Vem glömde att lägga på locket?

Ja, när maskarna försöker krypa upp ur burken behövs det förvisso ett lock att lägga på. Men i detta fallet har någon tydligen glömt det.

Många som följt alla utspel från Klaus Schwab och hans World Economic Forum i Davos, Schweiz, har undrat dels vem denne person egentligen är och dels hur han lyckats samla ledande politiker från hela världen på sina årliga möten i Davos. Där har varken saknats Trump, Putin eller Xi Jinping, inte heller västvärldens övriga makthavare av alla sorter – främst näringsliv och politik.

Från WEF har han lanserat den agenda för The Great Reset , eller som vi tidigare varit vana att kalla den – New World Order. Dess bärande idé är införandet av transhumanismen, robotiseringen av människorna och därmed bädda för införandet av ett totalitärt globalt system med full samhällsstyrning av alla enskilda individer. Med hjälp av Adarapress.com skall vi reda ut begreppen och exponera Schwab och hans allierade, så håll i hatten och följ med på en nutidsorientering som förhoppningsvis öppnar både ögon och mun på läsaren…

Med rötter i krigsindustrin

Klaus Schwab tillhör en judisk tysk släkt som funnits i Tyskland i flera århundraden. Han är därmed en parallell och samtida till den obetydligt äldre George Soros, som har sin bakgrund i Ungern. Båda tråcklade sig igenom Nazityskland som kollaboratörer och aktörer mot sina egna judiska samhällsmedlemmar. En skoningslös lärare hade Klaus i sin far Eugen, som i egenskap av direktör för och senare huvudägare av den i den tyska staden Ravensburg belägna fabriken Esher Wyss, skulle bli en nyckleperson för både tysk krigsindustri och utsmugglingen av tyskt guld till Schweiz under krigets slutskede. Ravensburg ligger bara några mil från den schweiziska gränsen, med bara Bodensjön som skiljelinje. Inte särskilt förvånande har Klaus Schwabs judiska bakgrund raderats i arkiven eller hemligstämplats, med det behövs inte så mycket fantasi för att koppla samman Eugen med sin namne till far, född 1863. Eugen d.y:s farbror Arthur flyttade till Brasilien, vilket också blev tillflyktsort för Klaus far Eugen efter kriget.

Centrum för denna historia är fabriken Escher Wyss, då med schweiziska ägare och dess samspel, inte bara med nazisterna, utan också med de allierades operationer vid krigsslutet. Dess häpnadsväckande historia visar

 • Förutom delar till fartyg, flygplan, ubåtar och kraftverk förmedlade Escher Wyss eldkastare, byggda i sin Zürichfabrik och som såldes till nazisterna. Denna information kommer från U.S. Archives. Detta skulle ha hanterats av Eugen Schwab med en då cirka 5-årig Klaus vid sin sida. de levererade också turbiner. kompressorer och propellrar till nazistiska fartyg och ubåtar samt gasturbiner som behövdes i krigsmaskineriet.
 • Schwabs familjeföretag Escher Wyss utnyttjade slavarbete och allierade krigsfångar och tillverkade viktiga komponenter för bombtillverkning.
 • Ravensburgs påstådda brist på krigsskapande industrier angavs som anledningen till att de allierade inte bombade staden och dess Escher Wyss-industri. Det verkliga skälet vet vi nu var ett annat…
 • Ravensburg blev ett transportnav för nazistiskt guld till Swiss Bank for International Settlements (BIS), som drevs och bildades av Pilgrims Society genom de allierades agenter Allan W Dulles (senare CIA-direktör, 1953-61), Edvin W Pauley ( Allierades krigsskadestånd) och William J Donovan (chef för OSS, av MI6 kontrollerad föregångare till CIA).

Pilgrims Society tar kommandot

British Pilgrims Society hade börjat kanalisera Marshall Plan-medel till insiderföretag som Escher Wyss och Festo och deras sammankopplade privata schweiziska bankfamiljeföretag redan innan kriget tog slut, i utbyte mot Ravensburgs hjälp med att transportera det nazistiska guldet till Schweiz. British Pilgrims Society gav i utbyte Schwab upphovsrätten till den nya världsordningen, som redan då började utformas för det nybildade FN.

Genom Kissingers instruktioner fick Klaus Schwab i uppdrag att organisera Europe Management Forum med start 1971. Det finns en anledning till att Klaus Schwab har varit den enda ledaren för Världsekonomiskt Forum sedan 1971 – i 50 år!

Vad är då British Pilgrims Society, som återkommer i denna artikel? Detta slutna sällskap bildades 1902 för att främja relationerna mellan England och USA, då med fokus på beslutsfattare på hög nivå inom statsförvaltning, industri och kungahus. På många sätt liknar det Bilderberggruppen, som bildades senare med samma syfte, men med en något mindre exklusiv krets deltagare. Att detta sällskap i många avseenden styrde utvecklingen i Europa före och efter krigen är obestridligt. Denna styrning ombesörjdes i praktiken till stor del genom ländernas underrättelseorganisationer CIA och MI6.

Familjen Schwabs roll i storpolitiken uppstod genom deras gamla industrietablering i Tyskland ett stenkast från den schweiziska gränsen, ett drömläge för trafiken av både egendom och personer som behövdes tas ut ur Tyskland innan sammanbriottet efter nazismens fall. Ett företag som Hitler hade förtroende för, paradoxalt styrt av en judisk släkt, kunde lätt konverteras till en livlina för guld och flyktingar till det närliggande Schweiz. Zürich blev därmed en given bas för rekonstruktionen av det krigsskadade Europa. Staden blev då säte för bankernas bank – BIS, med följande etableringar även i Basel och Bern.

Dags för Klaus

Precis som pappa Eugen blev krigsårens marionett på scenen, blev sonen Klaus hans efterträdare under efterkrigstiden och är det fortfarande trots sin ålder. Bakom dessa båda herrar gömmer sig de hemliga sällskap som tror sig ha rätten att styra världen. Trots Klaus 17 titlar som hedersdoktor och 32 medaljer och utmärkelser är han inget annat än ett obetydligt språkrör för en Cabal som hotar världens alla folk med utplåning och förintelse i syfte att öka sina vinster och permanenta sin kontroll.

Med Klaus Schwab som profet manglar Cabalen ut slagord som The Great Reset, The New Normal, Build back better och Own nothing and be happy. De nationella politikerna och statscheferna inordnar sig utan protester i världens hittills största korruptionshärva.

Klaus Schwab fick en magister- och doktorsexamen från Jesuit University of Fribourg i Schweiz 1962-67 och blev därefter överförd till Harvard och John F Kennedy School of Government. Där medger han att han samarbetat med Pilgrims Societys inre krets med Henry Kissinger och John K Galbraith. Båda kom att spela ledande roller i Word Economic Forums strategier och taktik.

År 1971 gifter sig Klaus med Hilde Stoll, vilket bildar en storkoncern med de sammanslagna familjernas industrier under namnet Festo, med över 20.000 anställda. Tillverkningen är inriktad på teknik, robotteknik, artificiell intelligens och processkontroller. Är någon förvånad?

Att pappa Eugen kom undan krigsförbrytarrättegångarna efter kriget utan problem förvånar inte med tanke på det ovan beskrivna scenariot, judisk bakgrund och kollaboratör med de allierade garanterar ansvarsfrihet. Ändå sökte och fick Eugen Schwab immigrationstillstånd i Brasilien 1960. Detta sammanfaller med att Dulles lämnar posten som chef för CIA 1961. Började det bli riskabelt när skyddsängelns inflytande upphörde?

Peter Krabbe

210 Responses to Vem glömde att lägga på locket?

 1. Eclipse says:

  Såg just senaste James Bondfilmen. Den avhandlar biovapen med nanobots som kopplar till DNA och som inte går att bli av med efter besmittning. Skurken heter Lyutsifer.

  Låter det bekant?

 2. kalledussin says:

  National File i USA har hittat samband mellan WEF, kinamännen, Trump och Mossad. Det är tre penningstinna ”institut” som glappat på sina hemsidor,
  – ett institut beläget i Kina med representanter från högsta armé- flygvapen- och partiledningen, som arbetar efter den människo-robotiserings-agenda som kommit i dagen genom Klaus Schwabs böcker. En av Schwabs löjtnanter med judiskt namn är drivande där.
  – Mossad är med i spelet genom Maxwell/Epstein, som är insyltade med ett annat av de tre samarbetande instituten. Gemensam nämnare mellan de två USA-baserade instituten är en förtrogen med en viss f.d., och man får anta kommande president i USA.
  – Donald Trump hade mannen som kampanjchef (idioten sägs överväga att honom till vicepresident nästa gång). Han har varit insyltad i härvan under ett antal år, vilket han nekar till fastän han finns på foton och dokument.

  Jag förstår allt bättre tredje rikets förbud mot internationella organisationer på tysk mark, man förbjöd verkligen alla. Även scoutrörelsen. Total självstyre, inte bara av staten utan även av alla andra maktcentra i landet är nödvändigt att hålla den här utrotnings- och robotiseringsmaffian på andra sidan bron.

  https://nationalfile.com/ccp-linked-think-tank-connected-to-mark-meadows-epsteins-brother-claims-to-have-research-centers-in-usa/

  • peterkrabbe says:

   Jag tror att det finns en samsyn mellan Kina och västvärldens cabal rörande globalismen och transhumanismen, det visar sig också i de allt tätare kontakterna mellan blocken. Demokraterna i USA är med på tåget och försöker styra EU i samma riktning.
   Trump har försökt stoppa denna utveckling men har inte haft tillräckliga kunskaper och insikt i rörelsens styrka och fasta etablering, särskilt inte i USA genom vad vi kallar Deep State. Alla nationalstater står inför samma utmaning – att stoppa denna förkrossande ångvält.

   I slutänden handlar det om en kamp mellan det judiska etablissemanget och kineserna om vem som skall styra den framtida, enade världen. Det verkar otroligt att en så liten grupp som den judiska skulle kunna konkurrera med den mångtaliga kinesiska, men den judiska är innovativ och framåtdrivande medan den kinesiska är produktions- och handelsinriktad, så det är inte uteslutet att man skulle kunna komma överens om en rollfördelning för den nya världen. Det kräver att kineserna kan kontrollera massorna, vilket man kommer att göra genom transhumanismen. Problemet för båda är den kristna civilisationen i västvärlden, den iscensatta pandemin är en del av lösningen på det problemet. Ryssland utgör också ett problem, men Ryssland kommer att falla i så snart som Putin släpper rodret. Det kan man vänta på. Det vita USA är bara ett verktyg som snart kommer att vara förbrukat.

   Ett säkert tecken är Kinas nyvaknade intresse för att dominera FN:s väpnade styrkor genom sitt numerär. Det visar att den militära ordningsmakten i den nya världen kommer att ligga under Kina, inte USA. De av våra barnbarn som överlever kommer att få se en annorlunda jordglob…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: