehövliga. Det blir kanske snart mode att raka bort skäggen för att inte hamna i riskgruppen äldre? Jag skall försöka att inte vara elak, men det är rimligt att söka en förklaring. Kanske ligger den ändå i denna distansering, vi kan notera att palestinierna inte får något vaccin, bara israelerna själva. Uppenbarligen tror man då att antingen fler palestinier dör av Covid eller att följdverkningarna som långtidssjuka eller utmattning passiviserar.
    Kanske har man då lurat sig själva, när 3% av den egna befolkningen dör av sprutorna blir nog effekten den omvända…

 26. jesslar53 says:

  FHM varnar för tredje våg: ”Stor risk” !!!
  Skall detta fortsätta och sedan användas i valet , som man gjorde i USA??

  • peterkrabbe says:

   Jag tror att ökningen nu bara är ett skutt på sågtandskurvan och att den riktiga tredje vågen kommer efter påsk. Det är inte osannolikt att man bygger på med lämpliga mutationer till hösten igen för att få möjligheter att kontrollera valen 2022. Det gäller inte bara Sverige utan också det viktigare presidentvalet i Frankrike och andra europeiska val. Har man lärt sig tekniken så lär man använda den igen!

   • Savalle says:

    Det tyska riksdags-dokumentet, som i detalj beskriver vad som skulle komma att hända år 2020 med coronavirus, nedstängning av världen, mutationer… registrerades redan åtta år tidigare.

    Här är ett ytterst intressant samtal på engelska, som ägde rum för ett år sedan, om detta dokument:
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=204365

    TRE ÅR – sägs det i dokumentet – ska detta spektakel pågå!

    • peterkrabbe says:

     Jag gick igenom detta i detalj i min artikel Corona del 3 – konsekvensbeskrivningen… som jag publicerade 27 mars 2020. Vissa länder hade som bekant lite framförhållning.

   • ceskyraj says:

    Ja Peter, så tänker även jag. Löfvén vill inte släppa makten så lätt. I Tjeckien är riksdagsvalet redan nu till höst.

   • jesslar53 says:

    Blir då nästa trick klimat lockdown ?? , Schwab och grabbarna yrar om ständing nedstägning för klimatet skull och en köttbit skall man inte unnas,

 27. Mjölner says:

  Klartext om agenda 2030 av Pia Hellertz skriven augusti 2016
  Det är kärnan av globalisternas planer. Läs och begrunda, ingen kommer undan.
  Corona, vaccin, nedstängning, programpunkter i verkställandet av agendan.
  Den svenska regeringen är ytterst alert att efterkomma och lyda FN:s minsta vink.

  https://newsvoice.se/2021/03/regeringen-deltar-pa-toppmote-ska-bidra-till-malen-i-agenda-2030/

 28. Mjölner says:

  Ursäkta glömde länken till Pias artikel.

  Klicka för att komma åt Agenda_2030_17_mal_del%201.pdf

 29. eva-marie says:

  Vet inte om ngn annan redan kommenterat detta kanske.
  Men Texas öppnar nu upp samhället. Till 100 procent. Inga munskydds-förordningar. (Fox News)
  Även Missisippi tänker öppna upp som det ser ut.

 30. Savalle says:

  ”I en intervju med statskanalen SR hävdar MSB-chefen Mikael Tofvesson att ”främmande makter” aktivt försöker motarbeta de hårt kritiserade svenska massvaccinationsprogrammen och göra svenskarna mer vaccinkritiska”
  https://nyadagbladet.se/inrikes/msb-frammande-makter-hotar-kampanjen-for-massvaccination/

  • peterkrabbe says:

   Ojdå, det kanske är vi som är ”främmande makt”? Eller alla andra som bryr sig mer om Sverige än vad våra politrucker gör?

  • Loa says:

   Denna ökända mäktiga doldis är (ännu) inte GD…
   Mikael Tofvesson är MSBs psykchef d.v.s. för ”enheten för omvärld och beredskap”.
   Egor Putilov har gjort strålande gräv i Samnytt om denna orm:

   MSBs interna mejl avslöjar: myndigheten förbereder antidemokratisk kupp
   • 24 januari 2019
   https://samnytt.se/msbs-interna-mejl-avslojar-myndigheten-forbereder-antidemokratisk-kupp/

   MSB vill få tillgång till avlyssning – ska ”identifiera påverkanskampanjer”
   • 28 januari 2019
   https://samnytt.se/msb-vill-fa-tillgang-till-avlyssning-ska-identifiera-paverkanskampanjer/

   Här betalar MSB ut två miljoner skattekronor till brittiska bedragare – med kopplingar till rysk underrättelsetjänst
   • 18 juli 2019
   https://samnytt.se/har-betalar-msb-ut-tva-miljoner-skattekronor-till-brittiska-bedragare-med-kopplingar-till-rysk-underrattelsetjanst/

   med denna klimax!
   TOTALSLAKT: MSB:s psykkrigare Tofvesson FLYR Samnytts frågor
   • 18 februari 2021
   https://samnytt.se/totalslakt-msbs-psykkrigare-tofvesson-flyr-samnytts-fragor/
   Den som lyckas hålla honom på kroken är frilansjournalist Jesper Johansson.

   • Savalle says:

    Dan Eliasson har möblerat om den ena myndigheten efter den andra. Denna omstrukturerings-expert har just blivit klar med MSB och är nu generaldirektör vid regeringskansliet sedan januari 2021.
    Mycket anmärkningsvärt, nu när regeringen övertagit rodret som riksdagen tidigare haft!

    Det skulle förresten vara intressant att veta vad ”våra” gräddfils-parlamentariker sysslar med nu, efter det att de röstat bort den första statsmakten, som de blivit utsedda att företräda. Kanske spelar de volleyboll med våra grundlagar…?

    • carinaagrellgmailcom says:

     Ja, milde Gud! Är det inte dags för en motkupp?! Det lär finnas en fraktion inom militären som jobbar på detta, hörde jag för många år sedan. De har kanske blivit avpolleterade av Eliasson även de? Genom polismyndigheten, kanske?

     • Savalle says:

      Man kan undra vad Dan Eliasson har för mall när han omorganiserar Sveriges myndigheter.

      Vi som vill att omtanke, sanning och rättvisa ska råda får hoppas att det är en god mall han använder.

      Historien har gett oss några skräckexempel när det gäller skickliga organisatörer.

      Här är några axplock från
      https://en.wikipedia.org/wiki/Ideology_of_the_SS

      Himmler used the Jesuits as the model for the SS, since he found they had the core elements of absolute obedience and the cult of the organisation.[54][55] Hitler is said to have called Himmler ”my Ignatius of Loyola”.

      The SS placed an intense emphasis in their indoctrination upon elitism and portrayed themselves as part of an ”elite” order which ”explicitly modelled [themselves] on an historical version of religious orders, such as the Teutonic Knights or the Jesuits, whose dedication to a higher idea was admired in these otherwise anti-clerical circles”.

      • Mjölner says:

       Savalle!
       Det är ren oförfalskad ondska och förstörelselusta som driver en figur som Eliasson.
       Han är helt genomsyrad av hat till människor och allt levande. Den mall han har är hämtad från Agenda 2030. Total kontroll av allt och alla. Det är helt klart att Eliasson är en operatör
       tillsatt av socialdemokraterna att manipulera respektive myndigheters förvaltning in i kaos.
       Att utröna hur det står till i vindsvåningen på denne förrädare blir svårt. Det finns ingen säker metod. Man försökte analysera Einsteins hjärna men misslyckades.
       Det enda säkra sättet att stoppa figuren Eliasson är rättegång i Finspång och livslång inlåsning utan paroll. Ni som kräver dödsstraff (alldeles för lindrigt) har inte riktigt tänkt färdigt.

       • Savalle says:

        Oj, Mjölner! Det bådar inte gott för kommande lagar:

        ”Den 22 januari 2021 meddelade regeringen att han ska arbeta vid Regeringskansliets enhet för krisberedskap med uppgiften att se över Sveriges krislagstiftning.”
        https://sv.wikipedia.org/wiki/Dan_Eliasson

        • carinaagrellgmailcom says:

         Det är uppenbart att hans uppgift är att dra åt tumskruvarna på folket. Han behöver hårdbevakas. Heder åt Samnytts journalister!

         • Savalle says:

          Kriser skapas för att ”rättfärdiga” lagar som folket aldrig skulle acceptera i annat fall.
          Därför är det av yttersta vikt att godsinta människor med kunskap om skapade kriser ger vidare av sin kunskap till sina medmänniskor.

          “We are on the verge of a global transformation. All we need is the right major crisis and the nations will accept the New World.”
          – David Rockefeller

          Corona- och vaccinagendan, nedstängningarna och inskränkningarna, som blivit alltmer påträngande, är av allt att döma inledningen till slutfasen i en plan att ta total kontroll över världen och införa romersk lag, som är strängare än sharialagen.

          Vi behöver ta avstånd från denna onda maktutövning.

          Jag vill ännu en gång uppmana er alla att lyssna på Richard Bennetts så oerhört viktiga föredrag (på youtube) Vatican Control Through Civil Law!

          Vi alla behöver förstå historien så att vi tillsammans kan verka för att undvika att onda mönster upprepas.

          Den 27 februari 1933 brandhärjades riksdagshuset i Berlin. Det var krisen som ledde till införandet av nazistdiktaturen i Tyskland.

          Fyra månader därpå, den 20 juli 1933, upprättades ett konkordat mellan Vatikanen och Tyskland. Det undertecknades av Hitlers vicekansler Franz von Papen och av kardinal Eugenio Pacelli.

          Eugenio Pacelli tillhörde genom sin släkt Black Nobility och var utbildad vid jesuiternas främsta elituniversitet i världen, Pontifical Gregorian University i Rom. Han blev påve Pius XII 1939.

          Konkordatet gav Katolska kyrkan mycket stora befogenheter i Tyskland och gäller fortfarande.

          Sverige har inte upprättat något officiellt konkordat med Rom, men den enormt mäktiga och helt odemokratiskt tillsatta organisationen CONCORD arbetar hårt på att införa Agenda 2030 och annat som syftar till överstatlighet, likriktning och maktmonopol.

          Konkordat heter på engelska Concordat, så namnet Concord är passande.

          Jag skulle även önska att alla här läser den PDF som Mjölner bifogat om Agenda 2030 och ser till att andra får kunskap om detta bedrägeri.

          Det är sanningen som kan göra oss fria.

          Sanningen är vårt svärd.

      • carinaagrellgmailcom says:

       Eftersom han vill förbjuda runorna, så är han i alla fall inte nationalist. Han ser nog sig själv som en av topparna i det nykommunistiska systemet där partieliten bor i paradvåningar och folket i kojor. Det måste vara något sjukt med en varelse som lägger energi på att tänka ut att runorna ska förbjudas. Det låter djuppsykologiskt helt urartat. Det kan ha med en misslyckad potträning att göra, och nu skvätter han dumheter både högt och lågt.

   • carinaagrellgmailcom says:

    Tack Loa!

 31. Loa says:

  March 3, 2021 The Marshall Report
  THIS WAS NEVER ABOUT AN ELECTION…
  It was about humanity and the children. Open your eyes and see. This had to end and it was never going to without a war. The war is raging.
  https://themarshallreport.wordpress.com/2021/03/03/this-was-never-about-an-election/
  VIDEO
  Watch it while it still remains on bitchute. Then know what evil we are fighting and pray we end this evil forever!

  • hllviken says:

   De goda krafterna måste agera!

   • Loa says:

    Från RDS:
    Restored Republic via a GCR: Update as of March 4, 2021
    3/04/2021
    https://inteldinarchronicles.blogspot.com/2021/03/restored-republic-via-gcr-update-as-of_4.html
    (GCR = Global Currency Reset)

    Tues. 2 March Gene Decoder: “Within this last week or so many Special Ops Forces have died in a Cabal trap while clearing out D.U.M.B.S and rescuing children in underground tunnels and bases set-up by the Illuminati worldwide. This was why the flag at Mar-A-Largo was flying at half-mast. Please pray for all our brave Alliance soldiers.”

    F. Wed. 3 March Judy Note: Deep Underground Tunnels (DUMBS) were being destroyed after Alliance Special Forces had rescued multi-millions of tor/tured chi/ldren – over a million in Australia alone. The latest in the worldwide operation was the rescue of over 100,000 traumatized chi/ldren and cor/pses found two miles beneath the White House and Capitol Hill.

    G. Tues. 2 March Military Taking out the DUMBS
    Gene Decode, Veniain:
    … Gene Decode cont.: And ongoing mop up in Croatia… still seeing U.S. Military ground troops there… they’re taking out a major facility in Iceland… from Keflavik Harbor, Reykjavik…

    February 7, 2021
    Congress, Biden Arrested as Military Rescues Tortured Children From Tunnels Beneath Capitol Hill
    https://beforeitsnews.com/politics/2021/02/congress-biden-arrested-as-military-rescues-tortured-children-from-tunnels-beneath-capitol-hill-3225431.html

    US Special Op forces recovered bodies, body parts and at least a hundred surviving children from a tunnel system beneath the White House and Capitol Building in Washington DC on Fri. 29 Jan.

    A couple of days later in the early morning hours of Mon. 1 Feb. and with the US functioning under Martial Law, Joe Biden and 464 elected government officials were said arrested and released inside the Capitol Hill area.

 32. Erik Forsman says:

  Rännsnaran kommer. Sakta dras den åt. Förstå att ondskan är där ute och målet är villkorslös kapitulation. Det går inte att förhandlad med den. Går inte att resonera med den, för det känner varken smärta eller ånger och kommer aldrig någonsin att tveka i sin mission att kontrollera allt och alla. Leva får vi endast göra på deras villkor, i total kärlekslös underkastelse.

  • Savalle says:

   Denna ondska som nu sakta drar åt rännsnaran bygger helt sin makt på att människor i sin själviskhet betjänar den.

   Vi alla skall göra vad vi kan för att inte vara en del av denna ondska, även om det innebär försakelser.

  • carinaagrellgmailcom says:

   Jo, det är deppigt att se saken ur deras perspektiv, för då blir det oundvikligen precis så som du föreslår. Jag tänker mera att deras vilja inte är universums lag, och att den folkbildningsrörelse som brett ut sig under de senaste ca 10 åren bara växer och växer. Därför kommer kabalen att tvingas ge upp när den kritiska massan är uppnådd. Men utan tvivel ingen tro, vi har alla suttit i den gropen, och den kan vara knivig att kravla sig ur. Kanske man helt enkelt måste leva sig igenom dessa perioder för att så småningom kunna tro på en framtid igen. Den tiden kommer! ❤

 33. Erik says:

  När det är som tyngst kommer jag tillbaka till vännen, eller kontakten, med Pia Hellertz som postat många av hennes böcker till mig.

  Hon är många saker på en och samma gång: pedagog, psykoterapeut, socionom, filosof, forskare osv, osv men framförallt en fantastisk öppen och modig kvinna som aldrig räds att leva fult ut; så levande, så gnistrande och sprakande. Pia är framför allt Sveriges absolut mest pålästa auktoritet kring den danska mystikern Martinus.

  Fördjupar man sig like kring Martinus livsverk, förstår man att universums grundton är kärlek. Inget kan förstöra eller rucka på det.

  • peterkrabbe says:

   Jag instämmer helt i detta! Pia gör en fantastisk insats med sin blogg och inte minst med sin boksida, där hon sammanfattat många viktiga böcker i ett behändigare format om 10- 20 sidor, allt för att ge en bredare information till alla som inte hinner eller orkar läsa de ibland omfattande originalböckerna i sin helhet. Pias blogg är alltid värd ett besök och jag ser henne som en av Sveriges modigaste kvinnor, aldrig rädd för att ta upp kontroversiella ämnen, lika lite som vardagens polemik.

   • Savalle says:

    Ja, Pia ger oss på ett lätt förståeligt sätt inblick i ämnen som är oerhört viktiga, ämnen som etablissemanget ljuger om och som är svåra att tränga in i.
    Hon är oerhört noggrann i sina efterforskningar och är en av våra kraftfullaste vittnen för sanningen.

    Pia har skrivit den oerhört viktiga PDF:en om Agenda 2030, som Mjölner hänvisar till ovan.
    LÄS DEN, ni alla, och sprid den!

    Och här är andra delen:

    Klicka för att komma åt Agenda_2030-del%202.pdf

 34. Loa says:

  BOMBSHELL: Lin Wood Leaks Whistleblower Transcripts Exposing VP Pence
  March 3, 2021
  https://populist.press/bombshell-lin-wood-leaks-whistleblower-transcripts-exposing-vp-pence/

 35. Loa says:

  Jag tittar ut på halvmånen: Den lutar betänkligt! Har nordpolen dragit sig så mycket åt öster att vi uppfattas (av månen 🙂 ) som sydligare breddgrader??

 36. jesslar53 says:

  Klippt från Nya Tider ”” Mobben kan inte längre tysta alla. Hur länge kommer det att dröja innan majoriteten inser att den faktiskt utgör en majoritet och styrs av en intolerant minoritet? ””

  • Savalle says:

   Ja, det är så de människor som valt att låta sig styras av ondska ska besegras. Vi ska överge dem. Då skrumpnar de bort och försvinner.

 37. Eclipse says:

  Såhär fem dagar efter 35-årsdagen återvänder jag som hastigast till min käpphäst Palmemordet. I en kommentar för ett par år sedan gjorde jag en iakttagelse om obeliskerna på Luntmakargatan, varav tre är prydda med små skyltar, obegripliga dels då obeliskerna är identiska, dels då de sedan länge döda namngivna skulptörerna aldrig har utfört några verk med dessa titlar.

  ”Le Lübeque
  av
  Léon Delagrange
  rest till kolossen A. Lübecks ära 1987”

  ”fallos quae current
  av
  Bror Hjort (sic)
  rest till D Tingströms ära 1988”

  ”Topsique
  av
  Michel Colombe
  rest till H. L. Rubaszkins ära 1988”

  * * * * *

  D Tingström. Inte Lars Tingström, då? 🙂

  Nu hittade jag ett blogginlägg från förra året där detta ämne avhandlas:

  http://jagvillvarafarlig.blogspot.com/2020/04/mysteriet-pa-luntmakargatan.html

  Utvikningarna i kommentarsfältet kan vara av intresse för de som är intresserade av kabalens hemliga kodspråk.

  Rubaszkin, Schein, m fl. ”Mkt judar i flaggorna” nämns det i kommentarerna. Också omnämnde Ted Gärdestad har en son, Moishe Zacharevsky, som tillhör den strängt religiösa chassidiska sekten Satmar, som betraktar staten Israel som ett uppror mot Guds vilja. Han jobbar tydligen med att tillverka bönekapslar.

  Hmm, både Palme och Gärdestad var ”femmor”, enligt födelsetalet. Fem luntor. Dödsdatum:

  1986-02-28 = 36 (eller 54, beroende på räknemetod)
  resp.
  1997-06-22 = 36 (54)

  Jag nämner det sista inom parentes. Simon Parkes har den senaste tiden haft flera gästbesök i sina podcasts av en fullständig tokstolle som kallar sig Tom Numbers. ”This comes to 246, which comes to this, which is also this, and if you take my cousin’s first name and add it to Arizona you get the first half of my website address, which is the same as Trump Tower. So they’ve got everything under control.”

  Facepalm.

  • Loa says:

   Den arma Ted Gärdestad nämndes bara som liknelse! Ett vittne som skulle beskriva en misstänkt person sade att denne SÅG UT som T.G. med tanke på frisyren.

   Den luntan som står närmast händelsernas centrum, n.v. hörnet Tunnelgatan /Luntmakargatan, har en gediget inhuggen text:
   10 PRIVATA FASTIGHETS-
   ÄGARE RUSTADE UPP
   GATUMILJÖN, PLANTERADE
   TRÄDEN OCH RESTE
   5 LUNTOR PÅ LUNT-
   MAKARGATAN ÅR 1987.
   Denna okryptiska inskription är vänd åt söder och inte mot platsen för dramat.

   • Eclipse says:

    Självklart hade inte Ted något med mordet på Olof Palme att göra. Det intressanta är varför vissa namn dyker upp i vissa sammanhang.

    Jag ska här ge ett exempel på att man förstås kan hitta ”mystiska” samband vad man än tittar på. I blogginlägget står det att Reinhold Gustafsson (1923-2013) var den byggherre som ledde projektet med att rusta upp gatumiljön, i vilket obeliskerna ingick. Det första jag nu kommer att tänka på är huruvida RG var frimurare. Vid googling kommer jag direkt till Murmestare Embetet i Stockholm:

    https://www.murmestare.se/stipendier/nya-om-stipendier/om-reinhold-gustavsson/

    ”I Embetets stadgar anges att Embetets ändamål är:

    att vårda arkiv och föremål från skråtiden samt Embetets stamhus, von der Lindeska huset

    att slå vakt om och sprida kännedom om yrkets historia och traditioner
    att från senare tider insamla och bevara upplevelser och erfarenheter, som icke i annan form kan väntas bliva sparade åt eftervärlden

    att förvalta Embetet anförtrodda stiftelser.
    anförtrodda stiftelser: Ahlströmska Stiftelsen och Reinhold Gustavssons Stiftelse.”

    Eftersom Embetets anor går tillbaka till 1487 markerar 1987 ett femhundraårsjubileum. Adressen är Västerlånggatan 68, vilket ju antyder både Socialdemokraternas kontor på Sveavägen 68 (nära mordplatsen) och makarna Palmes hus på Västerlånggatan 31.

    Västerlånggatan 68 är det så kallade von der Lindeska huset, ett stenpalats uppfört i tysk-holländsk renässansstil på 1630-talet. Drottning Kristina kom att äga huset och här åderläts René Descartes tre gånger under sin ”vård” för lunginflammation. Filosofen menade att våra sinnen bedrar oss och det enda som inte gick att betvivla återfanns i satsen ”Cogito, ergo sum”.

    COGITO ERGO SUM
    367926 5976 134 = 68.

    Jag kom att tänka på Palmemordet och Luntmakargatan då jag igår fick en avisering från Youtubern Otto Ekevi som intervjuade en person som menade att gärningsmannen sprang in på Luntmakargatan och inte upp för trapporna till Malmskillnadsgatan. Det första jag då kom att tänka på var namnet ”Topsique” som jag googlade på vilket tog mig till blogginlägget som jag länkade till.

    OLOF PALME
    6366 71345 = 41

    OTTO EKEVI
    6226 52549 = 41

    TOPSIQUE
    26719835 = 41

    Ted Gärdestad
    1956-02-18
    1+9+5+6 + 2 + 18 = 41

  • Astrid says:

   Spännande Eclipse. Palme är central i Sveriges nutidshistoria och att belysa Palmemordet, konspirationen bakom, är en nyckel till att förstå omdaningen av Sverige.
   Palme var en komplicerad individ sägs det. Vem var han karmiskt? Hans personliga horoskop skulle kunna förklara mer av hans personlighet, vad som fanns i bagaget. Dock fattas två planeter fortfarande; det ska vara tolv.
   Kan globalisteliten som ju har betydande ockulta kunskaper känna till de saknade planeterna? Liksom de vill undanhålla folken effektiva mediciner mot Covid 19 eftersträvar de också att undanhålla värdefull kunskap och insikt. Kanske framför allt en medvetenhet om andens kraft, den mysterievisdom som Kristus invigde sin närmaste krets i och som dåtidens människor var för omogna att ta till sig; denna visdom som i dag finns tillgänglig för oss alla. Om vi bara hittar den.
   Jag har tidigare spekulerat kring om Palme var en Saulus på väg att bli en Paulus; istället för en hängiven globalist, socialist på väg att bli en lika hängiven motståndare till den angloamerikanska oligarkins planer att äga allting och härska enväldigt över hela världen; förslava mänskligheten och drastiskt minska antalet människor på jorden… Men om Palme kom att se ondskan i globalismens agenda och förfasade sig är som sagt spekulation. I hans försvunna dagböcker fanns kanske svar.

  • Astrid says:

   Spännande Eclipse. Palme är central i Sveriges nutidshistoria och att belysa Palmemordet, konspirationen bakom, är en nyckel till att förstå omdaningen av Sverige.

   Palme var en komplicerad individ sägs det. Vem var han karmiskt? Hans personliga horoskop skulle kunna förklara mer av hans personlighet, vad som fanns i bagaget. Dock fattas två planeter fortfarande; det ska vara tolv.

   Kan globalisteliten som ju har betydande ockulta kunskaper känna till de saknade planeterna? Liksom de vill undanhålla folken effektiva mediciner mot Covid 19 eftersträvar de också att undanhålla värdefull kunskap och insikt. Kanske framför allt en medvetenhet om andens kraft, tron som kan förflytta berg; den mysterievisdom som Kristus invigde sin närmaste krets i och som dåtidens människor var för omogna att ta till sig; denna visdom som i dag finns tillgänglig för oss alla. Om vi bara hittar den.

   Jag har tidigare spekulerat kring om Palme var en Saulus på väg att bli en Paulus; istället för en hängiven globalist, socialist på väg att bli en lika hängiven motståndare till den angloamerikanska oligarkins planer att äga allting och härska enväldigt över hela världen; förslava mänskligheten och drastiskt minska antalet människor på jorden… Men om Palme kom att se ondskan i globalismens agenda och förfasade sig är som sagt spekulation. I hans försvunna dagböcker fanns kanske svar.

   • Mjölner says:

    Astrid! Läs gärna min spionkrönika ifall du missade den. Där finns en del synpunkter på vad Palme var som person och ”socialdemokrat”.

    https://peterkrabbe.wordpress.com/2020/06/13/bakom-kulisserna/

    https://peterkrabbe.wordpress.com/2020/06/.

    • Eclipse says:

     Ruben Agnarssons TV-intervju med Bo Theutenberg, från 2020. Dagbok från UD del 6, om KGB-spåret som medvetet inte utreddes:

   • Eclipse says:

    @Astrid

    Så här ser Palmes födelsekarta ut enligt den sideriska zodiaken (som tar hänsyn till jordens precession, i stället för att som den tropiska låsa nollpunkten vid vårdagjämningen). Då använder man bara de sju klassiska planeterna, inget bortom Saturnus behövs. Aspekterna är de som används i Indien och går endast framåt, d v s motsols på kartan.

    Samtliga planeter: konjunktion och opposition
    Mars: 90 samt 210 grader
    Jupiter: 120 samt 240 grader
    Saturnus: 0 samt 270 grader

    Månens noder (Rahu och Ketu) är också enormt viktiga, liksom planeternas underliggande disponenter. Mycket viktig är också atma karaka = den planet som hunnit längst i sitt tecken. Hussystemet ”whole signs” fungerar perfekt.

    – Solen i Stenbocken i tredje huset (kommunikation) i stark konjunktion med kommunikationsplaneten Merkurius.
    – Soldisponent är Saturnus, som hugger tillbaka mot Solen genom sin 60-gradersaspekt
    – Saturnus i första huset
    – ASC i Skorpionen, vilket ger Mars som horoskophärskare
    – Atma karaka Mars på hemmaplan i Väduren, i sjätte huset för olyckor, lägger sin 210-gradersaspekt mot ASC.

    Mars och Saturnus är naturliga illgörare. Saturnus ”liemansaspekt” på trekvarts varv (270 grader) syns ständigt i ödesmättade sammanhang. T ex hade Christer Pettersson Saturnus på tionde graden Kräftan, som då lägger aspekten mot Solen på nionde graden Väduren.

    * * * * *

    Kabalen använder dock den västerländska astrologin, så vitt jag vet.

    • Eclipse says:

     ”Saturnus: 0 samt 270 grader”

     ska vara 60 samt 270

    • Loa says:

     Tack Eclipse för detta.
     Ascendent i Skorpionen, Mars och Saturnus all over, ‘Saturnus, som hugger tillbaka mot Solen’ = karma..? Så hade karln vett att känns sig kluven, får man hoppas.
     Solen i Stenbocken = ENVIS! I kommunikation, dessutom.
     – Men jag gav inte mycket för hans demagogi och ordvrängeri. Och konstpauserna mellan salivkaskaderna. Hans konstigt låsta struphuvud – han visste väl att han ljög. Tack Gud han försvann.

 38. Mjölner says:

  I jakten på vad världens rikaste cowboy roar sig med, hittade jag detta med hjälp av Lars Bern.

  https://childrenshealthdefense.org/defender/bill-gates-neo-feudalism-farmer-bill/

  • peterkrabbe says:

   Tack Mjölner för detta fynd! Kennedys text är så fundamental och viktig att jag lägger den som en separat artikel under dagen. Den är lång men värd att arbeta sig igenom.

   • Mjölner says:

    Även en halvblind höna…. o.s.v.

    När man kommer till insikt om Bill Gates tankevurpor och de skador han orsakat med sitt klåfingriga agerande med kapitalets makt i ryggen, är det mycket frestande att se honom som ett girigt skadedjur förtärande allt i sin väg.

    Han och hustrun går verkligen Rockefellers ärenden med råge.
    Världens farligaste skadedjur tillhörande arten homo sapiens.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: