Julstämning

Finns det några snälla skribenter här? Inte, då får ni inga julklappar och inte heller någon julmat! Har ni inte tagit sprutan heller så kan ni vara helt säkra på att jultomten uteblir. Han är nämligen vaccinerad och kan inte riskera att bli smittad, för det är ju bevisat att är man så gammal och dessutom vaccinerad så dör man på fläcken om någon andas i närheten. Att komma genom skorstenen är ju inte att tänka på när det saknas handikapplift, med det är ju de där amerikanska tomtarna som sysslar med det. Här i Sverige vadar tomten fram med sin lykta i meterhög snö, varm och go efter att ha suttit en stund i stallet tillsammans med alla djuren. Lite hösnuva må väl vara, det behöver ni inte vara rädda för, tomten har numera vaccinpass. Så sluta tramsa med QR-koder vid dörren, annars får ni skaffa er egen julklappssäck! Basta!

Eftersom jag är en elak skribent uppmanar jag alla tomtar att stanna hemma i skogen. Barnen skall istället ha en spruta i röven, det har regeringen bestämt. De vuxna skall inte heller tro att de skall ha roligt i jul och äta julmat, dricka öl och snaps eller träffa tjocka släkten. Vi befinner oss i en allvarlig kris, då håller ni flabben och slutar skratta! Hör ni det! Sluta skratta!

Vi får nu istället lysa upp vår tillvaro med det första adventsljuset. Om fyra veckor är vi fullt upplysta, kanske med lite hjälp av Lucia. Sedan gör julgranen sitt till och våra liv flödar i upplysning. Borta är alla sorger och problem. Kanske upptäcker vi att någon har låst dörren utifrån, men julskinkan räcker ju ett tag till, så varför bekymra sig? Skönt att vara hemma. Tomtar finns så det räcker på loftet.

Där utanför är det lite glest på gatorna, de flesta lär vara i huvudstaden för att demonstrera mot julen, eller var det kanske mot sprutorna? Skit samma, sprit i snapsglasen eller i handflatorna kvittar lika. Det smakar lika illa. Tur att vi har grisen, den får vi i alla fall ha för oss själva. Och sillen, den har väntat länge nog i tunnorna. Till nästa jul har den blivit surströmming, så bäst att äta nu. Men ålen får vi låta bli, den blir så störd av vårt 5G att den inte hittar till Sargassohavet för att åla av sig. Gröt får vi äta. Lämnar vi lite får vi ris á la Malta också. Till de som inte vet kan vi viska att det heter riz à l’amande egentligen, mandel på franska och inte alls kommer från Malta. Men gott är det tillsammans med lite körbärsvin eller jordgubbskräm från sommaren.

Så glöm alla virus och spikproteiner, de finns inte på julbordet, och unna er ett julfirande tillsammans med familj och vänner, inte vill vi att även de skall ta slut! Och visst får vi skratta!

Peter Krabbe

172 Responses to Julstämning

 1. Savalle says:

  I föjlande video kan vi ta del av en utomordentligt intressant diskussion om vetenskap med en före detta professor i komperativ fysiologi (som är en gren inom zoologin som jämför växters, djurs och människors fysiologi och anatomi). Många läsare här på bloggen känner nog igen professor Walter Veith som lärt oss alla åtskilligt om de krafter som styr världen.

  Hela detta avsnitt i ”WHAT´S UP PROF?” handlar om vetenskap. Det är klargörande på många sätt. Veith ger sin syn att vetenskapen karaktäriseras av en stark ”vi-mentalitet” som förutsätter konsensus och samstämmighet på ALLA områden – även där de rådande teorierna bärs upp av mycket svag, spekulativ och ibland rentav motsägelsefull bevisföring.

  Han framhåller att en vetenskapsman som avviker från denna kollektivistiska ”samsyn” får det mycket svårt att erhålla finansiering för sina forskningsprojekt och att han själv länge envist höll på med sådan forskning, eftersom han var övertygad om att han följde en väldigt intressant arbetshypotes. Han var då under lång tid tvungen att kämpa sig fram med små ekonomiska medel
  och han blev även motarbetad av andra vetenskapsmän. Men hans forskning ledde så småningom till erkännande i större kretsar och då fick han det mycket prestigefyllda Royal Society-stipendiet.

  En annan extremt begåvad forskare inom naturvetenskapen som också blivit mycket motarbetad för att han avvikit från den rådande kollektivistiska samsynen var nobelpristagaren i kemi, Kary Mullis.

  Kary Mullis tog patent på den metod som nu används för att diagnostisera Covid-19. Alla vi som följt debatten i alternativmedia vet att de PCR-tester som nu används världen över och som bygger på Kary Mullis metod är otillförlitliga, eftersom de inte följer de föreskrifter som Kary Mullis angav för att metoden skulle ha giltighet.

  Efter 27 minuter i videon är en rätt kort men SYNNERLIGEN intressant intervju med Kary Mullis!

  Intressanta tankar, eller hur?

  (Walter Veith – What’s Up Prof?
  75/92)

  Ett bibelcitat med anknytning till Kary Mullis uttalande:

  ”Bara lögn har våra fäder ärvt”
  – Jeremia 16:19

 2. Mjölner says:

  Kary Mullis testmetod, säger han själv, är värdelös utanför laboratoriet. Det tar man ingen hänsyn till, huvudsaken är att hålla coronahysterin vid liv. Det är föga förtroendeingivande vetenskap när man har tunnelseende och skygglappar och ljuger allt vad tygen håller. Frågan är om inte dessa testpinnar man använder är preparerade för att sprida istället för att konstatera smitta.Hur sprids ”smittan”? Man har inte kunnat isolera eller konstatera att något virus finns i detta sammanhang.
  Varför måste en fulldoserad vaccinerad individ ideligen testa sig? Varför reagerar ingen fullvaccad individ mot det faktum att när man vaccinerade barn mot smittkoppor, difteri, tbc etc. gavs bara en dos för att erhålla i de flesta fall livslångt skydd. Nej det vill man inte inse, man vill inte erkänna att man blivit lurad, man dör hellre än erkänner sig förd bakom ljuset. Svensk mentalitet med vi och dem, jag är nöjd och glad och har det bra med mitt vaccinpass, bara grannen som inte är vaccinerad får ett helvete.

  Det har i lokalradion Kronoberg i dag meddelats att det influtit protester och hot om anmälan av kommunpolitiker i Älmhult som är vaccinförespråkare. Man kallar politikerna för nazister och hotar med rättsliga åtgärder. En talesman för politikerna säger att sådana här protester bör lyftas till en högre nivå då vi som politiker bara rättar oss efter covidreglerna.

  Det låter precis som 1945, vi bara lydde order. Detta befriar naturligtvis inte vederbörande från ansvar. Det finns ute i samhället ett otal små amatör-Hitler som springer maktens ärenden.
  Nu anmodas även alla gravida kvinnor att låta sig injiceras med mördarsoppan.
  .

  • Erik says:

   Du vet inte hur rätt du har: ”dessa testpinnar man använder är preparerade för att sprida istället för att konstatera smitta”.

   Du är ju genial: ”Varför måste en fulldoserad vaccinerad individ ideligen testa sig”?

   Det jag kan lova dig Mjölner är att jag kommer att deltaga på demonstration den 22 januari (som jag gjort vid alla demonstration er) och är inte rädd för att fajtas. Detta är ett krig. Dör jag så du dör jag. Så kom och slut upp. Här kämpar vi eller går under. Träffa mig live med et concortes. Segra eller dö.

  • Savalle says:

   Den fysiskt starke surfaren och hälsokostaren Kary Mullis dog mycket passande för etablissemanget plötsligt någon månad innan generalrepetitionen för Corona tog sin början i New York i oktober 2019 med den världsomfattande övningen ”EVENT 201”.

   What a Coincidence!

  • Savalle says:

   På tal om små amatör-Hitler…

   Det är intressant hur små karriärlystna kryp står på kö för att få lite makt i utbyte mot sin själ.

   Landsförrädaren utan motstycke i Sveriges historia har nog under sin odyssé i toppen av svenska myndigheter sett till att byta ut en hel del ansvarsfulla chefer i myndigheterna han förstört mot sådana kryp.

   Här vittnar en före detta frimurare om denna rekryteringsorganisation för samvetslösa makthungriga krypande kräk, som är villiga att sälja sin själ och alla andras liv för att få en plats i närheten av ”eliten” en tid:

  • Loa says:

   VEM anmodar det?!

   Jag vill minnas att Pfizers läckta internrapport om shedding explicit räknade bort kvinnor, missfall och skadade/döda spädbarn.

  • hllviken says:

   Är långskallarna riktigt återgivna eller är bilden manipulerad?

   • peterkrabbe says:

    Jag såg nyligen en video om hur gamla sydamerikanska kulturer lindade barnens skallar för att de skulle få den formen. Det kan ju stämma men förklarar knappast att sådana skallar dyker upp även i dag på levande personer – observera Rothschilds skalle! Att kvinnan på bilden snarare framhäver än döljer sin huvudform innebär ju att hon är mäkta stolt över fenomenet.

    • Minns inte var jag läste det för länge sedan, men det påstods att påvedömets fiskhattar är designade för att dölja långskallen. Vet ej om det är sant, men med tanke på deras inflytande så är det väl mer troligt än möjligt?

   • Erik says:

    Alla ser ju lite DAMP ut.

 3. Loa says:

  FOUR TIMES more vaxxed people are dying than unvaxxed… depopulation effects are kicking in and the bodies are piling up
  November 21, 2021
  https://www.naturalnews.com/2021-11-21-4x-more-vaxxed-people-dying-compared-to-unvaxxed.html

  The latest data from the U.K. Health Security Agency’s (UKHSA) COVID-19 vaccine surveillance report shows that for every one “unvaccinated” person who supposedly dies from the Wuhan coronavirus (Covid-19), at least four “fully vaccinated” people perish.
  The vast majority of reported covid deaths – 82 percent, according to the data – are occurring after people get their injections.

  Official Public Health England Data Says COVID Infection Rates Higher in Vaxxed Than Unvaxxed
  Demolishes case for vaccine passports.
  19 November, 2021
  by Paul Joseph Watson
  https://summit.news/2021/11/19/official-public-health-england-data-says-covid-infection-rates-higher-in-vaxxed-then-unvaxxed/

  The Spectator has published an article citing official data from Public Health England, which states that for the over 30’s, “the rates of Covid infection per 100,000 are now higher among the vaxxed than the unvaxxed.”
  (…)
  Meanwhile, the Times reports the results of another study which “found the double-jabbed are just as likely to pass on Covid-19 as unvaccinated people.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: