The Great Awakening

Ursäkta att det mesta i denna krönika är på engelska, men det blir tyvärr nödvändigt av praktiska skäl. Videon som är huvudobjekt denna gången har engelskt tal och är dessutom textat på engelska, så den bör gå att förstå av de flesta. Dess innehåll är så chockerande och samtidigt så viktigt att den är ett måste för alla mina läsare.

Många har undrat vem som ytterst ligger bakom The Great Reset, bortsett från pianisten vid pianot – Klaus Schwab – det är inte han som har skrivit musiken. Videon ger ett tydligt svar på detta och ger dessutom en kristallklar bild över politikernas roll som marionetter i detta pågående drama. Jag får varna för att videon kan ge känslor av hopplöshet och resignation inför ett scenario som redan kan tyckas fullbordat, men rubriken, som samtidigt är avslutningsord i videon, syftar till att ge krafter för att vi skall orka stoppa eländet innan det är för sent. En motbild.

Vi kan inte göra mycket åt det centraliserade ägandet av industri, ekonomi och varuproduktion, men vi kan arbeta för att kapa förbindelserna till de av våra politiker som är korrumperade och inte kan motstå de erbjudanden de ställs inför från oligarkerna. Dessa kan nämligen inte klara sig utan att ha kontrollen över statens maktmedel – polis och militär. Vi har själva makten över de folkvalda än så länge och måste inse att de som inte fullgör sitt kontrakt mot folket på grund av egen ekonomisk vinning SKALL UT UR VÅRA FOLKVALDA FÖRSAMLINGAR OMGÅENDE. Detta är vår enda chans att stoppa den nya totalitarismen från att helt behärska våra samhällen.

Därmed över till David Sorensens och Tim Gielens lysande sammanställning av världens ondska:

Dear Friends for Freedom,

for months I have been announcing it, and now it’s finally here. The most important documentary you will ever watch.


MONOPOLY
Who owns the world?Here are some comments from viewers on Rumble:

”This is the best true documentary that I’ve ever seen.”

”This will change the world!!!!!!!”

”AWESOME!!!!! GREAT JOB!!!!!!!!! ”

“Should be required viewing by all humans on earth.”

“What a brilliant documentary.”

“This is simply one of the top 5 most important videos ever produced and seen.”

“This is the shot that needs to be heard around the Globe!”

“THIS!!!!! Thank you!!!!!”

“This is a brilliant piece of work.”


If there is ONE video you will ever watch this year, let it be this one.

www.stopworldcontrol.com/monopoly


David Sorensen
StopWorldControl.com
Watch MONOPOLY now! ›
Links Not Working?
If the links in this email don’t work, try this:
1) Select the link
2) Copy it
3) Open your internet browser
4) Paste the copied link in the address bar
5) Hit enter

THIS IS THE LINK YOU SHOULD COPY AND PASTE INTO YOUR BROWER:
🏼
http://www.stopworldcontrol.com/monopoly

Med förhoppningen att länkarna fungerar och att videon rullar på som den skall,

Peter Krabbe

373 Responses to The Great Awakening

  • peterkrabbe says:

   Möjligen ligger förklaringen till den positiva effekten av parasitdödande medel som Ivermectin och HCQ just i denna upptäckt. Samtidigt förklaringen till deras desperata motstånd mot dessa mediciner, som uppenbarligen skulle kunna krossa deras agenda över en natt.
   Att släppa medicinerna fritt är att dra proppen ur flaskan. Vi måste arbeta vidare med detta!

  • Jonas says:

   Efter att lyssnat på klippet vill jag upprepa det jag kommenterat tidigare då det CM berättar om inte känns som något människan skulle ha kunnat utveckla. Om de nu injicerar detta i oss så måste tekniken ha funnits och utvecklats i många många år, för mig låter det som teknik från en annan värld. Så frågan blir då, vilka krafter är det egentligen vi har emot oss??

  • Jonas says:

   15:35 Carrie Madej säger ”this is not human kind of medicine, this is not human kind of technology, this is something inhuman, it did not come from us” osv.

   Ovanstående sagt av en erkänd läkare, det kan inte bli tydligare än så. Det som hotar oss är inte mänskligt, kanske inte ens utvecklat på jorden.

   Vad är det frågan om och har vi ens en chans att klara oss undan???

 1. Mjölner says:

  Regeringen tänker köra covidvaccinerna in i kaklet för de kan aldrig befria landet från den astronomiska skuldfälla man satt nationen i. De vet att lyder man inte kabalens direktiv kommer bankerna att begära inlösen av samtliga växlar och då är sagan all. Inga lukrativa reträttplatser erbjuds om man är olydig.

  Den video Sture postat visar vilka vidrigheter som pågått. Rockefeller och Gates patentsekvens
  präglas av ondska, makt-hybris och total avsaknad av empati för människor. Mycket motsägelsefullt de är själva människor. Vad rör sig i huvudet på dessa empatilösa asociala kryp.

 2. Jonas says:

  För mig är frågan om de är mänskliga?
  Titta bara på hur de ser ut, jag anar icke mänskliga drag, svårt att definiera men det är helheten, deras ”appearance” på något vis. Tycker ma_c zucke_bergs ”appearance” är ett bra exempel, finns många sådana ”varelser” och alltid i högt uppsatta positioner. De kanske föddes som människor och blev covid vaxxade i tidig ålder, samma som nu resten av mänskligheten ska tvingas på. Vilda spekulationer men alla här kan nog skriva under på att något mycket skumt och skrämmande är i görningen och våra makthavare spelar med.

  • Jag har ofta sett Dina frågor, om vilka som ligger bakom det som sker. Diskussionen om ‘not human’ kanske har full bäring. Har Du tidigare sett denna film?
   https://rumble.com/vf5p8f-short-film-global-reset-reptilian-overlords-rise-of-the-resistance-and-full.html.
   Något att fundera kring?

   • eva-marie says:

    Göran. Jag vet inte om du sett de videor om den ryske lille profeten Otrok som Carina visade här tidigare. De var väldigt detaljerade om tillståndet i slutet på denna tidsålder.
    Även om jag kan känna tveksamhet över en del som sägs (bl a sånt som kommer från andra religioner än den kristna), så känns Otroks förutsägelser ofta trovärdiga. Han var själv ortodox kristen) och förutsåg sin egen död vid 11 års ålder.
    I en video beskriver han just dessa ”Aliens”, som i hans egna ord alla är ”evil spirits”. De riktiga, goda änglarna kommer inte uppenbara sig som utomjordingar, eftersom termen blivit så felaktigt uppfattad av oss, bl a av filmer. Han berättar det som visas i din video, att ”de” skall utge sig för att vara våra välgörare. I verkligheten är de fallna änglar som bedrar människorna med sina s k helande-kurer som endast fångar in oss hårdare i deras förrädiska nät. Precis som Kristus vill ha en skörd av människor till sig, vill även djävulen och hans änglar ha en skörd, en ”harvest”. Men den skörden består i att de tar våra själar och vi blir kommer tillhöra den Onde. Det här är ngt man förbereder oss på med allt prat om utomjordingar.

    Inget av det här nämns i Bibeln. Men allt är inte heller i detalj uppenbarat om den sista tiden. Därför sa Jesus att vi skulle se till att inte bli bedragna. Änglar kan hjälpa oss, men inte i form av ”utomjordingar”. Det är i alla fall vad jag tror.

    • carinaagrellgmailcom says:

     Ja, det är också min uppfattning. Att ha ett helt universum av okända entiteter att skylla på är en alltför frestande idé för de som är i desperat behov av att skylla ifrån sig!

     Här kommer spellistan med Otroks profetior igen: https://www.youtube.com/watch?v=aYSwlWHtHnQ&list=PLJk0yT4erxuRtOK7Sv65zCDuYIAHkP4ce

     Det har dykt upp teser på sistone som förklarar betydelsen av några av Otroks profetior. Det blir alltmer angeläget att översätta ”neweaths” berättelser om Otrok och tillföra förklaringar även om de inte kan bli annat än spekulativa om än logiska.

     • eva-marie says:

      Bra att du visar dem igen, Carina. Jag blev själv väldigt berörd av dom. Funderade själv att lägga ut den om utomjordingar, men ser man alla delar, så förstår man hur speciella denne pojkes alla förutsägelser var, trots hans unga ålder.

      • carinaagrellgmailcom says:

       Nu har jag vant mig, men i början tyckte jag att Sylvia Ivanovas röst på ganska skarpt bruten engelska var svår att orka med någon längre stund. Jag kan tänka mig att många reagerar negativt på den och stänger av. Det är därför jag tror att profetiorna skulle spridas bra mycket bättre via en bok, kanske både på engelska och svenska. De ligger verkligen exakt rätt i tiden!

       • eva-marie says:

        Så kan det vara förstås. Själv har jag inte reagerat negativt p g a hennes brytning. Ofta kan det nästan vara lite charmigt med olika brytningar. Men i vårt land talar de flesta så bra engelska att några kan tycka det blir jobbigt.
        En bok med profetiorna skulle verkligen vara bra att ha. Jag är ändå tacksam för det jag tagit del av gnm videorna. Intressant om det kommit mer förklaringar till hans förutsägelser och vi får en tydligare bild av det han sagt. De känns verkligen aktuella.

    • Jonas says:

     Då är det kanske våra själar hela vaccin hysterin handlar om. Med ”icke mänskliga” eller ”aliens” eller ”varelser” menar jag inte att de måste komma från andra planeter, det är kanske fallna änglar, eller besökare från andra dimensioner vad vet jag men denna ondska som pågår och har pågått kanske i alla tider är inte mänsklig.

     För övrigt så ställde jag en fråga tidigare i en annan av Peters krönikor som handlade om våra själar, vad händer med våra själar när vi blir humanoider, tror aldrig någon svarade på detta, fortsätter våra själar att vara intakta och fångade i en humanoid kropp eller är det själarna som blir humanoida?

   • Jonas says:

    Har inte sett den men ska nu göra det.

   • Jonas says:

    Är det inte olof palme som syns i videoklippet 1:11 eller kommer jag ihåg honom helt fel?

  • carinaagrellgmailcom says:

   Ja, de kan man spola ut med badvattnet, de får verkligen skylla sig själva! Jag tänkte mera på vanliga människor, t ex mina båda söner som tillsammans med sambos tog sprutan trots mina 100-tals varningar. De är helt enkelt lurade och kanske också övertalade av en anhörig kollektivist. Ingen av dem hade kravet på sig från deras respektive jobb att vaccineras.

  • Lennart says:

   @ Jonas, jag brukar säga att det finns goda andemakter, onda dito och så människor. De senare kan vara påverkade av goda eller onda makter.
   Människor kan också uppfattas som antingen goda eller onda ur mänsklig synpunkt, beroende på sina gärningar.

   Ursprungligen skapades människorna till goda Guds avbilder, enligt Bibeln, men ett syndafall ägde rum i skapelsen och människorna drogs med i fallet (1 Mos 3).

   Alla människor är därmed syndare som har gått miste om den härlighet som kommer från Gud. Syndens lön är döden och därför blir en människas liv drygt 80 år i snitt om det blir långt. Därefter väntar en evig skilsmässa från Gud, vilket vore en hopplös situation om inte Gud själv gripit in i historien.

   I Bibeln berättas det om Jesus, att han av Gud Fadern fördes ut i öknen för att frestas av djävulen. Den sistnämnde tog Jesus med sig upp på ett högt berg och visade honom alla riken i världen och deras härlighet, och sade: Allt detta vill jag ge dig om du faller ner och tillber mig. Jesus svarade: Gå bort, Satan, ty det är skrivet: Herren din Gud, skall du tillbe, och endast honom skall du tjäna. Då lämnade djävulen honom (Matteus 4:1-11).

   Utifrån denna berättelse ligger det nära till hands att dra slutsatsen att djävulsdyrkare finns och att dessa arbetar på att bygga ett sataniskt rike på jorden. Minns Jesu ord: Mitt rike är icke av denna världen (Johannes 18:36).

   Som alla vet blev Jesus korsfäst av romarna, men det var just för denna hemska död Jesus kom, enligt Skriften, som berättar att det var våra synder han bar när han spikades upp på korsets trä. Jesus tog straffet, som alla människors synder var värda, på sig och gick i döden för vår skull, för att vi genom hans död skulle bli frikända av Gud Fadern. En ställföreträdande död. På korset besegrade Jesus synden, döden och djävulen.

   Därför sammanfattar evangelisten Johannes så här: Ty så älskade Gud världen, att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte skall förgås utan ha evigt liv (Johannes 3:16).

   Trots att djävulen och hans demoner är starkare än människor, är Gud den starkaste och djävulen redan besegrad och hans tid är kort.

  • Mo says:

   Jonas, det viktigaste är att man inte låter sig skrämmas av ondskan, de är trots allt inte så många. Problemet är våra svaga ledare som låter sig manipuleras. Kraften växer hos oppositionen men det finns ingen som riktigt kan organisera motståndet.
   Det är lättare att veta vad man inte vill ha än vad man vill ha. Svårigheten att hitta ett samlande alternativ, är den stora svagheten.
   Men flera ljuspunkter ger hopp och stödet till dem är viktigt. Att inte leta efter det negativa och försöka splittra utan att söka efter det positiva som kan hålla oss samman. För stridbara personer kan det bli svårt, för dem som vill upphöja sig själva blir det omöjligt.
   Men med fler som dig med en stark önskan att se det rätta, går det framåt.

  • Loa says:

   Zuckerberg är en cyborg. Cyckerborg.. 🙂 Han blir iaf slätare med åren. Några menar att han och Jen Psaki är samma kloner.
   De gamla skräcködlorna är precis det, Soros, Rothschild, Kissinger, f.d. Rockefeller, skrynkliga mumier som överlevt sig själva. Under vilken sten vistas Cheney nuförtiden?

 3. Mjölner says:

  ‎2021-‎10-‎27
  Tidningen Nya Tider publicerar en bokrescention om Kalla kriget. Den handlar om svensk underrättelsetjänst från Erlander till Bildt.

  Boken finns på Medströms bokförlag 415 sidor. Förf. Michael Fredholm.
  Bokens innehåll bygger på samma källa jag använde i min krönika.
  Majoren i OP2 Bo J Theutenbergs, Dagbok från UD.
  Man kan då bitvis jämföra vissa av mina uppgifter och händelser med Fredholms gräv. Dagbok från UD del 5 var antagligen inte utgiven när Fredholm skrev boken färdig. Intervjuerna med Frånstedt och Schori finns dock noterade. Theutenberg önskade emellertid att del 5 inte skulle användas som referensmaterial då denna del var särskilt kritisk mot Socialdemokraterna.

  • Agneta says:

   Apropå det alla kriget tog jag mig just för att se Juri Linas film I skuggan av Hermes om kommunismen och dess kopplingar till frimureriet. Har fått tips om att se den flera gånger men ej kommit till skott. Tycker den var sevärd så jag delar den. Säkert rean någon som delat den här men det kan finnas fler såna som jag som inte fått tummen ur ännu tänker jag. Dags nu! https://www.youtube.com/watch?v=oIuW-vNQsQI&list=WL&index=2&t=4736s

   • Savalle says:

    Toppen, Agneta!

    Denna film är en ögonöppnare, som bör ses av alla. Vi får kunskap om hur frimurarsällskapen och finanseliten samspelar och genomför revolutionen i Ryssland och införandet av kommunismen.

    Ekonomiprofessorn Antony Suttons böcker ger mer information om hur finanseliten även fortsatte att styra skeendena i Sovjetunionen under Kalla kriget.

    Precis på samma sätt förhöll det sig i Vietnam. Det var ett mycket kontrollerat krig, som så många andra.

    • Mjölner says:

     Savalle!
     Det är äckligt och skrämmande med det mänskliga hatet.
     Nu har Lina av förståeliga skäl skjutit in sig på kommunismen och frimureriets styrning av händelserna genom kapitalet i öststaterna. Men sammantaget har öst och väst haft mördandet som gemensam huvudsysselsättning i den moderna historien.

     Ex.vis USA indianerna, slavarna. USA:s eskapad i Kina (Boxarupproret) ,Pearl Harbor, invasionen i Normandie. Bombräderna mot tyska städer efter fredsdatum. Hiroshima, Nagasaki. Alla påhittade krig Korea,Vietnam, Irak, Libyen, Syrien.

     Vem av de två öst eller väst som mördat flest miljoner människor är oklart.
     Den skrämmande slutsatsen blir, kanske det är nödvändigt att mörda ett visst antal individer då och då för att mänskligheten skall fortbestå. Vi har lärt oss att skydda oss mot allvarliga och dödliga sjukdomar. Framsteg i odling tryggar matbehovet till en vis gräns. En nyttig rensning av och till blir räddningen för de övriga.

     • Savalle says:

      Ja, Mjölner, hela världen regeras av onda krafter – och precis som Lennart redogör för ovan så visar Bibeln att den fallne ängeln Lucifer /Djävulen styr via människor som fallit ner inför honom och tillber honom.

      Dessa människor styr oss andra genom principen härska genom att söndra. De skapar konflikter, osämja, hat och våld mellan människor och människogrupper och revolutioner och krig som resulterar i kaos och hungersnöd på makronivå och hela tiden angriper de människors hälsa med förgiftade livsmedel och skadliga ”mediciner” och förvillar med sina konstruerade -ismer och leder människor bort från sann kunskap. De styr med hjälp av lögn och bedrägeri.

      Gud tillåter detta under en tid. Vi ska helt ta avstånd från detta onda styre och den egoism som förespråkas och premieras av maktutövarna inbördes och för deras medlöpare.

      Istället ska vi vara sanna och hjälpa varandra och respektera hela skapelsen – och vi ska avslöja dem som är falska och onda. Och det gör vi tillsammans här!

 4. Mjölner says:

  En liten oskyldig fråga till Svenne Banan.
  På min tid 40-50 tal vaccinerades barnen mot smittkoppor TBC etc. en enda gång. Sen ansågs vaccineringen ge livslång immunitet. EN ENDA GÅNG!!!
  Ni idioter som springer till vårdcentralen var sjätte månad borde inse vad nuvarande vaccinationskampanj innebär. Ren bluff och bondfångeri.
  Den enda gång jag fått två injektioner för samma åkomma var för en resa till Egypten.
  En spruta mot hepatit B innan avresa och en vid hemkomsten.
  Har ni någon hållbart argument för beteendet att springa och ställa er i kö för att få en spruta med okända kryllande mikroskopiska varelser samt metallföremål och giftigt grafenoxid i blodet.
  Nej, jag tänkte väl det. Sluta då att ”vaccinera” er, ni blir bara sjukare och sjukare. .

  • Loa says:

   Emergency rooms across America getting FLOODED with patients suffering acute organ failure and debilitating symptoms… media claims it has nothing to do with covid vaccines
   October 28, 2021
   https://www.naturalnews.com/2021-10-28-emergency-rooms-flooded-organ-failure-covid-vaccines.html

   National Public Radio (NPR) is flabbergasted by a major uptick in emergency room admissions across the United States.
   Even though it is painfully obvious that “fully vaccinated” Americans are getting sick in droves NPR is chalking it all up to mystery –

   It was only after the injections had been widely distributed that hospitals across the country began to get flooded with new patients.
   Doctors and nurses say that the severity of patient illnesses is all over the map. Some patients are complaining of abdominal pain while others are having trouble breathing.
   There are also lots and lots of blood clots, which have become a common occurrence in people who get injected with the spike protein bioweaponry disguised as “medicine.”
   There is also a surge of patients suffering from cardiovascular events, failed suicides, acute organ failure and an array of debilitating symptoms. Many of these patients can no longer work and have trouble just getting through the day.

   Had they taken their chances with the Chinese Virus without getting injected, they would probably be doing just fine. Because they listened to Tony Fauci, however, they are now suffering immensely from vaccine-induced adverse events.

   Not once in NPR‘s lengthy article about this phenomenon is the word vaccine even so much as mentioned.

 5. peterkrabbe says:

  Under kommande dagar är jag på resande fot och kan bara moderera sporadiskt vissa kvällar.
  Dra gärna ner på kommentarerna under tiden, det fungerar dåligt att sköta en blogg via mobiltelefon utomlands!
  På återseende!

 6. Jonas says:

  Hade inte tänkt att kommentera något då Peter är på resande fot och har svårt att hinna med alla kommentarer men det man läser som händer i USA är ju katastrof, varför hör vi inget liknande i Sverige, är det inte samma utfall här eller är man bättre på att mörka eller är det som händer i USA kraftigt överdrivet?

  För egen del vet jag med fakta 3st som insjuknat efter vaccinationerna den ena fick Covid 19 med andnöd och hög feber i flera veckor ( en arbetskollega ) och den andra en ung kvinna i 30års åldern ( också arbetskollega ) diagnosticerades för 2 veckor sedan med sepsis vilket jag läst är en av biverkningarna, vet inte hur det går för henne. Den tredje är en äldre kvinna som för bara några veckor sedan dog dagen efter 3:e sprutan ( en släkting ) och sedan ( ej med fakta ) en nära vän vars mors granne låg avsvimmad på köksgolvet och dog sedan på sjukhuset ( 50 års åldern ) och hon hade fått 2 vaccinationer.

  • carinaagrellgmailcom says:

   Ja, detta uppehåller min hjärna också frekvent. Först tänkte jag att de flesta nog har fått placebo eftersom inget sipprar ut. Det blir nog en patolog som till sist får visselblåsa för att händelserna ska uppmärksammas. Kanske obduktioner av ”solklara covidfall” inte längre behöver genomföras? Då är ju den möjligheten stängd också. En begravningsbyrå i England uttalade sig om det ovanligt höga antalet dödsfall. Kanske en lucka om samvetet börjar skava för intensivt?

   • Loa says:

    Professorernas chockerande upptäckt
    14 oktober, 2021
    https://friasidor.is/professorernas-chockerande-upptackt/
    Sammanfattning – presskonferens vid Patologiska Institutet i Reutlingen, Tyskland
    Den 20 september 2021 hölls en presskonferens vid Patologiska Institutet i Reutligen, Tyskland. Den direktsändes på Internet och finns dubbad på engelska.
    Det som presenteras är
    a) fynd från obduktioner av 40 patienter som dött inom två veckor från att ha injicerats med ett så kallat coronavaccin
    b) okänt material och komponenter i vaccinerna som bland annat en österrikisk forskargrupp funnit.
    Presskonferensen börjar med obduktionerna för att i del två (ca: 1:20) göra en djupdykning i vaccinernas innehåll.

  • Astrid says:

   Skrämmande, Jonas.
   Kampen mot sprutorna och 5G är den viktigaste i nutiden, enligt min uppfattning. Big Pharma och Big Tech utgör grunden för NWO.

   Är vi många som vägrar injektionerna kan inte Makten förpassa oss alla ut ur samhället, som ifall vi bara utgör en mindre del av befolkningen, och då vi även kanske kan bli satta i fångläger (”karantän”), med falska anklagelser om att vi sprider livsfarliga virus…

  • Loa says:

   Det var många handfasta bevis i din närhet.

   Attorneys and Doctors Warn that Hospitals are No Longer Safe
   – Remdesivir Drug Kills 25% of Patients – 85% Patients on Ventilators Die
   October 28, 2021
   https://healthimpactnews.com/2021/attorneys-and-doctors-warn-that-hospitals-are-no-longer-safe-remdesivir-drug-kills-25-of-patients-85-patients-on-ventilators-die/

   Dr. Elizabeth Lee Vliet, MD interviews several doctors and attorneys who are fighting back against the current hospital system that is literally murdering people.
   We have separated the speakers in this Press Conference into shorter segments

   Börjar med Thomas Renz som är advokat för America’s Frontline Doctors och stämmer federala Human Health Services för att hemlighålla alla skador och dödsfall.

   These doctors and attorneys, most of whom have also lost loved ones who were held as prisoners in hospitals and were killed, give practical advice about how to prepare for a hospital visit should you feel you need to use one.
   They all agree, however, that as much as possible everyone should avoid hospitals right now, because they are literally murdering people

   Scrolla ner.

 7. Mo says:

  En väldigt bra serie på Lars Berns blogg som på ett lättillgängligt sätt förklarar bakgrund och verkningsmekanismer.
  Det har i modern tid byggts upp en världsomfattande samverkande molekylärbiologisk forskningsverksamhet, många gånger institutioner direktfinansierade av regeringar. Högutbildad personal ger höga kostnader, det krävs mycket stora pengar. Forskningen är direktkopplad till Big Pharma som tillverkar och distribuerar de vinstgivande produkterna.
  Till detta är kopplat stora organisationer som tex WHO för marknadsföring och kraftfull implementering.
  Det finns starka skäl att misstänka att viruset under lång tid framöver kommer att förändras enligt en inbyggd kod och därmed uppkommer behovet av återkommande uppdateringar av ” vaccinet ” med följande nya regelbundna injektioner i en evighetskarusell.
  Man måste fråga sig vem är drivande bakom den pågående agendan, det är inte enkelt att se med så många starka aktörer uppbyggda i ett samverkande beroende.
  Som doc Rasmussen skriver, det enda som kan sätta stopp för maskineriet är medborgarnas engagemang.

  https://anthropocene.live/2021/10/29/att-leva-livet-del-4/

 8. Eclipse says:

  Fullständigt häpnadsväckande ny information om Palmemordet från journalisten Eric Amkoff, som berättar om samtal med åklagaren Anders Helin och rättsläkaren Milan Valverius.

  • Mjölner says:

   Eclipse!
   Intressant må man säga. Att LB som Helin säger var en satkärring i kubik stämmer nog.
   Beträffande P:s dagbok har jag uppgift om att en partikamrat (T G P) snodde den.
   Där fanns säkert något som pekade åt rätt håll.
   Helin är en luring han figurerade i Dacostarättegångarna
   Uppgiften om skattedossiern stämmer, den stals natten innan mordet.

   Här är en variant som jag sparat. Du vet säkert vem ”mannen” är

   Enligt uppgifter till journalisten Olle Alsén från två finländska flickor som passerade mordplatsen någon eller några minuter före attentatet uppgav att den ena flickan kände igen en man som stod och väntade vid Dekorima. Hon gick fram och frågade denne på finska hur mycket klockan var. Hon kände igen mannen från gymmet i Upplands Väsby där hon brukade träna. Mannen besökte det här gymmet ofta där han raljerade med de finländska arbetarna som jobbade på ett företag i närheten.

   Mannen lyfte då en W/T och sade ”jag är igenkänd vad gör vi”. Det skrapade till i W/T och en röst svarade. ”Skit i det, gör vad du ska dom kommer nu”.
   Flickan uppger att hon nu tyckte sig se att mannen hade ett vapen innaför rocken.
   Hon blev naturligtvis skärrad och rädd och drog skyndsamt med sig kamraten därifrån.

   Därpå hörde de två skott vilket ytterligare skrämde de båda flickorna.
   De båda flickorna uppger att de inte omtalat händelsen för någon annan än en manlig bekant. Vem denne är har aldrig klargjorts men flickorna uppger att de berättat om händelsen under en resa med finlandsfärjan till Helsingfors.

   De båda flickorna grillades sedan hårt av polisen och skrämdes till tystnad.

  • carinaagrellgmailcom says:

   Tack – intressant!

   Jag noterade efter 21:00 när de talade om tre vittnen att det sist nämnda namnet lät som ”Fauci”!

 9. Jonas says:

  Måste bara dela med mig av detta, är chockad över eu parlamentariker Christine Anderssons uttalande, tror hon är från Tyskland. Jag som trodde alla eu parlamentariker var korrupta……..

 10. Astrid says:

  ”Vaccinen” dödar människor.

  Genom att bli riktigt många som vägrar sprutorna: den fruktansvärda agendan för ständigt upprepade injektioner, kan vi hejda NWO och utplånandet av människan som människa.

  Med de ödesdigra sprutorna tar man sig in i vårt innersta heliga rum för att inifrån skada och på sikt förgöra oss.

  Man förändrar, omskapar oss till att inte vara människa, utan en del av tekniken; till hälften biologisk till hälften apparat (Transhumanismen). Istället för att styras av ett Jag styras utifrån via tekniken. Därför är 5G så viktigt för Mr Global.

  Målet är Ondskans herravälde i evighet, som ska ersätta den gudomliga planen för mänskligheten.

 11. carinaagrellgmailcom says:

  Där kom den! Stew Peters pratar med den finska holistiska läkaren Dr Aryana Love om syftet med hydrorna i biovapnet mRNA, alltså att byta ut mänskligheten mot hybrider.
  https://forbiddenknowledgetv.net/doctor-hydras-and-parasites-in-vaxx-transfecting-humans-into-new-species/

  • ragnhild says:

   Ja, her fullbyrdes Carrie Madej (staver det kanskje ikke riktig-hennes navn her og nå) oppdagelser av vaksinenes innhold – se lenke lenger oppe via Sture.

   Verre blir det IKKE. Stakkars fødte hybrider; og stakkars oss som ikke finner en eneste normalt fungerende leder – over den hele verden. Siste Reinert Fuellmich intervju jeg leste antydet et par måneder til før han og hans følgere som består av 100 advokater (spredt over hele verden) søker utgjøre en forskjell via stevninger/”rettsforfølgelse”, det være seg Bill Gates og vaksineindustrien. Han hørtes noe forsiktig ut, alt mens vaksineringen fortsetter, nå med ønsket vaksinering av 5-11 åringer. Derimot og Steigan har hatt noen gode innspill. Jeg følger i tillegg naturligvis denne, o.a. unike svenske alternativblogger.

   Samtale med 4-barnsmor bl.a. skremte meg igår. For første gang på flere måneder mestret jeg holde kjeft. 4 barn, i alderen 2-10 år, står altså i fare for ødeleggelse ved første anledning. Og jeg mener å vite, norsk folkehelseinstitutt trenerer opplegget for 5-11 åringer som en strategi som skal varme oss alle opp, via Schibsted og myndighetenes klakkører ell. hva nå de kan kalles. Det er ikke første gang jeg opplever dette selsomme som nevnte 4-barns mor. I alvorlig fortvilelse over hva som skjer har jeg nyttet enhver anledning til å si ifra/frarådet flere fra å ta boostersprøyten o.a.

   Indoktrineringen synes å være fullendt. Viljen vaksinere barna 5-11 år, er for altfor mange som den naturligste ting i verden. Propagandaen synes for de involverte (LES: følgerne – de farligste av dem alle) å ta farge av en spennende lek via borgermestere/politikere over det hele. LEKFULLT EKSPERIMENT.

   DØDELIG EKSPERIMENT.

   Trodde dette, mitt innlegg forsvant via uladet batteri i natt. Jeg fullfører, og sender det.

   • carinaagrellgmailcom says:

    Ja, vi ser mänskligheten förkvävas i realtid av våra nationella myndigheter, och vi kan inte mycket göra för enskilda som gått på bedrägeriet. Kan man känna annat än sorg och förtvivlan?

   • Loa says:

    I början om barnvaccinering 5-11 år. De lagsöker FDA.
    1.10 min – 3.20 min. Mary Holland ”Lots of pressure on the parents”.

    Are Vaccinated ‘Shedding’ COVID Vaccine Side Effects?
    11/01/21
    https://childrenshealthdefense.org/defender/chd-tv-qa-liz-mumper-covid-vaccine-adverse-events/

    • Loa says:

     FDA officially authorizes Pfizer mRNA injections for children as young as 5 in latest grotesque sellout to profit interests of Pfizer
     October 31, 2021
     https://www.naturalnews.com/2021-10-31-fda-authorizes-pfizer-mrna-injections-children-five.html

     As expected, the FDA listened to the recommendation of its advisory panel, which unanimously voted in favor of tampering with the DNA of kindergartners.

     “With this vaccine, kids can go back to something that’s better than being locked at home on remote learning, not being able to see their friends,” announced Kawsar Talaat of Johns Hopkins University (JHU). “The vaccine will protect them and also protect our communities.”

     What Talaat did not mention, of course, is that the only thing stopping children from not being “locked at home on remote learning” friendless are the corrupt school boards, which are so infested with Branch Covidians that all kinds of insane rules are being mandated that have zero basis in science.

     • Loa says:

      FDA Committee Members Reviewing Pfizer Vaccine For Children Have Worked For Pfizer, Have Big Pfizer Connections
      November 3, 2021
      https://stillnessinthestorm.com/2021/11/fda-committee-members-reviewing-pfizer-vaccine-for-children-have-worked-for-pfizer-have-big-pfizer-connections/

      The FDA’s Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee is holding a virtual meeting Tuesday October 26 to discuss authorizing a Pfizer-BioNTech Coronavirus vaccine for children between the ages of 5 to 11 years old.
      But the meeting roster shows that numerous members of the committee and temporary voting members have worked for Pfizer or have major connections to Pfizer:

      Members include a former vice president of Pfizer Vaccines, a recent Pfizer consultant, a recent Pfizer research grant recipient, a man who mentored a current top Pfizer vaccine executive, a man who runs a center that gives out Pfizer vaccines, the chair of a Pfizer data group, a guy who was proudly photographed taking a Pfizer vaccine, and numerous people who are already on the record supporting Coronavirus vaccines for children.
      Meanwhile, recent FDA Commissioner Scott Gottlieb is on Pfizer’s board of directors.

 12. eva-marie says:

  Många behöver höra de här orden nu. Jag också.

  You`re Gonna Be Okay

  • carinaagrellgmailcom says:

   Vackert och trösterikt!

   Jag oroar mig inte för egen del – jag har levt mitt liv. ”They’re gonna be OK” tänker jag mera. Barnbarn och alla andra barn som nu står i skottlinjen och som är beroende av att deras vuxna strider för dem.

  • Jonas says:

   Har aldrig hört den innan men en bra låt med ett fantastiskt budskap, precis vad min svårt cancersjuke gode vän behöver för han kämpar verkligen på så jag har skickat den till honom och frugan.

   Tack

   • eva-marie says:

    Jonas. Så fint av dig att skicka den till din sjuke vän. Musik med trösterikt budskap är något jag själv skulle önska i en sån situation. Och någon som läser lite ur Nya testamenet.

 13. jesslar53 says:

  Botemedel ?? Det enda som får mig att tro att det kanske fungerar är att myndigheter & polis förbjudit kuren.

  • peterkrabbe says:

   Instämmer i detta! Det finns en enorm potential i naturmedicinen, något som definitivt motarbetar myndigheternas ambition att minska folkmängden. Vi åser ett välregisserat folkmord i en ofattbar skala. Ändå tycks vi inte kunna göra något åt det…

   • Mo says:

    Varför kan vi inte göra något åt det. Kanske för att medveten är högre bland dem som önskar vaccinationen än vi förstår. Kanske många högutbildade i väst, ser det som en skonsam väg när framtiden upplevs som mörk och destruktiv. Vilken framtid erbjuds kommande generationer, kommer de att konkurreras ut av AI i en högteknologisk avhumaniserad värld. Förlorar de sitt JAG när myndigheter tar över kontroll och beslut även på det som upplevs som ett personligt plan. Hur ska du kunna utvecklas som människa spirituellt och kreativt i en sådan värld ?
    Eller om anarki och våld tar över våra samhällen. När våldtäkten legaliseras, när våldtäktsmän idoliseras och preventivmedel/abort ej längre är möjligt, då kanske de unga kvinnorna ser det som en befrielse att ha förlorat sin fruktsamhet.
    Jag upplever att det finns ett starkt drag av uppgivenhet som bidrar till befolkningens medgörlighet. När media försöker framhäva att utanförskaps områden inte medverkar till vaccinationen pga deras lägre utbildnings grad osv. Så förstår de inte att det i dessa områden ändå finns stark livskraft eftersom där är så mycket bättre än det de kommer ifrån.
    Om vi inte återskapar ett samhälle där ursprungsbefolkningarna känner trygghet, glädje och framtidstro så kommer folk att ställa sig i kö för injektionerna.

    • carinaagrellgmailcom says:

     En ny vinklng, Mo – den alltigenom depressiva!

     Livet finner alltid en väg, påstods det i Jurassic park när de hittade skalet efter ett kläckt ägg. Ja, så är det nog, men kanske bara ner till en viss gräns. Det får inte bli alltför hopplöst!

     Jag hittade ett program av en slump på YT för några år sedan om en åldrig arkitekt som hade byggt sitt och sin familjs liv på en gård, från början helt utan byggnader i ett ödligt område i USA. Han sa något liknande, och jag kände i märg och ben att han hade formulerat det som jag alltid vetat, d v s att man alltid kan hitta lösningar om man har tillräckligt mycket resurser för att utveckla sina idéer, men inte helt utan resurser, för då avstannar utvecklngen. Då ersätts idéutvecklingen med väntan på något som man inte kan veta om det kommer eller inte.

     Är vi där nu i generell mening? Kanske du har rätt – kanske injektionerna är en form av omedvetna självmord i hopplöshetens kölvatten? Så länge man kämpar för livet finns mening och livskraft, men om det inte finns några möjligheter till överlevnad?

     Även i koncentrationslägren såg människor mening, och ville endast sällan kasta sig mot elstängslen. Om man extrapolerar dagens situationen 5 år framåt i tiden så ligger kanske nivån på förtrycket i den digniteten, och orsaken till människors död kan mycket väl vara ”frivillig vaccinering av så många sprutor som behövs”, och ingen låtsas om att det är så det förhåller sig. Och ödlorna njuter av sin konstruktion…

     • Mo says:

      De vill att vi själva skall välja vårt destruktiva öde så att det inte belastar deras samvete.
      Men människan är som du säger en överlevare och till slut får ödlorna krypa ned i sitt eget mörker.

    • Jonas says:

     Lyssnade på en undersökning över folkhälsan i USA tror jag det var, kan ha varit som en länk på detta forum och jag sammanfattar.

     25% av de tillfrågade känner sig socialt isolerade och har ingen som de kan kalla nära vän.
     50% av de tillfrågade känner ingen mening med livet.
     60% av de tillfrågade upplever sina arbeten som helt meningslösa.

     Fanns flera svar men de jag räknat upp kan jag inte glömma, stackars människor.

     Nu har jag avrundat siffrorna för jag kommer inte ihåg entalen men resultaten var i denna storleksordning vilket är skrämmande siffror och det är säkert samma sak i vårt eget land.

 14. Mjölner says:

  Detta borde ge medlöparna kallsvett om inte borde det väcka tankeverksamheten.

  Till Region Kronoberg

  Utifrån SOU 2020:63 är sannolikt covid-19-vaccinering av barn ett brott mot EU-förordningens artikel 32 samt mot barnkonventionen (lag 2018:1197).
  Sannolikt är vaccineringen också ett brott mot andra både nationella och internationella lagar
  Varje person som fattar beslut om, vidarebefordrar order om, utför injektion med covidvaccin eller propagerar för eller upplåter lokaler för covidvaccinering av barn har ett eget straffansvar.
  Att hävda att man endast har lytt order eller följt ett ingånget avtal eller beslut medför inte att man befrias från straffansvar.

  Regionens tjänstemän och vårdpersonal och kommunens tjänstemän omfattas i sin tjänstgöring av lojalitetsplikten, som de är skyldiga att följa oavsett beslut från Sveriges regering.
  Samtliga covid-19-vacciner är endast villkorat godkända, för att de saknar genomförda fas-3-studier. Vaccinerna är därmed experimentella, detta till och med 2023. Därför gäller EU-förordningens artikel 32 samt barnkonventionens (lag 2018:1197) kriterier vid experimentella försök.

  Varje person som fattar beslut om, vidarebefordrar order om, utför injektion med covidvaccin eller propagerar för eller upplåter lokaler för covidvaccinering av barn har ett eget straffansvar.
  Att hävda att man endast har lytt order eller följt ett ingånget avtal eller beslut medför inte att man befrias från straffansvar. Brott enligt brottsbalken, 13 kap. 7 §, kan ge livstids fängelse.
  Brott mot Romstadgan, Genèvekonventionen och Nürnbergkoden kan medföra dödsstraff.

  https://www.regeringen.se/regeringens-politik/barnkonventionen-som-svensk-lag/kan
  https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/svensk-forfattningssamling/lag-20181197-om-forenta-nationernas-konvention_sfs-2018-1197

  https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/svensk-forfattningssamling/lag-20181091-med-kompletterande-bestammelser_sfs-2018-1091
  https://eur-lex.europa.eu/legal-content/SV/TXT/?uri=CELEX:32014R0536

  https://www.regeringen.se/rattsliga-dokument/lagradsremiss/2018/02/anpassningar-av-svensk-ratt-till-eu%E2%80%93forordningen-om-kliniska-lakemedelsprovningar/

  Denna länk anger källan
  https://checkfact.org/svensk-domare-reflekterar-bryter-regioner-och-kommuner-mot-lagen-nar-de-vaccinerar-barn-mot-covid-19/

  • peterkrabbe says:

   Låter bra , om skrivelsen även kommer andra landsting till dels. Dock är dödsstraff sedan länge avskaffat inom EU, så där skjuter man kanske lite över målet…

  • carinaagrellgmailcom says:

   Tack Mjölner! In i finkan med dom bara!!

  • Loa says:

   Fantastiskt!

  • Jonas says:

   Mycket bra men korruptionen och kriminalitet har tyvärr rotat sig in i alla våra myndigheter, även rättsväsendet. Följer Reiner Fuellmich och drömmen är så klart en Nürnberg tribunal som han talar om för alla dessa personer som är delaktiga i det globala pågående folkmordet men jag har insett att det aldrig kommer att hända för de som skulle kunna genomföra en sådan tribunal är så klart köpta och står på folkmördarnas sida. Finns bara ett sätt att rädda oss ur den knipa vi befinner oss i och det är att folket är enat, att vi alla vaknar upp och inser vad som händer och att folket tillsammans löser problemet och det är då tuffa tag som behövs. Vi behöver då så klart också polis och militär på vår sida.

 15. Loa says:

  Läkemedelsverket har också en kraftig eftersläpning i inkomna rapporter vs handlagda. De som publiceras utgör ca 10% sist jag tittade.
  https://www.lakemedelsverket.se/sv/coronavirus/coronavaccin/inrapporterade-misstankta-biverkningar—coronavacciner

  Hundreds of Thousands of COVID Vaccine Injuries BACKLOGGED and Not Yet Entered Into VAERS … Far Greater Numbers of Injuries and Deaths Are Still To Come
  November 1, 2021
  https://stillnessinthestorm.com/2021/11/hundreds-of-thousands-of-covid-vaccine-injuries-backlogged-and-not-yet-entered-into-vaers-far-greater-numbers-of-injuries-and-deaths-are-still-to-come/
  In January of 2021, Dr. Jessica Rose, Ph.D. utilized her skills as a computational biologist and began analyzing data in the Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS). Each week, she downloaded publicly-available data sets from VAERS, comparing inputs week-to-week.
  She discovered that vaccine injury reports went missing from one week to the next. Each week, the data is updated in the VAERS system. She found that some of the data is overwritten, vanished from the system.
  She also found that “hundreds of thousands” of covid vaccine injury reports were backlogged and did not appear in a timely manner to alert healthcare professionals to serious issues with the vaccine.

  • Jonas says:

   Som jag läser statistiken så är det exakt 319st döda till följd av covid vaccinationerna i Sverige till och med 27/10-2021, skulle tro att de underrapporterar då det är ett känsligt ämne. Enligt min mening så är en avliden för mycket då vaccinationerna ska rädda liv man ska inte riskera sitt liv om man väljer att vaccinera sig.

 16. Sture says:

  Mera hemskheter:

  men de kommer att misslyckas.

 17. Mjölner says:

  Riksrevisionen riktar skarp kritik mot regeringens biståndspolitik
  “Dirty dozen”dominerar utrikesdepartementet.

  Så här går det till, nästa höst får vi se vad de svenska väljarna tycker!

  Riksrevisionen riktar skarp kritik mot regeringens biståndspolitik Det mest kända exemplet var hur Margot Wallström fick sitt jobb i FN som FN:s särskilda representant i frågor som rör konfliktrelaterat sexuellt våld. Utsedd av Fredrik Reinfeldt togs hela kostnaden för lön, levnadsomkostnader samt kostnaderna för den stab Wallström behövde ur biståndsbudgeten avsedd för FN som ökades med motsvarande belopp.

  Ett annat exempel är Sveriges arrangemang under valåret 2018 “Dirty dozen”dominerar utrikesdepartementet. Mitt under regeringskrisen, när Löfven hade avsatts i en misstroendeförklaring, bereddes till miljöpartiet lojala tjänstemän en tvådagarskonferens i Stockholm att genomföras sommaren 2022.

  https://ledarsidorna.se/2021/11/riksrevisionen-riktar-skarp-kritik-mot-regeringens-bistandspolitik/

  De här odugliga marodörerna bör kastas ut omedelbart.

 18. Loa says:

  Jim Stone
  http://82.221.129.208/1/.tx8.html
  November 3, 2021
  Scrolla ner till

  NOW CONFIRMED BY MASS SPECTROMETER: GRAPHENE IS IN ALL 4 WESTERN VAX VARIANTS.
  It is in Spanish:
  “ We tested 4 brands of the Covid vax and found graphene in all 4. We located what we suspected was graphene in 110 samples with a microscope and when we checked those samples via spectrometry 28 were positive. “
  It does not say they tested 110 vials of vax, it says they tested 110 samples, where multiple samples could have come from the same vial. This is important because it does not mean 28 out of 110 vials had graphene,
  To get results this positive graphene was likely in every single vial.
  https://www.researchgate.net/publication/355684360_Deteccion_de_grafeno_en_vacunas_COVID19_por_espectroscopia_Micro-RAMAN

  • Mo says:

   Man kan misstänka att de vill öka konduktiviteten i vårt nervsystem, framförallt det cerebrala, dvs hjärnan. Ett sätt att förstärka den kollektivt omedvetna tanken ? Denna är viktig för de flockberoende varelsernas samordning och ledning. I det kollektiva socialistiska samhället är tidig prägling och fostran av individen förutsättning för acceptans av samhällsordningen, det vi i dagligt tal kallar mind controll.
   Regler måste följas och för det krävs att flocken bejakar känslomässigt. Att du känner att detta är bra och riktigt, känslan förstärks i det kollektivt omedvetna. De som har den starkaste påverkan på det känslomässiga flödet dvs de som slutligen bestämmer moralen i gruppen är de biologiska ledarna. Som fågeln som flyger i ledningen för flocken över land och hav i destination mot överlevnad.
   Det vet ödlorna och därför måste dessa personer brytas ned och omformas så de låter sig styras av den illasinnade ledningen så att massorna följer utan motstånd. Du får det eftersträvade, lydiga samhället .
   Men i det mångkulturella samhället finns det många styrande viljor och till slut riskerar du kaos och kollaps. Den perfekta psykologiska krigsföringen.

   • peterkrabbe says:

    Bra sammanfattat. Pågående världskrig handlar om kampen mellan de mänskliga krafter som behöver det kollektivt omedvetna för att kunna styra totalitärt och de andliga krafter, främst kristendomen, som vill öka det kollektiva medvetandet hos människor i frihet och med självbestämmande.
    Vem som vinner beror på kraften i vårt psykologiska motstånd. Den minskar nu för varje år….

    • Loa says:

     Saxat från Matthew Wards (glädjande) budskap till sin mor denna månad
     https://www.matthewbooks.com/november-1-2021/

     Your worst enemy is fear—don’t let the low vibrations of fear energy dim your light while simultaneously feeding the dark ones and refueling their unprecedented scourge on Earth.

     Light always shall be stronger in total, and ultimately light shall prevail completely. Always the individuality of each light being has been and ever more shall be held sacred and inviolate, with the free will choices of each soul separately registered and honored.
     With the dark forces, it has been different always. The free will of a person drawn into fascination with the darkness has been added to the power of the darkness by the design of its masters. No longer have that person’s choices been individual, because his or her free will has been gathered into the total armament of the darkness and become a part of its grand deception.

     Only by the withdrawal of free will from the apex of the darkness can the free will of all other souls be honored, and that is what Creator via God is now instituting within this universe. The battle no longer will be lopsided, with a massive dark force of captive beings acting in unison to conquer the individual beings of light.
     The decree’s most profound effect on Earth is this: The cleansing to rid your planet of the accumulated negativity will continue, but it can be far less in scope and intensity, far less in damage and physical death than formerly required! It is far more likely now that there will be several years of releasing kinetic energy without the cataclysmic force that would have been necessary prior to the decree from Creator.

   • carinaagrellgmailcom says:

    Fantastiskt bra formulerat! Individerna måste slita sig loss från kollektivet och VÅGA se sanningen i vitögat. Folk har tacksamt nog för parasiterna fastnat på sociala medier där de får egots bekräftelse av gillare och följare. Det är nog tillräckligt för egot, men det är kampen om själ och ande som måste upptäckas och bejakas för att människan ska ha en chans.

   • Jonas says:

    Då vet vi vad alla ”alien abductions” har handlat om, de har såklart utvecklat denna teknik på riktiga människor under många år. Vi har inte en chans mot krafter och intelligens som troligen ligger 1000-tals år före oss i utveckling.

    • Mo says:

     Det är även viktigt att förstå den spänning polariteten utlöser. Motpolernas kraftfält som är så starkt även inom och mellan oss människor. I vardagen representerat av motsatser, mörker och ljus, svart och vitt, sorg och glädje, passivitet och aktivitet osv. På det sättet byggs konflikten upp mellan människor för att få dem att fastna i rädsla eller aggressivitet. Det leder till handlingsförlamning och uppgivenhet eller den våldsamma striden.
     Din energi går till spillo på meningslösheter, din tankekraft förlamas och livsglädjen den viktiga energi källan sinar. Till slut blir du den medgörliga person de önskar, du följer regler och accepterar kontroller annars följer repressalier. Din frihet beskärs succesivt tills du inte längre förstår att sakna den.
     Därför är det viktigt att inte falla i deras konfliktfälla. Ett exempel är den politiska polariseringen mellan vänster och höger, det är deras konstruktion får att få oss att fastna i spänningsfältet. Att inte bejaka dess existens utan istället inrikta sig på sakpolitik. Kräva att få svar på ställda frågor sådant som är reellt och kan leda till svar och åtgärder. Verklig demokrati får en chans att hitta sin former.
     Att hitta sätt som minskar det nedbrytande konfliktutlösta energiutflödet, stress och meningslösa aktiviteter.
     Istället bygga upp jämvikt, glädje och harmoni. Det som de gör allt för hindra oss.

     • carinaagrellgmailcom says:

      Utmärkt formulerat Mo! Om man är olydig och vägrar ge upp sin individualitet finns risken att man springer på parasiternas boxhandske, d v s den som sitter i änden på statens långa arm. Då blir man av med både hus och hem och allt man äger och har. Det gäller dock att inte låta sig nedslås, utan istället backa då och då – för att ta ny fart!

      • Mo says:

       Nästa gång blir det deras tur. Ondskan förgör till slut sig själv. Då reser vi oss som fågeln Fenix ur askan.

       • carinaagrellgmailcom says:

        På uppsidan finns min insikt sedan mycket länge att jag kan använda dessa 25 år av myndighetsförtryck för att bidra till upplysningen om statens och myndigheternas förtryck. Det blir ett konkret fönster in i de svarta, korrupta hålen.

        • Mo says:

         Precis, vänd det till något positivt. På inget annat sätt skulle du kunna höjas till detta medvetande. Jag brukar tänka så här, de sparkar nedåt på samma sätt som de själva blir sparkade på. De har inte förmåga att se andra lösningar än att använda sig av samma pennalism. Och längst ned i pyramiden är de ensamma kvinnorna, de lättaste bytena för de svaga. Det är lätt att känna förakt men det är en självdestruktiv nedbrytande kraft. Hämnden kan ibland vara nödvändig i ditt självförsvar och blir då konstruktiv.

         • De har missat en väsentlig sanning – Kants kategoriska imperativ. ”Bara det som kan upphöjas till allmän lag kan vara lag”. Även detta har parasiterna skruvat 180 grader. De identifierar sig inte med andra än sin lilla parasitgrupp, de stjäl från medborgarna och ljuger dem rakt i ansiktet. De gör sig oanträffbara, låser in sig bakom sina fasader, blockerar mailen och svarar inte i telefon. Det är förstås ett sätt att dela in medborgarna i polariserade grupper. Undrar om de tagit vaccinet?! Eller om myndighetsslavarna är undantagna precis som politikerna? I så fall är vi snart av med dem också!

          Jag lyssnade idag på Mike Adams, som exakt speglade Peters inlägg – om hur det gröna energiskördandet stjäl utrymme från odling, om bristen på gödningsmedel och mest intressant var hans konstaterande att tusentals barn kommer att bli övergivna. Men han missade att dra ut syftet och konsekvensen avdetta , d v s att göra barnen till helt oskyddade leksaker till pedofilerna!

          https://www.brighteon.com/3ad9c05d-86cb-434b-93a1-a7b4f62ef8ce

          • Mo says:

           Det handlar nog mycket om vad du prioriterar. Vad och vilka samhället anser att lagen skall värna. Men till slut blir utfallet så känslomässigt stötande att rättssamhället kollapsar. Då tågar robotarna in och tar över lagtolkningen. Det är vad man önskar och förbereder. Det absurda banar vägen, allmänheten kommer inte att protestera.

           https://www.friatider.se/ali-begick-tortyrvaldtakt-far-840000-i-skadestand

          • Ett absurt system. Kafka roterar i sin grav p g a avund. Ån en gång kan vi konstatera att verkligheten alltid överträffar fantasin, men medborgarna FATTAR INTE. Hägerströms skandinaviska realism har förbryllat med sin ”makt är rätt!”-terminologi!

          • Mo says:

           Förövarens slutsats måste bli att om du belönas så rikligt för ditt beteende av högsta svenska juridiska instans så måste det uppfattas som en belöning och därmed moraliskt accepterat och kanske tom önskvärt.

          • Det beror inte på otur att psykopaterna sitter i toppen och blir belönade. Ju fler som t ex behöver uttag ur sina försäkringar, desto mer motstånd måste staten bjuda. Psykopater är specialister på området genom sin samvetslöshet.

          • Mo says:

           Nej det är inte otur. De gör precis det som önskas av dem, då blir det lättare att rensa ut dem sedan utan protester, när byråkratin behöver slimmas.

          • Ja, alla mynt har två sidor. Den absolut övervägande delen har ju också sprutat i sig biovapnet. Det är ju ett bra sätt att göra sig av med kanske 50%, det gör ju inte resterande så upprörda som ifall de sagts upp istället.

          • Mo says:

           Ja marginalen är absolut 50%. Meningslösa insatser som till slut övergått i ett kontroll och repressaliesystem. Och aldrig har deras löner ökat så mycket som under regeringen Löfven. Tex blev Malou von Sivers årslön för 2020, 1 374 800 kr, på statsfinansierade TV 4. Hälften skulle räcka gott och resterande skulle tillbaks till folket för tex medborgarlön.

          • Jag tror att orsaken till att mer högerorienterade människor avfärdar tanken på medborgarlön, är att de föreställer sig saken på ett merkantilistiskt plan. Alltså att de själva måste förlora de pengar som sjuka, arbetslösa och andra skulle få istället.

           Istället kan man ju ifrågasätta Wallenbergs rätt att plocka upp resurser från marken bara för att han en gång köpt en gruva? Förädling av inköpta råvaror är ju en helt annan sak. Tvi tvi för löntagarfonderna t ex. Likaså kan man ifrågasätta statens rätt att göra samma sak och låta resurserna försvinna ner i det svarta hålet dit ingen ser ner i. Det är självklart att de ska fördelas till medborgarna direkt, liksom avkastning på skog och vattenkraft mm.

           Självklart har medborgarlönen marknadsförts polariserande mellan ekonomiska grupper. Jag är inte avundsjuk eller missunsam mot välbeställda så länge de inte har gamla privilegier som de la under sig innan folket fattade vad som hände. Nu är det så inarbetat i folks förställningsvärld, man faktiskt börjar detta vända nu.

           Med en medborgarlön behöver vi inga fackföreningar. Var och en kan förhandla med arbetsgivaren om sin lön, och om man inte kommer överens kan man alltid välja medborgarlönen istället, tills ett annat intressant jobb dyker upp. Självklart skulle folk ligga på soffan och pilla navelludd, men bara i början. Människan vill vara verksam, men inte med vad som helst. Jag kan förstå att arbetsgivare bävar för en sådan lösning. Det skulle ställa krav på dem att erbjuda de bästa jobben, bästa arbetsmiljön osv. Men nu försvinner ju jobben för att i antal överensstämma med det önskade antalet medborgare, och det är nog inte tänkt att resten ska leva på medborgarlön. De som inte dör undan, får nog hjälp på ”sjukhus” och ”äldreboende” – kulisser med snabb omsättning på patienterna.

          • Även om de har bra betalt så bygger ju jobbet på att de sitter och ljuger och förbryllar folket. Inte för att jag tror att de bryr sig, även om de visste, men jag skulle inte ställa upp på ett så förljuget jobb för några pengar i världen. Men eftersom jobben som hallåor är attraktiva och inte kräver någon uppmuntran, kan man ju tycka att staten kunnat hålla igen lite. Men det är ju billigare att betala några få som folk lyssnar andäktigt på än att t ex fördela hälften av deras löner till undersköterskorna. Staten får ju en hel del skådespel till folket för pengarna!

          • Mo says:

           Vad anser du om den här organisationen ? En internationell icke statlig organisation med syfte att tillvarata mänskliga rättigheter, MEDBORGERLIGA och politiska rättigheter. De kanske kan hjälpa till mot svenska myndigheters försummelse/ övergrepp mot svenska medborgare som kastats ut från sina hem och ägor ?

           https://sv.wikipedia.org/wiki/Civil_Rights_Defenders

          • Tusen tack, Mo! Jag kände inte till denna organisation. Här finns det säkerligen jurister som kan uttala sig om mitt fall och kontrollera mitt åtal. Frågan är om de hinner eller vill? Jag tar kontakt med dem framöver. Tack igen!!

 19. Astrid says:

  Australien + Nya Zeeland på ena sidan av jorden och Kanada på den andra har fallit. Centraleuropa nästa? Italien är förlorat. Schweiz och Österrike är väl redan illa ute. Om Frankrike och Tyskland också blir sovjetiserade kan nästa område på tur vara Nordeuropa?

  Ondskans Imperium blir verklighet och majoriteten av mänskligheten låter det ske trots erfarenheter från Sovjet, Kina, Nazityskland.

  De med insikt försöker rädda sig. Själv vill jag göra sista delen av livet andligen så vacker som möjligt, medveten om att kanske vara en del av den sista generationen som är äkta människa.

  Med hotet om människans utplånande genom Transhumanismen, framstår storheten i att vara människa som ännu större och mer fantastisk än tidigare. Ett under och mirakel att vara en varelse med ett Jag och en individuell själ, förbunden med ”himmelriket”, kosmos som övergår allt förstånd.

  • carinaagrellgmailcom says:

   Insåg just att Sverige (och antagligen alla andra länder) ligger i bakhåll med laddade vapen – boostern. Människor som redan tagit två sprutor är psykologiskt förberedda och redo för mördarsprutan. Oefterhärmligt förslaget av parasiterna att växelvis släppa efter och dra åt tumskruvarna tills något – förmodligen ett extraordinärt utbrott av ”Coviden” som egentligen är dramatiskt ökade fall av biverkningar av vaccinet. Tiden är inne för ett nytt utbrott!

   Politiker och tjänstemän på toppen är förstås mycket medvetna om spelet de spelar såsom marionetter åt parasiterna, och deras skrämselpropaganda på löpsedlarna är redan konstruerade – liksom artiklarna och de planerade inslagen i statstelevisionen!

  • Erik says:

   Väl skrivet Astrid. Festa på så länge du lever,. för vi vet inte när giftnålen kommer med tvång. Kommer aldrig under några som helst omständigheter låda dom köra in biologiska agentet i min kropp.

 20. carinaagrellgmailcom says:

  Ja, det är för bedrövligt – tredje världskriget rasar och skördar liv och hälsa i rasande takt.Datasnillet Clif High menar att detta faktiskt är det fjärde världskriget, om man räknar Petrodollarkriget som nummer tre. Här en intressant sändning från Clif som klarlägger läget:
  https://forbiddenknowledgetv.net/woo-up/

 21. Mo says:

  Samtidigt har det under tidens gång tillkommit en del grus i maskineriet. Vi måste lära oss att se vad det är och urskilja. Lars Muhl är en i vår tid som ligger nära det sanna. Såg att han besökte Wake up Globe. Glädjande !

 22. carinaagrellgmailcom says:

  Mera oegentligheter i Phizers organisation:

  MED JOURNAL: Pfizer vaccine trial RESEARCHER blows whistle on DATA INTEGRITY & FALSIFICATION?

  • Loa says:

   Tack för att du skrev ut titeln, så den blev sökbar

   MEDICAL JOURNAL: Pfizer vaccine trial RESEARCHER blows whistle on DATA INTEGRITY & FALSIFICATION?
   4 nov. 2021 by Dr. Suneel Dhand – MedStoic Lifestyle Medicine


   12 min.

 23. Krister says:

  Mycket intressant.

  • Savalle says:

   Ja, verkligen mycket intressant intervju med vår läkare Sture, som jag hoppas inspirerar andra läkare till att likaså följa i Hippokrates fotspår, istället för att underkasta sig myndiga befallningar som leder till ohälsa och värre.

 24. carinaagrellgmailcom says:

  Mike Adams samtalar med Dr Zev om biovapnet i en färsk sändning. Mike föreslår gratis kosttillskott som alla kan avhämta på lättillgängliga ställen – Zink, Magnesium, vit D, vit C, Quercetin, Ivermektin t ex. Det skulle bli betydligt billigare och göra folk friskare jämfört med alla miljarder som vi skickar till parasiterna och som bara orsakar skada.
  https://www.brighteon.com/e5dad5b9-4dc8-46a2-8aad-1eadf43426c9

 25. Mange B says:

  Se abbatarerna;-) (bildtext). Oj va kul de har.

  https://www.svt.se/kultur/abba-ryktena-far

 26. Mange B says:

  Ja, jag är förbannad. De leker med oss,,, men det kommer slå tillbaka

 27. Mo says:

  Precis, vänd det till något positivt. På inget annat sätt skulle du kunna höjas till detta medvetande. Jag brukar tänka så här, de sparkar nedåt på samma sätt som de själva blir sparkade på. De har inte förmåga att se andra lösningar än att använda sig av samma pennalism. Och längst ned i pyramiden är de ensamma kvinnorna, de lättaste bytena för de svaga. Det är lätt att känna förakt men det är en självdestruktiv nedbrytande kraft. Hämnden kan ibland vara nödvändig i ditt självförsvar och blir då konstruktiv.

 28. jesslar53 says:

  Helt klart,, vägra vaccination för många uppgifter om skadliga biverkningar för att ignorera.
  Ta dina vitaminer och du har stor chanse att klara dig , min fru och jag själv fick ”förkylning ”
  vi åt då Hydroklorixidin malaria tabs, och var friska efter 2 dagar, vet ej om det hjälpte men nu frisk
  så har ej tagit skada av kuren

  https://uk.yahoo.com/news/revealed-thousands-of-double-jabbed-over-50-s-have-died-in-the-last-4-weeks-190548036.html

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: